Gambrinus liga - preview 26. kola

02.05.2009, 09:08, aktualizováno 04.05.2009, 08:42
Previews
Sparťané se podle vlastních slov soustředí na boj o druhé místo, výkony Slavie jim ale dávají ještě šanci na titul. Tým Jozefa Chovance dnes hostí Baník, pokud vyhraje, bude ztrácet na první místo pět bodů. Hosté prožívají špatné jaro a ani dnešní výhra jim nemůže pomoci na lepší než osmou příčku.
Tescoma Zlín - Bohemians Praha  (sobota 19:00)
Poslední Zlín hostí střížkovské Bohemians. Domácí budou chtít doma potvrdit senzační vítězství z ostravských Bazalů a živit tak šance na záchranu, kdežto střížkovský celek by rád v městě obuvi rozhodl o tom, že i přiští rok si zahraje nejvyšší soutěž.

Pokud chtěl Zlín nadále živit jiskru naděje na záchranu v lize, musel na ostravských Bazalech zvítězit a tento úkol splnil na jedničku. Po cenném vítězství 3:1 nad Baníkem se nyní v sobotu představí před domácím publikem. A cíl je jasný: opět zvítězit. "Jsme na vítězné vlně a po výborném výkonu Bohemians porazíme," věří si trenér Ladislav Minář, jehož tým momentálně ztrácí na nesestupové pozice šest bodů.

Bohemians nejspíš přežijí svůj první rok v Gambrinus lize. K udržení stačí již málo, sebrat všechny body ze Zlína a svěřenci trenéra dvanáctého týmu tabulky Luboše Urbana jsou zachráněni. "K definitivní záchraně potřebujeme tři body. Máme tři mečboly a věřím, že hned ten první ve Zlíně proměníme," tvrdí Urban.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Malcharek - Šmahaj, Rýdel, Dostálek, Vyskočil - Bača, Kroupa.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Turtenwald, Lencevič, Horáček, Grznár - Vošahlík, Dobeš, Demeter, Andronic - Zoubek - Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - České Budějovice  (neděle 10:15)
Boje o udržení pokračují. Účast žižkovského trenéra Ščasného a špílmachra Švancary na velké záchranářské party, pořádané na potápějícím se parníku však byla "vrchností" zamítnuta, a tak se musí pražský klub poprat ještě s dalšími obtížnostmi.

A čím to, že se tyto dva hříšníci nepodívají na lavičku, resp. na hřiště svého stadionu? Trenér Pražanů si musí odpykat pětizápasový trest za údajné vulgarity na adresu rozhodčího, díky kterým byl posléze vykázán na tribunu. Pro emotivního kouče to navíc není první vykázaní ze svého pracovního prostoru v této sezóně. Známý fotbalový bavič Petr Švancara si pro změnu odpykává třízápasový trest za hru na schovávanu, na kterou bohužel rozhodčí neměl příliš náladu a poté, co objevil hráče ukrytého za reklamním panelem, bez milosti mu dal červenou kartu.

Zápas se jistě ponese ve velice ofenzivním duchu ze strany Viktorie. Pro tu totiž remíza vůbec nic neřeší. V současné chvíli totiž platí, že cokoliv jiného než vítězství, je vlastně prohra. Na první nesestupovou pozici chybí domácím pět kol před koncem propast o délce pěti bodů. Hosté naopak kráčejí za pohodlnou záchranou, při které se navíc ucházejí o cenný, avšak pro trenéra nepříliš chtěný skalp rekordmana v počtu dělby bodů v jedné sezóně.

"Stále je o co hrát a my se chceme zachránit. Čeká nás další domácí zápas proti Českým Budějovicím, v něm musíme uspět. A pak jedeme do Liberce. Venku se nám daří, hrajeme na brejky. Určitě zkusíme ještě něco udělat. I když víme, že to už není jen v našich rukách, ale i tak věřím, že záchranu ještě urveme," říká o současných vyhlídkách svého klubu obránce Žižova, Luboš Hruška a ukazuje tak, že v Praze se "flinta do žita" ještě rozhodně nehází...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (neděle 17:00)
Tohle bude boj. Veledůležitý zápas pro oba soupeře, remíza nic neřeší, hráči musí tudíž makat "naplno" do poslední minuty, jde tu totiž o Evropské poháry, což rozhodně není malá motivace. Samotný tým hostí nazývá toto střetnutí zápasem roku!

Oba dva týmy se vezou na vítězné vlně, domácí tým neprohrál od 22 března, v minulém kole si navíc v krásném utkání vyválčil tři body na půdě velice silného Liberce. Olomouc tak dokázala porazit nedostupnou tvrz, se kterou si neporadila ani pražská Sparta či ostravský Baník.

Jenže tato výhra by mohla být zapomenuta, pokud by ji nedokázali domácí potvrdit v nedělním zápase. "Je to zápas o hodně. Když vyhrajeme, tak se od nich můžeme odtrhnout na čtyři body. A už bychom měli jakýsi relativní klid. Ale víme jak to je, že. Vždycky někde zazáříme a pak přijedeme domů a .." říká o duelu s Teplicemi Michal Ordoš.

"V Liberci to byl jeden z nejdůležitějších zápasů sezony a ten jsme zvládli. Dotáhli jsme se na špici a teď už musíme. Musíme se potvrdit doma. Pokud se to nepovede, tak je to zbytečné. Jako bychom pak tři body z Liberce hodili z okna," podotýká ještě nejlepší střelec Sigmy v této sezóně.

A co dělali v minulém kole Severočeši? Rozhodně se neflákali, ba naopak dokázali přejet pohodovým výsledkem 3:0 štírka jarní části Gambrinus ligy, Jablonec. Tím se bodově dotáhli na čelo tabulky a reálně zase pomýšlejí na příčky nejvyšší. Trenér Plíšek by měl mít podle posledních zpráv konečně vyprázdněnou marodku. Do hry se tak může zapojit Vidlička, Rosa či Matula.

"Olomouc má velice propracovanou systémovou hru, snaží se hrát disciplinovaně, takže to určitě nebude lehký soupeř," poodkrývá znalosti o svém soupeři hostující trenér. Do týmu se navíc vrací i útočný klenot, Bosňan Mahmutović, který si v minulém kole musel odpykat trest za čtyři žluté karty.

V tomto zápase se budou jistě snažit domácí zatlačit svého soupeře hned od úvodních minut a zajisté se pokusí dát rychlý gól. Teplice budou vycházet ze zabezpečeného obranného bloku, určitě se vynasnaží zaskočit soupeře rychlými brejky. Každopádně nás čeká duel dvou rozjetých mužstev, která v posledních kolech nabízela atraktivní zápasy a my jen doufáme, že v tomto trendu budou pokračovat i tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Již čtyři ligové zápasy v řadě nevyhrála Slavia a tuto nepříznivou bilanci bude chtít narušit v nedělním utkání v Brně. Ani tým vedený Miroslavem Beránkem nemá takové výsledky, jaké by si zrovna přál. V posledních sedmi duelech totiž vyhrál pouze jednou.

Brno se pohybuje v tabulce na desátém místě s 31 body. Po podzimu a trenérské výměně myslelo vedení klubu mnohem výš. Nyní čeká Beránkovu partu těžké utkání, do moravské metropole totiž zavítá vedoucí celek ligy Slavia. "Musíme myslet na kvalitní defenzivu, nechtěli bychom od Slavie dostat tři góly jako naposled Mladá Boleslav," řekl domácí trenér Beránek, pro něhož bude tento zápas prestižní, protože Slavii trénoval tři roky.

Slavia má za sebou nevydařený duben, ale přesto vede tabulku s komfortním náskokem osmi bodů před nejbližším pronásledovatelem Spartou. Nyní se však vydá na místo, kde třikrát za sebou vyšla bodově naprázdno. "Myslím si, že se Brno bude snažit hrát spíše z obrany a bude spoléhat na rychlé protiútoky. Hlavně nesmíme hrát jako v prvním poločase v posledním utkání s Mladou Boleslaví. Soupeři jsme dopřáli příliš mnoho prostoru uprostřed hřiště a z toho potom pramenily nebezpečné situace před naší brankou," zdůraznil trenér hostí Karel Jarolím, jenž nebude moci počítat s potrestaným Trappem. Dále je nejistý start okolo Jandy, Šikliče a Grajciara.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Kalivoda, Mareček, Švejnoha, Šural - Došek, Heinz.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Suchý, Brabec, Hubáček - M. Černý, Belaid, M. Jarolím, Švento - Besta, Fořt.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Přímý souboj o udržení nabídne středočeské derby na stadionu Františka Kloze. Domácí Kladno totiž přivítá Příbram, což znamená střet dvou posledních týmů, které se zatím zachraňují. Kdo sebere body, přiblíží se udržení.

Kladenští zvládli poslední dva domácí zápasy dokonale, když nejprve porazili Brno, načež se postarali o zostuzení lídra tabulky Slavie. Teď sice přijíždí tým s naprosto odlišnými cíly než tito soupeři, za to s vědomím, že jim Kladno ještě ligovou branku nevstřelilo. Trenéru Hřídelovi navíc dělají vrásky na čele defenzivní hráči. Stoper Beneš si odnesl šrámy z posledního zápasu, Drsek léčí virózu, Procházka laboruje s achilovkou a defenzivní štít Strnad stojí kvůli kartám. To věru není nic k závidění, ale domácí požene vědomí toho, že vítězství se prakticky rovná udržení. Zlín by musel předvést fantastický závěr, kvůli kterému by kladenští svým soupeřům to udržení snad i přáli.

Příbram se právě kvůli znovuzrození baťovského města dostává do reálných problémů sestupu. Psychika při cestách na soupeřovo hřiště se ale zdá být čím dál tím horší. Už je to osmatřicet zápasů, kdy si Příbram vezla plný počet bodů domů. Svěřenci trenéra Moralese navíc nevyhráli už pět ligových zápasů v řadě. Poslední dva venkovní zápasy mohly celému týmu přinést klid, ale souboje s konkurenty ze Zlína i Střížkova nepřinesly jediný bod. Teď je tu tedy třetí pokus. Druhý poločas proti Spartě byl od Příbrami skvělý a právě takový výkon by k potřebným bodům měl stačit. "Výhra by nás hodně posunula k záchraně, ale zápasy na Kladně jsou složité. Když zopakujeme výkon z druhé půli proti Spartě, nejsme bez šancí a můžeme na body dosáhnout," ví Morales.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Gross - Bartek, Szabo, Dubský, Hajník - Šilhan, Klinka
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Nechvátal, Fantiš - Borek - Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.85 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
V posledních týdnech nezastavitelná mašinérie z Plzně zajíždí do Jablonce, který se po slibném úvodu jarní části vyhoupl skoro až k pohárovým příčkám, ovšem v posledních zápasech se mu zasekl pomyslný brankostroj a kupí tak porážku na porážku.

Právě střelecká produktivita je to nejdůležitější, co Jablonci chybí. Jestliže v úvodu jara dokázali Severočeši své příležitosti alespoň z části využívat, nyní se to nedaří. Vzpomeňme například na derby s Libercem. V něm rozhodně nebyl Bauxit horším týmem, ba naopak. Byl to on, kdo soupeře přehrával, ovšem ze spousty centrů a střel si ani jediná nenašla cestu do brány.

"Bylo hezké snít, že si zahrajeme evropský pohár, ovšem já nechci vypadnout v prvním kole s moldavských trpaslíkem a udělat tak ostudu českému fotbalu," řekl po vysoké prohře 3:0 v Teplicích kouč domácích František Komňacký, který dokázal, že mu rozhodně nechybí pokora a reálné uvažování. Spousta českých trenérů by se od něj měla jistě co učit.

Pohled do statistik napovídá, že pokud si vsadíte na neprohru hostů, máte velkou šanci na úspěch. Poslední výhra Jablonce se totiž datuje až do roku 2006, což už je pořádná délka i na fotbalové poměry.

Naopak Plzeň se veze na dobré vlně. Když pomineme dvojitý kolaps s pražskou Spartou, dokázali Západočeši své soupeře doslova devastovat. "Bůra" si odvezl do svých sklípků Zlín, "čtyřku" zas vydolovali na Ostravě a posledním kole nadělovali i Střížkovským, které po nepříliš slavném prvním poločase, skolili 3:1.

"Chceme bodovat. Musíme být ale koncentrovaní, Jablonečtí budou chtít doma zlomit svou nepříznivou sérii třech zápasů bez výhry a bez gólu. Čím díle ale udržíme vzadu čisté konto, budou nervóznější," uvědomuje si obránce hostujících, Tomáš Hájovský. Byl to právě on, kdo přesnou hlavičkou otevíral skóre proti Pražanům. Kdyby mi to zase Horvi(Pavel Horváth) přesně posadil na hlavu, zlobit se nebudu."

"My jsme krizí prošli také, takže dobře víme, že jediným gólem se dá zlomit," říká zase Petr Jiráček a ukazuje, že se po několika vysokých výhrách rozhodně nenachází v oblacích.

Jestliže budou chtít hostující hráči navázat na své střelecké galapředstavení, nebudou mít rozhodne lehkou úlohu. Jablonečtí nutně potřebují ukončit sérii porážek, která je způsobená malou střeleckou produktivitou, a tak se dá očekávat střelba z každé pozice. Diváci v Chance aréně by se tedy rozhodně nudit neměli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 20:00)
V televizním utkání svedou boj o třetí místo fotbalisté Mladé Boleslavi s Libercem. Domácí budou chtít navázat na výborné utkání v Edenu, zatímco hostující celek dát zapomenout na domácí porážku od Olomouce.

Mladoboleslavští se podíleli na kvalitním fotbale ve slávistickém Edenu, kde dlouho sahali po třech bodech, když vedli 3:1 a mohli se stát prvním týmem, kdo porazil Slavii na její půdě. Ale nakonec se tak nestalo, protože slávisté nakonec vyrovnali a vyválčili tak bod. Momentálně drží výběr domácího kouče Pavla Hapala třetí příčku. Na stříbrnou pozici ztrácí jen dva body, ale před čtvrtým Libercem pouhý bod. A právě s posledně jmenovaným se Mladá Boleslav střetne v nedělním televizním utkání. "Bereme v tomto utkání jen vítězství," prohlásil Hapal.

Liberec v minulém týdnu doma nestačil na Olomouc, když jí podlehl 0:1. Ztracené body v boji o pohárové příčky tak hodlá získat v městě automobilky. "Dva nepovedené zápasy už stačily, je nejvyšší čas zase herně i výsledkově zabrat. Musíme hlavně zlepšit efektivitu v zakončení," připomněl i čtvrtfinálové vyřazení v Poháru ČMFS trenér Severočechů Ladislav Škorpil.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Mendy, Opiela, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Chramosta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janů, Holeňák, Košťál, Vulin - Papoušek, Dort, Gecov, Dočkal - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (pondělí 17:15)
Pondělní dohrávku 26. kola obstará ostře sledovaný duel Sparta - Baník. Chovancovým svěřencům v tomto zápase půjde především o to, aby si upevnili svou druhou pozici, zatímco Baníkovci se pokusí na Letné přerušit svou sérii neúspěchů.

Cíl pro sparťany je dohrát ligu na druhém místě, ale díky dalšímu zaváhání Slavie se mohou opět přiblížit k čelu tabulky na dohled pěti bodů, to ale nejprve musí porazit ostravský Baník. Na druhou Spartu ale nepříjemně dotírají Liberec, Olomouc a Mladá Boleslav. "Máme před sebou velmi náročné utkání. Baník je po Slavii naším druhým největším rivalem v lize, a také proto očekávám vekou bitvu. Chtěli bychom navázat na některá jarní utkání, v nichž se nám dařilo nejen výsledkově, ale také herně," uvedl trenér domácích Jozef Chovanec.

Baník prožívá těžké časy. Svědčí o tom pět zápasů bez výhry v řadě. Tuto velice špatnou sérii budou chtít utnout na pražské Letné. Baník momentálně figuruje až na nelichotivém osmém místě a svými jarními výkony si takřka zabouchl dveře do pohárové Evropy. "Ve špatném slova smyslu by se řeklo, že sezóna pro nás skončila. Ale není to tak. Máme vizi na příští rok a spoustu otázek tak vyřešíme už teď. Kdybychom prohráli poslední zápas a nepostoupili do pohárů, měli bychom hlavu plnou otazníků," řekl dočasný trenér Ostravy Verner Lička.

Sparta nebude moci počítat s rekonvalescentem Huškem a dvěma zraněnými Wilfriedem a Bergerem. Hostující stranu nebudou reprezentovat kvůli zranění Řezník a Bolf.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.25
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha25157349:2152
2.Sparta Praha25128539:2144
3.FK Mladá Boleslav25119534:2842
4.Slovan Liberec25118631:2441
5.Sigma Olomouc25117731:3140
6.FK Teplice25116829:1739
7.FK Jablonec251141025:2937
8.Baník Ostrava251051034:2935
9.Viktoria Plzeň2589838:3233
10.1. FC Brno25871026:2831
11.České Budějovice25515523:2930
12.Bohemians Praha25841327:3628
13.SK Kladno25761219:3727
14.1. FK Příbram25671223:3325
15.Viktoria Žižkov25471423:3419
16.Tescoma Zlín25471418:4019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak sem byl včera na zápase dukla- třinec a za třinec ve druhém poločase nastoupil Přecechtěl, kterej tam je na hostovačce z baníčku. Na hrotu byl hodně často sám ale snažil se, je vidět, že ta druhá liga mu docela pomohla, že to není jako hrát za juniorku. Za zápas měl 2 střely, jednu slabou doprostřed brány a potom jednu lepší, pod břevno, kterou brankář dukly vyrazil, takže mu přeju, aby se na podzim dostal konečně do "Áčka" baníčku, roste z něj zajímavej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zajimavy. Pokud je tak talentovanej, jak tvrdis, tak by se urcite Baniku hodil, protoze momentalne je to v nasem utoku otresny. Kdo vi, jak se vzpamatujeme, ale ja jednoduse porad verim, ze proti Sparte alespon bod uhrajeme.

Doufam, ze ty dve exoticky posily se prosadi

Reagovat
smazaný uživatel

no, snažil se hodně, ví, že je na hostovačce a že má realnou šanci na základ baníku..Jo a zapomněl sem podotknout, že michal kolomazník, toho času špílmachr dukly, ten by měl eště furt na první ligu, jednoznačně se zelenkou nejlepší hráči dukly a jirka novotný? asi takhle, borec xe založit z obranné poloviny útok, takže pěší chůzí si to štráduje k půlce, tam mu míč uteče, sebere ho útočník třince, tak ho hned zfauluje a dostane žlutou takže za cca 10-12 vteřin xe utočit, ztratí míč a eště dostane žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

no možná se dneska pojedu mrknout na zlíneček.mám to blízko a poslední dobou šlapou.tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Veřím že dnes porazíme Střížkovské Zlodějmians ...a přiblížíme se k záchrane..remíza v tomhle zápase nic neřeší ...mame výhodu domacího prostředí ,jestli předvedem podobný výkon jako proti Příbrami nebo Baníku ..tak sou 3 body na morave ...Nic než vítěztví ..!!!! a sestup Střížkova !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Střížkov do boje o sestup ještě trochu přimotá.

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufá určite každý normalní človek ...a kdyz se zachrání tak sem príští rok zvadavý na rádoby derby mez pravou Bohemkou 1905..a zlodějema ze střížkova ..

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vyhrocené jak svina.A náké konflikty v ulicách taky nebudou chybět

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako, že se popere BERSERK proti dechovce?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapr vs. Panenka

rules: knife only, no allies, no run/tele

Reagovat
Frank Lampard 8

Zlín musí vyhrát, aby se udržel v Gambrinus lize, ale už má asi jistý sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako jistý ..?? ti trochu hrabe ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

jistý sestupujicí je střížkof "

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín to možná zvládne hraje teď super zas porazil Střížkov pokud Příbram nezabere, tak už jim Zlín dýchá na záda. Vidim to na sestup Příbram a Žižkov/Kladno. Hlavně nechci přijít příští rok o derby Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

ne derby boheminas ale kompresory střížkov-bohemians

Reagovat
Jajinek

Pokud dnes Sigma vyhraje, začne se rodit něco neuvěřitelného!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

příbram dnes prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím venku hraje spatne ..navic Kladno má ted formu

Reagovat
smazaný uživatel

sparta-banik 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak co mám informace, z ovy vyjelo na cca 70 baníkovců kde sou ty časy, kdy "nás" jezdilo na 2. 5 tisíce...

Reagovat
centos

Už i prodané vstupenky byly znamení; taky moc nechápu, co se děje. Vždyť v Olomouci nás byla plná tribuna..

Reagovat
smazaný uživatel

Na 200 fotbalových fanoušků pražské Sparty a Baníku Ostrava se v neděli večer popralo na poli za Čimickým hájem v Praze 8. Policie zadržela přes 50 lidí, na místě zasahovalo na 100 policistů.

no, to maj spartani odvetu za střížkov, kdy nás byo 25 a rudejch přes padesát....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ti všichni haranti šli raději na vojnu, tak nemají roupy...

Reagovat
smazaný uživatel

maj to jako adrenalinovej sport... nejsou to jen haranti ale i "normální" lidi...

Reagovat
centos

To tam chcou všeci přespat nebo co? :)

Reagovat
daewa

Na záchytce, pohodka :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyrážím na baníček, snad večer budu slavit a ne brečet...

Reagovat
smazaný uživatel

nemoh¨ sem jet .Ale stejně asi dostanem....

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se být vždy optimista, ale dnes to vidím na poměrně jednoznačnou porážku. Absence Bolfa dala malou naději, tu však vzápětí utnul Pavlík nacházející se v pravděpodobné sestavě. 2:0.

Reagovat
Špilmachr

Zdalo se že do Baniku muže jit Látal ale uvolnil se Hapal tak teda nevim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem. Snad se nás Látal ujme, s Hapalem už to jednou skončilo fiaskem a podruhé by to určitě nebylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prostě musíme a ne že ne! Ale jr pravda, že Baník je v takových sračkách, že jestli vyhrajem, tak ty tři body proti nim ste´jně moc vážně brát nemůžu, stejně jako oni nemohli na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Slavia vydala ceník vstupenek na ČB. Zápas je v kategorii Z3 (ta nejvyšší), když třeba baník byl v Z2. Nejlevnější lístky za 300 korun. Nechápu, co tím vedení sleduje. Zvlášť po našich mizerných výkonech na jaře to je plivnutí do tváře fanouškům. A to jsem se ještě nedávno smál Ivošovi, že nemá na vstupenku na derby

Reagovat
centos

To jsem četl. Být na vašem místě, doufám v provedení bojkotu. Dokud si vstupenky za tyhle ceny budete kupovat, budete ojebáváni pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak se k tomu postaví kotel. Tahle politika je ale vodou na mlýn všem, kteří tvrdí, že do Edenu se chodí jenom proto, že je nový a navíc se Slavii daří. Jak chce vedení vytvořit stabilní návštěvnost na několik sezon, když dráždí hada bosou nohou? To je jak kdyby se vyhlášenýmu řezníkovi začalo kazit maso a on ho zdražil

Reagovat
fantomas

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde najdu Ordošuv včerejší gol do šibenice?

Reagovat
Jajinek

fotbalzive

Reagovat
centos

To je k blití tohle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele