Nizozemská Eredivisie - souhrn 4. kola

23.08.2013, 21:58, aktualizováno 25.08.2013, 18:23
Komentáře a souhrny
PSV poprvé ztratilo kvůli remíze v Almelu a na čele tabulky se tak senzační vyhřívá Zwolle, které si doma poradilo s Cambuurem. Nerozhodně hrál Ajax v Heerenveenu, dělbou bodů skončilo také utkání mezi Nijmegenem a Waalwijkem. První výhry si připsaly Feyenoord a Utrecht.

FC Utrecht - AZ Alkmaar 2:0

25.08.2013 16:30

Góly: 54. Steve De Ridder, 66. Steve De Ridder

Fotbalisté Alkmaaru po skvělém vystoupení v předkole Evropské ligy nezvládli ligový duel na půdě Utrechtu a po nepřesvědčivém výkonu prohráli 0:2. Oproti minulým zápasům nebyli příliš silní v ofenzívě a tentokráte si nevytvořili tolik vyložených šancí. Naopak Utrecht dokázal vystoupit ze svého stínu z úvodu sezóny a poprvé v nové sezóně zvítězil díky perfektní produktivitě. Utkání rozhodl dvěma brankami Steve de Ridder.

Utrecht předvedl zodpovědný výkon a oproti minulým utkáním se nedopustil žádné fatální chyby. Po nevýrazném prvním poločase dokázal zkraje toho druhého skórovat a definitivně se uklidnil v polovině druhého dějství, do závěrečného tlaku Alkmaar už nepustil. V úvodním dějství předváděly oba celky velmi opatrný výkon a nechtěly udělat žádnou chybu, brankáři Jeroen Verhoeven s Estebanem nemuseli v podstatě řešit žádnou vážnější situaci.

V 54. minutě prokázal velkou bojovnost De Ridder a díky dobrému důrazu dopravil míč ve skluzu po centru Davyho Bulthuise do sítě - 1:0. O tři minuty později zahrozili také hosté a blízko vyrovnávací brance byl stoper Jeffrey Gouweleeuw. Ten po rohu střídajícího Willieho Overtooma dobře hlavičkoval, jenže balón nakonec skončil těsně nad horní tyčkou. Na druhé straně zahrozil Jacob Mulenga, který po přímém volném kopu Tomyho Oara dobře tečoval míč a Esteban s velkou dávkou štěstí vyrazil míč na rohový kop.

De Ridder zpečetil výhru Utrechtu v 66. minutě. Oar perfektně prostrčil míč přes dva protihráče, De Ridder efektivně převzal míč a pohotovou střelou z hranice pokutového území pohřbil další šance soupeře. V nastaveném čase mohl přidat třetí gól domácích Mulenga, jenže lekl se vyběhnutého gólmana Estebana a ranou podél jeho těla poslal míč o několik decimetrů vedle.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - NAC Breda 3:1

25.08.2013 14:30

Góly: 37. Graziano Pellè, 38. Graziano Pellè, 53. Graziano Pellè - 59. Joey Suk

Fotbalisté Feyenoordu dokázali po třech nezdarech v řadě konečně uspět a fanouškům na stadionu De Kuip udělali poprvé v novém ročníku radost. Díky hattricku Graziana Pellèho porazili Bredu 3:1 a na konto si připsali první tři body. Pellé byl hlavní postavou dnešního utkání a díky dvěma brankám během dvou minut zlomil nápor Bredy. Té se letos také příliš nedaří a s jediným bodem na kontě je na dně Eredivisie společně s Nijmegenem.

Svěřenci kouče Ronalda Koemana si určitě zvedli náladu před odvetným utkáním play-off Evropské ligy s ruským Krasnodarem a pokusí se dohnat jednogólovou ztrátu. Domácí hráči byli jako vyměnění a od samého úvodu měli tlak. Po deseti minutách hry musel zasahovat hostující strážce Jelle ten Rouwelaar, který dokázal skákavou ránu vyrazit u pravé tyče do bezpečí. Tím gólové šance Feyenoordu rozhodně neskončili.

Ihned na to Samuel Armenteros skvěle hlavičkoval, ovšem Ten Rouwelaar se znovu předvedl a jeho pokus dokázal fantasticky vyrazit nad břevno. Po dvaceti minutách hry začal řádit Pellé a postupem času byl stále více vidět. Nejprve po jeho patičce pálil nepřesně Lex Immers, následně sám mířil z voleje asi o metr mimo. V 37. minutě se nakonec dočkal zasloužené branky po standardní situaci.

Po dobrém centru mu obrana NAC nechala příliš mnoho prostoru a Pellé svůj pokus nasměroval hlavou na vzdálenější tyč - 1:0. O minutu později přidal italský útočník druhou branku. Po krásné kolmici za obranu neváhal ani minutu a přesnou ranou nedal zkušenému brankáři Bredy žádnou šanci. Svůj hattrick zkompletoval během šestnácti minut krátce po startu druhého poločasu a zaznamenal svou pátou branku v letošním ročníku Eredivisie.

V 53. minutě na něj defenzíva soupeře znovu zapomněla a chladnokrevný osmadvacetiletý forvard se po centru Armenterose ani tentokráte hlavou nemýlil. Breda dokázala snížit po hodině hry ze své první vážnější akce. Po rohovém kopu dokázal brankář Ewin Mulder vyrazit míč před sebe k dorážejícímu Joeymu Sukovi, který míč do branky nakonec dotlačil. V dalším průběhu nevyzrál dvakrát na Ten Rouwelaara Tonny Vilhena a poté ani Pellé, skóre zápasu se tak již neměnilo.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Twente 1:0

25.08.2013 14:30

Góly: 22. Mike Havenaar

Fotbalisté Twente nenavázali na dobré výkony z posledních dvou zápasů a tentokráte se jejich gólová mašina na půdě Arnhemu zasekla. Svého soupeře sice naprosto přestříleli a měli na kontě téměř dvacet střel, zodpovědně bránícímu soupeři ale branku nedali. Arnhem dokázal překonat menší krizi z úvodu sezóny a jasně všem ukázal, že to s bojem o nejvyšší příčky i bez kanonýra Bonyho Wilfrieda opravdu myslí vážně.

Jediným střelcem utkání se stal v polovině úvodního dějství Mike Havenaar, hosté i přes mírný tlak srovnat nedokázali. Arnhem se tak bodově dotáhl na svého nedělního soupeře a probojoval se do horní poloviny tabulky. Domácí výběr mohl jít do vedení po necelých deseti minutách, kdy se Robertu Rosalesovi nepovedla zpětná hlavička ke svému brankáři Nicku Marsmanovi a ten s vypětím všech sil nakonec balón zkrotil.

Následně na druhé straně zhrozil nejnebezpečnější muž Twente v úvodu sezóny Dušan Tadič. Z přímého volného kopu sice trefil jen zeď před sebou, poté ale vymyslel skvělou přihrávku pro Luca Castaignose, který z úhlu mířil těsně vedle. Ve 22. minutě skóroval Arnhem po rohovém kopu. Nejvýše se do vzduchu vyšplhal Havenaar a na jeho razantní, velice přesnou hlavičku neměl Marsman nárok - 1:0.

Domácí po této brance ožili a o pár minut později byli blízko dalšímu gólu. Před Marsmanem se zcela osamocen zjevil Lucas Piazón, který svou technickou ránu poslal pouze do tyče. Po půl hodině hry měl na kopačce vyrovnání Tadič, jenže po hlavičce Shadracha Eghana těsně minul ze slibné pozice. V závěru poločasu unikl obraně Castaignos a za normálních okolností by asi skóroval, ovšem brankář Piet Velthuizen mu skvěle zmenšil střelecký úhel a jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Ve druhém poločase se hra uklidnila a gólových šancí výrazně ubylo, čtvrt hodiny před koncem mohl definitivně rozhodnout znovu Havenaar. Ten si chytře seběhl po rohovém kopu blíže k malému vápnu, jeho hlavička se tentokráte mezi tři tyče nevešla. Tři minuty před koncem se mohl stát hrdinou Twente střídající Tim Hölscher, jenže jeho povedená střela minula tyčku o pár decimetrů a Enschede tak odjíždí domů s prázdnou.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Groningen 3:3

25.08.2013 12:30

Góly: 11. Marnix Kolder, 48. Marnix Kolder, 59. Xandro Schenk - 45. Tjarron Chery, 54. Krisztián Adorján, 87. Género Zeefuik

Duel mezi Go Ahead a Groningenem nabídl strhující podívanou. Diváci viděli hned šest branek, a jelikož padlo po třech gólech na obou stranách, zápas skončil spravedlivou remízou 3:3.

Eagles dnes využili hned svou první šanci. Erik Falkenburg přihrávkou ze strany vybídl ke skórování Marnixe Koldera, který nabídnutou příležitostí nepohrdl a ve skluzu uklidil míč do brány - 1:0. Vedení domácího celku mohl následně pojistit aktivní Houtkoop, ale bránu Bizota z hranice pokutového území přestřelil.

Po půlhodině hry zahrozil poprvé Groningen. Tečovaná Adorjánova hlavička ale skončila jen těsně vedle tyčky. Ještě blíže gólu byl maďarský záložník o dvě minuty později, kdy se po jeho dělovce rozezvučelo břevno. Na vyrovnání si nakonec hosté museli počkat až do nastavení první poločasu, kdy využil přihrávky Van der Veldena Tjaronn Chery a poslal míč do prázdné brány - 1:1.

Už po třech minutách druhé půle ale šli Eagles opět do vedení. Podruhé v zápase se prosadil po velkém tlaku svého týmu Marnix Kolder - 2:1.

Zatímco v prvním dějství neměl Krisztián Adorján štěstí, v 54. minutě, kdy udělal kličku bránícímu hráči a neomylně zakončil, už se mohl přeci jen radovat - 2:2. Gólová přestřelka pokračovala i nadále. Uběhlo sotva pět minut a domácí fanoušci se opět radovali. Overgoorova zablokována střela se odrazila k Xandru Schenkovi, který využil prostoru, který mu hostující obrana poskytla, a z úrovně penalty vypálil. Bizot se po míči natahoval marně - 3:2.

Groningen pochopitelně pomýšlel na vyrovnání, ovšem vlastní vinou si situaci pořádně ztížil. Adorján a krátkou chvíli po něm i Letschert vyfasovali červené karty a hosté museli posledních dvacet minut dohrávat pouze v devíti lidech. I přes početní nevýhodu se ale nakonec prosadili. V 87. minutě srovnal hlavou na konečných 3:3 po rohovém kopu Género Zeefuik.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Cambuur Leeuwarden 2:0

24.08.2013 20:45

Góly: 69. Guyon Fernandez, 78. Rochdi Achenteh (pen.)

Jediným týmem, který v letošním ročníku neztratil ani bod, je překvapivě Zwolle! I čtvrté vystoupení totiž PEC zvládlo na výbornou a na domácí půdě snadno přehrálo nováčka z Leewardenu 2:0.

Zwolle vlétlo do utkání jako uragán a slova trenéra, že se chtějí bavit fotbalem, se jasně potvrdila. První velká šance přišla v 19. minutě, když si Benson ideálně naběhl mezi dva protihráče a snažil se prostřelit Nienhuise. Ten však jeho pokus vyrazil a podržel svůj celek.

První poločas toho jinak moc nenabídl, a tak se diváci hodně těšili na poločas číslo dvě. Ten začal pro hosty víceméně špatně. Hned v 50. minutě totiž mohl domácí tým jít do vedení. Po zmatku mezi hostujícím brankářem a obranou se k míči dostal Fernandez. Jeho následná rána jen těsně minula branku.

Zlom přišel v 69. minutě. V té se opřel do míče jeden z domácích a vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl připraven, ale nešťastně vyrazil míč na kopačky Fernandeze. Ten do poloodkryté branky nemohl neskórovat a otevřel tak brankový účet zápasu.

O osm minut později bylo hotovo. Domácí rozehráli přímák jako signál, do vápna se vřítil Drost, kterého srazil van der Laan a rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík. K nabídnuté šanci se postavil Achenteh a v 78. minutě zvýšil na konečných 2:0. Zwolle tak s 12 body veden aktuální tabulku Eredivisie!

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Roda JC 0:4

24.08.2013 19:45

Góly: 25. Kees Luijckx, 44. Henk Dijkhuizen, 53. Mark-Jan Fledderus, 76. Mitchell Donald

Den Haag nezvládl domácí utkání a hostující Roda si velmi snadno vybojovala vysoké vítězství 4:0.

Roda přijela do Haagu s jasným cílem vyhrát, avšak byli to právě domácí, kdo byl mírným favoritem. To, že čísla ve fotbale nehrají žádnou roli, ukazovali hosté již od začátku. Domácí nestíhali únikům JC po křídlech a přesně po jedné takové akci šli hosté do vedení. Běžela 26. minuta a s ní přišel centr Höchera. Na ten si aktivně naběhl Luijckx a přesnou ranou zavěsil - 0:1.

Tlak hostí poté rychle opadl. Vyrovnaná hra hrála ve prospěch spíše Rodě a ta se nikam nehrnula. Navíc s blížícím se koncem první půle přišel rozhodující okamžik zápasu. Běžela 43. minuta a v ní se domácí obránce dopustil ohromné chyby, díky které se k míči dostal Nemeth. Ten šel sám na brankáře a nesobecky ještě našel nabíhajícího Dijkhuizena. Ten to měl velmi jednoduché a zvýšil tak na rozdíl dvou branek.

Začátek druhé půle patřil opět hostům. ADO působilo hodně odevzdaně, a když přišla 53. minuta, šlo do kolen. V této minutě totiž Fledderus zahrával volný přímý kop, který kopl tak šikovně, že jeho centr nikým netečován překvapil brankáře Coutinha a skončil za jeho zády.

Roda tak měla bezpečný náskok a utkání se spíše jen dohrávalo. V 77. minutě ovšem přišel poslední, čtvrtý hřebíček do rakve potápějící se lodi jménem Den Haag. Přestože bylo v závěru ADO lepší, třináct minut před koncem se k míči dostal Höcher a po jeho centru se k zakončení protlačil Donald. Jeho následná střela znamenala konečný stav 0:4.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - PSV Eindhoven 1:1

24.08.2013 19:45

Góly: 6. Lerin Duarte - 86. Ji-Sung Park

PSV nezvládlo roli favorita a na horké půdě v Almelu s tamním Heraclesem pouze remizovalo 1:1.

Utkání nezačalo pro hostující PSV vůbec dobře. Hned od začátku se totiž iniciativy chopil domácí celek a nedal na sobě znát žádný respekt. Vrchol přišel navíc hned v 6. minutě, ve které Kwame Quansah skvělým zákrokem sebral míč jednomu z hostujících hráčů a na výborně nahrál volnému Duertemu. Ten napřáhl ke střele a za mírné teči bránícího hráče překonal Zoeta.

Heracles se brzy ujal vedení a PSV tím hodně překvapil. Tlak domácích navíc neustával a ve 22. minutě se mohlo v Almelu slavit podruhé. Tvrdá střela Linssena mířila však těsně nad břevno hostující branky.

První poločas poté moc fotbalu nenabídl. Domácí však vedli a i proto se od druhé půle hodně očekávalo. Na tahu byli totiž hosté z Eindhovenu. Heracles byl však dne při chuti a i na začátku druhého dějství byl aktivnější. V 54. minutě mohl navíc domácí celek opět využít vstup do poločasu. Střela, kterou vyslal opět aktivní Linssen, orazítkovala pouze břevno.

S ubíhajícím časem ovšem domácím docházeli síly a hostující PSV vyčkávalo na svou šanci. Heracles se hodně zatáhl a tak mohlo být v 75. minutě srovnáno. V té napřáhl z dobrých pětatřiceti metrů k ráně hostující Bruma, jeho pumelice nadělala Pasveerovi velké problémy.

Hosté se však přeci jen dočkali srovnání. V samotném závěru, v běžící 86. minutě, se k míči dostal Ji-Sung Park. Parádní individuální prací se dostal až do pokutového území a přestože byl v tísni bránícího hráče, tak dokázal vystřelit. Jeho technický pokus nedal domácímu brankáři šanci a Park tak stanovil konečné skóre 1:1.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - RKC Waalwijk 2:2

24.08.2013 18:45

Góly: 23. Michael Higdon (pen.), 37. Michael Higdon (pen.) - 63. Sander Duits (pen.), 70. Aurélien Joachim

Po třech vysokých porážkách v řadě slaví Nijmegen zisk prvního bodu. S Waalwijkem remizoval 2:2.

První poločas byl dnes jednoznačně v režii domácího Nijmegenu, který pod vedením dvojice De Groot, Brookhuis působil jako vyměněný. Svou první příležitost si ale každopádně vypracoval až po více jak dvaceti minutách hry, kdy se Soren Rieks prokličkoval do ideální střelecké pozice a zhruba z dvaceti metrů zaměstnal Šedu nebezpečnou střelou pod břevno. Český gólman balón vyškrábl na roh.

Do vedení šel NEC v 23. minutě. Po nešetrném zákroku Van Mosselvelda nařídil rozhodčí Kamphuis penaltu, kterou s přehledem proměnil útočník Michael Higdon - 1:0. Waalwijk to následně zkoušel především z dálky, ale pokus Jungschlägera skončil vedle, střelu Duitse pro změnu kryl Johnsson.

V průběhu 37. minuty hostům opět pořádně zavařil Frank van Mosselveld, jenž se dopustil dalšího faulu uvnitř vlastní šestnáctky, a ani v tomto případě Higdon nabídnutou příležitostí nepohrdl - 2:0. Těsně před přestávkou mohl snížit aktivní Sander Duits, ovšem Johnsson jeho střelu z přímého kopu excelentně vyrazil alespoň na tyčku.

Po změně stran se hra výrazně uklidnila. Vše změnila až 62. minuta, kdy Conboy podrazil pronikajícího Joachima a rozhodčí Kamphuis bez rozpaků ukázal už potřetí v utkání na penaltový puntík. K míči se postavil Sander Duits a s ledovým klidem pokutový kop proměnil - 2:1.

Snížení hosty pochopitelně nakoplo a za dalších sedm minut byl stav již nerozhodný. Van Weert vyslal nádherný centr do domácího vápna, k hlavičce se probojoval útočník Aurélian Joachim, který míč umístil nechytatelně do horního rohu brány - 2:2. V závěru si oba celky vypracovaly několik slibných příležitostí, další branka už ale každopádně nepadla.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - AFC Ajax 3:3

23.08.2013 20:00

Góly: 23. Alfred Finnbogason, 32. Alfred Finnbogason, 44. Magnus Eikrem - 13. Niklas Moisander, 17. Kolbeinn Sigthórsson, 65. Christian Eriksen

Kanonýr Alfred Finnbogason znovu potvrdil, že je specialistou na Ajax. Brankáře Vermeera v dnešním klání pokořil hned dvakrát a výrazně tak pomohl Heerenveenu k cenné remíze 3:3.

Vstup do zápasu ovšem patřil jednoznačně De Boerově družině. Uběhlo sotva sedmnáct minut a Ajax už vedl o dvě branky. Obě trefy byly skoro jako přes kopírák. Christian Eriksen rozehrál rohový kop, domácí obránci si nesplnili své povinnosti při bránění a jak Niklas Moisander, tak o malou chvíli později i Kolbeinn Sigthórsson si přesnými hlavičkami vychutnali gólmana Nordfeldta.

Heerenveen se zdál zralý na ručník, nakonec však dokázal brzy snížit. V průběhu 23. minuty Ziyech perfektně prostrčil míč na Finnbogasona, ten se následně zjevil tváří v tvář brankáři Vermeerovi a neomylně zakončil. O necelých deset minut později už bylo srovnáno. Znovu perfektně zafungovala spolupráce mezi Ziyechem a Finnbogasonem a také tentokrát potvrdil islandský kanonýr své nesporné střelecké kvality.

Vyrovnávací trefa pořádně zamávala s psychikou favorizovaných hostů, kteří až do poločasové přestávky nevymysleli zhola nic. Minutu před konce prvního dějství pak navíc inkasovali potřetí. Magnus Eikrem si navedl míč na střelu a z hranice vápna zakončil přesně k tyči.

Druhý poločas už tak strhující podívanou nenabídl, přesto se diváci nenudili. Mírně navrch měl Ajax, jenž častěji držel míč, ovšem ve finální fázi předvedl velké trápení. O jediný gól se v 65. minutě postaral výborně hrající Cristian Eriksen, který napřáhl zpoza vápna a krásnou pozemní ranou překvapil marně se natahujícího Nordfeldta.

Ajacieden se po vyrovnání pochopitelně pokoušeli zvrátit stav utkání na svou stranu, nakonec ale mohli být rádi, že mají alespoň bod. V závěru utkání se hned ve dvou velkých šancích ocitl Sven Kums, ovšem ani jednu z nich nevyužil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PEC Zwolle440012:312
2.PSV Eindhoven431012:310
3.FC Twente421110:27
4.AFC Ajax421110:77
5.Roda JC42117:47
6.SC Heerenveen421111:97
7.FC Groningen421110:87
8.SBV Vitesse42117:67
9.AZ Alkmaar42027:96
10.RKC Waalwijk41217:65
11.Go Ahead Eagles41216:85
12.Cambuur Leeuwarden41124:54
13.Heracles Almelo41127:94
14.FC Utrecht41123:94
15.Feyenoord Rotterdam41036:93
16.ADO Den Haag41035:103
17.NAC Breda40132:71
18.NEC Nijmegen40134:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
Stiksxx

Finnbogason klobouček.

Reagovat
Stiksxx

To musela bejt první půlka jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Alfred, to je kanonier

Reagovat
stas87

sulini vo werderi kokos utocnika co sa trefuje tak casto a je este snad za 5 mega a oni to nedaju,paneboze preco

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude ešte Werder poriadne mrzieť, je dosť možné, že túto sezónu sa stane kráľom strelcov Eredivise a jeho cena pôjde niekoľkonásobne hore...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo odkaz, kde by byly buď ke stažení nebo online highlights z Eredivisie ze všech zápasů ? Nějaký buď web nebo fórum nebo něco..

na foxsports.nl mi to nejde, vždycky mi to hodí chybovou hlášku "Cannot load M3U8 : 404 not found" a žádný video se nespustí...asi to mají blokovaný pro přístup ze zahraničí

tak kdybyste někdo o něčem věděl budu moc vděčnej...

Reagovat
JacoBee

OT

Nevíte někdo co je s Pavelem Čmovšem?...

Hrál stabilně,první zápas hrál zase 90 a od té doby ani na lavičce.

TM má napsáno zranění od srpna 2013 do března 2013

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál první utkání s Groningenem, ve kterém se, podobně jako většina hráčů Nijmegenu, příliš nepředvedl. Při prohrách se Zwolle a PSV nehrál, protože byl zraněný. Dnes nastoupil nezvykle na pravém kraji obrany a dle mého názoru si nevedl zle.

Reagovat
JacoBee

Ah,děkuju :)

Reagovat
Robbie

tak co ty lemry z PSV ani branku nedaj

Reagovat
JacoBee

Ještě jednou za pamuju ,omlouvám se...

Jaroslav Navratil je hrot nebo křídlo?moc jsem o něm nenašel,děkuju.

Reagovat
Stiksxx

No bída..můžete mi někdo říct proč hrajeme pořád středem, když je to na středu přehuštěný? Takhle to hrajeme už přes 3 roky.

Ještě že srovnal Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ztráta , ale Ajax se taky moc nepředvedl

Reagovat
Stiksxx

Dalo by se říct, že Ajax měl horšího soupeře, ale příjde mi že my se s Heraclesem dycky trápíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradne vysledky a zajtra do cela

Reagovat
Liquid

Zwolle

Reagovat
smazaný uživatel

Zwolle sleduji už od druhé ligy, tam taky neměli celkem konkurenci, ale že budou v čele Eredivisie po 4. kolech, to jsem vážně nečekal a poklona.

Reagovat
Stiksxx

Zwolle? A to nehráli s žádnýma ořezávátkama..budu se muset podívat alespon na nějaký sestřih jaký hrajou fotbal..

Reagovat
Liquid

tak zrovna včera Leeuwarden bych k těm ořezávátkům klidně řadil viz vsazená 1

Reagovat
Stiksxx

nj..to byla výjimka..ale když si přivezou tři body z Heraclesu a z Nijmegenu..tak to je už slušný..a doma Feyenoord..jsem zvědavý za 2 týdny na Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Zwolle hraje perfektne, co sem je videl v prvnich trech kolech tak hrali vzdycky perfektne...Ron Jans navazal na svoji dobrou hru v Heerenveenu, a hrajou podobne jako tehdy Heerenveen pod nim...

btw kde koukas na ty zaznamy ? ja mam velkej problem neco najit...obzvlaste ty mene atraktivni zapasy...

Reagovat
Stiksxx

no nikde. zatím jsem se spokojil jen s PSV. a právě spíš čekám, kdo ti odpoví na tvou prosbu.

Reagovat
smazaný uživatel

něco málo je tu, ale když se zaregistruješ a zaplatíš si budeš mít vše v jednom http://foxsports.nl Něco bývá i na youtube. Sestřihy ze všech zápasů dává taky každé pondělí Sport1.

Reagovat
Stiksxx

Sport 1 to jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem bohuzel aktualne v zahranici, takze pro mne Sport 1 nepripada v uvahu :/

Na tom foxsports.nl jsem to zkousel se zaplacenim si kreditu, ale neslo mi to ani tak, a kdyz jsem jim napsal, tak odepsali ze to funguje jenom v nizozemsku a ze i kdyz si to zaplatim v cizine, tak to nepujde...

driv to mely kluby na ofiko youtube channelu, ale asi jim to ted Foxsports zakala, ptze uz to ted nemaji...takze uz fakt nevim no :/

kazdopadne diky za tipy, zvladam jenom streamy, kdyz hraje Twente a ostatni zapasy mi unikaji :/

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemská liga je super i v tom, že krom Ajaxu, PSV, většinou Feynoordu, v posledních letech i Twente a Alkmaaru, se najednou na jeden rok objeví hvězda jako je třeba letos Zwolle, vloni Vitesse, předtím Heerenveen ale pak uhasnou. Je to vždycky ale přájmený zpetření.

Reagovat
Pipo123

Twente čo zahadzovalo, hrôza, hlavne Castaignos

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fotka mi chyběla.

Reagovat
M11

Pelle

Reagovat
AjaxFans

Ten Poulsen je slaby jak čaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele