Gambrinus liga - preview 28. kola

17.05.2009, 08:16, aktualizováno 18.05.2009, 08:18
Previews
Nedělní pražské derby mezi Spartou a Bohemians o titulu nerozhodlo, definitivní odpověď na otázku letošního mistra tak může dát to pondělní. Slavia se představí na Žižkově a k jistotě jí stačí bod. Domácí hrají o záchranu a musí vyhrát...
Sigma Olomouc - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Do Olomouce zavítá nejlepší tým posledního měsíce Zlín. Oběma celkům půjde o hodně. Sigmě o účast v evropských pohárech a hostům o záchranu.

Olomouc je nyní pátá a k pohárovým příčkám je bodově blízko. Na čtvrtou příčku, z níž se putuje do Evropské ligy, totiž ztrácí dva body. Proto domácí potřebují získat tři body, ale nebudou to mít tak snadné. "Pro nás je určitě výhoda, že Zlín musí hrát otevřeně. Ale on takový styl v posledních zápasech praktikuje a vychází mu to. Dostal se do vynikající fazony, vzadu musíme být hodně pozorní," je si vědom současné síly nedělního soupeře olomoucký trenér Zdeněk Psotka, jenž do sestavy nebude moci počítat se zraněným brankářem Drobiszem a možná také s Hořavou, Toleskim a Melinhem.

Zlín je opravdu ve skvělé formě, svědčí o tom totiž čtyři vyhrané zápasy v řadě. Naposledy se o tom přesvědčila Sparta, která mu na jeho hřišti podlehla 1:2. Před několika týdny odepisovaný tým je tak znovu ve hře v boji o udržení prvoligové příslušnosti. Na momentálně nesestupovou Příbram ztrácí tři kola do konce tři body. "Do Olomouce jedeme rovněž s cílem vyhrát. Máme sice problémy se sestavou, ale postupujeme výbornými výkony spravedlivě v tabulce výš. Tak to bude až do konce sezony," věří si trenér hostí Ladislav Minář, jenž se bude muset obejít bez několika klíčových opor. Do hry totiž nezasáhnou vykartovaní střelec Kroupa a středopolař Šmahaj. Dále nenastoupí marodi Rýdel, Žůrek a Trubila.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Rossi, Hudec, Komárek, Škerle - Kaščák, Hořava - Hubník, Melinho, Štěpán - Ordoš.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Novák - Musil, Dostálek, Zúbek, Lukaštík - Bača, Vyskočil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.50 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
V neděli se střetnou dva týmy, kterým se v posledních zápasech příliš nedařilo. České Budějovice přivítají devátou Ostravu. Jihočeši již čtyřikrát v řadě nevyhráli a díky tomu ještě nejsou definitivně zachráněni, zatímco Baník již dva měsíce neslavil vítězství.

České Budějovice se díky špatným výsledkům z posledních týdnů namočily do záchranářských bojů. Od sestupového pásma dělí Jihočechy tři kola před koncem pět bodů. K definitivní záchraně jim bude stačit nedělní vítězství nad Baníkem, pokud zaváhá Zlín v Olomouci. Proti Slezanům má ale Tobiášův výběr nelichotivou bilanci. Z posledních deseti vzájemných utkání totiž vyhrál pouze jednou. "My se musíme zaměřit sami na sebe a vyhrát. Z ohrožených týmů máme nejlepší vylosování, hrajeme dvakrát doma. Máme to ve svých rukou," uvedl kouč Dynama Pavel Tobiáš.

Ostrava pokračuje ve svých bídných výkonech. Z posledních sedmi zápasů totiž získala pouhý bod a díky tomu je nejhorším týmem jara. Nyní ji v tabulce patří devátá příčka, v porovnání s koncem podzimu je to propad o šest míst. "Už kvůli fanouškům, kteří nám i v takové situaci zachovali přízeň, to chceme zlomit. Po hráčích ale budu vyžadovat diametrálně jiný přístup k plnění svých povinností na hřišti než v posledním zápasu proti Mladé Boleslavi. Prohrát se může, ale po boji," prohlásil trenér Baníku Verner Lička.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Žižka, Laurinc, Leština - Mezlík, Hílek, Benát, Šíma - Stráský (Svátek), Sedláček.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Pavlík, Neuwirth, Tomašák - M. Lička, Marek - Rajtoral, Lukeš, Mičola - Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.90 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Sedmý Jablonec, bojující o postup do Evropské ligy, doma změří síly se sestupem ohroženou Příbramí.

Pětibodový odstup na vysněnou čtvrtou příčku, z níž se jde do Evropské ligy, má nyní Komňackého Jablonec. Toto manko budou chtít domácí zmenšit v neděli, kdy nastoupí proti Příbrami. "Chceme hlavně odehrát zbytek sezony důstojně. Hráči dobře vědí, že podle výkonů se bude odvíjet jejich další budoucnost v Jablonci," poznamenal trenér domácích František Komňacký. Ten bude v sestavě postrádat pouze zraněného Kučeru.

Pouze tři body dělí Příbram od sestupového propadliště, respektive předposledního Zlína. V Jablonci tedy potřebují svěřenci trenéra hostí Petra Čuhela nutně bodovat. Ale budou to mít těžké, protože již 39 utkání trvá série bez výhry na půdě soupeřů. "Naše výkony venku jsou opravdu jiné než doma. Zlín je v takové formě, že může vyhrát s kýmkoliv, ale my se musíme dívat na sebe," uvedl Čuhel, jehož tým nastoupí téměř v kompletním složení. Nebude hrát jen zraněný Šmejkal.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zábojník, Pavlík, Černý, Hamouz - Haurdič, Valenta, Eliáš, Loučka, Hloušek - Lafata.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Müller, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Nechvátal, Tarczal, Pleško - Borek - Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.40 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav chce dodržet předsezónní cíle a chce se kvalifikovat do evropských pohárů. Čtvrté místo jí sice zaručuje účast v Evropské lize, pátá Olomouc ale ztrácí pouze dva body. Na druhou stranu není druhé místo Sparty daleko.

Do konce ligové sezony ještě zbývají tři kola a nový kouč Boleslavi Dušan Uhrin mladší by rád naplnil předsezónní cíle klubu a kvalifikoval se do pohárové Evropy. Premiéru na lavičce zažil kouč v minulém kole na horké ostravské půdě, kde ale jeho tým dokázal momentálně slabý Baník porazit 2:0. "Chceme hrát evropské poháry a tak je povinností potvrdit tři body z Ostravy, to znamená hrát proti Plzni útočně a naplno bodovat," prohlásil bek Ondřej Kúdela, který se po dlouhé době objevil v základní sestavě.

Na tři body v utkání proti Plzni pomýšlí i jeho spoluhráč Jan Kysela, jenž se v minulém zápase vrátil po rekonvalescenci zraněného kotníku. "Poslední tři zápasy musíme dohrát s co nejvíce body. Mančaft je dost silný na to, aby udělal devět bodů," prohlásil sebevědomě útočník.

Poslední střetnutí obou celků dopadlo lépe pro Plzeňské, kteří si v polovině listopadu poradili se svým soupeřem v poměru 2:0. Specifický zápas si již v tu dobu užil Václav Procházka, obránce Boleslavi a odchovanec plzeňského týmu. "Dobře si to pamatuji a budu se snažit dát gól, který tentokrát bude platit," zavzpomínal na branku, kterou mu rozhodčí na podzim neuznal. Plzeňským by stejný výsledek vyhovoval i v jarní části sezony. V tabulce totiž chtějí skončit v první polovině, nyní jsou přesně ve středu šestnáctičlenné tabulky - na osmém místě.

"Rozhodně chceme Mladoboleslavské potrápit a nejlépe nějaký ten bod uhrát," prohlásil před utkáním kouč hostů Vrba. Ten v minulém kole živě sledoval utkání Boleslavi proti Ostravě, protože jeho tým již v předehrávce porazil trápící se Brno 3:2. "Boleslav vyhrála zaslouženě, bylo vidět, že nový trenér změnil rozestavení a udělal některé změny i na hráčských postech."

Díky výhře nad moravským týmem si Boleslav upevnila čtvrtou příčku, stále na ní ale dotírá pátá Sigma Olomouc. Ta na Uhrinův výběr ztrácí pouze dva body. "Doma už si nemůžeme dovolit ztrácet," řekl kouč domácích. Jeho tým v jarní části sezony doma vyhrál pouze jednou, dvakrát remizoval a hned čtyřikrát zůstal bez bodu.

"Kvůli nejisté pozici budou určitě i pod tlakem, a to by mohla být svým způsobem naše výhoda," zapřemýšlel Vrba. S ním souhlasí i jeho svěřenec Milan Petržela. "Boleslav potřebuje vyhrát, takže bude hrát na tři body. To by mohla být voda na náš mlýn, protože by se mohl hrát technický, kombinační fotbal s šancemi, jaký nám sedí." Plzeň ale v jarní části sezony předvádí nevyrovnané výkony, z posledních pěti zápasů sice třikrát vyhrála, dvakrát ale odcházela poražená. "Naše forma je kolísavá, jednou zahrajeme dobře, pak vyhoříme, tak snad teď budeme kousat víc než minule v Jablonci," doufá kouč hostů.

Boleslavi se po suspendaci vrací důležitý obránce Tomáš Janíček, nejistý je ale start nejlepšího střelce Michala Papadopulose. Hostům bude chybět pouze útočník Jan Rezek, který je stále v rekonvalescenci.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kúdela, Procházka, Rolko, Kalina - Kysela, Sylvestre, Hrdlička, Poláček - Chramosta, Papadopulos (Pecka).
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Ševinský, Hájovský, Halama, Lecjaks - Rada - Petržela, Horváth, Kolář, Jiráček - Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.70 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Brno - FK Teplice  (neděle 17:00)
Moravané, kterým již o nic nejde, přivítají na svém stadionu o Evropskou ligu bojující Teplice. Těm se tak naskýtá dobrá příležitost k ataku čtvrtého místa.

Nepovedenou sezónu už chtějí mít v Brně rychle za sebou. Ani angažování trenéra Beránka ke zlepšení nevedlo, když se jeho svěřenci trápili s koncovkou. Atraktivní ofenzivní podívaná tak zůstala pouze ve slibech. V minulém utkání sice vstřelili dvě branky, ale až po třech Plzně a bodu se tak opět nedočkali. Před domácími poloprázdnými tribunami zase poslední čtyři zápasy jely na houpačce výhry a prohry, v neděli je na řadě prohra. Moravané tak patří k šestici týmů, které nevstřelily ani třicet branek a zaujímají tak pro ně nelichotivé desáté místo.

Proti neoblíbenému soupeři bude chybět Trousil, Lira, Pospěch, Baláž, Večeřa kvůli zranění, stop za čtyři žluté pak mají Čoupek a Střeštík. Je tak tedy dosti možné, že domácí blamáže proti tomuto celku se opět rozšíří. Za posledních šest zápasů totiž porazili Brňané Teplice pouze jedinkrát, naopak třikrát se radovali Severočeši. Poslední prohra se navíc datuje na podzim roku 2003. Za obhajobou letošního vítězství prvního vzájemného zápasu se Teplice vydají bez zraněného Vondráška a nemocného Elsamniho.

Trenér Plíšek nemá momentálně vůbec klidné spaní. Po penaltovém rozstřelu slavil postup do finále národního poháru přes Spartu. Ale svojí štaci musí dokončit vítězstvím proti Slovácku, které překvapivě hned dvakrát porazila již skoro jistého mistra ze Slavie. V případě neúspěchu totiž musí proklouznout na ostře sledované čtvrté místo, jinak se evropských pohárů na Stínadlech nedočkají. To v reálu znamená, že se nikde nesmí Tepličtí šetřit, což s vidinou dalšího zápasu proti Slavii není nic jednoduchého.

Nejlépe bránící tým ligy v čele se snad bezchybným Kleinem potřebuje všechny body, což se jim z venku moc nedaří. Po výhře v Příbrami a remíze s tou dobou posledním Zlínem, přišly prohry v Boleslavi a Olomouci, po které si napravily chuť doma obratem proti Kladnu.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Mareček, Dvorník, Živný, Švejnoha - Šural, Kalivoda, Polách, Heinz - Rabušic, Došek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Vachoušek, Matula, Stožický - Mahmutovič, Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SK Kladno - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Kladno hostí Liberec. Domácí si mohou případným vítězstvím pojistit záchranu v lize, zatímco Severočeši hrají o druhé místo v tabulce.

Kladno se postupně přibližuje k definitivní záchraně v lize, když tři kola do konce má pětibodový odstup od sestupového pásma. Nyní by se svěřencům domácího trenéra Martina Hřídela hodilo porazit Liberec. "Ale čeká nás soupeř s velkou ofenzivní silou," upozornil Hřídel, jenž do sestavy nebude moci počítat s dvojici zraněných Procházkou a Mašanským.

Liberec má v tuto chvíli na svém kontě 47 bodů, stejně tolik jako Sparta, která ale díky lepšímu skóre okupuje druhou pozici. Do boje o druhé místo, zajišťující předkolo Ligy mistrů, se však můžou zapojit ještě týmy Mladé Boleslavi a Olomouce. Mužstvo vedené trenérem Ladislavem Škorpilem tak jede do Kladna s jasným cílem vyhrát. "Na Kladně to bude těžké. Do zápasu musíme vstoupit s dostatečnou sebedůvěrou, ale s respektem k síle soupeře. Hlavně v domácím prostředí se mu daří, dokázal porazit i Slavii," varoval Škorpil.

Hosté se budou muset obejít bez vykartovaného Hajníka, zraněných Dohnálka, Gecova, Frejlacha a nejistý start je u Blažka.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Drsek, Beneš, Dubský - Bartek, Strnad, Szabo, Zoubele - Zachariáš, Klinka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janů, Košťál, Dejmek, Vulin - Dočkal, Holeňák, Papoušek, Liška - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha  (neděle 20:00)
Jedna z posledních šancí, jak ještě ohrozit dominantní postavení největšího rivala "rudých", Slavie. Přestože se Sparťané v posledních zápasech předváděli především svojí gólovou jalovostí, cokoliv jiného než plný bodový zisk by bylo pro svěřence trenéra Chovance velkým zklamáním.

Střelecká nemohoucnost pražského kádru je navíc podpořena absencí Holendy, který si odnesl z pohárového utkání v Teplicích zranění kotníku a pro tento zápas nebude nejspíš k dispozici. Trenéři tak mají v kádru pouze dva čistokrevné útočníky. Mladého Kadlece, pro kterého se tak naskýtá příležitost první účasti v základní jedenáctce v ligovém utkání. Druhým je zimní posila ze Slovenska, Juraj Piroska. Ten odehrál několik solidních utkání za rezervu, ve které v posledních kolech poměrně pravidelně startoval, vše tedy nasvědčuje tomu, že se dostane minimálně na lavičku.

K zápasu by měl být připraven také Wilfried, který však stále ještě není v plné kondici po nepříjemném zranění. Útočník z Pobřeží Slonoviny se také připomněl fotbalové veřejnosti malým incidentem, kdy v závěru zápasu ve Zlíně mírně postrčil domácího podavače míčů. Kauza se nakonec dostala až před komisi ČMFS, která však měla pro Afričanovo chování pochopení a neuložila mu žádný trest.

Že jde o hodně, si uvědomují obě strany barikád. Domácí záložník Kladrubský odpověděl na otázku, kolik bodů musí ze dvou nadcházejících domácích zápasů získat, zcela jasně: "My zkrátka těch šest bodů musíme získat, tak to je... Liberec má stejně bodů jako my, přitom však disponuje lepšími vzájemnými zápasy. Nečekají nás však jednoduché duely, to si dobře uvědomujeme. Ale slibuji, že do toho dáme všichni všechno."

Slova to jsou jistě zajímavá, ovšem bude neméně interesantní sledovat, kterak se budou naplňovat. Hra Pražanů se totiž v posledních kolech vyznačovala rychlostí důchodce o berlích. To by ovšem nemuselo na aktivní Klokany platit. Ti jsou známí tím, že rozhodně nezalézají do obranné ulity tak, jak to mají ve zvyku jiné týmy ze spodu tabulky, ale poměrně aktivně napadají útočné akce soupeře už od jejich zrodu. Při aktuální neúčasti Tomáše Řepky by mohl udělat Kincl a spol. v obranných valech domácích pořádný vítr.

Nechme se tedy překvapit, jakou podívanou nám nabídne malé pražské derby. Bohemians ještě stále nejsou s konečnou platností zachráněni, Sparťané zase stále nemají jistou účast v Lize mistrů. Dá se říci, že remíza by byla ztrátou pro oba dva kluby, a proto se dá očekávat přeci jen otevřenější fotbal.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka, Hubník, Pamič - Žofčák, Kucka, Berger, Zeman - Wilfried, Kulič
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Turtenwald - Vošahlík, Novotný, Dobeš, Zoubek, Demeter - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
28. kolo fotbalové ligy vyvrcholí malým pražským derby mezi domácím Žižkovem a vedoucí Slavií. Té stačí k obhajobě titulu remíza, zatímco hráči Viktorie, kteří ještě nevzdávají boj o záchranu, musí bezpodmínečně vyhrát.

Cokoliv jiného než pondělní vítězství znamená pro Žižkov pád do druhé ligy. "Z našeho pohledu je to jasné. Pokud chceme pomýšlet na záchranu, tak je to pouze při vítězství, ale to si říkáme před každým zápasem už několik týdnů. Situace je stejná," řekl domácí kouč Zdeněk Ščasný, jenž věří, že fanoušci zaplní celý stadion a pomůžou domácímu mužstvu k vysněným třem bodům. Žižkov momentálně ztrácí na nesestupové příčky šest bodů.

Již dnes můžeme znát s dvoutýdenním předstihem mistra letošní sezony. Slavii k obhajobě titulu totiž stačí pouhý bod a ten může získat na půdě Žižkova. "Budeme chtít samozřejmě vyhrát. Prošli jsme si nějakým obdobím, ale věřím, že navážeme na náš výkon a odhodlání z utkání s Budějovicemi a pokud možno vše dotáhneme do úspěšného konce," uvedl kouč Jarolím, jehož svěřenci právě s Českými Budějovicemi ukončili pětizápasovou šňůru bez výhry.

Domácí nastoupí v boji o záchranu téměř kompletní, chybět jim bude jen potrestaný Švancara, zatímco slávistům bude scházet hned pětice marodů. Nenastoupí totiž Kaufman, Šmicer, Hošek, Litteri a Trapp.

Pondělní utkání začne v 17:15 a živě jej bude přenášet ČT2.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Hruška, Gabriel, Pilař - Palát, Sabou, Hušbauer, Koukal - Stracený, Kalod - Naumov.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Grajciar, Brabec, Hubáček, Švento - Janda, Volešák, Suchý, J. Černý - Fořt, Pekhart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.40 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha27167451:2255
2.Sparta Praha27138641:2347
3.Slovan Liberec27138637:2647
4.FK Mladá Boleslav27129637:3245
5.Sigma Olomouc27127834:3443
6.FK Teplice27126932:2042
7.FK Jablonec271241131:3340
8.Viktoria Plzeň2799941:3736
9.Baník Ostrava271051234:3235
10.1. FC Brno27971129:3134
11.Bohemians Praha27941431:4131
12.České Budějovice27515724:3330
13.SK Kladno27861321:3930
14.1. FK Příbram27771325:3528
15.Tescoma Zlín27671422:4125
16.Viktoria Žižkov27571526:3722

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budvar-Ostravar 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude chytat Lovásik,tak jsem zvědavej jak obstojí gólman juniorky,chjo..doufám,že to dnes zvládneme a půjdeme do pohárů.Zlínu sestup nepřeji,ale dnes Sigma musí

Reagovat
smazaný uživatel

proc by nemel Lovasik chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

měl taky nějaký zdravotní problémy,teď jde o to jak to bylo vážný..

Reagovat
smazaný uživatel

Koňara, v utery už vyklusával, už bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

My jedem do Olomouce bez 3 opor takze to nebude vubec lehke ...ale jestli zabojujem jako v předchozich 3-4 zápasech(nic jineho nam nezbývá ) veřím že výhrajem!!!jedu tam i z nohou v sádře takže musíme !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Sigma prohrala v Příbrami, takhle by měl Zlín 3 body jasné. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Tescoma 2:1

Budějky - Baník 0:1

Jablonec - Příbram 2:0

Boleslav - Plzeň 2:1

Brno - Teplice 0:0

Kladno - Liberec 0:3

Sparta - Střížkov 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Tescoma 0:1 - zlin musi vyhravat, olomouc prohraje stejne jako sparta o jeden gol

Budějky - Baník 1:1 banik se trapi a budejky vyvalci remizku..

Jablonec - Příbram 2:0 - pribram sice v minulym kole zabojovala, ale na jablonec to nebude stacit

Boleslav - Plzeň 1:1 - nekolik poslednich zapasu skoncilo remizou, vidim to tak i ted

Brno - Teplice 0:1 - brno se trapi a teplice by mohli navazat na cmfs.

Kladno - Liberec 1:2 - tady asi neni co resit, liberec hraje o druhy misto, mozna i o titul..

Sparta - Střížkov 2:2 - strizkov by mohl spartu zase potrapit..

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa: Kolik minel a hrůzy dnes připraví stoperské duo Neuwirth-Pavlík?

za a) žádnou, budou neprůstřelná zed.

za b) jako vždy, budou neviditelní a budou vlastně 12 a 13 hráčem budějovic....

ale v koutku duše doufám, že tam uhrajeme bod

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych zkusil na stoperu pavla ricku...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, on už dříve hrál za Áčko ale potom ho zase šoupli do juniorky...

Určitě by to stálo vyzkoušet, nic víc tragického než dřevorubec s tím netáhlem nemůžeme mít..

Reagovat
centos

Já bych tam těch hráčů z béčka hodil klidně víc. Ti se aspoň budou snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

no, banik to je hrozny.. nemate nekdo nejaky blizsi informace, co se tam vlastne deje?

Reagovat
smazaný uživatel

konflikty v kabině, údajné dluhy na výplatách hráčů, je toho dost

Reagovat
smazaný uživatel

no, asi by to chtelo v lete nejak uplne prekopat, ne? ja se teda o banik jakozto slavistka nezajimam, ale tohle je uz vazne divny..

Reagovat
smazaný uživatel

joo, to kdyžtak napiš na vedení FCB a já se ti pod to rád podepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslim ze by to ode me jako od patnactilety studentky asi moc nebrali..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, wow, patnáctka... a z prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

a kam chodíš nejvíc pařit? Miš Maš, zlatej strom?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak my chodime kousek od skoly - menuje se to tam raj, pak do nejakejch cajoven, pak do hospod.. ja na kluby moc nejsem..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojd někdy ke kalendům či na loď na palačák

Reagovat
smazaný uživatel

Vida, o tom jsem slyšel od kámoše..

Reagovat
smazaný uživatel

tak oboje je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný, jak je ten Strom profláklej, ale Mash je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dluhy údajné nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, netuším, proto sem napsal "údajné" ale doufám, že tu remízu dnes ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja vim...

Reagovat
smazaný uživatel

a to tě šlechtí

Reagovat
centos

Sami přiznali pohledávky, takže jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel sem ze by nebyly ty dluhy, ale že nejsou údajné ale že jsou doopravdy...

Reagovat
centos

aha

Reagovat
smazaný uživatel

no, shodnem se na tom, že jsou, ted se snad shodnem, že bychom ten bod z budějovic brali

Reagovat
smazaný uživatel

tak sestava baníčku odpovídá tomu, co bylo tady prezentováno, s nejhorší stoperskou dvojicí..

Reagovat
centos

podle iDnesu to je:

Buček

Zawada - Pavlík - Marek - Tomašák

Rajtoral - Hable - Lička - Mičola

Zeher - Lukeš

Dal bych místo Zehera Markoviče, místo Mičoly posunul Tomašáka a místo něj do obrany Váchu..

Reagovat
smazaný uživatel

na fotbalživě: Buček - Zawada, Pavlík, Neuwirth, Tomašák - M. Lička, Marek - Rajtoral, Lukeš, Mičola - Zeher

tak nevím... ale určo bych bral tu první variantu z IDNESU a jen nevím, proč zase zeher

Reagovat
smazaný uživatel

i na oficiálech sedí ta tvoje sestava, takže Hable a Marek na stoperu

Reagovat
centos

Akorát by mě teda zajímalo, jestli se na stadion dostal někdo z našich fans, kteří tam jeli bez lístků.

Reagovat
smazaný uživatel

co se dívám na live, tak je hlavně poloprázdnej stadion... A ty víš, kolik jelo cca fans bez lupenu?...oooooooou, tyčku sme dali..po rohu lukeše zawada trefil tyčku....Baník hraje celkem dobře a Lička uprostřed hraje zase stabilně dobře

Reagovat
centos

Nevím. Ale lístky za dvě kila do Budějovic a ještě na jméno (jasná buzerace; a co třeba fans z Čech, kteří to mají kousek?).. Aspoň vedení vidí, co si způsobilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vedení nic jiného nezbejvalo, po brně si týmy chtěli chránit stadion a vedení baníku nezbejvalo nic jiného, než zkousnout tyto šikanující podmínky

Reagovat
centos

Ani bych se nedivil, kdyby proti tomu nic nedělali. Na Slavii budiž, ale nevidím důvod to praktikovat i jinde.

Jinak Baník snad konečně něco hraje a já se musím učit na zkoušku

Reagovat
smazaný uživatel

tak na spartu to bych to udělal taky ale jinak, na týmy viz. budějky a dapší to je přehnaný... sem zvědav, s čím se vytasí kladno v posledním kole

Reagovat
centos

Na Spartu si to svaz zařídil předem zavřením tribun a mimo to tam snad nikdy s našima problém nebyl.

gól :/

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda...Jinak ten gol do naší sitě musel přijít, posledních 10 minut sme se jen bránili

Reagovat
centos

Z diskuse:

"V našem sektoru asi 5 lidí, zbytek fandí zpoza tribuny. Zatím nevíme, kolik jich tam je. Motto dne: Český fotbal pro fanoušky."

Reagovat
smazaný uživatel

zpoza tribuny? Jak se tam dostali, když to bylo na jméno? Jinak, fotbal zatím oboustranně útočnej ale víc šancí maj budějky

Reagovat
centos

Jako zvenku stadionu :) Teď tam nějaký osamocený hlas řval to motto, co jsem zkopíroval nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pro ty fans, co sou za dvěřma stadionu, snad to vedení taky začne řešit

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: dveřma

Reagovat
smazaný uživatel

mičolááááááááááá, chlapec jeden ušatej

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééé, proč?? Proč de pryč dobrej Hable a nahrazuje ho traged-dřevorubec??

Reagovat
smazaný uživatel

jen nastoupil Neuwirth, neuhlídla hráče, kterej dal na 2:1 pro budějky

Reagovat
centos

nebyl to vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

z toho uhlu sem to blbě viděl..každopádně, Neuwirth....škoda mluvit nepochopil sem to střídání Hbleho, kterej byl s ličkou nejlepší na hřišti

Reagovat
centos

cywe krásná nahrávka!

Reagovat
smazaný uživatel

joo, to taky.... ale Neuwirth si tam měl pohlídal sedláčka... Od toho tam je

Reagovat
smazaný uživatel

tywe, ono to je 3:1 tos myslel tu přihrávku..aha

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool a pojdme, vyrovnáne

Reagovat
centos

něěěkdy příííštěě-ě

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nebudu takhle trápit příští tejden na bazalech...

Reagovat
smazaný uživatel

to admini: mate v tabulce chybu olomouci ste prictli 3 body.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz nic no....

Reagovat
Bakary3

Tak Slaaaviaa Dneska už se snad bude slavit, musí se ! Jinak, včera jsem měl z výhry Sparty skoro radost.. To by byla prohra na Žižkově, v Teplicích i doma s Libercem..

Reagovat
Liquid

Slavia to je jasná 2, občas se vám povede vážně nesmyslný tip stylu Arsenal-Chelsea 1, myslím že i West Ham - Chelsea tu byl bláznivý tip v preview 1

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já to taky vidím jako neprohru Žižkova. Slátanci mají stále nic moc formu...Žižkovu jde o všechno, kdežto SKS si ten titul udělají kdykoliv během tří zápasů....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi magor...

Reagovat
ronaldinho_10

Já bych se ani nedivil, kdyby to Žižkovu pustili... Pak příští týden by to mohli pustit zase a na poslední zápas s Libercem napálit nejlevnější vstupenky hezky za pětikilo a mohli by se hájit, že se jedná o nejdůležitější zápas sezóny...

Reagovat
Liquid

už mlčíte co???? MISTŘI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele