Gambrinus liga - preview 24. kola

18.04.2009, 08:55, aktualizováno 20.04.2009, 08:20
Previews
Dohrávku 24. kola Gambrinus ligy obstarají týmy z opačných pólů tabulky. Čtrnácté Kladno totiž přivítá na svém stadionku vedoucí Slavii. Ta bude v zápase jednoznačným favoritem. V případě vítězství by odskočila šest kol před koncem ligy Spartě opět na rozdíl jedenácti bodů...
FK Jablonec - Slovan Liberec  (sobota 15:45)
Jubilejní 30. severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem odstartuje 24. kolo fotbalové ligy. Domácí budou chtít odčinit svou porážku z Brna a nadále bojovat o účast v evropských pohárech, zatímco fotbalisté Slovanu se pokusí atakovat druhou Spartu.

Netradičně v sobotu od 15:45 a navíc před televizními kamerami se odehraje souboj dvou celků, které bojují o místenky do pohárové Evropy.

Jablonec má Liberci co oplácet. Třikrát v řadě mu totiž podlehl. Komňackého parta, která na jaře září, věří, že toto derby konečně zvládne a předstihne v tabulce svého regionálního soka, na nějž ztrácí pouhý bod. "Čeká nás jeden z vrcholů sezony. Cítím to i v kabině, napětí hráčů před tímto zápasem je větší," uvedl trenér domácích František Komňacký.

Liberec šest zápasů neochutnal hořkost porážky a nerad by tak učinil právě na hřišti Jablonce, kde před rokem a půl zvítězil 2:1. "Byl bych rád, aby to ještě vydrželo, protože teď by se nám body zvlášť hodily. Říká se, že série končí po sedmičkách, takže bychom ještě teď bodovat měli a moje série se může otřást až na podzim," vtipkoval kouč hostujícího Slovanu Ladislav Škorpil.

Domácí tým nebude moci na hřišti počítat s dvojicí zraněných - brankářem Špitem a útočníkem Vukovičem. Zato Libereckým bude určitě scházet jen Gebre Selassie. Otazník okolo startu panuje u Košťála, ale také i u aktuálního lídra tabulky střelců Keriče.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zábojník, Pavlík, Kučera, Hamouz - Haurdič, Klapka, Valenta, Loučka, Hloušek - Lafata.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Radek Dejmek, Košťál, Holeňák, Janů - Papoušek, Dočkal, Gecov, Liška - Blažek, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
V dubnu Sparta hraje s Plzní celkem třikrát. V sobotu již půjde o jejich druhé vzájemné utkání. To první skončilo bezbrankovou remízou.

Sparta dostala za soupeře do čtvrtfinále Poháru ČMFS Viktorii Plzeň. Ta si odvezla z pražské Letné nadějný výsledek do domácí odvety, která je na programu ve čtvrtek. Ale ještě předtím se oba týmy střetnou v lize.

Sparťané uhráli v uplynulém kole remízu 1:1 se svým pražským rivalem a lídrem tabulky Slavií, na kterou stále ztrácí jedenáct bodů. Chovancovi svěřenci jsou téměř smíření s tím, že na titul opět nedosáhnou, a tak jejich hlavním cílem je uhlídat si druhé místo, na které si dělá zálusk celkem šest týmů. Osmá Ostrava totiž ztrácí sedm kol do konce soutěže na Spartu pouhých pět bodů.

Letenští se budou muset obejít bez klíčového obránce Tomáše Řepky, jenž nemůže nastoupit kvůli čtyřem žlutým kartám. "Tomáš je pilířem naší obrany, v posledních zápasech se mu velmi dařilo. Na druhou stranu se domnívám, že máme v týmu adekvátní náhradu," řekl trenér Sparty Jozef Chovanec. Ten možná bude postrádat i Hubníka a Wilfrieda.

Plzeňští si v minulém týdnu zastříleli, když doma smetli poslední Zlín 5:0. Navázali tak na solidní výkon z prvního čtvrtfinále Poháru ČMFS a na hladkou ligovou výhru z ostravských Bazal. Kouč devátého týmu v lize Pavel Vrba odmítá spekulace, že se budou jeho svěřenci spíše soustředit na domácí pohár. "To ale v žádném případě neznamená, že ligu se Spartou balíme. Nastoupíme v nejsilnější sestavě, chceme uspět a bodovat," prohlásil trenér Plzně, jenž nebude moci počítat pouze se zraněným Rezkem.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Huber, Krob - Kulič, Kladrubský, Berger, Zeman - Holenda, Wilfried.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Hájovský, Rada, Lecjaks - Petržela, Horváth, Kolář, Jiráček - Varadi, Krbeček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.70 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tescoma Zlín - 1. FK Příbram  (sobota 19:00)
I když měly oba týmy od expertů podobné vyhlídky na setrvání v lize, pár zápasů před koncem se jejich šance podstatně liší. Kdy jindy by měl Zlín zabrat, než v domácím zápase proti Příbrami.

Situace Zlína je opravdu tragická a naděje na záchranu se velmi rychle blíží k nule. Ve zbývajících sedmi zápasech by musel uhrát přibližně stejný počet bodů, kolik jich uhrál za celou sezónu. Na jaře za právě sedm duelů získal pouhé čtyři body, což by sotva stačilo na posun před Žižkov, který by nesměl ani jednou vyhrát. I to se na jaře Moravanům ještě nezdařilo, ku prospěchu mluví snad jen fakt, že doma v druhé části sezóny ještě neprohráli. Naposledy si pouze bod odvážely Teplice, předtím vysoko postavený Liberec. V posledním kole však přišel debakl kola v Plzni, odkud si Zlín vezl pověstného bůra.

"Je to jedna z našich posledních šancí, jak se udržet na dohled soupeřům," uvědomuje si důležitost zápasu trenér Ladislav Minář. Ten má navíc před sebou veletěžký úkol. Mimo hru je totiž kromě brankářské jedničky Baránka, také Trubila, Zbožínek (zranění), Kořínek, Čelůstka, Dostálek, Zúbek (nejistý start) a Malcharek (osm žlutých karet).

Příbram stále patří k nešťastníkům, kteří si ze hřiště soupeře nepřivezli všechny tři body. Jestli promění dvanáctou možnost a připíše si vítězství ve Zlíně, bude se trenér Morales nejspíše už radovat z udržení. Na Moravu veze také trumf v podobě kanonýrka Huni, který sice na jaře nepálí jako na podzim, přesto by si mohl právě na tento tým střelecky rozpomenout. Jinak vyrovnané vzájemné zápasy totiž v letošní sezóně rozhodl bravurním hattrickem. Takový úspěch by určitě nebyl k zahození, vždyť Příbram už třikrát za sebou nevstřelila venku ani gól.

Naposledy tak přišla prohra se sousedem v tabulce - střížkovskými Bohemians. Cenný bod zůstal následně doma po zápase s Boleslaví, přesto italský trenér měl výhrady, které je podle něj nutno změnit, aby se dosáhlo úspěchu i ve Zlíně. "Zlín bude hrát jako o život, aby se vrátil do boje o udržení. Už si nesmí dovolit další nezdar. Osobně doufám, že předvedeme živější výkon než naposledy," řekl neúprosný taktik, kterému bude v sobotním duelu chybět zraněný Klesa.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Čelůstka, Kroča, Zúbek, Pazdera - Musil, Šmahaj, Rýdel, Lukaštík - Bača, Žůrek
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Borek, J. Štochl, Tarczal, Fantiš - Huňa, De Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sigma Olomouc - České Budějovice  (neděle 17:00)
Sigma se po nevalném vstupu do jarní části soutěže pomalu zvedá. V minulém kole dokázala na těžkém terénu pražského Žižkova vybojovat tři body a v domácím utkání proti "betonářům" z Budějovic bude chtít v tomto trendu pokračovat.

Pamatujete na bídný začátek jarní části sezóny v Olomouci, který korunovala domácí prohra se zachraňujícím se Kladnem 1:3? Jenže v současné době by se slušelo říci, kdeže tyto "loňské" sněhy jsou. Domácí nepoznali už tři zápasy nic jiného, než výhru. Především čtrnáct dní stará výhra nad Slávii byla v kuloárech velice obletována. V minulém kole dokázali Hanáci porazit Žižkov, přestože jim chybělo osm hráčů základní sestavy, a tak musel trenér Psotka poslat na trávník i dva dorostence, jejich výkon si velice pochvaloval. "Museli jsme s sebou vzít dva dorostence. Ale jsem obrovsky rád, že kluci těžký zápas ubojovali, zvládli to a vezeme tak domů tři body," řekl.

Sestava pro nedělní zápas je velice nejistá, neboť zdravotní stav mnoha marodů se mění z hodiny na hodinu. Jedinou jistotou je indispozice Onofreje a Ordoše. Prve jmenovaný si odbývá nucenou pauzu způsobenou operací, v případě druhého jsou na vině celkem 4 žluté karty.

Že domácí nečeká nic lehkého si jejich trenér uvědomuje: "Je to mužstvo, které má velké srdce. Je o bojovnosti, je dlouho pohromadě, má vynikající standardní situace. My hrajeme doma, budeme se koncentrovat na naši hru. Nic jiného než tři body se od nás neočekává," říká o Českých Budějovicích.

Stejně dobrá nálada panuje po posledním kole i v táboře Jihočechů. Ti si dokázali pohrát s Kladnem, kterému nasázeli "trojku". Remízový král, jak se týmu trenéra Tobiáše přezdívá, v posledních dvou kolech nepřidal na své konto třinácti nerozhodných výsledků ani jeden navíc a v podobné tradici očekáváme, že bude pokračovat i v tomto zápase.

Pokud půjde vše podle očekávání, bude se hrát především na jednu bránu, kterou bude ta hostující. Hanáci se budou spoléhat na spolupráci dvou Brazilských kouzelníků Melinha a Rossiho. Jihočeši naopak budou hrozit z rychlých brejků, ovšem po celý zápas budou vycházet především z velice dobře zajištěné obrany.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Hudec, Komárek, Škerle - Kaščák, Hořava - Petr, Melinho, Kobylík - Hubník
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Hunal, Žižka - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Stráský, Sedláček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.15 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Po týden starém, bláznivém utkání, ve kterém nedokázali "Klokani" porazit v deseti hrající Teplice, přestože měli možnost kopat penaltu, se nyní představí na domácím trávníku, aby se pokusili porazit trápící se Baník.

Domácí tým si bude muset poradit bez vykartovaného Vošahlíka, který v této sezóně posbíral už 8 žlutých kousků. I bez něj se však budou pokoušet svěřenci trenéra Urbana zvítězit. Cítí, že Moravané nejsou v posledních zápasech ve své kůži. Ostudnou domácí porážku od Plzně chtěli v minulém kole napravit v Liberci, ovšem tento úkol se jim povedl jen částěčně, neboť po mlhavém výkonu dokázali urvat pouhý bod. Ideální příležitost k zisku tří bodů hráči Bohemians samozřejmě cítí.

"Když budeme dobře bránit, stačil by na vítězství i jediný gól. Baník na jaře nemá podzimní formu," říká Vít Turtenwald. Další návod jak uspět poskytuje i další hráč zeleno-bílých, Pavel Grznár: " Baník je silnější doma než venku, je k poražení. A toho chceme využít. K fotbalovosti musíme přidat i bojovnost a mít i kousek štěstí."

Rozhodně je na co se těšit. Pamatujete na podzimní zápas? V něm vyrobil brankář Vašek dvě hrubice, za které by se nemusel stydět ani Artur Boruc. Utkání plné nečekaných zvratů a kopy gólů nakonec vyhráli Ostravané 5:4. Vše nasvědčuje tomu, že podobných gólových hodů bychom se mohli dočkat i nyní.

Domácí jsou známí svým útočným pojetím hry a trochu se tak vymykají herním obyčejům týmů, které se brouzdají ve středu či v nižších patrech tabulky. Ani hostující hráči nejsou příliš naklonění typické "betonárce". Především skvělá záloha čeká na probuzení a kdy jindy se probudit, než proti slabšímu soupeři, který se navíc podílí na tvorbě hry.

Trenér Baníku Karel Večeřa se ovšem bude muset obejít bez svého kanonýra Střihavky, který ještě stále doléčuje zraněný kotník. Na jeho místě zřejmě nastoupí kapitán Lukeš. Ostatní hráči, kteří měli v posledních dnech zdravotní svízel, by měli být podle slov kouče připraveni: "René Bolf i Robert Zeher však stále trénují individuálně. K dispozici už bude Dan Tchuř, jenž si odpykal karetní trest, ale sestavu určíme až po posledním tréninku podle zdravotního stavu a formy."

Ostravský stratég prozradil pro klubové stránky i další zajímavosti: "Zase budeme muset hrát poctivě v defenzivě, abychom soupeři neumožnili dát nějaký laciný gól. V Liberci jsme měli možná i kus štěstí, protože některé zákroky vypadaly penaltově, ale takový je fotbal. Štěstí jsme bojovností šli naproti, a to musíme zopakovat."

Utkání budou provázet, jako již tradičně, vysoká bezpečností opatření. Pořadatel zápasu doufá, že vše díky tomu proběhne v pořádku.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Turtenwald - Andronic, Demeter, Zoubek, Dobeš, Novotný - Kincl
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Neuwirth, Marek, Tchuř - Rajtoral, Otepka, Metelka, Mičola - Lička, Lukeš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.85 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Potvrzení zlepšené formy se čeká od Brna v zápase proti momentálně poslednímu Žižkovu. Ten už nemůže jinak, než odpovědět na výhru Zlína stejným stylem. Bude to mít ale o dost těžší.

Brno si vybralo černý měsíc, který sice utnulo výhrou nad dobře hrajícím Jabloncem, přesto se mu poháry nejspíše nadobro vzdálily. Po zbytek sezóny tak už může hrát jen samo na sebe, což je určitě psychická výhoda, zejména proti Žižkovu. Cestu za Evropou pokazily především ztráty důležitých hráčů, kteří nenastoupí ani v neděli.

Trenér Beránek se opět bude muset obejít bez Trousila, Liry, Baláže a Večeři, Polách se pak možná do hry konečně podívá. Lodivod Brna tak ví, že zápas s velkým kandidátem na sestup nebude procházka růžovým sadem. "Mají kvalitní útočníky, budou se snažit udělat všechno pro to, aby ještě měli reálnou naději na záchranu," řekl trenér prozatím desátého celku ligy.

Paradoxem je, že i přes opravdu kvalitní útočníky sice venku na jaře ještě nevstřelili gól, přesto žižkovští při výjezdu neprohráli. Po podzimních devíti porážkách z devíti zápasů si teď pražský tým odvezl z třetiny zápasů dobré tři body. Problém se tak naskýtá v domácích zápasech. Před vlastními diváky totiž z možných dvanácti bodů udělal pouhý jeden, a to při zahájení ligového jara.

Stejně jako mnoho dalších, tak i poslední zápas proti Olomouci ukázal, že Žižkov fotbal hrát umí, nakonec však smolně prohrál a udržení v lize se stále vzdaluje. Na brněnském stadionu navíc naposledy vyhrál v srpnu 2001, od návratu se mu to nepodařilo ani doma. Trenér Ščasný, který dost vážně uvažoval o odstoupení z funkce, má alespoň jeden důvod k radosti. Do hry může postavit jakéhokoliv hráče, což je v tak kritické situaci bezesporu velké plus.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Mareček, Kalivoda, Schneider, Švejnoha - Došek, Heinz
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Smutný, Dvorník, Živný, Čoupek - Mareček, Kalivoda, Schneider, Švejnoha - Došek, Heinz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 20:00)
Boj o evropské poháry bude v nedělní večer k vidění na mladoboleslavském stadionu. Do středních Čech totiž přijedou Teplice, které se po zimě zvedly a útočí právě na svého soupeře.

Boleslav je na jaře obrovským zklamáním. Vyhrála zatím jediné utkání, a to na stadionu matného Kladna. Před domácími diváky začala dvěma prohrami, aby si poté připsala dvě bezbranková utkání s podprůměrnými Budějovicemi a Žižkovem. Ani v Příbrami nedokázal tým pod taktovkou trenéra Hapala plně zabodovat. Ten cítí potřebu domácí výhry, jinak začne být s aspirantem na Ligu mistrů zle i v boji o Evropskou ligu. "Děsí mě, že se nám ještě v jarní části nepodařilo doma zvítězit," dává najevo už velkou nespokojenost. Určitě by mu nevadilo, kdyby i bez zraněného Nečase s Dittrichem a suspendovaného Kaliny zavzpomínali jeho svěřenci na poslední vzájemné utkání, kdy na Stínadlech vedli o tři branky a nakonec udrželi jednobrankový náskok.

Teplicím se proti Boleslavi nikdy moc nedařilo, poslední dobou je to ještě o něco horší. Z posledních čtyř zápasů prohráli hned třikrát, ale pouze jednou na soupeřově hřišti. Jaro navíc vyneslo Severočechy opět nahoru, vždyť získali stejný počet bodů jako vedoucí Slavia. Jediná prohra přišla prozatím na hřišti spolukonkurenta z Baníku, kde ovšem hrály Teplice přinejmenším vyrovnaný duel. Od té chvíle střídá momentálně šestý tým tabulky remízy s výhrami. Zápas s Boleslaví výrazně promluví o dalších nadějí, to si ale do hlavy nebere trenér Plíšek. "Staráme se jen sami o sebe a o to, abychom předvedli maximální výkon," věří svým hráčům. V neděli si jistojistě nezahraje vykartovaný Vachoušek ani zranění Vondrášek s Gašparíkem. Otazníky nad startem se pak vznášejí nad Vidličkou.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Procházka, Rolko, Janíček, Hrdlička - Mendy, Sylvestre, Opiela, Poláček - Papadopulos, Chramosta
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Merzič, Lukáš, Klein, Rosa - Vaščák, Matula, Ljevakovič, Stožický - Mahmutovič, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.15 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SK Kladno - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
Pro povinné tři body si zajíždí lídr tabulky do pár kilometrů vzdáleného Kladna. Tým bojující o záchranu dostal v minulém kole na cestu z jihu Čech od místního Dynama tři "kousky" a bude si tak chtít napravit chuť. Jenže ho čeká velice těžký úkol.

Hostující tým přijíždí do Kladna v nepříliš dobrém psychickém rozložení. V poslední době totiž jeho obávaný brankostroj začal výrazně zpomalovat. Vzpomeňme na chudou výhru nad beznadějně posledním Zlínem 1:0. V následujících zápasech sice slávisté předvedli dobré výkony, zvláště pak pražskou Spartu přikovali na její polovině, jenže z mnoha nadějných příležitostí většinou nic nebylo.

Kdy jindy tedy protrhnout mizernou střeleckou formu, než proti slabšímu soupeři, navíc na jeho stadionu, kdy domácí většinou "nebetonují"? Trenér Karel Jarolím se bude muset obejít bez dlouhodobých rekonvalescentů Šmicra, Litteriho a Volešáka. Zdravotní stav dvou posledně jmenovaných se však podle zpráv z klubu velice výrazně lepší, ovšem datum jejich návratu na trávník zatím není vůbec jasné.

Domácí Kladno utrpělo v posledním zápase již zmíněný debakl 0:3 a pokud se nechce dostat pod větší psychický tlak ať už vinou horších výsledků či přiblížení se pásmu sestupu, mělo by v pondělní televizní dohrávce předvést podstatně lepší výkon, než tomu bylo v týdnu minulém. V něm totiž mužstvo trenéra Hřídela nepředvedlo příliš aktivity ani chuti "poprat se" o výsledek a výrazně tak ulehčilo cestu Dynama za třemi body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.50 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha23156245:1651
2.Sparta Praha23117536:2040
3.Slovan Liberec23108530:2338
4.FK Mladá Boleslav23108530:2538
5.FK Jablonec23114825:2537
6.FK Teplice23106726:1636
7.Sigma Olomouc23106729:3036
8.Baník Ostrava23105833:2535
9.Viktoria Plzeň2379735:2930
10.1. FC Brno2386925:2530
11.České Budějovice23513521:2728
12.Bohemians Praha23741225:3325
13.1. FK Příbram23661122:3024
14.SK Kladno23651215:3423
15.Viktoria Žižkov23361419:3215
16.Tescoma Zlín23271413:3913

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chci se jenom zeptat proč už nechytá Kozáčik to je vážně taková lamka?

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek je ve formě!!

Reagovat
smazaný uživatel

blazek chyta porad velice dobre a kozacik by se pos*al kdyby ho repa parkrat serval,na jardu si to nedovoli

Reagovat
smazaný uživatel

takovy chytraky miluju

Reagovat
smazaný uživatel

A včem jsem prosímtě chytrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo derby...musíme vyhrát a konečně zas porazit ty hlupáky z Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

7.00 na Plzeň na Expektu se muselo za kilčo zkusit, už v poháru Spartu přehráli, teď stačí ještě nějakej ten náhodnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhozené prachy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky bych dal spíš plichtu .))

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, Sigma druhé místo nedá, tak to té Spartičce tu výhru přej :))

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom. Spíš o té Plzni. Už se ji zvedá forma, navíc na Spartě ji to celkem jde, nema co ztratit. Ošemetný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, taky se remízky trochu bojím, ale snad se zase najede na vítěznou vlnu a začnou se zase hlavně dávat góly. Jediné čeho se bojím, že se bývalí Spartani hecnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je až 9., ale viděl jsem bilanci Sparty proti první polovině tabulky a to je opravdová nádhera. 2-5-4, skóre 6-13 .

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nejúsměvnější na tom je, že i s touto bilancí se nebáli mluvit o šancích na titul a některá individua dokonce o tom, že Slavia si ho absolutně nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy jim vyšly, v poháru Spartu přehráli a kilo mě nezabije, beztak to sou pořád prachy, co sem tady dostal za tipovačku na loňskym ME. Sparta nemá útok, kádr sice trochu lepší jak Plzeň, ale ne o moc. Nejspíš to bude nuda o jednom gólu, ale těch 7:1 mi prostě přijde strašně nadnesený.

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě, nebýt Sparťan, tak to zkusim taky

Reagovat
smazaný uživatel

To mě by pro změnu lákal přesný výsledek 0:0 či 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zajímavé, nebo 0:1 za 13.

Reagovat
smazaný uživatel

A dopadne to jako s Brnem

Reagovat
centos

Dnešní zápas v ideálním čase a v televizi.. Otík by se měl pochlapit, přestat dělat chujoviny a nechat jeden zápas kola takhle, druhý třeba zítra v šest.

Reagovat
smazaný uživatel

ideální čas to sice je, ale v takhle dobrém počasí počítám s tím, že mnoho lidí na to stejně koukat nebude :))

Reagovat
smazaný uživatel

V dobrém počasí? K vám to ještě na Ostravsko nedorazilo?

Reagovat
smazaný uživatel

tu furt svítí slunko, už mi to kapke leze na nervy jo když už tu jsi mám na tebe prosbu, nemoh bys mi po zápase napsat smsku jak Sparta dopadla? Dneska jsem out a chacharů kámošů se radši ptát nebudu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, proč ne.. Sparťani si musí pomáhat Tady ku Praze leje jako z konve, je hnusně a včera po ránu jsem žadonil o zimní bundu, protože byla neskutečná kosa. Dneska je tady ideální počasí na strávení chvil u televizního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dik vítězná zpráva od Sparťana potěší dvojnásobně (736637057), jakože já bych ten deštík na pár dnů potřeboval taky, bo mi zas začla s pěkným počasím zasraná alergie a dokud můžou dýchat jenom hubou tak mám o 50% horší náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Alergie je nepříjemná věc, ještě že jí netrpím, matka mě vychovala v ryze Sparťanské výchově, když mi odmalička kouřila pod nosem, načež jsem zjistil, že se mi jako nekuřákovi, špatně usíná v nezakouřeným prostředí Neboj i k Vám na Ukrajinu dorazí ta studená fronta

Reagovat
smazaný uživatel

Docela haluz co, bez pravidelného kouře pomalu ani neusnout jojo k nám na Ukrajinu dochází všechno jako k posledním, takže bych se vůbec nedivil kdyby studená fronta nedorazila vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to bych vám záviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Spartane-neser

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁ je tu ten rudý nepřítel . Vsadil sem na vás 2.000.- a ještě,že neprohrajem s Arsenalem ( CFC ). Tak kurva fandi těm svým rudým........

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že..

Reagovat
smazaný uživatel

jseš si nějaký jistý!

Reagovat
centos

Aspoň víc lidí přijde na stadion.. i když o to sporťákům z ČT nejde. Fanoušek je na posledním místě.

Ale Nova vysílala v sobotu ve dvě celkem dost dlouho, takže to tu sledovanost asi nemělo nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Ten čas Novy se mi ale líbil, nvm proč si plno lidí na to stěžvalo, Čt to změnila a lidi si stěžujou zas. Doufám, že v JBC bude zase jednou vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Stěžovali si, protože se hrají nižší soutěže a teď navíc na ostatních kanálech běží Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že přednější by měli být potřeby fanoušků, kteří jezdí na stadiony a měly by být upřednostňovány před těmi gaučovými (např já). Proto to byl podle mě vynikající čas tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je velmi složitá otázka. Já bych se nebál zakomponovat pátek večer, myslím že by to bylo ok. Navíc je pravdou, že spousta fans hraje aktivně fotbal a tudíž odpolední termíny jsou také problémové. Navíc hlavně pro TV v konkurenci všech těch nejlepších evropských lig, které nám jsou kabelovými televizemi nabízeny.

Kdyby to bylo na mně, tak zvolím pátek 20:00 a sobotu 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ty pátky mě už taky napadly a ten kdo chce, tak si místo lození do hospody čas na fotbal udělá. Mě by se to ale nelíbilo, mi to vyhovuje jak je to teďkom. V neděli večer v zahraničí moc zajímavé zápas ynejsou, atak je čas na Gambáč. Jen to pondělí mě strašně štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta neděle je velice příjemná pro TV fanoušky, ale pro fans na stadionech je to tragédie. Často už je velká zima, návrat domů kolem půlnoci také nic moc. O pondělí ani nemluvím, spoustu lidí se nedostane z práce... A když už se dostanou, tak sotva stihnout TV přenos, natož být přímo na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, hlavně lituju ty co jedou na výjezd dejme tomu přes půl republiky a domů se dostanou pomalu až k ránu, natož ještě, když po jedenácté nejezdí busy. Pondělí je zabité úplně.

Reagovat
centos

Pátek večer by mi taky nevadil. Notoričtí "pařiči" by měli po fotbale ještě dost času se jít někam ožrat. Sobota v šest je taky fajn. Nevadilo by mi ani sedm. Jsem schopen pochopit argument o PL nebo o aktivních hráčích nižších soutěží - dneska se taky raději mrknu na Arsenal - West Ham než na GL :) I když hrát Baník doma, tak bych šel na něj.

Současné termíny nejsou dobré ani pro domácí fanoušky, kteří, jak tady padlo, se vrací domů o půlnoci a v pondělí třeba nemůžou vůbec, a už vůbec ne pro výjezdy. V praxi to znamená (zápas Liberec - Baník např) vzít si v pondělí volno, sednout ráno na vlak, dojet, po fotbale čekat šest hodin na vlak, co jede dom, a návrat další den dopoledne.

ČT dělá fotbal docela dobře, ale díky těm termínům bych si s chutí zakřičel, že ČT kurví fotbal.

A argument o tom, že fotbal v neděli posunout na dřívější hodinu proto, že by kolidoval s BBV, je naprosto směšný..

Reagovat
centos

*nejde posunout

Reagovat
vanGomm

Když se dají prodávat lístky na občanku.Je tu přece spousta nezaměstnaných co třeba dávat na průkazky slevy.Těm pak je jedno kdy a v kolik se začne a kapacity našich stadionů za tak velké nejsou,že by se tam nevešli.Ješte dotaz,neví někdo co je s Rosickým?Měl už před měsícem hrát.Příjde mi,že to nějak utichlo.

Reagovat
centos

To mají z toho, že to vždycky zakřiknou. Kdyby drželi huby..

A jít na stravenku na fotbal, to není špatný nápad

Reagovat
$dolar$

Pokud bychom nevyhrali na Sparte, tak dneska v autoskole nabouram

Reagovat
smazaný uživatel

už si naboural( sem vědma )

Reagovat
smazaný uživatel

dal sem neprohru plzně, tak snad nezklamou...derby sem nedával vůbec...to se ani nedá...a ohledně času tv? Jasně pátek večer!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je většinou bez Řepky bezradná, rozjetá Plzeň by je měla obrat alespoň o dva body. Jsem zvědavý, kolik zoufalců si dneska bude otírat své umaštěné huby o Pavla Horvátha.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci začínám ty evropské poháry opravdu přát. Ti, co tvrdili, že papírově slabší týmy můžou uspět jen za pomocí betonu, dostávají pěknou facku. Jablonec hraje aktivně všude bez ohledu na sílu soupeře. Komňacký je borec, na něj nedám dopustit, škoda, že si hovada z vedení Baníku po titulu radši nakoupili nová auta a zbyly jim peníze už jen na výsměchy typu Velkoborský, Zavadil, Kotrys nebo König...

Naložte Liberci, co se do nich vleze...

Reagovat
centos

Přesně, bylo to nespravedlivé..

Reagovat
$dolar$

Zavadil nebyl az takovy vysmech, pri trose stesti z nej mohl byt stejny hrac jako Otepka

Reagovat
smazaný uživatel

Byl hrozný, se pořád točil s míčem jak nějaký debil.

Reagovat
$dolar$

V Pribrami rozhodne spatny nevim a ve Sparte taky neco hral

Reagovat
$dolar$

°nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě skoro nehrál, prostě hráč pro nějakou podpůměrnou Příbram, ne pro tým s ambicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník neni snad podpruměrny tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Co????

Reagovat
centos

Ruku na srdce, momentálně ano..

Reagovat
smazaný uživatel

že prohrál pár zápasů? Uvidíme na konci ligy.....

Reagovat
centos

Pět bodů z osmi zápasů - katastrofa. Ale ani nejde o to, že prohrál, ale jak prohrál: jakž takž to šlo na Slavii a v Liberci, kde to vydřeli. Zbytek zápasů byl naprostá bídá, taková, že "průměrný" tým je silné slovo. Zítřejší zápas napoví, jak to bude dál.. Třeba byl Liberec odrazový můstek.

Reagovat
smazaný uživatel

Že na tým na jaře sedla krize z něj nedělá podprůměrný tým.

Reagovat
centos

Ok, asi jsem se blbě vyjádřil. Podprůměrný tým to není (imho máme jednu z nejlepších záloh ligy), ale ty výsledky a předváděná hra momentálně podprůměrná je.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to odehrát dva - tři dobré zápasy v řadě, už se alespoň můžeme odrazit od pevné obrany, snad Večeřovi konečně došlo, že Neuwirth s Bolfem spolu už nikdy nemůžou hrát. Na některých hráčích jde vidět, že jsou úplně z formy a nevěří si, nějaký zápas, kde dají dvě - tři branky by jim mohl hodně pomoct, snad se jim to povede už v tomto kole, je na čase...

Reagovat
smazaný uživatel

markovič, markovič!!!! vy ste tady furt proti němu zbrojili a na liberci se snažil, snad bude hrát takhle i proti kompresorům

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on se ve třetí lize střelecky skoro vůbec neprosazuje, takový Zeher si tam s nima v MSFL dělá co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

právěže zeher je traged, ve 3 lize si to dává ale v první je tragickej

Reagovat
centos

Viděl jsem ho teď snad poprvé (nebo, pokud si pamatuju, podruhé, afaik už chvilu za áčko hrál) a překvapil všechny. Ty zprávy o tom, jak bylo jeho angažování střelou vedle, se linuly od pravdelných návštěvníků U21, a to celkem často.. Každopádně jsem rád, že se snad chytnul, a dal bych mu šanci teď v Praze, klidně od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem, jestli se právě ty ozveš bo si byl taky jeden z mála, kdo byl proti němu taky doufám,že dnes dostane šanci,

Reagovat
centos

Je mi líto, jak skončil Bolf. Respektuju ho, ale je fakt, že už na to nemá a asi bude "odstaven". Alternativy tam jsou..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jeden z nich s Pavlíkem, Marek tam prostě musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude-uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe tu pořád slyším slova jako vandrák a podobně, ale s takovými řečmi mi připadáš, že jsi jeden z nich.

Reagovat
centos

Pořád? :) To bylo snad k tomu jednomu zápasu, kde jsem byl naštvaný..

Nebudu si namlouvat, že je teď Baník v pořádku, když není. A ten diametrální rozdíl oproti podzimu snad vidí všichni. Ale na tom, že na pohár i na ligu půjdu, to nic nemění ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám,že půjdeš,bo musíš

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně zavadil je ted "hvězdou" ve švédském nováčkovi orgytre, ted dosalti třeba bůra na goteborgu

Reagovat
smazaný uživatel

oprava-dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Výstižný

Reagovat
smazaný uživatel

I když chybí Kerič a v základu není ani Košťál, věřil bych spíše Liberci, mají kvalitnější tým, dobré standartky a umí hrát na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda čumim, co je v Jablonci za návštěvu. Oběma týmům se daří, hrají o poháry, severočeský derby a poloprázdnej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

v Jabku jsou jedni z nejhorších diváků vůbec. Čekal sem to.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem pustil přenos z Haxna arény, tak to je mnohem horší, tam člověk skoro slyší šplouchat Vltavu...

Reagovat
božský John

Ivánku draku,5 100 platících...

Reagovat
$dolar$

To je hnus co proti nam hraje Sparta Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť jste to ke konci zabalili taky. Zezařátku si tam Petržela dělá co chce, ze Zemana udělal blbce a pak se najednou úplně vytratí. Nejhorší jak tam byl tušim Lecjaks nebo kdo nalevo, úplně sám u malýho vápna a on to cpe do klubka hráčů místo aby střílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je šílenej zápas..

Reagovat
$dolar$

Nejhorsi je, ze my nesmime hrat, protoze existuje dohoda ze vy v lize my v poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
$dolar$

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A proto tady píšeš ty nesmysly o tom, že když nevyhrajete, tak se vybouráš v autoškole?

Reagovat
$dolar$

Ach jo , kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bych chtěl vidět, kdo jezdí autoškolu v sobotu večer.

Reagovat
$dolar$

Ja, opravdu jsem tam byl, ale pred fotbalem , prvni jizda na parkovisti a prej jsem byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sparty klasika poslední doby. Jsem zvědavej, jaká bude výmluva dnes, když soupeř nebetonuje.

Reagovat
$dolar$

SKodaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
$dolar$

To si delaji prdel ne??? Tlacime celou dobu a oni nam daji takovej posranej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Na zeblití, zase upletou z hovna pomlázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si víc vážím toho, když vyhrajem zápas ve kterém to třeba není tak úplně ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je rozdíl, když se zápas urve, tzn. maká se i když přihrávky nejdou. Tohle byl zápas, kdy sparťani neudělali jeden rychlej krok, nepředvedli totálně nic, stejně jako v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, víc to komentovat nebudu, zápas včera jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj moc se ti omlouvám, že sem ti nenapsal, koukal sem do 70. minuty bylo to 1:0 a zápas příšernej, tak jsem šel do hospy a než jsem zjistil kolik to skončilo, tak už jsem byl pod parou Promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

nene to je v pohodě, já jsem byl taky v hospodě a byl jsem tak zažranej do Chelsea, že jsem na o, že mi napíšeš zapomněl.

Reagovat
božský John

Jablonec!!

Reagovat
božský John

100. pro Baumit.

Reagovat
vanGomm

Žižkov si jede do Brna pro jiskřičku naděje.Aby to byla jiskra to ještě musí Slavia vyhrát na Kladně.V příštím kole je Žižkov-Kladno a pokud Žižkov vyhraje i toto pak to může být zajímavé.

Reagovat
centos

doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

no, de se na žižkov, konečně uvidím živě ty "slavné" kompresory střížkov...

inu, baníčku, dneska to xe 3 body

BANÍK P.ČO!

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Ano opet ceska okopavana nezklamala.Oci me ze zapasu bohemka-banik boli jeste ted..

Reagovat
irik

Snad poprvé, co přeju výhru sláviji. Titul jí už nikdo nevezme a jestli bude ít o tři body míň neb víc ..., to je pro mě přednější aby se Viktorka zachránila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se nezachrání, Klano tam neprohraje v dalším kole a bude konec

Reagovat
smazaný uživatel

*Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno tam prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomínej, že už se tam nepískaj jedenáctky jako dřív

Reagovat
soukup

no ale žižkov bude nabuzenej po 3 bodech s náma, se kterýma už nepočítal a teď se najednou objevilo světýlko na konci tunelu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to zřejmě jejich poslední šance jak se z toho dostat, ale říkám si, když nedokázali vyhrát na jaře doma ani zápas a to neměli nijak strašnej los proč by měli porážet v slušně hrající Kladno

Reagovat
irik

kladno tam prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

asi už klidně i může

Reagovat
fantomas

Už se, do prdele, proberte z tý diskotéky!

Reagovat
smazaný uživatel

Klaaaaaaaaadnoooo

Reagovat
fantomas

Dobře, tak se neprobírejte, já se du ale radši učit literaturu.

Reagovat
irik

hajzlové, jednou jim fandím a oni toto ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Měním včerejší priority, jestli to udrží, tak SK KLADNO STAY IN LEAGUE!

Reagovat
božský John

Přídu,koukám jak puk..ono to je 2:0..hergot to Kladno musí hrát dobře(říkám si) a pak Pavlík pustí takovej gól

Reagovat
smazaný uživatel

borec na konec je jistej na dnesek

Reagovat
božský John

Já bych mu to reservoval na celej tejden..aby to viděli všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Ivánkku kamaráde můžeš mluvit?

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdez tohle je jine S,to co je pred celou ligou o parnik a pritom ho smaze Kladno jen skoda preskoda ze zase zadarmo jsou v zapase

Reagovat
fantomas

To je neskutečný, co mi při těch standardkách (ne)děláme.

Reagovat
smazaný uživatel

to je spis neskutecny jak se dostanete uz do prohranyho zapasu ale jinak ty standartky fakt nezvladate

Reagovat
fantomas

*my

Reagovat
smazaný uživatel

ano vy i kdyz za to muze brankar,ale gol se pocita vam a vas nabudilo,do te doby jste byly naprosto neskodni a diky jemu jeste jste v zapase

Reagovat
fantomas

To byla jen korekce.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si,ted kdybych si mohl pres net vsadit,dal bych na vas dvojku,protoze Jarolim udela peklo v kabine a zacnete poradne hrat,za stavu 2:1 zapas ztracenej neni,za stavu 2:0 by uz jste byly hodne radi i za remizu,no jenze pres net uz nesazim a tudiz nemam penize na zadnych uctech

Reagovat
fantomas

Coooo? Do prdele, já se jen opravoval, neoponuju ti!

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti rikam ze tohle jeste diky tomu golu minimalne remizujete ale spis jeste vyhrajete

Reagovat
fantomas

Dobře, dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

vole když někdo napíše novej příspěvek s hvězdičkou, tak se opravuje za hrubku

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to pardon pane botky od Gucciho

Reagovat
smazaný uživatel

what up?

Reagovat
smazaný uživatel

(Simpsonovi)

Reagovat
smazaný uživatel

oh yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Doležal, Vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
božský John

Doležale,to Tě řikám,jesli si aspoň plichtu nevybojuješ,tak si u mě mrtvej muž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se vsude rika jak mame sirokej kard ale dneska nas zastihla docela krize na sestavu Karel nema moc na vyber a jeste se nam zrani Hosek

Reagovat
božský John

A súdruh vojín,čo si predstavujete pod volakým pojmom "kard"?

Reagovat
smazaný uživatel

a to se nam smali kdyz my jsme se v derby vymlouvali na zranenyho Hubnika

Reagovat
božský John

A jim chybí kdo?...já ten fotbal mimo zákroku Pavlíka ani nesleduju,takže nevim kdo hraje..Chybí jim Kastilský sen,když jim to tam tak hoří?

Reagovat
božský John

Takle..když dostali 2 góly(kór od Kladna)...tak jim to tam asi hoří

Reagovat
irik

Ani ne, první byla standartka, to se stane (kor když nehraje brabec, že), druhý hrubka vaniaka (ikdyž ten klicka brabcovi dost utekl, ale vaniak to měl mít) ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak vas Kladno proste prehravalo,opakuju Kladno prehravalo mistry sveta kteri jsou pred celou ligou o parnik

Reagovat
božský John

irik je všechno,jen né slávista...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle me ale vubec nezajima

Reagovat
irik

Tak to si, frajere, hlupák, když mě se slávijí ztotožňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

prominte pane

Reagovat
božský John

OPočkej..tak hraje Brabec nebo ne..já myslel že nehrjae Kastilský sen=Suchý...

Reagovat
irik

Ale hraje, jen při prvním gólu měl bebí ...

Reagovat
božský John

áhá...:)

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak jako ja myslel skoda do dalsich zapasu ne tenhle

Reagovat
irik

Mimochodem tohle je jako repreznetační gólman, jo?!

Reagovat
fantomas

To jo, Čech ted chytá krutě pod svý možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

me spis dostalo jak pri druhym golu kladna zvedal Brabec ruku jakoze ofsajd kdyz ho ten utocnik predbihal na dorazku v momente kdy mic uz byl skoro u Vaniaka

Reagovat
božský John

Taky se mi ten Pavlík moc nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Od 38letého brankáře chytajícího tuzemskou ligu bych jakožto reprezentačního gólmana čekal impozantí výkony, a ne tohle ...

Reagovat
božský John

No jo,hold mu to dneska asi nejde(ten fotbal nesleduju)...doufejme,že od příštího zápasu budou mít nominace hlavu a patu..abysme se v kvalifikaci na MS 2014 nedočkali zprávy,že v nominaci josu Blažek a Vaniak a o jedničce rozhodnou zkušenosti...

Reagovat
irik

Seru na to, jdukoukat na ulici.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle hrou budem z posledních zápasů rádi za pár remíz doma

Reagovat
fantomas

Tak už to zabalte, fakt mě bolej oči.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se na druhou pulku nedivam,protoze jen jak bych to prepnul,videl bych urcite radujici slavisty a tak sem radsi sledoval basket - utkani hvezd

Reagovat
fantomas

Ten tvuj obrat se samozřejmě nekonal...

Reagovat
smazaný uživatel

no a to jen diky tomu ze jsem se na to nekoukal - ver tomu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele