základní část, 29. kolo
27.03.2010 18:45 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Willem II 2:1

Celek Willem II nezvládl další své utkání a na hřišti Vitesse zaznamenal další porážku, tentokrát Tilburg prohrál těsně poměrem 1:2.

Začátek utkání ovšem patřil hostujícímu celku. Ten do zápasu vkročil dobře a již ve 12. minutě si dokázal vypracovat solidní šanci ke vstřelení branky. Frank Demouge se dostal k míči a vyzkoušel pozornost domácí brankáře. Ten byl ovšem na jeho pokus připraven a změna stavu se tak nekonala.

Běžela 28. minuta a v tlaku byli znovu hostující hráči. Demougeho bylo plné hřiště, a tak nebylo překvapením, že byl i u této akce Tilburgu. Hostující hráč si pohrál s bránícími protihráči a přesnou přihrávkou našel Boutahara. Ten před poloprázdnou brankou neměl těžkou práci a Willem II vedl.

První poločas se poté dohrával opatrně. Domácí nechtěli inkasovat další branku a hostující celek o své vedení rozhodně nehodlal přijít. Přišla ovšem 41. minuta a s ní perfektní individální akce Greena, který se dostal do perfektní pozice a dobrou ranou srovnal stav utkání.

První poločas tedy skončil nerozhodně a na řadu přišla druhá půle a s ní zvýšená aktivita domácího Vitesse, které rozhodně nechtělo domácí utkání zakončit se ziskem jednoho či žádného bodu.

Domácí druhý poločas jasně ovládli. Willem II se zřídka dostával na půlku svého soupeře. Vitesse kontrolovalo chod hry, avšak chyběly šance. O rozruch se po sedmdesáti minutách hry postaral Lasse Nilsson, když z dobré pozice nastřelil břevno.

Vitesse jasně útočilo na tři body. Proto o necelých pět minut později přišel vrchol domácího tlaku. Kombinaci skrz celé hřiště završila přesná přihrávka na rozeběhnutého Kolka. Ten se s ničím nemazal a rychlou střelou poslal domácí do vytouženého vedení.

To si deset minut před koncem Vitesse dokázalo pohlídat a Tilburg tak zaznamenal další porážku a potvrdil, že tato sezona není zrovna dvakrát růžová.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele