Nizozemská Eredivisie - souhrn 29. kola

26.03.2010, 22:36, aktualizováno 28.03.2010, 16:38
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky nic nového, po včerejším úspěchu Twente dnes totéž zopakovali jeho pronásledovatelé Ajax s Eindhovenem. Naopak čtvrté místo Feyenoordu se otřásá. Rotterdamský klub jen remizoval v Nijmegenu a Alkmaar tak ztrácí už jen bod. Vitesse porazilo Tilburg a získalo důležité tři body, Breda doma porazila Den Haag.

VVV Venlo - PSV Eindhoven 2:4

28.03.2010 14:30

Góly: 58. Ruben Schaken, 78. Ruud Boymans - 5. Otman Bakkal, 33. Balázs Dzsudzsák, 53. Danny Koevermans, 59. Otman Bakkal

PSV Eindhoven ve větrném utkání na hřiště Venloa nezaváhal a udržel kontakt se špičkou tabulky. O vítězství se nejvíce zasloužil dvěmi góly Otman Bakkal.

Eindhoven se do vedení dostal už v páté minutě, kdy svou devátou ligovou branku v sezoně hlavou vstřelil Otmal Bakkal. Celému gólu předcházela nadějná příležitost domácích, ve které ale Ruud Boijmans selhal. Venloo se snažilo po většinu zápasu držet s favoritem krok a v některých částech hry jej dokonce přehrávalo, nicméně v 33. minutě se opět projevila kvalita hostujícího týmu. Balast Dzsudzsák převzal míč od Engelaara a chytrou ranou z úhlu rozradostnil všechny přítomné diváky hostujícího celku.

Domácí tým se celkem logicky snažil něco vymyslet po změně stran, nicméně již po osmi minutách od návratu ze šaten se po křižném centru Manoleva radoval Danny Koevermans. Krátce na to sice snížil Ruben Schaken, ale odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Prakticky z následné akce ukončil jakékoliv debaty o vítězi zápasu střelec první branky utkání Bakkal. PSV nadále bojoval až do konce hry, nakonec ještě jednou v 78. minutě od Ruuda Boymanse inkasovalo, přesto si ale tři body odvezlo.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - RKC Waalwijk 2:0

28.03.2010 14:30

Góly: 9. Dries Mertens, 21. Michael Silberbauer

Již jedenáct zápasů čeká Waalwijk na bodový úspěch. Černou sérii se týmu nepodařilo protrhnout ani dnes, když se tým představil na hřišti silného Utrechtu. První branku domácích vstřelil Mertens, druhou Silberbauer.

Výhra dopomohla domácímu týmu k dalšímu postupu tabulkou, nyní je Utrecht již na šestém místě. V následujícím zápase si to navíc rozdá v přímém souboji s Alkmaarem o páté místo. AZ má na svého pronásledovatele nyní náskok tří bodů. FCU má před utkáním velikou psychologickou výhodu, vyhrál již čtyřikrát v řadě. V naprosto jiné situaci se nachází RKC Waalwijk. Ten se v lize neradoval již pořádně dlouho, naposledy bodoval v polovině prosince. RKC z posledního místa ztrácí na nesestupové pozice třináct bodů.

Domácí se od začátku utkání hnali do útoku. V prvních minutách prověřili hostujícího brankáře Levitu hned dva hráči. Z dálky se nejdříve napřáhl Benschop, o chvilku později z pětadvaceti metrů pálil De Ceulaer. Utrechtu se jeho aktivita vyplatila již v deváté minutě. Jeden z hráčů nedovoleně obral o míč svého protihráče - a Dries Mertens skvělou ranou napálil míč do horního růžku - 1:0.

Tlak domácího výběru nadále pokračoval. Ve dvou velice slibných pozicích se objevil Mulenga. Ani jednou ale na brankáře Levitu nevyzrál. Nakonec se ale Utrecht dočkal druhé, uklidňující branky. Asare svým rohovým kopem našel dobře postaveného Silberbauera. Přestože se bránící Deen na brankové čáře natahoval jak mohl, brance nezabránil. V 21. minutě to bylo již 2:0.

I ke konci prvního poločasu měl zápas jasné trvání. Mark van der Maarel mířil o pár centimetrů mimo, stejně jako jeho kolega z obrany Wuytens. Ten se po rohovém kopu ocitl zcela sám před brankou, ale bohužel pro jeho tým nastřelil pouze tyčku. Za hosty byl snad jediným nebezpečným hráčem Di Gregorio.

Ve druhé půli tempo spíše opadlo. Mulengova rána zpoza pokutového území skončila pouze rohovým kopem, nebezpečná byla také příležitost střídajícího Mierla. Hosté pohrozili v podobě Idabdellhaye. V posledních minutách se již nic zásadního nestalo. Pouze pokud se zajímáte o mládež Utrechtu, tak vězte, že poprvé v seniorském dresu nastoupil mladičký útočník Frank van der Zwan.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Groningen 3:0

28.03.2010 14:30

Góly: 38. Jan Vertonghen, 67. Siem de Jong, 81. Jan Vertonghen

Ani v dobré formě hrající Groningen nedokázal rozjetý Ajax zastavit. Ten naopak potvrdil svou suverenitu další vysokou výhrou. Tentokrát se raduje z výsledku 3:0, o který se dvěma góly postaral stoper Jan Vertonghen a jedním přesným zásahem záložník Siem De Jong.

Všichni domácí fanoušci věřili, že uběhne pár minut a jejich oblíbenci se budou brzy radovat ze vstřelené branky. Nakonec si ale museli počkat přes půl hodiny. Už před tím však málem Groningen vstřelil úvodní gól zápasu. V jasné tutovce však zklamal útočník Tim Matavz. Jenže ani na druhé straně si nevedli o moc lépe. Luis Suárez z přímého kopu trefil pouze břevno.

V 38. minutě to však už konečně Ajaxu vyšlo a přišla hodně důležitá branka. Demy De Zeeuw dostal možnost zahrávat přímý kop a svým přesným centrem našel v pokutovém území Jana Vertonghena, který vyskočil ze všech nejvýše a hlavou rozvlnil síť za zády van Loa.

Po změně stran se tedy amsterdamští hráči už o poznání více uklidnili, přesto však nemohli příliš povolit, jinak by se jim to mohlo proti nebezpečnému Groningenu krutě vymstít. V hlavní roli nejnebezpečnějšího hráče proti hostující obraně působil, jak už bývá ostatně známo a zvykem, útočník Luis Suárez, který několikrát ukázal svou ďábelskou rychlost a snažil se gólově prosadit. Sice se mu to nepovedlo, přesto příliš smutnit nemusel.

V 67. minutě své vedení dokázal Ajax zdvojnásobit. Nebezpečný záložník Siem De Jong využil zajímavého centru Anity a krásnou střelou do horního rohu brány překonal bezmocného van Loa. Ten inkasoval ještě potřetí. Po rohovém kopu dostal příliš prostoru Jan Vertonghen a plně toho využil. Bez problémů stanovil hlavičkou konečné skóre na 3:0.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Feyenoord Rotterdam 0:0

28.03.2010 12:30

Góly: -

Fotbalisté Feyenoordu Rotterdam opět ztratili další cenné body v boji o čtvrté místo a po remíze s Nijmegenm už mají pouze jednobodový náskok na konkurenční Alkmaar. Mají sice o zápas méně, ovšem to ve vypjatém konci a celkem těžkém losu nemusí nic znamenat. V zápase s Nijmegenem k tomu toho moc nepředvedli a v první půli dokonce ani jednou nevystřelili na branku, soupeř byl lepší i herně a měl více vyložených možností.

Pro Nijmegen má bod cenu zlata, avšak několikrát dokonce sahal po vítězství. V první půli přestřílel soupeře devět ku dvěma a ani v tom druhém nezahálel. Nijmegen získal bod navíc a probojoval se na dvanácté místo před Venlo. První poločas zaváněl nudou a oba soupeři se spíše oťukávali, žádné větší akce k vidění nebyli. Poprvé zvedl diváky ze sedadel až po půl hodině John Goossens, jeho skákavá střela nadělala gólmanovi Erwinovi Mulderovi značné problémy, nakonec si však poradil.

V první poločase se hráči spíše pohybovali ve středu hřiště, nedokázali vymyslet kloudnou akci a nefungovala ani kombinace u obou družstev. Jenže druhé dějství bylo úplně opačné. Hráči přidali na tempu, dokázali si přihrát a vytvořili několik stoprocentních možností, branka z toho však nebyla. Hned po pauze se osmělil i Feyenoord. Na hranici vápna se uvolnil nejaktivnější hráč hostů Diego Biseswar. Ten vypálil z hranice vápna, gólman Gabor Babos však šel včas k zemi.

Po hodině hry se ukázal také nejlepší muž v dresu Nijmegenu Björn Vleminckx, z přímého kopu ale pálil těsně vedle. Velké věci se začali dít v závěrečné dvacetiminutovce, kde se oba soupeři jakoby uvolnili a útočili hlava nehlava, ani jedna obrana příliš nestíhala. V 70.minutě napálil Biseswar vnitřní hranu břevna, balón se potom odrazil zpět do hřiště a vznikl protiútok. Po nádherném ťukesu se ocitl osamocen ve vápně Saidi Ntibazonkiza, brankář Mulder se ale natáhl jako proutek a balón schoval do náruče.

Vleminckx poté dobře vypálil z přímého kopu mimo, hned na to jeho technická střela také mezi tři tyče nezamířila. Poslední desetiminutovka příliš šancí nepřinesla, jenže v samém závěru mohl rozhodnout skvělý Vleminckx. Ten se po centru zleva objevil jako blesk z čistého nebe u zadní tyče a nastavil hlavu, aby rozvlnil síť. Ale jeho pokus dokázal Mulder konečky prstů vyškrábnout mimo a sudí klání následně ukončil.

Více informací k zápasu

FC Twente - Sparta Rotterdam 3:0

27.03.2010 20:45

Góly: 46. Bryan Ruiz, 49. Bryan Ruiz (pen.), 50. Bryan Ruiz

Twente Enschede doma nezaváhalo a po výhře 3:0 nad Spartou Rotterdam si upevnilo vedení v tabulce. Utkání se lámalo na začátku druhého poločasu, když během pěti minut vsítil Ruiz Gonzalez hattrick a hostující Koenders obdržel červenou kartu.

Domácí začali aktivněji, Theo Janssen otestoval Seligu, brankář Sparty vytáhl skvělý zákrok. Souboj Janssena se Seligou pokračoval sedmnáctou minutou a znovu z něho vyšel vítězně brankář hostí. Do třetice všeho dobrého a zlého předvedl Seliga další dobrý zákrok, tentokrát po střele Kennetha Pereze. Twente nenašlo v prvním poločase na brankáře Sparty recept.

Favorita poslal do vedení až ve 46. minutě Ruiz, který hlavou proměnil centr Pereze v úvodní branku - 1:0 pro Twente. Za další tři minuty přišel klíčový okamžik celého utkání, Kuipera fauloval v pokutovém území Koenders, ten obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Nařízenou penaltu pak proměnil Ruiz Gonzalez a Twente vedlo pohodlně 2:0. Za další minutu završil skvělou pětiminutovku Ruiz Gonzalez, který tak zkompletoval hattrick. Ofenzivní fotbalista Twente se nejlépe zorientoval v pokutovém území a přesnou koncovkou překonal brankáře Seligu.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Heracles Almelo 3:2

27.03.2010 19:45

Góly: 40. Jeremain Lens, 64. Jeremain Lens, 84. Jeremain Lens - 72. Darl Douglas, 79. Samuel Armenteros

To byly teda nervy. Očekávalo se, že Alkmaar proti Heraclesu zvítězí bez nějakých větších potíží, jenže zápas měl nakonec hodně zajímavý závěr. Tři body pro domácí fotbalisty zajistil hattrickem Jeremain Lens. Konečný výsledek zní 3:2.

První šance přišla už ve 4. minutě a na konto si jí připsalo Almelo. Mark Looms centrem z levé strany našel v pokutovém území Base Dosta, který se objevil v gólové pozici, jenže zakončení se mu příliš nevyvedlo. Vzápětí zaútočili také domácí fotbalisté. El Hamdaouiho vybídnul ke skórování Lens, ale marocký kanonýr v jasné tutovce zklamal a z malé vzdálenosti nemířil přesně.

Jak se zakončuje ukázal Lens svému parťákovi pět minut před přestávkou, kdy se poprvé v utkání měnilo skóre. 22letý Nizozemec si zpracoval dlouhý míč z kopaček Morena, dostal se před Pieckenhagena a v samotném závěru celé akce zachoval klid a zkušeného gólmana propálil.

Po změně stran se dlouhou dobu nehrál nijak mimořádně líbivý fotbal, až v 64. minutě Alkmaar své vedení navýšil a udělal důležitý krok k vítězství. V hlavní roli se opět ocitl Lens, který tentokrát hostující brankářskou jedničku přeloboval. Všichni domácí příznivci si již mysleli, že jejich oblíbenci bez nějakých problémů vybojují tři body, to se však nestalo.

Heracles na nepříznivý stav totiž dokázal poměrně rychle odpovědět, konkrétně už v 72. minutě. Z hranice pokutového území tvrdě vypálil Darl Douglas a míč zaplul až do sítě. O malou chvíli později se hostům povedlo dokonce vyrovnat. Didulicu dokázal překonat také střídající Armenteros.

Remíza ale pochopitelně Alkmaaru vůbec nevyhovovala, a tak se i nadále hnal do útoku. Jeho snaha nakonec nesla ovoce. V 84. minutě pálil po Da Silvově centru z voleje Lens a dokonal přesně mířenou ranou svůj hattrick.

Více informací k zápasu

Roda JC - SC Heerenveen 4:2

27.03.2010 19:45

Góly: 7. Mads Junker, 13. Marcel de Jong, 33. Mads Junker, 37. Boldizsár Bödör - 73. Michel Breuer (pen.), 88. Mika Väyrynen

Roda Kerkade si v domácím prostředí poradila s Heerenveenem, když jasně vyhrála první poločas a tím rozhodla o svém vítězství. Domácí nasázeli hostům čtyři branky, utkání hodně ovlivnilo brzké vyloučení Assaidiho.

Hned v úvodu utkání se děly velké věci, Mads Junker proměnil hlavou jemný oblouček uvnitř malého pokutového území a domácí vedli 1:0. Za další dvě minut si hosté celé utkání pořádně zkomplikovali, Oussama Assaidi obdržel za faul červenou kartu a Rodě se naskytla skvělá příležitost hrát prakticky celé utkání v přesilovce. Po čtvrthodině hry zasáhla Heerenveen další rána, neboť Marcel de Jong parádní střelou překvapil hostujícího brankáře - 2:0 pro Rodu. Hra se poté přeci jenom trošku uklidnila, avšak ve 33. minutě opět skórovali domácí a znovu to byla velmi pěkná branka. Obrana Heerenveenu včetně brankáře Henka Timmera odvrátila nebezpečí pouze k Junkerovi a ten napálil míč rovnou z první do sítě - 3:0. Do konce prvního poločasu se skóre měnilo ještě jednou. Roda perfektně vyšachovala obranu hostí a Boldiszar Bodor byl poslední instancí této velmi povedené akce - 4:0. Už po prvních pětačtyřiceti minutách bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Roda se ve druhém poločase moc do útočení nehrnula, navíc hra Heerenveenu se zlepšila. Navíc o vítězi už bylo stejně rozhodnuto. Čtvrthodiny před koncem se dočkali zásahu také hosté, ve skrumáži uvnitř pokutového území fauloval de Fauw Beerense, rozhodčí si toho všiml a nařídil pokutový kop. Penaltu v klidu proměnil Michel Brouer a snížil na 4:1. Tři minuty před koncem vsítil Heerenveen druhý gól, po standardní situaci z levé strany se prosadil Mika Vayrynen, jeho střela nebyla nikým tečovaná, přesto skončila za zády domácího brankáře.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Willem II 2:1

27.03.2010 18:45

Góly: 41. Serginho Greene, 78. Santi Kolk - 28. Said Boutahar

Celek Willem II nezvládl další své utkání a na hřišti Vitesse zaznamenal další porážku, tentokrát Tilburg prohrál těsně poměrem 1:2.

Začátek utkání ovšem patřil hostujícímu celku. Ten do zápasu vkročil dobře a již ve 12. minutě si dokázal vypracovat solidní šanci ke vstřelení branky. Frank Demouge se dostal k míči a vyzkoušel pozornost domácí brankáře. Ten byl ovšem na jeho pokus připraven a změna stavu se tak nekonala.

Běžela 28. minuta a v tlaku byli znovu hostující hráči. Demougeho bylo plné hřiště, a tak nebylo překvapením, že byl i u této akce Tilburgu. Hostující hráč si pohrál s bránícími protihráči a přesnou přihrávkou našel Boutahara. Ten před poloprázdnou brankou neměl těžkou práci a Willem II vedl.

První poločas se poté dohrával opatrně. Domácí nechtěli inkasovat další branku a hostující celek o své vedení rozhodně nehodlal přijít. Přišla ovšem 41. minuta a s ní perfektní individální akce Greena, který se dostal do perfektní pozice a dobrou ranou srovnal stav utkání.

První poločas tedy skončil nerozhodně a na řadu přišla druhá půle a s ní zvýšená aktivita domácího Vitesse, které rozhodně nechtělo domácí utkání zakončit se ziskem jednoho či žádného bodu.

Domácí druhý poločas jasně ovládli. Willem II se zřídka dostával na půlku svého soupeře. Vitesse kontrolovalo chod hry, avšak chyběly šance. O rozruch se po sedmdesáti minutách hry postaral Lasse Nilsson, když z dobré pozice nastřelil břevno.

Vitesse jasně útočilo na tři body. Proto o necelých pět minut později přišel vrchol domácího tlaku. Kombinaci skrz celé hřiště završila přesná přihrávka na rozeběhnutého Kolka. Ten se s ničím nemazal a rychlou střelou poslal domácí do vytouženého vedení.

To si deset minut před koncem Vitesse dokázalo pohlídat a Tilburg tak zaznamenal další porážku a potvrdil, že tato sezona není zrovna dvakrát růžová.

Více informací k zápasu

NAC Breda - ADO Den Haag 3:0

26.03.2010 20:45

Góly: 34. Anthony Lurling, 80. Kees Kwakman, 87. Matthew Amoah

Breda i nadále může pomýšlet na umístění v horní osmičce. Proti Den Haagu totiž splnila svou povinnost a bez nějakých potíží si dokráčela k zisku tří bodů. To hosté si opět ztížili svou pozici v boji o záchranu. Už v tomto kole je totiž předběhne Vitesse nebo Arnhem a ADO tak opět klesne do pásma sestupu.

Domácí fotbalisté svého soupeře příliš do hry nepouštěli, a tak Haag musel být rád za každou šanci, kterou si pracně vybojoval. Jedna z nich přišla už v 10. minutě. Záložník Ricky van den Bergh vyzkoušel vystřelit z větší vzdálenosti a na bránu ten Rouwelaara nevyslal vůbec marný pokus. Jeho střela ale nakonec letěla jen pár centimetrů okolo pravé tyčky.

Nakonec to byla ovšem právě Breda, která se ujala vedení jako první. Stalo se tak v 34. minutě. Matthew Amoah poslal míč na pravou stranu ke kopačkám Lurlinga, který jej potáhl do pokutového území a střelou do horního rohu brány skóroval. Zápas dospěl do konce prvního poločasu už beze změny.

Haag skutečně nepůsobil zrovna nejnebezpečněji, a tak Breda v podstatě jen hlídala stav, který jí vyhovoval. Už v 60. minutě málem přidala druhý zásah. Amoah získal míč od Anthonyho Lurlinga a byl blízko brance, míčem ale nakonec orazítkoval pouze brankovou konstrukci. O dvacet minut později to už ale Bredě vyšlo. Glissen poslal do pokutového území centr, ten hlavou sklepl Amoah na Kwakmana, jenž přesně mířenou ranou dokázal rozvlnit síť.

Aktivní Amoah se ale nakonec také přeci jen dočkal. V samotném závěru se zapsal i on mezi střelce. Zwinkelsovi se nepodařilo udržet míč, ten se objevil před nehlídaným ghanským kanonýrem, který jej už snadno poslal do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente29235155:2274
2.AFC Ajax29224388:1970
3.PSV Eindhoven29216265:2569
4.Feyenoord Rotterdam281410443:2652
5.AZ Alkmaar291631057:3351
6.FC Utrecht29139733:2648
7.Heracles Almelo291441143:4146
8.FC Groningen291261139:3942
9.NAC Breda291171140:4640
10.Roda JC291051439:5235
11.SC Heerenveen291021736:5332
12.VVV Venlo296111237:4329
13.NEC Nijmegen29781431:4929
14.SBV Vitesse28761528:4827
15.Sparta Rotterdam29671627:5225
16.ADO Den Haag29591528:5124
17.Willem II29722034:5723
18.RKC Waalwijk29402523:6412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
fantomas

Pome, Groningen!! Porazíme Ajax a odrazíme tu dotěračnou Bredu. PRIDE OF THE NORTH!

Reagovat
fantomas

* dotěrnou, sorry, euforie, nemoh sem si vzpomenout

Reagovat
AjaxFans

Deatil Ale beztak ti to zitra nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax - Groningen 2:3

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc ajax

o čom? chlapci ! možete byť radi ak dostanete pod 3 góly!

Reagovat
smazaný uživatel

Však po tej mojej prognóze aj budú radi, keď dajú o gól viac než domáci

Reagovat
afc ajax

no´jasnééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ruííííízzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva jste se hledali myslím

Reagovat
afc ajax

Reagovat
fantomas

Panebože, chlapi, chápejte nadsázku. Sem netušil, že vy tady v Holandsku ste takoví suchaři.

Muj objektivní tip je: 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

to je málo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nizozemská liga to je snad nejnudnější liga v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ty jsi nejnudnější tvor na světě

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax - Groningen 2:3 (Sulejmani, Van Der Wiel - Matavz 11m, Suarez vl., Da Silva)

Reagovat
AjaxFans

Sulejmani skoro nehraje

Reagovat
afc ajax

ajax parada ukázal kto je najlepši v lige

Reagovat
Yanek

Střední obránce, dva góly a pome ...

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong posledních 6 zápasů 6 gólů, solidní vizitka. Teď ještě, aby Twente 2x ztratilo..

Reagovat
AjaxFans

Má formu jako blázen

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo má z prvních tří nej los?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax, jednoznačně ajax...bohužel :D A jsem přesvědčený, že twente ligu nevyhraje, má nejtěžší los..a pokud PSV vše vyhraje, tak bude twente až třetí...

Reagovat
irik

To skóre Ajaxu .

Reagovat
AjaxFans

Kdo umí umí

Reagovat
fantomas

Shit.

Reagovat
smazaný uživatel

závist!. škoda, že neměl dnes Luis den mohli jsme zaokrouhlit minimálně na 90:19. Holt příště překonáme tu 90tku

Reagovat
fantomas

Jaká závist?

Reagovat
afc ajax

nekorektná ajax má NAJLEPŠÍ útok aj obranu!!!

Reagovat
fantomas

Wtf??

Reagovat
afc ajax

nevieš písať?

Reagovat
fantomas

Ne, neviem chápat, o čem furt točíte. Já vám jednak nezávidim a jednak mě už laskavě nechte bejt, nemám chuť bejt přítomen vašemu honění si vlastního ega.

Reagovat
smazaný uživatel

,,,,,,,

Reagovat
afc ajax

ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele