Gambrinus liga - preview 30. kola

15.05.2010, 08:46, aktualizováno 15.05.2010, 08:46
Previews
Poslední zápasy této ligové sezony dnes čekají všech šestnáct týmů. O sestupujících je jasno, hlavní pozornost se tak bude soustředit na příčky nejvyšší. Sparta hraje doma s Teplicemi a v případě výhry si zajistí titul. Na její zaváhání budou čekat Baník, jenž jede do Příbrami, a Jablonec, který musí porazit Budějovice a doufat, že oba vedoucí týmy body ztratí.
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30)
Viktoria Plzeň už žije finálovým zápasem Ondrášovka Cupu, jenže ještě než dojde k duelu s Jabloncem, přivítá v posledním ligovém utkání Slovácko. Hosté z Uherského Hradiště se v lize zachránili a na západě Čech budou chtít prodloužit svojí pětikolovou neporazitelnost.

Domácí fotbalisté skončí v lize na pátém místě, což je určitě velký úspěch. Jenomže Plzeň chtěla hrát evropské poháry a to se jí nepodařilo, tedy alespoň prozatím - brzy jí totiž čeká očekávané finále Ondrášovka Cupu proti Jablonci. Pokud Plzeň uspěje, zahraje si Evropskou ligu. Nejprve však čeká na domácí borce poslední ligový duel proti Slovácku, Plzeň v něm bude chtít vyhrát a připsat si, pro ní, rekordních 50 bodů v sezoně. Utkání se Slováckem bude pikantní pro domácího Milana Petrželu, který ve Slovácku s fotbalem začínal. Samotný hráč se pak na toto téma, ale i na samotný zápas vyjádřil následovně. "Všichni chceme vyhrát a udělat v Plzni rekordních 50 ligových bodů. Hrál jsem tam tři roky a vzpomínám na to moc rád. Byli tam skvělí lidé, fanoušci, prostě všechno."

Slovácko jde do posledního ligového zápasu s jistotou, že si nejvyšší českou soutěž zahraje i na podzim. Poslední odehrané kolo kolo totiž rozhodlo o jeho záchraně na úkor Kladna. Slovácko už sice má jistou záchranu, ovšem do Plzně nejede na výlet. "Každý zápas se hraje o tři body. Musíme se naučit nedělit zápasy na hodně důležité a méně důležité. V první řadě se musíme naučit přistupovat profesionálně ke všem utkáním. Z tohoto pohledu je pro nás zápas v Plzni stejně důležitý, jako kterýkoliv předchozí zápas," nechal se slyšet trenér Miroslav Soukup.

Plzni bude chybět Bakoš a to je také jediná ztráta Západočechů. Mnohem horší situace je v táboře hostí. Slovácku bude absentovat Urbánek, Chmelíček, Svízela a Nestorovski, jenž si plní reprezentační povinnosti v barvách Makedonie.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Limberský, Navrátil, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Horváth, Kolář, Rajtoral - Střihavka, Rezek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Abrahám, Kuncl, Košút, Kubáň - Fujerik, Zelenka, Kordula, Valenta - Ondřejka, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Bohemians 1905  (sobota 17:30)
Posledním zápasem Miroslava Beránka na lavičce Brna bude v domácím prostředí duel proti pražským Bohemians 1905. Oba celky už nemají o co hrát, ale sezonu budou chtít zakončit vítězně. Brno bude navazovat na úspěšné představení proti Českým Budějovicím.

Městský stadion v Brně bude v sobotním podvečeru ve znamení loučení. Jak už bylo výše zmíněno, loučit se bude trenér Miroslav Beránek a pochopitelně se budou loučit i samotní fotbalisté s letošní nepříliš povedenou sezonou. "Rádi bychom navázali na vítězství v Českých Budějovicích a určitě se budeme snažit hrát ofenzivně. Otázkou je, jak k tomu přistoupí soupeř, jestli si bude chtít na závěr sezony zahrát fotbal. Podle mě je totiž Bohemka téměř nejméně příjemný protivník z hlediska defenzivy. Dostávají strašně málo gólů," prohlásil trenér Miroslav Beránek.

Důstojně se budou chtít rozloučit i fotbalisté Bohemians 1905. Ti se v posledním, velmi dramatickém, kole zachránili na úkor Kladna a mohou slavit. Radost ze záchrany ale kazí rozhodnutí, že už se nebude moci hrát v Ďolíčku, tedy v hlavním "pekle" Bohemky. Klokani by se od příští sezony měli dělit o stadion se Slavií v Edenu.

Brno ani na závěr letošní sezony nebude kompletní, zřejmě klíčový faktor celé sezony - marodka - bude hrát svou roli i v zápase s Klokany. Všelijaká zranění nepustí do hry Dřížďala, Hodka, Křečka, Doška a Polácha. V kádru Bohemians bude chybět jen brankář Sňozík, který je po operaci kolena.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pernica, Dvorník, Trousil, Husár - Cupák, Dostálek, Huška, Kalabiška - Šural, Rabušic
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Marek - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Moravec, Cissé, Kaufman, Róth - Ibragimov, Bálek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians Praha  (sobota 17:30)
Olomouc hostí střížkovské Bohemians, kteří se loučí s nejvyšší soutěží. Zápas bude mít přeci jen zvláštní příchuť, protože klub z pražského Střížkova právě Hanáky obvinil z korupce.

Trenér domácích Zdeněk Psotka si však nemyslí, že by se tato kauza přenesla na trávník. "Nemyslím si ale, že by to na hřišti měl být nějaký vyhrocený zápas. To je asi větší téma pro fanoušky, my chceme zakončit sezonu výhrou," prohlásil Psotka, jehož tým nejspíš zakončí ligovou sezonu na šestém místě.

Střižkov, jenž sestupuje do druhé ligy, se bude chtít v sobotu večer důstojně rozloučit s nejvyšší soutěží. "Nic na našem postavení nezměníme, ale s ligou se chceme rozloučit důstojně. V Olomouci to ale bude těžké, domácí jsou velmi nebezpeční ve hře dopředu," řekl trenér posledního týmu tabulky Jaromír Jindráček.

Hanáci se v závěrečném ligovém kole představí bez vykartovaného Škerleho a zraněných Dreksy a Kazára. Nejistý je také start Rossiho nebo Onofreje. To hosté nastoupí v kompletním složení.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Murin, Komárek, Machalický - Kaščák, Ordoš, Hořava - Hubník, Šultes, Petr.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Flachbart, Lencevič, Drobný, Grznár - Dittrich, Fenyk, Demeter, Mach - Jeslínek, Pospíšil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - České Budějovice  (sobota 17:30)
Jablonec stále sní o mistrovském titulu. Aby se sen stal skutečností, musí doma porazit České Budějovice a také spoléhat na zaváhaní Sparty a Baníku.

Svěčenci Františka Komňackého nemají ani jistou vstupenku do pohárové Evropy, ale k ní jsou velmi blízko. Stačí totiž získat jeden bod, aby se nemuseli ohlížet na výsledek čtvrtých Teplic. S remízou se však nespokojí, chtějí vyhrát, aby mohli stále pomýšlet na svůj historicky první ligový titul. "My se během zápasu budeme starat jen sami o sebe. Je na nás, abychom vlastní utkání zvládli a udělali poslední krok ke třetímu místu a Evropské lize. A když to zvládneme, tak se rádi podíváme na výsledky Sparty a Baníku," prohlásil jablonecký trenér František Komňacký, jehož tým nastoupí v téměř kompletním složení. Chybět bude pouze zraněný Valenta.

České Budějovice zakončí svoji sezonu okolo jedenáctého místa v tabulce a nyní je čeká poslední zápas letošní ligové sezony. V něm však nenastoupí v nejsilnějším složení, protože kádr Jaroslava Šilhavého je postižen rozsáhlou marodkou. "I když máme problémy se sestavou, tak věřím, že tam dokážeme postavit takovou jedenáctku, abychom poslední zápas odehráli důstojně. Určitě nechceme v Jablonci dostat pět gólů," řekl Šilhavý, jenž bude postrádat Horejše, Laštovku, Ondráška, Otepku, Jarabicu a vykartovaného Žižku. Nejisté jsou také starty Riegela, Volešáka a Čermáka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Haurdič, Jarolím Loučka, Kovařík - Pekhart, Lafata.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Novák, Hunal, Krob - Hudson, Benát, Černák, Mezlík - Stráský, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 17:30)
Sparta si bude chtít před beznadějně vyprodaným stadionem pojistit v zápase posledního kola Gambrinus ligy s Teplicemi mistrovský titul. Severočeši nebudou jen tak snadným oříškem, stále živí naději na třetí místo, z něhož se postupuje do Evropské ligy.

V sobotu večer mohou na pražské Letné propuknout velké oslavy. Všechno mají sparťané ve svých rukách i nohách. Jakákoliv výhra bude totiž znamenat, že se klub AC Sparta Praha stane popětatřicáté mistrem republiky. Domácí si dokonce mohou dovolit i ztrátu, ovšem v tom případě nesmí vyhrát Ostrava s Jabloncem. "Bude to slavnostní, emotivní zápas. Těší se hráči i diváci," prohlásil trenér domácích Jozef Chovanec.

Čtvrté Teplice již přišly v uplynulém kole o možnost také promluvit do bojů o mistrovský titul. Přesto do Prahy pojedou s motivací. Stále totiž existuje šance, že mohou proklouznout do pohárové Evropy za dvou podmínek. Musí sebrat všechny body Spartě a spoléhat na to, že třetí Jablonec doma prohraje. "Je škoda, že se to tak vyvinulo, ale kdybychom jako první Spartu porazili, mělo by to velkou cenu," připomněl dosavadní ligovou neporazitelnost Sparty trenér Severočechů Jiří Plíšek.

Letenští se budou muset obejít bez čtveřice marodů Hejdy, Huška, Střeštíka a Blažka. Teplice budou postrádat zraněného Elsamniho, nemocného Kleina a Doška, jehož startu brání dohoda obou klubů.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Hoheneder - Sionko, Kucka, Vacek, Kadlec - Wilfried.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Rosa, Siva - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 17:30)
V posledním kole dojde k souboji dvou zklamaných týmů Mladé Boleslavi a Slavie, které si před sezonou dělaly mistrovské ambice, místo toho to bude zápas jen o sedmé místo.

K nevýrazným výsledkům Mladé Boleslavi v letošní sezoně přispěly i její domácí zápasy během jara. Pětkrát ze šesti případů totiž odešla poražena. "Očekávám, že navážeme na bojovný výkon z Ostravy. Hráči fandům dluží radost z výhry už dlouho," připomněl trenér domácích Karel Stanner.

Slavia zažívá svou nejhorší ligovou sezonu od samostatnosti české nejvyšší soutěže. Ligu završí ve středu tabulky a v příští sezoně se ani nepodívá do pohárové Evropy. "Už to, že hrajeme o sedmé místo, je smutné, protože Slavia patří mnohem výš. Musíme se alespoň pokusit Boleslav v tabulce přeskočit, ale ani to už neúspěšnou sezonu nenapraví," posteskl si trenér slávsitů František Cipro.

Mladoboleslavští v sobotu nastoupí bez tří rekonvalescentů Pecky, Zahustela a Millera, vykartovaného Janíčka s Táborským a otazníky visí nad startem Kuliče a Opiely. Hosté přijedou bez pětice marodů Kopice, Vomáčky, Hlouška, Naumova a Belaida, nezahraje si také vykartovaný M. Černý.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Rolko, Procházka, Fabián - Mendy, Kúdela, Sylvestre, Sedláček - Chramosta, Bořil.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Hošek, Trapp, Hubáček - Dens, Ragued, Koreš, J. Černý - Vlček, Zákostelský.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 17:30)
Ostrava si jede do Příbrami pro vítězství, které by znamenalo v případě zaváhání Sparty zisk mistrovského titulu.

Ani sám trenér druhého týmu prvoligové tabulky Miroslav Koubek nevěří tomu, že by jeho tým deklasoval Příbram o získal titul i v případě, že Sparta porazí Teplice. "Ale buďme realisté, nemáme tým jako Chelsea, abychom dali v Příbrami třeba osm gólů. Tím spíše, když Příbram je známá svou propracovanou, organizovanou obranou. Chceme hlavně vyhrát a uvidíme, na co to bude stačit. Kdyby se nám ale podařilo dát dva slepené góly, můžeme zariskovat," nechal se slyšet Koubek, jenž nebude moci počítat se zraněnými Ličkou a Neuwirthem a nejistý je také start Bolfa.

Příbram je však doma těžko porazitelná a to bude chtít potvrdit i v posledním vystoupení letošní ligové sezony. Vždyť jen dva týmy si odvezly plný bodový zisk. "Jsme rádi, že v posledním kole o něco jde, můžeme míchat kartami a z chlapců cítím velké odhodlání. Není to tak, že chceme něco ovlivňovat. Prostě chceme splnit náš úkol a skončit na devátém místě," přeje si trenér domácích Karol Marko. Ten bude postrádat zraněného Müllera a otazníky visí nad startem Fantiše.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Klesa, Hušbauer, Tarczal, Šmejkal - Huňa, Rodriguez.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neves, Bolf, Tchuř - Lukeš, Marek, Greguš - Vydra, Varadi, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SK Kladno - Slovan Liberec  (sobota 17:30)
Fotbalisté Kladna se budou loučit s Gambrinus ligou v zápase s Libercem. O osudu Středočechů rozhodlo minulé kolo a v tomto utkání proti Slovanu už nemohou nic zvrátit. Liberecký Slovan hodlá proniknout do první poloviny tabulky.

Kladenský fotbal bude v nejvyšší soutěži příští rok chybět. Pro kladenské fanoušky, fotbalisty i samotný klub je to těžká rána, ale popravdě řečeno - Kladno si o sestup už delší dobu koledovalo. Středočeši bojovali každou sezonu o záchranu a tentokrát už se jim záchrana nevydařila. Loučit se s nejvyšším českým fotbalem budou Kladenští s Libercem.

"Samozřejmě zklamání je velké, ale s motivací by hráči neměli mít problémy. Je to minimálně na rok poslední ligové utkání SK Kladno, tak by si ho měli užít, protože nikdo z nich neví, jak dlouho bude na další ligový start čekat," vyjádřil se o sestupu a zápase s Libercem Stanislav Hejkal.

Minulé kolo, které rozhodlo o osudu Kladna, bylo hodně vypjaté. Domácí nedokázali Klokanům vstřelit branku a jen remizovali 0:0. Utkání nedohrál kapitán David Zoubek, kterému selhaly nervy. Zoubek byl vyloučen a disciplinární komise mu navíc učinila pokutu sto tisíc korun a čtyři měsíce zastavení činnosti.

Liberečtí v minulém kole sehráli dramatické utkání se Spartou a málem jí takřka připravili o titul. Slovan s Pražany remizoval 2:2 a s výkonem mohl být spokojen. O spokojenosti však nemůže být ani řeč s celkovou sezonou, Liberec si určitě představoval, že bude bojovat o evropské poháry a to se vůbec nepodařilo.

Do hry nezasáhne rekonvalescent Mašanský a již zmíněný Zoubek, na straně Liberce bude zase absentovat Gebre Selassie a Bosančič. Zatímco v prvním případě se jedná o zranění, tak Bosančiče do hry nepustí čtyři nasbírané žluté karty.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Mráz, Procházka - Szabo, Holub, Gross, Novotný, Cigánek - Tatanašvili, Svoboda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Kelič, Dejmek, Janů - Dočkal, Vácha, Papoušek, Vulin - Nezmar, Kerič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.95 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha291514041:1459
2.Baník Ostrava29178446:2459
3.FK Jablonec29177540:2458
4.FK Teplice291510444:2455
5.Viktoria Plzeň291211640:3147
6.Sigma Olomouc291351146:3644
7.FK Mladá Boleslav291161247:4039
8.Slavia Praha291081136:3538
9.1. FK Příbram291051434:4035
10.1. FC Brno29981230:3835
11.Slovan Liberec29971332:3834
12.České Budějovice297101224:3331
13.Bohemians 1905297101219:2831
14.1. FC Slovácko29851626:4029
15.SK Kladno29741823:4825
16.Bohemians Praha29442127:6216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (287)

Přidat komentář
alegre

Gratuluji Spartě k titulu! Snad jset to zakřiknul!!! Čáry máry po kočáry...

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak napínavý jako minulý týden bych prosil

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden jsme byli na Bazalech svědky jak se dá sezóna zkur*** za okamžíček, dnes nám to ukáží rudí hoši na letné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO dnes v Plzni Neprohraje..!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň to zase vypustí bude hrát s Béčkem, aby se jim neunavili hráči na finále

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Teplice 2-0

Příbram - Ostrava 0:1 (1:2)

Jablonec - Budějovice 3:0

Reagovat
alegre

Sparta - Tepllice 0:0

Příbram - Baník 1:2

Jablonec Budějovice 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech Kucka dohra bez zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta se proste do te kvalifikace lm musi dostat, protoze si nedokazu redstavit co by tam banik, jablonec mohli uhrat

Reagovat
cubinho

A co tam potom uhraje Sparta, prosím tě? Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

mela by to lehci se nekam dostat

Reagovat
cubinho

Tohle mě vždycky pobaví. Stejně tak jak tak, i podle nasazení by v posledním předkole narazila na toho, na koho Baník někdy v předposledním...

Reagovat
smazaný uživatel

z posledniho predkola by se sparta dostala primo do EL, z predposledniho by se banik dostal pouze do predkola EL a tam by rovnez mohl narazit na nehratelny tym nebo se postarat o prekvapeni s nejakym tymem treba z gruzie, jako se to uz nekolika tymum povedlo (z ceska)

Reagovat
cubinho

No, to je asi pravda...každopádně fandím Baníku

Jinak mimochodem, jak se tak dívám, kdo příští rok bude hrát EL, tak skoro nevidím rozdíl mezi ní a LM: Liverpool, Porto, CSKA, PSV, Juve, Olympiakos, Alkmaar, Galatasaray, Leverkusen, Dortmund, Atlético, Man City, Aston Villa, PSG, Palermo....kvalita jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kvalita doufejme ze se tam alespon dva tymy dostanou, jinak proti baniku nic nemam, ale z hlediska co se tyce uspesnosti tymu v evropskych poharech bych si pral, aby do predkola LM sla sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Teplice : 0-1

Příbram -Baník: 1-1

Jablonec-Budějovice : 2-0

...prostě překvapení jako v předposledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

sparta- teplice 2-0

pribram- banik 1-0

jablonec- budejovice 1-0

Reagovat
Bakary3

Ach jo, dneska se snad odstřihnu od okolního světa a doufám, že o lize se mi nic nedonese..

Reagovat
Radar

Pro mě Baník mistr je ! Kdo by to byl řekl, že skončíme tak nahoře po minulé sezoně. Úspěch jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neuvidim dnešní zápasy, neuvidim finále ligy mistrů, neuvidim pravděpodobně finále MS ... to je mi fotbalová bída

Reagovat
smazaný uživatel

Vsech hracu, clenu realizacniho tymu, vsech clenu klubu si vazim za to, co pro Banik tento rok udelali. Pritahli jsme zase fanousky do ochozu, predvadeli jsme prakticky nejlepsi fotbal z cele ligy, hrali jsme vzdy na vitezstvi a nikdy jsme se nevzdavali. Je jedno, jestli sezonu vyhrajeme, nebo ne, titul si zaslouzime a pro me je Banicek mistr!

Reagovat
smazaný uživatel

alibisti, uz to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju lidi, kteri vubec nic nevi, ale mluvi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu proč sem pišeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase nechapu, proc reagujes, nejsem na tebe zvedavy

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blbečku, kdyby to slovo chovanec neřekl, tak ani 95% z vas neví, co to slovo znamená. Hlavně že umíte papouškovat a hrát si na veliké a chytré, co?? Je mi z tebe a tobě podobných na blití...

Reagovat
centos

jo, melou to jak kolovrátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nevíš co říct, co? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja to od CHovance ani neslyšel, a Chovanec neni pro mě někdo, koho bych anposlouchal. A je to smesne tohle cist furt dokola, i kdyz prohrajem, sme mistri bla bla bla...uklidnovaci kecy banikovcu. Trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic sem se trefil uplne paradne, dyz zacina hned nadavkama

Reagovat
centos

Že jsme se sezonou nakonec spokojeni, je myslím docela dobře pochopitelné..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to beru.

Reagovat
centos

Tak tak (no zas by byla škoda ten titul nemít, ale není to jen na nás), slavit se bude v každém případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí fotbal hraje Plzeň a těch lidí taky nebylo zrovna tolik na to že má Ostrava 300 000 lidí a druhej tým hraje druhou ligu a je poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Vítkovice bych z toho vynechal úplně, to není konkurence. Lidi se podařilo nalákat zpět jen částečně, doufám, že to příští sezonu bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

jo já jen kdyby někdo chtěl reagovat, že jsou v Ostravě 2 týmy, mě jsou Vítkovice docela sympatický škoda, že spadnou :(

Reagovat
centos

Slyšel jsem hlasy, že v případě sestupu se zruší mužský fotbal úplně. Ale to už je nějaký měsíc, třeba se to změnilo. Ale co se týče mě, tak je mi to úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

v Ostravě se asi 2 týmy neuživěj no... Ale co pak s tim stadionem? jeden z hodně mála na kterym by se mohla hrát první liga i za rok :)

Reagovat
centos

S Vítkovickým Ten bych upravil, ale čistě pro potřeby atletiky, Tretra s to zaslouží. Fotbal tam je docela o ničem, sice to není k hřišti až tak daleko, jak jsem čeka, ale akustika je mizerná.

Reagovat
centos

A ta liga by se hrát nemohla, bylo by potřeba přidělat na ochoz sedačky, Nebo ho zavřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Du si zahrát 100. zápas v Hanspalce (opitý jak pes) a pak hurá jazda do Příbrami, užít si to Baník už mistr prostě je, po tom loňském zápase

Reagovat
smazaný uživatel

loňském roce

Reagovat
centos

Ty brďo, 700 lidí ve vlacích, plus auta, plus chachaři z Čech.. ten počet půjde hodně přes tisíc, možná ke dvěma. O to víc mě sere, že jsem nakonec nemohl :(

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale co te tady ctu kdyz sem tam nakouknu do gambrinus ligy, tak nakonec nemuzes skoro nikdy

Reagovat
centos

Jo, teď mi to nevycházelo finančně ty výjezdy (vlezla mi do toho ženská :)), naposled jsem byl v Brně. Teď ta šance byla, bo je víkend a tím pádem levnější jízdné, ale i tak

Reagovat
centos

(Jinak nepopírám, že jsem výjezdový vandrák, hh.)

S takovou se ale hodně těším na los, když sezona začíná dřív. Snad i konečně zruší ty pondělní přenosy..

Reagovat
herbage

Chachaři z Čech? To je jen trevor, ne?

Reagovat
centos

you wish :)

Reagovat
herbage

Kdyby nebyli fanoušci Sešívek k ničemu, tak vezmou šály Baníku a s chorálem "Baníčku my jsme s tebou" na rtech jedou odpoledne do Příbrami

Reagovat
centos

Popřípadě vlezou na Letnou a zařídí kontumaci

Reagovat
herbage

Slávyja yntelektualz? To těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FCS !!!

a snad da Sigma strizkovu aspon bura na rozloucenou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, musime !!!!!! to maji ty kurvy za to VSECKO !

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že jim dáte klepec a eště dotahnete Ordoše či Šultese na nejlepšího střelce ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !!! dneska nam fandi cela republika, jedu hned ze zapasu na sigmu, takze dneska 6 bodu :) Hlavně doufam ze kotel jim da co proto, a doufam ze se pripoji i normalni lidi. Ale nevim kolik prijde, neni tam dvakrat teplo...ale snad maji nějakou dustojnost a prijdou ty sasky vypraskat se vsim vsady.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že 5 0 to bude a Ordoš nebo Šultes 4 goly a nej střelec. Tvůj zápas nevím, jak dopadne, s jakýma Kotěhůlkama to hrajete, takže tipuju 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec kamo....regionalni derby, nejvetsi prestiž, oni treti my druzi, mame naskok na ně 11 bodu...posledni dva zapasy sme jim dali pokazde 5-0...neni o cem. Hrajou tam navic kamoši, takze sem to domluvil za pět panaku, kdby to šlo ,, z kopce" tak mi parkrat namažou .) neni problem

Reagovat
smazaný uživatel

hned zvedám červený telefon, ať stahnou ten zápas z nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak strelci nvm nvm, Lafata taky bude dneska davat, prece jen hrajou s Budejkama, ma motivaci, a Jbc musi vhyrat....Uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to uhodl, Ordoš nej střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šampaňské se už chladí

Reagovat
smazaný uživatel

to chlastaj jenom ženský

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nebudu pít,jenom s ním vymaluju pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

na vymalovaní je nejlepší červené víno(čím víc tým líp)

Reagovat
smazaný uživatel

to by nešlo červené víno nemá bublinky

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezky, ze ti konecne bylo 18, napil ses jednou neceho poradnejsiho a ted tu machrujes. Ale nevim proc sem takovou kravovinu pises, kdyz de akorat o tu symboliku - uz si prosimte pri nejaky udalosti videl oslavy, pripijeni si, polejvani a vubec radost treba Fernetem?

Reagovat
smazaný uživatel

mě bude 18 až v říjnu

Reagovat
centos

Třeba pak pochopíš i systém reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

věříš nebo ne ale já jsem ročník 72 takže vím co mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, v tom pripade by si ale vyznam sampanskyho uz davno mel znat a nepsat takovy blbiny

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že řešíme kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

8000 už jsi to pil?a ktomu sv.Máz,paráda

Reagovat
smazaný uživatel

StřížkOFF

Reagovat
herbage

Kladno zkusí na rozlučku rozestavení 4-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

ano budou hrát bez golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je nas,musime

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice stejne myslim potrebuji prohrat, protoze kdyby nahodou Jablonec skocil na prvni misto a pak vyhral i pohar, tak Teplice prijdou o moznost hrat Evropskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tipáči na Sparta-Teplice hcs02 kurz 1.95.luxus

Reagovat
centos

I tak doufám aspoň v remízu, Baník myslím, že vyhraje. To by Teplicím stačilo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooo, 7 stovek chacharů?

Reagovat
smazaný uživatel

tak čest, jedu si to užít do Příbrami...... Olééééé Baník Ostrava!!!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

osobní.jakto že nejseš v Příbrami?

Reagovat
centos

Jsem socka.

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné začni si šetřit na výjazd do Hradce(tam si ožerem jako prasatá)

Reagovat
centos

Do Hradce se těším, snad to vyjde :)

Reagovat
smazaný uživatel

35. !! Pro Spartu !!!

Reagovat
$dolar$

Trapny cislo, trapny jako ... Banik...

Reagovat
smazaný uživatel

Co prejes ho nam radsi?

Reagovat
centos

Spíš má zas potřebu rýpat, asi nuda nebo co.

Reagovat
$dolar$

Jablonci Ale radsi vam nez Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chvalim

Reagovat
Shevchenko

Fanoušek Sparty B, komu myslíš, že bude přát?

Reagovat
herbage

Jedeš v úterý na Letnou?

Reagovat
$dolar$

Hrozne bych chtel, mam svatak, takze bych i mohl, ale nechci tam jet sam a zatim jsem nikoho nesehnal

Reagovat
herbage

Kámoši z Klatov tam jedou a maj i lístky zdarma. Mně se tam ale dvakrát nechce, i když samozřejmě budu přát Plzni

Reagovat
$dolar$

Ja ty listky zdarma uz nesithl, klidne bych si je zaplatil, ale prave shanim nekoho kdo pojede se mnou A chvalim te

Reagovat
herbage

Kdybych jel a bylo by místo, tak bych ti dal vědět. Vzít bysme tě mohli v Plzni i pak hodit tě zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Kamarad mi ted poslal ze nazev jedne skupiny na FB je

Proč prohráváš po první třetině 0:6? Jo aha, ty jsi Slovák...

Uz 5tisic clenu ze prej

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče ty asi budeš nemocný,největšího sparťana jste volili Kvašňáka a von je(resp.byl)Slovák!,tak jako Chovanec,Kucka atd.Tak oco ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim hlavne kdyz hraji narodaky,,,jednotlivci me zase tak nevadi....Kord kdyz jsou ve Sparte Navic Chovanec a Kvasnak jsou takovy Slovaci asi jako ja Brazilec

Reagovat
goodbay

dobrý je taky Jsem starý jako Slovensko je mi 17 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Což se dá říci i o České republice, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Klasika-----Sestava Sparty: Kozáčik - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Hoheneder - Sionko, Kucka, Vacek, Kadlec - Wilfried.

Reagovat
smazaný uživatel

Parta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať nevyhraje jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď se ukáže, co se ukáže nebo neukáže. A Slávinka by mohla něco uválčit v Boleslavi, ať to není tak smutný loučení na léto.

Reagovat
centos

To jsem zvědavý, co zas policie dělala

Reagovat
Radar

To zas bude onanie médií Já už se nevzrušuju a ani stav mě nesere

Reagovat
centos

Hlavně jak se to dohraje, po tom gólu už na titul stejně nemyslím a jsem spokojen s poháry

Reagovat
Radar

Přesně

Reagovat
centos

Horší by bylo kdybychom ztratili a Sparta taky

Reagovat
Radar

To by bylo právě skvělé

Reagovat
centos

Pro Jablonec jo.

Reagovat
Radar

Raději Jabko než Spartu

Reagovat
centos

To jo, ale zas to už by byla velká škoda pro nás.

Reagovat
Radar

Jo a fízlové tam hážou dělbuchy a hlasatel za to jebe naše fans

Reagovat
centos

to už tady bylo, marty3408 to mlel pořád dokola po podzimním zápase na Spartě. To samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze ostravsti vypatlanci (nejlepsi v republice) udelali z jedne tribuny v Pribrami tribunu na stani.

Reagovat
Radar

Stejně nikdo neseděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel to, ze uz tam neni zadna sedacka. Nevedel sem, ze ostravska ZOO porada zajezdy pro opice.

Reagovat
Radar

Tak teď už to víš

Reagovat
centos

Tady zas bude nablito.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis si delat starosti, ja se tu s vama nehodlam zdrzovat. Jen se stydim, ze jsem stejne narodnosti jako ti kreteni, co se neumi chovat.

Reagovat
centos

Běž běž val val, už sa nevracaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle nemas nic k tematu.

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Ono je nejlepší něco posuzovat, když nevíš, jestli štuby naše neprovokovali, což se na výjezdech děje docela běžně, přesto napíšeš takovou věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no, ukolem policie je provokovat ozrale orangutany.

Reagovat
kubys

Hlavně, že ty máš info, kolik tam je ožralých lidí. A pokud tam někdo připitý prošel, tak to je chyba organizace, protože se dělaly dechové zkoušky.

Reagovat
centos

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak či onak to nic nemění na tom že fanoušci Baníku se nechovají jako lidi

Reagovat
centos

Všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že ne myslím tam ty individua co vytrhávají sedačky a kdo ví co ještě

Reagovat
kubys

Jedno slovo - GieKSa

Reagovat
centos

Stejně ten zákaz tribun na stání nechápu Každého volba, jestli chce stát, nebo sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Bohemka

Reagovat
Radar

Už 0-2

Reagovat
irik

Pražský kurvy to jsme my .

Reagovat
smazaný uživatel

Ordy král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

k.rva, clovek zaplati 20kc za profi prenos slavia-mboleslav a ono misto toho jenom modre blikani, at jdou do prdele. nejdeme o posranych 20kc, ale chci ten zapas kurva alespon videt...

sorry za ty sprosty slova.

Reagovat
centos

ČT no.

Reagovat
centos

A je to blikání aspoň ve větší kvalitě?

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

"Omlouváme se za neočekávané technické problémy, které zhatily odvysílání tohoto přenosu."

hm, tak si tu dvactku strcte nekam....nejlepe do technickeho vybaveni, at se tohle priste nestane.

Reagovat
Radar

Simulant zku*vený

Reagovat
centos

Lukeš

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš

Reagovat
Radar

Lukeš

Reagovat
kubys

Lukeš

Rozhodčí

Reagovat
Radar

Spíše delegát a fízlové

Reagovat
Radar

Teda

Reagovat
kubys

Chtěl jsem říct delegát.

Reagovat
kubys

A jinak neptejte se mě proč jsem nakonec nejel, musel jsem něco vyřešit doma.

Reagovat
Shevchenko

Zkurvená zkorumpovaná Příbram. Lukeš

Reagovat
smazaný uživatel

32.

Rozhodčí znovu přerušuje hru kvůli řádění fanoušků.

A bude je tady furt nekdo obhajovat,copak tak se chovaji normalni lidi?

Reagovat
centos

Nevím o co přesně jde, vím o policejní buzeraci = nebudu soudit

Reagovat
Shevchenko

Od Sparťana to fakt sedí. A jinak zrovna v tu chvíli se nic nedělo.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Vydra teď jsem to viděl jestli to bylo chtěné tak krása

Reagovat
Radar

"Mrdám na postupy" Lukeš

Reagovat
centos

Hm, gól z ofsajdu.

Reagovat
Ligter

Váš?

Reagovat
kubys

Jj

Reagovat
Radar

Jop, ale fakt kusek, to by se mohlo pušťat

Reagovat
Ligter

No neva, i tak, protože si budem mít na koho stěžovat a psát zvracíky kdybyste vyhráli titul. Což je ubohý, ale neva.

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

To by dělal každý tak co

Reagovat
Ligter

Přesně tak.

Reagovat
centos

Jo, my taky.

Reagovat
Radar

No právě, takže není proč se vzrušovat, já si ten zápas užívám jak sviňa !!!

Reagovat
centos

Vydra to posouval na Varadiho, který byl asi půl metru v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaca kua to je sebevedomi a odhodlani, jak kdybych slysel Jirku Novotneho drive

Reagovat
centos

Jak hrajete?

Reagovat
Radar

0-0

Reagovat
centos

Dík, ale tohle jsem nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pulka byla z nasi strany dobra,,,tlak jsme si utvorili hodne hrala prava strana Sionko s Kusnirem ,,Bony tam mel tutovku ...Teplice nemeli nic ...

Reagovat
centos

Já ty Teplice nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Jako makaji ale Sparta si ten tlak tvori no

Reagovat
Ligter

Tak na začátku tam běžel Mahmutović, ale byl nějak pomalý ... a ještě pak tam jednou podivně skákal míč napříč pokutovým územím, ale nic nebezpečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrc

Reagovat
kubys

Kámoš mi právě napsal - "jak potkam v OVE greguse tak ho rozkrupu"

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
kubys

Hraje naprosto strašně a fakt se taky obávám, že dostane redku. Vždyť ten kluk není schopný ani přihrát na metr přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj veľký talent asi je to nanho moc takýto zápas

Reagovat
kubys

Je fakt, že to s ním možná dělá psychika, každopádně by to asi chtělo střídání. A taky nevím, co dneska dělá Tchuř.

Reagovat
Radar

Tak zranění že, už není kdo by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOALLLLLLLLLL REPKAAAAA TAK TO JE SYMBOLIKA KUAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Tome tohle ti preji ,,,ty si to zaslouzis ,,Ty vole

Reagovat
Shevchenko

Ježiši proč zrovna ten debil ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Drsek gooollll Tak snad to tak dopadne Sparta Jablonec Banik

Reagovat
centos

Upřímně, druhé nebo třetí místo, to je mi celkem jedno.. pokud nepřelezem přes ty neznámé soupeře v EL v tom jednom kole navíc, tak tam stejně nemáme co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak jasne ...ja vim

Reagovat
centos

A znamená to jeden zápas v létě navíc.. Hm, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua kdyz vidim na letne tu atmosferu,,tak bych se na ty zkurvene zkousky a bakalarku nejradsi vysral dpc Zavidim Martymu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela byt reakce dpc

Reagovat
centos

plně chápu

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz ted ctu navstevu kolik je lidi v Jablonci ,,,tak prehodnocuji druhy flek jsem myslel ze ti lidi se probudi aspon na posledni zapas....Oni nezaplni ani 6k stadion no to je ostuda I bych to Peltovi pral ale tohle?Des bes

Reagovat
centos

John to tam málo propaguje.

Reagovat
Radar

Marty šel na spartu ? ehm pardon na fotbal ?

Reagovat
centos

Jj, na fotbal.

Reagovat
kubys

On právě jel na Baník dělat bordel, aby nás tu pak mohl pomluvit.

Reagovat
Godwinson

co tak čtu, dutohlavci z Ostravy si v Příbrami vylepšujou renomé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazeli sedacky no pekne chovani

Reagovat
Godwinson

hlavně už dvakrát přerušili zápas

Reagovat
centos

To je taktika, ať po konci ostatních zápasu víme, kolik gólů ještě musíme dát.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Ligter

Ale to už není možné, jak to lítá všechno nad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajeme famozne opravdu neuveritelne Doufam ze zase umlcime ty magory co rikaji ze neumime hrat fotbal myslim ze s Ostravou a Slavii a ted plus nejake utkani v poharech dokazujeme ze umime hrat paradne natlakovy fotbal s kterym se do te LM probojujem

Reagovat
Ligter

Akce střídá akci, tam už prostě musí něco spadnout. Ale pořád sem ku*evsky nervózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chce to pojistku Jablonec uz vede o dva tam je to jasne,,,tak kdyby se oni ukopli nahodou

Reagovat
-Kopy-

To co předvádí Teplice to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mičola je ale Nefotbalista to je neskutečny

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat ale tohle je proste neuveritelny vykon, klobouk dolu co tam ti hosi predvadi....To ma Svetove parametry

Reagovat
Radar

Reagovat
Ligter

Prostě musím -

Reagovat
Radar

Kucka to tam fajně strelá

Reagovat
centos

Už ti žlutí trapáci vystřelili aspoň vedle?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ne druha pulka je snad jeste vetsi tlak a po tom golu jeste vetsi Jen na fauly je to 1:17 pro Teplice To je proste hra jako prase od nas

Reagovat
Radar

Ale koncovka asi nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne

Reagovat
Radar

Tak jakápak extratřída

Reagovat
Ligter

Teď měli lehce nebezpečný roh.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako srdce me busi na plny kotel to jsou nervy s jednim golem jen

Reagovat
Ligter

Právě. Šílenej pocit.

Reagovat
centos

To byste si ten gól museli dát asi sami

Reagovat
Radar

Spoléhám na Řepáka

Reagovat
kubys

Jdu zavolat na Letnou a Střelnici, že tam maj bombu.

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Nebrali mě vážně

Reagovat
kubys

Konec zápasu - Strnad na hřišti.

Reagovat
mastakillah

Michal Ordoš

Reagovat
Ligter

Teplice právě vystřelily na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

MISTRIIIIII KUAAAAA

Reagovat
centos

Nějak mi to nevadí, máme skvělou základní jedenáctku, ale nic moc kádr. Jestli neoslabíme, hrajem o titul i příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo klidne nekoho potrebujem do boje o titul ,,,nikdo jiny v lize neni, Slavii se vrati KJVCD

Reagovat
Ligter

SPARTAAAAAAAAA, SPARTAAAAAAAA, SPARTAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jenom 6 gólů, pojďme kluci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Repkkaaa TO bylo pekny

Reagovat
Radar

Co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko byl v TV rozhovoru a on ho pleskl oslavne po tvari

Reagovat
Radar

Pěstí mu měl dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole strely 25 vs 0 ,,14 vs 2 rohy

Reagovat
centos

Teplice

Reagovat
Radar

Máme poháry, chachaři máme poháry !!!!

Reagovat
centos

Che che, jsem říkal, že bude oslava na hřišti bez ohledu na výsledek

Reagovat
centos

Lukeš srdcař

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozne Slavie vyhral a venku

Reagovat
smazaný uživatel

Však v Boleslavi vždycky vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný Teplice Vizitka 4. týmu české ligy

Reagovat
Radar

A v jablonci návštěva

Reagovat
Ligter

Ordoš překonal rekord, ne? Stačilo mu jen 12 gólů.

Reagovat
Shevchenko

Ivana měl 11

Reagovat
smazaný uživatel

na pohar je "mistr česke ligy v kopané" v kopane?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceske slovo

Reagovat
kubys

Jinak gratulace Spartě k titulu, myslím, že v těch posledních kolech o titulu možná nakonec rozhodlo zranění Neuvirtha.

Reagovat
smazaný uživatel

tady musí zasahnout svaz,Hašku na co tam sedíš?

Reagovat
Radar

Oskavujem jak kdybyb jsme byli mistři !!!

Reagovat
kubys

Reagovat
centos

Rád bych viděl tu červenou, Šmejkal je simulantské prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele