Gambrinus liga - souhrn 23. kola

11.04.2009, 18:56, aktualizováno 13.04.2009, 19:07
Komentáře a souhrny
Derby svého vítěze nenašlo, Slavia remizovala se Spartou 1:1 a v čele má stále 11bodový náskok. I sobotní šlágr skončil remízou a to v zápase mezi Libercem a Ostravou. Brno si poradilo s Jabloncem a Teplice s Bohemians, po prohrách jsou na tom zle Zlín a Žižkov...

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 1:1

11.04.2009 17:00

Góly: 9. Marek Plašil - 43. Jan Chramosta

Boleslavští chtěli odčinit domácí ztrátu bodů z minulého kola, což se jim ale úplně nepodařilo. Domácí Příbram jim totiž byla více než vyrovnaným soupeřem a v úvodu utkání šla do vedení. Za hosty dokázal těsně před poločasem vyrovnat mladíček Chramosta a stanovil tak konečný výsledek zápasu.

Úvod do prvního poločasu se nesl ve znaku mírné převahy a herní aktivity hostujících hráčů, kteří si zřejmě vzali k srdci "otcovské rady" z vedení klubu, neboť to jim v minulém týdnu zastavilo proplácení prémií do té doby, dokud se jejich výkon nezvedne alespoň k průměrnému hernímu projevu, tak jako tomu bylo na podzim. Tento meč visící nad jejich hlavami ovšem fungoval pouze prvních pár minut.

Otěže zápasu totiž následně převzala domácí Příbram, která si především zásluhou Oliveiry vynutila hned dvojici rohových kopů. A byl to právě brazilský navrátilec do sestavy, který se v deváté minutě dostal k odraženému balónu po hlavičce Pleška a zblízka otevřel gólový účet večera. Svěřenci trenéra Moralese následně dokázali soupeře zatlačit na jeho polovinu a i vinou spousty pokažených přihrávek hostujících hráčů se lehko dostávali do šancí.

Svou převahu ale nedokázali Příbramští využít a dovolili se tak postupně hráčům kolem útočníka Papadopulose dostat do hry. Jejich aktivita vygradovala ve třicáté minutě, kdy po rohovém kopu rozehráli nápaditý signál, kterému chyběla jenom přesnější přihrávka na mladého útočníka Chramostu. Toho to však mrzet nemuselo. Ještě do přestávky totiž dokázal skórovat. Po sérii standardních situací si naběhl na zadní tyč a obloučkem přehodil brankáře Hrušku. Riskantní sázka na aktivního mladíčka místo kapitána Pecky se tak trenéru Hapalovi vyvedla na výbornou. Vždyť hráč s číslem 19 nastoupil ke svému druhému ligovému utkání v kariéře.

Druhý poločas nabídl festival velkých příležitostí. První z nich měl aktivní Papadopulos, který ranou z dálky pořádně "zatopil" domácímu brankáři. Chabá návštěva následně sledovala nebezpečný rohový kop domácích, kteří ho rozehráli na hlavu Plašila, jehož hlavička minula branku jen o kousek. Největší ohlas však zbudila dalekonosná pumelice z dílny střídajícího Borka, neboť ta minula Millerovu branku opravdu jen o kousek, a tak se někteří diváci, byť mylně, radovali z gólu.

Mírnou převahu si po dvaceti minutách druhé půle vynutili Boleslavští, kteří se nechtěli smířit pouze s jedním bodem, přestože tomu v našich krajinách bývá jinak. Jedinou větší šancí, kterou si však dokázala Hapalova jedenáctka vytvořit, byla ta v pětaosmdesáté minutě, kdy po křídle utekl Kalina, nacentroval Táborskému, který jen o kousek minul svatyni Hrušky.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 1:2

12.04.2009 10:15

Góly: 44. Riste Naumov - 39. Michal Hubník, 88. Daniel Rossi

Smůla provází Žižkov i nadále. Ve druhém poločase předčila mírného favorita a měla mnoho šancí, jak získat tak toužené tři body. Místo toho pokračuje série výher Olomouce, která tak ještě možná promluví v boji o poháry.

Úvodní opatrné oťukávání přineslo první zajímavou střelu ve 12. minutě, kdy po přetaženém rohu zaměstnal svou hlavičkou Hudec Bartalského. Možná škoda skvělého zákroku domácího brankáře, protože zápas postrádal jakýkoliv spád a výraznější chuť o vytvoření si šance. Náznak podařené střely přišel až po půlhodině hry, kdy Vaculík z přímého kopu kroutil míč ke vzdálenější tyči, kterou nakonec o metr minul.

Přes veškeré fotbalové zákony se diváci dočkali gólu ještě do poločasu. Pět minut před koncem sice Rossiho centr Ordoš netrefil, za ním si však ještě nabíhal Hubník a ten svou hlavičkou nedal Bartalskému jakoukoliv šanci. Trenér Ščasný zareagoval střídáním a Švancara se okamžitě chopil své funkce. Svou nebezpečnou střelou do vinglu zařídil rohový kop. Ten sám rozehrál a Naumov rozjásal domácí ochozy přesnou hlavičkou.

Druhý poločas se nesl přeci jen v rychlejším tempu, bohužel útočné akce nekončily často střelami, spíše nepřesnými přihrávkami a odvrácenými centry. Uvadající zájem fanoušků o nepříliš atraktivní utkání mohl narušit Pilař, kdyby odražený míč po standardce dokázal hlavičkou usměrnit mezi tři tyče. Chuť domácích po třech bodech rostla a Švancara svým průnikem do vápna předložil gól na stříbrném podnose Kalodovi, který ze dvou metrů dokázal nemožné - přestřelit.

Pět minut před koncem zahrál vcelku zřetelně rukou ve vápně hostující Nuc, což se nelíbilo hráčům, trenéru Ščasnému ani 2 700 divákům a dávali to jasně najevo. A tak se radovalo zbylých třiadvacet diváků. Rossi totiž v poslední minutě řádné hrací doby vystřelil z přímého kopu, propálil zeď a Bartalský se už natahoval zbytečně. Zklamaní domácí padli nevěřícně na zem.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín 5:0

12.04.2009 15:00

Góly: 14. Petr Jiráček, 50. František Ševinský, 52. Pavel Horváth, 60. Adam Varadi, 86. František Ševinský

Plzeň úspěšně navázala na výhru 4:1 z ostravských Bazal, když dnes převálcovala poslední Zlín 5:0. Zápas byl jednoznačně v režii domácích, Zlín se nemohl opřít o zdravého brankáře, což byla jedna z hlavních příčin tohoto debaklu. Tímto výsledkem si hosté nejspíš stvrdili sestup do druhé ligy.

První poločas začali aktivně domácí, když už v první minutě mohl otevřít skóre Krbeček, ale jeho pokus překazil zlínský brankář Baránek. Diváci v prosluněných Štruncových sadech na úvodní branku dlouho čekat nemuseli. Ve 14. minutě se totiž do střelecké listiny zapsal domácí Jiráček, jenž hlavičkou překonal Baránka.

Ten ale vzápětí předčasně opustil hrací plochu kvůli zranění. Ve zlínské brance jej nahradil Kořínek, jenž ve středu vychytal bezbrankovou remizu se Slavií v rámci čtvrtfinále Poháru ČMFS. Hra se po gólu domácích trochu uklidnila. O další vzruch na hřišti se opět postaral v 31. minutě plzeňský celek. Kolář běžel sám na gólmana Kořínka, kterého se pokoušel přelobovat, ale místo toho se s ním srazil.

O dvě minuty později se dostali Plzeňští do další gólové příležitosti. Varadi střílel z hranice šestnáctky na bránu, ale tam chyběl vyběhnutý Kořínek, kterého ale plně zastoupil zlínský obránce Kroča. Plzeň měla těsně před odchodem do šatny další možnost, jak se dostat do dvoubrankového vedení. A autorem gólu mohl být opět Jiráček, který místo střely zvolil přihrávku na Varadiho. Ten však nedokázal míč zpracovat a zblízka doklepnout do zlínské sítě.

Plzeň ovládla i druhou pětačtyřicetiminutovku. Hned po změně stran mohl vstřelit branku Varadi, jenž se prokličkoval mezi obránci a poté střílel těsně vedle Kořínkovy brány. V 50. minutě se Viktoria tentokrát trefila do černého. O druhý gól se totiž postaral Ševinský, který zpracoval Horváthuv centr a hlavičkou poslal míč do brány. O pár minut později se mezi střelce zapsal i kapitán Horváth, jehož centr z rohového kopu letěl ke vzdálenější tyči směrem dovnitř brány. Plzeň tak už vedla 3:0. Další branka padla v 64. minutě, kdy levačkou překonal Kořínka.

Ten od 31. minuty po střetu s Kolářem nebyl zdravotně v pořádku. Zlín už neměl v záloze dalšího brankáře a na jeho místo by tak musel nastoupit hráč v poli. Ale k této změně trenér hostí Minář nesáhl. Fotbalisté Tescomy vypadali po většinu zápasu neškodně, nedokázali si vypracovat pořádnou vážnou šanci. Poslední třetina zápasu byla již v duchu exhibice. V 75. minutě trefil tyč domácí Hájovský a v závěru utkání na konečných 5:0 upravil Ševinský, který si v tomto zápase připsal svůj druhý gól.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Baumit Jablonec 1:0

12.04.2009 17:00

Góly: 55. Tomáš Došek

Jablonec selhal v obraně a děkovat může jen a pouze svému soupeři, že výsledek neskončil o dost hůře. Hlavní aktér ve spalování jasných šancí, Tomáš Došek, se tak může radovat z vítězné trefy.

Rozdílnou formu obou týmů mohl již ve čtvrté minutě potvrdit Kučera, když se po rohu dostal ke střele z dobré pozice, ale mezi tři tyče svůj pokus nenamířil. Dlouho se nic nedělo, oba týmy se sice snažily o střelbu, ta však končila i několik metrů mimo. Až po více jak dvaceti minutách odcentroval zpět do vápna Mareček, před malým vápnem našel Doška, který branku svou hlavičkou přestřelil.

Do další šance dostal Doška aktivní Heinz chytrou kolmicí, ale domácí útočník ve vyložené šanci sám před Zichem opět netrefil branku. V samém závěru už hráči obou týmů hráli v dobrém tempu, nicméně chyběla finální přihrávka a přesnější zakončení. Do šaten se tak odcházelo, pro Brno smolně, bez branek.

Brno snad šlo do druhého poločasu s tím, aby uspalo celou defenzivní část Jablonce. Hosté totiž ovládali prvních deset minut hřiště, nicméně toho nijak nevyužili, a tak přišel trest. Doška si na malém vápně nikdo nevšímal, ten si tak v klidu zpracoval balon, podíval se, kde je brankář a střelou po zemi otevřel skóre.

A právě Došek mohl obstarat i další branku, když si poradil s Kučerou a Schneider se ocitl v hloubi vápna opět nehlídaný. Na rozdíl od předešlé akce však tahle skončila střelou nad břevno. Blízko vyrovnání, a to určitě zaslouženého, byl Haurdič, ke kterému se odrazil po rohu míč za vápno, ale krásně plachtící míč branku minul. S blížícím se koncem byl Jablonec nucen hrát vabank, což se málem zle nevyplatilo po centru Heinze, na který si do malého vápna naběhl vrchní brněnský palič Tomáš Došek, jenž z bezprostřední blízkosti hlavičkoval mimo.

Skvělý závěr pak mohl znamenat vyrovnání po střele Michálka, jenž mířil přesně do šibenice, nicméně Lejsal předvedl dokonalý zákrok a vyrazil na roh. Festival Zahozené stoprocentní šance á la Brno zakončil netrefením balónu do prázdné branky Dvorník, i přesto se domácí radovali z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1:0

12.04.2009 17:00

Góly: 37. Jakub Mareš

Kdo se těšil po nepříliš zajímavých zápasech na trochu vzrušení, nebyl při výběru zápasu Severočechů zklamán. Proti předzápasovým prognózám nastoupil v základní sestavě Stožický a tento riskantní tah s nerozehraným středopolařem se trenéru Plíškovi více než vydařil.

Běžela patnáctá minuta, když se Střížkovští dostali alespoň na pár vteřin na polovinu soupeře. Kincl totiž centroval, jeden z obránců ho srazil na roh, z něhož žádné větší nebezpeční nevzniklo. O sedm minut později přišla z čista jasna obrovská příležitost Novotného, který se dostal po centru Zoubka k odraženému míči a zcela osamocen z bezprostřední blízkosti ke smůle hostů branku přestřelil. Na víc se klub z Prahy za celou půli nezmohl.

Co se dělo mezi tím? Teplice začaly velice aktivně, agresivním presingem často nutili obránce soupeře "odevzdávat" balóny zbrklými odkopy a především v úvodu utkání tak dostali svěřence trenéra Urbana pod mírný tlak. První větší příležitost měl na kopačce Vachoušek, který převzal na hranici vápna přihrávku, obtočil se kolem nedůsledného obránce a dělovkou pořádně vystrašil slovenského gólmana Pražanů.

Následovala pasáž protkaná spoustou pěkných teplických kombinací a chytrých přihrávek do typických "českých uliček". Právě po jedné z nich se dostal Mareš sám před vyběhnuvšího Beláně, jehož včasné opuštění svatyně bylo pro hosty klíčové. Po půlhodince hry doslova "pokonil" Novotný přihrávku. Tu uzmul domácí Bosňan Ljevakovič, prosprintoval polovinu hřiště a rychlou střelou prověřil reflexy brankáře Klokanů.

Chléb se ale lámal až ve 37.minutě. Ke slibné standartce se postavil Stožický, skvěle odcentroval a aktivní Mareš vystoupil do vzduchu jako po žebříku, aby nekompromisní hlavičkou otevřel gólový účet podvečerního zápasu.

Když už vše nasvědčovalo poklidnému dohrání prvního poločasu, probral pospávající diváky nevídaným kouskem teplický Rosa. Ten se totiž nejdříve snažil zakončit centr jednoho ze spoluhráčů stylem "Kung-fu" a následně správně obdržel žlutou kartu. Neuběhla ovšem ani minuta a ten samý hráč nešetrně zajel do Vošahlíka. Hlavní rozhodčí Drábek neváhal ani chvilku a poslal hříšníka po právu do studené sprchy.

Kdo ale čekal, že po změně stran budou hosté aktivnější, mít více šancí a nebo se jim dokonce povede vyrovnat, zle se mýlil. Urbanovi hoši totiž mohli mít v dnešním zápase klidně desítky rohů, spousty standardních situací, ovšem k ničemu jim to nebylo. Jejich hře totiž fatálním způsobem chyběl jakýkoliv nápad. Míčem po sobě házeli jako horkým bramborem, a tak nebylo pro Teplice problém se jejich početní převaze ubránit.

Největší šanci na vyrovnání měl v 50.minutě Zoubek, který se po Vachouškově faulu na Novotného postavil k zahrání penalty. Alibistickým a pomalým kopem však dal vyniknout domácímu brankáři Grigarovi!

Ani v dalších minutách jsme neviděli žádnou prvotřídní podívanou. Domácí se snažili držet jednogólový náskok, a proto se do útoku nehnali. Klokani se sice snažili něco vymyslet, avšak některé akce působili až komicky naivně. Velkou vůli nevole vzbudil v úvodu druhého dějství Ibe, který nešetrně naběhl do slovenského brankáře Severočechů, v postatě totožně jako v prvním poločase Rosa. Za svůj zákrok ale žlutou nevyfasoval.

Jakmile se zápas naklonil do své poslední čtvrthodinky hry, vypadalo to, jako kdyby se svěřenci kouče Plíška napili živé vody a i v deseti hráčích dokázala pravidelně a navíc velice vážně provětrávat obranu Pražanů. Velkou šanci měl v 78. minutě Vachoušek, jehož ránu přizvedl obránce Horáček a ke vstřelení "vlastňáka" chyběl opravdu jen kousek. Sportovní fanoušek, pamatující doby minulé by utrousil něco o tom, že "milimetry chýbaly ale bylo jich prevela".

Jenže ani tato velká příležitost neprobrala tým z Prahy k větší aktivitě, a tak se v závěru dostal Mahmutović po rychlém brejku k obrovské šanci, ve které ovšem trefil jen nohu vynikajícího brankáře Beláně.

Závěr poté opepřil zákrok Vošahlíka, který po něm uviděl druhou žlutou kartu v zápase a stejně jako jeho protějšek Rosa se tak "pakoval" pod sprchy chvíli dříve než jeho spoluhráči.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SK Kladno 3:0

12.04.2009 17:00

Góly: 29. Tomáš Stráský, 64. Tomáš Stráský, 68. Tomáš Stráský

Jihočeši předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů, ve kterém vyčníval Hudson a především šťastný střelec hattricku Stráský. Kladno nepředvedlo zhola nic a zaslouženě prohrálo.

Zápas mohl hned v páté minutě oživit domácí tým. Hudson se dostal po chybě obránce do brejku a nahrával Stráskému před odkrytou branku, ale domácí hráč byl o krok pozadu a míč do branky neusměrnil. Možná trochu překvapivě i v dalším průběhu poločasu si šance vytvářeli pouze Jihočeši. Po Homoláčově hlavičce se dožadovali penalty za ruku Strnada, ta by ovšem byla velmi sporná. Brzy poté zase rozezvučel tyč skvělou ranou z dvaceti metrů Benát. Zasloužený gól ale přeci jen přišel. Šíma nacentroval z přímého kopu, Stráský míč chytře tečoval a mohl se tak radovat z vedoucí branky. Poslední čtvrthodinka před poločasem už nic zajímavého nenabídla, do šaten tak šli v lepší náladě domácí.

Druhý poločas se nesl v hodně nefotbalovém duchu a šance se v první dvacetiminutovce diváci nedočkali. Domácí hráči jim to ovšem splatili tím nejlepším možným způsobem. Sedláček vybojoval míč pro Hudsona, který nahrál do vápna Stráskému, jehož první střelu Pavlík ještě skvěle vyrazil, ale na dorážku už neměl sebemenší nárok. Horší časy pro hosty ale teprve měly přijít. Jen o pár minut později si v rychlém protiútoku všiml Benát Hudsona, jehož střelu včasným vyběhnutím vyrazil Pavlík pouze ke Stráskému, který do prázdné branky dokonal hattrick. Zbytek zápasu už byl spíše povinností dohrát, Budějovice si připsaly vysoké vítězství.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

12.04.2009 20:00

Góly: -

Diváci na stadionu U Nisy branku neviděli, takže si domácí Liberec připsal pouze bod za remízu 0:0. Nejzajímavější okamžik se stal v průběhu prvního poločasu, kdy byla domácím upřena penalta. Hostující Baník byl po několika matných zápasech s bodem relativně spokojen.

Ve 29. minutě došlo asi k nejdůležitějšímu okamžiku celého utkání. Marcel Gecov přihrál Dočkalovi a ten byl v šestnáctce faulován. Nicméně rozhodčí penaltu neodpískal, takže se pokračovalo ve hře. Přibližně dvě minuty potom vystřelil z první Blažek, jenomže nezamířil vůbec přesně a jeho rána šla hodně nad. I Baník měl v prvním poločase jednu zajímavou příležitost, Mario Lička v běhu přihrál Lukešovi, ten okamžitě vypálil, jenomže jenom těsně vedle liberecké branky. Liberec byl přeci jenom v prvním poločase o něco aktivnější, v další situaci se Blažek uvolňoval přes Metelku, který ho nepustil pouze za cenu faulu. Hodně dobrý poločase sehrál na pravé straně obrany Gebre Selassie, ten si před koncem prvního poločasu přiťukl s Dočkalem a druhý jmenovaný zakončil, Ostravští míč zablokovali na rohový kop.

Druhý poločas nebyl tolik zajímavý jako ten první, nicméně i v něm se odehrálo několik zajímavých situací. Nejprve se k hlavičce protlačil ostravský Markovič, ale nezamířil přesně a okamžik na to musel odejít ze hřiště aktivní Gebre Selassie. Mladý obránce Liberce si při souboji nepříjemně poranil nohu a do hry už nezasáhl. To se možná projevilo při dalších akcích Liberce, který nebyl zdaleka tolik aktivní jako v první pětačtyřicetiminutovce. V 68. minutě se do šance dostal Blažek, v pokutovém území mohl zkusit zakončit, místo toho zvolil kličku a následně přifilmoval pád, za který možná mohl obdržet žlutou kartu.

Čtvrthodiny před koncem nedokázali hráči Liberce pořádně zakončit v závaru před brankou, akce nakonec skončila střelou Nezmara nad. Jan Nezmar se branky přeci jenom dočkal, jenomže přišla pozdě a navíc nebyla uznána, pomezní rozhodčí totiž viděl míč v zámezí tudíž a nemělo pokračovat. Opakovaný záběr však toto tvrzení nepotvrdil. V utkání se už nic nestalo, takže si Baník Ostrava veze z Liberce bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

13.04.2009 17:15

Góly: 82. Petr Janda - 35. Roman Hubník

Eden zůstal i po pražském derby nedobyt, přestože měli tentokrát domácí po gólu Hubníka namále. V 82. minutě vyrovnal pohotovou střelou Janda a stanovil tak konečný účet zápasu.

Komu se podařilo získat vstupenku na pražské derby, jejíž cena se v týdnu vyšroubovala až na pět tisíc korun, ten rozhodně svých peněz nelitoval. Hned od úvodních minut bylo vidět především od domácích větší aktivitu, rychlejší přístup do soubojů, agresivnější napadání a v neposlední řadě i velice aktivní pressing, se kterým si hosté dlouho nevěděli rady, a tak především stopeři Řepka s Huberem museli získané balóny pouze "nazdařbůh" odkopávat.

Z toho také pramenila územní převaha Slavie, jejíž záložní řada v prvních minutách doslova vymazala tu sparťanskou a zle tak zatápěla obrané čtveřici Rudých. Jak vypadala typická šance Sešívaných? Rychlý a poměrně bezproblémový přechod střední části hřiště, přihrávka na křídlo, odkud snad nejčastěji centroval aktivní Švento, jenže žádná větší šance k vidění nebyla. Obrana hostí totiž fungovala naprosto bezchybně a se strojovou jistotou likvidovala byť jen zárodky nebezpečí pro svého gólmana.

První větší šanci utkání měl v šesté minutě Belaid, který se po rohovém kopu dostal ke střele, ta však letěla o nějaký ten metr nad. Byl to právě tuniský reprezentant, který v dalším průběhu hry nebezpečně odcentroval, jenže jeho parťákovi Fořtovi chyběly v solidní příležitosti jen centimetry k hlavičce.

Jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem domácích byl navrátilec z Toulouse Pavel Fořt. Především ke konci poločasu měl hned dvě velké příležitosti. K oběma se dostal díky skvěle načasovanému a vysokému výskoku. V první šanci se dokázal prosadit mezi třemi obránci a po rohovém kopu minula jeho hlavička jen těsně Blažkovu svatyni. V případě druhém zase dokázal vyhrát vzdušný souboj se skvěle hrajícím Huberem a z pozice na penaltovém puntíku nebezpečně hlavičkoval, avšak hostující brankář si s jeho pokusem dokázal poradit.

Ptáte se co Sparta? Ta dávala svému soupeři zlou lekci z produktivity. Vždyť na útočnou polovinu se na delší časový úsek dostala až v 18. minutě díky rohovému kopu, ten byl ale rozehrán prachbídně, takže nepředstavoval pro Slávii větší nebezpečí.

Ve 36. minutě přišla rána z čistého nebe! Zeman ideálně rozehrál standardní situaci, Hubník se ve vzduchu dostal k lehké teči, čím poslal míč na zadní tyčku Vaniakovy branky, od níž se následně odrazil za brankovou čáru - 0:1.

A mohlo být pro domácí ještě hůře, neboť v samotném závěru poločasu měli Rudí další velkou šanci. Aktivní Zeman začaroval bránícího hráče několika rychlými přešlapovačkami, odcentroval přes něj na zcela osamoceného Kucku, který v obrovské příležitosti trefil jen výtečného Vaniaka.

Druhý poločas začal "jako přes kopírák" toho druhého. Slavie byla opět aktivnějším týmem a svým rychlým pohybem a elastické záloze si vytvořila celou řadu obrovských příležitostí. Sparťané sice slibovali v předzápasových klipech, že vytvoří v Edenu peklo, ovšem to, co vytvořili mezi jednapadesátou a zhruba sedmdesátou minutou Sešívání, se dalo nazvat jedině slovem "Armagedon". Hostující obránci totiž v tuto dobu nevěděli kam dřív skočit. Z obou stran se na ně valil jeden centr za druhým, ovšem na dlouho dobu to bylo to jediné. Ve vzdušeném prostoru se nemohli dlouho domácí prosadit.

V 51. minutě dokázal Švento přesprintovat Hubníka a jen včasné vyběhnutí Blažka zamezilo změně skóre. Jen o chvilku později zase dokázal převzít Belaid skvělou kolmici od Trappa a upaloval znovu osamocen na nebohého brankáře Sparty, ovšem svou šanci trestuhodně zahodil, když netrefil branku. Aby výheň nevychladla, přiložil do kotle Fořt, který udělal ze stojícího obránce hadrovou panenku, přehodil ho vtipným obloučkem a Švento zhruba z metru krásnými nůžkami donutil bývalého brankáře Norimberku vytasit vynikající reflexivní zákrok.

Ano, šancí měli domácí opravdu spoustu, ovšem nic z toho. Co nezvládl ve vzdušném prostoru bezchybný Huber a Řepka, to a snad i nemožné pochytal brankář Blažek. Když se čas začal chýlit ke konci, natáhl Brabec z dobrých třiceti metrů k pořádné pumelici, kterou jenom o centimetry minul.

82. minuta znamenala výbuch radosti všech fanoušků v červeno-bílých barvách. Po velké mlýnici v pokutovém území hostů, způsobené Pekhartovým průnikem přes dva hráče a Šventovou střelou, se míč dostal k Jandovi, který propašoval míč Řepkovými jesličkami a rozvlnil síť - 1:1.

Více se však přes dvacet tisíc fanoušků nedočkalo. Domů však museli odcházet více než spokojeni, neboť takovouto skvělou fotbalovou bitvu na českých trávnících zase dlouho neuvidí...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha23156245:1651
2.Sparta Praha23117536:2040
3.Slovan Liberec23108530:2338
4.FK Mladá Boleslav23108530:2538
5.FK Jablonec23114825:2537
6.FK Teplice23106726:1636
7.Sigma Olomouc23106729:3036
8.Baník Ostrava23105833:2535
9.Viktoria Plzeň2379735:2930
10.1. FC Brno2386925:2530
11.České Budějovice23513521:2728
12.Bohemians Praha23741225:3325
13.1. FK Příbram23661122:3024
14.SK Kladno23651215:3423
15.Viktoria Žižkov23361419:3215
16.Tescoma Zlín23271413:3913

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (565)

Přidat komentář
-Kopy-

Gratulace Chramostovi, bod je ale málo.

Reagovat
$dolar$

Vic nez si zaslouzite.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že plzen, ta by si zasloužila ligu mistru co?

Reagovat
$dolar$

Ja se mluvil o dnesnim zapase s Pribrami....

Reagovat
$dolar$

°jsem

Reagovat
smazaný uživatel

já vím ale remíza je spravedlivá,tak nevidím duvod,proč si napsal,že to je víc než co zaslouží

Reagovat
$dolar$

Protoze Pribram mela vyhrat, nevim jestli ses dival, ale byla daleko nebezpecnejsi a nakonci mela dat gola. ...

Reagovat
smazaný uživatel

díval se právě a přišlo mi to jak nehorázna nuda,jakoby jim ta remíza stačila...příbram vyhrát měla,taky je morales pěkně seřval

Reagovat
$dolar$

No tak vidis

Reagovat
smazaný uživatel

no vidím,že to byla remíza a že je spravedlivá,jak pro MB,tak příbram

Reagovat
$dolar$

´´příbram vyhrát měla´´ Nevim kdo to napsal

Reagovat
centos

A kde jste se na to dívali?

Reagovat
smazaný uživatel

no dívali,kamarád je z pb a byl na stadioně a když to byla holomajzna,tak mi volal,de facto sem to měl z první ruky..jinak z pb nejdou přenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nemají elektriku

Reagovat
centos

No právě, net tam ještě nedorazil :)

Reagovat
smazaný uživatel

na fotbalživě to fachá

Reagovat
smazaný uživatel

dneska baníčku musíš zabrat,i bod z liberce bude pro "nás" dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jde zítra na velikonoční DERBY?...shlédnout, jak sparťanům rozšviháme zadnice, jak jim pořadatelská služba zmaluje vejce a jak je nakonec poleje studená sprcha po prohraném utkání? ..já se těším, nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

J8 se taky těšim... Hlavně na ty vejce

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, snažil jsem se do toho podnítit tu velikonoční atmosféru, ale ta je mi úplně ukradená, už se nemůžu dočkat té zítřejší..

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi povídej.. Dneska nebudu moct spát, cítím, že Vám dáme strašlivě na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Potupných a historických 4:1 v Edenu stejně nevyhrajete, očekávám vyrovnaný boj, který rozhodne jediný gól a ten vstřelí Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Do vlastní sítě

Reagovat
smazaný uživatel

Když padne rychlý gól, tak by to mohla být slušná kanonáda. DOst taky záleží kdo ten první gól dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že sparťani vykradou zitra sázkovku Synot-tip

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti dnes zdalo?

Reagovat
smazaný uživatel

a zítra splní

Reagovat
smazaný uživatel

Zázraky se nedějí

Reagovat
smazaný uživatel

Až to zítra uvidíš, tak doma rozmlátíš televizi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ja si nepotřebuju štěstím vybijet energii, až Sparta povede 2-0 v 17.minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si při tom ale dát pozor, aby při tom neutavil ten playstation, protože ti to bude dělat problém to nahrát za 17. minut

Reagovat
smazaný uživatel

šak to říkám, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On žije v jiném světě

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš zase rudo pře očima?

Reagovat
Oxbow

Tak to je konecna panove pristi rok v druhy lize :'( kdyz nejsme schopny vyhrat doma tak proste presto vlak nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Svůj příspěvek jsem upravil na: "Pozvánku na VELIKONOČNÍ SHOW"

KDY? pondělí 13.4. KDE? stadion eden V KOLIK? začátek v 17.15 PROGRAM: Nejprve se společně podíváme na malování Bolševických vajec, toto vystoupení si pro nás připravila pořadatelská služba. Poté se budeme moci podívat na rozšvihání sparťanské zadnice v podání mistrů z publika a na hřišti. Zadnice jim natrhneme, jak v hledišti, tak na hřišti. Poté uvidíte senzační studenou sprchu, kterou dostane celá sparta v podání vysoké prohry. Na závěr programu ještě uvidíme světelnou show v podání Tomáše Řepky s názvem "blikanec" .ovšem je možné, že tuto show budete moci vidět v průběhu utkání a to několikrát.za to se samozřejmě omlouváme, takže zítra naviděnou v EDENU.

Reagovat
smazaný uživatel

Šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

To říka slabomysl, který by nic podobného ani neopsal, natož vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé jednoslovné vyjádření mě v tom jen utvrzují

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ti to mam dokazat, že se mýlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vymysli něco podobného, protože kritizovat něco, s čím někdo jiný přišel, tak to umí a v Čechách dělá 99 lidí ze 100..ten 1 jde a vymyslí něco svého

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nekritizuji, z pozice přejícího fanouška Sparty se na to nic moc říct nedá, nebudu ti to tady chvalit Vymyslet nebudu, bo jedu pryč, vrátím se nevím kdy, tak by to nebylo aktuální, ale zkus pohledat něco na EF, psal jsem něco podobnyho k CHelsea a Scolarimu, ale tak to je jedno. Měj se ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, čusssssSlávie Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Vás zítra roztrhne ve švu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, za současné neformy Slávie by to pro mě zas tak velikánské překvapení nebylo, ale derby je derby..tam je všechno jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám, forma zatím mírně nahrává Spartě, tak uvidíme. Máme lístky v šestý řadě, tak očekávám, že na nás bude cákat pot od všech zůčastněných.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem lístky koupil do 1. řady, ale stejně budu úplně v jiném sektoru a na jiném místě, obvykle jsem v 7.8. řadě, sektor 107.. tak je to nej! Já jsem na to zvědav, ale aby to nedopadlo upachtěný 0:0 ..to by ta vypocená energie byla k ničemu.. forma nahrává vám, ale nutno říci, že máte nůž na krku, protože jestli nevyhrajete, tak je rozhodnuto..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je rozhodnuto i tak.. Aby se Pepík neposrala nedal tam jenom jednoho útočníka a dva DM, to by bylo naprosto příšerný Já jsem ještě v Edenu nebyl, docela se těšim jak vám to tam zbuznu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem na Letný byl na podzim prvně..stadion hezký, ale s Edenem nesrovnatelný..to neříkám namachrovaně, ale z hlediska postavení tribun a všeobecně architektury stadionu.. každopádně je jedinečný v dnešní době, asi jako letná ve své.. co tě ale dostane je to, že budeš stát pomalu na hřišti, to jinde nenajdeš.. je to unikátní, jak tam není bariéra..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na to zvědavej.. Počasí taky vypadá příznivě, prostě super

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, snad to vydrží i do zítra..

Reagovat
smazaný uživatel

forma-neforma, kvalita rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře smu to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

teďko musí plzeň roznést Zlín Dal jsem handicap 0:1 za 2,73

Reagovat
Radin

Sigma :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin ted aspon remizka v budejkach...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin ted aspon remizka v budejkach...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajeme

Reagovat
$dolar$

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ

NÁDHERA

Reagovat
Radar

Jenom 5 gólů? Nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Cg k výhře, ale co jsem četl online, tak byl Zlín úplně odevzdanej..i tak samozřejmě pochvala pěti branek

Reagovat
Radar

No jo Zlín měl od začátku mače smůlu, brzký gól a zraněný brankář. Už by se měli připravovat na 2.ligu.

Reagovat
$dolar$

Ne rekl jsi to spatne, Plzen byla vyborna a Zlin k nicemu nepustila

Reagovat
$dolar$

Jenom 5 golu a k tomu nasi hraci sli 5x sami na golmana a nedali

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Zlín tu ligu snad ani nechce hrát....

Reagovat
$dolar$

Diky, ale u nas by dneska nevyhral nikdo, proste to byl zapas kdy jsme hrali naprosto famozne, snad i lepe nez v poslednim podzimnim kole proti Olomouci

Reagovat
božský John

GABLONZ VYROVNAT ! ! !

Reagovat
$dolar$

A jeste pro Pavla Horvatha za gol kola a mesice To co predvedl byla nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jaba daba dúúúúú!!!

Reagovat
božský John

Ku*va pí*a koloběžka

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Studna

DYNAMO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth nedávno u Žumbery řek kámošovi, že vypadá jako Martin Kocián z Lunetiku a málem dostal do držky.

Reagovat
božský John

Tak mu měl říct že von zas hrál komparzistu v Planetě opic...

Reagovat
smazaný uživatel

On je Horst na tohle až moc afektovanej... ale zas na druhou stranu: dalo by se do Horváthovo ksichtu vůbec praštit? Nemyslim si...

Reagovat
božský John

To by byla škoda rány...i když co my víme,třeba jednou dobře mířenou ranou by způsobil to,že by vypadal jako člověk ..jak říkam..nejdřív běžej zuby a za nima horváth

Reagovat
smazaný uživatel

On se ho jednou někdo zeptá, kde si je brousí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Vzdyt to se vi, ze je Pavel vtipalek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, odteď se v Praze všichni zdraví "sieg heil"...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt pěkný, zrovna když se nemam jak dostat na stadion až se zase dostanu do Plzně tak to začne 1:1, 0:0... no, snad se pletu a stihnu plzeň v estřelecký formě...

Reagovat
$dolar$

Az nekdy pudes tak napis, muzem jit spolu

Reagovat
božský John

willi je celej žhavej...

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidíte zítra derby, under nebo over ?? Každej hoďte svůj tip díky

Reagovat
centos

2:1

Reagovat
božský John

Něco mezi

Reagovat
$dolar$

Souhlasim s Johnym

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

7:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš potvora

Reagovat
$dolar$

Kdy se naucis reagovat????

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem nereagoval, pač to bylo poslední

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

slavie - sparta je asi jasná 1, cooo?? áá dneska paráda Ajax http://afcajax.wz.cz/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, sem se lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Horváth Nejhezčí gól sezóny.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls to? Zatočil to úplně šíleně

Reagovat
$dolar$

Ja byl na stadionu

Reagovat
irik

Suverénně, ta akce před 5. gólem ..., je to machr.

Reagovat
$dolar$

Ale jeste lepe nez on hraje u nas Kolar

Reagovat
$dolar$

PS: Dneska Horvath docela kazil prihravky, nastesti to moc nevadilo.

Reagovat
irik

Ještě, že tu Spartu máte ...

Reagovat
$dolar$

Jeste nam prodejte Matusovice

Reagovat
irik

"prodejte" ? Za koho mě máš ?!

Reagovat
božský John

Křéťo,nevykrucuj se

Reagovat
$dolar$

Jej promin Ale jak si vychvaloval Horvatha a napsal tu vetu o Sparte tak me to napadlo

Reagovat
irik

Uf. Úplně mi to hnulo ...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tipy jako 7:4 to fakt díky já chcu vsadit 3 zápasy za 200kč a vy takhle O dvou jsem rozhodnutej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě padnou max dva góly, to je podle mě reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba kluby totiž poslední dobou mají jaksi vyschlý střelecký prach.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já jsem taky pro under...tak kují

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice vyhrály? A ještě k tomu 3:0? No ti se teda pochlapili.

Reagovat
$dolar$

Kde jste nechali utocniky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola za pod Večeřou hraje spíše kraj, ale v útoku to zná velmi dobře.

Reagovat
$dolar$

Ale taky to je jedinej schopnej utocnik co mate. Markovic jeste na lavicce, ale jinak ?

Reagovat
smazaný uživatel

I když až teď jsem to zapl, tak se podívám, kdo kde hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

že by trefil šlak?

Reagovat
smazaný uživatel

A Střihavka se Zeherem měli v týdnu zdravotní problémy.

Reagovat
božský John

Ty Vary..to je radosti

Reagovat
smazaný uživatel

borci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Mam radost,hlavně že ten titul má Řezníček..to je neskutečnej hráč..a Menstruátor musí dělat jedničku v repre...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Počkejte za 3 roky,to pozvednou trofej HC Vlci Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos nebyl v lize lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z rohu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
irik

Ale jakej ..., takhle do vinglu, to by se nemusel stydět ani Limberský ...

Reagovat
$dolar$

Posily do nove sezony?

Brankar - Nepotrebujeme

Obrana: bude zalezet na odchodech, ale snad nikdo neodejde a bude to OK

Zaloha: Nejspis odejde Kolar, coz bude velka ztrata, ale mohl by prijit Frejlach popripade Vacek a jeste potrebujeme levyho zaloznika , napriklad Matusovice nebo Hlouska

Utok : pracantu mame dost, techniku taky, ale potrebujeme zakoncovatele, nikdo me bohuzel nenapada, snad Jirous nebo nekdo ze zahranici

Reagovat
božský John

Hlouška ses posral v kině ne?

Reagovat
$dolar$

Nn vzdyt uz jsme domluveni i na cene

Reagovat
božský John

Já na to zapomněl...stanovuju nový podmínky: 30 mega korun+ Koláře a Limberskýho

Reagovat
$dolar$

Pozde, prvni slovo plati , druhe leze z gati.

a jinak klidne vam za nej dame Limberskyho plus 5 mega

Reagovat
božský John

Tak to se jdi bodnout ..co sem říkal prvně?

Reagovat
smazaný uživatel

4 milionky myslím

Reagovat
božský John

Takovou pytchovinu bych nevypustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 8

Reagovat
božský John

16

Reagovat
$dolar$

Rikal jsi 5

Reagovat
božský John

To není možný.....120 minimálně...

Reagovat
$dolar$

Ja se tehda taky divil, ale kdyz jsi me o to primo prosil , tak jsem si rikal ze to vezmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Brno si se štěstím poradilo s Jabloncem

kdo to psal? dyť Jablonec byl naprosto marnej a kdyby prohrál 3:0 nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
božský John

No mě to Josemo psal..máte docela levý hráče...z malýho vápna nedat..

Reagovat
soukup

a kdyby jednou...

Reagovat
božský John

Došek je prostě kanonýr...

Reagovat
soukup

no nejen on, Kalivoda netrefí na penaltě balon, i když kolem něj není 3 metry okolo žádnej hráč, Dvorník metr od kasy netrefí balón, Schneider sám před kasou napálí míč 2 metry nad... i když teda na Došana pořád nemaj, měli ste kliku, že ste hráli zrovna s náma

Reagovat
božský John

Josemo mi to hlásil..a já sem si porát říkal..nedáš dostaneš..a vono kulový..a to bylo furt něco,že máte šanci,tak jsem si říkal..tenhle zápas neprohrajem..a jak to dopadlo..

Reagovat
božský John

3:0 je moc..taky jsme měli šance..i když né tolik...

Reagovat
soukup

jn tak něco tam bylo taky, ale kromě tý Michálkovi dělovky žádná gólovka, spíš tak střely někde z hranice vápna, který ste neomylně posílali na tribunu

Reagovat
božský John

Asi tam stáli nějaký hajzlové...

Reagovat
centos

Ježišikriste to je bída.. střed zálohy neexistuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se jaksy nechytá.....no zatím můžou být vděční že nebyla odpískaná naprosto jasná penalta, takhle mají ještě šanci....každopádně baníček naprostá slabota...

Reagovat
Radar

To jo no, vedení po zápase v Liberci, rozhodne o osudu několika hráčů, které poslední dobou sledují.

Reagovat
centos

Tři zápasy měli na spravení. Plzeň, Slovácko a Liberec. Asi to nevyjde :)

Reagovat
Radar

No jo no, v příští sezoně nebudou cíle poháry, ale klidný střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal s Gebre Selassiem si tam s naší obranou hrají jak s dorostenci. Vácha nalevo nepatří a jde to vidět. Metelka neviditelný jako vždy a zbytek hraje alespoň ten podprůměr. Ještě musím vyzvednout z hráčů soupeře Gecova. Toho bych jednou rád viděl v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

To neměla být reakce.

Reagovat
soukup

gecov v repre ani omylem, teď možná hraje dobře, ale jinak nic moc, to už radši Dočkal, nechápu Slavii, že ho takhle snadno pustila

Reagovat
$dolar$

Ani jeden na to zatim nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, proč u vás nehraje v základu Polák? To hrál v těch prvních jarních zápasech tak špatně, že ho Vrba odstavil?

Reagovat
$dolar$

Ted je zranenej , ale proti Slavii nehral moc dobre a obrana nam funguje dobre, takze si myslim ze si u nas moc nezahraje Kazdopadne ted je zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dík za info .

Reagovat
$dolar$

Neni zac

Reagovat
soukup

neříkám teď, jen sem psal, že Dočkal je mnohem lepší než Gecov

Reagovat
$dolar$

Mnohem neni, je trochu lepsi, ale oba patri jen do lehciho nadprumeru, spis bych rekl dobry prumer.

Reagovat
soukup

Dočkal podle mě rozhodně patří do ligovýho nadprůměru

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne hned. Za dva-tři roky z něj bude zajímavý hráč. Důležité je, že má přehled o hře, čistě odebírá balóny a umí i rozehrát. Až k tomu přibudou i zkušenosti, tak v něm vidím náhradu za Galáska. S Dočkalem souhlasím, to samé ale platí i pro Gebreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty s tím tvým "jaksy" se taky nechytáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý, zkus to líp.....

Reagovat
centos

Reagovat
$dolar$

Dalsi penalta odpustena

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše hráči Liberce jsou úplně blbí. Blažek ví, že něco podobného už rozhodčí předtím pustil a stejně spadne. Kdyby to ustál (a ustát to rozhodně mohl), tak je sám před bránou a není co řešit.

Reagovat
$dolar$

No je to tak, ale nic nemeni na faktu ze to byl faul a ze se mela piskat penalta ( + zlutou kartu za simulovani) stejne jako je to v hokeji, kdy se vylouci oba hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vždyť my to stejně dneska prohrajeme, tak proč se u toho vzrušovat . Ten bod si prostě nezasloužíme...

Reagovat
$dolar$

Nezaslouzite ale ukopete

Reagovat
Radar

Tahle narozdíl od té první nebyla 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Banik dnes oplatil Liberci remízu a strašný výkon z podzimu ...

Reagovat
Radar

Asi tak, ty zápasy byly téměř identické.

Reagovat
$dolar$

Škoda Liberce, hral velmi dobre Ale pro nas je dobre ze ziskali jen boda

Reagovat
$dolar$

PS: Uz jen 8 bodu

Reagovat
Radar

Pořád tu šanci živíš, jo ?

Reagovat
$dolar$

Pohar to jisti

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nejde fotbalově, musí se to vydřít, to hráči splnili. Samozřejmě bída, ale to má Liberec za ten podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak baníček nejlepší u nás (kokote...) byl dneska tak trapný že je mi snad poprvé v sezoně vážně líto že Liberec nevyhrál, ještě když se někteří místní Baníkovci vysmívali kvalitě libereckého kádru....vždyť Baník jenom prasil a okopával, přes to se těžko dalo něco vymyslet a takhle se hraje na tabulkového chudšího souseda? To bys blil Ivánku....Královec to má minimálně za třicetník....snad se v Liberci najde nějaký "spravedlivý cikán" který bude aspoň natolik chytrý že najde jeho auto....

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí zápasu:

Dopředu jsme nepředvedli vůbec nic, ale ono se bez útočníků taky hraje hodně špatně. Vzadu jsme pak občas taky slušně hořeli (Váchovi to nalevo prostě nejde), střed zálohy se těžce nechytal (Metelka jel do Liberce na výlet, kde byl Hable?) a zbytek hrál velký podprůměr. Nakonec musím konstatovat, že nás dnes několikrát podrželi rozhodčí.

Vašek - 6 (Co musel, to chytil.)

Vácha - 3 (Techniku a rychlost má, ale nalevo mu to prostě nejde.)

Neuwirth - 5 (Dnes ani moc nehořel, párkrát naopak i podržel.)

Marek - 5 (Jistota.)

Zawada - 4 (Bojoval, dřel. Ale vepředu nic moc.)

Metelka - 2 (Za celý zápas jsem ho neviděl, ale na idnesu je napsán v základu, tak tam asi byl.)

Otepka - 4 (Bojoval, ale nic z toho.)

Mičola + Lička - 3 (Oba marní.)

Rajtoral - 4 (Když není forma, tak není forma. Není to Rajty, jak ho známe z loňska.)

Markovič - 5 (Příjemně překvapil. Měl občas zajímavé záblesky, takže jsem na něj ještě zvědavý)

Největší plus z našeho týmu tak má u mě trenér Večera, který měl úplně luxusní svetr. (Ten si chci taky pořídit.)

Reagovat
$dolar$

- za ten svetr, taky chci takovej

Reagovat
Radar

K tomu Rajtymu - z předloňska

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...

Reagovat
centos

Hehe, svetr se taky líbil. Podobný mám z Marks & Spencer, asi půjdu mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? A ty jsi z Ostravy? Vím, že tady MaS otevřeli na podzim novou pobočku, ale ještě jsem tam nebyl.

Reagovat
centos

Jo. Jo. Je velká a mají tam anglické potraviny, takže tam chodím celkem často :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hned příští týden tam musím zajít . Mám docela úchylku na pořádné značky (Gaudí, Jack Jones atd.), ale MaS ještě nemám. Dík moc za tip. Jsem ti zavázán .

Reagovat
Radar

Nechci vás zklamat, ale řekl bych že to byla mikina a ne svetr. Poprosíme Karla o vzorek.

Reagovat
centos

Za "taktické" střídání v nastavení nedík. Tohle u nás vidím fakt nerad..

Kolik balónů šlo přes střed a kolik přes kraje? Proč je najednou střed neschopný?

Reagovat
Radar

Bud' chybí Galas, nebo prostě není forma.

Reagovat
$dolar$

Protoze tam mate prestarlyho Otepku ...

Reagovat
centos

Na podzim to nevadilo.

Reagovat
$dolar$

Protoze byl o pul roku mladsi

Reagovat
centos

to bude ono

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Rossiho

Reagovat
sosna

Reagovat
$dolar$

200. pro Horvatha, ten si ji skutecne zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,podava ted vskutku vynikajici vykony

Reagovat
centos

A spolukomentátor Němec? Co to je zač, kde ho vyhrabali?

Reagovat
smazaný uživatel

Josef Němec? To je ten co hrál ve Spartě, v Mexiku, v Drnkach, v Budějkách, v Příbrami tuším taky...

Reagovat
$dolar$

Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni samozřejmě taky.

Reagovat
centos

Se mi zdá často mimo mísu.. ale asi jsem zaujatý, bo ho nemám rád od doby, co na podzim tvrdil, že "slávisti zavedli anglický model fandění, kdy jedna tribuna odpovídá druhé" nebo co to tam mlel..

Reagovat
$dolar$

A je to taky trener nasich plazovych fotbalistu

Reagovat
Radar

V anglii se může fandit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Nemusíš brát všechno tak vážně

Reagovat
centos

Asi jo, když moc neřveš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Si ani nedokážu představit, kdyby dneska hrálo cirkus Humberto duo Neuwrith - Bolf, by nás Blažek s Keričem zadupali do země. U Blažka bych se pozastavil, talentu má, že by se mohl vysmát celé Gambrinus lize, fakt škoda, že to je (byl?) vymatlaný alkáč, snad si to v té hlavě srovná, mohl by být budoucností naší repre. Ještě mám v živé paměti jeho famózní sólo proti Alkmaaru, ale to už je nějaký ten rok zpátky.

Je vidět, že hráči na sobě mají psychickou deku, snad jim bod pomůže. Nemáme tak špatné fotbalisty, abychom si nedali tři přihrávky po sobě. Psychika je prostě svině a na hráče Baníku se toho nakupilo hodně. Hodně nám ubližuje, že náš klíčový hráč Otepka je z formy, to je ten tahoun na kterém závisely individuální výkony ostatních, po odchodu Galáska je ot dvakrát tolik vidět, ve středu není nikdo, kdo by teď dokázal diktovat tempo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Blažkovi je úsměvný, co už stihl a je mu pořád 21. Bohužel je s ním asi konec, když ho dokupy nedokáže dát Jarolím, když Karl prodá 3 nebo kolik jeho spolukaličů aby byl klid a stejně je to prd platný. Smutný že ho v Liberci nenutili si udělat aspoň střední nebo učňák (když už ho víceméně odtrhli od rodiny), to by na blbosti neměl čas. Ať si říká kdo chce co chce, tohle je to nejlepší jak mladý udržet v klidu. Pamatuju jak před lety Rosický ukazoval maturitu z nějaký falzl školy, sice známkově katastrofa, ale dal to.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď, když už se mi ten náš marný výkon uležel v hlavě, tak bych chtěl hráčům vlastně poděkovat. Jestli budou nadále předvádět takové trapnosti, tak budeme na Bazaly chodit zdarma až do konce sezóny . Ne, že bych tam nechodil i tak, ale vstupné zdarma mě potěší vždycky .

Reagovat
Radar

To zase bude vandráků

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ti to vadí? Kdo by tam přišel (kromě 5,000 věrných), když hráči předvádějí tohle. I lidi na ochozech se umí zapojit do fandění, a pak to hned vypadá lépe...

Reagovat
Radar

Protože vandráci, fandí jenom když se daří, pokud jsou výkony mužstva slabší tak dokážou jen nadávat a ne povzbudit.

Reagovat
$dolar$

Takze jsi radsi kdyz chodi jen 5 tisic lidi?

Reagovat
Radar

Raději 5000 fandících než desettisíc velkou bandu protivných blbečků, kteří nevydrží ani 20 vteřin podržet choreo. Mám radši fans kteří povzbuzují.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě ti vandráci někdy štvou taky. Třeba sedím na tribuně se stříbrnou VIP a vidím, jak někteří už pět minut před koncem první půle odcházejí dolů, aby dostali co nejrychleji párek (u nás ve VIP se rozdávají párky zadarmo). A to jsem potom z nich na nervy, protože oni nepřišli na fotbal, ale na jídlo.

Reagovat
Radar

Typický příklad moderního fanouška(diváka)

Reagovat
$dolar$

No me treba dneska nasrali lidi v Plzni Misto toho aby zustali 5 minut, aby podekovali za vynikajici vykon , tak se zvedli a hromadne odchazeli, az mi bylo za ne trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám zkušenosti takové, že když je návštěva alespoň kolem 12 tisíc, tak se fandí vždycky. Zbytek stadiónu to prostě strhne. To, že nefandí tribuna je už víceméně očekávatelné a za malou vyjímku bych ještě považoval utkání s Plzní. Tam to bylo na konci takové, že většina lidí odešla dávno před závěrečným hvizdem, ale asi se jim nebylo moc co divit.

Reagovat
Radar

ALe bylo se co divit snaha hráčum se nedala upřít, vandráci jsou prostě líní.

Reagovat
centos

A to mi osobně vadilo nejvíc. Nemám problém, že více lidí přijde, když je hezky, hraje se dobře, minule se vyhrálo atd.. Byl bych samozřejmě radši, kdyby chodil plný dům furt, ale jsme v ČR a tak to tady bohužel nefunguje. Pokud ale někdo přijde jednou za čas, píská, nadává a odchází předčasně, tak bych ho tam nejradši už neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je dobrý, se to vůbec nedá srovnávat s Příbramí, to bylo na kriminál, dneska dřeli, když už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to viděl s Příbramí? To mi ani neříkej, že jsi tam jel...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych tam měl jako jet?

Reagovat
$dolar$

Protoze z Pribrami nemas video...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi jako chceš říct, že jinak si o zápase obrázek nemůžeš udělat? Díval jsem se na sestřih + slyšel jsem názory, proč z Příbrami odjeli bez bodu a vůbec se nedivím, že jim po tom zápase nechali zaplatit vstupné.

Reagovat
$dolar$

Ja jen tlumocil ....

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohodě, ten den jsem to ani vidět živě nemohl, protože jsem jel na oslavu narozenin, tak mi jen blikaly smsky, jak to pěkně prosrali...

Reagovat
$dolar$

Koho bys chtel misto Vecery na misto trenera?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Večeřu.

Reagovat
$dolar$

To chapu( 2. nejlepsi trener ČR ), ale kdyby byl odvolan

Reagovat
smazaný uživatel

stačí kdybys nenapsal "Vecery" a odpověděl by ti normálně

Reagovat
$dolar$

Jeeežis tak Večeři

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, tak jsem to nemyslel, kdyby náhodou Večeřa jednou odešel, rád bych na jeho místě viděl našeho Vrbu. Ale to se ti asi neposlouchá moc dobře.

Reagovat
$dolar$

Ne , to opravdu neposloucha. A horsi je to, ze si myslim ze pokud byste mu nabidli misto tak by od nas odesel

Reagovat
$dolar$

PS: A nechapu jak to delas, ze se s tebou nekdy da normalne pobavit a nekdy ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to pořád ostravský srdcař.

Reagovat
centos

Jsem taky za Vrbu. A doufám, že by to vzal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se tehdy na to na fotbalzive.cz nedíval v domnění, že z Příbrami žádné přenosy nejsou. Myslím, že to říkali ještě před spuštěním toho serveru v BBV, že z Příbrami se kvůli technickým podmínkám vysílat nemůže. A dneska o tom tady na nějákém fóru taky byla řeč, takže jsem si domyslel, že jsi tam asi byl, když na fotbalzive to sledovat nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo letos méně spravedlivé utkání než Slovan - Baník... Měli to být jasné 3 body pro Liberec. Škoda no

Reagovat
$dolar$

Ale bylo , cele Plzenske jaro

Reagovat
božský John

To zas s Tebou nevydržíme..porazíte 2 průměrný týmy(když je vemu dohromady tak je to průměr) a zas nahoře počítáš,jak daleko to máte vod pohárů..

Reagovat
$dolar$

A vsiml sis smajlika?

Reagovat
božský John

vono jak se to veme..může znamenat smích nebo radost že to máte za pár

Reagovat
$dolar$

Nn , byl to sarkasmus

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že Plzeň je asi celkově nejsmolnějším týmem sezony letos, ale ten dnešní zápas mi bylo Liberce vážně líto, Gebre a Dočkal si to na pravý straně dávali nehorázně... řekl bych, že hráli spíš s Čáslaví než s Ostravou .. prostě dneska Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba Slavie - Banik ???

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba Baník - Liberec .. ?

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER BANÍČKU !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zitra vyhraje slavka a bude to super !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty palce jsou na facku...

Reagovat
$dolar$

Na pest

Reagovat
smazaný uživatel

na vypíchnutí oka

Reagovat
$dolar$

Dratem

Reagovat
smazaný uživatel

nn, tím palcem

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

bacha na ty palce...

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Tak to vidim,že nejzajímavější derby bude podještědský....tam jde o čest a o poháry...v tom zítřejšim jde pouze o čest...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby Sparta jeste vyhrala a treba docela vyraznym zpusobem napr. 0:3 mozna by to s psychykou slatancu zamavalo natolik ze by se sesypala a treba bychom ji mocnym finisem dohnali...ale i kdyby se tak nestalo stejne jde v tomhle zapase vic nez o cest protoze Sparta potrebuje kazdy body v boji o druhej flek jako sul a body v privezeny z edenu budou vyvazeny zlatem

Reagovat
smazaný uživatel

paradni vysledky pro sparticku kdybychom zitra nahodou bouchli tak preci jen jsme stale druzi,ale uz jsme davno mohli mit klid v tom boji o druhej flek nebyt tech dvou nestastnych domacich remiz no zitra to muze dopadnout jakkoliv i kdyz nejpravdepodobnejsi mi vychazi remiza

Reagovat
Staenly10

"kdybychom náhodou bouchli"

Reagovat
smazaný uživatel

taky se musím smát

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim proc to vsichni berete jako hotovou vec zvlast podle tech vasich slavnych poslednich vysledku a predvedene hry rikam - kdyby mela rozhodovat vykonost byla by to remiza protoze slavie ted rozhodne nehraje lepsi fotbal nez sparta,jaro ma docela tragicky a jen diky stesti se to jeste neprojevilo bodove

Reagovat
Staenly10

Tak popichuju ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to se divim ze je to jen popichovani,cela slavisticka obec si nepripousti ani remizu natoz aby sparta vyhrala a jestli se nam to podari a zrovna my budeme prvni co vyhrajou v edenu budu kurva stastnej a zapomenu na to ze ani po dvou letech nemame titul,tohle by mi to vynahradilo

Reagovat
smazaný uživatel

Za prd to stálo akorát v Jablonci, jinak předvedená hra není nejhorší, byť do podzimní má daleko. I v té Olomouci jsme druhou půlku hráli slušně, jen to tam nepadlo. Se občas stane.

Reagovat
$dolar$

Ze skromnosti bych pripomnel Slavia - Plzeň , kde nebyt chyb rozhodciho tak minimalne ziskame bod

Reagovat
smazaný uživatel

a taky zapas s banikem kdy banik mel minimalne taky brat bod

Reagovat
Staenly10

A jéje,je to tu zas... Brát to takhle,tak si třeba Sparta zasloužila 3 body ve 4 zýpasech...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nerikam ze Sparta hraje suprove a ze nema v lize vubec zadne soupere,konkurenci,ja totiz hlavu v oblacich nikdy nemel narozdil od slatancu proto rikam - kdyby mela rozhodovat vykonost mela by t byt remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, to už se to probralo, Slávka sice vypustila poslední čtvrthodinu, ale zase až tak ji nevypustila. Kdyby rozhodčí pískl ten nepísknutej gól, tak už by nepadl ten třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzes vedet ze uz by ten treti nepadl??

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Slavia by pouze intenzivněji bránila o nějakou minutu dřív. Po tom druhém platném góle se úplně změnil styl obrany - k tomuto by došlo jen v jiné minutě. Viděl jsem záznam až o čtyři dny později, znal jsem výsledek, takže ten konec zápasu jsem sledoval zvlášť pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nemuzes s jistotou rict - jake by to bylo.Jake by to bylo kdyby Sparta udrzela proti Zahrebu vedeni a postoupila by,jake by to bylo kdyby v derby Kisel vyrovnal na 2:2 a tak dale a tak dale.Plzen dala proste 3 goly,presto prohrala 3:2,stat se tohle na Sparte resi se to jeste tyden stejne jako ta penalta nepenalta v olomouci,pritom v Liberci s Bohemkou se penalta skutesne piskla a pak se odvolala a ani ten vecer se to neresilo,rozhodci nedostal zadnej flastr,ale v pripade Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě - s jistotou to tvrdit nemůžu. Pouze s vysokou pravděpodobností. Ale absurdní "kdyby" tady věčně řešíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

za prd vase hra stala misty uz v zapase s Plzni kde jen diky rozhodcim jste brali tri body,potom jste nahovno hrali proti v 10ti hrajici bohemce,nic moc jste predvedli i s banikem,v Jablonci to byla jeste vetsi bida,v Olomouci katastrofalni prvni pule...je toho malo??muzete jen dekovat dablu ze vedete porad o 11 bodu

Reagovat
Staenly10

Ne,můžeme děkovat neschopnosti ostatních týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proto rikam dablu protoze to jinak takovou souhru vysledku nejde ani nazvat

Reagovat
smazaný uživatel

takovej fanda a ty špekuluješ o prohře svých rudých ďáblů..tss

Reagovat
smazaný uživatel

jen myslim na zadni vratka

Reagovat
smazaný uživatel

Mám taký pocit že ani Žižkov a ani Zlín nevypadnú...a moje pocity ma nikdy neklamú!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je jednou poprve...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Sparticku a jeji vyhru nad v oblacich letajici Slavii Sparta Praha !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stadionem jmenem Eden

zní hlasitý řev

v praze je jenom klub jeden

každý zněj rve se jak lev.

Ani ted to jinak nebude

Slavie nevyhne se ostudě

Koukni se těm klukům do očí

Řepa a spol. s nimy dnes zatočí

Levá pravá hlava pata

sem tam nějaká klička

tleská tomu na tribuně

i pan Werner Lička.

Nová Sparta už je tady

jako dřív ŽELEZNÁ,

kdo by tvrdil nějakej opak

tak to ještě nezná.

je tu konec vyhráli sme

na Letné se slaví

konečně jsme ukázali kdo jsou v Praze páni

Reagovat
smazaný uživatel

on ten tvůj úsměv zmizí

Reagovat
smazaný uživatel

no spis doufam ze zmizi ten usmev ty drtivy vetsine ktera se mysli ze je to dneska jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Pěkná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už zase nemůžu dospat, nějaké Velikonoce slavím asi jako Ramadán, protože dnes je fotbalový svátek...derby! Ač si to někteří slávisté nepřipouštějí, tak zápas to bude vyrovnaný a bude o jednom gólu. Oba týmy se střelecky trápí a forma slávie je poslední dobou opravdu bídná a jediný, kvalityneztrácející Černý marodí Každopádně derby je úplně jiný zápas, jde o čest.. Na Efotbale 3 ze 4 odborníků tipují remízy a Dovalil těsnou výhru Slávie 2:1.. kdyby to tak bylo-vůbec by mi to nevadilo.. Podle mě derby nemá favorita, ale pevně věřím ve výhru Slávie.. Tak čuussssssSlávie Praha!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole,včera sem trpěl u baníčku,první poločas naprosto marnej,penalta tam byla jasná na Dočkala a jen chybou rozhodčího ho slovan nekopal,ve druhém poločase se baníček trošku zvedl a konečně sem viděl v akci Markoviče a nebyl vůůůůůbec špatnej,snažil se,nabíhal,bojoval,lepší než zeher....Jinak,nejlepší hráči,klasika Rajtoral(ten asi po sezoně pujde pryč),potom Zawada,Vácha,Marek...Naprostá marnost byl Neuwirth ale jen u jednoho hráče sem se divil,co tam xe a to byl ve středu zálohy Metelka...ten kluk byl naprosto mimo,nestíhal,nebyl vidět... ale jinak bod z liberce naprosto zlatej

Reagovat
Radar

Neřekl bych že Rajty půjde, měl i lepší sezónu a nikam se nehrnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Dočkala něco bude, tuto sezóny se mi úplně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,hrál vyborně,společne s gebre-černochem baník měl nehorázne štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

jj hra Slovanu byla včera dost dobrá, ale chtělo by to i zmínit, že za jaro byste měli Lukeše vypleskat...co jsem viděl, tak spálil už dvě tutovky a kvůli němu ztrácíte body...

Reagovat
smazaný uživatel

a uplně vždy nastejno,jak na slávii,tak na slovanu,uplně stejný šance...mno nic,ted jedem na střížkov,doma zlín a je tu spartička

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už se na ten zápas těším, doufám, že se vám vykartuje Otepka a Marek v posledním zápase před náma

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom budu chodit kanálama pod metrem pač dostane alespon 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu, když vám nebudou hrát ti nejlepší, tak mě ta výhra tolik radosti dělat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sem zvědav,estli za spartu v utoku nastoupí můj někdější spolužák ze školy jeslínek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej kéžby, mám ho vyhlídnutého jakou budoucí hvězdu Sparty dlouho, ale oni ho ne a ne postavit...Patří mezi moje oblíbence...celkem čumím, že je tady na derby na dnešek v předpokládané sestavě - snad ho tam Chovanec dneska dá.

Reagovat
smazaný uživatel

von si to zaslouží,hraje dobře a nechoval se jak namachrovaná hvězda,ne jako necid na škole..a v hlavě měl necid eště víc prázdno...

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš zmapované všecky mladé z Prahy vidím

Reagovat
smazaný uživatel

to ne,jen sem měl štěstí(smůlu) na školu k nám chodili jeslínek,šimunek,dočkal,zelinka,co kope za juniorku slávie,necid do prváku či druháku,potom přestoupil jinak a gecov tam chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka, nadherny přijmení

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuji,jak jesle nastoupil za spartu na arsenalu,za 3 dny ho potkám ve škole,ptám se ho,jaký to bylo,jaké pocity a on mi řekl,že super ale že netušil,že sol cambell je tak vobrovská opice neřekl opice ale že je vobrovskej

Reagovat
$dolar$
Reagovat
fantomas

Docela ostuda, když v ostře sledovaném derby hraje jen jedna strana. Taková Sparta by se měla porážet minimálně o tři branky. Nicméně vzhledem k tomu, že dnes měli rudoši víc štěstí než rozumu, ten bod neni tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

herně jste lepší byli naprosto jasně, ale v první půli to bylo 2:1 na gólovky a i v druhým jich Slávia taky neměla mnoho - Pekhart, Švento. Zapoměl jsem na něco?

Reagovat
fantomas

V druhý měl Pekhart minimálně tři...

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tak jmenuj. Kdy?

Reagovat
fantomas

Minuty ti fakt jmenovat nebudu, to po mně nechtěj...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavičky v 69. a 87., ten gól padl po jeho průniku v 84.

Reagovat
smazaný uživatel

jednu beru, ale druhou si vzpomínám jen vyhranej souboj a nedůrazná hlavička nad bránu, která se opravdu gólovkou nazývat nedají. To už víc gólem zasmrděla příha Bergera na Holendu

Reagovat
fantomas

No a pak pálil Švento, nebo kdo že jo...jak se vytáhl Blažek.

Reagovat
fantomas

Těch golovek tam fakt v druhý puli bylo aspon pět, kdežto Sparta se nezmohla ani na jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám - se hrou absolutní spokojenost, nechce to tam padat. Že by scházelo Krajčíkovo rychlé vytažení míče, Tavaresova nahrávka a Necidova dorážka? Jo holt jsme byli zvyklí chodit až do kuchyně a teď se nějak šprajcujeme ve dveřích. Ale tak Sparta tam ani nenakoukla, ten jejich gól a potom ta šance, to byly jen náhodné odrazy v zrcátku.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi myslíš situaci, po které padl gól

Reagovat
fantomas

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zapoměl jsem na Belaida. To byla gólovka jak barák, každopádně když je Belaid kopyto a v situaci dva na gólmana netrefí ani kasu, tak si to opravdu může vyřídit jen sám se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle prosím o vysvětlení sousloví "víc štěstí jak rozumu" v souvislosti se dneškem. Byla horší, ale štěstí? Kdy

Reagovat
fantomas

Štěstí v tom, že máme Fořta, například...

Reagovat
vitasrp

Oproti Bestovi je to pohádka..

Reagovat
smazaný uživatel

retardi sou to oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku trapné a zbytečné vykecávání se ze situace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, úplná spokojenost se hrou, jen to tam nechce padat. V Olomouci to bylo podobné, druhej poločas celej náš a dostali jsme gól z ojedinělé akce. Jinak dneska dobrej fotbal, neporazitelnost trvá, jsme o kolo blíž k titulu - až na výsledek spokojenost.

Reagovat
centos

"loženka" hrozné slovo..

Reagovat
irik

Bod je málo, určitě zklamání. Ze slávije se ty body vozit musí, co se dá dělat ..., ale samozřejmě tleskám sláviji, úctyhodný výkon .

Reagovat
smazaný uživatel

zápas nic moc a zklamali mě spartani...v ochozech jich bylo tak 5x víc než baníkovců a tařka nebyli slyšet a nazávěr...švento je maser,ty nužky byly par exellance

Reagovat
centos

Přesně, taky mě zklamali. Slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

to i my sme byly líp slyšet před tím měsícem

Reagovat
centos

To jsem si taky říkal. Bylo nás 600, slávistický kotel byl přibližně stejně velký jako dnes a když jsem si to pak na netu pouštěl, tak jsme byli slyšet hodně často a hlavně víc jak dneska sparťani..

btw divím se, že se ještě neobjevily zprávy o zavražděných dětech nebo zapálených autobusech..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Bonym to tak horké nebude, v těžších zápasech proti Liberci a především teď v derby úplně vyhořel, ještě na sobě musí hodně pracovat. To i ten Holenda byl dnes aktivnější.

Reagovat
božský John

Chosé říkal,že hrál pod injekcema..tak se nedivim že hrál tak jak hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie si titul zaslouží, ale toho bodu z Edenu si vážim, pokud je Slávie o tolik lepší a Sparta tak k ničemu, tak sme tam měli jednoznačně prohrát... nakonec sešivky zachraňovali v posledních minutách! ale netvrdim že hráli hůř

Reagovat
smazaný uživatel

To ani tvrdit nemůžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

V průběhu druhý půle jsem si říkal, že i kdybychom dnes se Spartou prohráli (což by pravda zamrzelo), o titul strach nemám. S takovouhle hrou musíme přejet každýho, to byl snad nejlepší výkon sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon v sezóně a pouhá remíza. Besta zklamal, ten půlrok mimo je znát. Moc jsem nechápal střídání Belaida, jít dolů měl Jarolím. Ale jinak paráda, Švento fantasticky, Hubáček skvělej i dopředu, Franto vítej zpět.

Jen pro ty, kdo budou cpát Řepku do repre - dneska měl jedno dobré vypíchnutí míče na hranici vápna, jinak jen trapné odkopy většinou do outu a při gólu nepřistoupil k hráči. Ze Sparty bych vyzdvihl leda Kucku, to měla Sparta z prdele kliku, že jim ho Bílek nabídl.

Reagovat
irik

Zeman hrál výborně, Kadlec se jeví parádně, naopak Žofčák zklamání na celé čáře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl špatnej, hodně makal. A ta jeho přihrávka šajtlí byla luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec se skoro nedostal k míči. Jednou udržel dobře míč, jednou šikovně patičkou prostrčil na Bergera, to bylo z jeho strany všechno. Chovanec se očividně inspiroval Machedou, ale efekt to rozhodně nepřineslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo šajtlí...

Reagovat
irik

Chyběli mu spoluhrái, na to aby to rozhodoval sám zatím nemá, ovšem vypadá to, že jednou určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že byl na hrotu sám, tak i tohle stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec ? kdyť se nedotk míče, ten "supertalent"

Reagovat
irik

Ty jsi slávista, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem. Kadlec bude za pár let hvězdou, ale nasadit ho v derby jako brejkového hráče? .. na to fakt nemá zatím

Reagovat
irik

To mi stačí .

Reagovat
smazaný uživatel

příště koukni na fotbal. Nebylo to kdovíco, ale i tak je to lepší, než koukat do zdi

Reagovat
božský John

Na svůj věk a na to že to hrál prvně,tak já myslim že dobrý..docela šikovnej je..

Reagovat
smazaný uživatel

To je Spartě houby platné, když vyloženě potřebovala dalšího hrota schopného udržet míč, ale tak možná tím Kadlece v Evropě ještě více zviditelní a v létě naplní prázdnou kasu...

Reagovat
božský John

No já myslim,že to udělali dobře...takhle nasbírá zkušenosti když už nic jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Sbírat zkušenosti je pěkné, ale Sparta potřebovala, aby tam vepředu někdo podržel aspoň chvíli míč. Kadlec by měl hrát za "B", druhá liga je pro něj lepší, zatim má dost času. Jenže Sparta ho nechce jako oporu, ale jako prostředek jak vydělat, jestli se mu povede v létě MS, tak ho střelej první nabídce. Trochu mi připomíná osudem Juna, ten taky od 17 let pořád vyhlašován velkym talentem, ale po těch 5-20 minutách za zápas moc zkušeností nenasbíral. Pak se mu půl roku dařilo dorážet míč do brány a hned šel. Jak dopadl všichni víme, nemusela by Sparta takhle zkurvit i Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól bych Řepkovi nevyčítal, to byla jasná chyba Žofčáka, který tam šel na půl plynu a následně prohrál souboj s Pekhartem. Řepka nehrál rozhodně špatně, že tam měl nějaké odkopy se dá pochopit vzhledem k tomu, že Sparta byla pod obrovským tlakem.

Švento to sice větrá pěkně, ale co z toho, když finální fáze v jeho podání nemá kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepíšu, že je to čistě jeho gól, začal to chybou ten Žofčák, ale Řepka tam pak stál špatně, vedle něj byl ještě někdo a ani jeden nikoho nebránili. On to nezpůsobil, ale mohl to napravit. Ty věčný odkopy mi připomínaly to, co občas dělá Brabec a ono je to na hovno, akorát dáš soupeři míč a valí se na tebe útok za útokem. Zase tolikrát nebyl v takový nouzi, aby to musel dělat.

Švento by měl víc střílet, ale zase to ber tak, že zatáhl míč do vápna, nabalil na sebe 2-3 hráče a pak z toho byla mela ve vápně. Hlavně má hlavu nahoře, to v lize moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně ocenit je třeba i výkon Sparty. Na jejich současný možnosti výborně bránili a brejky měli nebezpečný. Pepa tentokrát

Reagovat
smazaný uživatel

FC HOSPODA ! ! !

Reagovat
božský John

zřejmě slušnej oddíl..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Druzí na Slavia cupu, velikonočním turnaji, porazil je bohužel tým TV Nova, když Olda Farský nedal rozhodující pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dementní seriál

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli to dobre sestrihane + zpomalene zabery ... lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se díváš na tak idiotský seriál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý jo... No proti gustu...(i když...)

Reagovat
irik

Jak je na tom Matěj s Libuškou? Moc mu fandím, úplně jsem na to zapomněl, ještě, že je to na netu .

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes viděl, jak se muchluje Olda v šatně s Libuškou, tak se pak s Okldou ve finale pohadal, utekl do šatny, a dvě minuty před koncem se vratil na hřiště, a 10 sekund před koncem srovnal na 2-2, a šlo se na penalty

Reagovat
božský John

Jo to sem viděl..sem přepínal na primu a von mu to zrovna šoupnul mezi nohama...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to byl Janda

Reagovat
irik

No, a zasunul?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, to asi ne, ale přišel Olda pozdě na zapas

Reagovat
irik

Já mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu nedal, a předtím v šatně taky nezasunul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pech

Reagovat
božský John

My se bavíme o seriálu Ulice,né o klucích z nároďáku...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ujfaluši schání dobré nabíječky co?

Reagovat
božský John

Jojo...ale Féňa taky..blondýna v minisukni je pěkná kamarádka..:)

Reagovat
smazaný uživatel

jj kamárádka prej

Reagovat
smazaný uživatel

Libuška mu nedá

Reagovat
smazaný uživatel

wtf???

Reagovat
Tsigi

Já to přepl po derby :) a už i v nováckejch seriálech používaj bullet time

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hned vzápětí nasleduje mnohem mnohem lepší serial, a to Přátelé

Reagovat
smazaný uživatel

To už schvaluju

Reagovat
božský John

Jinak to byl dobrej zápas,Slávije jednoznačně lepší..Sparta nebezpečná v 1. poločase..kdyby Kucka dal branku tak je vymalováno....jinak Pekhart Švento

Takovej předkrm k podještědskýmu derby..:)

Reagovat
božský John

Jinak Besta...ten nemá ve sláviji co dělat,nepředved nic...Fořt se apsoň dostal do zakončení a pokecal si s "Jardou"...

Reagovat
Tsigi

Tak remíza docela zklamání

za gol mezi Řepkovejma nohama to lehce kompenzuje ztrátu dvou bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Janda je BŮH, ALLÁH i SIDDHÁRTA dohromady. Neumím si představit krásnější gól, než řepákovi mezi nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se smal ...

Reagovat
božský John

Janda to je hvězda,která se ti nezdá....

Reagovat
smazaný uživatel

Před přáteli

Reagovat
božský John

Já furt říkám,že Chandler je jak kdyby mi vypad z oka..charakterově...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší borec

Reagovat
irik

Akorátjak potom změní dabéra, je to na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Aleš Procházka, sice to je jen na měsic, ale neda se nic dělat

Reagovat
Liquid

Jablonec a Liberec musí přeskočit Spartu

Reagovat
božský John

Vyřídim:)

Příští tejden je sna dkonečně porazíme...dycky když hrajou u nás tak polehávaj,hrajou houno a z nějakejch náhoďáků to uhrajou..to se snad změní..:)

Reagovat
božský John

chudák katano..na idnesku řikal,že to bude minimálně 3:0...

Reagovat
$dolar$

Pan Chladek to neprezije

Reagovat
božský John

Ještě tam nevidim Kocka a Ravanelliho,soudruh black pirate uznal že to je zasloužený

Reagovat
$dolar$

A behna Dominicka prispela?

Reagovat
božský John

DominičkaABnegativHIVpozitiv? ne e..zatim ne..je tam Lama,kraxna...slávisty a black pirate

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo jestli nekdo z tech lidi chodi i sem

Reagovat
božský John

Jedinej Psychor..a kdyby ten šmudla z Kytlína Kocek byl tady ivosek tak bych se nedivil..já tam chodim jenom číst ty diskuse protože to je strašná sranda...

Reagovat
$dolar$

Tak cca. pred 4 lety jsem tam taky casto prispival ( dokonce mam hanbaty fotby dominicky) , ale pak me to prestalo bavit a delam to samy co ty, parkrat tam zajdu a prectu si ti jejich diskuze, nekdy je to opravdu vtipny

Reagovat
božský John

To jo..hlavně když je tam katáno...jak z něj všichni maj srandu(hlavně bar12345)

Reagovat
$dolar$

Jak Kocek tak katano jsou legracni

Reagovat
božský John

To jo...když přijdou slováci,tak i gurt je dobrej... ale nesnášim kokoty typu Liposukjan

Reagovat
$dolar$

Tak nektery jsou uplne mimo, a nektery jsou celkem v pohode , rad mam treba - MartinHSJ, hrebicek, Malimola Malimej a je jich vic , akorat si je ted nevybavim

Reagovat
božský John

Jo hřebíček je dobrej..a chachris taky...reinkarnace obraceče kalendáře taky...

Reagovat
$dolar$

Ty ses puchejruv stin , vid?

Reagovat
božský John

Sice mam stejnej nick a sám jsem koukal že tam někdo takovej je ale nejsem...

Reagovat
božský John

jako na ajsku mam stejnej nick...

Reagovat
$dolar$

Jen jestli nemlzis

Reagovat
božský John

Tobě bych nelhal

Reagovat
božský John

Navíc nejsem sešívka..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nick?

Reagovat
$dolar$

Radsi nepovim

Reagovat
smazaný uživatel

OT: koukal jste nekdo na Masters?

Reagovat
božský John

Kenny Perry docela smolař...viděl sjem 2 dny..ten poslední bohužel jen sestřih na jurosportu...

Reagovat
smazaný uživatel

mega smolař, tři z posledních jamek minul asi o 10cm, potom v play-off už to srali všichni, asi nervozita ..

Reagovat
božský John

Tak to je jasný,ten Argentinec byl celou dobu takovej v pozadí,ale je dobrej..šikula..chad Cambell vepředu od samýho začátku..1. den měl fantastickej(nebejt tech double bogey na posledních 2 jamkách) Jinak toho Perryho mi je líto no:(

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda no, nebyl to náhodou jeho poslední turnaj?

Reagovat
božský John

Nevim..myslim že akorát Player hrál poslední turnaj...52. a je mu někde hodně přes 70...

Reagovat
smazaný uživatel

aha no já golf pravidelně nesleduju, jenom když zasednu k televizi náhodou

Reagovat
božský John

Já taky ne..sem tam mrknu...

Reagovat
Liquid

pro božského Johna: teď chodit na Jablonec je krása ne? Konečně hrajete zajímavý fotbal, přál bych vám ať skončíte druhý ikdyž to bude těžký, ale s fotbalem co jste hráli zejména za Paličky, ale i Rady, se dnešní stav nedá srovnat, to je nebe a dudy. Takže hodně štěstí do Jablonce a po HorníkoPeltovsku "hodně jablek" přeji.

Reagovat
božský John

Děkujem za přání..krása to je..konečně pěknej kombinační fotbal,né úpornej boj,ale co mě mrzí je tam návštěvnost..a když na Budějky přišlo 3500 lidí tak na Koberec by mohlo bejt vyprodáno..doufejme že Spartu ještě proženem..:)

Jinak souhlas..oproti loňsku to je jak nebe a dudy..

Reagovat
$dolar$

Jj a fandil jsem Cabrerovi

Perry mi nebyl sympatickej a jeste jsem fandil Mickelsonovi ten si je dohanel a ty rany parada, skoda ze potopil do vody

Reagovat
smazaný uživatel

mě se na Cabrerovi líbilo, jak to nakonci napálil do stromu, ale ještě zachránil... strašně nesympatickej mi byl ten Japonec

Reagovat
$dolar$

Cabrera muze skoncit s golfem s tim ze vyhral pouze 2 turnaje Masters a US OPEN

Reagovat
smazaný uživatel

tak tim je snad myšleno dva turnaje v americe (myslim) .. stejně to zní skvěle

Reagovat
-Kopy-

jasně do půl třetí do rána Angel "dřevorubec" Cabrera

Reagovat
$dolar$

Tam bylo krasny v play off, na 10 tej jamce, Cabrera zahral 3 kou zelezem to co Perry driverem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nechápu proč to bral Perry driverem, když mu zjevně sedí víc jiný hole

Reagovat
Liquid

není nic krásnějšího než potupený Řepka houslemi znamenající gól v síti Sparty, Janda si mohl vybrat kam to dá, a rozhodl se potupit psychopata a vyšlo to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to presne takhle chtel a vedel ze to vyjde

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

jak málo stačí k dětské radosti. Máš z něja velkej mindráček, viď?

Reagovat
Kapřík

Janda potupil psychopata? To ti šáhnul na nádobíčko?

Reagovat
One-Real

Pěkný zápas, i atmosféra (ač u televize) byla dobrá...

Ze Slavie se mi líbil Janda,Švento,Pekhart a dobrej byl i Hubáček

Ze Sparty bych chtěl vyzdvihnout Hubera(spoustu hlaviček vybojoval),Kucku a Jardu Blažka

Naopak ve druhém poločase se mi nelíbil Žofčák..Kadlec se snažil (sice nic moc, ale jeho čas přijde a stavění ho do zápasů je na místě)...

Zejména ve druhém poločase to byl pěkný zápas...Slavie už má ten titul na 99 procent jistej, těd hlavně udržet druhé místo a přístí rok vzhůru do boje!

Reagovat
smazaný uživatel

jak koukám,ještě není vybranej zápas na pondělí za 2 tejdny a to se má hrát 2.května zápas acs-fcb...snad to otík nechá na sobotu,aspon příjde hodně lidí...

Reagovat
centos

dvě tribuny zavřené :)

Reagovat
smazaný uživatel

jí vím no snad se vedení čmfs zmoudří bo kdyby to bylo v sobotu,příde skoro plnnej dům,takhle,kdyby to bylo uzavřené a k tomu v pondělí,tak příde sotva 5 tisíc lidí

Reagovat
Staenly10

Uff,sice bod za tento výkon jedocela málo,ale s tim,jak probíhal zápas,tak jsem s nim celkem spokojenej... JInak Sparta zhola nic,jedinou vypracovanou šanci měl Kucka,ale DÍKYBOHU,že jí nedal... SKS !!

Reagovat
F.Torres

3 vyhry a jedna remiza a slavie ma titul teda jestli jsem se neprepocital

Reagovat
vanGomm

Slavia už vede o 12 bodů (vzájemné utkání).Prý se to počítá.

Reagovat
F.Torres

sak za7 zapasu staci slavii uhrat 10 bodu(3vyhry, 1 remiza), sparta musi uhrat 21bodu, potom budou mit stejne bodu(61), ale jelikoz slavie ma lepsi vzajemny zapas tak vyhraje titul

Reagovat
vanGomm

Do konce 7 kol.Řekl bych,všichni ještě ztatí nějaké body.Včetně Sparty.Podle mě bude letos na titul stačit 56-58 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy jako Zlín,Kladno,Střížkov a Sparta nemají v první lize co dělat:

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni kdo tam má teda hrát?? že by bylo jen dvanáct týmů ne???

Reagovat
smazaný uživatel

přesně kámo,přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól Slavie...

Reagovat
One-Real

btw: Ujfaluši v sestavě kola podle goal.com...že by mu odchod z repre ulehčil na srdci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam pude tentokrat rozebrat zapas ?

Reagovat
vanGomm

Slavia byla lepší.Sparta musí být s 1:1 spokojena.Atmosféra paráda.Před takovou kulisou hráči jinak makají.Takové zápasy naši potenciální zástupci v pohárech potřebují.Utkání jako třeba Sparta-Jihlava nebo Slavia-Střížkov budou sotva tou prověrkou.To by ale znamenalo snížit ligu npř. na 10.Jak tu ale někdo psal je to otázka spíše pro svaz.

Reagovat
Staenly10

Sem zvědavej na Ivoskův pohled na toto derby .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho tam dole mas

Reagovat
smazaný uživatel

I přes špatný výsledek u mě závladla spokojenost. Velmi dobrý výkon, který snad přesvědčil i zaryté sparťany, že titul je ve správných rukou. Na tento výkon jsem velmi hrdý, právě v derby se i v minulosti ukazovala opravdová kvalita a my jsme přesvědčili, že jsme daleko před Spartou - ať si říkají, co chtějí, takový beton nepřivezl ani Zlín. Škoda neproměněných šancí, ale domácím prostředím už jsme letos zlomili spoustu zápasů, teď to prostě nevyšlo.

Poděkování hráčům, KJ i fanouškům - v tomto všem jsme prostě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Beton jsem čekal, Hašek s tou mizernou zálohou a útokem zatím víc dělat nemůže. Teď jen musíte doufat, aby mu tam v létě nepřivedli nějaké fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl, že musíme doufat. Besta hůř hrát nemůže, vrátí se nejspíš Vlčák, lépe se zapracují zimní posily a bude lépe. Navíc Sparta nikoho úchvatného nepřivede, stačí se podívat na Petera za 15. Jedině, že by někoho prodali a to budou mít hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo Jarolímovo zhodnocení zápasu...to jsem se málem potrhal smíchy, jak říkal, že Sparta nic nehrála.....a Chovanec jak mu odporoval a vymlouval se na to, že 3 hráči hráli s obstřikama Tak měli postavit zdravý hráče...ale pak by se zase naměli na co vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemají adekvátní náhrady za ty s obstřiky...

Reagovat
smazaný uživatel

tým jako Sparta musí mít připravených více variant....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nemají...

Reagovat
fantomas

Tak se ale nemohou vymlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, je možné všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší hodit tam někoho z juniorky, kdo se bude chtít ukázat, než tam cpát hráče, kterej nemůže hrát naplno...podle mě to byl jen Chovancův alibismus...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby parada hlavne atmosfera a jeste me potesila ucast Mateje Krajcika v hledisti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsem doma..parádní zážitek a pro Spartu bod, který má cenu zlata, ale takový je fotbal, přestože Slávie byla jednoznačně lepším týmem, tak mohla prohrát... úžasná atmosféra, Slávie měla po celou dobu balon na kopačkách.. Trochu jsem měl strach z Bonyho nebo Kucky, ale po dnešku jsou to pro mě absolutně přeceňovaní hráči-nepředvedli vůbec nic, k nim do party bych hodil Bestu a možná zbytek Sparťanskýho týmu.. Každopádně bylo vidět, kdo že to vede ligu a po právu, i ten nejzarytější sparťan musel být za bod šťastný až do nebes.. Respektuji Chovancovo prohlášení, že na Slávii Sparta neměla..to je gesto Škoda těch světlic, ještěže toho druhýho výtečníka už identifikovali-to bude rychlej proces! No nic, titulová matematika je jasná náskok 11 bodů-respektive 12 bodů(vzájemný zápas) znamená jedno, i v případě, že by Sparta úplně všechno vyhrála, tak slávii stačí vyhrát 3 utkání ze 7... Nechci dělat ukvapené závěry, ale pro mě je rozhodnuto.. Co se týká výkonu Sparty, tak takového zanďoura u nás nehrál ani Zlín a o vstřelenym gólu ani nemluvim..haluz, ale takový je fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem konecne taky doma byl to paradni zazitek s atmosferou jak se patri i kdyz to slibovane slavisticke peklo se dostavilo prakticky az po vstreleni golu jinak jsme kasparky docela casto prervavali k nasemu vykonu - no nic asi lepsiho jsme momentalne zahrat nemohli jelikoz hrajeme prakticky bez utocniku navic zranenej Bony kterej i tak hral a vykartovanej Kusnir ale i tak prvni polocas jsme slavii vubec k nicemu nepustili a nase obrana byla vynikajici - k tomu jedna vydarena standardka,skoda jen ze Kucka nedaval na 2:0 jenze to uz bychom asi chteli prilis

Nema cenu se dohadovat kdo byl lepsi protoze to je jednoznacne,navic mezi 60-70 minutou nas slavie doslova mackala a my jsme si koledovali v duchu velikonoc...

Kdyby mi nekdo pred zapasem rekl ze to skonci 1:1 bral bych to vsema deseti ale vzhledem ke skutecnosti ze jsme sice byli horsi ale proste stacilo 10minut a cirkus Eden byl dobyt...strasne me mrzi ze kdyz jsme i ten nejvetsi tlak preckali tak pak dostaneme tak lajdackej a zbytecnej gol,fakt skoda.Zbyvalo 10 minut do konce i s nastavenim a udelat takovou chybu Zofcak to mel jasne proste nazdarbuh odkopnout

Bod je pro nas jednoznacne zlaty to bezpochyby,ale docela me zarazilo jak se slavisti z toho bodu radovali jako kdyby vyhrali,spis bychom se takhle dneska meli radovat my ale to neco ukazuje...

Jeste jedna vec me zarazila a to i kdyz bylo vyprodano,prazdnych sedacek tam bylo vic nez dost

Koho bych chtel pochvalit od nas - jednoznacne obranu s Jardou v zadech ale specialne vyzdvihnu jednoho a to byl Huber,na to ze u nas jeste poradne ani nehral tak naskocit do zakladu pri derby a takhle suverene to odehrat co me zklamalo byl samozrejme utok ale taky zase ta nase zmena s polocasovou prestavkou kdy misto toho aby jsme hrali stejne aktivne zalezeme a betonujeme,navic si ani poradne neprihrajeme a zbytecne ztracime mic z ceho snadno povstal slavistickej tlak,bylo jen otazkou casu kdy ten fik dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsme slávii k ničemu nepustili?? -to si snad děláš srandu, vždyť jste se v 25. minutě dostali za polovinu a ve 35. jste dali haluzáckej gól, jinak jste zdžovali, odkopávali na tribunu.. Přeřvávali?? -slyšel jsem od vás pouze Sparta-Praha a to před zápasem jinak jste byli absolutně zticha.. Rozbili jsme vás vlajkovou show, 2 mega chorea, kartoniáda..v hledišti jste dostali snad stejně více na frak, než na hřišti. Prosil bych trochu objektivity i Chovanec s Hubníkem přiznali, že Sparta byla jednoznačně horší a bod je pro ní zlatý..co víc by si chtěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem na tvé obránce, pusť si video: http://www.slavia.cz/data/video/Sla-Spa_1-1(1).wmv Sparta hrála nejhůře, co jsem letos v Edenu viděl, výčet šancí z toho videa je asi 15:2 a nebýt nemoucnosti v útoku, tak byl výsledek úplně jiný..fakt trochu soudnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty golovky to je sice moc pekny ale sam obzvlast ty mi vzdycky rikas ze na to se fotbal nehraje...jinak nic nerikam ze jste nas hlavne v druhy puli neprehrali o tom zadna,jen jsem nadaval na to ze i kdyz jsme to prave prezili tak pak dostaneme takovej debilni a hlavne zbytecnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte co to placas,to je fajn ze se ohanis choreem kdyz nam ho pochopitelne nedovoli na stadion vzit,vskutku bajecne prirovnani a prervavali??na to ze vas tam bylo 9x vic nez nas bych si slovo prervavani predstavoval daleko jinak.Naopak casto jsme prervavali my vas jinak opravdu jsme vas k nicemu v prvni puli nepustili - tim ale nerikam ze jsme vas prehrali,jen ze nase obrana vam nedovolila zadnou golovku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nevíš, tak na podzim zakázala Sparta choreo na Letné a Slávie takto pouze reagovala..já jsem od vás tedy slyšel jediný pokřik..a byl jsem na derby na Letný, kde jste byly vy doma a tam jste nás nepřeřvali(pomohl tomu i výsledek), ale tady? Když hráči symbolicky předali do kotle vlajky, tak při tý show jste koukali, jak trubky..

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to prosimte placas - my jsme alespon prave vytahli balonky,neni to zadny hogo fogo ale na ty strasne omezeny moznosti co jsme meli...meli jsme s sebou na pochodu i jednu obrovskou vlajku jenze ta nam byla jako ostatni vlajky pri vchode zabaveny a me osobne ta vase vlajkova show teda vubec nenadchla protoze divat se na vlajky Danska a Anglie fakt v cesky lize nepotrebuju jinak myslenka dobra jen by si to chtelo srovnat ty barvy a mit to v originalni kombinaci a ne to co uz existuje

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě tedy zajímalou, jakou originální kombinaci bys udělal ve dvou barvách..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to dobrý.. Jenom mi prosim tě vysvětli co to mělo být s tím Homerem?? To jsem fakt moc nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

tak jednoznacne bych volil motiv jakej mate ve znaku,pak treba styl jak je cervena a bila na americky vlajce ale hlavne kosticky,proste takovy motivy kde jsou ty barvy ve stejnym pomeru kdyz to tak mate ve znaku...to potom totiz nedava logiku

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty chorea byly některý fakt pěkný, ale na Spartu, jestli sis nevšimnul nebylo vpuštěno spoustu hooligans, takže na naší tribuně bylo v podstatě jenom ti lidi co bývají na stranách.. Neříkám, že je to špatně, ale prostě nemůžeš to srovnávat.. Já myslím, že jsme Spartě rozhodně neudělali ostudu v hledišti..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,na to jak moc omezeny jsme meli moznosti jsme fandili naprosto paradne nemuze to srovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

u vas se mi libily ty balonky skoda jen ze ste to nesrovnali nejagg do klubovy vlajky

jinak taky me dost prekvailo kolik bylo volnejch mist hlavne v kleci sem si myslel ze bude narvano a vono ani ne pulka...

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to bylo hlavne tim ze se narvalo vic lidi prave mimo klec,stali treba na schodech a tak a taky navic si lidi sedli i na ty mista kde neni kousek videt kvuli ty telce,jen aby videli ale vic protoze jsme nevideli pres nasi vlajku na plote - proto tam pak ty sedacky byly volny

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne půlka?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ani neprodala všechny lístky (dostala luxusně 2000 kousků), sparťanští překupníci to brali po stovkách a pak čuměli, že to nikdo nekupuje. Lupeny pro slávisty se nedostaly ani mezi lidi, všechno koupili během chvíle permanentkáři a lidi z fanklubu.

Reagovat
fantomas

Slávisti se neradují, jen nejsou zklamaní, protože si tim pádem stejně pro titul dokráčí...a co se týče přeřvávání? Myslim, že ty z kotle Sparty to posoudíš asi jen těžko - faktem totiž je, že ste skoro nebyli slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Super to bylo, dá se říct, že nebyl vůbec žádný problém mezi Slávisty ani Sparťany..

Reagovat
smazaný uživatel

taky toto musim ocenit,bal jsem se po zapase kdyz nas normalne vypustili mezi slavisty pred stadion,ale pohoda a tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a 500 pro sparticku

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tak napadá, když skládáme tu novou repre. Stoperská dvojce Řepka-Suchý??? Výkonostně by to byl masakr!!! No a osobně možná taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý se mi líbí neskutečně!! Dneska perfektní dozadu, jak tam s sebou plácl Holenda, tak nekecal s rozhodčím, uklidnil hru a šel znovu dozadu.. Řeúka už asi ne, ale když bude hrát Hubník pořád takhle čím dál líp, tak bych si ho dokázal předsstavit..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Suchy v repre urcite ale presne jak rika marty kdyz bude Hubnik stale na sobe pracovat,proc ne a kdyz k tomu vezmes jeste Simunka a Hubschmana tak nase obrana bude jeste lepsi nez byla ted

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je sice v módě na Ujfalušiho nadávat, ale pořád je to náš nejlepší stoper a bude hodně těžký ho nahrazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, navíc on má skoro jistotu, že bude v další sezoně pravidelně hrát, což se o Suchým s Hubníkem říct rozhodně nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja osobne ujfalusiho vubec nemusim a trva to delsi dobu,uz pred sampionatem se mi prestal libit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale jistotu má Jarošík, Hubschman a možná i Šimůnek.. Suchý, když přestoupí, tak se musí vypracovat nejdřív v klubu, aby dokázal pomoct repre. Hubník bude hrát pravidelně určitě o tom jsem přesvědčený, když ne v Moskvě, tak ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proš by Suchý s Hubníkem nehráli?? Pokud to teda chápu správně-jako na klubové úrovni.. Hubník na mě takovým dojmem nepůsobil, ale je třeba říci jedno Řepka a Suchý nejlepší obránci ligy, bez jakékoliv konkurence, Suchýho strašně obdivuju, jakej je to mlaďas a přesto kliďas.. je zkušenější v 21 letech, jak 80% stoperů v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

je strasna skoda ze Repka v repre nemohl byt a ted uz snad s novym trenerem dostane sanci i Suchy - jak rikas - nej stoperi v lize a smekam pred tebou ze ty ackoli slavista uznas fotbalove kvality Repy to se totiz jen tak nestane a ty jsi mozna prvni od koho to slysim

Reagovat
smazaný uživatel

Já Řepku obdivuju, dokonce jsem si už asi 5x pustil Uvolněte se prosím (pouštím si díl s ním a s Vlčkem-je to k popukání-vřele doporučuji, Vlček odpovídá jako ve škole a Řepka daruje Krausovi-sparťanovi slávistickej dres ) Jako ať si každý na Řepku nadává, jak chce, tak on je srdcař, on žije Spartou, já jeho excesům rozumím..Kdyby hrálo 11 stejných srdcařů za Spartu, tak dnes vykradli Eden..to samé ve Slávii-Suchý. Vždyť Suchý(tak jako Řepka) prochází všemi reprezentacemi..Řepka hrál za Fiorentinu, West Ham United, to jsou sakra kluby.. Jako kdyby občas nebyl přemotivovaný, tak jako nejlepší obránce ligy-ale toto právě ho řadí na bok k Suchému. To je naopak skromný a neuvěřitelně chladnokrevný stoper..univerzál navíc. Pro mě po odchodu Tavarese, kdo je osobností ligy? Horváth? Otepka? Reprezentant Lafata? Nebo snad Melinho, kapitán slávie Brabec? .....vůbec né. Pro mě jsou osobnosti ligy Řepka a Suchý.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bořek Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne se pod tohle podepisu.Skoda ze tihle dva nemuzou hrat ve stejnym klubu a bohuzel uz vubec ne v repre...k tomu Repkovi - tohle vi cela Spartanska obec,ale vsichni ostatni mu nadavaji a proto ziram ze to rika takovej slavista jako jsi ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal, Kerič...rychlokvašky..osobnost ligy musí vyčnívat..mít srdce na správném místě. Je to tak, kdyby Teplice zkoupili Suchýho s Řepkou (vzali by si na to hypotéku od Komerčky), tak neinkasujou gól.. Říkám to, ptotože v tomhle jde rivalita stranou, repre je ve sračkách, tak proč tyhle dva srdcaře nedat k sobě? Věřím, že by to fungovalo.. No a co se týká fotbalovosti, tak oba vyčnívají vysoko nad naší ligu..kdyby tu byl Tavares, tak tam řadím i jeho, se podívej, už je v základní sestavě Hamburku, toho Hamburku, kterej peláší za titulem a funí "vlkům" na záda. Kvality Řepky jsou nespochybnitelný a srdce má na svém místě, Slávie takového srdcaře taky má-dědeček Šmicer, jeho fotbalová minulost je mnohem bohatši, obávám se však, že jeho dny jsou již sečteny.... Když vyhlásili osobností ligy Šmícu, tak jsem to bral tak, že je to nźa zásluhy, za odměnu. Vaniaka bych ještě pochopil(skončil na 2. místě). Ovšem v mém měřítku by to vyhráli Suchý a Řepka (oba stejně hlasů a museliby se o cenu podělit a jít na pódium společně )

Reagovat
smazaný uživatel

tak Tavarese bych do repre bral okamzite ale snad se o tom zacalo i spekulovat ze prej kdyby mu to nekdo nabidl tak to rad vezme...Suchy jednoznacne budoucnost nasi repre a budoucnost pokladny slavie,jen ale Repa do repre uz asi tezko,leda az se vymneni vedeni svazu protoze on je s tim soucasnym rozhadanej a repre se zrekl,jinak ale do repre svyma stabilnima vykonama jednoznacne patri uz davno.

Kdyz se bavis o ty osobnosti - naopak Keric neni rychlokvazka,uz takhle hraje druhou sezonu a ten Liberec je nahore jen diky nemu protoze on je pravej sniper kterej zrovna Sparte tolik citelne schazi a na Letny bych ho videl moc rad jinak ze Repa je jednoznacne osobnosti ligy o tom zadna,Suchy je takovej neviditelnej dric o nem se moc nemluvi a pritom obrana slavie,zejmena kdyz neni ve stopersky dvojci tak je polovicni i kdyz nekdy ma taky zapasy v nichz tropi chyby jak napr. v olomouci,ae to ma kazdy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je Suchý jedinečnej, soustředí se na sebe.. každý obránce dělá chyby a on udělal jednu v Olomouci a nebýt z toho gól, tak sis jí ty ani já nevšiml.. Keriče bych viděl rád i v Edenu, ale jeho cena bude na české poměry neuhraditelná..odhaduju 2 mil euro..

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy utocniku mate uz ted vic nez dost navic se vam bude vracet Vlcek...no bohuzel v dobe kdy Keric prodejny byl tak se o neho nikdo nezajimal,pritom se mel koupit uz v lete no jo,jenze kdyz se u nas preferovali borci typu Kulic,Holenda a koupi se naprosto neznamej a nerozehranej Piroska tak to je pak tezky

Reagovat
smazaný uživatel

No jako o návratu Vlčáka jsem přesvědčen a to bude panečku něco.. útok Pekhart-Vlček na záda jim bude dýchat trojice Ivana-Šenkeřík-Fořt (možná šmíca, ale pochybuji) Besta, Toleski nevim nevim.. Jako Standa? To je návrat osobnosti ligy, on je přesně ten kapitán, který táhnul Slávku, když byla ve sračkách. On a Řepka mají hodně společného-lásku ke svému klubu!! V dobrém i ve zlém!

Reagovat
smazaný uživatel

to jednoznacne,ale tezko rict v jakym rozpolozeni se vrati,nemuzes vedet jestli bude hrat tak jako kdyz odesel...navic Pekharta mate jen na pul roku nebo se pletu??Senkerike podle me vubec nedocenujete na to kolik dulezitych golu za vas strelil.Ivana je u vas zakopanej a Toleski zadna slava.Ale jestli udrzite Pekharta mate vystarano

Reagovat
smazaný uživatel

Protože asi budou hrát v klubech, ve kterých je konkurence trochu někde jinde než v "S".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hubník do Moskvy nespěchá-pokud vím, tak ho Sparta má na roční hostování, ne? No a o přestupu Máry už se mluvilo tolikrát, tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

To je vlastně pravda, je tam na rok, ale jak sám říká, tak odchod do lepšího klubu bude záležet na jeho výkonech. Pokud budou reprezentační, tak ho FK okamžitě prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra skoda ze na neho nemame opci - byl by to idealni nastupce Repy

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka ještě vydrží-minimálně 2 roky, pak začne marodit jako Šmíca a rok, dva poté ukončí..ale jeho bych neodepisoval, kořínek má tuhej chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze v tom neni problem,problem je v tom ze sam uz asi nechce pokracovat protoze je znechucenej tou medialni kampani proti nemu a vubec tou vyhranenosti na nej v cesky lize

Reagovat
smazaný uživatel

on po sezoně chce skončit?

Reagovat
smazaný uživatel

no to se jeste nevi,ale sam tvrdi ze neni rozhodnutej,ale ja se mu nedivim.Tohle by malo kdo snesl to jak se k nemu vsichni ostatni chovaji viz treba dneska kolikrat jste skandovali Repka je curak???a ze by to bylo opodstatneny to ani nahodou,jen proto ze proste ma uz tu nalepku co ze sebe nesunda ani tak kvalitnima vykonama

Reagovat
smazaný uživatel

Nálepku si nalepil on sám, teď už může hrát jako bůh, ale vždy bude nenáviděn, v životě se s tím setká ještě nesčetněkrát..

Reagovat
smazaný uživatel

tak bohuzel on ma ale takovou povahu ale ja mu to za zly proste nemam i kdyz vlastne to on nas pripravil o lonskej uplne jasnej titul,ale stejne se na nej nezlobim protoze on tu Spartu neskutecne miluje a dava ji uplne vsechno,takhle by to mel kazdej hrac citit ale on je pritom v nasi lize jen vyjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to shodit na 1 člověka, že Řepka dostal ve 2. minutě červenou ještě přeci neznamená, že musíte prohrát .. o dalších zápasech nemluvě.. nezvládl to Chovanec, vždyť to není žádnej trenér, včera akorát nadával na rozhodčího, neviděl jsem ho udílet taktické pokyny, ale jen buzerovat sudí. Mě se prostě nelíbí, kdyby tam Hašek měl více volné ruce, tak by ta práce byla určitě lepší, myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=54919 tak přeci jen konflikt-13 fanoušků sparty napadlo 2 fanoušky slávie..achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

4 fanousci sparty napadli 2 slavisty...to ale nemeni nic na tom ze je to ubohy a ja vubec netusim proc to delaji.Sam sem sel do Edenu pochodem s tema cca 300 dalsima a nasi hooligans vyvolali behem toho pochodu asi 5 potycek s policajtama,naprosto sem nechapal proc to delaji...ale jinak ten pochod poradnej ztrach z nas ulice mely a hned jsem si pripadal jak v Recku nebo Polsku,paradni atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Šel jsem pochod loni prvně..úžasnej zážitek, ty lid, jak vycházejí z obchodů, jak všichni koukají a fotí, jak se úplně všechno zastaví..mazec

Reagovat
smazaný uživatel

to jo presne,navic jsme zastavili i tramvaje a to jsi mel videt ty obliceje lidi vevnitr.Misil se tam udiv se strachem...ale jinak meli jsme paradni vlajku vepredu navic prave s tou velikou cernou vlajkou na tyci a znakem nasich ultras a k tomu sel vepredu typek s velkym bubnem,i ty svetlice dodali tu potrebnou stavu.Jen skoda ze nas neslo vic,ale chapu to ze lidi se takovychto akci boji,ale pritom nemaji proc,navic je to vzdycky za doprovodu policajtu tak je to vlastne nejbezpecnejsi cesta jak se dostat na hostujici stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, jak na podzim padli dýmovnice na mostě..no nebylo vidět na krok.. když sem pak viděl fotky, tak v tu chvíli ten most nebyl vidět. Já si myslím, že na podzim na Letnou pochodovalo strašně moc lidí, bylo to dáno i tím, že se dávali 2 organizované srazy a ty se pak scukli. jinak souhlasím, naprosto bezpečný příchod na stadion.. a ty ksichty kolemjdoucích?? Cestujících?? Se úplně zastaví život v Praze a kouká se na tu nádheru a co může být lepší, než být její součástí!!?? Když pak člověk vidí ty cizince, jak zmateně pobíhají, koukají do mapy, surovou ájinou se ptají s údivem ve tváři o co jde..mazec!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

...koukam, ze mas problem se ctenim

Reagovat
smazaný uživatel

Sry nedočetl jsem to..

Reagovat
vanGomm

Řepku odrovnalo to vyloučení v Belgii v roce 2001.Hraje stále ještě dobře.Bohužel letos (2.ledna mu bylo již 35 o MS 2010 zřejmě příjdem a počítat s ním pro EURO 2012 to mu bude 38,5 podle mě je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

550. pro stejny pad tymu ktery se vidi jako mistr jako se to stalo loni

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je, že loni po 23 kolech měla Slavia náskok 2 body, letos má 11! I kdyby se krize dostavila tak Sparta nemá nárok na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie má náskok 12 bodů(protože má lepší vzájemný zápas a Sparta by tak musela mít o bod více, jak my)Tím pádem nám stačí z následujících 21 bodů, 7 utkání uhrát 9 na 100% jistotu k titulu. I v případě, že sparta vše vyhraje a my odehrajeme těch 7 utkání takto: 3-0-4, tak máme titul jistý. Máme tam Žižkov, Budějice, Kladno, Boleslav..no nevim, to prostě musíme dát!

Reagovat
smazaný uživatel

100% titul znamená 10 bodů, ne 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš tam napočítat ještě jednu plichtu, pokud by Sparta nahrála 12 bodů na Slavii, má titul. Čili deset bodů potřebujeme, jedenáct můžeme podělat - a pak může Sparta klidně vyhrát celejch 7 kol a bude při rovnosti bodů titul náš na vzájemnej zápas. Jen jsem upřesnil tvůj malý, stejně nepodstatný omyl. Sparta stejně všechno nevyhraje a my uhrajeme víc než deset.

Reagovat
smazaný uživatel

No jakorozhodně mají težší soupeře, jak my a že by všechno vyhráli? tomu taky nevěřim..

Reagovat
GEGE

Petržela

Reagovat
božský John

Mně se líbí na ivoskovi, že si z toho zápasu odnese vždycky jenom to dobrý..a to že slávisti jsou furt jedna a ta samá pakáž a že sparta byla jednoznačně lepší,na tribunách včetně..

Reagovat
soukup

jj má to ale úžasnej život

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele