Gambrinus liga - souhrn 16. kola

29.11.2008, 16:56, aktualizováno 01.12.2008, 19:05
Komentáře a souhrny
Pražská Slavia ztratila dva body za bezbrankovou remízu v Příbrami, přesto je před zimní přestávkou v čele. Druhá je Mladá Boleslav, třetí Baník Ostrava. Alespoň v posledním kole se vzmužila Sparta a rozstřílela Kladno, hladce si poradila Plzeň také s Olomoucí. Teplice díky slepeným brankám porazily Žižkov, Bohemians zdolali Budějovice.

Slovan Liberec - 1. FC Brno 0:0

29.11.2008 15:00

Góly: -

Liberec doma remizoval s Brnem 0:0, když od 15. minuty hrál v deseti. Červenou kartu dostal Andrej Kerič, který neudržel nervy a povalil k zemi Střeštíka.

Ve 12. minutě přišla první šance, kterou měli domácí. Kerič se dostal do vápna, pod sebe poslal Frejlachovi, který ale z 10 metrů trefil míč špatně a Papoušek jeho ránu následně nedokázal dorazit do zívající brány hostí. Citelná rána pro Liberec přišla po čtvrthodině hry, kdy dostal červenou kartu a vstupenku do sprchy Andrej Kerič. Toho nejprve fauloval u lajny Střeštík, do kterého chorvatský hráč následně strčil a musel opustit hřiště. Nutno ovšem dodat, že Střeštík, který celý incident odnesl žlutou kartou se skácel k zemi velmi ochotně. Liberec si dokázal i v oslabení vytvořit další šanci, když Frejlach uvolnil Papouška a jeho následná rána z 22 metrů minula jen těsně brněnskou bránu. Hosté kontrovali pokusem Vrány po nahrávce Střeštíka, míč ovšem mohl spíše ohrozit někoho v hledišti, než gólmana domácích. Gólovku měl v závěru ještě Liberec, když po Blažkově nahrávce v těžké pozici překopl Nezmar.

Liberec měl i přes početní nevýhodu více šancí, další z nich měl v druhé půli Papoušek, ovšem ještě než stihl po nahrávce Smetany zakončovat, balon uklidil hostující Mareček. Velkou šanci měl také Smetana, tentokráte po přihrávce Papouška, když hlavou střílel mimo. Nakonec v 90. minutě mohl rozhodnout o tom, že tři body zůstanou doma Frejlach, ale jeho rána šla těsně vedle a utkání tak skončilo smírem.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 4:0

29.11.2008 17:00

Góly: 32. Jan Rezek, 50. Petr Trapp, 54. Milan Petržela, 76. Daniel Kolář

Skvělý výkon západočeského týmu! Čtyři branky a čtyři tyčky, taková je bilance plzeňských hráčů. Sigma po ostudné prohře končí před zimou na šesté příčce, Plzeň může teoreticky trénovat na jarní část jen místo za nimi.

Již v páté minutě se z gólu málem radoval Rezek, ale po rohu rozezvučel pouze levou tyč Drobiszovo brány. Nerozhodný boj mohl po půl hodině změnit Hořava, po centru od Hubníka hlavičkoval pouze do náruče Ticháčka. O chvilku později tak trestal Rezek. Silva přišel ve svém vápně o míč a plzeňský útočník se trefil přesně k tyči. Právě tato tyč se rozezvučela o čtyři minuty později, když se do Jiráčkovo centru opřel Trapp.

A právě Trapp zahájil druhý poločas nejlépe jak mohl. Po kombinaci Petržely s Kolářem se dostal ke střele, kterou ještě tečoval hostující Komárek a míč skončil za zády Drobisze. Aby toho pro Moravany nebylo málo, ještě v první desetiminutovce dala Plzeň další gól. Rezek se díky samostatné akci dostal až k brankáři, před ním přihrál volnému Petrželovi, který střílel do odkryté branky.

Po hodině hry mohl vrátit jiskřičku naděje Kazár z přímého kopu. Střelou z dvaceti metrů nechal vyniknout solidním zákrokem Ticháčka. Za minutu se v šanci ocitl Šuškavčevič, ale po centru mířil z blízka vysoko. Na druhé straně započal šanci Limberský a Petržela dostal přihrávkou Varadiho před Drobisze, který jeho střelu vyrazil na roh. Olomoucká obrana pokračovala v laxnosti. Petrželova přihrávka našla Koláře, který se dostal do hloubi vápna a střelou přesně k tyči vsítil čtvrtý gól.

Povzbuzení domácí hráči dále roztleskávali své spokojené fanoušky. Centr si zpracoval Homola a Drobisz vyrazil na tyč. Míč se dostal k Rezkovi a i ten orazítkoval pravou tyč. V nastaveném čase odmítl vsítit čestný gól Petr, Ticháček nohama vyrazil. Očekávaný vyrovnaný zápas tak skončil čtyřbrankovým debaklem v tabulce lépe postavené Sigmy.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

29.11.2008 17:00

Góly: 54. Michal Papadopulos, 84. Jakub Řezníček

Diametrálně rozdílné poločasy na zlínské Letné. Po uzívaném prvním poločase přišlo množství šancí v tom druhém. Ani jeden z týmů nebyl výrazně lepší, Boleslav však dokázala využít hned dvě gólové příležitosti a před přestávkou tak skončí na druhém místě, naopak Zlín přezimuje na naprostém dnu tabulky.

Ve vyrovnaném úvodu měl první příležitost Bača. Po Vyskočilově přímém kopu střílel Šmahaj, Bača jeho střelu tečoval pouze do náruče Millera. Favorizované Boleslavi se stále nedařilo zřídit si na trávníku převahu, naopak Bačova sražená střela mířila jen těsně nad břevno. To však bylo také vše, co nezáživný první poločas přinesl.

O přestávce dostali hostující hráči asi hodně vyčiněno a do druhé půle vstoupili s odhodláním vstřelit gól. V páté minutě ještě Sylvestreho střelu s obtížemi domácí brankář chytil, o další čtyři minuty později již musel lovit míč ze sítě. Mendy přihrával od pomezní lajny do vápna, nikho z domácích nedokázal míč odvrátit a Papadopulos měl jednoduchou práci. Z brejku mohl vyrovnat Kroupa, ale pokus opět mířil přímo na Millera.

Inkasovaná branka Zlín probudila, při střele Šmahaje se musel hostující brankář hodně natahovat. O efektní, leč neefektivní zakončení se pokoušel Bača, když nůžkami po Krausově centru mířil pár decimetrů mimo branku hostí. Když nebyl Žůrkovi přiznán gól kvůli ofsajdové pozici, dostal šanci rozhodnout utkání Řezníček. A využil ji. Dlouhý pas odhlavičkoval mimo své vápno Baránek, jenže natolik slabě, že atakující Řezníček se k míči přesto dostal a gólem do prázdné branky poslal desítky domácích fanoušků předčasně domů.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - SK Kladno 5:0

29.11.2008 17:00

Góly: 26. Patrik Berger, 52. Wilfried Bony, 60. Patrik Berger, 62. Marek Kulič, 90. Patrik Berger

Sparta před přestávkou získala alespoň trochu zpět ze své reputace a při zimní přípravě ji může těšit alespoň pohárové umístění. Po bojovném výkonu zklamané Kladno může přezimovat na příčce sestupové.

Kladno se snažilo hrát vyrovnanou hru, ale bezzubé zakončení Blažka víceméně neohrožovalo. Ve 26. minutě přerušil chvilkovou kladenskou převahu Patrik Berger. Vacek vybojoval míč a zkušený záložník z pětadvaceti metrů mířil přesně ke vzdálenější tyči.

Zvýšit mohl za sedm minut po brejku Wilfried. Voříšek odvrátil roh, Kulič míč potáhl a přes Bergera se ke střele dostal hráč z Pobřeží Slonoviny. Jeho pokus s velkou námahou vytěsnil Kostolanský mimo tyče. Poslední desetiminutovka byla v režii domácích, přesto se ke své první nebezpečné střele dostalo Kladno. Beneš našel centrem Bartoše, který hlavičkoval těsně nad.

Druhá půle začala pro pražský tým skvěle. Kulič potáhl míč k vápnu, tam přihrál Wilfriedovi, ten se nerozpakoval a střelou z první nedal brankáři šanci. Po hodině hry přišel další gól. Patrik Berger vyslal dělovku z více jak dvaceti metrů a nedal Kostolanskému šanci. Probuzená Sparta pokračovala v přesných trefách. Pouhé dvě minuty po třetím gólu usměrnil vyraženou střelu Wilfrieda Kulič.

Kladno mohlo vstřelit čestnou branku dvacet minut před koncem zápasu. Bartoš vybídl k úniku Šilhana, ten však před vyběhnuvším Blažkem mířil mimo. Hosté se nadále snažili alespoň kosmeticky upravit skóre. Grossovu prudkou střelu z vápna zblokoval Voříšek. Strnadův střílený centr vyškrabával z pod břevna pozorný Blažek. A tak v nastaveném čase svým hattrickem zařídil pro Spartu pověstného búra Berger, když zamířil přesně z velkého vápna.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Žižkov 2:0

30.11.2008 15:00

Góly: 37. Štěpán Vachoušek, 39. Aidin Mahmutovič

Teplice si i přes špatný začátek zápasu dokázaly se Žižkovem poradit a po dvou vstřelených gólech již soupeři nic nedovolili. Vedení zajistil domácím ve 37. minutě utkání Vachoušek a pojistku zařídil o dvě minuty později Mahmutovič.

Teplice ani Žižkov nebojují o přední ligová místa, což se také odrazilo na velmi malé návštěvnosti. Žižkov vstoupil do zápasu lépe a už v páté minutě byl velmi blízko vedoucí brance Marcel Šťastný, jeho hlavička však jen orazítkovala břevno. Hosté dál překvapovali a v 18. minutě se po Švancarově přihrávce ocitl sám před bránou Teplic Kalod, v dobré příležitosti ale branku netrefil.

Hosté byli jasně lepším týmem, což si uvědomovaly i dva tisíce diváků v hledišti, kteří hlasitě pískali kvůli výkonu domácího týmu. Možná i to Teplice nabudilo a ve 37. minutě se ujaly vedení. Stožický zahrál rohový kop a po skrumáži před bránou se míč ocitl u Vachouška, jenž prostřelil gólmana Bartalského.

Dvě minuty na to vedli domácí už o dvě branky. K míči se po centru Stožického dostal Mahmutovič a Bartalský po jeho střele podruhé inkasoval. Žižkov se mohl vrátit do hry těsně před koncem první půle, kdy si Vidlička málem vstřelil vlastní gól, Belic však zakročil a uhájil vedení 2:0.

Pár minut po začátku druhého poločasu mohl Stožický zvýšit vedení svého týmu, trefil ale jen tyč. Ještě větší šanci měl Mahmutovič, sám před bránou Žižkova však zaváhal a vystřelil mimo. Žižkov potřeboval vsítit kontaktní branku a na hřiště proto přišel Naumov. A právě on byl blízko první trefě Žižkova, nastřelil ale pouze tyč. V závěrečných minutách ještě zkoušel štěstí Sabou, Bartalský ale třetí gól ve své síti nedovolil. Teplice tak vyhrály nad Žižkovem 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Dynamo České Budějovice 2:0

30.11.2008 17:00

Góly: 11. Marek Kincl, 44. David Zoubek

Série neprohraných zápasů Českých Budějovic je u konce. Jihočeši dnes v zápase s Bohemians tvrdě narazili a prohráli 0:2. Střelecky se za domácí tým prosadili Marek Kincl a David Zoubek.

Zkušený kanonýr Kincl rozvlnil síť již v 5. minutě, po centru Grznára se hlavou sice dokázal prosadit, jenže praporek pomezního byl nahoře, a proto nemohl být gól uznán. O šest minut později už ale vstřelil regulérním branku. Po skvělém centru Dobeše jej ještě vychytal Kučera, tomu ale míč vypadnul a napodruhé Kincl dokázal úspěšně zakončit.

Nejblíže vyrovnání byl v 29. minutě Petr Benát, jeho pokus ale dokázal gólman Beláň vyrazit. Naopak Bohemians zanedlouho mohli vést již o dva góly. Pavel Macháček vypálil z více jak třiceti metrů a Pavel Kučera měl co dělat, aby jeho dalekonosný pokus dokázal alespoň vyrazit. Těsně před přestávkou se ale dokázali domácí přeci jen prosadit. Přímo z rohového kopu dokázal míč do brány zakroutit David Zoubek.

V 58. minutě dokázali Bohemians málem své vedení navýšit dokonce na tříbrankový rozdíl. V pokutovém území se dostal k míči Pavel Grznár a povedlo se mu ale trefit pouze tyčku budějovické brány. Jen těsně nad tisíc diváků ve druhé půli moc skutečných gólových šancí nevidělo. Jednu z mála měl až v nastaveném čase Marek Kincl, jenž z bezprostřední blízkosti nedokázal trefit branku. Mrzet jej to ale nemusí, jelikož jeho tým dokázal vyhrát.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:0

30.11.2008 20:00

Góly: -

Lídr tabulky přezimuje po nepříliš povedeném výkonu s šestibodovým náskokem. Dobře hrající Příbram po šesté za sebou doma neprohrála a na 12. místě bude mít sedm bodů náskoku na sestupové příčky.

Slavia dle očekávání od počátku tlačila, první nebezpečnou střelu měl na svědomí Janda, když po zpětné přihrávce od Šmicera střílel šajtlí jen těsně vedle pravé tyče. O chvíli později zahrozil sám Šmicer, když po centru hlavičkou olízl břevno Slavíkovy branky. Slavia se snažila, ale proti houževnaté Příbrami se do gólových příležitostí nedostávala. Až ve 33. minutě Volešákův přímý kop vyškrábl na břevno Slavík. Příbram se sice na polovinu soupeře dostávala celkem často, zakončení však buď nepřišlo nebo Vaniaka neohrožovalo.

Druhý poločas načal zajímavou střelou Klesa, nicméně bez razance na Vaniaka vyzrát nemohl. Na druhé straně se nově příchozí Necid mohl lehce prosadit z penalty. Po kontaktu Slavíka se Šenkeříkem však mladý útočník nezakončil nejlépe a příbramský brankář nohama vyrazil. Příbram hrála velmi dobře, Slavii tlak nedovolovala a bez větších problémů se dostávala k šestnáctce soupeře, kde ovšem akce končily.

V 70. minutě se rozběhl Necid, zatáhl míč na hranici vápna, po zasekávačce narazil Šmicerovi, který ze sedmnácti metrů vyslal nechytatelnou ránu jen těsně nad břevno. Na druhé straně to pohotovým pokusem z dálky zkoušel Huňa, střelu ovšem dostatečně nesklopil. Závěrečný pražský pres postrádal jakoukoliv originální myšlenku a gólová šance přijít nemohla. Samotný závěr patřil především divákům za brankou Slavíka, kteří se "blýskli" svou pyrotechnikou. Rozhodčí Mikel však nenašel odvahu ukončit zápas o několik desítek vteřin dříve a tak když se dým rozptýlil dohrálo se utkání standardně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Baumit Jablonec 3:1

01.12.2008 17:15

Góly: 23. Mario Lička, 45. Václav Svěrkoš, 74. Mario Lička - 87. Luboš Loučka

Vůbec poslední zápas podzimní části sezóny dopadl vítězně pro Baník. Po dvou gólech Ličky a zásahu Svěrkoše zaslouženě zvítězil v poměru 3:1. Za hosty snižoval v samotném závěru Loučka.

Očekávalo se, že Jablonec přijede do Ostravy s převážně defenzivní taktikou a bod se pro něho bude rovnat vítězství, ale Severočeši se v úvodu zápasu snažili hrát aktivně a ohrozit bránu gólmana Bučka. I přesto se však hrálo převážně ve středu hřiště. Až v 19. minutě domácí poprvé vážně zahrozili. Z dálky vyslal jedovatou skákavou střelu k pravé tyči domácí Tchuř, gólman Špit kryl míč až nadvakrát.

O čtyři minuty později to už Baníku vyšlo. Svěrkoš na levé straně hřiště dokázal uvolnit Maria Ličku, jenž nedal Špitovi šanci a otevřel gólový účet tohoto zápasu. Domácí fotbalisté se v prvním poločase s pouze jednogólovým vedením nespokojili a těsně před přestávkou jej ještě navýšili. Opět v tom měl prsty Václav Svěrkoš, který ale tentokrát zakončoval. Jeho střela z úhlu ke vzdálenější tyči skončila v síti.

Hostující trenér František Komňacký byl v úvodním dějství nespokojen s výkony Klapky a Michálka, a proto se je rozhodl o přestávce stáhnout ze hřiště. I bez nich si dokázal Jablonec vytvořit v 58. minutě zajímavou příležitost ke snížení. Po zaváhání v obrané řadě soupeře se dostal k zakončení Hloušek, ale sám před Bučkem přestřelil. Přesně o deset minut později hlavičkoval pro změnu Valenta a až Otepka dokázal jeho pokus vyrazit z brankové čáry.

Zanedlouho přišlo potrestání. Střelu Zéhera sice dokázal Špit ještě vyrazit, ale na dorážku Ličky byl už krátký. Jablonci se nakonec povedlo alespoň snížit na rozdíl dvou branek. Krásnou střelou se prosadil Luboš Loučka. To bylo ze strany hostů i Ostravy vše, a tak konečné skóre zní 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha16114137:1137
2.FK Mladá Boleslav1694323:1631
3.Baník Ostrava1693430:1630
4.Sparta Praha1683527:1727
5.Slovan Liberec1675421:1726
6.Sigma Olomouc1675421:2126
7.Viktoria Plzeň1657423:1922
8.FK Teplice1664617:1422
9.FK Jablonec1664616:2022
10.1. FC Brno1655617:1620
11.Bohemians Praha1661923:2919
12.1. FK Příbram1653817:2118
13.České Budějovice1639414:2218
14.SK Kladno163499:2713
15.Viktoria Žižkov16321116:2611
16.Tescoma Zlín1623118:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (359)

Přidat komentář
pospech11

škoda že to v závěru neproměnil Tomáš Frejlach

Reagovat
stas87

tak dakujem libe hned prvy zapas zle

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeš sám, Kerič to takhle zmastí, oplácet v 15. minutě. Myslím, že s ním by ten jeden gól užmoulali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak mám taky první tip špatně. Keriči, Keriči!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sa do GLnevyznám...,nevyšiel mi tip...

Reagovat
stas87

to ja sa zas nevyznam v corgon lige velmi ludi to liberec pojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dal 0 ?

Reagovat
stas87

citaj hore dal som 1

Reagovat
smazaný uživatel

Aha..

Reagovat
stas87

komu fandis u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nitra.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza mi vyšla :-)

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

Tak neporazit doma tragické Brno to je fak bída....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli celej zápas v deseti. Brno není Sparta.

Reagovat
georgeo

Reagovat
smazaný uživatel

Fajne, tak aspoň jeden zápas z GL ligy vyšel. Už jsem myslela, že to je nějaký rozbitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Sparta rozdupala Kladno 5:0. To zase bude řečí, že jsou stejně dobří jako Slavia. Každopádně gratuluji, můžete se celou zimu utěšovat, že je po takovém výsledku vlastně všechno v pohodě.

Reagovat
dadoprso

Sparťani jsou stejně dobří jako Slávisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že jsi mě neseřval, že Sparta je o hromadu lepší.

Reagovat
Tigerinho

Sparta je o hromadu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A dál...?

Reagovat
$dolar$

Dal je taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dál? Nic dál, syfl, dva!

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojoj, chtěl jsem napsat sifon.

Reagovat
božský John

sifon podáváme jen ke kafi..

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav hezky, i když jsem to čekal. Výhru Plzně jsem čekal taky, ale takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Kladno 5:0 (26., 60. a 90. Berger, 52. Wilfried, 62. Kulič), super kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě to stejně k ničemu nepomůže, máme minimálně 3 kvalitnější týmy. O titul budou hrát jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil s tou kvalitou je to ted apravda, že má Sparta mezery, ale nevíš co se bude dít v zimě a změnit se toho může dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Sigma

Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem první poločas Sparta-Kladno a to byl poděs Sparta vystřelila 1 na bránu,hrála katastrofálně,n ato sem neměl nervy na tu naši GL tak sem si přepl na Serii A sice po první půlce 0:0 ale pastva pro oči.No ale jak tak vidím asik sem udělal chybu že sem se na tu Spartu nedodíval 4 kousky sem nečekal,spíš sem čekal že Kladno srovná.Asik se Sparta zlepšila druhou půlku

Reagovat
stas87

tak sa berger vyplatil vyborna posila dat hattrick kladnu este da gola na jar zlinu zizkovu a bude to jeden z najlepsich navratov do ceskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jenom aby se tu ze Sparty nepos.rali,, nechci nijak snižovat kvality Kladna, ale měli by začít makat jestli se chtěj udržetligy

Reagovat
Oxbow

Jen at nemakaj pacienti zlobit se nebudu aspon se zachrani Zizkov

Reagovat
$dolar$

Tak prave jsem se vratil ze stadionu kde se nas i pres velkou zimu seslo nejakych 2 800. Nadherny vykon Plzne me dokonce zahral. Olomouc ani ve 12 hracich ( rozhodci byl tim 12. hracem, to co predvadel ) ani jednou Plzen neohrozila. Je jen skoda ze jsme nepromenili vsechny nase sance, protoze tento zapas mohl dopadnout klidne 8:0 . Proste parada Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Plzeň.

Reagovat
$dolar$

Diky A navic jsme hrali opravdu krasny fotbal

Reagovat
stas87

tiez gratulacia ked ze vyhrala minule sigma a nezasluzila si tak ste jej dali dobre vy a trafil si aj strelcov

Reagovat
$dolar$

Taky dekuju A to jsem uvazoval jestli napsat Kolare nebo Petrzelu nakonec dal i ten

Reagovat
stas87

spartani su u vas vsetci na prestup?

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
sosna

dneska zasloužená výhra.Za ty kiksy v obraně si Sigma nezasloužila ani bod. Ale není každé kolo posvícení, na konci budem stejně lepší

Reagovat
$dolar$

Skoda ze si zase nepridal Je jasny ze na konci budete daleko za nama. To co jste predvedli byla hruza a my jsme se rozjeli

Reagovat
irik

Sparta Praha

Co, ale tak čtu tak ta obran aje otřesná ...

Reagovat
fantomas

To bude ivosek v sedmym nebi. Ale proč vlastně, vždyt porazit Kladno nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tak najednou, když vyhrála Slavia 5:0, tak to byl výkon roku. Ale jo, my víme, že to byla jen třešnička, jen jestli to pochopí ivosek. Na konci minulé ligy jsem říkal, že by Kladno mělo přidat - asi se to moc nechytlo. Nesestoupili loni, asi sestoupí letos.

Reagovat
fantomas

Ne, na to poukazovali všichni Spartani, sem myslel - jako že to je brnkačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Berger hattrick ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív sem koukal na Liberec s Brnem a opravdu mi z toho bylo zle. Příšerný! Hlavně Brno, chovali se jak holky, pochybuju, že maj všichni brněnští hráči koule.. . Pak sem ovšem koukal na Plzeň a to bylo jak nebe a dudy. Plzeňská záložní řáda

Reagovat
irik

Co tak projíždim diskuzi, tak ty sešité příspěvky jsou mnohem debilnější než ty rudé a jenom to potvrzuje typickou slávistickou zakomplexovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá, tak jsme konečně někoho vyprovokovali. Tak jásej, oslavuj, vychvaluj, ať je sranda.

Reagovat
irik

To jako mám jásat nad debilností mých poluobčanů? To mám Vás, sešitá hovada oslavovat? A k tomu vás vychvalovat? Popřemýšlej co jsem tim příspěvkem chtěl říct ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, špatně pochopeno, já po tobě chtěl oslavování Sparty. Na takové báje tu spousta lidí čeká. Prosil bych bez zbytečných vulgarismů. Předem děkuji.

Reagovat
fantomas

Se nedočkáš...

Reagovat
irik

Oslavování Sparty se ode mě nedočkáš, to je pravda. Tyhle "báje" Já vytvářet či rozšiřovat nemám zapotřebí. Jenom poukazuju na tu "slávistickou" demagogii, a těhle slávistů jsem tady zatím viděl mnohem víc, než sparťanů. Ale tak žij si dál v té své správné slávistické iluzi, že vy slávisti jste "ti hodní" a "ti správní" a že Sparťané se do vás neustále navážejí a nadávají vám.

Reagovat
smazaný uživatel

To není iluze, to je holá pravda, která se Ti nelíbí a nechceš ji slyšet...

Reagovat
irik

A tuhle jistotu bereš kde?

Já - ať chceš nebo ne - nejsem Sparťan, dokonce jsem řekněme "Bohemák" takže bych měl (teoreticky) držet se sešitýma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jistotu beru tam, že se nedívá s přivřeným uchem...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice dost dobře nevím, kterouže demagogii to máš vlastně na mysli. Iluzi o hodných správných slávistech jsem nikdy neprosazoval, vždycky jsem tvrdil, že blbouni jsou všude, jen na mistrovských titulech Sparty se jich vezlo poněkud více. Škoda, že mě opravdu nechápeš, já nechtěl nic jiného, než vyprovokovat tradiční rivalskou debatu, po dnešní výhře by sparťani měli stébélko na chytnutí. Počkáme si na ivoska, ten nezklame.

Reagovat
irik

To nepopírám, vezlo. Jenomže tady se zatím na výhře Sparty 5:0 vezou jenom slávisti a to je to, na co jsem poukazoval.

Reagovat
fantomas

Ale dyt po Kladně, tom slávistickém, to bylo totéž akorát naruby. Není nač tu bulet, je to jen obyčejná rivalita a opravdu nechámu, oč ti jde...nerozmetáš ji, at se budeš snažit sebevíc a je to zcela normální...

Reagovat
irik

Totéž, ale tu Sparťanskou stranu reprezentoval jeden ivosek.

Já tu snad bulim? Já prostě jenom řikam, že slávisti jsou zakomplexovaní demagozi ... což by z tvého hlediska dalo vzít jako "normální" rivalské pošťuchování ...

Reagovat
fantomas

Zaprvé, jakejpak komplex? Zadruhé, jakýpak demagozi? To mi prosim vysvětli. A tu spartanskou stranu tu rozhodně nereprezentoval jen ivosek, akorát byl možná nejaktivnější.

Reagovat
irik

Ty nechápeš slova komplex a demagogie? Jestli po mně chceš co tím konkrétně myslím tak:

1) Zakomplexovanost: To je jednoduché, to že se slávisti neustále navážejí do Sparťanů je stará známá věc. Sparťanům byl vždycky slávie jak se tak řiká "u prdele" - ano, v derby si vždy rádi zakřičeli "Věčně druhý", týden po a týden před derby o tom mluvili, ale jinak? Jinak tyhle konflikty vyvolávali slávisti, protože prostě byli horší, všichni to věděli a oni se potřebovali uspokojit alespoň nějakým dílčím neúspěchem Sparty. Teď se to otočilo, slávie je nahoře, Sparta Praha dole, a kdo se do koho naváží? Stále slávisti do Sparty, proto ta zakomplexovanost. ( Vim, že mi na to všechno budeš argumentovat ivoskem, ale jak řikal muzajs - "blbouni jsou všude" ...

2) Demagogie: To je podobný jako s tou zakomplexovaností. Tím mám na mysli to, jak slávistí tvrdí, že Sparťané jsou ti kdo do slávie navážejí a není to naopak, jak tvrdí že si všechno začali Sparťani apod. ...

Reagovat
fantomas

Vina je na obou stranách. Tudíž řikat, že za všim stojí Slávista, jak se tu ty snažíš naznačit, je stejná demagogie, jako se prý my snažíme o to, aby bylo známo, že všecko vyprovokují Spartani.

Reagovat
irik

Já se nesnažím naznačit, že za vším stojí nějaký "Slávista".

Řikám, že se slávisti neustále navážejí do Sparťanů a těm že je slávie volná.

Reagovat
fantomas

Volná. Viz dole a nejen tam samozřejmě. Rivalita je oboustranná, neskutečné, co tu předvádíš...

Reagovat
irik

Dobře, volná ne. To je zavádějící pojem, nicméně rozhodně z ní nemají komlex ani nic podobného. Rivalita ano (a to už je jedno jestli sprosté nadávky nebo pošťuchování - to záleží na úrovni fanouška), ale rozhodně ne posmívání se při výhře oponeta 5-0 ... ale ne komplex - od toho tu jsou slávisti. A chceš-li to brát podle komentářů na eurofotbalu, tak si to užij ale se mnou nepočítej. Možná se najde někdo kdo bude tvé nezlomné argumenty (odkazy na hloupé Sparťanské komentáře) ale Já se tady s nějakými komenty rozhodně hledat nebudu.

Reagovat
fantomas

To je samozřejmě namátkou. Todle tu bylo, je a bude a to z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si opravdu myslíš, že Slavia je sparťanům volná, tak se podívej na ten šrumec, co předvedli sparťani v souvislosti s utkáním v Žilině. Volná...

Reagovat
irik

Volná ne, to jsem přepískl.

Reagovat
fantomas

Jinak zabrousil sem do diskuze u derby, kdo schválně začal první urážet, resp. "provokovat".

Díl první: sparta to dneska šešivaným ukaže dneska to nerozdejchaj slavisti slavia

Díl druhý: Sparta roznese tu sesivanou pakaz a po zapase bude zas ten plesivec na lavicce brecet ze jim ublizil rozhodci atd. Smrt mocce z Edenu!!!

Asi ani nemusim připominat, že po nadávkách Slávistů ani vidu, ani slechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nerozčiluj, že jsme začali šťouchat zpátky. Ale já se přiznám, já původně myslel, že fandíš Spartě, takže některá má vyjádření nemusela být dostatečně srozumitelná. Sorry, ale my fakt potřebujeme sparťany.

Reagovat
irik

To bych si mohl brát osobně .

Já a Sparťan ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, kde jsou ty časy, kdy Diego dal Střeštíkovi jednu po tlamě...

Reagovat
smazaný uživatel

NO tak už se konečně rumuni dočkali. Kladno to musí být síla, když jim i sparta dá pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Ono slávistické "projíždění se na nemocném" je opravdu triskní. Plně souhlasim s Irikem. Pokud by tady byl zarytý sparťan a chtěl oslavovat vítězství nad Kladnem, stejně tak jako Slávisté oslavovali to svoj, neudělá to, protože vidí, že by to udělal jen někomu pro smích..

Reagovat
božský John

no když to zas nešlo Slávii tak to bylo naopak takže co ste si to ste si...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je trochu jinak. Když hrála Slavie evropský poháry, tak jim sparťani, pokud byli soudní, fandili ale Slávisti teď jen chytili příležitost za pačesy a nadávají Spartě co to dá. Nekoukají ani na koeficient. Zdá se mi, že Slavia s rychlým úspěchem dostala skoro stejný fanoušky jako Chelsea.

Reagovat
božský John

No,já si vzpomínám,že když se slávce nedařilo(v lize) a Sparťani se jim smáli všude kde to šlo(neříkám všichni,ale valná většina ...těch "fandů") ˇa fandil jí každej,protože byla známá a měla úspěchy,teď je to samý jako u Slávky..Já to pozoruju z pohledu nestraníka...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem taky dejme tomu nestraník. Byla tam taková ta nevraživost, ale neviděl sem, že by se Slavii nějak šíleně moc vysmívali, rozhodně ne tak jako to dělaj teďko oni. Rivalita musí být, ale tohle to už je zakomlexovanost omlouvám se Iriku, že používám Tvoje slova, ale je to trefný). Sparta nikdy ne,ěla ze Slavie komplex.

Reagovat
božský John

No,když se posunem o 5 let dozadu,tak to bylo stejný,to taky Sparťani koukali spíš na Slávii než na sebe...jinak podle nicku,chodíš na forum na CSM?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, občas. Neřekl bych, že to bylo stejný

Reagovat
božský John

No já mylsim že jo,ale to je osobní pocit..já taky(maaastr)

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sem si to myslel... 15- ti letej houbař. To bylo jasný

Reagovat
božský John

ty seš úplnej šerlok holmes navíc Jablonečák..jen tak mezi náma,k aktualizaci,provádí se testy hry(ti hlavní to už hrajou a hledaj chyby) takže by to už mělo bejt..

Reagovat
smazaný uživatel

jj později sem to pochopil. Sem na to natěšenej jak malí dítě. Hlavně se mi líbilo jak si k tý aktualizaci můžeš říct svoje připomínky a autoři to změněj. To pak máš z tý hry takoej osobní pocit a těšíš se na to třikrát tolik

Reagovat
božský John

No,snazili sme se kloudnyle pripominky vzit na vedomi,ale atori byli nespolehlivy..to je skoda...nemel bys zajem eventuelne?..na neco..

Reagovat
smazaný uživatel

no a copak by bylo volný?? Nějaký OET?

Reagovat
božský John

To by se vidělo,ale OET by se našlo..řek bych Mácoj,že tomu rozumíš a že seš spolehlivej(v tom nás tlačí bota) a dal bych ti vědět.)..

Reagovat
smazaný uživatel

Může být. Jen nevim, jestli budu mít nervy na ty lidi co tam občas přispívaj.

Reagovat
božský John

ani mi nemluv,po letošnim Řecku,Rusku a 2 týmech z OET jsem z nich málem vyrost...

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si někdy si až sahal k aroganci. Dokonce snad i na mě, když sem napsal něco o Dzagojevovi

Reagovat
božský John

No jo,prostě každej ho považujem za něco jinýho to se stát může,ale zas vidim,že tomu někdo rozumí a někdo kdo o něm jednou slyšel a už je jak kdyby sežral šalamounovo houno..jesli mi rozumíš..jesli sem byl prudkej tak to promiň ale tam emzi tim svinstvem to fakt není lehký

Reagovat
smazaný uživatel

jasně v pohodě. Snad myslim, že to ani nebylo tak hrozný jako při těch ostatních "příspěvcích". Nakonec sem se s tim smířil, když sem se kouknul kolik mají ostatní talenti.

Reagovat
božský John

Jasný...ona je nějakaá diskuse o něčem super ...

Reagovat
božský John

né když mi tam někdo tvrdí že Rangers sou na úrovni Slávie...to je na blití..

Reagovat
božský John

no nic půjdu,měj se a někdy se potkáme,ať už tady nebo na CSM..

Reagovat
smazaný uživatel

měj se

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela moc

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape tak ze zkušenosti ti můžu říct, že se vysmívali a spíš ještě víc, protože do toho ještě hodili svou přítomnost v LM, dluhy, ubrečenost a zlaté téma - vlastní stadion. Ať sparťani nebrečí, že to teď dostávají zpět, najednou oni nemají peníze, oni jsou dole, oni brečí, že jim nepřejí média, lidi ani rozhodčí. Nevim, proč pořád někdo používá slovo komplex, jak kdyby tu byl každej vystudovanej psycholog. To je prostě rivalita a ano, nedivím se sparťanům, že se jim to nelíbí. Mně se taky nelíbila jejich videa z Edenu, když tam byly zarostlý pozemky místo stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu níž nesetkal sem se s tím v takový míře. Hlavně Když vidíš jak opravdu každej kluk co se zajímá o fotbal a fandí Slavii jak to opravdu při každy setkání nemůže opomenout, tak nic jinýho než komplex snad ani nejde vyslovit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim, cos dělal před 5-10 lety, co si kde četl, kam chodil atd. Můžu ti odpřísáhnout, že pořád sparťani ještě nedostali vrácenu ani 1/100 toho, co rozdali. Jestli s tím máš problém, tak ti můžu nanejvýš říct, abys to nečetl, víc opravdu udělat nemůžu. Ono se to bude ještě trochu stupňovat, až média nebudou mít o čem psát a chytnou se toho, že sparťanům nechodí výplaty (na toto téma jsme si od sparťanů taky vyslechli spoustu věcí, neboj) nebo že jde k soudu o 180 milionů baba, co Spartě střelila za desetinu státní pozemky na Letný, ale i Sparta samotná (což je opět taková analogie, když pozemky v Edenu chtěla restituovat ta Colorado-Mansfeld nebo jak se ta nenažraná famílie jmenovala).

Reagovat
smazaný uživatel

To co píše tady, nebo v novinách je celkem jedno. Důležitý je co se děje v Tvým osobním životě. Já jen protože jsem na trénink brával sparťanskej dres (mým idolem byl kdysi Siegl ), tak proto se na mě jen hrnou nadávky a pokřiky proti Spartě. Kdysi jsem slyšel maximálně pár ožralejch týpků jak nejdřív řvou Sparta, ACS apod. a potom možná i něco proti Slavii, ale stejně tak třeba proti Baníku. Teď je to tak špatný, že se nikdo nebaví o fotbale přijde "novopečenej" slávista a začne mít hloupý kecy. Jeden chudák už dostal i přes tlamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má být? Proč píšeš úplně mimo téma? To se mi jako snažíš vyhrožovat, že mě zmlátíš? Chudinko.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, fandím Slavii tak přes dvacet let. Celý ty roky se mi sparťani vysmívali a na rovinu tyhle moje zavrtání jsou jen slabej odvar. Dlouho na tom Slavia nebyla tak špatně, jako teď Sparta - takže mám po dlouhých letech trumfy v ruce já. Sparťany do jisté míry lituji, ovšem jen do té míry, dokud mě některý z nich nezačne přesvědčovat o tom, jak je Sparta nejlepší, jedinečná a stále vynikající - pak se musím smát téhle zaslepenosti. Čekal jsem, že po vítězství (v podstatě bezvýznamném) Sparty se zvedne sparťanská vlna a já se budu bavit. O nic jiného mi nešlo, nechci a nebudu zbůhdarma kopat do problémy zmítané Sparty a nesnížím se k bezduchým urážkám. Ale rivalské zavrtání si ujít nenechám, koneckonců pokud soudní sparťani nebudou bájit o nejlepší Spartě, sejde i z tohoto zavrtání - nebude důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalské zavrtání Bez toho by to nebyl fotbal. Já sem se ale opravdu nesetkal s takovým odporem Sparťanů k Slavii jak je tomu teď naopak. Chodím po škole a slyším plechová Sparta atd. Třeba od 6 různejch lidí jen co přejdu chodbu na záchod. To si fakt nepamatuju, že bysme tohle dělali my.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik ti je? Mě bude 30 a mohu potvrdit slova mého "drahoceného" ( ) bratra

Reagovat
smazaný uživatel

je mi 20. Fotbal sem hrál od svých 5 let, takže sem se s tím setkával 15 let. To už je docela dost na to, abych mohl hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a já se od mala pohybuji v rodině sportovně (sice z větší části pasivně) založené, tak mám o proti tobě 10 let náskok

Reagovat
smazaný uživatel

no to už je jedno ne? To je jako bys řekla, že číšník s 25 letou praxí, kterej dělá o víkendech je lepší jak číšník, který chodí do práce téměř každý den, ale jen 15 let s tím, že ho práce náramně baví

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten, který tam chodí s tím, že ho to baví, tak to děla ze srdce rád a mnohem lépe, jak ten, co chodí jen o víkendech. Ale je to úplně jedno. Tady ti kluci ti nedali jediný pořádný důvod, abys na ně vystartoval tak jak jsi vystartoval. To že tam možná došlo k nějakému nedorozumnění je jiná věc. Prostě Slavia a Sparta jsou věční rivalové a jinak to nebude. Je jen na nich, jak se bude jejich vztah vyvýjet a ty ani já to nijak neovlivníme.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem přesně chtěl tim přirovnáním říct.

S tim vystartovánim: Když sem se dozvěděl, že Sparta vyhrála 5:0, tak sem si popravdě trochu povyskočil radostí a chtěl sem napsat jak je hezký, že Sparta po dlouhý době udělala dobrý výsledek. Po přečtení pár komentů tady jsem si všechno rozmyslel a radši napsal tohle.. Hlavně už mě ta situace štve nejen na EF. :

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, tak proč jsi to nenapsal. Já uznávám, že Sparta není na sestup, že občas zahraje. Pokud se udělá dobrá zimní příprava, můžete hrát o poháry. K titulu už asi máte daleko, náskok Slavie je dost luxusní i na tak nervní manšaft, kterým Slavia na jaře bývá. Mohli jsme normálně pokecat o Bergerovi. Jenže za Spartu tady poslední dobou mluví perlaři jako ivosek a jakub19 (nejsem si jistý tou číslovkou). Já prostě čekal, jak po výhře Sparty vyběhnou a všem nám to nandají, že Sparta zase jede na titul a podobně. Promiň, tomu se prostě smějeme dopředu, ta zaslepenost je dojemná. Možná byla z mé strany silná poznámka Brno není Sparta, ale srovnání se zápasem na Bohemce se prostě nabízelo.

Reagovat
smazaný uživatel

a já zas uznávám, že máte mnohem lepší kádr, který je i na mnoha postech zdvojenej..Berger mi vůbec nepřišel,krom začátku špatnej, jen prostě je tam skoro sám a taky už to bohužel není hráč, kterej strhne ostatní svým výkonem. S hráčema typu Had, Kučera, Kulič, možná i Hušek a Krob se titul udělat nedá. A na hráče, který Sparta potřebuje bohužel asi nezbydou peníze..

Reagovat
smazaný uživatel

* s hráči

Reagovat
stas87

tak bolo by to len na tebe keby si to napisal to je len o tvojej odvahe treba by sa naslo zopar spartanov co by ta podporili ale nezabudaj ze ti slavisti za sucasny stav sparty napisu par vysmievajucich komentarov ruku na srdca po arsenalu to tu slavisti schytali ze??

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuhžel sem tu nebyl, ale tak určitě.. stejně tak určitě dostala Sparta po prohře s Bohemkou. Horší je, když Sparta vyhraje 5:0 a stejně jsou tu vysmívající komentáře

Reagovat
stas87

musis rozlisiz vysmievajuce a ironicke vysmievajuci koment napisal snad len cruz nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno, jestli se vysmívá ironicky nebo naplno... Těch příspěvků tam bylo až moc na to jak dlouho po tý výhře bylo nejen cruz

Reagovat
stas87

ono to vyjde na stejno...ale niektore komenty ivoska su smiesne to musis uznat sam ja do sparty nekopem a ani nebudem lebo sa moze stat ze v niekedy v buducnu bude opet majstrom alebo sa treba dostane do lm

Reagovat
smazaný uživatel

tak ivosek to je zarytej sparťan to já nejsem , ale v některých případech má ivosek pravdu, jen je na to sám a pak už si i trochu neví rady no, ale taky sem četl jeho kritický komenty ke Spartě

Reagovat
stas87

ale on si to neuvedomuje ze pise somariny a potom je ostatnym k smiechu ale je treba uznavat ho ze dovedie skritizovat aj vlastnych lenze niekedy je mi ho fakt luto

Reagovat
smazaný uživatel

no někdy je to fakt k smíchu. Mám dokonce jednoho kamaráda, kterej si pořád myslí, že na Spartě nic špatnýho není a že na jaře v pohodě vyhrajou ligu. Dneska sem mu chtěl dát odkaz na EF ať si pořádně zařve, ale nebyl na icq. To by teprve byla sranda

Reagovat
stas87

tak predovsetkym je treba si priznat ze je to momentalne v prdeli ked si priznas problemy tak je to prvy krok k tomu aby sa zacaly riesit uvidi sa v zime co na to vcedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chovanec to alespoň připustil... Křetínskýho reakci jsem ještě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš tak, když Sparta onehdá vyhrála tuším nad Příbramí, tak jsme slyšeli, jak Sparta zase válí. A ono nic, přišla prohra v Ostravě. Pak výhra nad Zlínem a já čtu, jak Sparta válí. A ono zase nic, prohra na Bohemce a v Jablonci. Teď 5:0. Super výsledek. Čekal jsem ovace až nesmyslné (výhra nad Kladnem určitě není žádný zázrak), ke své smůle a blbosti jsem je chtěl po bohemákovi , ale taky jsem napsal, že současné vedení Sparty je schopné tenhle výsledek prezentovat jako všeobecnou spokojenost, proboha, vždyť Křéťa dělá jeden renonc za druhým, tak jak daleko jsem od pravdy? Můžeme o tom diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je jedním z hlavních viníků právě tenhle ekonom. Sparta hlavně nemá ani hráče se kterýma by šlo hrát o titul. V Příbrami skvěle zahrál Zeman. Se Zlínem to byla povinnost. Baník je teď v lepší formě určitě. Proti Jablonci se nedařilo ani když byla Sparta Spartou. Jenže koho koupit na důležitý posty? Morávka? drahej. Mazuch? To samí. Šimůnek? Ten se bude chtít poprat o místo ve Wolfsburgu, nebo půjde na hostování, ale do Sparty to bere jako krok zpět. Sapara?? Ten možná, ale sám sem ho neviděl hrát..

Reagovat
stas87

sapara nema dovod odchadzat v slovenskej lige bol jeden z naj zaloznikov a aj diky jeho pomoci vyhrala ruza ligu a peniazne by si pohorsil z norska chodi vacsinou hraci do anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Proč by to dělal i životní úroveň tam je dobrá. Slyšel sem jen spekulace.

Reagovat
stas87

liga asi na stejnej urovni mozna lahko nizsi tak to porieste beze mna ja uz idem maj te sa dobre

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvýjet, kristaboha...

Reagovat
smazaný uživatel

že by překlep?

Reagovat
fantomas

A už je to tu...

Reagovat
fantomas

Je vidět, že po bratříčkovi zrovna nejseš, ten by se za "mě" asi umlátil cihlou.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 1.) nevšiml sis ještě jedné hrubky - drahocenNého

2.) až nebudu mít věčně na ruce, noze nebo zádech dítě, které musím hlídat, aby si nerozbil hlavu nebo něco podobného, tak možná budu mít čas přemýšlet nad pravopisem

3.) myslím si, že stejně ani potom se mi nebude chtít nad tím přemýšlet. To víš, už je to dlouho, co jsme to ve škole probírali a já jsem v té době nějak marodila nebo kerýho čerta

Reagovat
fantomas

Však jo, to my se jen takle s muzim popichujem a nejen s nim...třeba si na naši gramatickou policii časem zvykneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hej, gramatická police je můj výraz, na který mám copyright "herbage©2008", strako

Reagovat
fantomas

Tak tady, muzajsko, je náš vrchní dustojnik.

Reagovat
fantomas

Kde se tu Slaviste projeli? Jak by taky mohli, když Sparta rozdrtila Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

. Cruzjenom aby se tu ze Sparty nepos.rali,, nechci nijak snižovat kvality Kladna, ale měli by začít makat jestli se chtěj udržetligy

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Fantomase... to byl jen příklad, narychlo

Reagovat
fantomas

Jen příklad? Spíš jediná blitka zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stas87:ak sa berger vyplatil vyborna posila dat hattrick kladnu este da gola na jar zlinu zizkovu a bude to jeden z najlepsich navratov do ceskej ligy ... tak teda tohle

Reagovat
fantomas

Co je na tom špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se Ti těžko chce napsat pochvalu Spartě a Bergrovi. Bohužel musím uznat, že má pravdu, ale podporovat v těžkých chvílích by fanoušci prostě měli. Jenže na EF nečekám nic jinýho než výsměch. Ani ten výsměch nemůžem ničím vyargumentovat, protože prostě Sparta teď hraje fakt otřesně

Reagovat
stas87

ale ja to napsal ako ironiu mne je sparta total volna aj slavia mam rad banik to bolo len rypnutie ja nikde nevykladam ze je banik najlepsi atd.. nikdy som neurazal spartu aj ked sa jej darilo alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jen příklad. A hlavně je jedno, jestli jsi Baníkovec, nebo třeba Dynamák. Přesto se Ti po takovým komentu těžko hledaj vhodný slova k vyjádření podpory Spartě, aby tady někdo nevypadal jak k*k*t

Reagovat
stas87

ja ta chapem v tazkej chvili tu fakt nie je vela spartanov mne sa smiali spoluziaci rok potom ako banik vyhral titul a ak dostal od bayeru 5 kusov musis to brat s rezervou a verit ze za cas bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

dík. Mimochodem k Baníku mám taky moc kladnej vztah. Nejsem úplně ortodoxní Sparťan

Reagovat
stas87

a s tym dynamakom si to fakt netrafil...sice byvam na juhu ale dynamo da sa povedat neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš jak sem to myslel.

Reagovat
stas87

jj viem len pre upresnenie

Reagovat
$dolar$

Uz me zacinaji slavisticko spartansky diskuze srat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase serou věčné "100. pro Lojzu, 200. pro maminku, 300. pro mýho psa".

Reagovat
$dolar$

Me taky

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát dneska došli sparťani. Teda vlastně nedošli. Ehm... Sakra, tu Plzeň jsem ti pochválil, mám bod v tipovačce, tak co bys ještě chtěl. Vrba asi vydrží dlouho. Při vší úctě, doufám, že vám nevyjde zimní příprava, ať s váma v prvním jarním kole není tolik práce.

Reagovat
$dolar$

O tohle nejde, ale vase hadky jsou stale to samy A nakonec se stejne vubec neshodnete

Reagovat
$dolar$

Jinak na body s nama muzete zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Už si nemůžu vzpomenout, kdy jsme na ně nezapoměli. Plzeň je mi docela sympatická, ale jak hraje se Slavií - brrr. Ale tak hrajem v Edenu, tam to Slavia dá.

Reagovat
$dolar$

Jj tu remizu ukopete

Reagovat
smazaný uživatel

Do roka a do dne, zveme vás na fotbalový súd, hyn sa hukáže...

Reagovat
smazaný uživatel

i chodi fandí SKS

Reagovat
smazaný uživatel

*Chodi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jsem znojmák, ale ono se ukáže, tak mě to napadlo.

Reagovat
$dolar$

99. pro Plzen

Reagovat
$dolar$

100. si Plzen taky zaslouzi

Reagovat
Staenly10

mTo co tu marty9637 psal,tak něco není uplně nesmysl,ale něco taky je. Třeba mě (fanouškovi Slavie) kde jakej Sparťan,kterýho jsem znal,často posmíval po každym ztracenym bodu Slavie,a když Sparta vyhrála double,tak jsme nic jiného neslyšel ( od Sparťanu,pokud sme se bavili o GL).

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, když ste se bavili o GL, ale u některých z vás už to došlo tak daleko, že jdu s přítelkyní po náměstí a řvou na mě ACS atd. Uznávám někdy je to vtipný, ale někdy je toho fakt příliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudete mě mít rádi,ale taky musím souhlasit s Irikem... Spartani do slávistu rejpali,jen když je nějaký důvod - tj derby,hecování v posledních zápasech o titul a podobně. Pro ně to je soupeř jako Baník,Liberec nebo Bolka,jen je blíže. Oni nemají důvod Slavii nenávidět.

Zato slávisti důvodů mají habaděj - věčně druzí,bezdomovci atd stačí,aby si získali komplex a pocit méněcennosti,který nahrazovali jedovatostí na každém kroku a po každém zápase. Vím to z vlastní zkušenosti,loni jsem měl spolubydlu nadšenýho slávistu a během měsíce se mi slavie zprotivila tak,že to snad více ani nešlo. Neustálé navážení do soupeřů,to bylo něco strašného.

A tohle všechno říkám z pozice člověka,kterej nemá rád spartu...

Reagovat
$dolar$

Jenze to ´´vecne druzi´´a ´´bezdomovci´´ to vsechno pochazi od spartanu

Reagovat
irik

O to jde .

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to po sobě. "věčně druzí", "bezdomovci" - tohle nejsou kecy Brňáků, nebo Liberečáků. To je prácička sparťanů. Poslouchal jsem to dlouho. Dlouho jsem koukal, jak rozhodčí divně pískají. Dlouho jsem koukal, jak Sparta skupuje to nejlepší z ligy, aby s tím nejlepším z ligy vyhrála titul, byla nasazená do LM a za prachy z LM skoupila to nejlepší z ligy. Dlouho jsem koukal, jak se po revoluci vyvíjí liga, kde na jedné straně stála Sparta s manšaftem vybudovaným za pomoci Štrougala, na druhé straně Slavia s holou zadkem, protože 40 let nic nesměla - ta startovní čára rozhodně nebyla stejná. A když se do tebe za téhle situace začne navážet smečka sparťanů, nemůžeš nic, můžeš jen polknout a držet hubu, vždyť oni jsou mistři, tak co chceš říct. Strašně pokořující, deprimující a snad je to základ nějakého komplexu. I kdyby bylo, já se za ten komplex nestydím, Sparta ho vytvořila, tak ať si ho Sparta vyžere. Všichni, co mě tu znáte, víte, že maximálně prskám na baníkovce kvůli brajglu v ochozech, nebo zakroutím hlavou nad mizerným výkonem Zlína nebo třeba Žižkova. Jinak proti nikomu nic nemám a spíš chválím. Až na pár vyjímek, které nemá smysl brát v potaz, mi nikdo z příznivců těchto klubů nevyčítal nebo nenadával, že jsem slávista. Ze sparťanské strany takových výlevů bylo nepočítaně. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - a moje ozvěna je hodně tlumená. Ještě taky znám přísloví: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Slavisti cítili křívdu a do sparty se naváželi... Spartani jim to v derby vraceli právě těmito pokřiky a to je začátek. Zatímco spartané na to přestali po týdnu myslet,slavisti to řešili ještě půl roku - než přišlo další derby,další finále ligy,další pohárové klání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jsi nepochopil, že o nějakém zapomenutí po týdnu prostě nemůže být řeč, to právě zapoměli ti Brňáci, Hradečáci, Dukláci, Bohemáci a Jablonečáci. Ne tak sparťani, jejich výsměch byl trvalý. Koneckonců i dnes když Slavia něco podělá, kdo si nejvíc smlsne? Píšeš, že Slavia má důvod se trefovat do Sparty. Ano, tím důvodem je chování sparťanů samotných.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neukázat,že jste lepší? Proč se snižovat na úroven spartanů?

Reagovat
$dolar$

To nejde, protoze je to stejna uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, ještě zdaleka si nezkusili ani zlomek toho co my. Navíc oni si za svoje problémy mohou do značné míry sami. Řekl bych, že by jim mohlo stačit, že nejsem sprostý, snažím se být občas cosi jako vtipný, a víceméně spíše reaguji na jejich "výroky". Čim dříve se srovnají s realitou, tím dříve nebude na co reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Svým způsobem máš pravdu. Ty jsi rozumný člověk a fanda, ale to co se děje u jiných fanoušků Slavie je mnohem horší, než to co dělali Sparťani Vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to už je jiná. Taky nejsem nadšenej z mamlasa, kterej vykřikuje "Já jsem antisparťan a fandím Slávii!" Stále se držím teze, že i to rivalské vrtání musí mít nějaké meze. Sám u sebe občas přemýšlím, jestli ta která věta není moc drzá, to které prohlášení moc silné. Doufám, že moc neujíždím. Taky mám strach, že na současné úspěchy Sllavie se nabalí spousta idiotů, kteří s červenobílým srdcem nemají nic společného. Ale některé věci člověk prostě neovlivní. Vždycky se ale budu snažit tahle individua nějak uzemnit, odpálkovat, znemožnit - prostě udělám, co bude v mé moci. Byť jsem z titulu své klubové příslušnosti a životních zkušeností velký rival Sparty, hlavně chci být považován za dobrého fanouška Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nedá nic jinýho říct. Rád si na stadionu zařvu Sparta, nebo něco podobnýho, ale když někdo vykřikuje jude slavia, nebo tak podobně. Nikdy se toho nezúčastním, stejně tak jako okřiknu kamaráda, kterej tohle říká, ale v kotli bych si netroufl někoho takto nařknout

Reagovat
stas87

keby bolo viac takych slavistov ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím sice, jestli má muzajs skutečně červenobílé srdce (do vnitřností mu nevidím), ale kdysi v mládí - to je už let - si nechal vypálit pěticípou hvězdu na hrudník, takže je fan až do krve

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mě asi zabije . Pokud se do půlhodiny neozvu, tak jsem po smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Taky všechno vyslepičíš...

Reagovat
stas87

za to sa nemusis hanbit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, tak já se tedy jako hlásím k té Spartě. Patrikovi to dneska docela šlo. Nashledanou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Páťa dal tři góly. Hezké. Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,a je o5 ta Sparta železná....

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Sparty tradičně katastrofální, jinak ovšem pěkný góly a moc mě potěšil Wilfried.

Zvláštní ocenění zaslouží diváci, protože jít na tento zápas a prakticky kterýkoliv u nás (až na pár vyjímek) hraničí s masochysmem.

Berger

Reagovat
Tomanatura

Jo hoši, Sparta je zpět, už není rezavá, už jde vše podle plánu, titul už je předem jasný, že bude na Letné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tobě zřejmě ušla pointa, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja te chapu jaks to myslel!! ale nechapu proc to jako rikas kdyz sam vseckych poucujes a sam tu pises takove trapne komentare!!

Reagovat
Tomanatura

Proč jsem to napsal? Žeby to teďka kolovalo ve Sparťanksých hlavách?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, člověče, oni se na to normálně vybodli. Buď dostali rozum, nebo jsme je naštvali. Jakub19 má normální hodnocení, Decosouza v pohodě, marty9637 se jen rozčiluje kvůli nemístným narážkám, které ale nejsou namířeny konkretně na něj, takže se mu nedivím. Uvidíme na jaře.

Reagovat
Tomanatura

To jsou jen 3 jedinci, neboj, kdyby se náhodou povedlo nám prohrát, tak to tu bude hned

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jede na titul, porazila Kladno, to je něco. Dát búra Kladnu, to je nádhera, Let´s go Sparta let´s go!! Škoda, že je teď zimní přestávka, když jsme se tak senzačn rozjeli. To nás bude mrzet

Reagovat
Staenly10

To myslíš vážne že se začínáte rozjíždět? To snaď ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, buďto ti to opravdu nedošlo a nebo si jenom děláš srandičky...

Reagovat
irik

Reagovat
-Kopy-

FKMB

Reagovat
smazaný uživatel

jj podzim vam vysel na 1

Reagovat
irik

Třeba srazí slávii tam kam patří ... na druhé místo .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme vyhráli no a, nic se nemění na tom co by se měno u nás stát v zimní pauze a možná i později, můžeme bejt rádi že jsme po dlouhý době vybojovali 3 body, výkon byl směsicí z posledních 5-6 utkání - akorát těch posledních 40. minut jsme celkem kralovali ale co by jsme taky chtěli pro podělanýmu kladnu? tahle výhra neni o ničem vypovídající, ještě že už je zimní řpestávka...a teď jdu na chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si zasloužila vyhrát a to říkám jako zarytý Slávista na smrt, za výkon ve druhém poločase určitě. Měl by odejít pan Křetínský a vzít za ruku minimálně 3-4 fotbalisty.. Jinak axem tak pročítal komenty zde, tak hádat se o tom, kdo koho více buzeruje apod.. to je prostě směšné .. Sparta dominovala české lize a byla na hrušce, fandila jí česká republika, teť se to otočí a Sparťani tu píšou o komplexech.. bože copak lidi nechápou, že lidi fandí tomu, kdo je úspěšný? Kdyby výhrál Střížkov ligu, tak se najde pěkná tisícovka "bohemáků" tak to je a bude a je zbytečné si kvůli tomu vulgárně nadávat. Rivalita tu je a je to dobře, ale všeho s mírou..

Reagovat
$dolar$

Doufam ze po te dnesni penalte tomu machyrkovi trochu spadne huba

Reagovat
smazaný uživatel

ale příhra šmícovi byla dobrá, penaltu však zazdil...

Reagovat
smazaný uživatel

marně jsem hledal pohyb mnoha hráčů Slavie .. jediný, kdo po vítězství toužil byl snad Tavares...

Reagovat
smazaný uživatel

a Smica se docela snazil

Reagovat
smazaný uživatel

penaltovi kouzelnici

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou Ronaldinho ted taky nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,jenze tenhle rok jste jich uz nedali 8 (vcetne samozrejme jara), doufam ze jste zase rozjeli vynikajici serii...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je sila kdyz ani za pomoci rozhodciho nejsu slavisti dat gol! jo a mili slavisti tady: nejdriv se podivte na svoje chovani a az pak rikejte jaci su ostatni fanousci !!!

Reagovat
Staenly10

Za pomoci rozhodčí? A kdy prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

napr. penalta a plno dalsich ´´faulu´´!!

Reagovat
Staenly10

Penalta byla naprosto porávněná

Reagovat
smazaný uživatel

pro slavisty urcite ale jinak ne

Reagovat
Staenly10

Tak to vubec. Slavík naprosto jednoznačně Šenkeříka podrazil

Reagovat
smazaný uživatel

sak jo!!! me je jasne ze tobe to nevyvratim!!

Reagovat
Staenly10

A mě je zas jasné,že to nevysvětlim tobě

Reagovat
$dolar$

Slavii nemusim, ale penalta byla naprosto spravne odpiskana

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

jak pro koho....

Reagovat
$dolar$

Proc se tady snazis vsechny prescedcit o tom , ze jsi bud zavistivej blb nebo jenom blb?

Reagovat
smazaný uživatel

hej frajere ja jenom rikam svuj nazor a vy rikate svuj nazor. to same bych mohl rict o vas. takze se sklidni a s otevrenou naruci vitej zimni prestavku !

Reagovat
Staenly10

Ten tvuj názor je ale nesmysl,protože v opakovanym záběru to bylo naprosto jednoznačný

Reagovat
smazaný uživatel

tak si sdelej slavisticke bryle..... a uz do me neval....

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Je to jen blb

Reagovat
smazaný uživatel

co by se taky od tebe dalo cekat ze???

Reagovat
smazaný uživatel

jako zarytý sparťan řikám že penalta byla naprosto oprávněná

Reagovat
irik

faul to byl, ale ještě předtim měl rozhodčí odpískat ofsajd .

Ale tak to se stane, stejně jí to kopyto nedalo, tak to nemá cenu řešit ...

Reagovat
Staenly10

Nechci se hádat,ale ofsaid nebyl,právě se komentátoři divili a pak se ukázalo že ofsaid opravdu nebyl

Reagovat
irik

Já dnes ráno ve Sportu četl, že to ofsajd byl, nicméně prý těsně, tak nevim, jestli se to pouštět mělo, nebo ne.

Reagovat
Staenly10

Je to možné...

Reagovat
Staenly10

Tak dneska teda nic moc . Podle mě největší duvody,proč sme dneska nezískali 3 body...

1)Až příliš změn v sestavě-Chápu Jarolíma,že před klíčovim zápasem s Hamburgem nechává

odpočinout některý hráče,já bych to udělal taky ,ale 6? Celá záloha? To mi přijde

moc.

2)3 hráči po zranení-Tavares,Šmicer,Černý,všichni 3 hráli svuj první zápas po zranění.

Všichni tři ze zálohy. To se na té hře muselo projevit...

3) Chápu Necida,že má dost sebevědomí a věří si,ale nechápu,proč to dnes,když byl chvíli

na hřišti,to nenechá skušeným Šmicrovi a Černýmu. Zvláště u prvního jmenovaného sem

si jistý,že by ji proměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

no misto uz pomalu hrozivych 12 bodu je to alespon "jen"tech 10...ale to nase vitezstvi samozrejme nesmi ovlivnit to co se musi stat v zimni prestavce ale slavie zacina pomalu ale jiste s vykonama z jarni sezony (bud.,zizkov,teplice,pribram), myslim ze jaro bude jeste zajimavy a zas tak uplne nic rozhodnutyho neni

Reagovat
Staenly10

Tak Teplice bych tam nepočítal,ten 2. poločas byl hodně dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jen diky tak brzke penalte

Reagovat
Staenly10

To už je ale jedno

Reagovat
smazaný uživatel

no neni kdyz se bavime o tom vykonu v zapase

Reagovat
Tomanatura

Jen do nás lemry, jen do nás. Stejně se všichni díváte na naše záda, nikam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

stejne ten vas slavny naskok zase na jare prodrbete !!!

Reagovat
Tomanatura

První člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

no a co? ty mas obdopne kecy tak tu nedelej....

Reagovat
fantomas

Zaplatpanbu za pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne...

Reagovat
Tomanatura

A to jste se všichni smáli Filipovi za to, že napsal, že nám dochází dech

Reagovat
fantomas

Tak zrovna proti Teplicim to tak znát nebylo.

Reagovat
Tomanatura

Ale docela bylo a Příbram to podtrhla. Pauza se teď hodí ze všeho nejvíc.

Reagovat
$dolar$

Ten Necit to je fotbalista hrajici pro tym

Reagovat
smazaný uživatel

no jiste ze to proti nim znat bylo...

Reagovat
fantomas

Možná krapet v první půli, v druhé už sme je převálcovali.

Reagovat
Staenly10

Ti odpoví "ale jen kvuli penaltě"

Reagovat
smazaný uživatel

no ne asi kdyz hned na zacatku druhy pule vyrovnas...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no to je teda prdel

Reagovat
Staenly10

TAky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

jj pauza je hodne vitana doufam v nejakou nahradu za Necida posledni zapasy me moc nepresvedcil a navic uz by to chtelo nejakou novou taktiku protoze ted si kazdej hlida Krajcika a tim padem nedavame goly viz. Zilina a dneska...

Reagovat
Staenly10

T s tou novou taktikou máš pravdu

Reagovat
Staenly10

Tal ale co,6 bodu je pořád luxusní náskok,doufám že na jaře to bude minimálně stejný ,teď ještě porazit Hamburg,remizovat v Amsterodamu a sem spokojen s podzimem

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to tady je az nezvykle klidny

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Necid neměl jít kopat penaltu. Nenastupoval v základní sestavě a nebyl na ni určený," prohlásil Karel Jarolím

doufal sem ve Smicu no

Reagovat
$dolar$

Je to namachrovanej blb, kterej si mysli , ze mu patri svet

Reagovat
smazaný uživatel

z ceho tak usuzujes?

Reagovat
$dolar$

Z toho jak se na hristi chova, z toho jak mluvi, z toho jak ikdyz neni na paneltu urecenej tak ji kope

Reagovat
fantomas

Videl si jak byl po tej penaltě smutnej? Jak ho všichni plácali po rameni? Takle si namyšleného a příliš sebevědomého člověka nepředstavuju. Penaltu kopal, protože ji dal kolo předtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kamarada co ho zna dobre osobne opravdu JE hodne namachrovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid má opravdu nosánek nahoru, spoluhráč má bráchu, který s ním byl na MS19...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomněl sem si na Hapala

Reagovat
Tsigi

Jarolím je děsnej kretén, když to takhle ventiluje ........

Reagovat
smazaný uživatel

Morales zaslouží respekt - sympatický trenér, dostat do ruk schopnější mužstvo než je Příbram mohly by se dít divy

Reagovat
božský John

Ten rozhodčí je totální kokot,neberu Baníku že je lepší ale uznat gól s dvouma balonama na hřišti,to může jen dement nebo podplacenej sudí,jinak si to neumim vysvětlit..

Reagovat
honziss

Zas to tak neber, prohru by to neodvrátilo.

Reagovat
božský John

Co ty víš...ale stejně mě to štve,přeci hra se měla zastavit nebo gól neměl platit,prostě ten rozhodčí je vůl

Reagovat
Staenly10

Přesně tak

Reagovat
Staenly10

Tim nechci říct že byl rozhodčí podplacenej,ale tohle je vrchol,kdyny se to stalo Slavii tak by tu bylo tak 100 příspěvku o tom jaké má Slavie štěstí a že jí tlačí rozhodčí

Reagovat
božský John

Odwehráli jsme sympatický utkání,nebýt brutálního přehmatu rozhodčího,mohlo bejt líp...jsem rád,že jsme nebyli zalezlý jak Budějice

Reagovat
honziss

To jo, musím vás pochválit že jste přijeli hrát fotbal a ne hrát na 0:0 s tím že to snad vyjde.

Reagovat
božský John

To se mi líbí,už sem to neska říkal,že budu mít větší radost když prohrajem ale budem hrát vyrovannou partii než abychom to hráli na 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec jednoznačně velice sympatický výkon se štastným koncem pro nás

Co se týče toho golu,tak mi to přišlo ok,protože to vypadalo jednoznačně,ale po luxusním golu Loučky jsem názor přehodnotil,jinak uznej,že zápas se rozhodl jinde...

Reagovat
božský John

jasně to je mi známo,ale stejně mě to naštvalo,mohlo to bejt jinak...

Reagovat
honziss

Mohlo, ale je to tak, jak to je. Už s tím nikdo nic neudělá. Jinak ten gól Loučky. Musím říct, že jsem vám ho i přál za ten výkon.

Reagovat
božský John

Luboš to je pan střelec,nejvíc se mi na něm líbí jak dře a že hend po zápase běží za mamkou,pravidelně ho potkávám:)...a vy jste si tu výhrzu zasloužili víc..ale 2:1 by se mi zamlouvalo více...

Reagovat
honziss

Umí to tam šoupnout perfektně no, to se musí nechat.

Reagovat
božský John

jako onehdá na Spartě,bože to byl pocit...

Reagovat
honziss

No, to ti věřím.

Reagovat
božský John

dal bych repete a pro jistotu aj Slávii

Reagovat
honziss

Reagovat
božský John

Neříkej,že Tobě by se to nelíbilo..jo a propos,těm lemrám,co tady voxidujou jenom přes kopec bychom měli dát bůra..

Reagovat
honziss

Podívej, mi je jedno o kolik gólů vyhrajete, ale hlavně je pravidelně porážejte a ty získané body zase nechávejte Baníku.

Reagovat
božský John

mylsim jako že kdyby takhle vyhrával Baník...

Reagovat
honziss

No, doporučil bych baníkovskému vedení porozhlédnout se pokud možno už v zime po nějakém kvalitním stoperovi. O Neuwirthovi a jeho "kvalitách" netřeba mluvit, to je kolohnát, který je v obraně schopen udělat takové hrubky, že je otázka času kdy se to Baníku vymstí. A co si budem povídat, i Bolf už není to co býval. Kvalitní náhrada za ně není takže pokud posila, pak na stopera. Škoda že odešel Cigánek.

Taky bych se zasmál dnešnímu komentátorovi, mluvit celý zápas o tom, že je zájem téměř o všechny hráče Baníku Svěrkošem počínaje a Bolfem konče, a že je docela hodně možné že opravdu z Baníku odejdou, že Baník bude muset s velkou pravděpodobností hledat náhradu atd., to je opravdu ubohé. Když tým hraje dobře, tak je jasné že je zájem, ale bohužel tyto kecy pan komentátor pronášel asi především pro to, že by si to jako Slávista či Sparťan přál, aby Baník oslabil. To jste fakt nedal, pane Lípo.

Reagovat
Staenly10

Tak michalefcb,jestli podle tebe včera Slavii tlačili rozhodčí,tak nevim co řekneš teď,dva míče na hřišti a dají z toho gol

Reagovat
Shevchenko

Uklidni se.

Reagovat
Staenly10

Sem celkem klidný,jen mě muže naštvat,když mi včera michalfcb cpal,že Slvii s Příbramí pomáhali rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

gol by byl aj kdyby tam ten druhy balon nebyl. a aj kdyby neplatil tak by si to banik uhlidal takze v klidu typku....

Reagovat
božský John

ty seš srandista.... ale zasloužili ste si vyhrát..ale 2:1,protože my sme jako jedni z mála hráli na Baníku fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

to jo to se me libilo ten vas vykon. ale banik by si to uhlidal aj za stavu 2:0 takze neni co resit !!

Reagovat
božský John

To se neví,mohlo se to vyvíjet jinak...ale to jsou kdyby...každopádně pěknej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne. JABLONEC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jejda sorry spletl sem si to: Jablonec samozrejme

Reagovat
honziss

Ty jsi ale popleta.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
božský John

ty seš popleta

Reagovat
honziss

No jo, už se to tu plní. Zase tady bude spousta výblitků, že Baníku pomohl rozhodčí, že uznal neregulérní gól.. No jo, škoda jen že i kdyby to neuznal, dělba bodů by na konci utkání byla na vlas stejná jako je teď.

Reagovat
Tomanatura

BILO TO NEREGULÉRNÍ BANÍK BY NEVYHRÁL NECHÁPU TO TO BYLO PODPLACENÉ SKS4EVER!

Reagovat
honziss

No prosím, nějákej Tomanatura, ty musíš být pořádný nezdárek.

Reagovat
Tomanatura

TO SI PIŠ JSEM NEJVĚTŠÍ FANOUŠEK SLAVIE A TAKOVÉ PODPLÁCENÍ BANÍKU MĚ DOKÁŽE POŘÁDNĚ NA*RÁT

Reagovat
honziss

Jasný, všechno si píšu. Ale stejně se Slávie porazí sama a titul poputuje do Ostravy. To si piš zas ty.

Reagovat
Staenly10

No jo,sorry všem (a to neni ironie)

Reagovat
sosna

Rozhodčí Baník Loučka Ale to máte jedno, ligu stejně vyhraje SIGMA!!!

Reagovat
božský John

zlatý voči,ligu vyhrajem my...

Reagovat
sosna

Reagovat
božský John

dneska sme MÁLEM vyhráli,tak se třeste bídní červi

Reagovat
sosna

tak to my sme potom MÁLEM vyhráli v Plzni...

Reagovat
božský John

Vy ste ty góly MÁLEM ani neuvezli,kdežto my to máme těžký,hold nejsem zvyklý na hru s dvouma balonama

Reagovat
honziss

Nová doba, zvykej si.

Reagovat
božský John

to sou mi móresy...

Reagovat
$dolar$

Neztrapnuj se, to co Sigma predvedla proti Plzni

Reagovat
Shevchenko

300 pro Baník!

Reagovat
irik

Tak ti rozhodčí, to je opravdu hnus .

Nechci řikat, že by to nějak ovlivnilo utkání - to chraň bůh - ale jak řikal Komňacký, to mohl jirka Krejčí ( ) vzít balon a běžet s nim do útoku ... nejde o to, jak to ovlivnilo utkání ale jakej je v tom strašnej, ale strašnej bordel .

Reagovat
stas87

no tak predovsetkym by mal byt potrestany pomezak lebo ten balon kopol ten jablonecak priamo k nemu to on mal dvihnut prapor a zastavit hru a vyjadrenie 4 rozhodcu ze ta lopta neovplyvnila hracov na ihrisku je smiesne maly by potrestat setkych 4 rozhodcov a BJ sa necudujem aj ja by som bol nasrany keby som dostal tky gol a pre jablonec za jeho herny prejav

Reagovat
božský John

ten jablonečák je nejlepší stoper v lize-Tom Huber

Reagovat
stas87

njn vypadlo mi meno a neprehanaj

Reagovat
božský John

su jablonečák?su...navíc je mladej,perspektivní(vyřadil ze sestavy i Fukala)..jendou bude nejlepší...

Reagovat
stas87

no dobre ja ti to neberem co je s fukalom?rakusko?

Reagovat
božský John

Kapfenberg myslim

Reagovat
Tomanatura

Jo, hraje ligu za Kapfenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začíná a končí přestupový termín Gambrinus Ligy ? DÍk

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je nejlepsi,sverky dal drsny gol a lickuv prvni dol byl taky mastny a ten druhy to byl chyba rozhodcoho ze nechal hrat hru z 2 mici je to KOK..

Reagovat
smazaný uživatel

Velká pochvala pro Jablonec, nečekal jsem, že budou útočit v šesti lidech a nemít moc velkou hlavu z bránění. Jeden gól Baníku neregulérní, rozhodčí a podavač...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro bude ještě hodně zajímavé. Už se nemphu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem 2 góly, docela zajímavý zápas na GL...

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy zapas by byl zajimavy kdyby nebyly v GL takove trapne tymy ktere hraji na 0:0 !!!

Reagovat
$dolar$

Kdyby tam Jablonec alespon trochu branil tak by to bylo zajimavejsi, takhle to byly odevzdany body

Reagovat
božský John

Reagovat
$dolar$

No muzes byt rad ze tam Jablonec utocil, ale kdyby se jednalo o Plzen tak bych radsi mel body

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem se vrátil z fotbalu, tak můžu připojit i své dojmy. Nejprve bych chtěl pochválit Jablonec za až nečekanou aktivitu, které notně přispěla k celkové kvalitě utkání. Ze strany Baníku pak šlo o celkem vydařené utkání, ale stejně jsem měl mnoho připomínek. Marek byl na pravé straně sice velmi aktivní, ale jde vidět, že ve středu obrany nebo zálohy by byl užitečnější. Stoperská dvojice Bolf -Neuwirthi dneska předvedla konečně zápas bez jakékoliv hrubé chyby, a to už bylo třeba. Chtěl bych ale ocenit především práci Svěrkoše, který odvedl hodně práce v útoku a kromě gólu si připsal ještě několik krásných přihrávek do stoprocentních šancí. Otepka dnes zahrál svůj průměr; Galásek byl opět jedním z nejlepších mužů na hřišti a Lička mě ohromil svým zakončením při prvním gólu. Škoda jen zranění Rajtorala. Abych se ale také vyjádřil k té naší "neregulérní brance". Ten pomezní je zkrátka idiot; jenže když nepřerušil hru okamžitě, musel ji logicky nechat pokračovat i poté, co se dostal Baník do protiútoku - takže zde prakticky není co řešit. Doufám ale, že bude potrestán. Takové chyby by se určitě neměly stávat ligovým rozhodčím.

Reagovat
$dolar$

Cau, karticky dosly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj. Došly mi už minulý týden, ale od té doby jsem tady ještě nebyl. Dík moc. Kdybys cokoliv potřeboval, stačí jen napsat. Ikdyž nepředpokládám, že bys mohl chtít něco z Baníku...

Reagovat
$dolar$

Tak mi domluv schuzku se Sverkym Ne, kdyby neco tak pisnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

čau.no taky jsem tam byl.myslím,že u té neregulérní branky to bylo pravděpodobně tak,že po faulu (který nebyl) střihavky nechal jablonci výhodu,protože měli míč,ale oni si ho ti idioti srazili do vlastní brány a tím vlastně výhoda pominula.jediné možné vysvětlení,i když v naší lize... :)))

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jelikož jsme poslední zápas podzimu zvládli na jedničku............na jaře si bez stráty bodu dojdeme pro titul ...............FOREVER "fcb"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele