Gambrinus liga - preview 4. kola

14.08.2009, 09:19, aktualizováno 17.08.2009, 09:19
Previews
V Gambrinus lize je v tuto chvíli šest stále ještě neporažených týmů, dva z nich změří síly v dnešní dohrávce. Jablonec doma přivítá Baník Ostrava a případný vítěz se dotáhne na vedoucí desetibodové duo Mladá Boleslav, Brno...
1. FC Brno - 1. FC Slovácko  (pátek 19:00)
Čtvrté kolo první fotbalové ligy otevře jihomoravský souboj mezi Brnem a Slováckem. Brňané vstoupili do ligy bravurně a díky tomu figurují v popředí tabulky, zatímco nováček 1. FC Slovácko si po dvou smolných zápasech připsalo v uplynulém kole první body.

Brno nebylo moc spokojeno se svou letní přípravou na novou sezonu, ale přesto do ní skočilo velice slušně a společně s týmy Mladé Boleslavi, Jablonce a Ostravou vévodí první lize. Udržet si takové postavení v tabulce budou chtít v sobotu, kdy doma hostí Slovácko. "Zatím jsme pouze na začátku sezony. Nyní nás čeká velice těžké utkání, neboť Slovácko střílí hodně branek. My bychom ale rádi potvrdili plný bodový zisk z utkání v Liberci také v domácím prostředí," prohlásil trenér domácích Miroslav Beránek, jehož tým jako jediný dosud neinkasoval žádnou branku.

Slovácko sice figuruje ve spodní polovině tabulky, ale přesto na fotbalovou veřejnost zanechalo dobrý dojem. V úvodních dvou zápasech totiž prezentovalo útočný fotbal, jaký ho mají fanoušci rádi, ale přesto smolně vyšlo bodově naprázdno. Na svěřence hostujícího kouče Josefa Mazury se však usmálo štěstí až ve třetím kole, kdy doma zdolali rozjetou Olomouc 2:0 a připsali si tak do tabulky premiérové body. "Po dvou prohrách se nám podařilo získat vítězství s Olomoucí, které nám dodalo potřebné sebevědomí. Pro mě je největším překvapením brněnská obrana, která se dala dohromady na poslední chvíli a hraje velmi dobře," tvrdí Mazura, jehož celek má po třech utkáních divoké skóre 6:6.

Domácí budou v sobotu postrádat dlouhodobé marody Trousila a Večeřu, kdežto Slovácko nastoupí v nejsilnějším složení.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Michna, Mareček, Polách, Lira - Rabušic, Došek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Struhár, Formánek, Urbánek - Fujerik, Abrahám, V. Valenta, Cleber - Chmelíček, Švancara.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - SK Kladno  (sobota 18:00)
Ve čtvrtém kole Sparta hostí Kladno. Domácí doufají, že v tomto zápase se konečně dočkají premiérového vítězství v lize, zatímco Kladenští si během dosavadních třech kol připsali jediný bod.

Tři zápasy, tři remízy, jediný vstřelený gól. Takový start do první ligy si fotbalisté Sparty snad dlouho nepamatují. "V týdnu jsme pracovali na zlepšení síly, rychlosti a hlavně na zakončení, protože koncovka je náš problém," řekl trenér Jozef Chovanec Nyní však jeho svěřenci doma narazí na soupeře, který by neměl dělat velké problémy a mohli by se tak konečně dočkat premiérového ligového vítězství. Pro Letenské bude sobotní duel generálkou na úvodní zápas 4. předkola Evropské ligy.

Kladno nemá na pražské Letné co ztratit a pokusí se favorita zaskočit. To, že se Spartě zrovna nedaří, nevidí trenér hostí Martin Hřídel jako výhodu. "Sparta zatím nepodává výkony, jaké si představovala, což je pro nás spíše nevýhoda. Udělá totiž všechno proto, aby už vyhrála. My zkusíme něco změnit, na trávník vyrazí pozměněná sestava," prozradil Hřídel.

Do sestavy domácích se možná vratí obránce Tomáš Řepka, ale na trávník se určitě nepodívají marodi Holenda, Kucka a rekonvalescent Kladrubský. Hosté budou postrádat pouze uzdravujícího se F. Mainského.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka (Hoheneder), Hubník, Pamič - Vacek, Hušek, Berger, Kalouda - Kadlec, Jirouš.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Procházka, Mráz - Strnad - Zoubele, Tatanašvili, Szabo, Holub - Klinka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Slavia Praha  (sobota 18:15)
V sobotním podvečeru přivítají České Budějovice favorizovanou Slavii, která však za první tři kola nasbírala stejný počet bodů jako domácí. Přesto se od ní očekává potvrzení zlepšeného výkonu a zisk druhého letošního vítězství.

Na jihu Čech se pražské Slavii až neobvykle daří. Naposledy zde prohrála v listopadu před devíti lety, v posledních osmi zápasech hned šestkrát vyhrála. V posledním střetnutí na Střeleckém ostrově sice ztratila dvoubrankové vedení, nicméně po návratu Budějovických mezi elitu to byla jediná bodová ztráta ze šesti vzájemných duelů.

Tým trenéra Tobiáše začal sezónu slibně, když po dvou kolech měl na svém kontě čtyři body. Zpátky na zem domácí tak vrátil až zápas v Teplicích, kde mohli být Jihočeši rádi za tříbrankový příděl. Fotbalu se tak nejspíše v tomto duelu nedočkáme, pro Budějovické by to byla sebevražda. "Pokud si se Slavií půjdeme zahrát, je to špatně. Musíme to utkání tvrdě a nekompromisně odpracovat," ví domácí lodivod. Ten může počítat s Benátem, do hry naopak nezasáhne Horejš a Stráský, kteří se již pomalu zotavují. Nejistý start pak bude sobotním dnem provázet Sedláčka.

Trenér Jarolím v sestavě proti outsiderovi ze Střížkova udělal konečně změny, které uvítala většina z fanoušků klubu. Lodivoda bělehradského týmu, soupeře Slavie v Evropské lize, dokonce uchvátila hra pražského soupeře natolik, že se nebál přirovnání s věhlasnou Valencií. Středové tuniské duo Ragued - Belaid naplnilo svůj potenciál a dá se očekávat stejné složení i nyní.

"Předpokládám, že Budějovice budou vycházet ze zabezpečené obrany, ale věřím, že se prosadíme přesnou kombinací a důrazem. Výhra vrátila mužstvu sebevědomí a to potřebujeme upevnit dalším úspěchem," prohlásil už spokojenější Jarolím, který se i nadále musí obejít bez Šmicra, Pekharta a Kaufmana. Otazníky pak visí nad Hlouškem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Žižka, Leština - Mezlík, Benát, Homoláč, Šíma - Meszároš, Ondrášek (Sedláček)
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Volešák, Ragued, J. Černý - Vlček, Šenkeřík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.00 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Liberec v neděli zavítá do plzeňských Štruncových sadů. Tam se pokusí napravit špatný vstup do ligové sezony, zatímco domácí hráči by rádi protrhli sérii deseti vzájemných zápasů se Slovanem bez vítězství.

Plzeňští budou chtít rovněž odčinit nepovedený zápas z Ostravy, kde si zapsali svou první porážku v tomto ligovém ročníku. "Chceme se vrátit ke své hře, navázat na hru proti Teplicím a zvítězit. V Ostravě jsme byli nuloví v útočné fázi," nechal se slyšet domácí kouč Pavel Vrba, jehož tým má na svém kontě čtyři body.

Bodově hůře na tom jsou překvapivě fotbalisté Liberce, kteří zatím získali jediný bod za domácí remízu s Kladnem z prvního kola. Nenatáhnout sérii proher na číslo tři a dobře zvládnout generálku na další předkolo Evropské ligy, s takovými cíli vstoupí svěřenci trenéra Ladislava Škorpila v Plzni. "Před předchozími zápasy v lize jsme měli po poháru na přípravu jeden den, teď v týdnu nám pro změnu chybělo šest hráčů, kteří byli s jednadvacítkou. To nás samozřejmě omezuje, nicméně se s tím musíme vyrovnat," posteskl si Škorpil, jemuž se pravděpodobně do sestavy vrátí po dlouhé době záložník Papoušek.

Oba týmy by měly nastoupit v kompletním složení.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rýdel, Jiráček - Střihavka, Bakoš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Vácha, Gecov, Čorič, Dočkal - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Olomouc hostí Bohemians 1905. Oba celky v uplynulém týdnu utrpěly první ligovou porážku, pro Hanáky bude toto střetnutí zároveň generálkou na 4. předkolo Evropské ligy.

Již 204 ligových minut trvá střelecká nemohoucnost na kopačkách fotbalistů Olomouce. "Produktivita nás trápí, i když herně to jde správným směrem. Chce to jenom podložit střelecky a využít šance, které si jsme schopni vytvořit," prohlásil trenér Zdeněk Psotka, jehož tým pak čeká náročná cesta na hřiště anglického Evertonu, kde sehrají s tímto atraktivním týmem Premier league první zápas 4. předkola Evropské ligy.

S produktivitou jsou na tom ale nejhůře vršovičtí klokani. Ti totiž návrat do nejvyšší soutěže neoslavili zatím žádným gólem, přesto si do tabulky již zapsali dva body. "Jsme omezeni zdravotním stavem několika hráčů. Musíme si ale poradit bez nich, hráče na to máme. Do Olomouce za námi přijedou fanoušci, nechceme je zklamat jako posledně proti Jablonci. Ze soupeře máme ještě větší respekt než nedávno ze Sparty," uvedl trenér hostí Pavel Hoftych.

Domácí mužstvo bude postrádat pouze zraněného Komárka a otazník visí nad startem Šultese, zatímco jeho soupeř nebude moci na trávník poslat až čtveřici marodů Haška, Růžičku, Diana, Škodu a možná i Štohanzla.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Janotka, Otepka, Hubník - Ordoš.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Šisler, Kaufman, Adam, Róth - Zelenka, Hartig.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Lídr ligy z Boleslavi bude hostit nedělní duel proti Příbrami, která se v minulém kole postarala o prodloužení sparťanského čekání na ligové vítězství. Tentokrát na něj čeká soupeř s lepší, především střeleckou, formou.

Boleslavští začali víceméně šťastnou remízu v Edenu, poté však následovala vysoká výhra nad Libercem a parádní obrat na Kladně. To Středočechy vyneslo až na první místo s úctyhodnými osmi brankami za tři zápasy. Útočná dvojice Pecka s Kuličem tak zatím dělá radost trenéru Uhrinovi mladšímu, který po svém návratu do Čech opět míří na nejvyšší stupně. Před nedělním duelem však varuje: "Povinností je vyhrát, ale Příbram také měla dobrý vstup do soutěže. Rozhodně ji nemůžeme podcenit." Do utkání opět nenastoupí zranění Kysela s Millerem.

Příbrami vynáší góly a body především brazilský záložník Dos Santos. Ten za první tři kola nenasčítal ani devadesát minut, přesto se v každém střetnutí dokázal trefit. Ostrava ještě v minimálním čase stihla kontrovat druhou brankou a ponechat si body, proti Kladnu svou brankou již pojistil důležité vítězství a naposledy zařídil překvapivý bod proti Spartě. Se svou rolí v týmu je nadmíru spokojen, Boleslav si tak na jeho pověstnou půlhodinku musí dát pozor. K dalším překvapivým bodům může dopomoci i prázdná marodka Příbramských. "Určitě se budeme snažit hrát aktivně," slibuje trenér Karol Marko.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Sylvestre, Procházka, Táborský - Pecka, Kulič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Borek, Dort, Šmejkal, Fantiš - Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.90 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
Na úplném chvostu ligové tabulky se ocitá Střížkov, kterému se zápasy na Strahově nikterak nezamlouvají. Severočeši naopak do Prahy přicestují povzneseni první letošní výhrou, stále navíc neochutnali hořkost porážky.

Strahovský stadion se ani zdaleka nerovná tomu žižkovskému. Loni sbírali na "domácím" hřišti jeden důležitý bod za druhým, letos si na svůj první ligový gól museli počkat do Edenu, i tak jsou bez zisku bodu na posledním místě. Jako jediný tým tak stále čeká alespoň na remízu. Ba co hůř, ve všech třech utkáních prohráli Střížkovští o dvě branky, body tak neměli ani na dosah. Robert Žák se tak pomalu blíží k prvnímu vyhazovu sezóny, proti Teplicím se potřebuje zvednout. "Nemyslíme na nic jiného než tři body," řekl domácí trenér, který proti Teplicím bude postrádat zraněného Ibeho a distancovaného Turtenwalda.

Teplice začaly dobrou remízou s mírně favorizovanou Spartou, dvojité vyrovnání v Plzni pak předznamenalo parádní výkon proti špatně hrajícím Budějovicím. Na vedoucí post tak před začátkem kola ztráceli pouhé dva body. Nepříjemnosti svému trenéru tak způsobil agresivně hrající Milan Matula. Ten šel v utkání na západě Čech do několika ostrých soubojů, v jednom hlavičkovém pak bezdůvodně zamířil předloktím na hlavu Jiráčka, který si odnesl krvavý šrám. Nedělním zápasem tak pro něj začíná rekordní osmizápasový distanc. K němu se na stadion přidá stále zraněný Elsamni.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Pižanowski - Macháček, Obermajer, Lencevič, Mach - Dittrich, Dobeš, Zoubek, Demeter, Heidenreich - Kincl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Mareš, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Vondrášek, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.00 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Čtvrté kolo Gambrinus ligy uzavře pondělní televizní dohrávka mezi Jabloncem a Ostravou. Oba týmy, které dosud nepoznaly hořkost porážky, mají o motivaci postaráno, protože ten, kdo vyhraje, tak se bodově dotáhne na lídry tabulky Mladou Boleslav a Brno.

Jablonec má po třech kolech na svém kontě sedm bodů, takže na Střelnici se startem do nové prvoligové sezony panuje spokojenost. Nyní však čeká svěřence trenéra Františka Komňackého první utkání s těžkým soupeřem. "S Ostravou nás zatím čeká nejtěžší zápas sezony. Narazíme na soupeře, který má kvalitu i sebevědomí. Jenže ani našim hráčům nechybí odhodlání a touha po úspěchu, takže by to mohl být dobrý fotbal," prohlásil Komňacký.

Ostrava, která rovněž dobře vstoupila do nového ročníku, narazí potřetí v řadě na tým, který se pohybuje na předních příčkách tabulky. "Po dobrém vstupu do sezony máme zdravou sebedůvěru, věříme si, ale totéž se dá určitě říct i o soupeři. Jablonec má kvalitně sestavené mužstvo," řekl trenér hostí Miroslav Koubek, jenž nesouhlasí s nálepkou defenzivního týmu. "Chceme se věnovat útočné hře, do ofenzivy se zapojuje hodně hráčů, ovšem zatím menší produktivita je spíše věcí nesehranosti a individuálních dovedností v zakončení. Každá snaha o útočný fotbal má základ v dobré defenzivě, což bude platit i pro další zápas," dodal.

Domácí nastoupí téměř kompletní, chybět by měl pouze zraněný Klapka. Ostrava nebude moci počítat s trojicí marodů Tchuřem, Přecechtělem a Boháčem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Pavlík, Loučka, Jablonský - Vošahlík, Lafata.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Neves, Bolf, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.80 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav32108:37
2.1. FC Brno32103:07
3.FK Jablonec32105:37
4.Baník Ostrava32103:17
5.FK Teplice31205:25
6.1. FK Příbram31114:34
7.Viktoria Plzeň31115:54
8.Slavia Praha31114:44
9.Sigma Olomouc31112:24
10.České Budějovice31113:44
11.1. FC Slovácko31026:63
12.Sparta Praha30301:13
13.Bohemians 190530210:12
14.Slovan Liberec30122:61
SK Kladno30122:61
16.Bohemians Praha30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Synot musí

Reagovat
smazaný uživatel

Brno potvrdi dobry start do ligy a vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem musime kdyz nas tam bude vic jak 600

Reagovat
JarousFCB

BWA ještě existuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

slovacko tam neco rozhodne urve !! 1:1 or 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

noo :) pri utocne sile slovacka a taky jejich docela dost inkasujici obranou to je docela nerealne :) ale stat se muze vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych si pěkný fotbal.......2:3, švancara se hattrickem urve a už po 4. kole bude jasné, že koruna pro krále střelců bude letos jeho

Reagovat
Bakary3

To by bylo smutný se sedmi golama, ale u nás ne nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

On to určitě myslí tak,že pak nějaky gol přidá ale nebude jich asi moc

Reagovat
Bakary3

Otevře Švanci obranu Brna ? Jinak přeju Brnu a hlavně Ferrymu Dřížďalovi, ale co je mi sympatický, že z ničeho nic vytáhnou "nějakýho" Michnu a Jílka a oni válej, Míra Beránek, no Tip: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na 100% přijedu podpořit Brno,zdraví Břeclav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš vlakem?

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Goly: Došek - Švancara, Chmelíček

Reagovat
M11

podme pro ten bodik

!!! FCS !!!

Reagovat
M11

zmena.. mame na 3

Reagovat
$dolar$

Remiza jako vysita

Reagovat
smazaný uživatel

2:1-Mareček,Došek(Rabušic):Chmelíček

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Slovácko zaboduje a hlavně zase Švanci Tipuju ale 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhůru Brno! Dnes ukážeme tomu "Slovácku", že v lize nemá co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Argument?

Reagovat
smazaný uživatel

proc nema Slovacko co delat v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože liga by se neměla kupovat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak radsi budu met v lize slovacku ktere ligu sice koupilo ale maji zazemi, fanousky, kvalitni kadr a zatim hraji i slusny fotbal, nez nejaky strizkov ktery nema tradici, stadion, fanousky a navic ukradli logo a nazev

Reagovat
smazaný uživatel

Ukradli? Já měl zato, že to koupili...

Reagovat
smazaný uživatel

a to se ti libi kdyz koupili logo a nazev nebo co? trochu si protirecis....

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem psal, že se mi to líbí?

Reagovat
RickNash

nemohli ho koupit! chcete-li to nekdo vysvetlit, napiste si... je to na delsi povidani...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se tu o Střížkovu nikdo nebavil...

Reagovat
smazaný uživatel

jesli si to nepochopil tak ja sem psal ze budu radsi kdyz bude v lize slovacko nez nejaky strizkov

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli si to nepochopil ty, tak já jsem se bavil o Slovácku, se kterým snad Střížkov nemá moc společného...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda casu s tebu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážeš odpovědět?

Reagovat
RickNash

nevim, dokaze li to on, tak pisu ja. co se tyce strizkova, tak to je tym, ktery dle mne a nejspis i machalafcb patri do ligy jeste mene kvuli tomu co jsme uvadeli.

jinak myslim ze slovacko do ligy patri. Stadak, fans, kadr, prachy... krome koupě postupu nevidim nic co vadi.

Ke koupi postupu: pokud nekdo z 2. ligy, tak Jihlava nebo Slovacko. A Caslav se dohodla se Synotem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť my si se Střížkovem rozumíme, kdyby na něj nezavedl řeč a věnovali se tématu (Slovácku) tak tady tato nedorozumění nevznikla a nebyl tu zase smajlíkový pochod myšlenek. S tím Slováckem: ono je sice pěkné, že všechno mají, ale právě ta koupě postupu je to, co se mi nelíbí.

Reagovat
RickNash

jo ok, ja to chapu, koser to neni. ale ja pisu, v 2.lize jsou tymy co sem patrej a uz kvuli tem fans chci aby tu byli co nejdriv (jihlava, votroci, synot...)

je to asi podle toho, jak moc to clovek bere moralne. ja ceskej fotbal moralne neberu, to bych se zcvoknul

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem se ale venoval tematu jenom sem uvedl nejaky priklad za to, ze to ocividne nechapes ale uz nemuzu...

Reagovat
$dolar$

Co si s tim pocnou fotbalisti a fanousci tretiho tymu druhe ligy, kdyz proste nemaji takoveho sponzora aby jim tu ligu zaplatil, ale ze si ji sami vybojovali to nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

no tak ty pristi sezonu vykopou 2. plac...

ja nevim, neni to fer, to netvrdim.

v prvni lize maj bejt tymy co na to maj kvalitu. tu slovacko ma.

Reagovat
RickNash

kvalitu + prachy

Reagovat
$dolar$

Slovacko zadnou kvalitu nemel, skoncilo v dolni polovine tabulky druhe ligy, to je teda kvalita

A pristi rok si to ne Jihlava ale prave Slovacko melo vybojovat kdyz na to maji tak to pro ne nemel byt problem ne?

Reagovat
RickNash

tak to umisteni nevypovida zas o tolika vecech. minulou druhou ligu jsem kvuli bohemce docela sledoval a zas takovy tragedi nebyli, byli tam nejaky blby zmeny trenera, ale jak pisu uz po X-ty. mancaft a prachy maj, fans a stadak taky.

ja nejsem zastancem aby se mista v lize kupovali. ale slovacko v lize chci mit...

Reagovat
$dolar$

Co to je za blbost, pochopil bych kdybys tohle napsal po tom co skoncili treba 5. , ale oni byli nejaky 11. a 10 mancaftu na tom bylo proste lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi zastáncem toho, že se liga kupuje, ale schvaluješ, že Slovácko to provedlo... Bravo...

Reagovat
RickNash

ježiš... neschvaluju, že, jak píšeš, to Slovácko PROVEDLO. Schvaluju, že je Synot v první lize, kam patří. A zatímco ty jseš prostě proti, já jsem proti, ale zase beru jako plus, že se sem dostal tým, kterej sem podle mě patří. No a nakonec to dopadlo tak, že vlastně hájim kupování ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde mas napsane ze ma potom postupovat treti tym???

Reagovat
$dolar$

No nevim, ale tak selskym rozumem pokud nejde druhy tym tak ma jit ctvrty nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

no ale bohuzel to tak neni chytraku

Reagovat
$dolar$

Jsi asi pomalejsi tak trosku dovysvetlim. Postupovat by meli tymy ktere si to vykopaji, ktere ziskaji dostatek bodu aby se umistili v tabulce co nejvyse, nejlepe na 1. nebo 2. miste, protoze postupuji 2 nejlepsi v te sezone a pokud nemuze jeden tym do prvni ligy tak prece logicky postoupi treti nejlepsi ne? Stale nic?

Reagovat
smazaný uživatel

jediny kdo si pomaly si ty RickNash se ti to tady velmi dobre snazi vysvetlit uz dlouho takze si ty prupovidky nech na jindy....

Reagovat
$dolar$

Alespon se umis schovat za cizi nazor

Reagovat
smazaný uživatel

jesli chces ja ti to taky napisu....

Reagovat
$dolar$

Neni treba, ja vim, ze jsi to presne tak myslel

Reagovat
RickNash

on to myslel tak ze druhy tym si vykopal licenci a je jeho, pokud nesplnuje kriteria tak ji proda, protoze oni si vykopali ten 2. plac

Reagovat
$dolar$

viz nize.

Reagovat
RickNash

hele a co Caslav? ta vykopala postup a tak je jeji. muze ho prodat! je její. to je taky sportovní hledisko. Je to aspon trochu logicky? Nevim jak to napsat...

Reagovat
$dolar$

Ne neni, vybojovala postup tak mam postupovat nechce, tak sorry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bylo posledním klubem co si 1.ligu koupil.Hašek a ten jeho novej VV to jako jednu z prvních věcí zatrhlo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro Kancika - Víš, že jsme proti sobě v tiplize? Aspon někdo zajímavej

Reagovat
exse

http://www.slbenfica.pt/Informacao/Futebol/Noticias/CompraRedPass.asp?Adepto=Slovacko%20jogador%20Petr%20Svancara

No tak tohle je asi poslední zápas Švancary za Slovácko, snad se mu ten přestup povede, bude to dobře i pro Slovácko i pro něho, snad se tam prosadí a pak by mohla přijít třeba i pozvánka do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožné, 2x v jednym přestupním termínu nelze přestoupit.

Reagovat
exse

Myslím že tam je to jasně napsané že už je blízko k uzavření smlouvy a to že nemůže 2x přestoupit platí podle mě jen když se přestupuje v lize, ale nevím to jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zajímavé, a v podstatě o tom nikdo nic neví. Počkal bych na článek o tom přestupu, nebo nějaké objasnění.

Reagovat
smazaný uživatel

on neprestupoval do slovacka sel jako volny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

beru zpet

Reagovat
smazaný uživatel

může jednou přestoupit a pak odejít na hostování.... jako třeba Keirisson nebo Acquafresca

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

On je sice extremní technik a Portugalsko b ymu sendout mohlo ale Benfica?Takovej gigant?Kde si vzpoměli na švancaru který je ve Slovácku?

Reagovat
M11

Petr Švancara do Benfiky nemíří! Fotbalový svět několik málo minut žil v domění, že nejlepší střelec Gambrinus ligy Petr Švancara ze Slovácka se stane novou posilou Benfiky Lisabon. Informace uvedená na klubových stránkách portugalského velkoklubu se ovšem ukázala jako mylná, oficiální stránky http://www.slbenfica.pt totiž napadl neznámý hacker.

Reagovat
smazaný uživatel

no já mě to připadlo divné

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

hacker :D

Reagovat
Bakary3

Týýý vole, českej hacker na stránkách Benfiky Švanci, Švanci, to už nám nedělej

Reagovat
smazaný uživatel

tohel je moc tak sem se nenasmál dlouho a prdel by byla kdyby teĎ skauti Benfiky se teda jeli natoho zázračného Švaciho podívat do čech a on je uchvátil a nakonec tam fakt přestoupil

Reagovat
Bakary3

Já vim, že Saviola se už klepal o flek a Afonso Alvés se pomalu smiřoval s tim, že nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen škoda,že Švancara měl takovej talet, aby mohl dnes v takovým klubu opravdu hrát. Takhle se může tak maximálně zasmát sám sobě. Jinak hacker má za 1 s hvězdičkou.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

No snad vyhrajem,sice by bylo fajn udrzet dalsi nulu,ale Švancarovi bych gola pral.No uvidime,snad bude Slovacko hrat ofenzivne jak doposud,pac to nam pak de.Vzhuru Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se tesim na peknej fotbal, brnu se dari, slovacko hraje skvely fotbal, v sedm na srbske

Reagovat
centos

OT: http://tinyurl.com/msxo7z

Slavia v. ČT: zase nedohoda. Nejsme charita, zní z Edenu

Slavia

Reagovat
Radar

Ota

Reagovat
centos

Otu docela chápu. Pokud by dal víc peněz Slavii, ostatní by chtěli taky.

Reagovat
smazaný uživatel

dávat 1000kč slovy jeden tisíc za přenos je výsměch

Reagovat
centos

Vadilo to Slavii předtím, nebo v čem to bylo jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo nové rozumné vedení. ... nebo nevidíš rozdíl mezi Slavii, která neměla na výplaty a Slavii teď?

Reagovat
centos

Zas tak Slavii nesleduju.

Reagovat
Radar

To já na Otu bleju už jen tak z principu, v tohle sporu je ten zlý zlatokop Doležal.

Reagovat
Radar

Jinak Doležal je docela debil

Reagovat
Bakary3

Jsem slávista, ale ať už jde Doležal do prd*** On si myslí, že v Česku vydělá na vysílacích právech ? Akorát krade Slavii fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

no a co, stejnak se na ten sesivany fotbal neda divat tak budme radsi radi...

Reagovat
centos

Ano, to je druhá stránka věci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to že může hrát Sparta v době tv přenosu

Reagovat
$dolar$

Aby ses mel na co divat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
centos

Stejný metr, ne. Co se divíš? :)

Reagovat
M11

!!! SYNOT !!!

Reagovat
$dolar$

100. pro Plzeň

Reagovat
Radar

Tyč !

Reagovat
smazaný uživatel

"Švanci už to nehul!"

Reagovat
smazaný uživatel

Polách

Reagovat
M11

Brno trapne na hristi i v hledisti

Reagovat
smazaný uživatel

Huhu, kdo se nám to vyspinkal?

Reagovat
$dolar$

Svancara to je palic a to mel jit do Benfiky

Reagovat
smazaný uživatel

nedari se me kloudne rozchodit fotbalzive, nema nekdo jinej link? jsem v zahranici, diky

Reagovat
M11

misto 0-3..1-0

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být...

Reagovat
M11

aspon fanousci ukazali pravou tvar.. fandi az se vede

Reagovat
smazaný uživatel

Co to blábolíš? Já jsem je slyšel celou dobu...

Reagovat
M11

mozna tak kotel slovacka

Reagovat
smazaný uživatel

On nějaký je?

Reagovat
M11

jo tys myslel ty 3 chlapy pod kamerou.. tak to joo ty taky sem tam slysim

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi...

Reagovat
$dolar$

Libi se mi jak piska Damkova

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že ji už vůbec pustili pískat první ligy? Vím, že měla nějaký problém s vedením ohledně těch kondičních běhů nebo co to musí rozhodčí podstupovat.

Reagovat
$dolar$

Ne, to ze hru nekouskuje a pripousti tvrdsi hru

Reagovat
$dolar$

Sry, nejak jsem blbe precet tu tvoji prvni vetu

To nevim, ale piska dobre

Reagovat
smazaný uživatel

*ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vůbec ne...

Reagovat
Bakary3

Mně taky

Reagovat
M11

navsteva pekna skoda jen ze atmosferu musi vytvaret hoste

Reagovat
smazaný uživatel

Doma všude.

Reagovat
M11

gratulace do Brna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Filipko

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Slavia = 1

Sparta - Kladno = 0

Reagovat
Radar

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze v tomto kole mlada boleslav zase zvitezi

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Boheminans 1905 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemku snad aspoň jako Aberdeen 3-0, ne? I když je teda pravda, že Skoti nedovezli do vápna dvacet palet betonovejch tvárnic...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma bude hrát teď ve 20 dnech pět zápasů, takže sestava nebude optimální, navíc ten beton klokanů...Snad to tam spadne alespoň 1x, uvidíme.

Reagovat
sosna

Reagovat
božský John

Tak jsem zase tu. Přeonal jsem zlou virósu

Dneska to budou výhry domácích

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra Baník v Jabku vyhrae 3:0

Reagovat
božský John

Krysy vylézají z děr. Posledně sui na mě reagoval, když si mi vykládal cosi o průměrnym celku

No, vono Tě to po zejtřku doufejme zas přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Joo krysy hmm....jak chceš....a vem si zítra kapesník na fotbal.

Reagovat
božský John

To vemu, sice už nemocnej nejsem,ale rýmu mam furt

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty víš moc dobře jak sem to myslel.......jouzo.

Reagovat
božský John

Nu, vim jaks to myslel,ale sám sis na to naběh...postačí jakákoli výhra, když předvedem pěknej fotbal, tak i remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

No přinejhorším plichtu beru.... .....ale zase remís-dyt to už poněkolikáté? No nevím,nevím....

Reagovat
božský John

Vloni sme vás doma vyklepli a vy jste doma i díky švindlu vyhráli...(myslim situaci před jednim gólem, kde byly 2 balony ve hře,jeden se motal našemu hráči pod nohama, rozhodčí nic nepísk)

Reagovat
centos

Jo, to bylo dobře naplánované. Ještě že to vyšlo.

Reagovat
božský John

Vy jste těmahle úskokama známí...už si musíme dávat pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Nono,abyses nepotento....v Jabku je asi jedno z nejhorších stadionů....diváci nahovno,stadion ...byl sem tam asi 3krát a už tam nejedu nikdy....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hovno fanoušek teda

Reagovat
božský John

Když už nemůžeš hanět mančaft(průměrnej celek) tak se pouštíš do diváků a stadionu. Jestliže je stadion tak na blití,tak proč na něm hraje nároďák a v Ostravě ne? Diváků je málo...hold blbá spádová oblast(JBCL,LBC,MB)...to se snad změní...když bude chodit kolem 3500-4000 tak buddu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bude snad 3500,ale ztoho 500 z Ostravy....a nehaním mančaft jen sem chtěl říct,že tam( i jinde Kladno....)je antifotbal.prostředí. Ale fotbal hrae Jabko slušný...

Reagovat
božský John

Tak antifotbalový zas ne. Já tam chodim už leta letoucí(pominu období v Moskvě,ale když sem přijel,tak jsem byl skoro na každym zápase) a teď se to obrací k lepšímu, kotlik se zvětšil. Sem tam i nějaký chorea. Když se daří tak se i fandí. Jen vyhnat ty důchodce(každej z nich hrál 15 let ligu, má odkopáno 50 mačů v repre... ), který furt nadávaj a nezafanděj...

Reagovat
smazaný uživatel

...ale to je všude. Já chodím tady u nás na Válcovny F-M a to je taky paráda...taky tady senioři s čaganama furt nadávaj. Ale někdy je sranda! Semtam mají hlášky.

Reagovat
božský John

No tady to je tak, že takovej Hloušek nemoh tak půl roku pořádně hrát,protože jak lítal na tom levym křídle,tak při každym dotyku s míčem na něj hulákali,že to je nemehlo a trotl...tak chudák Adam z toho byl celej nesvůj a přihrávku/centr vždycky zkazil..

Ale teď na jaře hrál jak vyměněnej. I dědci pak drželi hubu

Reagovat
domingo

V Liberci takhle hulákaj na Zlámala, Nezmara, Dorta a Smetanu, čemuž se ale nedivím, protože to jsou všechno kopyta

Reagovat
Radar

Nezmar je fajny

Reagovat
domingo

Nezmar je sice super bojovník, ale kopyto. Útok Kerić-Blažek je o dvě třídy výš.

Reagovat
Shevchenko

Ty si z F-M zebo z okolí?

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo z Místku.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem ze Starého Města jestli to znáš.

Reagovat
smazaný uživatel

No bodejt..... ...hrál sem kdysi za Palkovice( chytal). Ted už jen futsal.

Reagovat
M11

podme Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Základní jedenáctky: SK Sigma Olomouc: Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Hořava, Kaščák (C), Bajer - Janotka, Ordoš, Hubník. Bohemians 1905: Sňozík - Jindřišek, Pávek, Nikl (C), Rychlík - Štohanzl, Bartek, Cseh, Šisler - Hartig, Kaufman. Rozhodčí: Jech - Ubias, Slavík.

Sestava Sigmy dobrá, takže tři body kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoooš

Reagovat
Radar

Týjo on dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nikl mu to namazal, obstřelil tváří v tvář golmana.

Reagovat
Radar

Se divím, že neobstřelil i bránu jak má zvykem, ale jinak

Reagovat
cubinho

Marek Kincl

Reagovat
smazaný uživatel

To říká celej zápas.

Reagovat
Radar

Bohemka 1. gol v GL dala olomócu a stejně tomu tak bylo i před dvěmi léty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej beton, jak s tím mužou chtít něco dokázat...7 hráčů na vápně s metrovýma rozestupama, to je hnus. Hoftychu, styď se.

Reagovat
Radar

Má smysl sledovat ten zápas, nebo mám zustat U Plzňe a Libe?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...to je těžký posoudit, jsou tady dobrý pasáže, a i ty špatný. Sigma hraje, Bohemka stojí a fláká to do řiti.

Reagovat
Radar

Kurec, jaktože zase buláš domací zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že tam nejsem?

Reagovat
Radar

No

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak mi není dobře po včerejší smršti a druhak nemam ani finance

Reagovat
Radar

Ok, omluvenka přijata

Reagovat
JarousFCB

Nemáš pulsta ?

Reagovat
Radar

Je krize, no ni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani 5 kč.

Reagovat
JarousFCB

No nechtěl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to si nevybereš...

Reagovat
centos

Třeba by tě někdo vytáhl na Sever. Jde to.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Proč mám pocit, že Baníček zítra schytá ledovou sprchu ...

Reagovat
Radar

Proč mám pocit, že tady někdo nevěří ?

Reagovat
JarousFCB

Protože sis přečetl můj komentář ?

Reagovat
Radar

Tak ty se k tomu přiznáváš, jo? A co "..bo my ti věříme.."

Reagovat
JarousFCB

Celkově věřím... ale zítra moc ne ... ty jo ?

Reagovat
Radar

CO to je za blbé otázky? Jasně že věřím, aspoň v bod, nebo ve tři.

Reagovat
JarousFCB

Tak ty seš tady radar šak počkej až v tipovačce na chacharech zkásnu tři body

Reagovat
Radar

Se uvidí, Franta nám to pustí

Reagovat
JarousFCB

Doufám, že zítra budeš mít důvod se mi vysmát

Reagovat
Radar

Už se těším

Reagovat
JarousFCB

Podle mě dopadnou jako GieKSa

Reagovat
Radar

Jn, a trefil se ten zmetek

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec je doma silnej ale je to pěkná remiza 5:5

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Vojta Štěpán, ještě by to chtělo Rudu, tenněco vymyslí, Sigma hraje špatně, v křeči. Nedá se na to dívat

Reagovat
smazaný uživatel

čo vy český paštrňáci, keby ste sem dali radšej Corgoň Ligu, ktorá je kvalitnejšia pre divácke oko ale vy nééééééééé

Reagovat
božský John

Jestli chceš vaší ligu,tak se odeber na stránky který maj za tečkou "sk"

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

co tady meles,ses tady na navsteve a jeste nam tu pindas kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar vespolek, pokud dnes baníček vyhraje, tak bychom mohli mít uspěšnej podzim Ale Franta nám to asi zadarmo nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme je dát,ale Jabko hrae fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my taky, mákesolidní obranu, klidně to může skončit 0:1 pro nás ale spíš to asi bude remíza...Baník p.čo!

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: máme solidní...

Reagovat
smazaný uživatel

V Tipovačce na našem webu sem dal tip 1:1( Kučera-Zeher),ale doufám v 0:1.....

Reagovat
božský John

Kterýho Kučeru myslíš? Jestli Štěpána tak tomu u nás v červnu skončilo hostování :)

Reagovat
Radar

Máme solidní tým a nejen obranu s tímhle se dá útočit na horní příčky, akorát si hráči musejí více přivyknout na styl Koubka

Reagovat
smazaný uživatel

33 Baníkovci zadrženi.....napadli policejní hlídku..... to nám to zase začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

3 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 3....překlep.

Reagovat
centos

Bůhví jak to bylo..

Reagovat
božský John

Určitě za to nemohli..

Reagovat
Radar

Třeba jo třeba ne to nevíš, protože tohle vydím poprvé že by baníkovci zaútočili ve třech na policejní přesilu, možná pravda, možda provokace fízlů

Reagovat
Radar

omg vYdím

Reagovat
božský John

No, nemyslim si, že by si policajti chtěli na někom honit triko...zas ta vaše hovádka co dělaj bordel nesmítě furt bránit...

Reagovat
centos

Stejně jako není třeba je furt obviňovat. Já s policisty špatnou zkušenost nemám, ale ohlasy o zbytečném "jebnutí pendrekem do boku, když jsem šel v kordonu" či o buzeraci typu nevpuštění nikam, kde bych si mohl koupit pití nejsou ojedinělé.

Reagovat
božský John

Dobrá, pokud je policajt jebne pendrekem nebo na ně nějak pokřikuj, tak to je blbec, o tom nic. Ale ti Baníkovci si takovou reklamu dělaj sami. Pak se diví, že je do Olomóce pustěj jenom na jméno nebo, že při každý píčovině na ně vystartujou policajti...Dneska jsou kvůli nim v Jablonci úplný manévry. Policie z Jablonce,Liberce,D+ěčína a Ústí...proč? Protože ti blbci zas budou vyvádět..

Reagovat
centos

Ano, ale chyba není čistě jen na naší straně.

Jinak ty manévry jsem moc nepochopil, považoval jsem Jablonec za klidný výjezd..

Reagovat
božský John

Takže to tak vypadá, že to svatoušci ani nebudou...vůbec nechápu, proč je pouštěli na přehradu..tam je zase strašně moc lidí a akorát někomu ublížej-jak se taky nakonec stalo..

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 objektivni tip

0:1 tajne prani

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má být? Nejdřív nám málem daj gola a pak zbrzdíme slibný counter

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaau Robert

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool!

Reagovat
Shevchenko

Goooool!! Baníček!!

Reagovat
božský John

No sláva..pravda,láska a spravedlnost existujou

..Luboš chybí docela fest..

Reagovat
božský John

Jinak fotbal je pěknej...hrajem my a Baník zase podniká nebezpečný protiútoky..Lička

Reagovat
Radar

Kurec škoda té druhé akce Mária Však co ještě vyhrajem

Reagovat
Radar

Dobrá akustika Střelnice, Dresy bílé sly šlyset brutálně dobře

Reagovat
Radar

"...utkání MARIÁN LIČKA..." co to na sport.ct melou za ho*na

Reagovat
centos

Ty dresy by vypadaly líp, kdyby byly celé modré, jak mají být.. Ale asi by bylo moc tmavo nebo co.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele