Gambrinus liga - souhrn 29. kola

23.05.2009, 17:08, aktualizováno 23.05.2009, 17:08
Komentáře a souhrny
Česká liga zná prvního sestupujícího. Po prohře 0:3 v Příbrami se jím stala Viktoria Žižkov. Zlín zvítězil nad Brnem, Kladno si žádný bod nepřivezlo z Plzně. Sparta nakonec zvládla domácí utkání s Jabloncem a Slavia porazila brankou Ivany domácí Teplice.

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 2:0

23.05.2009 15:00

Góly: 11. Jan Riegel (vl.), 17. Andrej Kerić

Liberec stále může snít o zisku druhého místa. Dnes totiž uhrál, po vlastním gólu Riegela a jednom přesném zásahu Keriče, povinnou výhru proti Českým Budějovicím a v letošním ročníku neskončí hůř jak třetí.

Domácí hráči sice začali poměrně opatrně, i přesto se ale velmi rychle ujali vedení. Již v 11. minutě mohli začít slavit. Holeňák poslal míč za budějovickou obranu, tam se jej zmocnil Andrej Kerič a přehodil brankáře. Ve snaze zabránit inkasování se snažil hlavou odvrátit balón Jan Riegel, jenže si jej srazil do vlastní sítě. Uběhlo šest minut a Liberec si připsal další trefu. S Blažkem si elegantně narazil Kerič, dostal se až ke střele a ranou k tyči nedal Kučerovi šanci.

Nepříjemná zpráva pro kouče Škorpila přišla zanedlouho. Kvůli zranění totiž musel ze hry odstoupit tvořivý záložník Petr Papoušek. Jeho místo zaujal Filip Dort. Jedna ze zajímavých šancí Budějovic byla k vidění v 21. minutě. Svátková hlavička ale letěla přímo do náruče Zlámala. Domácí hráli v pohodě, hosté měli sice míč častěji na kopačkách, na dostřel liberecké branky se však příliš nedostávali, a tak v prvním poločase gól již nepadnul. Nejblíže byl Pavel Mezlík, který ale trefil břevno.

Po změně stran uběhlo sotva pár sekund a Slovan se ocitl v další jasně příležitosti. Po levé straně hřiště utekl Jan Blažek, poslal míč na nabíhajícího Dorta, jenž asi z 10 metrů tvrdě vypálil. Kučera byla ale připravený a jeho tutovku zlikvidoval. Liberečtí hráči byli nebezpečnější i v nadcházejících minutách. Jednu ze zajímavých šancí měl opět Kerič, který ale přestřelil.

V 65. minutě měl další možnost, jak své střelecké statistiky rozšířit. Po centru Blažka sice poslal svou hlavičku přesně k tyčce, ale Kučera předvedl dobrý zákrok a míč chytil. Nejblíže brance byli Budějovičtí v 72. minutě. Obránce Holeňák poslal malou domů tak nešťastně, že jí málem dostihl hostující mladík Timm. Ke štěstí Liberce ale měl rychlejší nohy gólman Zdeněk Zlámal, který dnes udržel další čisté konto. V závěru mohl přidat další gól opět Kerič, ale nedokázal proměnit penaltu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 0:1

23.05.2009 15:00

Góly: 68. Milan Ivana

Obhájce titulu nezklamal a porazil Teplice na jejich hřišti 1:0. Jedinou branku zápasu vsítil v 68. minutě Milan Ivana.

Zápas nebyl příliš výživný na šance. Jediná příležitost v první půli přišla v osmé minutě a měl ji slávista Milan Černý. Ten pálil z kraje vápna na branku a výborným zásahem se zaskvěl teplický brankář Grigar.

V druhé půli se osmělili také domácí. Ti zahrávali roh, Stožický našel Vachouška, jenž se opřel do střely, kterou však ještě tečoval Hesek a míč tak zapadnul do náruče Romanovse. V další příležitosti vstřelit branku byl domácí Mareš, ten ale nezužitkoval volný kop Stožického a hlavou orazítkoval tyč.

Hned vzápětí se míč dostal k Mahmutovičovi, který v tísni poslal na Heska, ani on však gól nedal. A tak přišel trest. Dlouhý nákop hostů hlavičkoval za sebe nešťastně Rosa a nachystal tak Ivanovi, který vsítil branku a rozhodl o výsledku 0:1.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - 1. FC Brno 2:1

23.05.2009 15:00

Góly: 12. Karel Kroupa, 48. Karel Kroupa - 89. Michael Rabušic

Zlín splnil první krok k záchraně, když v domácím prostředí zdolal Brno 2:1 díky dvěma brankám Kroupy. Hosté kosmeticky upravili výsledek v poslední minutě zásluhou Rabušice.

Zlínští nastoupili do utkání s Brnem, jemuž v podstatě už o nic nešlo, s cílem vyhrát, aby mohli nadále pomýšlet na záchranu. Domácí potřebovali dát rychlý gól a to se jim povedlo. V 12. minutě totiž otevřel skóre Kroupa, jenž dorazil hlavičkou míč nacentrovaný od jeho spoluhráče Vyskočila. Zlín po úvodní brance ale postupně ztrácel na své efektivitě, jakoby hráči věděli pro ně nepříznivé výsledky z Příbrami a pražského Střížkova.

Brno v prvním poločase však nedokázalo využít pasivity soupeře, i když mělo několik slibných příležitostí. Zřejmě ta nejvážnější přišla v 40. minutě, kdy v pokutovém území střílel těsně vedle zlínské brány Smutný. Ve zbývajícím čase první půle se už nic podstatného neudálo, a tak do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro Zlín.

Fotbalová Tescoma vstoupila po změně stran stejně dobře, jako na začátku zápasu. V 48. minutě totiž bylo opět veselo. Domácí Šmahaj nacentroval z rohového kopu před Burešovu bránu a opět nejvýš vyskočil Kroupa, pro něhož nebyl problém dopravit míč do sítě. Zlín tak vedl již 2:0. O jedenáct minut později se do šance dostali opět domácí, když duo Dostálek s Kroupou se pokusili zmást brněnskou obranu. Aby prvně jmenovaný vystřelil na bránu, tak místo toho poslal míč na nabíhajícího Kroupu, jenž pak následně chtěl vrátil balón svému spoluhráči, jenž střílel do padajícího protihráče před sebou.

Na další velkou šanci si museli diváci počkat až do 70. minuty, kdy Zlínští dokázali třikrát zahrozit. Nejdříve brněnský brankář Bureš vyrazil nebezpečnou hlavičku Kroupy a tvrdou střelu Malchárka. Poté Žůrkovi ani Zbožínkovi se nepovedlo trefit do skákajícího míče. Brno v posledních minutách stihlo ještě upravit výsledek na konečných 1:2 po brance Rabušice.

Co tento výsledek znamená pro Zlín? Prakticky je stejná situace jako před dnešním zápasem. Na nesestupové pozice nadále ztrácí dva body, když Příbram také úspěšně zvládla své utkání. Aby se Zlín zachránil, tak musí v posledním kole vyhrát v Jablonci a zároveň doufat v to, že jeho největší konkurent Příbram prohraje v Brně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 3:0

23.05.2009 15:00

Góly: 8. Tomáš Borek, 15. Michal Klesa, 90. Tomáš Wágner

Žižkov se loučí z první ligou po otřesném zápase v Příbrami, která potěšila diváky hned třemi góly a výrazně nakročila k udržení v lize.

Po úvodní vyrovnané hře zachyboval hostující Corea, k míči se dostal Huňa, který chytře přihrál Borkovi, a ten v osmé minutě poslal domácí do důležitého vedení. Další velmi dobrou příležitost předložil opět Huňa mladičkému Fantišovi, který měl moře času na přípravu střely z vápna. Ta ale mířila přesně do rukavic brankáře.

A ve skvělém výkonu Huňa pokračoval, když ještě do čtvrthodinky unikl do brejku. Zakončit sice nedokázal, ale obránci se k míči moc neměli a příbramský kanonýr stál notnou dobu na vápně, aby mohl přímo do rány nahrát Klesovi, jenž z obdobné pozice jako Borek opět rozvlnil síť. To slibovalo velmi zajímavou podívanou, avšak stal se pravý opak. Žižkovské střely se ani za pokusy vstřelit branku považovat nemohly a Příbram se k jediné další dobré šance dostala až čtyři minuty před koncem, kdy branku netrefil Klesa.

Ve druhém poločase šla znát ofenzivní snaha potápějících se hostů, přesto se po třinácti minutách dostal k první nebezpečné hlavičce Borek, kterého vychytal pohotový Bartalský. Ten si oddechl i o pár minut později, kdy se k tahu na branku nadechl Klesa, načež nahrál před malé vápno nehlídanému Huňovi, který ale lehký míč nedokázal zpracovat. Zvýšit mohl i mladičký Fantiš, ale hlavičku z malého vápna umístil pouze do rukavic Bartalského.

Neuvěřitelnou koncentrovanost pak převedl domácí brankář Hruška, který po celý zápas nemusel řešit žádnou výraznější šanci soupeře. Deset minut před koncem s velkým štěstím vyrazil chytrou teč mladíka Ujce, který se dostal před obránce k míči metr od brankové čáry. Z následného rohu měli hosté ke gólu snad ještě blíže. Míč totiž chytil výborný Hruška na brankové čáře a vyhrál i v souboji proti dorážky chtivým Pilařem.

Už v poklidu hrající Příbram pak mohla přidat další branku. Šmejkal se ocitl na dobrých pět vteřin sám s brankářem ve vápně, ale ke střele se nedostal a Huňa následnou obranou hráz nepropálil. Přesto se domácí diváci dočkali. Debutující Vágner se totiž dostal po rohu k hlavičce, kterou opřel o zem a rozvlnil síť. Tím tak definitivně poslal Žižkov do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:1

23.05.2009 15:00

Góly: 59. Róbert Zeher - 87. Melinho

Baník Ostrava nevyhrál ani v předposledním kole Gambrinus ligy. Ačkoliv domácí dlouho vedli zásluhou Róberta Zehera, tři minuty před koncem dokázal srovnat stav hostující záložník Melinho.

Ostravská jarní krize pokračuje. Ličkův tým v lize nevyhrál již přes dva měsíce, kdy ve 20. kole porazil doma Teplice 1:0. Od té doby si připsali pouze dva body za remízu s Libercem a za dnešní výsledek s Olomoucí. Sigmě jako by ke konci soutěže také docházel dech. Tým, který ještě nedávno mohl vážně pomýšlet na evropské poháry, se po sérii špatných výsledků - prohrou s Příbramí či remízou se Zlínem - propadl až na páté místo. Na čtvrtou Mladou Boleslav ale před posledním ligovým kolem ztrácí jediný bod.

Zápas začali navzdory výsledkové krizi mnohem aktivněji hosté. Ti na jaře patří vůbec k nejhorším týmům. Ke střele se již ve 4. minutě procpal především v posledních zápasech aktivní Mario Lička, jeho ránu ale reflexivně vyrazil brankář hostů Šustr. Po rohovém kopu se do zakončení dostal ještě Zeher, střela mu ale vůbec nesedla. Slovenský útočník byl úvodnímu gólu mnohem blíže v desáté minutě. Čtyřiadvacetiletý forvard se snažil prokopnout míč do branky po standardní situaci, ale ani tentokrát mezi tři tyče nezamířil - jeho pokusu chybělo pár centimetrů.

Sigma se v úvodu zápasu těžko dostávala do šancí a Baník ji jasně přehrával, ze svého tlaku si ale nedokázal vytvořit výraznější gólové šance. Další zajímavější situace tak byly k vidění až ke konci prvního poločasu. Ve 43. minutě se v dobré příležitosti objevil aktivní Zeher. Vstříc se mu vydal gólman Šustr, kterého se pokusil domácí útočník přelobovat. Olomoucký gólman ale jeho úmysl vystihl a míč lapil do svých rukavic. Až v nastaveném čase se do šance dostali hosté. Prakticky sám se před domácím brankářem Bučkem ocitl Štěpán, mladý gólman ale střelu fantastickým zákrokem zlikvidoval a udržel tak bezbrankový stav.

Přízemní tlak měl po změně stran opět Baník, byla to ale Olomouc, jež si vypracovala další šanci. Po rohovém kopu hlavičkoval záložník Rossi, domácí Antonín Buček ale míč skvěle vytáhl zpoza břevna. Již o pět minut později, v 59. minutě, ale dal důvod k radosti domácím příznivcům mnohdy proklínaný palič šancí Zeher. Ten dostal od parádní přihrávku do běhu a tentokrát si osamocený poradil před gólmanem Šustrem tvrdou střelou - 1:0. Byl to teprve jeho čtvrtý gól v letošní sezoně.

Baník se po vstřeleném gólu herně odmlčel a otěže zápasu převzala Sigma. Ta si dlouho nevěděla rady s defenzivnějším pojetím Baníku, až v 80. minutě zahrozil tvrdou ranou zpoza pokutového území Hořava. Antonín Buček ale dalším excelentním zákrokem udržel naději Baníku. Tři minuty před koncem byl ale na střelu Melinha krátký i on. Brazilský ofenzivní středopolař měl v zakončení možná i trochu štěstí, když jeho ránu z přímého kopu tečoval jeden z obránců Ostravy - 1:1. V devadesáté minutě ještě viděl červenou kartu za svůj teatrální výstup střídající útočník Olomouce Goče Toleski, který neunesl prohraný souboj s Neuwirthem.

Baník tak před necelými dva a půl tisíci diváky alespoň ukončil svou sérii pěti porážek v řadě, nadále tak zůstává na devátém místě; Olomouc se díky zaváhání Boleslavi přiblížila čtvrtému místu již na jediný bod.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:0

23.05.2009 15:00

Góly: 64. Jakub Navrátil

Plzeň doma zdolala Kladno 1:0. Jediný gól vstřelil v 64. minutě stoper Navrátil.

Domácí mohli vést hned po minutě hry. Po rohu se míč dostal ke Krbečkovi, jenže v dobré pozici mu jej na poslední chvíli ukopl kladenský Bartoš. Na druhé straně mohl pálit po centru Holuba Klinka, ten ale nedokázal napoprvé zpracovat a míč lapil Ticháček. Po čtvrthodině hry přišla největší šance zápasu. Domácí Petržela se portáhl mezi obránci a trefil tyč. Plzeň byla dále aktivní a pokus Horvátha vyhlavičkovával z brankové čáry Bartoš. Horváth o sobě dal následně vědět znovu, když zahrával volný kop, který s vypětím sil Pavlíka neznamenal branku. Na druhé straně nebezpečně pálil Cigánek, ovšem netrefil. Čtyři minuty před poločasem pak výbornou střelu vyslal domácí Hájovský, jeho projektil pod břevno skvěle zneškodnil Pavlík.

Pavlík čaroval i v druhém poločase, kdy vykryl nájezd Petržely, který unikal sám na bránu. V 64. minutě už padla branka. Po rohu prodloužil Horváth na Navrátila domácí stoper nekompromisně zavěsil - 1:0. Kladno mohlo v úplném závěru srovnat, ale Benešova rána neprošla obranou. Naopak pojistit výhru ještě mohl Kolář, ale ani nadvakrát nedal a tak utkání skončilo výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baumit Jablonec 3:2

23.05.2009 15:00

Góly: 22. Patrik Berger, 39. Manuel Pamić, 55. Kamil Vacek - 62. Luboš Loučka, 72. Milan Vuković

Sparta málem promarnila tříbrankový náskok a nakonec může být ráda za tři body, které ji výrazně přiblížily Ligy mistrů. S evropským snem se naopak musí rozloučit severočeský Jablonec.

Když v deváté minutě zablokoval nebezpečný únik Kadlece Pavlík, byli jablonečtí blízko k vedoucímu gólu. Hloušek svým centrem našel Lafatu, který hlavičkoval mezi nohy Blažka, jenž ale reflexivně míč stačil vyrazit do bezpečí. Mladíček Kadlec také propásl svou příležitost, když nezakončil únik, při kterém se zbavil i brankáře Špita.

Uspokojení hosté při odvráceném nebezpečném autu jen zírali, když se k odraženému míči dostal za vápnem Patrik Berger a nekompromisně zavěsil pod břevno - 1:0. Předlouhých dvacet minut se nic nedělo, aby poté opět zaskórovali domácí. Míč se po souboji Kadlece s obranou dostal se štěstím k Pamičovi, který z vápna zamířil naprosto přesně k tyči.

Změna stran pak přinesla další gólové momenty, konečně i na druhé straně. Nejprve ale zvýšil vedení Sparty Vacek. Wilfried mu dokonale přistrčil balón a Vacek pak namířil přesně k levé tyči. Hůře mohlo být po Zemanově centru, kdy se k hlavičce těsně nad břevno dostal Hubník. Na druhé straně se vykřesala jiskřička naděje, když Michálek našel v hloubi vápna Loučku, který bezchybnou střelou k pravé tyči snížil.

To rozvířilo snahu hostů a nezastavil je ani solidní zákrok Blažka proti nebezpečné střele Hlouška. Jenže po pár minutách si míč vzal Hamouz, z protihráčů si udělal stojící kužely a předložil míč střídajícímu Vukovičovi, který se nemýlil a po dvanácti minutách na hřišti se trenérovi odvděčil. Projevit se obdobně chtěl i na druhé straně Holenda, ten ale minul a mohl tak být jen a jen rád, když si o minutku později nedal vlastní gól Řepka.

Probuzené hosty mohl rozradostnět již jednou úspěšný Vukovič, ale tentokráte nevyužil přihrávky Lafaty a zamířil mimo tři tyče. Útočník má být tak trošku sobec, tentokráte to ale bylo pro Spartu na škodu, když Kadlecovu střelu skvěle vytěsnil Špit a nechal tak vyvztekat se před odkrytou brankou stojícího Holendu. Jablonec se ale již třetí branky stejně nedočkal a Sparta si připsala důležité tři body.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav 2:1

23.05.2009 15:00

Góly: 23. Roman Dobeš (pen.), 77. David Zoubek (pen.) - 79. Václav Procházka

Bohemians se s definitivní platností zachránily v první lize. Boleslav po nepovedeném výkonu snižovala až deset minut před koncem a vyrovnat již nestihla.

Střížkov se po počátečním rozkoukávání dostával pomalu do hry a především nedovoloval gólové příležitosti pro Boleslav. To přineslo ovoce po dvaceti minutách, kdy Hrdlička zfauloval ve vápně Zoubka. K penaltě se postavil zkušený Dobeš a přesnou trefou k tyči nedal brankáři sebemenší šanci. A do půlhodinky hry mohlo být ještě hůř, kdyby proti parádní střele Obermajera z malého vápna nevytáhl excelentní zákrok Miller.

Dlouhých 35 minut trvalo, než se k první významné střele dostali i favorizovaní hosté. Chramosta z nelehké pozice dobře vypálil a Beláň musel míč krotit nadvakrát. Do poločasu pak ještě mohl vyrovnat Sylvestre, ale jeho hlavička těsně branku minula a do šaten tak překvapivě šli šťastněji Pražané.

Nefotbalový druhý poločas musel počkat přes půlhodiny, aby ho nakopla druhá penalta pro domácí. Tentokrát Rolko fauloval úspěšného exekutora prvního pokutového kopu Dobeše. Jak velí nepsané pravidlo, nepostavil se k penaltě sám postižený a míč si připravil Zoubek, který zamířil také přesně k tyči.

Na druhý inkasovaný gól konečně reagovali i hosté, když Sylvestre z přímého kopu našel ve vápně Procházku, který hlavičkou snížil. Když ale Janíček nedokázal pět minut před koncem trefit branku z malého vápna, ošidil Boleslav o skvělou pozici v pohárových bojích.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha29187455:2361
2.Sparta Praha29158645:2553
3.Slovan Liberec29149639:2651
4.FK Mladá Boleslav291210739:3546
5.Sigma Olomouc29129836:3645
6.FK Teplice291271033:2243
7.FK Jablonec291341237:3643
8.Viktoria Plzeň291010943:3840
9.Baník Ostrava291061337:3636
10.1. FC Brno29981231:3435
11.Bohemians Praha291041533:4334
12.České Budějovice29615827:3733
13.1. FK Příbram29871428:3931
14.SK Kladno29871421:4031
15.Tescoma Zlín29781425:4329
16.Viktoria Žižkov29571727:4322

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (266)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Páta Berger-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Toleski dostal žlutou za plivnutí na "Neuwirta"?

Reagovat
smazaný uživatel

*červenou

Reagovat
centos

Neuwirth ho předběhl a odstavil ho od míče, tak se najednou chytl za hlavu a jal se simulovat; pak sebou házel po zemi a nakonec se ještě po někom ohnal.. Blbec, dobře mu tak.

Reagovat
Radar

Neuwirth odstavil od míče ? Paráda ještě něco z toho kluka bude

Reagovat
centos

Neuwirth je v soubojích jeden na jednoho výborný. Odjakživa.

Reagovat
Radar

Jo tomu jde pokud je protihráč pomalý a neohrabaný, vím že na něm vidím jen samá negativa, ale prostě je to největší mamlas na jaře.

Reagovat
centos

Jo, hodně lidí to hází jen na něj.. Fakt je, že se mu nedařilo úplně ideálně. Ale pro útočníky je často jako zeď. Jestli nestíhá rychlostně, tak to se při jeho postavě není co divit.

Reagovat
Radar

Mě hlavně vadí jeho poziční hra, když vím že jsem pomalý tak se nebudu hrnout na polovinu soupeře,abych to pak nemohl zpátky doběhnout Takhle to prostě nejde, a ty jeho odkopy a zpracovávání na našem malém vápně o tom je škoda mluvit.

Jinak nevíš jak to včera vypadalo na setkání s fans?

Reagovat
centos

Těch pokusů rozehrávat se už pomalu zbavuje :)

Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že poziční hru a rozehrávku má bídnou, ale v divizi by se s tím určitě uplatnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ted se smeji jak tady pred jarem se resili nejlepsi stoperi v lize a par banikovcu myslim i wector nebo centos ted nevim presne rikali ze Neuwirth je vynikajici a i pozicne je na tom dobre ,u me jen potvrzuje ze je naproste ale naproste kopyto....

Reagovat
smazaný uživatel

O Neuwirtovi bych si nikdy nedovolil říct nic pozitivního!

Reagovat
smazaný uživatel

O Aleši Neuwirthovi se dá říct jen to že je to nejlepší střední bek Baníku to jak hraje v poslední době bídně se v komplexní Ostravské mizérii celkem ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Liberec Zlín

Normálně mi ta Slavia v tipovačce vyšla Jsem to tipl ať je sranda a ono to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

zato mne to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Omlouvám se za tu narážku v tipovačce, že ti Sparta nevyjde. Nakonec ti to klaplo.

Reagovat
risk je zisk

Vpohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo se musí Baník a Brno vzpamatovat a pomoci Zlínu k záchraně

Jinak Spartě už nehrozí kontumace kvůli Kadlecovi,když ho nasadili? Sice fandím Baníku,ale v tomhle se Spartou souhlasím,v této kauze

Reagovat
smazaný uživatel

a oni kadlece nasadili? nevsiml jsem si...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je uveden v sestavě. Já ten zápas neviděl tak je to chyba reportéra?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál a řekl bych že velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

pak jsem zvědav jak to dopadne na svazu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad kontumace 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

spartanům bych to v 99% případů přál,ale v tomhle ne

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,ale když já se narodil antispartanem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám antispartanství de facto "vypěstované" jako pubertální vzdor otci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze zadna kontumacka nebude,urcite si zjistili co by se stalo kdyby venca nastoupil,aby neriskovali a svaz by byl taky pekne tupy sak venca hral uz za dve kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja to sledoval jen chvilema a na netu (ve spatny kvalite) a myslel jsem si, ze je to asi holenda

Reagovat
smazaný uživatel

pak to musela být skutečně mizerná kvalita obrazu

Reagovat
smazaný uživatel

jasny no, tam leda tak stezi rozpoznas bonyho od zbytku tymu

Reagovat
soukup

a Brno snad Zlínu nepomohlo, když tam teď prohrálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné góly na Letné.

Reagovat
risk je zisk

Na které na té v tý Praze nebo ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

na sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě tam dávali Sparťani všichni z dálky Kroupa ze Zlína dal oba "jenom" hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlin musi posledni kolo vyhrat v Jablonci a Ostrava na Kladne, a skoro cele fotbalove verejnosti se splni sen Kladno opet tam kam patri,,pristi rok snad spadne jeste Strizkov a Caslav a liga bude zase o neco normalnejsi,,,,,Vzhledem k Ostrave nerealny sen ale treba se vyplni

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem četl,tak údajně má Čáslav účast v lize prodat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hlavne ne Dukle,doufam ze nekdo z trojice Slovacko,Hradec,Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Opava by byla skvělá,zase by jsme měli derby a zvedl by se trochu divácký průměr v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To byvaly pamatne bitvy Opava vs Sparta ja je chci zpet a ne nejake Kladno a Strizkov ja chci starou dobrou LIGU....

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadně nesouhlasím já jsem pro moderní vývoj čili ligu by měli hrát Střížkov,Kladno,Most,Lázně Bohdaneč,Karviná,Jakubčovice,Blšany,Benešov

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smesne tyhle kluby Doufam ze se dozijem nekdy toho ze vsici do jednoho budou nejlepe ve druhe lize a uplne nejlip divize ci CFL a MSFL

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza děs,já se v něčem schoduji se spartanem a třeba mně se líbí kdo nejspíš postoupí zpátky do ligue 1. Jsem asi tradicionalista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite Lens to preji a Strasburku taky

Reagovat
smazaný uživatel

hej kamo ty si z benesova, ze ho tam uvadis ? :D jesli jo, tak ja taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mluví hlavně o slovácku, to bych v lize taky rád zase viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Kupuje to Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo nemaj stadion ani prachy....

Reagovat
$dolar$

Vratil jsem se z Viktorky a dneska jsem opravdu zklaman, je videt ze hraci to uz totalne vypustili a Kolar kterej bezel 2x uplne sam na golmana, a ani jednou nevystreli No nastesti jsme to vitezstvi udrzeli a moje sazka mi vysla

Reagovat
Staenly10

Tak sem se vrátil z Teplic,a bylo to super. Lrásný počasí,3 body a plný sektor... Nějaký hlubší rozbor podle mě nemá cenu,takže jen hodně stručně... Na hráčích bylo vidět,že už jim o nic nejde. Bylo vidět,že to hrajou jenom z povinnosti (což taky hráli )... Ale to se dá pochopit.

Reagovat
domingo

To byla zase v Liberci holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dal Melinho ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

tec z primaku..

Reagovat
centos

Ten byl vlastní. Zase. Naše obrana dala na jaře více gólu než náš útok

Reagovat
smazaný uživatel

na jare klasika

Reagovat
Špilmachr

Podle řádu neřádu je sparta kontumována -3 body od přištho ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to cetl?

Reagovat
Radar

Taky by mě to zajímalo

Reagovat
Špilmachr

V klidu je to jen me přáni ktere s realitou nema nic společneho body se odečitaji pry už letos.

Čau jdu na Horkýže tak si to nech projit hlavou (viz Kurt Kombajn)

Reagovat
smazaný uživatel

Horkyze jezisimarja

Reagovat
smazaný uživatel

Taková sračka....

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec

Reagovat
$dolar$

Horkýze jsou vynikajici Moje nej cesko- slovenska skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine ceske skupiny co stali nekdy za rec byly Prazsky vyber a Morcata na uteku ostatni stoji za houby

Reagovat
smazaný uživatel

Mňága a Žďorp, UJD, Psí Vojáci atd. neznalost neomlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Nej:Slipknot,Soulfly,SOAD,Drowning pool,AC/DC,Iron Maiden,Black Sabath,Disturbed,Edguy,Helloween,Metallica,Ozzy,Alice Cooper

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se mluvilo o českých kapelách, co?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to ja jen tak dopnil ,ja se proste furt nemuzu dockat koncertu v Bahniku na Slipknotech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tři Sestry

Reagovat
smazaný uživatel

BanjoBand Ivana Mládka

Reagovat
kubys

??? Cože? Jaký Bahník?

Reagovat
Shevchenko

Tak Baník za Zlín snad zabojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne doufam, ze v poslednim kole zabojuje slavia za spart a nevypusti utkani s libercem, ale to se bohuzel asi nestane

Reagovat
smazaný uživatel

slavie posledni zapas vyhraje. bude tam 20 tisic lidi a navic se pak bude predavat pohar, rekla bych 2:1..

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 jako loni s JBC.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne.. no, podle toho, kdo dostane sanci v zakladu. KJ vubec nedava prostor mladejm..

Reagovat
smazaný uživatel

No taky ta vase mladez uz neni co byvala ale,,,tak pak se mu nemuzes divit

Reagovat
smazaný uživatel

no, sice neni co bejvala, ale nekolik nadejnejch hracu tam je. mohl nasadit treba kovarika, nebo dense, kdyz o nic neslo.. na poslednich par minut litteriho..

Reagovat
smazaný uživatel

kez by, rozhodne vam snad poprve v zivote budu fandit v gambrinus lize (v uefe a lm sem vam uz fandil nescetnekrat)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tak nasadil nejaky nadejny..

Reagovat
smazaný uživatel

To ja si muzu rikat donekonecna ze jde o cesky koeficient a je to dobre pro nas fotbal coz je dozajista pravda ale proste mi to nejde,protoze pak si uvedomim jak se zas bude rozebirat ze Slavie je tam a tam a Sparta tam neni a takove medialni kecy ,doted nezapomenu na fakt jak jsem sedel pri postupu pres Ajax s kamaradama zarazen a nikdo z nas 10 minut ani nepromluvil kdyz dal Vlcek gol a pak jsme se akorat ze zalu ozrali hur jsem se snad nikdy necitil jak kdyz postoupili do LM

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne jde opravdu o cesky fotbal hodne, protoze nas koeficient je totalne v riti, situace je uz dost kriticka. bohuzel takovyhle debilni trumfovani (jako co kdy dokazala v lize mistru sparta a slavia, kdo kdy dostal v evrope vetsi klepac, atd.) tady bude porad, jsme proste rivalove a tohle k tomu da se rict patri. ale ted na podzim by vsichni slavisti meli fandit sparte a vsichni spartani slavii, protoze proste bez toho, aby se tem dvema povedlo neco v poharech budeme pristi pet let na urovni madarsky, slovensky nebo belorusky ligy, nebudem hrat s zadnejma fiorentinama, sevillama nebo arsenalama, ale s elfsborgama, ferencvarosema nebo serifem tiraspol

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslit budem hrat s Elfsborgem ci Arsenalem zalezi predevsim na tom jestli Sparta bude nasazena to znamena ze vetsinou jde stejne o klubovy koefiicient a ja doufam ze Sparta neco konecne uhraje obrana je hodne dobra navic Hubnik bude i na podzim,Pamic take ,,,,dovedem strelce a na jare budem jeste v poharech ,smejte se ale ja tomu verim obranu mame hodne silnou

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu taky verim, ze neco uhrajeme, chce to jen kvalitniho hrotaka za holendu. v brane je jistota v podobe blazka, obranu mame momentalne nejlepsi v lize a velm silnou, v zaloze kvalitni kucka nebo zofcak, zkusenosti v podobe bergera nebo drave mladi v podobe vacka, navic na def. stit husan nebo kladrubsky a v utoku bony se zolikem kadlecem, chybi tomu jen kvalitni hrot

tak ono jde o system nasazovani do poharu, pak bude prvni v druhem predkole lm a druhy a treti pujdu do predkol uefy, takze se budeme muset probit pres neprijemne, houzevnate a neatraktivni soupere z balkanu, stredni asie nebo severu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano klubovy je kolik budem mit tymu a do jakych predkol ale nezaruci nam jestli budem nasazeni a me spise zalezi aby Sparta byla nasazena(tzn body ktere si uhrala sama)nez aby jsme meli trebas 5 tymu v poharu ,jsem sobec ale jde me predevsim o Spartu....

Reagovat
smazaný uživatel

mne jde take predevsim o spartu, jsem taky kovanej spartan

ale hned tesne po tom, je cesky fotbal. momentalne jde hodne i o nej a samotna sparta nebo slavia to neutahnou...jsem asi trochu vic pragmatik

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti to hodne tahla Sparta predevsim a jak nam bylo hej Meli jsme to nadherne heslo ::"My zazivame to o cem vy muzete jen snit"----Jezisi to byvaly casy

Reagovat
smazaný uživatel

presne, taky se mi chce brecet kdyz si vzpomenu na ty casy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, Kladno má s Baníkem přátelské vztahy...

Reagovat
Radar

Róbert Zeher: Snažíme se hrát jako tým - tak to mě dostalo, největší sobec z FCB a má takové kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínečku snad se zachráníš,budu se celej týden modlit k bohu,dneska opět tam bylo srdíčko,Sakraa nesmí spadnout mají výbornej kádr Trubila,čelůstka,dostálek,kroupa,Zbožínek to sou hráči jak prase.

Reagovat
Hiko

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

KLADNO VEN!!!

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ted si to pekne zazdila

Reagovat
smazaný uživatel

to melo bejt kreativni, tys to zazdil..

Reagovat
smazaný uživatel

kreativni? v jakym smyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazala ze je vnimavejsi my posunovali jen o jeden znak a ona i o pozici v te holce neco bude narozdil od nas uvazuje ve 2D

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, stalingrad ma pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tyhle prukopnicky smery sly vzdycky mimo me.

bud rada, ze nezijes ve stredoveku, tam by te za tvoji kreativitu a prukopnictvi upalili

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem už fakt skromný, budu velmi spokojen, když se před nás nedostane Střížkov, to už bych těžko rozdýchával...

Reagovat
smazaný uživatel

Dolů půjde Příbram, která prohraje s Brnem (o to jsem přesvědčen), Kladno porazí Baník (o tom jsem taktéž přesvědčen) a Zlín vyhraje v Jablonci (o tom už moc přesvědčen nejsem).

Reagovat
smazaný uživatel

podle me pujde dolu kladno, banik posledni zapas vyhraje a bude..

Reagovat
smazaný uživatel

tot otazka, ja myslim taky, ze to bude pribram a zizkov nakonec, ale pribrami by mi bylo lito, doufam v sestup kladna

Reagovat
smazaný uživatel

pribram zase vyhrala. ty to jeste vybojujou.. kladno uz neni tak sympaticky, kdyz tam nema slavisticky hrace na hostovani, tak pryc s nim..

Reagovat
smazaný uživatel

spis spartansky chces rict, odjakziva kladno=sparta B

Reagovat
smazaný uživatel

no, hravali tam i slavisti..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spanhel psal, že Baník to Kladnu pustí, dyž mají ty přáteslké vztahy.

Reagovat
smazaný uživatel

"Maximum pro Liberec je páté místo. O tom jsem přesvědčen a tak to taky bude!"

Reagovat
Radar

99. pro Tondu Bučka za skvostné zákroky ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jsem rád,že jsme na Letné dokázali bodovat, 0:3 je krásný výsledek. Děkujeme Ti Vašku

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Ses alibista,Sparta by ho nesazovala kdyby na tuty vedela ze ty body ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nejsou zas az tak blby

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: nejsme az tak blby

Reagovat
božský John

Já nejsem alibista,ani nevim co to znamená. Já jsem hlavně šťasntej,že jsme vás porazili. Teď jde jen o to,jestli 0:3 nebo 0:5..a kolik bodů vám vemou...

Reagovat
božský John

Ten Karolyi(nebo jak se to píše) řikal,že jim ty body možná vemou,nevim jak moc to máte podmázlý,ale doufám,že za to něco bude, protože lhát se nemá,áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si ze ses rozumnejsi ale fascinuji me dve veci ,pritom chapu ze Spartu nesnasis ale za prve ze by te tesila vyhra za takovy vykon otresny co jste podali a za druhe ze bys souhlasil s tak debilnim pravidlem navic kdyz venca na jare byl uvolneny do dvou kategorii takze by mel jit i do treti jo?Ten kluk je jen jeden nejde se naklonovat.....mysli trosku na jeho vyvoj a ne jen na vlastni jablonecke body ktere jsou vam naprosto k nicemu radsi koukejte prohrat se zlinem at kladno spadne,a pak se muzem bavit

Reagovat
božský John

Hele,první věc..Spartu nemam rád stejně jako Sláviji..né že bych je nesnášel.

Druhá věc,ten zápas jsem neviděl,dokonce ani onlajn,takže nemam šajna o tom jak to na hřišti vypadlo.

A nakonec..Mně jde o to,že jste řikali,že Venca je zraněnej(nebo něco takovýho) a přitom pár dnů na to hraje soutěžní zápas. Vždyť to je komédie...

A rozumější jsem,jenom mam vcelku dobrou náladu..tak to podle toho vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo me se to taky nelibi jak rikaji s tim zranenim to je kasparna ja vim jen proste doufam ze o ty body neprijdem kdyz to vezmes z logickeho hlediska tak je nesmysl aby na Sparte byly tak blbi ze by si nezjistili co by se mohlo DOOPRAVDY stat neberu v potaz katastroficke scenare co rikaji na nove ci v blesku ze jo.

Reagovat
božský John

No, asi máš pravdu. Přeci jenom by to byl risk. Ale kdyby vám za tenhle kolosální švindl neodečetli body,tak by je mohli přičíst nám. A hned máme stejně jako Boleslav(máme lepší vzájemný zápasy)

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to bylo tím, že toho kluka chtějí trochu ochránit? Kdyby to odmítnul sám, tak na něj ti rádoby experti budou házet špínu, že si o sobě moc myslí atd. To by tomu 16-ti letýmu klukovi asi moc nepomohlo

Reagovat
božský John

Tak ať ho chráněj tak aby pak nebyli za blbce...o to tady jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě jsou už pěkně dlouho "oči veřejnosti" u prde*e

Reagovat
božský John

Soustředí se jenom na sebe....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobre ,kdyby se meli soustredit na ty plesky expertu typu Luhovy(no jo Duklak nemuze vydychat Spartu odjakziva ten ji kritizoval i kdyz tam byl Hasek,Scasny,Hrebik),Drulak(hospodske nazory ,nicmene hraje v jedne riti prebor 20km od nasi obce,a vecne pomlouvani Baryho),Vizek(netreba zminovat jeho kecy z kozlovny by si vyslouzily knizku),Taborsky(celkem jsem ho uznaval dyt je to paneboze byvaly Spartansky zadak)ale to co rekl ze nejlepsi hrac Slavie za ceste za titulem byl Brabec tak to u me hodne klesl,to nemuze rici ani Slavista po 10 pivech(to totize rekne Forta )

Reagovat
smazaný uživatel

Brabce plnohodnotně nahradí jak Hošek, tak Hubáček Fořt jim vykopal titul

Reagovat
smazaný uživatel

jn, je to s podivem, ze takovy strevo umi davat i nejaky goly neco jako u nas holenda

Reagovat
smazaný uživatel

No mas asi recht neni to moralni ale Sparta asi nemohla rici na rovinu ze ho nepusti anebo jednoduse ze je unaven no,je to sice trosku kasparna ale prehodnucuji svuj nazor a asi ti davam za pravdu.....I kdyz jak rikam nejsou mi tyto cachry nejak blizke ale zase na druhou stranu je me jeste smesnejsi to beceni Krecka nebo tech expertu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono z toho asi nejde vybruslit lépe.. Teď máme u reprezentace "pravého srdcaře" tak jsou všichni nacionalisticky zbláznění.. Nikdo na to nekouká rozumně, ale asi nějak podobně jako, když za války mobilizovali 15-ti letý kluky na frontu.

Reagovat
božský John

Vyřídim. Na zlín se pudu mrknout,já vyzařuju takovou zvláštní auru,když jdu na fotbal tak většinou prohrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako normalne bych vam to nepral preci jen Mira Pelta udelal ve Sparte dobre veci ,rikejte si vsici co chcete takze mu fandim navic mate byvale Spartanske rizky krom teda Spita(Genk mu nezapomenu)Loucka(na toho jsem doslova alergicky)jinak celkem sympaticky mancaft ,jen proste nemuzu vystat to Kladno to je trn v Gambrinus lize navic to umocnuje ze je to tym Oty...navic doufam ze od vas ziskame Lafatu preci by Mira Pelta moh nam nekoho prihrat

Reagovat
božský John

Hele hele brzdi příteli. Na Lafatiče nešahejte. Jestli chcete,střelíme Vám Jirku Valentu,máte vyšší tribuny...on je to totiž rozenej střelec

Jinak já to Kladno taky nezkousnu,fanděj míň jak my,stadion na houby,krom Drska kádr taky na prd....prostě Zlín aj ta Příbram jsou lepší týmy..když přidaj pár korun,tak jim to necháme..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pribrami me proste vadi Starka,jenze co maji narozdil od Kladna???Tradicni skvelou mladeznickou zakladnu ,a davaji jim pravidelne sanci proto jim to preji ,stavi na vlastnich odchovancich a ti kluci se o to rvou ,,,uz to neni ta nesympaticka Pribram v cele s Machou,Parizkem,Formankem,Otepkou,Pleskem ja sem je tehda absolutne nesnasel

Reagovat
božský John

Tuhle Příbram taky ještě pamatuju, hráli jako my..šedej průměr ligy a byl to dycky nepříjemnej soupeř,kterej hodně bránil. DNeska jsem chyt konec toho fotbalu a viděl jak střídá nějakej Vágner Fantiše(devatenáctiletej odchovanec za sedmnáctiletýho)..to je krásný a dal góla.

Příbram má šikovný mladý kluky,to máš pravdu...

ALe počkej v nový sezoně na nás,když pánbůh dá,tak už bude hrát Mešanovič,ze stran podporovanej Hlouškem a Haurdičem...nalevo v obraně by moh hrát kapitán béčka Honza Rathouz....to by se mi líbilo:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo u Vás vůbec hraje levýho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Se můžu podívat. Sorry

Reagovat
božský John

Pepa Hamouz nebo Jirka Krejčí,to je takovej universál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to docela nic moc.. Krob moc nehraje.

Reagovat
božský John

Myslíš že Hamouz je nic moc?

Kamaráde,to je jistota,má snad patery plíce,je strašně aktivní,balony neztrácí,doplňuje Hlouška,centruje do vápna...hodně platnej hráč,dříč..

Jirka Krejčí moc nehraje,je docela gólovej a ví ti k němu neřeknu,bo ho tolik neznám,teda nehrál tolik,abych si o něm udělal nějakej obrázek..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, dobrá...

Reagovat
božský John

Spíš bychom potřebovali někoho doprostřed aby tvořil hru..protože Klapka už jaksi nestačí..Vacek by nebyl od věci...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš na hostování Folprechta Ten by se Ti "líbil"

Reagovat
božský John

Á jé,nějakej nekopa zas

Reagovat
božský John

aha tak nejni..:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze Nekopa ,,,no budiz ti zem lehka o nem Jarda Hrebik trener U-18 rikal ze je to nesmirne talentovany hrac ,dyt na nem stoji hra becka a to je mu myslim 18

Reagovat
božský John

Já soudil podle martyho smajlíků a líbil v uvozovkách..uiž vim jak to bylo myšlený..

Každopádně dík za rozšíření obzorů,o těhle hráčích jsem neměl páru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopa? To vůbec ne! Hraje parádně, ale má účes ála Blažek s Teplic

Reagovat
božský John

Jinak pro nás je důležitý abyhcom se udrželi v 3. lize...dokonce už chytá i Špiťák..za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Valentu si nechte jo a jeste me napadlo abys nerek ze jsem skromny a chci jen Lafatu dejte nam k tomu jeste Hlouska a my vam pribalime Holendu,Matusovice(klidne mu budem hradit plat jen at neni u nas) on totiz nikam nejde protoze takove prachy co ma on ma i ve Sparte malokdo nekde jsem slysel ze snad Po Repovi s Bergrem mel nejvetsi prachy odhad je tak 6-8 mega a za ty jeho zakopane balony a styl hry a la chuze muze jit tak leda do divize

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už mu nějak končí smlouva..

Reagovat
božský John

Seš fajn skromnej kluk,já to řikám furt.

A jelikož seš fajn,tak Vám dáme i Anese Haurdiče. Jiank co jsem slyšel,tak Mareš,jestli někde v béčku,céčku u vás hraje,tak bere prej 4 mega...

Matušovič je hroznej lofas,to se jentak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jare uz nehraje ,jo ty prachy bral vysoke ale aspon kolem nehu v Becku vyrostli hraci jako Dolezal ci Svec takze aspon tak...

Reagovat
božský John

Naděje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nadeje to jsou kazdopadne ale ty nejvetsi nadeje co behaji v juniorce jsou dle me Folprecht(tohle je novy Rosa panove),Tresnak,Putz(tohle je spartansky Necid),Valicek,Sus ---tihle kluci by dle me se meli dostat nekdy aspon do nominace acka na podzim pak jsou tam dalsi talenti ale musi na sebe jeste pracovat jako treba ten Svec,Dolezal,Podany,Hejda,Glaser kazdopadne klanim se pred praci cele Mladeze na Sparte tim panum jako Boksa,Hornak,Svoboda,Pesice a hlavne Kostalovi ktery vybudoval za obrovske penize ten obrovsky komplex ktery nema u nas obdoby a laka tam mladiky z cele CR a ve vysledcih mladeze se to jen ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak to je supr Čim víc těhle center a odborníků,tim víc mladejch talentovanejch hráčů,jako máte vy:). Je to asi i tim,že hrajete narozdíl od ost. béček druhou ligu..jen houšť:)

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně unikátní.. Přitom tam opravdu hrají hráči do 22-ti let! Většinou však do 19-ti

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to mas pravdu co vim,tak trebas mokrohajsky z ostravy sel do sparty trebas jako mlady,dale myslim Lukas Hejda dalsi banikovec taky sel do becka jako mladoch a ted kope zaklad je dokonce v U-19,,,je supr na sparte ze rozviji ten scouting na domaci scene je opravdu rozvity jeste to chce trosku rozvest v ramci jihovychodni evropy a afriky trebas a bude to tak akorat,jinak Sparta udelala obrovsky pokrok v tomhle,jako Slavia docela stagnuje v mladezi ,myslim ze v popredi se drzi tradicni Olomouc a dale ma hodne Zlin solidni zakladnu mladeze,Ostrava uz dle me neni co byvala a Brno hodne v tom doroste uz prestava taky ale muj sen je dovest Surala do Sparty hosi to je hrac jako vino,,,Jelikoze chodim do Brna na VUT tak obcas zajdu aj na lligu a vidim ho panove a reknu vam ten hrotak ma v sobe vsechno,,,technika ,jeden na jednoho,koncovka,drzeni mice......Proste hrac do koncovky navic hra za U-19 potrebovali jsme ho.......

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koncim panove,,,omylem jsem se dostal na jednu akci mimo jine se ale opravdu pripravuji na zkousky ,,,,,proste kamarad ma prazdny barak,a ma oblibena zlata tequilla tece proudem navic kamaradi jeli pro piva takze zivotosprava jde pry Fotbalisti,,,juniorka snazme se na nas nehledte my uz jsme zkazena parta ,,,nejvic me sere ze jsem si chtel pravidelne ranni 6km behani o 7 hodine...ale asi to nedopadne no jo obcas to chce vypnout VIVA SPARTA PRAGUE

Reagovat
smazaný uživatel

njn, rozumime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To je pravda, co tak občas slýchávám, tak Sparťané mají teď nejlepší mládež v ČR. Časy Slavie už začínají být pryč.

Znám třeba jednoho klučinu, kterého chtěla jak SKS, tak ACS. Byl na trénincích u obou a vybral si Spartu, protože se mu tam "víc líbilo". Přitom ze SKS mu nabízeli i menší plat, což v Spartě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový přístup

Reagovat
smazaný uživatel

sparticka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

di do ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto se chova spartan uz odmala panove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale prdlajz

Reagovat
Xavi8

Bol niekto v Liberci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

jak hral za CB Timm?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, Budějice jsem nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

(podrobně)

Reagovat
Xavi8

skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsem za podporu Zlina a za prani zachrany,protoze mi krom lonska jsme v Jablonci vzdy zklamali takze nase zachrana to bude takove velke prekvapko.Jinak Morava snad zabere a prihraje nam.Skoda Olmiku ti to snad maji ukolem hrat proti nam.

Reagovat
božský John

Přijedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Drzime palce Cela spartanska obec za vami stoji,,,nechceme KLADNO v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechci radsi Zlin protoze tam vecne prohravame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste k tomu Slavie tam vecne v pohode vyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

tak mistři vyhravaji všude v poho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ta slavie to dneska zase rozsekla ale ja uz radsi drzim hubu jinak dneska jsem pochopitelne byl na Sparte a divim se ze jsem nedostal infarkt,protoze zaaps parada,vedem krasne 3:0,hotovo a najednou behem snad 10ti minut 3:2 a oba goly sly pres Kusnira cim dal tim vic na nej mam averzi.To byl dneska zapas tak typicky pro celou sezonu - proste jsme nemohli si vitezstvi v klidu pohlidat

Reagovat
Staenly10

Jak to myslíš? Já sem byl v Teplicích a jedinej spornej okamžik byla ta neodpískaná "penalta"...

Reagovat
Jakubisko

Nebyl to jedinej, ještě rozhodčí slavii neuznal gól pro ofsajd a zamával dost hodně podezřelých ofsajdů...aspoň teda z tribuny...

Reagovat
Staenly10

Ale on určitě myslí "připískávání" Slavii,které tam nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

pripiskavani??proc myslis ze se o tom bavim??ja se bavim jen o tom ze Teplice Slavii tlacily a pak doustanou takovej gol

Reagovat
Staenly10

Tak to promiň,myslel jsem si,že si zas stěžuješ na rozhodčí... Tlak? Tak to prrr,první poločas byl vyrovnanej,téměř bez šancí,pouze asi v 8. minutě měl Milan Černý 100%,ktero Grigar vytáhl... V druhym poločase si Teplice nic nevytvořily,pouze tyč ze standartky... Ano,v době kdy sme dali gól,tak sme neměli zrovna herně navrh,ale nedá se mluvit o Teplickym tlaku...

Reagovat
Staenly10

Reakce na Ivoska

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze si zase stezuju na rozhodci?? muzes mi rict kdy jsem si na ne stezoval naposledy??i kdyz dnes penalta byla jasna ale o tom nema cenu se bavit...

Reagovat
Staenly10

. A nestěřujež si snad? Nechceš snad po mě,abych tady pročítal souhrny Gl... A ta penalta určitě jasná nebyla,ruce tam byli od obou hráčů,ale seděl sem daleko od toho,tak nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

na rozhodci jsem si nestezoval uz sakra dlouho,tim me teda nedostanes...ale ta penalta - tahal ho tam rukama,pak i pridal nohy,no pisknout se dala urcite v pohode,sice nebyla naprosto evidentni,ale kdyz si namatkou vzpomenu za co vsechno jste kopali loni ty penaltovou serii.Ale co - hlavne koukejte neprohrat s Libercem!!!

Reagovat
Staenly10

Tak uznávám,písknout se asi měla... Doufám,že neprohrajem... A hráči by měli mít motivaci neprohrát před vyprodanym (doufám) Edenem...

Reagovat
smazaný uživatel

a uznej - v evrope mame vetsi sanci neco uhrat pro koeficient my nez Liberec,dalsi duvod take to ze zatim jste v lize doma neprohrali...

Reagovat
Staenly10

Tak to už sem tu psal minule,že do Evropy raději Sparta než Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebe

Reagovat
Staenly10

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom by se dalo úspěšně polemizovat, kdo udělá v Evropě menší ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, hoši. Takhle se dohadovat kvůli maličkostem. Já to neviděl, muzajska nebyla doma, tak to nemám ani nahraný. Nevadí mi to. MISTŘÍÍÍÍ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty se jeste topis porad v šampáňu ze? hlavne koukej at to nepustite Liberci,ponevadz by jste byly pekny svine

Reagovat
smazaný uživatel

Obavy jsou. Bohužel. Libe má motivaci, nám jde v podstatě "jen" o domácí neporazitelnost. No doufám, že aspoň plichta to bude, jednak bude Sparta v Evropě užitečnější, navíc ty pindy o prodaném zápase by byly děsný. I když nechápu, proč. Stačí vám vyhrát v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasy - staci nam vyhrat v Boleslavi a ty myslis ze je to jako pohodicka??Bolka bude zuby nehty hrat o pohary a i kdyby ne tak proti nam by nikdy nic nevypustila a ted ji navic jde o ty pohary.Ja to tam moc ruzove nevidim,navic mame zraneny hrace...a kdyz Libe u vas vyhraje,tak nam nestaci ani remiza.Ale nezlob se na me,ale bylo by to opravdu sproste to schvalne vypustit zvlast kdyz bude Eden vyprodanej - poprve a snad naposledy budu v zivote fandit slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak závěr naší sezóny by určitě body zasloužil, snad se o ně (nebo něj) zaslouží i manšaft. Fakt mám strach, že to vypustíme. Jo kdyby se kluci snažili a Liberec zahrál životní zápas, tak to bych snad výhru Libe přežvejkl, ale jestli se na to vybodnou, tak na tejden schovám slávistickou vlaječku z předsíně.

Reagovat
Staenly10

Že ty jsi dneska nebyl na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš. Na Kladně jsem taky nebyl a buchli jsme. Já za nic nemůžu, za to může chronická dubnová jarní únava. Jinak já se na fotbal zase moc často nedostanu. Každopádně letos jsem si dal předsevzetí aspoň pět utkání za rok, zatím jsem byl v Olomouci a v Brně, takže plním.

Reagovat
Staenly10

... To já byl v této sezoně poprví ... Jak už sem psal několikrát,do Edenu se sám nedostanu a na venkovní zápasy taky ne... Jen do Teplic to je z Ústí kousíček,a já ještě bydlim na kraji Ústí,takže takže ani nemusim jezdit přes město... A naši fanoušci byli skvělý,ten Teplcikej kotel je směšnej ... Všichnina mě koukali jak na Pražáka v tom dresu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já když jdu v bílým kvádru, tak ze mě domácí taky dělali Pražáka. S Brňákama nic moc (no neporvali jsme se, ale žádný vykecávání), ale Olomoučáci jinak byli skvělí, stačilo říct, že sice fandím Slavii, ale jsem ze Znojma.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He? Koukám, jsem se pěkně rozkecal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný příspěvek. Trochu rozsáhlý, ale kdo ho dočte do konce tak ho jistě ocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Jen jsem na konci zapoměl tečku. Jsem se uklikl, ale vůbec netuším, jak a kde.

Reagovat
fantomas

Joo, sme mistřííííí !

Reagovat
herbage

Něco jsme ti chtěl, ale už nevím co, tak jen:

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si to užíval. Celý týden.

Reagovat
fantomas

Na mě to ještě nedolehlo, ale tak musel sem se už vymáčknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo do Jablonce nas par jede na vylet a ja budu mezi nimy i kdyz sance je jen teoreticka.Ps reagovani mi na mobilu nefunguje tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to zcela otevrené, Brno doufám, Příbram porazí a bude záležet jen a jen na vás...

Reagovat
vanGomm

Také věřím,že Slavia doma s Libercem neprohraje.Bude tam 20 000 a prohrát by neměla už kvůli následným řečem.Ale stejně si myslím,že v pohárech naše mužstva moc velkou díru neudělají a to včetně Slavie i Sparty.Už takto "učinkujem" několik let a nic nenasvědčuje tomu,že se to letos výrazně zlepší.Příští rok jde do př.LM a asi na dlouho už jen mistr ligy,takže vyklízení pozic je trvalejší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem se před hodinou vrátil z ostravy, byl to dobrej fotbal, gol dal dokonce můj "oblíbene" zeher, škoda jen toho vyrovnání v 86 minutě...Dále sem se konečně dostal do kotle Baníčku na bazalech, respekt tam byl, nebot pražskej přízvuk nejde zamaskovat ale přežil sem, potom doufám, že mi hodně dlouho vydrží moje lepka ZENIT ULTRAS na eSku 1 No a potom už se jen slavilo a slavilo, v Astorii na hlavním náměstí, v irské hospě v Porubě a koneckonců i na té stodolní v E99 a zase se potvrdilo, že nejhezčí holky jsou v ostravě!! No nic, de se spát a za tejden derniera na Kladně

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj,videl jsem včera tu viktorku a chci řict že třeba jak gabriel vychladil ty prvni dva goly to bylo něco vždyt vubec nebranil,ostuda ten jestli to neprodal tak už nevim,jedinej kdo tam trochu makal byl ten černoch korea ktery nepochopil že je to pušteneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nák málo fandů ne?

Reagovat
centos

Tohle je sice sektor, kde nikdy nikdo není, ale i tak to byla včera bída.

Reagovat
centos

Jinak klasika.. Těch prcků tam včera bylo fakt dost. Někteří z nich sotva chodili. Ale hlavně zase budem všude číst, jak je na stadionech nebezpečno pro rodiny s dětmi a podobné bludy od těch, co tam nikdy nebyli..

Reagovat
smazaný uživatel

kdes byl včera ty?

Reagovat
centos

výjimečně S1

Reagovat
smazaný uživatel

no, to sme byly nastejno :) 3 řada nahoře ale druhej poločas v kotli, byl sem před speakrem a když tam odpálili ty vohně, to bylo něco pro moje dýchací cesty

Reagovat
Radar

A to jsi určitě ještě nezažil hirošimy, nejenže je z toho žár jak svina, ale taky na tebe padá nejaké svinstvo

Reagovat
centos

V těch názvech se moc nevyznám, nejsou to ty, co byly použity na ochozu na P při narozkách Bazalů? Jeden s ní stál přímo před náma a pak jsme vypadali, jako bychom se vyváleli ve zbytkách ohniště :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takhle sem vypadal včera já, skončilo to a já měl všude kolem sebe a na sobě popel.. a překvapila mě jedna věc, tam nahoře u eSka byl otevřen jen jeden stánek s pivem...potom až dole u hodin

Reagovat
Radar

to je normalni s tema stankama, proto si nosim lahvace

Reagovat
smazaný uživatel

normální? Dřív tam bejvávalo více stánků... jinak, odpalujou se nejvíc race a potom světlice, hirošimy sem tam a dnes sem si konečně přečetl BAZALa a tam bylo napsáno, kolik a díky čemu vybrali prachy na chorea a zajímavá částka tam byla

Reagovat
Radar

V mistrovske sezone se za pyro na zapas s opavou utratilo tusim 50 000 kc

Reagovat
smazaný uživatel

tolik??

Reagovat
Radar

A pak že jsme z chudého kraje, spartani chteli pulku sezony setrit jenom na blbou kartoniadu kterou stejne neuskutecnili

Reagovat
smazaný uživatel

jj, o tom sem někde četl, že chtěli kartoniádu přes celou letnou a ted jsou strašně hrdí na to choreo, co bylo ted na jablonec, přitom v baníkovských podmínkách by byl jejich včerejší počin u "nás" průměrem

Reagovat
Radar

Amatéři

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, přejme jim, že maj z toho minima radost

Reagovat
centos

Kolik? Stejně se mi zdá, že když se vybíralo do čapky, tak se muselo vybírat víc peněz.. I když je fakt, že se nám doma válí tolik nálepek a kalendáříků, že to neupotřebíme :)

Reagovat
smazaný uživatel

přes 70 tisíc tam maj a nejen díky čapce ale i díky prodejem šal, čokolád apod... a ted tam bylo napsáno, že třeba choreo k 50 tinám bazalů stálo přes 12 tisíc

Reagovat
Radar

ted si nevybavuju jake ohne to byly, ale ty hirosimy byly napr odpaleny na konci minule sezony ,po vyhre nad klokany, jsou to take zlute ohne s bilym dymem jak z vitkovicke fabriky

Reagovat
centos

Tak to nebylo ono. V tomhle bych se měl vzdělat :)

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bylo na podzim baník-sparta a ty světlice, které byly k choreu "WELCOME..." jen díky blbému počasí to ale nevyšlo na 100%

Reagovat
Radar

Jestli myslíš ty bílé tak to taky byly ty hirošimy

Reagovat
smazaný uživatel

noo, byly nad eSkama ty světlice

Reagovat
Radar

Tak to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň mě příjemně překvapila čekal sem spíš remízu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele