Gambrinus liga - souhrn 3. kola

08.08.2009, 18:01, aktualizováno 10.08.2009, 19:25
Komentáře a souhrny
Mladá Boleslav dokázala v Kladně otočit nepříznivý stav a vede prvoligovou tabulku. Kladno naopak stále na první vítězství čeká. Slavii dovedl k výhře nad střížkovskými Bohemians Šenkeřík, Slovácko získalo své první body za výhry nad Olomoucí. Příbram remizovala se Spartou, naopak doma vyhrály Ostrava a Teplice, zatímco Brno a Jablonec si vezou všechny body ze hřišť Liberce, respektive Bohemians 1905...

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:1

08.08.2009 16:00

Góly: 68. Filipe Dos Santos - 41. Václav Kadlec

Sparta nedokázala ani ve třetím ligovém zápase zvítězit a i nadále zůstává ve druhé polovině tabulky. Letenští vedli zásluhou talentovaného Kadlece 1:0, jenomže po změně stran vyrovnal na konečných 1:1 Dos Santos.

První poločas příliš vzruchu nepřinesl, kdo očekával, že bude od první minuty dominovat pražská Sparta, ten se zmýlil. Oba celky měly několik náznaků šancí, ale ani jeden z nich až do 41. minuty více branku soupeře neohrozil. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu udeřili hostující Pražané, přesněji řečeno, míč prošel pokutovým územím Příbrami a mladíček Václav Kadlec přehodil brankáře Krbečka 0:1 pro Spartu. To ale bylo v prvním dějství vše.

Druhá půle už byla o něco lepší, v 58. minutě mohl přidat důležitý druhý gól Kalouda, ale podobně jako v Aténách proti Panathinaikosu svojí příležitost zahodil, radost mu zkazil bránící Müller. Od této chvíle převzali otěže zápasu Příbramští. V 67. minutě mohl vyrovnat hlavou po centru Klesy útočník Huňa, jenomže přestřelil. O minutu později už se domácí radovali z vyrovnání. Dos Santos nasadil zkušenému Blažkovi "housle", a bylo to 1:1.

Sparta byla po této brance značně otřesena a o deset minut později mohla znovu inkasovat, jenomže akrobatický pokus skončil nad brankou Jaromíra Blažka. Další branku už diváci v Příbrami neviděli, a tak si domácí připsali velice cenný bod za remízu 1:1 s favorizovanou Spartou.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:0

08.08.2009 18:15

Góly: 84. Róbert Zeher

Na Bazalech se čekalo na gól až do samotného závěru, kdy se překrásnou trefou prosadil Zeher a udržel důležité tři body na domácí půdě. Plzeň letos poprvé v ofenzívě zklamala a nevstřelila jediný gól.

V první půli byl jen o něco výraznější domácí Baník. Největší šanci zahodil Neuwirth, který po rohovém kopu střílel nad branku. Poté už si pomalu rovnal střeleckou mušku budoucí hrdina zápasu Zeher. Nejprve se svou dravostí dostal ke střele z malého vápna, ale s jeho pokusem z velkého úhlu si s pomocí nohou poradil Daněk.

Jen o čtyři minuty později vybídl domácího útočníka k čisté gólovce Mareš, po jehož centru stačilo umístit míč kamkoliv jinam, než kde stál hostující brankář. Bohužel pro domácí se Zeher rozhodl právě pro toto řešení. Do šaten se tak šlo za nerozhodného bezbrakového stavu.

Plzeň se za celý zápas nedostala do žádné gólové příležitosti, za což mohla především výtečně zvládnutá taktika obranné hry domácích. Když už se některý z hostů ke střele dostal, trefil se do některého z obětavých hráčů.

Ale ani Baník ve druhé půli nevěděl, jak na plzeňskou defenzívu vyzrát. Vše tak do svých nohou přebral vyhlášený spalovač šancí Robert Zeher. V 84. minutě přebral míč několik metrů před vápnem a pohotovou a technicky dokonalou střelou ke vzdálenější tyči ne jen nedal šanci Daňkovi, ale řekl si i o gól sezóny. Nejdůležitějším faktem však zůstaly tři body, které díky této trefě zůstaly ve východní části republiky.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Baumit Jablonec 0:1

09.08.2009 16:00

Góly: 40. Jan Vošahlík

Střelecké trápení Bohemians 1905 nadále pokračuje. Domácí si tentokrát nepřipsali ani bod, když v Ďolíčku podlehli Jablonci 0:1. O výhře Severočechů rozhodla jediná třeba Jana Vošahlíka.

Úvod utkání přinesl na obou stranách dost nepřesností, za domácí poprvé zahrozil Adam, ale jeho střela byla zablokována. O něco nebezpečnější byl na druhé straně pokus jabloneckého Vošahlíka, ten hlavičkou zamířil vedle. Ve 24. minutě na sebe znovu upozornil Adam, který dobře umístěnou levačkou protáhl brankáře Špita. To byla první velká gólová šance utkání. O chvíli později to zkoušel Lafata, ale minul. Jablonec nebyl vyloženě nebezpečnější, jenomže ve 40. minutě potrestal chybu domácí obrany Jan Vošahlík, skákavou střelou překonal Sňozíka - 0:1 pro Jablonec. Do konce vyrovnaného prvního poločasu už další branka nepadla, takže se šlo do šaten za stavu 0:1.

Hned v první minutě druhého poločasu mohli hosté náskok navýšit. Haurdič poslal přesný míč na Vošahlíka, ten ve skluzu zakončil a brankář Sňozík dobře zabránil nebezpečnému pokusu. Jablonec byl ve druhém poločase lepším týmem, nicméně v 70. minutě mohlo být vyrovnáno. V oblasti značky pokutového kopu se v šanci objevil Kaufman, ale netrefil branku. Jablonečtí velice pozorně bránili, Klokani svého soupeře zatlačili až v nastaveném čase, ale to už bylo příliš pozdě.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Brno 0:1

09.08.2009 17:00

Góly: 35. Michael Rabušic

Slovan Liberec nenavázal na úspěšné pohárové představení, když v domácím prostředí nestačil na Brno. Severočeši se hodně trápili v útoku a po jediné brance Rabušice nakonec prohráli nejtěsnějším možným způsobem - 0:1.

Liberec zahrozil jako první, Vácha vyzval ke skórování Diviše, jenomže ten byl na poslední chvíli zablokován Dvorníkem. Z následujícího rohového kopu mohl zahrozit Kerič, ale stejně jako Diviš netrefil jen o centimetry míč. Brňané s odpovědí příliš dlouho neotáleli, Dřížďal krásnou individuální akcí protáhl brankáře Hauzra. O čtyři minuty později na sebe opět upozornil Vácha, jehož akci zakončil dělovkou Frejlach. Zhruba po půlhodině hry musel po kombinaci Frejlacha s Dočkalem zasahovat brankář Bureš. Ve 35. minutě se diváci u Nisy dočkali první branky. Z protiútoku zatáhl Michna míč a přesně odcentroval na hlavu skórujícího Rabušice - 0:1. Těsně před odchodem do šaten mohlo Brno vstřelit další branku, po chybě Gecova se míče zmocnil Došek, toho na poslední chvíli zablokoval Holeňák. V nastaveném čase ještě Bureš zlikvidoval Dočkalovu střelu.

Po změně stran opět chyboval Gecov, Polách si narazil s Doškem a zakončující Rabušic minul jen těsně tyčku domácí branky. Liberečtí přidali na aktivitě, ale obrana Brna byla velice pozorná. V 66. minutě měl velkou smůlu Chorvat Kerič, který jen o centimetry minul míč před odkrytou brankou. Za okamžik udělal velkou chybu Dejmek, tu díky rychlému vyběhnutí brankáře Hauzra Došek nepotrestal.

Brňané sehráli konec druhého poločasu velice chytře a Liberci žádný velký tlak nedovolili. Díky pozorné obraně a jediné trefě Rabušice vyhráli hosté tak trošku překvapivě na půdě Liberce.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 3:0

09.08.2009 17:00

Góly: 4. Vlastimil Stožický, 22. Aidin Mahmutovič, 79. Vlastimil Vidlička

Povedený úvod zápasu v podání Teplic přinesl sice dva rychlé góly, poté však následovalo podprůměrných sedmdesát minut. V závěru alespoň nadzvihl atraktivitu ještě třetí gól domácích. Budějovičtí tak letos poprvé prohráli a právě jejich dnešní soupeř se v tabulce zaslouženě posune před ně.

Hned v první minutě se Stínadla dočkala čisté gólovky, kterou spálil Stožický, když se po rohu dostal ke střele do odkryté branky. Míč ale parádním zákrokem vyrazil Kučera. Teplický hráč si ale počkal jen další tři minutky a z gólu se radoval. Vidlička svůj pas přetáhl tak šikovně, až se hostující obránci jen dívali, jak Stožický zblízka uklízí míč do jejich sítě.

Budějovická snaha o vyrovnání byla prakticky nulová a pozásluze byla potrestána po dvaadvaceti minutách hry. Vachoušek přesnou přihrávkou za obranu vyslal do úniku Mahmutoviče, který zachoval chladnou hlavu a podél Kučery zvýšil náskok domácích. A mohlo být ještě hůře o minutu později. Rosa se vydal na útočný výlet, nasadil jesličky Hunalovi a křižnou střelou jen těsně minul bránu hostí.

Druhý gól byl ale jinak špatnou předzvěstí pro diváky. Teplice se nemusely nikam hnát, Budějovice zase nezvládly ani lehčí nápor vedoucí ke kontaktní brance, do šaten se tak po dvaceti minutách nudy šlo za pojištěného vedení domácích.

I ve druhém poločase se oba brankáři nadmíru nudili. Až po dalších dvaceti minutách Vidlička alespoň prověřil pozornost hostujícího brankáře přímým kopem z dálky střelou doprostřed. Na druhé straně se konečně odhodlali ke střele i Jihočeši, ale Dolejš po Ondráškově centru hlavičkou branku minul.

V budějovickém vápně byl o poznání úspěšnější Vidlička. Oku lahodící akci započal Vachoušek příhrou na Verbíře, který míč posunul Heskovi, ten však přenechal právě Vidličkovi, který se ráznou střelou postaral o definitivní ztvrzení vítězství. V předposlední minutě ještě po rychlém přechodu do útoku nechal vyniknout brankáře Kučeru svou střelou Mareš, zápas však byl již rozhodnut.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 2:0

09.08.2009 19:00

Góly: 6. Petr Švancara (pen.), 28. Aleš Chmelíček

Slovácko si i na potřetí připsalo dva zásahy, tentokrát však i díky skvělému Filipkovi udrželo čisté konto a připisuje si první ligové body. Olomouc obzvláště v první půli podala špatný výkon, ve druhém byla zase mistrem zahazování čistých gólovek, což v souhrnu nemohlo znamenat nic jiného než první prohru.

Slovácko před sezónou slibovalo stadion s výbornou prvoligovou atmosférou, což také od první minuty nedělního zápasu potvrzovalo. A netrvalo dlouho a zaplněný dům se mohl radovat z domácí trefy. Onofrej totiž fauloval na vápně Fujerika a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se nemohl postavit nikdo jiný než král slováckých střelců Švancara, který poslal brankáře na druhou stranu.

Jen o chvíli později nechybělo mnoho k překvapivému pojištění vedení. Po rohovém kopu se domácí dostali hned ke dvěma hlavičkám, ale na brankové čáře zaúřadoval jeden z bránících hráčů a na poslední chvíli odvrátil míč. Jenže druhý gól přeci jen přišel. Cléber unikl po levé straně, aby přesným centrem našel ve vápně osamoceného Chmelíčka, který svému bývalému zaměstnavateli lehkým přiťuknutím ke vzdálenější tyči nadělal ještě větší starosti.

V závěru poločasu se o kontaktní gól mohl postarat Janotka, ale své dvě šance před Filipkem zahodil, po jednom střetu si za slovní hříčky vysloužil dokonce žlutou kartu. Olomouc tak nenavázala na skvělý první poločas zprostřed týdne proti Aberdeenu a do šaten se poroučela s dvoubrankovým mankem.

Hned v úvodu druhé půle se mohli sami hostí oddělat vlastním gólem po rohovém kopu, když Rossiho nešťastnou hlavičku opět z brankové čáry vykopával Kaščák. Další průběh hry byl očekávatelný, když se Slovácko bezhlavě nevrhalo do útoku a soupeřům znemožňovali jakýkoliv náznak snížení.

Až dvacet minut před koncem dostal takovouto příležitost na stříbrném podnose nově příchozí Šultes. Ten ale možná neunesl pískot svých bývalých fanoušků při nástupu na hřiště, což se projevilo na jeho zakončení, když sám před brankářem zamířil přímo do Filipka.

Na druhé straně zaúřadovala také smůla, když se po rohu dostal k hlavičce Formánek, ale jeho pokus zneškodnil v ofsajdu stojící spoluhráč Abrahám. To už bylo za neúčasti Šultese, který po třech minutách musel hřiště opustit kvůli zranění. Brzy poté už se sám před Filipkem zjevil jinak neviditelný Petr, ale i tentokrát zvítězil domácí brankář, jemuž se dostalo následného skandování.

Když v samotném závěru nevyužil úniku Cléber, který z úhlu nedokázal prostřelit Drobisze, radovalo se Slovácko z výhry díky gólům z první půlhodinky. Pro Olomouc to tak byly první inkasované branky, které navíc znamenaly odjezd s prázdnou.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 3:1

09.08.2009 19:00

Góly: 3. Zdeněk Šenkeřík, 27. Zdeněk Šenkeřík, 74. Zdeněk Šenkeřík - 63. Peter Očovan

Mistrovská Slavia poprvé v letošní sezoně vyhrála a připisuje si tři body, naopak hostující Bohemians zůstávají po výsledku 3:1 na posledním místě bez bodu. Hattrickem se prezentoval Zdeněk Šenkeřík.

Diváci v Edenu nečekali na úvodní branku dlouho, už ve třetí minutě si totiž Šenkeřík narazil s Vlčkem a Slavia vedla 1:0. Zanedlouho mohlo být vyrovnáno, Mácha odcentroval až k Dittrichovi a toho zablokoval Ragued. I další velkou šanci měli hosté, Hanuš trefil Očovana a míč už směřoval do prázdné šestnáctky, tam vše vyřešil Hubáček. V 18. minutě se pro Slávii zrodila šance na navýšení výsledku, Mach totiž v pokutovém území fauloval Jaroslava Černého, jenomže sám postižený penaltu neproměnil. O deset minut později už na ukazateli skóre stav 2:0 svítil, Krajčík totiž přesně nacentroval na hlavu Šenkeříka, který se nemýlil - 2:0 pro Slávii. Podobně jako Šenkeřík se trefil po přesném centru i Vlček, branka však neplatila pro údajný ofsajd. Sešívaní byli lepším celkem a do šaten mohli opět náskok zvýraznit, Belaid vysunul Vlčka a ten pálil těsně vedle. V nastaveném čase ještě vypustil dělovku Ragued, brankář Pižanowsky ji zlikvidoval.

Brankář Pižanowsky byl i ústřední postavou ve druhém dějství, v 50. minutě totiž s obtížemi vytáhl Belaidovu střelu na břevno. Slavia kontrolovala hru, jenomže Bohemce se podařilo z ničeho nic vstřelit kontaktní gól. Dittrich nacentroval míč na Očovana, a ten snížil na 2:1 z pohledu domácích. Nicméně Slavia má v týmu Zdeňka Šenkeříka, který zanedlouho po Belaidově perfektní individuální akci zvýšil na 3:1 a zkompletoval svůj hattrick. Bohemians se mohli do zápasu znovu vrátit, to by ale musel Lencevič hlavou trefit branku pražské Slavie. V 87. minutě obdržel po brutálním zákroku na Matěje Krajčíka červenou kartu Turtenwald a bylo jasné, že tři body získá Slavia. Nic na tom nezměnil ani nebezpečný pokus v závěrečných minutách, který vypustil Naumov.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 1:3

10.08.2009 17:30

Góly: 3. Pavel Bartoš - 37. Ivo Táborský, 43. Ludovic Sylvestre, 52. Marek Kulič

Přes prachbídný úvod se Mladá Boleslav ke konci poločasu nadechla k obratu, který brzy po přestávce pojistila a získala další potřebné body v honbě za poháry. Kladno tak i podruhé doma své fanoušky nepotěšilo a zdá se, že boj o záchranu se ho bude týkat i letos.

Domácí fanoušky už ve třetí minutě mile překvapil navrátivší karetní hříšník Pavel Bartoš, který splnil očekávání v podpoře útoku, využil ledabylosti Mendyho s Peckou a hlavičkou překonal bezmocného Vorla. Kdo snad očekával okamžitý nápor favoritů, ten se mýlil. Pavlík se v brance až nečekaně nudil, naopak hostující brankář mohl děkovat i pomeznímu, který mával i pouhý náznak ofsajdové pozice.

Po půlhodince hry mohl bezzubost hostů potrestat Procházka, ale po odraženém rohu pálil nad. Obdobná situace se odehrála jen o minutu později na druhé straně, Táborský pálil o poznání líp, ale Pavlík se vyznamenal parádním zákrokem. Druhý souboj už ale vyzněl lépe pro hostujícího hráče. Sylvestre využil kladenských kuželů k ladnému průniku do vápna, přihrál na Táborského, který pohotovou levačkou sice nechal Pavlíka na míč sáhnout, brance však již nezabránil.

Boleslavští nabrali nový dech a přišla ledová sprcha pro Kladno. Sylvestre se zrychlením zbavil nedůrazného obránce a z dobrých třiceti metrů napálil míč přesně k tyči. Pavlík se natahoval zbytečně. Po skvělém závěru tak do šaten odcházeli veselejší hosté.

A právě obrat do šatny nejspíše rozhodl zápas po psychologické strany. Boleslav rozhodně v prvních minutách netlačila Kladno na vápně, ale v pohodě hrající Kulič si dvěma kličkami udělal prostor pro střelu z hloubi vápna a pokusem ke vzdálenější tyči nedal Pavlíkovi šanci. Domácí brankář se tak alespoň vyznamenal dvě minuty poté proti obdobné střele Pecky.

A hned v další minutě přišla další gólová šance. Rolko chytře přizdvihl přímý kop a Pavlík opět zachránil své spoluhráče od předčasného konce. Opařené Kladno kazilo především finální část, ale nouze nebylo ani o špatnou rozehrávku. To samozřejmě bylo na škodu pro fotbal, který po hodině dobré hry začínal nudit.

Až deset minut před koncem užuž zvedali domácí ruce nad hlavu, jenže Holubova hlavička z vápna sotva lízla vzdálenější tyč Vorlovy branky. Zbylý čas už byl ve znamení rezignace domácích a nepřesných pro diváky dělaných akcí hostů. 2 222 diváků tak vidělo obrat favoritů z Boleslavi, kteří dvěma góly během šesti minut poslali Kladno do kolen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav32108:37
2.1. FC Brno32103:07
3.FK Jablonec32105:37
4.Baník Ostrava32103:17
5.FK Teplice31205:25
6.1. FK Příbram31114:34
7.Viktoria Plzeň31115:54
8.Slavia Praha31114:44
9.Sigma Olomouc31112:24
10.České Budějovice31113:44
11.1. FC Slovácko31026:63
12.Sparta Praha30301:13
13.Bohemians 190530210:12
14.Slovan Liberec30122:61
SK Kladno30122:61
16.Bohemians Praha30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (378)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmm sparta jedéééé..

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Tomekcz

skoda ta tutovka pribrami na konci, mohlo byt veseleji

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragédie ta Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu dokázal porazit zatím jenom Panathinaikos, to není špatní vizitka.

Reagovat
Miky.77.14

pěkně Spartička Se smějete Slavii a když zítra vyhraje,je před váma

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že si zatím Sparta i Slavia můžou tak akorát podat ruku...

Reagovat
Bakary3

Tak tim bych se neoháněl..

Reagovat
Miky.77.14

Reagovat
honziss

Sparta válí, ještě neprohrála.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, s celkovým skórem 1:1 po 3 zápasech se má opravdu čím chlubit. Jestli bude takto pokračovat a o tom velmi pochybuji, tak si může o prvních příčkách jen zdát.

Reagovat
centos

sarkasmus..

Reagovat
herbage

ženská...

Reagovat
centos

Ty s tím mají vlastně problém, co?

Reagovat
herbage

evidentně

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, chlapy, abyste si nerejpli, co?

Reagovat
Bakary3

Chlapi ! Normálně neopravuju, ale když už je tu to rejpání

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsko, sestro moje cosijakorodná, prosím tě, mlč.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

A vy vostatní můžete bejt rádi, že jste chlapy s tvrdým.

Reagovat
Bakary3

To zase jo

Reagovat
herbage

Hele, nech už svojí drahou a milovanou sestříčku napokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs, tak jsem to taky myslela

Reagovat
smazaný uživatel

ze by 30 bodu po konci sezony?sem spartan a nemuzu se na to divat,je to totalni hnus to co predvadi,nechapu je proste,tak luxusne zahrajou proti panathinaikosu doma a pak hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prazsky S maji nakou krizi ne?Preju jim to (samozrejme ze v EL ne,to at postoupi co nejvic nasich tymu)

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je to tipický ,,syndrom vyhoření,,

prostě chybí motivace u obou S

Reagovat
smazaný uživatel

jak nam muze chybet motivace kdyz sme za posledni 2 roky vyhrali jen jednou cesky pohar???

Reagovat
soukup

jo tak motivace to jako, že už je nebaví vyhrávat ligu, tak si dají letos trošku voraz a pohodičku ve středu tabulky? nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň gól, to je postup dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak gratuluji spartě k první trefě :-)

Reagovat
JarousFCB

Příbram mě mile překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je fakt neskutečné. Bez komentáře, každopádně už by se mohl někdo vzbudit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se teď vzbudil. Strašně mě bolí hlava. V celým baráku už není ani denaturovanej líh. A koukám, že 1:1 je tady zas. Děsnej výsledek. Zvlášť, když ještě minutu před koncem je to 1:0. Jdu zjistit, co je za den a proč tady není kafe.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady všichni řehtáte? Já si ve středu připadal, jako bych při jediným protočení rulety prohrál milion. A přitom jsme v přibližně stejném časovém úseku přišli "jen" o 185 koulí + já nevím kolik za bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajs, co ti říká: 30 vteřin? Mne už z toho, jak to tu omýláš doma co chvíli, dost značně bolí hlava. Doufám, že jsi už z toho "vyléčený" nebo spíše "vychlastaný" a bude doma klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Klídek, třeba to bylo jen tím, že byl Jožka na Slovinsku či kde

Reagovat
smazaný uživatel

Jožka si tam beztak jel hledat už angažmá, protože cítí zákulisního tlaky od Danyho...

Reagovat
JarousFCB

Upřímně mi je to putná jen at je Sparta tam kde je popř. ještě níže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Spartě, první vstřelený ligový gól v sezoně určitě zvedne sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník je neuvěřitelný, útočit pravidelně se třemi hráči, to je humus. Koubka nemám rád a potvrzuje to. To je antifotbal v domácím zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí to 0:0 nebo padne jeden jediný gól, ze standartky, jinak není šance aby diváci viděla branku.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Limberský?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje. Standard.

Reagovat
$dolar$

Hraje, ale nic moc, dozadu dobry dopredu se moc nedostava

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to očividně dané Vrbovou taktikou.

Reagovat
smazaný uživatel

já to chtěl kvůli těm standartkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň beton, Baník beton. Chjo. ... Ještě bych zmínil tady na EF často kritizovaného Jiráčka. Výborný dozadu, slabý dopředu. Do venkovních zápasů ano, doma bych nechal hrát na křídlech Rajtorala a Petrželu.

Reagovat
$dolar$

Jiracek at jde do prdele a at si sebou vezme i Vrbu Nechapu to stahne nejlepsiho naseho hrace Petrzelu a tragickyho Jiracka tam necha

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zaujatý. Jiráček je bezchybný dozadu, určitě není tragický. Ale souhlasím, že Vrba je divný, Plzeňáci mají takové předpoklady přehrát 14 ze 16 soupeřů GL, ale on to zabíjí betonem.

Reagovat
$dolar$

Tak on Banik skvele branil, ale sere mi to, Jiracek je prumernej druholigovej hrac, vubec nechapu co dela u nas a mame Rajtorala s Petrzelkou jako kridla tak spolu si jeste nezahrali

Reagovat
smazaný uživatel

No on má Jiráček opravdu jedinou výhodu, odebírání míče. Ale nechápu proč takový hráč hraje na LM nebo dokonce křídlo. Neumí nic dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Vidim to na jabloneckej trhák po tomto kole

Reagovat
$dolar$

Proc zrovna ten haluzak Seru na to , Vrbo jdi do rite

Reagovat
smazaný uživatel

jaký haluzák to byl výstavní gól

Reagovat
Radar

Ale je vidět že se Zeher hoodně změnil a to k dobrému, už to není ten namachrovaný sólista

Reagovat
$dolar$

Gol byl hezky, ale Zeher je haluzak

Reagovat
Radar

2 gól v sezoně druha haluz že

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A je tam :)

Reagovat
JarousFCB

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, zápas nudný, ale ten gól úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tento rok nebude Baník zřejmě dostávat moc branek, bohužel jich asi ani moc nedá. Ale budiž, když to přinese výsledky.

Reagovat
$dolar$

To je naprosto to same co minuly rok, proste prokleti prvni zapas vyhrajeme a pak dalsich 7 ne

Reagovat
JarousFCB

Musím uznat že Plzeň má na to hrát o poháry ... ale má taky brutální smůlu

Reagovat
$dolar$

Vrbo tleskam, potrebujeme utocit a on tam da stopera Navratila

Reagovat
božský John

Asi se snažil zmást soupeře

Reagovat
Radar

Snad u vás zabodujem těším se do Jablonca jak cyp

Reagovat
božský John

A já zrovna jedu v neděli do řiti..achyych ouvej

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč zápasu podle mě Lička.

Reagovat
$dolar$

Taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíš pro zehera a míčolu

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to líbilo, hlavně ten výsledek, gol a to nasazení a presink našich i když v moderním fotbale se útočí ve více než třech lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že Pamič to opět zařídil .

Reagovat
$dolar$

Hruza tenhle zapas nam prohral Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Když chvílemi zvýšila Plzeň pohyb jednoznačně Baník dokázala přehrávat. Jenomže třikrát za zápas útočit jako mužstvo, ne ve třech hráčích, je hrozně málo.

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu ja to taky nechapu, v druhym polocase jsme je privreli, mela byt penalta, ale to je jedno, trochu jsme podrzeli balon, a potom jsme zase zacali nakopavat balony a zase to bylo o nicem...

Reagovat
Radar

Já si myslím že by sudí tu pentli pískl kdyby hráč plzně neletěl k zemi tak ochotně, bo to z dálky vypadalo že simuluje, jinak faul to samozřejmě byl. Vám sudí upřel pentli nám zase dva průniky na brankáře

Reagovat
centos

To myslíš toho simulanta s jedenáctkou?

Reagovat
JarousFCB

Vrba je dobrý trenér ale některé jeho kroky taky nechápu asi nechtěl potupit oblíbený klub

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Zeher

Reagovat
$dolar$

Nadruhou stranu banik velmi dobre branil, takze gratuluji

Reagovat
JarousFCB

Dík

Reagovat
Radar

Děkujem, takhle presovat jsem nás ještě neviděl, tohli mi u Večeři chybělo, jinak viktorka mě zklamala, těšil jsem se na "útočné orgie"

Reagovat
smazaný uživatel

No taky sem se bal ale nepředvedli vůůbec nic. Asi jsme byli připraven tím presingem. Doufám, že tohle zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, na zápas jsem koukal. Chybělo mi tam mnohem větší nasazení a šance. Ale byla radost se dívat na Horvátha. Ten ikdyž neměl míč, tak udělal spousty práce. Když ho měl, tak ty přihrávky měli oči. Pořád se řeší, koho místo Rosickýho, koho v repre na střed. Pořád se tam zkouší ti stejní "vometáci", já bych dal příležitost určitě Horváthovi. Je zkušenej, není nejmladší, ale když chybí Rosa, tak se nedá prostě nic dělat. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to s ním taky zkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

tady je lehke dilema: zkusit nezkuseneho moravka, na kterem repre jednou bude stat, nebo zkuseneho horvatha, ketry sice docasne vypomuze (asi lepe nez moravek), ale zadna budoucnost to teda neni...

Reagovat
smazaný uživatel

morávka néé, obránců máme habaděj

Reagovat
JarousFCB

A co Verbíře ?

Reagovat
smazaný uživatel

jako maskota počkáme až se kalouda rozehraje ve spartě, když hrál za U20 tak řídil hru a hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem psal, že do budoucnosti není. Jenže když máme tak spackanou kvalifikaci, tak času moc není. Horvi je zkušenej a určitě by se rychle adaptoval. Já myslím, že je to správná volba...škoda, že o něm ani neuvažujou

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajmavej napad to by mohlo fungovat jeho prihravky jsou nadherne a maji smysl treba by to probudilo Baryho

Reagovat
JarousFCB

Ted si rychle musím screenout tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

pane chovanec, tahnete uz do p*dele. tady je neco spatne, hodne spatne a je potreba to napravit a vy na to zrejme nemate, uz to ukazujete druhym rokem. mimo jine jste taky totalne prokaucoval zapas v athenach, coz mohl byt nejvetsi uspech sparty v poslednich nekolika letech...

co se to s tou spartou ku*va deje?!

kez by se vratil vita lavicka, kretinsky by navzdy odletel do ghany rejzovat na obchodu s kakaem a chovance zbavili vsech postu ve sparte a poslali dozivotne za zasluhy trenovat spartak kamcatka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tu další předpověď : V příštím kole očekávejte nanebevzývání tataráku

Reagovat
Radar

Koubek vysmaty jak lečo Jinak to ježdění baníku po prdeli se vyplácí

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně měla kopat Plzeň pentli. Komentátorům se do toho moc nechtělo, ale kdo viděl, musí přizant, že to bylo naprosto jasné ...

Reagovat
$dolar$

Jj mela, ale na to se vymlouvat nema cenu, dneska jsme si zaslouzili prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to neviděl,a le co sem viděl byly minimálně dva totálně špatně odpískané ofsajdy kdy by šel hráč na bránu

Reagovat
centos

Jo, tyhle situace se mají pouštět..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to máš pravdu. Já jsem spíše kritizoval, že se tohle nepíská, ač to sudí vidět prostě musel. Jsou to malé fauly, které ale prostě překazí útočícímu hráči jeho akci a pískat se tohle musí - zastavil ho naprosto jasně tělem a rukou, což je bránění ve hře. A aby toho nebylo málo, tak komentátor řekne, že je fotbal kontaktní sport. To mě poser ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se co se piska na ostrovech tady se bek otre o utocnika a z devadesati procent nasleduje kulturni vlozka kterou by nejvic ocenili na Barandove

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth ho prostě zastavil nedovoleně. útočící hráč si kolem něj hodil balon a on šel tělem do hráče a ještě dal nahoru ruku, aby si byl jist, že ten opradu neprojde. Učebnicové bránení ve hře ...

Reagovat
centos

Teď jsem to viděl a jo, asi to byl faul. Nicméně to Plzeňák (Petržela?) přihrál tak, že to naprosto zabil. Na stadioně jsem se divil, že za to nedostal žlutou..

Reagovat
JarousFCB

Snad mi Sochaux nepodělá den

Reagovat
smazaný uživatel

koho koupilo sochaux ke svěrkymu do útoku místo toho turka?

Reagovat
smazaný uživatel

no pánové, ale zase na druhou stranu ten pád byl jasně nahraný, takže si tím Petržela moc nepomoh...jinak si myslím, že je to tak 50:50 jestli to rozhodčí pískne...

Reagovat
Radar

Přišel Davies, ale nevím jestli do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

j, do utoku, nahradit erdince

Reagovat
JarousFCB

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe ta koncovka a pak že hraje příbram hnusnej fobal pěkně solidně útočnej žádnej beton a dos santosn bez komentáře celkem 90minut 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem v obraze. Předtím jsem byl pod obraz. Dodatečně gratuluji Liberci a Olomouci k postupu. CZ Bělehrad mi moc radost neudělal, k ostatním zatim nic neříkám, nemám sílu. Sparta třetí remíza, hmm, zajímavé. No, zažil jsem doby, kdy se všichni smáli Slavii. Zažil jsem i doby, kdy se všichni smáli Spartě. Ale aby se všichni smáli Slavii A Spartě najednou - to je novinka. Jsem zvědavej na tu Bohemku. Červená a bílá se mi tak nějak slévá dohromady, ale jinak to moc růžově nevidím.

Reagovat
Staenly10

... Tak ono to ej ejdno jestlimáme CZ nebo Poltavu,stejně to bude boj hlavně s psychikou... Já si radši už nepřál nikoho,protože to je opravdu úplně jedno koho máme...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej s tou bílou a červenou!!! Nepřeháněj!!! Zásoby vína jsou už na minimu. Co budu pít já??? Heč, já vím, kde to růžové je schované

Reagovat
Shevchenko

ROOOOOOBERT ZEHEEEEEEEEEER !!!!!! FC FCB FC BANÍK OLÉÉÉ !!!

Reagovat
Radar

Druhá strana FC FCB FC BANÍK OLÉÉÉ !!!

Reagovat
centos

Baník velmi dobře. Nechápu, proč tu někdo mluví o betonu, o tom není ani řeč.. Dozadu je to poctivý výkon a dopředu se na to taky dá dívat, jen chybí kvalita typu Svěrkoše; přijde mi, že často neví, co s balonem, tak ho pošlou zas někomu jinému.. A bojí se střílet. Plzeň docela zklamání.

Jen se mi nelíbí Tomašák, ten vzadu dost hoří.

Zeher nádhera

Reagovat
Radar

Ale po stranách Máslo dobře zahrál, je vidět že mu záložník více sedí

Reagovat
centos

Jo jo. Ofenzivu hrál hodně dobře i před zraněním. Ale asi není kde brát levého beka nebo co..

A ještě za návštěvu a za Plzeňáky, že vůbec dojeli. Jsem rád, že se nechyt pokřik "co vás tak málo", který tam nějaký mamlas rozjížděl.

Reagovat
$dolar$

Ono by bylo vice lidi kdyby bylo lepsi spojeni , u nas na foru se o tom bavilo, ze bud se nemuzou podivat na cely zapas, nebo se vrati domu az v 6 rano a to je docela neprijemny

Reagovat
centos

wtz. Je to dost daleko, takže i tak respekt.

Reagovat
Radar

plzeňáci zatím byli pokaždé na bazalech

Reagovat
centos

tak možné to je.. :)

Reagovat
centos
Reagovat
JarousFCB

Kolik tam bylo Plzeňáků ?

Reagovat
Shevchenko

Chtěl jsem je počítal, řekl bych tak 20.

Reagovat
JarousFCB

To je dost slušné na Plzeň ! Jen tak dál a Support ?

Reagovat
centos

Krom začátku jsem neslyšel. A byl tam nějaký menší incident, asi kvůli světlici nebo co to bylo.

Reagovat
JarousFCB

To že si neslyšel znamená, že si neslyšel support ? Nebo že si neslyšel kvůli supportu ...

Reagovat
centos

Asi obojí :) Z centra dění (no, P2) jsem je skoro neslyšel. V televizi to asi bylo jinak.

Reagovat
JarousFCB

Protože to není žádný bek ! Nechápu proč nehraje Tchuř ...

Reagovat
centos

Má prý něco s kolenem.

Reagovat
JarousFCB

aha ... tak to nevím ... ať už je zdravý Řezník

Reagovat
centos

Zítra by měl taky hrát.. snad se prodá, ty 3mil € by se hodily.

Reagovat
$dolar$

3 mil Eur za Tchure?

Reagovat
$dolar$

Jej pardon spatne jsem se podival ale stejne 3 melouny za reznika je k smichu

Reagovat
centos

Konkrétní nabídka byla, kdyby se nezranil, už hraje jinde..

Reagovat
$dolar$

Ale ted uz je to pase, vic jak melouna za nej nedostanete

Reagovat
centos

Pokud ho za ty prachy pustí. Ale asi máš pravdu

Reagovat
JarousFCB

Uvidíme je furt mladej a jestli se rozehraje ...

Reagovat
Shevchenko

Tak to je jasné, že momentálně ne. Uvidíme na konci sezóny.

Reagovat
centos

Řezníka :)

Reagovat
JarousFCB

O tom žádná hodí se každá kačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Róbert, dobře...

Reagovat
vanGomm

Sparta ze 3 zápasů v lize 3 plichty.Zatím to vypadá na útok na loňský rekord Č.Budějovic.No kurzy jsou na ty remízy zatím slušný.Uvidí se v příštích kolech jest-li to sázkovky nevorvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a to kdyby Pribram chtela mohla vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

No ještěže Příbram nechtěla...

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

By mne zajímalo, jak by vypadala výsledná tabulka, kdyby všichni chtěli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher je borec!

Reagovat
tomasinho

Paráda dneska,sice žádný extra fotbal, ale zasloužená výhra, plzeň kromě Neuwirthovi malé domů nic neukázala. A robo ho tam pověsil náramně

Reagovat
Shevchenko

Náhodou to Aleš udělal zkušeně, s naprostým přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

sem rad ze hraje peta tomasak stale ho vidim tady unas v albrechticich myslim za zaloha mu zvedci vic ale konkurence je velka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň byla pěkně trapná, Zeher, jak jsem ho neměl rád, tak teď mi byl neuvěřitelně sympatický. Ten gól, to byla už jen třešnička na dortu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem včera viděl jenom sekaně 1.poločas a můžu říct, že je to dokola to samé. Neschopnost záložníků cokoliv vymyslet a když už tak to tam nikdo nepromění. Počkám si večer na dohráno, ale kdo zavinil ten gól?

Reagovat
M11

bohemka 3 zapasy.. skore 0-1

Reagovat
božský John

Přesně...vy máte 0 bodů a skóre 4:6, oni 2 body a skóre 0:1 ....a váš fotbal s jejich "fotbalem" se naprosto nedá srovnávat....

Reagovat
božský John

Takhle bych tu tabulku ponechal až do konce ligy

Reagovat
Radar

Hej ani ne

Reagovat
božský John

Že Tě huba nebolí...2. místo je krásný, kór když jste ještě nedávno na jaře byli zralý na ručník..

Reagovat
Radar

Však byl bych spokojen s 2 flekem. proto ten ,

Reagovat
božský John

No proto...

Reagovat
Radar

Stali by jste se mistry postoupili do LM, za vydelane penize by jste betonem zalili to prázdné místo za branou at to nejak vypada

Reagovat
Radar

Ty bys přál slovácku pád ?

Reagovat
božský John

Hold špatně namíchanej beton..

Reagovat
M11

to je dobre

Reagovat
Radar

..a naprostá neschopnost něco vytvořit

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Jablonec

Reagovat
Radar

"Klokani mají v Ďolíčku muzeum, prohráli však s Jabloncem 0:1" Ty vole to je titulek

Reagovat
božský John

Jablonec fandí slušným,pokorným a vychovaným lidem- Brno do toho ! ! !

Reagovat
Radar

remíza by byla ideální

Reagovat
božský John

Je fakt, že by Boby Brno šlo před nás..

Reagovat
Radar

MUsíme u vás bodovat je ti to jasné ? Na oplátku dáme bůra Liberci

Reagovat
soukup

to půjde i tak

Reagovat
božský John

Kdyby ste plichtili,tak ne..takhle to bylo myšleno..dík za krásný den..sice jsem málem zkolaboval, ale JBC a Brno kompenzuje

Reagovat
soukup

jo no blbě sem to napsal, já to myslel, jako že je jen otázka času, než bude Brno před váma

Reagovat
božský John

Ale vidět Koberec na červeně označených příčkách za to stojí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek

Reagovat
smazaný uživatel

bohuřel levá obrana je naší nejvetší slabinou už 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo Brnoooooooooooo!!!!Dobre Rabusic

Reagovat
domingo

Ten Liberec je strašně labilní, sestavu má kvalitativně na úrovni nejužší ligové špičky, jenže kromě Holeňáka a eventuálně Nezmara s Papouškem jsou to všechno dvacetiletí kluci škoda, že to takhle drbou

Reagovat
božský John

Je to jeden velkej zvěřinec: Papoušek,Liška,Kozel,Nezmar...co bys chtěl?

Reagovat
domingo

Teda co znám lidi z Liberce, tak nikdo nad Jabloncem nebrblá tolik co ty nad nima

Reagovat
božský John

Oni se bojí říct, že to jsou lumpové a sígři. Já jsem natolik nebojácnej, že se nebojím tyto pravdy bez všech okolků prezentovat

Reagovat
domingo

No ta část, kterou z Jablonce znám, konkrétně část mezi Vratislavicema a konečnou šaliny, to je něco jako Cejl v Brně...rozmlácený baráky s prapodivnými obyvateli...na to jsi taky hrdej?

Reagovat
božský John

To jsou liberečáci(jestli myslíš zelený údolí) který zmoudřeli a šli vandrovat o kousek blíž k Jablonci. Obecně se dá říct, že všechno špatný v Jablonci, jsou běženci z Liberce, kteří se snaží dostat na Jablonecko...

Reagovat
domingo

Já nevím, co myslím, já to tam neznám kolem zastávky Měnírna. Tfujtajxl.

Každopádně stotisícový město, kde se neobtěžujou ukazovat ani hlásit zastávky v MHD, takže přespolní nemá šanci dostat se tam, kam chce, je fakt světová rarita.

Reagovat
božský John

Jo Měnírna-zelený údolí mno...tam u tech baráků jsem bílou nohu v životě neviděl..ale to už není Jablonec..to už je snad i okres Liberec pokud se nemjelim

Hold, jeden velkej zvěřinec...

Reagovat
domingo

Reagovat
božský John

Přesně, já na to taky nemám slov..

Reagovat
herbage

Ještě že už odešli Kaloušek se Slepičkou

Reagovat
herbage

Samozřejmě Venca KOloušek

Reagovat
božský John

A johana- tak se říká tomu pavoukovi s dlouhejma nohama..

Reagovat
herbage

Když jsem šel z hub, ztratil jsem zub, našel ho Johana, z dlouhýma nohama, já na něj dup, dej sem ten zub, nebo ti vytrhnu z drdolu chlup

Reagovat
smazaný uživatel

NašlA ho Johana - ale tahle nemá s pavoukama sekáčema nic společnýho.

Reagovat
herbage

Ale má Ta je o tom, jak jsem na Šumavě na houbách potkal v lese Petra Johanu a on mi nechtěl dát zub, tak dostal nakládačku a dodnes je z toho plešatej, jak jsem mu vytrhl drdol i s kořínky

Reagovat
božský John

200. pro FK Baumit Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, 65. minuta a už to zase začíná. Už jsme mohli vést tak 5:0, kdyby Vlčák nebyl pořád v ofsajdu, Černý dal pentli, atp. Místo toho dala Bohemka na 2:1, celej manšaft už je nervní a bude dělat hovadiny. Tohle fakt není o fotbalovejch schopnostech, ale o klidu a psychice. Jarolím by měl angažovat docenta Chocholouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó, Šenky zrovna hattrick. Obdiv pro Belaida za nesobecký přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

a za to skvělý sólo

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, kdyby to po takovým sóle práskl do branky tak by se nejspíš trefil - a byl by to gól měsíce.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Radar

Tak Jarolím už asi dostal rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Střížkovu by ho dostal každý

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně jsem spokojenej, že postavil Šenkyho, Belaida a Krajčíka. Podle mě kdyby to udělal ve středu, tak ještě furt lítalo v luftu 200 mega.

Reagovat
Staenly10

Sakra,snažim se na to zapomenout a nejdřív mi to připomene Střížkov,kterej si jako na potvoru vezme černo-žlutý dresy a teď ještě ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na takovej zápas se nezapomíná. Už je to hodně let, ale třeba na nakládačku pěti gólů od Grasshoppers si vzpomínám matně, zato gól Šachťoru v poslední minutě doma na 1-1, prodloužení a následné vyřazení - to je prostě takovej šok, že nemáš šanci zapomenout. Tři dny jsem byl totálně na sračky, vychlastal jsem, co jsem doma našel - není šance.

Reagovat
Staenly10

... Tadyten zápas mě bude pronálsledovat ještě hodně dlouho. JAk byla asi tak 89. minuta a začínali mít tlak,tak jsem byl tak nervózní,že jsem všechno pozavíral a šel na chvilinku pryč. Jakmile jsem na livescore viděl výsledek 1-1,tak jsem asi 5 minut seděl bezjakýhokoliv hnutí a jenčuměl na monitor...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tu zase? 30 sekund!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra bylo tedko? Ukradnuta hymna baníku?

Reagovat
centos

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisticti fans.

Reagovat
Radar

demence v těch vršovicích je to nějaký zvyk či co

Reagovat
centos

tak to bych rád slyšel

Reagovat
Radar

Na slávce? bo na synotu jsem nic neslyšel

Reagovat
JarousFCB

Co? To už by bylo fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

no ten nejznámější nápěv, baníčku, my jsme s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej pokřik na tuhle vaši melodii nemáme.

Reagovat
Riijkark

mas na mysli ten posledni choral "nase slavia, vzdycky tu bude..." ? tam je to jina melodie nez u "banicku my sme s tebou"

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol dal zeher len nech mu forma VYDRZI

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík ukázal že je nejlepší útočníkem který je teď ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Vlčák je bohužel totálně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Vlčák je dobrej, dere se dopředu, neschází mu nasazení (na rozdíl od klidu), chce to dávat pozor na ofsajd, jeden gól a on se chytne.

Reagovat
Counter

Viděl někdo pořádněji první Šenkeříkův gól? Z jediného záběru, který jsem viděl, to vypadalo na ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra na Slovácku mi nevadí, hlavně ať nespadnou. Sigma hrála dobře, byla lepší, ale nedala goly, a to se hold nevyhrává. FCS

Reagovat
Shevchenko

Ty vole ten Liberec je tragický. letos je vidím dost dole. Jinak v Hattricku je tipují na 3. flek, ostatně celé o to otipovali dost divně.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tipovali nas?

Reagovat
Radar

určitě dole

Reagovat
Shevchenko

8.

Reagovat
Shevchenko

Ale já to beru s rezervou, minulý rok nás tipovali na titul.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tady takove tipovani nema vubec zadnu cenu, je to o haluzi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hra pro fanoušky

Reagovat
božský John

A nás?

Reagovat
Shevchenko

1.Slavia, 2.Sparta, 3.Liberec, 4.Ml.Boleslav, 5.Plzeň, 6.Jablonec, 7.Olomouc, 8.Baník, 9.Teplice, 10.Brno, 11.1905, 12.Slovácko, 13.Budějovice, 14.Příbram, 15.Kladno, 16.Bohemians.

Reagovat
JarousFCB

to je tip Hatricku ?

Reagovat
Shevchenko

Jo

Reagovat
JarousFCB

Máš svůj tip ?

Reagovat
Shevchenko

Ani ne. Tohle se snad ani nedá tipnout, snad jen přibližně.

Reagovat
sosna

Dobývání Slovácké tvrze skončilo. Dvě haluze na začátku a tragická koncovka, snad to bude proti Evertonu MNOHEM lepší. pro Švancaru a Hořavu pro komentátora Fotbal živě. Veškeré informace o obou mužstvech získal z dnešního deníku Sport. A servíroval je opravdu výborně. Brazilec Kajaham.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc jsem se smál jak označil Clébera(černocha) za Švancaru

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal Švancy a Hoři to už sem se nedival

Reagovat
fantomas

Šenkeeeeeeeee. To je bourák.

Reagovat
Staenly10

... Ses tu zase ukázal jo?

Reagovat
fantomas

Chlapi, byl sem zase tejden mimo civilizaci, na místě, který nezná ani GPS, tři čárky signálu a šel sem bouchat ohňostroj, vůbec to je se mnou celý prázdniny takle nahnutý...ale kámoš tam bral notebook a wifi v jídelně taky měli, tak sme zkoukli druhou půli Sparty a na idnesu pak výsledek Slávie. Nebyl sem z toho uplně špatnej, tam se myslelo na něco docela jinýho, než je fotbal, ale stejně mi teď muj chráněnec výýbordelně spravil pošramocenou náladu.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar. Já už měl strach, že tě Louis de Funes dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochvala pro Slovácko. Jejich dva fíky v každém zápase jsou na nováčka obdivuhodné.

Reagovat
JarousFCB

Ve dvou ze tří, ale kopali pently

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 s Plzní, 2-3 s Jabloncem, a 2-0 teď.

Reagovat
JarousFCB

Jo ale proti Plzni penalta proti Sigmě penalta ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fotbal.

Reagovat
JarousFCB

Jo ale tím pádem ty dva góly na zápas neberu jako až takový zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba by to i bez těch penalt byli goly. To stejně svědčí o skvělých utočnících, jdou do vápna, nebojí se, a pak z toho pramení penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že se cpete do vápna tak, že jsou z toho pentle, stojí za pochvalu.

Reagovat
georgeo

co by sparta za ty goly z penalt dala?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka s tou pentlí dneska taky.

Reagovat
georgeo

jsem neviděl...viděl jsem všechny tři zápasy slovácka v sezoně...prezentují se jako nováček tak, že to určitě nikdo nečekal...po skoro identických zápasech s Plzní a Jabloncem už dneska byla vidět trošku vyspělost a taktický výkon, ikdyž o pohledné akce nouze nebyla...ale to všechno bylo dáno tím, že prostě tři body byly životně důležité...k těm penaltám: dnešní jsem viděl jedenkrát, opakovačka nebyla k dispozici, takže nemůžu soudit...s Plzní ta penalta byla jasná, aj Ticháček to přiznal..v Jablonci měli koupat penalty oba týmy, bohužel kopal pouze Jablonec...ale vymlouvat se na nějaké goly z penalt je ubohost...penalty byly vypracované, žádné filmování, žádné darování sudích

Reagovat
Staenly10

No to mi povídej. Jak jí Jarda nedal,tak jsem si řikal,že zase po tý neproměněný penaltě budou pod dekou,ale naštěstí přišel celkem rychlej gól,tak to bylo ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, tož to trochu shrnu. KJ mi zvedl náladu, když nasadil moje oblíbené hráče, snad jen ten Hanuš v bráně - je pořád dost nejistej hlavně při vybíhání, asi se učil od Čecha. Když bude tohle základ sestavy doplňovanej Hlouškem a Čelůstkou, mohlo by to klapat. Vlčák se musí uklidnit a zase budou gólový hody. Akorát je na houby, že jsme vyfasovali karet jak na mariášovej turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Možu se zeptat nějakého brnáka, kolik stojí lístek na zápas. Jen tak orientačně. Asi udělám v pátek výjezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Já platil minulej týden do kotle Slavie 60 babek.

Reagovat
soukup

60 stání - 80 sezení nekrytý - 100 sezení krytý

Reagovat
smazaný uživatel

pry ukradena hymna baniku :D Tak jestli je hymna Baniku na tuhle melodii, tak to pak sorry

http://www.youtube.com/watch?v=CtmbZbzr680

Reagovat
centos

Jackson je stará kopírka.

Reagovat
Miky.77.14

Konečně dal Jarolím sestavu,co za něco stojí,akorát ten Hanuš nemůže prostě za Slavii chytat. Je nejistej,neví kdy má vyhýhat,je úplně splašenej. Musí Slavie prostě koupit hned golmana,nejlepší by byl Belaň ze Střížkova. Jinak Standa je už za zenitem,boužel,mam ho rád,ale je vidět,že už neni ani tak rychlej,prostě hraje dost špatně,kazil všechno a Jarolím ho tam nechá trapit do 80.minuty. Jinak Raged by mohl víc hrát do předu,má krásný přihrávky a dobrou střelu. Jinak Šenki je borec,furt sem řikal že musí hrát,to samé Tijani,ve druhé puli už mu to šlo dobře. Příště utok Šenki Naumov a do brány Vaniak,či někdo novej. Protože to je základ a tam musíme mít jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Standa zatím lepší než Naumov. On se ještě ukáže. Od Naumova jsem čekal víc, snad je jen nesehranej. S Hanušem souhlasím, nevím proč nechytá Romanovs, když KJ nechce Vaniaka, asi má velké mínus za tu pohárovou stopku.

Reagovat
Miky.77.14

Jenže Standa hold hraje špatně a musí dostat šancí další a to je Naumov. Je to dobrej hráč,dokáže obejít a je celkem rychlej. Dneska měl jít na plac dřív,dostal se do dobré šance na konci,když utekl. Golmana by měli koupit a to dost rychle,jinak stim fakt nepůjde hrát. Vaniak bude krýt záda a na post jedničky někoho nového. Romanovs asi má smůlu,Jarolím snim zamete,jako s Brabcem,takže o tom bych ani neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuse bych nezatracoval musi dostat duveru a ja verim ze ji splati jinak Standa by uz potreboval nejakej ten gol zatim dava porad jen z ofsidu mno jako chtelo by to jeste jednoho utocnika prece jenom Pekhrat zranenej a Ivana vodesel sice se tam jeste do utoku nabizi Hlousek ale chtelo by to jeste jednoho klasickyho hrotaka jinak Ragued opet skvelej v defenzívni cinosti a sem zvedavej koho Karel bude davat na pravyho beka jestli Celustku nebo Krajcika kterej nabiza pomalu ale jiste fyzicku me docela hooodne prekvapil Celustka hraje fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskaj parádní fotbal na Slovácku. Kluci hráli výborně, bojovali Švanci nám to tam pozvedl Krásná návštěva přes 7000 diváků. Podle dosadadních výkonů si Slovácko ligu zaslouží Díky všem za krásnou atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouží si ji až ji vybojuje ne koupí To tvrdík jako moravák. Přeju vám sestup a pak se vraťe regulérně někdy....

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že bych byl radši kdyby ligu vybojovali, ale není to první tým. Teďkom už se obávat nemusíš Ja je schálil za výkony které předvádí, ne že koupili ligu ale jinak díky az názor Jinak někdo tady psal že penalta byla nařízena nesprávně. Moment sem mooc neviděl ale prej to bylo sporné. Ale zasejc proti Jablonci jim penaltu upřel

Reagovat
Miky.77.14

*vybíhat

Reagovat
Yanek

Krása Slovácko, byl jsem tam. LUXUS: Švancara nekompromisně, ten Kléber taky nehrál špatně a ze strany Olomouce se vyplatí vyzdvihnout Rossiho a jeho efektní jesle Urbánkovi.

Reagovat
Tsigi

Kluci netušíte zakolik bude lupen na Bělehrad ? Na to se pojedu podívat

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze za 250 do kotle

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem dosel od televize, hledel sem na studio fotbal a to doslova, ty otazky a komentare vlaska . treba otazka na daniela hunu: Nejsou mladší hráči nervózní když přijede Sparta s hráči kteří toho mají v lize tolik odkopáno? (presne si to nepamatuju ale aj tak ) kdyby se tak zeptal pred 4-5 rokama kdy za spartu hravali sionko, poborsky, atd..... ale ted , a nebo reporterka zapasu slovacko-sigma na konci reportaze: Švancara mohl přidat ještě druhý gol, ale brankare Drobizse nepřekonal. - a byl tam zaber na clebera ktery to nedal . fakt špica tento pořad . neco jako Na slovíčko s Otou Černým

Reagovat
georgeo

já jsem při té situaci se Švancarou musel smát už během zápasu nepoznat jediného černocha na hřišti je dosti úsměvné

Reagovat
Miky.77.14

na slovíčko s Otou,tak to je fakt dobrá hovadina Radši at daj Slavii v Bělehradě do tv!

Reagovat
fabec1222

furt lepsi nez geniove na nove

Reagovat
Radar

Mno to nevím ten Ota má nehorázně blbé řeči, ale aspon to není bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo proc hraje brno se slovackem uz v patek?

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli moto GP

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nebylo 5:0 ale sem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm takhle poskladana tabulka se mi libi

Reagovat
honziss

Baník už má snad víc bodů než loni za celé jaro.

Reagovat
Radar

to teda nemá na jaře jsme měli úžasných 9 bodů

Reagovat
centos

Z toho tři body ještě na podzim (16. kolo).

Reagovat
honziss

Jo vidíš, tyhle tři body jsem zapomněl započítat. No tak ještě nemá. Ale brzy bude mít.

Reagovat
centos

Aha. Jsem myslel 9-3 z podzimu, ale ono to je 9+3. To bude hned :)

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro spící prince ze sparty

Reagovat
centos

Kolik přijelo do Edenu trumpet?

Reagovat
Miky.77.14

4

Reagovat
centos

By mě zajímalo, jestli dostávají zaplaceno..

Reagovat
Miky.77.14

dost možný ale je to celkem dost trapný,bych jim to zakázal,to je jak někde na pohřbu

Reagovat
Radar

Potrénuj reagování [reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Nepárej se s ním dej mu žlutou!

Reagovat
smazaný uživatel

nepatří to sem ale http://pavel-nedved.wbs.cz/?gen=8541 , přidejte sem nějaký vzkaz,dík

Reagovat
smazaný uživatel

di s tim nekam uz

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ty kladenské dresy jsou odporné

Reagovat
Staenly10

Přijdou mi jak z nějakého krajkého přeboru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mlada Boleslav

Reagovat
M11

Ludovic..pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

skoda jenom, ze poslednich 20 minut prestali hrat. mohli jeste neco pridat a bylo by se na co koukat. hra na udrzbu s dvougolovym naskokem uz se nam parkrat vymstila.

Reagovat
centos

Na Kladně povýšili a místo potlesku nebo pokřiků pouští během zápasu z repra už i hudbu

Reagovat
smazaný uživatel

Luda by se konečně mohl naučit česky, aby mohl dostat občanství a hrát za repre, takovýho hráče nemáme

Reagovat
centos

To fakt ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav za 3 zápasy 8 gólů a 7 bodů.. Efekt Uhrin pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Killara, později Drska to prostě nepůjde. Letos jdeme z ligy

Reagovat
$dolar$

Jak hraje Tata?

Reagovat
smazaný uživatel

kaju se, ale letos jsem zatím nestihl ani jeden zápas osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Tatanashvili je nejfotbalovější Kladeňák.

Reagovat
$dolar$

Ale nedava goly

Reagovat
centos

Nezakřikni to.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že ne? Pavlík - chytá dobře, až výborně, ale příliš často udělá fatální chybu, která většinou stojí body. V obraně hraje dobře Vítek Beneš, ale neni dost zkušený na to řídit obrannou činnost a Bartoše mám sice hodně rád, ale už na jaře to nebylo ono a letos se bojím, že bude sestupná úroveň pokračovat. Szabo je dobrý v záloze, ale zase - je tam sám. Může se povézt pár zápasů, ale celou sezónu táhnout sám nemůže. Ze zálohy dál snese ligový měřtko kromě Cigánka dlouhodobě jenom Strnad, který ale zas často fauluje a ze standartek dostáváme hodně gólů. K útoku nemam co říct, Tatanašviliho neznám a žádný ze starých jmen to moc nevytrhne. Klinka se snaží, ale většinou bez výsledku. Mašanský, Šilhan, Zachariáš? .. nejsou ligový hráči, nebo aspoň mě nepřesvědčili.

Jak říkám, moc to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Individuálně jsou na tom mladoboleslavští výborně.. Mendy - solidní technika, pavoučí nohy, které jakoby tančily, bohužel někdy vypadá jakoby se mu točila hlava i nohy. Sylvestre - s míčem nejlepší fotbalista GL. Kulič - v noze to prostě má...

Reagovat
smazaný uživatel

Ludovica sráží nevyrovnanost výkonů, jinak by už asi hrál jinde...ale když má den, tak je to top fotbalista, kterej by se podle mě neztratil ani v nejlepších ligách

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by tak vypadala i konečná tabulka, Kladno a Bohemka P. dolů a Bolka titul....

Reagovat
smazaný uživatel

jo klidne,ale Kladno bych vymenil za druhou Bohemku a Bolku bych taky vymenil,jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za koho bys BOLKU vyměnil ty vole ulízanej,beztak tady kecá zase spartan nebo baníkovec,jsi vymatlanej. pro Hando88

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

za prve me neurazej,za druhe se nauc reagovat a za treti si ukazal jakej ses imbecil,ze nedokazes rozdychat nazor nekoho jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka pod Uhrinem něco dokáže,Slavia,Sparta a Baník sliby chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ludva je nejlepší,to se furt kecá o Raguedovi a P=rudnikovovi s Wilfriedem a to co umí Mendy,Sylvestre je mnohem víc,BOLKA jen tak dál a už jim konečně všem utřete prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ragued je nejlepším hráčem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy začne potvrzovat tvá slova?

Reagovat
smazaný uživatel

už začal? viděl jsi poslední (a nebo jakýkoliv zápas, kdy hrál) ? ... má skvělou poziční hru, neztrácí míče, dozadu přihrává jen, když už to jinak nejde, jinak konstruktivní rozehrávka, nebojí se a pod tlakem na svou osobu se nezbavuje míče bezmyšlenkovitě a v neposlední řadě umí vystřelit Sylvestre by mohl být "lepším", ale ZATÍM to nedokázal potvrdit ve více zápasech za sebou, Ragued ZATÍM nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezklamal, ale nezáří...Až bude mít možna největší fazonu, tak nejlepším bude, v současné době považuju jineho hráče za nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezóny můžeme rozhodnout kdo patřil k nej. Drsek, Hořava, Ragued i Belaid, Řepka, Lička .. možná se ukáže další kandidát ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ragued má bezesporu velkou kvalitu. Jenže říct, že je někdo nejlepší... Naprosto neměřitelné, subjektivní, podle mě je i značně nesmyslné uvažovat o nějakém takovém hodnocení. Navíc se to mění každý poločas, když ne každou minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě je to tvrzení trochu nadnesené, ale myslím, že jako nejkvalitnějšího hráče můžeme označit toho, který se nejlépe vyrovnává s tlakem. Ragued vypadá jako mentálně vyspělý právě svými reakcemi na hru pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ragued ve spojení s Belaidem vytvářejí nápaditou zálohu, proto je mám rád. Psychickou vyspělost si netroufnu hodnotit, ale připadá mi, že jakmile se trochu nezadaří, tak deka na celou Slavii padá velmi rychle - snad největší dlouholetej problém ve Slávce. Možná by nebylo od věci, kdyby KJ někdy ustoupil od své metody biče a biče a občas nabídl chlapům aspoň sacharín, když už ne cukr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je nejlepší tak já jsem Santa Claus,překvapuje mě,že je tu tolik chytrých lidí a odhadnou hráče po 3.kolech,jen tak dál odborníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistře odborníku, vidím, že jsi tady zatím vysypal spoustu "silných" komentářů, to by mi až tak nevadilo, širokej v ramenou je na netu každou chvíli někdo. Ale nauč se reagovat. Dělá se to tak, že klikneš na tlačítko [reagovat] pod komentářem, na který reaguješ. Jinak v tom děláš chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin pane důležitý,jako je třeba nesmyslné tvrdit,že mezi nej hráče bude patřit Lička to je sci-fi,tak,ale dost bylo rozepří,11náctka roku podle mě:Blažek-Krajčík,Hubník,Drsek,Kúdela-Sylvestre,Belaid(Ragued),Dočkal-Kulič,Kerič,Švancara,lavička-Drobisz,Rajnoch,Suchý,Kušnír,Mendy,Hořava,Vlček,Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, že to jde. Jedenáctku máš zajímavou, uvidíme. Já se takových předpovědí dobrovolně zříkám, já většinou jen kecám do toho, co jsem viděl, jinak žádnej velkej přehled nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy, který často svou labilitou znamená nebezpečí před vlastní brankou? Kúdela? Kulič?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mene soloval a vice prihraval, tak by mohl byt top hrac. pripada mi, ze ma navic...

Reagovat
smazaný uživatel

no to má! jenomže sprintovat ho vidíš 1-2x za zápas a než aby přihral tak se radši snaží porbít přes 3 hráče...

Reagovat
centos

"jako je třeba nesmyslné tvrdit,že mezi nej hráče bude patřit Lička to je sci-fi"

Za kolik jsi koupil tu křišťálovou kouli? Chci taky. Jinak tady nazýváš ostatní ironicky odborníky a pak vyplodíš toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za uznání,to víš já mám přehled

Reagovat
smazaný uživatel

reaguj no prehled...o tom by se dalo diskutovat

Reagovat
Miky.77.14

Smetana dobrá posila pro Slovácko,bude zlobit hodně svou výškou

Reagovat
smazaný uživatel

"Škoda" pro něj, že je v Liberci Nezmar. Smetana je si myslím na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

na to že je dlouhej tak má dobrou kopací techniku....

Reagovat
domingo

Smetana je strašnej.

Reagovat
Miky.77.14

to je asi pravda no,ale měl taky dost šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozastavil bych se nad tím, jak přílišný tlak a (řekněme) nedůvěra trenéra ovlivňuje výkony jednotlivců. Jak je možné, že Sylva a Kulda (ale i třeba Horvi) se museli ze Sparty pakovat a my teď nemáme kreativitu ve středu (hráči na to jsou, ale prostě nehrají dobře; jsem přesvědčený, že až odejdou, tak se zase rozehrají ...). Fakt mě tohle neskutečně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Ludovic Sylvestre nejlepší středovej založník ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ludovic Sylvestre nejlepší středovej založník ligy

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačný cíl Sparty:hlavně neprohrát v GL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele