Gambrinus liga souhrn - 11. kolo

24.10.2008, 19:01, aktualizováno 27.10.2008, 19:12
Komentáře a souhrny
Ve šlágru kola branka nepadla, Mladá Boleslav remizovala se Slavií, což hraje do karet Spartě. Ostravě patřil závěr utkání ve Zlíně, Baník dal celkem pět branek. Brno znovu ztratilo body, když nechalo České Budějovice v poslední minutě vyrovnat. O pouhý bod zpět tak jsou Teplice. Kladno se díky výhře nad Žižkovem dostalo z poslední příčky, ta nyní patří poraženým.

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 2:1

24.10.2008 17:00

Góly: 18. Michal Ordoš, 61. Michal Ordoš - 79. Bořek Dočkal

Olomouc si na konto připisuje již třetí domácí výhru. V páteční předehrávce si dokázala poradit s rozjetým Libercem, jenž porazila v poměru 2:1. Za Hanáky se hned dvakrát trefil útočník Ordoš, hosté v závěru pouze snížili díky Bořku Dočkalovi.

Po úvodním oťukávání už v 17. minutě udeřila jako první Sigma. Hlavou se po centru z rohového kopu, který sám vybojoval, dokázal na zadní tyči prosadit dlouhán Michal Ordoš a poslal svůj tým do vedení. O deset minut později přišla na řadu další velmi zajímavá příležitost domácích fotbalistů. Hořava se nádherně prokličkoval na levé straně mezi několika protihráči, nahrál Hubníkovi, na jehož centr Pospíšil v pokutovém území jen těsně nedosáhl. Vedení mohl v první půli pojistit ještě po rychlém brejku opět Hubník, z voleje ale pálil vedle.

Po přestávce přibylo šancí a diváci viděli o poznání zajímavější představení. Jako první se mohli už v 52. minutě prosadit po Melinhově centru Hubník i Ordoš, ale ani jeden na míč nedosáhl. Druhý jmenovaný málem skóroval i o minutu později, jenže opět mu při zakončení chyběly centimetry. V 60. minutě se už ale nemýlil a výsledkem byla druhá branka v síti Liberce. Tu vstřelil, jak je jeho dobrým zvykem, opět hlavou.

Zanedlouho pálil z velké dálky Melinho a pouze pohotový zákrok gólmana Hauzra zachránil Slovan od třetí inkasované branky. Šanci na zdramatizování výsledku měl v 74. minutě Filip Dort, jenže narazil na skvěle chytajícího Drobisze. Ten už takové štěstí neměl o čtyři minuty později. Na penaltě zůstat nikým nehlídaný Bořek Dočkal a střelou po zemi snížil. V závěru si Liberec vypracoval tlak, zatímco Olomouc se musela převážně bránit. Jedinou příležitost k vyrovnání spálil nepřesnou hlavičkou Košťál, a tak odjíždí jeho tým z Androva stadiónu s prázdnou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 3:0

25.10.2008 17:00

Góly: 24. Karol Kisel (pen.), 44. Jiří Kladrubský, 56. Kamil Vacek

Sparta se po více jak pěti týdnech konečně dočkala vítězství. Svému soupeři nedala mnoho šancí a uštědřila tak Příbrami její nejvyšší porážku od návratu do ligy.

Prvním šancím u obou týmů chyběla hlavně přesnější zakončení. Nejprve z těžké pozice nedokázal trefit branku Kisel, na druhé straně dorážel Mišunovu střelu vedle Tarczal. Po čtvrthodince zase po Krobově centru nestačil zamířit u zadní tyče další mladíček Kúdela. Ve 23. minutě stáhl po Kuličově centru Plašil v šestnátce Zemana a Sparta tak dostala možnost jít do vedení z penalty. K té se postavil Karol Kisel a díky přesnosti mu v proměnění šance nezabránil ani správný odhad strany brankáře Slavíka.

Příbram mohla brzy vyrovnat, ale Mišunovu střelu zblokoval Kúdela, a o minutu později nenapravil svůj faul Plašil, když prudkou hlavičkou branku minul. V samotném závěru poločasu už však znovu dominovala Sparta. Nebezpečený Kúdelův centr odvrátili hostující obránci pouze na roh. Ten rozehrál Zeman po zemi, na přihrávku si naběhl nehlídaný Kladrubský a křižnou střelou nedal Slavíkovi šanci.

Po jedenácti minutách druhé půle vedla Sparta již o tři góly. Slepička přenechal kolmici Kiselovi a ten přihrávkou našel před prázdnou bránou čekajícího Vacka, který neměl problémy ze dvou metrů skórovat. Aktivitu domácích ještě rozvířil střídající Berger, nejprve jeho nebezpečný centr do vápna odvracel Müller, poté zase vysunul Slepičku, který ovšem sám před Slavíkem neuspěl. V závěru zápasu už bylo rozhodnuto, a tak mohl trenér Chovanec vyslat poprvé na ligový trávník šestnáctiletou naději českého fotbalu Václava Kadlece. Ten si tak mohl po konečném hvizdu rozhodčího užívat přímo na hřišti tříbrankovou výhru, kterou na Letné vybojovali domácí hráči naposledy v dubnu.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Viktoria Žižkov 1:0

26.10.2008 14:30

Góly: 77. Lukáš Zoubele

Žižkov zaslouženě i pošesté prohrává na cizím hřišti. Kladno podalo vcelku zdrařilý výkon a klidně mohlo gólový rozdíl navýšit. Pražané tedy po jedenáctém kole budou uzavírat tabulku první ligy.

Do vedení se mohli dostat domácí, ale Bartalský Šilhanovu hlavičku z blízka kryl. Kladenští měli problémy především se svými přihrávkami, Žižkov ovšem své protiútoky nedokázal zužitkovat. Další šance se tak odehrála až šest minut před koncem první půle a opět Šilhanovu hlavičku z pár metrů dokázal hostující brankář chytit. V samotném závěru si na opačných stranách vedli obdobně špatně Zoubele a Pilař, když své střely namířili vždy pouze do bránícího hráče.

I ve druhém poločase se ke gólové střele dostali dříve domácí. Hajníkova střela z přímého kopu však branku o decimetry minula. V 68. minutě se k přízemní střele dopracoval Szabo, ale pouze rozezněl tyč Bartalského branky. O deset minut později už však žižkovský brankář musel lovit míč ze sítě. Szabův centr sklepl Šilhan pro Zoubeleho, který Bartalského prostřelil.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Teplice 0:2

26.10.2008 15:00

Góly: 71. Jakub Mareš, 90. Aidin Mahmutovič

Severočeské derby přineslo protržení nechvalné série Teplic na půdě jejich rivala. Početní převahu dokázali hráči zužitkovat ve dvougólové vítězství.

První gólovou šanci zmařil už ve třetí minutě domácí Lafata, který se dostal ke střele z deseti metrů po dobré přihrávce Žofčáka. Na druhé straně nemířil mezi tři tyče Jun v dobré hlavičkové pozici. Ve 12. minutě už toho Jun udělal pro svůj tým více. Využil Doležalovy kolmice k sólu, ve kterém ho proti pravidlům zastavil Homola a rozhodčí ho bez rozmýšlení poslal ze hřiště. Z následného přímého kopu zahrozil Klein, Špit však jeho střelu kryl. Do další šance poslal nechtěně nepovedenou střelou Sabou Vachouška, ten však přestřelil. Minutu před koncem byl blízko gólu opět Jun, ale Špit dobře vyběhl a donutil teplického útočníka trefit jen boční síť.

Ve druhém poločase museli diváci na šanci čekat až do 63. minuty. To musel proti Hlouškově rázné střele vytáhnout dobrý zákrok Belic. Hned v další minutě se na druhé straně blýskl Špit, když jen tak tak vytěsnil Doležalovu střelu. Jen dvě minuty pobytu na hřišti stačily Mahmutovičovi na gólovou přihrávku, kterou uvolnil Mareše ve vápně. Ten pak z deseti metrů domácího brankáře pokořil. Exkluzivní kousek se málem vydařil Valentovi, který takřka hned po vystřídání zaměstnal střelou z vápna Belice, který však jeho pokus kryl. O vítězství tak v 90. minutě rozhodl Mahmutovič, když vyhrál běžecký souboj a následně kličkou obelstil i brankáře.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Dynamo České Budějovice 1:1

26.10.2008 15:00

Góly: 12. Jan Trousil - 90. Michal Žižka

Nemohoucnost Brna ve druhém poločase rozhodla o překvapivé remíze a trenér Tobiáš tak nadále pokračuje v dobrých výsledcích.

První roh, první šance, první gól. Ve 12. minutě rozehrával Polách standardku, kterou před Kučerou tečoval jeden z bránících hráčů a Trousil bez problémů hlavičkoval volný do prázdné branky. Navýšit vedení mohl po půlhodině hry nevýrazný Heinz, z pětadvaceti metrů rozezvučel břevno. O dvě minuty později si další překvapivou gólovou střelu připsal z přímého kopu Polách, na jehož centr nedosáhl Živný, čímž dokonale zmátl Kučeru, který by tak na případnou přesnější trefu domácího záložníka nedokázal zareagovat.

Druhý poločas byl bohužel pro diváky spíš o bojovnosti a šancí se jim dostávalo poskrovnu. Až devatenáct minut před koncem poprvé zachybovala domácí obrana, ale Stráský zapomněl při hlavičce mířit a trefil pouze Lejsala. Ledovou sprchu tak znamenala pro domácí fanoušky poslední minuta. Žižka totiž svým volejem nedal brněnskému brankáři šanci a překvapivě vyrovnal.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Viktoria Plzeň 0:2

26.10.2008 17:00

Góly: 41. Pavel Horváth, 77. Jiří Mlika

V jedenáctém kole nejvyšší české soutěže Bohemians přivítali Plzeň. Hosté dokázali vyhrát po gólech Horvátha a Mliky a posunuli se v tabulce na desátou příčku se ziskem dvanácti bodů. Bohemians jsou dvanáctí a mají o dva body méně.

Zápas probíhal v překvapivě vysokém tempu, i když moc šancí k vidění nebylo. Tu první měli v 18. minutě hosté, když dorážel odražený míč Kolář. Naštěstí pro domácí ale mířil nepřesně. Klíčový bod utkání se odehrál ve 32. minutě. To domácí Michal Demeter obdržel červenou kartu za likvidační zákrok na Daniela Koláře. Domácí tak dohrávali zápas o desíti a hned o tři minuty později se zrodila veliká šance pro Plzeň. Z hranice velkého vápna vystřelil tvrdě Trapp a následnou dorážku poslal Kolář ve vyložené příležitosti pouze do domácí obrany.

Ve 41. minutě se už Plzeň radovala. Z přímého volného kopu se trefil Pavel Horváth a poslal tak hosty do vedení 0:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. Ve druhé půli měli první šanci domácí. V 58. minutě tvrdě vypálil z dvaceti metrů Kincl. Gólman Ticháček jeho střelu skvěle zlikvidoval. O tři minuty později se mohli hosté znovu radovat. Rezek z deseti metrů jen těsně minul Belaňovu bránu. Ten se za míčem pouze ohlédl.

Hosté si pojistili své vítězství v 77. minutě. Jiří Mlika vystihl zpětnou přihrávku na Belaně, udělal mu kličku a do prázdné brány pohodlně zvýšil na 0:2. Domácí se v zápase na nic významnějšího nezmohli, a tak si Plzeň zaslouženě odváží z Prahy tři body.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Baník Ostrava 2:5

26.10.2008 20:00

Góly: 4. Martin Vyskočil (pen.), 43. Martin Bača - 40. René Bolf, 79. Rudolf Otepka (pen.), 83. Václav Svěrkoš, 90. David Střihavka, 90. David Střihavka

Na stadionu Letná ve Zlíně se odehrálo další utkání jedenáctého kola Gambrinus ligy. Domácí Zlín přivítal na svém stadionu hosty z Ostravy. Utkání vyhráli hosté v poměru 2:5 a podruhé za sebou tak svému soupeři nadělili pět gólů. V minulém kole se Baník pětkrát trefil do sítě Bohemians.

Skóre se měnilo už po čtyřech minutách hry. V pokutovém území byl faulován domácí Vyskočil a sám postižený proměnil nařízený pokutový kop – 1:0. O tři minuty později mohl Zlín vést o dva góly. Žůrek běžel sám na bránu, ale gólmana Vaška neoklamal. V 18. minutě o sobě poprvé dali vědět hosté. Mičola pálil na hranici velkého vápna a jeho střela jen těsně minula pravou tyč.

Zápas se hrál ve vysokém tempu a k vidění bylo mnoho příležitostí. Mezi 25. a 35. minutou měli své šance domácí Žůrek a hostující Mičola s Ličkou. Všechny ale skončily neúspěšně. Pět minut před koncem poločasu se skóre měnilo podruhé. Po rohovém kopu Otepky hlavičkoval přesně René Bolf a Baník tak vyrovnal na 1:1. Ještě před odchodem do šaten se ale vedení vrátilo na stranu domácích. Martin Bača prostřelil Vaška z úhlu po krásné přihrávce od Zúbka – 2:1.

Do druhé půle naskočil Zlín znovu aktivněji. Aktivní Žůrek dostal přihrávku od Vyskočila a znovu se řítil sám na hostující bránu. Gólmana Vaška ale ani na podruhé nepřelstil. V 60. minutě převzal otěže Baník. Nejdříve měl Kořínek problémy s Tchuřovou ranou. Poté fanoušci baníku vhodili na hřiště dělobuchy a utkání se na pět minut přerušilo.

Baník zachraňoval utkání v poslední desetiminutovce. Vyrovnávací gól přišel v 79. minutě. Za faul na Střihavku odpískal sudí penaltu pro hosty. Tu s přehledem proměnil Otepka a vyrovnal na 2:2. O čtyři minuty později šel Baník do vedení. Z hranice velkého vápna se k tyči trefil Svěrkoš. Další rána přišla pro domácí už v 90. minutě. Přihrávku od Svěrkoše skvěle zužitkoval Střihavka a zvýšil na 2:4. Už v nastaveném čase pak znovu Střihavka dokonal popravu Zlína a zvýšil na konečných a po vyrovnaném průběhu velmi krutých 2:5.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:0

27.10.2008 17:15

Góly: -

Souboj prvního s druhým nabídl divákům lehce nadprůměrnou podívanou. Po odehrání devadesáti minut byli spokojeni oba účastnící, jelikož si rozdělili po bodu za bezbrankovou remízu.

Mladá Boleslav letos ještě na domácím trávníku neprohrála a toužila tuto sérii protáhnout i v tomto přetěžkém zápase, který začal z obou stran poměrně opatrně. Ve 4. minutě ovšem chybělo ke vstřelení branky Necidovi skutečně málo, na poslední chvíli před ním však odvrátil míč brankář Miroslav Miller.

Vyprodaný stadión v úvodních minutách neviděl nijak zajímavý fotbal. Až v 13.minutě se odhodlal ke střele z dálky domácí Mendy a pěkně protáhl Vaniaka, jenž ale jeho střelu kryl. Millera se naopak snažil překvapit Jarolím, ale nevedl si moc dobře. Z hranice pokutového území pálil vysoko nad.

Hodně štěstí měla Slavia v 18. minutě, kdy se po centru Mendyho dostal k hlavičce Michal Papadopulos a k úspěšnému zakončení mu scházelo pár centimetrů. Už zanedlouho to zkoušel bezúspěšně také Tomáš Poláček. Naopak uběhla další minuta a hodně horko bylo před domácí bránou. Po Jarolímově přihrávce se zbavil obránců Šmicer a vypálil, jenže nemířil přesně.

V 27. minutě ukázal své kvality opět Tomáš Necid, jenž se zbavil několika protihráčů a nakonec si udělal prostor také ke střele, ovšem jeho střela olízla pouze břevno brány. Krátce na to z velkého úhlu pálil levonohý Černý, ale vybojoval pouze roh. Největší šanci měl těsně před přestávkou Michal Papadopulos, jenž využil chyby kapitána Brabce a dostal se až k zakončení, avšak gólman Vaniak jej vychytal.

Ve druhé půli hrála o něco lépe Mladá Boleslav, která byla aktivnější a ke vstřelení gólu byla blíže. Jednu z dobrých příležitostí měl už v 52. minutě záložník Tomáš Poláček, který byl na konci pohledné akce, ale i přesto, že měl dostatek času k zakončení, míč poslal nad. O pět minut později neproměnil ještě větší šanci záložník Sylvestre. Ten se do míče opřel z poměrně velké vzdálenosti a gólman Vaniak musel vytáhnout na jeho tečovanou střelu pohotový zákrok.

Domácí fotbalisté to zkoušeli ze všech možných pozic, nic ale k úspěchu nevedlo. Podobně si vedl také na hostující straně Vladimír Šmicer. Druhá půlka byla oproti té první o poznání méně zajímavější. Až v 76. minutě byla k vidění další zajímavá příležitost. Miller vyrazil po jedné střele míč jenom před sebe a Václav Kalina měl co dělat, aby míč odvrátil před dobíhajícími protihráči. Poslední zajímavou možnost měla Slavia. Po centru Belaida ovšem scházela přesnost Tomáši Necidovi. Oba účastníci si tak rozdělili po bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1182128:626
2.FK Mladá Boleslav1173117:924
3.Sparta Praha1163217:1021
4.Baník Ostrava1162322:1320
5.Slovan Liberec1162316:1220
6.1. FC Brno1144312:1116
7.Sigma Olomouc1144313:1416
8.FK Teplice1143412:915
9.FK Jablonec1143411:1315
10.Viktoria Plzeň1126314:1612
11.1. FK Příbram1132612:1511
12.Bohemians Praha1131715:2310
13.České Budějovice111737:1610
14.SK Kladno112367:179
15.Tescoma Zlín112277:188
16.Viktoria Žižkov1121811:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (305)

Přidat komentář
GEGE

Ten Liberec je venku fakt tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne tak! vyhra v probrami a ubranena remiza v ostrave je na aspiranta na titul malo !!

Reagovat
fantomas

Paráda první pronásledovatel ztratil. Ted ještě porazit Bolku a upocená domácí výhra Sparty nás nemusí trápit.

Reagovat
Oxbow

krasne recene

Reagovat
smazaný uživatel

ja si preju bud remizu nebo vyhru bolky !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já favorizuju Boleslav. Tipuju výsledek 3:2

Reagovat
fantomas

Tři góly rozhodně nedostanem. Já to tipuju spíš naopak. Ale uplně přesně: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka podle mě neprohraje. Doma nee.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra nad kladnem nic neznamena !!!

Reagovat
Tomanatura

Ani nad Spartou?

Reagovat
Shevchenko

Pokud budou hrát tak, jak dosud, tak Slavia jasně vyhraje.

Reagovat
fantomas

Tomu se mohu jenom smát.

Reagovat
smazaný uživatel

uvivime kdo se bude smat naposled!!!

Reagovat
fantomas

O to tu ted ale přece nejde. Já se směju tomu, jak si naivně myslíš, že my tu měříme formu Slavie jen podle výhry nad Kladnem. Ano, to byla jen taková třešnička na dortu, která vše stvrdila.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime...

Reagovat
fantomas

To ted ale neni nic o vidění, rozumíš tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem ze uvidime jesli slavia potvrdi tu formu proti bolce !!!

Reagovat
fantomas

Tak nepochybně v ní ted je a na tom nezmění nic, maximálně jen trochu ji pošramotí, ani případná těsná prohra s druhým týmem tabulky. To doufám chápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo ale k cemu ti bude forma kdyz te nekdo porazi? kazdopadne doufam ze vam bolka vytre zrak utopiste!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak promin, ale proč utopisté? Utopisté jste byli spíš vy, když ste před sezonou pomýšleli na boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych te upozornit ze vzdycky se pocka az se odehraje vsech 30 kol a az potom se pozna kdo byl nejlepsi !!!

Reagovat
Tomanatura

Baníček nejlepší u nás!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky smysluplny prispevek z tve strany

Reagovat
Tomanatura

Ale v celku doplňující tvůk předešlý.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. uz na to kaslu protoze to zase zaslo tak kam nema. kazdopadne 30.kvetna 2009 uvidime !!

Reagovat
Tomanatura

Jestli se tu vůbec ukážeš...

Reagovat
smazaný uživatel

njn. to budu slavit tak to asi nebudu met moc casu !!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jo jeste posledni vec: o tem barosovi - me stacilo kdyz sem ho videl v tych 2 repre zapasech takze mu moze byt naka tabulka strelcu k nicemu !

Reagovat
Tomanatura

Na co hrát v ubohé repre, kde se nedaří nikomu, když může hrát v lepším týmu s lepšíma hráčama, kde se hráčům chce? Za této situace bych se já zřejmě na srazech reprezentace jen snažil relaxovat, jelikož v klubu by na mě čekala pěkná dřina

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je teda pekne ubohe !!! tak at teda nezabira misto nekemu kemu se chce hrat

Reagovat
Tomanatura

A kdo tam chce hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

bednar atd.

Reagovat
Tomanatura

Ať si to užije, ale bude jediný...

Reagovat
fantomas

To bude záchrana v posledním kole pro vás až takovým zadostiučiněním?

Reagovat
smazaný uživatel

vidis ty se chovas uplne stejne: kdyz sme se bavili o forme slavie tak tady psals ze slavia ma prece formu a ze to musim uznat, a ty tady ted pises neco o zachrane baniku i presto ze musis vedet ze banik se asi zachranovat nebude!!!

Reagovat
fantomas

Jenže já to na rozdíl od tebe nemyslel smrtelně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja taky ne!!

Reagovat
fantomas

Nonono.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak ten fotbal zase nezeru

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

no nic tak si uzivejte vytisknete si tabulku, nalepte si ju nad postel a porad se na nu divejte, protoze za par kol bude na cele nekdo jiny !!!

Reagovat
fantomas

To si přesně vypočítal, za kolik kol až může být Baník první? Snílku...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to nebyl banik tak klidne nekdo jiny krome sparty a slavie!!

Reagovat
Tomanatura

Já jsem se spíš smál tvému smyslu v nenapsání tří souvislých příspěvků po sobě. Ale s tou tabulkou je to dobrý nápad, ještě k tomu si tam dám tabulku střelců v Turecké lize

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud se dají dohromady Miller, Poláček a Sylvestre, tak je to možný

Reagovat
One-Real

Těsně vedle.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma zcela zaslouženě. Ordoš se snad chytil. Jinak aspirant do All-Stars

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Ordos po dlouhy dobe ukazal, ze do ligy patri...jinak Liberec je venku fakt polovicni...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Liberec dostál mých slov, že venku není tak silný...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta... 3 body

výkon prvních 20 minut hrůza, pak se na to i občas dalo koukat

Kisel , fakt tragéd, nedal snad jedinou přesnou přihrávku

Krop a Kudela na základ to proti silnějším není

Voříšek co to tam vyráběl jak dostal kartu, to fakt nechápu - bezmozek. Ten by na stoperu hrát neměl, na kraji mu to jde mnohem lépe.

Hušek - na stoperu bych ho zkoušel častěji s Řepkou by mohl vytvořit dobou dvojci

Slepička - opět toho hodně oběhal, ale ta koncovka . Útok bych viděl tak, že Slepička by hrál podhrot, na hrotu by byl Holenda či Došek a Kulič by hrál v záloze.

No a na konec je dobře, že se vrátil Berger, celkem dokázal rozdávat přihrávky, asi jako jediný přesně a hlavně snad pošle tragéda Kisela na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To by to vypadalo, ta tvoje sestava, ty "Krope"!

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně lépe jak teď

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl Kisel na lavičce, tak tam sparťani budou hrát piškvorky...ten jedinej tomu svou inteligencí dává řád, i když se mu teď moc nedařilo..Kisel prostě musí hrát, jinak to bude banda negramotů...ten to vyvažuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani omylem. To i snad kopyto Had umí dát lepší příhrávku a to už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

tak konecne prisel takovyhle vysledek,doufam jen ze nas to konecne nakopne - zvlast kdyz pristi zapas hrajeme na Bazalech,snad si kluci zacnou zase verit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kralovec nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho uz zaujima liga ktorej vysledky sa dohaduju na pumpe

Reagovat
Tomanatura

Slovan Bratislava?

Reagovat
smazaný uživatel

to by nám slováci mohli říct nejlépe

Reagovat
smazaný uživatel

já se jen modlím, aby Berger i nadále zůstal jen žolíkem, aby nevydržel víc jak půlhodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď na Ostravu! Kdo jede?

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete na prdel !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsme u vás nedostali tuším od roku 2003.

Reagovat
smazaný uživatel

a co 10.5.2008 ??? asi mas kratku pamet !

Reagovat
smazaný uživatel

aha spatne sem si to prectl. ale stejne dostanete !

Reagovat
Shevchenko

Je celkem zajímavý týden. My v dorostu jsme na domácím hřišti prohráli asi po 3 letech, Chelsea prohrála doma téměř po 5 letech. Aby ses večer nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem Zlíňák. Myslel jsem příští týden, že jedu se Spartou na Bazaly, tak že tam jsme už 5 let neprohráli. Jinak máš pravdu, dneska je úplně příšerný den a ta prohra Chelsea mě strašně štve, kor proti LFC.

Reagovat
soukup

Uličný ven

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov , Griga pro ně nebyl dost dobrý tak mají to co chtěli

Reagovat
Oxbow

bohuzel doufam ze se zachrani by me jeblo zase chodit na druhou ligu

Reagovat
honziss

Baník zatím nic moc.. Zlín ty naše ostravské kluky docela drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pomohla jim penalta, ktera nemela byt, navic neuveritelna smula Vaska

Reagovat
Tomanatura

Baníček nejlepší u nás

Reagovat
božský John

u vás doma možná

Reagovat
Tomanatura

Jako fanoušek Slavie to říct nemůžu?

Reagovat
božský John

Ironie,příteli můj

Reagovat
smazaný uživatel

nj slavia by to uz zabalila a zacala by zase brecet ze jim ublizil rozhodci !!!

Reagovat
Tomanatura

Jojo, po červené kartě by to asi zabalil každý

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim po cervene ale po te vymyslene penalte !!! doufam zes mel aspon chvilu radost kdyz tady napsals ten trapny prispevek ve 20:32 !!! MB do toho!

Reagovat
Shevchenko

To se ti to v tu dobu smálo, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak meli by sme mu to nechat, bo zitra mu do smichu moc nebude !!

Reagovat
Shevchenko

S takovýma penaltama jděte do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo proti Bohemce, teď Zlín. Co nás ještě čeká?

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ta se už soudě podle jejich posledního zápasů, "rozjíždí".

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tuším, že jsi bědoval nad zvlástními penaltami, a to k vám jede za týden Sparta ke všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, viz poslední kolo proti Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš na mysli, penaltu?? Tu jsem neviděl z čeho byla, jen provedení Kisela.

Reagovat
smazaný uživatel

To penalta byla, vždyť tam měl Plašil vysokou nohu na Zemana.

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strihy ukazal ze do baniku patri sverky jsem myslel ze zustane na 4 golech jako minuli rok A obrana no hruza jako vzdy 6 golu za 2 zapasy

Reagovat
Shevchenko

BANÍČEK NEJLEŠPÍ U NÁS!!

Vašek Svěrkoš Střihavka Otepka Neuwirth Vyskočil Žůrek rozhodčí fanoušci za dýmovice ale jinak

BANÍK PI*O!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses rozjel, ale viceméně mas pravdu skoda te nestastne penalty, kdyby ji Vasek chyt mohl byt hrdina

Reagovat
Shevchenko

Jinak naše skóre po devíti kolech: 12:7 a naše skóre po posledních dvou zápasech: 10:6.

Reagovat
Shevchenko

A příští týden jdeme přes Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta klekne doufam ze ji banicek pekne strouhne ty jeji malinky kridylka co ji narostla po pribrami

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhuji dvojnásobně zvýšit plat Renému Bolfovi, protože celou sezónu hraje na stoperu za dva hráče. Osobně ho ale lituji, protože mít za parťáka Neuwirtha, z toho bych se dříve nebo později zbláznil. Špatné pokrývání hráčů, nepřesná rozehrávka, to je letos Neuwirth.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth je opravdu neskutečné kopyto, přitom minulou sezónu se mi po návratu ze zranění líbil. Nevím, co se s ním stalo. Především jeho rozehrávka je k smíchu, to se nevidí ani v okresním přeboru...

Reagovat
smazaný uživatel

V zimní přestávce by chtělo vyzkoušet s Bolfem buď Pavlíka nebo Brunclíka, ať vidíme, jaké máme alternativy - ale o mnoho to lepší asi nebude. Nezbývá než doufat, že se Neuwirth zase probere.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je celkově slabinou, s výjimkou Bolfa, který předvádí svůj standard, se mi nelíbí nikdo. Řezník je sice rychlý, ale vůbec toho nevyužívá, nevidím od něj žádné nebezpečné průniky, centry, techničti vybavení hráči si s ním navíc mnohdy dělají dobrý den. Tchuř je zase naopak pomalý, utápí se v kličkách na místě, má o sekundu zpomalené reakce a jeho střely z čtyřiceti metrů, to je taky síla! Snad to částečně napraví Tomašák, i když v Příbrami to taky není žádná sláva....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě napadlo přesunutí Galáska na stopera a Marka zpátky na DM, který je famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu už bych raději nechal v tomto složení, přeci jen - trvalo jim skoro dva měsíce než se pořádně sehráli, a teprve teď se nám to začíná vracet. Jinak ve všem se dá souhlasit. Jen místo Tchuře jsem do budoucna počítal spíše s Križanem, ten ale v přípravě úplně vyhořel a teď je zraněný, takže nevím, co od něj očekávat v zimě. Uvidíme, snad to třetí místo vybojujeme i s tímto kádrem.

Reagovat
smazaný uživatel

hm,neuwirth hraje dobře.kolik jeho zápasů jste viděli???

Reagovat
smazaný uživatel

Na živo sleduji všechny domácí zápasy Baníku + U21 a někdy se poštěstí i U19. Venku díky fotbalzive.cz už vidím také všechny zápasy a oproti loňské sezóně je Neuwirth nesrovnatelně horší. O tom se vůbec nedá diskutovat.

Reagovat
honziss

Tak tak. A to o něm Petera tvrdí, že z něj roste budoucí nejlepší stoper ligy.

Reagovat
Tomanatura

100. pro Slavii

Reagovat
plechi

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

krome vysledku me udelalo radost aj to, ze se na hriste vratil franta rajtoral ! doufam ze se vrati zpet do formy v jake byl !

Reagovat
smazaný uživatel

Presne unavovy syndrom je svinarna a nejeden sportovec kvuli nemu ukoncil karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, ale proti devíti se to otáčí vcelku dobře, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Baníku si strašně kazí reputaci těma pár hovadama co mají mezi sebou. Včera to bylo pomalu na kontumaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček nejlepší u nás včera jsem byl a Zlíneček trochu trapas když řvali pískej konec Banik Piczo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale pokud tam děláte takovej bordel a domácí vedou a hrají o deseti, tak se nediv, že řvou: "Pískej konec". Úplně mě dostalo, když se všechno jakoby uklidnilo a ti idiotští bezmozci to na tu plochu začali házet zase. To je fakt k nepochopení. Skoro bych jim přál, aby se ta dýmovnice odrazila od sítě přímo mezi ně, ať se taky nadýchají ...

PS: Neví někdo, co se stalo tomu hasičovi? Vypadal vcelku na poblití. . Mohl by po těch zvířatech chtít nějaký odškodnění, ať je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle maj bejt dve nase nejlepsi muzstva?? ... ten zapas byl neskutecna nuda a fotbalova marnost ... na nasi ligu se uz fakt ani neda koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hralo se na jistotu, hlavne aby nikdo nedostal gola...podle toho to taky vypadalo. bez golu to nebylo ono, s golama by to urcite byl urcite skvely zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme. Ale fotbal muze bejt kvalitni i bez golu. Od dvou nejlepsich muzstev bych ale cekal aspon nejakej fotbal.. ale byla to stejna holomajzna jako zbytek ligy. Koukatelnej muze bejt i zapas bez golu, kdyz je kvalitni. Ten dnesni kvalitni nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak,jen se proste ukazalo ze staci aby proti slavii hral kvalitni souper a takhle vypada jeji hra no jo,kdyz zase nedali gol v prvnich 5ti minutach tak se nemuzeme divit...hlavne ze si vsichni tady ze me delate srandu,nicmene se moje trvzeni opet potvrdily a to jeste kdyby Papadopulos promenil alespon jednu ze svych dvou 100% sanci slavie nepredvedla vubec nic a az na tu Necidovu strelu z dalky nemela zadnou sanci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se divis?co dneska predvedla slavie?hm??a to podle vsech hraje nejbajecnejsi fotbal...ale stejne tenhle bod je pro ni zisk protoze ma na nas 5 bodu naskok a podle me uz moc bodu do konce podzimu nepostraci sakra

Reagovat
fantomas

Slavie hrála tužku..a ještě k tomu neořezanou. No fujtajksl, blivajz neskutečnej.

Reagovat
Staenly10

NeA ne snad? A nemuze takhle hrat celou sezonu...

Reagovat
Staenly10

.Ty cekas na kazdy zavahani Slavie,ty si sna ty poznamky nekam pises

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se neustale vynasi vsema do nebes tak by podle toho taky mela hrat porad...

Reagovat
smazaný uživatel

A přes to je Slavia první, žádná šance 1 místo Ale ne, chceš tím snad říct, že Sparta není kvalitní soupeř, dyž s ni prohrála?

Reagovat
smazaný uživatel

jenze tam prave rozhodl zase ten prvni gol z prvni sance hned na zacatku zapasu - presne jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to jsem se vubec neptal.

Reagovat
Staenly10

To uz nikoho nezajima,co a v kolikat minute rozhodlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ten první gól nedala Sparta? A ty další góly tam padly jen díky špatnému větru?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby takhle skorovala sparta hned v prvnich minutach,bylo by to cele uplne o necem jinem,nejen derby ale cela tahle nase situace.Zamyslete se - kdy Slavie Spartu na Letny porazila?samozrejme jen v zapasech kdy skorovala v prvni petiminutovce - ono to neco do sebe mit bude

Reagovat
Staenly10

TAle to je jejich chyba ze se neumej koncentzrovat. to je zas vymluva ...Ty nikdy nebudes objektivni

Reagovat
smazaný uživatel

no snazim se byt objektivni snad vzdycky,je jasny ze v derby to byla nase bida,jenze to prave ovlivnil ten brzkej gol,uplne stejne jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Ale to je uplne stejny co pises o kousek vejs,to jsi nemusel ani psat

Reagovat
smazaný uživatel

jenze prave takoveto zapasy vetsinou rozhoduje psychika a je jasny po takovym golu kdo je nahore...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je pak ta železná Sparta, když je pošle do kolen jeden gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč a nech si ty svoje věčné kdyby. On každej bude Spartu na začátku šetřit, jinak nemaj šanci vyhrát, chudinky...

Reagovat
smazaný uživatel

zase nesmyslne zduvodneni,jako by tech golu nedostala vic

Reagovat
Staenly10

Presne tak

Reagovat
fantomas

Panebožeee, jak se to mohlo stát?

Reagovat
Marv

pravda Slavie nepredvedla nic.. cekal sem vic i kdyz sem si trochu rikal ze to media s tou neustalou chvalou Slavie prehaneji..

Reagovat
smazaný uživatel

sem rad,ze uz aspon neradis Spartu mezi kvalitni soupere...

Reagovat
Staenly10

Videl jsi nekdy nejakej jinej zapas Boleslavi a Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

....ja mluvim o dnesnim zapasu.

Ano videl. A co jako? Co, ze doma Slavie porazi zoufaly kladno 5:0? To se porad budem placat po ramenou, jak ty muzstva hrajou uzasne? Kdyz pak proti poradnejsim souperum (nase nejlepsi muzstva mezi sebou, anebo proti podprumernejm evropskejm muzstvum viz Vasluj, Dinamo Zahreb) je to neskutecna bida?

Reagovat
fantomas

Neskutečná bída to nebyla. Já se bavil, hrálo se v tempu, jen druhej poločas už měl poněkud horší uroven. Ten první byl ale strhující. Já nevim, co furt čekáte, že bude hrát první s druhym 5:5, že to otevřou? Blázinec toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl strhujici? cim proboha? pro nezaujatyho divaka to bylo fakt na usnuti ....A co porad do toho nekdo plete goly. Kvalitni fotbal muze bejt koukatelnej a zabavnej i bez golu. Ten dnesni kvalitni nebyl ani nahodou...

Reagovat
fantomas

Tys fakt asi koukal na něco jinýho než všichni ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni ostatni? ... zatim si tu jedinej kdo napsal, ze ten zapas byl strhujici

Reagovat
fantomas

Ježiš...nejsem ale jediný, kdo napsal, že tvá kritika je přehnaná. Tot vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatni se bud odvolavali na jiny zapasy tehle tymu, anebo ze KDYBY padaly goly, tak to bylo jiny...

Reagovat
fantomas

Já mam prostě za to, že první poločas bylo na každé straně minimálně po třech slušných šancích...druhá pule i mě zklamala (!), protože se evidentně obě strany spokojili s bodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co by jsi v GL vlastně chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze omluva je to, ze GL je tragicka? .... na to ze je GL tragicka si prave stezuju To ze ligovej nadprumer je takovahle holomajzna, z toho je mi fakt na bliti. Nase muzstva pak v Evrope zaslouzene konci tak jak konci. A bohuzel uz na to zda se zacina doplacet i nase reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jsi jak malej, naše liga je tragická už dvacet let, jedinej, kdo trochu splňoval evropský parametry, byla Sparta, ta šla s výkonností do háje a částečně ji dohnala Slavie, Baník, možná Bolka a Libe. A to částečně myslím vážně. Souvisí to s prachama a celkovým klimatem v zemi. Jestli myslíš, že najednou z ničeho nic se tady začne hrát fotbal na úrovni PL nebo Serie A, tak jsi neskutečný idealista, tak daleko se asi nedostaneme nikdy, na to nemá tahle země ani ekonomickej výkon, ani počet obyvatel, zkrátka nic. Bude úspěch, když tady bude jeden, dva kluby schopné občas projít do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, ze evropsky parametry splnovala jenom Sparta. V evropskejch poharech valcily dost uspesne i Slavie, Liberec....svyho casu treba Olomouc. V lize bylo spousta kvalitnich hracu a spousta kvalitnich hracu odchazelo do zahranici.

V soucasny dobe v evrope nehraje poradne skoro zadny muzstvo. A co kvalita hracu? Kolik kvalitnich se jich ted ukazuje, kolik jich odchazi do zahranici do kvalitnich muzstev? Zlomek toho co driv.... a vsechno se to odrazi i v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o jednotlivostech, ty se občas vyvinou, ale celkově v globále ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jednotlivci tvori celek...... a o celku hovori ty vykony muzstev v Evrope, reprezentace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ti jednotlivci tvoří celek a právě proto musíš počítat všechny jednotlivce. Občas se vyvine Koller nebo Nedvěd (dneska se vyvíjí Fenin nebo Necid nebo možná někdo úplně jinej, anebo taky možná nikdo), takoví frajeři jako Bican, Plánička, Kvašňák nebo Masopust se vyvinou jednou za sto let. Slávia v Evropě jeden rok zářila a další vypadla hned na začátku. Prostě tvrdit, že teď je GL rapidně horší než před dvěma, pěti, deseti lety je pitomost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bican, Planicka, Kvasnak.... co si z tohohle mam vzit? Nemluvim o nejakejch legendach.

Ano tvrdim, ze nase liga je horsi nez pred nekolika lety. To ze pravidelne nase muzstva bodovaly v evropskejch poharech (a jak jsme meli vysokej koeficient), jaky hraci z nasi ligy odchazeli a z jakejch hracu mela reprezentace brat. To jsou nepopiratelny fakta..... k tomu pridavam svuj subjektivni nazor, ze ta hra je priserna.

Reagovat
fantomas

Mimochodem nikdy jsem neřekl, že byl zápas strhující.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první byl ale strhující (poločas) To jsi napsal.

Reagovat
fantomas

Však poločas ano! Ne celý zápas. Jen první pule, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja nic neříkám. Já se bavím o poločase.

Reagovat
fantomas

No..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, napsal si to jenom o prvnim polocase.... mne opravdu neprisel strhujici ani ten

Reagovat
Marv

Slagr podzimu by mel vypadat asi trochu jinak

Reagovat
fantomas

Já myslim, že derby S mělo slušnou uroven.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
fantomas

Remíza zasloužená. Tempo příkladné. Postavily se proti sobě dvě kvalitní mužstva, jak je patrné z komentářů výše, všichni čekali ofenzivní koncert. Ten přišel jen v první půli, pak už to bylo dosti opatrné a bez šancí. Nicméně fotbalovost tam vidět byla a myslim, že se potvrdilo, že na Boleslav a Slavii v tuhle chvíli nikdo nemá.

Reagovat
Staenly10

To posledni vetu si nemel psat ,toho se Ivosek hned chytne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Ivosek, je pravda, že na Slavii momentálně nikdo nemá, ale Bolehlav bych nepřeceňoval.

Reagovat
fantomas

Podle mě maj velmi dobře vyvážený kádr, nás místy přehrávali, takže proč by ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném případě, Baník je minimálně stejně dobrý, Sparta trochu horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Aa, Kopy se vrátil ze stadáku.

Reagovat
smazaný uživatel

na slavii nikdo nema hosi vy me ale umite dostat...dneska byla rozhodne horsim tymem a jen diky Vaniakovi neprohrala

Reagovat
smazaný uživatel

a Vaniak neni Slavie co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi věčný kritik Slavie, ale Sparta hraje stokrát horší fotbal (jestli se to dá nazvat fotbalem).

Reagovat
Staenly10

On nikdy jiny nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se rád pobavím nad fanatazimem hraničícím s magoritou

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Byla to do jisté míry i provokace...a hle, ryba se výše chytila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tom zápase neviděl moc věcí ke chválení, zdálo se mi, že ani jeden tým nechtěl vyhrát a spokojil se s remízou, což je špatně, zvláště u domácího týmu, který by chtěl hrát o titul. Hromada taktických střídání, naopak během zápasu v rámci oživení nikdo na hřiště nepřišel, až na konci z taktických důvodů. Zápas mě zklamal, stejně jako oba trenéři

Reagovat
fantomas

Druhá půle mě taky zklamala a musel sem ji sledovat jen tak po očku, jinak bych usnul, ale první pule mě uspokojila celkem. Nicméně ja na to hleděl z čistě teoretického hlediska a tim pádem je bod ze hřiště druhého týmu tabulky cenný. Psal sem to k preview to hodnocení, to se týkalo více hry. Každopádně určitá kvalita tam znát byla, oproti zápasum jiných týmu (ted nemužu hodnotit Baník, ten sem dlouho neviděl).

Reagovat
smazaný uživatel

Ve šlágru kola branka nepadla, Mladá Boleslav remizovala se Slavií, což hraje do karet Spartě. - Spartě do karet nic nehraje, ta bude ráda, když udrží stávající pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, když se podívám na ten "kádr", mám radost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodně není. Před Bolesla se určo zanedlouho dostanem a pak se uvidí.

Reagovat
fantomas

Použít v souvislosti se Spartou slovo "určitě", to chce odvahu. Zvlášt když se hovoří o rapidním zlepšení formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nvidím jediný důvod, proč by tomu tak nemělo být.

Reagovat
Tomanatura

Já ho docela vidím. Boleslav je zkrátka lepší, techničtější a vyrovnanější mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnanější v čem? Techničtější není a lepší? Možná zatím.

Reagovat
Tomanatura

Vyrovnanější výkony podává tuto sezony, to každopádně. A techničtější? Možná že Sparta je, ale jak to chceš posoudit, když od nich tuto sezonu nejde vidět jediný dobrý zápas od začátku až do konce? Technicky se teda zatím vůbec nepředvedli, takže je na tom momentálně líp Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

Techničtější znamená, že odehrájí dobrý zápas od začátku do konce? Tak to já si pod tím slovem představuji něco úplně jiného. Vyrovnanější výkony zatím má, ale to se může změnit za pár zápasů, takže to nlez brát jako nějaké plus. Krize padne na každého, to je jasné.

Reagovat
Tomanatura

Spíš to bylo myšleno tím smyslem, že ukáží kombinaci jednou za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to ale taky není pravda. Né, že by Sparta dokázala nějak úžasně kombinovat, to určitě ne, ale Boleslav v tom taky neviniká.

Reagovat
Tomanatura

Jde jí to tuto sezonu lépe, než Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych a i dnešek mi dává za pravdu.

Reagovat
Tomanatura

Podle jednoho zápasu suď, navíc, když hrejš s nejlepším týmem v Česku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoudím dle jednoho zápasu, to by tam nebylo napsano "i".

Reagovat
Tomanatura

No dobrá, já zase i dle dnešního zápasu soudím, že Bolka je na tom technicky lépe

Reagovat
fantomas

Nic určitého na tom neni. Nebo snad soudíš jen dle povinné domácí výhry nad Příbramí, přičemž to taky nebylo uplně košer?

Reagovat
smazaný uživatel

budoucnost ukáže

Reagovat
Tomanatura

Výborně, remíza na hřišti druhého nejlepšího celku Gambrinus ligy, to se cení Po 11 kolech náskok 5-bodů na Spartu a 6-ti bodů na Baník

Doufám, že s Bolkou budeme hrát o titul až do konce

Reagovat
Marv

Taky jsem spokojeny. Videl sem dva tymy ktere maji byt udajne nejmin nekvalitni v lize a videl sem ze to nastesti neni pravda.. bida to byla

skoda jen ze Sparta je na tom uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze s Bolkou,sice ted hraje dobre ale podle me postupne odpadne,hlavne diky venkovnim zapasum.Myslim ze o titul to bude tradicni nas souboj S a banik?ten je pro me zatim nejvetsi zklamani,vcera mu pekne horel zadek a hlavne ale nechapu proc se zapas nekontumoval??takovyhle opakovany preruseni zapasu,dokud se tohle nepotresta tak to ti vymatlanci z ostravy budou delat do nekonecna

Reagovat
smazaný uživatel

Opakované?? Já viděl jedno přerušení, díky fans.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim jako ze to udelali znova potom co se to uklidnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni to opakovane preruseni zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

no jasny,jen to ale bylo uz fakt neunosny!jakej jinej zapas by se mel uz kontumovat kvuli vytrznostem nez tenhle??oni asi vazne cekaji na to az nekde nekoho zabijou

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě fascinuje, když Sparťan pohoršeně mluví o kontumaci....

Reagovat
smazaný uživatel

a delaji nekde spartani takovyhle bordel ze to primo narusuje zapas??ano jsou vulgarni apod. bohuzel ale kvuli tomu se zapas prerusovat nemusi a ani o kontumaci nemuze byt rec ale banikovci na dlouho a opakovane prerusili primo samotnej zapas,znemoznili hru a prave proto se to podle me melo kontumovat.Oni jsou nej v lize co se tyce ucasti na vyjezdech a fandeni ale bohuzel to jejich IQ

Reagovat
Staenly10

Odpoved na 1. vetu:Ano,derby Slavia-Sparta,minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeden zapas za podlesnich x sezon,ale banikovci

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi tisic banikovcu, ktery aspon delaj jako jediny spravnou atmosferu a podporujou svoje muzstvo. Takovyhle veci jsou toho sice horsi stranka, ale absolutne nic strasnyho se nestalo. Par dymovnic, no boze...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tak daleko, co třeba poslední mač s Příbramí a jejich bučení? Za to se mají především dávat kontumace, resp. tak to bylo snad loni nebo předloni prezentováno někym ze Svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva...To nebylo opakovaně. Hra byla přerušená jednou. Přestaň dělat kašpárka. Zápas se dá ukončit, kdyby byla HRA pozastavena 2x a víc,i po upozornění. A ti ,,fans,, to udělaly tak že hra byla jen jednou zastavena. Nikoliv víckrat. A proč by se to mělo kontumovat?? Copak se kontumuje zápas třeba Olomouc - Brno, kdy tam bylo tolik světlic, a dymovnic....a NIC... V ČR se nekontumuje.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
Tomanatura

Neviděl jsem to, nemůže soudit.

Bolce ale dech nedojde v žádném případě, od jejich 2. sezony v lize jim dech ještě nedošel. Ta bude bojovat až do konce, S s něma a asi ten Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

"Doufám, že s Bolkou budeme hrát o titul až do konce"

aby ho nakonec vyhrala Bolka

Reagovat
Tomanatura

Mě je ten klub sympatický, když bude lepší a vyhraje ho ona, nebudu z toho brečet

Reagovat
Tomanatura

Nojo, Ivošek má zase hody Jen dost přesně nechápu, z jakého důvodu. Pohled na tabulku je totiž dosti výmluvný

Reagovat
Staenly10

On by mel reci,i kdyby Slavia porazila treba doma v UEFE nad Astn Villou a Aston Villa by dala treba tyc,tak by tady mel tuny kecu jaky ma Slavia stesti

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel ale jen tak reaguju na vsechno podle toho jak vsichni vynaseji slavii do nebes kdyz porazi kladno 5:0,jak jsou nej a nej a jaka je to fantazie a pak narazi na kvalitniho soupere a zase vykon jsem schvalne zvedavej na uefu

Reagovat
Tomanatura

Oni spíš ještě všichni ji vynášejí podle derby, Kladno už nebyl tak dobrý výkon.

No zvědavý buď, to je asi každý.

Reagovat
Staenly10

To ja taky,pak si popovidame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To jsem byl jedinej komu se ten zapas libil?

Reagovat
smazaný uživatel

ne jeste fantomasovi

Reagovat
fantomas

Mně se líbil jen první poločas. Do prdele to mi tu všichni musíte strkat do huby něco co sem jaktěživ neřekl? Porád opakuju, že jen první půle měla uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

takze celkove ten zapas se ti nelibil?

Reagovat
$dolar$

Mne se libil

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim,ale fantomasovi se asi nelibil

Reagovat
fantomas

Pruměr.

Reagovat
smazaný uživatel

slava,nakonec sem to z nej dostal

Reagovat
fantomas

Pruměr v porovnání s tim, co jsem očekával a ligový přeci jen nadprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ze tohle je ligovej nadprumer je prave to smutny

Reagovat
fantomas

Nechci tvrdit, že má naše liga velkou uroven, ale oproti lonsku se zlepšila, to doufám nevidím jen já.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky myslím, po malých krůčcích se ta liga zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, paradoxně přes dnešní zápas se dá říct, že celkově hlavně horní polovina tabulky hraje mnohem ofenzivněji, a asi padá i více gólů - chtělo by to statistiku.

Reagovat
Staenly10

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nene,treba slavistickej denik sport - ten ho vyzdvihuje zase do nebes... podle me ale prumernej zapas.Prvni polocas dobrej, druhej hruza

Reagovat
Tomanatura

Sport vyzdvihuje toho, kterému se daří, a ne jen Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky.

Reagovat
-Kopy-

Zápas dobrý, já jsem se bavil, druhý poločas trochu horší co se týče tempa ale nevadí. Naopak vadí, že jsme měli todle utkání vyhrát, jen doufám, že nám tydle dva body nebudou na konci chybět. Míša takový dvě tutotovky, to se musí dávat. Rozhodčí druhej poločas trošku pomohl Slavii, ale na to se nebudu vymlouvat. Myslím, že si to se Slavii rozdáme o titul a bude to mezi námi vyrovnané až do konce.

Baník ? Sparta ? z těch fakt strach nemám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Taky myslim, ze jste meli vyhrat, je to skoda, bylo by to jeste zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

neams strach ze Sparty?ta vas jako jedina porazila zase se dame do kupy,neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav není v pozici a nemá kvalitu ani zázračného trenéra, aby po jedenáctém kole vyhlašovala útok na titul a mohla si říct, "jo Baník a Sparta, těch se bát nemusíme". Jsem zvědavý, jak se budete tvářit po Liberci (doma neporazitelní), Baníku (rozjíždějící se mašina) a Plzni (pod Vrbou se zvedá). Z těchto třech následujících kol tipuju tak dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se Plzeň zvedá. Remíza se Spartou, to se dalo čekat, výhra na Žižkově včera take. To jsou povinné body, ale na Boleslav to stačit nebude. Tam je rozdíl 2 tříd.

Reagovat
$dolar$

Tak to ani nahodou chlapecku, my uz ted body ztracet nebudeme a Boleslavi budeme minimalne vyrovnanym souperem Ted uz nas nikdo do prestavky neporazi

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak bych na koni nebyl, Vrba není génius, aby až takovým způsobem zvedl pouhé béčko Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

To becko Sparty ma ale imho lepsi hrace nez Acko

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth, pak už nikdo.

Reagovat
$dolar$

Ale... Takovej Kolar hraje momentalne skvele

Reagovat
$dolar$

Evidentne je, jelikoz jsem byl pritomen na obou zapasech tak jsem schopen porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně s Brnem a Slavii prohrajete.

Reagovat
$dolar$

Se Slavii hrajem jeste pred prestavkou?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, předehrávka 17.kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Kde jsi to vzal?

Reagovat
$dolar$

Je to jedno , stejne neprohrajem

Reagovat
Staenly10

Ale ale

Reagovat
$dolar$

Jeste si pamatuju na vas zapas u nas Kde jsme sice hrali v 10ti, ale byli jsme nekolikrat lepsi a mohli jsme vyhrat

Reagovat
Staenly10

To sme jeste nemeli formu

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nebral jako smerodatny... na EF bejvaj dost casto chyby v datech a terminech zapasu

....btw, kdyz uz jsme u toho. Zenit-Saturn se pozejtri nehraje ve 13:00 ale v 19:00

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to divné nepřišlo, protože i minulou sezónu byly předehrávky. Ale jistý si nejsem a jestli to tak není, tak to beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netusim jak to s tim zapasem je. Jenom rikam, ze udaj na EF nemusi bejt uplne tak smerodatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se hrálo 16. kolo na podzim, stejnětak jako předloni, ale jednotlivý předehrávky určitě ne. A celý 17. kolo bylo až na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zírám, že se celé 17. kolo bude hrát ještě teď na podzim. I když - někde je chyba, možná na EF (při vší úctě).

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda to být nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to první jarní zápas.

Reagovat
$dolar$

Tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistickej web to hlásí na 21.2.2009. Bavíme se o Plzni?

Reagovat
-Kopy-

To jsou kecy.

Reagovat
$dolar$

Jsou az na tu Plzen

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si schválně chvíli počkal. Ale už musím. Zápas mě trochu zklamal, hlavně kvůli absenci gólů. První poločas pěkný, druhý slabší, musím uznat že hlavně kvůli Slavii, která to tak v 65. minutě začala hrát na plichtu. Naši chlapci sice vyběhli na Bolku, samá fintička, patička, serepetička, atraktivní na pohled, jenže Boleslav jim to nesežrala. Remíza je zasloužená, dokonce bych řekl, že Bolka byla (hlavně v závěru) o čtvrt gólu lepší. A nemyslím si, že by to byl nezáživný zápas, zajímavé okamžiky byly, jen nepadl gól. Ovšem ivosek nezklamal, opět jsem se dozvěděl, že pokud Slavia nevyhraje o pět gólů, je všechno špatně. Hodnocení - čtyři nejtěžší zápasy ligy máme za sebou (Sparta, Baník, Boleslav, Liberec - všechno venku) a uhráli jsme v nich 7 bodů, vedeme ligu - co víc si přát.

Reagovat
$dolar$

Rekl bych o pul golu A pridal bych ze 5 tezkych zapasu za vami a 8 bodu (Plzen)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k loňskému penaltovému trapasu souhlasím.

Reagovat
-Kopy-

Souhlas, tomu utkání chyběly hlavně góly.

Reagovat
smazaný uživatel

pro nas spartany jenom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kretinsky a Chovanec to jo no

Reagovat
One-Real

Tabulka se začíná rýsovat, zrno se odděluje od plevele .

Reagovat
One-Real

DPČ, já měl připravenou a dal jsem vložit, ale neuvědomil jsem si, že jsem mezitím koukal na tento odkaz .

Reagovat
One-Real

připravenou 300. pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

....nahodou, prispevek zajimavej a hodnotnej ... pro me urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Němnóžko po ruski paněmáju, no ně paněmáju, što takoje ty chatěl skazáť.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na One-Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele