Gambrinus liga - souhrn 4. kola

14.08.2009, 20:55, aktualizováno 17.08.2009, 19:19
Komentáře a souhrny
Jablonec potvrdil dobrou formu a doma porazil Ostravu. V sobotu vyhrály Sparta i Slavia, v neděli se dařilo Mladé Boleslavi a Teplicím. Své čekání na první výhru v nové sezoně ukončil Liberec, Bohemians 1905 vezou překvapivý bod z Olomouce. Již v pátek nezaváhalo Brno...

1. FC Brno - 1. FC Slovácko 1:0

14.08.2009 19:00

Góly: 60. Tomáš Došek

Po šedesáti minutách sympatické hry nováčka ligy rozhodla celý zápas jediná defenzivní chyba. Ta srazila Slovácko do kolen a potřetí v sezóně prohrálo. Brno naopak pokračuje ve skvělém úvodu a minimálně do neděle se osamostatnilo na první příčce.

Fotbal nabral od prvních vteřin svižné tempo, ale nedalo se hovořit o bezhlavých útocích. Oba týmy i přes rychlé přechody do útoku vycházely ze zajištěné obrany. Zajímavé momenty v úvodu utkání tak bylo možné shlédnout pouze ze standardek. Švancarovi nechybělo mnoho, aby roh z levé strany zatočil přímo do branky, na druhé straně Polách prověřil z přímého kopu z úhlu Filipka, který šikovně vyrazil do bezpečí.

Po více jak dvaceti minutách se k míči dostal ve formě hrající Švancara, přihrál Chmelíčkovi, který chytrou umístěnou střelou překonal Bureše, ale míč se nakonec odrazil od tyče pryč z branky. Dobře bránící hosté, kteří soupeři nedovolali žádnou stoprocentní příležitost, mohli inkasovat čtyři minuty před koncem první půle. Nicméně Michna v dobré pozici za vápnem mířil pouze do míst, kde stál připravený Filipko. Závěr poločasu už provázelo slábnoucí tempo, výjimkou tak byl Švancarův výpad, kdy jeho gólovou přihrávku na Chmelíčka dokonale vystihl Jílek.

Slovácko nezůstávalo své ofenzivní pověsti nic dlužno ani ve druhé půli. Chmelíček využil chaosu v brněnské obraně a prošel středem hřiště až k brankáři Burešovi, který však včas vyběhl a útočník Slovácka už nestihl zvednout balon nad brankáře. Jen o chvíli později se k první střele dostal také Švancara, jeho hlavičku z malého vápna na vzdálenější tyči dokázal perfektním zákrokem vyrazit znovu Bureš.

Přesně po hodině hry tak přišel trest. Tomáš Došek se s trochou štěstí dostal mezi nedůraznými obránci ke střele z hloubi vápna a dělovou bombou nedal Filipkovi mnoho šancí. To samozřejmě vlilo do té doby nevýrazným domácím novou krev do žil. Svými pokusy ohrozili hostující branku Dostálek a Léo, ani jedna střela však branku netrefila.

Otřesení hráči Slovácka se sice snažili, nicméně u vápna domácích působili dosti bezradně. Odchod Švancary navíc znamenal zmizení překvapivých myšlenek. Závěrečné minuty tak byly především ve znamení zoufalství hostů a dobře zvládnuté taktiky Brněnských, na góly už se čekalo marně. V poslední minutě ještě pobavil diváky hostující brankář Filipko, který se opravdu osobitým způsobem bil o míč u rohového praporku soupeře.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - SK Kladno 2:0

15.08.2009 18:00

Góly: 28. Kamil Vacek, 89. Wilfried Bony

Sparta naplno využila své přesilové hry, kromě dvou branek také završila hattrick tyček soupeřovy branky. Kladno si za celý zápas nevybojovalo ani jednu gólovou příležitost a po zásluze odjíždí bez bodu.

Prvních pětadvacet minut nepřineslo zhola nic, a to především kvůli kladenskému betonu a sparťanské neschopnosti něco vymyslet. Poté se ale začalo vše měnit. Nejprve si za faul na Zemana odnesl druhou žlutou Holub a musel opustit hřiště. Prakticky okamžitě poté rozezvučel břevno Žofčák, což už předznamenalo brzký vedoucí gól domácích.

Zpoza vápna napřáhl Kamil Vacek a přízemní střelou otevřel skóre. Brzy poté mohl zvýšit vedení Zeman, ale jeho pokus z úhlu vychytal Pavlík. Šest minut před koncem napřáhl na vápně k oku lahodící technické střele Kušnír, míč branku minul jen o centimetry.

Devět minut po začátku druhého poločasu byla slyšet znovu branková konstrukce. To na Huškovu ránu z osmadvaceti metrů nedosáhl Pavlík a zachránilo ho až břevno. Sparta sice jasně dominovala, i přesto si v útoku nevěděla rady, a tak druhá šance poločasu přišla až dvacet minut před jeho koncem, kdy Jirouš připravil gólovou pozici pro Vacka, který tentokrát branku minul.

Poslední čtvrthodinka už opět byla o něco atraktivnější. Nejprve si Kušnírův dlouhý pas efektně zpracoval Wilfried a z úhlu v hloubi vápna prověřil dobrého Pavlíka. Poté kladenskému brankáři opět pomohla tyč, tentokráte ji trefil po Střeštíkově přímém kopu Hubník. Brzy poté se díky Wilfriedovi dostal do dobré pozice Jirouš, Pavlíka ale nepropálil. V další šanci pálil sám Wilfried, z otočky branku minul.

Pražané si za závěrečný výkon druhou branku zasloužili, a také že přišla. Minutu před koncem si na Žofčákův rohový kop naběhl Wilfried a hlavičkou pojistil vítězství. Zápas tak už předběžně skončil a Sparta si připsala letošní první vítězství.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 0:1

15.08.2009 18:15

Góly: 22. Jaroslav Černý

Povedenou akcí z přímého kopu si Slavia zajistila letošní druhé ligové vítězství. Naopak Budějovice podruhé za sebou prohrály a nevstřelily ani gól.

Jihočeši vycházeli ze zabezpečené obrany, což se jim málem vyplatilo ještě v první čtvrthodince hry. Petr Benát se dostal až před vápno hostí, kde si však míč ukopl a střelou po zemi mnoho práce Hanušovi nenadělal. Ke šťastnému gólu měl blízko Hudson, jeho střílený centr byl tečován jedním z obránců a skončil jen těsně vedle vzdálenější tyče.

A tak udeřila Slavia ze standardní situace. Nacvičenou akci sehrál Volešák s Černým, který od zadní tyče vyběhl na penaltu pro přízemní přihrávku a z první mířil přesně do protipohybu brankáře. Budějovice ale hrály velmi dobře a po půlhodině hry chybělo Ondráškovi snad jen pět centimetrů, aby na malém vápně trefil hlavičku, která by znamenala prakticky jistě gól. Po necelé minutce už Ondrášek nechal Hanuše zachytat, jeho střela se pak ještě dostala k Meszárošovi, který pohotově dorážel, mířil však těsně mimo.

Hned v úvodu druhé půle si míč ve vápně mazaně zpracoval Ondrášek a střelou v pádu nadělal starosti Hanušovi. Budějovice se i nadále snažily o vyrovnání a Slavia měla minimum šancí, jak si své vedení pojistit. Jedna taková přišla v 68. minutě, kdy Belaid šajtlí nacentroval přes celé vápno na Černého, který ve výskoku mířil jen těsně mimo.

Budějovičtí se nehodlali s prohrou smířit, trenér Tobiáš všemi třemi střídáními posílil ofenzívu, jenže obrovské množství standardních situací nedokázali domácí využít k jedinému ohrožení branky. Pět minut před koncem pálil nebezpečně zpoza vápna Mezlík, jeho přízemní střelu k tyči kryl Hanuš nadvakrát. Jinak se však Budějovice k ničemu nedostaly a touženého vyrovnání nedosáhly.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:3

16.08.2009 17:00

Góly: 70. Marek Bakoš, 90. Pavel Horváth (pen.) - 21. Josip Čorič, 52. Josip Čorič, 78. Jan Blažek

Kerič si připsal pro něj netypický hattrick, když asistoval u všech branek svého týmu. Plzeň měla prakticky celý zápas více ze hry, impotence v zakončení však mařila jakékoliv šance na body. Severočeši tak letos poprvé v lize vyhráli.

Plzeňští začali utkání aktivněji, problémy jim ale dělala koncovka. Jak Jiráček, tak Petržela z dobré pozice vysoko přestřelili. Liberečtí se prakticky nedokázali s míčem dostat blíže k vápnu, o to překvapivější tak byla 21. minuta, ve které udělili domácím lekci z produktivity. Chorvatskou spolupráci započal zachycením přihrávky Čorič, který vyslal do útoku Keriče. Ten se zbavil ve vápně Rady a zpětnou přihrávkou vrátil míč Čoričovi, jenž ranou do šibenice otevřel skóre.

Největší šanci na vyrovnání před přestávkou měl Pavel Horváth, jehož přízemní střela z více jak dvacet metrů mířila přesně k tyči a Hauzr měl co dělat, aby míč udržel před brankovou čarou. Po třech minutách mu Hauzr nabídl šanci špatným odkopem, ale plzeňský záložník svůj lob ze středu hřiště nedokázal z první usměrnit lépe než pár metrů mimo.

Druhý poločas započal opět velkým tlakem domácích a několika šancemi, které končily až u finální přihrávky. Liberec se ovšem vymanil ze zámku a podruhé udeřil. A aby toho nebylo málo, opět se o to zasloužila dvojice chorvatských hráčů, když Kerič přisunul míč Čoričovi těsně do vápna a střelec prvního gólu se levačkou trefil přesně ke vzdálenější tyči.

Plzeň mohla rychle kontrovat po individuální akci Petržely, kterého zastavil až vynikající zákrok Hauzra. V další šanci se ukázali střídající hráči, Lecjaks poslal přízemní centr na penaltu, ale Bakoš v pádu mířil jen doprostřed branky.

Dlouhodobý tlak už dával pouze jedinou otázku - kdy padne gól, který vrátí plzeňské do hry? Odpověď přišla přesně dvacet minut před koncem, kdy se po spletité situaci ve vápně odrazila střela Ševinského od tyčky k Bakošovi, který do protipohybu brankáře konečně skóroval.

Plzeňští sice i nadále měli jasnou převahu, v 78. minutě však přišla chyba brankáře Daňka. Kdo jiný než Kerič mohl přihrát Blažkovi, jenž tvrdou střelou zpoza vápna překvapil plzeňského brankáře a vrátil hostům dvoubrankové vedení. V zoufalé snaze Plzně pálil po sedmi minutách z pětadvaceti metrů Limberský, proti jehož střele pod břevno se vyznamenal Hauzr.

Ve třetí minutě nastavení ještě proměnil již bezcenný pokutový kop Pavel Horváth. Jeho gól už nic nemohl změnit na faktu, že Plzeň přes lepší výkon neudržela doma jediný bod.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1

16.08.2009 17:00

Góly: 18. Michal Ordoš - 26. Jan Štohanzl

Na Hané se ani podruhé nebude slavit vítězství. Klokani sice prohrávali, rychle však kontrovali vyrovnávací brankou a poté již soupeři mnohé nedovolili. Pražané si díky první ligové brance připsali již třetí remízu.

První minuty nepřinesly žádné překvapení, Olomouc dávala okamžitě najevo, kdo bude vládnout hřišti. Dobře známá obrana Bohemians ale dlouho odolávala a nepřipouštěla soupeři žádnou vážnější šanci. Jenže po osmnácti minutách selhal samotný kapitán Nikl. Ten svou hrubkou poslal do úniku Ordoše, který přízemní střelou chladnokrevně překonal Sňozíka.

Pražané poté konečně začali hrát a brzy sklidili ovoce. Už po sedmi minutách zkusil vystřelit z vápna Štohanzl a tečovaná střela, která nedala Drobiszovi šanci, se tak stala letošní první trefou Klokanů. Rychlé vyrovnání pak znamenalo návrat do nudného fotbalu bez šancí, který přetrval až do konce poločasu.

V úvodu druhé půle prováhaly oba týmy šanci na vedení. Nejprve hostující Kaufman přihrál Hartigovi, který pálil po zemi jen centimetry vedle Drobiszovy branky. Na druhé straně se po Ordošově přiťuknutí dostal ke střele z hloubi vápna Janotka a parádním zákrokem zachránil svůj tým Sňozík.

Olomouc dle očekávání převyšovala svého soupeře a několikrát dotírala na hostující branku, trvalý tlak si však nevytvořila a výraznější šanci si nevymodlila. Nezáživný druhý poločas tak vítěznou branku nenabídl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:0

16.08.2009 17:00

Góly: 37. Marek Kulič, 89. Jan Rajnoch

Fotbalisté Mladé Boleslavi nadále vévodí tabulce české Gambrinus ligy, domácí porazili Příbram 2:0 díky brankám Marka Kuliče a Jana Rajnocha. Utkání nedohrál hostující Štochl, který obdržel po faulu na Rajnocha červenou kartu.

Utkání začalo celkem ofenzivně. V 6. minutě nejprve vyrazil brankář Krbeček Peckovu ránu na roh a vzápětí hlavičkoval Rajnoch pouze do náruče příbramského brankáře. O chvíli později bylo horko i na druhé straně. Vorel vyrazil Pleškův centr před Plašila, ale ten minul.

Ve 13. minutě minul branku hostí z rohového kopu Rajnoch a ve 29. minutě se ve velké šanci ocitl Pecka, ale mířil stejně jako Rajnoch vedle. Nicméně, ve 37. minutě už mladoboleslavský stadion jásal. Táborský našel Kuliče a ten z otočky skóroval - 1:0 pro domácí. Těsně před koncem prvního poločasu ohrozil branku domácích Pleško, jím zahraná standardní situace však vyrovnání nepřinesla.

Ve druhém poločase měl první tutovku až v 69. minutě Chramosta, s jeho pokusem si poradil brankář Krbeček. Druhý poločas nebyl zdaleka tolik atraktivní jako první půle, každopádně i ve druhém dějství se diváci dočkali vstřelené branky. Nejprve však byl v 88. minutě vyloučen Štochl a hosté dohrávali o deseti. Příbramští měli tu smůlu, že z následné standardní situace vstřelil nádhernou branku Jan Rajnoch a bylo po zápase. Zvýšit mohl ještě Chramosta, ale míč nezkrotil. Mladá Boleslav vyhrála zaslouženě 2:0 a nadále vévodí Gambrinus lize.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - FK Teplice 1:3

16.08.2009 17:00

Góly: 28. Marek Kincl - 29. Jakub Mareš, 68. Marek Kincl (vl.), 89. Pavel Verbíř

Teplice zůstávají i nadále neporaženy. Tentokrát předvedly ofenzivní fotbal proti střížkovským Bohemians, když vyhrály na jejich půdě 3:1. Utkání ovlivnila červená karta, kterou obdržel po půlhodině hry domácí Obermajer.

Vítěz poháru Českomoravského fotbalového svazu začal utkání lépe, po čtvrt hodině hry našel přesný centrem Mareš Vondráška, jenomže ten hlavičkoval těsně vedle branky. Hned za dvě minuty se k dalšímu teplickému pokusu prodral opět Mareš. Střela, kterou vyslal, byla tečovaná a branku minula jen o centimetry. Domácí velké šance hostů přežili a ve 26. minutě se dostali překvapivě do vedení. Macháček našel Marka Kincla, který obloučkem přehodil Grigara - 1:0 pro Bohemians.

Radost Střížkova však netrvala dlouho, protože hned za dvě minuty vyrovnal hlavou aktivní Mareš. Ve 33. minutě navíc přišla pro Klokany další rána, druhou žlutou kartu obdržel domácí Obermajer a musel předčasně do sprch.

A mohlo být ještě hůře, Teplice zahrávaly rohový kop a po sérii hlaviček musel z brankové čáry odkopávat míč Halama. Závěr prvního poločasu doprovázely nepřesnosti na obou stranách, takže do šaten se šlo za smírného stavu 1:1.

Už ve 48. minutě měli domácí možnost zahrávat standardní situaci, Wakui našel centrem Halamu a brankář Grigar musel prokázat své kvality. Další příležitost měly Teplice, Vidlička připravil parádní šanci pro Štěpána Vachouška, jenomže bývalému hráči Slavie střela vůbec nesedla. V 66. minutě došlo k obratu v utkání, Doležalův centr si totiž do vlastní sítě srazil Marek Kincl, ten se tak trefil do obou branek. Zvýšit mohl o deset minut později Hesek, ale střelu opřel do břevna. Útočný fotbal pokračoval a domácím se naskytla možnost vyrovnat na 2:2, Wakui sám před Grigarem selhal a Teplice v 89. minutě přidaly třetí gól. Pohlednou individuální akcí se prosadil veterán Pavel Verbíř - 1:3. Verbíř mohl vzápětí přidat další branku, sám na Beláně však nevyzrál.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 2:1

17.08.2009 17:30

Góly: 41. Petr Pavlík, 53. Pavel Drsek - 19. Mario Lička

Fotbalisté Baníku Ostrava poprvé v letošní sezoně prohráli. Svěřenci trenéra Koubka nestačili na domácí Jablonec, který díky brankám Pavlíka a Drska vyhrál 2:1.

Jablonečtí mohli jít do vedení už ve 2. minutě utkání, hrubou chybu totiž vyrobil stoper z Kapverdských ostrovů Neves a Lafata orazítkoval tyčku ostravské branky. I hosté přispěchali s velkou příležitostí, konkrétně Marek vyslal kolmici na Roberta Zehera, který sám před Špitem přestřelil. Baník tato zahozená šance nemusela příliš mrzet, protože hned z další akce vstřelil Mario Lička vedoucí branku. Všemu předcházela Eliášova ztráta míče a Lička přízemní střelou překonal brankáře Špita - 0:1 pro Baník Ostrava.

I další šanci měli Baníkovci a znovu byl blízko branky Mario Lička, tentokrát však v šanci minul. Ve 35. minutě mohl hlavičkou vyrovnat David Lafata, ale minul. Jablonečtí si tak museli na vyrovnání počkat do 41. minuty. Petr Pavlík z přímého kopu vyslal povedenou dělovku a bylo to 1:1.

Severočeši měli i dobrý začátek druhého poločasu, Haurdičův rohový kop prodloužil Huber na Pavla Drska a ten otočil stav na 2:1 pro Jablonec. V 66. minutě se do šance dral Vukovič, brankář Buček byl však připraven. Jablonec byl ve druhém poločase mnohem aktivnější a i nadále si vypracovával dobré šance. Útočník Lafata mohl hned dvakrát skórovat, ale pokaždé dobře zakročil brankář Buček.

I přestože byli domácí lepším týmem, Ostrava mohla vyrovnat. Zeher se ocitl naprosto sám před brankou Jablonce, překonal brankáře Špita, ale toho na brankové čáře zaskočil domácí obránce. Před koncem utkání ještě ohrozil branku Jablonce z rohového kopu stoper Neves, ale minul. To samé platilo i u pokusu Roberta Zehera. Jablonečtí si nakonec vše pohlídali a vyhráli 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav431010:310
2.1. FC Brno43104:010
3.FK Jablonec43107:410
4.FK Teplice42208:38
5.Slavia Praha42115:47
6.Baník Ostrava42114:37
7.Sparta Praha41303:16
8.Sigma Olomouc41213:35
9.Viktoria Plzeň41127:84
10.1. FK Příbram41124:54
11.České Budějovice41123:54
12.Slovan Liberec41125:84
13.1. FC Slovácko41036:73
14.Bohemians 190540311:23
15.SK Kladno40132:81
16.Bohemians Praha40042:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (426)

Přidat komentář
M11

!!! FCS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4 kola 4 góly, nic moc teda. Přeju jim to, ale měli by víc máknout na offenzívě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vždy stačilo...

Reagovat
Kongo

4 goly jsou slabota,ale 10 bodu to uz je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Brno skvěle prorazilo, ale uvidíme jak si povedou nadále, tipuju je na to 3. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že jsou tady o hodně lepší týmy, Brno podle mě brzo odpadne...ta kvalita širšího kádru z dlouhodobýho hlediska rozhodne...Sparta, Slavia, Boleslav, Plzeň, Liberec budou nahoře...tipuju Brno 7.

Reagovat
Shevchenko

Pochybuju že letos bude Liberec tak vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepodl se mu sice začátek, ale to znamená že jsou vyřazeni z boje o čelo tabulky, určitě skončí do 5. místa.

Reagovat
Shevchenko

Určitě. Tak jako já jsem je úplně nevyloučil, ale určitě fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno má vždy perefktní začátek sezony, ale pak přijde utlum a je z toho polovina dolní tabulky...

Reagovat
soukup

vždycky? v sezóně 05/06 po deseti kolech 5 bodů; v sezóně 07/08 po šesti kolech 6 bodů; v sezóně 06/07 start dobrej a skončili sme na taky dobrým 5. místě, nikam nespadli, zajímalo by mě, kde se tahle fáma vzala

Reagovat
smazaný uživatel

Když už má perfektní začátek, tak pak většinou padá níž. Tak 7 let zpátky, to bylo pár let po sobě, co to tak bylo

Reagovat
soukup

tak 7 let zpátky sme měli kádr na boj o záchranu a většinou sme tak i hráli, dobrej start byl, když sme měli 10 bodů dřív než v 8. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň si informace.

Reagovat
soukup

schválně sem si teda doplbnil informace, protože sem si nebyl svou pamětí jistej a našel sem tohle:

tak pokud bereš zhruba před sedmi lety tak tedy: od sezóna 00/01 - tragickej start prvních 5 kol - jeden bod, nakonec 13. místo 4 body nad sestupem; sezóna 01/02 - start 6 kol a 8 bodů, docela průměr, nakonec 8. místo; sezóna 02/03 začátek 7 kol a 7 bodů na konci 9. místo; 03/04 famózní začátek 4 zápasy a 4x výhra, ovšem do konce podzimu sme už nevyhráli a nakonec až 14. místo, těsně nad sestupem

takže když se na to úpodívám tak tam je jen jeden povedenej start ze 4 sezón a ve dvou z těchto sezón sme měli velký starosti s udržením se v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím tak o 4 prvních kolech. Prostě vím, že jste po těch třech čtyrech kolech vedli ligu, tak třikrát za sebou, a pak z toho bylo nic moc umístění.

Reagovat
soukup

tak to jedině někdy na konci 90. let a tak hluboko sem nehledal, sice je pravda, že začátky sezóny nám docela dou, ale od roku 2000 se nám fakt nikdy nepovedlo mít dobrej start 3x za sebou, pokud lońskej rok bereš jako dobrej start, tak je to teď poprvý kdy je to 2x za sebou, jinak to je zhruba obrok

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak já si pamatuju, že Brno mělo a mívá dobrý začátky, a pak se přestane dařit, tak jsem to myslel. Tak do toho 5.kola vedou ligu. Ještě to bylo mylsím aj za Večeři.

Reagovat
Shevchenko

Tak to vůbec, odpadnou jako vždy.

Reagovat
M11

pujdou niz.. zas takova kvalita tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu a Teplicím dlouhodobě nevěřím na víc než na 5. místo, boj o poháry v žádném případě.. Před nimi kvalitou Sparta,Slavka,Bolka,Liberec,Baník, Plzeň, na srovnatelné úrovni Jablonec a Olomouc... Všechny je nepředběhnou, za 5. místo můžou být fakt rádi

Reagovat
soukup

letošní Baník, že je nad úrovní Brna? v čem jako?

Reagovat
centos

V čem ne?

Reagovat
soukup

podle mě jsou Brno a Baník v týhle sezóně na stejné úrovni a rozhodně si nemyslím, že je baník lepší. máte lepší brankáře a kraje zálohy, ale útočníky a obranu máme zase lepší my, prostě nesouhlasím s Talkersem, že ste výš

Reagovat
centos

Hlavně jak obsadíme první dvě pozice. :)

Reagovat
soukup

jo to by šlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je v komentari k utkani Brna.. Slovacko hralo 60 minut lip, melo 3 tutovky ktere nepromenili, pak dostali gola a uplne se sesypali.. Zbrojovkaa!

Reagovat
B3n

Brno má letos našlapanou obranu hoši a vo tom žádná...zatím to vypadá,že se daří aji s papírově slabšíma týmama,což je dlouho problém Brna,ale věřím,že Brno letos bude tak kolem 4-5. místa...BRNO

Reagovat
Radar

slávka a libe papírově slabší

Reagovat
B3n

tak to sem asi nemyslel ty vázo co třeba Bohemka a Slovácko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ten zapas? jako nepropustna ta obrana nepusobila.. Slovacko akorat dalo jednu ticku a dalsi 3 tutovky nepromenili..

Reagovat
Shevchenko

Příští týden dostanou lekci.

Reagovat
B3n

s kým hrajou ?

Reagovat
Radar

S Baníčkem

Reagovat
smazaný uživatel

baník dostane lekci to máš pravdu no

Reagovat
Radar

To byl trapný, řečnický obrat

Reagovat
Zajda

Brno jede :) jen tak dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Povstan jsi-li Zbrojovak,povstan jsi-li Zbrojovak..........

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem na stadecu hra stala za kulovy ae hlavne ze sme vyhrali.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Brno letos jede!A nekecejte mi tady o tom,ze zacatky nam vychazi,pac tento rok mame dost odlisnej kadr.Chce to ale jeste tu zalohu,aby hrala poradne.Vzhuru Brno

Reagovat
centos

To se právě uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragédie ta Sparta, fakt tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Pipo123

ako je na tom Juraj Križko v Brne ... hráva dobre alebo nič moc ?

Reagovat
smazaný uživatel

od sportu dostal nejhorší známku z hráčů brna

Reagovat
smazaný uživatel

snaží se chlapec Když trošku bude makat i dopředu,tak No1 Líbí se mi,dobrej kup

Reagovat
smazaný uživatel

takovejhle výkon proti tragickýmu Kladnu, který hrálo skoro celou dobu v 10ti kdo to viděl musí uznat, že to byla tragédie...a to fandím Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš Spartě a todle píšeš??? jako mohli hrát líp ale kdyby nebyly 3 tyčky ale 3 goly a bylo to 5:0 tak by se tu sparta vynachvalovala

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o skore ani o nejaky tycky. jde o predvedenou hru ty intousi, tys ten zapas ani nevidel, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...tři tyče z víceméně náhodných akcí...jinak žádnej systém, žádnej pohyb pro míč, náběhy...všechno v chůzi

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

chovanec uz by mel tahnout, tohle je neco prisernyho...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni v Chovancovi ale v hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

hraci kvalitu maji, to jsme videli treba doma proti rekum, tady jde o to, co z nich ten trener dostane. chovanec neni schopnej z nich dostat nic, nekolik zapasu v posledni dobe navic prokaucoval, je to mizernej trener...

Reagovat
domingo

Ale prdlajs, ten kádr je na českou ligu mimořádně kvalitní, ale Chovanec je lempl.

Reagovat
$dolar$

Ale hovno, kadr nijak zvlast kvalitni nemaji.

Reagovat
domingo

Na ligu jo.

Reagovat
$dolar$

Ne, takovy kadr maji dalsi 4-5 tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaky prosimte? kadrem se sparte muze u nas rovnat POUZE slavie, nikdo jiny...

Reagovat
$dolar$

Plzeň, Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi vtipalek! ze sis tam dal plzen, ktera kadrem konkurovat nemuze, chapu, protoze te uz trochu znam. ale bolka? delas si srandu? kolik ma ruznejch variant a hracu v obrane, zaloze nebo i utoku? navic ti hraci ve sparte i slavii jsou kvalitami naprosto nekde jinde, jenze u nas z nich chovanec neni schopnej nic dostat, ve slavii zas jarolim naprosto rozlozil vyborne fungujici tym

Reagovat
domingo

Kádr, dolare, kádr. Ne základní sestava.

Reagovat
$dolar$

No dobre, myslel jsem zakladni 11ctku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to vůl. Já jako slávista jim ho teda přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

od Sparty není vidět jedinej prvek zlepšení za poslední roky...pořád je to všechno bez pohybu, bez náběhů...o tom je dnešní fotbal, pak útočníci nedávaj góly, protože nemaj balony...beci nemaj komu nahrát, protože se záloha alibisticky schovává

Reagovat
smazaný uživatel

viděl...celej....ale při tom jakou Sparta poslední dobou hraje tužku tak sem i za tedle výsledek rád...

Reagovat
smazaný uživatel

za vysledek jsem taky rad, ale ne za predvedeny vykon, to byla jednim slovem hruza

Reagovat
smazaný uživatel

ackoliv spartan, musim ti dat bohuzel zapravdu. hrali jsme proti desiti hracum temer cely zapas a nebyli jsme schopni kombinovat ani dat poradny centr, standardky taky dneska hruza. v prvni puli jsme zahrozili jen strelami z dalky, jak postupne kladnu dochazely sily (nebo citili sanci vyrovnat), tak jsme se do sanci dostavali vic, ale stejne proste hruza, hruza, hruza, takhle to s mariborem vidim na nejakou blamaz

Reagovat
smazaný uživatel

ale seš moc pesimistickej zas tak strašný to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo? hrali jsme cely zapas proti 10, rozhodci byl jasne na nasi strane a nebyli jsme schopni ani zakombinovat? takhle se o titul teda v zadnem pripade nehraje. jinak fakt by me zajimalo, co si teda predstavujes pod pojmem strasny...

Reagovat
domingo

Asi výkon proti Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl na stejny urovni, s tim rozdilem, ze dneska jsme hrali proti oslabenemu tymu s horsi obranou a nastesti nam tam neco padlo...

Reagovat
smazaný uživatel

strašnjý to bylo proti bohemce...je fakt že sme mohli hrát líp...ale proti Mariboru to bude lepší, uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

to pevne doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi byl asi na nejakym jinym zapase ne??zvlast druhou pulku jsme prave kombinovali paradne,2 goly,3tyce a dalsi cca 2-3 tutovky a rada polosanci,jediny co je na tom hroznyho je ze to skocilo jen 2:0 jinak se tomu neda moc co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kombinovali paradne? tys nezklamal, ty vzdycky sledujes neco uplne jinyho sance a goly byly vetsinou nejake haluze, za cely zapas jsem tam videl asi dve povedene kombinace - tim myslim, ze si sparta dala nekolik (rozumej vic nez dve nebo tri) presnych a chytrych prihravek v okoli vapna kladna. hruzu toho vseho jeste podtrhuje fakt, ze kladno hralo o deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem narozdil od tebe na tom zapase byl takze ja vim o cem mluvim a vazne tebe nechapu,takze ti to znova zopakuju - 2 goly+3 tyce+2 dalsi tutovky+nekolik dalsich polosanci ti prijde malo?ano Kladno hralo o deseti nicmene vlastni blbosti,kdy si ten hrac o druhou zlutou koledoval porad a valcovali jsme je celej zapas,tak vazne netusim co se tobe nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

ten Střeštík ať už neleze na hřiště, já už mu fakt něco udělám neví někdo kde bydlí?

Jirouš a Sparta nelze. Dneska to potvrdil. Ten se bude hodně rychle balit.

A ten komentátor, nějaký Dušek, ten je taky moc , prej: ,,4 žlutý karty za poločas, to je nevýdaný,, a nebo prej ,,David Zeman,,. To je nový hráč Sparty? Ještě ho neznám...

Bože, to zas byla hra na nervy

BONY !!! to je hráč. BONO TO JE VONO !!! Jirouš má asi o půl metru víc a BONY ho stejně přeskočí

Reagovat
smazaný uživatel

Bono Vox?

Reagovat
B3n

Carl Cox ?

Reagovat
B3n

COX ROCKS

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Slavia utrpěla vítězství. Někdo by jim měl říct, že to pravidlo o zakázaném běhu platí v rychlochůzi a ne ve fotbale.

Reagovat
vanGomm

No muzajs,jest-li Ti vadí,že Slavia vyhrála.Tak to dělej jako já týmy,které mi nejsou zrovna recht,tak jejich výsledky nesleduji uvidíš,že budeš v lepší náladě.Já dokonce i dobře pak spím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, tři body mi nevadí, já jsem sešívanej. Jenže ten způsob... Trochu hrál Ragued, docela se snažil Černý, jinak bída. Všechno strašně pomalý. Anebo hráli Budějováci s profisprinterama.

Reagovat
vanGomm

Tak buď rád vždy je lepší hrát nic moc a vyhrát,než hrát dobře a remizovat nebo dokonce prohrát.Bodům za výhru je to pak jedno.Hlavně že jsou zapsaný v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, co bylo platné, že s Tiraspolem jsme hráli 85 minut, když to nedopadlo. Ale i tak, taková utrápená výhra moc radosti nepřinese. A navíc v PL Hull prohrál gólem v nastavení - bože, jak já ty fíky před koncem začínám nesnášet.

Reagovat
vanGomm

Ty góly v závěru to je někdy síla.Mě se před 2 lety stalo měl jsem vsazeno.Celková výhra cca 4 600 Kč.Domácí mi vedli 3:1 pak v 92 3:2 a v 94 3:3.Kdybych čekal na remízu tak to 3:3 neskončí ani náhodou.Jsou to jen tipy a je to vlastně jen takové hádání výsledku.Jsou-li v tipu byť je 3 zápasy tak je to vlastně 27 variant.Proto sázkovky tak prosperují.

Reagovat
domingo

Já měl poslední zápas na tiketu Turecko-Švýcarsko loni na Euru, když jsem odcházel z hospody v 89.minutě, vedli Švýcaři 1:0. Měl jsem neprohru.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, my jsme na tom uplne stejne. zaplatpanbuh za ty tri body, ale vykon? hruza hruzouci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Spartu neviděl, takže radši nevrtám.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas nevidel slavii, ale podle toho, co rikala segra (slavistka) a jak byla nadsena z vaseho vykonu (podobne jako ja z naseho) si umim udelat aspon nejaky obrazek...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že máš doma válku. Já to utnul velmi rázně a nařídil všeobecnou Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak docela se se segrou i snasime ale doma to mam tezky, jsem jedinej spartan mezi samejma slavistama

Reagovat
domingo

Obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to upřímnou soustrast, bych emigroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Andulka je tolerantní, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Andulka je sebykova ségra? Tak to jsem teď za debila. Ale Andulka ja fajn, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, mas pravdu ja jsem vcelku tolerantni koneckoncu taky, takze spolu vychazime v pohode. spis je to takovy hecovani a tak podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze slavie zase zacina,ani se nedivim

sparticce dneska to ani nejde jinak,ale za to kolik jsme spalili sanci Strestik to je vazne tragedie to se ani neda jinak rict,Jirous taky sila a muj oblibenec Ondra Kusnir me zase nezklamal no ale konecne ze jsme vyhrali,atmosfera opet supr a 8000 na Kladno to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

sparticce dneska ? za co prosimte? i kdyz zas trochu chapu, ze dokonce snad i dve povedene nekam vedouci kombinace jsou v poslednich ligovych zapasech nas nadprumer...

Reagovat
smazaný uživatel

chybělo štěstí - jinak by mohl být palec taky za Huška

Reagovat
Staenly10

"Slavie zase začíná" ?

Reagovat
domingo

Asi myslel vyhrávat :)

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelne mam na mysli vyhravat takovyhle zapasy v nichz rozhodne neni lepsi

Reagovat
Staenly10

Tak já pochopitelně vim co si myslel,jen jsem se chtěl upřesnit... To ej právě to umění,vyhrávat zápasy ve kterejch ej soupeř lepší. A ano,Budějky nás přehrály,ale kolik si vytviořili gólovejch šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

z Bonyho jednou bude světovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my už se toho nedožijeme...

Reagovat
domingo

Reagovat
božský John

Ten svět je tak nespravedlivej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
Staenly10

Váš zápas jsem neviděl. Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sigma hrála do plných, Bohemka stála na vápně, a každý míč flákla do předu na stopery Sigmy, ti rozehráli do stran, centr, a Bohemka flák na tribunu, nebo na půlku.

Reagovat
M11

hnus hnus hnus

Reagovat
centos

Hm, tak to už ani fans nezachrání. Tak ať hrajou, nebo táhnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Už i někteří jejich fandové říkaj, že takhle to nemá cenu a lepší byla 2. liga se slušnym fotbalem než 1. s tímhle "něčím".

Reagovat
smazaný uživatel

Ä přitom Hoftych hrál se Zlínem celkem slušnej fotbal, na Bohemce nemá špatný hráče, nevím proč hrají, tak jak hrají. A ještě se za to chválí...

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrat nebudou pac, na to nemaji ani fotbalisty

Reagovat
JarousFCB

A přitom bude letos těžké spadnout... mít méně bodů než Kladno a Střížkov

Reagovat
Staenly10

Aha. Dokážu si to představit...

Reagovat
M11

je

Reagovat
JarousFCB

Zítra se ti, podle mého tušení, zlepší nálada.

Reagovat
božský John

No to doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

vydeli jste nekdo Chramostu?

to kdyby dneska dal, tak gol kola.

jinak ale celkem nic moc oproti jaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tou Plzní opět nebude tak horký.

Reagovat
smazaný uživatel

Slátanina Sparty a Baníku hold co chceš. Jinak nechápu proč nehrává od začátku Rajtoral?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Kolik má plzeň v základě odchovanců nevíte?

Reagovat
JarousFCB

V Hattricku jsem napočítal štyry včetně 3tíhi brankáře... ale je to v celém kádru

Reagovat
Radar

Smutné

Reagovat
Radar

No jo no, ale zpočátku měli smůlu, do libe celkem bušili, pak ale přišel úprk jugoslávce a takhle to dopadá .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni měli světlý okamžiky už loni a beztak nic neuhráli. Je fakt, že i když tam maj slušný hráče, tak to jsou všechno odložený případy.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni smůla, když Petržela neumí vystřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ti netrefí ze dvou metrů bránu a soupeř dá ze tří střel tři góly tak to jde těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželu nepočítej... ten začně střílet až 1 metr před bránou...

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim obe bohemky,hlavne tu 1905 ten jejich fotbal to je jeden velkej beton ,to uz hral lip minulej rok zizkov,doufam ze pudou rychle dolu preju jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Gratulace střížkovu k 0 bodům . a klokani by měli začít hrát jinak je taky rád uvidím na sestupových pozicích

Reagovat
JarousFCB

To já rači uvidím pád Kladna a Střížkova... a budu doufat, že Bohemka začne něco hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Radar

Jarous : však já bych chtěl taky 1905 v lize, ale pokud budou takto hrát nemají tam co dělat

Reagovat
JarousFCB

Tak přece nemůžou tímto "fotbalem" odehrát celou sezónu...

Reagovat
Radar

Já bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

tak příště asi vyhrajou, protože Plzni to střílení na bránu moc nejde -takže buď 0:0 nebo gól z protiútoku...

Reagovat
božský John

Kladno hraje oproti pravý Bohemce jak Barcelóna..

Reagovat
smazaný uživatel

No Střížkov konečně okupuje to umístění, které si už druhou sezonu všichni přejeme. Fanoušci hostí nemusí ani do sektorů hostí, můžou na hlavní tribunu, stejně není šance že by tam byly nějaké nepokoje, maximálně by někdo utišil ty jejich trumpety

Reagovat
JarousFCB

Ty trumpety ... Vlajka větší jak fanclub

Reagovat
Radar

Myslíš že tomu "orchestru" to platí? Já bych se nedivil

Reagovat
JarousFCB

Nemají ani jednoho fanouška... už vidím jak z 50 lidí co mají v kotlu umí 15 na trumpetu jen čirou náhodou

Reagovat
Radar

Ale co mě nejvíce dostalo byl jejich první domácí zápas na žižkově, jak měli na sedačkách zelené kartony ve tvaru lidí takhle zaplnovat stadion jsem jeste nevidel

Reagovat
JarousFCB

To jsem ani nezaregistroval...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ubožáci

Reagovat
smazaný uživatel

to si nepamatuju. to měla jako být od Střížkova recese nebo kamufláž pro média?

Reagovat
smazaný uživatel

trumpeťáci z národního trenujou

Reagovat
JarousFCB

A ta jejich vymaštěná ochranka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem psal tipy na umístění týmů. Tak sem říkal že Plzeň nebude určitě v první pětce a většině se to mooc nezdálo. Sice jsou odehrána jen 4 kola ale moc to na útok na nejvyšší příčky nevypadá

Reagovat
Radar

mno baník taky minulou sezonu začal špatně i devatí na podzim po pár kolech byli ale do přestávky to stihli stáhnout, co bylo pak bych neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, koukám že ta Plzen to myslí s tím titulem vážně

Reagovat
Radar

Ale no tak nesměj se mu , na titul to nebylo ani náhodou ale na první 5. určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte pod kterým tím článkem se tipovali umístění chcu se podívat jak se tipoval

Reagovat
božský John

OT: Pánové jak vidíte stovku?

Podle mě pořadí:

1.Bolt

2.Gay

3.Bailey

4.Powell(Thompson)

...8. Burns

Reagovat
Radar

1. Žůrek

2.Švento

3.Lee

4.Bolt

5.Powell

Reagovat
božský John

Myslim z tech co jsou ve finále. Semifinalisty Žůrka a Šventa sem nepleť....jó,kdyby závodil Míla Penner,tak je jasný, že vyhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

proč taky nejsou takový předsezoní soutěže..že by hrály o titul nejrychlejší hráč GL :D atd...v hokeji na extraligu něco podobnýho bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

To byvá jen při utkání hvězd.

Reagovat
božský John

Nó, udělat Utkání hvězd a tam soutěžit třeba v tom kdo dá nejlepší smeč, nejlepší trojkař a nakonec by se GL rozpůlila a měli bychom západ proti východu

Reagovat
smazaný uživatel

POwe

Bolt

Bailes

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám a myslím že vyhraje Bolt za 9 71

Reagovat
smazaný uživatel

Powell

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje asi určitě Bolt, ale Powell je ve formě, potrápí ho

Reagovat
božský John

Když se ulije start,tak na placku maj šanci všichni. Když ne tak jednoznačně kvartet Bolt,Powell,Gay,Bailey....ale zase bych nepodceňoval ani toho Thompsona,přeci jenom je to medailista z her..

Mrzí mě, že tam není Čurandy "předkus" Martina...to je frajer největší

Reagovat
smazaný uživatel

Johne taky mam rad Martinu

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt bude od 50. metru běžet na 50% a vyhraje o dvě sekundy

Reagovat
Shevchenko

Bolt musí. Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt je jasnej, nemá tam konkurenci, v tom semifinalovym behu jak se jeste ohlizel a jen tak uz doklusaval, ja ho tipuju na cas 9,65

Reagovat
Shevchenko

První trojka ale bude podle mě jasná - Bolt, Gay, Powell.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Bolt, 2. Powell 3. je mi jedno...

ale přál bych si aby Powell vyhrál, tomu fandím

Reagovat
božský John

No,málem to prokaučoval už v rozběhu, to jsem docela koukal

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik se běží?

Reagovat
smazaný uživatel

V půl desáté

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

21:35

Reagovat
smazaný uživatel

Petr nebo Pavel...

Reagovat
smazaný uživatel

však v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme...ASAFA

Reagovat
smazaný uživatel

Titlbach ve sportovnich novinách ...Bohemians praha -Teplice 1:3 ...vršovičtí klokani dali doma vubec první gol ...bla bla bla ...kokot .zmatený

Reagovat
smazaný uživatel

já sem si taky říkal vo co de sem to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

nezná mapu !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neví nic. Myslím že by nezvlád ani komentovat tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Dva hráče by si snad nesplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl si tam? Asi hrůza,co.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se co sem psal nahoru, nebudu to psát 6x.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ted sem přišel domů a nečetl sem komenty....ale i tak-dalo se čekat,že Klokani nebudou hrát otevřenou hru,ale toto byly povinné body....no ze spodkem tabely vám to nejde,co?( viz. Slovácko)

Reagovat
smazaný uživatel

U něho nikdy nevíííš. On by byl toho schopen

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je teda debil...za to bych ho vyhodil... u nás v MB říka hlasatel Bohemians Střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

To sem přesně věděl. Dal sem za litr Totenham-LFC že oba dají gol a,Kazan-1 a OLOMOUC!!! No kdo mi posral tiket? Tvargle!!! Klasika.....ti pudou

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik byl kurz ze daji oba gola?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no Sparta měla zatím kromě teplic relativně lehčí soupeře a nic moc. Ale možná proti soupeřím které budou se snažit hrát otevřenou partii to bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas....

Reagovat
smazaný uživatel

Menší dotaz. Chodíte se dívat na fotbal na nejnižší úrovni okresní přebor atd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rakouskej cosi jako okresní přebor - SC Manhartsberg Schrattenthal. Když loni uhráli asi ve 20 kole první body za první výhru, tak jsem řekl šéfíkovi (on za ně čutá), ať si koupí hlídacího psa, protože kdyby jim ty tři body někdo ukradl, tak se všichni zblázní.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě občas Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodím na II. třídu, na I.B, někdy na IV.třídu. To je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

já někdy na 2.ligu Boleslavskýho deníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskaj sem byl an zápase zákl třídy. Fakt mazec hráči hrajou pro radost. Lidi to tam berou ale hodně prestižně. Rozhodčí to nemá vůbec lehké

Reagovat
Radar

Jen na GL a MSFL, nižší soutěže(1.A) jen málokdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maj nejlepší pivo a klobásy, ne ty sračky co prodávají na 1. lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by ta Boleslav taky mohla nekdy prohrat,bo aspon remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ji preji

Reagovat
JarousFCB

NJN ale s Baníčkem hraje až 15cté kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj,az bude hrat s nama (Brno) tak dostane ......1:0 dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt to je bombarďák

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožně je podělal všecky na dvou metrech...Škoda, že je Asafa až třetí

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro 9.58

Reagovat
smazaný uživatel

no když si vemeš, že je mu 22 tak nechápu jakej bude mit čas za 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se to už nedá o moc zlepšit....

Reagovat
smazaný uživatel

no to jedině on to může posunout ještě dál a ještě nahoru půjde, tohle byl snad první závod kdy ty poslednií metry nevypustil

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, četl jsem teorii, že minimální čas, za větrnostních podmínek splňující pro rekord muže být 9,44, myslím, nevím to teĎ přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Bolt mana startu tak možná ještě pár desetin rezervu kterou by mohl zlepšit ale je neskutečný všechny rozběhy to vypadalo že by snad možná mohl Gay čí Powel ale i když Gay se poprvé trefil dostartu neměl na Bolta sem zvědavý na 200 metru očekávam stejný průběh a štafeta bude taky lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

ne desetin ale setin samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je závod na 200 metrů? Jinak, nemám strach o vítěze, stejně jak na olympiádě loni.

Reagovat
Shevchenko

to by mě taky zajímalo, stejně jako štafeta.

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobnýho jsem slyšel taky, ale kdo ví, kde jsou v jeho případě hranice lidskejch možností, ale to co předvedl dneska už se asi o moc zlepšit nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to asi ne. Teď by se mohl věnovat víc 200, tam by to šlo dost zlepšit si myslím, ty rekorddy.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sázkovky vypíší kurzy na to jestli udělá svěťák na dvoustovce tak je to podle mě tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, podle mě nemuže být kurz vyšší jak 1,4

Reagovat
smazaný uživatel

no po dnešku už asi ne, ale vim že v Pekingu bylo že udělá rekord na dvoustovce asi 5 nebo i možná víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, já to spletl, ja myslel, že vyhraje Bolt 200, že nebude kurz vyšší jak 1,4

Reagovat
smazaný uživatel

tak že vyhraje na dvostovce nemá cenu ani vypisovat tam je to tak max na 1,12 víc tam dát nemůžou, ale kdyby to bylo vypsaný jestli udělá svěťák tak si myslim, že tam možná 2 a víc bude

Reagovat
smazaný uživatel

jsem opravdu zvědavý jak moc vážně to myslím s tím že bude závodit i na 400m

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, klidně by moh zkusit i hurdles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

400 metrů má začít běhat příští rok...myslim,že to už říkal

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že věk na tom nemá zas tak velkou roli věřil jsem Asafovi aspoň že je tam placka mohla být stříbrná a Gay by tam už někoho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, Powellovi sem to přál na zlato, reálné to nebylo samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj on si ji vybojuje ve štafetě, tam asi pěkně osolej Američany

Reagovat
Shevchenko

Jako na Olympiádě, to bylo něco neskutečného.

Reagovat
Sosi

Ten Chramosta je ale mamlas, měl ho sejmout pořádně!

Reagovat
smazaný uživatel

brno dává celý lize lekci z efektivity

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec se taky trefil z první šance, kterou dostali... a na bránu vystřelili bych řekl 4-5x (když zakročoval Daněk - jestli si to dobře pamatuju)

Reagovat
centos

Škoda neproměněných šancí a toho, že jsme nechali Jablonec hrát ve druhém poločase. Tak příště.

Reagovat
centos

A Máslo zase hoří, není to obránce..

Reagovat
Radar

Souhlasím už aby hrál Dan

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb hrozný a hroznější.

Reagovat
centos

Tchuř horší než Tomašák?

Reagovat
smazaný uživatel

Tchuř byl už špatný, ta jeho alibistická hra mě sere doteď.

Reagovat
centos

Mně na něm vadí snad jen jeho pokusy o střely, se kterými by se uchytil v rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a že se o to pokoušel hodněkrát, beztak mu to někdy v devadesátém šestém vyšlo a teď chce furt oprašovat ojedinělou vlaštovku...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silnému Jablonci se ukázalo, že se máme o co opřít, bohužel takhle blbé góly dostávat nemůžeme. Zbytečně ztracené body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je prostě dobrej. Doufám že nás budou příští rok reprezentovat v pohárech. Opravdu se mi ten tým líbí, jak sympatickým trenérem, hráčema, stylem hry, i líbivostí jejich zápasů. Super

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje hodne dobre...maji docela silny muzstvo...uvidime,jak se jim bude darit dal

Reagovat
smazaný uživatel

panebože to snadne!!! ...to soudíš po 4 kolech?

Reagovat
Radar

Minulá sezona nic nenapověděla?

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš on to viděl i v minulé sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Já protiJabku nic nemám,ale poháry?

Reagovat
smazaný uživatel

proc?vzdyt i loni na jare hrali dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme je celkem přehráli...

Reagovat
božský John

To tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Do stavu 2:1 jsme byli lepším týmem, pak jsme to museli otevřít a to už se vám pak logicky hrálo lépe.

Reagovat
božský John

Do stavu 2:1 jste byli lepším týmem?

To si děláš srandu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
božský John

Tak já se nebudu dohadovat. Každej ať si udělá obrázek sám...

Reagovat
smazaný uživatel

na tuto hádku sem zvědavý....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

hráli jste dobře rychlé brejky. Máte výborně secvičený přechod do útoku a některé kombinace jsou opravdu líbivé, ale Jablonec má to mužstvo ucelené od obrany po útok. Nezlob se na mě, ale od vás jsou ještě pořád o dost dál

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nezlobím, ale vidím to jinak. Abych řekl pravdu, tak na mě dnes takovým dojmem rozhodně nepůsobili.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec válí. Začínám jim ty poháry přát čím dál, tím víc.

Reagovat
Radar

To jo no ,ale ten gól na 1-1 Taková škoda

Reagovat
božský John

Tak je to správné,tak to má být

Reagovat
božský John

Dneska se mi to docela líbilo. Na začátku jako vždycky to trošku skřípalo, padla z toho i branka....všeobecně jv 1. poločase jsme byli aktivnější my, Baník hrozil z protiútoků. Na začátku 2. poločasu jsme hráli moc pěkně, dali jsme i zasloužený gól...potom jsme ještě chvíli hráli a ke konci začal tlačit Baník...to je moje "shrnutí" zápasu....

Jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

No bodejt.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně....ta naše liga-to je hrůza. O víkendu sem viděl pár zápasů a to se nedá srovnávat...škoda.

Reagovat
božský John

No tak já myslim, že thle nebyl zas tak špatnej zápas, hodně střel, mužstva se snažila o to aby se branka dala n aby se branka nedostala...tak to má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš.....já se těším zas na víkend....PL,PD,Ligue 1.......

Reagovat
božský John

Já zejtra odjíždim a vracím se v neděli,tak já si svou pravidelnou dávku emocí musel vybrat dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jo a propos, Krlešku, jsme ještě průměrnej mančaft? Nebo dokonce podprůměrnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně nadprůměrný a my po dnešku zase průměr....viz. ty chyby v obraně u obou golů. Ale 4.kolo je brzo na soudy,nemyslíš? Na jaře u nás...

Reagovat
božský John

My už takhle hrajem od března..víš co..

Reagovat
božský John

Ale vy už hrajete líp. Dneska jste hráli pěknej fotbal, zaplaťpánbu za to, že to není ten konečník co jste hráli na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí, bojím se, že tento "Nový" Baník může doplatit na psychiku stejně jako ten "Starý" Baník. Dneska bylo očividné, jak se po prvním inkasovaném gólu položili...

Reagovat
božský John

No je fakt, že po tom gólu jste byli zralí na ručník. Já si ale myslim, že to bylo zraněnim Marka, co si budem povídat, Neuwirth je tragéd. Já se přiznám, že Baník mam docela rád, protože hrával pěknej fotbal,tak bych byl rád i kdyby tomu bylo i nadále. Hráče na to máte(Varadi,Marek,Lička)...tak to chce akorát tým dobře doplnit(a vyházet nekopy Zeherova ražení-to pro mě není kanonýr, nemá moc přínos pro tým..)

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíe jak se to vyvrbí. Já nemít urvané koleno tak sem 100% tam,takže sem poprvé rád za tu nohu... ,bo ted bych v autě ku..vil a plival na vše....a ta cesta do Frýdku?

Reagovat
božský John

Já sem po nemoci a když zejtra jedu pryč,tak sem to nechtěl riskovat, že bych zas onemocněl, tak jsem radši taky zůstal doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn....mi už ztoho jebe....čekám na operaci.

Reagovat
božský John

Kdy deš?

Reagovat
smazaný uživatel

15.-30.9.

Reagovat
božský John

Doufej, že půjdeš 23.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
božský John

Mi bude 16 ....

Reagovat
smazaný uživatel

CO???? ...kolik?

Reagovat
božský John

No co no...

Reagovat
smazaný uživatel

.....můj synu....

Reagovat
božský John

To už se radarovi můj druhej otec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tobě je kolik? Pětatřicet?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.... .....kariéra v

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti tipoval dvanáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Já o dva víc

Reagovat
smazaný uživatel

...vy všichni jste děti,ale mě to svámi kupodivu baví....,akorát žena mi klepe na čelo,že mě to baví ( ),podle ní sem stejné dítě jak VY.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, taky starej pardál. Kariéra ve sportu možná v háji, na byznys slibnej věk a do politiky máš ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

S byznysem sem nedávno skončil( hospoda) a politiku nesnáším.... tak co semnou? Domov důchodců?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož se na všechno vybodni, najdi si hodnýho šéfa a průměrnej plat a udržuj vnitřní klid. Já jsem na tom teď taky tak nějak, už mě moc věcí lezlo na nervy.

Reagovat
Tsigi

já třeba o víkendu viděl City Blackburn a to byl dost kulturní šok zas mě to na chvíli od PL odradí, i u nás v lize jsou pěkný zápasy

Reagovat
centos

Mně na tom vadí to prostředí: stadion, diváci, položení kamery, třeba i ty dresy.. Fotbal být špatný nemusí, ale (jablonečtí prominou) dnešní fotbal by vypadal jinak na pořádném stadionu s vyšší kamerou a odpovídající kulisou..

Reagovat
božský John

Položení kamery závisí na tribunách a ty jsou u nás malý. S tim se nic moc udělat nedá. Naopak jsme rád za to jak se dneska fandilo, pro mě milý překvapení...a proč ty dresy,co snima?

Reagovat
centos

Dívaní se na tohle http://tinyurl.com/pn7bq7 na mě působí všelijak. (Kladno) Ještě že je takových minimum.

Reagovat
božský John

No tak to je humus. Žádní lidé a malinká tribunka. U nás to aspoň jakš takš vypadá fajn. Když už nic jinýho,tak se mají spojit tribuny do U, to by se pak ráz a vzhled celýho stadionu měl změnit...K lidem. Jablonec hold není fotbalový město, navíc tu je Liberec a kousek odsud Boleslav, kteří maj úspěchy..když budem takhle hrát i nadále,tak věřim,že ty 3,5-4 tisíce lidí by mohly bejt průměr..

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně ta kulisa....

Reagovat
Radar

Až na ty řehtačky se to dalo

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty byly to se dělá dnes v pralesních ligách....

Reagovat
božský John

Pche, ty já už na Střelnici pamatuju od tý doby co jsem byl prvně na fotbale..to jest rok 1999

Reagovat
božský John

to na spartu chodilo 15 000 lidí a ti co nebyli na stadioně,tak seděli na stromech ... to byla doba..

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl na 1 fotbale v 1989 ve Vítkovicích na Slavii a myslí,že Vítky vyhráli 4:1. To bylo tehdy jak hráli dobře v pohárech...viz. Paris SG.....

Reagovat
božský John

No vidiš, to já nepamatuju,já přišel na svět 4 roky potom...ale už tu o tom diskuse byla..můj první zápas byl když JBC hrál s Teplicema..3:1 to dopadlo pro nás

Reagovat
centos

Jo, to patří na hokej.

Reagovat
Radar

Jo no

Reagovat
Tsigi

Být ve vedení větších klubů, tak si připadám jako kretén, že jsem nepodepsal Drska

Reagovat
božský John

Ještě, že máme Míru...

Reagovat
tomasinho

Děs, do prvního gólu jablonce to nebylo špatné, jinak pak hrůza, dva goly ze standartek, to se nesmi stavat, jinak varadi nejlepsi vykon v sezone, uz nebyl tak tragicky jak vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho vyrovnávajícího gól, kdy se tam někdo snad bál míče nebo co...Kdybychom to do poločasu udrželi, hrálo by se mnohem lépe, škoda, tohle nás dost srazilo. Jablonec byl dnes hratelný, v obraně mi přišli hodně nekompaktní.

Reagovat
božský John

Takhle nekompktní jsme bohužel už od 1. kola... Naštěstí dáme víc gólů než soupeř...

Reagovat
tomasinho

Jo uhl ve zdi jak malý kluk v přípravce, ani nevím kdo to byl, kdyby ten gól nepadl, myslím, že bychom to dotáhli už, ale na kdyby se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

no děs tak zapas to byl pěkný okořeněný dvěma góly...jablonec si ty tři body zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhuru BRNO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už at ste tady v pondělí......

Reagovat
božský John

Ještě výše GABLONZ ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

No nerad to říkám, ale teď se to prostě hodí: Dohnat a předehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě si dupni, flákni sebou o zem, kopej nohama a ječ jako siréna.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo diky-to me nenapadlo-du na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Drsek nechtěl do Olomouce, Kubiček s ním jednal, ale upřednostnil blízkost. Škoda, mohli sme mít druhýho nejlepšího stopera v lize.

Reagovat
božský John

Nemyslim si, že Huber je nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je podle tebe první?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

a Suchý je teda podle tebe kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

takovou odpověď jsem čekal....

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl sis ušetřit otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem si chtěl ověřit svou teorii

Reagovat
smazaný uživatel

No jesli Slavii, Olomouc a Spartu viděli třenéři CZB ,Evertonu a Mariboru tak asi budou spát o něco lépe.(teda ne že by doteď byli nějaký vyděšený.)

Reagovat
smazaný uživatel

no právě to je naše taktika-hráli jsme blbě schválně jen jsme dali gól, abychom neprohráli....teď nás CZ podcení a my v klidu postoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

Taky taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Everton by si měl zamest před vlastním prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Arsenal je Arsenal ne Olomouc a navíc takovej příděl budou chtít odčinit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, to je jasný, jen ti to říkám, že zrovna oni se předvedli luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

To jo zajímavej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kecášdovšeho dobře. Na druhou stranu by to mohli podcenit.

Reagovat
smazaný uživatel

to se řiká vždy o tom podcenění ale většinou nám ani to nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něčím se musí zakecat, že hra stojí za prd. To je holt sportovní politika.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je jak si dělají alibi a o soupeři mluví jako by to byl Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Při současném stavu české ligy ti soupeři nemají k bílému baletu daleko. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

No když to bereš takhle tam máš vlastně pravdu. Ale Slávka půjde dál Bělehrad neni žádnej div a Maribor s tím Tel Avivem taky ne,takže snad se dál procpou aspoň dva mančafty jinak je to průs...

Reagovat
smazaný uživatel

Průser, klidně to dořekni, je to tak. Nebo bylo by to tak, ale doufám, že nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tu se může být sprostý?

Reagovat
Staenly10

Ne,ale tak ymslim si,že slovo "průser" se dá tolerovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláště, když je v tomto případě dokonale trefné a odpovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevim na sport cz by to neprošlo.Mimochodem kdo chce debatovat o sportu ať tam neleze samá nadávka a řeči o všem jen ne o sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si všiml nahoře - taky jsi slávista, jo? Akorát používej ty tlačítka [reagovat] , možná nejsi zvyklý, ale když se víc rozjede diskuze a nereaguješ zřetelně, je v tom chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

nedopatření ,pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš a ne dvojročák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povídej. Já zažil Knoflíčka s Kubíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sem nezažil fandím jen 11 let,Tím sem chtěl říci že jim nefandim jenom proto že jsou momentálně nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, žádná rychlokvaška. Já už mám pár pátků za sebou, u nás je Slávinka rodinná tradice, už babička fandila Pláničkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tradice nějaký příbuzný tam i hráli sice to nebyli nějaký star ale přece taky sem bydlel kousek od stadionu to byl taky faktor pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Pražák? Já su Jéňa ze Znojma.

Reagovat
smazaný uživatel

No Pražák nejsem jen jsem tam jistou dobu bydlel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova a na správný místioTo si piš a ne dvojročák

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi to dobře. Reakce se napíše malinko vpravo pod komentář na který reaguješ. Pokud je jich tam víc, jsou na stejné úrovni od kraje. Ale i na tyto se dá samozřejmě reagovat - ty reakce jsou potom ještě více vpravo. Za chvíli si zvykneš.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to vše vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dodám, že tu se taky občas kecá nejen o sportu, ale i o dalších mužských potřebách, jako jsou baby, pivo, řízky... Jen PJ (šéf webu) se potom vzteká a maže ostosedm. Chápu ho, snaží se tu udržovat aspoň trochu pořádek. Ale "průser" v podobě nepostupu v EL je v pohodě.

Reagovat
centos

Na českém netu je minimum diskusí, které jsou k věci a není tam každý druhý idiot. Eurofotbal je naštěstí výjimka, i když se tady pár jiných jedinců sem tam najde. Naštěstí jsou rychle pacifikování

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu tady to je ok.To jinde je to děs

Reagovat
smazaný uživatel

Tady centos je klasická ukázka toho, jak si může pokecat slávista s baníkovcem a neroztrhat si přitom občanky a šály. Jasně, nějakej blbec se najde vždycky, na EF je super, že ho často seřvou i vlastní řady.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi fuk .Stačí že to neni magor.A navíc nás asi pojí jedna jistá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim tím že je mi fuk že je baníkovec abych to napsal srozumitelně

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo celkem zřejmé. Jenom by mě zajímalo, co vás teda vlastně pojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám že taky nemá v lásce jeden jistý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Kladno? Ne, jasně, došlo mi to. Tak když Sparta něco zmrší, tak si to samozřejmě odnese. No my si taky slíznem třeba Tiraspol nebo 7-0 v Londýně. Akorát to musí bejt trochu na úrovni, takovýto elegantní vrtání a hecování. Jen tak nadávat - s tím se nikdo nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi z duše ,taky rejpu ale bez urážek.Chce to sice trochu víc přemejšlení ale to mi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak su Míra z Ústí nad Orlicí.Kdyby ti to nic neřikalo je to u České třebové,a jestli se ještě nechytáš tak je to Pardubický kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Zeměpis znám. Tam na ten konec jsem jezdil do Čenkovic na lyže. To je od vás tak 30 kiláků, ne? Ale my ze Znojma jezdili samozřejmě přes Lanškroun. Abych pravdu řekl, v Ústí nad Orlicí jsem snad ještě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani jsi o nmoc nepřišel . ale oproti Lanškrounu hotovej New York.ps:Omlouvám se za podcenění,snad to nebereš jako urážku.Jo a co tam kopete za ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopeme MSFL a snad opět neprodáme postup do 2. ligy. Ale já chodím častěji v Rakousku na takovej nějakej okresní přebor, SC Manhartsberg Schrattenthal, hrají sice houby, ale je tam větší sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

My kopeme divizi letos jsme nováček takže žádná sláva.To taková MSFL teda ČFL to by byl svátek. ale v ČMFS máme Spartu tak se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

V ČMFS? V poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v ondrášovce

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vypadlo mi slovo poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nebyl jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Bibarbach ti nic neřiká kope tam jeden známaj ale bohužel nevim přesně co je to za ligu,asi taky nějaká pralesní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nic. Kde to je? Dřív jsem se párkrát objevil i v Retzu, ještě když tam hrával Daněk. Retz i Schrattenthal jsou takový městečka v pohraničí kousek od Znojma. Ale jak je to dál, tak znám jen pár větších měst.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde poblíž má být ten Amsteten nebo jak se to jmenuje co tam měli to ho fritze ,toho magora co věznil tu dceru.

Reagovat
smazaný uživatel

Amstetten znám, u dálnice napůl cesty mezi S. Polten a Lincem, kdysi asi před 15 lety jsem se tam zastavil. Ale ta dědinka už jde mimo mě. Ono je to od nás tak 150 km.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno jenom mě to napadlo.Jinak jak to tipuješ letos tu naši Slávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul. Jinak nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 200 km od znojma dolní rakousko na jich od Sant Pöltenu.snad sem to napsal dobře ,no jo to je díra.

Reagovat
smazaný uživatel

kurně teď začlo lejt jako prase a ta bůře.já vím není to k tématu ale třeba to někohi zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co neklapne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurv..zbláznila se mi myš tělá to nějaký hovadiny

Reagovat
Radar

tohle taky neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen že tyhle komenty se určitě smažou, nejsou k věci.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo to přežiju.

Reagovat
smazaný uživatel

S Nevesem si ještě zažijeme nervů, možná je to Neuwirthův starší bratr...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudte smutný. Jablonec hrál dobře, měl trošku víc štěstí. Aspoň jste hráli fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím třeba je to nejlepší fotbalista své země

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro Slavii ve čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi uniká co tím myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře máš počítadlo příspěvků. Ten, co jsem psal, byl čtyřstý v téhle diskuzi. Když si někdo všimne, že píše "kulatý" koment, většinou ho někomu věnuje - Slavii, Brnu, sobě, pozůstalým po 11. září - záleží na něm. Já ho věnoval zápasu Slavie s Bělehradem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takovej místní zvyk to sem netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nějak. Učíš se rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si snad potlesk ani nezaslouží ,leda že by ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bez ironie, i když i to se tu hodně objevuje. Dobře se s tebou kecá. Ale je jedna pryč. Budu muset spinkat, ráno vstávám do práce. Tož dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

No to chápu taky chodim do práce.Tak zas někdy.

Reagovat
GEGE

Škoda Baník si aspoň bod zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,nevim.Za Druhej poločas určitě ne ,a navíc se nehraje na zásluhy ale góly.Pravda ale je že šance tam měli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele