Gambrinus liga souhrn - 10. kolo

18.10.2008, 19:10, aktualizováno 20.10.2008, 19:04
Komentáře a souhrny
Sparta v Plzni remizovala a stíhací jízdu pod trenérem Chovancem nezahájila. Slavia rozstřílela Kladno a vrátila se do čela tabulky. Mladá Boleslav vyhrála v Teplicích a je druhá, třetí příčka patří Liberci. Olomouc uhrála bod v Budějovicích a Příbram si hladce poradila se Zlínem. Žižkov remizoval s Brnem. V sobotu Baník přestřílel Bohemians.

Baník Ostrava - Bohemians Praha 5:4

18.10.2008 17:00

Góly: 37. Mario Lička, 40. Rudolf Otepka (pen.), 44. Mario Lička, 48. David Střihavka, 73. David Střihavka - 8. Marek Kincl, 15. Pavel Macháček, 52. Josef Galbavý (pen.), 89. Tomáš Fenyk

Fotbalisté Baníku Ostrava a Bohemians Praha připravili svým fanouškům velkolepé představení. Diváci na Bazalech viděli celkem devět branek. V divokém utkání byl nakonec úspěšnější domácí Baník, který zvítězil 5:4. Hrdiny utkání byli Rudolf Otepka a David Střihavka, naopak svůj den neměl ostravský brankář Vašek, jenž vyrobil dvě fatální chyby.

Už v 8. minutě zmrazil Bazaly hostující Marek Kincl. Grznár odcentroval po standardní situaci míč na hlavu ex-sparťanského útočníka, který otevřel skóre utkání – 0:1. Na to mohl o tři minuty později odpovědět Tchuř, ale jeho rána šla mimo. V 15. minutě přišla pro domácí celek další pohroma. Z dobrých dvaadvaceti metrů vypálil Pavel Macháček a míč díky chybě brankáře Vaška skončil v brance – 0:2.

Pro Baník to byl začátek jak ze zlého snu. Hrál se velice útočný fotbal, velkou příležitost na snížení měl ostravský Střihavka, jenž poslal míč před prázdnou branku, kde ovšem nikdo nestál. Baník Ostrava stupňoval svůj tlak, ale gólově se prosadil až ve 37. minutě, Marek našel volného Ličku, a ten povedeným "angličanem" snížil na 1:2. Hned o další dvě minuty bylo vyrovnáno, autor první branky Marek Kincl fauloval v pokutovém území Rudolfa Otepku a samotný postižený pokutový kop bez problému využil – 2:2.

Pražané během dvou minut ztratili dvoubrankový náskok, a bylo ještě hůře. Minutu před koncem prvního poločasu dokonal famózní obrat znovu Mario Lička, ten po Otepkově nádherné individuální akci proměnil nůžkami jeho centr a poslal Baník do vedení. Velmi pestrý a gólově bohatý první poločas skončil vedením Baníku Ostrava 3:2.

I ve druhém poločase viděli diváci v Ostravě velice útočný fotbal. Ostravští tři minuty po úvodním hvizdu zvýšili vedení na 4:2, tentokrát se prosadil David Střihavka, který přehlavičkoval vyběhnutého brankáře Belaně. Velkolepá přestřelka pokračovala i nadále, v 51. minutě vstřelili branku hosté, po faulu Tomáše Marka se zahrávala penalta, tu využil Josef Galbavý. Čímž dal Bohemce znovu naději na bodový zisk.

Hra se na nějaký okamžik uklidnila, ale i nadále bylo k vidění spousty fotbalové krásy. V 71. minutě vedli ostravští znovu o dvě branky, aktivně hrající Rudolf Otepka našel přesnou přihrávkou Davida Střihavku, ten tvrdě vypálil, ale jeho střelu Belaň vyrazil, ovšem na následnou dorážku už byl krátký – 5:3.

Baník se i nadále snažil vstřelit další branku a výsledek definitivně pojistit, jenomže se to nepovedlo a naopak utkání znovu zdramatizovali hosté. Minutu před koncem udělal další velkou hrubku brankář Vašek, jenž podcenil Fenykovu střelou z pětadvaceti metrů. Další branka už nepadla, a tak Baník Ostrava porazil v nádherném a na branky bohatém utkání Bohemians 5:4.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - 1. FC Brno 1:1

19.10.2008 10:15

Góly: 24. Martin Vozábal - 26. Marek Střeštík

První nedělní zápas skončil dělbou bodů, když své šance nedokázal proměnit zejména Žižkov. Ten tak zůstává po desátém kole na sestupové příčce, Brno se naopak nejspíše udrží v horní polovině tabulky.

Brno bylo přes svou aktivitu blíže inkasování branky v 9. minutě. Procházka se dostal v hloubi vápna ke střele, která po teči skončila vedle Lejsalovy branky. Hosty chtěl do vedení dostat parádní střelou z dvaceti metrů Střeštík, avšak Bartalský byl skvělým zákrokem proti. 20. minuta přinesla první gól. Stracený našel svým centrem na vápně Vozábala, který střelou přesně k pravé tyči nedal Lejsalovi šanci. Žižkovsá radost ale trvala pouhé dvě minuty. Nepřesný roh odvrátil Xavier mimo vápno ke Střeštíkovi, který svou nepovedenou skákavou střelou překvapil domácího brankáře natolik, že nestačil ani zareagovat.

Ze šaten přišli ofenzivněji naladěni domácí, Xavierův pokus z 51. minuty brněnský brankář chytil. To bylo na dlouhou dobu také to poslední, co mohlo potěšit fanoušky. Přes žižkovskou snahu se tak dvanáct minut před koncem mohli do vedení dostat hosté. Protiútok ovšem nezakončil tři minuty hrající Okleštěk nejlépe a branku minul. Pražští hráči se snažili seč mohli, ale Lejsala překonat nedokázali.

Chytrá střela Novotného z více jak třiceti metrů Lejsala nezaskočila. I proti přímému kopu se hostující brankář blýskl dobrým zákrokem. Největší šanci zahodil Kalod, který po Švancarově centru nedokázal využít ideální pozice. Na druhé straně zase Heinz po rychlém brejku trefil pouze Bartalského. V 89. minutě ještě oslabil domácí mužstvo Vozábal, který musel po druhé žluté kartě předčasně ze hřiště, brněnský tým ale už nic nevymyslel.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 2:3

19.10.2008 15:00

Góly: 69. Vlastimil Stožický, 79. Aidin Mahmutovič - 18. Václav Procházka, 55. Michal Papadopulos, 62. Michal Papadopulos

Teplice doma prohrály s Mladou Boleslaví 2:3. Hosté vedli již o tři branky, ale domácí tým dokázal utkání řádně zdramatizovat a sahal po bodu.

Běžela sedmnáctá minuta utkání a přišla první branka. Tu vsítil hráč hostí Václav Procházka, který se prosadil, když dorazil do sítě Rajnochovu hlavičku – 0:1. Byla to první střela Boleslavi na bránu a ihned skončila gólem. Gólový moment byl také jedinou zajímavou událostí v první půli, do šaten se šlo za stavu 0:1.

Uběhlo deset minut z druhé půle a už to bylo o dva góly. Prosadit se totiž dokázal český útočník s řeckými kořeny Michal Papadopulos. Papadopulos střílel z úrovně penaltového bodu, poté co mu nahrál Sylvestre, míč uklidil pěkně k tyčce – 0:2. O sedm minut později se Boleslav dostala už do třígólového trháku, když další branku přidal opět Papadopulos. Tentokráte utočník využil dobrého centru od Kaliny a mezi dvěma obránci vystřelil k tyči – 0:3. Gólové hody pokračovaly v 69. minutě, kdy přišlo snížení Teplic. Nejprve střílel slabě Sabou, ale míč propadl ke Stožickému a ten sám před brankářem mířil přesně – 1:3. O deset minut později se Teplice dotáhly na rozdíl jediné branky. Skŕovat dokázal Aidin Mahmutovič, který se trefil hlavou po centru Doležala – 2:3. Stejný hráč mohl v samotném závěru zápasu i vyrovnat, jenže ve vyložené šanci selhal.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 1:1

19.10.2008 17:00

Góly: 88. Pavel Mezlík - 18. Melinho (pen.)

Nepříliš pohledné utkání bylo ke shlédnutí na Střeleckém ostrově. Olomouc o vedení díky penaltě přišla až v samotném závěru kvůli sporné brance.

Sigma od prvních minut ukazovala, že nepřijela bránit, což se jí vyplatilo v 18. minutě. Leština fauloval v šestnáctce Janotku a Melinho poté z penalty poslal Kučeru na druhou stranu. V zápase jinak převládala nuda, velkou příležitost tak diváci nemohli ani očekávat.

Ani změna stran nepomohla týmům k fotbalovosti a většinou šla vidět přehnaná agrese, která končila nuceným střídáním Škerleho, roztrhaným dresem Horejše nebo odpískatelným faulem Komárka na Sedláčka ve vápně. Z třetiny zaplněný stadion tak dával najevo nespokojenost s výkonem rozhodčích. První přesnou střelu domácích obstaral až v 63. minutě ze standardky Šíma, ale Drobisz si z jeho pokusem poradil. Až dvě minuty před koncem se podařilo hostující síť rozvlnit Mezlíkovi, který pálil z hranice vápna. Podle olomouckých hráčů tečoval míč hráč stojící v ofsajdu, ale rozhodčího neoblomili.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - SK Kladno 5:0

19.10.2008 17:00

Góly: 15. Vladimír Šmicer, 56. Jaroslav Černý, 70. Milan Ivana, 86. Ladislav Volešák, 90. Milan Ivana

Fenomenální forma Slavie pokračuje. Pražané letos již podruhé nadělují v Edenu pět branek, připisují si sedmé vítězství v řadě a čtvrté rozdílem třídy. Kladno často nedůsledně bránilo, a tak po zásluze zůstává na poslední příčce.

Domácí nezačali drtivým tlakem, nicméně postupně získávali nadvládu a tu po čtvrthodině potvrdil Šmicer. Chytře si zasekl na hranici vápna míč, přeloboval vyběhnuvšího Pavlíka a rozjásal diváky v Edenu. Slavia měla i nadále převahu, ale Kladno šlo do soubojů důrazně a ke střelám svého soupeře moc nepouštělo. Zvýšit vedení mohl Necid, když po chybě Bureše, který se střetl s Pavlíkem, mohl střílet do odkryté branky, ale důsledný Cigánek míč odvrátil.

Deset minut před koncem první půle se po přihrávce od Šmicra dostal ke střele z dvaceti metrů Černý, ale levou tyč minul. Obdobně si vedl Jarolím, ten po kličce pro změnu zamířil vedle pravé tyčky. Krásný fotbalový moment, kterému chybělo jen lepší zakončení, předvedli sešívaní ve 42. minutě. Přímý kop z pětadvaceti metrů využili ke skvěle nacvičenému signálu a po několika přihrávkách střílel Černý z vápna jen vedle.

Překvapit domácí fanoušky mohl sedm minut po změně stran Strnad, ale nebezpečnou hlavičkou branku netrefil. A tak v 56. minutě zvyšoval Jaroslav Černý. Krajčík dostal skvělou přihrávku za obránce, dostal se do vápna a na malém vápně našel svým centrem domácího záložníka, který bez problémů napálil míč do odkryté branky. Kladenští zbraně nesložili a po hodině hry mohl snížit Smutný, ale osamocený byl už moc blízko brance a rozvlnil síť pouze z boku.

Pouhých sedm minut pobytu na hřišti stačilo Milanu Ivanovi, aby přidal třetí gól Slavie. Přebral míč před vápnem, posunul se do výhodnější střelecké pozice a přes Pavlíkovu snahu míč vytlačit skóroval. A čtyři minuty před koncem se prosadil i druhý střídající slávista. Šenkeříkovu střelu vyrazil hostující brankář pouze k Volešákovi, který dorážel do prázdné. Pověstnou třešničku na vyvedeném zápase si pak na úplný závěr nechal již jednou skórující Ivana. Díky přihrávce se dostal za obranu, ve vápně si pohrál s dalšími dvěma hráči, následně si položil i brankáře a na závěr prostřelil obránce čekajícího na brankové čáře.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Tescoma Zlín 3:0

19.10.2008 17:00

Góly: 16. Daniel Huňa (pen.), 29. Daniel Huňa, 60. Daniel Huňa

Daniel Huňa využil z pěti šancí tři a dal tak převahu svého týmu najevo i výsledkově. Zlín se i přes další porážku na cizím hřišti udrží na třinácté příčce, naopak Příbram přeskočí střížkovské Bohemians.

Ve 4. minutě nevyužil první příležitost Huňa, když tísněn nedokázal v pádu přesně zamířit. O dvanáct minut později už se stejný hráč z gólu radoval. Oliveiru podrtrhl ve vápně Zbožínek a domácí kapitán pak z penalty otevřel skóre. Zlín poté sice zvýšil svou aktivitu, jenže neuběhla ani půl hodina hry a domácí se radovali znovu. Tarczal vyslal do souboje s Konečníkem Huňu, ten se nedůrazného obránce zbavil a podél brankáře zvýšil. Hattrick mohl dovršit ve 37. minutě, po průniku Klesy však přesnou střelou k tyči nechal vyniknout Baránka. A i nadále pokračovali lépe domácí. Z přímého kopu jen o centimetry mířil nad Tomašák.

Druhý poločas nabízel podobný fotbal, a tak si gólové šance nadále vytvářeli domácí. Po hodině hry se tak z třetí branky už Huňa radovat mohl. Tomašákův centr se dostal k Oliveirovi, jehož hlavičku vyrazil Baránek právě k příbramskému útočníkovi, ten už měl práci značně ulehčenou. Ke gólu měl blízko i Klesa, z úhlu však orazítkoval pouze tyč Barankovy branky. Zápas se pak dohrával spíše z povinnosti, domácí si s předstihem zajistli přísun tří důležitých bodů, naopak Zlín se nutně potřebuje odrazit ode dna.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:1

19.10.2008 20:00

Góly: 40. Jan Rezek - 34. Miroslav Slepička

Sparta nedokázala zvítězit v Plzni a veze si pouze bod za remízu 1:1. Obnovenou premiéru na lavičce rudých si odbyl trenér Chovanec, který dal možnost několika mladým hráčům.

V prvním poločase nebylo k vidění příliš nebezpečných situací, ale padly dva góly. Ten první vstřelila Sparty, kterou poslal do vedení v 32. minutě reprezentant Slepička. Zeman rozehrál rohový kop, Poštulka chyboval a Slepička poté pohodlně skóroval – 0:1. Spartě vydrželo vedení pouze osm minut, poté se trefil její bývalý hráč Rezek a bylo vyrovnáno. Rezek přijal nahrávku od Rady, pohrál si s Voříškem a prostřelil Blažka – 1:1. V samotném závěru poločasu ještě střílel nebezpečně z volného kopu Kisel, ale jelikož šla jeho rána vedle, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

V druhé půli měl velkou šanci Kolář. Ještě nedávno hráč Sparty se protáhl letenskou obranou a nechal vyniknout Blažka. V zápětí mohl skórovat po rohu Navrátil, ale hlavou střílel kousíček nad.

Oba celky se v závěru soustředily hlavně na to, aby neprohrály a tak logickým vyústěním byla nezáživná remíza 1:1. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení sparťana Huška v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baumit Jablonec 3:0

20.10.2008 17:15

Góly: 4. Bořek Dočkal, 35. Andrej Kerić, 54. Andrej Kerić

Severočeské derby ani tentokrát žádné překvapení nepřineslo. Domácí Liberec už po poločase vedl o dvě branky a v druhé pětačtyřicetiminutovce přidal třetí. V tabulce tak již poskočil na skvělé třetí místo. Jablonci patří místo sedmé.

Slovan sice nebyl v první půli nijak výrazně lepší, jeho efektivita ale byla mnohem vyšší a díky tomu srazil Jablonec do kolen dvěma přesnými zásahy, o které se postarali Dočkal a Kerič. Na úvodní gól diváci ani dlouho čekat nemuseli, konkrétně do čtvrté minuty. Prvně jmenovaný domácí hráč dostal vynikající přihrávku od Filipa Dorta a přesnou střelou k tyči rozvlnil síť.

Nejaktivnějším hráčem tohoto střetnutí byl zcela jistě domácí Kerič, jenž například v rozmezí 8.–12. minuty hned dvakrát ohrozil hostujícího Špita. Obě jeho střely ale letěly těsně vedle, a tak bývalý sparťanský gólman zasahovat nemusel. V 35. minutě se ale dočkal. Po zaváhání obrany se dostal míč právě k chorvatskému útočníkovi, jenž nikým netísněn zvýšil vedení svého celku. To mohl ještě navýšit Papoušek, ale s jeho dělovkou si Špit poradil.

V 54. minutě lovil Špit míč ze své branky potřetí. Homola se dopustil velké hrubky, Kerič jej obral o míč a tváří v tvář proti hostující brankářské jedničce bez větších problémů skóroval. O vítězi tak bylo rozhodnuto, ale Liberec se snažil přidat ještě další branky. Štěstí pokoušeli postupně Dočkal, Smetana a Papoušek. Ani jeden pokus se ovšem s úspěchem nesetkal, a tak se skóre stále neměnilo.

Zanedlouho měl dobrou příležitost alespoň snížit Hesek. Tomu připravil palebnou pozici záložník Žofčak, jablonecký útočník se sice dostal ke střele, ale jeho rána byla zblokována mimo branku. Tentýž hráč nebezpečně pálil i pět minut před koncem normální hrací doby, jenže opět mu scházela přesnost. Jablonci se tak alespoň zkorigovat výsledek nepodařilo a opět prohrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1081128:625
2.FK Mladá Boleslav1072117:923
3.Slovan Liberec1062215:1020
4.Sparta Praha1053214:1018
5.Baník Ostrava1052317:1117
6.1. FC Brno1043311:1015
7.FK Jablonec1043311:1115
8.Sigma Olomouc1034311:1313
9.FK Teplice1033410:912
10.1. FK Příbram1032512:1211
11.Bohemians Praha1031615:2110
12.Viktoria Plzeň1016312:169
13.České Budějovice101636:159
14.Tescoma Zlín102265:138
15.Viktoria Žižkov1021711:187
16.SK Kladno101366:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (210)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde se hrabe Barca - Atletiko, Baník - Ostrava jim může vřele konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Že taky padlo hodně branek už v začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj spatne sem si to prectl.

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK a BARCA!!!! To sou týmy!!!!! FCB!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Pravda. Po tomhle mači už kašlu na dnešní madridské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já se i tak podívám

Reagovat
honziss

To já už ne. Muselo by to skončit 8:7 aby mě to bavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Tak nám to derby pěkně začalo

Reagovat
smazaný uživatel

PROTO SE CHODÍ NA FOTBAL !!!

Reagovat
honziss

Druhá strana, odpovídá... Kdo hraje nejlepší fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že Slavia. Ta dala Bohemce taky 5 a žádný ale nedostala

Reagovat
smazaný uživatel

blby argument. ja mozu rict: banik v plzni vyhral a slavia jen remizovala!!!

Reagovat
honziss

Čekal jsem, že zrovna ty s tímhle vyrukuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Nonono, žádné kyselé ksichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je to jasné a dál se o tom bavit nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Buček! Buček! Buček! Jak jsem Vaška minulou sezonu chválil, tak tento rok dělá jednu chybu za druhou, dneska dvě fatální chyby. Dneska to bylo ve znamení tragických obran. Bohemka dala tři góly z ničeho, jak může to hovado písknout neexistující penaltu? I ten hráč Bohemky se normálně připravoval na přímý kop. Konečně se trefil Střihavka, ale mohl dát i pět branek, zakončení mu moc nejde...

Reagovat
honziss

Vašek a jednu chybu za druhou? To jsem teda nepostřehl. Jasně, dneska mu to nevyšlo, ale každý brankář má občas "svůj den". Vašek je kvalitní a spolehlivý gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

laštuvka forever !!

Reagovat
honziss

Zítra bude chytat.

Reagovat
$dolar$

Green uz se dal do kupy?

Reagovat
honziss

Teď ještě určitě "v kupě" není. Kdoví jak to bude zítra, ale já myslím, že to nesihne a chytat bude Laštůvka.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil, tuto sezónu je to tak čtvrtý jeho gól.

Reagovat
honziss

Tak mi řekni ty předchozí..

Reagovat
soukup

pust si znovu třeba zápas se žižkovem, tam taky náhodou neměl svůj den letošní vašek by tomu loňskýmu nemohl dělat ani trojku

Reagovat
honziss

Na Žižkově gól nedostal. A když gól nedostane, je úplně jedno že nemá svůj den.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze kladno zitra zabere a urve min. bod!

Reagovat
plechi

No pěkně baníček takhle by mohli pokračovat... vubec by mi nevadilo kdyby takhle hráli pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

to by pak ale dostavali na kladne misto 3:0 , 5:0 a se slavii 8:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda jo, v obraně jak vesničtí trampi. Naštěstí proti nám stále Bohemka, která má obranu ještě horší....

Reagovat
plechi

myslel sem to tak že by sme každého timhle stylem přestříleli... pokud by útok hrál vždycky takhle tak je ta obrana celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud sis všiml, tak jsem ti napsal, proč si to nemyslím.

Reagovat
plechi

Já to beru no. Ale byl to supr fotbal. Škoda že Střihy nepřidal ještě jeden, měl tam dvě 100% šance. Na závěr sem čekal že tam pustí ještě toho Markoviče... Po tom startu to takhle do poločasu otočit, to byla paráda. ten závěr mi přišlo jako by už vypustili, mysleli si že se nemůže nic stát a šup ho tam 4tý gol... Měl sem pak ještě trochu strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič nehraje v béčku moc dobře. Já jsem rád, že si zahrál Wojnar, to je větší borec, mnohem.

Reagovat
plechi

ok, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

VAROVANI PRED FALESNYM PRODEJCEM TIPU, KTERY OKRADA LIDI A ZADNE, JAK RIKA, ZARUCENE A 100% TIPY NEMA!

Tyto TIPY prodava Miroslav Stříž, Merhautova 9, Cerna Pole - Brno (zde znamy pod jednim z prvnich nicku BERN)

...................zde jeho fotografie:..............................

http://img186.imagevenue.com/img.php?image=07897_bern01_123_424lo.jpg

http://img174.imagevenue.com/img.php?image=07917_bern02_123_561lo.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/7708/bernse4.jpg

něco málo ze vzkazů:

http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18381_BERN03_123_114lo.JPG

1.plno lidi(=VSICHNI) odtud je schopno podat reference ze jde o P O D V O D

UKAZUJE CIZI TIKETY

3.vydava se tu kazdou chvili pod jinym nickem, ty jsou zaBANovany z duvodu podvodneho porodeje tipu, kterym rika , jedna se 22 leteho chapce, ktery musel uteci z domova, kvuli zadluzenosti a neustalym problemum zpusebenych svym hloupym a naivnim jednanim

TAKZE KLIDNE MU ROZKOPTE NEKDO KDO HO ZNA DRZKU ZA VSECHNY CO TADY OTRAVUJE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem ako mu vobec niekto mohol verit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem mu taky na to neskocil ale docet sem se na jednom forum co je to za kretena a jak vypada tak treba mu nekdo to delo da za mne,uz me tim spamovanim stve

Reagovat
Radin

má dobré triko :-D.Každej se musí nějak živit :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pozvěte toho blba do tipování osobností, ať ukáže, co umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka do repre , když furt chybí kreativní záložník !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak !!! naky trapny jarolim co tam hraje divadlo mu nesaha ani po kotniky !!

Reagovat
soukup

Jarolím totiž vůbec není kreativní záložník, akorát v repre to po něm všichni chcou

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto nechapu co tam dela.....

Reagovat
Shevchenko

Kdy padlo naposled v GL stejně nebo víc branek než včera?

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem od sezony 02/03 a asi jsem něco přehlídl, ale 9 branek snad nepadlo nikdy a 8 dvakrát a to loni

28.9. 2007 Slavia - Zlín 7-1

17.5.2008 Plzeň - Most 6-2

Reagovat
Shevchenko

Jo to právě vím ty dva zápasy, ale tolik branek jsem snad nezažil.

Reagovat
Tomanatura

Ještě Sparta - Slavia 4:4 2001?

Reagovat
smazaný uživatel

a Baník v mistrovské sezóně na Synotem 6:2

Reagovat
cubinho

Slavia - Uherské Hradiště 9:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - České Budějovice 8 - 0.

Reagovat
smazaný uživatel

96/97 budějovice - teplice 5:4

Reagovat
Shevchenko

Je zajímavé, že v tomhle zápase padá vždy dost branek.

Reagovat
Slejdy

slovacko

Reagovat
$dolar$

Vsechno to zacalo vyhazovem Malury

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska nas zachranil kopyto JUN....jestli existuje neco jako smolar kola, tak bude jasnym kandidatem. meli jsme (boleslav) dal hrat a drzet mic, zbytecne jsme se nechali od Teplic zatlacit.

Boleslaaaav

Reagovat
-Kopy-

FKMB

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ta bolka teda vali !! aspirant na titul !

Reagovat
Oxbow

Zatim spousta golu, doufam ze to vydrzi po cely zbytek kola

Reagovat
honziss

Papadopulos a Hapal . Nečekal jsem, že se mu tak povede.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypada to ze kouzlo noveho Edenu zatim bezvadne funguje,souperi jeste nez nastoupi tak v podstate prohravaji 1:0,jo jo to byly krasny doby kdy to takhle fungovalo na Sparte gratulace Slavii ale pristi kolo asi nebude mit chybu Boleslav - Slavie,no doufam ze uz konecne Boleslav doma po x letech vyhraje...

Reagovat
honziss

Slávie - to si zaslouží gratulaci. Je teď strašně silná, škoda že vypadla z LM. Ale s takovými výsledky a hrou. To je pecka.

Reagovat
Radin

Spíš se mi zdá,že ostatní jsou zase o něco slabší,na mezinárodním poli Slávie bohužel nic nepředvedla :-(.je to důsledek hlavně dlouhodobé krize Sparty,ostatní týmy jsou už jen slabej průměr

Reagovat
smazaný uživatel

asi na tom neco bude,slavie je v takovy pohode podle me diky tomu ze ukopala postup s tou Vasluji, to ji asi dodalo hodne sebevedomi do derby no a jakej slavista ted neni stestim bez sebe z krize sparty...uvidime dnes vecer,jestli sparta nevyhraje tak uz to bude vice nez spatne

Reagovat
fantomas

Ne, Slavie je ted prostě rozjetá a suverénní. Hraje pohlednej fotbal a soupeř je celkem jedno. Jestli se zhoršili soupeři, netušim, ale Slavia se rozhodně také zlepšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to tim, ze by Slavie byla nejak extra silna.... je to proste tim, ze jako jedina z naseho soucasnyho fotbalu snese nejaky prisnejsi meritka.

Kladno neni zadny meritko - vzpomente si na par tejdnu zpet na porovnani s obycejnou Vasluji....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to ze je Slavie silnejsi nez driv je urcite nepopiratelny...

Reagovat
Radin

a to že Sparta horší je taky nepopíratelné,příjde mi že si jen prohodili role z dřívějška ,kdy Sparta byla suverén,ale v pohárechtaky nic moc..Aby to tu zachvilku nebylo jak ve Skotsku,Celtic a Rangers a pak dlouuuuuuuuuho nic...

Reagovat
fantomas

Proč by mělo? Dyt tomu naopak nic nenasvědčuje. Slavie ted sice své soupeře poráží o parník, ale taky ji ta fazona nevydrží na věky a za ní číhají na podobné urovni Sparta, Boleslav, Baník a Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale to zhorseni Sparty je mnohem vetsi nez zlepseni Slavie...

To ze je ted situace prohozena pravda je, ale (bohuzel pro ceskej fotbal) na mnohem nizsi urovni nez driv. Tehdy Sparta hrala dustojne v lize mistru, Slavie valcila uspesne v UEFE a i dalsi muzstva se v evrope neztratily. Dneska je srovnani s Evropou naprosto zalostny.... Koukni se na ligovej zapas u nas a treba v sousednim Polsku - to je nebe a dudy.

Reagovat
fantomas

Z Holandska šlo všech pět, opakuji pět (!), mužstev do skupinové fáze. A to se jim ještě Eindhoven dostal dál v Lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

byly doby, kdy česká mužsta suverénně dávala v evropských pohárech výprasky holandským

Reagovat
smazaný uživatel

je hodně dobře, že je teď čeká bolka ...proti komu jinému už hledat motivaci? vyrovnaná hra se šťastným koncem by tentokrát určitě neuškodila... ale dneska to byla zase paráda a ten poslední gól

Reagovat
F.Torres

slavie konecne po delsi dobre klub kterej predvadi nadhernej fotbal snad ji to vydrzi do poharu uefa, to pak by se mohli souperi pekne bat!!!, samozrejme gratulace i boleslavi taky pekne vali

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to sigma v závěru ztratila Jasné tři body....Škoda přeškoda.

Reagovat
F.Torres

kdyby tolik golu padalo v kazdem kole, tak si myslim, ze by za chvilku musel kazdej tym postavit stadion s mnohem vetsi kapacitou, protoze kuli golum a hre chodej lidi na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím průměr 4,3 branky na zápas, jsem spokojenej

Tak abychom to nezkazili, tak Plzeň - Sparta 3:2 (rozhodující gól Horváth z penalty v 90.+5. min)

Reagovat
smazaný uživatel

Krajcik zase asistence

Reagovat
božský John

Teď bude Kopyho celej Eurofotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Až podle toho, jak zahraje Bolka se Slavií...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu Slavii nadávat. Sledoval jsem 11 hráčů, jak v poklidném poklusu zkouší narážečky, patičky a fintičky. Vlastně 10, Vaniak za celou dobu nepředvedl pořádnou robinsonádu nebo vychytání sóla. Vrcholem byl pátý gól, kdy Ivana kličkuje ve vápně jak zběsilý a teprve až obejde asi pět hráčů, tak se odhodlá ke střele. Kam se podělo to nasazení, srdcervoucí boj, sprinty nadoraz a zápal pro hru, které jsme viděli v derby? Dnes pochválím hráče Kladna - tuším, že se jmenoval Herzán - za to, že sportovně odmítl roh proti Slavii a přiznal vlastní teč do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nehrali vsichni naplno,to slo videt...

Reagovat
fantomas

To gesto Herzána bylo opravdu chvály hodné. Vůbec hráli hráči Kladna s pokorou a příliš si nestěžovali.

Reagovat
fantomas

Tak lepší podvečer jsem si opravdu nemohl přát. Vypravil jsem se po delší době do Edenu a musím říct, že zkraje to vypadalo spíš smutně. S otevřenou pusou sem zůstal zírat na fronty u pokladen, takové jsem opravdu na Kladno nečekal. Na jednu stranu mě tedy těšil tak enormní zájem i o víceméně nedůležitý zápas, na stranu druhou sem přišel o první čtvrt hodinu, tudíž i Šmícův gól - což mě hodně mrzí. Druhým problémem byla zima a je to hlavně má blbost, že sem se teple neoblík, ač sem včera uplně stejně zmrzl v Letohradě.

Ale ted k pozitivum. Co mě samozřejmě muselo potěšit byla naše hra. Z hráčů sálal klid, pohoda a hlavně bylo vidět, že se fotbalem baví. To je momentálně asi hlavní rozdíl mezi námi a Spartou (ne, není to porce štěstí, ivosku). Klobouk dolů před Ivanou, jeho góly opravdu výstavní, hlavně ten druhý bylo mistrovské dílo, které dokonale ztrapnilo zkoprnělou obranu Kladna. Nadstandardní výkon předvedli také Černý, Suchý, Tavares a Belaid. Solidně zahrál Krajčík s Jarolímem a také Šmicer. Naopak musim opět říct, že sem daleko víc čekal od Necida. Nač ten humbuk kolem něj, to opravdu nevim. Jako jo, asi je to zabiják, ale je na muj vkus až moc závislý na záložnících a proti zalezlému soupeři je jeho přínos téměř nulový. Běhaví Ivana se Šenkeříkem za minimum času stihli daleko víc jak on. Bohužel.

Musím se vyjádřit také k soupeři. Kladenáci si byli vědomi, že s námi vyrovnanou partii nemohli hrát a samozřejmě vyrukovali s dosti defenzivní taktikou. To jim nelze zazlívat. Naopak je ale musím pochválit za to, že když už nám občas sebrali balon, neodkopli ho pryč hlavně aby byl co nejdál branky, ale sanžili se hrát fotbal. Za to velký dík. Občas se jim i ta narážečka povedla a párkrát mi i trochu zatrnulo.

Pan rozhodčí odvedl férový výkon a i když slávisti nadávali, co to jen šlo, pokud někomu připískával, tak jsme to byli my. Pár standardek uplně u šestnáctky Kladna nám klidně písknout nemusel, ale foukl. Jinak měl zápas plně pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho Necida ti potvrdím, taky jsem od něj čekal víc. A dost mě dorazil, když se složil ve vápně a potom začal rozhazovat rukama na rozhodčího. Ale že by vyloženě hrál špatně, to ne, oni si ho Kladeňáci hlídali.

Reagovat
fantomas

To jo, dnes byl nějaký podrážděný. Protože nedostával balony, takřka se nezapojoval do hry. Taky by mě to otrávilo, ale já mám za to, že pro dostávání míčů mohl udělat něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych,ze Necidovi uplne nesedi ty zapasy s tema nejvetsima slabcakama.Verim,ze se uplne nevystrilel a neco si schoval na Uefu.

Reagovat
Staenly10

Presne tak,bylo by dobry kdyby vubec cela Slavia predvadela v UEFE

Reagovat
smazaný uživatel

no teda baník

daniel Huna

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dneska 4:0 a 5:0, kéž by to tak bylo pokaždé

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me, jestli je nakej frajer co ma tak 70% uspjesnost v tipovani. a je schopnej se tim zivit???

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou lidi co se sazenim zivi.

Reagovat
Tomanatura

Nedávno tu byl rozhovor s jedním, co se tím živí. Najdi si ho a přečti

Reagovat
smazaný uživatel

Malá pomůcka - Lubor Dědic

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

100. pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně sis nabil....

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Liquid

gól Ivany na 5-0 byl luxusní, akce šla od brankáře Vaniaka, přes obránce Tavares houslemi předal záložníkovi ten nacentroval na PK Ivanovi, ten obešel jednoho před vápnem a pak další 2 ve vápně a poté udělal i brankáře a poslal míč do sítě - výborný výkon + výborná celá akce Slavie, jen tak dál, 1.gól Šmicera byl rovněž vynikající

Reagovat
fantomas

My to viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy byl ten rozhovor prosim? diky

Reagovat
fantomas

Je to parádní podívaná na to, jak se Sparta rozkládá. Remíza zasloužená, jestli spíš neměla vyhrát Plzeň. Druhej poločas dokonale kontrolovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, zítra Libe vyhraje a Sparta bude čtvrtá. Tak si říkám, na koho to Křéťa svede teď.

Reagovat
cubinho

Ten gól mě sere dvakrát tolik Aspoň je ten Kúdela upřímný

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia po 10 kolech: 28 gólů vstřelených 6 inkasovaných, 8 výher... Bilance hodná mistra

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

stesti

Reagovat
cubinho

Sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ten válec z Edenu nehraje na štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

no Krajcik je valec,ten taha vsechny utoky Slavie

Reagovat
Tomanatura

Náhoda, Slavie má štěstí na los.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, už tě vidím. Měl jsi dát Slepičku, prošvihl jsi to, kyškyš...

Reagovat
Tomanatura

To je prostě smůla. Cítil jsem ale, že se někdy trefí I když, Plzeň měla strašné štěstí, Spartička měla vyhrát 0:4 jenže ji nepříálo to, co zdobí Slávii. A to to zmíněné štěstí A Slepička u toho mohl dát ty goly všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii to všichni nechávají. Kromě Sparty. Jenže ta se letos spletla...

Reagovat
smazaný uživatel

konecen si toho nekdo vsiml??

Reagovat
smazaný uživatel

no kde si? tak co bod je dobry ne?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, my ho tam uhráli taky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel pro nas je ted ten bod dobrej

Reagovat
fantomas

To jo, například Kladno to sprostě vypustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu řekl, mě se dnes opravdu zdálo, že Slávka měla řízenej trénink. Ale nejsem schopnej posoudit, jestli na to Kladno kašlalo, nebo je tak velkej rozdíl mezi Slavii a zbytkem ligy. Zatím to vypadá, že konkurovat může maximálně Baník, Bolka, možná Libe.

Reagovat
fantomas

Určitě to nepustili. Byli prostě o třídu horší a věděli to, tudíž hráli s pokorou. Ale snažili se hrát, nebyl to vyloženě beton.

Reagovat
smazaný uživatel

jako mozna je to prave jen muj nazor ale ted ty slabi souperi co k vam jezdi (Bohemka,Kladno apod.)jsou z toho vaseho stadionu priposrani a vy si vzdycky v pohode zastrilite...

Reagovat
fantomas

Protože jsme vynikající a nenecháme je hrát. Panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska opet nase tragedie se sestavou bohuzel dost zase ovlivnena zranenyma.Husek a Kucera tam absolutne nemaji co delat - jinak ale konecne se nasla odvaha postavit Kroba vykon saprty samozrejme jak uz je poseldnich 14 dni hrozny,ale tak sakra kdyz se konecne ujmeme vedeni v zapase tak v takovy situaci jaky jsme se to proste musi udrzet, ale zase dostaneme lacinou branku (i kdyz po velice krasny akci Rezka),nase stoperska dvojice tradicne horela jak papir kdy uz se to konecne obrati?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chcete tak vam prodame za 10 mega Abrahama ten by to mohl zlomit

Reagovat
fantomas

Už je na Kypru.

Reagovat
smazaný uživatel

na hostovani

Reagovat
fantomas

Nekecej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Krob hral velmi spatne

Reagovat
smazaný uživatel

no na to ze to byl jeho prvni zapas za Acko

Reagovat
$dolar$

Tak jsem dorazil ze stadionu, asi spokojen ikdyz meli jsme zvitezit, velmi se mi dnes libil Kolar a jinak ostatni odehrali velmi kvalitni utkani, skoda tech sanci a toho golu co nam Sparta dala Jinak Spartansti fanousci to je na Jeste ze je asi v 60 minute odvedla policie ( neskutecne jsem se smal , kdyz k nim prisli poldove a ´´hrdinsti´´ fanousci rychle naskakali na sebe a zbabele se vsichni natlacili na plot )

Takze celkove

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ty svoje fandy taky postav do latě. Ze začátku se tam ozvalo cosi jako "Sparťanský kurvy" nebo tak něco (to heslo už jsem zapoměl, ale štvalo mě) a bylo to skandovaný tak, že to mikrofony dost jasně vzaly. Ale netrvalo to dlouho.

Reagovat
$dolar$

Bylo to : prazsky kurvy to jste vy Jinak celych 60 minut rvali na Horvatha- curaku !!!! Tak nas komentator na stadionu je pozadal at to rvou jen na svy hrace A jinak to to nase nadavani bylo jen odpovedi na sedme skandovani Horvathe ty curaku Ja to nechapu on vam vyhraje titul a vy ( spis oni)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, já ti nic nevyčítám, ani nenadávám, ani nechci buzerovat, jen upozorňuju zavčas. To jsou ptákoviny, který by měli ze stadionů zmizet.

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžišmarjá "měly" já se zblázním, já si hodím mašli, to už je dneska podruhý, vracím maturitní vysvědčení, stará mi dobře říkala, že mi z piva změkne mozek, už je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

sou male veci

Reagovat
smazaný uživatel

V souhrnu PL je vysvětlení.... Grrrr, vzlyk, vzlyk.

Reagovat
smazaný uživatel

já už z tebe nemůžu, jsme na tom sice podobně protože mě taky štve když udělám nějakou sebemenší hrubici ale každopádně jí přejdu a řeknu si víckrát se to nestane, ty by ses kvůli tomu málem podřezával....

Reagovat
smazaný uživatel

proc vlastne Spartani nemaji radi Horvatha? nejak to nechapu, vzdyt jim vyhral titul a ted jsou bez nej v prdeli.....Jo a diky za Silvestreho, Boleslaaaavvv

Reagovat
PJ

Jo jak hlasatel rikal "zadame fanousky Sparty, aby si vsimali jen hracu ve zlutych dresech", tak sem to malem pustil

Reagovat
PJ

Jinak souhlas, z tech dementu co rvali na Horvatha mi bylo na bliti. Ale zase me trochu zarazilo, ze plzenskej kotel na to nijak nezareagoval, nijak Horvatha nepodporil, jen jednou se tam skandovalo jeho jmeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Liberec...na jednom tiketu mám jejich výhru a na druhém +2,5 gólu

Reagovat
božský John

Bože můj...zlatej ping pong..ještě že sem měl dneska trénink...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Libe byl lepší, prosím tě, nezlob se na mě, já dával v tipovačce jedničku, takže mě to pasuje.

Reagovat
božský John

hlavně my sme byli horší...pan Valenta..to je tragggggéd já měl v tipovačce 2 takže mi tenhle tejden vyšla Sparta,Bayer a Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám navíc ještě Real a teď teda ten Liberec.

Reagovat
božský John

v Madridu byla(měla bejt) jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teorie. Teoreticky jsem měl mít dneska za tři kola tipovačky 24 bodů.

Reagovat
božský John

To není moc....

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak supr pohled na tu Spartu v té tabulce.Ještě lepší je jak všichni pro Spartu brečí. Tohle je nejlepší lék pro lidi co mají depku na podzim.Sparta jde ke dnu..CHovanče prober se nepomůže ti ani uzdravená levička.Máte špatnej nákup hráčů.No což budete mět nějakej rok utlum...bez tak jste státní klub jak za komoušů tak i teď a doufám že ten národní stadec stavět pro Vás nebudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrž, doby klubu podporovaného předsedou vlády jsi asi ani nezažil, dávno jsou za námi, byť následky byly znát dlouho. Dneska má Sparta už jenom toho Košťála. Jenže Křéťa s Chovancem mu to stejně kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zadrž, neználku. Ten tvůj předseda vlády byl Paroubek a ten se ukazoval v lóži u vás v křišťálově čisté Slávii. A to jak Standa Grossů, tenkrát ještě jako další předseda vlády Slávii dohodil peníze ze státních Českých airolinií už bych vůbec nerozmazával.

Ale jako vlastňák se ti to povedlo výborně

Reagovat
fantomas

Neřídil aerolinie náhodou Tvrdík?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, řídil, to byl bejvalej socdem. ministr obrany (podle mě teda socdemácká vyjímka - nejlepší ministr obrany za posledních 20 let a je škoda, že tenkrát odešel tak, jak odešel). Ona tam asi nějaká cestička "já znám Standu a Standa zná Tvrdíka" byla, ale to nic nemění na tom, že šlo o normální smlouvu na reklamu. By mě zajímalo, kolik dostala Sparta od toho Eurotelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopírám, že z pánů Paroubka a Grosse nejsem nadšenej - kvůli svému politickému přesvědčení. Kdybych chtěl spekulovat, tak řeknu, že z hlediska politického divadýlka je pro ně nepřijatelné, aby se objevili na zápase zkorumpované a prohnilé Sparty - to je prostě sparťanská image a politice rozhodují i tyhle ptákoviny. A zpochybňovat normální roční sponzorskou smlouvu typu "já dám prachy - ty dáš reklamu" . Slavia ten ročník hrála v UEFA ještě na jaře - doceka dobrej kšeft. Mohl bych napadnout sponzorskou smlouvu Sparty s Eurotelem, tedy dceřinnou společností tehdy polostátního Telecomu (více, než 51 procent patřilo státu, takže majorita), ale byla by to stejná hovadina, jako jsi napsal ty. Srovnávat tyhle věci s protlačováním hráčů, peněz a výsledků ze strany Štrougala a spol. v době před 20-25 lety je opravdu ubohé. Koneckonců od tebe se nic jiného čekat nedá, ty "vlastňáku".

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou reklamu České aerolinie získali tím, že byly na dresech Slávie? Já myslím, že to byla klasická malá domů oblíbenému klubu. Že se snažíš za to, že se Slávií sympatizuje taková zrůda, jako byl, je a bude Paroubek, je tvůj problém a tvoje snaha o znevážení tohohle je lichá.

Chápu také další tvoji snahu zahrát na evergreenovou notu o nečistotě Sparty a nebečisté pověsti Slávie a vztáhnout účast "pánů" Paroubka a Grosse na zápasech Sparty, ale věř, že tihle dva z těch návštěv na z pětiny zaplněném staďáku moc politických bodů taky nevydolovali ...

Čekal jsem, že vytáhneš s Eurotelem, ale mezi ním a ČSA je několik podstatných rozdílů. Eurotel je orientován na český trh a české zákazníky a tím, že se objevilo jeho logo na dresech nejoblíbenějšího klubu získal nezanedbatelné výhody a prestiž. ČSA ani náhodou nežije z českých pasažerů a tím, že její logo nosila Slávie v české lize, nezískala žádnou výhodu a výhodu zcela zanedbatelnou také tím, že její logo propagovala Slávie v tehdy ještě značně upozaďovaném poháru EUFA. Dalším velkým rozdílem je samo to, že Eurotel byl, narozdíl od Českých eurolinií ziskovým podnikem a tak si mohl sponzorské peníze odečíst z daňového základu. Aeroliniím sponzorskými penězi samo jen narostla ztráta. Laicky řečeno si ty peníze nemohly Aerolinie "odepsat z daní" ...

Stále si stojím za tím, že vytáhnutím téhle ohrané písničky o politikaření ve fotbale sis dal slušného vlastňáka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marnost nad marnost. Snad i pošetilost. Tak se dá popsat snaha se s tebou o něčem bavit. Srovnáváš nesrovnatelné, překrucuješ to, co jsem napsal, používáš nepravdivé argumenty. Nejlepší je tvoje snaha reagovat o jeden, dva dny později, aby to vypadalo, že máš "poslední slovo". Ale to se mi možná jen zdá.

Reagovat
GEGE

Kerič

Reagovat
-Kopy-

Jn, to je blesk.

Reagovat
GEGE

A sympatak..ten rozhovor na konci

Reagovat
fantomas

No bože Johne na nebesích, co to je za výsledek? S timhle na titul asi nee...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liberec mě nezklamal, snad mi buduo 4 body stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenko všera prskal, že mu to moc nejde, takže jestli nezabodoval někdo hodně (6-8 bodů) tak se tam asi vejdeš. Uvidíme, sám jsem zvědavej. PJ to, doufám, brzo zveřejní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jak na trní

Reagovat
$dolar$

Treba dojde k nejakemu podvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusím se vám zajistit první místo, kdo dá více?

Reagovat
$dolar$

100 Kc

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc, ale beru.... Doufám, že jsi nikde neříkal svoje tipy a po dvou kolech neztrácel moc bodů na první místo....

Reagovat
$dolar$

nn jenom asi 14 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dávám 23 Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám deset táců, mám dvanáct bodů, tak se snaž.

Reagovat
$dolar$

stribrnych nebo zlatych?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik lukrativních nabídek... Koho vybrat? Mám dilema

Reagovat
$dolar$

No me asi ne, protoze kdyz ztracim 14 bodu, tak po jednom kole to asi dohnat nejde, ale kdyby slo, tak ti i priplatim ( dalsi stovku)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se uvidí, musel bych jít s Davidem Křížkou na půl, takže musíš připlatit....

Reagovat
$dolar$

400Kc To uz je na studenta dost, ale kdyz to udelate dobre a tajne tak vam tech 400Kc dam ! Ale je to posledni nabidka

Reagovat
smazaný uživatel

UIvidíme, počkejj na výsledky...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

snad kdo da vic ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ve sklepě mám krabici s pivníma táckama z hospody od švagra. Jsou všechny stejný, tak se jich deset klidně ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

fůj, to je nečestné a nesportovní

Reagovat
$dolar$

psssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

To všichni víme, ale stejně to nikomu neříkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaasne Slovan.moc peknej match.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, hlavně v první půli sme předměstí k ničemu skoro nepustili

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál, dneska jsem si to krásně vychutnal, hrajem jeden znejhezčích fotbalů v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaasne Slovan.moc peknej match.

Reagovat
Tomanatura

200. pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec . Na to se dá koukat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele