Gambrinus liga - souhrn 26. kola

02.05.2009, 20:55, aktualizováno 04.05.2009, 19:07
Komentáře a souhrny
Sparta vybojovala výhru nad Ostravou a ukrojila tři body z náskoku Slavie, která prohrála v Brně. Liberec vyhrál vysoko v Mladé Boleslavi. Boj o záchranu bude ještě hodně zajímavý, Zlín i Žižkov totiž vyhrály a dotahují se na Příbram, která podlehla na Kladně. Olomouc si doma poradila s Teplicemi a Jablonec porazil Plzeň...

Tescoma Zlín - Bohemians Praha 2:0

02.05.2009 19:00

Góly: 6. Ondřej Čelůstka, 55. Karel Kroupa

V předehrávce šestadvacátého kola Gambrinus ligy dokázal domácí Zlín vyválčit veledůležité tři body na pražských Bohemians. Ti tak nevyužili první ze svých "mečbolů", aby s definitivní platností odvrátili hrozbu sestupu.

Že se domácí jen tak nevzdají, naznačil už v páté minutě prvního poločasu Kroupa, jehož hlavička z vápna šla jen těsně mimo. Svěřence trenéra Mináře to však mrzet nemuselo. Už o minutu později rozjásal necelou třítisícovku domácích příznivců Čelůstka, který vyslal z dobrých třiceti metrů takové rekomando, že ho brankář Beláň nestihl ani podepsat.

Ofensivní představení Tescomy však pokračovalo. Trubila totiž utekl po levé straně, přihrál volnému Kroupovi, jenže ten se i ve druhé výraznější šanci neprosadil. Po necelé půlhodině hry se do prvního vážnějšího ohrožení domácí branky dostal Vošahlík, jenže ten zblízka netrefil.

V závěru úvodní atraktivní podívané si vzali slovo znovu Moravané, kteří šli hned ve dvou na branku hostí, ovšem Žůrek tentokrát s tvrdou střelou neuspěl.

Mimochodem, hádejte kdo se dostal do první příležitosti ve druhém poločase? Ano, byl to opět aktivní útočník domácích Žůrek, který se utrhl od svých obránců a svou křižnou ranou orazítkoval tyč. Ani to však neprobralo Pražany z letargie, a tak přišel spravedlivý trest. V pětapadesáté minutě odcentroval Čelůstka a posadil balón na hlavou Kroupy, který se tentokrát v další ložence nemýlil - 2:0.

Hosté poté otevřeli hru, protože pokud chtěli pomýšlet na zisk alespoň jednoho bodu, nic jiného jim nezbývalo. Jejich snaha byla dlouho marná, neboť se nemohli prosadit přes kvalitně hrající Tescomu, a když už se dostali do dobré příležitosti, tak jako Dobeš, svou příležitost kvalitně zazdili.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Dynamo České Budějovice 2:1

03.05.2009 10:15

Góly: 22. Zdeněk Koukal, 59. Luděk Stracený - 18. Petr Benát

Po velkém boji, třem tyčím i vlastním gólu dokázala domácí Viktorie vybojovat veledůležité body a ještě stále se tak nachází v boji o udržení v nejvyšší české soutěži.

Běžela osmnáctá minuta, když budějovický Benát neskutečně vystřelil a jeho krásná rána z hranice vápna zaplavala až do šibenice Bartalského branky. Netrvalo ale dlouho a balón se dostal do mlýnice těl v pokutovém území Dynama. Nepřehlednou situaci vyřešil, nejlépe jak mohl, domácí Koukal, který míč raději uklidil do sítě - 1:1.

Že jsme na něco při výčtu prvního poločasu zapomněli? Ale kdepak, úvodní partie záchranářského souboje nabídla nudu nezměrnou. Oba týmy, především však domácí, se urputně snažili strhnout na svou stranu vedení. Jenže to se jim nevedlo, neboť jejich hra byla protkána spoustou nepřesností, pokažených přihrávek na paty či klasického nešvaru, nakopávaných míčů.

Není se proto čemu divit, že spousta lidí odcházela v průběhu pětačtyřicetiminutovky na oblíbenou klobásu. Ti však neviděli velkou šanci Riegela, který hlavou po rohovém kopu hned v úvodu utkání značně protáhl brankáře Žižkova.

Další zajímavou příležitost spálil Strázký, který se sice dokázal natlačit do střelecké pozice, ovšem svým pozdravem k tyči se neprosadil.

Jak půle začala výraznější aktivitou Budějovických, tak skončial převahou Pražanů. Krásný fotbalový moment byl k vidění v pětadvacáté minutě, když Luboš Hručka napřáhl z dobrých třiceti metrů ke tvrdé střele, která jen těsně minula Kučerovu branku.

Poslední zajímavější moment před přestávkou vyrobil Sedláček, který se dostal k balónu po rychlém úprku Mezlíka, ovšem v dobré příležitosti minul.

Kdo nevydržel nudu v úvodu utkání a , lidově řečeno, zápas zabalil, ten o hodně přišel. Od úvodních minut druhého dějství byli aktivnějším týmem domácí, kteří se jednoznačně snažili urvat vítězství na svou stranu. Do pokutového území hostů chodil jeden centr za druhým, ovšem ve valné většině neznamenal pro samotného brankáře Kučeru žádné nebezpečí.

Jenže to by se nesměl v 59. minutě postavit k rozehrání standardní situace Stracený. Ten velice dobře rozehrál, hostující Žižka se následně snažil tak vehementně odhlavičkovat míč do bezpečí, až si vstřelil vlastní gól - 2:1.

Branka ještě více nabudila svěřence trenéra Ščastného i necelé tři tisícovky diváků na tribunách. Žižkovští se sice velice dobře pohybovali, ovšem přechod na útočnou polovinu byl čím dál více obtížnější. Zvláště Jihočech Mezlík byl velice aktivní, neboť se hned ve dvou případech dokázal uvolnit a vystřelit, ovšem jeho kamarádské pozdravy nenadělaly brankáři Bartalskému větší problémy.

Velké drama přišlo deset minut po druhé vstřelené brance. Obrovskou hrubku, kiks či cokoliv jiného vyrobil obránce Gabriel ve spolupráci se svým brankářem, když se nepochopitelně nedohodli, kdo odehraje v podstatě ztracený míč, a tak okolo nich prohnal Hudosn a "harakiri" hlavičkou poslal míč na branku, k jeho smůle zazvonila tyč, poprvé..

Pří zakončování byl ovšem Brazilec zle faulován a tak kopalo Dynamo penaltu. K ní se postavil Benát, ovšem tvrdou střelou orazítkoval tyč, podruhé. V tu chvíli se nacházeli Pražané ve stavu klinické smrti, kterou však zázračně přečkala.

Oběhlo pár minut, když dobře rozehranou standardní situaci Viktoriáni lehce tečoval procházka a břinknul balónem o tyč, potřetí.

Když se v závěru utkání neujala ani výstavní rána Straceného, neboť brankář Kučera předvedl ještě výstavnější zákrok, dokázal tým pod digitálním vysílačem vybojovat veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:1

03.05.2009 17:00

Góly: 25. Michal Ordoš, 63. Michal Ordoš - 90. Andrej Hesek

Převelice důležitou výhru si připisují Hanáci. Ti unikli díky výhře Teplicím už na čtyři body a po tomto kole s jistotou budou na pohárových příčkách. Severočeši potřetí za sebou nevyhráli na hřišti soupeře a Evropa se jim zase o něco vzdálila.

Sigma se i přes aktivitu hostů snažila být tím, kdo převezme otěže zápasu a v deváté minutě k tomu mohl pomoci i Hubník, který skvěle napřáhl z vápna a nakonec jen těsně minul tyč Grigarovy branky. Na druhé straně Verbířův pas přiťukával Mareš Stožickému do výborné šance, ale teplický hráč napálil pouze střed branky, kde stál Drobisz.

I když v zápase nebyla nouze o nepřesnosti, Olomouc se dle svých představ dostala do role vůdce utkání, a to vedlo ke skvělé akci Nepožitka ve 21. minutě. Ten se nadechl k přímému útoku, který završil přihrávkou na vápno Ordošovi. Ten díky své dravosti dokázal z šestnácti metrů v pádu zamířit přesně k tyči.

Teplická snaha přicházela nazmar, když se domácí chtěli před pěti tisíci fanoušky vytáhnout. Melinhův přímý kop nezastavila zeď, ale branku přeci jen o něco minul.

Ani přestávka v šatnách nezastavila olomouckou chuť hrát, ale Melinhovu i Hubníkovu podařenou střelu kryl brankář Grigar. Když nevyzrál Matula na Drobisze, skórovali zaslouženě domácí. Ordoš napřáhl z pětadvaceti metrů dokonale do šibenice. S tím Grigar nic moc nadělat nemohl.

Tepličtí museli hrát vabank. Toho využil, kdo jiný, než Melinho, který svým přesným pasem poslal na brankáře Nuce, a ten se celou akci snažil vyšperkovat lobem. Ten Grigar odhadl a svůj tým ještě podržel v nadějích. Zápas se tak už jen dohrával z povinnosti, fanoušci už se tolik nezajímali o dění na hřišti a užívali si výhry.

Z klidu je vyvedl až Hesek, který usměrnil střílený centr Mareše zblízka hlavou za Drobiszova záda. Rychle vrátit dvougólové vedení svému týmu se snažil Janotka, který sice svou střelou zblízka branku netrefil, přesto toho už nemusel litovat. Olomouc ukázala, že po celý zápas byla lepší a soupeře už nenechala přijít do šance k vyrovnání.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slavia Praha 1:0

03.05.2009 17:00

Góly: 28. Tomáš Došek

Slávisté opět nedokázali vyhrát a podlehli Brnu na jeho hřišti 0:1. Jedinou branku vstřelil ve 28. minutě brněnský Došek.

V 10. minutě přišla první slibná příležitost utkání. Bývalý hráč Brna Besta jesličkami poslal na Šventa a ten pálil, jeho střelu ovšem vytáhl Bureš na roh. Gól se slavil z první šance na druhé straně hřiště. Švejnoha odcentroval, Došek si na penaltě zpracoval a z otočky uklidil míč k levé tyči brány Martina Vaniaka - 1:0.

Psala se 56. minuta, když po chybě Heinze postupoval sám na brankáře Fořt, v poslední chvíli mu ale skluzem sebral balon Dvorník. Slávistický útočník si mohl spravit reputaci o chvíli později, kdy šel na Bureše zprava, ovšem tentokrát gólman brance zabránil včasným skokem pod nohy Fořta. Následně nadvakrát brankáře Brna nepřekonal ani slávista Černý a i přes několik šancí sešívaných tak zůstával stav 1:0. Čtvrthodinu před koncem mohl vyrovnat Pekhart, ale trefil jen břevno. Na druhé straně mohl v závěru pojistit výhru autor gólu Došek, ale Vaniak jeho ránu s námahou vytěsnil mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

SK Kladno - 1. FK Příbram 1:0

03.05.2009 17:00

Góly: 37. Tomáš Klinka

Kladno dál pokračuje v dobrých výkonech z druhé půlky sezony a doma si nyní poradilo i s Příbramí. O výhru 1:0 se postaral střelec Klinka.

První příležitost skórovat měli domácí. Drsek hodil dlouhý aut a Beneš hlavičkou zakončoval, Hruška reflexivně vyrazil. Gól přišel v 37. minutě. Drsek opět vhodil dlouhý aut, který prodloužil hlavou na Klinku Zachariáš. Klinka pak už měl sám před brankářem lehkou práci a skóroval - 1:0.

Ve druhé půli se předvedl Huňa, který nejprve obešel dva hráče domácích a celou akci poté zakončil ránou do břevna. Na druhé straně se mohl trefit Zachariáš, ale jeho střelu skvěle zneškodnil gólman Hruška. V 90. minutě trestuhodně nevyrovnal příbramský Plašil. Ten byl po nahrávce Oguzhana sám před bránou, místo lehkého doklepnutí do kasy ovšem nepochopitelně minul.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Viktoria Plzeň 3:0

03.05.2009 17:00

Góly: 11. Josef Hamouz, 67. Josef Hamouz, 79. Jiří Valenta

Jablonec si vybral oddechový čas a už je zase zpátky. Po výborném výkonu celého týmu si po zasloužené výhře připisuje důležité tři body. Plzeň doplatila na chyby v obraně a nepřesnosti v koncovce.

Týmy se dlouho osmělovaly a první ohrožení branky měli na svědomí hosté v sedmé minutě. Jenže když Varadiho centr neusměrnil chytrým lobem do branky Limberský, střílelo se na druhé straně. Haurdič předal míč Klapkovi, ten ve vápně našel Hamouze, který se dokázal prosadit přes tři laxní obránce Plzně a střelou k tyči poslal domácí do vedení.

S chutí hrající Jablonec nedával Plzni možnost vrátit se do utkání a po pětadvaceti minutách hry se mohl dostat do dvougólového vedení. Klapka napřáhl z přímého kopu a míč padal pod břevno, nicméně Daněk míč skvěle vytěsnil. Hůře si vedl Haurdič, který na hranici vápna dostal míč a na obzoru neměl jediného soupeře, přesto se raději pokusil přestřelit stadion.

Vyrovnat měl Hájovský, který se po prvním plzeňském rohu dostal k hlavičce, ale trestuhodně přestřelil. Pět minut před koncem ještě Lafata přihrával Eliášovi, který však v dobré pozici branku minul. I přesto šli Severočeši do šaten s lepším pocitem než jejich soupeř.

Druhý poločas se nesl v marném snažení Západočechů, které dlouhých dvacet minut nic nepřinášelo. A tak se děly věci v jejich vlastním vápně. Nejprve Hloušek s Klapkou vybojovali gólovou šanci pro Lafatu. Nejlepší střelec týmu ovšem čekal přespříliš dlouho a Lecjaks ještě na chvíli odvrátil pohromu.

Jenže uběhly pouze tři minuty a přišlo logické vyústínění obrazu hry. Hamouz překvapil mnoho domácích fandů i chybující obránce, když místo přihrávky volil střelu, na kterou už nestačil Daněk zareagovat tak, aby zabránil gólu.

Nemohoucnost Plzně vrcholila prakticky každou minutou, kdy se dostali do zakončení, které ale míjelo branku zpravidla o několik metrů. K tomu všemu přišel další gól Jablonce. Celé akci nejspíše předcházel faul, který ovšem zůstal bez odezvy rozhodčího a konal se tak brejk čtyř proti dvěma, který přesně zakončil Valenta. Posledních deset minut se tak hrálo už jen z povinnosti, Jablonec se tak mohl radovat z tříbrankového vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:4

03.05.2009 20:00

Góly: 17. Michal Papadopulos - 31. Jan Nezmar, 48. Jan Nezmar, 62. Jan Blažek, 83. Petr Mach (vl.)

Jen něco málo přes polovinu zaplněný stadion - to byl snad největší mínus celého zápasu o evropské poháry. Z počátku aktivnější Boleslav skolil vyrovnávací gól a po změně stran hru ovládl Liberec. Středočeši tak padají mimo pohárové příčky, naopak Liberec se minimálně do pondělí dotáhl na pražskou Spartu.

První poločas přinesl bojovnost, ofenzivní aktivitu obou týmů, a tak i vysoké tempo hry. Na každé straně se hráči dostali před samotného brankáře, ale hráči se před přestávkou trefovali výhradně hlavičkami.

Boleslav se ujala role domácích a od prvních minut se snažila držet míč na kopačkách, co nejdéle to šlo. Po čtvrthodině se tak k první šanci dostali díky své přímočarosti hosté. Kerič se po kolmé příhře dostal za obranu, ale Millerovo vyběhnutí ho donutilo k rychlé střele. Chytré přehození sice vyřadilo ze hry brankáře, nicméně míč nesměřoval do branky a obránci ho tak stačili uklidit do bezpečí.

Domácí se několikrát pokoušeli projít do vápna soupeře přes souhru Sylvestreho s Hrdličkou u levé lajny. To se vyplatilo ještě v první dvacetiminutovce, kdy druhý jmenovaný odcentroval do vápna, kde se do balónu rybičkou opřel Papadopulos a křižnou střelou nedal letícímu Zlámalovi mnoho šancí.

Vyrovnat mohl Papoušek, který se před brankářem ještě snažil najít nabíhajícího Keriče, ale zvolil špatně - trefil pouze vracejícího se obránce. Po pětadvaceti minutách mohl trestat objev Chramosta, který dokonale přečetl špatnou malou domů od Dočkala, ale pohotovou střelou napodobil kanonýra Liberce, když nedokázal míč mezi tři tyče vměstnat.

To byla voda na mlýn pro hosty. Papoušek zahrál rohový kop na malé vápno, kde míč nezištně tečoval hlavou Nezmar a padající Miller se již jen ohlížel, jak míč dopadá do jeho svatyně. Liberečtí ani poté nepodlehli uspokojení a nadále bojovali o vstřelení další branky. Výstavní trefu z dvaadvaceti metrů sebral Papouškovi domácí brankář dokonalým zákrokem, kdy snad párající se látkou z rukavic míč vytěsnil na roh. Poločas tak po vysokém tempu přinesl na každé straně jednu trefu.

Brzký obrat, další dva góly a stálá aktivita. To charakterizovalo hostující Liberec v druhém poločase. Jakoby zapomněl na svou podzimní nemohoucnost na hřištích soupeřů. Boleslav dlouho nevěděla, jak na svého soupeře hrát a zaskočená zůstala prakticky po celý zbytek zápasu.

Hned ve třetí minutě nahrál do vápna Papoušek Nezmarovi, "otloukánek" zápasu byl vehementně odtlačován od střely, ale přesto dokázal v pádu zamířit přesně ke vzdálenější tyči a svou druhou trefou otočil vývoj utkání. Nabuzený Liberec pokračoval, Keričovu chytrou teč musel brankář vytahovat z brankové čáry.

Bezradná Boleslav pak dostala přeci jen třetí ránu chvilku po hodině hry. Vydařený kousek se povedl trenéru Škorpilovi. Střelce obou gólů, Jana Nezmara, stáhl ze hry a na hřiště poslal jeho jmenovce Blažka. Papoušek rozehrál přímý kop, který se kopal právě za faul na Nezmara, střídající Blažek si vyběhl za obranu a milimetrovou tečí se uvedl vstřeleným gólem.To také znamenalo "hat-trick" gólových asistencí v podání Papouška.

Necelých dvacet minut před koncem se konečně projevili i domácí. Opiela centrem na malé vápno našel nabíhajícího Papadopulose, a ten ráznou hlavičku usměrnil přesně do brankáře Zlámala, který míč přesto s obtížemi vyrazil na tyč a následně po něm obětavě skočil pod nohy dvou hráčů. Zkázu mladoboleslavských tak připravil osm minut před koncem obránce Mach. Dort totiž netrefil Keričův přízemní centr a míč tak doputoval až k bezmocnému Machovi, který se vracel před vlastní branku.

Povinnost dohrát utkání už hodně domácích fanoušků nezajímala, stadion se tak na poslední minuty vylidnil. Boleslav tak neměla žádný hnací motor, aby výsledek alespoň zkorigovala, a prozatím se loučí s poháry. Severočeský tým především v druhém poločase těšil oko nezaujatého a libereckého fanouška. Boleslavští sice šlapali výkonem soupeři na paty, ale na dělení bodů to stačit nemohlo.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:0

04.05.2009 17:15

Góly: 83. Václav Kadlec

Sparta se na Letné proti tápajícímu Baníku nemohla dlouho prosadit, jenže pak na hřiště naskočil šestnáctiletý Václav Kadlec a jediným gólem sedm minut před koncem rozhodl utkání ve prospěch Sparty.

Pražané hned od úvodu ukazovali, že chtějí vyhrát, jenže se opět ukázalo, že dostat míč za brankovou čáru je pro ně letos hodně těžké. Klid na sparťanské kopačky mohl přinést už v osmé minutě Kulič, jenže velkou šanci zahodil. Gólman Baníku Buček si poté vychutnal i pokusy Žofčáka a Zemana, které rovněž zaváněly brankou. Baník toho v útoku příliš nevymyslel a ani obrana nebyl nijak zvlášť pevná, leč sparťanským nájezdům dlouho odolávala. Žofčák totiž v další šanci nedokázal vystřelit, Zeman nemířil přesně a k nespokojenosti domácích fanoušků pálil vysoko nad i Kušnír.

Sparta šance nezačala proměňovat ani po poločase a fanoušci často pískali. V dobré pozici se ocitl Kucka, ale ani jemu se dnes střelecky nedařilo. Podobně si vedl na druhé straně i Zeher a na v Axa Areně stále panovalo bezbrankové skóre. Oba trenéři na situaci reagovali střídáním, Ostrava nasadila Střihavku, domácí kouč Chovanec zas po zranění vracejícího se kapitána Bergera. Vše již pomalu směřovalo k bezgólovému závěru, ale ten sedm minut před koncem vyloučil domácí talentovaný mladíček Václav Kadlec, který jen po pár minutách na hřišti využil závaru před brankou a dotlačil míč za brankovou čáru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha26157449:2252
2.Sparta Praha26138540:2147
3.Slovan Liberec26128635:2544
4.Sigma Olomouc26127733:3243
5.FK Mladá Boleslav26119635:3242
6.FK Jablonec261241028:2940
7.FK Teplice26116930:1939
8.Baník Ostrava261051134:3035
9.1. FC Brno26971027:2834
10.Viktoria Plzeň2689938:3533
11.České Budějovice26515624:3130
12.SK Kladno26861220:3730
13.Bohemians Praha26841427:3828
14.1. FK Příbram26671323:3425
15.Viktoria Žižkov26571425:3522
16.Tescoma Zlín26571420:4022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlín se udrží! Spadne střižkov a žižkovský prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co máš s tím Střížkovem těm stačí možná i jediná výhra k záchraně , Příbram je asi nejohroženější momentálně, ale jak příště neporazíte Spartu tak je konec

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem Kladeňák ..a protože přeju i Zlínu a Příbram mám rád, tak pak už je tam jen Bohemka

Reagovat
Oxbow

Komu rikas prase ty chudaku kladenskej

Reagovat
smazaný uživatel

kdo každoročně zraní půlku ligy a daruje všechny body zdarma mužatkám z toaLetný? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Vzdyt to rikam chudak nic vic ... jo je dost divny ze nam da sparta casto bura ale osobne si nemyslim ze jsme zrovna tym kterje by je mel porazet a to stim ze zranime pulku ligy pokazdy si vzal kde???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se jenom zeptat kdyyb střížkovská bohemka zůstala čirou náhodou v gambrinus lize a vršovická by postoupila do 1 ligy tak to by mohli mít oba dva týmy Bohemians Praha nebo jak to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

bude Bohemians Střižkov a Bohemians 1905... jako jsou dvě Viktorky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to chce vystrizlivet a poradne se pripravit na Spartu.Jeste jme porad hooodne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se Zlíneček zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Zlííín

Reagovat
didosh

To čumim co je tady fanoušků Zlína kdyby jich chodilo tolik na ligu asi je u nich vyprodáno

Reagovat
smazaný uživatel

My to musime udrzet mame dobry tym ktery nam jestli sestoupime rozeberou a to je pro Zlinsky fotbal a vubec tenhle Region velka skoda .

Reagovat
Bakary3

Že by to šlo bez Ščasnýho a Švancary líp ?

Reagovat
fabec1222

Sestoupi Žizkov a Příbram to je jasna vec

Reagovat
Bakary3

Příbram neee Dneska zaberou, když chtěj, tak uměj, doufám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo s té ligy ven jít musí . ke Střížkovu .jejich zápasy sem moc nesledoval,ale vcera u nás nepředvedly zhola nic,vypracovali si jedinou golovou sanci za celý zápas..proste s takovou na ligu nemají.Do konce ligy mají celkem těžký los tak uvidíme .. Zlín pořád věřím že se zachránime i když už sme byly odepsaní 3 výhry v řade nas hodily spátky do hry o holé přežití v GL...Kladno v poslední dobe udelalo pro záchranu hodne,jestli se budou držet tohodle stylu hry příští rok můžou hrát klidný střed.s Příbramí je to jak na houpačce...Zizkov sou haluzáci .. do konce 4 kola ..muj tip ..Střížkov,Zizkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dofám že spadnou ti co jsi napsal

Reagovat
smazaný uživatel

piš si co chceš, stejně sestoupíte tak se s tím pomalu smiř, on ani Zlín nemá lize moc co nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite víc než Střížkov s Příbramí dohromady !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké je na to kurva měřítko...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Žižkov je jak nadrženej čokl - pořád se ho ne a ne zbavit.

Reagovat
JarousFCB

Mím snem je liga bez Kladna, Střížkova, Přbrami a ČB a místo nich Slovácko, Opava, Bohemka a Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

A mým snem je, aby sis takovou ligu strčil do prd..e

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

snem to i zustane nech si zajit chut

Reagovat
smazaný uživatel

střížkov ven, je mi jedno, jestli se menujou bohemka či ne ale z jiných důvodů..za a) nemaj žádné fans, nějaká najatá dechovka a žáčci to nemůžou napravit či rodiče hráčů..za b) nemaj žádné hřiště, hrát na vypujčeném stadioně? to bych se styděl...takže nemaj ani žádné zázemí... a jako druhej, at sestoupí příbram, ten tým mi je nějak nesympatický, i když se na tohle nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

zastal se rodiny , dá se to pochopit...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho tak nějak chápu, ale ji nkoliv

Reagovat
Radar

Chápete i jeho rasistickou manželku? I když kdoví jak to ve skutečnosti bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt píšu že ji nechápu. At radši radši doma plete ponožky a na fotbal se vybodne

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, jak to doopravdy bylo, ale ty rasisticky keci si měla odpustit , ale jinak bych to zas tak nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

bílá odbarvená štětka...

Reagovat
didosh

I když jsem Baníkovec tak dá!Nechte ho už napokoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Debil

Reagovat
fantomas

Sterda měl zase pravdu. Kritizovat se nemá, i bez sebekritiky k tomu titulu v klídku dokráčíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu zabalit pohár za titul a odnýst ho na letnou.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej dvakrat

Reagovat
smazaný uživatel

po zejtřku to bude stále ještě 5 bodů takže si nech zajít chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Sem slávista ale chuť na to fakt mám protože po předvedené hře se ještě furt ptám jestli mi ten titul s takovou hrou vůbec chceme

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem, ale šanci měli na 3 g´ply minimálně co jsem se dočetl

Reagovat
smazaný uživatel

*góly

Reagovat
smazaný uživatel

Jó šanci máme každej zápas plno, škoda jen že útočníci jsou Besta s fořtem a spol nevyjímaje jen na papíře

Reagovat
božský John

Právě jsem se vrátil z Lokomotivu,kterej vyhrál a co nevidim..vyhrál i Jablonec..já su tak ščasne...

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Ty jsi v Rusku?

Reagovat
božský John

Jop:)

Reagovat
smazaný uživatel

To jooo a jakto?

Reagovat
božský John

Tak tta tu ještě pracuje,já tu 4 roky nebyl,tak jsem přijel na majskyje prázdniky(1. máj a 9. máj maj svátak,takpro jistotu celej tejden volno) na výlet..

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo bej hafo dlouhá cesta co?

Reagovat
smazaný uživatel

V Moskve jses za dve a pul hodky.

Reagovat
božský John

Nepochopim,do Moskvy to letí 2 a půl hoďky ale z Moskvy jsem zpátky za 2 a čtvrt..ono to letí z kopce nebo co...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Ctvrthodina neni rozdil, zalezi na letovy trase, vetru atd

Reagovat
božský John

Spíš ta trasa,protože není možný aby mi po dobu 4 let,při každym letu foukal stejnej vítr...

Reagovat
Staenly10

Ale pročby do Moskvy letěli jinudy než z Moskvy?

Reagovat
božský John

Do Mosvy se letí zkratkou prodlužovačkou asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze letovy koridory maj vsemozny omezeni. Od stalejch (omezeni provozu vychod-zapad X zapad-vychod), az po jednotlivy aktualni omezeni. Trasa po ktery letis tam se ve velky vetsine pripadu nemuze kvuli omezenim pouzit i zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

*jednotlivy trate, lepe receno

Reagovat
Staenly10

Aha,tak díky za vysvětlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, vitr v jednotlivejch oblastech vane v prumeru priblizne stejnym smerem

Reagovat
božský John

Tak s timhle na mě nechoď,v tomhle já se nevyznám.

Reagovat
didosh

Tak to ti závidím v Rusku jsem jeste nebyl!Moskva může být nádherná a slyšel jsem ze aj dost nebezpecna!Jo a jaký byl fot.v ruské lize jakou mel úrov.?A co stadion Lok.ten je nádherný né?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda dekuju slavince ze to vore jak se da - dava nam uz xtou sanci ji dostat jeste pod poradnej tlak, tak doufam ze ted uz toho konecne vyuzijeme a stahneme to na 5 bodiku,kdybychom tak zbytecne neztraceli ach jo,treba jsme uz mohli vest Ale ta slavie mi fakt dela radost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logické je, že Slavia ztrácí už jen proto, že její hráči vidí, že jí nemá kdo ohrozit, a proto to mají v <>

Reagovat
smazaný uživatel

logicke by bylo jen to ze kdyz hraci vedi ze maji takovej naskok,ale jeste ho muzou ztratit tak delaji co muzou aby uz ten titul meli konecne jistej a ne ze prohraji na kladne,v brne,horko tezko remizuji doma s bolkou...proste se projevuje to jak slavie cele jaro hraje - strasne a jen diky nasim zbytecnym ztratam muzete byt stale jeste v klidu bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

on Slávista asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a koho to zajima??rikal jsem snad neco o tom ze je slavista??

Reagovat
smazaný uživatel

tak když na někoho reaguješ a píšeš mu: diky nasim zbytecnym ztratam muzete byt stale jeste v klidu bohuzel tak jsi asi mimo ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at Slavie prohrava a skonci treba treti, konecne uvidime kolik ma opravdu fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to už dávno jasné, tolik kolik chodilo na Strahov

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
Staenly10

Třeba já bych fandil pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase shlédnutém v bedně Liverpool - Newcastle, sem se šel s dědou pokochat na kladenský stadion, fotbal ze kterýho bolely oči.. Příbram i Kladno tragický ve všech ohledech až na kladenské standartky, Pan rozhodčí sežral Hunovi každej pád, fotbalista bezesporu kvalitní, pokrytí míče, i hráč do kombinace, ale taky slušnej simulant, zápas vyšperkoval rozhodčí, kdy ve vápně příbramskej hráč sestřelil doslova Szaba ze vzduchu, všude jinde by se pískala penalta, ale tenhle byl zmatenej celej zápas, takže se pískalo možná tak Hunovo simulování.. děs, už se dlouho na naší ligu zase dívat nebudu po dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky sis vybral zápas, kterej byl jasně předurčenej k tomu, že to bude hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinou možnost na Kladně sem neměl, volejbal skončil a hokej taky zbejvá už jenom fotbal a nebo hokejbal.

Reagovat
smazaný uživatel

nj,holt Kladeňák si asi moc nevybírá, co už naděláš, když už nic, tak si aspoň viděl výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho než sport tu nemáme. Kladno je prostě sportovní město.

Reagovat
didosh

To jses hov.. fanoušek!

Za svím týmem musíš stát bohuzel to je ta naše mentalita:@Když bude u nás tolik peňez co v PL tak tu budou behat nej.hráči!Ale když si každý řekne to co ty tak můžeme jít leda do gulý...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak je vidět, že Slávie prostě už nechce hrát..4 kola před koncem to bude o 5 bodů..co s tím? No nic. My ten titul ještě Spartě darujeme..Zítřkem začíná boj o titul..a představuje 12 bodů..Sparta ve formě-Slávie v prdeli..Sparta relativně hratelný los, Slávie Teplice s Libercem..a 5 bodů navrch. Ten titul nakonec bude ještě o prsa.. Rozdíl mezi Slávií a Spartou je v tom, že Sparta když musí, tak ikdyby to měla upachtit na 3:2 tak to dokáže, ale Slávie nikoliv. Pokud ovšem takto neuvěřitelně titull promrháme, tak už se vážně naseru.. Ještě před Teplicemi máme Žižkov, který na nás umí a remízové krále z Budějic..

Reagovat
smazaný uživatel

nehroť to zase tolik Sparta všechno nemůže vyhrát a Slaávka těch 7 bodů musí snad uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

a proc bychom nemohli vsechno vyhrat?hrajeme zitra s banikem kterej je v prdeli a i kdyz to je specifickej zapas tak snad by to nemel byt problem,pak jedeme do Zlina kterej je ale ve forme a mocne finisuje za zachranou - to je tezkej zapas,jenze v tu dobu bude hrat Slavie na Zizkove a ten je to samy co Zlin,my pak mame doma Jablonec kterymu uz snad o nic nejde,Slavie remizove Budejky kterym jeste muze horet prdel aby nespadly,my pak mame doma Bohemku,vy jedete do Teplic...takze ja tu sanci na stazeni vazne vidim,ale to hlavne zitra musime vyhrat,pak to muze byt jeste zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta toho prohranyho derby bude mozna jeste hodne litovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebylo prohrany to zaprve,ale za druhe budeme spis litovat Budejovic a Liberce,kde jsme meli vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

však si klidně všechno vyhrajte ikdyž tomu sám nevěříš , Slavia těch 7 bodů uděla neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co teď slávka potažmo její vedení musí je rozdat velký pokuty , protože ti hráči si o to koledujou už pěkně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám..kdyby zápasy odjezdili po prdeli, tak nic neřeknu, ale my hrajeme tak na 2. rychlostní stupeň. Nutno říci, že proti Bolce jsem tam po prvé viděl srdíčko posledních 30 minut a připomínalo to výkony z podzimu, ovšem to byla jen taková vlašťovka..Kladno, Derby, Olomouc, Brno...tam všude zbytečné ztráty.. 7 bodů z 12 už není tolik..snad Baník zítra z mrtvých vstane a uhraje alespoň bod, ale to by asi Sparťané museli nastoupit v 7..

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možné, je čas narvat takový pokuty, že si doma budou muset přepočítat, kolik mají na měsíc na jídlo. No snad ten Baník zabere, tenhle titul má cenu jako už dlouho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pro vás tenhle titul zas takovou cenu mít nemůže, když jste to teď vypustili už jen kvůli tomu, že si myslíte, že to máte jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tom neco ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul má cenu v tom, že po něm následuje nasazení proti slabšímu týmu z horších evropských lig. Taková šance se nebude dlouho opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

v 3.předkole?

Reagovat
smazaný uživatel

tak moc vam preju aby jste byli takovi gentlemani jako my loni

Reagovat
smazaný uživatel

10 let si budujeme klubový koeficient tak, abychom byli nasazení v případě titulu a udělali tak krok kupředu pro celý český fotbal a nechutně na to kašleme..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie

Reagovat
Liquid

Zavřete někdo toho psychopata Řepku už do klece, nikam jinám to zvíře nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vis co se tam delo, ze tohle pises? ... z toho co vim mam pocit, ze hlavne branil manzelku a syna - na tom neni rozhodne nic spatnyho..

Reagovat
Liquid

Asi si bez informací, po faulu na Řepkovýho syna napadla rasisticky maželka Řepky toho hráče co fauloval načež jí nazvaly ty rodiče krávou, zcela oprávněně a poté Řepka napadl fyzicky otce toho syna, takže jestli se ho chceš zastávat tak asi sympatizukeš s násilníkama, odkdy je faul při fotbale trestným činem, naopak napadení již poněkolikáté v životě v podání psychopata o něčem svědčí. Btw.několik faulů Řepky navíc byly jak se říká "na kriminál" takže po tom tu jejich reakci lze těžko chápat a schvalovat. Dokonce prý kvůli chování Řepky odjel tým Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

prý to bylo tak, že nějaký čmudla ji zprasil synka, který díky tomu zápas nedohrál - tak tomu čmudlíkovi něco řekla - čehož se chytili jeho rodiče a už to jelo.....zcela standardní situace na mládežnických turnajích..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak... nebejt v tom Repka, tak si toho nikdo ani nevsimne. Zrovna tahle konkretni situace podle me neni neco za co by se mel Repka nejak silene proprat...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt typická hrozná česká povaha je o známých osobnostech psát, přihřívat si polívčičku a v novinách strašně a přehnaně všechno probírat do nechutných detailů....

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže taky se mohlo stát něco opačného, třeba nemusel být faulovaný Řepkův syn a každý by to normálně přešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Achjooo to zas nastane protiřepkovská kampaň co?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka do klece nepatří ale jeho manželka by ten svůj nosánek měla trochu sesadit

Reagovat
Kapřík

A tebe jako krmení...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se dodíval na BBV a góly Ordoše a Benáta - nádhera...zápas na Žižkově musel být dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

já se fakt už musím smát. Nejen přímo Slávii, ale i Spartě a všem ostatním. Mě už se letošní liga zdá jako nějaký kabaret. To fakt už nejde dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec!

Reagovat
Staenly10

Sakra to už si snad dělaj srandu ne? . Už aby byl konec sezony ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmaa ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovkaa ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Česká liga je tak ubohá, že Slavia si snad může dovolit všechny zbylé zápasy prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro šecky ze Štatlu: těžké soráč, že sem byl na fotbale a nemeldnul to napřed, ale vono to bylo moc kách, valim z Mohelnice zurig do Znojma, byla betelná pagoda, zoncna rumplovala, hodim čučku na raky, povidám, to sfóknu. Vošolnil sem se do běla, zacálnul lupen, ale už nebylo gdy domlóvat slezinu, tak eště jednó soráč, vo příštím járu to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně Slavii nosíš neštěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, na Kladně jsem nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Baník zítra chytne, nic jiného si nepřeju. Smutné je, že my už nehrajeme na sebe, ale jen na to, že soupeři za námi ztrácejí, ale další Příbram neočekávám. Bude to kanonáda, tak 4:0....

Reagovat
smazaný uživatel

no, hele, tunel blanka to na letné jistí, takže až spartani pujdou s porážkou domů, tak aby to neměli do kanálů daleko, využijte blanku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovej narozeninovej víkend se bohužel poněkud pokazil v Brně, prostě jsme se zase vybodli na první poločas a v druhý půlce jsme neproměnili žádnou z asi šesti dobrejch šancí - to je naše největší bolest. Jinak nálada na stadioně docela dobrá, bylo nás tam asi třista,všechno proběhlo v klidu - aspoň na stadioně, Brňáci postavili armádu policajtů - když k nim připočítám i jejich psy, tak to snad bylo na nás v počtu jedna ku jedný . Je vidět, že chlapům se nechce hrát , začali až tak v 50. minutě, předtím jsme se dost rozbíjeli o jejich zálohu a nikam se nemohli dostat. V druhé půlce skoro tak jak se Spartou, dost tlak, šance na tři góly, břevno, ale prostě to tam nespadne. Zdá se mi, že hrajeme, až když prohráváme, jenže to už je pod tlakem, a scházíklid v koncovce.

Reagovat
Staenly10

Ty už na Slavii prosimtě nechoď ... Jinbak všechno nejlepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť říkám, blbost, na Kladně jsem nebyl. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, vše nej k narozkám, věnuju ti dnešní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Narozky bohovský, skončili jsme v sobotu s Ivanou po vejletě na Bouzov v Zábřehu v Discoklubu Žumpa. Měli akci - kdo má tento týden narozky, dostane koktejl XXL zdarma. Naservíroval jsem jim občanku v domnění, že dostanu půllitrovej koktejl místo normální třetinky, jenže jsem nestíhal zírat. Ty barmanský zvířata vytáhli obrovskej asi čtyřicet centimetrů vysokej skleněnej kotel a namixovali mi asi tři litry mojita. Cucal jsem to metrovým brčkem. Do dvou hodin do rána jsem zdolal asi dva litry a bavil celou dýzu, pak mě to zlomilo. Nevím, jak jsme se vrátili do Mohelnice, nevím nic. Doufám, že nic nebylo, to by byl určo trapas, jsem nebyl schopnej pořádně stát já, natož kolega. Ale jinak celej víkend super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na Moravě to žije

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jste hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

4-2 vyhra u 4.týmu v tabulce. Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a my s posledním 2:8 prohráli... A před týdnem jsme porazili 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dnes gol a žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově 18.gol v probihajici sezoně. Mužu se ale pochlubit, že v každém zapase co jsem nastoupil jsem dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

A já zase podle průměru v každém 2 dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a my dnes rupli, sme hráli o 1 místo a dostali sme 3:0

Reagovat
Staenly10

Ale tak si o tom aspoň uvažoval ...

Reagovat
fantomas

Blahopřál sem ti na icq, ale tam seš jednou za uherák, tak znova: Všechno nejlepší, muži muj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompl s ICQ mám teď odstavenej a stejně tam věčně nejsem, to máš pravdu. Ale děkuji nelmi neobyčejně. Jste všichni moc milí. Nekecám, docela mě to dojímá, že za to někomu stojím.

Reagovat
fantomas

Ale ale, ty skromnej pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, se úplně pýřím...

Reagovat
Kapřík

Přidávám se k Fantíkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak namátkou pro všechny fans sparty:

http://www.kolektory.cz/

at víte, kudy zejtra do kanálů po porážče

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si po zápase chachárku

Reagovat
smazaný uživatel

mám tě hledat v blance?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, já ti pošlu fotku jak si nalívám s radostí šampáňo

Reagovat
smazaný uživatel

s dělníkama či s pracovníkama metra trasy A?

Reagovat
smazaný uživatel

s pohledem na bednu, kde bude Venca Tittelbachů ukazovat výsledek 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

...3:0 pro baníček nezapomen, naposled to byl říjen 2006..sparta-baník 3:0...sem tam byl, na hlavní, zima jak cyp, výkon hrůzostrašnej a maroš klimpl si dal vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

To jste pomalu nepřešli ani půlku to si vzpomínám, ale poslední dobou se nám ta bilance s váma začíná kazit

Reagovat
smazaný uživatel

no, při tom posledním zápase sem se proklínal, pač měla ke mě domů mě tehdy ošetřovat bejvalá, já se vymluvil na chřipku a šel na baník, sem to prokoučoval nadvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak není nic horšího než dát fotbalu přednost před ženskou a pak vidět projebanej match

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem byl naštvanej..vod té doby sem jí neviděl..už asi vím proč

Reagovat
smazaný uživatel

Sivi si dal první gol ne?

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (Hoffmann vlastní, Matušovič, Došek)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo o sezonu dřív, nebo o dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

A o kterém zápase se tu teda bavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

říjen 2006.. sparta-baník 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak:

2008/2009: Baník-Sparta 2:0

2007/2008: Baník-Sparta 0:0, Sparta-Baník 1:2

2006/2007: Sparta-Baník 3:0, Baník-Sparta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

no však ten zápas myslím taky

Reagovat
kubys

Striku, jak může někdo z Orlové fandit Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

no a jak někdo z prahy může fandit baníku?

Reagovat
kubys

Tak já si myslím, že je celkem rozdíl pokud jsi přistěhovalec anebo pokud se v Praze narodíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím je to divné, ale srdci neporučíš

Reagovat
smazaný uživatel

hoffmann vlastní? to nebyl klimpl? kterej ted leští lávku někde v dánsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš se úplně..Klimpl to namazal úplně luxusně Matymu a ten pak jel sám na Rašku

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, raška, ten byl aspon lepší než ta díra tonda, co chytá zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Sivi dal proti Baníku jen jeden gól, v sezóně 2002/2003 byl to jeho premiérový.

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
smazaný uživatel

na to seru moje chyba samozrejme 1.Dnes mam vubec te smuli nejak moc mam presny na Espanyol 2:0 rozhodci jenom tak z hecu nastavi 5 min a necelych 10 vterin pred koncem nas casu piskne nafilmovanou penaltu samozrejme za vyherniho stavu 2:0.

Reagovat
Radin

Nemůžeš mít všem,ber to tak že Zlín vyhrál a ještě je šance udržet se

Reagovat
Radin

Sigma drží prapor moravy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

takze tady mala ochutnavka rikam ani nejde tak o prachy jako o tu radost z presneho tipu

Reagovat
smazaný uživatel

ani ty vyhry nejsou nejak zavratne ja tomu rikam do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Slovan!! Parádní zápas

Reagovat
One-Real

škoda zbytečné remízy se Příbramí, 3 body by byli hned veselejší..

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby Chovanec nebyl blb, tak by nedával v Teplicích a v Příbrami 3. stopera na udržení remízy, klidně jsme tu ligu ještě vyhrát mohli. A tohle by bylo neskutečně krásnej titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vendooooo!!!!! :

Zápas na 6:0, jestli to takhle půjde dál, ale konečně budeme mít toho koncového útočníka, tak bych to s naší Spartičkou opravdu tak černě neviděl, Hašek dělá spoustu dobrý práce

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

je to srandovní,jeden týden nadávky,druhý týden Spartička ,ale chápu to

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávky?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem zrovna tebe s těma nadávkama.Jinak doufám,že pochopeno,jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale ten komentář jsem psal já a nikdy sem na Spartu nenadával, maximálně na jednotlivce, ale nikdy ne na klub.. Pro mě to byla a vždycky bude Spartička i kdyby sestoupila do ČFL

Reagovat
Shevchenko

Přeji vám to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku,jsi pravý fanoušek .Doufám,že jsi se nenaštval.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vééénca Kááádléééc!!! Ty vole já to prožíval dneska snad 1000x víc jak se sešitkama. Jak se tam radoval před chacharama, euforie prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už nadějně vypadal ten prunik Kadlece, nahravka Holendovi, a nepovedená střela Patrika. Už sem věřil, že by to mohlo klapnout. Ale dnes zahral dobře Kadlec, jen tak dal. Hlavně na zemi zustat.

Reagovat
fantomas

To on zůstane. Má to v hlavě srovnané...jestli tenhle poklad zkazíte budete o dost chudší nejen vy, ale i celej českej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nesmí hrát až moc dobře, to by ho hned někdo koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to opravdu takovej poklad, tak se přece nemůže zkazit.. Právě Sparta dala těm největším pokladům nejlepší podmínky pro odchod do zahraničí. Sparta není kazič talentů, jen jejich filtr

Reagovat
fantomas

Noo...on je fakt hrozně skromnej...hrál sem proti němu kdysi na turnaji mezi školami a on se tam zrovna dozvěděl, že ho Bohemka nepustí na sraz repre, nebo tak něco...normálně se tam rozplakal. Vůbec ne namyšlenej, nehonil si tam na nikom ego, i když by zvládl celý hřiště hravě prokličkovat. Sympaták.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ve Spartě tuplem nevydrží

Reagovat
fantomas

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu z toho mám fakt asi největší strach.. Talent on má od pánaboha, to všichni vidíme, ale útočník by asi měl být trochu "zlobivej" jak říkal Uhrin.. Ale zase to by asi nedával tolik gólů, že? Nevidím důvod proč by se ve Spartě, pokud se nezraní, nevypracoval na jednoho z nejlepších útočníků vůbec.

Reagovat
fantomas

Na hřišti bejt drzej rozhodně umí, jen to asi nebude takovej rváč mimo něj, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbilo při derby jak dal Brabcovi gajdičky patičkou.. To jsem fakt docela čučel

Reagovat
smazaný uživatel

POCHYBUJU

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že je skromný. Stačí se podívat např. na bývalého parťáka Morávka, to je typický příklad skromnosti Navíc mi nepřijde jako nejšťastnější, že prakticky od žáků už má svého manažera Pasku... A co vím, tak docela ujíždí na pokeru...snad se mu to ale nezvrtne a vydrží, ideální parťák do budoucna k Necidovi do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nám krásně pučí základ pro reprezentaci.. Nemůžu si pomoct, ale myslím, že máme na to zase vyhrávat trofeje.. v bráně ještě dlouho vydrží Čech pak tam máme Štěcha.. na becích Kadlec, Suchý, Šimůnek, Mazuch, Zawada v záloze Mareček, Morávek, Zeman, Kalouda, Fantiš, Dočkal v útoku Pekhart, Necid, Zeman, Fenin..

Reagovat
smazaný uživatel

No, moc bych to nepřeceňoval, je to dané spíš tragičností ligy. Ale pár talentů by se určitě našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to není tragičností ligy jako spíš tím, že tihle kluci jsou opravdu dobří.. Vždyť vyhrávají i v mládežnických turnajích.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, že se tahle generace povedla, ale stejně se mi bohužel nechce věřit tomu, že ti kluci se můžou v současných českých podmínkách zlepšovat. A když zdrhnou do zahraničí, tak 80% z nich pohoří. Bude to těžké, ale snad se aspoň nějací uchytí v evropském fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ještě třeba Folprecht, Hošek, Lecjaks, Rabušic, Šural..

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina, Petr, Pospíšil, Heidenreich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
centos

Rajtoral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro porovnání

Štěch X Lloris ; Kadlec X Clerc ; Suchý X Paillot ; Šimůnek X M. Sakho ; Zawada X Gassama nebo Kolodzieczak ; Mareček X Moussa Sissoko ; Zeman X Ben Arfa ; Kalouda X Nasri ; Fantiš X Obertan či Mounier ; v útoku Saivet, Benzema, Rémy, Hoarau, Gignac

Ne, že bychom měli špatné talenty, ale jak vidíš, tak z fleku mě tu třeba u Frantíků napadli lepší hráči a kolikrát i mladší.

Reagovat
kubys

Tak ono jde taky o souhru a pocit sounáležitosti v tom týmu. Jinak je samozřejmě srovnání s daleko většími zeměmi než jsme my hodně zavádějící, protože hold mají více obyvatel, tak se tam najde také více talentů. Spíše bych se to snažil porovnat se zeměmi, které mají cca. stejný počet obyvatel jako my. Jinak Saivet nebo Timothee mi zatím nepříjodu nějak výjimeční, u nich se právě bojím, že z nich se hvězdy nestanou.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, s těmi obyvateli to je pravda, pokud by se dal brát stejně někdo ze země se stejným počtem obyvatel, tak např. Belgie či Rakousko má dost talentů, u nich uvidíme, jestli se jim povede dostat výš, než jak na tom jsou teď.

Jinak u Saiveta bych zatím ohledně talentu nedělal závěry, stále mu je jen 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Saivet bude výbornej s Obertanem budoucnost Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže my se nikdy nevyrovnáme kvalitou a kvantitou hráčů Francii, Brazílii, Itálii... Ale jak vidíš i s těmihle hráči hrají naše under výběry vyrovnané partie.

Reagovat
smazaný uživatel

"Stejně nám krásně pučí základ pro reprezentaci.. Nemůžu si pomoct, ale myslím, že máme na to zase vyhrávat trofeje.. "

To byla jen tak reakce na tohle, sice máme talenty, ale jiné země na tom nejsou o nic hůř ba naopak. Navíc pokud se s těmi mladými v repre nebude pořádně pracovat a zabudovávat, bude to stejně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš na to koukat tak, že my jsme takticky vyspělá země, která nemusí mít plno individualit, ale stačí pár hvězd a pracovat jako tým.. V tom jsme bývali opravdu jedni z nejlepších a teď tady jsou takové hlasy jako, že není kde brát apod. Ono je kde brát a je toho spoustu, navíc tihle co jsem vyjmenoval sice nebudou třeba největší hvězdy v Realu, nebo Barce, ale mohli by hrát v dobré lize základ a být užitečnými..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde hlavně o to, že většina těch stejně starých fotbalistů za ten dobrý klub už dávno hraje, naproti tomu se několik našich dobrých talentů v poslední době dost slušně zakopalo a může to dopadnout zase stejně. Nicméně Holek, Švec nebo Kadlec ukázali ostatním, jak na to, naproti tomu Kozák, Kalouda anebo Fillo...Takhle by se dalo polemizovat, nemyslím si, že bychom dřív neměli tolik talentů, jen by prostě měli lépe volit kroky a dbát na to, aby z nich něco bylo, si říkám, jak by to vypadalo, kdyby třeba takový Šimák nechlastal...

Reagovat
smazaný uživatel

No Šimák to je kapitola sama pro sebe no.. Kaloudovi to nevyšlo, musíme ale říct, že zatím on je kvalitní hráč, je mladej přestoupí a bude hrát.. Kozák se propracovává možná lépe než by sám čekal, Fillo je jedním z nejlepších hráčů Norské ligy, od které je blízko do Anglie. Když ta kvalita tam je, tak se prostě prosadit dokáže, pokud je vůle. Francie, Itálie, Španělsko.. Ti to mají ulehčené v tom, že jich je hodně mají hodně eněz a hlavně ligu, která patří mezi nejlepší a talenti pak hrají s nejlepšími hráči na světě.. To my holt nemáme a nikdy mít nebudeme, ale stejně je na under reprezentacích dokážeme porážet.

Reagovat
kubys

Myslím, že jsme zapomněli i takové hráče jako jsou Jirásek a Kysela (Inter Milano), Jakubov (Porto), Štěpánek (Hamburg), Šumský (teda u něj by se dalo polemizovat nakolik je dobrý a nakolik to je mediální tlak, každopádně je v akademii River Plate) a zrovna tihle mladí si mohou vydobít pozici v klubu už jen kvůli tomu, že jsou to semi-odchovanci a taky kvůli tomu, že prostě tyhle giganty pracují s mládeží jinak než kluby u nás. Takže buď se z nich stanou hvězdy (nenapadá mě příklad) nebo se prostě prosadí (Plašil) anebo úplně zmizí (Šimr, Gögh atd.), záleží to fakt jen na okolnostech a jejich ochotě. A hlavně další důvod proč asi nikdy nedoženeme velké Evropské týmy je MULTIKULTURNOST.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Llorise spíš srovnávej s Čechem tam je cca 3 roky rozdíl.. Kadlec se talentem vyrovná těm úplně největším talentům světové kopané, Suchý to samé, Necid taktéž zrovna tihle by své protivníky předčili..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je o 4 roky mladší než Čech a o 4 roky starší než Štěch. Takže to mohu pojmout na obě strany stejně. Kaldec nebo Necid větší talent než Benzema? Uvidíme, ale nevěřím. Suchý větší talent než Sakho? Uvidíme.

Hlavně u těchhle evropských gigantů většinou tihle mladí talenti už dávno hrají za dobrý evropský klub a mají tam dobré zázemí, kdežto naši talenti se většinou někde zakopou, to mě taky dost štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak, ale ty jsi tam uvedl jiný příklady a to si troufnu říct, že by je předčili.. Benzema a Sakho jsou úplně na jiný úrovni. Zidane byl taky na jiný úrovni než Berger a s Francií jsme vyhráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale to je podobný argument, jakože Rosický je na jiné úrovni než Muntari, ale stejně jsme s Ghanou prohráli. Jeden zápas jaro nedělá, pro mě je důležité dlouhodobé hledisko. Koneckonců Zidane sice možná s náma jeden zápas prohrál, ale zároveň má doma zlato a stříbro z MS a zlato z ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já nikde nesrovnával kvalitu celků.. My snad ani nemůžeme pomýšlet na to, že bysme mohli někdy mít tolik talentů.. Tady jde o to, že nám rostou jedni z nejlepších hráčů na svých postech ne ty úplně nejlepší.. Nám vždycky stačila maximálně jedna-dvě hvězdy a dokázali jsme v Evropě hrát vysoko a teď nám to tam pučí fakt krásně..

Reagovat
Tomanatura

Tak Necida zkus porovnat s Balotellim, který je stejně starý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasně, stačí to porovnat s Benzemou, Patem, Messim, Bojanem... To je jasný, že nemáme až takové top talenty, ale nám musí stačit takovéhle, které jsou jedněmi z nejlepších co se za dlouhou dobu v ČR urodilo..

Reagovat
fantomas

Podle čeho soudíš, že není skromný? Ty ho snad znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu z toho mám fakt asi největší strach.. Talent on má od pánaboha, to všichni vidíme, ale útočník by asi měl být trochu "zlobivej" jak říkal Uhrin.. Ale zase to by asi nedával tolik gólů, že? Nevidím důvod proč by se ve Spartě, pokud se nezraní, nevypracoval na jednoho z nejlepších útočníků vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, za dvojklik

Reagovat
Tomanatura

Tomáš Jun?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme na tom stejně

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si ještě na efekt pozval domů dva kámoše chachary, jak já jim ten gól dal vyžrat

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neuwirth je trotl. Nejdřív tečuje střelu, kterou by golman chytil, do tyče, a pak místo aby odražený balon okamžitě uklidil, stopuje si ho na malým vápně na prsou. Ten gól vypadal jak z FIFY 98

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, teď na ČT dobrá reportáž, jak si sparťansko baníkovská demence dává do huby

Reagovat
smazaný uživatel

No co pobijou se a bude jich zase míň.. Hlavně, že to nedělaj někde mezi normálními lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth míří do Sparty, teď už je to jisté .

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte už s tím pokoj, nechci abych se jednou probudil a vyjuknulo na mě to hovado ve sparťanském

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na té fotce vypadá, jak kdyby mu nechtěli koupit pivo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, má takovej ten výraz: "Polibte mi všichni prdel"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Bylo tam fakt 8k, nebo si Sparta zase to číslo vymyslela?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty tribuny byly hodně prořídlý...

Reagovat
centos

Právě. Ale hlavní jsem neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam těch necelých 8 k...

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro titul na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

2010?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe ten vlasatý kretén se zase ukázal jaké je to mulo!! Ten by neměl ani na krajský přebor...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pěknej výkon. Klobouček před všema. Tak snad se konečně tohle jaro povedly přestupy a Sparta jde správným směrem

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to fakt tak líbilo? Asi mám na tu naši ligu pořád ještě přehnané nároky, ale byla to podle mého názoru naprostá bída

Reagovat
smazaný uživatel

tak supervýkon to nebyl, ale přechod do útoku, vcelku dost úniků, několik pěkných narážeček, asi 8 gólovek ... Jako co bys chtěl? Samozřejmě, že v Pohárech to asi ještě nebude ono, ale vem si, z jak mladým týmem teď Sparta hraje. Pokud by se udrželi v jednom týmu (nevěřím samozřejmě), tak by za tři roky mohli něco v Evropě uhrát.

PS: Naprostá bída to teda určitě nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem napočítal tak 4-5 gólovek. Baník byl úplně tragický, nebyl si schopný ani nahrát, když už vyrazili dopředu, tak návrat velmi pozvolný. Ze strany Sparty byla příkladná snaha, ale kvalita podle mě dost pokulhávala. Té Evropě nevěřím, ta nám pořád víc a víc ujíždí

Reagovat
smazaný uživatel

gólovky počítat nebudu. Bylo jich ale dost. Souhlas, že je Baník fakt v piči, ale mě se prostě líbilo, co hrála Sparta a hrozně oceňuju hlavně bojovnost a nacvičený přechod do útoku, který už opravdu funguje. Hodně přihrávek je nepřesných, plno jich je odchycených soupeřem, ale když si to vezmeš pod drobnohled, tak jich plno bylo právě s vysokou dávkou rizika, což taky oceňuju. Na Vackovi, Zemanovi, Kuckovi, Holendovi ale i Kuličovi je vidět, že se ničeho nebojí a zkouší i ty nejrizikovější přihrávky - a když to projde, je z toho přečíslení a šance. Lepší, nšž přizdisráčsky hrát dozadu a pak bušit do plných - v naší lize není tým, co by dokázal prorazit naprosto každou zformovanou obranu, a tak je důležité soupeře překvapovat, tak, jak to dnes dělali Sparťani.

Mě se to líbilo (ikdyž těch pár vyloženě hodně zkažených přihrávek mě zvedalo krevní tlak, to přiznám). Tobě se to líbit nemuselo. To je otázka názoru

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale "trapná" Sparta je 12 (!!!) bodů před superkvalitním Baníkem. Co se to děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, Sparta stahla za deset jarnich kol pet bodu. V sestem kole na podzim by to mohla srovnat. No ale aspon se dockame trochu dramatickeho zaveru ligy, prece jen to lonske harakiri a prehazovani horkeho tituloveho bramboru se jen tak nevidi a dnes podle nej pisou v Hollywoodu happyendy. Treba bude jeste nejakej nervak.

Reagovat
Staenly10

A tomu se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, když to má kapitán Erich pod kontrolou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim jsem presvedcenej, ze driv jak na podzim Sparta Slavii nedohoni, tak se smeju. Kdyz budu brecet, houby to pomuze. Navic porad vidim, ze nehrajeme vylozene spatne, paradoxne se o zimni prestavce obdivne koukalo na utocnou silu Slavie a hvezdnej utok ted proste neni schopnej procpat balon pres brankovou caru. Ale to se srovna, a jeste to tam zacne padat.

Reagovat
smazaný uživatel

"hvězdnej útok" To by byl třeba Pekhart-Šenkeřík a ne Fořt s Bestou.

Reagovat
herbage

Fořt Besta 4ever ve Slávince

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu říkám ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni nejsou vyložené špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou. A zrovna vam tam varili tak, ze to dodneska rozdejchavate.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda! Nedovařený jídlo se špatně tráví

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze jsme to nebyli schopny dovarit, jinak jste si odvezli 4-1. Ale nejvic me mrzi ty Sventovy nuzky, to mel bejt gol uz jen kvuli te akci samotne. Jenze my ted proste nedame gol ani z penalty, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, že tam nepadla ta Kuckova šance. 2:0 po prvním poločase by jste už těžko rozdejchávali spíš vy. Ale ne, musim uznat, že jste byli rozhodně lepší.. Měj se. Jdu popíjet

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si vzpomen, jak se tady probiralo, kolik lidi mame do utoku a ze musime Necida hrave nahradit. Ale posledni dobou tam nejvetsi rozruch dela Ivana se Sventem. Fort pali sance ostosedm, Besta byl dobrej ze zacatku svou tvrdosti, jenze ted je zralej do becka. Pekhart dobry, ale zaloha na nej moc nehraje, coz je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jsme nechápali proč kupujete hráče do útoku, když tam už ta kvalita je.. Pekhart bohatě stačil, maximálně ještě jeden mladej útočník, ale ne tyhle dva.. Spíš se probírala kvantita a ne kvalita.

Fakt jste mě naštvali s tím Šenkeříkem I když Slavii nemusím, tak na fotbal se dívám rád a jelikož Slavie předvádí pohlednej fotbal a koupí pak tyhle dvě "kopyta", tak si to kazí snad u všech fanoušků fotbalu v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vezmu zpatky, Fort byl v priprave dobrej a Besta tak ctyri pet kol taky makal. Zvlastni je, ze po obou je prd od te doby, co sel Senky ven. Pekhart prisel vicemene nahodou, a az po Bestovi s Fortem. Ja bych ho ale radeji videl v zakladu, nez na poslednich dvacet minut, kdy se sotva rozkouka a zaloha si sotva vsimne, ze tam je - a je konec zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Pekhart je suprovej, ale doplácí na to, že je ve Slavii jenom na hostování.. Šenky hlavně neměl na to hostování chodit, měl zůstat a vyučovat triky na UEFA.com Fořt bylo plácnutí vedle to bylo přece jasný už předem, Besta je sice dravej útočník, ale potřebuje vedle sebe někoho kdo bude trochu tvořit a zakončovat, a to fakt Fořt není..Holenda sice je teď možná v životní formě , ale přesto jsou to úplně stejní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Spartička krása Venca!!!pekne se ukazala touha po vitezstvi,jen to promenovani sanci Banik si ani neskrtl a tak to ma byt...Pekelne dulezity tri body jen co me mrzi je navstevnost - 8 000 na zapas s Banikem to je strasne malo- zkurveni prazaci

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ti blahopřál (pod Erichem )

Reagovat
smazaný uživatel

A to jset si ještě tradičně tak tři tisíce přidali

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dodam jednu vec - vsechno nejlepsi MUZASJ

Reagovat
herbage

Aby chytil druhou mízu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepi to !

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Ale nick na MUZASJE si menit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak byl jeden prst rychlejsi nez ten druhej,ale dulezity je ze jsi se poznal

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvení securitas a ten váš kotlík? výsměch... ale vyhráli ste nejspíš zaslouženě, to přiznávám...

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelibi na vyrazech - vy jste spina ligy,vy jste polsky zidi?? ale takone Nohavica,Nohavica STB !!to nemelo chybu spis me zarazilo to ze vas prijelo tak malo a nebyly jste az na par vyjimek vubec slyset

Reagovat
Shevchenko

Opravdu úžasné pokřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

nedelej ze neznas co je slovo rivalita.A tohle vetsinou byla az odpoved na to co rvali banikovci a prsote to k temto soubojum patri

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bylo nás cca 150 a vy k nám ste taky nebyly slyšet a dále potom sem se musel smát té hokejové vlajce, sparty, co tam byla... ono tohle bylo i nedůstohné k tomuto zápasu, měli zrušit trest, přišlo by více fans

Reagovat
centos

ubohé

Reagovat
frank

skvěle Venca! díky za 3 body hoši

Ale chce to aby alespoň někdy fandila CELÁ LETNÁ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

venca dal gol jen tak tak a fandí celá letná?? asi takhle: no co, 3 roky ste nás neporazili, na podzim příjde odveta i s úroky

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku my jsme s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak tohle je moc:D prvák porazil gólem baník ostrava:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo to heslo? Do Prahy na fotbal, do Prahy na památky?

Reagovat
fantomas

Reagovat
centos

To to měřítko fotbalu teda pěkně kleslo

Reagovat
smazaný uživatel

tak, k zápasu, musím po dlouhé době pochválit defenzívu baníčku, skoro k ničemu nepustili spartu a musíme si přiznat, že rozhodčí měl pod svým trikotem i rudej dres, to zaprvé, za druhé mě potěšil neuwirth, já sám sem byl v posledních měsících zaujatej, pranýřoval sem ho ale dnes hrál skoro v repre formě, když to přeženu ale musím k tomu i přečíst spartanskou nemohoucnost vstřelit gol, šancí na to měli dostatek....dále, lukeš, i když se snažil, holt, nejde to, snad pujde do karviné či konec, musím pochválit tondu bučka, zachytal dobře, dále zeher, no...snažil se, bojoval, měl tam i jednu rádoby šanci ale dnes musím přiznat, že baníček byl jalovej od zálohy, prostě skoro žádná šance, dle mého si myslím, že remíza by byla asi spravedlivější, to asi k zápasu

Dále tady vidím diskuzi o fans..

Fajn, takže skončil zápas, pořadatelé řekli, at deme k bráně, tak jsme šli a tam už na nás čekali plešky securitas a začli nás opravdu bezdůvodně mlátit, opravdu bezdůvodně, dal bych ruku za "nás" i do ohně, však to mám i na mobilu natočené a zvažuji, že zítra podám trestné oznámení na ochranku sparty, co oni si dovolili...Frajer pije pivo, kecá s kámošem, příde k němu s dovolením imbecil (dejte mi klidně za to ban, je mi to jedno) a vrazí mu takové dělo, že to svět neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se já neperu, tak mě dnes najebali jak svin..btw, hele, spartani, to ste hráli doma a co ten komickej, táborovej kotlík??? nás tam bylo cca 200 a byly sme slyšet víc...

Reagovat
smazaný uživatel

..a já jsem mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

frajere, až tebe napadne bezdůvodně dvoumetrová pleška, co tě bezdůvodně začne mlátit, taky se ti budu smát..fakt si to nevymejšlím, mám to na mobilu natočené....

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

však já sem sám pražák ale musím s ním souhlasit....protentokrát..chovali se k ostravákům jak k dobytku...

Reagovat
smazaný uživatel

A může za to magistrát, nebo jak tomu mám rozumět?

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže, můžou za to policajti, že nebránili občana a můžou za to nejspíš ty onamný látky, co si ty plešky vzali, nebot vypadali všecki jak sjetý

Reagovat
centos

tak to je hnus

Mně se docela líbil Pavlík. Na začátku sice nic moc, ale pak měl pár dobrých obranných zákroků. Neuwirtha každý pranýřuje, že mohl za gól a kdoví co ještě.. což sice mohl, ale obecně je to dobrý obránce. Zawadovi se to dnes hrubě nevyvedlo..

Souhlas se zálohou, to je marnost nad marnost. U Střihavky jsem zapomněl, že už byl na hřišti; jak se najednou po deseti minutách zjevil v záběru..

Takže pro mě dnes dobré Pavlík, Rajtoral a Buček. Půlku mančaftu vyházet a příští rok nanovo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, zawada odehrál standart se mi zdálo, buček, i když mu v té bráně nevěřím tolik jako vaškovi, tak chytal spolehlivě..střihavka? ten byl neviditelnej ale zas, měl to těžké, když zálaoha neexistovala... ale furt sem vytočenej z těch plešek ze sparty, nejlepší bylo, jak ani chachaři nechtěli mít problémy a když tam jeden ze securitas tankoval pěstí do kluka na zemi, kterej se nemohl jakkoliv bránit, tak se toho nebožáka ani nezastali...

Reagovat
centos

Pochybuju, že se tohle dělo, když tam bylo chacharů několikanásobně.. Sparťanští iq-noši celou dobu akorát nadávali, "sekuriťáci" si zas bouchli. Holt výkvět.

Reagovat
smazaný uživatel

několikanásobně? dole u brány bylo cca 60 securitas, baníkovců tak 50 ale "my" sme se prát nechtěli, nechtěli jsme žádné problémy, tady ani tak nešlo o spartanský fans jako za tu ochranku... a je to tak, klukovi dali dělo, on spadl a začal mu dávat další a další a my sme byly v povzdálí a sledovali sme to, pač sme se do toho nechtěli pouštět

Reagovat
centos

Myslel jsem sezony před touhle, kdy ty počty byly trochu jiné. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak jinak, 23 května jedu do ovy na baník-sigma, tak můžem zajít na pijo, estli budeš chtít...ale budu mít s sebou asi jednu ostravačku

Reagovat
centos

Možná. V tu dobu budu mít asi zkouškové, tak uvidím :)

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, byly sme aspon slyšet na letné?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro vubec ne,myslim ze tak maximalne 5x jsem vas slysel

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, ted se koukám na záznam a už sem nás slyšet tak 7x, bud trošku objektivní

Reagovat
centos

Jo, šli. Ale atmosféra celkově spíš mizérie.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, spartani se zmohly jen na tragické "smrt baníku"

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má to svoje.Na Neuwirtha to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

na Neuwirtha jedinně "dřevorubče!!!"

Reagovat
centos

Jo. Tež by se někdy mohli hecnout a všímat si spíš svého klubu :)

Reagovat
irik

300. pro sympaˇáka v kšiltovce !

Reagovat
Lojd

16

Reagovat
fantomas

Neval oči, 16 týmů hraje v Gambrinus lize už nákej ten pátek...

Reagovat
božský John

Tak koukáím,že se nám na 4, fleku vyloupla Sigma

bájdvej: Náš los:

V Kompresory

D Příbram

V Sparta

D Zlín

Ten los není vůbec špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů. Zlínu to prodáte ne :)?

Reagovat
božský John

Tak,Kompresorům prodávat nebudem,ty už maj záchranu jistou(skoro),Příbrami bysme mohli,Spartě taky a Zlínu taky...když nebuddem prodávat tak šance na 9 bodů tu je...

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě byste body vzít mohli...

Reagovat
božský John

Vyřídim

Reagovat
smazaný uživatel

houno Spartě vezmete, houno

Teda doufám

Reagovat
smazaný uživatel

"Největší šok na zúčastněné chachary čekal až při odchodu ze stadionu. Místní ochranka už má za sebou množství incidentů v minulosti, ale stále dokáže překvapit. Pod schodištěm čekali baníkovci na otevření brány a nadržená ochranka zde nejprve verbální provokací a po chvíli i ostře fyzicky začala napadat v klidu stojící a nic netušící baníkovce. Nějakou tu ránu si odnesla nemalá část chacharů, výjimkou nebylo kopání do hlav k zemi sražených baníkovců či mlácení hlavou o schody. Tento útok někteří z členů ochranky doplňovali o provokativní výkřiky „pojďte si pro ránu" či „tak se ukažte fighteři"... Celý incident z bezprostřední blízkosti často s úsměvem sledovali jak členové policejní pořádkové jednotky tak i kriminální policie. Zmiňovaný prostor je monitorován kamerovým systémem stadionu, je otázkou zda jsou kamerové systémy instalovány pouze ke stíhání přestupků fanoušků nebo se letenský klub je ochoten zabývat i opakovanou brutalitou své ochranky."

Reagovat
smazaný uživatel

To je odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

z jednoho webu....

no a tady je moje video, co sem natočil, kvalita nic moc, bylo to přes mobil:

http://www.youtube.com/watch?v=zWScixFLXME

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tam toho vidět není, ale dá se tušit, že setkání se securitas muselo být vskutku delikátní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

super

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele