Nizozemská Eredivisie - souhrn 27. kola

11.03.2011, 22:46, aktualizováno 13.03.2011, 18:26
Komentáře a souhrny
V neděli se dařilo favoritům - Ajax veze body z Tilburgu a Twente i Feyenoord doma zvítězily 2:1 nad Venlem respektive Bredou. Jen Eindhoven remizoval v Nijmegenu a jeho náskok se zmenšil. Vítězství si připsal i De Graafschap, už včera Vitesse remizovalo s Heerenveenem a Heracles si poradil s Excelsiorem, v pátek Utrecht přehrál Groningen.

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven 2:2

13.03.2011 16:30

Góly: 41. Leroy George, 90. Ramon Zomer - 44. Balázs Dzsudzsák, 64. Jeremain Lens

Eindhoven sice ztratil vítězství v posledních minutách utkání, nicméně stále zůstává na čele, byť se jeho náskok po utkání s Nijmegenem smrštil na jediný bod.

O úvodní šanci utkání se postaral domácí NEC. Centr George našel Chatteleho, jehož střelu zpoza šestnáctky až na brankové čáře vykopával Zeefuik. PSV na to zareagoval pokusem Dzsudzsáka, jenomže jeho přehození Cillessena se otřelo o břevno a skončilo za branku.

Pět minut před odchodem do šaten se domácí přece jen do vedení dostali. Leroy George prošel obranou Eindhovenu a překonal Issakssona. Jenomže vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, již o tři minuty později srovnal krok po přihrávce Manoleva Balász Dzsudzsák.

Do druhé poloviny utkání vstoupili aktivněji hosté a bylo to znát, nicméně Bakkal největší šanci spálil. Smutnit ale musel jen do 63. minuty. Jermain Lens se z otočky prosadil krásnou střelou do levého horního rohu.

Už to pomalu vypadalo, že si PSV odveze všechny tři body, jenomže v 90. minutě jeho naděje ukončila hlavička Ramona Zomera.

Více informací k zápasu

Willem II - AFC Ajax 1:3

13.03.2011 14:30

Góly: 19. Rangelo Janga - 47. Siem de Jong, 80. Jan Vertonghen, 88. Christian Eriksen

Ajax byl skutečně velmi blízko nečekané potupě. Na půdě Willemu po prvním poločase prohrával, a tak po změně stran musel ze všech sil zabrat. O své výhře nad slabým protivníkem nakonec rozhodl až v závěrečné desetiminutovce.

Úvodní dějství hostům skutečně vůbec nevyšlo. Směrem dopředu toho moc nepředvedli a navíc Willem začal velmi dobře. Už po pár okamžicích hry měl dobrou příležitost, jak vstřelit první gól utkání. Po výborné práci Rigterse se dostal do zakončení Ricardo Ippel, gólman Verhoeven, který v dnešním duelu nahradil zraněného Stekelenburga, se ale vytasil s vynikajícím zákrokem a míč lapil.

V 19. minutě už však tolik štěstí neměl. Po zaváhání obránce Tobyho Alderweirelda se míče zmocnil Juha Hakola, následně jej poslal ke kopačkám Jangaa, který už si věděl rady. Verhoeven byl naprosto bezmocný. Ještě před přestávkou mohl minimálně vyrovnat Demy De Zeeuw, jenže nebyl schopný využít ani jednu ze svých dvou jasných příležitostí.

Vytouženou branku dokázali svěřenci kouče De Boera vsítit až po změně stran, konkrétně ve 47. minutě. Z první vážnější šance se prosadil záložník Siem De Jong, jenž poslal míč nechytatelně do dolního rohu brány. Ajax chtěl pochopitelně co nejrychleji přidat další zásah, k ničemu kloudnému se ale nedopracoval. Až v 73. minutě se jeho šance rapidně zvýšily. Denis Halilovič totiž viděl červenou kartu a musel předčasně do sprch.

Početní výhody nakonec dokázal Ajax využít. Jako první se prosadil Jan Vertonghen, který vyslal na domácí bránu přesně mířenou dalekonosnou ránu. Dvě minuty před koncem pojistil vedení mladík Christian Eriksen a amsterdamští borci si tak mohli vychutnat hodně vydřenou výhru.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - NAC Breda 2:1

13.03.2011 14:30

Góly: 29. Luc Castaignos, 88. Stefan de Vrij - 59. Julian Jenner

Fotbalisté Feyenoordu pálí z děla jednu ránu za druhou a kosí své protivníky v neuvěřitelném tempu. Ještě před šesti koly byl tým kouče Mario Beena odepisován a naprosto zatracován. Nyní se jim ale věří, že by při troše štěstí mohli pozlobit kandidáty titulu a navíc zasáhnout do bojů o Evropskou ligu. Pokud se jim to povede, tak to bude ukázkový příklad toho, jak se dostat během půl roku z absolutního pekla do pohádkového nebe.

Proti Bredě sice měl Feyenoord štěstí, ovšem konečně si ho vybral za nespočet smolných duelů, jako například v jarní části s Twente nebo Den Haagem. Domácí se dostali do vedení zásluhou tradičního ostrostřelce s třicítkou na zádech Luca Castaignose. Nicméně Breda jako obvykle zbraně nesložila a po hodině hry srovnala stav. Ovšem hrdinou zápasu se stal stoper Stefan de Vrij, který se dvě minuty před koncem normální hrací doby trefil do černého.

Domácí se dostali do úvodní akce v 10. minutě, kdy po dobré práci Ryo Miyaichiho pálil těsně vedle Krisztian Simon. Ve 30 .minutě po pasu Tima de Clera oblafnul ofsajdovou past Castagnios a přesnou střelou se trefil mezi nohy gólmana Jelle ten Rouwelaara - 1:0. O něco později se snažil navýšit De Cler, jenže ranou z pětadvaceti nikoho příliš nevystrašil. Po přestávce se také poprvé vážněji ozvalo NAC.

Z přímého volného kopu zkusil štěstí Donny Porter, jenže jeho kroucená rána trefila pouze rameno gólmana Roba van Dijka. Na druhé straně vyslal prudkou ránu Simon, naprosto fantastický zákrok ale předvedl Ten Rouwelaar. V 53. minutě zahrozila Breda a dostala se do mírného tlaku, který nakonec vyvrcholil srovnáním skóre. Nejprve pálil z voleje těsně nad břevno Julian Jenner, stejný hráč byl však úspěšný o šest minut později.

Po chybě obránce Gilla Swertse pokořil van Dijka umístěnou ranou. Feyenoord se následně snažil vrhnout všechny síly do útoku, jenže dlouhou dobu mu to nebylo nic platné. Nejprve gólman Ten Rouwelaar famózně vystihl přízemní střelu střídajícího Jersona Cabrala z dvaceti metrů, avšak o pár okamžiků později byl na hlavičku De Vrije krátký - 2:1. Breda i tak podala sympatický výkony určitě může jít ještě nahoru.

Více informací k zápasu

FC Twente - VVV Venlo 2:1

13.03.2011 14:30

Góly: 30. Wout Brama, 83. Ola John - 3. Ferry de Regt

Twente ač bylo považováno za velkého favorita, tak se v utkání proti VVV Venlo hodně natrápilo. Hosté ovšem nezvládli závěr utkání a tak zůstali tři body na domácí půdě po těsném vítězství 2:1.

Začátek utkání byl opravdu chaotický. Twente se vrhlo do útoku, ze kterého ovšem nic nevzešlo a Venlo nečekalo ani minutu a okamžitě zaútočilo. K překvapení všech příznivců domácích se však útok Venla ukázal jako velmi účinný. Rychlý protiútok totiž zakončoval Ferry de Regt kvalitním výskokem po rohovém kopu a otevřel skóre utkání.

Twente se však včas probudilo. Ovšem byli to právě hostí, kteří si připsali další skvělou akci. Po dobré spolupráci si na centr z pravé strany vyskočil Dario Vujičevič a dobrou hlavičkou vyděsil domácího brankáře. Naneštěstí pro VVV však letěla jen těsně nad břevno domácí branky.

Uběhla však půlhodina hry a domácí se dostali konečně do brankové příležitosti. Po dobré akci se celkem snadno dokázal prosadit domácí Wout Brama. Jeho celkem lehká střela však znamenala tížené vyrovnání. První poločas toho moc nenabídl a všichni očekávali hon domácích za vítězstvím.

Podle očekávání nastoupili domácí aktivněji, ovšem kvalitní obrana Venla nechybovala a tak muselo Twente až házenkářsky obléhat val obránců. Obrana ovšem nenaskýtala žádnou skulinu a ani možnost nějaké šance pro Enschede.

Blížil se samotný závěr utkání a s ním přišel i ohromný tlak domácích. Centr střídal centr avšak ani jeden se nedokázal ujmout. Psala se 83. minuta a výhodu rohového kopu měli domácí. Parádní centr našel vyskakujícího Johna, který šikovnou hlavičkou stanovil konečný výsledek 2:1.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - ADO Den Haag 1:0

13.03.2011 12:30

Góly: 10. Rydell Poepon

Fotbalisté Den Haagu prostě na cizích hřištích hrát neumějí a proto ztrácejí důležité body v boji o cenné čtvrté místo. A kdyby dokázali z venkovního prostředí alespoň proti slabším celkům přivézt všechny body, tak by dokonce mohli ohrožovat i třetí Ajax. Ovšem realita je zcela jiná. Jedno z největších překvapení sezóny totiž okupuje pátou pozici se ziskem pětačtyřiceti bodů a nyní ztrácí na čtvrtý Alkmaar jeden bod, na Ajax už korálků deset.

Přitom na půdě se hostům věřilo, ti ale nedokázali vyzrát na perfektní obranu nováčka z De Graafschapu. Ten si díky této výhře sedm kol před koncem vytvořil na čtrnácté pozici již jedenáctibodový náskok na šestnáctý Excelsior a jen teoretiky může spadnout o patro níže. Ba co více, ve vyrovnaném středu tabulky se může stát cokoliv. Rozdíl mezi devátým a čtrnáctým celkem je pouhé dva body, De Graafschap s třiatřiceti body může myslet ještě na horní polovinu.

Domácí se dostali do vedení v 10. minutě a od této chvíle bránili těsný náskok. Jediným střelcem se stal tradiční zabiják Rydell Poepon, který nasázel jedenáct tref v sezóně a je suverénně nejlepším střelcem týmu. Tento býval hráč Sparty Rotterdam drží nováčka nad vodou a bez jeho branek by se jenom těžko udržoval v nejvyšší soutěži. Domácí hnal za vítězstvím naplněný stadion, na kterém se nachází přes dvanáct tisíc diváků.

Už ve třetí minutě si hosté vypracovali úvodní možnost, když František Kubík našel volného Dmitrije Bulykina, ten ale z dvanácti metrů poslal balón pravačkou těsně vedle tyče. Následně ale z protiútoku zahrozil Steve de Ridder a z pravé strany poslal přihrávku Poeponovi, který s přehledem zamířil do dolního rohu - 1:0. Domácí mohli navýšit ve 26. minutě po chybě Kubíka, kdy vypálil z patnácti metrů Peter Jungschlager, nicméně díky zásahů gólmana Gino Coutinha skončila rána na tyči.

Hosté se snažili srovnat v samém závěru úvodního dějství, kdy rychle vypálil Bulykin, brankář Boy Waterman ale dokázal jít včas k zemi a na brankové čáře ukrýt balón v náručí. De Graafschap byl blízko druhé trefě po hodině hry. Na rohový kop Jussiho Kujaly si naskočil Yuri Rose, jenže gólman Countinho naprosto brilantně vyrazil jeho hlavičku nad břevno. Coutinho si ještě poradil se střelou Poepona a hosté mohou být rádi, že díky němu nebylo skóre ještě vyšší. Domácí vyhráli vskutku zaslouženě.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - SC Heerenveen 1:1

12.03.2011 20:45

Góly: 43. Martí Riverola - 87. Daryl Janmaat

Heerenveen neslaví zisk tří bodů ani po duelu na půdě Arnhemu, který je stále považován za kandidáta sestupu. Nicméně Vitesse si díky nedávným skvělým výsledkům vytvořilo na patnácté pozici se ziskem devětadvaceti bodů slušný sedmibodový náskok na Excelsior a pokud se nestane něco neobvyklého, mělo by si tuto pozici udržet. Heerenveen prozatím zůstává na deváté příčce s pětatřiceti body, avšak na jaře to nešlape.

Dokázal totiž z osmi kol zvítězit jen jednou na půdě Bredy, podlehl dokonce Tilburgu a jinak proti silnějším protivníkům zaznamenal jasné prohry. I nyní měl hodně namále a zdálo se, že nakonec konkurenčnímu Arnhemu podlehne. Ovšem tři minuty před koncem vsítil svou třetí branku v sezóně Daryl Janmaat a zařídil svému celku alespoň bod. Pro Vitesse to sice může být ztráta, jenže v současné formě se vskutku nemusí bát o svou prvoligovou příslušnost.

Nicméně hosté nepředvádí špatný fotbal po herní stránce, bohužel pro ně nedokáží své šance dotáhnout do gólového konce. Hned v 5. minutě si vypracoval dobrou možnost finský hráč Mika Vayrynen, jenže jeho pokus z dvanácti metrů těsně minul levou tyčku. Vzápětí domácí odpověděli po centru Marca van Ginkela, Ismail Aissati pálil příliš vysoko. O něco později nebyl přesný ani Alexander Buttner.

Domácí se dočkali ve 43. minutě. Po průniku Michihira Yasudy na levém křídle a jeho následného centru se vyšplhal do vzduchu nejvýše Marti Riverola a hlavou poslal balón přímo do horního pravého rohu - 1:0. Poté se stroj se šancemi zadrhl a další příležitosti byly k vidění až po dvaceti minutách hry v dějství druhém. Přímý volný kop Buttnera šel o několik centimetrů vedle levé tyče. Domácí tlačili i nadále a opravdu si zasloužili vyhrát.

Velmi dobře držel Heerenveen Kevin Stuhr-Ellegaard. Ten si poradil v dalším průběhu třeba s pokusem van Ginkela. Nicméně možností k vidění vskutku příliš nebylo a zdálo se, že utkání skončí výhrou Arnhemu 1:0. Avšak v 87. minutě po centru Roye Beerense z pravé strany zakončil Janmaat akci přízemní střelou do dolního levého rohu - 1:1. Hosté ještě sice chtěli v nastavení přehoupnout misky vah na svou stranu, ale ránu Jordiho Lopeze skvěle zlikvidoval Stuhr-Ellegaard.

Více informací k zápasu

Roda JC - AZ Alkmaar 1:2

12.03.2011 19:45

Góly: 72. Mads Junker - 52. Kolbeinn Sigthórsson, 74. Maarten Martens

Fotbalisté Alkmaaru dokázali napravit zaváhání z minulého kola na půdě Ajaxu a tentokráte si po boji odvezli z venkovního prostředí všechny tři body. Sedmá Roda nedala favorizovanému soupeři rozhodně nic zadarmo a bojovala do poslední minuty. Po prohře se však musí stále spokojit se sedmou příčkou a ziskem jedenačtyřiceti bodů, konkurenční Alkmaar se jí vzdálil na pět bodů a nachází se na čtvrtém místě.

Roda si sice prozatímní umístění po tomto kole udrží, ovšem cesta do kvalifikace o Evropskou ligu bude ještě dlouhá a hodně trnitá. Po úvodním nepříliš zajímavém prvním poločase se hosté dostali do vedení sedm minut po přestávce, avšak za dalších dvacet minut bylo srovnáno. Jenže radost Rody netrvala ani dvě minuty a čtvrthodiny před koncem zařídil všechny body pro AZ navrátilec v sestavě Maarten Martens.

Rodu navíc potkala v samém závěru druhá špatná zpráva, vedle prohry si totiž karetní trest bude muset odpykat Pa Modou Kah. Ten uviděl první žlutou až v 83. minutě, po té druhé v nastaveném čase se musel pakovat předčasně do kabin. Domácí vlétli do utkání mnohem aktivněji, hned v prvních dvou minutách musel předvést dva jisté zákroky gólman AZ Esteban Alvarado. Ten si poradil v 19. minutě též se střelou Anouara Hadouira.

Alkmaar se poprvé ozval až krátce po půlhodině hry, kdy Kolbeinn Sigthorsson pálil přízemní střelou o malý kousek vedle levé tyče. Až do konce úvodního dějství už gólová příležitost k vidění nebyla, sedm minut po pauze vsítil úvodní trefu Sigthorsson. Po rohu Rasmuse Elma vyskočil šťastný střelec nejvýše a uklidil balón do sítě - 0:1. Roda se ale nevzdala a přesně za dvacet minut srovnala zásluhou tradičního ostrostřelce Madse Junkera.

Ten už dokázal vsítit svou patnáctou trefu v sezóně a posunul se na třetí místo mezi střelci. Po centru Mortena Skouba z levé strany stačilo Junkerovi už jen nastavit nohu - 1:1. Jenže v 74. minutě určil konečný výsledek duelu střídající Martens. Ten pobyl na hřišti jen 18 minut a po centru Ragnara Klavana uklidil balón do pravého dolního rohu - 1:2. V nastavení byl ještě vyloučen Kah, který si obě žluté karty připsal po faulech na Hectora Morena.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SBV Excelsior 4:1

12.03.2011 18:45

Góly: 32. Mark-Jan Fledderus, 50. Kwame Quansah, 62. Mark Looms, 90. Glynor Plet - 75. Guyon Fernandez

Heracles doma zvládl své utkání a pohrál si s Excelsiorem, který v prvním poločase šel do oslabení. To se na výsledku také potvrdilo, když domácí vyhráli vysoko 4:1.

Začátek utkání patřil hlavně domácímu celku. Ten se do svého soupeře zakousl a rychlými protiútoky zlobil obranu hostí. Jeden takový přišel ve 23. minutě, když všem utekl Quansah. Za záchranou brzdu zatáhl hostující Bovenberg, rozhodčí neváhal ani chvíli a ukázal mu ihned červenou kartu.

Domácí celek začal početní převahu využívat. Usadil se v útoku a jeden centr střídal druhý. Ve 32. minutě přišla parádní rána Fledderuse, který se dostal k odraženému míči a přesnou ranou otevřel skóre.

Tím však první poločas skončil. Domácí si hlídali své vedení a šetřili síly na závěr utkání. Hned po začátku druhé půle se však domácí opět uchýlili k útoku. V 50. minutě se perfektně uvolnil Quansah a svou střelou poslal domácí do vedení již o dvě branky.

Neuběhlo mnoho a Heracles opět slavil. O 12 minut později se totiž ve skrumáži před hostující brankou nejlépe zorientoval Looms a tvrdou ranou dal výsledku již tříbrankovou podobu. Hosté nechtěli zůstat pozadu a hru otevřeli. Patnáct minut před koncem utkání se tak hostům naskytla největší možnost, když se před brankářem domácích objevil osamocený Fernandez s míčem na noze. Jeho rychlá střela znamenala snížení na rozdíl dvou branek.

Utkání se chýlilo ke konci a hosté už duel jen dohrávali. Nezájem Excelsioru využil Heracles ještě k jedné ráně, o kterou se postaral Plet. Ten se skvěle uvolnil a přízemní střelou stanovil konečný výsledek 4:1.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - FC Groningen 1:0

11.03.2011 20:45

Góly: 60. Frank Demouge

Groningen se stále topí v obrovských problémech. Na své konto si v Utrechtu připsal už čtvrtou porážku v řadě. Tentokrát sice neobdržel žádný debakl jako v minulých kolech, i přesto ale nemá žádný důvod k radosti. O jeho prohru 0:1 se postaral úspěšným zásahem útočník Frank Demouge.

Očekával se vyrovnaný průběh zápasu, což se nakonec také potvrdilo. První poločas ale nabídl doopravdy nudné představení. Ani jeden tým neměl chuť za každou cenu útočit a raději jen pečlivě bránil. Není tedy žádným překvapením, že na gól čekali diváci marně. I proto byli rádi, když rozhodčí po čtyřiceti pěti minutách pískl do píšťalky a nudné úvodní dějství ukončil.

Po změně stran se už předváděná hra přeci jen výrazně zlepšila a výsledkem byly také první gólové šance. Jedna z nich přišla už ve 49. minutě. Na hranici pokutového území dostal Bacuna přihrávku a hned se odhodlal vypálit. Jeho nenápadný projektil nakonec orazítkoval břevno. Pro Groningen to byla vůbec první přesná střela v zápase.

O pouhou minutu později bylo pro změnu řádně horko na druhé straně. De Kogel střílel z dobrých dvaceti metrů, ale míč do brány nepropasíroval, jelikož včas zasáhl gólman Luciano. Vytoužený gól nakonec přišel přesně po hodině hry. Mertens zahrával rohový kop, na jeho centr si v pokutovém území naskočil útočník Demouge a poslal míč neomylně do brány.

Už o malou chvíli později mohl vedení pojistit Strootman, avšak na výborného Luciana nevyzrál. Groningen byl ve zbytku utkání více méně bezmocný, a tak na vyrovnání pomýšlet nemohl. I proto odjíždí poražen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven27177371:2658
2.FC Twente27176452:2857
3.AFC Ajax27167454:2355
4.AZ Alkmaar27137740:3346
5.ADO Den Haag27136852:3945
6.FC Groningen27135953:4344
7.Roda JC271011646:3741
8.FC Utrecht27118843:3441
9.SC Heerenveen27981048:4135
10.Heracles Almelo27971148:4634
11.Feyenoord Rotterdam27971137:4434
12.NAC Breda271041336:4834
13.NEC Nijmegen27712843:4733
14.BV De Graafschap27891027:4433
15.SBV Vitesse27781233:4529
16.SBV Excelsior27641732:5522
17.VVV Venlo27512124:5916
18.Willem II27252028:7511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Groningen , hrôzostrašný výkon, akoby ani nechceli čo i len bod

Reagovat
tulen

Groningen uz sa zobudte !

Reagovat
fantomas

Nakonec aby z toho vůbec i to play-off káplo.

Reagovat
AjaxFans

Třetí fllek pro Twente Co prchl k turkom SVK,tak je tu asi 1/100 fans twente na webu

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň tady už nemelou hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty tady meleš furt

Reagovat
smazaný uživatel

Twente titul obhájí, na to vsadím susedov barák

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš bezďák gratuluju . JJ pořád budu mlet

Reagovat
smazaný uživatel

proč nebyl Wilfried ani na lavici?zraněnej?

Reagovat
AjaxFans

Nemá na zákl. sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se nebojim

Reagovat
SunFells

Nemá někdo stream na Feynoord?

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
SunFells

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako hral?

Reagovat
SunFells

Já viděl jen posledních 30 minut ...pokud myslíš Feynoord, tak celkem tlačil. Pokud Rya, tak mockrát nebyl u míče, ale měl tam dvě chvilky.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze rya co citam reporty, ku koncu zvykne trochu odpadnut-to je asi dane tym jeho stylom

uz davno ma ziaden nakup talenta takto nenavnadil

asi tiez zacnem sledovat zapasy, ten feye mi pride celkom zaujimavy, a chcel by som este stihnut toho luca(o ktoreho sme sa dlho zaujimali), kym ho inter neznici

Reagovat
SunFells

Arsenal měl zájem o Castaignose? Tak to ten jeho přestup ještě víc zamrzí, je parádní.

Já bych byl ohledně Miyaichiho opatrnější, je to hodně zajímavý hráč, ale v Anglii to bude mít hodně těžké, hlavně v osobních soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ked este nehraval v zaklade - po europskom u17, podla younggunsu sme nanho davali aj ponuky

a s prestupom to vyzeralo nadejne

a na ryovi je najlakavejsie to, ze kedze je profesionalny futbalista len par mesiacov, musi mat obrovskeeeee rezervy

Reagovat
Radin

ten tak musel mít myšlenky na fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord tretia vyhra v rade... konecne

Reagovat
smazaný uživatel

PSV smolný zápas....ten Issakson chytá jak pí.. :( No nedá se...jinak dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijmegen Venla je škoda ..... Příští týden do Haagu nejtěžší zápas konce sezony.

Reagovat
AjaxFans

Dobře NEC,to Twente jsem myslel že remizuje,škoda

Reagovat
Stiksxx

Zas v 90. To je snad pravidlem! Za to bych jim dával pokuty!

Reagovat
afc ajax

zas aj ten gol na 1:2 bol z tých šťastnejších

Reagovat
Stiksxx

nemyslim si že byl z těch štastnějších..prostě střela..ale co jsem viděl ten váš zápas tak rudá malinko přísná, opět další herectví ve vápně ste prodali herce Suaréze a jeho nahradil někdo jinej. ale zas ten třetí gol byl hezkej.

Reagovat
AjaxFans

Druhý byl hezký

Reagovat
Stiksxx

tak umístěna moc nebyla..to spíš bylo hezký, jak si obhodil toho beka a lobnul golmana. co vám to chytalo za golmána?? celej Rooney akorát trochu tlustější.

Reagovat
AjaxFans

Verhoeven,prý mu tady chybí Mido,protože byli obá štamgasti v McDonaldu

Něco jsem viděl,že se poptáváte na Mounira.

Reagovat
Stiksxx

Fakt??a kde čteš takový novinky??u vás někde na vašim foru? nebyl by špatný..ted když je zraněný Reis, tak tam neni žádnej takovej killa, kterej by tam sázel gol za golem..pokud Tojva hraje podhrotáka..Kovermans končí v letě, což je dobře a Berg je k hovnu

Reagovat
AjaxFans

Tu,ale prý nemáte prachy Snad ho pustíme radši někam ven,S Boerem by měl mít schůzku ohledně jeho situace.

http://ajaxfans.net/nieuws-8580_PSV-directeur-Brands-flirt-met-El-Hamdaoui.html

Reagovat
Stiksxx

jak nemáme prachy?? žádnej mega přestup se nekonal a spíš lidi odcházeli...dostane vejplatu jako měl kovermans až odejde.. ale vy byste za něj chtěli zas určitě nějakou raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mounir půjde v létě do Anglie někam za Jolem a k nám se vráti Klaasek

Reagovat
Stiksxx

jen aby byl klaasek ve stejný formě jako od vás odcházel..aby nedopadl jak Berg u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

To aby jsme vyhráli EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře shrnuté :D I když ten Berg je přímo na Pí.. :D stejně tak, jak ten Issakson...

Reagovat
Stiksxx

ale ted neudělal žádnou chybu ne? u toho druhýho měl jít asi do centru no ale ta palice se chytat nedala..nevim no..někdy má den a někdy udělá takovej kiks..např s Ajaxem doma jak sme vyhráli 4:3 tak první gol a nebo ted v poháru s Twente jak vykopával míč z ruky mimo vápno.. mohl bejt rád že nedostal rudou.. a k tomu Bergovi..v Gronigenu byl střelec jak kráva..nemyslim si že by měl problém s našim stylem hry..každopádně z velkého očekávání = velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Při každém rohu soupeře mě doslova jímá hrůza, on je šíleně nejistý, vůbec to neřeší dobře, i teď v neděli zůstával stát na čáře a čekal co bude, z toho mohl kdykoliv gól padnout. Všimni si, od doby co odešel Gomes kolik dostává gólů PSV ze standardních situacích...to není náhoda. A ještě penalty, to je taky jeho strašně slabá stránka, on při nich vůbec nezkusí skočit k tyči...jen tam sebou plácá, když jsem viděl ty penalty v Twente, tak mi bylo jasné, že pokud někdo nepřestřelí, tak jsme bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli si viděl sestři PSV-Rangers, tak se tam komentátor zmínil, že zvědi z Rangers co byli na zápase z Excelsioru přišli se zprávou pro trenéra, že jednoznačnou slabinou PSV je právě Issakson. A to jsem si už myslel, že jsem vůči němu zaujatý.. :D

Reagovat
Stiksxx

jojo..to jsem slyšel..je pravda, že neni dost dobrej...Gomes byl prostě jediněčnej Ale s Rangers se vytáhl..tamtu palici chytil dobře..na čáře špatnej neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to souhlas, není špatný, ale není to Gomes :) Třeba mě potěší ve čtvrtek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele