Gambrinus liga - souhrn 22. kola

01.04.2011, 22:09, aktualizováno 03.04.2011, 21:27
Komentáře a souhrny
Plzeň dala Ústí pět branek a po porážce Sparty v Jablonci má na čele tabulky k dobru už osm bodů. Mladá Boleslav může i nadále myslet na poháry, když doma porazila Olomouc 2:0. Teplice vyhrály v Brně a dařilo se i Bohemians 1905, Baník remizoval bez branek s Libercem, stejným výsledkem skončily i duely České Budějovice - Slovácko a Slavia - Hradec...

Slavia Praha - FC Hradec Králové 0:0

03.04.2011 19:30

Góly: -

Pražská Slavia před blížícím se derby nedokázala porazit Hradec Králové a doma jen remizovala 0:0. Sešívaní předvedli průměrný výkon a po zisku jednoho bodu stále zůstávají v sestupovém ohrožení.

Slávisté drželi v prvním poločase častěji míč na svých kopačkách, ale pokud se dostali do zakončení, tak v něm většinou selhali. Hradečtí rozhodně nebyli zalezlí před svojí brankou, naopak občas dokázali pořádně vystrčit růžky. Například Rezkova střela přeletěla Vaniakovu branku a Pilařův průnik utnul až veterán Vaniak. Ve 35. minutě ukázal své střelecké schopnosti Koreš, ovšem proti jeho střele efektivně zasáhl mladý brankář Lindr. První poločas skončil bez branek a bohužel obraz hry se ve druhém dějství nezměnil.

Domácí stále drželi míč častěji, ale v koncovce si nedokázali poradit. Po hodině hry musel hned natřikrát zasahovat Lindr, domácí borci se snažili míč dotlačit za brankovou čáru, ale hradecký brankář v této zkoušce obstál. Také další šanci obstarali sešívaní, Čelůstka hlavičkoval vedle a stejně tak střílel Pospěch. Deset minut před koncem pořádně vystrašil Vaniaka Hochmeister, jeho střela se mezi tyče nevešla. Závěrečný nápor Slávie se nekonal, a tak si oba celky připisují po jednom bodu. Spokojenější jsou pochopitelně hradečtí Votroci.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň 0:5

03.04.2011 17:00

Góly: 3. Marek Bakoš, 40. Marek Bakoš, 45. Milan Petržela, 83. David Bystroň, 90. Michal Ďuriš

Plzeň neponechala nic náhodě a dokonale využila zaváhání Sparty. Západočeši porazili poslední Ústí jednoznačně 5:0 a už mají před Spartou osmibodový náskok.

Ústí nedokázalo vedoucímu mužstvu Gambrinus ligy vzdorovat ani tři minuty a po rohovém kopu inkasovalo z hlavičky Marka Bakoše - 1:0 pro Plzeň. Domácí mohli vzápětí odpovědět, Krbeček ale trefil pouze brankáře a nebezpečí dorážky zažehnali sami obránci Plzně. Ve 12. minutě se musel činit Vorel proti Rezkovi a uspěl. Tentýž brankář zmařil i šanci Koláře a tlak Plzně neustával. Kvůli nedorozumění Koláře s Bakošem přišel prvně jmenovaný o jasnou gólovku.

Pět minut před koncem prvního poločasu předvedl obrovskou hrubku brankář Vorel, jenž místo rozehrávky namazal Bakošovi, ten Vorla oběhl a do prázdné branky zakončil - 2:0 pro Plzeň. Ústí si přálo konec poločasu, ale ten ještě nepřišel, místo toho orazítkoval tyč Bystroň a na 3:0 zvýšil v nastaveném čase Milan Petržela. Reprezentační záložník si zpracoval míč, udělal kličku a neomylně zakončil - 3:0 pro Plzeň.

Plzeň nepolevila ani ve druhém poločase, Rajtoral pálil z dobré pozice, ale trefil jen clonícího Poláka. Mezi 62. a 66. minutou měli hosté obrovské šance na vstřelení další branky, jenže ani jeden z hráčů míč do sítě nedopravil. Osmělilo se i Ústí, hlavičkující Dreksa trefil pouze Pavlíka. Plzeň ale v zápase dominovala a Ústí jen stěží stíhalo nájezdy hostujících forvardů. Čtvrtou branku se podařilo vstřelit osm minut před koncem zápasu, Kolář připravil čistou branku pro Davida Bystroň, který před prázdnou brankou nepohrdl - 4:0 pro Plzeň. Tím utrpení Ústí neskončilo, v závěrečných minutách prostřelil ústeckého brankáře Michal Ďuriš a zkompletoval pověstného "bůra”.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:0

03.04.2011 17:00

Góly: -

Souboj dvou zachraňujících se týmů viděli dnes odpoledne diváci v Českých Budějovicích. Domácí se nacházejí na čtrnáctém místě, hosté ze Slovácka jsou na tom jen o dvě příčky lépe. Utkání nepřineslo ani jednu branku, za celých devadesát minut byly k vidění jen dvě brankové příležitosti, obě na domácí straně.

Tu první měl v šestatřicáté minutě po Nitrianského centru Zdeněk Ondrášek, jeho prudká hlavička z malého vápna však trefila přesně hrudník hostujícího brankáře Motalyga, ten si však ani poté nemohl oddychnout, protože z následné dorážky zahrozil Stráský, běloruský brankář si však i s touto střelou poradil. Po prvním dějství tak na ukazateli svítilo bezbrankové skóre.

To chtěy Budějovice hned po nástupu z kabin změnit, na Otepkův přesný centr z rohového kopu si naskočil Lengyel, bývalý hráč Sparty mířil hlavou přesně do šibenice, kam se však fantastickým tygřím skokem vymrštil Motalygo. Zachránil tak svému týmu, v konečném účtování, důležitou remízu 0:0 v nejnudnějším utkání jedenadvacátého kola Gambrinus ligy.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:1

03.04.2011 17:00

Góly: 85. Antonín Rosa

Brno doma nedokázalo bodovat s Teplicemi a po porážce 0:1 zůstává v sestupovém ohrožení. Jedinou branku zápasu vstřelil pět minut před koncem Antonín Rosa.

První poločas toho příliš nenabídl, i když některé šance k vidění byly. Už ve 3. minutě předvedli Brněnští hezkou akci, ale překvapivé zakončení v brance neskončilo. Po čtvrthodině hry zahrál na samé hranici pokutového území rukou Mitrovic, Teplice se sice dožadovaly pokutového kopu, ale k němu nakonec nedošlo. Největší šanci prvního poločasu měl útočník Tomáš Došek, který se objevil před teplickým brankářem úplně sám, jenomže trestuhodně přestřelil a zmařil brněnskou šanci na skórování. Ve 36. minutě pálil nebezpečně Hamouz, ale ani jeho pumelenice neznamenala brněnské vedení.

Brno začalo lépe i druhý poločas, Simerský přestřelil a na druhé straně vyprášil Krbečkovy rukavice Mahmutovič. Brno vycítilo šanci na tříbodový zisk, dvacet minut před koncem se dostal k odraženému balónu Husár, ale Slavík předvedl vynikající zákrok.

Zbrojovka sice pomýšlela na výhru, ale pět minut před koncem si musela nechat zajít chuť. Na parádně zahraný rohový kop si naskočil Antonín Rosa a hlavou zajistil Teplicím vedení. Brno ještě mohlo vyrovnat ale Hamouz nepochopitelně v tutovce přestřelil. Brno doma podlehlo Teplicím a je nadále v akutním ohrožení.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sparta Praha 2:1

02.04.2011 18:20

Góly: 11. Jan Vošahlík, 66. Jan Vošahlík - 14. Jakub Podaný

Jablonečtí fotbalisté porazili ve šlágru kola pražskou Spartu 2:1 a posunuli se na třetí místo. Spartě se díky porážce výrazně vzdálil titul, nezbývá jí nic jiného, než doufat v zaváhání Plzně. Hrdinou zápasu byl dvoubrankový Jan Vošahlík.

Lafata odcentroval přes Brabce a Jan Vošahlík hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Jablonec. Radost Baumitu netrvala dlouho, hned za dvě minuty našla krásná Matějovského přihrávka Jakuba Podaného a ten překonal brankáře Valeše - 1:1. Domácí se z rychlého vyrovnání okamžitě otřepali a Spartě zle zatápěli. To se evidentně nelíbilo sparťanským fanouškům, kteří museli být kroceni vodním dělem. Diváci si ale nemohli stěžovat, hrál se dobrý fotbal se spousty šancí. Střela Vošahlíka nadělala Blažkovi pořádné problémy, nicméně ani Lafata a ani dorážející Karel Piták branku nevstřelili. Na druhé straně pálil aktivní Vošahlík, jeho rána protáhla Jaromíra Blažka.

Na začátku druhého poločasu se dostal do šance nejaktivnější hráč Sparty Jakub Podaný, ale brankář Valeš proti němu dobře zasáhl. Vidět byl znovu fanouškovský kotel Pražanů, proti němuž musela domácí ostraha několikrát zasahovat vodním dělem, dokonce se i na malou chvíli přerušilo utkání, nicméně zanedlouho se zase pokračovalo ve hře. Jablonec pokračoval v aktivním napadání a Blažka pořádně vystrašil Jablonský, jehož mířená střela na zadní tyč skončila těsně vedle.

V 65. minutě došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Lafata po přihrávce, kdy nebyl v ofsajdu, propálil Blažka, ale míč doklepl do branky za kontroverzní situace Vošahlík. Kontroverze spočívala v tom, že Vošahlík vletěl do míče dost ostře a povalený obránce Pamič nemohl míč odpálit do bezpečí, ten místo toho skončil za brankovou čárou - 2:1 pro Jablonec. Sparta to měla na Střelnici hodně obtížné, jablonečtí jí toho příliš nedovolili a nadále byli dost aktivní. Další stoprocentní šanci zahodil David Lafata! Sparta v závěru přitlačila, po rohovém kopu mohl srovnat Kweuke, ale reflexivně zasáhl Valeš.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:0

02.04.2011 18:00

Góly: -

Baník doma ztratil další body a s Libercem jen remizoval 0:0. Domácí tak zůstávají v sestupovém ohrožení, Liberec je s bodem nejspíše spokojen.

Ostravané byli v úvodu mírně aktivnějším týmem, ale s první velkou šancí vyrukoval až Liberec. Centr Fleišmana mohl dopravit do sítě hlavou Jiří Štajner, ovšem brankář Daněk se vytáhl skvělým zákrokem. Podobná akce byla k vidění i na druhé straně, ve 28. minutě totiž hlavičkoval Neves, ale proti byl brankář David Bičík. To byly dvě největší šance prvního poločasu, více k vidění nebylo.

V 53. minutě předvedl další dobrý zákrok Bičík, tentokrát hlavičkoval Řezník a o chvíli později neuspěl ani Adam Varadi. Hrál se podobný fotbal jako v prvním poločase, Baník příliš šancí neměl, za to Liberec v závěru pořádně hrozil.

Čtvrthodiny před koncem napřáhl Lukáš Vácha a domácí borce zachránila tyč! I sedm minut před koncem měli Ostravané štěstí, Dočkal se řítil na brankáře Baníku sám, ovšem branku trestuhodně minul. Liberec byl v závěru lepší a mohl urvat vítězství, Nezmar po centru Breznanika mířil opět vedle. Diváci v zápase branku neviděli a oba celky si tak připisují po bodu za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians 1905 0:1

02.04.2011 16:00

Góly: 77. David Bartek

Potkat v posledních týdnech stádo pražských Klokanů hopsajících po ligových trávnících, to je zárukou pořádných problémů. Poznali to také v Příbrami. Bohemians 1905 tam dokázali díky gólu Davida Bartka vyhrát a posunuli se na průběžné 6.místo v tabulce!

Tahle sezóna začíná mít pro ještě nedávno krachující klub nádech snu. Tým z Edenu řešil před sezónou stěhování, před zimou prakticky neposílil - měl zastavené přestupy. Jenže jaro mu vychází skvěle a tým se pod vedením Pavla Hoftycha předvedl vítězně i na hřišti Příbrami, která doma body rozhodně nerozdává - prohrou přišla o sérii šesti porážek v řadě.

Klokani opět nasadili do zápasu jeden z objevů jara - mladého záložníka Martina Krause, který se také v 17. minutě postaral o první střelu mezi tyče. Hned vzápětí měl však obrovskou příležitost příbramský Koukal. K němu se dostal na malé vápno centr, jenže ten nedokázal trefit zcela odkrytou branku a hlavou minul.

Vzápětí přišla nepříjemná rána pro hosty. Lukáš Hartig zajel do pořádně ostrého souboje s domácím brankářem Hruškou, ze kterého si ale odnesl nepříjemnou bolístku, kterou vyřešil až transport na nosítkách rovnou do kabiny.

Další dobrou příležitost úvodního fotbalového představení měl opět Koukal. Tentokrát pozměnil druh zakončení, použil nohu a navíc se trefil i do prostoru branky. K jeho smůle ale střelu do vzdálenějšího horního rohu branky gólman Sňozík v klidu kryl.

Tím však vcelku průměrný první poločas skončil. Bohemians sice měli větší počet střel, nikoliv však těch nebezpečných, měli dokonce i větší držení míče, ovšem za pochvalu stála spíše jen tisícovka fanoušků, kteří za klubem přicestovali.

Po změně stran se opět dostal do hry klíčový muž Klokanů v posledních zápasech. Brankář Sňozík totiž po rohovém kopu vychytal tygřím skokem hlavičku Ricky.

Jak se využívají šance tak museli ukázat až Pražané. V 77. minutě se odrazil přetažený centr od brankáře Hrušky jenom k nohám Barteka, který velmi pohotovým zakončením překonal nedobře připraveného gólmana a šel slavit druhý letošní gól ve 12 zápase.

V závěru pak utnul veškeré naděje na lepší výsledek pro domácí Jakub Štochl. Ten totiž atakoval unikajícího Nešpora a v 90. minutě byl, možná trochu sporně, vyloučen.

Bohemians vyhráli 1:0, posunuli se na průběžně šestou příčku. Naopak v Příbrami aby začali trénovat plavání - sestupové vody se nepříjemně blíží.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:0

01.04.2011 20:15

Góly: 42. Petr Johana, 55. Alexandre Mendy

Mladá Boleslav porazila Sigmu Olomouc 2:0 a ještě více dramatizuje boj o evropské poháry. Severočeši si připsali tři body po trefách Petra Johany a Alexandra Mendyho, tohoto výsledku může v sobotu využít Jablonec.

Hanáci měli první šanci zápasu, ale rychle vyběhnutý Miller gólovou hrozbu zažehnal. Ačkoliv mělo utkání ofenzivní ambice, hrálo se spíše opatrně. Domácí Mladá Boleslav měla o něco více navrch, jenže v koncovce to rozhodně nebylo ideální. Po půlhodině hry musel opět zasahovat Miller, s dalekonosnou střelou Bajera si v pohodě poradil. Diváci se dočkali branky před koncem prvního poločasu, přesněji ve 42. minutě. Kulič přesně rozehrál rohový kop a ze vzduchu se nemýlil stoper Petr Johana - 1:0 pro Mladou Boleslav. A nebylo to všechno, za pár sekund orazítkoval tyč Chramosta!

Sigma hodlala ve druhém dějství předvést lepší výkon, ale mladoboleslavští jí rázem zpražili druhou brankou. Kulič znovu asistoval a Mendy vstřelil druhou branku - 2:0 pro Mladou Boleslav. Otřesení Hanáci nebyli schopni ničeho, a jelikož ani Mladá Boleslav už nic nevymyslela, skončilo utkání výhrou domácího celku v poměru 2:0. Tříbodový zisk domácích znamená už jen jednobodovou ztrátu právě na čtvrtou Sigmu Olomouc.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň22173255:2054
2.Sparta Praha22151635:1446
3.FK Jablonec22134545:2143
4.Sigma Olomouc22115639:1838
5.FK Mladá Boleslav22107538:2637
6.FK Teplice22105732:3035
7.Bohemians 19052295825:2332
8.Slovan Liberec2276928:2727
9.Slavia Praha22510725:2725
10.FC Hradec Králové2267917:2925
11.Baník Ostrava22651120:3123
12.1. FC Slovácko22651121:3523
13.1. FK Příbram22571013:2322
14.České Budějovice2249917:3521
15.Zbrojovka Brno22611525:4419
16.FK Ústí nad Labem22361316:4815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (256)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má titul Plzen. A kdo nesouhlasí tak bud je naivka nebo nerozumí fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

řekl slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
Aldeano

Reagovat
homeles8

Spartu na 2. místě

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kiwi-21

i my dva spolu muzem souhlasit

Reagovat
Langi

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nech zi zajít chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Johana ještě žije?

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to bída ten dnešní fotbal. Zápas o prvním gólu, který jsme dostali úplně zbytečně a pak už sme se na nic nezmohli. Z pěti zápasů pět bodů, když jich mělo být 12

Reagovat
REPLIKATOR

Úplatkářská Olomouc klesá tam kam patří

Reagovat
Liquid

Reagovat
ryzskej

řekl pan blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nás soud očistí, tak musíme Kapra zažalovat. Na takových blbech je vidět jak lehce a nevratně se dá poškodit pověst.

Reagovat
hefy

Sigma do pohárů!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem minerálka cup.

Reagovat
Losinho

Néé. Přes 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jedině ze 4. místa. Finále Ondrášovky bude Sparta - Jablonec a my to pak z ligy nějak ukopeme.

Reagovat
Losinho

Sparta už vypadla. Musíte se dostat na 3. flek, přes pohár jdeme my.

Reagovat
smazaný uživatel

No do háje. Tak snad je ve 2. půlce pavouka aspoň Plzeň. Jinak to vidím zle.

Reagovat
smazaný uživatel

příbram? co zápas to červená karta

Reagovat
Shevchenko

Na tipovani.cz opravdu komentuje Slepička?

Reagovat
Shevchenko

Fakt to je on.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraasnej centr. Jen tak dal Jablonec,pridejte do polocasu jeste dva goly,at je vymalovano...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To by rozhodčí nesměl fandit Spartě.

Ale celej zápas zatím krásnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde mi,ze by Sparte rozhodci nejak pomahal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje parádně. Ale Sparta je sakra nebezpečná, pokud z toho tlaku něco severočeši nevytěžej, tak prohrajou.... takže Kájo. Vzpoměn si na neprávem neuznanej gól Besiktasi a druhej polocas tam hod aspon dva fíky.

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOL jak Blažek fňukal.

Reagovat
Shevchenko

Zlín - Sparta B 5:0 po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

první gól zařídil Konečník, stylově

Reagovat
C-M@ster

Zápas Jablonec - Sparta.

Celý Jablonecký tým

Hráč Jablonecký

Blažek a Řepka

Rozhodčí

Reagovat
goodbay

no ještě řekni, že pomáhal Spartě a fakt se zasměju

Reagovat
osobnostx

Rozhodčí otočili několik balonů, ale nebylo to v prospěch žádného týmu. Spíše to byli věci co měli vidět pomezní a ne hlavní...

Reagovat
C-M@ster

První poločas to bylo ve prospěch Sparty, ve druhým už dělal chyby na obě strany.

Řepka měl vidět červenou. Žlutou měl a udělal faul jednoznačně podle pravidel na žlutou kartu, takže měla následovat červená.

A nastavení 2 minuty se mi teda zdálo směšný. Nastavil bych minimálně 4.

Reagovat
Godwinson

Prohra a nervíky Sparty, to je radosti.

Reagovat
willdonor

jednoduchým stačí málo

Reagovat
smazaný uživatel

znovu: je ten repka normalni??? a jak breceli

Reagovat
homeles8

JO! Je to tam! Jablonec!!

Reagovat
goodbay

Ted už to bude hodně těžké, jesli Plzen zejtra vyhraje, tak by to bylo hodně špatné a zoufalé, kdyby titul nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Peltovci

Sice je v poharech nechci a fotbalova atmosfera tam nestoji za nic , ale pri ty bide co v nasi lize panuje rozhodne neudelaj ostudu vetsi nez nekdo jinej .

Reagovat
goodbay

No, to sme viděli loni a jak to dopadlo....navíc pelta prodá nejspíš Vošahlíka a Pekyho, ten už tam ted není...plus odejde asi Michálek, Drsek a někdo z trojice Pavlík, Špit, Krajčík...vypadá to asi na Krajčíka...Takže to asi zas tak slavné nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

I když odejde Vošáhlík a Pekhart (nečekám, že oba dva, protože z Pekharta samotného vypadne slušný balík, spíš uvidíme, jak to bude vypadat na U-21ničkách), tak bude útok dost silný - Lafata, Mešanovič, Vukovič, Haurdič... Michálek odehrál 2 zápasy, takže to taková ztráta nebude, Drsek by už byl. Na druhou stranu, zapracuje se do obrany mladý Beneš. A proč by měli odcházet ti tři? Plat/věk?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně v současnosti je ten kádr hodně silný, jsem zvědavej, co bude z těch balkánců v útoku, BJ na ně pěje ódy...

Reagovat
goodbay

tak pelta říkal, že odejdou 3 hráči s věkem nad 30..tak povídej, kdo by měl bejt ten třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle vyjádření jsem si nevšiml a ani bych to nečekal. Každopádně ten čas utíká, Michálek je asi jasnej a Drskovi bude 35 po sezoně, to je taky dost, no.

Reagovat
osobnostx

Taky bych radši Olomouc v pohárech, kvůli atmosféře, dobré práci Psotky a spoustě mladíků co budou potřeba se pořádně vyhrát. Příští U21 bude mít z Olomouce 4 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík má mladou obranu, Jablonec útok... Mimo Lafaty nikdo 23let+...

Reagovat
smazaný uživatel

No me se zda ze Olomouc by tam dopadla uplne stejne ne li hur , ale je fakt ze zalezi koho prodaj jak pise goodbay . Nicmene ty Olomouci bych to pral , ale at pak nevypadne v predkole s tymem typu Mogilev nebo s kym to hral Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální faul Vošahlíka. Ale kdyby dal někdo takový Plzni tak by se tom psalo týden. Hnus co je Plzen zač

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Plzeň zač? Vždycky se pomáhalo Spartě, a za to že nějakej Pamič nedokáže odkopnout míč za to vážně Plzeň nemůže V zápase Plzeň - Slovácko taky pískli offside Kolářovi a kdyby ho nepísknul tak má Plzeň o dva body víc a tím pádem 10 bodů náskok a Sparta by mohla bejt ráda za 2.flek před Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadním pozitivem je, že snad nikdo nemůže říct, že by si Sparta jakýkoliv body zasloužila. A když i sparťani uznají, že byla zcela marná, tak sem v podstatě spokojenej...

Reagovat
goodbay

ano byla marná, ale vsad se dát takovej gol Sparta co dal Jablonec, tak se o tom zase píše celej tejden

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

sbohem titule

Reagovat
niflheim

Zase někteří fandové ukázali, že se neumí chovat jako lidi.

Reagovat
goodbay

Výkon sice o trošku lepší co se týče šancí ve předu, ale fakt pořád bída...momentálně jablonec má nejlepší formu, takže asi po zásluze vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel je to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem se vymlouvat,ze Hrubes zapas nezvladnul,ale byl to od nas bidnej vykon,takhle se o titul nebojuje,jinak jablonec skvelej vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

NEzvladnul.. Repka mel jit koncem prvniho polocasu do sprch.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vaněk tam nasimuloval pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zakrok mi neprisel na zlutou..

Reagovat
C-M@ster

Stažení za dres = žlutá karta.

Reagovat
niflheim

Navíc ty jeho kecy...stáhne jasně za dres a potom ty kecy...by měli dávat ty záznamy z těch mikrofonu u rozhodčího, ať pořádně vím, co na rozhodčí řve.

Reagovat
didosh

jojo jak v hokeju!

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládnul nezvládnul, on taky Řepka nemusel dohrát ani půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

protože věděl, že je titul pryč, LM pryč a jestli je toto jeho poslední sezóna, tak se mu ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

takže se toho paka po sezoně zbavíme? nejlepší zpráva pro gambrinus ligu za posledních 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nesnáším Spartu a Řepkovy excesy mě se.ou, tak je mi to i trošku líto. Ztratí se troška toho duchu, kdo ho nahradí jako tvář Sparty? Brabec? Zítka? Blažek? Poslední bude brzo končit a nikdo jiný není tím, kdo by táhl lidi na tribuny, kdo by vytvářel emoce, kdo by strhával ten tým.

škoda, před dvěmi - třemi lety jsem ho chtěl v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda je to fakt maximálně z tohodle důvodu a pro Sparťany. Já budu rád, až to pako zmizí. Navíc je to pořád fantastickej obránce a Sparta bez něj bude vzadu poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel nahodou Repka ve smlouve klauzuli,ze po dvaceti odehranejch souteznich zapasech se ta smlouva automaticky prodluzuje? A myslim,ze ten dvacatej zapas byl v Palermu...

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčové bude udržet osu týmu - 5 bodů náskoku na 8 kol, to by se snad uhlídat mělo a případně jít přes pohár, ale liga je momentálně důležitější - unavit Olmik v poháru, aby nedohnali náskok... Klíčový bude právě duben - Plzeň, Budějky a Ůstí, pokud z toho dopadne 7 bodů, tak to bude fajn, protože Sigma hraje v Liberci a na Spartě a mezitím s Teplicemi, tam by mohli ztrácet.

Pokud se prodá Pekhart, tak by měli zůstat ostatní opory a mělo by se odolat nabídkám za Vošáhlíka a spol, protože velké zásahy nebudou dělat dobře. Nehledě na to přijde i pěkná sumička za Hlouška, ze kterého je nějaké to % Jablonce, takže pokud ti dva na ME U-21 zazáří, tak by to mohlo znamenat i nějaké posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravime z Krakowa, mame za sebou umornou sedmi hodinouvou cestu y Poznane. Vcerejsi zapas mel fajn kvalitu, lepsi nez ceskou a kibice...To bylo neco neuveritelneho z obou stran, jak Slasku, tak Kolejorz. A koukam, Banicek ma bod, parada a Sparticka prohrala, jeste lepsi

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

rvalo mi usi, kdyz kotel Slaska v poctu 1.200 kusu zarval behem zapasu Heja Opava

Reagovat
doNny

teď se právě dívám na doping na yt , doping parádní. Jinak asi musela být zastoupena nějaká delegace z Opavy, protože jsem málokdy slyšel zařvat nás jen tak a Jebac Banik nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo, bylo slyset Cela Polska jebe Slezsko Ale dobrej rev tam predvedli

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to byla parada, a proto Cala Polska jebe Slaska

Reagovat
smazaný uživatel

taktez zdravim z Krakowa, z vedlejsiho pocitace. Vcerejsi zapas mel supr uroven, co se tyce fotbalu a atmosfera byla fakt fantasticka. Fanousci Slasku celych 90 minut fakt vynikajici support a to jejich WKS Slask lalalalalala, to je sila jak blazen. Dneska jsme bohuzel nasedli na spatny vlak a jeli jsme Poznan-Krakow za 11 hodin, ten vlak vymyslel Trevor, diky za dalsich 150 kc navic. Zitra jdeme na Wislu a su hodne zvedany na support. TYLKO LECH

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ja sem nas diky me znalosti polstiny zachranil od pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jak?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak praveze on umi jednu vetu,cosi s pivem to je

Reagovat
smazaný uživatel

pruvodci videla, ze kejvu uznale hlavou a na vse rikam: tak, ze me vzala stranou a prislo nas to na dvacet zlotych

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme tě měli vzít do Estonska sebou, neplatili bysme pokutu my...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nejvetsi Standa Rezac mezi nami je Stas87 Ale aspon je sranda. A Slezske trojmesti Zabrze, Katowice, Chorzow stoji za to, uz jen ze se tam projizdi nahani respekt

Reagovat
didosh

Reagovat
stas87

no ehm bol by som rad aby zrovna tato tema ostala navzdy zatvorena a nik ju neotvaral

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak..

Reagovat
didosh

pust to do eteru!!!!!!!

Reagovat
doNny

zdravím , jen se tam nepozabíjejte

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam incident, pred zapasem nechteli pustit jednoho y wroclawi, cely sektor hosti se sebral a protlacil ho tam

Reagovat
doNny

tak to má být

Reagovat
homeles8

100. pro zítřejší výhru Dynama Budějce a Teplých Teplic

Reagovat
C-M@ster

Podle bookmakera na ČT by měla vyhrát Flinta.

Reagovat
didosh

snad se nesplete..

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon špatný nebyl, až na Pekharta asi měl blok. Jinak doufám, jak mluvil Pelta o tom, že s jistotou prodá 2 hráče tak doufám, že Vošahlík půjde k nám, protože někoho na tu pravou zálohu opravdu potřebujem.

Reagovat
božský John

Jooooooooooooooooooooooooooooooo ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! !!

Na fotbale jsem byl s mártym,Sanchou a dalšíma jejich dvě kámošema a shodli jsme se na tom,že horší než Zápotočnej byl snad už jenom rozhodčí....

Jinak muži zápasu: Beneš,Jarolím,Vošahlík !

Byli jsme lepší,zasloužili jsme si vyhrát

Reagovat
božský John

Atmosféra vynikající, chybělo asi 150 lidí do toho,aby to bylo vyprodaný. dokonalý !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě mužem zápasu Lafata. Jeho výkon neskutečnej

Reagovat
božský John

Jo, bez něj by ten druhej gol nepad. Hrozně toho ubojoval,ale ta naše pravá strana, ta byla výborná. Vlastně všichni hráli úplně supr. Nemam komu co vytknout. Takovouhle radost jsem dlouzho neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočnej byl naprosto tragickej neměl snad jedinej dobrej balon.

Reagovat
božský John

Dyť to souhlasí, rozhodčí byl nejhorší muž na hřišti a Zápotočnej jen o něco málo lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl taky dobrej Měl tam písknout tu penaltu Kweukemu + Řepa měl dostat červenou a několik dalších věcí.

Reagovat
božský John

Hlavně jak tam naši kopali přímák z hranice vápna z úhlu. Náš měl dostat žlutou za simulování a kopali jsme přímák....ten Hrubeš byl fakt dokonalej

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzl. Já chci Královce

Reagovat
božský John

Ten u nás píská výborně

Reagovat
smazaný uživatel

U nás taky tak by to byla aspoň plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, BJi, proč jste mi neřekli

Reagovat
C-M@ster

Jarolím? Jabloneckýho přihrávky měli oči. Ten patřil určitě do top3.

Reagovat
božský John

Všichni by měli bejt muži zápasu. Dokonalost sama

Reagovat
-Kopy-

Mně se líbil nejvíc Vošahlík ten co si dovolil a co předvedl za výkon, čo jsem čuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič mu to spíš dovolil.

Reagovat
REPLIKATOR

Jablonec krása Každá sparťanská prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má možná 200 000fanoušků ale do Jablonce přijel z toho počtu jen vzorek pacientů.

Reagovat
REPLIKATOR

průměrný vzorek

Reagovat
smazaný uživatel

nn tohle byli fakt exoti. Už ty detailní záběry na ksichty ukazovaly že toto nejsou normální lidé.

Reagovat
doNny

a co? holá hlava, či snad nějaký "šrám"?

Reagovat
smazaný uživatel

"A bij hasiče do hlavy!" Nejlepší pokřik dneska . Jinak Jablonec celkem zaslouženě bral tři body, Sparta hrála hroznou bramboračku. Kotel Sparty si zaslouží pochvalu, dvě chorea, pěkná pyroshow (malá kaňka ty světlice hozený na hřiště) a solidně se fandilo. Jo a Jablonečáci? Nic proti BJ nebo Talkersovi, ale větší burany jsem dlouho neviděl. Nechápu toho vypatlance, který jde na zápas Jablonce v tričku Bílí tygři Liberec, debil .

Reagovat
smazaný uživatel

No neměla to být reakce na toho dacana Livescore, ale zas tak moc to nevadí .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ne, takovýho kokota svět neviděl

Ale ti Sparťani,co seděli za náma:

Ty vole, ten Kweuke vole,je úplně na píču vole

Ty krávo, ten Matějovskej aŤ se de vysrat,neumí přihrát

Ty vole Zápotočnej di do píči

Do hajzlu Kladrubskej, házej ten míč

Vacek kurva, neumíš přihrát,hráč na hovno

Kweuke ještě 18x jinak

Kerič neumí dát gol

Pamič hráč na hovno

...ti byli taky kolikrát na pěst

Reagovat
božský John

Za mnou s mártym

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si dlouho myslel, že to nadávají nějací Jablonečáci, až později mi došlo, že to byla ta trojice sparťanů.

Reagovat
božský John

Jo no,tahle tribuna a hlavně důchodci,co 5x vyhráli LM a 10x ligu, tak nadávaj strašně, těm se nezavděčíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Jo toto u nás nesnáším + když někdo nefandí já když valím na stadec ať už je to fotbal nebo hokej vždycky si to jdu užit pořádně vybouřit,zafandit a samozřejmě na pivečko!Nechápu některé lidi proč tam vůbec lezou když jenom celý zápas kritizujou a to třeba vlastní hráče!

Reagovat
božský John

Oni kritizujou předevšim vlastní hráče, to bys brečel, nevim proč tam choděj ...my vedli nad Hradcem o 6 a oni nadávali hráčum do kreténů a čuráků,když něco zkazili ...To je prostě bolest našeho fotbalu

Reagovat
didosh

tak to je už hodně špatný

Reagovat
didosh

Reagovat
doNny

Může mi někdo, kdo tam byl, či to bylo vidět v záběru, co předvedli fans ACS? já jen, co zas bude týden na netu

Reagovat
božský John

Měli asi 10 světlic, 5 bengálskejch ohňů a asi dva dělbuchy

Reagovat
doNny

dík ...takže jako vždy

Reagovat
didosh

Reagovat
božský John

Takovouhle munici u nás nepamatuju, to je tim,že u nás je sice 200 těžkooděnců,ale nikdo nešacuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry bylo jak ty fízly postříkali hasiči

Reagovat
božský John

Sme se jim vysmáli

Reagovat
didosh

Reagovat
stas87

ty vole clovek pride v krakowe na hotel a prvy koho potka je slovenka s kamaratkami

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ta blondcka je super ale pssst

Reagovat
stas87

dneska budu mozno body doma...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak to je fajn, zase po dlouhy dobe co mam radost z vyhry Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Kadlec, přijde mi, že jeho hvězda trochu upadá...

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
hefy

Jablonec.

Reagovat
Aldeano

Tak celkem slušná atmosféra dneska v Jablonci , aspoň ze strany Sparty. Jinak v zápase mně nejvíc zklamal Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ta jeho přihrávka na Podanýho gola by zklamala i Xaviho

Reagovat
Aldeano

Tak jedna přihrávka nezlepší celej dojem z utkání kde jinak jednoduchý přihrávky kazil

Jinak tohle se dneska opakovalo asi 100x http://www.youtube.com/watch?v=ae76ce_rrYg

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jablonečtí hasiči trpí asi nějakými komplexy. Taky by mě zajímalo, co to bylo za svině, co sparťanům strhávali z plotu vlajky (sekurity nebo švestky).

Reagovat
Aldeano

Byl jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Ale bohužel ne v kotli. I tak to ale bylo fajn. Naši ultras mi po dlouhé době udělali radost .

Reagovat
Aldeano

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro je zakázané, náhodou, geniální nápad, jak ho zlikvidovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle mám jiný názor. Mimochodem, jablonečtí kotelníci odpálili v sektoru také nějaké to pyro. A je hasiči nekropili.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jo no, protože tam to je zastrčený a tam se s hasičákem nedostaneš,vo tom to je....a pálili pyro ještě u tabule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však ona bude Plzen ještě ztrácet a hodně ztrácet. Dnes jí ještě pomohou sudí penaltou ale pak už to bude neudržitelné!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.. Zápas i atmosféra zvláštní, ale svým způsobem dobrá a hlavně vtipná.. Vošahlík dokazuje, že je to jeden z největších českých talentů vůbec.. Vynikající hráč. Druhý "hrdina" utkání byl ale rozhodčí.. Nikdy nějak moc na rozhodčí nenadávám, ale v jeho případě to byla totální fraška.. Na obě strany pískal špatně, druhý gól Jablonce naprosto neregulérní.. První branka Matějovský rozehrával, když mu nestál balon. ( I když to bych i pochopil, protože se upískl, když měl pískat výhodu)..

Každopádně v Jablonci je pěkně, supr klobáska, BJ pochystal taky dobře ( ), Sancha nakonec neudělal žádnej velkej vandalismus ( ) což je taky príma.. A naši fanoušci v kotli sice fandili, ale nechat být tý pyrotechniky, tak to jistě bude daleko lepší a bez represí pro milovaný klub.. Jablonectí fanoušci trochu hulváti

Reagovat
Losinho

Proč druhá branka neměla platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Vosahlik sejmul Pamice dost drsne pres nohy. Byla to od nej docela hloupost, normalni rozhodci by to musel zapiskat.... Mic sice smeroval do branky po strele Lafaty, ale Pamic by ho mozna stihl vykopnout.

Reagovat
Losinho

Jo, už jsem se na to kouknul ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamals...

Reagovat
božský John

Tak jako ať si to pálej u sebe v sektoru, hasiči Rychnov to uhasej

Ale když to ti kokoti házej na hřiště,tak to je na pěst ...

Reagovat
Aldeano

Jo klobáska byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

No ale na hřiště to začali házet až dávno po tom, co je "Bij hasiče do hlavy" vykropili za skoro každý pyro, co v kotli odpálili. A ty malý žluťáky ti žádnou škodu neudělají, notabene na schodech. Nechci tímto omlouvat házení pyra na hřiště, ale když je imrvere kropil hasič a ještě nějací zmrdi z ochranky nebo od PČR strhli vlajky, tak se nedivím, že začali trošku zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro neni zlocin

Reagovat
Aldeano

Ta Penalta na Kweukeho byla jasná. Ještě k tomu rozhodčí zapískal totožný faul v 82 minutě když to nebylo v šestnátce

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle penaltu? Pak měl jít řepka ven za nadávky rozhodčímu/ zatahání za dres někdy kolem 40 minuty,

Reagovat
Aldeano

Tak zas tak jasná penalta to nebyla , ale když ještě menší souboj odpíská mimo šestnácku tak je to škoda. Měl by mít stejnej metr...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byl špatnej na obě strany... Pustil neregulérní gól Spartě a neregulérní gól Jablonci... ale lepší 2:1 než 1:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen !!!!!!!! Dneska bych vyzdvihl efektivitu ve finalni casti

Reagovat
Liquid

Brno má teď na dostřel už jen ČB a Příbram, a v příštím kole jede Brno do Prahy a ČB má doma Ústí a Slovácko hraje s Příbramí, může se tedy již skoro rozhodnout v dalším kole

Reagovat
soukup

ale opravdu jen skoro...

Reagovat
homeles8

Tentokrát to betonovalo Slovácko, my jsme celej zápas tlačili A Švancara je sráč :DD Prej, jak byl ten faul v 17 minutě, tak jeden dědek na něj: ''Švancaro, Švancaro nežaluj!'' a Švancara: ''Nechte mě '' Ale měli jsme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš - Duriš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viiiiiktooooriaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz Lazio i Real padli, alespon Viktorka si zastrilela.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyhovuje Juliska pro první ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme dneska byli na Wisle, hrala lepsi, kombinacni fotbal nez Lech v patek. A na to, ze byla otevrena jen pulka stradionu kvuli jeste castecne vystavbe stadionu, tak byl famozni doping kotle, to bylo neco neskutecneho. Sem se ted namlsal a bojim se navratu, navratu na ceskou fans scenu. Jinak Krakow je nadherne mesto, dneska sme k tomu chytli neskutecne nadherne pocasi na prohlidku. No nic, zejtra do Osvetimi a v nedeli jazda na Hradec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vidis to, gratuluju ti , konecne jsi poznal, ktera liga je nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že obdivuju tvojí dedukci

Reagovat
doNny

...nebudu se vyjadřovat, jinak mě marty ukamenuje

Reagovat
smazaný uživatel

zignorować, musiał przysiąc w Bundeslidze, z Polska powiedział, że ktoś zmęczony

Reagovat
smazaný uživatel

to se klidne vyjadri. Dnesni Wisla opet parada, az pujdu v sobotu na Slovacko, tak mne to bude pripadat totalne divne, kdyz bude fandit 450 lidi. Jinak doping Slasku z patku zde http://www.youtube.com/watch?v=c5MHTWzQ9sQ. fakt ve mne zanechali skvely dojem

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal vem čert. co ty slovenky?

Reagovat
smazaný uživatel

utekly do Osvetimi

Reagovat
smazaný uživatel

jj dneska jely, ale jako chytre a hezke, to se jen tak nedivi, akorat teda jedna byla takova poblaznena

Reagovat
doNny

Kdo by to byl býval čekal před cca 65-ti lety, že se bude DO Osvětimi utíkat (troška toho černého humoru, kdo se ozve jako první .. )

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty vole, ja tu snad nepotkal tlustou polku, ba naopak, oni jsou snad i nektere hezci nez ty nase

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt pekne baby, to jsem ani necekal. Na recepci jsem se zamiloval, fakt sikovna, mam foto s ni, pak dodam

Reagovat
doNny

osobně jsem potkal spíše "těžší váhy", ale na fotkách musím uznat, že jsou někdy pěkné kousky(kdysi dobré záběry na ultrasfoto.pl )..teď i třeba na videu dopingu Slasku v určitém záběru(01:20) je pěkná security...to bych zlobil rád

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, to sme nepobirali, to nebyła jedina, ve veste security jich tam bylo skutecne mraky hezkych holek a to same dnes na Wisle. V porovnani s dvoumetrovejma, stokilovejma, plesatyma hovadama dobrej paradox

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam jsme presne sedeli ci stali, ta securitacka byla nadherna, ale tam byly dalsi a dalsi pekne securitacky, jsem se divil, ze na zabijaky z Wroclawi, kde z toho poctu tak 1200, bylo tak 1199 chuliganu, dali takove nezne divky do security.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

to je pochopitelný...přeci jen ti "krvežízniví vrazi" jsou taky muži a kdo nepodlehne ženské

Reagovat
smazaný uživatel

ja vole

Reagovat
smazaný uživatel

jj tys podlehl alkoholu ale jako takovou sbirku chuliganu, co tam mel Slask, jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i ta dnesni sebranka Jagy u stadionu stala za to, kor kdyz sme museli jit kolem nich pro lupeny

Reagovat
smazaný uživatel

kua, to byla stezka odvahy, jit pro ty listky pres tech 50 chulosi Jagy

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

proč říkal Bosák, že má Pospěch 4. žlutou když má jen 3.?

Reagovat
AjaxFans

ten mele kolikrát jaké srance

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro nedelni jazdu do Hradce Kralove

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia-Hradec

Zapas teda moc fotbalovy krasy nenabidl , byli sme aktivnejsi takze skoda ze to tam z nejaky standartky treba nepadlo , ale sance proste zadny nebyly...Ty 3 body by se dneska hodily jak sul , protoze za tyden jde Sparte uz temer o vsechno a ac to zni pesimisticky tak ty nasi mlady sestava davam minimum sanci na bodovy zisk na Letne .

PS : Navsteva 6200 je slusna , skoda ze se nehralo treba o hodinu-dve drive myslim ze by to bylo lepsi .

Reagovat
Liquid

ta fotka vypadá hodně zvláštně

Reagovat
$dolar$

8 bodu naskok, celkem slusny

Reagovat
Liquid

Reagovat
Shevchenko

Kde je ten trapák stalingrad? Už jsem ho tu dlouho neviděl.

Reagovat
$dolar$

Ztratil brejle

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Hra strašná, fandění super, chorea se snad povedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo hradeckých? A kolik těch slívek? Odpovídala ta expreska realitě?

Reagovat
Losinho

Rozhodně tam nebylo těch tisíc hradečáků, ale tak 400 minimálně jich bylo, a to si nejsem jist, jestli se na stadion dostali všichni. Jinak je musím pochválit za pěkné choreo.

Policajti byli v pohodě, tentokrát ani neprudili, alespoň jsem si ničeho nevšim. Jestli jich bylo 300, tak byla půlka asi někde v hospodách.

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Konečně máte také vyvěšené nějaké vlajky. To byla vaše velká ostuda, že jste neměli vlajky. Chorea docela pěkný (hlavně žádní Simpsonovi ).

Reagovat
Losinho

Náhodou srpnovej Bart byl super.

Reagovat
Liquid

to jsou chudáci ti Sparťani

Fotbalová Sparta podává oficiální stížnost na sudího Romana Hrubeše, který řídil její prohraný zápas v Jablonci; Hrubeš mj. uznal Jablonci vítězný gól po předchozím faulu Vošahlíka na Pamiče.

že frajeři, taky nepodávají protest proti vyloučení Řepky, které mělo nastat a zrovna tak, proti neregulérnímu gólu Sparty

Hanba SPARTA

Reagovat
Kenneth

Faul to byl a rozhodlo to zápas. Možná i titul.

Reagovat
Losinho

Nevyloučení Řepky taky jasně ovlivnilo zápas. Myslím, že po tomhle zápase by si mohly stěžovat obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

spartě teda sebrali možná jeden bod, ale plzni už 3

Reagovat
božský John

První gol Sparty,co neměl platit, taky moh rozhodnout zápas. Druhej faul Řepky taky moh rozhodnout zápas, tak vo co go ?

Reagovat
j_mrazik

Pelta si to zrežíroval.

Reagovat
Liquid

ale dobře, že disciplinárka vyšetřuje Řepku

Reagovat
Shevchenko

Ještě že tak, zase tam všechny fuckoval.

Reagovat
j_mrazik

fackoval?

Reagovat
twerp

Jo ono bude nejlepší, když se to nechá tak a ten pacholek zase zrube nějaký zápas co? Třebas zrovna tentokrát Plzni, abys mohl zase hrdě vykřikovat, jak si to Sparta zaplatila a jak se Plzni škodí a jak jí rozhodčí okrádá o body. Přečti si po sobě někdy něco. Možná pak nebudeš psát takové kraviny jako todle.

Reagovat
clinger

ubrečená Sparta a pak že je ubrečená Slavia.to co předvádí rudí na jaře se jen tak nevidí.repre podvod,lhání,stížnost na Šmicra,teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

pro B.O.F.C. a všechny, které to zajímá, nějaké ta fota z Poznaně, Krakowa a Osvětimi, fotbal atd.: http://www.facebook.com/album.php?fbid=1633929448000&id=1229580623&aid=2079108

Reagovat
doNny

nejde to zobrazit bez nucení přihlášení? jako třeba tohle http://www.facebook.com/pages/Ultra-Style/158234831610 , díky

Reagovat
smazaný uživatel

hodim to na Rajce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doNny

díky, oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tam jezdi vlaky s otevrenyma dverma jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom tento jeden, byla to prdel, protože hned vedle asi 30cm je záchod a my jsme šli na záchod s vědomím, že třeba vypadnem z vlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo zlo

Reagovat
centos

S váma bych se fotit nechtěl, bych taky musel na stupínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bys musel vylezt na Wawel minimálně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele