Gambrinus liga - preview 23. kola

11.04.2009, 10:31, aktualizováno 13.04.2009, 08:35
Previews
Jednoznačný tahák 23. kola Gambrinus ligy obstará až pondělní dohrávka. V 269. nejslavnějším českém derby se dnes totiž střetne pražská Slavia se Spartou. Domácí jsou navzdory vzájemné bilanci favority utkání. V tabulce mají před svým rivalem náskok jedenácti bodů a v Edenu, kde se zápas odehraje, zatím neztratili ani jeden bod. Oba týmy již dříve deklarovaly ofenzivní taktitku. Vyprodaný stadion se tak má na co těšit..
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Veledůležitý zápas odehrají v Příbrami hosté. Ti totiž potřebují nutně získat tři body, aby neztratili kontakt s vedoucími příčkami. Navíc se chtějí vrátit do herní pohody, kterou v jarní části zatím nenašli a i díky tomu nedokázali v letošním roce na svém trávníku ještě vyhrát a musejí se tak spoléhat na import bodů z venkovních trávníků.

"Do Příbrami jedeme vyhrát. Doma ztracené body chceme nahradit body získanými venku,"" prohlásil hlavní kouč mladoboleslavských Pavel Hapal. Proti jeho záměrům ovšem stojí nejenom zdravotní problémy Dittricha a Nečase, ale také indispozice nejdůležitějšího hráče základní sestavy a zároveň dirigenta hry Ludovica Sylvestreho. Ten si totiž bude muset odpykat trest za čtyři obdržené žluté karty.

Nyní si tak tým kolem útočníka Papadopulose , vzývaného do reprezentace namísto příliš aktivních nočních "živočichů", bude muset poradit s velmi propracovanou defenzivou Příbrami. Ta sice inkasovala v minulém utkání za podivných okolností s útočnými Bohemians, ovšem jinak se pyšní poměrně dobrými čísly, které jim přináší propracovaná obranná hra s rychlým přechodem do útoků, ordinovaná italským trenérem Moralesem.

"Jejich pravá strana je silná, tam hraje Mendy. Vpředu mají silný útok, a celkově mají kompaktní a vyrovnaný tým. Nevím, zda chtějí přijet pro výhru nebo s respektem vzhledem k naší domácí bilanci,"říká o svém nedělním soupeři Danilo de Oliveira, který se minulý týden vrátil po delší odmlce způsobené problémy se zády. Do kádru se také vrací uzdravený "zabiják" Huňa, jehož problémem byla v posledních dnech viróza, kvůli které musel vynechat již zmíněný zápas se Střížkovem. A ani jemu se před zvučným soupeřem nerozklepala kolena, ba naopak: "Myslím, že bychom po dlouhé době mohli nastoupit v ideální sestavě, což by nám mělo pomoci a věřím, že na domácím hřišti získáme tři body,"" dodává jedenáctinásobný střelec letošního ročníku Gambrinus ligy.

Pohled do statistik napovídá, že blíže k vítězství by měli mít hosté, kteří s Příbramí neprohráli od roku 2005. Jestliže jste pravidelným sázkařem, určitě vás zaujme i další řeč čísel, jež naznačuje, že zápas by mohl skončit výsledkem 2:1 pro Boleslavské, stejně jako ve dvou vzájemných střetnutích na trávníku stadionu Na Litavce, odehraných před třemi lety.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.85 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc  (neděle 10:15)
Ve formě hrající Olomouc bude přivítána v nedělním dopoledni Žižkovem, který stále čeká na své první jarní vítězství. Sestup versus poháry se tak utkají v přímém souboji.

Tři sta padesát a jednu minutu se žižkovští neradovali z gólového úspěchu. Za celé jaro se trefili pouze dvakrát, se Zlínem to stačilo na remízu, Sparta si tři body přesto odvezla. Pražanům, zdá se, vyhovují spíše zápasy na hřištích soupeře, kde nemá co ztratit. Doma je svazován nutností bodovat, a to mu v koncovce nikterak neprospívá. Každý neúspěch navíc znamená ještě větší tlak na hráče, čehož si je vědom i trenér Ščasný. "Tentokrát už je to pro nás klíčový zápas jara. Tým se musí o výhru poprat a odevzdat maximální výkon," prohlásil. Dobrou zprávou tak může být marodka, jež nehlásí žádné ztráty do zápasu.

Sigma se po smolných výsledcích v úvodu jara odrazila k překvapivým, přesto zaslouženým výhrám v Brně a doma s vedoucí Slavií. K tomu připočtěme výhry v posledních dvou vzájemných zápasech se Žižkovem a máme tu velkou šanci pro Hanáky, jak se dostat zase o něco blíže už ztracené Evropě. Narozdíl od svého soupeře se navíc tolik netrápí v koncovce. Hráči Olomouce se trefili v posledních čtyřech zápasech, díky čemuž zredukovali hrozivé pasivní skóre. Trenér Psotka správně nevidí ze zápasu v Praze snadně vyhrané body, k nimž mu nepomohou reprezentanti Doležal s Petrem, zraněný Onofrej a suspendovaný Hořava.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Hruška, Pilař, Gabriel, Xavier - Stracený, Sabou, Hušbauer - Straka - Naumov, Kalod
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Hudec, Škerle, Heidenreich - Hubník, Melinho, Kaščák, Kobylík, Štěpán - Ordoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.05 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín  (neděle 15:00)
Devátá Plzeň v neděli hostí poslední Zlín. Domácí budou chtít na svém hřišti potvrdit vzestup formy, kdežto Zlínu půjde o prvoligovou záchranu.

Po špatném startu do ligového jara se zdá, že se plzeňské Viktorii blýská na lepší časy. Svědčí o tom překvapivá hladká výhra 4:1 na horké půdě ostravských Bazal a v tomto týdnu si z pražské Letné odvezli svěřenci domácího kouče Pavla Vrby nadějný bezbrankový výsledek do odvety čtvrtfinále Poháru ČMFS. Tyto slibné výsledky budou chtít doma stvrdit vítězstvím nad posledním Zlínem. "Snad navážeme na poslední dva slušné výkony," doufá Vrba.

Zlín se čím dál více přibližuje k pádu do druhé ligy. Do konce Gambrinus ligy zbývá osm kol a na nesestupová místa ztrácí rovných deset bodů. Přesto se fotbalisté Tescomy nevzdávají a ve Štruncových sadech se pokusí překvapit. "Na jaře nehrajeme špatně, chybí nám ale lepší výsledky a vítězství. Pokud navážeme na náš pohárový výkon proti Slavii, tak máme určitou naději na úspěch," prohlásil trenér hostí Ladislav Minář.

Oba týmy nastoupí skoro kompletní. Domácím bude chybět pouze zraněný Polák a hosté se budou muset obejít bez potrestaného Vyskočila a zraněného Zúbka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Hájovský, Halama, Lecjaks - Petržela, Horváth, Kolář, Jiráček - Varadi, Krbeček.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Zbožínek, Čelůstka - Musil, Rýdel, Dostálek, Šmahaj, Trubila - Žůrek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Tápající Brno se doma představí proti dobře hrajícímu Jablonci. Domácí se pokusí zastavit nelichotivou bilanci tří zápasů bez bodu, zatímco Jablonec bude chtít pokračovat ve své spanilé jízdě.

Brno s novým koučem Miroslavem Beránkem odstartovalo druhou polovinu prvoligové soutěže skvěle. Po dvou vítězstvích ale přišel útlum - domácí remíza s Bohemians a poté tři porážky. Beránkova parta aktuálně figuruje na desátém místě a nyní se doma postaví proti nejlepšímu celku jara. "Na jaře prohráli jen se Slavií, a to by ještě tomu zápasu mnohem víc slušela remíza. Chceme samozřejmě vyhrát, ale nejsem tak naivní, abych si myslel, že Jablonec přejedeme a budeme je tlačit celých devadesát minut. Oni mají na jaře patnáct bodů a my sedm," říká trenér domácích Beránek.

Naopak Jablonec musí být sám se sebou navýsost spokojen, svými skvělými výsledky na jaře se najednou dostal do hry o evropské poháry. Nyní mu patří pátá příčka, ale má stejný počet bodů jako třetí Liberec a na druhou Spartu ztrácí pouhé dva body. "Debaty o třetím místě nyní vůbec nepřipadají v úvahu," krotí euforii kouč Severočechů František Komňacký.

Hosté přijedou do moravské metropole kompletní, kdežto domácím bude chybět až šestice hráčů. Do hry totiž nezasáhnou marodi Baláž, Večeřa, Polách, Trousil, Lira a také Šural, který plní své povinnosti u reprezentační devatenáctky.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Dvorník, Živný, Čoupek - Mareček, Kalivoda, Heinz, Střeštík - Pospěch, Došek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Krejčí, Pavlík, Š. Kučera, Hamouz - Haurdič, Valenta, Loučka, Hloušek - Klapka - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.95 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha  (neděle 17:00)
Velice důležitý zápas se odehraje na teplických Stínadlech. Domácí totiž nedokázali ve čtvrtečním pohárovém zápase vstřelit gól a neradi by na tuto nelichotivou bilanci navázali, navíc pokud nechtějí ztratit na dohled příčky zajišťující účast v evropských pohárech musejí získat tři body.

Naopak hostující tým se pohybuje na hony vzdáleně od sestupových pozic a může tak být i díky týden starému vítězství nad přímým konkurentem z Příbrami v klidu. Lodivod Bohemians je ovšem znám tím, že svému týmu ordinuje, na české poměry a zvyklosti, zvláštní - útočný styl fotbalu, a proto se dá očekávat, že Střížkovští nebudou chtít hrát tolik oblíbeného "zanďoura". Mohli bychom se tak dočkat dobrého fotbalu, který se především ze strany domácích bude upínat na rychlonohou bosenskou spolupráci dvojice Ljevaković - Mahmutović.

"Teplice jsou zkušeným týmem, který ale bude mít v nohách pohárový zápas a toho bychom mohli využít. Musíme si ale dát pozor na brejky. V nich jsou Tepličtí velice nebezpeční, stejně jako při standartkách," říká trenér Luboš Urban a poodhaluje tak recept, kterak se dá vyzrát na Severočechy. V brance jeho týmu by měl nastoupit jarní fantom mezi třemi tyčemi Jaroslav Beláň. Ten svými obdivuhodnými zákroky nejednou pomohl svému týmu k zisku bodů a hráči na něj budou spoléhat i tentokrát. "Bude to náročný zápas, domácí na jaře na Stínadlech ještě nedostali gól, bylo by dobré jim tuhle sérii překazit. A čisté konto? Když vyhrajeme 2:1, nemusí být," připomíná sám brankář obdivuhodnou statistiku čtyř čistých kont v pěti jarních zápasech.

Severočeši se musejí obejít v náročném období sezóny, kdy hrají v týdnu hned dva zápasy, bez Stožického s Vidličkou: "Kteří sice dělají vše pro to, aby byli schopni nastoupit, ale nevypadá to dobře," říká trenér domácích Plíšek. Domácí navíc mají Klokanům co vracet, vždyť na podzim si odvezli z Prahy prohru 0:1 a ještě tak prohloubili svojí tehdejší herní krizi. Tým kolem rychlonohého Mahmutoviče má v nohách čtvrteční zápas s Libercem, ve kterém, jak už bylo řečeno, nedokázal vstřelit gól. Nyní se ovšem jednoznačné úlohy favorita nezříká, nic jiného než tři body totiž z tohoto zápasu Antonín Rosa nebere: "Hrajeme doma a to nám jednoznačně velí zvítězit, samozřejmě jim tedy chceme vrátit i podzimní prohru."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Merzič, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Vaščák - Mahmutovič, Mareš
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Turtenwald - Zoubek, Andronic, Dobeš, Novotný - Kincl, Vošahlík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - SK Kladno  (neděle 17:00)
Jestli by v nějakém zápase neměly být viděny góly, bude to ten nedělní na Střeleckém ostrově. Střetnutí druhého a třetího nejhoršího útoku nebude ani okořeněn přímým soubojem o sestup a duel tak může diváky spíše překvapit.

Jihočeši pod taktovkou trenéra Tobiáše prosluli jakožto remízoví králové a své pověsti nezůstávají ničeho dlužni ani na jaře. Přesto po remízách v Boleslavi a s Plzní přišla porážka od jarního překvapení z Jablonce. Budějovice se ovšem i tak nemají, alespoň prozatím, čeho obávat. Deset bodů náskoku na patnáctý Žižkov předurčuje případné nedělní vítězství jakožto to, které rozhodne o jejich záchraně. V to věří i lodivod týmu Tobiáš. "Výhra znamená jasnou záchranu. V případě neúspěchu se ale dostaneme do problémů," nabádá své svěřence. Ke zraněnému Hunalovi s Klavíkem se na stranu jistě nehrajících připojil ještě reprezentant do devatenácti let Nitrianský.

Poslední dva vzájemné boje skončily bezbrankovou remízou. Tu Kladno pocítilo po zimní přestávce pouze jednou, jinak pokaždé putovaly body pouze k jednomu týmu. Proti Budějovicím se Středočechům nadmíru daří, právě před oněma dvěma remízami totiž kladenští pokaždé svého soupeře porazili, na jihu Čech pak dvakrát o dvě branky. A dobrý projev hry se jim ani přes porážku od Boleslavi upřít také nedá, vždyť o všechny body připravili ambiciózní týmy Brna a Olomouce. Kladno se prostě stále vzpírá už tradičním hlasům expertů, kteří je pasují do jasné role sestupujících. V dalším z mnoha důležitých soubojů bude vedle rutiny v podobě Mašanského chybět i zraněný Zoubele a vykartovaný Procházka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Žižka, Leština - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Sedláček, Svátek
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Hajník - Bartek, Szabo, Strnad, Cigánek - Šilhán, Klinka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 2.85 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (neděle 20:00)
Do Liberce zavítá trápící se Baník, který bude chtít napravit svou vysokou domácí porážku od Plzně. Pokud by Severočeši úspěšně zvládli zápas před televizními kamerami, tak se minimálně na 21 hodin posunou na druhé místo v tabulce.

Liberec doma na jaře ještě nezaváhal a svou stoprocentní bodovou úspěšnost bude chtít udržet i po zápase se šestým Baníkem. "Je to sice přímý zápas dvou týmů blízkých v tabulce, ale při vyrovnanosti ligy jsou těžké všechny zápasy," pronesl liberecký trenér Ladislav Škorpil, jehož tým by v případě dalšího triumfu minimálně do pondělního večera poskočil na druhé místo. Tam může vydržet i po pražském derby, pakliže Sparta z něj vyjde bodově naprázdno.

Baník, který na jaře slavil výhru pouze nad Teplicemi, bude chtít dát zapomenout na domácí debakl 1:4 od Plzně. Pokoušel se o to již ve středu. V prvním utkání čtvrtfinále Poháru ČMFS proti druholigovému Slovácku však neuspěl a odvezl si tak do domácí odvety porážku 0:1. Další příležitost k nápravě budou mít svěřenci hostujícího kouče Karla Večeři v neděli pod Ještědem. "Čekáme, kdy se to zlomí, ale pořád se nám nedaří. Někde to ale už musí skončit, přece to nebude trvat věčně takové, jaké to je," řekl záložník Baníku Tomáš Marek.

Liberečtí určitě nebudou moci počítat se zraněným Liškou a možná i s Blažkem. Na straně hostů bude chybět zraněný Řezník a vykartovaný Tchuř, nejasno okolo startu je u Střihavky, Zehera a Bolfa.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Papoušek, Gecov, Frejlach, Dočkal - Kerič, Nezmar.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Neuwirth, Bolf, Vácha - Rajtoral, Otepka, Marek, Lička, Mičola - Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
Vrchol jarní sezony je tady! Na Pondělí velikonoční se totiž odehraje již 269. derby pražských "S". Mnohem lépe na tom jsou domácí slávisté, kteří vedou tabulku o 11 bodů před svým pražským rivalem.

Obě "S" se v poslední době střelecky trápí. Vedoucí lídr tabulky před týdnem prohrál 0:1 v Olomouci a o několik dní později v rámci čtvrtfinále Poháru ČMFS si odvezl ze Zlína jen bezbrankovou remízu. O dost lépe na tom není ani Chovancův výběr. Z posledních dvou ligových duelů si připsal jednu branku a dva body. A ve čtvrtek v tuzemském poháru doma remizoval bez branek s Plzní.

Slavia, která je v domácím prostředí stoprocentně úspěšná, míří za obhajobou mistrovského titulu a v případě její výhry nad Spartou můžou pomalu v Edenu vypuknout mistrovské oslavy. "Výhra v derby, to by byl hodně důležitý krok k obhajobě titulu," je si vědom trenér sešívaných Karel Jarolím, který zároveň očekává od obou stran útočný fotbal.

Sparta se pokusí ztenčit bodovou ztrátu na čelo tabulky a zároveň bude chtít oplatit porážku Slavii. Ta totiž na podzim na pražské Letné vyhrála vysoko 4:1. "Ten výsledek byl pro nás krutý. Motivace je obrovská, neboť porazit Slavii je vždy základní pilíř sezony a já se nikdy po porážce se Slavií necítím dobře," řekl trenér hostí Jozef Chovanec, jenž považuje Slavii za favorita pondělního utkání.

Domácím bude chybět čtveřice zraněných Černý, Šmicer, Litteri a Kaufmann. Hosté nebudou moci počítat s distancovaným Kušnírem a nejasný je také start Kladrubského, Wilfrieda, Zemana a Huška.

Vzájemná bilance těchto soupeřů vyznívá ve prospěch sparťanů. Ti slavili vítězství celkem 123krát, kdežto slávisté 83krát, smírně se rozešli v 62 střetnutích.

Zápas začíná v 17:15, živě jej bude přenášet ČT2.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Brabec, Suchý, Hubáček - Belaid (Janda), Trapp, M. Jarolím, Švento - Besta, Pekhart.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Řepka, Hubník, Pamič - Žofčák, Kucka, Berger, Zeman - Jeslínek, Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha22155244:1550
2.Sparta Praha22116535:1939
3.Slovan Liberec22107530:2337
4.FK Mladá Boleslav22107529:2437
5.FK Jablonec22114725:2437
6.Baník Ostrava22104833:2534
7.FK Teplice2296725:1633
8.Sigma Olomouc2296727:2933
9.Viktoria Plzeň2269730:2927
10.1. FC Brno2276924:2527
11.Bohemians Praha22741125:3225
12.České Budějovice22413518:2725
13.1. FK Příbram22651121:2923
14.SK Kladno22651115:3123
15.Viktoria Žižkov22361318:3015
16.Tescoma Zlín22271313:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (221)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli bude hrát huna tak to příbram dá

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

FC BANÍK OSTRAVA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dá Bolka první gol, vyhraje.

Reagovat
$dolar$

Pokud bychom neporazili Zlin o vic nez 2 goly , tak bychom na tom byli uz opravdu hur nez Banik

Reagovat
smazaný uživatel

tak okrajově,včera sem byl na julisce na dukla-jihlava a byl se tam podívat i jakub otava,mluvčí sparty,byl tam s přibylem z bohemky no a tka sem se ho zeptal,jak to bude na acs-fcb...odpověd jest,že kapacita bude snížena,takže spartě trest neprominou a věc druhá,lístky do sektoru fcb pouze v ostravě a na jmeno... jo a když sme u té dukly,byl tam i milovaný trener zRada ale každej ho nechal bejt,nikdo mu nic nevyčítal

Reagovat
centos

Tak vzhledem k počtu chacharů v Praze a okolí.. Geniální trest, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

no,sem nakonec zvědav,jak to vyřešej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale na zápas v Liberci už se těším jak malé dítě. Cítím, že to konečně zlomíme.

Tip: 1:2 (Kerič x Střihavka, Lička)

Sestava: Vašek - Tchuř, Bolf, Marek, Zawada - Lička, Otepka, Hable, Mičola - Střihavka, Zeher

PS. Nezdá se vám, že poslední dobou makal skutečně nadoraz jenom ten Zawada? Jo, a Zehera jsem dal do sestavy jen proto, že je menším zlem než Markovič. Tak mě napadá, proč jsme raději nedali šanci v "A" týmu Přecechtělovi.

Reagovat
centos

Pro mě je z posledních dvou zápasů jasná jednička Rajtoral.

Reagovat
smazaný uživatel

zeher pryč!!!!!! to raději 4-4-1-1...místo zehera na podhrot lukeše

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Zeher by se hodil spíše jako střídající hráč. Jako podhrot tedy Mičolu a napravo Rajtorala. Ten Přecechtěl prý v tom Třinci nepředvádí úplně nejhorší výkony a většinou je v základu. Myslím, že by se nám více vyplatilo dát šanci jemu než Markovičovi, který mi v "U21" přišel na podzim úplně tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

prcechtěl šel mám pocit na hostovačku,aby se rozehrál...v nové sezoně by měl dostat šanci

Reagovat
Bakary3

Tchuř nehraje kvůli kartám.

Reagovat
centos

Fakt? Tím by asi padla varianta Marka na stoperu, což je špatné..

Reagovat
Bakary3

Nevim, ve Sportu psali na levýho beka Váchu..

Reagovat
centos

Aha, jestli umí nalevo, tak aspoň že tak, bo nikdo jiný mě nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

no,na stoperu jak to zas bohužel vidím bude pavlík,kterej zahrál tragicky už v příbrami i doma s plzní

Reagovat
centos

Jediná dvojka, od které neočekávám totální průser, je Neuwirth - Marek, což je v počtu kombinací ze čtyřech hráčů mizerné..

Reagovat
smazaný uživatel

a co brunclík?? ten je prej dobrej v juniorce

Reagovat
centos

Tak juniorku nesleduju, ale shodou okolností byl dnešní zápas ten první, na který jsem se chtěl jet podívat.. ale nevyšlo, tak příště :)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně doufám,že nastoupí hable..minule za ačko nehrál a byl v béčku

Reagovat
centos

Asi jo, moc variant tam teď není.

Viděl bych to takhle:

Vašek/Buček - tu je mi to jedno

Zawada - Neuwirth - Marek - Vácha

Rajtoral - Otepka - Hable - Mičola

Střihavka - Lička

Ten útok je problém, tam se klidně může vyměnit Lička s Mičolou, nebo místo jednoho z útočníků Lukeše nebo Zehera.. každopádně bych střídal dřív než deset minut před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,to bych s tebou souhlasil,ta sestava vypadá dobře ale zeher na střídačku,střihavka na hrotu s tím,že podhrot lukeš...mičola s rajtym jako křídla,co by doplnovali střihavku na hrotu...jinak nevím,co to má ted karel ve zvyku,že střída na posl.10 minut on to potom bere jako alibi,že vždy řekne" hráli dobře,neměl sem potřebu střídat" a potom prohrajou s příbramí...

Reagovat
Radar

centos bud' rád že jsi na tu juniorku nešel, dneska to byla hrůza.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

uz se to blizi,uz se to blizi sakra at uz je pondeli

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak jedna s posledních šancí pro nás .Doufám ze to v Plzni zvládnem a překvapíme .A když už do druhé ligy tak aspon to jeste pořádne zdramatizovat !!Za týden mame doma Příbram takže eventuelne lehčí soupeř...Zlíne bojuj !!!! a žadne ztráty v 90 minute zapasu ..viz.Zizkov,Teplice .gol s ofsidu v Budejkách ..přestřelka doma s Libercem ..která nakonec mohla zkončit líp pro nás ..a tak dále Kladno sme taky doma mohly porazit..důležite body které nemáme bohužel .nedááá se jak se říká , a jak u nás nedávno skandovali fandové Liberce ...Druhá Liga Taky Liga

Reagovat
smazaný uživatel

zizkov prohra a kladynko aspon remiza a budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc se o to postará. Ale raděj ať spadne posraný Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať tam dnes Sigma prohraje, než aby mělo Kaldno strašit v lize.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze sme vas vyklepli

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? To znamena, že vas musim chtít v lize? Přemýšlej, než vyplodíš takovouhle strašnou věc.

Reagovat
centos

Docela běžný "argument"..

Reagovat
smazaný uživatel

ne jaky taky nechci naky tymy v lize..ale ty tu zacnes bezduvodne nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nenadávám

Reagovat
Bakary3

"posraný Kladno"

Reagovat
smazaný uživatel

To není nadavka

Reagovat
Bakary3

Aha, tak to mam asi jiný měřítka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě něco říká že Baník dnes vyhraje,ono to tak je když se čeali výhry nepřišla teď se od nich nic nečeká a Baník by mohl vyhrát.Já bych si tu dvoječku klidně vsadil.

Reagovat
božský John

Do Brna nás pojede podpořit cirka 20 lidí..to je fajn:)

Můj tip: Neprohra Jablonce.

Reagovat
božský John

Dneska se musí Šiškof zmátořit aby to Kladno spadlo..nic proti Tomíku...

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, já to beru

Reagovat
božský John

Jasný,Vy máte svý odkopaný,na poháry daleko,k záchraně daleko,tak byste ten Šiškof mohli nechat...rozhodně bude v lize lepší Jihlava než Kladno...

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně,jihlava zahrála dobře v pátek na julisce

Reagovat
smazaný uživatel

no joo stejne budete mit smulu pac kladno nesestoupi ani nahodou

Reagovat
božský John

No to je smůla no..zas tu budou smrdět o rok dýl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej dal Hubník gol pls?

Reagovat
božský John

Hosté skórují po rychlé akci a centru z pravé strany. Míč před branku poslal obránce Rossi, jeho centr prolétl až ke vzdálenější tyči, kde najednou vyplul zcela volný a nikým nehlídaný útočník Hubník. Ten už měl lehkou roli, míč trkl do odkryté branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
božský John

Rádo se stalo..:)..kdyžtak to je na idnesku..onlajn

Reagovat
irik

Já se z toho Žižkova zvecn ...

Reagovat
$dolar$

Cim si to ten Zizkov zaslouzil?

Reagovat
smazaný uživatel

S-I-G-M-A ! ! ! Ať žije Sigma

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov byl lepší?

Reagovat
$dolar$

Byl Je mi ho lito, ve vetsine zapasu co prohral mel trilion sanci a pak stejne prohral, navic vam ty body jsou k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, taky mě to mrzi, navic Žižkov sem nesnášel dřív, jak tam byl Pikl Mlejnský, Pospíšil, Kincl a tak, Sabou, ale teď hraje fakt dobře, jak se to tam pročistilo, hraje pěklný fotbal, bohužel nedává goly, nemuže uspět...Tak to chodi, ale taky mě to štve.

Reagovat
centos

Jo, taky jsem je kdysi neměl vůbec rád.. teď bych je v lize viděl radši než pět, šest ostatních mužstev.

Reagovat
smazaný uživatel

pikl,mlejnský a spol..těm se říkalo "udolí sviní!

Reagovat
smazaný uživatel

Já je kdysi taky ne...tam prostě "nebyl zápas", aby jim refree nakonci matche nepískl pencli.

Reagovat
Jajinek

Snad nechceš naznačit že měl dnes Žižkov trilion šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni, parchante.

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMAAA ! ! !

Reagovat
centos

Teď postoupí Čáslav a Dukla a sbohem, poslední zbytky úrovně, které kaprliga měla..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně má teď nejreálnější vyhlíkdy Bohemka, ale kdo tam s ní přijde tak už to bude hnus.. Asi nejvíc bych tam chtěl Duklu, ale zase tam bude spoustu klubů z Prahy, Jihlava na to nemá to ať mi nikdo neříká, ale Jirku Rychlíka zpátky do ligy nechci

Reagovat
$dolar$

Duklu bez fanousku? Hraci jsou celkem sympaticti, ale to ze nemaji fanousky me docela stve

Reagovat
centos

Přesně. S Jihlavou bych problém neměl, teď čtu, že na výjezd do Prahy měli dva autobusy.. Navíc je kolem Vysočiny prvoligové prázdno, zaplní se mezera. Další klub z Prahy k ničemu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by byl lepší Hradec, když se mluví o prvoligovým prázdnu, ale ten je jak se zdá bez šance.. Prostě nikdo na to nemá už jenom proto by se měla liga snížit z 16-ti účastníků alespoň na 12

Reagovat
centos

Hradec? Proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ztrácí 14 bodů na druhé místo

Reagovat
centos

no jasně krom toho..

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, proč ne.. Obchodníci to jsou skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam pořád ta tradice.. Ono akorát není v módě jí fandit, ale na Julisku si najde cestu dostatek fakoušků tomu věřím.. Jinak tam opravdu nikdo není..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostatek? každej druhej pátek tam je max 600 lidí...jen ted na jihlavu tam bylo 1200..to je furt málo... to by bylo potom jak střížkov,kterej si musí najímat dechovku,aby tam vůbec něco na tom stadionu znělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich v Praze prostě moc.. Ale já osobně bych tam nejradši viděl Duklu jako takový to menší, trochu zajímavější, zlo

Reagovat
smazaný uživatel

no,tak ted,aby postoupila bohemka,aby ten baník stále jezdil do prahy 4 škoda žižkovu...

Reagovat
vanGomm

Chtělo by to snížit počet na 10 bude to sice 36 kol.Nemusel by to být při vyhřívaných trávnících problém.Kvalita se soustředí a asi pak v lize nebudou (nic proti nim nemám) např.Střížkov,Kladno,Jihlava aj.Teď např.Plzeň a Brno již prakticky o nic nehrají a vpříštích kolech se přidají asi další.Což na dramatičnosti nepřidá. Pokud jich bude třeba těch 10 tak ten klidný střed tabulky nebude.Buď se bude hrát o záchranu nebo o poháry,věřím že by stoupla návštěvnost.

Reagovat
centos

Tady by s tím, myslím, souhlasila většina, problém je ale na svazu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já bych byl pro 14-12členů 10 je málo

Reagovat
centos

Těch 12 bych bral jako maximum.

Reagovat
vanGomm

Při 14 by se nic neřešilo zas by se tam 2-3 namotali.No a při 12 to by bylo buď 44kol což je moc nebo 22 kol což je zase málo.Nebo to řešit po 22kolech - 6 o titul a 6 o záchranu celkem 22+11 tedy 33 kol.Můj názor je,že na naší zemičku je 10 tak akorát.Ale každý má jiný názor,což respektuji.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by šlo dolů kladno ale myslim že o sestupujících i o titulu je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

SKS Mrzí mě Žižkov, néé..., že bych to přál zrovna Kladnu, ale Střížkov, to je opravdu hnus velebnosti.. Lize by pomohlo i zůžení na 14 týmů..jenže to jsou pouze utopie..než se to podaří realizovat, tak se budeme muset dívat na ostudné zápasy..třeba loni jsem viděl naživo Budjice:Teplice (neplánovaně, jako nezaujatý) a vážení, bez atmosféry, bez fotbalu, nuda, krize a myslím, že takových utkání je strašně moc a to je pro český fotbal hrozná škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak okrajově,koukám ted na derby cska-lokomotiv a necid je táááááááááááákhle tragickej....jakobych to neříkal pořád...

Reagovat
Slejdy

sam si traged...

Reagovat
smazaný uživatel

největší...koukám,žes sám ten zápas neviděl,jinak bys toto nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma příjemně překvapila - tři vítězství v řadě za sebou, to se nám nepovedlo už opravdu hodně dlouho, mohli bychom možná i skončit na pohárových příčkách, Jablonec se vepředu dlouho neudrží, Boleslav hraje tužku, stejně jako Baník, to čtvrté místo není zase tak nereálné, navíc jsem si jistej, že by Sigma neudělala ostudu třeba v tom předkole Evropského poháru!

Reagovat
smazaný uživatel

ty by sis byl jistej i tím že Čínaleží v jižní Americe ty trotle....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, ty jsi opravdu sviňpáv jak noha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ještě pověz něco originálního....originální blb jako ty by to měl hravě svést....

Reagovat
smazaný uživatel

už za 3 a půl hodky baníček v lbc....tak chlapci,dneska bod a příští tejden vás zkontroluji osobně proti střížkovu,tam to bude chtít 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíne Zlíne...to je fotbal ...

Reagovat
smazaný uživatel

děs běs, ještě že jde do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo ...sem ze Zlína ..ale taková hra je opravdu tak na divizi.nechapu co se kurva děje!!!!!!!!zasloužime si facku jménem Druhá Liga ..!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jó kámo...za tejden to bude řežba

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, to jsou přenosy =( ani jeden záživnej fotbal... už ať hraje ta slávka

Reagovat
$dolar$

To si delas srandu? Pokud v Plzni nebyl zazivnej fotbal , tak se di obesit Slavka hraje daleko hur nez to co dneska hrala Plzen impotente...

Reagovat
irik

klid, dolare. Lidi jsou různí, a slávisí bývjí ještě trochu různější .

Reagovat
božský John

Reagovat
irik

Hele, jablonečáku. Chtěl jsem se tě zeptat, jak v Jablonci hraje ten Jiří Krejčí? Já jenom vím, že je to odchovanec Sparty, někde jsem to nedávno slyšel, a že je stoper, ale takový jmenovec mě zajímá.

Reagovat
božský John

Tak von není stoper,spíš hraje na krajích obrany. Většinou sedí na lávce,zaskakuje za krajní obránce(Zábojník-třeba v minulym kole a Hamouz) Je docela rychlej a na obránce technickej...mimo jiné zařídil remízu Jablonce v Edenu minulou sezonu...

Reagovat
božský John

Má 190cm,ale hra hlavou nic moc...pff tak to je tak všecko co Ti o něm povim...

Reagovat
irik

Fakt? No šikula ..., můj favorit, Forza Gablonz .

Reagovat
božský John

Se taky tak jmenuješ nebo co? Jinak poslední 2 slova chválim:)

Reagovat
irik

No jo, jmenuju. Proto mě zajímá. Ještě jste tam (nebo někde jinde možná, už nevím) měli Petra Krejčího?

Reagovat
božský John

Né né,ten dělal reprezentačního lékaře

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nevím co píšeš za voloviny, já jsem myslel ty tři jdoucí v 17:00...o plznmi nemluvím tak se běž schladit, to slunko dělá divy

Reagovat
smazaný uživatel

soráč, to mělo být pro DOLARA !!! jsem nešťastně nereagoval

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

ojojoj Bruno - Japonec 1-0

Reagovat
božský John

Ajta krajta..z hovna bič aneb Došek dal gól:(

Reagovat
centos

Tchuř, Bolf, Zeher a Střihavka neodcestovali.. kaj je kura útok?

Reagovat
$dolar$

Jedete alespon ubranit bod?

Reagovat
Radar

Nevíš proč?

Reagovat
centos

(pro oba) Tchuř je vykartovaný; Bolf na to už nemá, ale že by se Večeřa rozhodl tak najednou, se mi taky nezdá; s tím útokem nevím, nechápu.. jeden z dvojky Lička, Mičola musí hrát levou zálohu a ten druhý bude asi s Lukešem v útoku. Jiného útočníka na střídání tam nemáme..

Reagovat
Radar

Tak do zálohy tipuju Čolu, Máriovi to více sedí v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nvm co si pářát za výsledek. Liberec je konkurent a Baník nesnáším.

Reagovat
$dolar$

Remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice tady jeste neni preview derby ale zitra uz nebudu mit cas protoze musim za vcasu vyrazit do SynotTip areny zapas muze dopadnout naprosto jakkoliv,opravdu se to neda dopredu rict protoze budou samozrejme rozhodovat uplny malickosti,ale zejmena to kdo da prvni gol...a vzhledem k tomu ze uz 3x v rade ten prvni gol dala slavie tak doufam ze to konecne bude naopak a hlavne doufam ze uz nebudeme prohravat zase po deseti minutach z prvni akce bude to naprosto vyhecovanej zapas a ani jedna strana si nehodla pripoustet moznost porazky a ja rozhodne nebudu jinej a uz se proste nemuzu dockat!!!Verim svym,verim nasim barvam protoze modra je dobra, zluta je kruta a ruda - to je nase krev,nase krev je SPARTA !!! (to poukazuje na fakt ze i v telech slavistu koluje barva sparty )

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zase perlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co se ti zase nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc vymydlenou palici musí člověk mít aby neustále plodil takové zhovadilosti...

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdybych mel sesivane kecy jako 90% slatancu,to by jsi proti tomu jiste nic nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jedno jestli sjou to sparťanské, sešívané nebo baníkovské kecy ty kokose, ale úroveň tvé zfanatizovanosti je neúnosná...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš náhodou taky 3 v krvi jako já???????? ty seš výstavní spařťan ti řeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem snad jedinej pražák,kterého dnešní derby netankuje a tak fandím bordelu a vytržnostem,at je aspon sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

chachar z Prahy? My dva jsme se nějak vyměnili

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně,narozen v motole

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt není pravidlem, fandit klubu kde se narodíš...taky ti to pořád předhazujou?

Reagovat
smazaný uživatel

stále a pořád... ale já jim odpovídám,že mám kámoše,co fandí a jezdí na zápasy zenitu petrohrad,takže to potom zmlknou ale ty to musíš mít v ově těžky,že fans sparty ne? já to mám lepší,že tady je x klubů

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, kolikrát je to o hubu, když se najebaný rozkecám kdo tě víc kamenuje? Sparťani nebo sešivky?

Reagovat
smazaný uživatel

mnooo...spartani,tam je ta nevraživost největší,slavistům je to šumák,jen se mě furt ptaj,proč fandím fcb...Je pravda,že jako pubertak neznalý fotbalu sem fandil spartě,ale to už je ták 6-7 let zpátky ale v praze máme bar,kam chodí baníkovci,spartani,bohemáci,fanoušek karpatu,dynama kyjev a zenitu a nějak tam zatím spolu vycházíme... ale pozor,nejsi sám tam v Slezsku,třeba znám frajera,co chodí do kotle sparty,bydlí tady ale pochází z českého těšína a i pár ostravaku znám,co fandí spartě

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být fajn takové bary, já nevm proč každý hne dza vším něco vidí, já se dokážu bavit s fanouškem kteréhokoliv klubu. Jn poslední dobou na to taky přicházím, objevuje se tu čím dál tím víc Sparťanů. Za to Slávista žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

že jo,že v ostravě moc slávistu není?? ale i v ově na mě koukaj jak na svatej obrázek,když viděj frajera s pražským přízvukem,co řve "pražské kurvy"

Reagovat
smazaný uživatel

a jak ses k tomu Baníku dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

no,eště v době,kdy dostali na slávii 7:0...líbil se mi herní projev a fanoušci ale je pravda,že eště víc sem je začal sledovat při mistrovské sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Karpatu Oulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Karpaty Lvov... jednou nachcanej nam tam zpival jejich choraly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si ani nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

jezis... bylo to v ten den kdy nam rikal ze jim fandi... asi si koukam byl jeste vic nachcanej nez von

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pamatovat všecko,že jo.... mě stačilo,že sem se v pátek skoro porval s tím spartanem,mě musel držet číča s jardou...

Reagovat
$dolar$

Tak ten chlapec ma vkus

Reagovat
smazaný uživatel

On odtamtud je

Reagovat
$dolar$

Ja tam mam prarodice

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí mu prohrát jeden zápas a má po titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrálo brno...vyhraje i slavie ne kecám myslím že derby skončí plichtou 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

červená!!!!!!!!!!!!! bílá!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Radar

Jako nestranný divák si myslím že slávka vyhraje a zpečetí titul

Reagovat
smazaný uživatel

slavia dneska musíííííííííííííííííííííííííííí vyhrááááááááááááááááát

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to v derby vidím pro Slavii, boj o titul byl v Gambrinus Lize tento rok opravdu jednoznačný, škoda, že odchodu Galáska a Svěrkoše, nemuselo tomu tak být.

Reagovat
smazaný uživatel

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶$7´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶ø´´´´´´´´´´´´´¢¶¶¶¶¶7´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶ø´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¢¶¶´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´* *´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´\'````´´´´´´´´´´´´``´¶¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´1¶1´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶ø´7¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´¶¶´o¶´´´1¢ø¶¶¶¶1´´´´´´¶¶¶¶ø¢1´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶o¶´$¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶ø¶7´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´

´´´´¶¶ø´´´´´´´¶ø´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶o´´¶7´´´´´´ø¶¶$´´´

´´´¶¶7¶¶´´´´´1¶´´´ø¶¶¶¶¶¶´´´0´7´´´o¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´´´´´¶¶1¢¶7´´

´´7¶´´´¶¶´´´´1¶´´´´´oøø´´´´¶¶7¶¶´´´´oøo´´´´´¶$´´´´¶¶´´´¶$´´

´o¶¶´´´´¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´$¶´´¶¶¶¶´´´´¶¶ø´

¶¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´7¶¶¶¶¶¶¶1´´´´´´´´¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶1´´´´´o¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶´¶¶¶´´´´$¶¶¶¶¶¶o´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶

´´oøø1´¶¶¶¶¶´´´´´´¶1¶ø¶´´´´1´´´´´´´´¶¶¶´¶o´´´´´¶¶¶¶¶1´øøø´´

´´´´´´´´´´7¶¶¶¶ø´´¶ø¶´¶¶´´´´´´´´´´´ø¶´¶1¶´´o¶¶¶¶o´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´ø¶¶¶¶¶´¶´´¶$¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ø1´¶¶¶¶¶$´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶´$¶´¶ø´¶´¶ø7¶oø¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´ø¶´¶´¶¶´¶´¶ø´¶´¶¶´¶¶¶¶o´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´o¶¶¶¶´1¶´´´o¶¶¶¶ø¶o¶¶¶¶ø´´´¶ø´$¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´

´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´

´´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶ø¶¶¶o´´´´´´´´´´¶¶´´´

´´´´¶¶¶´´´´´1¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶ø´´´´´¶¶¶´´´´

´´´´´´¶¶´´´¶¶¢´´´´´´´´´´´7$¶¶¶¶¶¶7´´´´´´´´´´´7¶¶´´´¶¶´´´´´´

´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´

SPARTĚ

Reagovat
božský John

Nad nosem to "0:7" je asi jen tak že jo...

Reagovat
fantomas

Pokud vydrží mé tipovací kouzlo, určitě to nedopadne remízou. Pak je výsledek docela jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze dneska budou sesivky zase brecet,jako vcera po hokeji :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je jak na sedativech

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by to taky s Kozohorským nebavilo to ho omlouvá

Reagovat
fantomas

Brabec se k Řepkovi zrovna neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Strach je sviňa.

Reagovat
centos

Kolik tam těch sparťanů cca je, že je nejde vůbec slyšet?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,přesně...je jich tam 1500 a mlčej jak na pohřbu

Reagovat
fantomas

Paráda, Sparta dělá všechno proto, aby se dostala co nejrychlejc pod obří tlak...

Reagovat
fantomas

No to snad ne, i takoví zoufalci nám daj gola...

Reagovat
irik

Zeman je borec .

Reagovat
fantomas

Nejhorší hráč na hřišti...jeden centr ho nezachrání.

Reagovat
irik

Vážně? Já to sleduju tak koutkem oka, gólovej centr byl vynikající, výborně na tyč. Chvíli po tom tam měl dobrej průnik, teď další ..., fakt je tak špatnej?

Reagovat
fantomas

Tak ten centr ho, zdá se, povzbudil. Do tý doby nebyl s to přesně přihrát, odcentrovat.

Reagovat
irik

To asi celá Sparta ...

Reagovat
fantomas

On přesto vynikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si ho s Žofčákem? U tebe bych se vůbec nedivil. Měl bys ten fotbal pozorněji sledovat, pak by ti třeba neunikla jedna z ojedinělých akcí Sparty někde kolem patnácté minuty, kdy skvěle přenesl hru na Žofčáka, který si však v dobré pozici zpracoval míč rukou.

Reagovat
fantomas

Za to má mít muj obdiv? Žofčák je taky tragický, samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se celkově první poločas bránila, takže neměl jak vyniknout, přesto byl nejnebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zeman je dost nevyrovnaný hráč, ale záblesky kvality se u něj opět začaly objevovat v častější míře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi hodně líbí, byl u všeho nebezpečného, co si Sparta vytvořila. A ten taneček s míčem před superšancí Kucky?

Reagovat
fantomas

Toho nebezpečeného zaprvé bylo hrozné minimum a zadruhé první pul hodina se mu vubec nepovedla - nepřihrál, ztrácel míče, neodcentroval...čišela z něj nervozita na všechny strany. Od toho slušného centru se zvednul, ale do té doby hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman do repre...

Reagovat
irik

Do U21 .

Reagovat
fantomas

Fořt ven! Je tam uplně k ničemu...

Reagovat
fantomas

A ted je v ofsajdu a vzteká se, že nedostal přihrávku.

Reagovat
fantomas

To tam prostě musí padnout!

Reagovat
fantomas

Blažek je fakt charakter, kuřák jeden.

Reagovat
irik

Reagovat
fantomas

Copak?

Reagovat
irik

Jsi k smíchu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o minutu dřív na druhé straně sejmul Hubáček Holendu a příznal se? Srando

Reagovat
Mr.Jindros

Sparta.

Reagovat
irik

200. pro Vencu Kadlece !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihls...

Reagovat
smazaný uživatel

Špiláček odchází z Frankfurtu

Druholigový FSV Frankfurt uvolnil ze svého kádru Radka Špiláčka, trenér hesenského týmu Thomas Oral již s 29letým záložníkem, který v minulé sezóně pomáhal "vykopat" bundesligu Hoffenheimu, dále nepočítá.

Vrať se do Sigmy, u nás se ti vždy dařilo, oblibenec u fanoušků. Jsi v Olomouci vítán, Radku

Reagovat
fantomas

JE TÁÁÁM.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost snad preci existuje...kdyby Sparta s takovymto vykonem vyhrala, to by byla hruza...btw. jsem nezaujaty pozorovatel...

Reagovat
irik

To jsou všichni slávisti . Sparta hla co potřebovala, bránila, to ano, a bránila dobře, z brejků hrozila, v prvním poločase to na gólovky bylo 2:0 pro Spartu, druhý poločas už to bylo horší, nicméně Sparta nehrála o tolik hůř, aby byla výhra nespravedlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu...souhlasim...ale jsem opravdu nezaujaty

Reagovat
fantomas

Ten pan spolukomentátor asi bude sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

trosku

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho tak soudíš? Karoch je dle mě o několik parníků nejlepší spolukomentátor. Teda když nepočítám Švanciho, který je ale víc než spolukomentátor a fotbalový expert šašek (v dobrým slova smyslu)

Reagovat
fantomas

"Bod spravedlivý"..."šance na obou stranách"...a tak dále...

Reagovat
smazaný uživatel

Bod spravedlivý pravdu neměl (ikdyž Sparta 84 mninut vedla a dostala takovýho ušmudlanýho góla, takže nebyla ani daleko od výhry a nakonec se to od Karocha částečně vzít dá), ale šance na obou stranách? Určitěš ano, ač to přes tvoje dnes rudé oči nepřiznáš

Reagovat
fantomas

Dvě šance, proti takovým osmi? To pak sou šance na obou stranách v každém utkání, i v tom, které skončí 10:0.

Reagovat
irik

Bod je málo, určitě zklamání. Ze slávije se ty body vozit musí, co se dá dělat ..., ale samozřejmě tleskám sláviji, úctyhodný výkon .

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nic moc, bod málo, ale po dnešku jsme víc fakt nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě - Švento a jeho nůžky - P A R Á D A. Tohle bylo naprosto neskutečné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele