Gambrinus liga souhrn - 26. kolo

19.04.2008, 19:21, aktualizováno 21.04.2008, 19:11
Komentáře a souhrny
Slavia prohrála v Teplicích a ztrácí tři body na vedoucí Spartu, ta totiž doma nezaváhala proti Mostu. Severočeské derby pro sebe rozhodl v závěru zápasu Liberec. Bohemians porazili Brno a Kladno dokázalo přivést všechny tři body z Plzně.

Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov 2:0

19.04.2008 17:00

Góly: 45. Lukáš Bajer, 90. Daniel Bueno

Olomouc si díky dvěma brankám v závěru poločasů připisuje tři body za vítězství nad Žižkovem v poměru 2:0. Ve 45. minutě zajistil domácím vedení Bajer a v 90. minutě hry pojistil výhru Olomouce Bueno.

Zápas začal na promočeném hřišti, ve vydatném dešti. Už v páté minutě měli hosté velkou šanci k zisku vedení. Olomoucký gólman Drobisz si troufl před dotírajícím Koukalem na kličku, na mokré trávě ale uklouzl, do prázdné brány se naštěstí pro něj Kušnír netrefil. O pět minut později to znovu vřelo před domácí bránou. Žižkov zahrával rohový kop, nejvýše vyskočil Pilař, svoji hlavičku ale namířil těsně vedle tyče. V devatenácté minutě poprvé pořádně zahrozili i domácí, olomoucký hráč poslal křížný centr do pokutového území a obránce Šťastný si míč málem poslal do vlastní brány, balón minul tyč jen o metr.

Žižkov byl jinak v úvodní půli jasně lepším týmem, což bylo vidět i v 35. minutě. Demjan si poradil se Škerlem, nacetroval a zcela volný Kušnír byl velmi blízko gólu, míč poslal těsně vedle pravé tyče. Domácí zkusili ohrozit Bartalského z dálky a Kaščákova rána letěla o pár centimetrů nad břevnem. Až v poslední minutě první půle slavili domácí diváci branku. Heidenreich nacentroval do pokutového území, k míči se dostal Bajer a první střela na bránu v dnešním zápase skončila gólem.

Domácí o přestávce střídali, na hřiště už nevyběhl Randa, místo kterého nastoupil Šuškavčevič. Žižkovští měli v 50. minutě dobrou příležitost ke srovnání stavu, Šťastný se ale z přímého kopu netrefil. Na druhé straně nacentroval do pokutového území Škerle, Schulmeister ovšem trefil jen dobře postaveného Bartalského. V 66. minutě se domácí rozhodli střídat, ze hřiště odešel Onofrej a místo něho nastoupil Tomáš Kazár. Druhá strana se přidala, odešel Stracený a vyběhl místo něj Tinga. Sigma mohla jít v 84. minutě do dvougólového vedení, Schulmeisterovu střelu ovšem stačil vyhlavičkovat Šťastný. Konec utkání se blížil, namísto vyrovnávacího gólu z kopaček Žižkovských hráčů, přišla pojistka na domácí straně. Na Kazárův přímý kop si naskočil Bueno a hlavičkou překonal Bartalského.

Víc už se toho nestalo a Olomouc tak ukořistila tři body, za vítězství 2:0. Žižkov odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav 0:1

19.04.2008 19:00

Góly: 72. Ivo Táborský

Boleslav vyhrála ve Zlíně a je už šestá, domácí sice měli více šancí, ale nedokázali je přetavit v góly. Jedinou branku zápasu vstřelil Řezníček.

První šanci měl ve čtvrté minutě domácí Žůrek, ten ale po nahrávce Pacandy v jasné šanci trefil jen boční síť. V dalších příležitostech se ocitli nejprve Vyskočil, jehož střelu brankář Miller kryl a poté Pacanda, který hlavičkoval kousek nad. Zlín byl aktivní a tlačil, po dvaceti minutách hry se ke střele dostal Musil a jen těsně minul tyč boleslavské branky. Chvíli před přestávkou zahrával tým Mladé Boleslavi přímý kop, ten však jeho hráči nevyužili a navíc umožnili zlínským dostat se do brejku, který byl zakončen nepovedeným centrem, balon se otřel o břevno Millerovi branky. Do šaten se tak šlo za bezgólového stavu.

Druhá půle začala další šancí Zlína, Pazdera vyslal do šance Žůrka, ten obešel obránce a vystřelil, jeho střelu ze sedmi metrů však Miller vyrazil na roh. Po hodině hry přišla první velká šance Boleslavi, Hodúr přiťukl Kalinovi, který nahrál Poláčkovi, ten posunul na Řezníčka a ten z voleje trefil břevno zlínské branky. V 72. minutě se už hosté branky dočkali, Poláček potáhl balon po lajně a nacentroval přímo na hlavu Táborského, který tak otevřel účet zápasu – 0:1. Patnáct minut před koncem přihrál Šmahaj Vrtělkovi, ten míč poslal do vápna a Zbožínkovi chyběly dva kroky ke vstřelení branky. V závěru utkání tlak Zlína gradoval, po jednom z rohových kopů se ke střele dostal Elšík, ale trefil pouze Kyselu stojícího na brankové čáře. V poslední minutě se k sólu nadechl Zúbek, obešel tři protihráče a vystřelil dobře k tyči, výborným zákrokem ale Boleslavi zachránil tři body Miller.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 2:0

19.04.2008 19:00

Góly: 2. Václav Svěrkoš, 68. Róbert Zeher

Baník splnil úlohu favorita a porazil doma České Budějovice. První branku vstřelil už ve druhé minutě Svěrkoš, vítězství pojistil v druhé půli Zeher.

Baník začal od první minuty aktivně a už ve druhé minutě se radoval z branky. Otepka rozehrál rohový kop, k odraženému balonu se dostal Svěrkoš a míč napálil nekompromisně pod břevno, brankář Křížek sice míč ještě přizvedl, ale brance zabránit nedokázal - 1:0. Ostrava byla aktivnější, ale její hru kazilo mnoho nepřesností, hráči měli problém si přesně nahrát, nebo nacentrovat. Příležitost stojící za zmínku přišla až v závěru půle a překvapivě patřila budějovickým. Hílek se v pokutovém území dostal k odraženému míči, vystřelil, ale netrefil branku Baníku.

V 53. minutě poslal dlouhý balon za obranu Otepka, do sprintu za ním se vydal Magera, ale brankář Křížek byl u míče dřív. V 68. minutě přišla branka na 2:0. Otepka přihrál Zeherovi a ten šel sám z úhlu na brankáře, Křížek si na balon sáhl, ale i přesto míč skončil v síti. V závěru utkání musel na zem domácí brankář Vašek, když řešil závar před vlastní bránou, budějovičtí se potom dožadovali penalty, ale ta se nepískala.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:2

20.04.2008 17:00

Góly: 35. Milan Petržela - 45. Lukáš Killar, 70. Tomáš Cigánek

Tým ze západu Čech měl územní převahu, přesto v zápase s trápícím se Kladnem nedokázali udržet doma ani jeden bod, naopak Středočeši poprvé v sezóně ochutnali, jak sladká je výhra na hřišti soupeře.

Nepřesnost v přihrávkách i v zakončení hrála prim. Přesto první šance přišla již ve čtvrté minutě, kdy se po individuální akci dostal na penaltu kladenský Klinka, nakonec však, stejně jako jeho spoluhráči po celý poločas, mířil mimo. Jedinou plzeňskou šanci v prvním poločase dokázali domácí využít. Petržela se probil po pravé straně až před branku, naznačil přihrávku na Varadiho a poté namířil přesně k tyči. Ukončil tak více jak pětisetminutové čekání na plzeňský gól. Dvě minuty před koncem poločasu byl blízko gólu Szabo, ale střelu z dvaceti metrů by musel namířit lépe než vedle levé tyče. Stejný hráč v nastaveném čase zahrával přímý kop, Krbeček míč nedokázal udržet a Killar se už na vyrovnávací gól moc nenadřel.

Blízko navrácení vedení Plzni měl Petržela. Obdobně jako při gólové trefě se probojoval do vápna, jeho zblokovaný centr před branku srazil bránící hráč na břevno. Po hodině hry už Petrželův centr našel Varadiho, ten ale z malého vápna nedokázal trefit branku. Dvacet minut před koncem tak přišel překvapivý zvrat. Domácí obléhali soupeřovu branku a zapomněli na zadní vrátka. Do brejku tak utekl Klinka, do vápna nahrál Cigánkovi a ten trefil přesně horní růžek Krbečkovy branky. Střelec branky byl na trávníku pouhých devět minut. Rozhodnout mohl Kroupa, ale jeho pěknou střelu mířenou k pravé spojnici skvěle vyrazil Krbeček na roh. Jenže v závěrečném tlaku opět nevycházely domácím přihrávky, a tak jedinou nebezpečnou střelu vyslal ze střední vzdálenosti Róth, ale branku netrefil.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK SIAD Most 3:0

20.04.2008 17:00

Góly: 16. Tomáš Řepka, 47. Tomáš Sivok, 54. Jan Holenda

Neškodný a dvě třetiny hrací doby oslabený Most nepotrápil aspiranta na titul a podle očekávání Sparta jasně vyhrála. Nejlepším hráčem byl záložník Horváth, který si připsal asistence na všechny branky.

Podle očekávání převzali od počátku iniciativu Pražané, po odvráceném přímém kopu se k míči dostal Kulič a střelu z vápna vyrazil Svoboda. Rychlý brejk pak mohl naopak poslat do vedení hosty, pro nakopnutý míč do vápna si seběhl Rilke a nejistý Grigar mohl být jen rád, když mostecký útočník mířil decimetry vedle tyče. Během 14. a 16. minuty zahrával Horváth dva rohy, první přinesl nebezpečnou střelu Kladrubského, která mířila jen těsně mimo branku. Při tom druhém zůstal na zadní tyči osamocen Řepka a hlavou otevřel skóre. Po chvíli mohl zvýšit Kadlec, kterého přihrávkou pod sebe našel Jeslínek. Skvělým zákrokem se však zaskvěl Svoboda. Ve 29. minutě se už už řítil Kolář sám na brankáře, jenže před vápnem ho nedovoleně zastavil Loos a po půlhodině hry tak musel do šaten. Pěknou akci, kterou načali Kolář s Kadlecem, ukončil až nepřesnou střelou z šestnáctky Kulič.

Hned ve druhé minutě druhé půle domácí zvýšili, po Řepkovi se prosadil i druhý stoper. Sivok si naskočil na centr Horvátha a hlavičkou překonal Svobodu. A domácí pokračovali v jasné převaze. Jeslínkovu dělovku z vápna ještě Svoboda vyrazil, o minutu později už musel míč lovit z branky. I po třetí centroval Horváth, po třetí našel hlavu svého spoluhráče. Tentokrát zvyšoval Holenda střelou do protipohybu brankáře. Další, kdo mohl pokořit mosteckého brankáře, byl Petr Voříšek. Po přihrávce Kisela se dostal do vápna, ale jeho střelu zblízka Svoboda skvěle vyrazil. Jediný náznak šance pro Most překazil Sivok, když vystihl Bogdanovu nahrávku na Šislera. Naopak ke zvýšení neměl daleko Kisel. Zeman zachytil Websterův nepovedený odkop, nahrál právě Kiselovi a ten křižnou střelou jen těsně minul.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - 1. FC Brno 3:1

20.04.2008 17:00

Góly: 26. Martin Kotyza, 43. Martin Kotyza, 59. David Bartek - 14. Martin Švejnoha

Trenér Zach oživil šance Bohemians na udržení v lize, když se mu podařilo navázat na vítězství v Mostu. Brno naopak ztratilo důležité body v boji o třetí příčku.

Lépe začali domácí, v sedmé minutě prodloužil Šmardův centr Morávek na Ordoše, který z malého vápna hlavičkoval nad. Ve dvanácté minutě mohl skórovat Marek, když malou domů namířil ke Sňozíkovo vzdálenější tyči. Domácí brankář na poslední chvíli míč odkopl na aut. Po pouhých dvou minutách už musel Sňozík míč vytahovat ze sítě. Po přímém kopu zahrával Střeštík roh, centrem k bližší tyči našel Šmardu a ten hlavičkoval přesně. Stejný hráč mohl i zvýšit, po přímém kopu mířil hlavou tentokrát pouze do břevna. A tak bylo ve 26. minutě srovnáno. Bartekovu střelu zblokovali obránci, míč se vrátil ke stejnému hráči, který přihrál Ordošovi, toho vychytal Lejsal. Jenže míč se dostal ke Kotyzovi a ten dorážkou už míč do branky dostal. Následně Bartek střelou k tyči mohl poslat Bohemians do vedení. Lejsal však těžký zákrok zvládl bravurně. Přesto se domácím podařilo zvrátit stav ještě do poločasu. Morávek našel přihrávkou Kotyzu, který zpoza vápna napřáhl a střelou šajtlí z voleje do šibenice rozplesal srdíčka všech fotbalových fanoušků.

V první šanci druhého poločasu se ocitlo Brno. Odražený Kubáňův centr se dostal k Pavlíkovi, který však mířil nad. A tak přišel trest. Rychlý brejk podpořen špatným vyběhnutím Lejsala zakončoval z vápna do prázdné branky Bartek. O zdramatizování se v 69. minutě málem postaral střídající Simr, ale z chumlu vystřelil nedůrazně a pouze do brankáře. Jinak se, bohužel pro diváky, od třetího domácího gólu nikdo do šancí nedostával. Moravanům nepomáhala ani hra na dva obránce, trenér Zach nepřestával dávat vehementně taktické pokyny svým novým svěřencům. A tak si Pražané připsali překvapivé tři body a udrželi tak bodový náskok na sestupové patnácté Kladno.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 97 2:1

20.04.2008 20:15

Góly: 21. Filip Dort (pen.), 90. Ondřej Smetana - 84. Lukáš Fujerik

Liberec zachránil tři body proti Jablonci až v nastaveném čase a díky vítězství se posunul zpátky na šesté místo. O branky se postarali Dort se Smetanou na straně Slovanu a za hosty se prosadil Fujerik.

První větší šance přišla před čtvrthodinou hry. Střelec Liberce Papoušek se postavil k volnému přímému kopu a jeho pěknou střelu Špit s námahou vyrážel. Minutu nato se přes obránce Jablonce prorval objev jara Kerič, kolmo přihrál na Dorta, ten však v tutovce zklamal a jeho střela nebyla pro Špita nebezpečnou. O pět minut později se však domácí dočkali. Kerič znovu utekl hostujícím bekům a ve vápně ho Špit nedovoleně sundal. Kopala se penalta. K ní se postavil Filip Dort a zkušeně jí proměnil.

Poté přišel důležitý krok z hostující lavičky. Klapka si natrhl ret a byl střídán Fujerikem. Po půl hodině hry se znovu ukázali domácí. Dočkal skvěle centrem našel volného Nezmara, jenže ten hlavou branku v gólové šanci netrefil. Ke konci poločasu se probudili i hosté. Nejprve se k voleji postavil Valenta a jen těsně branku Liberce přestřelil a o pár minut později Baranek z rohu našel Hubera, jehož hlavičku skvěle Zlámal likvidoval. Druhý poločas načaly oba týmy dost opatrně a moc šancí pro začátek k vidění nebylo. Jedinou zajímavostí byl další krvácející hráč Liberce, tentokráte Matula. Okolo sedmdesáté minuty však přišla další obrovská šance domácích. A znovu u toho byl Nezmar. Toho skvěle do vápna vyslal Papoušek, Nezmar ve skluzu pěkně vystřelil a u tyčku skvěle zasahoval pozorný Špit.

Hned nato znovu střílel Nezmar a znovu zasahoval úspěšný Špit. Poté musel Zlámal odstoupit kvůli bolesti břicha a místo v bráně Slovanu přenechal Hauzrovi. A ten se hned musel vytáhnout. Chvíli po svém příchodu totiž skvěle zlikvidoval Necidovu gólovou hlavičku. O deset minut později přišlo vyrovnání. Domácí odvrátili Jablonecký roh jen k Fujerikovi a ten z kraje vápna trefil dolní spodní roh - 1:1. Ke konci zápasu se povedeným střídáním vytáhli i domácí. Keriče na poslední chvíli vystřídal Smetana. A v nastaveném čase zastal hlavní roli. Dočkal po brejku centroval do vápna a Smetana volejem zblízka rozhodl o vítězi.

Liberec se díky třem bodů vrací před Mladou Boleslav na šesté místo. Zato Jablonec nemá jistou ani záchranu a dále musí bojovat.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 3:1

21.04.2008 17:15

Góly: 27. Michal Smejkal, 66. Martin Klein, 90. Jiří Sabou - 71. Erich Brabec (pen.)

V boji o mistrovský titul se začíná vyjasňovat. Slavia totiž dnes v Teplicích zaváhala a pro prohře 1:3 ztrácí na vedoucí Spartu tři body. Domácí fotbalisté si naopak upevnili třetí příčku.

Výkon, který předvedla Slavia v první půli, nebyl hodný týmu, jenž touží po titulu a potřebuje nutně vyhrávat každý zápas. Svěřenci kouče Karla Jarolíma si nevytvořili téměř žádnou vážnější příležitost, která by zaváněla gólem. Naopak Teplice se zásluhou Michala Smejkala dostaly do jednogólového vedení.

Úvod sice patřil hostům, ti však nezvládali finální přihrávky, centry do pokutového území ze stran hřiště byly nepřesné, a proto nechybělo zas tak moc a z ničeho nic v 15. minutě mohli otevřít skóre domácí fotbalisté. Centr Juna mířící na skvěle postaveného Mareše ovšem na poslední chvíli odvrátil obránce David Hubáček a zabránil tak nepříjemné situaci.

Přes teplickou defenzívu se dnes slávisté nedokázali prosazovat, důrazní obránci v čele se stoperem Lukášem všechny jejich útoky odráželi, v 27. minutě se dostali k bráně Vorla a hned z toho byl gól. Doležal zatáhl míč po pravé straně, poslal přízemní přihrávku před branku, kde mezi Suchým a brankářem Vorlem byl nejdůraznější Smejkal. Míč zasáhl špičkou kopačky a propasíroval jej pod hostujícím gólmanem.

To však nemuselo být ze strany Teplic v první půli vše. V 35. minutě pálil po Marešově přihrávce ze strany vysoko nad tísnící Rosa. Těsně před přestávkou se do dobré šance dostával opět Smejkal, jenže nedokázal dobře zpracovat míč a ten mu nakonec odkopl Gebre Selassie.

Po změně stran Slavia začala poměrně dobře. Už ve druhé minutě byla blízko skórování. Po přihrávce od Šenkeříka se k centru dostal Abrahám, našel hlavu Jana Blažka, ten ale z výborné pozice mířil bohužel pro sešívané vedle. To bylo na dlouhou dobu ze strany hostů vše.

V 66. minutě se většina z 9120 diváků radovala podruhé. Po faulu Tavarese na Doležala zahrával přímý kop Pavel Verbíř, míč z jeho kopačky doputoval až k Martinu Kleinovi, který hlavou bez problémů překonal Vorla. Jenže uběhlo sotva pět minut a Slavia se dostala zpět do hry. Po faulu v pokutovém území Mareše na Gebre Selassieho zahrával penaltu kapitán Erich Brabec a s přehledem ji proměnil.

Nechybělo moc a v 82. minutě mohly Teplice vést opět o dvě branky, jenže po přiťuknutí Smejkala nedokázal Vorla překonat Jiří Sabou. V nastavení se však domácí středopolař dočkal. Dnes skvěle hrající Verbíř obešel Pudila, nacentroval do šestnáctky, kde se po skrumáži dostal míč právě k Sabouovi a ten jej propasíroval do brány.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha26175449:1856
2.Slavia Praha26158338:1853
3.FK Teplice26145736:2447
4.Baník Ostrava26129543:2645
5.1. FC Brno26136738:3245
6.Slovan Liberec26107930:2637
7.FK Mladá Boleslav2699832:3236
8.Sigma Olomouc26712718:2033
9.Tescoma Zlín26961125:2833
10.Viktoria Plzeň26871123:3131
11.Viktoria Žižkov26771230:4528
12.České Budějovice26761325:3327
13.FK Jablonec26681217:2826
14.Bohemians 190526591224:3624
15.SK Kladno26581327:3823
16.Siad Most26481429:4920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (118)

Přidat komentář
GEGE

dobře Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mě zajímalo,jestli Baník udrží Svěrkoše i pro příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

To bude složitý... ale doufám,že jo... Moc by se hodil pro další sezonu,pokud se podaří udržet současný kádr,může být příští sezonu titul.Jen mít trošku vyrovnanější výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

banicek 4 ever

Reagovat
M11

banik slape sverkos taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal už v létě, že si to vystřílí, to bylo nadmíru jasné a to jim dal na podzim náskok.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

kdby neodešel fenin s vlčkem, tak 1. nenííí

Reagovat
smazaný uživatel

Doma sbírat body budeme, o to se nebojím, ale pro třetí místo je potřeba urvat body i z venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkošova bilance 21 utkání 13 branek je fakt slušná!! Na naši ligu klobou dolů mít průměr véc než půl branky na zápas!To si zaslouží repre pozvánku.Když ji dostal Kulič a hovno dával branky tak proč ne výborně hrající a branky střílející Svěrkoš!

Reagovat
smazaný uživatel

má Gol na 105 minut... celkem slušná bilance...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně slušná,na defenzivní ligu.

Reagovat
fantomas

tak defenzivní ne spíš neofenzivní (blbý utoky - blbý obrany)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič jí dostal, když ty góly střílel.....

Reagovat
smazaný uživatel

On goly nikdy nestřílel Pokud si pamatuješ,tak goly střílel Pecka a on mu nahrával

Reagovat
smazaný uživatel

konečne i robo zeher trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Naše liga není zase tak špatná jak se mluví,svoji kvalitu má,když hrají anše týmy v pohárech nikd ostudu neudělají ba naopak i řadu týmu dokáží vyřadit a zahrát dobré zápasy.Rozhodně bych naši ligu neodepisoval,nevím že by nám kluby dělali nějakou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sverky se asi zranil, delal machra hodil skluza a natahl si sval doufam , ze to vyleci do zapasu s brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Deda ho stejne do repre nepozve... to je marny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nas Zlinsky manegment si z nas fanousku dela asi kozy.Do prdele ja neminim sponzorovat nejake Brnenske lemply,ktere vychcany Brnensky klub nechce platit.Jak muzou vzit Pacandu a postavit ho doma,kdyz porad jenom centrujem Milan tam potom beha bezmyslenkovite jak muj trpaslici spic sem a tam a jako bonus ho hlida bernardyn Rolko.Myslim ze za ty prachy co cpou do neho a do Musila se v klidu mohl udrzet jeden z dvojice Vidlicka,Opiela.Wampiri to jsou!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zapas nebyl spatny ,jenom by jsme uz doma potrebovali tu penaltu co pisknou na Kladne Decku Sparty!

Reagovat
Radin

Sigma super,Kazi nacentroval na gol paráda ,jen tak dál všeci v Olomouci.Bajer se dobře zabydlel,jen já nevím no jestli Pulpit spíš neškodí Olmu.Uličný byl nej předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Bohemka on ten Zach asi tak špatnej nebude.

Reagovat
Shevchenko

Tak všichni tu Bohemku odepisovali a ona se nakonec zachrání. Ale děkuji jim, Brno nemusím. Příští týden beru odtamtud remízu všemi deseti. Slavia zítra snad 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Zach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz je jasne,ze titul bude met ta posr....Sparta.ty rudy hovadka u nas nemajou zadnou konkurenci.je to humus ale je to tak.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

Mindráku, odteď je tvé jméno Gazza!

Reagovat
smazaný uživatel

sparta parada . Jeslinek odehral skvelej match, celej zapas mel z pohledu sparty fakt paradni tempo i velmi slusna navsteva na posledni tym ligy..jen tak dal a titul je nas

Reagovat
fantomas

byl si?

Reagovat
smazaný uživatel

ze vahas..doma sparte nechybim

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, z čeho se ten Řepka na té fotce tak raduje, vždyť Most, ten by se porazil i sám To už není Most, ale podMost Poslední tým v tabulce a mají z toho Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

problem je ten, ze ta fotka neni z dneska, sparta ma uz davno nove dresy, takze

Reagovat
smazaný uživatel

To není radost,jen mlátí rozhodčího,kterej není na fotce vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Slavie se může pomalu loučit s titulem

Reagovat
smazaný uživatel

To si někdo myslel,že sparta ztratí body doma s mostem? Já s tím teda nepočítal,šance na titul jsou zhruba stejně velké než před začátkem utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Bohudík

Reagovat
smazaný uživatel

že ste si všichni nezvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň je tragická, škoda, že už letos s největší pravděpodobností nesestoupí, GL si nezaslouží

Reagovat
fantomas

tak na jaře hrála výborně a nediv se, že najednou nehraje vysoko, když jí odešli Fillo s Dankem...koukni se na Teplice, potenciál ještě vyšší, odejde jim akorát Fenin a jak si vedou za ten fotbal, co na jaře předvádí si sestup zaslouží stejně jako Plzen

Reagovat
M11

na podzim

Reagovat
fantomas

jo sry, na podzim samozřejmě

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra ale doufám,že Teplice svůj potenciál předvedou v plný parádě a střihnou Slávku

Reagovat
fantomas

to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

to každopdádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 2:1 pro Teplice plus jedna neproměněná pentle na straně Slávie

Reagovat
fantomas

no, tipuju že to s tema pentlema vás asi nikdy neomrzí ale tak budiž, užijte si to!

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to musíte vyžrat, to se nevidí každou sezonu aby klub neproměnil z posledních tří penalt ani jednu a určitě vám hoděj i v Teplicích a tentokrát to pude do tyče

Reagovat
fantomas

aspon ze uz s tim arsenalem nevotravujete

Reagovat
smazaný uživatel

až zas za pár let budete hrát základní fázi LM a dostanete další náklep tak budu první kdo vytáhne arsenal

Reagovat
RickNash

Zach naučil Bohemku útočit a dávat góly.

DOBŘE ZACH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Tom Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

REPKA SIVOK SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Brno Proč??? Dohodli sme se, že budou prohrávat jen ti druzí

Reagovat
smazaný uživatel

i na ty třetí musela přijít řada ale zrovna s bohemkou.....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak super góly všechny tři hlavou a hlavně Řepíno a Sivok, dva jmenovci a nejlepší stoperská dvojice v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Ted este aby slavie v pondeli nevyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

FKMB

Reagovat
Marv

Sparta Sparta mistr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia zejtra vyhraje , pokud ne tak budes mit pravdu, takze si tohle nech na zejtra

Reagovat
Slejdy

sparta ten titul stejne da

Reagovat
M11

ale prdlacky

Reagovat
Slejdy

pod o kilo

Reagovat
M11

pod

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

takový hecířství, poďte sem bankéř a beru sázky davajte prašule

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

tak ok....jelito,kopyto,platí to...

Reagovat
M11

jo sak.. kdy konci liga?? nejak v kvetnu tak to uz me to kilo nezabije v te dobe snad.. ale ja verim sesivkam..takze kamooon...

Reagovat
-Kopy-

Uf, paráda, na Libe jsem měl 1, poslední zápas na tiketu, to byli nervy.

Reagovat
M11

kolik ???

Reagovat
-Kopy-

La Liga

Reagovat
Slejdy

kooolik kooolik ???

Reagovat
M11

jj kamon... kopy nedelej drahoty... bac 50 000 a narvu se do te pet flase tu na stole

Reagovat
Slejdy

Slovácko

Reagovat
M11

presne... at jdou do prdele uz... nekteri hraci si mysli kdovi co a pak to tak vypada...

Reagovat
Slejdy

presne kua

Reagovat
M11

nevim co chcou...takove podminky nema nikdo v druhe lize... tolik lidi na ne chodi ze si to ani nezaslouzi... ven taky slusne jezdi.. a toto je odmena ?? hnus

Reagovat
Slejdy

jestli nepostoupi tak si to pekne podelaji

Reagovat
M11

no sak byl bych zvedavy co by udelal Zemek

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejt by ta Bohemka nevyhrala,kdyz rozhodci hrube ovlivnil 1.polocas.Mela tam byt jasna penalta.Fuj uz je mi z toho na bliti jak foukaj tem Prazakum.Jinak neco od tematu:Hadamcziku tahni do hajzlu ty sislavy magore.Vzdyt nas dnes vykleply Rusaci z B na pul plynu.V nominace Rolinek z mistrovskych Pardubic!Proc tam neni Cajanek,ktery byl nejlepsi hrac Kazane v play off v Rusku?Protoze nejel na Svedske hry?Projevit trosku taktu a zajmu tak by jel!Bednar v zivotni forme a nic atd.Á ja na to seru!Pod takovym expertem kdo by hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to,že všichni naši repre kouči povolávaj špatný hráče

Reagovat
Radin

taky si myslím,že klokanům přifoukávaj

Reagovat
M11

Klokani sou vubec nejak moc tlaceni aj medii

Reagovat
Radin

Je to tím,jak strašně všeci moc chtějí,aby byli jako dřív a zase se usadili,ale mělo by to být na hřišti a ne všude jinde

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Slovackem?Se mi zda,ze oni tam maji v predstavenstvu nejakou fuchtli,ktera si k propusteni Malury mela rici svoje nebo neco v tom smyslu.To se potom nemuzes divit,kdyz propustis s postupovych pozic trenera,kteremu hraci verili.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mel poslouchat komentar Zaruby v dnesnim zapase.Zatim letos nejlepsi vysledek,nejlepsi score,nejvic bodu,vic vitezstvi nez porazek a ja uz si to ani vsechno nepamatuju.A tipni jake jmeno vzdy dodal za kazdou vetou?V tak kratkem intervalu se snad nesklonuje ani jmeno George Bush po celem svete!

Reagovat
smazaný uživatel

Sen o titulu se pomalu rozplývá, dneska mi bylo Slavie celkem líto.

Reagovat
M11

esi to zase projedou tak je mi jich uz fakt lito

Reagovat
fantomas

proč lito mužou si za to sami

Reagovat
M11

ja to nemyslel ani tak hracu ale vas fanousku

Reagovat
fantomas

tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

este neni konec

Reagovat
fantomas

no, jestli to takle pude dál, tak bude brzy

Reagovat
smazaný uživatel

každopdádně mě překvapila proměněná penalta

Reagovat
fantomas

je mi ze slavistu opravdu na blití doufám, že jim aspon Jarolím dá v tejdnu pořádnej kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom sem cekal kdy to Vorel posere a je to tady stejne jako loni se Zlinem nesnasim to kopyto a Abraham uz me taky sere jednou hraje na plno a dneska na pul plynu,viz treti branka

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a především Verbíř, to je fakt borec

Ta Slávie, ta nám dělá radost

Reagovat
M11

100. FC Slovacko

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Jarolím dostane tu repre, protože se Slavií to nemá co se tyče titulu cenu, chce to změnu je to dobrej trener

Reagovat
Radin

To si právě nemyslím a obávám se toho.Jarolím je rapl,komentátoři se pomalu bojí ho na něco zeptat,navíc pod tlakem dělá nepochopitelné tahy a střídání,k repre ne doufám.Protože tam je tlak daleko větší a on se s tím srovnat prostě neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím a rapl? Se podívej na Radu, ten už není schopnej udělat ani jeden jedinej normální rozhovor do televize a to vůbec nemluvím o tom co dělá na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm porovnejme Radu a Jarolíma:

Rada - S Jabloncem odehrál pěkných pár sezon v horní půlce tabulky,nedařila se jara.Když odešel,Jablonec málem na spadnutí,narozdíl od Teplic,které se drží na vrcholu tabulky i přes prodej svého nejlepšího útočníka... Loni teplice 8.,letos bojují o UEFU.

Jarolím - 2 vcelku úspěšná léta ve 2. největším klubu v ČR,postup do LM.Co dál? Synot,kterej po změně majitele spadl zpátky do 2. ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Synot

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je Jarolím šťastná volba. Nedokáže podržet hráče, který nemá formu, takže očekávám, že by se v repre prostřídalo tak sto hráčů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele