Gambrinus liga - preview 29. kola

23.05.2009, 08:48
Previews
Po dnešku může být v české nejvyšší soutěži jasno o pohárech i sestupujících. Sparta hostí Jablonec a za určitých okolností si může zajistit účast v předkole Ligy mistrů. O něj hrají i Liberec, Mladá Boleslav a teoreticky Olomouc. Žižkov zatím odvrátí sestup jedině výhrou v Příbrami, předpolsední Zlín hostí Brno.
Slovan Liberec - České Budějovice  (sobota 15:00)
Liberec, jenž útočí na druhou Spartu, se doma představí proti jedenáctým Českým Budějovicím.

Fotbalisté třetího Slovanu mají před sebou jasný úkol. Potvrdit roli papírového favorita a získat tak tři body, jež jim mohou pomoci v boji o druhé místo v tabulce a účast v předkole Ligy mistrů. Na tuto metu ztrácí dva body. "Budějovice se sice v minulém kole už zachránily, ale ten zápas náboj neztratí. Zase budou někde nějakým způsobem někým motivovány," uvedl trenér domácích Ladislav Škorpil.

České Budějovice se v uplynulém kole definitivně zachránily. To však neznamená, že do města pod Ještědem se pojedou pouze podívat. "Ligovou jistotu máme a můžeme si tedy dovolit víc. Hráči budou navíc motivováni tím, že vlastně budou bojovat o svou budoucnost v týmu," prohlásil kouč hostí Pavel Tobiáš.

Domácím v sestavě budou scházet vykartovaný Dejmek a zraněný Dohnálek. Otazník visí nad Frejlachem. Jihočeši přijedou na sever Čech bez zraněných Klavíka, Hunala, Horejše, Stráského a devatenáctiletého reprezentanta Nitrianského.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Dočkal, Papoušek, Dort, Liška - Nezmar, Blažek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Riegel, Žižka, Leština - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Sedláček, Svátek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (sobota 15:00)
Tohle tedy bude zápas! Domácí zoufale potřebují tři body, aby si uchovali alespoň minimální naději na pohárové příčky. Hosté se zase jedou na sever Čech bavit fotbalem, neboť titul si dokázali zajistit už v minulém kole.

K podcenění zápasu ze strany Pražanů však rozhodně nedojde. Pořád jde o hodně. Spousta hráčů, kteří se v sezóně nedostávali do sestavy, by teď mohla dostat svou poslední šanci. Pokud se jí chytí, mohou získat vstupenku do kabiny i pro příští rok. V opačném případě to tak slavné nebude.

"Ligu jsme sice vyhráli, ale na to se v sobotu nemůžeme ohlížet, rozhodně nebudeme chtít v Teplicích prohrát. Samozřejmě že oproti zápasu na Žižkově mohou v sestavě nastat změny, řídit se budeme především zdravotním stavem našich hráčů. Problémy se zády má například Marek Suchý," říká trenér hostí Jarolím.

Ten si navíc bude muset poradit s rozsáhlou marodkou. Kromě již zmíněného Suchého trápí zdravotní problémy i Belaida. Pouze na tribunu bude moci nahlédnout Trapp, Kaufman či Šmicer. Dobrou zprávou pro příznivce červenobílých je Litteriho zapojení se do tréninku.

Hosté tedy budou moci rozhodně hrát s větší pohodou, balón je jednoznačně na straně domácích: "Myslím si, že výhoda je teď na naší straně, do obou zápasů můžeme jít uvolněně a s chladnou hlavou. Už není důvod, abychom byli něčím svázaní," potvrzuje Dušan Švento.

Na druhé straně barikády ještě probíhají tuhé boje na dvou frontách. Teplice totiž stále bojují o pohárovou Evropu jak v lize, v níž jim dává naději na úspěch pouze zisk tří bodů, resp. v ligovém poháru, v němž se už ve středu střetnou ve finálovém zápase se Slováckem. Přestože se zdá cesta přes druholigového soupeře o chloupek snazší, k podcenění sobotního zápasu rozhodně nedojde: "Každý, kdo nastoupí, jistě do zápasu půjde naplno. Nehrozí, že by někdo uhnul ze souboje, aby se nezranil. Na hřišti na tohle člověk nemyslí," říká hráč domácích Vlastimil Vidlička.

A jak vypadá marodka na straně žluto-modrých? Obdobně jako ta slávistická je poměrně rozsáhlá, avšak dostat z trenéra Plíška přesnější informace o jednotlivých hráčích rozhodně není lehké: "Máme hodně hráčů, kteří se sice dávají dohromady, ale o jejich startu proti Slavii budeme muset rozhodnout až těsně před samotným zápasem," mlží kouč Severočechů.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mareš, Hesek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Grajciar, Brabec, Hubáček, Švento - Janda, Jarolím, Volešák, J. Černý - M. Černý, Fořt.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tescoma Zlín - 1. FC Brno  (sobota 15:00)
Zlín hostí Brno. Domácí stále bojují o záchranu a potřebují nutně získat tři body, zatímco Beránkovu výběru půjde jen o kosmetické vylepšení umístění v tabulce.

Čtyři vítězné zápasy v řadě a následná remíza v Olomouci. Taková je bilance fotbalistů Zlína. A díky ní mají ještě šanci se zachránit. Svůj osud ale nemají ve svých rukou. I kdyby vyhráli svěřenci domácího trenéra Ladislava Mináře zbývající dva zápasy, nemusí to k jejich záchraně stačit. "Dvě výhry jsou nezbytný vklad k tomu, abychom mohli uvažovat o záchraně první ligy. Teprve pak se můžeme dívat na to, jak hráli naši soupeři," uvedl Minář, jehož tým na nesestupové příčky aktuálně ztrácí dva body.

Brno okupuje desáté místo a patří mezi celky, jímž prakticky už o nic nepůjde. Snad jen o vylepšení celkového umístění v tabulce. Tým vedený trenérem Miroslavem Beránkem tak může ještě poskočit až na osmé místo, na nějž nyní má dvoubodový odstup. Fotbalisty Brna budou motivovat v posledních dvou ligových střetnutích také slíbené prémie od klubu.

"Máme určený počet bodů, po jehož zisku dostaneme určité prémie. Pořád nám chybí ještě tři body, takže musíme minimálně jednou vyhrát. Samozřejmě by bylo nejlepší kdyby se nám podařilo zvítězit v obou posledních zápasech," naznačuje hostující útočník Marek Heinz.

Domácím v sestavě bude chybět vykartovaný Čelůstka a dvojice zraněných Trubila s Rýdelem, zatímco Brněnským pětice marodů Trousil, Lira, Večeřa, Baláž, potrestané duo Čoupek se Střeštíkem a hrát také nebude Šural, jenž plní povinnosti u reprezentační devatenáctky.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Zbožínek, Novák - Vyskočil, Zúbek, Dostálek, Šmahaj - Bača, Kroupa.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Mareček, Dvorník, Živný, Okleštěk - Heinz, Kalivoda, Švejnoha, Polách - Rabušic, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Žižkov  (sobota 15:00)
Zřejmě nejsledovanější duel 29. kola nejvyšší české soutěže bude vidění v Příbrami. Na Litavce se totiž představí dvě mužstva, která patří k hlavním aktérům v bojích o zachování prvoligové příslušnosti. Udělá Příbram důležitý krok k záchraně, nebo to bude naopak Žižkov, který oživí svoji teoretickou šanci na setrvání v první lize?

Domácí jsou na 14. místě tabulky s dvoubodovým náskokem na sestupové pásmo. Žižkov je v daleko těžší situaci, se ziskem pouhých 22 bodů je zatím největším kandidátem na sestup - v soutěži ho totiž nemusí udržet ani případné vítězství a bude se muset ohlížet na to, s jakými výsledky "přijdou" jeho soupeři v bojích o záchranu. "Musíme to brát jako skutečnost, hrát budou jiní. Jsme v situaci, kdy záchrana je pouze v určité oblasti teorií. I proto očekávám, že ti, co dostanou šanci, udělají pro dobrý výsledek všechno," řekl kouč Zdeněk Ščasný, který bude utkání díky disciplinárnímu trestu sledovat pouze z tribuny.

Příbramští také neočekávají jednoduché střetnutí: "Bude to hlavně o psychice, jak kluci zápas zvládnou ve svých hlavách. Pevně ale věřím, že z toho vyjdeme dobře," uvedl domácí trenér Petr Čuhel. V podobném duchu se vyjadřoval i domácí obránce Marek Plašil: "Pro nás to bude určitě zápas roku. Pečlivě se na utkání připravujeme a uděláme všechno proto, abychom vyhráli. Prostě vyhrát musíme," nechal se slyšet 23letý bek.

Záchranářskou bitvu ovlivní hned několik absencí na obou stranách. Domácí postrádají vykartované Nechvátala se Štochlem, zranění ze hry vyřadilo Oliveiru a Müllera. Otazník visí nad startem Tarczala a Šmejkala.

Ani hosté nedorazí v kompletní sestavě, karty vystavili stopku trojici Sabou, Procházka a Hruška. Chybět bude také Hušbauer, který plní reprezentační povinnosti U19. Do základní sestavy Žižkova se ale naopak vrací Švancara, kterému vypršel třízápasový trest.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Mapanya, Nohýnek, Pleško - Klesa, Borek, Tarczal, Šmejkal - Fantiš, Huňa.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Kučera, Pilař, Gabriel, Koukal - Palát, Besta, Vozábal, Kalod - Švancara, Naumov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Tápající Ostrava přivítá pátou Olomouc. Fotbalisté Baníku se budou chtít svým fanouškům v posledním ligovém utkání na domácí půdě omluvit za jejich bídné výsledky, zatímco Hanáci budou hrát o pohárovou naději.

Ostravě se hrubě nevyvedla jarní část první fotbalové ligy a díky skvělému podzimu se nemusí strachovat o prvoligovou existenci. Nyní ji tedy patří devátá příčka a v tabulce dvě kola do konce si ještě může pohoršit. V posledním domácím zápase se také budou hráči Baníku chtít vítězně rozloučit se svými fanoušky. Trenérovi Verneru Ličkovi se ale rozpadá sestava. Mimo hru budou kvůli zdravotním problémům Lukeš, Bolf, Řezník, Střihavka, Tchuř a vykartovaný Míčola.

Olomouc si sice již splnil své předsezonní síle, a to skončit v horní polovině tabulky, ale stále nevzdává boj o účast v evropských pohárech. Cestu do fotbalové Evropy si sama zkomplikovala v uplynulém kole, když doma remizovala se Zlínem. Díky tomuto zaváhání tak na pohárové příčky ztrácí dva body. Do slezské metropole tak jedou pro ztracené body. "Sice se Baníku nedaří, ale pořád má hráčskou kvalitu a pořád je to Baník Ostrava. Víme, o co hrajeme. Je to pro nás derby, určitě to bude kvalitní zápas," řekl trenér hostí Zdeněk Psotka.

Sigma ale nenastoupí v nejsilnějším složení, bude se totiž muset obejít bez obou zraněných brankářů Drobisze a Lovásika, dále bez vykartovaných Kaščáka a Nepožitka a hrát také nebudou Petr s Doležalem. Oba totiž plní povinnosti u reprezentační devatenáctky.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Pavlík, Neuwirth, Tomašák - Rajtoral, Marek, Hable, Metelka - Zeher, Lička.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Rossi, Hudec, Škerle, Heidenreich - Kobylík, Hořava - Hubník, Melinho, Štěpán - Ordoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.05 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - SK Kladno  (sobota 15:00)
Domácí pod trenérem Vrbou předvádějí velice pohledný fotbal, často okořeněný pěkným přídělem gólů, nyní narazí na soupeře ze škatulky "betonářů". Hostující tým navíc ještě není definitivně zachráněn, jeden bodík by ho však těchto starostí ušetřil.

Ano, hosté zřejmě vsadí na řádně zabezpečenou obranu, ze které budou vyrážet k rychlým protiútokům. Že ale nejde o soupeře nijak lehkého, dokumentují jeho jarní výsledky. Domácí výhra nad Slávii či nad Brnem se rozhodně počítají, nesmíme ani opomenout výhru v Olomouci. Na silné a dopředu hrající týmy to tedy rozhodně svěřenci trenéra Hřídele umí.

Západočechům v tomto zápase naopak už o nic nejde. Jejich pozice ve středu tabulky je tak pevně ukotvená, že záchrana či účast v pohárech je pro ně nemyslitelná, přesto z Plzně několikrát zaznělo, že zbývající ligová rozhodně nevypustí. Tato slova dokládá i trenér domácích, Pavel Vrba: "Kladenští nejspíš přijedou s defenzivní taktikou podřízenou získání vytouženého bodu. My ale chceme vyhrát a s fanoušky se doma rozloučit vítězně."

Co od zápasu očekávat? "Předpokládám, že to nebude tak líbivý fotbal, jako například v minulém kole v Mladé Boleslavi. Náš cíl je ale jasný. Kladenskou hradbu co nejdříve překonat a donutit Kladenské změnit styl a hrát fotbal nahoru-dolů," dodává kouč.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Ševinský, Hájovský, Halama, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Jiráček - Krbeček
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Procházka - Holub, Strnad, Szabo, Cigánek - Klinka, Zachariáš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Sparta hostí Jablonec. Letenští si budou chtít udržet druhou pozici a Severočeši mají už jen teoretickou šanci kvalifikovat se do evropských pohárů.

Dvoubodový náskok před třetím Libercem mají dvě kola do konce sparťané. Pokud si chce Chovancova parta uhájit stříbrnou příčku, z níž se postupuje do předkola Ligy mistrů, a nespoléhat na zaváhání jejího největšího konkurenta, musí doma vyhrát."Po psychické stránce nás čeká nesmírně důležité střetnutí. Soupeř se nebojí hrát, musíme být aktivní a agresivní," říká trenér domácích Jozef Chovanec.

Sedmý Jablonec si už splnil to, co si předsevzal. To znamená být do sedmého místa. A dvě kola do konce je již jasné, že se tento předsezonní cíl splní. Severočeši ale na tom mohou být ještě lépe, protože dvě kola do konce ztrácí na pětici nejlepších týmů pouhý bod a na pohárové čtvrté místo tři. "Chceme se Spartě postavit jako rovný rovnému. Nechceme jen bránit a čekat na devadesátou minutu, ale hrát ofenzivní fotbal. Nesmíme se dostat pod tlak, ale naopak využít každou možnost jít dopředu," prohlásil kouč hostí František Komňacký.

Sparťané se budou muset obejít bez rekonvalescenta Huška a zraněného Kladrubského, nejistý start je u Wilfrieda a Kadlece. Hosté se představí bez dvojice zraněných Klapky a Kučery.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Berger, Kucka, Zeman - Wilfried, Kadlec.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Krejčí, Pavlík, Zábojník, Hamouz - Haurdič, Eliáš, Loučka, Hloušek, Michálek - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Tady jde o hodně! Domácí ještě nejsou zcela zachráněni, hosté naopak bojují, seč jim síly stačí o třetí místo, které jim však vinou týden staré remízy s Plzní uniká čím dál víc. Případná prohra s pražským výběrem by byla pro tým trenéra Uhrina stopkou ve snaze dostat se alespoň na bronzový stupínek.

Mimochodem, Boleslav na hřištích soupeřů v jarní části ještě neprohrála, před koučem Klokanů Urbanem tedy stojí pořádný kus práce. Musí totiž naučit tým útočit. Po minulém kole, kdy se předvedli destruktivním koncertem na hřišti Sparty to vypadá, že střelecké choutky především útočníka Kincla plně přešly.

"Ano, je to nejlepší tým na cizích hřištích. Celkově z nich přivezl 24 bodů a nastřílel na nich ze všech mužstev největší počet 23 gólů. Je tam kvalita, nerozlišují, zda hrají venku nebo doma. A venku se jim hraje uvolněněji, nejsou tak svázaní a těží z toho, že je tam velká síla dopředu," uvědomuje si velkou sílu soupeře domácí kouč a zároveň naznačuje, kterak by se dalo s obtížným soupeřem poradit: "Je to o dobré organizaci hry, my si nemůžeme dovolit pustit se s nimi do hry nahoru dolu. Protože v momentě, kdy by nás překopávali, tak jak Chramosta, tak Papadopulos nebo i Kysela s Poláčkem jsou rychlí hráči a mohli bychom s tím mít veliké problémy."

Co se dá tedy v sobotu odpoledne na Žižkovském stadionu očekávat? Oba dva soupeří budou muset útočit. Bohemians by sice mohl bod z tohoto utkání stačit na udržení, ovšem pokud nechtějí hazardovat, bylo by pro ně více než užitečné získat plný počet tří bodů. Papadopulos a spol. jsou na tom podobně. Remíza je jednoznačně ztrátou, prohra pohromou a vítězství alespoň částečným úspěchem. Kdo tedy chce vidět útočnou podívanou (alespoň podle předpokladů), nechť se dostaví o sobotní patnácté hodině na žižkovský stadion.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Turtenwald, Obermajer, Lencevič, Grznár - Vošahlík, Demeter, Dobeš, Zoubek, Fenyk - Kincl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kúdela, Procházka, Rolko, Kalina - Kysela, Sylvestre, Hrdlička, Poláček - Chramosta, Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha28177454:2358
2.Sparta Praha28148642:2350
3.Slovan Liberec28139637:2648
4.FK Mladá Boleslav281210638:3346
5.Sigma Olomouc28128835:3544
6.FK Teplice28127933:2143
7.FK Jablonec281341135:3343
8.Viktoria Plzeň28910942:3837
9.Baník Ostrava281051336:3535
10.1. FC Brno28981130:3235
11.České Budějovice28615727:3533
12.Bohemians Praha28941531:4231
13.SK Kladno28871321:3931
14.1. FK Příbram28771425:3928
15.Tescoma Zlín28681423:4226
16.Viktoria Žižkov28571627:4022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec 1,teplice 0,zlín 1,žižkov 02,baník 0,plzen 1,sparta 1 a ml.boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sparta to bude mit proti jablonci tezky,protoze jablonec bude asi hodne spolihat na brejky,kde je kvalitni utocnik David Lafata....takze vubec to neni jasna zalezitost na to, aby tam byl kurs 1.37

Reagovat
lada.sp

tak rozbij prasátko a dej 0,2

Reagovat
smazaný uživatel

sparta-jablonec-0:0,nebo 2:1 pro spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

žižkov 2 určitě ne 0 i možná 1

Reagovat
risk je zisk

Tak co si mám vybrat?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne 0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale možná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych dnes Zlín 1 , Viktorka 2 !!!!!!!!!!!..pojdme ševci zachránit ligu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Ševcům ze Zlína se říká i u toho fotbalového Zlína?Já myslel že se to říká jenom Zlínským hokejistům

Reagovat
smazaný uživatel

jo hlašky jako pohdme ševci dáme gool ,,ševci bojovat ...sou u nas fotbalové i hokejové ...ale pak sou tu i odlíšné ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí Piroska, pokud dnes nebude hrát Kadlec jakože asi ne, tak Piroska by ho mohl v klidu nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Líbí se mi,že nás nikdo nebere jako kandidáta na 4. místo..jenže když porazíme Spartu,což je dost možný a Bolka s Kompresorama ztratí,tak je vše otevřený...přičemž poslední kolo hraje Bolka s Rumunama a my doma se Zlínem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud udělate body na Spartě, tak se to Zlínu asi neprodá co? Budete bojovat do konce. To je škoda, doufám, že dnes Sparta vyhraje, abyste neměli už moc šanci na poháry a Zlín zustal. Nic ve zlém ale

Reagovat
božský John

Jasný,každýmu se hodí něco inýho...já taky doufám,že Ševci v tý lize zůstanou,jenže když porazíme Spartu(doufejme) tak to asi nepustíme mno...jak řikáš..

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadí aspon to bude v posledním kole pořádný boj to bude dobrý výjezd ale kua ze Zlína celkem dálka

Reagovat
božský John

Tak na to poslední kolo taky půjdu,protože se Vám poslední dobou daří,my taky nehrjaem zle,tak by nemusel bejt špatnej fotbal Kolik vás pojede? Cirka..

Reagovat
smazaný uživatel

budu rád když se nas tam sejde 20...ale uvidíme kolik fans přijede podpořit .. ale holt Zlín je město hokejové

Reagovat
božský John

Jasný no,tam máte větší úspěchy no..:)..každopádně,když Vás tam přijede kolem 20 tak to je fajn,přes celou čr,to je úctyhodný..my jsme zas lyžařský město no...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rád videl zlodějmians v 2 lize takže dnes nemůžu jinak než Boleslav !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Zlíne

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ... ktery kretén píše tady tyto ...ehm... statě ???? i Male Děcko by to zvladlo léépe .... tolik gramatických chyb a překlepů .... jo ..a komolit jména hráčů ? no to už je vrchol .. ne ? třeba Tomáš Mičola ... se podle vás píše ... Míčola ? od slova míč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klid prosimtě... Ty si se nikdy nepřeklepl? Male Děcko je s velkými písmeny proč???

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno a příjmení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Njn už to tak asi bude

Reagovat
centos

Nomen omen, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček by moh´překvapit.Aspon 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov-Jihlava 5:0 před koncem ..hmm Jihlava to dobře bojkotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se asi Sokolov zved no ale je dobře že Jihlava nepostoupí už tam jednou byli a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 1, Teplice 02, Zlín 0, Příbram 1, Baníček 1, Plzeň 0, Sparta 10, Střížkov 02

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Teplice, Olomouc, Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten olomouc tfuj

Reagovat
smazaný uživatel

tim myslím SIGMA do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Liberec Boleslav Zlín Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav kdo bude za Spartu střílet branky

Reagovat
smazaný uživatel

douám,že nikdo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pomalu nastava cas dalsiho mega talentu ,nejlepsi strelec U-18,Mega kanonyr Dorostenecke ligy,Petr Putz jestli se nepletu prvni start za Becko a hned od zacatku a hned GOOLL,dalsi goly Kokoska dvakrat a Podany ,,,jinak roznesli doma Opavu 4:2....,,,,jinak sestava:sestava:Mokrohajsky-Valicek,Svec,Rada,Droppa-Glaser(64.Belaid),Kokoska,Mares(90.Divisek),Podany-Tresnak,Putz(77.J.Kadlec),,,me slova o Petru Putzovi zacinaji nabirat na obratkach,pomatujete jak jsem ho vzpominal po zapase se Strizkovem??Sestava samy odchovanec ani jedna posila z A teamu a roznesete Opavu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kohokoliv kdo umí aspoň trochu dávat góly.. Třešňák taky prej vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vynikajici ale jak jednou rikal Zdenda ceka od neho jeste vice,jinak talent je to bezesporu,proste od neho se ceka vylozene uz vudcovska role v Becku a chcou po nem aby vice se trefoval hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidim tak na dvě výhry z celýho kola a to Liberec a Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Go Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je jasný a ještě Zlín....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kadlec si tam dneska dělá co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji to jen namatkou kvuli debilnimu uceni ale zrovna ta finta u lajny je to fantazie ten hrac

Reagovat
smazaný uživatel

bude kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

ty se hlavne starej aby spadlo kladno ,nikdo vas tam nechce my chceme tradicni kluby v lize(Hradec,Opava,Slovacko) doufam ze Plzen vas porazi sance pro zlin stale je

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se do rusta, komouši

Reagovat
smazaný uživatel

*Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj tata je leda komous ja jsem blue bird

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši,hoši.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sim sim pan ucitel on si zacal

Reagovat
smazaný uživatel

lexess do kouta!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano, pane profesore

Reagovat
smazaný uživatel

Omg to je diskuze... Já teda nwm v čem je zlín tradiční když postoupil asi před třemi lety

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nám dá gola Zeher tak to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poplést si slávistický a teplický dres je ještě větší faux-pas než být ve Straně zelených a nevědět, co je to biomasa.

© Ivan Mejtský

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono u Mejtskeho to neprekvapi je nejhorsi suverenne na CT kdybych dal zebricek tak Bosak pak nic nic Capek nic nic nic Kozohorsky Vlasek nic nic nic Stepan nic10krat Lipa(spartan sice ale komenty hrozne a navic nekdy tendecne nam chce jeste pridavat ale nedari se mu to no proste kanal) pak 5krat nic Kalous(kdyz jsou sestrihy LM tak presne poznam kdy padne gol necekane na zacatku akce zvysi hlas a je to doma) pak je tak 100krat nic a nastupuje mistr Mejtsky koktavec ktereho by meli hned vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

pak je 2.liga a tam nastupuji tajne trumfy Tittelbach,Poulicek,Nikodym,Machacek silna ctverka ktera toho muze jeste hodne dosahout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, on Bosák už neni co bejval, ti nejlepší jako Vrba a Svěcený už jsou historie. Stejně tragický je i výběr hostů, třeba Bosák jde dost dolů i díky Táborskému, kterej to komentuje jak hru s barbínama na dětském pískovišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že to Sigma alespoň vyrovnala celej zápas jednoznačně lepší škoda 2 bodů no ale to 4 místi ještě žije

Reagovat
smazaný uživatel

toto sem tipoval,že?

Reagovat
centos

Jednoznačně lepší?

Reagovat
Jajinek

Tak Sigma důležitý bod po opět strašném výkonu. Takže stačí porazit Bohemku a je to doma. Nevěřím, že by Boleslav doma Spartu porazila...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlin musi posledni kolo vyhrat v Jablonci a Ostrava na Kladne, a skoro cele fotbalove verejnosti se splni sen Kladno opet tam kam patri,,pristi rok snad spadne jeste Strizkov a Caslav a liga bude zase o neco normalnejsi,,,,,Vzhledem k Ostrave nerealny sen ale treba se vyplni

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno

Reagovat
centos

Dneska to nebylo až tak hrozné. Na Kladně bychom vyhrát mohli a pokud vyhraje i Zlín.. To by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naposledi od nás Baník odjížděl s trojkou

Reagovat
centos

To je hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

příbram a hlavně wágner

Reagovat
smazaný uživatel

příbram a hlavně wágner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele