Gambrinus liga souhrn - 5. kolo

30.08.2008, 19:07, aktualizováno 01.09.2008, 19:19
Komentáře a souhrny
Slavia v dramatické dohrávce na ostravských Bazalech dokázala přehrát domácí Baník a po vítězství 3:2, na kterém se dvěma góly podílel Tijani Belaid, se vyhoupla na druhé místo. Tříbodový náskok v čele si udržela Sparta, když zdolala Žižkov, za Slavií jsou jen o skóre seřazeny Brno, Mladá Boleslav a Liberec.

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:1

30.08.2008 17:00

Góly: 30. Pavel Horváth - 42. Marek Smola (vl.)

Plzeň stále čeká na druhé vítězství. Před sezónou kvalitně posílení Západočeši získali v utkání s Teplicemi pouze bod, a to i navzdory tomu, že od 30. minuty vedli.

Domácí fotbalisté se od začátku snažili prosadit a většinu času měli nad Teplicemi také převahu. První nebezpečný pokus si na své konto připsal už v 5. minutě Jan Rezek. Skutečně dobrá příležitost ale přišla až o dvacet minut později. Opět jí měl na svědomí bývalý sparťanský útočník Rezek. Ten se dokázal obtočit kolem obránce, jeho následnou střelu navíc tečoval jeden z hostujících hráčů a gólman Belic měl co dělat, aby mu míč neskončil v síti.

V 30. minutě už ale tolik štěstí neměl. Po faulu Hanzlíka Plzeň zahrávala přímý kop z hranice pokutového území a s pomocí teče zdi se prosadil zkušený Pavel Horváth. Vedení mohl zanedlouho pojistit Varadi, ale chyběla u přesnost. O to více jej pak musel mrzet vlastní gól Marka Smoly z 42. minuty, který se snažil odhlavičkovat míč do bezpečí.

Na začátku druhé půle se mohl hned dvakrát prosadit domácí Varadi. Nejprve v jasné tutovce přestřelil, v 51. minutě dokázal sice Belice překonat, na brankové čáře ale zasáhnul Klein a míč vykopl. Bohužel další průběh moc atraktivity nenabídnul. Pět minut před konce normální hrací doby se navíc málem prosadily podruhé Teplice. Pokus Juna z malého vápna ovšem skvěle lapil Poštulka. Poslední příležitost však opět patřila Viktorii. V 89. minutě nedokázal trefit poloprázdnou bránou Varadi, a tak se Plzeň musí smířit pouze s bodem.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Dynamo České Budějovice 0:0

30.08.2008 19:00

Góly: -

České Budějovice pod vedením staronového kouče Pavla Tobiáše si ze Zlína odvezly bezbrankovou remízu. Diváci viděli nudný zápas, ve kterém byli nakonec Jihočeši lepším týmem a zasloužili by si vyhrát.

První poločas přinesl nezáživný fotbal. Kromě jednoho slibného okamžiku se na stadionu Letná nic zajímavého neudálo. O největší rozruch se postarali domácí v 30. minutě, kdy založil pohlednou akci Kóňa. Vyslal dlouhý centr na nabíhajícího Krause, jenž pak přihrál Bačovi do vápna, ale ten mířil hlavičkou mimo Kučerovu bránu.

Po změně stran se úroveň hry nijak výrazně nezměnila. Hosté měli mírně navrch, když několikrát zahrozili, kdežto domácí podali bídný výkon. Ve 49. minutě vyslal Šíma z třicetimetrové vzdálenosti ránu, která nakonec orazitkovala břevno. V rozmezí 61. až 67. minuty si hosté vypracovali hned tři slibné gólové šance. Nově příchozí hráč Hudson z patnácti metrů vyslal jedovatou střelu na brankáře Baránka, jenž s obtížemi míč vyrazil. V další příležitosti se ocitl Sedláček, který obehrál Zbožínka a šel sám proti zlínskému gólmanovi, ale pak zamířil mimo. Poté osamocený Svátek z deseti metrů střílel vysoko nad.

Zlín si ve druhé půli nedokázal vypracovat žádnou akci. Diváci dávali hlasitým pískotem najevo svou nespokojenost k výkonu svého týmu. Jihočeši ještě mohli v závěru vstřelit vítěznou branku, když Šíma zblízka přestřelil.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - SK Kladno 1:1

31.08.2008 17:00

Góly: 51. Petr Pavlík (pen.) - 21. Jaromír Šilhan

Překvapení dnes přichystali hráči Jablonce svým věrným fanouškům. Na domácím hřišti totiž uhráli s Kladnem pouze remízu 1:1.

Jablonec ve všech kolech prozatím vstřelil svou první branku už v úvodní desetiminutovce. Dnes chtěl tuto sérii prodloužit, ale nepovedlo se. Po první půli navíc do kabin neodcházel nespokojený, po gólu Šilhana prohrával s outsiderem z Kladna 0:1.

Domácí fotbalisté začali aktivně a výsledkem byla v 11. minutě nebezpečná střela Klapky, která se odrazila o tyčku ke kopačkám Igora Žofčáka, jenž pálil ihned znovu. Jeho ránu ale dokázal zblokovat stoper Killar. Ve 20. minutě mohl vedení na jabloneckou stranu poslat Eliáš, svůj volej však poslal vysoko nad.

Jenže uběhlo pár sekund a Kladno se dostalo do vedení. Přihrávku na hranici ofsajdu převzal Jaromír Šilhan, chladnokrevně si položil Zicha a poslal míč pod břevno. Domácí fotbalisté se ale s tímto stavem spokojit nechtěli a hnali se do ofenzívy. Jenže nechybělo moc a Středočeši málem své vedení pojistili. Gólman Zich se musel vyznamenat při střele Cigánka.

Na vyrovnávací gól domácí příznivci po přestávce moc dlouho čekat nemuseli. V 50. minutě Strnad fauloval v pokutovém území Lafatu a rozhodčí bez rozpaků ukázal na penaltu. Tu s jistotou proměnil zkušený Petr Pavlík. Jablonec najednou ožil a zanedlouho se málem dostal do vedení. Po akci vedené dvojicí Žofčak-Klapka mohl zakončovat téměř do prázdné brány Lafata, ale míč nedokázal zasáhnout.

Další příležitost v 72. minutě nevyužil Huber a když už vše nasvědčovalo tomu, že zápas v poklidu dojde do remízového výsledku, zaútočilo Kladno. Minutu před koncem v zakončení ale zklamal střídající Beneš.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:2

31.08.2008 17:00

Góly: 64. Milan Mišůn - 19. Tomáš Frejlach, 69. Jan Nezmar

Liberec si po vyřazení z Poháru UEFA spravil náladu výhrou na hřišti nováčka z Příbrami. O výhru 1:2 se brankami zasloužili Frejlach s Nezmarem, na domácí straně se prosadil Mišun, jeho gól ovšem na body nestačil.

V první šanci utkání se ocitli domácí. Velkou příležitost měl po vysunutí Borkem útočník De Oliveira, který se objevil sám před Hauzrem, nastřelil ovšem pouze brankáře, který si míč ztlumil a nedovolil akci pokračovat. Šanci měl i Liberec a v koncovce si počínal mnohem efektivněji, v 19. minutě ho totiž poslal Frejlach do vedení. Nezmar hlavou prodloužil na Frejlacha a ten upaloval sám na brankáře Krbečka, kterého také střelou z úhlu překonal, když trefil se přesně k tyčce - 0:1. Liberec se po půlhodině hry dostal do další velké šance, tentokrát unikl domácí obraně Dočkal, do jeho střely se ovšem na poslední chvíli obětavě vložil Štoch a zblokoval ji.

V druhé půli střílel dvakrát nebezpečně po rohovém kopu Tomašák, jeho první ránu ovšem obrana zblokovala a druhá mířila mimo. Tomašák se mohl prosadit i do třetice, když mu do dobré pozice sklepl Huňa, ale hráč, jenž v Příbrami hostuje z Ostravy, vystřelil velmi slabě a míč uklidil do bezpečí stoper Holeňák. Příbramští se vyrovnání dočkali v 64. minutě, to se mezi dvěma hráči prosmýkl mladičký obránce Mišun a střelou k tyči si připsal svůj první ligový gól - 1:1. Radost domácích trvala krátce, o pět minut později totiž Liberci vrátil vedení vysoký kanonýr Nezmar. Ten využil Keričovi přihrávky a zblízka balon napálil do sítě - 1:2. V závěru mohl Liberec svou výhru ještě pojistit, ale Kerič trefil jen nohy brankáře Krbečka.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:1

31.08.2008 17:00

Góly: 8. Jakub Řezníček, 30. Tomáš Poláček - 57. Tomáš Hořava

Boleslav porazila doma Sigmu Olomouc 2:1 a s deseti body se dotáhla na čelo. Za domácí se prosadili Řezníček s Poláčkem, na druhé straně skóroval Hořava.

Boleslavští mohli vést již od třetí minuty, jelikož Drobisz vyběhl ven z brány a Papadopulos se ho pokusil přelobovat, jeho střela ovšem zapadla až za branku. Další hrubice jednoho z hráčů Sigmy, tentokráte Hubníkova, už potrestána byla. V osmé minutě Poláček obral kličkujícího Hubníka, posunul balon na Řezníčka a ten zblízka skóroval - 1:0. Hráči Sigmy občas dělali věci, nad kterými zůstavala hlava stát, příkladem buď gól z 30. minuty, kdy Šuškavčevič nahrál Poláčkovi před prázdnou bránu - 2:0. Olomoučtí mohli rychle snížit, ale Komárek zblízka netrefil, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Třetí gól utkání opět připadnul na vrub jednotlivce, tentokráte se provinil domácí brankář Šeda, který vyrazil přímo k Hořavovi a ten mu pak míč poslal zblízka do sítě - 2:1. Bolesla mohla své vedení zvýšit při hlavičce Mendyho, jenže ten pálil pouze do tyče. V 90. minutě navíc neskóroval ani Pecka, který sám postupoval na brankáře. Boleslavi to však vadit nemuselo, Sigma už se na vyrovnání nezmohla.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - 1. FC Brno 1:2

31.08.2008 17:00

Góly: 53. David Zoubek (pen.) - 28. Aleš Besta, 63. Marek Střeštík

Brno přijelo na půdu nováčka z Bohemians Praha s jasným cílem, a to napravit minulé domácí zaváhání. Díky gólům Besty a Střeštíka se mu to také povedlo.

Diváci viděli průměrné prvoligové utkání a ani v první půli se toho nijak moc nedělo. Pozornost domácího Bureše vyzkoušel jako první David Zoubek, svou střelu ale poslal zhruba metr vedle tyčky. V 18. minutě zase hlavičkoval po rohovém kopu Martin Živný, ovšem gólem jeho příležitost neskončila. Nemířil totiž přesně.

Brno přidávalo na otáčkách a ve 28. minutě se dočkalo. Besta obešel Obermajera a následně obhodil i Šimona v brance domácích. Na svou akci měl spoustu času spolehlivě zakončit. Ještě před poločasovým hvizdem mohl vyrovnat Ghaňan Kwane, ale jeho ránu z přímé kopu Bureš nadvakrát lapil.

V 51. minutě se na hřiště dostal Josef Galbavý a už za minutu svého pobytu na trávníku dokázal vybojovat penaltu. K míči na bílém puntíku se postavil David Zoubek a ranou k pravé tyči vyrovnal. Navíc už za pět minut mohl stav utkání otočit Kincl, ale hlavičkoval pouze do míst, kde zrovna stál gólman Bureš. Nebezpečně pálil zanedlouho také Macháček. Jenže ani on svou šanci neproměnil.

V 63. minutě vrátilo Brno vedení na svou stranu. Balón se dostal k nepokrytému Marku Střeštíkovi, ten nezazmatkoval a gólmana Šimona přehodil. Vyrovnání měl na kopačkách Ibe, jenže nezakončil přesně. Hostujícím hráčům velmi zkomplikoval situaci rozhodčí Paták, který udělil Poláchovi druhou žlutou kartu za simulování a poslal Brno do deseti. Na výsledku se i tak ale už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Žižkov 2:0

31.08.2008 20:00

Góly: 17. Miroslav Slepička, 90. Marek Kulič

Sparta porazila doma Žižkov a osamostatnila se s 13 body na čele tabulky, hosté zůstávají se třemi body na čtrnácté příčce. Góly vstřelili Slepička a Kulič.

Hned první šance Sparty skončila gólem, v 17. minutě rozvlnil síť čerstvý reprezentant Miroslav Slepička. Z pravé strany odcentroval Kulič, k míči se dostal Slepička a nadvakrát ho ve skluzu poslal do sítě. O minutu později se aktivní útočník mohl mezi střelce zapsat podruhé, ale jeho střela po přihrávce zprava mířila těsně vedle tyče. Na druhé straně měli velkou šanci také hráči hostí, ti ovšem nedokázali potrestat chybu Kozáčika, kterému vypadnul balon a zakončující Procházka netrefil bránu.

Po hodině hry prošel aktivní Slepička až k brankové čáře a přihrál pod sebe na Kuliče, jeho střelu ale vytáhl ven brankář Hruška. V další šanci se nedokázal prosadit ani Kladrubský, který střílel po nahrávce Hada, jeho střela šla mimo. V 83. minutě bylo pro hosty zase o něco hůř, za diskuze s rozhodčím viděl druhou žlutou kartu Švancara a musel tak předčasně do sprch. Sparťané přesilovku využili v poslední minutě zápasu, kdy po Huškově nahrávce skóroval Kulič - 2:0.

Sparta tak reprezentační pauzu přečká na čele tabulky s tříbodovým náskokem na smečku pronásledovatelů ve složení Brno, Liberec a Mladá Boleslav. K těm se ještě zítra může připojit Baník nebo Slavia.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:3

01.09.2008 17:15

Góly: 23. Tomáš Mičola, 72. Václav Svěrkoš - 16. Tomáš Necid, 22. Tijani Belaid, 64. Tijani Belaid

Slávisté v pondělní dohrávce předvedli před patnácti tisíci diváky zatím nejlepší výkon sezóny, díky němuž si z horké ostravské půdy odváží veledůležité tři body. V sestavě Baníku vyčníval útočník Svěrkoš, který byl u obou gólů a jako jediný dokázal držet rychlé tempo zápasu.

Slavia od úvodního hvizdu ukazovala, že nepřijela do Ostravy bránit, což se jí vyplatilo po čtvrthodině hry. Krajčík nacentroval od levé lajny do vápna, kde se v tu chvíli nacházeli domácí Marek s Neuwirthem, centr však přistál přesně na hlavě mezi nimi nabíhajícího Necida a ten nedal hlavičkou z deseti metrů přesně do levé šibenice Vaškovi šanci. Vzápětí mohl zvýšit Belaid, který po Krajčíkově zpětném přiťuknutí pálil přízemní střelou těsně vedle. Obrovskou gólovou příležitostí pohrdl na druhé straně Václav Svěrkoš, když po Otepkově přímém kopu vyslal naprosto volný z pěti metrů slabou hlavičku, se kterou si věděl rady Vaniak.

A tak přišel další gól hostů. Švento našel centrem na hranici vápna Belaida, který střílel opět po zemi, tentokráte však do protipohybu brankáře uspěl. Jenže ihned po rozehrávce se k nebezpečné střele dostal Svěrkoš, tu vyrazil slávistický brankář jen k Mičolovi a ten už odkrytou branku trefit musel. Nešťastně mohl vyrovnat Krajčík, který nepřenechal míč vyběhnuvšímu Vaniakovi, ale odražený míč mířil pouze na roh. Po něm to opět zkoušel tvrdou ranou aktivní ostravský útočník, Vaniak však byl na správném místě.

Vyrovnat mohl i Mario Lička, který z dvaceti metrů prověřil tvrdou přízemní střelou k tyči pozorného slávistického brankáře. Ale Slavia rozhodně nehrála s deseti hráči ve vlastním vápně. Nejprve však Švento hlavičkoval z těžké pozice nad a v posledních chvílích poločasu dokázal Šikličovu dalekonosnou střelu vytěsnit Vašek nad břevno.

První ohrožení hostující branky ve druhé půli patřilo přímému kopu Václava Svěrkoše, který míč umístil dobře nad zeď, ale nedostačující razance pomohla ochránci svatyně k důležitému zákroku. V další šanci se po Mičolově průniku do vápna ocitl Lička, ale z pár kroků branku přestřelil. O nebezpečí před Vaniakem se staral především nejlepší ostravský střelec Svěrkoš. V 62. minutě dokázal jeho hlavičku skvělým skokem chytit zkušený brankář, o minutu později nemusel zasahovat proti střele mířící dva metry mimo.

A tak musel zákonitě přijít trest. Tijani Belaid nadále dokazuje střeleckou formu, když, po dobré práci Šventa, neukvapenou střelou z dvaceti metrů přes obránce přesně k tyčce vrátil Pražanům dvougólové vedení. To ovšem nabudilo hráče Baníku a byla jen otázka času, kdy se vrátí do hry o body. V 73. minutě tak napřáhl z velké dálky střídající Zeher a Vaniak podruhé v zápase vyrazil přesně k útočícímu hráči, čímž Svěrkošovi značně ulehčil práci.

Slavia se nadále snažila hrát sympaticky, Švento pronikl až k malému vápnu, ale v nestřeleckém úhlu zpáteční přihrávkou našel pouze bránícího hráče. Po průniku to z dálky zkoušel i Tavares, ale střela postrádala jak razanci, tak přesnost. Co však bylo pro hosty důležitější, byla defenzivní hra, která od druhého inkasovaného gólu nedovolila statickým hráčům Baníku prakticky nic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha541010:213
2.Slavia Praha531111:510
3.1. FC Brno53117:410
4.FK Mladá Boleslav53116:310
5.Slovan Liberec53117:710
6.FK Jablonec52306:49
7.Sigma Olomouc52217:68
8.Baník Ostrava52127:57
9.Viktoria Plzeň51317:76
10.FK Teplice51225:55
11.Tescoma Zlín51222:35
12.1. FK Příbram51134:44
13.Bohemians Praha51135:104
14.Viktoria Žižkov51045:93
15.SK Kladno50233:82
16.České Budějovice50231:112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň ztratila 2 body. Byla jasně lepší, Teplice skoro nic nepředvedly, a remízu si nezasloužily. Jenomže nás zase zradila tragická koncovka, jako už letos poněkolikáté.

OT: Daněk se vrací z WBA do Plzně, jsem zvědav, jak se to vyřeší s ním a Poštulkou (Daňkovo hostování?).

Reagovat
smazaný uživatel

S tím hostováním by byli sami proti sobě, už zbavení se Krbečka mi přišlo nesmyslný. Poštulkův příchod nechápu, je to průměrnej a drahej brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak průměrný ne, ale už postarší.

Reagovat
smazaný uživatel

Poštulka zatím chytá velmi dobře. Přišel do Plzně s tím, že bude jednička a Daněk by vysedávání na lavičce taky asi nezkousl. Hostování je jediná možnost, podle mě. Krbeček je jiný případ, je mladý a pootřebuje chytat, Příbram je pro něj v tuto chvíli ideální, pokud je tam tedy na hostování (doufám!).

Reagovat
smazaný uživatel

Na hostování tam je ( stejně jako Borek, ten se mi herně docela líbí ), ale Plzeň neměla podle mě důvod ho měnit za Poštulku, vyhozený peníze. Poštulka nikdy nebyl žádnej zázrak, Sparta se na něj nikdy dlouhodobě nespoléhala a dobře věděla proč. Stačí se podívat, kolik gólmanů tam za Poštulkovo působení zkoušeli na postu jedničky a když si odmyslím onehdá kvalitního Blažka a Čecha, tak to mnohokráte nebyly žádné brankářské zázraky jako Čaloun, Grigar, Špit, Bičík, návraty Kouby a Blažka ( když slyšim ty příběhy o chování Blažka, tak to byl opravdu super tah... ) a bude jich určitě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego a Střešťa gól, tak se mi to líbí!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Žižkov - 0

Baník - Slavia - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Žižkov - 2

Baník - Slavia - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Besta hraje líp než Slepič*a, to je na tom to nejsmutnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeho dres nemá ten správný odstín červené

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

smutné. Nechceš kapesníček?

Reagovat
smazaný uživatel

Původně ano, ale po zprávách jsem si přečetl Petrželův sloupek ve Sportu a hned mi bylo líp .

Reagovat
smazaný uživatel

Sport je dobrý jen jako podpalovadlo, jako zdroj informací bych ho nebral. Každopádně se do něj musím mrknout, co ti tak zvedlo náladu

Reagovat
-Kopy-

FKMB

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě , hlavně jakým způsobem smetli v pondělí Brno, v tom týmu je velkej potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls to dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

sice ne, ale podle toho souhrnu k zápasu byli domácí určitě lepší, šancí měli o dost víc

Reagovat
smazaný uživatel

No tak...prohra zasloužená, ale góly byly štastné....

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Hej nic proti jo, ale Boleslavskej gólman není ŠKODA ALE ŠEDA

Reagovat
fantomas

Tak musím se omluvit Slepičkovi za to, že sem tu před nedávnem označil jeho nominaci za ulet. Dnes podal výkon, za nějž si zaslouží alespon tu jednu pozvánku a pak se uvidí. Makal, dal gola, s balonem si evidentně rozumí...mohl by trošku oživit hru národáku. Tak snad mu to vyjde, pokud tedy dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, neni to přátelák, ale tak třeba se tam dostane a vytře všem zrak

Reagovat
smazaný uživatel

dnes,ale nejen dnes hrala Slepice vybore a paradne tim dal najevo vsem zdejsim specialistum ze na tu repre ma

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to prosímtě zdejším expertům mohl předvést, když tam nemá jediný start ty experte..?

Reagovat
smazaný uživatel

zdejší experti se pohoršovali už nad jeho nominací, takže asi tak to předřečník myslel. Každopádně si myslím, že Slepice na nároďák má (sice to není sniper formátu Aleše "Výmaze" Besty ...) a pokud se bude na hrotu prát tak jako ve Spartě, tak o něj nemám strach ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeden zapas proti tradicne odevzdanemu Zizkovu nemuze byt meritkem,at tak hraje v kazdem zapase...

Reagovat
fantomas

Žižkov dnes nebyl ani náhodou odevzdaný jako naposledy na Letné. Bránil disciplinovaně a kompaktně po celou dobu a výsledkem bylo jen pár šancí Sparty. Samotní Viktoriáni sice nehrozili, ale vzadu byli opravdu výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

je to rozhodně menší překvapení než nominace Papadopulose na Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Teda dnes to byla spartanska mizerie,vysledek a prevaha sice jasna ALE ta hra,to bylo hrozny stacila jedna haluz a Sparta o 2 body prisla.Jediny hraci co zahrali smerem dopredu dobre byli Slepicka s Kulicem...no ale hlavne ze ty 3 body jsme urvali snad se to po repre pauze nebude opakovat a bude to jen lepsi a vyprasime Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe ta Viktorka se lepsi zapas od zapasu,treba se dockame ze bude na letne i utocit

Reagovat
Shevchenko

Ty vole dneska hrál na Letné AC Milán.

Reagovat
fantomas

Jo, taky sem na to koukal. Beton jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám, že Slípka poslední dobou nehraje špatně. Nechápu, jak se mohl tak drasticky zlepšit v zakončení, dva roky zpátky to byl snad největší palič, i teď občas mine ( viz panathinaikos), ale jinak je to v zakončení kliďas, kolikrát se prosadí i individuálně.

Reagovat
smazaný uživatel

je tohle mozny?Banik zatim silne

Reagovat
smazaný uživatel

Dockame se nekdy toho ze bude chtit Banik slavii porazit???

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas zatim dobrej fotbal ale vykon baniku nic moc,hlavne v obrane nechavaji slavisty delat si co chteji a ta slavna "nejlepsi zaloha v lize" - hodne spatny...zatim me Banik dost zklamal a doufam ze jeho vykon bude v druhy puli o tridu lepsi protoze slavie bude hrat zandoura

Reagovat
smazaný uživatel

Teda co dnesk predvedl Banik - pouhy sparingpartner slavie,uplne ji to vitezstvi daroval.Naprosto bez pohybu, bez chuti hrat a bez chuti vyhrat (no jo nebyla to dneska sparta).Slavie naprosto banik prevysila po vsech strankach i kdyz dala goly ze vseho co mohla (takhle by meli zakoncovat spartani), ale myslim ze prvni ale hlavne druhej gol mohl Vasek chytit,byly dost laciny...Myslel jsem si ze Banik se bude letos rvat s prazskejma S o titul ale co zatim predvedl a co predvedl dnes Slavie hrala s lehkosti a rekl bych ze byla minimalne o tridu lepsi,banik mi prisel jako by hral v deviti hracich,jedinej kdo se snazil a zahral kvalitni zapas byl Sverkos a mozna Otepka.Jak rikam Banik a slavie dnes musim uznat

Reagovat
smazaný uživatel

otepka odehrál svůj standard, svěrky byl jedinej, kdo se snažil ...slavia se štěstím tři góly, ale výhru si zasloužila...

Reagovat
smazaný uživatel

Se štěstím tři góly?

Reagovat
smazaný uživatel

jééé myslel jsem to, že měla štěstí, že jí tam spadlo skoro všecko, z coho gól šel dát ty góly z prvního poločasu byly chytatelný

Reagovat
Emqick

No nevim. Na tu prvni branku byl kratkej. Při druhém glu šel golman do protipohybu,rána šla po zemi a docela rychle, tak už nemohl zareagovat. A třeti si myslim , že pořadně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

proti tý hlavičce necida zůstal jak opařenej ... neříkám, že to šlo chytnout s prstem v nose

Reagovat
Emqick

no jako.. Nevim.. Prostě je těžky takhle zareagovat. Zase je to jen Gambrinus liga, ale dnešní zápas byl o dost kvalitnějši, než celá liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně zasloužená výhra!!!!! štastný góly????? ses zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles za blbosti?? jak ty prvni 2 goly mohl vasek chytit dyt to byla chyba obrany s tym uz se nedalo nic delat bez si tam stupnut ty chytraku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nebyl na Bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jenom me to zajima. Od fanouska tvyho kalibru bych cekal, ze tam budes, kdyz uz vam tam prijel nejakej silnejsi souper.

Reagovat
smazaný uživatel

zato slavistu tam bylo habadej musim do skole!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vecer?

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem tady jednu psal ze byvam asi 300km od ostravy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevedel. A co ze takova laska k Banicku?

Reagovat
smazaný uživatel

a kemu jinsimu mam fandit??

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna nekomu, kdo je bliz? Ja nevim, prijde mi to zvlastni, to je skoro jako kdybych Banicku fandil ja (Plzenak).

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis ja fandim temu kdo je mi nejbliz u srdce !!

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ze te tak otravuju, ale cim te za to srdce tak chytnul? Vazne me to zajima.

Reagovat
smazaný uživatel

ne vubec me neotravujes!!! zacalo to vsechno v mistrovske sezone hlavne diky fanouskum na to sem cumel s otevrenu hubu. jo a stema kilometrama sem to prehnal je to asi 150 km ale i tak je to daleko v pondeli!!

Reagovat
smazaný uživatel

OK, diky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis slavii ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Ja popravde GL moc nesleduju a kdyz uz bych mel nekomu fandit, tak Viktorce. Ale z tech tradicnich poharovych ucastniku je mi Slavia asi nejbliz, no.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna ten druhej gol mu sel tak pul metru kolem nohy a on jen stal...a ten prvni - Necid skace na penalte na hlavicku mezi dvouma stoperama a Vasek misto toho aby bud zustal stat v brane a nebo aby teda vybehl pro centr tak zustal stat presne v puli a Necid ho v pohode prehodil,ona totiz ta jeho hlavicka sice byla dobra ale nebyla razantni,tak si myslim ze kdyby zustal stal v brane tak ji v pohode chytl

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj nazor!!!

Reagovat
Tomanatura

Nojo eště aby ty jsi to vítězství SKS nedal na lehkou váhu. Sice jsi uznal, že hrála dobře, nicméně Baník hrál dobře taky. Dvakrát líp než Sparta včera na Žižkově

Reagovat
smazaný uživatel

sparta příště v Brně....to sem na ně zvědavej bez Kadlece

Reagovat
Tomanatura

Kadlec jim nedělal celou obranu. Ale ti naši Brněnští hňupy by je mohly porazit. Možná tam dokonce aj zajdu

Reagovat
smazaný uživatel

ale dělalhodně útoků ....... toš zajdi podpořit a zabékat

Reagovat
Tomanatura

Tož uvidím co sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

no tak banik absolutne nehral dobre,v prvni puli nehral vubec nic a ten gol dal se stestim a v druhy to nebylo o moc lepsi.za stavu 3:2 mel banik na vyrovnani 20 minut a kolikrat zahrozil???snad jednou v poslednich minutach

Reagovat
Tomanatura

Mě se Baník celkem líbil. Jenom mě zklamal u konce zápasu, čekal jsem, že nás budou tlačit a kde nic tu nic. Ale fanoušky mají dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia

Reagovat
smazaný uživatel

Povinnost splněna Je vidět, že když KJ nechá hrát tuto sestavu a nevymýšlí experimenty typu Marka Jarolíma, tak je to znát.

Reagovat
Emqick

Přesně tak. Chce to sestavu ustálit. Když přišli penize a nakoupili se nějaci nepotřební hráčí jako byl Střihavka a pak se to tam točilo, tak to bylo k ničemu. Když se sestava ustálí a sehraje,je to znát.

Jinak mi Slávka udělala velkou radost. Byl to vostrej zápas. Při jednogolovym naskoku jsem měl strach z každěho utoku Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia , Belaid

Baník Hlavně v obraně naprosto naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

+ svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

To je všude pořád..Svěrky,Svěrky...

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys byl aspon trochu soudny a nemel oci zalepene tak uznas ze dneska hral vyborne ty jeho sklepavacky zaloznikum byly excelentni !!

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám dneska se mi líbil. i v jiných zápasech,ale že jsou z něj všichni u vytržení

Reagovat
smazaný uživatel

no asi jako vy z Necida akorad ze Sverkos takhle hraje uz rok a pul

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně ne...takových talentů po ČR běhá ... ale tak Svěrkymu se příliš nedařilo v zahraničí...a ted ho všichni vychvalujou v té náší super lize.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale podle me je to nejlepsi utocnik v te nasi lize a za repre hraje taky slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je no...nikdo jiný mě moc nenapadá.Radši bych ho zas viděl někde venku.

Reagovat
Emqick

Podle mě se tam moc nepohrane, když se tam neprosadil, tak si ještě klidně počká.

Reagovat
Emqick

je to čech a může byt velmi platný pro národák. Neni nijak nafoukanej. Třeba Feninoj podle mě trošku ta slava stoupla do hlavy. Takovej Svěrky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky je jeden z mála skromných v reprezentaci, je to tam plné nafoukaných primadon, prý ho do kolektivu moc nebrali...

Reagovat
smazaný uživatel

to mu bych aji veril

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky je super

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkos pochvalil hru Slavie a Belaind atmosféru na stadionu.. to jsou opravdu hodne seriozni prohlaseni.. velice prijemne.. nerekl bych ostrava nehrala spatne jen na ni bylo videt, ze furt touzila po standartkach, protoze si myslela, ze kdyz jednou vyzrali na offside system, tak daji z kazde standarky gol Jsem rad, ze Otepku ve Slavii nemame-ten by spadl ikdyby jen zafoukal vitr. Jinak nerikal bych, ze slavie byla o tridu lepsi.. Spis bych rekl, ze tento zapas byl o tridu lepsi nez cela gambrinus liga. Jsem slavista, ale koukam na to objektivne.. Kdybych mel tymy znamkovat, tak Slavii dam 9 a Ostrave 8+ .. libila se mi atmosfera i vykony obou muzstev.. Kdyz se podivate na utkani Budejovice - Zlin, tak se musi clovek ptat, jaktoze tyto tymi nehrajou o 3 tridy rozlisnou soutez??

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ja su banikovec sem zklamany ale fotbal to byl vyborny. Slavia , Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera sice byla super to urcite ale vykon baniku na 8+???za co?vzdyt v posledni desetiminutovce kdy se ma jet naprosto nadoraz aby se vyrovnalo tak vsichni stali a nic.Sice dal Banik 2 goly ale myslim ze byly takovy spis nahodny,proste dorazky do prazdny a nebo poloprazdny brany,ale cim jinak jeste banik zahrozil?ja si na nic nevzpominam,snad jen primak sverkose

Reagovat
smazaný uživatel

No jo prosimtě, my víme, že to Slavii každej pouští a Spartě to schválně komplikujou, to už si tu psal. Jít důrazně za odraženou střelou je náhodnej gól. Co se dělo po druhym gólu Slavie až do konce poločasu si asi přehlídl, ale to neva.

Reagovat
smazaný uživatel

jo supr vykon tohle je ta stara Slavie,kombinace na jeden dotek a to vsechno v plne rychlosti o tom si muzou nechat na sparte jen zdat,jinak Belaid vyborny vykon Galaska si tam pekne kouril bohuzel me zklamal Janda zapas odchodil

Reagovat
smazaný uživatel

Neodchodil, akorát se ještě po zranění pořádně nerozehrál a kazí hodně míčů, čímž ztrácí síly. Dej mu čas, bude opět skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja mu verim,ale rad bych nekdy videl hrat toho Grajciara,kdyz ted nema Janda oslnivou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět statická hra zálohy - opět bylo vidět,že zkušenosti a hvězdní hráči nejsou všechno,asi by neškodilo tu zálohu omladit a pustit tam dravost S tímhle se poháry neukopou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze timhle zapasem se dostala Slavie zpet a ted to zacne byt poradne tuhy boj o celo,myslim ze podzimni derby bude Le Magnifique ,jen me mrzi ze se o to banik neporval,to kdyz hraje se spartou tak jezdi vsichni nahoru a dolu do posledni minuty ale dnes ten zapas proste odchodili....jen bych jeste dodal ze vykon rozhodciho byl dost spatnej,v prvni puli mela dostat slavie alespon 3 zluty karty a v druhy puli kolikrat nevedel co piska,dost toho piskal opacne a dost faulu ani nefoukl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak pro baník, těch karet dával hrozně málo, a pak někdy docela zbytečně... ale jinak - sám svěrkoš řekl, že po těch dvou gólech měl v hlavě minulý výsledky ... proti spartě jsou o dost víc heclý

Reagovat
smazaný uživatel

a to me prave sakra se..re ne sranda ale slavie to ma s banikem vzdycky tak lehky,pripada mi to ze Banik je pro slavii to samy jako Zizkov pro Spartu ale s tim rozdilem ze Banik je 3-4 nej tym v lize se kterym sparta pravidelne straci body narozdil od slavie,uvidite ze Sparta na podzim asi tezko na Baniku vyhraje no jen skoda tech 2 bodu s olomouci,mohli jsme mit luxus naskok a dovolit si ztraty...

Reagovat
fantomas

Ach jo. Jseš ubrečenej až hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hra baníku nezdála tak hrozná. Hrály docela sympaticky Podlě mě byla sice Slavka na stejné urovni, možná o trochu lepší. Baník mě ale rozhodně nezklamal!

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál špatně,ale vzhledem ke jménům v záloze to mělo být ještě lepší - a to nemyslím v tomhle zápase,ale celkově v nové sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak bych to rekl,komentator tvrdil ze ma banik podle neho nejlepsi tym v lize ja jsem jeste letos nevidel hrat banik dobrej fotbal po celej zapas,myslim ze hraje dost hluboko pod svoje moznosti a za 5 kol mit 7 bodu,to je dost malo na takovy tym a na to ze hral se silnyma souperema doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlepší tým v lize to podle jmen být může - kdo je na tom lépe? Jen prostě to nejde sladit dohromady,ta záloha hraje sice slušně,ale měli by přehrávat každého soupeře a proti slávce by měli být minimálně vyrovnaným soupeřem..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak podle jmen jsou s prazskejma eskama vyrovnany,ale lepsi nejsou a podle vykonu?nebe a dudy

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám něco jiného? Minimálně srovnatelní s SS jsou,jen prostě ty hvězdy nehrajou podle očekávání...

Reagovat
smazaný uživatel

no jsou srovnatelni ale ani nahodou lepsi - nejlepsi tym v lize - myslim ze s Banikem to ted pujde z kopce a jestli nevyhrajou v Teplicich tak to bude dost spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

mysli si co chces !!

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že sparta má furt reprezentanta,když odešel Kadlec... I když stejného reprezentanta má i Bolka v Papadopulosovi

Podle jmen na tom není Baník rozhodně hůř než pražská S,ale tohle je prostě spor,kterej nemá cenu Ty jako zarytej spartan nepřiznáš,že mám pravdu a já ti zase neuznám tu tvojí

Reagovat
smazaný uživatel

presne talkers ma pravdu. banik je se jmenama srovnatelny s prazskyma s ale jen proste nehraje to na co ma !!

Reagovat
smazaný uživatel

proc z kopce?staci vykopnout Galaska,ktery dneska opet ukazal,ze uz na to nema a kdyz budou hrat v zakladu hraci jako Micola a Rajtoral tak se o Banik vubec nebojim,spis Sparta bude mit problem

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral má ten únavový syndrom.

Reagovat
smazaný uživatel

to prekona

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem taky furt unavenej,asi sem to chytil od nej

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral má únavovej syndrom,ten bude nějakej pátek mimo... A i tak by asi oba najednou nehráli,hrál by Lukeš s Markem a Otepkou a k nim jeden z té dvojice.. Momentálně jsou ta místa uprostřed hřiště zaplácnuta staršími borcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Chci věřit, že hráči Večeřovi nepřerostli přes hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pořád nelituješ naší sázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je slabá, takže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jestli má moc s tim hnout. Otepka, Lukeš a Lička spolu očividně hrát nemůžou, resp. to nedělá dobře. Jenže koho může posadit? Otepka hraje až moc dobře, aby seděl, Lička tam má papínka ( celkově mi jeho příchod připomíná tlačenku, vždyť ste ho potřebovali asi jako my v zimě Černýho ) a pozici Lukeše nejlíp vystihl jeden baníkovec větou "Lukeš je prostě náš".

Ale mohli byste ho vyhodit a vzít Levýho, celkem bych chtěl vidět, jestli má i na větší klub než Plzeň nebo Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Večeřu vyhodit? To je až krajní varianta. Standa Levý ať si vede třeba Sokolov.

Reagovat
smazaný uživatel

I k tomu může dojít, i když trh je probranej, takže si každej dvakrát rozmyslí, jestli vyhodí trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Rajtorala

Reagovat
smazaný uživatel

NECHÁPU TO !!! PROČ ??? DO P... !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak vykon slavie me potesil.. konecne to jarolim prestal rotovat a zacina to byt velmi nadejny.. jen na konci uz sem se bala kazdyho dotyku baniku s micem.. Jen ten komentator teda nebyl moc dobrej.. nekolik chyb..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,pomaličku začínal připomínat Rafu..

Reagovat
smazaný uživatel

no prave.. uz to zacinalo bejt spatny.. je dobre, ze konecne dava jasnou zakladni sestavu.. jinak svento a necid hrali skvele..

Reagovat
Staenly10

Ze taky holky na EF ?

Reagovat
fantomas

Krása hoši, sice sem to neviděl, ale výhra na Bazalech musela být tak jako tak vydřená a je velmi cenná.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali ste dobre stejne jako banik !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komupak fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

sparte .. ale objektivne uznavam, ze to byl krasny zapas, ve kterem mela slavka vic stesti nez banik

Reagovat
smazaný uživatel

jinak toho smajlika sem tam dal, protoze mi tenhle zapas pokazil celej tiket

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to asi moc nepotesi

Reagovat
Staenly10

Brecis kvuli vyhre Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před chvílí jsem se na zápas dokoukal na videu, jelikož jsem byl v době konání pryč, tak jsem musel vzít zavděk záznamem. Bylo to opravdu těžké nenajet hned po příchodu na EFko, ale zvádl jsem to a byl tak odměněn milým překvapením. Slavie hrála skvěle, Baníček též, ale něco mu chybělo. Jsem rád, že to tak dopadlo a těším se na další zápas. SKS s touhle hrou může směle pomýšlet na titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele