Gambrinus liga - souhrn 30. kola

15.05.2010, 19:32
Komentáře a souhrny
Sparta si pohlídala vedoucí příčku výhrou nad Teplicemi a slaví titul. Baník remizoval v Příbrami a na druhé příčce ho nahradil Jablonec, který si připsal tři body proti Českým Budějovicím. Nejlepším střelcem české ligy je olomoucký Michal Ordoš, poté co se dvakrát trefil proti Střížkovu a předstihl konkurenty Lafatu a Kuliče.

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:2

15.05.2010 17:30

Góly: 20. David Střihavka, 55. Daniel Kolář - 71. Petr Švancara, 86. Petr Švancara

Plzeň z dnešního zápasu proti Slovácku stačil bod, aby se nemusela ohlížet na ostatní a v poklidu si pohlídala své páté místo. Svůj úkol nakonec také splnila, když si dokráčela k remíze 2:2.

Od začátku měli domácí fotbalisté o poznání více ze hry a hned v úvodu mohli své převahy využít. Z čista jasna se před Filipkem objevil záložník Petržela, ale na zkušeného brankáře nevyzrál a vybojoval jen roh. Hned z protiútoku zahrozil na druhé straně mladý Václav Ondřejka, jenže mířil vedle pravé tyče.

Filipko se rozhodně nenudil. Další parádní zákrok musel vytáhnout proti ráně Lecjakse. Ve 20. minutě už ovšem kapituloval. Po přihrávce od Rezka zakončil přesně ve skluzu kanonýr David Střihavka. Slovácko dokázalo vyrovnat, jenže radost fotbalistům z Uherského Hradiště pokazil pomezní rozhodčí, který viděl při zakončení Ondřejky ofsajd. Do přestávky zahrozil ještě aktivní Petržela, mířil ale nad.

Po změně stran převzala Plzeň iniciativu a začala nebezpečně hrozit. Nejprve tvrdě vypálil Limberský, když jeho střelu vyrazil Filipko alespoň na roh, krátce na to tentýž hráč zakončoval podruhé, tentokrát ale nemířil vůbec přesně. Až v 55. minutě mohli domácí fanoušci slavit. Kolář dostihl Radovu kolmici, první rána mu sice ještě nevyšla, jenže na dorážku už byla hostující brankářská jednička krátká a musela podruhé v zápase lovit míč ze své sítě.

Slovácko se jen stěží dostávalo do nějakých gólových příležitostí, a proto se Petr Švancara nerozpakoval a vyzkoušel štěstí z obrovské dálky. Jeho střela nakonec vůbec nevypadala beznadějně a proletěla jen těsně okolo tyčky. Známý fotbalový komik se ovšem přeci jen dočkal. Krásným lobem přes vyběhnutého Daňka korigoval stav utkání na 2:1. Už jen málokdo počítal s tím, že by se mohlo něco výrazného stát, přesto dokázalo Slovácko vyrovnat. Druhý gól v zápase zaznamenal Petr Švancara.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Bohemians 1905 1:2

15.05.2010 17:30

Góly: 48. Richard Dostálek - 12. Lukáš Hartig, 18. Vladimír Bálek

Brněnské vedení nebylo s letošní sezónou vůbec spokojeno, a proto již před tímto zápasem byl jistý konec kouče Beránka. Ten se chtěl rozloučit s jihomoravskými příznivci vítězstvím, ale jeho svěřenci nebyli schopni Bohemians porazit.

Oběma týmům už o nic podstatného nešlo, a tak to také ze začátku na hřišti vypadalo. V podstatě hned z první vážnější příležitosti však padl gól. Se štěstím se v pokutovém území dostal míč k Lukáši Hartigovi, který následně efektivně přeloboval gólmana Doležala. Brno chtělo okamžitě vyrovnat a výsledkem byly dvě zajímavé příležitosti. Při té první vykopával míč z brankové čáry Bartek, následně Rabušic nastřelil gólmana Marka.

Jenže na místo toho domácí opět inkasovali. Kaufman s Bálkem šli v přečíslení na gólmana Doležela. Druhý jmenovaný se dokázal dostat ke střele a díky teči Pernicy nakonec míč skončil v síti. Brno si skutečně nevedlo v první půli zrovna nejlépe, a tak mohlo být rádo, že neinkasovalo ještě potřetí.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznání lépe. Brzy dokázali vstřelit gól a opět tak mohli doufat v bodový výsledek. Po dlouhém autu Pernicy přiťukl Rabušic míč ke zkušenému Dostálkovi, který jej neomylně poslal pod břevno.

Brněnští borci skutečně mysleli na vyrovnání. Při šancích Pernicy i Jílka ale pokaždé zasáhla obrana hostů a možné nebezpečí dokázala odvrátit. Domácí sice toužili vsítit ještě jednu branku, ale tam jim nebyla přána. Bohemians se především bránili, a jelikož se nedopustili žádné chyby, mohli po devadesáti minutách začít slavit vítězství.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 3:0

15.05.2010 17:30

Góly: 15. Michal Ordoš, 40. Jan Navrátil, 79. Michal Ordoš

Sigma Olomouc doma porazila rozdílem třídy střížkovské Bohemians a výhrou zakončila letošní sezonu. Hvězdou utkání se stal Michal Ordoš, jenž vstřelil dvě branky Hanáků. V konečném součtu to také znamená, že Ordoš se stal nejlepším střelcem ligy.

Na Andrově stadionu v Olomouci byla k vidění velmi zajímavá první půle. Olomouc do ní vstoupila lépe a také velmi brzo zaslouženě vedla. Nejprve však neskončil gólem Janotkův ostrý centr. Po čtvrthodině už to bylo 1:0 pro Hanáky. Ve skrumáži v pokutovém území Střížkova se nejlépe zorientoval Michal Ordoš, který zblízka napálil míč do sítě - 1:0 pro Sigmu.

Domácí měli i další náznaky šanci, jenže po druhé udeřili až ve 40. minutě. Ordoš nejprve v šanci selhal, ovšem ještě dokázal odcentrovat na hlavu Jana Navrátila - 2:0 pro Sigmu. Pražané toho v prvním poločase moc nevymysleli a vlastně po zásluze prohrávali o dvě branky.

Iniciativa Olomouce pokračovala i ve druhém dějství. Přidat třetí branku mohl Michal Hubník. Ten se opřel do míče po centru Šultese, jenže jeho rána šla vedle. Třetí branky se olomoučtí dočkali až zhruba deset minut před koncem utkání. Michal Ordoš se akrobatickou střelou o břevno osamostatnil v tabulce ligových střelců - Olomouc vedla 3:0. Domácí si také výsledek pohlídali a pohodlně zvítězili.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dynamo České Budějovice 2:0

15.05.2010 17:30

Góly: 47. Pavel Drsek, 66. David Lafata (pen.)

Jablonec splnil úlohu favorita, když doma zdolal České Budějovice 2:0. K titulu to však nestačilo, a tak v tabulce skončí na druhém místě.

První poločas přinesl nezáživný fotbal a s ním i minimum šancí. Nejblíže ke gólu byli v osmé minutě domácí fotbalisté, kdy po Lafatově přihrávce trefil tyč Jarolím. Tvrdá dalekonosná střela českobudějovického Šímy nepřinesla ve 22. minutě branku. O dvě minuty se do šance dostal jablonecký Haurdič, který pořádně prověřil brankáře Kučeru, jenž s velkými obtížemi vyrazil míč nad břevno. Do konce poločasu se toho již moc zajímavého neodehrálo, a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu.

Pokud Jablonečtí chtěli nadále pomýšlet na titul, museli vstřelit v dalším dějství hry branku. A dlouho se nečekalo. Již ve 47. minutě překonal jihočeskou branku domácí Drsek, jenž poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Tato branka Jablonec pozvedla a hnal se za dalšími šancemi. Ty však nedokázali proměnit Lafata a Jarolím, oba svými nebezpečnými ránami těsně minuli branku.

Na další gól si diváci na Střelnici museli počkat až do 66. minuty, kdy se po faulu na domácího Lafatu kopala penalta, tu sám proměnil. Jablonec tedy vedl 2:0. Pak se však domácí stáhli a hlídali si dvoubrankové vedení. Až v 78. minutě se vydali k ataku obrany hostů, kdy břevno trefil autor druhého gólu Lafata. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, a tak nezbývá než konstatovat, že Jablonec porazil České Budějovice 2:0. To však na mistrovský titul nestačilo, protože Sparta, jež si udržela vedoucí pozici v tabulce, porazila Teplice.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 1:0

15.05.2010 17:30

Góly: 47. Tomáš Řepka

Mistrem Gambrinus ligy pro ročník 2009/2010 se stávají fotbalisté pražské Sparty! Domácí totiž porazili jedinou brankou Tomáše Řepky Teplice 1:0 a zaslouženě slaví. Hosté nepředvedli na Letné vůbec nic.

Sparťané vstoupili do utkání aktivněji a Teplice od úvodního hvizdu pořádně sevřeli. V 7. minutě pak přišla první velká šance Pražanů. Na Kušnírův centr si pěkně naskočil útočník Wilfried, jenže přestřelil teplickou branku. Také Teplice ohrozily branku soupeře, ovšem Kozáčik si se situací poradil. Ve 37. minutě se podařilo Spartě vstřelit gól, jenže Wilfried si přitom jasně zpracoval míč rukou a tudíž branka nebyla správně uznána. O dvě minuty později se valil na branku hostů další útok. Sionko zakombinoval s Vackem, přičemž se do gólové situace dostal Václav Kadlec, mladý útočník ale mířil nepřesně. V další zajímavé situace pálil Kušnír rovněž vedle a totéž platilo i o pumelenici Chorvata Pamiče. První poločas, ve kterém byla Sparta aktivnější skončil bez branek.

To, co se Spartě nepovedlo v prvním poločase, se podařilo ve 47. minutě. Na rohový kop si naskočil kapitán Tomáš Řepka a hlavou velmi výrazně přiblížil titul do sparťanských rukou - 1:0 pro Spartu. Domácí po vstřelené brance pokračovali v náporu a teplické obraně nenechali vydechnout. Zvýšit mohl v 58. minutě, jenže ten těsně minul Slavíkovu branku. Snad v ještě větší šanci byl Kadlec, teplická defenzíva nepochopitelně nechala Spartu, respektive Kušníra hrát a Kadlec z blízka přepálil. Teplice vůbec nestíhaly. Po dalším z mnoha rohový kopů mohl udeřit Kadlce, naštěstí pro Teplice jen lehce míč líznul hlavou.

Deset minut před koncem vypálil parádní ránu z dálky Juraj Kucka, brankář Slavík měl co dělat aby střelu vyrazil. Teplice v utkání nepředvedli vůbec nic. Sparta zaslouženě vyhrála a stala se mistrem! Sparta porazila Teplice 1:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

15.05.2010 17:30

Góly: 50. Jaroslav Černý (pen.)

Zápas Mladé Boleslavi s pražskou Slavií dopadl lépe pro hostující celek. Sešívaní zvítězili díky jediné brance Jaroslava Černého, který se prosadil z pokutového kopu.

V první velké šanci se ocitl domácí Chramosta, toho vyslal Kalina, ale proti Chramostově střele zasáhl Martin Vaniak. V další zajímavé pozici pálil nad Sylvestre. Pořádný vzruch přinesla až 43. minuta, Chramosta totiž napálil tyč Vaniakovy branky. Mladá Boleslav měla více ze hry, ovšem gólově toho nedokázala využít. Slavia toho v prvním poločase moc nevymyslela, a tak není divu, že první poločas skončil 0:0.

Slavia se ve druhém poločase přeci jenom probudila a hned z kraje se ujala vedení. Kysela byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jaroslav Černý ho s přehledem proměnil a zařídil vyrovnání. Kysela sehrál ústřední roli i v dalším zajímavém momentu, jeho rána doprostřed však Šedu příliš nevystrašila. Po hodině hry šikovně vypálil na slávistickou branku Sedláček, Vaniak ale míč směřující do šibenice parádně zlikvidoval.

Hosté měli šanci zvýšit náskok. Zdeněk Šenkeřík se dostal ke střele a brankář Šeda zblízka vyrazil. Souboj Šenkeříka se Šedou pokračoval i v 80. minutě a znovu z něj vyšel vítězně brankář Mladé Boleslavi. Domácí fotbalisté už nevyrovnali a Slavia se rozloučila se sezonou vítězně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:1

15.05.2010 17:30

Góly: 7. Tomáš Pilík - 28. Adam Varadi

Ostravskému Baníku se nepodařilo zvítězit na půdě Příbrami a po remíze 1:1 tak končí "až" na třetím místě. Zápas se pro Baník nevyvíjel dobře, hned z kraje udeřil Pilík, ovšem vyrovnat dokázal Varadi. Závěr utkání byl hodně nervózní, hlavně ze strany hostů, červenou kartu obdržel Řezník.

Příbramští na baníkovce doslova vlétli a už po čtyřech minutách mohli jít do vedení. Nebýt nešťastného zákroku příbramského Zdeňka Šmejkala, šli by domácí do vedení. O pár minut později už Příbram vedla, Wágnerovu nepovedenou střelu usměrnil za záda ostravského brankáře Tomáš Pilík - 1:0 pro Příbram.

Baník byl po inkasované brance hodně rozhozený a Příbram toho mohla využit. Po sotva odehrané čtvrthodině se ozvali hostující "fanoušci", kteří trhali sedačky a házeli je všude kolem, k tomu se brzy připojila pyrotechnika a neštěstí bylo na světě. Sudí Roman Hrubeš přerušil hru, což se ne všem líbilo. Za chvíli hra ale pokračovala a ve 28. minutě se dostavilo vyrovnání. Kapitán Martin Lukeš odvedl skvělou práci a přihrál do šance Vydrovi, ten ale nezakončil nýbrž ještě vyhledal osamoceného Adama Varadiho a bylo to 1:1. Celá akce zaváněla ofsajdem, nicméně branka byla uznána.

Jenže vzápětí se znovu ozvali neukáznění ostravští fanoušci a hra byla opět na chvíli přerušena. Kapitán Martin Lukeš se snažil vysvětlit rozhodčím, že fanoušci jsou v klidu, jenže policie měla jasné argumenty k přerušení. Hra ale zakrátko opět pokračovala. V první poločase už se ale nic podstatného neudálo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl hodně podobný, sektor hostí už byl více v klidu a tak se nemuselo přerušovat. Na obou stranách bylo k vidění několik náznaků šance, ovšem ani Příbram, ani Ostrava si stoprocentní šanci nevytvořili. Definitivní naděje na titul mohl Ostravanům sebrat Jirouš. Po centru Huni mu chybělo k míči opravdu málo. Závěr utkání přinel mnoho žlutých karet a také jednu červenou, tu obdržel obránce Řezník. Nervní byli i "fanoušci" Baníku, kteří v létli na hrací plochu. Baník nedokázal v Příbrami vyhrát a v tabulce nakonec skončil na třetí místě.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Slovan Liberec 1:2

15.05.2010 17:30

Góly: 55. Patrik Gross - 57. Bořek Dočkal (pen.), 81. Andrej Kerić

Kladno v posledním kole hrálo už jen o svou čest. Po minulém zápase se totiž stalo jistým sestupujícím, a tak dnes toužilo minimálně na rok vybojovat své poslední prvoligové body. I když se dokázalo dostat do vedení jako první, nakonec padlo v poměru 1:2.

Žádný mimořádně pohledný fotbal se ve středu Čech dnes nehrál. Z prvních minut zápasu stojí za zmínku pouze střela do břevna, kterou měl na svědomí hostující Vojta. Kladno se bohužel prezentovalo až příliš častými nepřesnostmi ve své hře, a tak na nějaké gólové příležitosti mohlo zapomenout. Bohužel ani Liberec na tom nebyl o moc lépe, velkou část jeho pološancí likvidoval zkušený Pavlík.

Kladno zahrozilo poprvé až ve 36. minutě. Po zmatcích v hostující obraně se k míči dostal Marcel Lička, jenže nedokázal přesně zacílit a míč poslal mimo. Na druhé straně pro změnu nedosáhl ve výborné pozici Vulin na zajímavý centr, a tak se skóre stále neměnilo.

Po změně stran byla k vidění jiná podívaná. Konečně se přestali diváci nudit a na místo toho byli svědky zajímavé fotbalové bitvy, která přinesla v 55. minutě také gólovou trefu. Na nadýchaný centr z rohového kopu si naběhl Gross a překonal bezmocného Hauzra. Liberec ale dokázal okamžitě vyrovnat. Po faulu na Keriče se kopala penaltu, s níž dobře naložil Bořek Dočkal.

Slovan sahal po vítězství. Vytoužený druhý gól mohl vstřelit aktivní Kerič, který se efektivně obtočil okolo dotírajícího obránce a následně zamířil k pravé tyči. Rychlým zákrokem se ale blýsknul Roman Pavlík. Ten vychytal chorvatského rychlíka také v 74. minutě, jenže o sedm minut později to už pro Kladenské dobře nedopadlo. Kerič dostal přihrávku do běhu a rozhodl o výhře pro Liberec.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha301614042:1462
2.FK Jablonec30187542:2461
3.Baník Ostrava30179447:2560
4.FK Teplice301510544:2555
5.Viktoria Plzeň301212642:3348
6.Sigma Olomouc301451149:3647
7.Slavia Praha301181137:3541
8.FK Mladá Boleslav301161347:4139
9.Slovan Liberec301071334:3937
10.1. FK Příbram301061435:4136
11.1. FC Brno30981331:4035
12.Bohemians 1905308101221:2934
13.České Budějovice307101324:3531
14.1. FC Slovácko30861628:4230
15.SK Kladno30741924:5025
16.Bohemians Praha30442227:6516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (423)

Přidat komentář
Radar

Gratulace do Jablonce k 2. místu

Reagovat
Pinturicchio

ACS ! ! ! ! !

Reagovat
irik

Neporazitelní ! Sparta PRAHA .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

REPKAAAAAAAAAA SPARTAAAAA

Reagovat
centos

Podělali jsme si to sami, nemá smysl se na někoho vymlouvat. Máme poháry, chachaři máme poháry

Reagovat
Radar

Reagovat
kubys

Reagovat
honziss

Jak to vlastně teď je? Z třetího místa jde Baník do EL, ale do jakého předkola? Jaká je šance se dostat do hlavní části? Nějak v tom mám guláš.

Reagovat
centos

Co znamená konečné 3. místo?

Postup do 2. předkola Evropské ligy UEFA (15. a 22. 7.), do základní skupiny soutěže vede cesta přes tři soupeře. Pro zápasy 2. předkola už by přicházely v úvahu kluby jako např.: Cibalia (Chorv.), Mogiljev (Bulh.), Sudova a Šiauliai (oba Litva), Skonto Riga (Lot.), KR Reykjavík a Breioablik (oba Isl.), Shamrock Rovers a Fingal (oba Irsko), TPS Turku (Fin.), Streymur a Vikingur (oba Faer. o.), Zestafoni (Gr.), Angor (Wales), Atyrau (Kaz.), ale také vítězné celky národních pohárů z Maďarska, Gruzie, Moldávie, Bosny, Lotyšska, Černé Hory, Estonska, Albánie, Andorry, Severního Irska, Arménie apod.

Přes toto bychom měli přejít.

Reagovat
kubys

Chytit Maďary.

Reagovat
centos

Víme, kdo tam vyhrál?

Reagovat
kubys

Pokud Debrecen vyhraje titul tak půjdeme proti Zalaegerszegi .

Reagovat
centos

To ani nepřečtu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, no

Reagovat
kubys

Kalíš dneska někde v Havu?

Reagovat
smazaný uživatel

já kalím u maturitních otázek.

Reagovat
kubys

Kdy maturuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu

Reagovat
kubys

Tak to je v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas den.

Reagovat
domingo

Výborně Jablonec!

Reagovat
Radar

Prý "Marťo dáš mi prosím dres ?" a Lukeš NE

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

Též jsme jednou volali na Vydru, ale on prý "Nemůžu".

Reagovat
sansiro

Sparta - Teplice střely na branku (i mimo) 25 : 0 To jsem ještě neviděl. Takhle hrál adept na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

oni hráli?

Reagovat
sansiro

Bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem slyšel, jsem z Jablonce a jsem zklamanej, Sparta si to asi zaslouží, ale takhle by tým co chce do pohárů hrát neměl, nejradši bych to pustil Plzni v poháru :( jen komedie to byl ten zápas :(

Reagovat
smazaný uživatel

Komunistický klub získal další titul, ale zdá se jen do doby, než první teplický hráč promluví. Takže gratuluji Jablonci, z druhého místa za pár dní mistrem, ale za celou tu sezónu zcela zaslouženě.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
scr

Reagovat
honziss

A Střížkov bude začínat v druhé lize s odpočtem 4 bodů. Velmi dobře.

Reagovat
Radar

Reagovat
Shevchenko

Opravdu bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
vocasisko

snad jen Mičola- Lukeš -

Reagovat
soukup

chudáci Baníkovci, ligu píská jeden Sparťan vedle druhýho a být i brankoví rozhodčí tak hrajou ne proti 14, ale proti 16 hráčům

Reagovat
centos

To bylo zbytečné

Reagovat
soukup

hlavně když ještě dáte gól z offsidu, to je potom až trapný tohle po zápase zahlásit....

Reagovat
centos

To jo, ale myslím (doufám), že to bylo prostě z té obrovské frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

To,co předvedl rozhodčí v Příbrami je něco neskutečného.A korunu pak nasadil červenou kartou Řezníkovi.Jinak gratuluju Spartě k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas musím uznat,že nám pustil gól,co padl z ofsjadu...

Reagovat
Didier Drogba

bože Brno ,sem zvědavej kdo nahradí Mívu Bevánka.

Reagovat
10

Střížkov a Kladno v prdeli, Sparta mistR...těžko to mohlo dopadnout líp MISTŘI!

Reagovat
Pinturicchio

Oléééééé

Reagovat
10

příští rok ještě to Juve...

Reagovat
Pinturicchio

Titul pro Spartu mi vlil do žil značnou dávku optimismu, takže snad ano . A dnes na pivko / vínko ve spartanském

Reagovat
10

dneska vás v čentru asi bude víc, jestli seš z Prahy sere mě, že zrovna dneska nejsem doma...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne. Jsem z jižní Moravy, ale většina lidí v té hospodě jsou slávisti, tož budeme trochen provokovat

Reagovat
10

tak to je krásný, tak se to dělá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Ach bože, to bylo zas keců baníkovci...zklamali ste mě, takle musim pogratulovat jednooké Spartě. Ale ne, myslim, že tenhle ročník se v globálu docela povedl. Oproti loňsku, kdy sme my pomalu nevěděli, jak sme to udělali, teď aspoň o titul bojovalo víc mančaftů a docela to šlo, i co se atraktivity týče, bych řek.

Reagovat
Radar

Prostě flustrace, neřešil bych co říkali, ale to prešuní, když byl klid jsem nechápal

Reagovat
Kily

nj, měli jste Pekharta naučit kopat míče do prázdný brány

Reagovat
fantomas

To spíš v Tottenhamu. U nás tam máme zkušenýho leda Vlčáka, a to potom...

Reagovat
Kily

hmm, takže on se učil od nejlepšího, tak v tom případě všechno chápu

Reagovat
fantomas

Ještěže tu už nezažil Kuku, to bych pak ten mix fakt nechtěl vidět...

Reagovat
irik

No jednooké ..., bez prohry je to nakonec docela suverénní.

Reagovat
fantomas

No výhry a remízy takřka na polovic, prostě jednooké...ale neřikám, že to nebylo zasloužené, jen že stejně by si to zasloužil třeba Baník i Jablonec, to sem tim chtěl říct.

Reagovat
irik

Nepřijde mi, bodů mají nejvíc za posledních 5 let ...

Reagovat
fantomas

A nemůžeš náhodou totéž říct i o Baníku a Jablonci?

Reagovat
irik

Můžu, bodů mají dost ..., ale proto je Sparta jednooká? Není to spíš naopak, když měla silné soupeře?

Reagovat
fantomas

Body nejsou všechno a že se Baník s Jabloncem vybičovaly ke skvělym sezonám taky ještě nic moc znamenat nemusí. Sparta by nebyla jednooká, kdyby o titul nemusela bojovat až do posledního kola.

Reagovat
irik

Cože? To, že se jí soupeři drželi za prdelí a hráli dobře znamená, že je Sparta jednooká? Promiň, ale to je blbost. Jednooká by byla, kdyby hráli všichni špatně, takhle je to přesně naopak.

Reagovat
fantomas

Z tvýho pohledu. Smysl dává i to moje, i to tvoje...

Reagovat
Mindas

Spíš bych to napsal tak, že její soupeří si ten titul prohráli sami. Baník doma s Bolkou a Jablonec dvěma domácíma remízama se Spartou a Teplicemi, kde měli proměnit 1000%ní šance.

Reagovat
fantomas

Jo, tak to de říct taky, je to asi obratnější, ale stejně irik nemusí dělat blba. Podle mě je od začátku jasný, kam tim mířim...

Reagovat
soukup

přijde mi že ať vyhraje ligu kdokoli s jakýmkoli počtem bodů tak se o něm vždycky říká, že je jednooký, to už je česká klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
centos

A držím palce Plzni, ať tam jde ona a ne Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři !!! ..nebojte, smajlíci nejsou grimasy Slávistů, ale klubové barvy Sparty

Reagovat
kubys

Jinak nechápu, co naši vyvádějí. Vždyť rozhodčí podal docela slušný výkon, až na konci se mu to trochu vymklo z rukou a začal rozdávat karty jako na běžícím páse, jenže to bylo na OBĚ strany!!! I když teda ta Řezníkova červená...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to právě,když to bylo na konci tak to zvlášť pro hráče na trávníku musí být trošku frustrující,ale zas nám pustil gól z ofsajdu

Reagovat
soukup

jn červenou měl dostat spíš Lukeš za to jak tam škrtil Klesu

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny zapas,,,tohle proste byl vykon hodny krale...Hraci neuveritelne makali jezdili po prdeli, jsem opravdu rad za to jak se prezentovali na zaver ligy....Jednim dechem gratuluji i Baniku to co tam provedl Koubek je proste neuveritelny, kadr snad udrzite a EL vybojujete a tam vam budu fandit My snad tu LM vykopem v tom poslednim predkole jsou tam hratelni souperi....Jsem rad ze dva kluby v CR ktere maji obrovskou podporu jdou do Evropy protoze to bude dle me nadherna poharova jizda obou tymu....Jablonci taky gratulace ale tem bohuzel moc neverim v poharech ze by neco uhrali ale tak zase nikdo od nich nic neceka

Reagovat
Ligter

Reagovat
centos

jde vidět, že máš radost, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz gratuluji i vam tak asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Me proste uplne nakoplo kdyz byl rozhovor s Vackem o pulce,,,pusobilo to naprosto v euforii ze byl , nazhaveny odhodlany,,,,ja tam proste citim tu Spartu pred deseti lety v tech hracich ze jsou zivi ,,,,,,to je proste bomba pocit

Reagovat
Radar

Dávám ti palec nahoru sparťane, važ si toho

Reagovat
smazaný uživatel

1. SPARTA PRAHA Tomáš Řepka a spol. krásný výkon, konečně si můžu zakřičet MISTŘI !!!!!

2. Jablonec gratuluji k druhému místu, vynikající výsledek pro vás.

3. ostrava radši nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec za návštěvnost

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne OSTUDA

Reagovat
Al Capone

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju spartě a přeju jí hodně štěstí do toho předkola LM, chcu tam příští sezonu vidět česky mužstvo...No a příští rok útočíme na titul my!!!! SIGMAAAAAAAA!!

Reagovat
Kily

gratulace Spartě, sice jí nesnášim, ale může mě uklidnit fakt, že se do Ligy mistrů bude snažit dostat klub, který má alespoň tu malou naději, Baník a Jablonec by pro soupeře v předkole byly asi hodně snadným soustem

Reagovat
smazaný uživatel

No proti tymum jako Litex Lovec atd je ta nadeje vic nez mala ale bude to svazujici zase

Reagovat
Kily

já v tuhle chvíli přesně nevim, jací soupeři by tam vycházely, Litex by pochopitelně byl hratelný, i když bulharský fotbal taky má svojí kvalitu, která, ať se nám to líbí nebo ne, je srovnatelná s českým klubovým fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to ze budou nasazeni i v poslednim predkole a dival jsem se nedavno a je tam opravdu jen jeden zakerny souper Salcburk jinak to jde

Reagovat
fantomas

Zákeřní dokážou být i Ázerbajdžánci pro náš fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ nerikam ze je to hotove vim ze muzeme akorat zklamat ale chapes Euforie no

Reagovat
Kily

ok, tak snad to vyjde, bylo by fajn mít zase zástupce v Lize mistrů a nic na tom nemění hlasy fanoušků, kterým se to nelíbí z toho důvodu, že v televizi uvidí nudný fotbal s českým klubem, když se na Ligu mistrů stejně mohou dívat i na jiném kanálu, než na ČT

Reagovat
Kily

navíc jiné kanály nám stejně stereotypně nabízí kluby s českými zástupci jako Chelsea nebo Arsenal, které všichni vidíme o víkendu v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Salzburg je podle tebe z ty petice jedinej zakernej souper? Ty si teda hodne naivni ti povim - nebo tu svoji sparticku celkem dost precenujes

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ono Dinamo,Litex,Partizan pak je tam myslim i snad Zilina jsou opravdu pretezci souperi

Reagovat
smazaný uživatel

V tuhle chvili Maccabi Haifa, Partizan a Dinamo Zagreb. Trojice kvalitativne priblizne na stejny urovni jako Sparta, nevim kde beres tu hromadu optimizmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to z pohledu toho jak jsme dokazali hrat proti Pana,PSV a Cluji doma a to ani nemluvim jak tenhle tym zvlada tezke zapasy s Banikem ci Slavii ci dneska...A to jeste urcite nekdo prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Tezke zapasy s Banikem a totalne trapici se Slavii? to je vtip? ....zapasy v Belehradu, Zahrebu a v dalekym Izraeli sou uplne o necem jinym. S Dinamem uz Sparta jednou vypadla (a to jeste zazrakem neprohrali i v Zahrebu), loni rozjeta Slavie s krachujici a ve financni krizi zmitajici se CZ s odrenejma usima postoupila, kdyz v Belehradu dostala neuveritelnou sodu. Haifa loni prosla az do skupin LM.

Vykony s Pana nebo PSV sou sice krasny, ale stejne to ani jednou na postup nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja to myslim i tak ve srovnani s predchozimi lety ta sance je enormni ..... A neber v potaz Spartu za Lavicky.... Ted je Sparta docela nekde jinde diky Pepovi a Hasanovi

Reagovat
smazaný uživatel

O neco lepsi formu Sparta ma, ale nic to nemeni na tom, ze tohle uz davno nejsou souperi nad kterejma by ceskej mistr moh mavnout rukou - ve 4. predkole to bude 50 na 50. (akorat Litex Lovec by byl vic hratelnejsi)

Reagovat
smazaný uživatel

Na základní skupinu Ligy mistrů má Sparta tak 3 procentní šanci, Jablonec s Banikem 2.

Přes třetí předkolo asi postoupí, ale ve čtvrtém nemají šanci. Ale na druhou stranu v případě vyřazení z čtvrtého předkola jdou automaticky do základní skupiny EL a to by bylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Videls soupere ve 4.predkole vubec??

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak, že na vítěze třetího předkola čekají týmy z nejlepších lig podle žebříčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prave ze neni,,uz se o tom bavime hodne dlouho tady.....A dnes to potvrdili i v Deniku Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Litex Lovec,Partizan,Dinamo Zahreb hmm tri procenta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, to je vlastně rozděleno na tu mistrovskou a nemistrovskou část. Beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě ale zklamalo vyhlašování. Spartě se už pomalu předával titul, přitom Baník stále ještě hrál a kdyby se jim v posledních třech minutách podařilo dát 10 branek, byl by Baník mistr. Od pořadatelů to bylo dost neprofesionální, řekl bych. Sparta se toho titulu po třech letech asi nemohla dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi trapak

Reagovat
Shevchenko

Sice jsem v tu chvíli na to nemyslel, ale něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

i jako slavista udelam, na co by drtiva vetsina spartanu nemela - pogratuluju nenavidenemu rivalu k, priznejme si to, zaslouzenemu titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš že bych Slavii nepogratuloval k titulu? Je pravda že bych ji nepogratuloval, ale třeba se to za 12 let změní

Reagovat
Losinho

Za rok budeš mít možnost.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tož máme o bod míň než loni a mezi nama a pohárama je obrovská propast. Ale celkově je to byla pro Sigmu dobrá sezóna. Máme nejproduktivnější útok, mladý a dobře sladěný tým a když příští rok nezopakujeme tu děsuplnou devítizápasovou sériu bez výhry, tak můžeme hrát hodně vysoko.

Reagovat
Mindas

Říkal jsem to už tehdy a měl jsem pravdu. Pekhart nám tou tyčí proti Spartě prohrál titul. Ale i druhé místo je senzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Baníku aspoň za třetí místo a za to,že dokázali bojovat o titul do poslední chvíle.Teď budou hráči chvíli zklamaní,ale máme poháry,takže je cíl splněn.

Reagovat
M11

Svancara

Reagovat
smazaný uživatel

2x, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Švancek parádně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

pro Mičolu a Koubka?

Reagovat
Radar

Pro trapné Brno

Reagovat
soukup

dyť sme hráli standart posledních dvou let

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem spokojen s konečným stavem tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace do Sparty z Jablonce, jen škoda, že podle toho co jsem slyšel to Teplice vypustili, jinak asi zasloužený máte největší šanci na postup do LM a pro Baník za nezvládnutý emoce. Docela mě mrzí, že jestli vyhrajeme pohár pošlem Teplice do EL a ještě na úkor Plzně která hraje nejhezčí fotbal v ČR

Reagovat
Radar

A proto to musítePlzni pustit

Reagovat
smazaný uživatel

já to neovlivnim a budu fandit, ale nebudu uplně zklamanej když vyhraje no, zasloužej si to a Teplice by s timhle výkonem stejně z EL vypráskal každej

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je opět železná a neporazitelná

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci baníku se zas předvedli primitivové

Reagovat
smazaný uživatel

spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

To zas bude od Sparťanů keců. Prý Alibisti. Sice teď zklamání, když jsme byli tak blízko, ale máme poháry což je super. Koubek Lukeš

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz: podarilo se uz v nejake sezone nejakymu tymu neprohrat a vyhrat titul??? (myslim gambrinus ligu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé, já mám Baník docela rád, ale co tam předváděli zase diváci s tím drancováním stadionu. A samotní Baníkovci po zápase, když málem brečeli nad výkonem rozhodčího a při tom dali gól z jasného ofsajdu. Prostě tohle není chování šampionů, jediným statečným byl Martin Lukeš, který řekl, že si to prohráli HLAVNĚ sami. Prostě nechápu.

Reagovat
Radar

Lukeš s Nandem jsou pro mě jediní opravdoví bojovníci za Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal jsi někdy nějaký sport?Udržet emoce opravdu není moc jednoduché a přemýšlet,jestli jsme před 70ti minutami dali gól z ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak tohle bych jim nemel za zle,,kdyz jsem jeste hraval fotbal tak me ruplni nervy kvuli velkym kokotinam,,takze tohle dokazu pochopit me spise srali ti fandove v te prvni puli na Baniku

Reagovat
irik

To není o sportu, ale o tom, že ty primitivové ty emoce prostě neumí ovládat. Takoví lidé napatří na veřejné prostranství ...

Reagovat
Radar

Aha takže když ti jednou za čas rupnou nervy tak jsi primitiv ? (mluvím o hráčích, ne o hools)

Reagovat
irik

Mluvím o hools ..., ačkoli jak to tak nad sebou čtu, není to úplně na místě .

Reagovat
irik

Že brečí je v pořádku, to ti druzí (třetí) v pořadí dělají vždycky ...

Reagovat
smazaný uživatel

jen proto ze neumi ovladat emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

O emocích mi nic nemusíš říkat, mně jde o to, že Baníkovci dělali jak kdyby se proti nim spikl celý svět i s vesmírem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle právě bylo o emocích,ale pokud to necheš pochopit,tak je to tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, já to chápu. Akorát se mi to nelíbí, to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobře,já jsem taky ještě trošku zklamaný i když to nebyla špatná sezona,tak se jdu raději odreagovat k hokeji,i když tam to zas budou další nervy asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Přesně, a to fandím Baníku.

Reagovat
GEGE

Teplice trapas za takový výkon by si hráči zasloužili nakopat do prdele Pěkně to spartanum ulehčili... Jinak Koubek byl dost nasraný na rozhodčího to pískal fakt tak hrozně?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych průměrně. Spíš mi přišlo, že Baníkovci byli od začátku uražení a podráždění jakoby to bylo jasné předem.

Reagovat
GEGE

Tak to si potom mohl Koubek to brečení odpustit za tohle má u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš mluvil parádně. Prostě frustrace, to do sportu patří. Ale škoda toho, mohli to vzít statečněji.

Reagovat
Radar

Tak to přerušení když už byl klid Lukeše kurva vytočilo o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš je borec, fakt ale borec.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapy kdo se dival na ten Banik co se tam vubec delo?myslim tu druhou puli ten zaver???

Reagovat
Radar

Flustrace našich hráčů, oslavy našich fans na hrací ploše jak kdyby byl Baník mistr a nepochopená červená pro Řízka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejaka inzultace?Nebo nejake mega extempore....Nebo jen proste za kecy?

Reagovat
Radar

Kecy, jakože nám sudí ublížil, Mičola odešel nasraně od rozhovoru a červená pro řízka za naprosto normální souboj před vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok diky podivam na studio a pak uvidim...Kazdopadne tohle zase neodsuzuji, jsou to sice profici a meli by se drzet bla bla bla,,,jenze moc dobre vim co se ti honi v takovych chvilich,, fotbal jsou obrovske emoce a v tu chvili staci aby se na tebe jen souper trosku divne podival a uz se to mele

Reagovat
Radar

Kurde dám ti ještě jeden palec za to že se do nás nenávážíš a dokonce se i shodnem Snad to není tou euforií

Reagovat
smazaný uživatel

No zase na druhou ti vasi fandove me serou ze jo.....Nemyslim to vbehnuti na hriste to chvalim ....ale ty sedacky a picoviny k tomu to je trapas....Ale jinak jako k hracum nemam zadne vytky jeste si teda pockam presne...Ono je to i tim ze ja nejsem k vam tak vyhraneny jak treba ke Slavii tam mam problem najit hrace ktere snasim ale u vas me vadi snad jen Varadi a trochu mozna Licka je me nesympaticky jinak fajn kadr

Reagovat
Radar

No dnes udělám vyjímku a rozdělím naše fandy na fanoušky a poláky Poláci prý robili bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikam furt ze me ti Polaci prijdou opravdu vypatlani ale vy se tou druzbou tak furt chvalite,,tohle ja asi nikdy nepochopim a ani radsi nechci ...Ale uz to nechme konovi ty magory co tam delali bordel...

Reagovat
Radar

Pár poláků znám osobně a jsou to fakt v poho lidi, žádní vypatlanci, ale bohužel obrázek jim dělají hools, to nezměníme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja taky ,,Tata ma taky zname z Polska a jezdi k nam jako v pohode lidi ale ja myslim ty fotbalove hools to jsou opravdu dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem byl poprve a snad naposled v Ostrave na Slipknotech tak jsme cekali na EC nastoupili jsme do vlaku plne nejakych delnasu z Polska,,,byli ozraly jako prasata a furt tam hulakali Lodz Lodz zpivali tam nejakou hovadinu, chteli se s nami mlatit neustale protoze jsme museli stat na chodbe a tam jsme jim zavazeli navic jsme byli namalovani jako Slipknoti a to se jim taky nepozdavalo no jsou to opravdu magori

Reagovat
smazaný uživatel

souboj při standartce jako každý jiný,jak se hráči "objímají" a pak hráč Příbrami spadl a Řezníkovi dal červenou

Reagovat
Mindas

Frustrace, ne flustrace. Píšeš to tak všude...

Reagovat
smazaný uživatel

mával tam kartama jak blázen,trochu mu to ujelo na konci,ale jinak to spíš byla frustrace baníkovců těsně po zápase ... pokud myslíš jak vběhli na trávník,tak se tam naštěstí už nic hrozného nestalo co jsem viděl,pouze tam šli asi poděkovat baníkovcům za sezonu nebo co

Reagovat
Radar

A to se mi na našich fans líbí chválíme jako jediní i (ne)úspěch, viz zápas v Moskvě

Reagovat
smazaný uživatel

jako jediný na světě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

protože většině přítomných je fotbal jaksi u p....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dal kartu tomu mladému stoperu Baníku (zaslouženě), pak Řezníkovi (nezaslouženě) červenou a trochu se to na konci pomlelo, Lukeš škrtil Klesu (docela dost vážně ). A pak zavládly u Baníkovců emoce a zklamání, které si vyříkali do kamery. Prostě to působilo hrozně uraženě a ubrečeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska údajně nebyla vina na straně policie, ale fans Baníku, čili pro ně

Reagovat
fabec1222

12 golu staci Ordosovi na krale strelcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dvanact golu da i kde jaky zaloznik v rakouske lize

Reagovat
Radar

experte

Reagovat
smazaný uživatel

me se tech golu zda malo a nadprumerny utocnik by jich mel dat proste vic, ale za to muze uroven ceske ligy, kde se vychazi ze zabezpecene obrany a nakopavane na utocniky, treneri se vyhazuji za vysledky treba 4-3 a kdyby bylo vic takovch vysledku, vzorstla by i navstevnost a sledovanost ligy... odnese to i ceska reprezentace, protoze co se nejlepe prodava jsou obranci nez utocnici. U nas neni proste zadny nadprumerny utocnik (vyjimkou je baros) a kdyz za sezonu da nekdo 12 golu, tak odejde do ciziny a tam se ztrati (az na par pripadu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to neznaci uroven,,,Rakouska liga je horsi a na tom trvam

Reagovat
Radar

Akorát tam solí peníze no

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
irik

Není ...

Reagovat
Shevchenko

Je ...

Reagovat
irik

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

je horsi nez ceska... protoze uz uroven ligy takove jaky je drzi jenom redbull salcburg, jinak kdyz se podivas na ostatni tymy, tak to je vetsinou podprumer...

pozn. v salcburku je pokud ja vim nejaky hutni magnat ne??? a proto maji tolik penez ne??

Reagovat
Radar

zkur*ený redbull

Reagovat
irik

Reagovat
irik

Hovadina přes hovadinu. Rapid hrál o postup v Evropské Lize, porazil HSV. Linz měl 4 body, Austria 2 o Salzburgu, který měl 18 ani nemluvě ..., a RB Salzburg vlastní Red Bull .

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale podivej se na vysledky (celkove) rakouskych tymu v evrope

Reagovat
irik

No to se dívám, krom toho, že tam jsou před českejma dva navíc uhráli i víc bodů, jedinná Austria má v té své skupině míň bodů, než slávije.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jedna sezona nic nedela,,,navic Red Bull na to jake ma finance a nedostat se do LM OSTUDA......A vlastni ji magnat a ne Red Bull

Reagovat
smazaný uživatel

sry, ale rakouskou ligu nesleduju, ale kdyby meli tymy jako sparta nebo slavie tolik financi co salcburg, tak jsou taky jinde, sparta si zaslouzi pochavalu za to, ze na to jaky ma rozpocet, se ji podari privest dobre hrace (a to i ostatni ceske kluby)

Reagovat
Tomanatura

Co je na tom ostudného? Copak někde na soupisce vidíš nějakého hráče, který by se v pohodě dostal do základu jinde v Evropě?

Vy si každý myslíte, že došel nějaký Mateschitz, nakoupil hvězdy a chtěl vyhrát všechno, ale o to přece vůbec nejde. Ten člověk se v Salzburgu narodil a podporuje všechny jeho stránky, fotbalu nevyjímaje. Navíc, třeba takový Rapid má tým docela porovnatelný s RBS.

Reagovat
smazaný uživatel

V letosni EL rozhodne lepsi nez ty cesky, to si asi nejak prehlidnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedna sezona nic nedela,,celkovy koeficient maji horsi a nemyslim si ze se to v nasledujicich letech zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ohanis se koeficientem, kterej maji Rakusani jenom o chlup mensi a jsou o jedno misto za CR? Navic kdyz ceskej koeficient v poslednich letech uspesne pada a pada - to se ti moc nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

finance...

Reagovat
smazaný uživatel

No a? resime to, ze jsou lepsi, neresime proc.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi jsou proto ze maji vic, penez, za vic penez si koupis lepsi hrace a das jim vetsi palt "preplatis je"

Reagovat
smazaný uživatel

*plat

Reagovat
smazaný uživatel

A proc mi to porad opakujes? ja to samozrejme chapu ...premejslej trosku prosimte. Ty tvrdis, ze Rakouska liga je horsi nez ceska. Ja ti napisu ze neni a ty odpovis tim, ze "jsou lepsi, protoze maji vic penez". Co to je za debatu? Sledujes co pises?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze rakouskou ligu dzi jen tri tymy a to jsou rapid viden, austria, red bull salcburg, jinak ostatni jsou prumer nebo podprumer...

Reagovat
božský John

Graz hrál tuhle sezonu fakt dobře(aspoň co se týče EL)

Reagovat
smazaný uživatel

to sparta taky, do posledniho kola hrala o postup ze skupiny, slavie postoupila do zakladni skupiny el taky...(pokud vezmem vysledky)

Reagovat
smazaný uživatel

Zato zbytek cesky ligy krome Sparty, Slavie a nekoho dalsiho komu se zrovna dari je velkej nadprumer

Reagovat
irik

Aha ..., a takový Teplice, Plzeň nebo slávije jsou jako nadprůměr?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Tomanatura

Třeba RBS s Villarrealem, Laziem a podobnými?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě dobré. Slušný ročník.

Reagovat
cubinho

Škoda, ale musím Spartě pogratulovat, protože si titul nakonec opravdu zasloužila nejvíc. Sezona bez prohry mluví za vše. Jedno, co jí opravdu závidím, je Kucka. Už se na něj nemůžu dočkat na MS, kde mu budu moct konečně fandit Baník mě dneska zklamal (hlavně idiotští fanoušci) - o rozhodčích nemluvím, bo jsem viděl jen posledních 30 min, takže bych chtěl vědět, jak moc oprávněně se Mičola s Koubkem rozčilovali. Za nejlepší hráče sezony bych zvolil Neuwirtha, Nevese a Lukeše...a snad ještě Baránka - to jsou pro mě opravdu srdcaři. Potěšil mě i král střelců ze Sigmy - Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sparta, Jablonec i Baník zaslouží pochvalu. Díky nim to byl skvělý ročník. Drama a solidní výkony.

Reagovat
niflheim

Sparta hrála pěkný fotbal...gratulace

Reagovat
mastakillah

Michal Ordoš

Reagovat
Hiko

Prosím ty vypatlance, co si dneska hráli na fanoušky Baníku, aby dostáli svému vyjádření a NECHALI ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY!

Reagovat
JarousFCB

Prosím vypatlance co o té situaci ví jen to co řekl komentátor (tedy úplné hovno) aby si zbytečně neotvírali hubu !

Reagovat
božský John

VÍCEMISTŘI,TAKY MISTŘÍ HEJ HEJ HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A já jdu kalit

Reagovat
Radar

Za tu návštěvu si mě v létě nepřej !

Reagovat
božský John

Skoro celej stadion plnej, já myslim,že tech 5k tam bylo ...nvic asi jen 4 z ČB ...ale to je jedno bo JABLONÉC JE HVĚĚZDA,JABLONEC JE SUPERHVĚZDA,JABLONEC JE NEJLEPŠÍ HEJ HEJ

Reagovat
Radar

Fakt? já slyšel že sotva 4k

Reagovat
smazaný uživatel

Na Idnesu psali 4.6K

Reagovat
smazaný uživatel

A kapacita je 6K

Reagovat
božský John

Hlásili 4730

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Hiko

Vám jsem to přál stejně nejvíc Vychutnávejte si to

Reagovat
božský John

Fráááánta Komňacký !!!!!

Nejdřív mě Lafatič s Drskem polili šampáněm a pak si Lafata hrál na hasiče a všecky nás postříkal vodou,takže do sprchy a někam do hospody :)

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dnes darovaly body Spartě, tak odevzdaný výkon ve prospěch soupeře jsem u nikoho letos neviděl

Reagovat
božský John

Chlapi nehádejte se. Poďme slavit 2. místo JABLONCE. MÍÍÍRA PELTA ! !

Reagovat
Radar

gauner

Reagovat
božský John

A v úterý na Plzeň,moc se těšim :)

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA luxus, Ordoš nadhera, přišti rok titul.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta naprosto zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak Cluj zase mistr no to je Rumunsko na tom hodne spatne Pokud neposilili na podzim a hraji tam stejni kasparti tak to potes

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Spartě k titulu ale o něm bylo jasné už díky Bolce v minulém kole.

Jinak, co se tam dnes dělo, to byla vyloženě válka, už když sem byl na ochozu, tak sem viděl rozvičující chuligánku. I když víme, že security jsou svině, tak v Příbrami byli naprosto v pohodě, dokonce nás pouštěli s valstním alkoholem a nedávali dýchnout. Když prošli chuligáni do prostoru stadionu, hned zaútočila na security a jeden z nich dostal takovou sodu, že tam klečel a modlil se, aby ho nechali ale oni do něj furt kopali. V tom naběhli policajti ale první boj vyhráli chuloši. Policajti se posílili a taky se to snažili zklidnit slzným plynem ale to chuligány spíš naštvalo a žačli burcovat i ostatní. Hools si postavili barikády a byl druhý boj. Policajti posléze zatlačili hools do útrob stadionu a tam nastalo peklo, sedačky lítali všude možně, policicté dezoriontovaně nás slušné tlačili do rohu stadionu a kdo byl v Příbrami, tak ví, že je tam velká výška ale žádné oplocení. V tom tam začla mačkanice a hrozilo i, že slušní fans vypadnou ze šílené vejšky. Do toho padnul další slzňák a hools dále útočili sedačkama a bůh ví čím možným. Já se potom sebral a šel sem domů bo tam šlo fakt o život. Hlavně sem byl zklamanej a naštvanej, že sem si nezazpíval chorály, na to sem se těšil nejvíc

A pitomé hools a hlavně Polská ekipa nám zníčila zas pověst, kreténi zajebaný )ano, sem si vědom BANu za sprostá slova ale slušně to nejde).

Jsem pro ohně, pyro či braní šal apod. ale tohle byla vrcholná demence poláku

Nikdy sem se takhle nebál na fotbale a to sem zažil x krát Letnou či Žižkov, kde to není taky sranda.

Teď čekám, že se do mě budou strefovat odpůrci Baníku, tak i místní Baníkovci, že tu kazím jméno našeho FCB ale je to prostě tak, Brno či Opava byl slabý čaj oproti dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

a proto raději jedu za ženou se uklidnit bo sem z toho ještě vyklepanej

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave Info Tak hlavne ze ses ok....Jako co dodat demence na kvadrat no

Reagovat
Ligter

Pěkně sepsaný, a to myslím vážně. Koukám, pořádný vzrušení na konci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Baník je super, ale tohle je hnus. Jako malý jsem měl Baník jako nejoblíbenější tým, teď jako starší prostě chtě nechtě musím vnímat tyhle okolnosti a Baníku nejde fandit na plné pecky. Vždy jim budu přát, ale z vlastní zkušenosti vím, co je spousta fanoušků Baníku zač. Bohužel.

Reagovat
Radar

Rozhodovat se podle fanoušků ? To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

To snad jo.

Reagovat
Radar

Tvůj boj

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, můj boj, já nejsem místní, takže nejsem vyloženě fanoušek jako vy. Tohle mi prostě v sympatizanství dost ubírá.

Reagovat
Radar

Máme tu pražáka-baníkovce a ten to vůbec neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

A ti agresivní nejsou jen Poláci. Tramvaj plná fanoušků Baníku je taky dost nepříjemné místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně děla to, že jsou ve skupině. Sam je každej poprděnej, a nic si nedovoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možné, že to tak je.

Reagovat
centos

Reagovat
JarousFCB

Myslím, že hlavní příčinnou bylo to, že nějaký securiták vysypal čapku na Poláky, tak dostal přes hubu a pak tam naběhla PČR se svím zbytečně agresivním přístupem... hodili mě ze schodů dostal jsem slzákem do rypáku...

Reagovat
smazaný uživatel

no, když se to stalo, tak tys byl najebaný dole v sektore Bylo to tak, že se formovali před parkovištěm, jeden měl masku, všichni prošli a jak byli pospolu, zaútočili, byli uplně zběsilí

Reagovat
JarousFCB

To sice netušm, ale zásah PČR rozhodně košér nebyl !

Reagovat
smazaný uživatel

to ne bo sem viděl, jak to potom řezali hlava nehlava, žena, dítě, chlap

Reagovat
JarousFCB

hlavně mě v klidu hodili ze schodů a to jsem přísahám bůh nevzal do ruky sedačku....

Reagovat
smazaný uživatel

já byl nahoře, tam nás talčili na ochoz, kde hrozilo zas umačkání či že vypadneš z té výšky

Reagovat
JarousFCB

Jinak rozhodčí- hrůza... pískal cypoviny, karta podle mě být neměla (nevím ani proč ji dostal ) a neměl bych opomenout ani ten gól z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim zpatky do slavie? vysměch všem židum !

Reagovat
Radar

Ty jsi ale fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

Do debaty se vmísil také trenér Příbrami Karol Marko. „Fanoušci Baníku jsou prostě nejlepší v Česku.

„Co je nakonec lepší? Když udělají fanoušci trochu bordel a policie si s tím v zárodku poradí, nebo když se hraje před prázdnými tribunami? Fanoušci Baníku měli dalekou cestu, trochu se posilnili, jinak by to zvládli rozumněji,“ usmál se Karol Marko.

Machr

Reagovat
centos

Marko je mi sympatický od doby, co jsem o něm slyšel poprvé

Reagovat
Radar

Jsem nezáchapal komentátora prý že jeho manželka je z brasilie a on v jednom rozhovoru říkal že má rád Ostravu bo odtamtud pochází manželka, že by byla tak snědá od uhla ?

Reagovat
centos

Třeba má dvě.

Reagovat
Radar

Taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak valime z Přibrami autem za Jihlavou už jsem trochu vychlad.Ale nechapu proč tu někteři pišete o konfliktu s policií,když o tom nic nevite.Rozbuškou bylo opět klasicka buzerace acabu.Dokonce to byla městská policie,která u vstupu buzerovala fans(klasika polaky)a i chachary,tak se to potom strhlo.Výkon sudího no netřeba komentovat,každý kdo neonanuje nad fotkou Tomáše Řepky si o tom udělá svůj názor.Druhé přerušení pravý důvod,Banik dal gól a hrozilo,že byl dal druhý,což za stavu 0:0 na Letne bylo nepřipustne.Banik si titul projel v minulych zapasech ne teď,ale je smutne,že si Sparta musela pohlidat titul i jinými prostředky.Ale tak to už jsme v české lize za ty roky zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor tu napsal neco uplne jineho a od neho to rozhodne beru vice nez od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

To asi proto že,už byl na ochozu.Já tam šel mezi poslednima a strhlo se to kvůli takové skupince asi 20 fans.Ja neřikam,že ochranka nebyla v klidu,mě tam tež pustili z rumem.Ale tak,když řekne (městsky policista)jednomu polakovi polský žide tak se to dalo čekat.Čímž samozřejmě neobhajuju to,že po nich pak začali hazet sedačky.Jenže ani policie neni svatá.Už to poznali v Ostravě fans Sparty a Slavie,kdy zatkli bezduvodně 80% lidi co nic nedělali.

Reagovat
centos

Druhé přerušení nepochopil jsem, stejně jako KAPITÁN.

Reagovat
soukup

hlavně že ten gól ste dali z ofsajdu ty kecko, dát takovej gól Sparta, nechtěl bych vidět ty diskuze tady

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tohle je jasny toto je zase priklad naprosto urazeneho Chachara,ktery nevidi ze Sparta naprosto kontrolovala zapas a hrala jako o zivot ten radsi bude videt ze to bylo prodane a pojistene ze vsech stran z takovych lidi je me na bliti

Reagovat
centos

No nevidí, jak by to měl vidět? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to pisi ze Sparta si ten titul za prve zaslouzila za celou sezonu a za druhe dnes hrala perfektne a hlidala si to tak to videt a ne v tom zase hledat nejakou senzaci

Reagovat
centos

Ale baníkovci ten váš zápas nesledovali.

Reagovat
kubys

Zvlášť ti, co byli na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nevolali jaky je stav nebo jak to vypada na Sparte ze Ale asi ne kdyz meli na starosti hazeni sedackama

Reagovat
centos

V takových případech se hlásí leda výsledek.

Reagovat
kubys

Jsem chuj, proč jsem ten komentář psal vůbec.

Reagovat
centos

Nevím

Reagovat
kubys

Lidi na stadionu zajímá jen výsledek, ne hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si věříš frájo

Reagovat
kubys

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Tak to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spočitej si jenom kolik penalt kopala Sparta letos a kolik ostatní týmy(třeba Banik)Hlavně ta kauza ve Sportu po zapase FCB - SKS ta byla opravdu nezaujatá..Tak uvidime no jak se Sparta předvede v lize mistrů tam už ji nikdo nebude pomáhat.

Reagovat
Hiko

Tak napiš ještě jednou zítra, až nejenže vychladneš, ale i vystřízlivíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, takže si určitě viděl tu ekipu, co byla před pokladnama, všichni v černých mikinách, jeden měl dokonce na sobě masku. Já stál uplně nahoře ochozu, takže sem to vše viděl. Jen, jak všichni prošli, dali se dohromady a zaútočili, už před stadionem bylo vidět, že to nebude žádná sranda

Reagovat
goodbay

Patrik Berger se dočkal titulu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Jinak nemůžu z tich ubožáků baníkovskejch jak fanoušků tak hráčů. Varadi nebo kdo tam jednoho škrtil. Fakt ubožácí

Reagovat
soukup

to byl Lukeš, ale škrtil ho fakt hezky, většinou když se perou fotbalisti na hřišti, tak to vypadá jak když se perou ženský, ale on ho škrtil fakt na vážno, až Klesovi lezly oči z důlků

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolu před Lukešem bojoval celou sezonu.Tak dobře ho tam podržel,tež ma prupravu jak musel chranit zamlada kopačky po cestě z treninku před ciganama.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně lásko

Reagovat
smazaný uživatel

jak se naraz zapomina co delava repka....

Reagovat
goodbay

aha koho kdy škrtil nebo fyzicky napadal??? maximálně řval a nadával,

Reagovat
smazaný uživatel

se zaujatym se nema cenu hadat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
goodbay

ok. strčení do kamery. Byl to hnus, ujeli mu nervy. Stejně si ale pořád myslím, že to škrcení bylo horlivější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si jen tak odskočil z postele, abych poslal gratulaci na Letnou k titulu, gratulaci do Jablonce (prosím, pus'tte to tý Plzni, Teplice jsou marný) a Baníku k pohárům. Rozkecám se jindy, dneska není čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300.pro Martina Lukeše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

btw, vyprodáno.. to se najednou vyrojilo sparťanů!

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvnost má Sparta tuto sezonu nejvyšší...a hodně zápasů (včetně Evropy) bylo defacto plno.

Reagovat
centos

Průměr je cca polovina dnešní návštěvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Baník podpořilo tak málo fanoušků proti Boleslavi, když mohl získat titul. To rozhodlo - chabá podpora, když to tým potřeboval

Reagovat
centos

Atmosféra byla lepší než se Spartou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co byli na Boleslavi vytvořili lepší atmosférů než těch 8 000 sedáků co jenom zvedli při zápase se Spartou karton.A navíc i když se remizovalo tak všeci zůstali a rozloučili se s hráči. Chápu,že fanoušci Spary,když se nezadaří tak hážou po klubovém autobusu šutry tomu se říká podpora.

Reagovat
goodbay

no jasně jako kdyby vy ste nikdy nic neházali. Sedačky v Příbrami, kam přijedete věčnej bordel a boj se sekuritáky a nebo s policajtama a před iks lety dlažební koska do vlaku, kde to odnesla jedna ženská a možná přišla i o oko. atd... Na vás ve slušnosti prostě nikdo nemá

Reagovat
kubys

Ne, to přijelo jen 10000 Tepličáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ten Lukeš?

Reagovat
Radar

Je borec a jak napsal centos KAPITÁN

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už vim dlouho, že je to snad největší sympaťák českých trávniků

Reagovat
centos

Prý se jeden z příbramských smál, že jsme až třetí, tak ho chvíli škrtil s výrazem vraha.

Reagovat
smazaný uživatel

dejchá pro tým

Reagovat
Radar

Až ho potkám tak mu vyseknu hlubokou poklonu

Reagovat
Shevchenko

Sparťani pozor! Thun se vrací mezi elitu!

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen nastesti az 11. v lize, pohoda.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTIČKAAA PRAAAHAAA MISTŘÍČEEEEK LIGIČKYYYY

Reagovat
Shevchenko

Když už je to poslední kolo, tak byste konečně mohli Střížkovu odečíst ty body. Těším se na to od doby, kdy to padlo.

Reagovat
Shevchenko

Ignoranti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji spartě k zisku 35. kapřího titulu, teplice se bály vystřelit na bránu (takhle hraje 4. tým ligy) nastavení jen 30 sec., škoda, že jej nezískal jablonec, my (baník) jsme na to němeli), a kdo říká, že jsme dali gola z offsidu, tak nehrál fotbal, oba dva utočníci byli za obránci, takže jasný gol .

Reagovat
centos

I když tam byl jen brankář, tak se na ofsajd hraje. Minimálně si aspoň pamatuju na podobný gól, který nám myslím dala Ghana na MS a nebyl uznán.

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pohoda na Letné. Kromě pár vylízaných idiotů, se kterýma se propadl tunel do šaten a kteří nám na ploše stínili, abychom viděli live předávání poháru (nechápu, proč je z toho ochozu pořadatelé neschodili? ).

Fotbal ze strany Sparty hodně slušnej, ale koncovka byla naprosto neskutečná, trapná. Výkon Teplic byl (no jak to říct?) ... ostudný. Takhle doslova dohrát sezonu, to je fakt ostuda. .

Nejlepší na place byl určitě Kucka. Podle mě minimálně jeden z nejlepších v lize, spíše nejlepší. Čím dál víc se bojím, že naše řady opustí.

Sekundoval mu Pamič a Kušnír. Pamič sice za sebou nechává velké díry, ale lepí to za něj vcelku pohodově Kadlec. Bylo vidět, že to takhle mají sehrané. Kušnír předvedl vyvážený výkon dopředu i dozadu. Další dobří byli Řepoun a Kadlec.

Nejhorší ze Sparty zase Sionko, dost pokazil i Brabec a vepředu vyhořel i Bony. Sionko je hráč, co to bere na sebe, ale má ohromné množství ztrát balonů. Zbytečně to tahá, nenahrává, ikdyž může ... Ale alespoň maká, no

Sparta

Velká gratulace do Jablonce.

Nemůžu si pomoct, ale Baník ... To byla komedie u mikrofonů. Ať to chce omluvit čímkoliv. Tohle byla ostuda. Zesrali si to sami dvěma plichtama doma a teď plichtou venku. A brečet na sudí zrovna Baníkovci po tomhle jaře ... No, kálí si do huby

A ten tyátr na tribunách, to už se okomentuje samo, tam škoda slov.

Jen bych se chtěl podělit o zážitek s další ostravskou inteligencí, co jsme potkali na jedné benzínce. Přiopilý (ale ne nažraný) mrňavý Baníkovec si tam začal vyskakovat na plný stůl Sparťanů. Sprostě jim na celý sál nadával, napadal je a zval je ven na bitku (idiot). Sice jsem si o něm myslel své, ale tajně jsem obdivoval jeho odvahu. To mě přešlo, když jsem si šel ke kase a venku viděl pěkných pár urostlých kousků v modrých bundách ... Prostě provokatér, co by pak z povzdálí fandil .

No, osazenstvo benzínky společně se zbylými hosty jen kroutilo hlavou, ale tak nějak to podtrhlo povedený večer

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych doplnil, že další výborný byl samo Žofčák.

A další, koho výkon nebyl úplně povedený, to byl Vacek. Toho hráče je vidět tak 4x za poločas. Jednu dobu jsem byl překvapený, že ho vidím, protože byl vygumovaný tak dlouho, že jsem měl za to, že střídal. Nechápu, jak může tento hráč hrát na úkor zrovna Žofčáka?

Reagovat
božský John

Díky díky,taky gratuluju(i když nerad) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice nenadávej, pro ně byla prohra se Spartou jedinou teoretickou možností, jak se dostat do pohárů, takže si dávali pozor na to, aby nevystřelili na branku - to se holt tak někdy semele...

Reagovat
smazaný uživatel

vím o té teorii, ale v tom souhrnu jsem to nezohlednil. Moje chyba.

PS: ale Teplicím se omluvat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr ligy byla komedie, o to víc jsem byl rád, že už jsme se zachránili ve 29. kole. Ale důležité je, že Lech Poznaň dokončil stíhací jízdu a je polským mistrem! Tyhle oslavy budou dlouhé, hned po zápase 100 000 lidí v centru Poznaně

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu se bavim nad reakcemi tech, kteri nas titul psychicky neunaseji zejmena samozrejme bahnikovci ale jen jedno se na to da rict - TITUL PATRI NEPORAZENYM!!!! mame nejvic bodu z mistru za poslednich 5 let a neprohrali jsme jedinej zapas, vetsi argument ani existovat nemuze...

Nejdrive k tomu poslednimu kolu - byly to na Letny sice nervy (jako uz skoro obvykle), ale celkove to byl suvereni vykon, jen zase ta koncovka, ale to je uz jinej problem. Nejvetsi krasa na tom je ze ten mistrovkej gol vstrelil prave SuperTom byl jsem doslova dojatej. Snad jedinej komu bych to pral vic byl Erich.Atmosfera luxus, i kdyz bylo hodne moc znat ta nervozita z vysledku. Po zaverecnym hvizdu uz to byla euforie se vsim co k tomu patri. Dokonce mam doma i trs travy ze hriste SAMPIONA

To ze Banik bude mit problem vyhrat v Pribrami se dalo po krachu s Bolkou cekat, ale to ze si budou stezovat na rozhodciho i kdyz daji gol ofsajdu, to je uz vrchol ubrecenosti (navic po celkovym banikovskym jaru)

Moje obrovska gratulace leti na Strelnici, moc jsem vam ten druhej flek pral jediny co me u vas dlouhodobe stve a mrzi je ta navstevnost, hrali jste prakticky posledni kola o titul a ta navstevnost prilis od prumeru nevybocila hodne stesti do predkol (?,nebo do zakladni skupiny) Evropsky ligy!!

Banik to co predvedl hlavne v Pribrami to je vazne husta kava, jak ze strany trenera, hracu tak hlavne ze strany fanousku. Presto vsechno vam chci taky pogratulovat, protoze ten pokrok kterej jste za pouhej rok udelali, to je vazne vyborna znamka, zejmena pro genialniho trenera Koubka jen kdyby jste nemeli tu dementni druzbu s polakama tak by si palec nahoru za celou sezonu zaslouzili i vasi fans...to co tady ale (hlavne ve viru emoci) nekteri chrlite (napr. kaprici, prodany zapasy a podobny picoviny to je vazne ubohy )

Ted jeste par slov k nam. Hodnekrat se to nezdalo, ale nakonec je tohle sezona snu. Bez porazky (jenze bohuzel dost naprosto zbytecnych remiz, ale k tomu 2x vitezstvi v derby), vyborna atmosfera v hledisti po celou sezonu, dobre kroky vedeni jak vzhledem k tymu tak hlavne taky vzhledem k fanouskum. Celorocni ake Dvanactym hracem Sparty jsme MY nema u nas obdoby a vazne to bylo celou sezonu super jen skoda ze na derby nebylo uplne vyprodano. Dobre vysledky v poharech...no hlavne neustoupit z nastoupene cesty a konecne postoupit do LM!!!SPARTA PRAHA SAMPIOOOOOOOOOON

Reagovat
centos

V čem spočívá ta akce?

Reagovat
smazaný uživatel

neslysel si o ni nic? v cem spociva? - jednoduse ve sjednoceni celeho spartanskeho naroda, na kazdej zapas se vyhlasilo vzdy jedno tema - jako napr. prijde vsichni v klobouckach apod., delalo se mnohem vic velkyho chorea, ktery v takovym poctu u nas nema konkurenci (mysleno choreo mimo kotle). Konecne se zakoupil do kotle buben (diky sbirce prave pri tyhle celorocni akci) aby se synchronizoval kotel s protilehlou tribunou, lepsi organizce vyjezdu,atd. atd. atd....

Reagovat
centos

S tou konkurencí jsi to zase zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolikrat bylo na baniku choreo na ty protilehly tribune??1-2???na Sparte bylo za sezonu 4x velky choreo na protilehly + jedno celostadionovy choreo

Reagovat
centos

Jo, tuto sezonu jste na tom líp, co se těch velkých týče.

Reagovat
Radar

Poprvé a naposled, nutno dodat

Reagovat
smazaný uživatel

no a bavil jsem se snad o necem jinym??

Reagovat
centos

Ok, jestli jsi myslel tuto sezonu, tak beru zpět, měli jste tohoto nejvíc. I když mi "nemá konkurenci" přijdou trochu nadsazené.

Reagovat
Radar

No když vezmu v potaz i plachty přes eSka tak jsme na tom líp ne ? Vem si dvě chorea přes "protilehlou" proti spartě

Reagovat
smazaný uživatel

u nas byly 4 chorea pres uplne celou protilehlou tribunu, nikoli pouze pres jeji cast + celostadionovy choreo proti PSV, takze snad jsme vas letos konecne porazili

Reagovat
centos

Letos ano, u nás na to nebyli lidi..

Reagovat
smazaný uživatel

tak alespon nekdy

Reagovat
smazaný uživatel

no bavil jsem se o letosku, protoze az letos je takova to akce (XII. hrac sparty), roky pred tim byly bohuzel z nasi strany horsiy a kdyz se delalo choreo tak max. v kotli, ale letos je to fakt parada

Reagovat
Radar

U vás na to přispívá z velké části klub, ale u nás si to vybíráme sami nutno dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

u nas na ty chorea prispiva klub?a to jako od kdy?co je tohle proboha za kravinu...u nas si to vyhradne vybirame sami!

Reagovat
Radar

A co tak akce sparty 12 hráč ? To je výmysl klubu ne ? Pokud ne tak beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vazne ne, je to vymysl spartaforever.cz a to s vedenim klubu nema spolecneho zhola nic. je to ciste fanouskovska aktivita

Reagovat
Radar

Tak to teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, stránky Ultras Baníku tohle dělají už x let, napíše se "všichni v bílém" a jede se, takže z toho vašeho dvanáctého hráče taky moc odvázaný nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je celosezoni aktivita na kazdy zapas s necim jinym, ne nejaky obcasny a hura akce

Reagovat
Radar

U nás se ale vybítá na každé choreo které jsou na každém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

u nas se vybira taky na kazdy choreo, klub prispiva zcela vyjimecne a ani si nevzpomenu kdy tomu bylo naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

my tohle nemusíme, my si pomáháme tím, že celý zápas zpíváme chorály a máme furt nějaké to choreo

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim, ta navstevnost u vas stoji za hovno a to jste hrali o titul, takze timhle si asi moc nepomahate uplne nejvic jste me zklamali navstevou na tom zapase o titul s Boleslavi kterej mel bejt vyprodanej a neprislo ani 2/3 stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

proč zase řešíš návštěvnost? Mám začít řešit návštěvnost Sparty před x lety, kdy ste hráli furt o titul a stále jste ho vyhrávali ale návštěvnost byla tak 6. tisíc, víc ne? Nesnižuj se tu zase prosím

Reagovat
smazaný uživatel

no resim jen aktualni sezonu a proste chci naznacit ze jsme vyhrali nejen na hristi ale konecne i v hledisti tak mam proste radost no

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ohledni i do minulosti. A v přímem souboji s Baníkem jste nevyhráli, to zas těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

tak minulost po fanouskovsky strance zrovna nic moc o to vic me tesi nedavna minulost, soucasnost a hlavne budoucnost a alespon ze neco muze taky tesit tebe u nas jste byli lepsi,my zase u vas takze ve finale zaslouzeny delby bodu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím na poli ultras a chorálů. Na Letné jsme dominovali, na Bazalech taky i když je škoda, že tam ACAB nepustili zbylejch 300 fans Sparty

Reagovat
centos

.. což by na výsledku stejně nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nezměnilo ale potěšilo

Reagovat
smazaný uživatel

no kralovali na letny si prestavuju trosku jinak, docela silny slovo,ale o neco jste urcite byli lepsi, v Ostrave se to diky fasim acabum nedalo porovnat, ale myslim ze by to bylo docela vyrovnany, protoze takovych 350 nasich by byla dobra konkurence

Reagovat
centos

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych dodal jednu vec, pohled kdy minimalne 1/2 stadionu stoji, drzi salu nad hlavou a zpiva nasi hymnu, to je proste nadhera a snad to jednou bude u nas vypadat tak jako na Anfield road, nastesti jsme v tomto zase u nas uplne prvni, jen jsem zvedavej kdo u nas nas bude zase kopirovat

Reagovat
centos

typyčo

tohle si někam zapíšu

Reagovat
kubys

Tak to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj jedinej klub, kde se hromadne (krome kotle) u nas stoji pri hymne a drzi se sala nad hlavou??slavie ani Banik to rozhodne nejsou a kdo jinej potom zbyva?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi panecku argument

Reagovat
centos

Já za to nemůžu, ty jsi prostě geniální komik

Reagovat
smazaný uživatel

a co takhle mi to teda rict??

Reagovat
centos

Zkopíroval to od vás Baník, před několika lety a v daleko hlučnějším měřítku..

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

tohle je sice pekny, ale jestli pak se to u vas zpiva v kazdym zapase a pokazdy s takovou kulisou??to asi ne...u nas se to vazne zpiva pri kazdym zapase a zapas od zapasu to zpiva, stoji a salu drzi vic a vic lidi

Reagovat
centos

Samozřejmě že při každém zápase, už několik let, a samozřejmě že se šálami nad hlavou, pokud zrovna není choreo..

Reagovat
kubys

Kolikrát, že jsi byl na Baníku?

Reagovat
centos

Nebyl, psal, že se tady bojí. Pak by možná zjistil, že je to u nich proti nám pořád na hovno a že nám to nemusí pouštět z repráků, bo text známe.

Reagovat
kubys

Já mám takové lidi opravdu rád. I v tomto proplakaném počasí mě dokáží pobavit a rozesmát.

Reagovat
centos

Jo, já už se směju půl hodiny, to je klasika tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

na baniku jsem opravdu nebyl, ale mam kamarada banikovce, ktery tam casto chodi, a rikal mi ze tak jak se to dela u nas to u nich neni,tak jestli to neni pravda pak teda omluva...

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda, ty vole, já mám slzy v očích z toho... mě až z toho bolí břicho

Reagovat
smazaný uživatel

Od mistrovské sezóny v úplně každém domácím zápase, a oni byli první kdo to v ČR zavedl včera. Budiž-li buďte respektováni ACS

Reagovat
centos

Nebylo to i dřív? Už je to dávno, já si jen pamatuju, že se v mistrovské přidaly ty další dvě sloky.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nevím bo v mistrovské sezoně mi bylo 11 a nějak mě toto tak nebralo a na FCB jsem se díval tak max v TV

Reagovat
centos

Hehe, 11 :)

Reagovat
smazaný uživatel

vcera??co to placas??u nas je to zabehnuty minimalne pres rok

Reagovat
centos

No na podzim jsem tam byl a moc vám to nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

falešná skromnost, kam se hrabe Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Gratuluji ivošku ! Stal jsi se hitem na fejsbůku !

Reagovat
JarousFCB

Tak to jsi netrefil... ale stane se...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoshit BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!!!!!!!!!!! Baníkovci vůbec nedrží šály nad hlavou a vůbec nikdy nezpívá CELÝ stadion naší hymnu.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nerekl jsem ze nikdy, to jsi zase zplodil ty, ale mel jsem informace primo od samotnyho banikovce, ze tak jako u nas tomu u vas neni no tak sorry no

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten baníkovec musí být neuvěřitelný vandrák, který nikdy nebyl na zápase Baníku. VŽDY, když je zápas a začínáme, tak celej stadion zvedne šály a zpívá hmnu. Potom je pokřik "Baníček nejlepší u nás", kdy zase všichni zvednou šály a zpívají. Chápu, že máš euforii z titulu a já ti to i přeju ale prosim tě, tohle byl snad tvůj největší úlet tady

Reagovat
smazaný uživatel

tak mel jsem toho typka za duveryhodnej zdroj, ale timto to teda pada. Osobni zkusenost z bazalu bohuzel nemam a asi mit nikdy nebudu, takze se dotcenym banikovcum hluboce omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako, pobavil si mě

Reagovat
smazaný uživatel

rado se stalo

Reagovat
Radar

Klekni na kolena a proš o odpuštění !

Reagovat
Radar

*pros OMG

Reagovat
centos

Klekni na kolena a řekni, že mě miluješ!!

Reagovat
Radar

Miluju tě Johny!

Reagovat
centos

Tak já ti teda věřím.. ale můj kanón ti nevěří!!

Reagovat
Radar

Ratatatatata! zasznělo z Thomsonu 1928 a děva upadla na zem...

Reagovat
centos

dobrý film

Reagovat
Radar

Jak cyp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele