Gambrinus liga - preview 3. kola

08.08.2009, 08:24, aktualizováno 10.08.2009, 08:30
Previews
Poslední zápas zbývá odehrát ze třetího kola letošního ročníku Gambrinus ligy. Kladno stále čeká na svou první výhru a pokouše se o ní bude doma proti Mladé Boleslavi, ta před týdnem smetla Liberec a nyní bude favoritem...
1. FK Příbram - Sparta Praha  (sobota 16:00)
Napravit nepovedený start do prvoligové sezony budou chtít fotbalisté Sparty v sobotu na půdě Příbrami. Ta by ráda potvrdila vybojované tři body z Kladna.

Skóre 0:0, taková je bilance Letenských po dvou kolech. Po úterním vyřazení z předkola Ligy mistrů musí svěřenci hostujícího trenéra Jozefa Chovance konečně zabrat, pokud chtějí okupovat horní příčky tabulky. "Hráči si sice přivezli i negativní zkušenost, ale tým by měl být v ligových utkáních odolnější. Měli by totiž vědět, že ve Spartě se mohou prosadit jen v případě, že bude dobře fungovat tým jako celek a také pokud budou individuálně podávat výkony na hranici svých možností," říká Chovanec, jenž nebude osobně přítomen v Příbrami kvůli cestě do slovinského Mariboru, kde bude sledovat soupeře čtvrtého předkola Evropské ligy.

Příbram, která je v tomto utkání outsiderem, nemá co ztratit. "Když budeme chtít Spartu porazit, tak musíme být lepší ve všem. Přijede nejslavnější český celek, který hraje komplexní fotbal s dobrým presinkem, má kvalitní obranu i útok, ale my chceme uspět," řekl slovenský kouč domácích Karol Marko, jehož celek si zatím připsal jednu prohru a jednu výhru.

Spartě v sestavě budou chybět dlouhodobí marodi Kucka s Kladrubským a Řepka s Holendou, kteří si způsobili zranění v posledním týdnu. Příbram bude postrádat rekonvalescenty Nechvátala s Pencem a zraněného Borka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Dort, Fantiš - Rodrigues - Huňa.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hoheneder, Hubník, Pamič - Kalouda, Vacek, Berger, Zeman - Wilfried, Kadlec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.95 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 18:15)
Ostrava ve třetím kole v sobotu přivítá tým Plzně, kterému bude chtít oplatit jarní domácí debakl 1:4.

Baník vstoupil do sezony domácím vítězstvím nad Příbramí a bezbrankovou remízou v Olomouci. Nyní ho čeká Plzeň, které má co oplácet. "Plzeň je mužstvo s nespornou ofenzivní silou, dalo pět gólů za dvě kola. Ale čtyřikrát také inkasovalo, což naznačuje, že hra není tak vyvážená. Musíme přikrýt ofenzivu soupeře a využít případných nedostatků," plánuje trenér domácích Miroslav Koubek, jenž nebude moci počítat s vykartovaným Nevesem a marody Hablem a Metelkou.

Plzeňští až letos na jaře protrhli nepříznivou šňůru jedenácti vzájemných zápasů s Baníkem bez výhry. Pro trenéra hostí Pavla Vrbu bude zápas na Bazalech, kde prožil předlouhá léta, mít pikantní příchuť. "Beru ten zápas trošičku jinak než ostatní. Chceme navázat na dobrý vstup do soutěže i jarní výhru 4:1. Ostrava má ale stejně plusových bodů jako my a je vidět, že zapracovala na defenzivě," řekl Vrba, jehož mužstvo by mělo nastoupit v kompletním složení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Neuwirth, Bolf, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rýdel, Jiráček - Střihavka, Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Bez výhry i bez vstřeleného gólu. To je současná situace vršovické Bohemky. I když se jí zatím nedaří úplně podle představ, proti Jablonci tentokrát bere jedině výhru.

"Pro nás jsou na začátku důležitější body než góly, abychom měli klid. Z tohoto pohledu jsem spokojený, máme sice nula gólů, ale dva body a podali jsme výkony, za které se nemusíme stydět," prohlásil domácí trenér Hoftych. Jeho tým se vytáhnul hlavně v minulém kole, kdy senzačně vybojoval, především díky bezchybné defenzívě, hodně cenný bod ze Sparty. Proti Jablonci ale na hřišti diváci neuvidí hned několik fotbalistů. Mimo hru jsou Hašek, Růžička, Dian, Róth i útočník Škoda.

To Jablonec letos začal na výbornou a opět ukázal, že se s ním musí počítat. Loňské páté místo zřejmě nebylo jen dílem náhody. Mít čtyři body na kontě po dvou kolech zcela jistě není pro družinu kouče Komňackého špatná vizitka. Zkušený trenér i přesto není úplně spokojený s výkony svého mužstva. Největší problém prozatím vidí v zádních řadách. "Potřebujeme aby si to mužstvo na sebe zvyklo a hráči dělali určité věci automaticky," ví trenér Baumitu Komňacký.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Rychlík - Štohanzl, Adam, Kaufman, Bartek - Hartig, Zelenka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Pavlík, Loučka, Kovařík - Lafata, Vošahlík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Do Liberce zavítají fotbalisté Brna, jež budou chtít potvrdit vítězství nad Slavií, zatímco domácí výběr by se rád omluvil svým příznivcům za vysokou porážku v Mladé Boleslavi.

Brno v uplynulém kole snadno přejelo slávisty 2:0 a v nadcházejícím utkání bude mít zvýšené sebevědomí a větší vůli vyhrát, to se však nelíbí trenérovi Slovanu Ladislavu Škorpilovi. Zvláště když jeho svěřenci si odnesli debakl 1:4 z Mladé Boleslavi. "Nemyslím si, že je to bůhvíjak příznivé. Když ten mančaft před námi prohraje, cítí potřebu bodovat, když se Slavií uspěje, tak ho to psychicky dostane nahoru," mínil Škorpil, jehož tým má na svém kontě zatím jeden bod.

Když přijeli Brňané do města pod Ještědem, tak se čtyřikrát za sebou vraceli s nerozhodným výsledkem a bodovat budou chtít rozhodně i v neděli. "Pokud bude hrát naše obrana stejně dobře jako v předcházejících dvou zápasech a znovu nedostaneme branku, tak bychom měli bod zajištěn. Ale chceme do naší hry přidat oproti premiéře na Bohemians více aktivity," uvedl trenér hostí Miroslav Beránek.

Domácím v sestavě bude chybět rekonvalescent Papoušek a možná i forvard Blažek, zatímco za hosty do hry nezasáhnou oba marodi Trousil a Večeřa.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Vácha, Čorič, Gecov, Dočkal - Nezmar, Kerič.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Michna, Mareček, Polách, Lira - Došek, Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (neděle 17:00)
České Budějovice zatím své fanoušky překvapují povedenými výkony a výsledky. Po dvou kolech se drží na druhém místě. Nyní je ale čeká hodně těžká zkouška, jelikož zavítají na půdu ambiciózních Teplic.

A ty rozhodně Dynamo šetřit nebudou. Po těžkém úvodu (doma se Spartou, venku s Plzní) mají na svém kontě dva body a pokud chtějí bojovat o pohárovou Evropu, musí pravidelně bodovat již od začátku sezóny. Proto se tři body z tohoto zápasu rovnají povinnosti. V loňském ročníku navíc venku tepličtí hráči podlehli ve vzájemném zápase vysoko 0:3, a tak mají co napravovat. "Na to poslední utkání bych se vůbec nedíval, bylo to již po vítězství v poháru, tak jsme dali šanci téměř všem mladým hráčů a tým nastoupil v úplně novém složení," vysvětluje na obranu trenér Plíšek.

V celém loňském ročníku nebyly Budějovice schopné venku vyhrát jediný zápas. Letos se jim to povedlo hned při první příležitosti. Na lopatky položily střížkovskou Bohemku, kterou porazily 2:0. Již v první půli se trefil Lubomír Meszároš, jenž se jeví jako skvělá posila, v závěru utkání zaznamenal svůj první ligový gól Zdeněk Ondrášek.

Nyní však bude Dynamo čekat úplně něco jiného, čehož si je vědom i trenér Pavel Tobiáš. "Chceme to utkání s Teplicemi zvládnout už z toho pohledu, že to bude zápas, který rozhodne o návštěvě zápasu se Slavií. Pokud ten duel zvládneme, tak věřím tomu, že na Slavii může klidně přijít rekordní návštěva," prohlásil budějovický kouč.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Ljevakovič (Smejkal), Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Žižka, Leština - Hudson, Mezlík, Homoláč, Šíma - Meszároš, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
Slovácko sice zatím baví diváky zajímavou hrou, ta jim však nepřináší ovoce v podobě bodů. V tabulce jepředposlední, a proto si nyní nemůže dovolit za žádnou cenu další ztrátu. O své první vítězství se bude rvát proti rozjeté Sigmě.

Olomouc patří mezi nejoblíbenější soupeře Jihomoravanů, tedy alespoň na domácím trávníku. Doposud se s ní potkali celkem sedmkrát a ještě ani jednou neprohráli. Na svém kontě mají pět výher a dvě remízy. Kouč Mazura věří v bodový výsledek také tentokrát. Po posledním zápase s Jabloncem byl totiž hodně rozmrzelý, a to i přesto, že jeho svěřenci si nevedli vůbec špatně. Ovšem prohráli 2:3.

"Hodně mě mrzí defenzíva, protože dostáváme hodně laciné branky. Góly po nedorozumění. Jsou to chyby, za které teď bohužel platíme," nehodlá se smířit s nulou na kontě bodů trenér Josef Mazura a naznačuje, že možná sáhne do sestavy. "Musíme se nad tím zamyslet. Dostat ve dvou zápasech šest branek je hodně," dodal. Jistý si svým místem může být snad jen Petr Švancara, jenž má na svém kontě už tři góly a vede tabulku střelců.

Hosté odehráli v letošní sezóně již šest soutěžních zápasů a hořkost porážky nepoznali ani jednou. Dobře si zatím vede jak defenzíva (2 obdržené branky), tak také ofenzíva (13 vstřelených gólů). Kouč Psotka tak má pochopitelně důvod k radosti, jelikož jeho tým by letos mohl bojovat na předních příčkách tabulky. V minulém kole však uhrál s Baníkem na domácím trávníku pouze bezgólovou remízu.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Struhár, Formánek, Urbánek - Fujerik, Abrahám, Valenta, Cleber - Švancara, Chmelíček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Bajer - Janotka, Hořava, Petr - Ordoš.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Bohemians Praha  (neděle 19:00)
Slavia bude chtít dát zapomenout na zpackaný vstup do ligy v neděli, kdy přivítá střižkovské Bohemians, jež figurují v tabulce bez bodu.

Po dvou kolech v domácí lize má na kontě pouhý bod a navíc se neprobojovala do posledního předkola Ligy mistrů. Takový vstup do nové sezony si obhájce mistrovského titulu vůbec nepředstavoval. "Je nejvyšší čas zabrat a zvítězit. Základ je střílet góly. To se nám dosud nedaří, a tak budou změny v sestavě. Někteří hráči promarnili svoji šanci, dostanou ji nyní další," prozradil kouč slávistů Karel Jarolím, jenž však nebude moci počítat s marody Šmicrem, Pekhartem a Kaufmanem.

Ani dvě domácí utkání v řadě nestačila svěřencům střižkovského trenéra Roberta Žáka k bodovému zápisu. Nyní je čeká mnohem těžší protivník, kterého mohou jen překvapit. "Budeme chtít překvapit, i když Slavia je samozřejmě favorit," řekl Žák. Ten bude postrádat trojici zraněných Ibeho, Horáčka, Zoubka a Grznára.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Volešák, Ragued, Hloušek - Vlček, M. Černý.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Pižanowski - Macháček, Obermajer, Lencevič, Mach - Dittrich, Dobeš, Demeter, Wakui, Kwame - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - FK Mladá Boleslav  (pondělí 17:30)
V pondělní podvečer se na Stadionu Františka Kloze dohraje třetí kolo nejvyšší české soutěže. Domácí Kladno hostí dobře hrající Mladou Boleslav, proti které se mu v posledních třech sezonách pramálo dařilo.

Kladenští sice odstartovali cennou remízou v Liberci, minulý víkend však na vlastním hřišti podlehli Příbrami, když i přes větší aktivitu nedokázali skórovat. Zlepšit alespoň defenzivní část se po odpykání karetního trestu chystá důležitý článek Hřídelova týmu Pavel Bartoš. Ten ze své pozice podporuje i útok a lodivod domácích tak do něj vkládá velké naděje. Kladenští budou muset v zápase s favoritem vycházet ze zajištěné obrany, která však v minulém utkání selhala. Kromě Bartoše se však již žádný návrat nekoná, na marodce zůstali Mašanský s Broschinským.

Prvoligové souboje jsou vychýleny pro Boleslav, která ze šesti zápasů nevyhrála pouze první souboj na Kladně, v minulých dvou letech jí zde však stačil jeden přesný zásah ke třem bodům. Stejný scénář by tak znamenal, že by kandidát na sestupové příčky nedal ve svých prvních dvou domácích utkání ani gól a loňská jistota svého stadionu by naprosto vyprchala.

Mladá Boleslav se pod trenérem Uhrinem zvedá opět k pohárovým příčkám, což po remíze v Edenu ztvrdil dokonalý první poločas proti v lize tápajícímu Liberci. I přes vysokou výhru by však nemělo přijít podcenění soupeře. "První zápas na domácím trávníku sice prohrálo, ale vývoj zápasu tomu neodpovídal. Pokud ale chceme bojovat o pohárové příčky, tak musíme hrát útočně a na výhru," je si vědom lodivod hostů. Ten se bude muset obejít bez zraněné jedničky v bráně Millera. V útoku by naopak znovu mohlo nastoupit navrátivší se duo Pecka - Kulič.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Procházka, Hajník - Zoubele, Szabo, Strnad, Holub - Tatanašvili, Klinka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Sylvestre, Procházka, Táborský - Pecka, Kulič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.10 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Mladá Boleslav21105:24
2.České Budějovice21103:14
3.1. FC Brno21102:04
Sigma Olomouc21102:04
5.Viktoria Plzeň21105:44
6.FK Jablonec21104:34
7.Baník Ostrava21102:14
8.1. FK Příbram21013:23
9.FK Teplice20202:22
10.Bohemians 190520200:02
Sparta Praha20200:02
12.SK Kladno20111:31
Slavia Praha20111:31
14.Slovan Liberec20112:51
15.1. FC Slovácko20024:60
16.Bohemians Praha20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. FK Příbram - Sparta Praha-0

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň-0

Bohemians 1905 - FK Jablonec-2

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc-1

Reagovat
$dolar$

Co za vola pise predpokladany sestavy k Plzni???

V minulem zapase, kdyz byl Kolar zraneny tak ho do sestavy dal a tentokrat , kdyz se nas nejlepsi hrac uzdravil ho nechal na lavicce Trochu informaci by to chtelo ...

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě jenom kopíruje poslední sestavu, ve který tým nastoupil. má to i určitou logiku, ale taky doufam že bude hrát Kolář

Reagovat
$dolar$

Nema, protoze uz minule jsem na to upozornoval ze v preview Kolar byt nema ze je zranenej, tentokrat neni a zase to ma naopak Kolar bude hrat urcite a da 2 goly Jede nekdo na vyjezd do Ovy?

Reagovat
smazaný uživatel

1.FK Příbram - Sparta Praha -2

Baník Ostrava - Viktoria Plzen -2

Bohemians 1905 - FK Jablonec -1

1.FC Slovácko - Sigma Olomouc -0

Reagovat
božský John

Nějak Ti to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Baník urve

Reagovat
$dolar$

Tady ma nekdo strach

Reagovat
smazaný uživatel

Proč

Reagovat
$dolar$

Ze fandis stale proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím proti Tobě

Reagovat
$dolar$

Uprimne, myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě občas tak nemožně sereš, to bych tě nejradši dycky doliskal

Reagovat
$dolar$

Ty me ani ne, spis opravdu nemam rad Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mě Plzeň nevadí, i když u vás dycky prohrajem, jak bylo období, kdy jste padali a postupovali, tak to přijela Olomouc, a Plzeň pokaždý za tři body. Mě občas vadí jak děláš z Plzně mistry světa, před jarem, kadr nic moc ( horší než teď ) a tipoval si poháry, to by mě ani nevadilo, ale spíš jakym zpusobem si to prezentoval...

Reagovat
smazaný uživatel

A dodal bych, totu sezonu mate jeden z nej kadru, celkem vám to i přeju, sympaťáci tam jsou. Proto klidně boj o poháry muže byt, a bude.

Reagovat
$dolar$

Pred jarem byl kadr v poho na pohary a po tom co jsme predvadeli na podzim jsem doufal ze to bude pokracovat, ale odesel Trapp a byli jsme rozhozeny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím ale letos obrana nic moc ne? 4 goly ve dvou zapasech...Čím to je?Nesehranost?

Reagovat
$dolar$

Kvalitou nebo spise nekvalitou A spatnym usudkem Vrby, Rada na to nema, ja bych stavel Hajovsky- Halama, snad me poslechne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hájovskýho neznám, odchovanec?

Reagovat
$dolar$

Slovak, hral za Sokolov, prisel v zime a na jare predvadel vynikajici vykony, dal 4-5 golu, na to ze je to OS tak skvely Ted ale nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Aha dík, a co Filip Rýdel, daří se mu? Nechápu, proč se ho zbavili, když za Petržely, nebo Pulpita byl kapitán...

Reagovat
$dolar$

Skvela nahrada za Trappa, promin , ale je tu 4 rano a ja uz fakt musim spat ... Dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

02 pomalu jistota

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň ... sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaácko vyhraje 2:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lahvac-CZ

1. FK Příbram - Sparta Praha 2

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň over 2.5

Bohemians 1905 - FK Jablonec under 2.5

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 02

Slovan Liberec - 1. FC Brno 02

FK Teplice - České Budějovice 1

Slavia Praha - Bohemians Praha 1

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

Baník_Pilsen 3:1 Varadi,Bolf,Zehy-opičák

Reagovat
smazaný uživatel

Draku skore v poradku ale obracene body jedou do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno 0:2 BOLKA Kulič,Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale po polocase

Reagovat
centos

S Plzní do bude dobrý zápas, i at desítka by snad mohla přijít. Jen mě trochu děsí Neuwirth s Bolfem, nebo DM bez Marka. A taky Královec

Reagovat
smazaný uživatel

1. FK Příbram - Sparta Praha 0

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1

Bohemians 1905 - FK Jablonec 0

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0

Slovan Liberec - 1. FC Brno 1

FK Teplice - České Budějovice 1

Slavia Praha - Bohemians Praha 1

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen a Sparta dnes prejedou soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni verim taky ale Sparta bude asi bez bodu

Reagovat
JarousFCB

Jelikož bude asi na stoperu Neuwirth tak to vidím na výhru Plzně ... hold oplácejí výsledky z předminulé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
Berbatov9

ach jo zase 1:1 čim to je že na tu Přibram nikdy neumime zahrát

Reagovat
JarousFCB

Třeba je to tím, že neproměňujete tutovky

Reagovat
Berbatov9

no tak golostroj nam chybi dlouho ale když vidim jak dostava každej zápas Berger zelenou diky jeho ,,zkušenostem,, tak je mi do breku kamenujte mě jak chcete ale až na par přimaku uplně zbytečny zaplněny misto v kádru ale každej ma na to svuj nazor tak pojďme na 2:1

Reagovat
Tsigi

neuvěřitelný, co Příbram zahodí

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huňa ukázal, proč kromě loňské sezóny dal v lize celý jeden gól.

Reagovat
JarousFCB

správný kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na Slovácko, tam Sigma ještě v ligovém utkání z osmi zápasů nikdy nevyhrála, jen dvě remízy, a šest proher. Uvidíme, ze Slovácka mam z prvních tří kol nejvíc strach. Hrají pěkně, Mazura je pěkně naučil utočnej fotbal, ve předu Švancara + olomoučák Chmelíček. Slovácko je vlastně takova ligova farma Sigmy Cleber, Chmelda, Urbánek, Randa, Formánek...Bod z venku by byl dobrej, fotbal by to moh bejt pěknej, oba dva týmy hrají utočnej pěknej fotbal, kvalitativně je na tom lepe Olomouc, ale to nemusí nic nikdy znamenat.

Slovácko

Sigma

Reagovat
JarousFCB

Sigma má jednu výhodu... Defenzíva Slovácka je otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ale tak snad si něco nechali Sigmáci na Slovácko, minimálně Ordoš by měl

Reagovat
JarousFCB

Jo no když jste proti Baníčku šetřili gólama na FCS

Reagovat
M11

Reagovat
Radar

Dneska musí Gablonz vyhrát, aby mu zas tak nevadila prohra s baníkem v příštím kole

Reagovat
JarousFCB

vidím to na výhru Jablonce, Sigmi, Slovanu, Theplíc a na plichtu v Práglu

Reagovat
M11

pome FCS..

Reagovat
JarousFCB

Jestli budou hrát ze zajištěné obrany tak mají dobrou šanci pokud budou hrát hlavně útok jako minulé dva zápasy, tak vyhraje Sigma Ale FCS mám rád a přeju mu výhru

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by chtěl vyhrát slušný prachy, ať se vyse.e na víkendový plachty,a mrkne na wosaconcept(tečka)wz(tečka)cz

Už se s nimi skládám potřetí a zatím spokojenost, + cca 30klacků

Reagovat
Shevchenko

Šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Vypadá to zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska něco neuděláme s tou obranou, tak to bude opět zlé. Je mi líto Švancary, ten člověk je úplně někde jinde než ostatní hráči Slovácka a musí fakt trpět, když tam chudák vymýšlí jak se dá a skoro nikdo ho nepochopí. NAvíc mu obrana pouští tak laciné góly. Kraje jsou hotovo, Randa a Urbánek neumí nic. Šimáček katastrofa a Formánek měl být opora, ale jediné co udělal tak to, že se posadil na prdel při třetím rohu Jablonce, místo toho aby bránil hlavičkujícího Drska. Defenzivní záložník Abrahám neumí chodit, natož běhat. Dneska je to jasné, dneska musíme vyhrát, je to škoda, že jsme si to tak zkomplikovali. Já pevně věřím v trochu štěstí konečně a ve výhru se Sigmou i když to bude pekelně těžké, jenže nic jiného nám nezbývá. Doufám, že si to kluci přes týden vyříkali a konečně se vyvarujou chyb, jaké někdy nedělají ani žáčci. Nejhorší pro nás je odkopnout balon jinam, než soupeřovi přímo na nohu na malé vápno. Tohle je naše specialita. Abrahám to udělal už dvakrát a pokaždé z toho byl vyrovnávací gól na 1:1. Prostě někteří by si měli uvědomit o čem vlastně je fotbal a začat plnit věci, které plnit mají. FCS forever!! 1:0. Ale chce to pořádný kus štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: na velké vápno.

Reagovat
Shevchenko

Opravdu nechápu výběr zítřejšího televizního zápasu. Všechny dnešní zápasy vypadají mnohem zajímavěji. Oto, máš u mě zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když to vemeš podle atraktivity, tak Slovácko bylo v TV už 2x. Liberec - Brno budiž

Reagovat
Shevchenko

Tak já jsem tu minulý víkend nebyl, takže nevím co bylo v tv, ale radši se budu dívat na dobrý zápas, než na nějaký nudný, ale s novými týmy. Radši bych skoukl Slávku, které se nedaří, ale pořád hraje jeden z nejlepších fotbalů u nás, potom samozřejmě FCS-Olmík a Libe-Brno, Jablonec má formu a útočí na pohár a Bohemka bude chtít dát konečně gól a Teplice - Č.Budějovice bývají kupodivu dobré zápasy. I tu Spartu bych viděl raději. Prostě pro mě nejméně atraktivní zápas kola.

Reagovat
Radar

Však je vše na netu, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to třeba nevadí, bo stejně mám trening, takže mě je to jedno. Ale tak, Kladno...Muže to být dobrý zápas, do TV bych to asi nedal,to je pravda, ale muže byt překvápko.

Reagovat
Shevchenko

Tak já vím, může. Můžu se dívat na netu, ale mi jde o princip.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten výběr chápu, on si tam to svoje Kladno aspoň jednou za měsíc prostě musí narvat a tohle byla jakžtakž možnost, jak ho tam dát a všechny nenasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se bralo vyřazení Slavie jako blamáž?Teď sem s edíval na žebříček kluů a Tiraspol je na nějaké 120 pozici a Slávie na 95.Zato třeba Aberdeen je až n a300 pozici.Vždycky se media ohánějí žebříčky tak proč teď neříkají že Slávie hrála s týmem sobě rovným a media se o ně otírají že nedokázali porazit takovej klub?Dyť Tiraspol je lepší v žebříčku jak spoustu velikánů jen se mrkněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle statistika je na ho* Najdi si tam spartu a srovnej to s realitou síly příbrami, bohemians....jsou i jiné příklady

Reagovat
smazaný uživatel

Vybodni se na žebříčky, tohle se prostě nemělo stát. A už vůbec ne tímhle způsobem...

Reagovat
smazaný uživatel

šak já to vím já jen tímhelnarážím na media proč se teĎ neoháněli žebříčkem,to já vím že je to ostuda,ale když si vemeš pricip teĎ ani žebříček nidko nezminil a to rádi češi vytahují statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu a nejvic kdyz nam to lichoti

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze si z Liberce odvezeme 3 bodiky.Jedem Brno

Reagovat
smazaný uživatel

jasna zprava ale bude to mazec

Reagovat
smazaný uživatel

to doufam,chci videt poradnej ofenzivni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

SKS - Strizkoof 5:0 (3x Vlcek, 1x Černý, 1x Belaid)

Reagovat
Radar

SKS - Strizkoof 0:5 potřebujete pořádný šok, tiraspol nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Já myslim, že to byla dost velká šokovka

Reagovat
Radar

Bohemka - Japonec 0:1

Reagovat
JarousFCB

Karvinááá

Reagovat
Radar

teď hrajou ne?

Reagovat
JarousFCB

jj

Reagovat
Miky.77.14

Slavia vyhraje tak 1:0 max. 2:0,ale bude to trápení. Střížkov se na nic nezmůže,nemaj ani Zoubka,kterej je nejlepší a Kincl je sám ve předu neškodnej...

Reagovat
Miky.77.14

nechápu jak může furt hrát ten Vondrášek za Teplice,tolik zápasu už a nedal ani gola v lize..Plíšek ho asi miluje

Reagovat
Bakary3

A takovej simulant to je.. Když jsem viděl zápas Plzeň- Teplice, takovejch pádů, hrozná slečinka A Jarda Černý dostane pokutu 10 000 jenom proto, že ta jeho simulace byla vidět, když z toho Slavia dala gol, ale Vondrášek by musel dostat snad 50 000

Reagovat
Shevchenko

OT: Nevíte někdo proč mi z UPC Direct zmizela Nova Sport a Sport1 ? Přiletím z Egypta a v té TV se nedá na nic dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

custommer support o vikendu nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim kamo, ja mam taky UPS a novasport a sport 1 mam

Reagovat
smazaný uživatel

*UPC

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci zase gól

Reagovat
JarousFCB

konečně to vypadá nadějně pro FCS

Reagovat
Radar

Ještěže nezůstal v žižkově, takové hráče GL potřebuje

Reagovat
centos

najs, pome Slovácko!

Reagovat
JarousFCB

Taky simpatizuješ s FCS ?

Reagovat
centos

přeju jim

Reagovat
JarousFCB

Jo já taky ... je tam dobrej výjezd

Reagovat
Radar

Snad se slovácko udrží a postoupí opava

Reagovat
JarousFCB

A hépne Kladno

Reagovat
Radar

a střížkov

Reagovat
centos

Třeba překvapí i Třinec

Reagovat
Radar

tož to ne, opava je opava

Reagovat
JarousFCB

No Karviná a Opava

Reagovat
Radar

Jasne, ale karvina by neměla asik lováče na licenci co jsem slyšel a ještě k tomu plánují rekonstrukci stadionu

Reagovat
JarousFCB

Stejně tj utopie ale třeba ten Zlín a Opava

Reagovat
Radar

Anebo Vítky

Reagovat
Radar

Atmosféra dobrá, ale ty některé pokřiky: Hoši do toho, my chceme gól je to bez nápadu

Reagovat
JarousFCB

SLovácko má dobré pokřiky někdy když jsem vykalený na jihu moravy si je aj s chutí zařvu, ale není to od srdce

Reagovat
Radar

"povsta%n kdo fandí slovácku" z toho nemůžu jak oní sedí v tom kotli najednou taky vstyk jak v tělocviku nebo kde

Reagovat
centos

Třeba odpovídání modrá - bílá mi přijde trapné, stejně jako bohemácké zelená - bílá. Ale Horto Magiko dobré :)

Reagovat
Radar

Jsem se tě chtěl zeptat jestli bys neměl link na fotky nově zrekonstruovane bukowe

Reagovat
centos

ne ne

Reagovat
JarousFCB

Mě se líbí userpentýn ... to je typicky moravské

Reagovat
JarousFCB

Ještě jeden Střížkove

Reagovat
Radar

kurec a cirkusáci mají větší návštěvu než baník

Reagovat
JarousFCB

a když k tomu vezmeš v potaz, že nejlevnější vstupenka 120 kachel nebo kolik, tak tj k pláči

Reagovat
Radar

ale zas mají větší "standart" než bazaly a celý stadion pod střechou

Reagovat
JarousFCB

tss ale 120 kachel za jeden zápas ? Bez 30 kč za to chodím na Bazalech půlku sezóny

Reagovat
Radar

JIný kraj, jiný mrav

Reagovat
JarousFCB

škoda že má Baník málo věrných fanoušků... no jiný kraj co jiného tam chceš o víkendu dělat v Ostravě je více možnosti, ale nadruhou stranu i více lidí

Reagovat
Radar

Máme málo věrných ale i hodně(to je otázka vandráctví), na takovou slávii když byla PRVNÍ chodilo na cca13000 a kolik lidí chodí na baník když je 1.? kolem 16000. Jo a minulý rok poslední kolo s bohemkou, hráli jsme o 3.flek, na bazalech prý bylo přes 20 000 lidí,ale muselo se nahlásit jen 17 000 bo byla překročena kapacita a za to by byly pokuty

Reagovat
JarousFCB

za mistrosvské tam bylo pokaždé 20 000 si vzpomínám na kopírování vstupenek přelézání plotů

Reagovat
centos

Včerejší návštěvu jsem nechápal, ale Baník na tom není ve srovnání s ostatními nijak špatně. Plus na Bazalech není komfort - chcát se chodí k plotu; když prší, máš smůlu; fronty na občerstvení jaksviňa.. Ale i tak, nechcu nový stánek s 30000 místy.. max 24000. A tvar Bazalů, žádná souměrnost ala Eden, to je nuda

Reagovat
JarousFCB

To mě by styl ala Eden nebyl proti srsti bo ta zatravnená atletická dráha dělá nějakých 15 m z kotle ke hřišti

Reagovat
centos

Jo, jasně, za bránama hned ke hřišti. Ale nechat postupné zvedání se ochozu.

Reagovat
JarousFCB

Hele jeden Slávista se naučil ctj gól

Reagovat
JarousFCB

Hele jeden Slávista se naučil ctj gól

Reagovat
Radar

hattrick lucker

Reagovat
Tsigi

OT: dneska mě pobavili ve Sportu : podle kuloárních informací měl trenér Hašek ve Spartě 4. nejlepší fyzické testy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Bolka remizuje ,nebo aspon prohra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele