Nizozemská Eredivisie - souhrn 16. kola

09.12.2011, 21:54, aktualizováno 11.12.2011, 18:21
Komentáře a souhrny
Alkmaar neměl problémy s De Graafschapem a pojistil si vedení. Twente vyhrálo nad Nijmegenem a je třetí za PSV, které kontrovalo výhrou nad Bredou. Uspěl i Ajax, jen bod má Feyenoord. Útočník Heerenveenu Dost úřadoval na půdě Excelsioru. Haag porazil Heracles, Venlo získalo důležité body proti Rodě...

SBV Vitesse - FC Groningen 0:0

11.12.2011 16:30

Góly: -

Domácí SBV remizovalo v dnešním utkání s celkem z Groningenu 0:0, a tak si oba týmy v tabulce nijak nepolepšily.

Na začátku utkání se spíše oba týmy oťukávaly ve středu hřiště. Až ve 13. minutě se ke slovu dostal domáci Ibarra, ten však pálil nad branku gólmana Luciana. Poté se snažili odpovědět i hosté, ale Anderssonova střela nenašla svůj cíl. V další šanci domácíh se objevil obránce Aborah, jeho střelu však v klidu zneškodnil brankář hostí Luciano. Poté hostující Andersson vyslal do šance spoluhráče Tadiće ten však nepřekonal domácího brankáře Velthuizen, který svůj tým skvěle podržel. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhý poločas začal lépe pro hosty. V šanci se objevil záložník Burnet, ten však z blízka nenašel recept jak překonat brankáře Velthuizena. Poté se však už nic vážného nestalo a za zmínku stojí pouze vyloučení střídajícího Hofse, který na hřiště vlétl v 62. minutě a po druhé žluté kartě putoval v 75. minutě předčasně do sprch. Po uplynutí hrací doby rozhodčí Christof Dierick ukončil tento chudý zápas na šance, který skončil remízou 0:0.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - AFC Ajax 0:1

11.12.2011 14:30

Góly: 42. Guy Ramos (vl.)

Fotbalisté Ajaxu se díky zaváhání Feyenoordu osamostatnili na čtvrtém místě tabulky se třiceti body a přiblížili se tak vedoucímu Alkmaaru na rozdíl osmi bodů, v dalším průběhu určitě budou chtít tuto ztrátu ještě stáhnout. Nicméně na půdě Waalwijku od samého začátku nebyli nebezpečnější a na výhře se hodně nadřeli. Ke třem bodům jim pomohl vlastní gól Ramose z konce první půle, výsledek si pohlídali díky vyloučení hostujícího Budjara.

V úvodní čtvrthodině byl Waalwijk lepší a tvořil hru, hned ve třetí minutě unikl po levé straně Castillon a mířil na zadní tyč, ovšem o pár decimetrů minul. Postupem času si ale Ajax vytvářel příležitosti a přebíral otěže utkání do svých rukou. Velkou šanci neproměnil ve 20. minutě Vertonghen, jehož pokus ze dvacáté minuty brilantně vyrazil nad břevno konečky prstů brankář Zoet. Ten držel svůj téměř tým po celý zápas.

Hosté až do konce půle byli lepší, jenže na vyložené šance to bylo nerozhodně a favoritovi pomohla až šťastná branka ze 42. minuty. Na pravé straně se vrátil balón k Eriksonovi a ten pak utekl až na kraj vápna, kde poslal balón do pokutového území a ve skrumáži si sklepl balón do vlastní sítě Guy Ramos. Waalwijk byl touto trefou otřesen, a proto až do konce úvodního dějství nic nevymyslel. Avšak po změně stran nastoupil ve velkém stylu.

V úvodní dvacetiminutovce držel s favoritem krok a snažil se vyrovnat, duel však výrazně ovlivnila situace ze 64. minuty. Od poloviny hřiště se rozběhl Gregory van der Wiel a na hranici vápna předal balón Klaassenovi, který ještě popoběhl a byl v šestnáctce ze strany faulován Baudjarem. Rozhodčí se vůbec nerozpakoval a nařídil pokutový kop, navíc se Baudjar musel předčasně pakovat do sprch. Jenže exekutor pokutového kopu Sulerjmani na Zoeta nevyzrál.

Ten perfektně vystihl směl střely a jednoruč vyrazil, nakonec z toho byl pro Ajax jen rohový kop. Hosté ale už v početní výhodě ubránili těsný stav a i přes šance hostů v samém závěru si připisují na konto cenné tři body,Waalwijk zůstává čtrnáctý s patnácti body.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Feyenoord Rotterdam 2:2

11.12.2011 14:30

Góly: 31. Daan Bovenberg, 51. Édouard Duplan - 2. John Guidetti, 66. Jerson Cabral

Domácí Utrecht získal cenný bod proti rozjetému Feyenoordu za remízu 2:2. Hosté tak tímto zápasem klesli na šesté místo, zatímco domácí zůstali na svém třináctém.

Utkání začalo a hned v první šanci se hostům z Rotterdamu podařilo vstřelit branku. Už ve 2. minutě se do pokutového území domácích vřítil hostující Guidetti a střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři šanci - 0:1. Fanoušky tento okamžik posadil do sedadel a ti jen tiše doufali, že se domácí zmohou na okamžitou odpověď. K té nedošlo hned, přesto bylo ještě v první půli vyrovnáno. Ve 32. minutě utkání přímý volný kop domácího Takagiho našel nabíhajícího Bovenberga a ten hlavou překonal gólmana hostí 1:1.

Hosté se v tuto chvíli položili a přicházely šance domácích. Ve vážnější šanci se objevil Duplan, ale bohužel pro domácí se brankář Mulder proti jeho šanci vyznamenal. Do konce prvního poločasu se už nic vážného nestalo, a tak poločasový výsledek byl 1:1.

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Ve 49. minutě se do šance dostal rychlý Cabral, toho však vychytal skvělým zákrokem domácí brankář Van Dijk. A znovu zafungovalo pořekadlo "nedáš, dostaneš". V 51. minutě se totiž domácí Bovenberg zoorientoval v nepřehledné situaci jako první a vyslal kolmici na svého spoluhráče Duplana, ten chladnokrevně "bodlem" nedal brankáři hostí šanci - 2:1 pro domácí. Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše kolem středového kruhu. Až v 61. minutě přišlo vyrovnání, kdy hostující Cabral v samostatně akci překonal domácího brankáře a vykřesal tak naději na tří bodový zisk pro svůj mančaft - 2:2.

Do konce zápasu se nestala už žádná vážnější šance. Za zmínku stojí nastavení a vyloučení domácího Bulthuise, který viděl druhou žlutou kartu a musel tak předčasně do sprch.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - Roda JC 2:0

11.12.2011 12:30

Góly: 45. Barry Maguire (pen.), 82. Bryan Linssen

Ve Venlu mají po dlouhé době opět důvod k radosti. Dnes totiž dokázali skolit rozjetou Rodu a na své konto si připsali nesmírně cenné tři body za vítězství v poměru 2:0.

Vedení klubu během týdne odvolalo trenéra De Boecka, kterého nahradilo Wilym Boessenem, a velká změna byla vidět už od úvodních minut. Domácí hráči bojovali o každý balón a hostující borce nepříjemně zaměstnávali svými útoky.

I přesto první větší šance zápasu patřila Rodě, konkrétně Mitchellu Donaldovi. Ten si však zuby vylámal na připraveném gólmanovi De Vogtovi. Následně se musel pořádně činit jeho protějšek Pawel Kieszek, který byl přinucen likvidovat několik nebezpečných pokusů.

V 43. minutě však přišel poněkud nešťastný moment polského brankáře v bráně kerkradského týmu. Kieszek fauloval v šestnáctce pronikajícího Musu, za což viděl červenou kartu a ještě daroval Venlu výhodu pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Barry Maguire a nemýlil se.

Přesně po hodině hry mohl vedení domácích hráčů navýšit Ahmed Musa, jeho střela byla ale zblokována do bezpečí Jagošem Vukovićem. Vzápětí mohl naopak vyrovnat kanonýr Mads Junker, jenže nabídnuté příležitosti nevyužil.

I proto si nakonec museli diváci počkat na další branku až do 81. minuty, kdy Brian Linssen zužitkoval výbornou přihrávku Musy a neomylně zakončil. Venlo tak porazilo Rodu po dlouhých šestnácti letech.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - NAC Breda 1:0

10.12.2011 20:45

Góly: 37. Dries Mertens

PSV zvládlo reparát po minulé prohře na hřišti Feyenoordu, a i když se na tři body proti Bredě pořádně nadřelo, tak se to rozhodně počítá. Domácí si udrželi druhou pozici se čtyřiatřiceti body na kontě o jeden bod před Twente a o čtyři za Alkmaarem. Breda má naopak stále osmnáct bodů a klesla v tabulce na dvanácté místo, nicméně do horní poloviny tabulky jí pořád schází pouze krůček.

Domácí nepředvedli nijak skvělou hru a vítězství uhájili se štěstím. Do vedení se svěřenci kouče Freda Ruttena dostali ve 37. minutě a v druhé půli se hlavně snažili kontrolovat průběh hry, žádný náhlý úder Bredy v závěrečných minutách již k vidění nebyl. Jedinou branku vsítil Dries Mertens, jenž se trefil v Eredivisii potřinácté a posunul se o jeden gól za vedoucího Base Dosta z Heerenveenu.

V prvním poločase si Nijmegen vážnější příležitost vytvořil už ve druhé minutě utkání, jenže Eric Botteghin byl v dobré střelecké pozici včas odzbrojen obranou PSV. Poté na druhé straně pálil nepřesně z dvaceti metrů Zakaria Labyad, avšak hned na to opět zahrozil Botteghin, jehož brilantně obral o balón v poslední možnou chvíli Stanislav Manolev. V dalším průběhu ale bylo aktivnější PSV a nakonec se dočkalo kýžené trefy.

V 37. minutě unikl na levé straně Dries Mertens a dostal se až do vápna, kde pěknou střelou kolem gólmana rozvlnil síť. Nijmegen poprvé vystřelil na branku PSV až v 55. minutě, ránu Rolyho Bonevacii z velké dálky zkrotil ve svých rukavicích švédský gólman Andreas Issakson. Následně měli domácí velkou možnost navýšit své vedení, jenže perfektní ránu Kevina Strootmana vyrazil konečky prstů nad břevno brankář Jelle ten Rouwelaar.

O poslední zajímavou akci zápasu se postaral střídající Jermain Lens v poslední minutě natavení, když během jedné minuty viděl dvě žluté karty a musel se předčasně pakovat do sprch, do konce podzimní části si tak v Eredivisii už nezahraje. PSV v příštím kole bude hrát na půdě silného Heerenveenu a nečeká ho v žádném případě nic jednoduchého, Breda na závěr přivítá vedoucí celek nizozemské ligy, tedy Alkmaar.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - SC Heerenveen 0:5

10.12.2011 19:45

Góly: 13. Bas Dost, 18. Bas Dost, 43. Bas Dost, 58. Bas Dost, 66. Bas Dost

Domácí SBV dnešní utkání vůbec nezvdládlo a prohrálo s Heerenveenem na domácí půdě 0:5. Fantastickým výkonem se blýskl hostující Bas Dost , který vstřelil všech pět branek!

Utkání začly oba týmy opatrně. První šance přišla až ve 13. minutě a byla rovnou gólová. Hostující útočník Oussama Assaidi si potáhl míč po levé straně hřiště a svým centrem našel Base Dostaa, který se hlavou nemýlil a rozvnil tak poprvé síť za domácím brankářem 0:1. O pět minut později se opět měnilo skóre na tabuly. V 18. minutě se naopak po pravé straně řítil hostující Narsingh, který vyslal ostrý centr do šestnácky domácích. V nepřehledné situaci se jako první zoorientoval hostující Dost a svým druhým gólem zvýšil na 0:2 pro Heerenveen.

O chvíly později se opět dostal do šance skvěle hrající Dost, který hlavičkou opět zkoušel domácího brnakáře, ten se však vytáhl a svůj tým podržel. Bohužel pro domácí už tomu tak nebylo ve 43. minutě kdy rohový kop Narsingha našel opět nezastavitelného Dosta a ten podruhé v zápase hlavou zvýšil na 0:3 pro hosty a zkompletoval tak čistý hat-trick. První poločas zkončil 0:3 pro Heerenveen, který zápas jednoznačně režíroval.

Bohužel domácí neprobudila ani poločasová přestávka a pokračovali i nadále v dnešním bídnem výkonu. V 58. minutě zahrál opět rohový kop Narsingh a jeho centr našel Dosta, který se vyšplhal nejvýše a hlavou nedal domácímu brankáři opět šanci 0:4. Domácí si svou šanci a hlavně jedinnou šanci v zápase schovali do 59. minuty kdy hostující Alberg vystřelil na brankáře hostí, ten však jeho střelu v poklidu pokryl. To bylo bohužel od domácích vše.

Hřebíček do rakve jim přidal v 66. minutě opět Dost. Dost, který dostal další skvělou přihrávku od svého spoluhráče Narsingha zužitkoval na výbornou a z 10 metrů nedal domácí brankáři šanci a zvýšil na konečných 0:5. Dokonce utkání se už nic vážného nestalo a tak rozhodčí Dennis Higler mohl v klidu ukončit dnešní duel, ve kterém nakonec přesvědčivě zvítězil hostující SC Heerenveen 0:5 na půdě SBV.

Hostující Dost se v tomto utkání ukázal v tom nejlepším světle a pomohl tak pěti góly ke dnešnímu pohodovému vítězství. Tým Heerenveen se touto výhrou dostal na prozatimní čtvrtou příčku a říká si silným slovem o pohárovou Evropu. Bohužel naopak SBV se dostává do nelehké pozice a bude to mít opravdu těžké, pokavaď bude chtít zůstat v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - BV De Graafschap 4:0

10.12.2011 19:45

Góly: 23. Adam Maher, 31. Simon Poulsen, 54. Vito Wormgoor (vl.), 78. Charlison Benschop

Alkmaaru se dnes povedlo dát alespoň částečně zapomenout na nedávný výprask od Heerenveenu. Proti De Graafschapu sice nezačal nijak oslnivě, po nevýrazném startu se ale vzchopil a měl jednoznačně navrch, což nejlépe dokazuje výsledek 4:0.

První zajímavou šanci zápasu přinesla už šestá minuta. To se k zakončení z hranice šestnáctky dostal Holman, gólman De Winter jej však dokázal vychytat. Poté Alkmaar převzal otěže duelu pod svou kontrolu a děj hry se odehrával především na polovině hostů. Tlak svěřenců trenéra Verbeeka byl ovšem pouze platonický, takže defenzíva De Graafschapu příliš nebezpečných momentů řešit nemusela.

Nakonec ale Alkmaar přeci jen udeřil. V 22. minutě Holman popostrčil míč na Mahera, ten napřáhl z hranice šestnáctky a míč poslal nechytatelně pod břevno - 1:0. Zanedlouho se povedlo domácím hráčům své vedení dokonce navýšit. Tentokrát Holman přihrál do běhu Poulsenovi, který následně De Wintera překonal pozemní ranou z ostrého úhlu - 2:0. De Leeuw mohl vzápětí snížit, recept na Estebana ovšem nenašel. Do poločasové přestávky domácí hráči ještě několikrát nebezpečně zahrozili, další gól už ale nepřidali.

Také ihned po změně stran měl Alkmaar očividně navrch, jenže své šance nedokázal proměňovat. Své o tom ví například Altidore, který v těžké pozici minul, nebo talentovaný Maher, jehož střela byla pro změnu zblokována. Domácí příznivci tak museli počkat až do 54. minuty, kdy si vlastní gól vstřelil hostující zadák Wormgoor - 3:0. Po hodině hry mohla přijít na řadu další změna skóre, to by ovšem nesměl Altidore selhat v jasné tutovce.

Ani s třígólovým vedením se ale domácí fotbalisté nespokojili a nadále mysleli především na útok. Jejich snaha byla nakonec oceněna v 78. minutě, kdy Benschopova střela skončila se štěstím až v bráně. V samotném závěru pak mohl ještě konečný výsledek pečetit Altidore, který se objevil De Winterovi tváří v tvář, jenže ani tentokrát mu nebylo přáno.

Více informací k zápasu

FC Twente - NEC Nijmegen 2:0

10.12.2011 18:45

Góly: 57. Luuk de Jong, 73. Nacer Chadli

Fotbalisté Twente dokázali zvítězit i v dalším ligovém utkání a navázali na úspěch v Utrechtu, i když dnes hráli domácí opatrně. Proti Nijmegenu, který v letošním ročníku bojuje o záchranu, sehráli vyrovnaný první poločas a o třech bodech ve svůj prospěch rozhodli až v druhém poločase. Twente tak stále zaostává o bod za PSV a o čtyři korálky za Alkmaarem, navíc má před nedělními dohrávkami pětibodový náskok před ostatními protivníky.

Nijmegen díky zaváhání ostatních protivníků má stále dvoubodový náskok před De Graafschapem a jeho pozice na dně tabulky se tak nemění. O výhře domácích rozhodl po necelé hodině hry Luuk de Jong, dvacet minut před závěrečných hvizdem stvrdil vítězství domácích uzdravený Nacer Chadli.

Přitom rozhodnuto mohlo být hned od začátku, kdy Douglas ve 2. minutě selhal ve stoprocentní střelecké pozici. Nicméně o čtyři minuty později zahrozil na opačné straně také Genero Zeefuik, jehož pokus dokázal ale Nikolaj Mihajlov zlikvidovat. Na druhé straně měli domácí do půl hodiny hry ještě dvě možnosti, avšak proti Chadlimu dvakrát skvěle zasáhl brankář NEC Gábor Babos.

Avšak ani Nijmegen se nechtěl zahanbit a Mihajlov dvakrát brilantně vychytal Nicka van der Veldena. Po přestávce se do střelecké pozice dostal v dresu domácích De Jong a nechytatelnou ranou z dvaceti metrů nedal Babosovi žádnou naději - 1:0. Na druhé straně měl na kopačce vyrovnání střídající Melvin Platje, jenže na poslední chvíli ho dokázal odzbrojit obránce Twente Wout Brama.

V 73. minutě už ale bylo o vítězi rozhodnuto, když De Jong poslal centr z levé strany na Chadliho a ten pohotovou přízemní ranou trefil přímo dolní levý roh Babosovi branky. Poté se z obou stran spíše dohrávalo a Nijmegen už neměl sílu na zvrat, v poslední šanci zápasu selhal Brama. V příštím duelu Twente zavítá k těžkému duelu na půdu konkurenčního Feyenoordu, Nijmegen se naopak pokusí vybojovat cenné body doma s posledním celkem tabulky Venlem.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Heracles Almelo 2:0

09.12.2011 20:00

Góly: 8. Mike van Duinen, 80. Lex Immers

Také v páteční předehrávce 16. kola potvrdil Haag svou vzrůstající formu a na své konto si připsal cennou výhru 2:0 nad Heraclesem.

Vstup do zápasu vyšel domácím fotbalistům skutečně dobře, na vstřelení úvodního gólu jim stačilo pouhých osm minut. Do statistik se zapsal jako první talentovaný Mike van Duinen, který využil zaváhání obránce van der Lindena a neomylně zakončil.

Poměrně rychle inkasovaný gól fotbalisty Heraclesu očividně zaskočil. Na hru Haagu nedokázali dlouhou dobu nijak odpovědět, takže gólman Coutinho moc práce neměl. Vedení mohl naopak pojistit aktivní van Duinen, tentokrát mu ale při zakončení chyběla přesnost.

V prvním poločase si hosté vypracovali jedinou příležitost. Z nadějného přímého kopu ovšem Duarte poslal míč nad břevno. Poslední slovo pak patřilo opět Haagu, konkrétně Visserovi, který po rohovém kopu Everton orazítkoval tyčku hostující brány.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Velmi nebezpečně zahrozil už po pár minutách záložník Jens Toornstra, s jeho střelou z hranice šestnáctky si ale výborně poradil připravený Pasveer. Své štěstí následně hned dvakrát vyzkoušel Ali Boussaboun, jenže ani mu nebylo přáno. Jeho první pokus zlikvidoval Pasveer, následně poslal míč vedle.

A tak si diváci museli počkat na další gól až do 81. minuty. To si Lex Immers zpracoval přihrávku od Verhoeka, a následně poslal míč nechytatelně do dolního pravého rohu hostující brány. Zanedlouho přidal Immers dokonce i třetí branku, ta však nebyla uznána pro ofsajd, a proto se Haag musel spokojit pouze s výhrou 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar16122235:1338
2.PSV Eindhoven16104243:1834
3.FC Twente1696141:1533
4.AFC Ajax1686242:2330
5.SC Heerenveen1677238:2328
6.Feyenoord Rotterdam1684431:2028
7.SBV Vitesse1675422:1626
8.FC Groningen1665528:2823
9.ADO Den Haag1663722:2721
10.Roda JC1670922:3821
11.Heracles Almelo1655627:2420
12.NAC Breda1653822:2718
13.FC Utrecht1645728:3417
14.RKC Waalwijk1643914:2715
15.NEC Nijmegen16421015:2714
16.BV De Graafschap16331015:3612
17.VVV Venlo16241016:4010
18.SBV Excelsior1615109:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v druhej holandske opat golove hody - 34 golov v 9 zapasoch

Reagovat
Stiksxx

Jedině dobře. Uvidíme co nám opět nabídne ta první.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bas Dost to dneska rozjel ve velkém...

Reagovat
smazaný uživatel

už 5 gólů

Reagovat
Stiksxx

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Stiksxx

Konečně Eindhoven..Zatim je to hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

dost je iny borec !

Reagovat
Woods

nedal uz nahodou jeden utocnik aj 7 golov v zapase? nepamatam si to meno ale tusim ze potom za velke peniaze prestupil do Middlesbrough....

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jedine viem o osmich goloch josa voskampa z minulej sezony za spartu rotterdam proti almere. vyhrali 12:1, prestupil potom do polska, do wroclawi. neviem si rozpamatat teraz narychlo kto by mobol byt ten hrac, o ktorom hovoris....

Reagovat
smazaný uživatel

Afonso Alves

Reagovat
Woods

jj jeho som myslel

Reagovat
Stiksxx

Nejhorší zápas co jsme kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas, který jsem letos neviděl, to bude určitě tím

Reagovat
Stiksxx

Buď rád. O nic jsi nepřišel..Já jsme se zas rozčílil

Reagovat
M11

a Dost !

Reagovat
fantomas

Aha, tak sem druhej...

Reagovat
M11

Reagovat
Radin

Dost by měl být na obrázku,pět gólů za 66 minut ..

Reagovat
Radin

FC Twente a AZ Alkmaar je dobře ,že už to není jak dřív jen o Ajaxu a Eindhovenu

Reagovat
fantomas

Doste...a dost!

Reagovat
smazaný uživatel

typek da pet golu a stejne je na fotce nejaky de Jong?

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

30.11. Holman a Poulsen odmítli nové smlouvy

Brett Holman a Simon Poulsen odmítli podepsat nové smlouvy s Alkmaarem. O australského útočníka se zajímají v Německu a v Anglii, dánského obránce zase sleduje Aston Villa. Oba hráči mají v nizozemském klubu smlouvy jenom do konce sezony a dres by chtěli změnit už v zimě, proti tomu je ale vedení Alkmaaru, které je nechá odejít po sezoně zdarma.

Tuhle politiku nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu taky moc nerozumím. Sice by to nebyly žádné velké peníze, ale mohli mít nějaký ten milión navíc.

Reagovat
Stiksxx

Třeba nepotřebují peníze ale vyhrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to bych pochopil, ale s tím jak tíživou finanční situaci AZ má mi to přijde jako nesmysl.

Reagovat
Stiksxx

Tak třeba to mají dobře spočítaný. Třeba peníze, které by dostali za titul mistra + za fázi základní skupiny ligy mistrů+odehraných 6 kol, jestli se něco dává i když by všechno prohráli nevím.tak ta suma je třeba větší než co by dostali za ty hráče a zkusili jít do rizika no..Ale také mi přijde na palici

Reagovat
afc ajax

a keď dostanú dobrú skupinu tak aj postúpiť možu .viď APOEL

Reagovat
afc ajax

a keď dostanú dobrú skupinu tak aj postúpiť možu .viď APOEL

Reagovat
Stiksxx

Tak dneska už je to všechno hrozně vyrovnané..ale Apoel je hodně veliký extrém. Podle mého je to hodně velká náhoda, která už se opakovat nebude..v posledním kole jsme si vsadil na Shachtar, protože je jasné, že už to nemůžou udržet. Podle mě už budou jen prohrávat. AZ je lepší než Apoel. Věřim tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je neskutečnej.

Reagovat
AjaxFans

je výborný zato blind je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný je pro něj lichotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Miro Miro,tak ji příšerně kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho penalty nejsou nikdy na jistotu. Měl by kopat Vertonghen

Reagovat
AjaxFans

Nebo Cristian

Reagovat
fantomas

Viděl si, jak to kopnul na ME U21?

Reagovat
AjaxFans

nn,jdu ji zkusit najít

Reagovat
fantomas
Reagovat
AjaxFans

No,skoro jako Mira.

Při tom jsem narazil na tohle video.Pěkný hnus.

http://www.youtube.com/watch?v=CPy1zRo8clA&feature=related

Reagovat
afc ajax

Reagovat
fantomas

Auauau...

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Vermeer předvádí hrozne kiksy.

Reagovat
Stiksxx

Nebude nákup brankáře?

Reagovat
AjaxFans

Máme Jaspera.Nevím proč nedostane šanci

Reagovat
Stiksxx

Tak asi by bylo na čase, když dělá Vermeer pořád kiksy. Dnes ale z toho naštěstí gól nebyl a proto ho možná de Boer drží nad vodou. Isaksson u nás taky žádná sláva, ale je to lepší než minulý rok.

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Godwinson

Ajax nepříliš přesvědčivý výkon :) Zejména Sulejmani je opravdu tragéd :)

Reagovat
afc ajax

čo už 3 body po takom týždni majú cenu zlata ,vzhladom na ich psychiku

Reagovat
Godwinson

Jj, to určitě. Ty šály Lyonu v sektoru domácích byly výborný.

Reagovat
AjaxFans

Jsem si nevšimnul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele