Gambrinus liga - souhrn 14. kola

15.11.2008, 16:28, aktualizováno 17.11.2008, 19:08
Komentáře a souhrny
Slavia udolala po boji Žižkov a před pronásledovateli už má luxusní náskok. Sparta prohrála na půdě Bohemians, přestože hrála více než hodinu proti deseti. Tápání rudých tak pokračuje, stejně jako střelecká série příbramského Daniela Huni, který dvěma zásahy sestřelil Jablonec. V pondělní dohrávce porazily Teplice Brno...

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 0:0

15.11.2008 14:30

Góly: -

Trenér Tobiáš obral další silné mužstvo o body. Tentokráte neviděly slušně zaplněné Bazaly žádný gól. Baník se zejména po změně stran nedokázal před brankou Kučery dostat do šance.

Začátek utkání neznamenal žádný dravý fotbal, první zajímavou akci zakončoval Lička, když se dostal na roh vápna a střelou k tyči potrápil brankáře. Za svůj pokus se nemusel stydět ani Galásek, když si seběhl pro odražený míč na vápno a z první těsně přestřelil. A snaha domácích neustávala. Střihavka z hloubi vápna odcentroval na vzdálenější tyč, kde skoro u brankové čáry číhal Svěrkoš, ale jeho hlavičku skvěle vytěsnil Kučera. Ostravští nedovolovali soupeři ohrozit jejich branku, naopak ve 38. minutě vyslal parádní střelu Lička, po zpracování Svěrkošova centru pohotově vypálil a hostující brankář měl co dělat, aby míč vyrazil.

Druhý poločas bohužel nepřinesl nějaké radikálnější zvýšení aktivity domácích, co se gólových šancí týče. Kromě závaru v 66. minutě, při kterém se míč stejně ke Kučerovi nedostal, totiž Ostrava nic nebezpečného nevymysela. Naopak na druhé straně musel své kvality předvést Neuwirth, aby zabránil ve skórování Riegelovi. Baník určitě nedokázal svou formu přenést i do sobotního utkání a i přes aktivitu je bezbranková remíza tolik překvapovat nemůže.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - SK Kladno 2:0

15.11.2008 15:00

Góly: 38. Petr Papoušek, 87. Ondřej Smetana

Nepříliš pohledné utkání přineslo zasloužené vítězství domácím. Středočeši kromě aktivního úvodu nepřevedli zhola nic. Naopak pokus o vyrovnávací gól v závěru vedl k druhé brance domácích.

Kladenští šli do zápasu nebojácně a hned v první desetiminutovce mohli jít do vedení. Nejprve musel na poslední chvíli hasit nepovedený výlet ze šestnáctky Zlámal odvrácením nebezpečného autu, při další šanci musel vyrazit pokus Smutného, který se při snadném obelstění Vulina dostal z úhlu a střela už tolik starostí nadělat nemohla. Největším soupeřem obou týmů byla bohužel nepřesnost, a tak se na první vylouženou gólovou šanci čekalo do 24. minuty. Papoušek skvěle využil přihrávky do běhu a po sprintu přes polovinu hřiště našel ve vápně svým centrem Nezmara, ten se střelou neotálel a chybělo málo, aby jeho křižný pokus zapadl přesně k tyčce.

Sedm minut před koncem půle už domácí skóre otevřeli. Vytvořený tlak vedl k odražení míče k Papouškovi, který zasáhl volej naprosto přesně a střela k tyči musela být gólová. A do poločasu mohlo být pro Liberec ještě lépe, kdyby Dočkalovu přihrávku do dobré pozice lépe využil Kerič, který branku přestřelil.

Liberečtí fanoušci snad tušili, že dnes se pohledné utkání konat nebude a na zápas přišlo jen tři tisíce diváků. Ti ve druhém poločase dlouho marně čekali na povedenější šanci o vstřelení gólu. I jinak v zápase dobrý Gebre Selassie nezamířil v 70. minutě ke vzdálenější tyči přesně. Až v naprostém závěru se rozhodli hosté pro nějaký pokus vyrovnat nepříznivé skóre. Což se jim stalo osudným - inkasovali totiž podruhé. Dočkal s Blažkem totiž připravili míč před odkrytou branku Smetanovi, ten neměl problém rozhodnout utkání.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:0

15.11.2008 17:00

Góly: 30. Jakub Navrátil, 49. Daniel Kolář

Svěřenci trenéra Vrby předvedli velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhráli nad Boleslaví. Ta si jen ztěží vytvářela gólové příležitosti, naopak soupeř se dokázal dvakrát prosadit po rohu.

Aktivnější Plzeň čekala na první vážnější šanci do 23. minuty, a to se navíc hostující brankář ani nenadřel. Horváth našel svým pasem Krbečka, proti jehož střele se obětavě vrhl Rolko. O sedm minut později již mohli Západočeši slavit. Petržela rozehrál roh přesně na Navrátila, který zblízka hlavičkoval do horní poloviny branky. Mladoboleslavští hráči se pomalu dostávali do hry, přesto si do konce poločasu již nic vytvořit nedokázali. Naopak v samotném závěru mohl zvýšit Rezek, když Kolář pronikl do vápna a zpětnou přihrávkou vybídl spoluhráče ke střele. Ten mířil do odkryté části branky, kterou nakonec těsně minul.

Účinnou zbraní proti mírným favoritům z Boleslavi byly Petrželovy rohy. Hned ve třetí minutě druhé půle to potvrdil Kolář, který jeden z takových umístil za Millerova záda. V 56. minutě také přišla první větší šance hostů. Sylvestre poslal do soubouje jeden na jednoho Papadopulose, ale domácí brankář míč vyrazil na roh.

Po hodině hry se zase ozvali Plzeňští. Rychlou a přesnou kombinací se dostali až do vápna, kde Rezek našel Koláře, který v dobré pozici mířil nad. Uvolnění domácí pokračovali v pohledných akcích. Rezek po spolupráci s Limberským střílel z hranice penalty mimo. Třináct minut před koncem mohl Boleslav do hry vrátit Řezníček, kdyby po rohu mířil o něco lépe. Závěr zápasu se tak dohrával spíš z povinnosti.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Sigma Olomouc 1:1

15.11.2008 17:00

Góly: 66. Zdeněk Kroča - 16. Melinho (pen.)

Dostál pomohl svému týmu zejména na začátku druhé půle a namotivoval své spoluhráče k vyrovnání i v oslabení. Pro trenéra Levého jsou to tak první body v jeho novém působišti.

Celý zápas poznamenala dvanáctá minuta. Domácí brankář Kořínek špatně rozehrál a musel faulovat Pospíšila. Jasná červená karta a výhoda pokutového kopu. Debutující Dostál neměl proti zkušenému technikovi Melinhovi šanci. O vyrovnání se ve 27. minutě pokusil Vyskočil, ale střela mířící do šibenice nakonec branku minula. V další šanci se zase po kličce ocitl Žůrek ve špatné palebné pozici a Drobisz neměl s jeho pokusem mnoho potíží.

Během první pětiminutovky druhé půle podržel náhradní brankář Zlína svůj tým hned dvakrát. Nejprve skvěle zasáhl proti hlavičce Ordoše, následně vyhrál i souboj tváří v tvář proti Onofrejovi. Drobiszova touha vyrovnat počet chyb brankářů vedla k vyrovnání. Vyskočil našel svou standardkou Kroču, který vyslal nepříliš nebezpečnou hlavičku. Míč k překvapení všech proklouzl hostujícímu brankáři mezi rukavicemi.

Otočit stav mohl sám Vyskočil, ale zpoza vápna branku těsně přestřelil. Na druhé straně střídající Štěpán svým centrem orazítkoval nejspíše nechtěně břevno. V posledních minutách ovšem opět byli vepředu domácí. Bača orazítkoval břevno, Žůrek zase nechal vyniknout Drobisze po střele k tyči.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 2:0

16.11.2008 17:00

Góly: 49. Daniel Huňa, 70. Daniel Huňa

Nováček z Příbrami porazil doma Jablonec 2:0. O výhru se zasloužil především úspěšný zakončovatel Daniel Huňa, který dal oba góly domácího celku.

V první půli se krom střely Lafaty z první minuty, která nemířila na bránu nic neudálo, přesuneme se tedy rovnou do půle druhé. V té začali domácí velmi aktivně. Nejprve v dobré situaci vychytal Pleška Špit, ale poté přišla 49. minuta a další gól domácího kanonýra Daniela Huni. Borek pěkně prošel na levé straně a odcentroval na Huňu, který z první míč zasunul do brány - 1:0. V 63. minutě si svou největší šanci vytvořil Jablonec, ale hlavičku Lafaty vytáhl Slavík nad břevno. 70. minuta a 2:0. Další gól přidal opět Huňa, který před dvěma obránci zaseknul a poté poslal mezi nimi míč přesně k tyči - 2:0. Jablonec mohl korigoval stav v 77. minutě, ale Loučkovu gólovou střelu vyhlavičkoval na čáře Pleško a zápas tak skončil výhrou domácího týmu 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Sparta Praha 4:3

16.11.2008 17:00

Góly: 18. Pavel Macháček, 36. Marek Kincl, 58. Tomáš Fenyk, 76. Jiří Jeslínek - 39. Martin Horáček (vl.), 47. Miroslav Slepička, 62. Luboš Hušek

Ve strhujícím zápase domácí FC Bohemians porazili Spartu 4:3. Domácí tým dal v oslabení Spartě tři góly. Letenským nebylo nic platné, že krom tří zásahů ještě dvakrát rozezvonili brankovou konstrukci.

Osmnáctá minuta přinesla první branku v malém pražském derby. Domácí tým se dostal do vedení po parádním kopu Pavla Macháčka. Zadák zelenobílých napřáhl kousek před šestnáctkou a balon se zatočil přesně do horního rohu sparťanské brány. Plachtící gólman Blažek byl bezmocný - 1:0. Sparta mohla vyrovnat vzápětí, když se Kušnír dostal až před brankáře Beláně, ale namísto střely zvolil ještě kličku a dobíhající Horáček mu míč ukopnul. Ve 25. minutě přišla rána pro domácí tým, do sprch totiž po druhé žluté kartě zamířil Dmitrij Lencevič a Sparta od té doby hrála přesilovku.

Tu málem využila hned po minutě, když Berger rozehrál přímý kop. Domácí gólman Beláň chyboval, vyběhl z brány, ale nezasáhl míč, ten naštěstí pro Bohemians netrefil opuštěnou bránu. Deset minut před přestávkou přišla další branka a oslabený tým domácích odskočil Spartě už o dvě branky. Prosadil se bývalý hráč letenských, Marek Kincl, který po standardní situaci hlavičkoval zády k brance a zvýšil na 2:0. Dvougólové vedení domácím vydrželo jen tři minuty, poté vlastencem snížil Martin Horáček. Berger zleva nahrával a Horáček balon nešťastně ve skluzu poslal za záda vlastního brankáře - 2:1. O minutu později mohla Bohemka ztratit náskok úplně, ale Beláň vytáhl proti Kuličově hlavičce parádní reflexivní zákrok. V samotném závěru půle pak měl ještě možnost ke střele Slepička, ale netrefil branku.

Sparta se dočkala vyrovnání krátce po přestávce, když se ve 47. minutě prosadil Miroslav Slepička. Kulič rozehrál roh na vzdálenější tyč, kde stál Slepička, ten prudce vystřelil a s pomocí tyče dopravil míč do sítě - 2:2. Sparta se dostávala postupně do tlaku a ten ústil v další šance. Jednu z nich neproměnil Kladrubský, který střílel po centru Kuliče, jeho ránu domácí obránce přizvedl na roh. Brankové hody pokračovaly v 58. minutě a překvapivě se znovu ujali vedení oslabení domácí. Tomáš Fenyk vystřelil na hranici pokutového území z voleje a míč skončil u tyče Blažkovy svatyně - 3:2. Bohemians opět brzy po svém gólu inkasovali také, tentokráte po čtyřech minutách, kdy opět srovnal stav Luboš Hušek. Hušek se prosadil hlavou po centru Kroba - 3:3. V 69. minutě měla další velkou šanci Sparta, když na pravé straně prokličkoval Kúdela, odcentroval a Beláň opět opustil bránu a nechytil míč, Kušnír ovšem do prázdné brány balon usměrnit nedokázal. Ihned z protiútoku střílel Kincl, který pálil sice z dobré pozice blízko brány, ale dost mimo. O minutu později měli sparťané velmi blízko ke gólu, ale Patrik Berger z přímého kopu orazítkoval pouze tyčku. V 76. minutě dostali letenští další facku a třetí gól v početní výhodě. Na 4:3 upravoval Jiří Jeslínek, který doklepával balon u tyče po předchozí střele. Sparta v závěru zápasu ještě vyvinula velký tlak, který ale vyústil jen v hlavičku Holendy mimo a nastřelen0 břevno, které trefil Slepička. Bohemians ve strhujícím zápase zvítězili 4:3.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 2:1

16.11.2008 20:00

Góly: 18. Goce Toleski, 83. Petr Janda - 27. Tomáš Procházka

Slavia doma porazila Žižkov 1:0 a zůstává na čele tabulky. Sešívané poslal do vedení Toleski, poté ovšem srovnal stav Procházka a o výhře Slavie rozhodl až v 83. minutě vlastní gól Pilaře.

První šanci měli domácí. Krajčík odcentroval a Jarolím hlavou pálil vedle. O chvíli později se k centru dostal opět Krajčík, tentokrát našel Latku, který ovšem pálil jen do brankáře Bartalského. Žižkov kontroval akcí Švancary, ten dobře střílel, ale míč zpod břevna vytáhnul Vaniak. Branka přišla v 18. minutě a vstřelilo ji domácí mužstvo. Krajčík opět dobře odcentroval, míč se dostal k Belaidovi, ten dloubáčkem našel hlavu Toleskiho a ten potom lehce zasunul míč do brány - 1:0. Toleski mohl hned vzápětí přidat další gól, ale z 18 metrů trefil pouze tyč. A gól přišel na druhé straně, kde se prosadil Procházka. Švancara prošel individuálně a poslal míč Procházkovi před bránu, kde pak neměl hráč Žižkova problém skórovat - 1:1.

Výhru Slavii zajistil žižkovský Pilař, který si sedm minut před koncem vstřelil vlastenec. Bartalský chyboval a ke střele se dostal Janda, Pilař si ovšem nešťastně srazil míč při obraném zákroku do vlastní brány - 2:1.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Brno 1:0

17.11.2008 17:15

Góly: 26. Vlastimil Stožický

Dohrávka 14. kola Gambrinus ligy svedla k souboji dva týmy, které před sezónou měly pohárové ambice, ovšem doposud se topí ve středu tabulky a nepředvádějí příliš kvalitní fotbalovou podívanou.

V úvodním dějství zápasu na Stínadlech byli jednoznačně aktivnější domácí, kteří poprvé prověřili brněnského gólmana Lejsala ve 4. minutě, kdy ze střední vzdálenosti vystřelil Vachoušek, jehož střela mířila pouze doprostřed branky. První velkou příležitost měli taktéž jednoznačně lepší Tepličtí. V minutě patnácté se totiž protáhl kolem obránce Švejnohy Mahmutovič, který zblízka neprostřelil vyběhnuvšího brankáře hostí. V 17. minutě přišla první akce do té doby neviditelných hráčů Brna, když Střeštík vystřelil z nějakých dvaceti metrů nad. Velmi prořídlé tribuny jednoho z nejmodernějších fotbalových stánků v Čechách si mohly poprvé zařvat gól ve 26. minutě, když Stožický doklepl míč za brankovou čáru po překrásné kombinaci několika teplických hráčů a Mahmutovičem nastřeleném břevně. Pro hosty mohlo být hned v zápětí ještě hůře, neboť osamocený Vachoušek u penaltového puntíku trefil další břevno. Na samotném konci prvního poločasu střílel z hranice vápna Verbíř, který svou střelou trefil v ofsajdovém postavení stojícího Mahmutoviče, a tak byl následný závar před brankou zbytečný.

Do druhého poločasu se pokusil hostující trenér Křeček oživit hru svých svěřenců dvojnásobným střídáním a především náhrada nevýrazného Kuncla aktivním Lirou se mu povedla. Brněnští potvrdili zařazení vyššího stupně hned v úvodu, kdy Střeštík vyslal velmi ostrý projektil, který však nezamířil přesně. Po deseti minutách druhého dějství přišly dvě slepené akce bosenského borce Mahmutoviče. Ten nejprve promarnil krásnou přihrávku "do běhu" od Stožického a následně nezakončil přesně odražený balón z šestnácti metrů. Poté se hra dlouho přelévala ze strany na stranu bez větších šancí či s řadou nepřesností, díky kterým se v 70. minutě dostal ke střele Střeštík, ovšem jeho rána si cestu mezi řadou těl neproklestila. Ospalý druhý poločas poté nenabídl příliš kvalitní fotbalové podívané. Hra chvílemi připomínala tuhý boj o každý centimetr. Poslední šancí, která zvedla diváky ze sedadel, byla ta Marešova z 82. minuty, když zmíněný "plejer" neproměnil dlouhý osamocený úprk na brněnského Lejsala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha14103134:1033
2.Baník Ostrava1483326:1327
3.Slovan Liberec1474321:1525
4.FK Mladá Boleslav1474320:1625
5.Sparta Praha1473422:1624
6.Sigma Olomouc1465319:1623
7.FK Teplice1454514:1119
8.Viktoria Plzeň1447319:1819
9.FK Jablonec1454514:1719
10.1. FK Příbram1452717:1917
11.1. FC Brno1444614:1616
12.Bohemians Praha1451821:2816
13.České Budějovice1429312:2015
14.SK Kladno142488:2210
15.Tescoma Zlín142398:229
16.Viktoria Žižkov14221014:248

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (444)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chachá .. tu máte chachaři

Reagovat
-Kopy-

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav.

Reagovat
-Kopy-

Ještě je čas....

Reagovat
smazaný uživatel

kopy

byl jsem tam a takový beton tam nehrálo ani Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Cos jako čekal? Že budou na Bazalech předvádět ofenzivní koncert? Vždyť to bylo jasné, že týmy jako Budějovice, které mají v ofenzívě naprosto směšný potenciál, zalezou v deseti na vlastní šestnáctku a budou čekat. S tím se Baník musí vypořádat, příště přijede Jablonec, to bude to samé...

Bylo to o jednom gólu, kdyby Svěrkoš nebo Lička své šance proměnili, Budějovice by šly s tím svým betonem do řiti. Ale nestalo se tak a v druhém poločase to už byla hrůza, tam nebyla snad jediná vyložená šance, pořád si to prostrkovali někde na šestnáctce, žádná střelba, nic.

Reagovat
Shevchenko

Boleslav

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

OSTRAVO DĚKUJEM, OSTRAVO DĚKUJEM!!! .

Reagovat
stas87

este ze to nebolo v tipovacke...kolko ludi by zlyhalo...me to pokazilo tiket ale len za 30 som podal

Reagovat
cubinho

Naštěstí Sparta ani Bolka nevyhrajou....takže Baník moc neztratí...i Slavce věřím, že zremizuje...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je cela Ostrava, klidne by mohla bojovat o titul pac s tema silnyma jim to jde, ale jak uz jsem rikal dojedou Budejovice nebo napr... zizkov atd... a proste ztrati body... a proto bych to nikdy za takovy kurz nedal a vsechny co to meli lituju, ale jak rikam za ten kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Tribuna , nechapu jak tam spanhel muze chodit

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

co ti prijde vtipne? ja myslel tribunu, jakoze krytou, kde chodi ti s permanetkou, vubec nervou nepozbuzujou atd... Nemyslim ochozy

Reagovat
-Kopy-

Vždyť já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ti prijde tak vtipne...

Reagovat
smazaný uživatel

Párkaře máš všude. A aspoň jsou věrní .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Permanentku mužeš mít i na ochozy!

Reagovat
stas87

priznajte sa keby to bolo v tipovacke dali by ste vsichni 1?

Reagovat
Banger

To bylo trápení jako hrom. Baník by potřeboval mít v lize maximálně 8-10 týmů, které by opravdu chtěly hrát fotbal a pak by přestal doma ztrácet body. Dneska vypadli bezradně. Budějky přijely vybetonovat bod a mají ho, škoda.

Reagovat
RickNash

máš naprosto pravdu... ach jo!

Reagovat
Staenly10

Hezky Baník

Reagovat
smazaný uživatel

To, co jsme si pracně vydobyli v Boleslavi, jsme dnes projebali s Budějovicemi.

Reagovat
Staenly10

Tak jak se cejtíš? To mě minulej tejden taky pěkně zkazili náladu

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen minulý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad to s Radimem nebude vážné. Poslední kola hrál výborně a na svini se musí zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

SKS!!! A zítra náskok 6 bodů!!!!

Reagovat
Staenly10

Přesně

Reagovat
Staenly10

Paráda Plzeň,nejen že nám pomohli,ale i ještě me bod do tipovačky

Reagovat
$dolar$

Plzen predvedla nejlepsi vykon v sezone, je skoda ze jsme dali jen 2 goly mohlo to klidne zkoncit 5:0, Boleslav byla priserna, ale nejspis to bylo tou hrou Plzne! Diky Vrbo !!! Plzeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Staenly10

Blahopřeju

Reagovat
$dolar$

Diky, jsem rad ze jsem nakonec i v te zime na stadion sel

Reagovat
Staenly10

To já mam z vaší výhry taky radost

Reagovat
$dolar$

Komu fandis ?

Reagovat
Staenly10

Slavii

Reagovat
$dolar$

Tak to chapu

Reagovat
Staenly10

.Tadyto kolo se zatim opravdu daří,Bolka prohrála,Baník remizoval ,podle mě ani Sparta se Střížkovem nevyhraje

Reagovat
$dolar$

Mne by nevadilo ani kdyby Slvia nevyhrala At si klidne vsichni ze spicky prohrajou nebo poztraceji body tim lip pro nas

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Galásek hrál dneska fantastický, zkazil možná jednu přihrávku a nespočet míčů vybojoval. S přehledem nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Liberec si snadno poradil se soupeřem z Kladna a s přehledem zvitězil 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Dynamo!!! Ať to byl beton nebo ne, počítají se body...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že to stejné si myslí i 11.000 platících diváků, kteří dnes viděli na Bazalech naprosto trapnou sebranku simulantů, hrající v rozestavení 8-2-0. Neštve mě to, že jsme body ztratili, ale předvedená hra Budějovic, které dnes absolutně neměli zájem hrát fotbal. Zlatá Bohemka, ta se alespoň snažila a jak to dopadlo... Budějovice a Kladno nepatří do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bychom byli první, kteří podobnej beton na hrišti soupeře předvedli. Díval ses minule na nás se Slávkou? Přišlo ti, že ten mančaft patří do druhé ligy? A ... viděl si Kladno v posledních zápasech? Nemel... To se hold stává, vo tom je fotbal. A jestli myslíš, že tam přijedeme s ofenzivní taktikou, to jsi na omylu. Otázkou je, jak tam hrála Bohemka, že? My jsme získali narozdíl od ní 1 bod, což je z Bazalů úspěch. Dali vám sice 4 branky, ale to též svědčí o nemohoucnosti vašich obránců, spíše tedy Vaška. Hold, takové zápasy se vyskytují... Já jsem spokojenej s bodem a i dobrým taktickým výkonem. Ty spokojený bejt nemusíš, ale o tom fotbal je!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu v tom, že na prvním místě jsou výsledky. Z hlediska fanoušků Budějovic to bylo perfektní, z hlediska fanoušků Baníku tragédie a internetoví diváci asi vypnuli přenos...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Baník neporadí s Budějovicemi a především v druhém poločase byl bezradný, tak se může zlobit jen a jen na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale to teď vůbec nehodnotím. Koupil jsem si totiž lístek na FOTBALOVÉ utkání a chtěl jsem si odnést nějáký zážitek. Jediné, co jsem si odnesl, bylo zklamání z hry Budějovic - ikdyž se to vlastně dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Baník nedal gól, Budějovice by se z toho sesypaly a bylo by pak se na co dívat. Jinak jsem byl tak dost rozladěný hrou a unfair chováním Budějovic, ale s odstupem času to musím hodnotit jinak. Baník nehrál tak, jak měl a to byl hlavní problém. Zásadní vliv na utkání mělo zranění Řezníka, který měl fazónu, Marek na pravém beku neumí útočit a centry ze stran a střely ze střední vzdálenosti dnes byly klíčové, jinak to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš uplnou pravdu - k tomu není co dodat. Jen se hrozím, že pokud se Řezník nedá brzo dohromady, tak za něj bude Marek napravo zaskakovat dlouhodoběji, protože zkrátka jiného pravého obránce nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu, že má přetržený vaz. No to snad ne. To je v piči a dost velké!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to četl taky. Z pohledu Baníku se bude muset v zimě přivést nový pravý obránce, protože na tomto postu skutečně nemáme kde brát. Z pohledu Řezníka je to obrovská smůla a snad se mu podaří vrátit rychleji a hlavně lépe než Tomašákovi. Doufejme, že neskončí jako on...

Reagovat
smazaný uživatel

To doufejme, že ne. Když si vzpomenu na jeho famózní výkony a pak to smolné zranění, je mi z toho na nic. Snad se ještě někdy dostane do své dřívější formy, co se dívám, tak v Příbrami moc nehraje, pro jaro bych si ho každopádně stáhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mu tak najít místo v sestavě. Vlevo je Lička, za kterým čeká na šanci Wojnar... Možná, že to bude znít divně, ale já bych ho poslal na hostování do druhé ligy. Půlrok v základní sestavě Opavy mu dá podle mně více než lavička v jakémkoliv prvoligovém mužstvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy, a dost slušně, odehrál na levém beku. Ale asi jo, lepší by bylo, kdyby se tuto sezónu pořádně rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že když takoví betonáři a zdržovatelé prohrávaj a nemej co ztratit, tak jsou najednou schopní hrát slušnej fotbal, viz. před týdnem, Slavia taky nehrála úplně nejlíp, pak tam padly dva góly, vyprdla se na to a Budějice najednou dokázaly neuvěřitelně zabrat.

Po shlédnutí posledních 2 zápasů Budějic jsem dospěl k názoru, že je třeba zavést pravidlo o maximální době rozehrání gólmanem - to je vždycky půl minuty, než se jakoby vzpamatuje, donese si ten míč na čáru, usadí ho, oodstoupí si, opře se o tyč, ukazuje prstem na spoluhráče, pak se pomalu rozběhne a konečně kopne, u zdržujících domácích to ještě vždycky natahujou podavači. Dal bych 10 sekund od překročení čáry míčem, náhradní balóny u každé tyče . To samé outy nebo ofsajdy - 3 hráči odcházejí od míče, čtvrtej přibíhá přes celý hřiště, 7 sekund a dost, následně žlutá tomu, kdo je zrovna nejblíž. Že to jsou benevolentní limity budiž opět důkazem zápasy, kdy betonáři prohrávaj a najednou ty rychlé rpzehrávky zvládají.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím zcela souhlasím. Sleduju španělskou nejvyšší soutěž a taky nejsem spokojenej s tím, co můj oblíbený mančaft předvádí. Ne, že by si tedy Baník dokázal narozdíl od jinejch mančaftů podobnému stylu hry s tímto stylem poradit...

Souhasím, ale věz, že časový interval, který navrhuješ je extrémně krátky!!! Extrémně! Nápad je to sice dobrý, ale do regulí se nedostane. To by se na tom museli všichni domluvit, podobné individuální výpady hold nikdo nevezme.

Napočítej si 10 sekund pro brankáře, který musí vzít rychle míč, dobře si ho postavit a hledat někoho, s kým by asi nejlépe rozehrál další útok. Nereálné, stejně jako autové vhazování! ...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že jsem si to počítal právě v těch zápasech, kdy ty brzdy už tzv. musí a opravdu to jde (tím neříkám, že by tam nešlo přidat třeba 2-3 sekundy). Ty outy chce doladit v případech, pokud nebude nikdo poblíž, ale rozhodně to lze v pohodě stihnout v případech, kdy je souboj u čáry, out a x hráčů týmu, co má vhazovat se otočí a odejde, v takovejch chvílích bych je nejradši všechny postřílel. Rozhodčí by taky neměli podléhat nějakému tlaku médií a nastavovat skoro pořád 3 minuty, když je jasně dáno 30 sekund za každé střídání (tam bych taky zavedl limit, aby odpadla praxe, kdy si střídaný stoupne co nejdál od lavičky), klidně ať nastaví 10 minut. Pak by se hráči naučili nezdržovat, věděli by totiž, že tím nic nezískají.

Reagovat
smazaný uživatel

týmy jako jsou budejovice bych vyhodil z ligy!!!videl jsem ten zapas a tymy ktere hrajou jen na to ze si odvezou body za to ze se vsichni postavi pred branku a valeji se 30 minut na hristi a simulujou tak nemaji v 1lize co delat. kdyz na to nemaji a cekaji az rozhodci odpiska konecutkani tak at tahnou do 2 né-li do 3 ligy!!je to strasne a nevim na co jsou tak strasne hrdi ze odehrali 10 zapasu bez prohry kdyz uhrajou z 10 zapasu 8 remiz. nechapu jak se takovych tymu muze nekdo zastavat, kdyz se na takovy fotbal neda ani divat. Pak e nedivim ze ani divaci na nasi ligu nechodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně máme stejný názor. Naši lize by jednoznačně prospělo snížení počtu mužstev - alespoň na dvanáct. Šestnáct prvoligových klubů je luxus, který si zkrátka nemůžeme dovolit. Pochopili to v Rakousku, Švýcarsku i ve Skotsku. Doufám, že to zanedlouho dojde i nám.

Reagovat
$dolar$

A koho vyhodit z ligy, bys posuzoval podle toho jak krasne kdo hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Vysvětlím ti to...

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále se divíme, proč naše mužstva nemohou uspět v pohárové Evropě. Důvodem je to, že podobně těžké zápasy hrajou v průměru třikrát až pětkrát za sezónu. Podle mého názoru už například Slavii nic nedá utkání s Kladnem, které odehraje v tréninkovém tempu a ještě vyhraje 5:0. Kdyby se snížil počet účastníků ligy (V jedné sezóně by zkrátka sestoupili čtyři týmy namísto dvou.), logicky by se tak zvýšil počet konfrontací našich předních mužstev. Co z toho plyne? Na jedné straně by naše liga nabyla daleko více atraktivity (Kdo by si nepřál mít derby pražských "S" co čtvrt roku, že?), ale také by přední české kluby získaly o mnoho více zkušeností ze zápasů s kvalitativně srovnatelnějšími protivníky - čímž by se zvýšila jejich konkurenceschopnost v Poháru UEFA, případně Lize mistrů. Snad chápeš, jak to myslím...

Reagovat
$dolar$

Na jednu stranu mas pravdu, ale mam par poznamek. Podle me by ty skvele zapasy zevsednely a nebylo by to tak zajimave. Pokud by zustali v lize jen ti nejlepsi, tak by se mezi ne nebylo skoro mozne dostat. Navic vem si takove tymy ktere hraji dobre jen proti slabym celkum, ale proti silnym zaostavaji, takovy tym je treba v dnesni dobe Sparta, potom by ta Sparta sestoupila

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by ta Sparta ani nikomu nevadila . Ale teď vážně, Ferencvaros taky vyhrál v Maďarsku přes dvacet titulů a teď se plácá někde ve druhé lize. To je bohužel otázka sportovního úspěchu. Jestli se budeme snažit "uměle" držet Spartu před absolutním krachem, tak prosím... ale bude to na úkor všech ostatních českých klubů, které rozhodně mají předpoklady na to, aby se v Evropě prosadili více než doposud. Jinak myslím, že se na všem shodneme.

Reagovat
$dolar$

A vysvetli mi proc by mel prosty fanousek ze Zlina mit radost z toho, ze na ukor jeho klubu uhraje Slavia o 2 body vice v poharu UEFA nebo v LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci ze Zlína by měli mít vůbec radost, že nějáký fotbalový klub mají, protože ty spekulace o fúzi se Slováckem mi přicházejí velice logické. Zkus jiný příklad...

Reagovat
$dolar$

Sam vis jak to myslim Proc by meli fanousci, jednoho z tech muzstev co by vypadli z ligy, mit radost z toho, ze na ukor jeho klubu uhraje Slavia o 2 body vice v poharu UEFA nebo v LM ?

Reagovat
Staenly10

Měli by mít radost,že by se tim zvýšila kvalita Národního mužstva...

Reagovat
$dolar$

Ja jsem z Plzne a narovinu ti reknu, ze bych se Viktorky kvuli narodni tymu nevzdal !

Reagovat
Staenly10

Ale Plzeň je někde jinde než Zlín. A noc proti fanouškum Zlína,ale asi zas takovej zájem o fotbal tam není,o tom svědčí návštěvnost...

Reagovat
$dolar$

Jenze Plzen byla jeste pred 4 lety v druhe lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, promiň . Takto ale můžeme debatovat o všem - co je a není spravedlivé. Myslím si, že kdyby si před sezónou vyhlásilo, že tentokrát sestoupí čtyři namísto dvou klubů, tak by to zkrátka museli všichni akceptovat a smířit se s tím. Stejně by se rozhodlo až na hřišti - všechny týmy by měly stejnou možnost se v soutěži zachránit.

Reagovat
$dolar$

To je jasny, ale ja bych nechtel videt 4x v sezone zapas proti Pribrami

Reagovat
Staenly10

Tak furt lepší než třreba se Zlínem

Reagovat
$dolar$

Ja se radsi podivam na 2 zapasy se Zlinem a 2 s Pribrami nez abych koukal na 4x Pribram

Reagovat
Staenly10

Takhle to brát ale nelze .To by pakl mohl říct každý . A když už sme u toho,tak si myslím že kdyby se někdy Zlín dostal do UEFY (tim nemyslim se současným kídrem),tak by taky něměli radost až by dostávali debakly kvuli špatné urovni ligi a pak se na tom odráží i repre

Reagovat
Staenly10

Máš pravdu,ale přišlo by mi divný derby pražských "S" 4x za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Skotsku jsou na Old Firm také zvyklí chodit čtyřikrát ročně. Lidé by se přizpůsobili...

Reagovat
smazaný uživatel

Silnější týmy obvykle hrajou lepší fotbal, slabí betonují. V 95 % případů to platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice, Zlín, falesnou Bohemku a bohuzel i nás - Kladno

Reagovat
$dolar$

Tak vyhodte i Slavii !!! Copa nikdo z vas nevidel zapas Budejovice - Slavia ??? Budejovice byli minimalne na stejne urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady zas rozjíždíš za trapnosti?

Reagovat
$dolar$

Nic jen me stve, proc zrovna vyhodit tyto kluby? Ja nevim ty jsi videl zapas mezi Budejovicema a Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotíš podle jednoho zápasu?

Reagovat
$dolar$

Jak jinak se chces rozhodnout o tom, ktery tym je lepsi nez ve vzajemnem zapase?

Reagovat
Staenly10

Takže kdyby ČB vyhráli,tak jsou lepší než Slavia?

Reagovat
$dolar$

A nejsou?

Reagovat
Staenly10

Reagovat
$dolar$

Tak mi teda rekni co znamena to, ze je nekdo vitez?

Reagovat
Staenly10

I kdyby ČB vyhráli,tak to napoví jen o současné formě. O tom,jak je tým dobrý,vypovídá až konečná tabulka...

Reagovat
$dolar$

Ano a v te Budejovice nesestoupi , tak proc rikat ze do ligy nepatri

Reagovat
Staenly10

Ale to já nikde neřekl

Reagovat
$dolar$

Ja vim, ale pokracoval si ve vlaknu kde se o tom psalo

Reagovat
Staenly10

Jen bych byl celkem pro,Jednu sezonu by se hrálo ještě v 16 a sestupovali by 4 (a každej s každym ještě jen 2x) a ta příští by byla už jen ve 12 a každej s každym 4x

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ty hodnotíš podle jednoho zápasu. Neviděl si asi zápas s Žižkovem před tím, že? V Brně to byl tedy další asfalt, ale jinak to nebyly nikdy špatné zápasy, narozdíl od pravidelné nudy na Letné až na zápas s Baníkem!

Reagovat
Staenly10

Cože?

Reagovat
$dolar$

Ber to s velkym nadhledem

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentar k zapasu Zlin-Olomouc psal nekdo asi sjety jinak si ten mišmaš nedokazu vysvetlit.Takhle odbyty komentar jsem za ten rok a pul co jsem vstupuji jeste necetl.

Reagovat
smazaný uživatel

99.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

tak chlapi asi by to neslo hrat 4 krat aj keby bolo 12 muzstiev. bolo by toho vela-nemyslite? 44 zapasov. to nieje ani PL. jedine tak ako my to mame ze kazdy s kazdym 3 krat ale to by nehral kazdy s kazdym rovnako doma aj vonku. ale podla mna by vam to prospelo urcite. lebo nejake muzstva tam nemaju co robit. ale dalo by sa aj tak ze najprv kazdy s kazdym doma -vonku a potom by sa to rozdelilo po 6tich. jedny o titul a druhy o zachranu. a samotrejme body by ostavali

Reagovat
M11

Banik co si dovezl z bolky si odvezly budejky

Reagovat
One-Real

Podle mne by bylo nejlepší, aby se spojila česká a slovenská liga, hrálo by 8 týmu z Česka a 4 týmy ze Slovenska, myslím, že by to jen prospělo. Druhá liga by byla u každého státu samostatná, sestupovali by dva, kdyby sestoupily dva týmy z Česka, tak by je nahradily dva týmy z Česka, kdyby dva týmy ze Slovenska, tak by je nahradili dva týmy ze Slovenska, a kdyby od každého jeden, tak prostě od každého jeden...

Složení: Slávia,Baník Ostrava, Sparta, Liberec,Mlada Boleslav, Brno, Plzen, Olomouc(Teplice,Jablonec), Slovan, Žilina, Trnava, Košice(DAC )

Takhle bych to zhruba viděl a myslím, že by to jen prospělo.

Reagovat
soukup

tak 12 týmů na 2 země by bylo trochu hodně málo nemyslíš?

Reagovat
One-Real

Nemyslím, hodně by se tím společná liga zkvalitnila, nebylo by lehkého soupeře...

Reagovat
$dolar$

A jak by si resil nizsi souteze?

Reagovat
One-Real

Druhá liga by byla u každého státu samostatná, sestupovali by dva, kdyby sestoupily dva týmy z Česka, tak by je nahradily dva týmy z Česka, kdyby dva týmy ze Slovenska, tak by je nahradili dva týmy ze Slovenska, a kdyby od každého jeden, tak prostě od každého jeden...

Reagovat
$dolar$

To mi prijde dost ulitli, jelikoz by kluby v druhe lize nevedeli jesti postupuji 2 nebo jen jeden

Reagovat
One-Real

Aspon by se to všichni snažili vyhrát, prostě by se nespokojili se druhým místem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to by nejprv musel Mokrý uschnout aby to bylo realný a stejně je to nerealný

Reagovat
smazaný uživatel

One-real- TAk to je uplne nerealne. nemyslim spojenie lig ale zeby tam boli iba 4 slovenske. neviem si predstavit zeby 2 muzstva zo 4 zostupovali. ale nejde o to. proste 6 svk a 8 cze alebo 8-8 no ale my nemame urcite 8 muzstiev ktore by priniesli prinos. z nasej strany by to mohli byt- trnava,zilina,slovan,kosice,presov,b.bystrica,nitra,ruzomberok. a z cze by to mohli byt:Slavia.Baník,Liberec,Boleslav,Sparta,Brno,Teplice,Olomouc- ale pacila by sa mi prava bohemka alebo opava,slovacko . no ale to je vsetko nepravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Řidič sparťanského autobusu by měl dát okamžitě výpověď, dneska to bude o hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je tedy opravdu smůla, kdyby Slepička nenastřelil břevno, nebo se trefil někdo jinej v těch šancích, tak mohla Sparta uhrát bod proti oslabené Bohemce. Fakt pech.

Reagovat
$dolar$

To je , ja jsem risknul v tipovacce, jsem doufal ze se Sparta hecne a dal jsem remizu a ono hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jedničku.

Reagovat
$dolar$

Grrrr, ale mam 5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

smůla? ani bych neřekl já jsem nadmíru spokojen,ale jen s tímhle zápasem a Bolkou

Reagovat
fantomas

Spíš proti Slavii to Bohemka uplně vypustila a ted najednou makala.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ivošku,kamráde, můžeš mluvit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim ze nebude schopen po dnesnim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

já tady mocnepíšu ale tndle člověk mě fakt baví....už se těším :-)

Reagovat
alegre

Miluji Spartu! Tedy po kazde porazce! Letos jsem ji miloval jiz 4X. Jednou z toho dvojnasobne!!! Slavia!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

ajeje

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosek se teď cítí asi hůř, než já loni po Arsenalu, tak jsem to řekl kousek vejš za něj.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslínek . Tak se to dělá. Na Letné tě nechtěli tak je zabi .... Jííírka Jeslíínek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Až k neuvěření, jak se Sparta potápí. Holt spojení slabého kádru s neúměrným tlakem fanoušků a médií dělají své. Střížkov!

Reagovat
smazaný uživatel

Holt je to už dneska jen průměrný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří Sparťani, oni ví, mě chtějí přesvědčit, že ne...Ale všichni vidí, že takhle Sparta nemá šanci ani na domácí scéně.

Reagovat
$dolar$

Nemaji na to kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

otázkou je, kdo to tam dokázal takhle roze*rat... kdyt oni vazne nemaj s cim hrat (na špici tabulky)

Reagovat
$dolar$

To nevim asi vsichni treneri svoji zasluhu na tom maji Nejvetsi chyba Sparty bylo odvolani Straky

Reagovat
smazaný uživatel

A pan Křetínský je pro Spartu nůž do zad

Reagovat
RickNash

no strizkov jsou taky pekny xxxxxx...

s pozdravem verny fanda Bohemky 1905

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dneska klopýtne Slavia a jakoby se nechumelilo

Reagovat
$dolar$

To by byla parada, a kdyby to takhle bylo jeste nekolikrat, tak v lete bude jezdit v Plzni tramvaj s pivem zdarma Plzeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono se zachumelí, neboj se.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta ....krása

Reagovat
smazaný uživatel

Vše nejlepší ke 115. narozeninám, Spartičko.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v klidu, času dost, můžete ztrácet body, dyt vo ni nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Huňa

Reagovat
alegre

Sivokovy Prazske spojene vodarny a kanalizace maji dnes nove najemniky. Je tam nejak rudo v tech kanalech, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A jede se na Eden! Vyhrajem, ale debakl to nebude, tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu sparťanskou koncepční práci prostě miluju

Reagovat
alegre

Neni kreten jako Kretensky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Myslím, že zbytečně přeháníte, Sparta ztrácí například na Baník(druhý tým ligy) jen tři body, horší je to oproti Slávii, ale ta je v současné době jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

jo 3 body a pět let práce

Reagovat
alegre

Ono nejde o ty 3 body, ale o ty hrozne vykony a nekoncepcnost prace! Prijde zase dalsi trener a t Chovanec se vrati do tepla sve kancelare. No a Kretensky se bude samolibe usmivat a mluvit o tom, jak ma vsechno pod palcem.

Reagovat
smazaný uživatel

A krom Řepky ve Spartě není pořádný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Berger, Kůdela, Krob jsou kvalitní hráči, ale ..... proste sparta no

Reagovat
$dolar$

Tak Krob urcite ne, ikdyz mozna jsi to myslel ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

na kroba jsem koukal půl roku u nás na Kladně, toho hráče je do sparty škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to je týpek se kterym sem hrával v žáčcích

Reagovat
smazaný uživatel

Berger. To je typický chodec, třeba proti Baníku se svým stylem neměl šanci. Je jedno, že prošel kluby jako Dortmund, Liverpool nebo Aston Villa, momentálně hraje jako průměrný ligový fotbalista. Bohužel, zrovna tomu přeju lepší výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, jaktože se utěšuješ takovou teorií, tři body získává Sparta jenom, když jí je někdo dobrovolně odevzdá - jako minule Zlín. Až všechny manšafty pochopí, že se vyplatí se Spartou bojovat a že už to není povinně protrpěná prohra, bude Sparta "bojovat o osmou příčku.

Reagovat
One-Real

Já se tím neutěšuju, jen podle mne děláte trochu přehánky s tím jako, že je Sparta průmerný klub atd....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesmis se divit zdejsi sesivane sestave Jednou za x let se jim dari = nejvetsi konkurent je naprostej povl kterej je vlastne rad za to ze se nesestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o povl, ani o Slavii, jde o to, že konečně nemusím poslouchat "Drž hubu, Sparta je mistr" - a to jsem za známých okolností poslouchal dost dlouho. Navíc Sparta fakt začíná být průměrný tým a bavím se tím, že si to autoři výše zmíněné věty tvrdohlavě odmítají připustit.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono nechybelo moc a lonskou sezonu jsme zase vyhrali takze to ze jsme v soucasnosti v krizi neznamena ze jsme prumernej tym,par tydnu zpet jsme my suverene vedli tabulku to jestli jsme opravdu prumernej tym se ukaze az za par let...

Reagovat
One-Real

Sparta je momentálně nadprůměr české ligy, to 5-6. místo je zatím odpovídající...Slavia je jinde než Sparta, a Baník,Boleslav,Libe,Plzen jsou lepší, Sparta je na tom podobně jako Olomouc,Jablonec atd...Akorát, že když třeba Olomouc odehraje špatný výsledek, tak se o tom nemluví tolik jako u Sparty, když tak prohraje Olomouc tak je to jen prohra. Ale když Sparta, tak je to krize...

Reagovat
smazaný uživatel

boze to snad neni mozny co vy si tu namlouvate, to ze ted mame krizi neznamena ze patrime na 5. az 6. misto, prosim te a dalsi zdejsi mamlasy co maj takovy nazor - kdybychom byly skutecne prumernej tym tak nehrajeme kvalitni dvojzapas s Panathinaikosem a Dynamem Zahreb, nevedli bychom na podzim (tusim ze po 7 kole) tabulku o 4 body...

Reagovat
One-Real

Je tam to slovo momentálně a to jsi ty nevšímáš, bereš si z textu jen to, co chceš, Sparta momentálně na to 5-6. místo patří a že si to ty neumíš přiznat je tvoje mínus, je vidět tvoje objektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ted v soucasny krizi ano jenze tady zde pritomni to berou uz v dlouhodobem hledisku

Reagovat
One-Real

prosim te a dalsi zdejsi mamlasy co maj takovy nazor

Tak proč říkáš, že jsem mamlas, tvrdím že MOMENTÁLNĚ, což sám potvrzuješ, takže když to tvrdíš ty, tak je to v pořádku, a když já tvrdím to samé v bleděmodrém, tak jsem mamlas?

To smrdí hloupostí..

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin ale jsem ze zdejsich nazoru tak jsem te pridal do stejneho pytle

Reagovat
One-Real

Aspon, že to uznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim ja zase problem nikdy nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, ligu jste vedli po šestém kole o tři body, pak už jdete jen dolů. Jednak je to docela dlouho, co se na váš fotbal nějak moc nedá koukat, jednak z těch prvních šesti zápasů to s vámi přinejmenším vypustili Brňáci a Budějováci, Kladno na to prostě nemělo, Žižkov nechává body Spartě pravidelně a s Bolkou jste měli trochu štěstí. Olomouc zabojovala a uhrála bod. Tak mi, prosím tě, vysvětli, o jakým vedení to vlastně mluvíš. Znovu opakuji, že pokud manšafty jako Jablonec, Příbram atp. pochopí, že Sparta už dávno není nezranitelná a zabojují, seberou vám tolik bodů, že slovo "průměrný" bude ještě docela přijatelné. Ale jsem zvědav, co zvládne Sparta v zimní přestávce, obecně se dá opravdu říct, že Sparta bývá na jaře o něco lepší.

Reagovat
soukup

Brno to určitě nevypustilo, protože to bysme jinak vypouštěli celej podzim

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevím jestli , nebo .

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máš odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blij s úsměvem

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta..Vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

What a wonderful world?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl jsem tam...nejsem uplne Bohemak, ptze jsem Slávista, ale jsem ANTI-SPARTAN ... a rozhodci jim opravdu mega nadržoval, kdyby tam byl noirmalni rozhodci, tak sparta dostane tak 5:0 ... opravdu, nevím co od té sparty furt čekáte, když jediný co maj jsou rozhodčí a fotbal prostě neuměj...žádná smůla, prostě to neuměj...Opravdu nádherná atmosféra...jediné dva minusy na tomto zápase - že byla zima a chcalo, takže se mi ted blbě píše na klavesnici...(zmrzlé prsty) a také rozhodčí, ..fakt debil, pěkně jsem si zanadával..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna anti-sparťanem se chlubit nemusíš, to není nic pozitivního, navíc nechápu, proč jsi jako slávista šel na Bohemku a ne do Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to slavista, to jako popis osobnosti mluvi samo za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nic bych nedal za to, že v červnu roztrhal rudej dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohužel daň za titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je mi 14 a brácha hraje za bohemku,tak má volnasky, tak proc nejit...a do Edenu ? Jak jsem psal je mi 14 a na lístky fakt nemám a rodiče mi peníze nedaj ;)

Reagovat
alegre

Jak malo staci k lidske, tedy pardon, k SESIVANE radosti!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sešívaná radost vypukne cca za hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad skoro totéž, ne?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska budu bohuzel silne strucny : nic vic k tomu dodavat nebudu ale jsem zvedavej jak tohle vedeni omluvi, protoze kolaps s naprosto slabou bohemkou to je proste naprosto neomluvitelne a nepochopitelne

Reagovat
alegre

Treba jenom hraci naznacuji vedeni, ze se jim pod Chovancem spatne trenuje hraje, ze mu tak nejak lidsky nerozumi, a bylo by dobre hledat nekoho jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte všechny vždycky naprosto slabé a pak od nich dostanete čtyřku sparťanství to je jak vidím už dneska jen nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase bych nedramatizoval,tohle byla sice uz 4 druha (pro me naprosto neomluvitelna) ale neni vsechno ztraceno, zvlast kdyz boleslav pada stejne rychle jako my a banik taky zavahal...kdyz se zacne neco dit uz v zime, tak to jeste bida nebude ale jestli to zustane ve stejne linii tak je letosni sezona uz v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto uz proste nema konce. Jsme v te nejvetsi <>

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepíku, hlavně proboha nikam nechoď, tvůj fotbal z osmdesátých let si u nás získává stále více fanoušků .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já viděl jen posledních 20 minut a to už byl dost chaos. Kdo vlastně hrál libero?

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek, poměrně ukázkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam viděl Jeslínka .

Reagovat
smazaný uživatel

Husek je traged

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou hlavní. Náskok máme, takže na herním projevu se může pracovat bez tlaku.

Reagovat
$dolar$

Slavisit- Nerikejte hop dokud jste jeste neporazili Zizkov

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude radost i bez toho ...bohemkaááááá

Reagovat
smazaný uživatel

ááááá hop!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Huňa to je ale masér..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

200 pro Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

newím proč ale Sparta když prohraje tak mám takovou radost jako kdybych měl narozeniny.letošni Sparta je podle mých představ hraje strašný fotbal,její fanoušci jsou totálni dementi.Nejlépe to včera vystihnul moderátor na primě.JE LEPŠÍ MÍT 3 KVALITNÍ ÚTOČNÍKY NEŽ MÍT 5 ÚTOČNÍKU JAKO SPARTA A ANI JEDEN SE NEHODÍ NA NIC

Reagovat
smazaný uživatel

zato ostatni fanousci vcetne slavistu jsou svati samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

newím proč tu zminuješ slavistické fanouškyy a žádni fanoušci nejsou svatí ale nejsou to takovi kreténi jak ti ze Sparty=pražske svině

Reagovat
smazaný uživatel

jaj skoda, Svancara to je podle soucasnej faktor co mluvi jednoznacne pro slavisty, protoze oni maji brankare co ji tyhle sance vychyta, kdezto kdyby se jednalo o nasi branu tak si myslim ze uz bychom prohravali

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě chybí gólman, 3 stopeři, 2 krajní obránci, tvůrce hry, křídlo a dva útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

a ktomu ještě nový trenét a nový prezident

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsi na trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomněl jenom jsem místo trenéra napsal trenét a to byl překlep

Reagovat
smazaný uživatel

To byla reakce na wectora, tak jako ty a psali jsme to zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem něco nechat i ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Kušnír stál opravdu 20 mega, tak je měli dát na charitu, byly by to o trochu míň vyhozené peníze. Hrozně slabej, podobně třeba Kúdela, vyždyť oni nedají přihrávku na 5 metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Kusnir je traged nejvetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír,Vacek a Zeman ti se nehodí ani do krajského přeboru

Reagovat
One-Real

Zemana bych nezatracoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Vacka, Kúdelu nebo Kroba. Všechno jsou to mladí hráči, kteří ještě půjdou nahoru. Zato takové trio Slepička - Kulič - Matušovič už nemá kam by výkonnostně rostlo.

Reagovat
One-Real

Jj, Slepička aspon dává ty goly, ale herně je to mizerné...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi na Kisela,Doška,Holendu,Bergra a na Blažka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tady můžeme rovnou vyjmenovat půlu kádru. Bohužel je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

KŘETÍNSKÝ VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má podle tebe tedy přijít dovnitř?

Reagovat
Staenly10

Já bych spíš vyhodil Chovance

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Chovanec je sice legenda se sparťanským "srdíčkem", ale ty jeho trenérské záskoky + neefektivní manažerská práce jsou víceméně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych vyhodil hned po něm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla před sezonou jednoho velmi kvalitního hráče a to byl Kadlec který hrál obránce ale stačil hrát v zápasech jako záložník i útočník a zastoupil 3 hráče v jednom ale toho ti dementi z vedení Spatry prodali tak jim zbylo ubohé mužstvo které bude mít problém hrát horní polovinu tabulky ale patří jim to

Reagovat
smazaný uživatel

no vlastne krize zacala hned po odchodu Kadlece...a navic kdyby se alespon prodal, ale on je zatim jen na hostovani a proda se az za rok

Reagovat
Staenly10

Dnešní kolo mi dělá radost,Bolka prohrála,Sparta prográla,Baník remizoval. Teď už jen aby sme vyhráli my a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka zatim krasne ale rozhodci velmi silne protoze neudelil naprosto jasne tri zlute (Necid, Jarolim, Toleski) a to je vic nez dost a navic ty odpiskane ofsajdy ktere nebyly na obou stranach...

Reagovat
božský John

Tak,jelikož nás sestřelil huňatej tak si budem muset vylepšit skóre s kym?...no přece se Spartou....tu prostě musíme v pondělí dát...

Reagovat
honziss

Dáte ji.

Reagovat
Liquid

jj tu dáte i v devíti hráčích

Reagovat
božský John

Uvidíme..každopádně,musime jim natrhnout zadek dokud jsou v rici...

Reagovat
Shevchenko

Klidně si s tou Spartou třeba vytřete prdel, ale na Baník ať jste odevzdaní!

Reagovat
božský John

To vížejo...u vás necháme duši,už z toho důvodu,že tam možná jedu...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to!

Reagovat
smazaný uživatel

Železná Slavia!

Reagovat
Staenly10

Uff,to jsem si oddychl. Ivosek tu zas bude řikat jak to bylo náhodné a ze štěstím a tak. Ten druhý poločas tak do té 75. minuty byl hrozný,chvílema sem se bál že by Viktorka dala na 1:2. Po příchodu Šenkeříka to začlo,jden centr za druhym a konečně začli hrát. Od té doby sme začali mít tlak. Viktorka jen odkopávala a byla jen otázka času kdy to tam zpadne. Sice ten gol byl štastnej,budeš mít pravdu Ivosku ,ale zasloužili sme si ho a pak to mohlo být ješzě 3:1.

Ale byl to těžkej zápas. Příště to nesmíme nechat na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

tak stastnej byl urcite ale to je dalsi vec co nam oproti vam chybi.Takovyhle zapasy se musi ukopat silou vule (casto je k tomu potreba i to stesti) a to sparta ted vubec nedokaze, no jestli je vubec neco co ted dokaze no proste kdyz se dari tak se dari a to plati jak pro nas tak pro slavii s tim rozdilem ze vam se opravdu dari ale uplne vse a nam naprosto nic...

Reagovat
$dolar$

Zizkov si nezaslouzil prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Čím si to nezasloužil?

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil.. kdyť nic nepředved.. beton,beton,beton ... akorat 20 minut druhyho polocasu hral jakz takz, ale potom zase beton ..ono taky co se proti slavii da hrat?

Reagovat
$dolar$

Presne a zase beton to nebyl, branili velmi dobre, pod pojmem beton si predstavuju ze 10 hracu stoji pred branakrem a jen padaji do strel, Zizkov branil velmi flexibilne, doplnovali se dobre, skoda ze nedali nejakyho gola z protiutoku a dostal takovej blbej gol PS: Necid byl desnej, nechapu proc povolal jeho a ne Bednare

Reagovat
smazaný uživatel

bránili dobře, ale celej zápas ... tomu se řiká beton, proste nemeli chut vyvézt míč (švancyho nemůžes počítat, ten hráč je jiná liga než zbytek žižkova) ... a Necid si repre zaslouží, když dostane šanci už teď , bude se zlepšovat...

Reagovat
$dolar$

No posledni zapas Necid nehraje vubec nic Ale mas pravdu, bude se zlepsovat tak uvidime, ale osobne ho moc rad nemam

Reagovat
smazaný uživatel

což o to, ja ho taky rád nemam, ale o to nejde.... ten hráč umí a je fotbalovej, momentálně se mu nedaří, umim si představit,že Jarolím ho psychicky obcas deptá , tak se mozna uz tesi do ruska... nebo naopak netesi...

Reagovat
$dolar$

Mne vadi, ze kdyz na zacatku nemel misto v sestave jisty, tak byl takovej hodne bojovnej, na nikoho nerval a hlidal si jenom sam sebe, ale ted neudela krok navic, serve spoluhrace kdyz mu spatne nahraje ( pritom sam dneska nezpracoval balon) a vubec mi prijde takovej trochu namachrovanej , coz mi dost vadi, ale uvidime jak to bude dal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál dobře, mnohem líp než v minulejch zápasech, kde mu chyběla bojovnost, dneska bojoval, jen se nedostal do šancí, ale druhej poločas nedostal pořádnej míč.

Reagovat
$dolar$

Vzdyt nezpracoval ani balon, z 10 prihravek 8 pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

To zase přeháníš. Dneska bojoval, navazoval na sebe hráče, dělal prostor Toleskimu. V druhém poločase nemohl moc dělat, když nešly žádný přihrávky.

Reagovat
$dolar$

No jedine pozitivum ze navazoval na sebe hrace, jinak opravud ani neprihral ani nezpracoval

Reagovat
Staenly10

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

ale zasloužil , za ty Švanciho keci jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Ja to myslel jen tak , ze branili velmi dobre, je jasne ze na Slavii se ted jede alespon pro bod! A v obranne fazi se mi Zizkov libil a ten smolny gol co jste dali

Reagovat
fantomas

Na tom nebylo nic smolného, prostě závar, pohotový Janda, šlus.

Reagovat
$dolar$

Ze napalil primo obrance, ktery kdyby se nephnul tak se od nej mic odrazi pryc, to ze neni smolny?

Reagovat
fantomas

To už je opravdu absurdní kdyby akorát. Taky bych mohl napsat - kdyby tam ten bek vubec nebyl, nikdo by nemluvil o smule.

Reagovat
$dolar$

No jasne, ale kdyz tam byl tak v 90 procentech by to ten branici hrac normalne odkopl a ne si to sklepnul do brany

Reagovat
fantomas

Já už takových případu videl kopec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem slávista, ale tenhle gól opravdu moc smolný nebyl. Prostě vyplynul z rizikový situace. V 50% případů by třeba padl v 50% ne. Nemá cenu řešit, kterých 50% je smůla a kterých štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležité tři body Cesta za titulem vypadá velmi nadějně, druhé místo bych přál Baníku, který sice moc nemusím, ale hrají kvalitní útočný fotbal, na který se dá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ke vcerejsimu utkani: Fialový jihočeský hnus

V dnešním utkání nedokázal Baník překonat fialový hnus a uhrál pouze bezbrankovou remízu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konec švindlbohemky?

http://totalsport.cz/index.php?page=rubriky&id=175&kat=1&cti=1

To jsem zvědavej, Morávek by vlastně byl dostupnej za nejvyšší nabídku.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Začal bych klíčovou větou - máme tři body. To je klíčové, zvlášt v tomto kole smolném pro favority. Taky se musim pochlubit, že jsem před zápasem v preview tipoval právě 2:1. Dále přikročim k hodnocení, které musim rozdělit na dvě části, nebot první poločas byla zcela jiná písnička jak v tom druhém.

1) Shrnutí - První dějství nám v Edenu zněl jakýši evergreen. Slavie byla jasně lepší, aktivita v úvodních minutách jak při napadání, tak při rozehrávce byla příkladná. Už od počátku zalezlou Viktorku ztrestal "zahrabaný" Toleski. Pro Ivoska musim zminit i tu krásnou tyčku "zkaženého" Makedonce. Žižkov sice vyrovnal, ale my jsme byli nadále relativně v klidu, i když jsem se sem tam nechal unést davem nervozních "dopěláků" okolo a zaklel si. Vyzdvihl bych výkony Jarolíma (běhavý, neúnavný, myslel, dnes se mi líbil, ač ho občas nešetřim) a Toleskiho.

V druhém poločase to ale zhruba tak do 80. minuty byl děs mísený s hrůzou. Úplně jsem vejral, jak se naši hráči změnili, uplně sem je nepoznával. Z Krajčíka byl najednou nouma, co přihrál s obtížemi na dva metry, Hubáček kazil ještě dvakrát tak častěji (pak už mu raději nepřihrávali), Toleski s Necidem utiskovaní a bez podpory, Jarolím nervozní, Belaid totéž, o Latkovi raději nemluvit (ten kluk by technikou zapadl s přehledem do přeboru, štíta hrát prostě nemuže)...sečteno podtrženo, Viktorka se bránila bez problému. Až v poslední desetiminutovce částečně i vinou střídání jsme zabrali a poslali definitivně tragédy z Viktorky do kolen.

Ještě se musím vyjádřit k okolnostem, které nám bud tížily nebo pomáhaly k vítězství.

2) Soupeř - Viktorka si to u mě slušně řečeno posrala. To, co dneska předvedli, s tim at opravdu táhnou. Počínaje fanoušky, kteří se snad ani z golu neradovali a celý zápas proseděli na sedačkách jak pecky, přes zdržovačku od úvodního hvizdu, konče dalším sledem teatrálních kousků pomateného Švancary. Rovněž Bartalský, že se nepřiznal...bóže. Škoda slov.

3) Rozhodčí - dle mě zápas nezvládl. Nejen že žral Švacarovi ty jeho pády i s navijákem, to se ještě dá pochopit. Ale celkově pískal co nemusel a nepískal co musel. Jeho čároví vypadali místy spíš směšně.

4) Diváci - Na to, jaké podmínky v Praze panovaly (déšt, zima) a jiné okolnosti (neatraktivní soupeř, televizní utkání), je 11 000 nádherná návštěva hodná mistra. Myslim, že prorok Ivosek se musí parádně červenat (i když pravda, to neni jeho styl) vzhledem k jeho předsezonním prognozám, jak nikdo nebude chodit.

6) Individuální hodnocení:

Vaniak (6) - Když bylo třeba, byl v pohotovosti. Proti Švancarovi zkraje zápasu perfektně zareagoval, s golem nemohl pranic dělat. Mohl v klidu popíjet ve vápně kafíčko a číst si Poločas.

Hubáček (4) - On to myslí dobře, ale ty jeho kličky, když je takovým třetím bekem odzadu, mě opravdu zvedají ze sedačky. Krom toho v závěru zápasu právě on s Krajčíkem mizerně podporovali ofenzivu. Centry jim lítaly, jak se jim zachtělo, a přihrávky se taky nedařily.

Brabec (5) - Dal bych mu šestku za solidní dirigování defenzivy, ale ten gol jde na rub jeho i Marka. Párkrát krásně levačkou přenesl hru na Jarolíma, to se mi líbilo.

Suchý (5) - Prakticky totéž co u Brabce, jen do rozehrávky se moc nezapojoval, jen čistil, když bylo třeba.

Krajčík (4) - Jak už jsem psal u Hubáčka, když se trápil celý tým, on byl jedním z nejhorších hráčů na hřišti. Hrál lehkomyslně, balonu se zbavoval za strašnou dobu, hru tak zbytečně brzdil. Navíc opravdu musí zapracovat na centrech.

Švento (6) - Dřel, skutečně si to odmakal. Odvedl kus práce a zahrál víceméně svuj standard.

Jarolím (7) - Konečně dirigoval hru zálohy, podle mě dokáže být kreativní, když na to přijde. Vymejšlel hlavně v první půli, pak se postupně vytrácel a ke konci byl i trochu nervózní. Jinak bych se mu s čistým svědomím nebál dát vyšší známku.

Belaid (5) - Určitě střídání jeho bylo dobrým tahem. Docházel mu dech a dnes byl celkově takový nemastný neslaný. Jarolím ho zastínil.

Latka (4) - Vyhrál pár hlavičkových soubojů, jistil stopery, to je ale tak jediné, k čemu nám dnes byl. Když to řeknu nehezky, je to kopyto. Využitelný leda tak na stoperu, nevim, proč Jarolím nezkusil Cissého.

Toleski (6) - Začátek parádní. Gól, tyčka...Pak bohužel dostával přihrávky akorát do dvou hráčů, nebo se na něj zkrátka soupeř pověsil a on nic nemohl dělat. Nicméně návrat na trávník se mu povedl, splnil si ukol - dal branku.

Necid (4) - Já nevim, on asi na tu repre vskutku nemá, ač sem se ho zastával, jak to jen šlo. Už dříve, když sem sledoval naše zápasy a na něj jsem se zaměřil, nepřišel mi ničím výjimečný. Má dobré krytí balonu, ale do statické obrany, jako byla ta viktoriánská je k prdu. Podle mě je poněkud vyumělkovaný médii, není to ani zdaleka taková hvězda, jaká se z něj dělá a my i bez něj budeme soběstační.

Reagovat
$dolar$

S hodnocenim Necida naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Musím nesouhlasit se známkami.

Vaniak 5 - Krajčík 5, Suchý 5, Brabec 3, Hubáček 4 - Belaid 5, Jarolím 5, Latka 5, Švento 6 - Toleski 6, Necid 5

Brabec si pětku nezaslouží, má hlavní podíl na obdrženém gólu, spoustu nesmyslně "vyhožených" dlouhých balonů, což mi připomínalo loňské jaro, prostě hrůza.

Krajčík minimálně pětku, spíš 6, tedy nadprůměr, první poločas skoro všechny útočné akce přes něj, mnoho skvělých centrů a v obraně víceméně bez problému. Druhý poločas špatný.

Jarolím si sedmičku zaslouží za co? Za ty neúnavné střely, které nikdy netrefí bránu? Snaha je sice pěkná, ale z prostorů, odkud střílí, musí zakončovat MNOHEM lépe, netrefovat bránu jsem mu chvíli dokonce i odpouštěl, ale takhle už to dál nejde, ať hraje jak chce a že druhý poločas taky nehrál bůhvíjak...

Latka zahrál průměr, s takovou nerozehraností se nic lepšího čekat nedalo, naopak mě překvapil, jak se dostával do koncovky, která byla kvalitní...

Necidovi se to sice dneska vůbec nepovedlo, ale jinak si o něm napsal samé bláboly, je vidět, že si moc zápasů letos neviděl. A že si se ho ty zastával, jak jen to šlo? Nebuď směšný. I když se mu nedaří, tak je nesmírně obětavý a bojovný a nevypustí jediný souboj. A jestli se na něj tak zaměřuješ, tak jistě víš, kolik prostoru vzniká spoluhráčům právě díky Necidově práci, ať už ve vápně či jeho blízkém okolí. Ale to bych chtěl asi hodně...

Reagovat
fantomas

Arogance sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to už se jinak reagovat nedá. Jen by mě zajímalo, kolikrát si byl loni na Strahově a kolik si viděl letošních zápasů...

Reagovat
fantomas

Času opravdu nemám nazbyt a letos sem zhlédl zhruba tak šest sedm našich zápasů + Villu. Minimálně srovnání s posledními třemi mači mám. Nicméně Necida si, milý Sterdo, obhajuj jak chceš, mě si zatim nezískal a basta fidli. Nezajímá mě už tvé povýšené vystupování vůči mým názorum, at sou radikální jak chtějí. "Ale to bych chtěl asi hodně...", "Nebuď směšný" - Proboha, co vám na to mám říct, mistře?

Reagovat
smazaný uživatel

Času opravdu nemám nazbyt a letos sem zhlédl zhruba tak šest sedm našich zápasů + Villu. Minimálně srovnání s posledními třemi mači mám. Nicméně Necida si, milý Sterdo, obhajuj jak chceš, mě si zatim nezískal a basta fidli. Nezajímá mě už tvé povýšené vystupování vůči mým názorum, at sou radikální jak chtějí. "Ale to bych chtěl asi hodně...", "Nebuď směšný" - Proboha, co vám na to mám říct, mistře?

Mně jde spíš o to, že si "prospal" začátek sezony a kvůli třem zápasům nesmyslně na Necida pliveš. Kdyby si totiž viděl dostatek zápasů, tak takový úsudek na Necku prostě nemáš. Připadáš mi jako novodobý slávista, klasicky přemlsaný, což se mi dokazuje, když chválíš Jarolíma prakticky za nic a Šventa za bojovnost. Mně je to už jedno, diskuzi zde projíždím už jenom poskrovnu, když je trochu času, ale ty mě nikdy nepřestaneš překvapovat

Reagovat
fantomas

Zaprvý my ucháí smysl, proč sem kopiruješ celý muj příspěvek, když na něj reaguješ. Zadruhý novodobej slávista určitě nejsem (to že sem pravidelně chodiš někdy od začátku lonsky sezony, neznamená, že já Slavii sleduju stejnou dobu). Na Necku neplivu, jen řikám, že neni taková hvězda, jaká se z něj dělá a že ještě nedozrál pro repre. To za plivání opravdu nepovažuju. Ale jak mysliš. Zatřetí začátek sezony jsem neprospal, sic jsem musel vynechat dost zápasu. To proto, že jsem aktivní sportovec, který má prakticky každý víkend zápasy, v pondělí tréninky a nemužu si tak dovolit trávit celá odpoledne u televize a držet palce Slavii. Holt někdo tu zodpovědnost má, někdo ne, a já ti rozhodně nezávidim, že ti nic neunikne, to mi věř. Svuj názor přesto mám právo vyjádřit a takovej chytrolín jako ty mě od toho jen steží odradí. Leč je "nejchyjtřejší" ze zdejších slávistu...Co se týče hodnocení - Jarolíma chválim pořádně jen za první půli a za hru, ne za střelbu (ta je mizerná u VŠECH!), takže alespon čti, když už nic jinýho. A Śventa za bojovnost - běhavé a oddané hráče, co na hřišti za tým vypustí duši, mám rád, to nebudu popírat, ostatně i proto fandím anglickému fotbalu. To je koneckonců otázka vkusu, takže jsme u toho zase - ta tvá arogance, tvuj názor je holt něco víc jak někoho jiného.

Reagovat
fantomas

*mi uchází

Reagovat
$dolar$

Mas si ty zapasy nahravat

Jinak s tebou souhlasim , nechapu o co se tady sterda snazi

Reagovat
fantomas

Na to bych se stejně nepodíval. Nejenže znám výsledek chtě nechtě, pak už mě to nebaví, navíc ani čas bych si na to našel jen těžko.

Reagovat
$dolar$

To znam jednou jsem si takhle neco nahraval, celej den jsem prosil kamose at mi nerikaj jak to dopadlo, prijdu domu, jdu k televizi a mamka povida- A ze nevis ze ten tym prohral 2:0? Jsem byl pekne vytocenej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda musim souhlasit se sterdou,je fakt ze se ted Necidovi nedari,ale neni to tak davno kdy si prevzal jakykoliv mic a nekompromisne to napalil pod brevno,tohle sem zatim u nikoho nevidel mozna to ma jeste v nasi lize Sverkos a Toleski a timto hasne

Reagovat
fantomas

Ale vždyt já ho nijak nesnižuju. Dnešní zápas jsem od něj čekal víc, všichni na něj pějou ody, ale já o něm prostě nejsem přesvědčenej, že má být na úkor Bednáře v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Necid mel byt v repre hlavne minule a ne ted

Reagovat
$dolar$

Presne, zda se mi, ze ti nasi treneri at uz to byl Bruckner nebo ted Rada, neumi nacasovat kdy a koho pozvat

Reagovat
smazaný uživatel

zase to bylo vyhonene novinama,proste sam od sebe by ho tam nedal

Reagovat
$dolar$

Jj ted bude mit vymluvu, ze ho pozval kvuli medialnimu tlaku Vzdyt daleko vic si to zaslouzi Bednar

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně nemáš ponětí, od jaké doby chodím na EF, ale to bych tady nechtěl řešit, aspoň je důkladněji vidět, jak dlouho ty sem chodíš (jen pro připomenutí - pamatuji časy, kdy byla Slavia ve velké krizi, každý si tady do ní kopnul a z té doby si ze slávistů pamatuji jen wectora, takže asi tak). Já jsem také aktivní sportovec. jeden fotbalový zápas není otázkou celého odpoledne. A navíc to máš velmi usnadněné tím, že jsi tuším z Prahy, jestli se nemýlím. A když jsi takový fanoušek-srdcař, tak rozhodně není tak těžké si v nejhorším případě zápas nahrát a podívat se na něj ze záznamu. Trošku mi přijde, že máš nějaký komplex či co, pořád o mě tvrdit, že jsem "nejchytřejší", že ti nemůžu zabránit v napsání názoru atd, to je mi divné, přijde mi, jak kdyby tě v životě někdo omezoval Švento sice příkladně běhá a bojuje, ale to nic nemůže změnit na faktu, že je až neuvěřitelně neefektivní Máš rád anglický fotbal? A proto fandíš Arsenalu?

Reagovat
$dolar$

Proc se zbytecne napadate? Kazdy z vas ma v necem pravdu a v ostatnich vecech se stejne nehodnete, tak to hodte za hlavu a jdete spolu priste treba na zapas

Reagovat
fantomas

Ten by se tak se mnou zahazoval...

Reagovat
fantomas

Ty si uplně divnej. Arsenalu fandim od dob, kdy hrál anglický fotbal a samozřejmě nekoukám jen na jeho zápasy, ale líbí se mi fotbal Wiganu, Aston Villy, rád se podívám na Tottenham i jiné týmy, takže nežvatlej o věcech, o nichž nemáš ani páru. Dva zápasy florbalu (! zase prd víš) ti zaberou celé odpoledne, ba celý den. Takže si zase mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

"nemužu si tak dovolit trávit celá odpoledne u televize a držet palce Slavii."

Nechceš mi říct, že tady mluvíš o florbale.

Arsenalu fandíš od doby, co ještě hrál anglický fotbal? Tak to už nejsi žádný mladík Nechápu, jak se někomu může líbit "fotbal" Wiganu Aston Villa Tottenham Nebuď tak nervózní, věrný fanoušku

Reagovat
fantomas

Florbalová liga se hrají vždy dvě kola za jeden víkend v jednom dni...to znamená, že když hraješ od dvanácti a pak od pěti, tak máš zabytej celej den. Mladík určitě jsem a nepovažuju se za nikoho zkušeného, ale Arsenal hrál anglický fotbal ještě v sezoně 2003/04, kdy už jsem mu fandil. A k té tvé narážce - věrný jsem a krizi jsem si taky prožil, Lešku samozřejmě pamatuju a slávista jsem odmalinka, i když mě jako malého často otec tahal do Dolíčku. Takže asi tak, udělej si o tom obrázek sám. Na nic si tu před tebou hrát nebudu, sem bezpochyby mladší, Slavii fandím krátš...

Reagovat
smazaný uživatel

No, hurá, tak to vypadá, že konečně mír. Děvčata, děvčata - jako malí kluci. Dneska zahrála Slavia takovej divnej zápas, nějakou dobu se docela všem dařilo, pak zase všichni všechno matlali. A hodnocení záleží na tom, čeho si kdo v jaký fázi víc všimnul. Navíc každý hodnocení je značně subjektivní, fotbal není matika, aby se to dalo spočítat přesně. Tak se, kurňa, chlapi nehádejte, sakra už, né.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterda že je tu od minulé sezóny? Chlapče, když o něčem nemáš páru, tak o tom nemluv. Byly doby, kdy tu pod články byl názory 20 lidí a ty si mezi nima opravdu nebyl...

Reagovat
fantomas

Ale byl, jen čas od času a pod jinou přezdívkou.

Reagovat
smazaný uživatel

*omlouvám se, reakce směřuje na fantomase

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebylo od věci naspat to jako článkek

Ale to by zas vypadali jako nadržování jednomu týmu.

Reagovat
fantomas

To ne no.

Reagovat
$dolar$

Ted jsem to docetl cely, nesouhlasim s hodnocenim Zizkova a s hodnocenim Sventa dal bych mu za 5 nebo za 4 , nmoc se mi nelibil

Reagovat
fantomas

Co se ti nezdá na hodnocení Žižkova, dyt je to fakt. Už jen to že Gabriel někdy v 68. minutě běží jak pomatený k rohovému praporku zdržovat a nakonec z toho je trapně roh, mi přijde celkem výmluvné.

Reagovat
božský John

jdu si uvařit kávu (promiň doktore:)

Reagovat
-Kopy-

Kratičké, one-real to musí mít běhěm minutky přečtené jak nic.

Reagovat
božský John

Taky si říkám..od vasqueze to ale ty 3 minutky dalo...tohle je odvar...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
One-Real

Trapný gramofon, něco lepšího nemáš?

Vůbec nevíš jak to bylo, a jen tu trapčíš...

Reagovat
smazaný uživatel

to nestihneš ani podruhý zalejt a budeš mít dočteno , takovej pidičlánek

Reagovat
božský John

ale tak fantík se nsažil...btw. teď jsem to dočet a jelikož jsem zápas neviděl tak mi to podalo pěknej obrázek o zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

aboslutne nesouhlasim se Šventem,Latkou a Krajčíkem.... švento centry? - ten hrac nema kopaci techniku, krajčík naopak , centr před gólem šel od něj, hral skvele, a Latka hral líp nez tavares posledni zapasy.. a dokonce i vystrelil 2x a nebezpecne ... jinak souhlas

Reagovat
Staenly10

Tak Latka mi nepřišel marný,ale na Tavarese se absolutně nechytal

Reagovat
$dolar$

Presne

Reagovat
fantomas

To mysliš vážně s Latkou? Nebezpečně. Při jeho střelách se Bartalský zapotil leda tehdy, když si běžel k podavači pro balon. Švento centrovat nepotřeboval, on proběhl okolo soupeře a pak přihrával po zemi. Mně se líbila jeho neunavnost, že nic nevypustil a vybojoval hodně balonu. Jistě že nebylo nic košer, to ale u nikoho. A že Krajčík hrál skvěle? K tomu ani nemám chut se vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

prní poločas krajčík neztratil balón a i obranu si tentokrat ohlidal a latka prvni polocas palil dvakrat golove, to mi nevymluvis ... me se libilo ze nehral jak tavares - kterej na muj vkus strasne míču zbytecne ztrati (potom co je skvelou aktivitou vybojuje).. no a švento.. parádní centry a klid v zakončení , je to poslední co mu chybí a bude nejlepsi hráč ligy

Reagovat
$dolar$

Svento opravdu nehral dobre, centry na nic, po zemi taky nepresne, klicky naivni, ikdyz na druhou stranu hodne obehal a snazil se, takze 5- .

Reagovat
smazaný uživatel

kličky naivní??? já tam byl a několikrát je tam vykoupal jak dorostence... centry nemá špatný, ale dneska mu to nesedlo, ale jinak je nejrychlejší hráč ligy a s Jarolímem man of the match

Reagovat
$dolar$

No moc hracu vam dobre nehralo, ale ze by nad tim prumerem Svento vycnival? Mne je to burt, ale podle me hral spatne

Reagovat
smazaný uživatel

já bych fakt neřekl, špatně hrál Hubáček, Krajčík a bohužel i Necid, naopak dobře Jarolím a Dušan... Co by za takovýho hráče Sparta dala a nejen Sparta

Reagovat
Staenly10

Dobrý hodnocení ,jen Jarolímovi bych dal 6,snažil,jo to jo,všechno co jsi tam vypsal,ale chvílema mi přišel strašně nervozní až zbrklý... JInak duležitý vydřený body

Reagovat
smazaný uživatel

Krajcik by mel zaparacovat na centrech?vzdyt je ma nejlepsi ve Slavii.

a s tim Jarolimem si taky prestrelil asi si nevidel kolik zkazil prihravek a kolik jich dal spoluhracum do speku,o tech jeho pokusech o strelu ani nemluvim..Belaidovi se sice zapas nepovedl,ale kdyz se nemotal u lajny kde nema co delat a sel si do stredu hriste pro mic a mel si to s kym narazit tak bylo hned rusno pred souperovou brankou.

Reagovat
fantomas

O to smutnější je, že je má nejlepší ze Slavie. Dnes jich zkazil nepočítaně, i když pravda, po zemi to bylo ještě horší na kratší vzdálenost. Holt jednooký mezi slepými králem. A Jarolim kazil, když se nedařilo celému týmu, v první půli jednoznačně motor zálohy.

Reagovat
$dolar$

Svento opravdu nehral dobre, centry na nic, po zemi taky nepresne, klicky naivni, ikdyz na druhou stranu hodne obehal a snazil se, takze 5- .

Reagovat
fantomas

Jeho "naivní" kličky mu vždy vyšly, to je zvláštní.

Reagovat
$dolar$

Jo ? Jak stal na vapne a misto strely to posunul doleva kde uz davno stal obrance? Nebo jak kopnul balon a bezel a bezel a bezel, az byl v autu?

Reagovat
fantomas

Tak v prvém případě sice měl střílet, podruhé se ale měl pískat aut pro nás.

Reagovat
Staenly10

No nevim nevim s těma kličkama,ale jinak nebyl špatný. Jen mi příde že se po tom zranění ješzě nedostal do formy,ve které byl před tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Sventa bych vubec neresil to je spicka s Belaidem a Tavaresem

Reagovat
Staenly10

Škoda že Belaid dnes nehrál moc dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no zda se mi ze tu jeho pozici mu vyzira Jarolim,ktery na to nema a Belaid tam pak krouzi vsude mozne po hristi jen ne tam kde by mel byt...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Belaid trpí současným herním systémem. Pokud hraje uprostřed a bez M. Jarolíma, je to úplně jiný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

je to takova hra bez praveho zaloznika,ktereho nikdo nechce hrat a hrajeho vlastne Krajcik.Idealni zaloha by byla s Ivanou na pravo, sventak vlevo, Belaid a Tavares ve stredu hriste.

Reagovat
$dolar$

Jarolim hraje v soucasne dobe daleko lepe nez Belaid, takze kdyz uz tak Marek misto Tijanyho.

Reagovat
Staenly10

To teda apsolutně ne

Reagovat
$dolar$

Apsolutne

Reagovat
fantomas

Já bych teda taky radši Jarolíma místo Belaida.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak ve snu,ty sance co mu Jarolim vyzira ty jeho pokusy o strely by Belaid nekompromisne trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pust zaznam branek co dal Belaid,byly to goly z voleje levou pravou je mu to jedno nepotrebuje 20 strel na jednu branku jako Jarolim.

Reagovat
$dolar$

Jenze zaloznik tam neni od toho aby daval goly.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tak mi rekni vcem je lepsi Jarolim nez Belaid?

Reagovat
$dolar$

V prihravani, v momentalni forme, v soubojich jeden na jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

v prihravani hochu ten je snad nejhorsi ve Slavii,kazda druha je spatna nebo spek,a v souboji jeden na jednoho musis brat v uvahu Belaidovu rychlost a techniku a s tou se Jarolim nemuze merit

Reagovat
$dolar$

Ja si to nemyslim, a nechci to resit Slavia mi je sumak

Reagovat
Staenly10

To je fakt,na středu dnes moc vidět nebyl,ale doufám že si to vyjasní. Sice Belaida neznám,ale myslim si že on sám to neřekne,ale doufám že je jiný než si já myslím

Reagovat
smazaný uživatel

svento hraje dobre akorat mu casto nevychazi finalni prihravka nebo ten centr,to je potom vysledny efekt nula nula nic

Reagovat
Staenly10

/resně tak,objde několik hráču,uteče po lajně,ale pak přijde většinou zkažená finální přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, to už je jeho dlouhodobý problém.

Reagovat
Staenly10

Po zranění ano,jinak před tim to bylo něco jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

S finální fází měl problémy vždy.

Reagovat
Staenly10

Ale pořád z toho dávala Slavia hodně golu

Reagovat
Staenly10

Ale v 2. poločase byl kolem té 60-75 ,inuty hrozně nervozní a zkazil nespočet přihrávek. A když se do nějaké šance dostane,tak trefí golmana jko proti Aston Ville...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je jedním z nejlepších útočníků ligy, v šestnáctce soupeře podle mě vůbec nejlepší. Nemyslím si, že by se nějak přeceňoval. Přeci jenom v 19letech mít na kontě za podzim devět branek je skutečně vynikající bilance a to, že má teď slabší období, neznamená, že by na reprezentaci neměl. Protože o na ni má a jsem rád, že tam je on a ne Bednář.

Reagovat
Tsigi

bezmezný souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když Rada řekne na tiskovce, že se rozhodoval mezi Necidem a Slepičkou, tak není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

rikal jsem nekdy ze nikdo nebude chodit??ja jsem tvrdil ze rozhodne nebude vyprodano jak se slavisti kasali ze bude az takovej zajem o listky, zatim vam vice mene chodi 11 000 lidi coz na cesky pomery je vynikajici cislo, ale na otevreni noveho stadionu je to pomerne malo a zvlast vzhledem k tomu v jakym laufu slavisti jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tvrdil něco o +- stejných návštěvách jako na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

no to sice ano jenze je jasne ze kdyz se ted slavii dari tak chodi dost lidi, ale az prijde poradna krize a ta proste nekdy prijde tak to bude +- stejny, protoze kdyz hrala slavie ve strym edenu tak lidi chodilo malo a ta situace zase nekdy prijde, ale uz aby to bylo co nejdriv

Reagovat
fantomas

Zaprvý je kravina, že někdy přijde krize na sto procent. A za druhý za daných podmínek a okolností je 11 000 výtečné číslo i s ohledem na nový stadion a formu Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec na hrad!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
božský John

to bychom dopadli..nebyl by premiér ale libero více libero a libera všech možnejch rezortů...

Reagovat
$dolar$

Mne by se libil jako Libero pro mistni rozvoj

Reagovat
božský John

vem si třeba,že by jeli naši představitelé do Bruselu ve fotbalovejch dresech a jemnovali by je: Libero české vlády Mirek Topolánek...

Reagovat
$dolar$

Libero kapitan - Vaclav Klaus

Reagovat
božský John

s páskou jinak to se Ti povedlo

Reagovat
$dolar$

Dik

Reagovat
Shevchenko

300 pro Baník!

Reagovat
Shevchenko

Doporučuji najít dvoustovku.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

kdyby ty ses furt neopakoval...

Reagovat
Shevchenko

Komu jinému bych to v naší kapr lize měl věnovat?

Reagovat
božský John

200. pro výhru JBC nad Spartou

Reagovat
Shevchenko

Nic moc.

Reagovat
božský John

To si povíme po výhře Baumitu na Bazalech

Reagovat
Shevchenko

Však já ti to připomenu.

Reagovat
božský John

teda 300.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm Sparta...nerikam nic...

Reagovat
$dolar$

Tak jeste nepis

Reagovat
$dolar$

Promin jen mi to tak napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, on to určitě ještě nějak rozvine...

Reagovat
smazaný uživatel

sparta momentalne v krizi....nevim nevim kdo ji z ni vytahne...na chovance to nevydim...

Reagovat
smazaný uživatel

a v dalsim kole sigma pred spartu to uz tady dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Chovance pry: nekteri hraci budou ze sparty muset dejit:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo...olomouc pred spartou bych taky rad videl...treba at to je cely zapas holomajzna a v 90. melinho z penalty....

Reagovat
$dolar$

Hele naucim te reagovat

Kdyz si prectes nejaky prispevek a chces nejak odpovedet, tak staci kdyz stisknes tlacitko

[reagovat] a potom uz pises normalne

Nemas zac!

Reagovat
smazaný uživatel

rozený učitel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou hlavní, Máme náskok, takže na herním projevu se dá klidně zapracovat bez jakéhokoliv tlaku.

Reagovat
$dolar$

400. pro dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým neznám

Reagovat
smazaný uživatel

a to si rikas fanousek fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe Toleski....super

Reagovat
Slejdy

Sparta nejvetsi trapaci co mozou byt....nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ti rozhodčí už nejsou co bývali...

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš, že jim pískne břevno jako gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Viditelně jeden vyloučenej stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasna situace ve Sparte je fakt hrozna. Vedeni,trener i vetsina hracu na Spartu proste nema.

Za prve by to chtelo,aby Kretinsky odstoupil,coz se nestane. Tim padem muzeme zapomenout na navrat Franty Straky,ktery byl pro Spartu nejlepsim trenerem a myslim,ze jeho comebackem by jsme se vyhrabali z tech sracek. Chyba uz byla i dalsim vyhazovem Lavicky,ktery je podle me nejlepsi trener v zemi. A nejak takhle (realne) bych si predstavoval kadr na podzim nebo na pristi sezonu:

Trener: Straka

Brankari: Blazek,Kozacik,Grigar

Obranci: Repka,Kladrubsky,Krob,Kudela,Klein,Simunek

Zaloznici: Husek,Vacek,Berger,Rajnoch,levy zaloznik??,pravy zaloznik??

Utocnici: Slepicka,Svancara,Jeslinek,Lafata,Bonny

Reagovat
smazaný uživatel

chyby ti tam Vasek Kadlec ale jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem ho tam napsat,ale vzhledem k te velke konkurenci co tam ma,by se neprosadil,a tak by bylo lepsi ho dat nekam na hostovani,treba do Kladna nebo Budejovic.

Reagovat
Shevchenko

Švancara. No to určitě.

Reagovat
cubinho

Proč by tam Rajnoch chodil???

Reagovat
fantomas

Rajnoch nepude za horšim, kamaráde. Spíš se spokojte s hráči, jako je Švancara. Ti tam zapadnou tak akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch asi ne no,ten bude stat balik,navic myslim,ze ten pujde rovnou do zahranici.

Jinak zajimalo by me,jestli ma bliz k ACS nebo SKS.

A Svancika bych bral vsemi deseti,otazkou je,jestli by k nam sel.

Reagovat
fantomas

Já bych řekl, že spíš ke Slavii. Ta o něj asi začne mít o to větší zájem, pokud odejde Tavares, což neni nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta si na ty hráče půjčí od Providentu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli se mají na koho obrátit.

Reagovat
Tomanatura

Sparta jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A příšté týden Žižkov - Příbram... jakým výsledkem to asi skončí?

Reagovat
Shevchenko

OT: Nevíte někdo kde se bude hrát finále ČMFS?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se vrací tam, kam dlouhá léta patřilo.

Reagovat
Staenly10

Tak dneska hráli fakt tragicky,ani jedna golová šance proti trápícím se Teplicím...

Reagovat
soukup

bohužel pro tebe tam moc dlouho nevydrží a posune se od příští sezóny zase tam kam patří - do bojů o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka nic moc, ale bylo uplne jasny,ze to rozhodnou nejakym tragickym golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jsem to správně pochopil, ale srovnával se tu Belaid s Jarolímem?? Tak to by měl Belaid žalovat zdejší ,,psáče" že si ho někdo dovolil srovnat s takovým ňoumou jako je Jarolím. Beldaid je lepší ve všech směrech. Taky ne náhodou ma 7 golu, nejlepší záložíník v GL. Je to třída. Nechápu jak ho někdomůže takhle srovnat, a ještě trapně. To je síla. M.Jarolím na Slavii nemá. Nechápu, proč hraje pořád. Nedá pořádnej balon, nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele