Gambrinus liga souhrn - 2. kolo

10.08.2008, 12:15, aktualizováno 11.08.2008, 21:54
Komentáře a souhrny
Jablonec v pondělní dohrávce zdolal Baník Ostrava 2:1 a stal se čtvrtým týmem s plným počtem bodů. O víkendu si stoprocentní bilanci uržely Sparta, Olomouc a především Brno, které doma rozstřílelo Liberec a díky skóre vede tabulku. Z výhry se radovaly také Mladá Boleslav, Žižkov a v předehrávce Slavia, první ligový bod získali remízou v Budějovicích Bohemians.

Slavia Praha - 1. FK Příbram 1:0

06.08.2008 18:00

Góly: 61. Zdeněk Šenkeřík

Senzace se nekonala. Slavia o svém vítězství rozhodla v 61. minutě, kdy Šenkeřík dal jedinou branku v zápase. Zbytek hry si už domácí pohlídali a téměř k ničemu příbramské hráče už nepustili. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma si tak připsali do tabulky první tři body.

Domácí kouč Jarolím, který odcestoval do Itálie sledovat Fiorentinu a zápasu tak nepřihlížel, v dnešním duelu provedl několik změn v sestavě. Slovenský reprezentant Švento se vrátil na svou pozici levého záložníka a Toleski nenastoupil kvůli svému zranění. V útoku je nahradili Necid a Šenkeřík.

První poločas přinesl tři vyložené brankové příležitosti. Ve 14. minutě po rohu domácích útočník Necid poslal míč těsně vedle brány příbramského brankáře Krbečka. Hosté si dokázali vytvořit několik brejkových situací, ale ani jednu nedotáhli do konce. Nejlépe vypadala akce středopolaře Borka, který místo přihrávky na zcela volného de Oliveiru v malém vápně zvolil střílený centr, který mířil mimo soupeřovu bránu. Sedm minut před koncem prvního dějství hry domácí záložník Jarolím vyslal jedovatou střelu z dvacetimetrové vzdálenosti, ale jeho ránu s obtížemi vyrazil gólman Krbeček. O minutu později mohl Necid v malém vápně střílet na bránu, ale v pravý čas mu obránce míč ukopl. Do přestávky zvládl hostující celek ubránit bezbrankový výsledek.

Do druhé půle vstoupili slávisté mnohem aktivněji. Marek Jarolím podruhé otestoval brankáře hostí, který jeho centr vyboxoval. Tentýž hráč o několik okamžiků později vypracoval další šanci z rohového kopu, míč doputoval k Necidovi, ale ten mířil těsně vedle. Obrovský tlak vyvrcholil v 61. minutě, kdy domácí fotbalisté otevřeli skóre. Vše začal Švento, který pronikl do středu hřiště a nasměroval přihrávku k útočníkovi Šenkeříkovi, který poslal míč přes Krbečka do sítě. Po vedoucím gólu byli slávisté nadále lepším týmem, který kontroloval hru a hostům se zkracoval čas na vyrovnání. Nejblíže k tomu měli v 66. minutě. Útočník Huňa vyslal zpětnou přihrávku na nikým nehlídaného Borka, který měl velkou šanci vsítit branku, jenže míč mu při zpracování sklouzl pod nohou. To už ale bylo vše od Moralesova výběru, který nedokázal do samotného závěru už nic vymyslet. Slavia mohla ještě upravit výsledek na 2:0. Jarolím sám spurtoval na Krbečka, ale ten z brány vystartoval po míči a vystihl jeho kličku.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK Teplice 3:0

10.08.2008 10:15

Góly: 7. Martin Vozábal, 34. Pavel Verbíř (vl.), 90. Riste Naumov

Žižkov převálcoval Teplice a vyhrál 3:0. Vítězství bylo naprosto zasloužené a mohlo být i mnohem větší, nebýt několika promarněných šancí.

První šance – první gól. Tato rovnice platila v sedmé minutě zápasu na Žižkově, kdy domácí poslal do vedení Martin Vozábal. Žižkovští předvedli rychlou akci, na jejímž počátku stál právě Vozábal. Ten si nejprve narazil s Kalodem a poté doklepával míč za záda brankáře Belice – 1:0. Hra se po gólu zklidnila a dalším momentem stojícím za zmínku je tak až druhá branka. Tu vstřelil Pavel Verbíř, jenže do vlastní sítě. Verbíř zprava odkopával balon, aby zamezil autovému vhazování a míč namířil na brankáře Belice. Severočeský gólman ovšem zazmatkoval a než se rozhodl, zda vyběhnout, balon ho přeskočil a skončil v brance – 2:0.

Žižkov byl aktivnější a potvrzoval to i ve druhé půli. V 56. minutě krásně napřáhl Koukal a ranou z pětadvaceti metrů vyprášil rukavice Belice. U další akce byl opět Koukal, zleva hledal jeho centr Vozábala, jenže ten rybičkou balon netrefil. Převaha Žižkova byla viditelná, v další šanci pálil mimo Švancara. Jediná velká šance Teplic přišla až patnáct minut před koncem, to se míč po standardce dostal až k Sabouovi, který zblízka netrefil bránu. Chvíli na to mohl gólem odpovědět Žižkov, ale hlavička Kaloda skončila na břevně. Deset minut před koncem se mohl mezi střelce zapsat i aktivní Koukal, jenže jeho dobrou střelu kryl Belic. V 90. minutě ještě dokonal popravu Teplic střídající Naumov, který si nikým nehlídaný naskočil na centr a brankou potvrdil výhru. Žižkov - Teplice 3:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 0:0

10.08.2008 17:00

Góly: -

Na jihu Čech hrál prakticky jediný tým. Střížkov rozhodně nepodal prvoligový výkon, Budějovice otřesené debaklem z minulého kola však jeho pasivitu nedokázaly využít a tři tisíce diváků gól neviděli.

V 7. minutě potáhl míč Hudson, na vápně nahrál Kovaříkovi a ten prudkou střelou vystrašil Beláně. Po deseti minutách opět zahrozili domácí, když roh Benáta tečoval Svátek, ale branku minul. Budějovice byly i nadále lepší a předváděli mnohem lepší výkon než v prvním kole v Teplicích, nicméně vážných šancí se domácí fanoušci do konce poločasu již nedočkali. Pražané hráli v útoku naprosto bezzubě a stěží se dostávali k náznakům šancí.

I v druhém poločase byl vidět domácí Hudson, ale jinak jedovatou střelu zamířil přesně do míst, kde stál Beláň. Stejný hráč se prosadil ke střele i v 65. minutě, to orazítkoval břevno střížkovského brankáře. Druhý poločas bohužel navázal na ten první, a když ani Ondrášek svou střelou nedokázal rozvlnit síť, skončilo utkání, smolně pro domácí, dělbou bodů.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sparta Praha 0:2

10.08.2008 17:00

Góly: 32. Jiří Kladrubský, 81. Martin Zeman

Sparta dokazuje v úvodu sezóny skvělou formu hlavně v obranné činnosti a v mistrovských utkání stále neinkasovala. Vyprodaný stadion viděl nadvládu Sparty a její zasloužené vítězství nad snaživým Kladnem.

Do první šance se ve 14. minutě dostal Kadlec, který utekl Bartošovi a centrem na zadní tyč našel Kuliče, který však hlavičkou trefil domácího obránce, který podle hostujících hráčů zahrál rukou. Za tři minuty Bartoš vrátil Kadlecovi vítězný sprint, jeho centr do vápna byl odražen pouze k Hajníkovi a ten nekompromisní ranou mířil těsně nad. Sparta dokazovala roli favorita a ve 32. minutě se dostala do vedení. Kuličův roh na zadní tyč našel tísněného Kladrubského, který hlavičku zamířil do protipohybu hráčů a o tyčku otevřel skóre.

Deset minut po začátku druhé půle zahájil Hajník dlouhým pasem rychlý kontr, který pokračoval Zoubeleho přiťuknutím Szaboovi, jehož střela byla zblokována pouze k Zachariášovi, ale ten z 15 metrů nezamířil přesně. Přes snahu Kladna měla navrch Sparta a v 72. minuty málem rozhodl Kadlec. To by však po Zemanově přesném centru nesměl zblízka hlavičkovat mimo. Po pěti minutách vystihl rozehrávku domácích Vacek, následně se vyhnul Grossovi a proti jeho střele musel vytasit zákrok zápasu Pavlík. Hosté však přeci jen druhý gól dali. Kušnír zavezl podél brankové čáry míč k vápnu, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Zemana, který nedal svou střelou Pavlíkovi šanci. V závěru sice vychytal kladenský brankář Kuliče i Holendu, ale o výhře Sparty už nemohlo být pochyb.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Tescoma Zlín 1:0

10.08.2008 17:00

Góly: 65. Michal Papadopulos

Nepříliš pohledný zápas shlédl skoro vyprodaný stadion v Boleslavi. Zasloužené vítězství nakonec připadlo domácímu týmu, když se 25 minut před koncem prosadil Papadopulos. Zlín podal žalostný výkon, při němž si ani nemohl vyprodukovat vážnější šanci.

Dlouho předlouho čekali diváci na akci zasluhující potlesk. Až ve 22. minutě překvapil všechny Rajnoch a střelou z třiceti metrů rozezněl tyč. Po třech minách se dostal ke střele znovu, tentokrát po centru Poláčka střílel z šestnáctky pouze vedle tyčky Baránkovy branky. Podprůměrný poločas žádné nebezpečí nepřinesl, útočněji laděná Boleslav tak gólový náskok nezískala.

Zápasu v Boleslavi škodil hlavně unylý výkon hostů, trest si domácí hráči připravili na 65. minutu, kdy po přízemním centru Poláčka neuhlídali oba stopeři Michala Papadopulose a ten skóroval. Deset minut poté mohli domácí dokonce rozhodnout. Pohlednou akci rozehráli Mendy a Kalina, který našel uličku na Papadopulose, ten však z penalty přestřelil. V závěru museli začít útočit i hráči Zlínu, domácí tak měli šanci k brejkům. V 84. minutě tak měl blízko ke gólu Řezníček, ale mezi tři tyče svůj lob nevměstnal.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:1

10.08.2008 17:00

Góly: 50. Vojtěch Schulmeister, 82. Tomáš Kazár - 21. Dimitri Tatanašvili

Olomouc má po dvou kolech první ligy plný počet bodů. Po výhře na Střížkově doma zdolala i Plzeň.

První akci předvedla Olomouc, Melinho poslal balon do strany na Schulmeistera a ten odcentroval do vápna, kde ovšem Hubník ani Ordoš na balon nedosáhli. V další velké šanci se ocitli opět olomoučtí, respektive Michal Hubník, který z otočky střílel a trefil tyč Poštulkovy branky. A tak když olomoucký hráč jen rozezněl brankovou konstrukci, padla branka na druhé straně. Plzeň poslal do vedení gruzínec Dimitri Tatanašvili. O branku se velkým dílem zasloužil Jiráček, který utekl Olomouckým a předložil útočníkovi gól až před bránu, odkud ze čtyř metrů nešlo nedat - 0:1. Po půlhodině hry o sobě opět dala vědět Olomouc, jmenovitě Melinho, který napálil míč z přímého kopu tak, že směřoval pod břevno a Poštulka s obtížemi vyboxoval.

Domácí se vyrovnání dočkali v 50. minutě hry, když se prosadil Vojtěch Schulmeister. Škerle centroval a míč z jeho kopaček prošel až na hranici vápna k Schulmeisterovi, který lehce vsítil branku - 1:1. Hráče gól nabudil a o chvíli později jeho střela olízla břevno plzeňské branky. Osm minut před koncem Olomouc dokonala svůj obrat, jelikož Tomáš Kazár opět dokázal, že je specialista na přímé kopy. Míč z volného kopu zatočil překrásně do levé šibenice. Fotbalová lahůdka - 2:1. Minutu před koncem ještě mohl vedení navýšit Hubník, když běžel sám na brankáře, jehož dokonce kličkou obešel, ale prázdnou bránu netrefil.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slovan Liberec 4:1

10.08.2008 20:15

Góly: 24. David Kalivoda, 36. Martin Švejnoha, 53. Aleš Besta, 54. Tomáš Došek - 56. Andrej Kerić

Brno převálcovalo aktivní hrou Liberec a zvítězilo 4:1. Domácí vedli už o čtyři branky, tři z toho vstřelili mezi třiapadesátou a šestapadesátou minutou, na obou stranách navíc zvonily brankové konstrukce.

První velkou šanci mělo domácí mužstvo. Liberecký Janů nechal míč za sebou a toho využil Střeštík, který s balonem postoupil na hranici vápna a následně vystřelil těsně vedle tyče. O chvíli později už brněnští branku trefili, ovšem opět to neskončilo gólem. Polách rozehrál rohový kop, ale balon se k němu z chumlu před bránou odrazil zpět a brněnský záložník znovu odcentroval a Besta orazítkoval tyč. Do třetice už to ale vyšlo, první branku v utkání vstřelil David Kalivoda. Brněnský hráč dostal skvělou přihrávku do běhu, zasekávačkou se odprostil od Holeňáka s Janů a levačkou poslal míč přesně k pravé tyči – 1:0. O dvanáct minut později už vedlo Brno o dva góly. Po Papouškově faulu zahrávali domácí volný kop, na centr si naskočil Švejnoha a v akrobatické pozici ho poslal do sítě – 2:0. V závěru první půle ještě centroval Střeštík na Doška, který ale hlavou přestřelil.

Druhá půle opět začala náporem domácího Brna. Ve velké šanci se ocitl Střeštík, který po přiťuknutí Besty tvrdě vypálil a Zlámal s potížemi vyrazil. Domácí zvýšili svůj náskok na tříbrankový v 53. minutě, když se pěkným gólem mezi střelce zapsal Besta. Došek poslal balon do běhu Bestovi, brankář Zlámal vyběhl a brněnský hráč ho krásně přeloboval – 3:0. O minutu později to již bylo potupných 4:0. Střeštík zleva odcentroval a Došek mezi statickými obránci Liberce pohodově vstřelil čtvrtý gól. Střelecké hody tím však ještě neskončily, na snížení se totiž zmohl i Liberec, jmenovitě chorvatský útočník Kerič. K tomu se odrazil balon po předchozím libereckém útoku a střelou z hranice pokutového území upravil skóre na 4:1. Po hodině hry mohlo další gól přidat Brno, ale Střeštíkovu hlavičku chytil gólman Zlámal. O deset minut později se pak ozval i na druhé straně Dočkal, který z dvaceti metrů z přímého kopu rozezvonil břevno.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 2:1

11.08.2008 20:00

Góly: 6. Petr Pavlík, 71. Andrej Hesek - 82. Martin Lukeš

Jablonec i podruhé v lize získal plný počet bodů, tentokrát porazil favorizovaný Baník. První poločas byl z pohledu domácích skvělý, ve druhém již docházely síly, přesto dali druhý gól a rozhodli o svém vítězství.

Hned v šesté minutě rozjásal překvapené domácí fanoušky lehkou tečí po standardce Petr Pavlík. O vyrovnání se snažil Svěrkoš, který se po dobré individuální akci Marka dostal do palebné pozice, ale jeho střelu zpod břevna vytáhl Špit na roh. I jablonečtí se však nadále snažili. Kvůli faulům kouskujícím hru během poločasu se k další šanci dostali až v 38. minutě, to Žofčák našel centrem z rohu Klapku, který svou prudkou hlavičku namířil jen těsně nad. Stejná dvojice se o gól pokusila i o dvě minuty později, kdy Žofčák utekl po levé straně a přízemním centrem našel Klapku, ten však míč v dobré pozici netrefil ideálně a nezvýraznil tak poločasové vedení.

Po změně stran byla vidět touha Baníku po srovnávacím gólu. Blízko k němu měl v 58. minutě Střihavka, který se prodral do vápna a jedovatou střelou protáhl jabloneckého brankáře. Stejný hráč zahrozil hlavičkou po rohu, tu dokázal Špit vyrazit jen před sebe, kam dobíhal Rajtoral, ale střelu v pádu namířil až moc vysoko. Když ani Svěrkoš nedokázal prudkou střelou z hloubi vápna překonat domácího brankáře, přišel trest v podobě druhého gólu. Žofčák, který po celý zápas rozdával skvělé centry, našel právě jedním z nich na malém vápně trestuhodně nehlídaného Heska, který ráznou hlavičkou nedal Vaškovi šanci.

Baník nesložil zbraně a osm minut před koncem vykřesal jiskru naděje. Lukeš se prodral do vápna, narazil si se Svěrkošem a poté zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Jenže to bylo z celého utkání vše a do Ostravy tak hosté nevezou ani bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FC Brno22005:16
2.Sparta Praha22003:06
3.Sigma Olomouc22004:26
4.FK Jablonec22003:16
5.Viktoria Žižkov21015:33
6.FK Teplice21014:33
7.Viktoria Plzeň21014:43
8.Slavia Praha21012:23
Baník Ostrava21012:23
10.FK Mladá Boleslav21011:13
11.Slovan Liberec21013:53
12.Bohemians Praha20111:21
13.České Budějovice20110:41
14.Tescoma Zlín20020:20
1. FK Příbram20020:20
16.SK Kladno20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Njn, Teplice dostali debakel aj vdaka tej ich viroze alebo sračke?!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Ty Teplice na ty poháry jedou co?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nečekal že Teplice prohrajou ale měli si ten zápas odložit když měli tu virozu.Prohrát 0:3 je moc a navíc Vebříř si dal vlasnáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak virozu z nich nemel uz nikdo,protoze pochybuju ze by hrali se sracku to by vsichni sedeli u rohoveho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

taxi musíš vzít, jak asi vypadaly tréninky tento týden ... velká chyba, že neodložili, no...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo to jsem necekal ale zizkov je dobrej skonci 8. a teplice 7.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

1.Banik 2.Brno

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, i když su Brňák, tak 2.místo by byl velkej úspěch

a radši baník než Praha

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, tez myslim ze banik bude 1.,i kdyz co provadeli s tim jabloncem....

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy hraje Sparta s Panatinaikosem?

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ostuda!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude ..doufám že Sparta prohraje tak 5:0!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že bude hrát Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

jj uvidíme ale spíš hrál Matušovič.Doufám aby galaxie sport získala práva na vysílaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3koda že dal Naumov v 90 minutě gól bo můžu zahodit tiket ale aspoň Argentina vede 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-KLADNO 2-1(Slepička,Holenda-Szabo)

Reagovat
smazaný uživatel

Muj tip Sparta Kladno 1

ČB Bohemians 01

Boleslav Zlín 1

Olomouc Plzen 2

Brno Liberec 1

Jablonec Baník 2

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma neprohraje, tam je to skoro jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Plzeňák??

Reagovat
smazaný uživatel

nn Spartan Ale plzeň je silná

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan

Plzeň je silná, četl sem ale v novinách, že Horváth Rezek a ještě někdo seou zranění, tak to je poloviční, i když i tak silná, ale mám echo, že Sigma to ma pohlídaný.

Reagovat
$dolar$

Zraneny je jenom Hochmeister, Horvath by mel na 70 procent hrat a Rezek na 65

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth s Rezkem byly s otázníky, máš pravdu.

Reagovat
$dolar$

Podle poslednich zprav Horvath nastoupi , Rezek ne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si myslíš že teda Olomouc vyhraje nebo remízuje??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
$dolar$

Plzen urcite vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

a boleslav hura do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si se zklidnit je pravda že řekpaka občas to psychycky nevydrží.Lae stejně je nejlepší stoper ligy.Spartě nadávaj ubožáci Zajímalo mě komu fandíš ty Tipuju že fandíš bud Slavii nebo na Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Slovák, on jinej tým než ten nejlepší v Česku, Spartu, nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta nejlepší v Česku? Se probud ze sna a nebo spi dál a vzpomínej na ligu mistrů protože vám po středě nic jiného nezbude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevíím, ale kdo vede historickou tabulku? Kdo má v ČR nejvíc trofejí, kdo je nejbohatčí, kdo je v cizině nejslavnější....a tak dale, a tak dale. A nebreč .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak at nebrečej

Reagovat
smazaný uživatel

no jistě však jste nej.......ale jak vas posledně na te vaši letne porazil banik a brno tak jste byly taky nej co

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl si dodat kdo má největší dluhy podvodníky a zloděje i když ve slávii jich bylo nepočítaně tak momentálně je sparta číslo 1

Reagovat
smazaný uživatel

Lool to je dobře že věříš bulváru Jak můžeš vědět že sparta má dluhy

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřek že časopis Týden je bulvár a navíc i spartani přiznali že maj dluhy kam se podívaj.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký například spartani to řekli??

Reagovat
smazaný uživatel

Tiskový mluvčí -Otawa

Reagovat
Maritazzi

ty si uplnej dement, to že Týden pomotal dluhy majitele - tj. J&T a Sparty už sem tady popisoval, Otava potvrdil, že Sparta dluží hráčum bonusy, který se ale stejně vyplácí každoročně až na konci prázdnin, pokud si nečetl výroční zprávy Sparty tak tady neplácej něco o dluzích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle si můžeš žvatlat jak dlouho chceš a stejně si ty tvé blbosti o zlodějích a podvodnících nedokážeš ničím podložit, ovšem to, že Sparta je historicky nejúspěšnější tým u nás, je počtem titulů podložitelné...

Takže tu naprosto vážně předkládáš žvásty a zaujaté spekulace a podložitelná fakta se smíchem popíráš....co si pak o tobě myslet...?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepopírá že si sralta koupila historicky nejvíc titulů a že vám došli prachy mě taky netrápí, to spíš váš problém

Reagovat
Kapřík

Ty jsi hroznej šašek. Kdybys byl tak vysoký jak jsi blbý, tož to si vyšší než Jao Ming .

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
PJ

Kdyby blbost nadnasela, tak je z tebe prvni clovek na Marsu...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímolo když to sou takový kraviny proč se tak rozčilujete?

Reagovat
smazaný uživatel

My se nerozčilujeme nad těma kravinama jako takovýma. Ty jsme bez problémů schopni vyvrátit fakty. My pouze konstatujeme, jaký jsi nehorázný idiot....

Reagovat
Kapřík

Přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ty vaše fakta chtěl vidět. Se tady vytahujete titulama tak by rád věděl kterých si ceníte nejvíc. Těch komunistickejch za ŠROUGALA nebo těch za zloděje MACHA nebo tuneláře REZEŠE z košic a nebo megafrontmena KOŠTÁLA?

Reagovat
Kapřík

Představ si, že jsem ani nedoufal že pochopíš o čem tu mluvíme. Jsem rád, že si mě nezklamal .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mě taky nezklamal

Reagovat
božský John

ja znam odpovedi..je to Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu vypadá na to

Reagovat
smazaný uživatel

*ubožáku

Reagovat
smazaný uživatel

cb-bohemka 2

kladno-sparta 2

olomouc-plzen 1

brno-liberec 1

bolka-zlín 1

baníček i když bych chtěl dvojku,tak v jablonci opět a znovu remizuje (na 90% to bude 1:1)

Reagovat
smazaný uživatel

neboj ted to bude čista 2 po golu si da svěrky a otepka 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno překvapí ......1:0 90min. penalta szabo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta moc pěkně

Tak a teď se pořádně připravit na Panathinakos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může zvednout sebevědomí. třeba Sparťani Řeky nachytaj na švestkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn podstatě hrálo béčko a vyhrálo 2:0 to je skvělí Ale Panathinakos to bude hodně těžkej soupeř doře že ten zápas budou dávat v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanští hráči jsou jako závodní auta, rychlí, ale nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti jsou na tom podobně,akorát ta rychlost jim chybí.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
herbage

A když se nedaří, tak je šéf stáje stáhne na protest do boxů.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci (lépe řečeno hráči Viktorie Plzeň)

S takovým výkonem ať jdou (v lepším případě) do Prčic. To bylo úděsné, dopředu nic, dozadu několik hrubek. Jiráček je fakt strašnej, ať se vrátí do Sokolova. Šilhavý připravil opravdu nečekaná střídání, sundal nejaktivnějšího Petrželu, vzápětí tam místo Lecjaxe, co hrál v záloze, pošle stopera. Varadi toho pak za pět minut asi moc stihnout nemůže.

Už se těším na Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

Když plzen nakupoval na spartě cos čekal?

Reagovat
$dolar$

Nedokazali jsme podrzet balon, proste Horvath chybel strasne moc, Jiracek byl priserny, misto nej bych tam radsi videl toho Rodrigueze, prohrali sjme naprosto zaslouzene Ale tak zivot jde dal a doufam ze v pristim kole to bude lepsi. Jedeme na titul

Reagovat
Kapřík

Sparta . Ale opět ČT a její problémy s konektivitou... . Hlavně že šla tragédie jménem: "České Budějovice - Bohemians Praha".

Reagovat
smazaný uživatel

Krááásnáá tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Ted je teprve krasna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Sparta letos jede na titul i postup do LM

Reagovat
herbage

Borec nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl??

Reagovat
smazaný uživatel

Verbíř

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, neviděl sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem vděl borce an konec Verbíř ten vlasnák to se nedá

Reagovat
herbage

Ale kdyby k tomu nebyl komentář, tak by to šlo označit za krásný průnik po křídle a geniální přehození gólmana. Koho by napadlo, že běží na vlastní bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,akorát by na konci museli vystříhnout ty oslavující Žižkovské,aby to nepůsobilo podivně.

Reagovat
herbage

Třeba má seznam jako Ronaldinho, který chtěl dát gól nůžkama a z půlky. Tak si řekl, ež za chivlku mu končí kariéra a taková příležitost už se nebude opakovat a jak to krásně vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Život je krátkej,času málo,proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn já jsem taky nevěděl kam běží kdyby to ten komentátor neřek.Jinak ale pěknej vlasnák

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt borec.... kdyby se to stalo někde v pralesni lize tak neřeknu....ale v 1.lize ale jinak gol pěkny To nemoh čekat krásně umistěne pod břevno

Reagovat
herbage

Tak já v deseti letech na prvním tréninku v hale, první konatakt s míčem, lobbnul jsem brakáře a byl z toho parádní vlastňák. Tak mě zase dali radši na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobnýho jsem měl i já. v zápase jsem hlavou vymetl vyngl vlastní brány. gól to byl parádní, takovej už se mi nepodařil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem koukl na Budějovice, šlo mi spíš o to, co s nima udělal tolik vychvalovaný Kmoch, který se chvástal tím "ofenzivním fotbalem". Ne že by to před každou sezónou nedělali všichni, ale on to prezentoval, podle mě, strašně namyšleně, jako co si kdo myslí, že budou nakopávat. No a celkem hrůza, viděl sem "jen" druhej poločas, ale to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Že chce hrát nějaký Kmoch ofenzivní fotbal, beru na lehkou váhu. To říkají před sezonou snad všichni trenéři. A pak to dopadne tak, že se to povede nanejvýš pěti týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť sem psal, že to dělají všichni, ale spíš ten způsob, jak tam na redaktora honil triko mě sral, tak blbě na mě nikdy nepůsobil ani Csaplár. Po té dnešní tragikomedii se mi dere na jazyk pořekadlo "i když pěkne zabalíš hovno, je to pořád jenom hovno". Jméno si Kmoch nese z mládežnického fotbalu velké, ale po pár takovejch vystoupeních o něj přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, chlapci, viděli jste, jak hraje nadcházející mistr?

Reagovat
herbage

Bohužel jen gól Kladrubskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se prosimtě.

Reagovat
herbage

Sezóna začíná sudým číslem, máte to marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale škoda té chybky obrany. Polách .

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr hraje až zítra... Ale půjdu se 100% kouknout

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás můžew mi někdo poradit na stránkách fotbalživě mi nejde spouštět video všude jinde ano. dík. ondra-om@seznam.cz

Reagovat
One-Real

Skvěle Sparta Kladrubský Zeman .

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Brno...skveli fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Brno zahrálo výborně, musí se s nimi v boji o přední příčky počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen v boji o přední příčky...

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden se vrátíš nohama na zem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Asi tak.

Reagovat
PJ

Dva povedeny zapasy a Brnaci uz se vidi s titulem.. no tak si to uzivejte, dokud muzete...

Reagovat
bakasa

Prosimtě nikdo se s titulem nevidí a i kdyby,lepší než fanoušci S,kteří se vidí s titulem už měsíc před startem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mám radost, co je na tom tak špatného. Spíš jenom závidíš, že Sralta opět zůstane bez titulu.

Reagovat
Kapřík

vy jste se tu teda sešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ten levý.

Reagovat
Kapřík

To asi říká většina lidí, když vidí jak tu plodíte věci, nad kterými by si i septik odplivnul... .

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Ti vadí jen to, že je to namířeno proti Sraltě...

Reagovat
Kapřík

Kdyby to bylo namířeno na Spartu inteligentně, tak by mi to absolutně nevadilo...každý má právo na názor, ale když se u toho chováš trapně a snažíš se maximálně jen urážet, tak nemám pro tebe slušný název. Co kdybys pro příště zkusil psát slušně...ale jestli je tvůj nejoblíbenější hráč Besta, tak ti tohle říkat je asi házení Hrachovcový na zeď, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě něco vysvětlovat.

Tobě bych to klidně i inteligentně podal, jenomže záleží co považuješ za inteligentní. Trapas.

Reagovat
Kapřík

Inteligentní komentář by měl mít jako základ obsah bez urážek a trapných pokusů někoho zesměšnit. Chápu že se ti Sparta nelíbí, na to máš právo, ale to jde napsat i jinak, než tu předvádíš. Na takový formy příspěvků je tu totiž zvědavá tak maximálně nová komunita přišedší hlavně z fotbalportalu, protože to je jediný styl psaní, kterému rozumí. A proč píšeš na konec to slovo "Trapas"? Mám jásat nad tím že je to tvůj první pokus o sebereflexi?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že napíšu Sralta, podle mne není urážka, ale spíše popichování.

Stejně tak třeba "Brno, buzerantů plno" beru s úsměvem. Myslím, že leckterý Baníkovec se směje i těm výplodům, co byly včera na Srbské. To je prostě provokace, zažitá provokace...

Reagovat
smazaný uživatel

co tam vubec rvali brnaci??

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nechtěj vědět. No, klasicky. Nebyl jsem tam teda, ale slyšel jsem jen "Jebat Ostravu".

Reagovat
smazaný uživatel

me je to jedno!! me to nijak nedrazdi! kazdi fanousci neco bekaju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, jenom Ťani si hledají záminku, jak se s někým hádat...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Kapřík

to nemyslíš vážně? Přečti si po sobě cos vyplodil a pak tvrď něco o provokování .

Pár tvých vět:

Věta č.1: "Není to jenom po dvou zápasech, ale to by Tvůj mozek musel zapnout... "

Věta č.2: "Neztrapňuj se prosímtě"

Když někoho kritizuju, měl bych si nejdřív zamést před vlastním prahem .

Reagovat
smazaný uživatel

A to je provokace?

Reagovat
Kapřík

Já bych se za to s tebou pohádal, takže ano, je .

Reagovat
Kapřík

Ale my tu nejsme na stadionu nebo na idnes.cz, tady se lidi chodí většinou o fotbalu bavit na nějaký úrovni, ne se jenom urážet a dělat ze sebe blbce . Ale chápu, že poslední dobou to tu trochu zpustlo...ovšem smířit se s tím nehodlám .

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ano, tak to určitě nebude vinou Brna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě, jenom si to přiznej...

Reagovat
smazaný uživatel

A co mám jako přiznávat..? Nepřipadá tobě samotnému tvoje jistota po dvou výhrách poněkud směšná a hlavně krátkozraká? Roli hraje spousta nepředvídatelných faktorů, jako chvilkové krize, zranění atd...Když to všechno přičtu k tomu, kdy naposledy Brno něco vyhrálo, tak si opravdu nemyslím, že bych měl něco přiznávat....

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jenom po dvou zápasech, ale to by Tvůj mozek musel zapnout...

Celou minulou sezonu jsme hráli krásný fotbal, dostali se do semifinále Poháru ČMFS, kde nás jasně zařezal rozhodčí. V lize jsme skončili smolně čtvrtí, dvakrát jsme porazili Tvoji Sraltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty se pleteš, já nejsem fanda Sparty, ba právě naopak, ale nečiní mi problém jí uznat pozici číslo jedna v českém fotbalu a už vůbec mě můj vypnutý mozek nenutí k užívání dětinských patvarů a nemístnému fňukání a k prezentaci neobjektivních závěrů

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Bohemians Praha všechno mrví. Mohlo být i druhé kolo bez remízy....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší brankář je Kozáčik a ligu vyhraje Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Spadl Ti hřebínek spanheli?

Reagovat
smazaný uživatel

To se vstřebá.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, jinak víš kde hrál Pavlík před Jabloncem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, asi v nějaké díře.

Reagovat
smazaný uživatel

Doly jsou u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem znal výsledek, když jsem viděl tu sestavu bez DM.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky dost nemile překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že facka přišla takhle v úvodu. Musí si uvědomit, že to žádní mistři světa nejsou a ani Jablonec se neporazí sám. V druhém poločase už byl výkon lepší, ale to nijak neomlouvá ten první.

Otepka, jak zkosil dva hráče Jablonce v krátkém sledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec vyhrál první dva zápasy, to už aby se s ním počítalo v boji o titul...hrají prostě krásný fotbal ale rozhodčí je minule celou sezonu zařezávali, takže v poháru neprorazili a v lize taky nic moc...ale prostě se nimy letos musí počítat!

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct ale kdyz hraje banik v televizi tak hraju tak nejak blbe!! skoda sance aspon na plichtu tam byly. ale v sobotu to dame brnu a bude !!!! BP forever !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, my to dáme vám.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo teda!!! dneska sice hral banik na hovno az potom ve 2.,pulce se zlepsil ale na bazalech si brno ani netukne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To není o ťukání, ale o gólech. Třeba si naderem držku, ale když to bude normální utkání, co nebude pichovat sudí, proč neodejít se vztyčenou hlavou.

Jenom se bojím, že Diega Baníkovci vypískají...

Reagovat
smazaný uživatel

su moravak takze v lize fandim i brnu hned po baniku ale ted budu samozrejme fandit baniku!!! kdo je diego??, besta???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je ten náš zuřivec.

Ale můj nejoblíbenější hráč v červeném.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera sem se dival na zapas v telce a musim teda smeknout fakt ste hrali dobre!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, pravda. Dík.

No hlavně teda vydržet takto, aby to zas nedopadlo jako x sezon předtím, skvělý vstup a pak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vymazat prazaky!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne tu trapnu a falesnu bohemku!!!! morava forever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se vymaže sama.

Reagovat
$dolar$

Kdo je Diego?

Reagovat
smazaný uživatel

mas to vyse napsane - besta!

Reagovat
$dolar$

sorry, byl jsem na tyhle strance a delal jsem neco jinde, pak se podivam diego Zeptam se , a behem ty doby uz se tu objevilo x dalsich komentaru

Reagovat
smazaný uživatel

jo sak nic se nedeje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Však v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tady jednou psal. Aleš Besta, na 1fcbrno.cz možná najdeš někde i audio, kde dělal upoutávku do rádia...

Nevím kde to vzniklo, ale vzhledem k tomu, že je to taky hráč políbený "rukou boží" je to příhodné...

Reagovat
$dolar$

Bestie je dobrej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tj.

Reagovat
$dolar$

Tato sezona bude velmi, ale opravdu velmi zajimava a doufam i vyrovnana, ikdyz na konci se Plzen utrhne a s 6 ti bodovym naskokem vyhraje, ale jinak preji Baniku, Brnu , MB , hlavne ne prazakum

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nějak přeskočili města, ne?

Reagovat
$dolar$

Proc? Pokud myslis Plzen , tak to proto ze z Plzne jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
$dolar$

Jinak Brno me prekvapilo , ale hralo pekne jiz na konci minule sezony, tak je to dobre Mam jeste otazku jestli uvazujete o koupi nejakyho hrace? Jak to vypada s Markem Heinzem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi nepřijde. Já si to teda osobně myslim, prý má už něco rozjednaného, myslim.

Reagovat
$dolar$

Takze neprijde nikdo?

Reagovat
smazaný uživatel

santa klaus

Reagovat
smazaný uživatel

Čoupek už přišel. To stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

co rikas na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal. První poločas bída. Druhý docela dobrý. S Jabloncem si nemůžeme dovolit prohrávat, maximálně remíza. K zápasu jsme přistoupil lehkovážně a prohra nám patří...

Reagovat
$dolar$

Druhej polocas taky nic, sice jste hrali lip , ale na lepsi tymy by ani to nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

jj bohuzel mas pravdu!

Reagovat
$dolar$

Myslim ze Banik by mel prestat hrat s Lickou nalevo. Vubec mi tam nesedi, je pomaly. Licka je typicky stredovy zaloznik, tak nevim proc ho tam cpe Ale koho nalevo? Kdyz Tomasaka nechali do Pribrami?

Reagovat
smazaný uživatel

licka nehral cely zapas nalevo oni se s lukesem a otepku prohazuju mista!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Ja vim , ale neni to dobry, nesedi jim to, vsichni si s(z)bihaji ( stydim se) do stredu a napriklad jak na konci dostal Licka naleov mic do behu , tak ho obrance hned dobeh a bylo po vsem Ja Baniku hrozne fandim , ale takhle to nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

nahazej flintu do zita!!!

Reagovat
$dolar$

Je zacatek sezony , takze nehazim , ale myslel jsem to tak , ze v tomhle slozeni zalohy to nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo oni se sehraju!! vem si ze nehrali v priprave ani 1 zapas v optimalni sestave!!! to prijde!!!!

Reagovat
$dolar$

doufam ze nejdriv prijde Galasek! Potom uz to muze byt dobry

Reagovat
$dolar$

Perfektni sestava Baniku podle me : Vasek - Marek, Neuvirth, Bolf, Tchur - Fery, Lukes, Galas, Otepak - Strihavka, Sverkos ( Nebo Lukes nalevo a na stred Licka)

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne sparta skvele jsme vykrocili za titulem.. doufam, ze nam vyjde i panathinaikos

Reagovat
smazaný uživatel

jeste moc nejasej tezsi zapasy pro vas prijdu podiv se jak hraje napr. brno !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pravda.. s brnem to bude vyrovnany.. ale zas naopak zapasu se slavii se nebojim vubec

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ze slavia prohrala v liberci? chcu videt jak bude hrat sparta az bude hrat s nekym poradnym. napr.: banik,brno,slavia,liberec,olomouc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky beru az v druhy rade.. nejdriv me zajima predvedeny vykon.. a ten byl u slavie v obou zapasech ubohy..

Reagovat
smazaný uživatel

to mas sice pravdu ale nikde neni napsano ze se nemozu zlepsit. a mimochodem sparta teda nehrala taky buh vi jak dobre. to na panathinaikos stacit nebude!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

na to ze prakticky hrala s beckem, tak hrala dost dobre.. s panathinaikosem to bude tezky, ale verim, ze to zvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kde vidis nake becko?? Kozáčik - Voříšek, Řepka, Kučera, Kadlec - Hušek, Kladrubský - Kulič (65. Kolář), Berger (85. Vacek), Kušnír - Slepička (80. Holenda)

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem s kladnem kamo.. tam byla sestava: M. Kozáčik - J. Kladrubský , T. Řepka , Š. Kučera , M. Kadlec - O. Kušnír (85. N. Pečnik ), L. Hušek (59. D. Kolář ), K. Vacek , M. Zeman - M. Kulič , L. Došek (77. J. Holenda )

Reagovat
smazaný uživatel

no az na tri hrace stejna. a ten zapas s tiraspolem to byl hnus!!

Reagovat
smazaný uživatel

mno jestli umim pocitat, tak v zakladu bylo 6 zmen a to jeste nepocitam nahradniky.. a s tim tiraspolem mas pravdu, ale zatim to vypada, ze se sparta uz rozehrala

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno uvidi se!!

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdála se někomu dalšímu záloha baníku totálně nefunkční dopředu i dozadu nebo se mi to jen zdálo?? Dopředu přes dobře hrající blok jablonce neprošel ani jeden míč snad( a na konci se ukazalo,že to jde,zakombinovat středem) a dozadu mi přišlo,že tam není žádné DM nebo jakákoliv snaha ho nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych nefunkcni ale mas pravdu ze vcera hrali hluboky podprumer-zklamali me. doufam ze se sehraji a bude to o 100% lepsi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,ne nefunkční.. Občas to ypadalo,že tam vůbec není... Zachycená nahrávka,protiutok přes střed hřiště,kde nikdo nebyl,přihrávka na křídlo,centr a nebezpečná situace...

Nevím,Galásek mi momentálně přijde jako dar z nebes,pokud je šance ho vzít,tak by ho vzít měli možná i na úkor Řezníka,nebo spíš Marka... Protože tam chyběla ta jistota v záloze,která nechá tvořit další hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se jablonec na banik vyborne pripravil a nic jim nedovolil!!

Reagovat
smazaný uživatel

j galas by se hodil vcera tam ten DM chybel!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se lekl, který Galas a až pak mi to došlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele