Gambrinus liga preview - 26. kolo

19.04.2008, 08:21, aktualizováno 21.04.2008, 08:12
Previews
Slavii čeká v Teplicích složitý úkol. Aby se červenobílí opět bodově vyrovnali Spartě musí na Stínadlech vyhrát. Podaří se Slavii umlčet kritiky, kteří jí vyčítají psychickou nevyrovnanost, nebo budeme svědky začátku konce sešívaného snění o titulu?
Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov  (sobota 17:00)
Psal se říjen roku 2001, kdy naposledy ochutnali žižkovští hráči vítězí na Hané. Souboj sousedů z horší poloviny tabulky však slibuje vyrovnaný zápas.

V zápasech Olomouce padá pramálo gólů, není se tak co divit, když z devíti jarních zápasů skončily 4 remízou a zbylých pět pouze jednobrankovým rozdílem. V sobotu ale přivítá druhý nejhorší obranný blok v lize, naskýtá se tak šance na polepšení své střelecké potence. Trenéru Pulpitovi bude zcela jistě scházet Hubník, který v minulém kole dostal osmou žlutou kartu v sezóně, a také zranění Petr s Rýdelem. Otazníky se vznáší nad dvojící Rossi, Heidenreich. Poslední duely Sigmy bývají divácky nezajímavé nejen z gólové stránky, ale i při pohledu na rychlost a přesnost hry. I přesto si plný počet bodů z Androva stadionu odvezl jen Zlín. Olomouc k dobytí lehce nebude, předcházející domácí duely s pražskou Spartou a Bohemians skončily v obou případech remízou.

Krize zmítá Žižkovem, který již čtyři ligová kola čeká na vítězství, venku navíc patří k těm jasně nejhorším. Obrana na hřištích soupeře je dokonce s náskokem nejhorší. Ani v poháru proti druholigovým Bohemians nedokázali ve dvojzápase uspět. A zranění Kalod, Bukač, Kučera, Novotný, Procházka s vykartovaným Labantem dotváří nepříjemnou situaci pražského celku. Není divu, že trenér Griga vidí v bodu úspěch. "Máme za sebou těžší sérii a někteří hráči jsou i po středě dokopaní. Mužstvo je hodně zklamané, že se nepodařilo v poháru postoupit. Na týmu je pochopitelně trochu znát z absolvovaného programu i únava, ale rádi bychom byli za bod," říká nešťastný lodivod. Alespoň jednu vrásku na čele mu tak může smazat navrátilec do sestavy, kapitán Stracený, který si po šesti absencích konečně zahraje.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Randa, Šuškavčevič, Škerle, Heidenreich - Bajer, Kaščák, Onofrej, Kazár - Janotka, Bueno
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Pilař, Besta, Xavier - Koukal, T. Procházka, Tinga, Stracený - Švancara, Demjan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.10 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Potvrdit výhru v Jablonci a omluvit se divákům za nepovedené domácí utkání se Žižkovem. S takovými cíli vstoupí v sobotu v domácím prostředí fotbalisté Zlína proti Mladé Boleslavi, která také slavila v minulém kole vítězství proti Baníku.

Zlín se díky nečekané výhře 3:0 v Jablonci vyšvihl do první poloviny tabulky a nyní okupuje osmou pozici. V případě sobotního vítězství si může polepšit o dvě příčky. "Utkání s Boleslaví ale bude mít zcela jiný náboj. Také proto, že soupeř má útočně laděný tým. Pokud tento zápas zvládneme, tak si vybojujeme dobrou pozici k tomu, abychom se umístili v horní polovině tabulky," uvedl trenér Tescomy Pavel Hoftych. Ten bude moci po dlouhé době poslat na trávník kompletní složení.

Sedmý celek Mladé Boleslavi zvládl poslední dva ligové souboje na výbornou. Nejprve vyhrál v Liberci a o týden později přehrál Ostravu 3:1. Do obuvnického města proto míří navázat na tyto úspěšné výsledky, ale také vylepšit si své dosavadní postavení v tabulce. "Bude to vyrovnané utkání. Zlínští jsou bojovným celkem s vysokými stopery a v útoku s rychlým Žůrkem. Tím pádem spoléhají na rychlé brejky. Když se jim budeme chtít vyrovnat, musíme hrát aktivně a mít hru vyváženou v obranné i útočné fázi," řekl kouč hostí Karel Stanner, jenž se bude muset obejít bez služeb dlouhodobě zraněného Pižanowského. Naopak do sestavy by se mohl konečně vrátit Opiela, pro kterého by to byl dvojnásobný comeback. "Protože se vracím na zlínský stadion, kde jsem ještě na podzim působil, a zároveň se vracím na fotbalové hřiště po dlouhém zranění," vysvětlil mladý slovenský reprezentant.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Penner - Musil, Zúbek, Vrtělka, Malár - Šmahaj, Žůrek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Procházka, Rolko, Kalina (Kopic) - Kysela, Rajnoch, Hodúr, Poláček - Řezníček, Mendy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.80 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - České Budějovice  (sobota 19:00)
Baník, který v minulém kole prohrál v Boleslavi přivítá doma tým Českých Budějovic. Jihočeši prohráli dvě utkání za sebou a v Ostravě je také nečeká nic lehkého.

Domácí se po prohře v Boleslavi propadli až na páté místo v tabulce a proti Budějovicím budou chtít zaváhání napravit. Jejich soupeř na Bazalech za posledních osm let nezískal ani bod a jistě ho nečeká nic lehkého ani tentokrát, velkou hrozbou pro hráče hostí bude především útočné duo Ostravy v podání Svěrkoš - Magera. "Bude důležité, abychom dokázali eliminovat oba útočné hroty Svěrkoše s Magerou," je si vědom síly baníkovských hráču trenér Straka. Ostrava vstoupí do zápasu jako favorit, ale trenér Večeřa nabádá k trpělivosti. "Většina soupeřů u nás chce hlavně bránit a pak je to hodně o prvním gólu. Zápasy se Žižkovem i Jabloncem ukázaly, že když se prosadíme, hosté více otevřou hru a máme prostor k ofenzivě. Musíme být proto trpěliví," řekl trenér Baníku. Ostrava má k dispozici všechny hráče, pouze start Bystroně je nejistý.

Budějovičtí prohráli poslední dvě utkání v lize, ale i přesto mají na 12. příčce sedmibodový odstup od pásma sestupu. Hosté v Ostravě již dlouho nebodovali a i nyní mohou pouze překvapit. "Nesmíme se bát hrát dopředu. A když zachytíme úvodní nápor Ostravy, pak je všechno možné," tvrdí trenér František Straka, který se v zápase bude muset obejít bez zraněných Plichty, Pivoňky, Stráského a Kučery, nemoc navíc skolila Šímu.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Rajtoral, Marek, Otepka, Tchuř - Svěrkoš, Magera
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Leština, Hunal, Horejš, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Dolejš - Svátek, Mrkvička
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - SK Kladno  (neděle 17:00)
Do Plzně přijede k důležitému souboji Kladno. Domácí nestřílejí branky, Kladno bojuje o udržení a potřebuje každý bod. Podzimní souboj vyzněl vítězně pro Plzeň, ta zvítězila 2:1.

Domácí naposledy prohráli v Olomouci 1:0 a opět tak nevstřelili gól, plzeňští střelci neskórovali skoro jedenáct hodin v řadě! Nyní se utkájí s Kladnem, které bojuje o holé přežití v Gambrinus lize. Kouč Levý očekává těžký zápas. "Máme za sebou špatnou sérii, navíc Kladno bojuje o udržení. Proti Spartě i Liberci podalo velmi kvalitní výkon, s Libercem mělo dokonce více šancí," řekl Levý. Domácí se budou muset obejít bez Rady, který si odpyká trest za osm žlutých karet.

Nejtěsnějším rozdílem 1:0 prohrálo poslední zápas i Kladno, když doma nestačilo na Spartu. Pro kladenské je zápas v Plzni velmi důležitý neboť pět kol před koncem potřebují sbírat co nejvíce bodů. "Máme pět kol do konce ligy a k záchraně potřebujeme už hlavně vítězit. Začneme proto v Plzni - podáme velmi kvalitní výkon a tři body jsou naše," řekl sebevědomě kouč Šilhavý, tomu nebude chybět žádný hráč.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Malcharek, Halama, Navrátil, Smola - Petržela, Trapp, Sylvestre, Lecjaks - Varadi, T. Krbeček
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Beneš, Jablonský - Brunclík, Szabo, Hochmeister, Čáp - Klinka, Kroupa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Siad Most  (neděle 17:00)
V neděli se na Letné utkají týmy z protipólů tabulky. Na Spartu bojující o ligový titul přijede Most, jenž bojuje o holé přežití v nejvyšší soutěži. Podzimní duel vyhrála Sparta vysoko 5:0.

Sparta má skvělou formu a je bez porážky již jedenáct utkání v řadě, to jí vyneslo až do čela tabulky, kterou vede o skóre před Slavií. Naposledý tým Michala Bílka vyhrál na Kladně nejtěsnějším rozdílem 1:0. Utkání se neobešlo bez incidentu, za plivnutí na protihráče byl vyloučen sparťan Matušovič a od klubu dostal stotisícovou pokutu, proti Mostu si tak díky disciplinárnímu trestu nezahraje. Spolu s ním bude trenéru Bílkovi chybět také Libor Došek, který je v trestu a nejistý je start Slepičky, zranění do hy nepustí Zemana s Kúdelou. Díky zdravotním problémům nemají dostatečně natrénováno Řepka, Hušek, Sivok a Horváth a ani u nich není jisté že nastoupí. Most na hřišti soupeře nevyhrál 34 utkání v řadě, Bílek přesto varuje svůj tým před podceněním soupeře. "Naposledy dostali v Brně gól až těsně před koncem a také jejich další výkony venku byly sympatické. Rozhodně si nemůžeme dovolit zápas podcenit," řekl sparťanský lodivod.

Most v posledním zápase doma podlehl Bohemians a klesl až na poslední příčku v tabulce, má ovšem stejný počet bodů jako předposlední Kladno a na Bohemians strácí po prohře jeden bod. Kouč Žák se snažil nechat svůj tým hodit prohru z důležitého duelu zachraňujících se týmů za hlavu a nabádal své hráče k soustředění se na nadcházející duel na Spartě. "Favorit je jasný. Jedeme tam s tím, že chceme Spartu potrápit brejkovými situacemi," řekl Žák a jasně tak ukázal na to, že Most do Prahy rozhodně nejede otevřít hru. Hosté se budou muset obejít bez Pešíra, který si odpyká karetní trest a bez zraněných Čermáka, Andreie a Boutasgounta.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Kisel, Horváth, Hušek, Kolář - Kulič, Slepička
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Loos, Webster, Studík, Škoda - Trubila, Pilař, Gedeon, Stožický - Rilke, Oboya
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Fotbalisté Bohemians 1905 přivítají na svém trávníku tým Brna. Domácí by si rádi po tomto zápase upevnili nesestupovou pozici, k tomu ale potřebují sebrat body ambicióznímu soupeři, který v posledních třech ligových duelech naplno bodoval.

Klokani se minulý týden konečně odpoutali ze sestupového pásma, když přestříleli Most 4:2 na jeho hřišti. Pro hráče z pražských Vršovic to byla zároveň premiérová výhra na půdě soupeře. Tento úspěch chtějí zopakovat i v tomto kole, kde je ale čeká nesmírně těžký protivník, jenž bojuje o pohárové příčky. "Z mužstva vyzařuje větší pohoda. Předchozí porážky, které byly po dobrých výkonech, psychiku mužstva srážely, tentokrát je tomu naopak. V týdnu mužstvo pracovalo velmi dobře a věřím, že se to projeví i v neděli," řekl domácí trenér Michal Zach.

Svěřenci hostujícího kouče Petra Uličného jedou do Prahy prodloužit vítěznou sérii, která již trvá tři ligová střetnutí. Tuto úspěšnou bilanci podpořili také dvěma souboji ve čtvrtfinále Poháru ČMFS, když porazili Jablonec 3:0 a 2:1. "Jedeme na Bohemians v nejhorším možném období - po výměně trenéra soupeř vyhrál v Mostě a je pořádně nažhavený. Určitě mu pomohlo, že poskočil na nesestupové místo," varoval trenér třetího mužstva v Gambrinus lize.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Marek, Rada, Nikl, Šmarda - Moravec, Lukáš, Morávek, Bartek - Škoda, Rezek.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Dvorník, Pavlík, Siegl - Kubáň, Večeřa, Střeštík, Lira - Besta, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 2.70 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (neděle 20:15)
Nedělní program 26. ligového kola se zakončí severočeským derby mezi Libercem a Jabloncem. Oba celky v posledních dvou zápasech vyšly bodově naprázdno a to budou chtít napravit o tomto víkendu.

Fotbalisté Slovanu budou chtít dokázat v pikantním utkání, že se jednalo pouze o malý výpadek formy z posledních dvou kol. Ale tuto středu potvrdili domácím vítězstvím nad druholigovým Třincem postup do semifinále Poháru ČMFS. "Poslední prohry v lize jsme sice odčinili pohárovým postupem, ale našim fanouškům chceme v derby udělat radost i výsledkem," přál si kouč sedmého celku Ladislav Škorpil. Domácí nastoupí pouze bez Šinglára, který byl vyřazen z kádru.

I Jablonec hrál v tomto týdnu pohárové střetnutí, ale narozdíl od jeho dnešního soupeře neuspěl. Nyní se může plně koncentrovat na Gambrinus ligu, kde ještě nemá úplně jistou záchranu. Na sestupová pozice činí náskok šesti bodů. Nyní čeká svěřence hostujícího kouče Františka Komňackého regionální derby a navíc v Liberci ještě nikdy neslavili výhru. "Určitě je to jeden z motivačních faktorů. Já jsem přesvědčený, že je pořád o co hrát. Chceme mít co nejdříve klid, hráči si navíc říkají o to, jestli budou moci hrát za Jablonec i v příští sezoně," prohlásil Komňacký, kterému budou chybět dlouhodobě zranění Fukal s Loučkou a Žofčák.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Polák, Holeňák, Košťál, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Papoušek - Kerič, Nezmar.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Laciga, Homola, Huber, Hamouz - Baranek, Valenta, Eliáš, Klapka, Hloušek - Straka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.10 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
Pondělní šlágr kola mezi Teplicemi a Slavií uzavře 26. kolo Gambrinus ligy. Oběma mužstvům jde o hodně. Sešívaní se perou s pražským rivalem Spartou o titul, zatímco hosté bojují o účast v Poháru UEFA.

Drama bude k vidění i v souboji o třetí místo, o které se přetahují týmy Brna, Ostravy a Teplic. Posledně jmenovaného teprve čeká zápas v podobě dohrávky s aktuálně druhou Slavií. Pokud svěřenci domácího kouče Petra Rady porazí Pražany, tak vystřídají Baník na bronzovém stupínku. "My hlavně chceme předvést dobré utkání, hrát kvalitně. Co se z toho vyvrbí, uvidíme. Ale jak už říkám vždy, vyhrát chceme v každém zápase," uvedl domácí kouč Petr Rada, jenž také připomněl cíl severočeského klubu – umístit se na třetím místě, zajišťujícím vstupenku do pohárové Evropy. V sestavě se neobjeví kvůli svým zraněním Ljevakovič, Gašparík, Ryška a Smíšek. Nenastoupí také obránce Vidlička, jenž si odpyká disciplinární trest.

Sparta, nejvážnější a jediný konkurent slávistů v boji o titul, si v tomto kole připsala plný bodový zisk, když doma přehrála Most 3:0. Aby se mohla Jarolímova parta opět bodově vyrovnat úhlavnímu nepříteli, musí vyhrát v Teplicích. "Je jasné, že Teplice jsou silným týmem, obzvlášť v domácím prostředí, ale nic jiného než jet si pro tři body nám nezbývá. Očekávám na severu Čech hodně těžký duel, ale jiné my nehrajeme," řekl trenér hostujícího celku Jarolím. Ten se ale bude muset obejít bez distancovaného kanonýra Toleskiho a zraněné čtveřice marodů Dřížďál, Janda, Ivana a Střihavka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Klein, Lukáš, Rosa, Merzič - Mareš, Sabou, Doležal, Verbíř - Smejkal, Jun.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Slavík - Klein, Lukáš, Rosa, Merzič - Mareš, Sabou, Doležal, Verbíř - Smejkal, Jun. Vorel - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Černý, Tavares, Latka, Pudil - Blažek, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.80 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha25165446:1853
2.Slavia Praha25158237:1553
3.1. FC Brno25136637:2945
4.FK Teplice25135733:2344
5.Baník Ostrava25119541:2642
6.Slovan Liberec2597928:2534
7.FK Mladá Boleslav2589831:3233
8.Tescoma Zlín25961025:2733
9.Viktoria Plzeň25871022:2931
10.Sigma Olomouc25612716:2030
11.Viktoria Žižkov25771130:4328
12.České Budějovice25761225:3127
13.FK Jablonec25681116:2626
14.Bohemians 190525491221:3521
15.SK Kladno25481325:3720
16.Siad Most25481329:4620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
One-Real

Jak tak koukám tak by v tomhle kole mohli vyhrát jen domácí

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo supr,hlavně v pondělí

Reagovat
One-Real

Jooooo Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

vubeec slávka do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Takové kydy jako řekl Griga upe nesnáším. Jak může být Žižkov rád za bod z Olmiku,přece každý tým by měl chtít každý zápas vyhrát (s výjimkou třeba,když jede sestupující tým na hřiště lídra a podle toho by měli i tak mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Olomouc - Žižkov 2:0 (budou z toho bolet oči)

Zlín - Mladá Boleslav 0:0 (typický remízový zápas,ale mohl by být zajímavý,jsem zvědavý na Opielu)

Baník - České Budějovice 2:0 (zajímavé bude v které minutě beton Dynama Baník přebije)

Plzeň - Kladno 2:1 (Šilhavý - to jsou slova chlapa! Každopádně ale Kladno musí sestoupit)

Sparta - Most 3:0 (to samé co u matche Baník - ČB)

Bohemians - Brno 1:1 (tohle mělo být v televizi,snad Brno prohraje)

Liberec - Jablonec 2:0 (Liberec zas ukáže kdo je pánem Ještědu)

Teplice - Slavia 2:2 (si myslím,že Slavka v Teplicích nevyhraje,snad se jim to ale podaří,ale jen proto,že nechci aby Teplice se dostali do pohárů)

Reagovat
sosna

z tvých tipů bolí oči - sigma viktorku suveréně přejede

Reagovat
božský John

Jakej pán Ještědu?...tam at si liberecaci panujou..my sme zas pánové Jizerek:D

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Teplicím(tedy proti nám)?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam chci radši Baník.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Žižkov 1

Banik Budějovice 1

Zlín M.Boleslav 1

Morava dnes zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

a zítra Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín:Boleslav 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

BOHEMIANS 1905 !!! Jedeme, jedeme, ...... Klokan skáče a uskáče výhru !!!

Reagovat
Shevchenko

Bóóóhemka! Udělejte mi radost a pomozte nám.

Reagovat
smazaný uživatel

kluci slávističtí, doufám, že mi dnes způsobíte větší radost/ menší starost, než včera vaši kolegové v Bilbau

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes Teplice musí..urvat alespoň bod!! jediná střela na branku Slavie bude ta,když golman Teplic Slavík chytne penaltu

Reagovat
Shevchenko

Tak nakonec jedna střela byla a to s penalty, jediný rozdíl, že jí Brabec dal.

Reagovat
smazaný uživatel

jn....ale nedávno jsem tu psal,že příšti penaltu bude kopat Brabec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik bude dneska zase slavia kopat penalt?no musi vyhrat takze minimalne jednu urcite,nejak se ji musi preci zase pomoct ze?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Slavii to pomoc není, spíše je tím rozhodčí trestá...

Reagovat
smazaný uživatel

jediná střela na branku Slavie bude ta,když golman Teplic Slavík chytne penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

to mela byt reakce na vandertoma

Reagovat
fantomas

Blažek a Šenke

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych se nezlobil kdyby to v Teplicich dopadlo jako minulou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně 1:0 Jun to ještě pojistí a Slávie pojede domů s brekem měl bych to zaklepat...

Reagovat
fantomas

muže mi ***** nekdo říct, proč ty tupci nakopávaj míče??? Ale furt kombinace takřka žádná a jen balon dopředu a další a další Fakt neskutečný. Jinak nesoustředeny výkon, pomalý přechod do útoku, zkrátka všechno špatně ...k Gebreselassiemu řeknu jen toto: A ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

musej to otočit jinak titul pa pa, bude to nesmirne tezky ale snad to dokazou

Reagovat
fantomas

to by si musel v kabině Jarolím sakra zařvat...přijde mi jako by celej večer kalili

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on už myslí na příchod k repre

Reagovat
fantomas

hm

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, po dlouhý době si tým, kterej vedl po podzimu neudrží první místo a bude rád za druhý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele