základní část, 16. kolo
11.12.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Groningen 0:0

Domácí SBV remizovalo v dnešním utkání s celkem z Groningenu 0:0, a tak si oba týmy v tabulce nijak nepolepšily.

Na začátku utkání se spíše oba týmy oťukávaly ve středu hřiště. Až ve 13. minutě se ke slovu dostal domáci Ibarra, ten však pálil nad branku gólmana Luciana. Poté se snažili odpovědět i hosté, ale Anderssonova střela nenašla svůj cíl. V další šanci domácíh se objevil obránce Aborah, jeho střelu však v klidu zneškodnil brankář hostí Luciano. Poté hostující Andersson vyslal do šance spoluhráče Tadiće ten však nepřekonal domácího brankáře Velthuizen, který svůj tým skvěle podržel. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhý poločas začal lépe pro hosty. V šanci se objevil záložník Burnet, ten však z blízka nenašel recept jak překonat brankáře Velthuizena. Poté se však už nic vážného nestalo a za zmínku stojí pouze vyloučení střídajícího Hofse, který na hřiště vlétl v 62. minutě a po druhé žluté kartě putoval v 75. minutě předčasně do sprch. Po uplynutí hrací doby rozhodčí Christof Dierick ukončil tento chudý zápas na šance, který skončil remízou 0:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele