Gambrinus liga - souhrn 24. kola

18.04.2009, 18:31, aktualizováno 20.04.2009, 19:11
Komentáře a souhrny
Slavia selhala na Kladně, z čehož má obrovskou radost Sparta, ta po výhře nad Plzní ztrácí na první místo osm bodů. Liberec vyhrál v Jablonci a může nadále myslet na Ligu mistrů. Totéž platí i o Boleslavi, která zdolala Teplice. Naopak ztratila Olomouc a mizérii protáhl Baník. Brno doma nestačilo na Žižkov a ze tří bodů se vedle Viktorie radoval i Zlín.

Baumit Jablonec - Slovan Liberec 0:1

18.04.2009 15:45

Góly: 10. Radek Dejmek

Vypjaté derby přináší tři body do Liberce. Ten se po aktivním začátku dostal brzy do vedení, což nakonec celému zápasu uškodilo. Jablonecká snaha byla marná a ke vstřelené brance měla daleko.

Úvodu zápasu pomáhal na české poměry netradiční neopatrný fotbal. Aktivnější Liberec se užuž radoval z gólu, když míč po rohu na brankové čáře vykopával Loučka. Jeho odkop nastartoval rychlý brejk, na jehož konci střílel zpoza vápna Černý jen těsně mimo svou křižnou střelou. Nepoučení domácí se tak nakonec přeci jen inkasovali první. Z rohového kopu mířil míč na vzdálenější roh malého vápna, kam se vřítil Dejmek a svou hlavičkou nedal Zichovi sebemenší šance.

Na druhé straně mohl kontrovat Pavlík, ale jeho hlavička po rohu nakonec branku minula. Liberecká defenzíva dlouho nechávala výsledek bez dotknutí, až v samém závěru nechybělo mnoho k vyrovnání. V gólové pozici se ocitl Černý, jehož střelu na vzdálenější tyč skvěle vyrazil Zlámal, ovšem pouze k Loučkovi, který sice mířil dobře, nicméně Vunin dokonalým skluzem odrazil míč vysoko nad a do šaten tak šli s gólovým náskokem hosté.

Po změně stran byli samozřejmě akutnější domácí, ale ofenzivní akce byly často příliš zbrkle zakončovány a střely tak většinou nenadělali hostům větší potíže. "Paličem dne" se stal Lafata, který nejprve nevyužil příhry Černého a nechal vyniknout Zlámla. Po chvíli zase dostal skvělý centr před malé vápno, ale v pádu vystřelil několik metrů nad. Dvacet minut před koncem se zase předvedl Vulin, když odkopával Černého nebezpečnou hlavičku. Když Lafata s Černým nedokázali usměrnit Hamouzův centr a na druhé straně neproměnili své brejkové šance Blažek s Krejčím, připsal si Liberec veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 2:0

18.04.2009 17:00

Góly: 60. Juraj Kucka, 90. Jiří Kladrubský (pen.)

Smolný zápas pro plzeňské návštěvníky. Hosté hráli atraktivní fotbal, i přesto na favorita nestačili. Ten dvakrát potrestal svého soupeře po jeho nepovedené gólové šanci.

Zaskočeni aktivitou hostů nedokázali sparťanští v první pětiminutovce nijak zaútočit proti outsiderovi. I první větší šance patřila Západočechům. Jenže po Limberského průniku a následné nepovedené přihrávce se k míči nedostal ani jeden ze tří dotírajících útočníků. I když se díky překvapivé aktivitě Plzně hrál vcelku pohledný fotbal, chyběly šance. Postupem času se přeci jen dostávala častěji do hry Sparta a Zemanův přímý kop deset minut před koncem málem poslal domácí do vedení. Míč nakonec proletěl jen těsně vedle tyče. Obdobně si vedl i Holenda se svou překvapivou střelou. Poslední šanci poločasu tak neproměnil ex-sparťan Horváth, když jeho střelu z dvaceti metrů vyrazil výborný Blažek.

Po změně stran sice jako první zahrozil Holenda, když v dobré pozici před Daňkem trefil pouze boční síť, jinak si však vedli opět o něco lépe hosté. Kolář nadělal Hubníkovi s Kuckou neskonalé zmatky a nakonec mohl Krbeček posunout hosty do vedení, nicméně z malého vápna trestuhodně trefil pouze břevno. A že pravidlo "nedáš - dostaneš" stále platí, dokázal právě Kucka. Ten se totiž o dvě minuty později napřáhl k parádnímu přímému kopu, kterým se trefil přesně ke vzdálenější tyči přízemní ranou. Lépe hrající hosté hrozili, ale finální přihrávka a stejně tak i koncovka byly neřešitelným problémem.

Až čtvrthodinky před koncem se k povedené ráně odhodlal Lecjaks, bohužel pro něj se opět skvělým zákrokem vytáhl brankář Blažek. Když se neprosadil po Kolářově přihrávce ani Mlika, který levačkou pálil těsně vedle tyče, přišel další trest Sparty. Hájovský zahrál ve vápně rukou, když Kulič centroval na Holendu, pískala se penalta. K té se postavil Kladrubský a s chladnou hlavou pohodlně rozhodl utkání.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - 1. FK Příbram 2:0

18.04.2009 19:00

Góly: 28. Karel Kroupa, 79. Richard Dostálek

4. listopad 2008 - to byl datum poslední ligové výhry Zlína. A stejně jako před půlrokem je to vítězství 2:0. Na debakl z Plzně je tak zapomenuto a vzhůru do bojů o udržení. Příbram zápas očividně podcenila a zaslouženě jede domů s prázdnou.

Na Letné se především díky domácím hrál pohledný fotbal. Zlín snad konečně začal brát boj o udržení vážně a Příbram si k míči sotva čuchla. Jenže promarněné šance Dostálka (nedokonečný únik), Zbožínka (hlavička nad branku) a Bači (hlavička do rukavic hostujícího brankáře) málem stály domácí velký trest. Borek totiž svou chytrostí získal míč pro hosty, když vystihl přihrávku Zbožínka a na vápně skvěle našel na druhé straně nabíhajícího Fantiše. Ale talentovaný mladík špatně odhadl dráhu míče a střelou v pádu neohrozil Kořínkovu bránu tak, jak si to celá akce žádala.

I díky tomu se tak zlínští radovali ze zaslouženého vedení. Šmahaj z pravé lajny poslal prudký centr do vápna, kde ho do sítě bezmocného Hrušky usměrnil Kroupa. Aktivní Zlín, který přinášel divákům opravdovou radost z fotbalu, hrozil i nadále častěji než jeho soupeř. Minutu před koncem se dokonce z přímého kopu prosadil expert na standardky Filip Rýdel. Bohužel pro něj byl těsně předtím pískán útočný faul ve zdi.

Druhý poločas se bohužel dostal do podprůměru kvůli zbytečným chybám. Nepřesnosti v rozehrávce a minimum osobních kontaktů - to je většinou doménou úvodu zápasu. I nadále drželi alespoň nějakou kvalitu domácí. Šmahaj se vtipně uvolnil z rohu, vběhl do vápna a přesně nahrál na Baču, který z první mířil nepřesně. O jeden z nejkurióznějších gólů sezóny se mohl postarat Trubila, který dokonale zakroutil do branky, z níž na poslední chvíli odvracel míč Borek. Zahrozili také hosté. Sedmnáct minut před koncem střílel z dvaadvaceti metrů po rohu Müller jen několik decimetrů vedle.

Nakonec však přišel zasloužený pojišťovací gól domácích, navíc po krásné rychlé akci. Na jejím konci byl Richard Dostálek, který zpoza vápna vystřelil po zemi k tyči a dostatečně prudce, aby se Hruška za míčem pouze otočil. Na druhé straně se snažil o jiskřičku naděje střídající Nechvátal, branku ovšem těsně minul. Matně hrající Příbram si už nic jiného nevytvořila a dovolila tak Zlínu přiblížení se naději na udržení.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 1:1

19.04.2009 17:00

Góly: 51. Jan Riegel (vl.) - 83. Tomáš Sedláček

Remízový král z Budějovic opět nezklamal a připsal si bod za plichtu ze hřiště Olomouce. Budějovičtí od 51. minuty prohrávali po vlastenci Riegla a vyrovnali až v 83. minutě zásluhou Sedláčka.

První šance, ze které mohl padnout gól, přišla ve 27. minutě. Janotka na pravé straně skvěle prošel a odcentroval na Hubníka, který tvrdě hlavičkoval a zblízka o kouskek minul. Hubník byl při chuti a v další příležitosti vyslal překvapivou střelu od postraní čáry, kterou brankář vyrazil na roh. Na druhé straně se mohl prosadit Stráský, který ale nevyužil zaváhání stoperů Olomouce a střílel mimo. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Gól přišel v 51. minutě, ale autor z něj radost neměl. Jan Riegel si po přímém kopu Melinha totiž poslal míč do vlastní brány a daroval tak domácím vedení - 1:0. V dobré příležitosti mohl být o chvíli později po nahrávce Melinha Hubník, ale balon si mizerně zpracoval a brankář Kučera mu jej odebral. Další olomoucký hráč, Kobylík, pálil z deseti metrů, ale bravurní zákrok vytáhl Kučera a stav tak zůstal nezměněn. Kobylík se nevzdal a po tom, co se k němu odrazil balon po jím zahraném volném kopu, rozezvonil břevno. V 83. minutě si Riegel spravil reputaci, když nahrál na gól Sedláčkovi. Ten skóroval hlavou po centru zprava - 1:1. Minutu před koncem to zkoušel z dálky Melinho, ale trefil jen brankáře Kučeru. V poslední minutě mohli Budějovičtí úplně zvrátit vývoj zápasu, ale Benát sám proti Drobiszovi neuspěl.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Baník Ostrava 1:0

19.04.2009 17:00

Góly: 28. Roman Dobeš

Ostrava opět nepotvrdila výsledky z první části sezony a prohrála na hřišti střížkovské Bohemky 0:1. Jedinou branku vstřelil v první půli pěkným padáčkem Dobeš.

Po čtvrthodině hry přišla první šance utkání, kterou si vypracovala Ostrava. Lukeš odcentroval na Ličku, ten si dobře zpracoval a druhým dotykem pohotově poslal míč těsně nad břevno. Brankovou příležitost si vypracovali na druhé straně i Bohemians a byli úspěšnější než jejich protivník, neboť se ujali vedení. Dobeš využil ponechané výhody, obešel obránce a přeloboval brankáře Vaška - 1:0. Dvě minuty před koncem první půle mohli jít Střížkovští do dvoubrankového trháku, ale Horákova hlavička se od země odrazila nad břevno.

Domácí měli další příležitost hned z kraje druhého dějství, když nejprve pálil Zoubek, jehož střelu Vašek vyrazil, a následně dorážel Kincl, který netrefil hlavou bránu. V 73. minutě se Baníku ještě přihoršilo, vyloučen za faul na Andronice byl totiž Tomáš Marek. I přesto si ale Ostrava vypracovala šanci. Po rychlém brejku střílel Rajtoral a domácím zachránil vedení parádním skokem brankář Beláň. Více se již nestalo a domácí si připsali tři cenné body.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Viktoria Žižkov 0:2

19.04.2009 17:00

Góly: 50. Riste Naumov, 87. Richard Kalod

Brno doma podlehlo Žižkovu a prohrálo 0:2. Po gólu si připsali Naumov a Kalod.

První situace, ze které mohla padnout branka, přišla až v 35. minutě. Brněnský Lejsal vyboxoval míč jen k nohám Hušbauera, ten neváhal a míč obloučkem poslal na bránu, nakonec ovšem trefil jen horní síť. Jedinou šanci na druhé straně neproměnil Heinz, který po centru Šurala hlavičkoval do obránce Žižkova. Do šaten se tak šlo za stejného stavu, jako na začátku utkání, tedy 0:0.

První gól přišel hned z kraje druhé půle. V 50. minutě se prosadil makedonec Naumov a poslal hosty do vedení. O vstřelení branky se velmi zasloužil nahrávající Švancara, který potáhl balon po levé straně a nádherně ho poslal na zadní tyč svému spoluhráči. Ten poté ze dvou metrů míč uklidil pod břevno. Hezké gesto po gólu předvedli fanoušci Brna, kteří slavícímu Švancarovi zatleskali. Hosté byli při chuti a mohli přidat druhý gól, Vaculíkovu ránu z osmnácti metrů ale zastavila tyč Lejsalovy svatyně. Brno odpovědělo hlavičkou Šurala, který ale po centru Střeštíka mířil mimo tři tyče. O výhře Žižkova rozhodl v závěru Kalod, který potrestal obrovskou chybu Lejsala a zakončil do prázné brány.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:0

19.04.2009 20:00

Góly: 72. Jan Chramosta

Boleslav po gólu Chramosty zdolala doma Teplice a poprvé na jaře doma vyhrála. Důležitější pro Středočechy ovšem je, že si připsali tři body do tabulky Gambrinus ligy.

Domácí mohli jít do vedení ve 24. minutě, kdy hlavičkoval po centru Hrdličky Papadopulos, ten ale netrefil branku. Tři minuty před koncem půle pálil nebezpečně Sylvestre a zasahovat musel brankář Grigar, který vyrazil míč na roh. Ten se ovšem nekopal, neboť rozhodčím jeho zákrok ušel.

V 50. minutě se mohla kopat penalta ve prospěch Boleslavi, po tom co Matula zasáhl míč ve výskoku rukou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. O pět minut později výborně prošel mezi dvěma hráči Poláček a poslal míč na Papadopulose, ten dobře hlavou vystřelil, ovšem neméně dobře zasáhl Grigar a vytlačil míč zpod břevna. Jediná branka utkání padla v 72. minutě a vstřelil ji domácí Chramosta. Poláček nacentroval, Chramosta se nádherně položil do střely a nůžkami rozvlnil síť, čímž rozhodl o osudu utkání.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Slavia Praha 2:1

20.04.2009 17:15

Góly: 22. Pavel Drsek, 24. Tomáš Klinka - 28. Roman Pavlík (vl.)

Slavia prohrála venku podruhé za sebou a Kladnu podlehla 2:1, když jediný gól sešívaných zaznamenal Pavlík do vlastní sítě.

V první půli padly v krátkém období tři branky. V rozmezí mezi 22. a 28. minutou se nejprve Kladno dostalo do dvougólového trháku, pak nešťastným vlastním gólem dali Slavii šanci.

Jako první se trefil Pavel Drsek. Ten využil toho, že Brabec byl ošetřován za postranní čarou a hlavou po rohu usměrnil balon do sítě - 1:0. Dvě minuty na to zvýšil Klinka. Vaniak Bartkovu střelu jen vyrazil a Klinka pohodlně skóroval do zývající klece slávistů - 2:0. Ve 28. minutě Slavia snížila na rozdíl jediné branky. Gól jí doslova daroval kladenský brankář Pavlík, který si padající balon nepochopitelně srazil do branky - 2:1. Slávisté mohli vyrovnat ve 38. minutě hry, kdy Švento odcentroval na Fořta, jenže ten následně netrefil branku.

Po přestávce se blýskl střelou Šiklič, který z dálky trefil spojnici brány sešívaných. O pár minut později prošel po straně Dřížďal, odcentroval na Fořta a ten prodloužil na zadní tyč k Šventovi. Slovenský záložník ale trefil pouze gólmana Pavlíka. Víc se již nestalo a Kladno zaslouženě vyhrálo 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha24156346:1851
2.Sparta Praha24127538:2043
3.Slovan Liberec24118531:2341
4.FK Mladá Boleslav24118531:2541
5.Sigma Olomouc24107730:3137
6.FK Jablonec24114925:2637
7.FK Teplice24106826:1736
8.Baník Ostrava24105933:2635
9.Viktoria Plzeň2479835:3130
10.1. FC Brno24861025:2730
11.České Budějovice24514522:2829
12.Bohemians Praha24841226:3328
13.SK Kladno24751217:3526
14.1. FK Příbram24661222:3224
15.Viktoria Žižkov24461421:3218
16.Tescoma Zlín24371415:3916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (361)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím si, že na fotce je tohle kolo ten správný muž

Reagovat
smazaný uživatel

Tak severočeský derby dnes předčilo moje očekávání, opravdu vynikající fotbal. Ve druhý půli to opticky připomínalo Slavií se Spartou, jen Jablonec ten gól nedokázal dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co dnes nedal Krbeček na Spartě, to se jen tak nevidí. Ještěže je mi Plzeň jedno, jinak bych měl hlavu v dlaních ještě zítra. Tomuhle týmu fandit musí bejt o nervy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Jablonec lepší,Koberečáci nezklamali a zase se váleli od 20. minuty po zemi ...nezasloužený vítězství,klukům krom koncovky nemam co vytknout,jen mě štve že jsem tam nebyl a trčim v Práglu...u známejch

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda nepřišlo, že by se nějak zdržovalo. A víš co, góla jste prostě nedali, zatímco Liberec z úvodního tlaku branku vytěžil, tak jakýpak nezasloužený

Reagovat
božský John

To je fakt no,zas byli lepší v produktivitě,jako dycky:(

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec měl šancí taky dost (na to, že hrál venku) a nevím, kde jsi přišel na to zdržování.

Reagovat
$dolar$

Tak my Sparte ligu a ona nam pohar

Reagovat
smazaný uživatel

sme nejlepší tým světa. liberec go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecký komplex trvá a trvá...

Reagovat
božský John

To už fakt není možný,takovejch šancí....Koberec má hold kliku no:(

Reagovat
smazaný uživatel

Je jenom jedna jedenáctka přijíždějící z Jablonce, která v Liberci nevykolejí....ovšem opačnou cestou už nevykolejí žádná!

Reagovat
božský John

Jéžišmarjjá,tohle zas budu poslouchat půl roku.... pokakanej koberec,ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš celý rok, na Nise jste si nikdy moc neškrtali....ale tentokrát jsem vám na střeláku věřil, i do tipovačky jsem dal plichtu a vy to takhle poserete....Ať vám to Peltič příště aspoň trochu posychruje

Reagovat
božský John

U Nisy to je dycky mizérie,to máš pravdu,ale už bychom tu sérii mohli protrhnout,mně spíš přišlo že se činil Karl,poněvadž co ti naši nedali...

Je to od Tebe hezký,žes nám věřil ,já dal 1...

Reagovat
božský John

Věřil jsem našim i minulej tejden,měl jsem celkově 1 bod...věřil jsem jim i tohle kolo a zatim mam nulu.. a co mě dokáže naštvat,když frajer říká,jakej je chudák,že stih 1 kolo a má 4,5 bodů. Já hrál obě a mam 4....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem měl nulu u bicyklu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rudý, nedá se na to koukat a sbírá to body....

Reagovat
smazaný uživatel

Komunisti?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu sběru politických bodů a demenci obyvatelstva to zase tolik k smíchu není...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je bohužel jenom k smíchu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš....

Reagovat
Kapřík

Mě ale připadá ze všeho nejdebilnější to, že je tu strana se kterou oficiálně nechce nikdo nic mít, ale nikdo jí nezakáže a tím pádem je ta jejich hromada poslanců a senátorů k vládnutí nevyužitelná, zatímco koaliční vlády často stojej na jednom hlase a pod. To je neuvěřitelná pakárna . A dost o politice !

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

trefa, potopena

Reagovat
smazaný uživatel

projetej semafor na červenou ? xD

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ubrečený a místo toho, aby se to soustředilo na sebe si hledí Sparty, co je to?

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosek.

Reagovat
smazaný uživatel

precti si to jeste jednou tu vetu ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, sorry, já to nemyslel ve zlém, ale docela se to nabízelo.

Reagovat
smazaný uživatel

no bral bych to kdyby tam misto toho nadherneho reckeho slova Sparta byla slavie,ze si nehledim sebe ale slavie,jenzekdyz je tam sparta tak potom tvoje poznamka....

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš snad říct, že si nehledíš Sparty? A kdo teda za tebe píše ty rozbory sparťanských utkání? Jen s tou ubrečeností už to flákáš, dřív jste měli smůlu a spoustu kdyby - a teď napíšeš rovnou, že jste hráli hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

copak ty nechapes smysl ty vety??,,Je to ubrečený a místo toho, aby se to soustředilo na sebe si hledí Sparty, co je to?"je nad slunce jasny ze se jedna o slavistu,ale vic uz to fakt vysvetlovat nehodlam a copak ja jsem nekdy tvrdil kdyz jsme hrali hrozne ze jsme nehrali hrozne ale prohrali jsme protoze a protoze???vzdycky tvrdim jen to co vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Je řeč o hledění si Sparty. Zda v dobrém, nebo horším (což se většinou předpokládá u slávisty) - o tom není v původní větě ani fň.

Reagovat
smazaný uživatel

Berme to z té lepší stránky - aspoň se tam udrží Chovanec, to je to nejlepší co si můžou soupeři Sparty přát.

Reagovat
Staenly10

TAk Chovanec tam toho tolik nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Á, taky optimista. Souhlas. Taky se na věci rád koukám pozitivně, pak nejsem tolik nasr*anej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nepůjde k repre

Reagovat
smazaný uživatel

Pán Bůh s námi a zlé pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

tak statistika zvítězila áčko vyhrálo nad béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Bida s nouzi to je hrozny co my vytvarime a nebo spis nevytvarime pri nasem utoku az ve druhy pulce konecne nasi panove pochopili ze je treba taky behat aby se mohl dat gol,protoze Plzenaci nas jednoznacne prespurtovavali...primak kucky kdyz kopal primak Zeman,rikal jsem si ze jsem vlastne uz dlouho nevidel v nasi lize dat gol z primaku a pak kucka udela takovou pumelici chybeli nam sice 3 hraci zakladni sestavy,ale na to se vymlouvat nebudu,protoze to alespon opet poukazalo na fakt ze nemame dostatecne kvalitni hrace na stridani Paradni vykon Blazka,jinak nikdo si moc pochvalu zase nezaslouzi...bylo to proste doslova protrapeny vitezstvi,ale zaplat buh za nej

A co rict k atmosfere??Kotel sakra moc chybi,sice se protilehla tribuna vcetne me snazila a snazi,ale bez kotle to proste nejde...

Reagovat
Staenly10

Čau. Sice to k tadytomu kolu nepatří,ale co si řikal na derby? (neni to provokace). Zajímá mě to. Nevim jestli jsi to k tomu minulýmu psal...

Reagovat
smazaný uživatel

cauves.no jiste ze jsem derby komentoval...co k tomu mam vic rict?hrali jsme strasne zalezle,prvni puli jsme sice slavku nic nepustili,nase obrana fungovala ale druha pule naprosto jsme nedokazali si prihrat,strasne lacino jsme ztraceli mice z cehos pramenil ten obrovskej tlak,vepredu jsme neudrzeli balon ani par vterin.Jako nezaslouzili jsme si ani ten bod,i kdyz kdyby daval Kucka na 2:0 ....ale na druhou stranu jsem byl ztrasne zklamanej,protoze kdyz uz jsme preckali ten vas mnohdy drtivej tlak (vynikajici vykon Blazka stejne jako dnes) tak si nechame dat takovej zbytecnej a lacinej gol mohli jsme vas pekne vyplenit,stacilo jen 8 minut.jinak s bodem pochopitelne spokojenost,co bych mohl taky chtit vic

Reagovat
Staenly10

Tak s tim Kuckou to je fakt. To sem nechápal,jak tam mohl bejt takhle sám a široko daleko nikdo,ale obět čaroval Vaniak. A u toho našeho gólu,to byla chyba Žofčáka jako hrom. Sem si málem samou radostí,když sme vyronali,rozbil hlavu o strop...

Reagovat
smazaný uživatel

a ja jsem si malem musel vyklepavat trenky jako stacilo to jen a pouze odkopnout,ale to by prece neslo no ale atmosfera vynikajici,paradne jsem si zakricel.Ale to slavisticky peklo jak nam slibovali se teda vubec nekonalo ale paradni zapas a poradne jsem si ho uzil,navic jsem sel do Edenu pochodem s cca 500 spartanama

Reagovat
Staenly10

Hrozně bych tam chtěl bejt. To se prodávalo na občanku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.no ale zarazilo me ze i kdyz se samozrejme hlasilo vyprodano,podle me tam bylo tak o tisic lidi min,protoze prazdnych mist tam bylo az moc

Reagovat
Staenly10

T jo,ale vzato kolem a kolem,tak to bylo jen pro pražáky ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec,ja nejsem prazak,studuju v Usti nad Labem a stejne jsem se tam dostal - kdyz se chce,vsechno jde

Reagovat
Staenly10

Ty studuješ z Ústí nad Labem? Já jsem z Ústí nad Labem .

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis,jsem na UJEPu

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Protože spoustu lidí nepustili..

Reagovat
Jajinek

Ty asi naší ligu pozorně moc nesleduješ že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín se ještě nevzdává.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

+

Reagovat
smazaný uživatel

no to ze se nevzdava je dobre,ale rozhodne by nebylo dobre kdyby se zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

Na úkor Kladna ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to Kladno a Zlín připadá tak na stejno, oba dva naprosto zbytečné manšafty.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou minulou sezónu hrál Zlín velmi dobře a právem se umístil v první polovině tabulky. Povedených sezón v lize za sebou mají rozhodně více než Kladno, které se snad bude vždycky jenom zachraňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, navíc Kladno je dlouhodobě takový tým plný hráčů na hostovačce, ale to je jedno, víc jak 12 týmů u nás je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mají letos hráčů na hostovačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jich třeba moc nemají, ale byli takhle označování rok co rok.....

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe řečeno minulé dvě sezóny kdy prvni ligu hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

v lize sme a taky budem

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, v praze náš tym hraje jakousi hanspalskou ligu, je to strašně stará, pralesní liga pro amatery, hraje to cca 900 tymu ale včera, když sme dohráli, nastoupil tam tym, kterej měl za sponzora tenhle portál, eurofotbal.cz... Kdo je z prahy, hrajete to?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak krasne kdyz nejsme poslední ZLííínecek .!!!!!!!!BOJUJEM !!!!šance je malááá ale je !!!

Reagovat
božský John

Tak příští tejden u homosexuálů..no to zas bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jsme to ukopali za 3 body.Trener si taky po 23kolech vsiml ze Malcharek je vsechno jenom ne inteligentni fotbalista a nepostavil ho.S Teplicema nam to totalne zesral.Ted nezbyva nez vyloupit Bazaly,potvrdit to s falesnou Bohemkou a jsme i vzhledem k losu na dobre ceste k zahrane.Zapas na Bazalech pro nas bude takove semifinale ligy takze hosi bojovat aspon pro nas verne.

Reagovat
smazaný uživatel

To Malcharek fakt tak klesl? Strejda se s ním kdysi znal, pak odešel do Sparty a potom sna dputoval šude možně po republice, že už jenom ztěží vím, že hraje za Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Cenda trener Malcharka nepostavil proto že nemohl hrát ...v Plzni dostal 4 žlutou ...Není špatný fotbalista ..je mladý a ma to vsechno pred sebou ..Vcerejsí výhra byla velice důležita .,pořád dýchame ...ale jak říkáš musime na Bazalech neco uhrát ..vzhledem k tomu že se Baniku ted moc nedaří ..to není nerealne ..Pojedem na výjezd ???Za vcerejšek Mega Respekt Ríša Dostálek Dřel celý zápas...a ten goool to byla odměna jak se patří.....jinak Falešnou Bohemku (zlodějmians)doma smetem !!!!!!!!!!!!!!! ševci bojovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zlodějmians

Reagovat
smazaný uživatel

S Teplicema zbytecne zbrkle kopl balon do rohu se ktereho jsme v 92min dostali vyrovnavak.Baranek si pro nej bezel bylo to na hranici maleho vapna takze tam mel hodit telo a sledovat tu rybycku bohuzel to neudelal.Ale abych ho jenom nespinil technicky je fakt trida

Reagovat
centos

lol

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ano opet ceska okopavana nezklamala.Oci me ze zapasu bohemka-banik boli jeste ted..

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral banik? Ze prohral s bohemkou

Reagovat
centos

Se Střížkovem.

Reagovat
smazaný uživatel

1 strela na branku v prvni polocase z nuloveho uhlu coz treba nepovazuju za sanci pac to spis byl nepovedeny centr hlavicka nad ale nejsem si jisty a ve druhem polocase slibny protiutok ale v behu trefeny brankar.tot vse kdyz nepocitam tu cervenou co dostal marek.

Reagovat
centos

btw pamatujete si někdo z posledních zápasů jakýkoliv povedený centr, nedejbože hlavičku po něm? Všechno lítá ze stran, bo jinak než přes strany nehrajem, a to buď někam do dupy, nebo na hlavu soupeře. Doufám, že bude ve středu hezky, což bude asi jediné pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je ještě tragičtější než my na podzim, užívám si to dokud to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Pkne Viktorka takhle jste alespon dostali pod tlak Kladno ktery se musi pokusit zitra alespon bod uhrat i kdyz to se nestane a tak doufam ze ve vzajemnym souboji Zizkov zvitezi a nakonec to neligove Kladno mocnym finisem prespurtuje

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne.to uz by tu rovnou mohli udelat prazskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

100x radsi chci v lize Zizkov nez Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

nebavi te kazdorocni prochazka do Kladna?

Reagovat
smazaný uživatel

chtit muzes...

Reagovat
centos

ještě že je tam ten vzájemný souboj.. Kladno by mohlo znervóznět a snad už se konečně nafurt pakovat. Teď je na Slavii, aby to načla.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragedie..prohrat s tim pseudotymem ze Strizkova..achich..

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorkáá!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby místo Zlína a žižkova sestoupil Kladno a Příbram ..

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram??

Reagovat
smazaný uživatel

tak by to byla jeste vetsi tragedie ta liga nez je ted...

Reagovat
smazaný uživatel

*Kladno a Střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

navrhuju hromadné zvracení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude v álejích nablito...

Reagovat
honziss

Taky se přidám..

Reagovat
fantomas

Jojojoo...

Reagovat
smazaný uživatel

- za hru

- za tu dechovku

- za tu securitas, co tam schválně provokovali a chtěli se jednoznačně prát

Reagovat
centos

za choreo

Reagovat
smazaný uživatel

to choreo mi vybuchovalo za zadkem byl sem od toho tak necelej metr

Reagovat
centos

Jsem myslel spíš ty znaky a tradici :)

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadalo? bylo to dobře vidět?

Reagovat
centos

Perfektně. Kamera se k tomu dokonce vrátila a pomalu to zleva do prava sjela, včetně nápisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravá jéde Morava.

Reagovat
smazaný uživatel

horší tým jak Budějovici jsem snad neviděl to bylo nehorázny co oni hrály a mi s něma remizujem no hrůza Budějovici do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice dávají lekce obranné práce celího mužstva. V obraně hrajou parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky dokážou zhnusit den koukám fanouškům hodně týmů koukám - frajeři

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo něco neskutečnyho od začátku zápasu v 7 lidech stály na vápně no to byla fotbalová komedie jedinej ten Hudson hrál dobře a ze Škerleho si dělal dobrý den je to škoda 3 body měly zůstat na Hané ale hold vidláci to ukopaly jinak si říkám že Psotka někdy vymýšlí moc velký věci s tou sestavou

Reagovat
centos

Už zas?

Reagovat
vanGomm

Pokud by Olomouc makala jako minule proti Slavii určitě by to na Budějovice stačilo.Proti Slavii se teď snaží asi každý.Navíc dnes vedli 1:0 pár minut před koncem mohli to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se vrátil ze žižkova a moje modrobíle srdce znova zaplakalo

1.poločas naprostá tragedie ze strany baníčku, kompresory si dokonce dovolili luxus v tom, že si pohodlně kombinovali na své polovině a borci ve žlutých dresech jenom běhali jak zajíci na poli...jinak ten gol de zcela na vrub dřeváka neuwirtha, jak ho lehce obehrál, to sem nepochopil...A nejhorší bylo, že neuwirth si potom v hlavě umanul, že si zahraje na špílmachra a chtěl tvořit hru

Dále Lukeš, je to baníkovskej symbol ale z toho se žít furt nedá, dnes byl neviditelnej a dále nechápu jedno,proč karel ted strká metelku, on je špatnej, proč tam nedá Hableho, kterej je´už zdráv.

Jinak,Marek na stoperu dobře ale ta červená karta byla zasloužená, Markovič se snažil, stejně jako rajty a lička, který mohl vyrovnat, když běžel sám na golmana ale on zase raději přihrál mičolovi do strany, chlapci se bojí střílet, zawada si dovolil utočné výpady, z toho kluka bude za pár let hvězda, takovej novej jankulovski.

Otepka potvrdil pokles formy, spíš kecal než hrál

Jinak,taky sem zažil neskutečnou buzeraci od security, které vyvrcholilo, že borci museli ukázat pracně zabalené choreo, jestli tam náhodou nepašujou nějaké zbraně

Takže závěrěm, i když se mi to neříká(nepíše) lehce, bohemka vyhrála zaslouženě a myslím si, že čas karla na střídačce baníku spěje ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

až príští týden ,až si z Bazal odvezem 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

hráči sou ted tak v pr..., že možné je fakt už všecko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník mel Střížkov rozprašit ..to je jasné..Za dva týdny je máme doma ..3 body musí zůstat na morave ..bohužel poslední ,a jednou nohou (skoro dvouma)nohama v 2 lize sme my

Reagovat
smazaný uživatel

Moravo, vzchop se, je to hrůza. Žižkov už taky jednou vyhrál, příští týden to doufám potvrdí vybojovaným domácím bodem proti Kladnu

Reagovat
irik

Jooo ! Viktorka ! Rozjedem to až ze sestupovejch pozic ! Určitě, zvládneme to !

Reagovat
smazaný uživatel

Budějice, to je jak Liverpool, v osmi hráčích na vápně, nic kloudnýho nevymyslí, hrají na jednoho pořádnýho hráče co mají, Hudson ( Torres ) , a tím to hasne. Všecko flákají na nahodu do předu. Liverpool hadra.

Reagovat
soukup

provokatére

Reagovat
R22

asi si viděl hodně utkání Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra vyprovodíme Slavinku 3 kouskama

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Kladno pattří do 2.... třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že je nesympatické, "tým hostovaček"... ale po tom čim prošel klub v létě a jaká se nastotila filosofie - budování kádru, který v 1.lize má na víc než na udržení, tak prostě věřím a doufám, že se brzo pohled ostatních fans zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

za výhru u vás se omlouvám, příští rok tam snad budu na škole, takže jsem už teď napůl fan Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, konečně správný rozhodnutí. Co tě přivádí z Kladna do OL?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně chuť se osamostatnit, žádný jó spory doma nemam, ale jsou tu věci, který nejsou ideální a už mě to dlouhodobě se*e :), a potom taky škola. Karlova univerzita je totiž příšerná, ať se řiká, co řiká, podmínky tam jsou hrozivý a chování profesorů horší než na základce

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na mysli školu

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle.. no Uměnovědná studia a Práva na Palackym, chtěl bych zkusit obojí najednou, případně jedno pak nechat, co mě víc zaujme (a co budu zvládat). podle výsledků NSZ jsem už teď teoreticky přijat tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, máš nějak zajištěný bydlení?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zatím nemam, předpokládam kolej a pak se po něčem porozhlídnu, nejdřív potřebuju někoho s kym se dá bydlet a pak bych si představoval podnájem 2-3 lidi, to se dá utáhnout.. kdybys o něčem věděl, tak řekni

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasný, přemýšlím právě. Koleje, jako tak, nevím kde jsou v OL, co se týče fakulty. Přemýšlím, a budu. Dám vědět, jako určitě se něco da sehnat, znám pár majitelů domů, kde jsou byty, tak kdyby něco, tak zjistím a dám vědět. Tak někdy pak kdyby si potřeboval, tak napiš. Ja du ciao .)))

Reagovat
Radin

Koleje jsou na neředíně,co se týče kolejí od Palackého tak ty jsou kousek od stadionu Sigmy Olomouc,kámoš tam je a normal jde vidět stadion,je to cca 3 minuty od stadionu,tak že paráda .Nebo jsou myslím u envelopy což je zase na jiné straně :-).

Reagovat
Oxbow

Prosim at Kladno rupne a Zzikov zabere jeste to neni uplne mrtvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dynamo nečekaná plichta .Jinak podle toho co čtu,tak Jablonec i Plzeň si zasloužili min.bod a nemají nic.Já měl vsazeno Jablonec 10,Plzeň 02 a výhra byla za 150kč 19 000kč,ach jo .

Reagovat
AjaxFans

Škoda tiketu.Já už se snažím vyhýbat dvojtipům,dostkrát mě to vypeklo.Brno asi brzo přijde o trenéra

Reagovat
soukup

beránek se o místo bát nemusí, my tuhle sezónu odepsali a a i kdyby sme už všecko prohráli tak zůstává i pro příští rok

Naopak hráči hrajou o svý místo v kádru pro další sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

já Plzni dost věřil a Lafimu taky,doufám,že mi alespoň pošle nějaký kopny,když nedal góla

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravský Baník je sice jen odvarem obávaného podzimního mužstva, ale i tak z něho jde strach. Nebo spíše - strach jde z nájezdů jeho fanoušků, kteří jsou pohromou všech stadiónů...

zabít!!! pohroma!!!!! at žije sport.cz

Reagovat
centos

Po tomhle výblitku jsem ten článek přestal číst.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chramosta se nějak rozstřílel

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha.... videl sem ted dobre? Boleslav snad kompletne okopirovala dekovacku od Slavie?? ...trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Fakt? To už jsem myslím viděl aji u Brna..

Reagovat
soukup

kdy se v Brně naposled za něco děkovalo? u nás se už dlouho jen píská

Reagovat
centos

To už je taky pěkně dlouho.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

trapná je celá liga,od te dementní dechovky,co mi eště ted zní v hlavě po copyrajt sks děkovačky

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?já nekoukal teda,ale jestli jo,tak

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Dejmek Liberec to druhé místo snad ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Boleslav, to si snad fanoušci dělaji frdel..to je tak trapný..To je zase provar..eštěže hrajou kuloví a budou si to moci zařvat v malém, ale fakt trapný, marný..toto je rizí věc slávie, že se v Táboře na hokeji řve: Táborský kurvy to jsme myyy..a kdo neskáče, fandí.. to jsou věci, který křičej všechny týmy, většina, ale chorály, jako Baníčku my jsme s tebou nebo děkovačka SKS, to je originál, symbolika klubů, reprezentace fanoušků----za tohle Boleslav nenávidim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boleslav má dlouhodobě jedny z nejhorších ligových fans, hlavně ti jejich uřvaní důchodci

Reagovat
-Kopy-

Beru si to osobně.

Reagovat
centos

Ono i "celý stadion odpovídá: Mladá - Boleslav" je taky vrchol originality. Jinak souhlasím.

Reagovat
-Kopy-

Zalez...

Reagovat
centos

Ale no tak, neber si to osobně :))

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Chramosta, nějakej talent?

Reagovat
-Kopy-

Jo jo...a hlavně dostává šance od Hapala. Je hodně rychlej a dneska si viděl, že i inteligetní, rozhodný a obratný

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, koukal jsem na Bordeaux, ale příště si ho ujít nenechám.. Jsem na něj celkem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

A jedém: Bican, Puč a Plánička z nebe se dívají, jak Boleslav válí.... se musím opravdu smát..toto je pro mě trapas roku..

Reagovat
smazaný uživatel

ten vrchol originality odpovídá tvojí inteligenci, protože to vidíš na každém stadionu:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty jsi té inteligence taky pobral, viz. níže.. ten zvracející smajl se dokonale za tvůj příspěvek hodí, protože je na poblití..

Reagovat
centos

A v tom to je, ne? Ty vrchole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kde jste vzali, že Vám Bolka ukradla děkovačku, když tuhle používá už skoro 2 sezony... a to pokud vím, jste hnojili trávu ještě na Strahově... takže trochu klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1. nauč se reagovat, za 2. to si jako naivně myslíš, že Slávie na Strahově takovouhle děkovačku neměla, že jako postavila eden a 1. kolo to začalo tam? Bože, nick fanatick. fans ale mluvíš o věcech o kterej govno víš..Bolka až do dnešního zápasu měla úplně jinou děkovačku a i kdybych připustil tvou teorii, že jí má 2 roky(což není pravda), tak jak dlouho jí má Slávie, co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě, blej si ty sračky jinde. Švédky se zpívají už hoodně dlouho nebo mi teda řekni jakou??? Jsi tak chytrý vid :-) A pokud si myslíš, že jsi mě setřel, tak se tvým slovům jen směju... a myslím, že nám Slávka ukradla CORONU, ale tka to Vám asi odpustíme. Trochu začni přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

To já věřím, že se směješ, to je 1 z přirozených reakcí člověka, když nečemu nerozumí.. Si trošku přestřelil se Strahovem, viď? Jenže, že já to fotbalovému analfabetovi, jakým ty bezpochyby jsi, vysvětluji.. Hlavně do toho zapojil ty vulgarismy, to je totiž přesně ten tvůj vrchol inteligence..

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi tedy řekni jakou děkovačku Bolka jinak má??? nebo se opět budeš vyhýbat a ohlížet se nad něčím jiným??? Pobav mě:-)

Reagovat
smazaný uživatel

1) věřím, že je to pro tebe alfa a omega, ale nauč se reagovat 2) neodpověděl si na to, jak

dlouho má Slávie děkovačku..na otázku odpovídáš otázkou.. 3) Nedělá mi problém říci, že to nevím, protože Boleslav nesleduji..až na vyjímky. Co jsem ale viděl dnes je prachsprostá kopírka legendární slávistické děkovačky, kolem které je rozruch snad na všech fotbalových diskuzích, kdyby tato děkovačka byla po celé 2 roky stejná, tak by kolem ní nebyl takový rozruch..já jsem ti odpověděl a teď se teprve začneme bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se vmnesovat,ale zase slavisticti fanouci ukradli plno jinych veci,takze bych se tady kvuli tomuhle tematu nerozciloval

Reagovat
smazaný uživatel

omg tys mi tu chyběl, je vidět, že debatu nečteš od začátku, spousty pokřiků je převzatých, ukradených a to nején v lize, ale ve světě.. ale jsou originály, které existují jen pro daný klub.. Co kdyby zpívaly: Železná Boleslav, Boleslav železná nebo nějaké jiné choreo, pouze a jen vaše choreo.. A o děkovačce prostě nebudu vůbec debatovat, to je věc Slávie a má stejnou cenu jako Baníčku, my jsme s tebou.. to je symbolika fanoušků..Je to něco jako manželka a na tu se nesahá.. nechápu, že zrovna ty se hlásíš k fanatikovi..a to jsem měl za to, že se s tebou dá už normálně mluvit..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem ale nerekl ze se k nekomu hlasim,nedomyslej za me vety prosim jen jsem rekl ze je zbytecne se hadat kdo komu neco ukradl protoze v nasi lize mezi fanousky je to normalni,ale zase jsem netusil ze je to pro vas takovej vysostnej original...jojo,my jsme jich meli daleko vic nez jen zelezna je sparta,jenze diky zlodejnam uz jich zbylo jen par,vzpominam kdy se pokrik typu fandi cela letna - Sparta - Praha delal jen a jen u nas,ted je na slavii,baniku,liberci,boleslavi...a to nemluvim ani ze ho ukradli i v hokeji tak proste rikam,ze je zbytecny se tady kvuli tomu hadat co oni ukradli vam,protoze stejne tak bych mohl ja tebe co jste vsechno ukradli nam...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou. Každej kopíruje a vždy bude.

Reagovat
centos

To jako Celá Letná odpovídá bylo dřív než Kdo vyhraje zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

fandi cela letna je pokrik starej minimalne 5 let kdy jsem ho slysel ja osobne prvne ale je mozny ze jeste dyl,a pozmeneny pokriky typu kdo vyhraje zapas,nebo cely stadion odpovida atd. jsou stare maximalne roky 3.a tohle vim presne tak se se mnou urcite nedohaduj,stejne jako pokrik kdo neskace neni spartan byl jako prvni u nas a pak se teprve siril dal...

Reagovat
centos

U nás to bylo naprosto jistě při mistrovské a pokud mě pamět neklame, tak i pár sezon před ní.

Reagovat
smazaný uživatel

no stojim si za tim ze tohle jsme vazne vymysleli a pouzili jako prvni my,ale hadat se nehodlam

Reagovat
centos

Nesouhlasím, ale ok. Daleko horší je, pokud to někdo převezme takřka celé, ale pozmění jen slova: Mladá - Boleslav, Slovan - Liberec, bohemácké zelená - bílá, na což navázali ve Slovácku s modrá - bílá, pak Kdo neskáče není sparťan, tahle ukradená slávistická děkovačka, jablonecký přepis Nedaleko od Ostravy apod..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně člověk, který tomu rozumí

Reagovat
centos

Taky mi to vadí.. nechci se dočkat doby, kdy z každého druhého stadionu uslyším něco na melodie Kdo neni zčuchaný, Nejlepší u nás, protáhlé Bááááánííík a spousty dalších.. když už chce někdo zavést odpovídání tribun nebo třeba to skákání, ať to udělá tak, aby to bylo originální; tohle zrovna nejsou věci, na které se dá nalepit copyright. Ale melodie a slova ano. A co se týče přebírání ze zahraničí, je to něco jiného než ze své ligy. Může se stát něco podobného jako teď u Slavie a Baníku a Co to (vy) zpíváte, kde ale šlo v podstatě o omyl. Ale schválně? Bleh

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to, ale oni to ukradli a jsou na to pyšní!! Prohlašujou to za svoje!! Oni se vůbec nestydí se k nečemu takovému přihlásit a jak říkáš to, kde se přeberou pokřiky ze zahraničí a pak je zpívaj všichni-no dobře no, ale kdyby Spartani včera zpívali: Spartičko, my jsme s tebou, nikdy tě neopustíme... tak se tu zvedne ještě větší nevole..Prostě tím, že to Boleslav takto nechutně ukradla..hnus

Reagovat
centos

Ale však jo, je to k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ale pokřik fandí celá letná je váš? Vy jste ho vymysleli? Leda prd.. to je taky převzatý.. mluvím o klubovejch hymnách, o tom, co klub vymyslel a fanoušci se tím proslavili..co má sparta ani nevím.. ale děkovačka Slávie a Baníčku, my jsme s tebou..to je to, s čím si dali určití lidé práci a čím si získali u spousty dalších klubů repsekt.. to, že se ukradne nějaké hopsání, gól gól gól, to jsou kraviny.. už i na hokeji v Tíboře se zpívá Táborský kurvy to jsme mýý.. přitom je to o spolupráci vršovické Bohemky se Slávií..ale to jsou všechno kuloví pokřiky..nic prostě.. ale děkovačka, ta je jen jedna a je slávistická a pak přijdou troubové z Boleslavy, kteří na jaře taky vyhríli a okopírujou to od A do Z.. humus, tím, že mi oponuješ, nebo že na úrověň děkovačky řadíš nějaké naprosto podřadné 5-slovné řvaní převzaté z ciziny. Nechápeš jádro věci a já nemám čas ani chuť ti to vysvětlovat..

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyz uz jsme u toho,je docela mozny ze tohle jsme vymysleli my,protoze kdyz se pred cca 5 lety hralo s Arsenalem a my jsme tohle udelali tak pak fanclub arsenalu osobne tento pokrik zpetne ocenil ze je vynikajici,a ten fanklub uz procestoval jeden stadion tak musi vedet co kde zhruba je.Navic proste nikde jinde jsem ani pokrik tohoto typu jako Fandi cela Letna je neslysel...ale samozrejne na 100% to nevim jestli jsme to opravdu vymysleli my.Jinak proste nechapu tu tvoji nasranost,nam kradou pokriky porad a me to nechava klidnym a kdyby nam nekdo ukradl ty opravdu nejvetsi origanaly (jako napriklad fandi cela letna) tak i tak je mi to jedno protoze ja vim ze jsme to jako prvni meli my a tim to hasne

Reagovat
smazaný uživatel

*nejeden stadion tam melo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ale fandí celá letná je možná originál, ale srovnáváš nesrovnatelný..Baníčku, my jsme s tebou.. Děkovačka Slávie.. má Sparta něco takového? Mě to nenechává klidným, protože je to nehoráznost, že spartě kradou hopsačky nebo 2 slovné pokřiky.. bodeť by ti to vadilo, když je to převzatý ze zahraničí..v podstatě to, co jste ukradli, další kradou vám.. ale přijďte s hymnou a ukradne vám jí třeba žižkov a mávni nad tím rukou..

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to placas,ti rikam ze to nikde v zahranici neni a ty mi reknes ze jsme to ukradli,je to s tebou docela marny.A rozhodne neplcej takovy nesmysly jako ze my mame jen 2 slovny pokriky,celych choralu mame dost,namatkou 11srdci tu je...,modra je dobra...,se spartou procestuju cely svet...,to by tak nebylo,aby.....a to jsou jen ty na ktery jsem si hned ted vzpomnel a kdyz k tomu pridam pokrik typu Je nejlepsi,je nejlepsi,sparticka je nejlepsi.... tak uz snad dodavat nic nemusim ne?bobrec si ze vam neco ukradli,ja jsem uz na to docela zvyklej a kdyby nam krom par slovnych pokriku kradli i ty dlouhe tak je mi to u prdele protoze vim jaci jsou fanousci v nasi lize zlodeji a ja vim ze ten a ten pokrik je ciste jen nas

Reagovat
centos

Tak já taky musím říct, že si žádné vaše chorály a ani moc pokřiků nevybavuju. Holt jste málo slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja se o vase pokriky nezajimam a taky skoro zadny krom tech co jste si loni vymysleli neznam.Ono totiz kdyz se o ty pokriky nezajimas tak je vlastne ani tolik nevnimas,protoze to by je muselo skandovat opravdu hodne lidi (jako napr. tolik kolik ma ted vas kotel) aby jim bylo poradne rozumet,ale mame jich opravdu hodne,jestli chces nejaky ti sem muzu hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě o pár řádků výše tvrdíš, že si nejsi jistej, zda jste s tím příšli, protože to NEVÍŠ a tady už to proti mě používáš jako informaci od ČTK.. Já tady nadávám a jedinej, kdo tu brečí jsi ty, vyjma derby jsem tě neviděl napsat objektivní názor na jediné utkání..neustále sis stěžoval na terén, počasí, zranění, nesehranost, rozhodčího.. pokud je ti u prdele, že ti někdo ukradne hymnu, tak si prd fanoušek..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vis ze zpocatku mi to vadilo kdyz nam pokriky jeden po druhym zejmena i slavisti kopirovaly ale ted je to tak bezny ze me to nechava absolutne chladnym.Uz jsem tu psal proc si myslim ze jsme ten pokrik vymysleli my,ale na 100% to vedet nemuzu protoze tu informaci presne od toho cloveka kdo to vymyslel nemam,o ostatnich choralech tu informaci mam,resp. byl k nim napsanej autor.Objektivnich nazoru jsem samozrejme napsal naprostou vetsinu a dukazu je vic nez dost,ale to ze brecim je pravda a stydim se za to ze se chovam tak jak se chovali,chovaji a budou chovat jen slaviste,ale ja si proste kolikrat nemuzu pomoct.A nezlob se na me ale to ze si stezuju na pocasi v Olomouci (snezeni,snehova pokryvka hriste behem hry,no proste skoro chumelenice),na Zizkove jsem osobne byl a to pocasi bylo vazne taky hnusny (pekne jsem promokl a zaroven prostydl) a v Teplicich jsem byl taky a rovnez pocasi stalo za hovno a ja mel stesti ze jsem byl pod strechou,to proste nejsou vymluvy,ale jen si na to stezuju,nerikam ze jsme kvuli tomu nevyhrali....na rozhodci nadavam porad a to se jen tak nezmeni,zvlast v nasi lize,ale jediny co uznam je ze brecim kvuli stesti,to rikam ano ano a ano

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaroven se nebojim uznat ze to stesti jsme meli v zapasech i my,viz Olomouc,derby,Plzen...jenze ja to v komentu uznam hned a ne jak mi sesivani kolegove kteri si dodnes mysli ze do LM postoupili suverene zaslouzene,ze vlastne ten lonskej titul byl taky uplne jasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

a zejmena ti boleslavsti jsou vazne nehorazni...stezuji si na to uz i samotni hraci,ze to co slysi v boleslavi nikde jinde neslyseli a neni to mysleno v ze je to tak originalni,ale ze je to tak vulgarni

Reagovat
smazaný uživatel

musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako manželka a na tu se nesahá

Reagovat
smazaný uživatel

to jo chtel bych videt manzelku na kterou zadnej jinej nesahl

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo tam být kamarádovu manželku..sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, třeba to myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S váma bych se teda kamarádit nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to pořád ještě nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

chápu to, ale nerozumím vám..jste zlí

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejdříve píšeš, že to je děkovačka Slávie a pak napíšeš, že vlastně nevíš jakou Bolka má??? tka o čem se tady chcceš dohadovat??? Než bych ti začal odpovídat, tak zapátrej na netu a prochu si posbírej informace ať se s tebou můžu bavi na úrovni. Ono kdyby jsme tady měli řešit kdo co komu ukradl, tak to je fakt na dlouho. Navíc pochybuji, že jste to vymysleli vy na Slávii. Takže Sláávie goool, na na nanana Slávie gooolll... Víš odkud to vůbec je???

Reagovat
smazaný uživatel

Berounští medvědi?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, na úrovni se tady nebavíme od počátku, protože píšeš úplný kraviny.. hlavně, že jsme hnojili na Strahově.. jasně jsem ti to řekl, že nevím, jakou měla Boleslav děkovačku, ale kdyby měla stejnou celou dobu, tak by to po 2 letech nikoho nevytrhlo.. jenže tomu se říká úsudek, ale to po tobě nebudu chtít, protože beru jako osobní úsoěch, že jsem tě naučil klikat na 1 ze dvou rámečků - reagovat a evidentně je to vrchol tvé inteligence..

Reagovat
smazaný uživatel

tak o čem se tady chceš bavit?? Jen proto, že se nudíš a chceš do někoho rejpat??? běž spát. Zítra jdeš do školy, tak abys nezaspal. Dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

O hnojení na Strahově..já se nenudím, pouze jsem napsal svůj názor na to, že fanoušci z Boleslavi jsou jen hlupci, kteří nedokážou vymyslet svou děkovačku, já do nikoho nerýpám, svou marností si nabíháš sám a když už na to nestačíš a dojde ti slovní zásoba 2 vulgarismů, tak se budeš slušně ohrazovat.. Proč si odbočil na školu? Je tam snad nějaký komplex z jejího nedokončení..co ty? Přeci vstáváš v 6 na honbu za průměrnou mzdou v Čechách..

Reagovat
-Kopy-

Promiň ale jsi idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi omezenec..

Reagovat
smazaný uživatel

se stíráte jak Rada se Sčasným v tom proslavenym dialogu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve jsem si říkal, že se nebudu snižovat na jeho úroveň a nepoužiju sprosté slovo, teď si ale říkám, že jsem neměl reagovat vůbec. Ten dialog byl o něco peprnější..

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavne Rada hroznej moralista

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý čtvrtek jsem měl tu čest setkat se s panem Jirkalem (analytik české reprezentace) a ten se rozpovídal o Brucknerovi, zajímavé věci.. o Radovi příliš nemluvil, ale jako Bruzknerův osobní rádce povídal poutavě..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to čumim , dědek je osobnost, ale Rada je omyl a dodnes nepochopim jak ho mohli zvolit trenérem repre

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, jak vzniknul systém-všechno na Kollera, povídal o utkání česko nizozemsko 3:2, i o momentálním skandálu, o nových stoperech pro reprezentaci, fakt zajímavost.. na tom semináři byli i další zajímaví lidé, pan docent Dovalil npř., pak nějaká ženská přes výživu a zdravovědu, ale tuto přednášku jsem proesmskoval..pak tam byl vedoucí mládeže z Dynama Budějice a na závěr Hřebík, místo kterého přijel právě Jirkal a byla to nejzajímavější přednáška odpoledne..

Reagovat
smazaný uživatel

no,taky mě štvou ty kopyrajty ale musím poznamenat,strato tady píše o originalitě "baníčku,my sme s tebou.."... bohužel,už i tohle někdo převzal a to bohemka,taky to bylo docela vtipné,když minulou sezonu hrál baník s bohemkou a zpívali to obě strany...Dále Jablonec a v hokeji karlovy vary,ti baníku "ukradl" chorál "všichni,co tu stojíme..".. dále už sem i slyšel na českých stadionech jejich verzi "kdo není,zčuchnaný..." jo a že sparta má několik chorálu? Je to možné ale ne každej to umí, pač jinak bysme neslyšeli furt jen opakovačky 2-3 chorálu spartanských za zápas...Ale co se mi líbí v poslední době ohledně českých fans,to sou liberečtí, ti maj svoje originální,jako kdysi baník,než to každej zkopíroval

Btw.slávie má nejlepší děkovačku v české lize,sem stál s otevřenou pusou,když sem to slyšel na zápase SKS-FCB

Reagovat
centos

Myslím, že Všichni, co tu stojíme je jeden z mála, možná jediný, u kterého by našim ultras převzetí nevadilo. A s tou Bohemkou, to byla taky docela sranda.

Reagovat
centos

Ajaj, Večera skončil :(

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ted to čtu společně s frantou komnackym udělali pro baník hodně

Reagovat
M11

Banik Brno vzchopte se

Reagovat
soukup

teď už je to jedno stačí příští sezónu

Reagovat
soukup

mohl by mi někdo přiblížit jak vypadá děkovačka slávie?

Reagovat
smazaný uživatel

od cca 2:40

Reagovat
soukup

no dík i když tam de rozumět jen tomu ať žije slávie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu má Facebook? Jsem si ho dneska založil. Tak dejte jména, ať vás mám v přátelích

Reagovat
$dolar$

Tomas Daníček

Reagovat
smazaný uživatel

to je fantík že?

Reagovat
$dolar$

Jj a ja jsem - Andrej Suchánek

Reagovat
smazaný uživatel

mám tě tam

Reagovat
irik

bonzáku ...

Reagovat
fantomas

AAAAAARGH!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jeste mi bude nekdo tvrdit ze slavie nema stesti???(gol na 2:1) je to tak typicke

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bylo uplne jedno výkon -10 kurva todle nebyla slavia Fořt do béčka

Reagovat
smazaný uživatel

no nakonec to bylo jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opravdu nemá víc štěstí jak Sparta ani jiné týmy.

Reagovat
fantomas

Tohle nebylo o štěstí, ale Pavlíkově neschopnosti...

Reagovat
Staenly10

To je hrůza tohleto! Děz,běz,fuj je mi zo toho blbě. To naše bránění rohů je neskutečný . Jestli takhle chceme hrád dál,tak to radší ani na to předkolo CHL nejezdíme ... A jinak,Hošek další už na takhle rozsáhlé marodce .

Reagovat
Staenly10

Hrůza,je mi z toho blbě . Radši to nebudu dál komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim: dostali sme lacine goly... ale nastestí se nam podařilo vstrelit brzo kontaktní gol...

Reagovat
fantomas

Tak, "dobojováno" ( ). Naši chlapci se tak snažili, až pomalu chodili po rukou, aby se náhodou někdy nerozběhli (čest výjimkám), že by se to možná dalo ocenit i Nobelovkou. Jejich prioritním cílem bylo dávat si přihrávky do nohy tak, aby se daly zpracovat (terén sice byl složitej, to ale neni omluva, vzhledem k tomu, že Kladno přes nás procházelo i po zemi jak nic), proto naše hra stála a padala s smysluplnými nákopy stoperů. Chválím. Stejně tak kvituji Jarolímův fén v kabině, který údajně měl být mohutný. Nevim, jaké jsou v našich končinách nároky, ale jestli má takovej řev za následek Šikličovo břevno a další asi jen jednu šanci pouze díky přehnané pasivitě soupeře, pak dobře, ale ať pak na jeho motivační schopnosti nepějou páni moderátoři ve studiu jednu ódu za druhou. Avizovaná zvýšená aktivita, myšlenka a tak dále - ty se taky najednou z ničeho nic vypařily bůhvíkam.

Abych to shrnul: Je sice sympatické, že se Slavie snaží zpříjmenit nezávislému divákovi zbytek sezony, ale takovymhle způsobem? Kladno nehrálo nikterak úžasně, vždyt takovou spící Růženku by přehrála i banda zedníků, to jen my jsme hráli přímo otřesně. Kompletně mi tam chyběla chuť porvat se o výsledek, soupeře sme hrubě podcenili a zcela po zásluze pykáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Složitý terén? Nevím, na co jsi koukal... anglický pažit to nebyl, ale dalo se na tom úplně bez problémů hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze si rypnu protoze to po tomhle zapase ani jinak nejde.Skoro celou republikou hodnoceny nejlepsi tym v lize kteremu ostatni souperi nesahaji ani pokolena, je o parnik pred druhou Spartou a podobny kecy,tento tym mi jen potvrdil jen to co rikam cely podzim,ze ani nahodou suverene nejlepsi neni a takovej naskok jakej ma je jen diky nemohoucnosti Sparty,Liberce a Boleslavi a taky diky pani Fortune...samozrejme 8 bodu je jeste hooooodne moc,ale Slavii zas tak lehky necekaji aby se uz ted mohli jednoznacne korunovat tak jak to vsichni delaji,zaslechl jsem i diskuze typu,hele nepujdu na predposledni domaci zapas s Budejovicema,pujdu az na zapas s Libercem kde nam budou predavat titul a to 7 kol pred koncem no jen doufam ze v tech "suverene nejlepsich vykonech v lize" bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si rýpni, ale prvně si zameť před vlastním prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nepotrebuju zametat pred vlastnim prahem,protoze ja to delam po kazdem zapase,staci si precist moje komenty kdyz mi neco vycitas

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi připadá už trochu nudný, když si tu každý kolo stěžuješ, že je Slávka v čele jen díky nemohoucnosti zbytku ligy. Možná není "suveréně" nejlepší, sice nevím, co si pod tím pojmem představíš, když furt vede o 8 bodů, ale na titul jí to nejspíš bude úplně v pohodě stačit. A to se mi neříká moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze jen ja tu tvrdim ze Slavie neni tam kde ji kazdy vidi a jen ja tvrdim ze to ze vede ligu a ze ji jeste vede o tolik proste nevypovida o soucasne situaci a predvadenych vykonech na jare

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ještě bereš v potaz i výkony na podzim teda. A nevim, kde tu Slávku vidím jinde než ty, já jen zřím při pohledu na tabulku, že má náskok 8 bodů a sice možná nemá lehký los, ale taková Sparta ho má jednodušší?

Reagovat
smazaný uživatel

no Brno,Teplice,Liberec,Budejky mame za sebou,takze z tezsich souperu nas cekaji jen Banik doma,Jablonec doma a Boleslav v poslednim kole venku,takze rikam ano,zapasy mame lehci,ale i tak nasi prioritou musi byt bezpodminecne udrzeni druhe pricky a kdyby se jeste zamotal boj o titul to by byl jen takovy bonus

Reagovat
fantomas

Myslim, že ted už se nenajde nikdo, kdo by Slavii pasoval do pozice tak suverenního vůdce ligy. Jen po derby se zvedla jakási eufórie (a celkem oprávněně), ale jinak je celé jaro až na pár výjimek jedna velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

no do dnesniho zapasu vsichni slavisti se uz bavili o pristi sezone,protoze tahle byla uz nad slunce jasna ale porad 8 bodu je 8 bodu,ale jak rikam doma Boleslav,venku Brno,Teplice,Zizkov (jestli bude mit jeste vubec o co hrat),doma Liberec a taky remizove Budejovice,nic lehkeho a to uz jsem si cetl i na vasich diskuznich vebech jak v Brne nejpozdeji domu s Budejkama budete slavit titul,no doufam ze ted vas udela jeste Zlin v poharu a uz se vezete

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Sparta vyhraje vsechno budete mit asi titul jenze to je asi stejna sance ze vyhraju prvni ve sportce

Reagovat
smazaný uživatel

no loni to bylo ale stejne tak,treba nam to taky souperi budou poustet jako vam loni i kydz o tom silne pochybuju

Reagovat
soukup

brno dají i s béčkem, hrajem tak neuvěřitelný hovno, že si nedovedu představit co by Slavia musela hrát aby u nás nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to není taková bída. Jinak dneska to na mě nesvedeš, já tam nebyl. Jen jste si, chlapci, zvykli na naše podzimní drcení soupeřů. Ano, určitě to není ten elegantní taneček na čerstvě padlém sněhu, ale pořád dokážeme hrát slušnej fotbal. Nepadají nám góly - to je průser.Přiznám se, že dnešní utkání jsem zatím neviděl, možná to fakt byla hrůza, ale i tak to beru jako normální herní výpadek, navíc Kladno musí, nic jiného mu nezbývá.

Reagovat
fantomas

Dneska to nebyl výpadek, ale vyložená nechuť, snad i namistrovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou konecne ty spravny slova

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotíš podle jednoho zápasu. Jsme suverenně nejlepší. Pokud na nás Sparta za sedm jarních kol nahnala dva body, jinak je o parník za námi - může to považovat s jejími výkony za úspěch. Škoda, že nám schází to tvoje vytrubované štěstí, vyhráli bychom i v Olomouci, Spartu rozdupali 4-1 a teď na Kladně by nejmíň plichta taky byla. Ale to je jedno, pokud očividně nerealisticky srážíš Slavii, děláš ze Sparty ještě větší saláty, tak klidně pokračuj.

Reagovat
fantomas

Ten konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediny zapas a nebo spis polocas kdy jste hrali takovej fotbal kterej by potvrzoval to o jak moc jste lepsi nez zbytek ligy byla prvni pule s Plzni a druha pule se Spartou,nic vic.Ze Sparty rozhodne bohy nedelam a opakuju precti si i ty moje komenty po nasich zapasech kdyz se chces se mnou o mych nazorech bavit.Rozhodne nejsem spokojenej s vykonama co my podavame...

Reagovat
smazaný uživatel

No netvrdím, že hrajeme nejlepší fotbal ve vesmíru, oproti podzimu to docela šudláme (a ani na podzim jsme nebyli nejlepší ve vesmíru), jenže ti ostatní to šudlají ještě hůř, za což jim pěkně poděkuj, protože jinak byste druzí nebyli. Ale musím uznat, že přinejmenším výsledkově to šudláte přibližně stejně jako my (o hře se tak nějak nedá mluvit).

Reagovat
smazaný uživatel

no jako zadna slava od nikoho o tom zadna,ale me na tom vadi to jak se Slavie nade vsechny povysovala jak jsou mnohem dal a podobny nesmysly a nikdo nehledel na to ze spoustu zapasu ani vyhrat nemela,jenze spatne je taky to kdo tu ligu ma vlastne vyhrat??jako by to Slavie,Sparta ani Boleslav nechteli,Liberec je sice nahore ale to je to samy jako slavie,hra nic moc (napr. na Sparte a v Jablonci) ale sbiraji body.Podle predvedenych vykonu si to asi nejvic zaslouzi Jablonec

Reagovat
fantomas

(a ani na podzim jsme nebyli nejlepší ve vesmíru) - Ale bylo to jen o fous, a ne že ne!

Reagovat
smazaný uživatel

O fous, kterej jsme zadupali na Fiorentině a v Žilině a o chlup, o kterej nás obral rozhodčí na Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děs, běs a hrůza. Zasloužená prohra, snad nám to otevře oči

Reagovat
smazaný uživatel

Drsek a Hřídel - neskuteční sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie titul zase nechce. Škoda, že už jí ho nikdo vzít nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem dorazil domu z Františka Kloze. Slavia praha? co je to za tým? o tom sem v životě neslyšel .......... Dali jsme tři góly a vyhráli naprosto zaslouženě 2:1. Rozhodčí pískal relativně dobře - hlavní. Pro čárového nemám slov, všechna sprostá jsem na něho vykřičel už z tribuny. Nádherný zápas. Těším se na sestřih, až to všechno uvidim znovu. Drsek je skutečně velmi kvalitní hráč. A David Bartek, který si dovolí zidanovku proti suverénu ligy? Co, že nevyšla. Příště vyjde

Erich Brabec, co ten si sakra myslí? Že když spadne chlap jako hora po zafoukání větru, tak mu to písknou jako faul ně něho? ... Dobře, že mu to rozhodčí nesežrali.

Reagovat
fantomas

Euforie jak má být.

Reagovat
irik

Bartek je v kladnu na hostování nebo je to přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

na hostovani...

Reagovat
smazaný uživatel

hostování zatím, podrobnosti nevím, letos mám bohužel míň času na fotbal, aspoň, že mi jednou za čas udělaj takovouhle radost

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlip proste kladynko do ligy patri

Reagovat
smazaný uživatel

jj dnes jste museli přesvědčit i ty nejzarytější pochybovače

Reagovat
smazaný uživatel

Dneškem jste si mě hafo získali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necekal jsem ze tohle nekdy reknu ale asi tam to Kladno vazne patri,teda reknu to jinak,ten kadr a jeho vykony tim tam patri,ale rozhodne ne ve meste a na stadione na kterem hraje

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda :-) stadion se oproti ostatnim fakt spatnej a ty lidi...na 70 000 mesto navstevy kolem 3 tisicu sou tragicky..ale tak treba se to behempar let zlepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluvi, jsem rád, že konečně celý republice Kladno ukázalo, jak hraje... a že máme i takové ty sympatizátory. jj... návštěvy se snad zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jojo, asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten trávník nebyl zdaleka tak špatný jak si psal nahoře (vím, že ses na to nevymlouval, ale jenom to zmínil) ... hráči v tmavých dresech kombinovali dost zdatně a z pár metrů vypadal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Když oni jsou na takový pole zvyklýý

Reagovat
fantomas

Z pár metrů možná, tys neviděl ten detail, kdy se obyčejná přihrávka rozskákala nákýmu slávistovi až ke kolenum. To sem docela valil oči - a přitom to bylo hned na začátku, takže o nějakém rozrytí nemohla bejt řeč. Povrch byl fakt děsnej, to bylo vidět, že si ani jedno mužstvo nemohlo bejt stoprocentně jisto sebetriviálnější přihrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam,tym ma kladno asi urcite na ligu,ale meli by ji hrat v jinym meste na jinem stadione

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhé možná...

Reagovat
smazaný uživatel

chytraku

Reagovat
centos

Tak aspoň něco dělejte s tím stadionem, když už se chcete zas zuby nehty udržet; jak zabrala kamera hlavní tribunu, tak jsem se musel začít smát.

Reagovat
smazaný uživatel

nj na staveni je tu mista az az..ale nejsou penize no

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráči na hříšti Drsek a Klinka a respect pro Pavlíka, kterej se po vlastenci otřepal a vychytal 3 golovky. Ze slávie se mi líbil nejvíc Marek Suchý na předstoperu, jedinej hráč, kterej si zaslouží trochu uznání ze slávie jinak to byl děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, opravdu budu moc zvědavej na Slavii bez Suchýho..

Reagovat
fantomas

Mára nikdy neodejde!

Reagovat
smazaný uživatel

Mára musí odejít, to je snad jasný i všem Slávistům.. Stejně jako musel odejít Rosa, Kadlec, Čech, tak bude muset odejít i Suchý

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kam to vůbec má namířeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mluvilo o HSV

Reagovat
smazaný uživatel

A taky o Realu, moc rád bych ho viděl ve Wolfsburgu se Šimůnkem

Reagovat
božský John

Přesně..Kastilský sen,to je aj Necid..Suchý posílá míč dopředu,Ruud sklepává a Necka střílí do prázdné brány...

Reagovat
fantomas

Určitě do Arsenalu, ten je ted bez stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím, že on by se tam prosadil.. Má na to, ale potřebuje se vyhrát v menší lize, protože skok z GL do PL

Reagovat
smazaný uživatel

a kromě toho, Jarolím poztrácel tolik balonů hlavně ve druhym poločase, že to snad ani nešlo spočítat

Reagovat
Staenly10

Dnes se mi líbil ještě Belaid .

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro SK KLADNO !

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro slavisticke stejne finisove selhani co se povedlo nam loni

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tak pěknej den, pohoda ve škole, pěkný počasí, dobrá klobáska a pivo, vstupný skoro dobrovolný a ti dementi naši mi to takhle zkurví!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný výsledky jak v GL, tak v Anglii.....parádní víkend

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova

Reagovat
Tsigi

Jako Slávista musím pogratulovat Kladnu

Reagovat
smazaný uživatel

do prd.le s Fořtem už,to není možné aby celej mančaft jezdil kvuli jednomu nekopovi co neumí spracovat balon

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbalové lize skončilo 24. kolo ale zatím o ničem nerozhodlo. Do konce ligy zbývá stále ještě 6 kol ve kterých se rohodne o mistrovi ligy, Největší favorit na titul Slavia zaváhala a v příštím kole narazí na Mladou boleslav, která doma porazila Teplice 1-0.

Ve zbývajících kolech nás tedy čeká velmi zajímavá podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

To je zpráva. Jak ze journalu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám konečně začalo to pravý jaro ; SKS 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no, klasická jarní únava opět přepadla Slavii, Loni to trvalo čtyři zápasy (když pominu tu výhru s Libercem) a byly z toho dvě plichty a dvě prohry. Sice z toho bylo neskutečný haló, nakonec se to ale dobře vyvinulo, letos je větší náskok a ostatní hrají větší čočku, tak počítám, že je to jen běžný folklór.

Reagovat
domingo

Až Kladno udělá něco s tím stadionem, a až bude každý zápas hrát takhle, tak uznám, že do ligy opravdu patří. Jenom na ty hnusný dresy si asi nezvyknu

Reagovat
domingo

nebo aspoň každej třetí:)

Reagovat
Špilmachr

Nevite jak hrala Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Děsně.

Reagovat
fantomas

Už si to zkoukl?

Reagovat
smazaný uživatel

No.

Reagovat
fantomas

Tak co, už my věříš, že to nebyl náhlej herní výpadek?

Reagovat
Staenly10

To byla hrůze,radši sem v 75. minutě odešel a pevně doufal,aby alespoň vyrovbali...

Reagovat
smazaný uživatel

Se na to normálně vysrali. Né smůla, né špatná souhra. Vysrali. Nadšenej nejsem, ale zase mě to tolik nesere, celkem je chápu, proti Spartě byli o 300 procent lepší a prd, v Olomouci srovnatelní a prd, akorát v Jablonci hráli prd a dovezli tři body. Tak teď hráli prd a prd dovezli. Ať ukážou v poháru a proti Bolce. Jinak ta přeložená Boleslav mě taky nasrala, už se rozvinula diskuze, že v neděli 17.00 je docela dobrá doba na návštěvu Prahy, a ti zmetci to zase přeložili na pondělí. Tak poslední kolo s Libercem snad klapne, doufám, že budou lupeny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Bys jel až ze Znojma jo? Já taky doufám,že bych tam mohl bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi momentálně nejde o vzdálenost, jako spíš o čas. Neděli ještě ukecám, že nebudu dělat, ale pondělí je zabitý. Super byla ta Olomouc, v neděli večer a ještě docela blízko. Jenže jsme pukli.

Reagovat
Staenly10

Tak já Prahu nemam moc daleko,ale nemam s kym bych na Slavii jezdil,když můj táta je Sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

No já mít takovýho syna tak ho snad přerazím

Reagovat
soukup

Přijedou ti do Brna, tam navíc Slavku uvidíš vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nebudu namol, páchám 36. narozeniny, takže bych se rád zajel podívat na vlastní bulvy na Slávinku. Navíc to plánuju jako volnej den po 27 dnech práce, což je tak akorát doba, abych nezdechnul únavou.

Reagovat
soukup

spíš bych být tebou doufal, že budeš namol, protože jinak tě z toho fotbalu budou bolet oči

Reagovat
Kapřík

Těžký to život moravského slávisty. Pro tebe jenom škoda, že si v mládí nezačal fandit Rapidu Vídeň, měl bys to teď asi třikrát blíž .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš zase jednou slavit narozky? Není možný!!! Najdeš si babu a konečně vypadneš z baráku slavit? No a já z toho zase budu mít kulový. Máš štěstí, že nepiju. Nebo počkej, ta malá flaška vína, cos včera otevře a mě nalil 1,5 dcl,l byla jako oslava doma? To ses moc nerozšoupl. Hlavně ať to nedopadne jako když jsi slavil 30. Víš, že po těch 30 sladkých Jelzinech se ti přilepila huba, že jsi ji nemohl otevřít a museli jsme použít ředidlo, abychom ti odlepili patra od sebe a ty mohl zase Tak bycha na to. Nevím, jestli by si ta Tvoje věděla rady, co má dělat. Bych ti asi měla něco koupit, že? Zkusím sehnat podpis od Slepičky, když o něm tady pořád tak básníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Špilmachr

Jojo měl sem remizu a ono nic takže žadne divadlo ale realita nebo si Slávka už na spartu tak věří momentalně je to možne navic spatu čeka ještě těžky zapas s Banikem a každy jako Plzeň vyměnny obchod neuděla

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je výsledek jen na nasrání. Titul už slávistickejm salátům nidko vemezme a bodový zisk Kladna mě vůbec netěší.

Reagovat
Kapřík

Jo, mě bohužel taky ne . Já ještě v koutku duše doufal, že je šance aby to Kladno zalomilo do druhý ligy spolu se Zlínem, ale teď to vypadá, že pro Žizkov už je to stejně asi konečná. Škoda přeškoda...ale aspoň bude komu přát příští rok černýho Petra...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, no vidíš, takhle jsem se na to nekoukal. To máš recht. Příští rok budu přát teda sestup Kladnu a Bohemce, co teď posotoupí ze druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to prodala

Reagovat
smazaný uživatel

jj my mame penez na rozdavani

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si tak říkám, že vlastně není čemu se divit, celej fotbalovej víkend je postavenej na hlavu, Slepička dal hatttrick.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

359. pro muzajse = 03.05.09 - muzajs slaví narozky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele