Gambrinus liga - preview 28. kola

05.05.2010, 08:40
Previews
Velmi zajímavý boj o český titul má dnes další pokračování. Vedoucí Sparta hostí Slovácko, Baník jede do Kladna a v utkání třetího se čtvrtým si to rozdají Jablonec a Teplice. Plzeň přivítá Slavii, do Olomouce jede Liberec a Boleslav hraje s Budějovicemi.
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (středa 17:30)
Souboj poraženého a vítězného semifinalisty Ondrášovka Cupu. I tak by se dalo pohlížet na souboj Plzně s pražskou Slavií. Stejně jako v národním poháru, i v lize je na tom Viktoria lépe.

Viktoria Plzeň je sice momentálně na páté ligové příčce, v posledních zápasech to ale viktoriánům nešlapalo tolik, jako v zápasech minulých. Především koncovka dělá plzeňským problémy - především kvůli tomu čekají na výhru v Gambrinus lize již šest zápasů. Především kvůli tomu přišli o potenciální boj o evropské příčky. "Po šesti zápasech už konečně chceme tři body," hlásí za všechny útočník Jan Rezek.

Vždyť v minulém kole přišla Plzeň o všechny body až v posledních sekundách. Brnu zachránil alespoň bod opožděnu brankou bývalý slávista Richard Dostálek. Speciální motivaci prolomit neúspěšnou sérii bude dnes mít právě Jan Rezek, ten v den utkání slaví osmadvacáté narozeniny. Dárek v podobě výhry či vstřeleného gólu by jistě nebyl od věci. "Ještě nikdy jsem nehrál zápas přímo na narozeniny. Když se povede vyhrát a bude důvod k oslavám, vezmu v týdnu něco do kabiny," usmívá se autor dvou ligových tref.

Slavia se ale v posledních utkáních alespoň trochu zvedla z dřívější krize. Vyhrála dva zápasy v řadě, v tom minulém nasázela Příbrami dokonce tři branky. "Přehráli jsme doma Spartu i Jablonec, snad to dokážeme i se Slavií. Je třeba nedostat gól a své šance proměňovat. Máme jich dost, ale zacházíme s nimi lehkovážně. Je pravdou, že ani v případě naší výhry se toho v tabulce moc nezmění, hlavní ale je, že bychom udělali radost fanouškům," přemýšlel dál Rezek, jehož tým tři kola před koncem již na lepší umístění nemůže dosáhnout.

"Slavia zažívá nevydařenou sezonu, ale teď porazili Příbram 3:0 a už asi hrají bez nervů, bude to tedy těžký soupeř. Myslím si navíc, že mužstvo s tak velkou silou a zázemím patří do špičky ligy a letošní krize je přechodná. Za rok podle mého budou opět hrát o nejvyšší příčky," přemítal zase kouč Pavel Vrba. "Budeme chtít hrát útočný fotbal a snad se nám podaří po měsíčním čekání zvítězit a prolomit nepříznivou sérii," připomněl také špatnou statistiku vzájemných zápasů z poslední doby - pět z devíti posledních utkání nemělo vítěze, na výhru čekají viktoriáni od jara 2007.

"Tedy pamatuji ji, ale jen z nemocniční postele, kde jsem ležel po operaci kolena a sledoval to na internetu. Oni dají příležitost fotbalistům, s kterými budou počítat příští sezonu. Nečeká nás nic lehkého, ale hlavní bude proměňovat šance, které si vytvoříme," říkal zase David Limberský.

Podzimní vzájemné utkání v Edenu skončilo bez branek. "Bylo to vyrovnané, hráli jsme ze zabezpečené obrany a byli jsme nebezpeční dopředu. Ve středu by to mohlo být podobné," míní kapitán domácích Horváth, jenž v minulosti také oblékal dres Slavie. "Podle mého bude hodně šancí a snad přijdou z naší strany i góly. Čekají nás ještě tři zápasy, chceme získat devět bodů," nekrotil sebevědomí.

Zatímco Plzeň již prakticky nemá o co hrát, Slavie se během posledních tří zápasů může ještě pořádně zlepšit. Z nynějšího osmého místa ztrácí na svého dnešního soupeře pouze pět bodů. "Motivaci do posledních tří utkání stále máme, určitě nechceme skončit na osmém místě. Někteří hráči dostanou znovu příležitost ukázat, zda mají výkonnost na to, aby mohli ve Slavii působit i v příští sezoně," prozrazoval František Cipro, v minulosti také kouč Plzeňských.

"Plzeň má letos výborné mužstvo, což dokázal i jejich postup do pohárového finále," vykládal a vzpomněl i na svého bývalého svěřence Pavla Horvátha. "Dva roky jsem ho trénoval ve Slavii, odehrál u nás řadu vynikajících zápasů, v lize i v evropských pohárech, také tehdy byl klíčovým záložníkem," dodal Cipro.

Hostům bude v utkání chybět několik hráčů - dlouhodobě zraněný je stále Adam Hloušek, Riste Naumov a Benjamin Vomáčka. Problémy s kolenem má Milan Kopic, svalové zranění trápí Stanislava Vlčka. Naopak do zápasu by se mohl zapojit Josef Kaufman. Za domácí vše ohodnotil kouč Vrba: "Střihavka měl zdravotní problémy, další hráče jsem v Brně musel střídat. Uvidíme, kdo tedy bude stoprocentně připraven. Do zápasu chceme ale nastoupit v co nejsilnější sestavě a budeme ho brát jako takovou generálku před finále Ondrášovka Cupu s Jabloncem," uzavřel Vrba.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Hájovský, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Jiráček - Rezek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Hošek, Trapp, Hubáček - Dens, J. Černý, Ragued, M. Černý - Janda, Zákostelský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Brno - Bohemians Praha  (středa 17:30)
Jistí sestupující ze Střížkova cestují do Brna, kde budou chtít důstojně odehrát utkání. Favoritem budou určitě Jihomoravané, ovšem ani oni zrovna neoplývají dobrou formu, už šest kol totiž čekají na plný bodový zisk.

Domácí sice v minulém kole přerušili nelichotivou sérii zápasů bez jediného získaného bodu, ovšem remízou své postavení určitě nevylepšili. Bod si Brno připsalo v zápase s Plzní za remízu 2:2. Svěřenci trenéra Miroslava Beránka by samozřejmě rádi dohráli sezonu v klidu, jenže marodka Brna je v letošní sezoně největším problémem. Díky absenci několika hráčů se v sestavě Brna objeví mladíček Pernica, ten se zároveň vyjádřil k zápasu se Střížkovem, ve kterém chtějí Brněnští konečně vyhrát.

"Stoprocentně chceme vyhrát, je to takové teď nebo nikdy. Musíme se zlepšit hlavně v defenzivě, protože jsme v posledních zápasech dostávali hodně gólů. Každopádně už musíme protrhnout tu černou sérii," nechal se slyšet mladý obránce Pernica.

Střížkovští pokračují ve velké blamáži a přímo se utápějí ve špatných výsledcích. Je jisté, že hosté sestoupí, ovšem závěr sezony chtějí dohrát se ctí. To se zatím Pražanům vůbec nedaří, klub například v minulém kole vybouchl a s Jabloncem prohrál vysoko 0:4. Hosté určitě nebudou chtít něco podobného připustit, nicméně proti Brnu budou i tak outsiderem.

Brněnští stále zápolí s poměrně rozsáhlou marodkou. Zranění jsou Dřížďal, Hodek, Křeček, Došek a na poslední chvíli vypadl ze sestavy i Polách. Čtyři nasbírané žluté karty znamenají, že do hry nezasáhne ani Husár. Hosté ze Střížkova jsou na tom, alespoň co se absence tyče, lépe. Kádr je takřka kompletní, nejistý je start pouze u Horáčka.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pernica, Križko, Trousil, Okleštěk - Dostálek, Huška, Borák - Rabušic, Šural, Kalabiška
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Flachbart, Lencevič, Drobný, Grznár - Fenyk, Dobeš, Demeter, Mach - Jeslínek, Pospíšil
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (středa 17:30)
V zápase Olomouce a Liberce už v podstatě o nic nepůjde. Ani jeden celek nehraje o záchranu, respektive o poháry, a tak duel zřejmě nebude mít ten správný náboj. Oba tábory však slibují, že svému protivníkovi nedají nic zadarmo.

Sigmu i Slovan v posledních kolech opustila forma. Těžko ovšem říct, který z nich je na tom hůře. Olomouc má nyní na kontě dvě porážky v řadě. Tu první utrpěla proti Plzni v rámci Ondrášovka Cupu, kde navíc vypadal těsně před branami finále, a druhou s Českými Budějovicemi. V zápase s Dynamem sice sahala po bodu, v 86. minutě ale zaúřadoval Ladislav Volešák a rozhodl o další porážce pro Sigmu.

Nyní ovšem možná nastává úspěšnější období. Sigma totiž na Liberec umí jako málokdo. V letošní sezóně jej porazila už třikrát (jednou v Gambrinus lize, dvakrát v poháru). První zápas, který skončil vysokým výsledkem 4:0 znamenal konec pro libereckého kouče Ladislava Škorpila. "Napočtvrté proto pochopitelně chceme bilanci trochu vylepšit," uvedl nový trenér Josef Petřík.

V táboře domácích se musí vypořádat s velkým počtem absencí. "Možnost dostanou další hráči z kádru. Chceme po prohře v Budějovicích zabrat a být efektivnější v koncovce," prohlásil kouč Zdeněk Psotka.

Liberec čeká na ligové vítězství nyní již tři kola v řadě. Naposledy se radoval v domácím zápase s Teplicemi. Následně totiž podlehl doma Ostravě a poté remizoval s Příbramí i Bohemians 1905. Stále mu však patří deváté místo, které se pro něj letos zřejmě stane maximem. Také Josef Petřík se musí obejít bez některých hráčů. Určitě nenastoupí obránce Lovre Vulin. Možná však nebude hrát ani Tomáš Frejlach. K dispozici už bude alespoň zkušený Miroslav Holeňák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Nuc, Dreksa, Rossi, Heidenreich - Bajer, Kaščák, Hořava - Petr, Ordoš, Navrátil
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Kelič, Dejmek, Janů - Dočkal, Vácha, Bosančič, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (středa 17:30)
Sparta nastoupí ve středečním domácím utkání proti Slovácku s cílem potvrdit roli papírového favorita a neztratit tak zbytečně body v boji o mistrovský titul, na který si dělají zálusk další tři týmy.

Před posledními třemi koly je situace následující. Sparta společné s ostravským Baníkem, s nímž v pondělí remizovala, okupuje čelo tabulky. A na ně se nebezpečně dotahují Jablonec a Teplice. A pokud nechtějí Letenští ztratit kontakt, musí uspět proti Slovácku, nad nímž navíc čtyřikrát v řadě vyhráli. "Čeká nás další ze seriálu domácích zápasů, kdy budeme především dobývat očekávanou defenzivu soupeře. Musíme si s tím ale poradit, další ztrátu nemůžeme připustit," řekl manažer a trenér Sparty v jedné osobě Jozef Chovanec, jehož svěřenci hájí třicetizápasovou neporazitelnost.

Zatímco Sparta hraje o poháry, tak fotbalisté Slovácka bojují o udržení mezi elitou. Jejich trenér Miroslav Soukup si je vědom, kdo je v tomto duelu považován za favorita, ale jeho svěřenci nemíní házet flintu do žita. "Sparta je jednoznačným favoritem. Tím však nechci říci, že z ní máme strach. Sparta má formu, ale chceme tam bojovat alespoň o vytoužený bod," řekl Soukup, jehož tým drží od sestupového propadliště dvoubodový odstup.

Letenští se budou muset obejít bez zraněných Huška s Blažkem a rekonvalescentů Střeštíka a Hejdy, hrát také nebude kvůli kartám Hoheneder. Za hosty nenastoupí kvůli zraněním Chmelíček a Urbánek a kvůli karetním trestům Fujerík, Ondřejka, Švancara a Košút.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Kladrubský - Sionko, Kucka, Žofčák, Kadlec - Wilfried.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Formánek, Kubáň - Abrahám, Zelenka, Kordula, Valenta - Nestorovski, Svízela.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - České Budějovice  (středa 17:30)
Letošní sezóna mílovými kroky spěje ke svému konci a příliš kladně jí v Mladé Boleslavi asi hodnotit nebudou. Vedení klubu určitě věřilo v boj o pohárové příčky, ten se však nekonal. Nyní Středočechům patří sedmé místo, ale stále ještě reálně mohou přemýšlet o tom, že poskočí nahoru. V tomto kole by měli získat tři body. Doma totiž přivítají o záchranu bojující České Budějovice.

Fanoušci očekávají jednoznačné vítězství, kouč Karel Stanner je ale pochopitelně opatrnější. "Nic lehkého nás ve středu nečeká. V předchozích dvou zápasech jsme zcela střelecky selhali, navíc se nám na domácím hřišti letos nedaří a Budějovice nejspíše přijedou s defenzivní taktikou. Hráči musí předvést maximální touhu po výhře a odpustit si individuální chyby při bránění. Jen tak se dočkáme po dvou prohrách zase plného tříbodového zisku," řekl zkušený trenér.

Skutečně, Mladá Boleslav má ke svému ideálu hodně daleko. Z posledních deseti kol hned pětkrát prohrála a vybojovala pouze třináct bodů. S takovouto úspěšností pochopitelně nemůže přemýšlet o vyšších pozicích. Nyní navíc možná bude postrádat nejlepšího kanonýra Marka Kuliče, jehož trápí zdravotní problémy. Kromě něj ovšem nenastoupí ani Miroslav Miller, David Brunclík, Luboš Pecka a Ondřej Zahustel.

Dynamo v minulém kole udělalo důležitý krok k záchraně. Doma totiž porazilo Sigmu Olomouc a nově má na předposlední Kladno náskok čtyř bodů, a tak si může už v tomto kole zajistit účast mezi elitou i pro příští ročník. Ale vyhrát v Mladé Boleslavi bude pro Budějovice zřejmě nadlidský úkol. Na jejím stadiónu se jim totiž nikdy nedařilo, a tak se musí snažit tuto nelichotivou sérii prolomit. Kouč Šilhavý má k dispozici kompletní kádr.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Procházka, Janíček, Hrdlička - Mendy, Sylvestre, Kúdela, M. Sedláček - Chramosta, Táborský.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Hunal, Žižka, Krob - Hudson, Otepka, Černák, Benát, Volešák - T. Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Bohemians 1905  (středa 17:30)
V souvislosti s Bohemians 1905 se v současnosti mluví hlavně o stěhování do Edenu. Tato zpráva možná svěřence kouče Hoftycha příliš nepovzbudila, přesto chtějí v tomto kole jít za ziskem tří bodů. Pro ty si jedou do Příbrami.

Dá se v podstatě říci, že klokani mají záchranu z velké části již zajištěnou. Do konce ročníku zbývají poslední tři kola a Bohemians jsou nyní vzdáleni od Kladna šest bodů, tudíž se příliš obávat nemusejí. Stoprocentní jistotu ale stále nemají, a proto chtějí uhrát uspokojivý výsledek i tentokrát.

"Určitě chceme navázat na dobrý výkon z Liberce a i v Příbrami získat nějaký ten bod. Budeme to mít ale velmi těžké, protože Středočeši si ze stadionu U Litavky vytvořili takřka pevnost, když většinu bodů "udělali" právě tam," je si Hoftych vědom skvělé bilance Příbrami. Pražané budou navíc postrádat hned čtyři důležité hráče. Jedná se o Hartiga, Škodu, Nikla a Štohanzla.

Příbram letošní sezónou prošla naprosto bez problémů, a tak má pochopitelně důvod ke spokojenosti. Přesto bude chtít určitě i v samotném závěru přidat ještě nějaký ten bod na své konto. Naposledy ale utržila hodně nepříjemný debakl. Na půdě trápící se Slavie prohrála 0:3, když všechny góly inkasovala během zhruba osmi minut.

Ovšem, jak už zmiňoval Pavel Hoftych, doma skutečně válí a nahání strach nejednomu protivníkovi. Před vlastními fanoušky prohrála pouze dvakrát, zatímco na vítězství dosáhla hned v osmi případech. Dohromady posbírala už báječných 27 bodů.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, Štochl, Pleško - Huňa, Borek, Hušbauer, Pilík, Fantiš - Rodrigues.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Lukáš, Rychlík - Moravec, Cissé, Kaufman, Róth - Škoda, Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.75 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Baník Ostrava  (středa 17:30)
Po výprasku od Teplic čeká fotbalisty Kladna další těžký zápas v boji o záchranu. Nyní se v domácím prostředí utkají s ostravským Baníkem, jenž pro změnu hraje o mistrovský titul.

Po sérii dobrých výsledků s novým trenérem Stanislavem Procházkou přišla vysoká porážka Kladna. Z Teplic si totiž Středočeši odvezli debakl 0:5. I díky tomu jim v tabulce patří sestupové místo s dvoubodovou ztrátou na záchranářské pozice. "Ukázali jsme si hrubé individuální chyby z Teplic, kterých se musíme vyvarovat. Oproti poslednímu utkání uděláme až dvě změny," řekl asistent trenéra Stanislav Hejkal, jenž ve středu zaskočí za nemocného hlavního kouče Procházku.

Baník přišel o svou šestizápasovou vítěznou sérii, když v pondělí remizoval v zápase o první místo se Spartou. I tak těmto dvěma týmům patří čelo tabulky. Jenže na ně se dotahují Jablonec s Teplicemi s jednobodovou, respektive dvoubodovou ztrátou. Fotbalistům Ostravy tak velí povinnost bodovat na Kladně, pokud nechtějí ztratit body v boji o ligové prvenství. "Speciální zápas to bude i tím, že domácí bojují o udržení. Ve hře je strašně moc na obou stranách," uvedl trenér hostí Miroslav Koubek.

Ostrava nastoupí kompletní, zatímco Kladenští budou postrádat rekonvalescenta T. Mašanského a vykartovaného Szaba.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Kostolanský - Mráz, Gross, Beneš, Procházka - Bartoš, Strnad, Novotný, Marcel Lička, Zoubek - Tatanašvilli.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Mario Lička - Vydra, Varadi, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (středa 20:00)
Jablonec hostí ve šlágru 28. kola Gambrinus ligy Teplice. Oba týmy bojují o účast v evropských pohárech a také nevzdávají boj o první místo v tabulce.

Ve výhodnější pozici se nacházejí Jablonečtí, kteří jsou o bod lepší než jejich středeční soupeř. Pro trenéra domácích Františka Komňackého je hlavní prioritou udržet třetí místo, z nějž se postupuje do Evropské ligy. "Třetí místo máme ve svých rukách a uděláme pro něj vše, co bude v našich silách. Dobré je, že se nemusíme na nikoho ohlížet," uvedl Komňacký, jehož tým v případě vítězství může výrazně promluvit i do bojů o mistrovský titul.

Teplice se opět vrátily do své herní pohody, když v posledních třech zápasech naplno bodovaly. Naposledy vyprášily Kladno 5:0. Svěřencům trenéra Jiřího Plíška tak patří čtvrté místo s jednobodovou ztrátou na Jablonec, s nímž ve středu svedou souboj o třetí místo. "Věřím, že naši hráči mají na to, aby soupeře ještě něčím dokázali překvapit," prohlásil kouč hostí Jiří Plíšek, jehož tým se s Jabloncem v letošní sezoně utkal celkem třikrát a rád by mu také oplatil vyřazení z Ondrášovka Cupu.

Jablonec nastoupí v kompletním složení, kdežto Tepličtí se budou muset obejít bez vykartovaného Ljevakoviče a zraněných Vondráška s Elsamnim.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Loučka, Pavlík, Jarolím, Kovařík - Lafata.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Vachoušek, Matula, Stožický - Mahmutovič, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha271413035:1255
2.Baník Ostrava27167441:2255
3.FK Jablonec27166537:2454
4.FK Teplice27158443:2353
5.Viktoria Plzeň271110634:2743
6.Sigma Olomouc271241143:3540
7.FK Mladá Boleslav271151145:3738
8.Slavia Praha27108934:2838
9.Slovan Liberec27961230:3433
10.1. FK Příbram27951331:3832
11.1. FC Brno27871227:3731
12.Bohemians 190527791119:2630
13.České Budějovice276101122:3028
14.1. FC Slovácko27751524:3526
15.SK Kladno27731723:4524
16.Bohemians Praha27422125:6014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (383)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já nevim proč se pořád mluví jen o tom že Teplice a Jablonec si to rozdaj o 3. místo Jediný co si dneska nepřeju je remíza, sem tepličák, ale když už bych někomu přál titul a neměli by to bejt Teplice, tak je to ajsně Jablonec, takže si přeju buď výhru Teplic nebo Jablonce, a s klopítnutím Baníku nabo Sparty se asi počítat nedá zrovna v tomhle kole, no nezbývá než doufat, ale pořád věřim že jak Teplice, tak Jablonec šanci na titul

A navíc poslední kolo bude taky zajímavý, Teplice : Sparta, když se za nima Teplice budou držet...kdo ví

Reagovat
Radar

To není pravda, všichni počítají ještě s Jabloncem a Plícema v boji i titul

Reagovat
smazaný uživatel

No z odborne verejnosti je netipuje nikdo na titul a ja jim neverim uz vubec kord Teplicim,,,Jablonec urve 3,flek

Reagovat
smazaný uživatel

ale to mi řekni v čem sou podle tebe o tolik horší než Baník nebo Sparta? ano, měli špatný období, Sparta ho má podle mě průběžně, mě přijde že Sparta hraje na neprohru, ani ne na výhru...prostě si myslim že je to vyrovnaný a stát se může cokoliv, každej klub má něco do sebe, ale i tak doufám že titul dá Jablonec nebo Teplice, nikdo by si nemoh stěžovat že by to bylo nezaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice srovnavat nebudu protoze jsou totalne nejslabsi,bez fanouskovske podpory,nejhorsi los maji tam opravdu to nema cenu......Ale kdyz vezmu Jablonec vs Sparta tak at to vemu horem spodem tak Sparta ma kazdou radu lepsi krom teda utoku kde nam chybi Lafata no to se musi nechat ze takoveho sutera my nemame

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Sparta letos nic moc nepředvedla, a to s těma fanouškama, to sou pořád jen debilní kecy že Teplice je nemaj

kolikrát si byl na Stínadlech???

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednou a nevim proc bych mel jezdit z jihu Moravy tam,dyt vas tam chodi par tisic,dyt je to trapas.....Sparta predvadi nejvice se silnyma tymama a to se pocita kdo videl derby,ci zapas v Jablonci anebo v Ostrave tak uvidel silu Sparty v cele krase

Reagovat
smazaný uživatel

chodim na každej zápas na kterej můžu, většinou chodí kolem 3-5000 lidí, ale Teplice maj 4. největší návštěvnost v lize (domácí), já pořád nechápu proč se tohle řeší, když k tomu neni důvod a ten kdo na ty zápasy teplic nechodí o tom nic neví

sorry ale posuzovat to z mikrofonu fotbal živě je přece jen blbost, nemyslíš??

Reagovat
smazaný uživatel

Me staci navstevnost to mluvi za vse, tym ktery bojuje o titul je navsteva 3-5k strasna ,,o tobe nemluvim jestli chodis tak jenom poklona

Reagovat
smazaný uživatel

73000 přišlo na Teplice celkem tuhle sezonu, prozatim, musim znova vyzdvyhnout že sme 50000 tisícový město, je jasný že vyprodanej stadion, což je 18000 to nebude, ale sarta má 133 000 a je to milionový město, udělej poměr, a zjistíš že na tom Teplice tak špatně nejsou

Reagovat
Kepy_FCB

A příští rok budou mít Teplice vždy vyprodáno. Neboť soudruh Paroubek tam bude vyplácet sociální dávky.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle sou taky ubohý kecy, socani sou všude a to že se ten *** nasral zrovna sem, za to Teplice nemůžou, tady ho lidi nechtěj, ale kdo může za to že se sem serou důchodci, co tu stejně dlouho nebudou, ale volej ho tak se k nim paroubek sere...netahej politiku do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

no já jen že se všude píše že spolu bojujou o 3. místo a tak...jako by to bylo definitivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ogaři ze Slovácka nahoďte tam 3B a bod si odvezete dom.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem 3:1, hlavně,abyste vy vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Kladýnko do toho !!

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Včera psali na teletextu ČT že zápas FCB-ACS měl největší sledovanost v historii G.ligy. To jen pro ty co stále žijou v iluzích že to je víc než derby SxS...

Reagovat
Kepy_FCB

* že derby SxS je víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Derby bude mnohem vice jeste delsi dobu protoze historicky Banik nema ani na jedno prazske S zdaleka tady slo jen o to ze se hraje o titul ale v dalsich letech stejnak to zase bude stara znama klasika S o titul si myslim pokavad teda Dolezal nedovede zpatky Jarolima

Reagovat
smazaný uživatel

On to byl zápas jara a provázela ho ohromná mediální masáž. Nedivím se tomu. Každopádně jsem si jistý, že kdyby byla v pozici Baníku Slávia, byla by ta sledovanost ještě o pořádný chlup vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny

Reagovat
Radar

Ser na to, takhle se cpát k pražákům, ma máme svoji Opavu

Reagovat
Radar

*my

Reagovat
JarousFCB

Kéžby jsme ji měli každý rok ...

Reagovat
Kepy_FCB

No já jsem to právě idiotsky napsal. Chtěl jsem říct že je to víc než pražské derby.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to cítí možná Baníkovci

Reagovat
rufus

na ČT4, derby je vždy na dvojce a má větší sledovanost

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je to taky daný dramatičností GL letos a postavením mančaftů v tabulce , pořád je to jen druhej nejpopulárnější zápas ...

Reagovat
JarousFCB

Hlavně ať nejde titul do Teplic... To raději tu Spartu, bo tam to mají s kým slavit...

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas. Jo a vesničani po cele zemičce se budou plácat po ramenou.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

hlupáčci

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mě udivuje, jak všichni o Teplicích vědí úplný *** a pořád kecaj, no co...s ***** hold člověk nic neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozna malou propagaci Teplicaku Ja te tady vidim trebas poprve Ale tak vitej mezi nami ze by prvni Teplicka vlastovka

Reagovat
JarousFCB

Mě stačí vědět to, že nemají pořádné fanoušky abych jim z těch 4 týmů přál titul nejméně !

Reagovat
Radar

Kdyby jste aspoň poslali toho hlasatele do pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska věřím Spartě, Jablonci a uvidíme, jak se pochlapí Kladno - sice jsou to s Baníkem spřáteléné kluby, ale body potřebují oba, takže bude boj

Reagovat
Kepy_FCB

Tak spřátelené jsou i s vámi.

Reagovat
smazaný uživatel

vím o tom exkrement, ale četl jsem o nějaké provázanosti Petery s Kladnem. Dále - vaše hráče jste jim často půjčovali na rozehrání. Váš trenér je taky původně tam odtud. No a vzájemné zápasy taky vypadají vcelku jednoznačně

Reagovat
Kepy_FCB

Jednoznačně?

Vyhráli jsme tam jen loni , když už o nic nešlo...

Reagovat
Radar

No venku to je nic moc, ale doma to je jednoznačné

Reagovat
smazaný uživatel

5-1-1 mě přijde vcelku jednoznačné

Reagovat
smazaný uživatel

Heureka za muj pobyt zde tipl bych si tak dva roky prvni fanda Teplic At zijou Teplice

Reagovat
Radar

Není první, těch vlaštovek bylo více, když prohráli v Olmíku 6-2

Reagovat
Radar

I když z tvého pohledu asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslim tak ze tenhle snad vydrzi a zaradi se tady do klubu kecalku jako my

Reagovat
Radar

Ale překvapuje mě, že tu nechodí tolik klokanů, na to jak mají velkou fans základu se tu objeví tak jeden až dva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no to je pravda ale ani me to popravde nemrzi ja klokany zase tak moc nemusim, a za to jaky balast predvadi v lize

Reagovat
Radar

To je mi celkem fuk jaký předvádějí fotbal, to je jejich boj

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím,ž e sem občas zašel i STB, což je taky Tepličák. Nicméně nevím, co to má společnýho s ambicema Tepláků na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak u nás v Teplicích asi lidi nevědí že fanda klubu se pozná tak, že píše příspěvky na fora ef

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdi to tady nekdo paneboze??

Reagovat
JarousFCB

Pozná se tak, že chodí pravidelně na stadion a povzbuzuje svůj klub.

Reagovat
Radar

Prostě jste ostudy, fajný stadion, velký jak kráva, hrajete na špici a příjde jen něco okolo 5000, vím že to letos v Ově taky není žádné terno, ale u vás je to dlouhodobý problém.

Reagovat
JarousFCB

A fandí jen hlasatel ...

Reagovat
Radar

Pojďme povzbudit ! TEPLICE!!! Nic. TEPLICE!!! Nic. TEPLICE!!! a zase to překvapující ticho

Reagovat
smazaný uživatel

To mam na Teplicich nejradsi vzdy se zasmeji

Reagovat
smazaný uživatel

hej to sou takový kecy, říkám, posuzovat z mikrofonu fotbal živě je blbost, Teplice maj svoje chorály, křičej se jak jen to de...fandí se, jen vy ste aroganti, no tak se vám to nezdá

a to s tim hlasatelem, dělá se to ve Francii i v jiných zemích, na zápasech OM hlasatel kolikrát křičí celý chorály, a dělá se to v česku i na jinech stadionech, a Teplice nemlčej když to vyhecuje aby se fandilo ale lidi fanděj

Reagovat
Radar

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

btw, když už mluvíte o klokanech, Teplice maj větší domácí návštěvnost, to je jeden fakt

další je ten že sparta má průměr fans na zápas kolem 8000, Teplice kolem 5000, ova 6500... to nejsou zas tak velký rozdíly...znova zdůrazňuju, Praha největší město!! Ostrava 3. největší město!!! v ČR

Reagovat
Radar

Kde, ale hrajouv tabulce klokani a kde Teplice A jak už jsem řekl v Ově je to letos slabší, ale u vás je to katastrofa už X let

Reagovat
smazaný uživatel

koukal sem na statistiky za poslední 4 roky, nepopírám, na ty Teplice se tolik nechodilo, letos je to lepší, ale když říkáš že letos to má Ova slabší, za poslední 4 roky měla jen jednou lepší domácí návštěvnost než letos

další věc je ta proč vám to tolik leží v žaludku a proč se pořád obouváte do jinejch klubů, ty kterejm fandíte sou bez chyb?

Reagovat
Radar

Nejsme bez chyb, jen u vás je to extra tragické, i když jste v 07/08 hráli celý podzim v rozmezí 1.-3. místa tak chodilo jen něco okolo 5000 lidí, v Ostravě tou dobou okolo 10000 a to jsme bojovali o 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tak tragický neni, jen to tak vypadá že máme velkej stadion, ale vy asi pořád nejste schopný pochopit že to by tam musela jít skoro půlka našeho města aby se ten stadion zaplnil

Praha má 20x víc obyvatel, Ostrava 6x víc obyvatel, je jasný že se tam prostě najde víc fans

Reagovat
centos

Nejde jen o tohle, je tam i propastný rozdíl v atmosféře.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, nemůžeš posoudit dokud tam nejsi...

Reagovat
centos

A ty jsi byl na Bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja bazaly nekritizuju, nepopírám že tam je dobrá atmo, to ty říkáš něco o čem nic moc nevíš

Reagovat
centos

No jen že bych od tebe rád slyšel, že ten propastný rozdíl tam není, když to říkáš nepřímo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsem to dobře spočtnul, tak má Sparta 10 264 (ujde to, ale pár tisíc navíc by určitě neškodilo), Baník 7 650 (na to, jak jsou Baníkovci velkohubý, tak je to velká slabota) a Teplice 5 405 ...

Reagovat
smazaný uživatel

velkohubí

Reagovat
Radar

Letos se vandrákům na Bazaly po jarní blamáži moc nechce, asi přestali věřit, ale c oatmosféra je pořád nejlepší a taky jsme museli hrát 3x na stadionu s omezenou kapacitou

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc 7 994

Jablonec 7 994 (stejné číslo, což je zvláštní ...)

Budějovice 9 317

Resumé: zápasy ve Vítkovicích vám průměr spíš zvýšily, než naopak ...

Reagovat
centos

Není to zvláštní, bylo vyprodáno. Na ten poslední se zvyšovala kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Já jen, že tam bylo 80 % kapacity u obou a jelikož u toho třetího bylo víc, tak jsem byl zmaten. Nicméně jste 11 ze 14 mačů hrálo opravdu DOMA a ten průměr opravdu není takový, abyste museli takhle odsuzovat fandy ostatních klubů

Reagovat
centos

My nemáme problém nadávat ani na ty naše návštěvy. Letos to byla ostuda, to všichni víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sparta má průměr přes 10 000...dokonce i Slavia má průměr přes 10 000, a to se koukni jak hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mě štve ještě jedna věc, jasně, aby klub měl fanoušky je důležitá věc, ale když ej nemá nemůžete klub odsuzovat a jediná věc prosč se Teplice furt řešej (navíc zbytečně) je to že nejsou fans

Ten klub hraje dobrej fotbal, to nikdo nebere v potaz, je to klasickej klub Gambrinus ligy, kterej často hraje na špicy (to že tam nechoděj lidi už prosim neřešte) a vy ho pořád odsuzujete, proč teda?? Sparta snad letos hraje hezčí fotbal? Nebo Slavie? Ano Baník hraje hezkej fotbal, Jablonec hraje hezkej fotbal, ale Teplice za nima prostě nezaostávaj...

Reagovat
j_mrazik

Otázka je, proč máte tak sakra dobrej stadion na český poměry, když se na vás prostě nechodí. Pokud chtěli druhej pro nároďák a nesměl být v Praze. Tak ho mohli dát do Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože, to je zas kec, neni pro nároďák ten staďák tam je už dlouho...a prostě se takovej postavil no

Reagovat
j_mrazik

To jste postavili za vlastní? Já právě myslel, že vám s tím pomáhal ČMFS. Pokud je váš vlastní, tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

ano to je Teplickej stadion, má už dlouholetou tradici, několikrát renovovanej atd atd...Teplice sou celkem bohatej klub, nebo dá se říct že finančně slušně zajištěnej, dobrej sponzor atd...

Reagovat
smazaný uživatel

stojí konrétně od r. 1973, řek bych že celkem dlouho bazaly stojej tušim dýl, i tak ta tradice je pěkná, máme krásnej stadion, i ta atmosféra tam je super a doufám že do budoucna se rpostě najde víc lidí co tam budou chodit

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy nepochopím proč se tehdy stavěl stadion pro mezinárodní zápasy v Teplicích. Snad aby to slováci neměli daleko.Koncem 60. let se v Teplicích začalo mluvit o potřebě nového fotbalového stadiónu. Původní v Nádražní ulici (přezdívaný U drožďárny) byl zastaralý, s dřevěnou tribunou. Tato potřeba byla zohledněna, a tak byl 9. května 1973 nový stadión slavnostně otevřen. Stavba stadiónu byla poněkud uspěchaná, jelikož musel být z politických důvodů otevřen v den výročí osvobození Sovětskou armádou. I přes tuto překážku se stal jedním z nejmodernějších fotbalových stadiónů ve světě a byl právem chloubou československého fotbalu. Význam stadiónu dokazuje také to, že se jeho otevření účastnil i tehdejší prezident FIFA, anglický sir Stanley Rous. Starý stadion U Drožďárny se slavnou tradicí i předválečného prvoligového fotbalu Teplitzer FK byl zanedlouho po otevření nového areálu zlikvidován.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Na_St%C3%ADnadlech

Reagovat
smazaný uživatel

to neni stadion pro mezinárodní zápasy (btw, kdyby si chtěl aby to slováci neměli daleko tak se ten stadion opravdu postaví spíš na Moravě, Teplice ležej při hranicích s Německem) ale je to prostě Teplickej stadion na teplický zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion Teplicím nikdo nebere. Jenomže v 73tím si nikdo bez požehnání ÚV ani nepšoukl. Ti rozhodli tak jak rozhodli i když to byl nesmysl. O tom je ale zbytečná diskuze. Prostě za komunismu se děly neuvěřitelné věci. Zeptej se, kdo to pamatuje, kolik se v Teplicích hrálo mezistátních utkání. Jina vaše stránky asi znáš.http://www.fkteplice.cz/klub/historie.html

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si to takhle.. Kdo se z jejich titulu bude radovat?

Reagovat
smazaný uživatel

no třeba oni? jako hlavně ty hráči co si to zasloužej??? uvědomuješ si že po tom hřišti běhaj ty hráči a když někdo vybojuje titul sou to oni? a trenér, fanoušci atd....to sou atributy který to dost ovlivňujou, ale když si to ěnkdo zaslouží sou to hráči, a s nima se budou radovat ty fanoušci co tam seděj když můžou, třeba já, no nebude jich moc, ale radovat se buou...

o to teda de? ty chceš vidět jak se někdo raduje když dostane titul nebo chceš vidět ty zápasy o titul a ten fotbal?

Koukáte vůbec na hřiště nebo jen sledujete lidi na tribunách???

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak zrovna mě tady hanit na to, že koukám víc na tribuny než na hřiště..

Ano, ti hráči, pokud vyhrají, tak si to zaslouží.. Ale neužijí si to stejně jako třeba Sparťani, Baníkovci apod. protože tam chybí ten faktor, že tím výsledkem udělali radost spoustě lidem

Reagovat
j_mrazik

Vsadím se, že kdyby se řvalo "Teplice, p*čo", tak mají více fanoušků.

Reagovat
centos

Je by to pohoršovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, je to dobrý marketingový tah..

Reagovat
centos

Mně se zdá, že zapomínáte, že ostravsko má vnímání vulgarity posunuté trochu jinak než zbytek republiky, hlavně Čechy :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. I tak je to dobrý marketingový tah Možná i právě kvůli tomu posunutí vulgarity. V Teplicích by to tolik nefungovalo.

Reagovat
centos

Myslíš, že nám ten pokřik přilákal fanoušky? :)

Zajímalo by mě, kdy a jak vznikl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne asi přilákal, ale vzhledem k tomu, že to v Ostravě říkají i lidi, kteří Baník zrovna nemusejí, tak to dělá takovej ten Baníkovskej duch Hlavně na Stodolní..

Reagovat
j_mrazik

U nás je to tak, že to řve každej mamlas... (dělá, že fandí týmu, který je výjimečně nahoře a přitom může říct sprosté slovo - prostě takový ty močky, který se lísají k týmu, co má úspěch + tohle lákadlo.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nejvíc jsem to slyšel řvát na Stodolní při mistrovské sezoně... To dokonce řvali i ženské.

Reagovat
centos

Kde u vás?

Reagovat
j_mrazik

Západní Čechy.

Reagovat
centos

Tam se řve Banik pičo? To jsou věci!

Reagovat
j_mrazik

Řekl bych, že z celý republiky k vám máme asi nejblíž. Smyslem pro drsnější humor apod.

Reagovat
centos

To je dobře. Štve mě, že jsem tam ještě nebyl.

Reagovat
Kepy_FCB

Štve? Však přijeď na exkurzi do malého Saigonu v Chebu či Aši. Nebo romských ghett....

Někdy za teplého slun. dne ti natočím příjezdovou cestu do Aše a dám to na youtube...

Reagovat
centos

To budeš hodný

Reagovat
centos

Jo to jo. V lize jiné podobné heslo není, heč

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť udělaj, prostě když to vyhrajou, tak naprosto zaslouženě, a ty přece nemusíš litovat toho že to vyhráli pro sebe a kvůli tomu to přát jinýmu týmu

To je přesně to proč říkám že asi nekoukáte na hřiště, vy totiž nemluvíte o ničem jinym než o fan základně

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy koukni co tady píšu a s kým se hádám.. Mě tahle fans scéna tzv. hooligans naprosto vadí..

Hráči si to zaslouží jen, pokud by byli opravdu nejlepší, což nejsou.. Takže se musíš kouknout taky na další důvody proč jim přát. Fanoušků mají opravdu málo, hráči vesměs starší, tým mají sice dobře poskládaný, ale nemá velkou individuální kvalitu.. (na českou ligu jsou někteří nadprůměr, ale vítěz jde do předkola LM).. Navíc tomu nikdo nefandí, takže když se získá titul, tka z toho budou mít radost akorát hráči a pár lidí, kteří na ten fotbal v Teplicích jdou.. Proč jim tedy přát?

Reagovat
smazaný uživatel

"tzv hooligans" prej

Reagovat
smazaný uživatel

jak je nazvat? Za kreté*y bych dostal ban a kvůli těmhle deilům se mi ho dostat nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvy, tady ted se pise o navstevnosti stadionu, ze nechodi lidi a ze jsou Stinadla prazdny (wtf, co to ma spolecnyho s chuliganama prosimte??).

A zadruhy, ty dalsi debaty okolo co se tu vedou kolem fanousku vubec nejsou o chuliganech (domluveny bitky mimo stadiony, pripadne nejaky vytrznosti na vyjezdech a kolem). Ja sice chuliganstvi uplne neodsuzuju, ale nejak jde mimo me a beru to jako soucast fotbalu.... ale to o cem se tu bavime je chozeni na zapasy, fandeni, jezdeni po svete na venkovni zapasy a delani chorea a vytvareni atmosfery (neboli ultras). Nevim ktera z tehle cinnosti ti prijde tak priserna a odsouzenihodna abys ty lidi oznacoval za kreteny a ja nevim co vsechno...

Jenze ty se tu vecne poustis do rozumu o necem o cem absolutne nemas paru a hltas z gauce jenom to co ti nacpe TV H@VNO o tom jak jsou fotbalovi fanousci priserny. Potom pletes paty pres devaty, pletes pojmy a vubec cela tvoje debata vypada jako kdybych ja zacal rozumovat o jaderny energii.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mi vadí hooligans.. A jelikož spusta těchto ultras, jak povídáš, jsou do toho zainteresovaní, tak proč psát jen tohle? Navíc, když mě ani nějak ty prvotní a normální činnosti ultras nijak nevadí.

Já se s tebou nebudu bavit, je to vždycky akorát ztráta času.. Vždycky dojdeme akorát k tomu samému.

Reagovat
smazaný uživatel

To prave neni pravda.... krome Balkanu a Polska jsou tyhle veci v Evrope, vcetne ceska, prakticky naprosto oddeleny. Jediny co tyhle skupiny spojuje, ze stojej spolu v jednom sektoru a (pochopitelne) maj kolikrat vicemene stejnou cestu na venkovni stadiony. Z toho pak plyne ten tvuj omezenej nazor, protoze to pak v TV vidis jako jeden celek ale o realite vis naprosty prd. Takze doufam ze uz to konecne jednou pochopis....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím, protože těm lidem se to líbí... Nevím jak je to s Baníkovcema, ale co znám Sparťanský ultras, tak všichni výtržničili ve jménu Sparty.. Neřekl bych, že jsou Baníkovci v tomhle jiní, spíš je to ještě horší. Navíc se všichni v téhle scéně celkem dobře orientují a líbí se jim to..

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena "vytrznictvi ve jmenu Sparty"? ....jinak to s tou Spartou je docela blbej priklad, pac Sparta prakticky zadny ultras nema. U Sparty zustaly aktivni nejaky chuligansky skupiny a jinak kotel se sklada z lidi co si prijdou proste jenom zafandit a pak z pubertaku co se chodi hrozne drsne vyradit a pak zase domu psat ukoly.

V cechach mas jako jediny pomerne slusny ultras je Slavie kolem Strasaka a spol a pak pochopitelne Banik.

Reagovat
centos

*byla Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona porad je, akorat se letos zuzila o ty mistrovsky naplaveniny kolem, jadro porad zustava.

Reagovat
smazaný uživatel

A z tech mensich v lize alespon na svoje pomery jeste pochopitelne jeste Bohemka a Slovacko, aby me nekdo nenarknul ze sem na ne zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Výtržnictví ve jménu Sparty? Stačí se podívat co se dělo teď při výjezdu do Ostravy.. Nebo se tak děje, když přijde nějakej zblblej Sparťan a chce se mlátit se všema Slávistama.. Není pravda.. I ve Spartě jsou lidi, kteří se snaží dělat chorea, vymýšlí pokřiky, snaží se organizovat výjezdy.. Bohužel ale skoro všichni, které znám dělají i bordel..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ti to rikam, protoze na Sparte jsou prakticky jedinny organizovany skupiny jenom z rad chuliganu. Co se tyce veci jako ted v Ostrave, tak u takovejch udalosti se pochopitelne vzdycky najde spousta blbu co takovejch udalosti vyuzije k tomu aby se sezrali do nemoty a pak vyvadeli v davu s ostatnima. To uz sme ale zase uplne jinde... takovy lidi mi na fotbale taky vadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle se děje tak nějak všude.. Baník má možná pár normálních fanoušků, ale bordel ta skupina dělá tak, nebo tak.. Slávisti to mívali celkem dobře zorganizované.. Navíc nebývali nijak agresivní.. zatímco vedle Baníkovců se člověk může jen projít se Sparťanskou šálou a už by ho chtěli mlátit.. To se u Sparťanů zase tolik nestává, pokud se nejedná zrovna o tyhle o kterých tu mluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, konecne zacinas vypadat ze to i trochu chapes ....slavie totiz ma prakticky jenom velkou skupinu ultras a minimum chuliganu. Proto maj spoustu pokriku, slusnou atmosferu, dobry venkovni navstevy a slusny chorea. (tudiz to co tady spousta lidi obhajuje a ty na to nadavas). Sparta ma z aktivnich skupin prakticky jenom chuligany a k nim dalsi naplaveniny. Proto je na sparte minimum jakejchkoliv choralu, minimum choreografii atd. Zato pruseru je dost. Banik ma silny kvalitativne i pocetne jak ultras tak chuligany + vytrzniky z Polska jako posily. Proto maj super atmosferu, ale tak stejne odpovidajici "prusery" a reputaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie zase tak výbornou atmosféru neudělají... Na svém stadionu toho sice schopni jsou, ale třeba na Spartě ani nezaplnili vlastní sektor, což se Spartě v Edenu podařilo pokaždé (kromě toho, když se minulý rok na jaře nedostalo spousta lidí do sektoru kvůli tomu, že byli vožralí, nebo se nedokázali prokázat apod. ) Dokonce i tribuny na Spartě fandili víc jak kotel Slávistů..

Ale to je jedno, jak říkám, tohle mě zase nějak ohromně nezajímá.. Spíš prostě vidím to, že atmosféra může být dobrá i bez nějakých potyček, nenávisti apod. Mně se hlavně nelíbí násilí, nenávist vůči jiným fanouškům a výtržnictví.. Pyrotechnika mi taky nic neříká, podle mě to je akorát blbost, ale pokud by se tím nenarušil zápas, výhled pro normálního diváka a bylo to dovolené, tak proti tomu taky nejsem... Třeba tady ten váš všemi oblíbený trevor dokáže zmlátit člověka kvůli tomu, že má Sparťanskou šálu.. A k čemu on patří? K ultras, chuligánům, normální člověk? Navíc se takhle prezentuje spousta Baníkovců..

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, ale tady nikdo (ja teda urcite) nema k atmosfere na stadione potrebu vytrznictvi a podobne a neni to vubec tady to o cem se bavime.... nas treba ted o vikendu pri ceste do Ramenskoje poustel do metra na svoji litacku znamej co jezdi za Spartak a jeste s nama posedel a popil)))

A co se tyce Trevora, tak ten fakt zadny lidi kvuli salam nemlati mas o nem asi zkresleny predstavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak tohle já beru.. Jen nechápu lidi, kteří ten bordel co se dělá chtějí obhajovat, nebo o něm ještě s nadšením hovořit.

O Trevorovi zkreslený představy? Vždyť už to tady párkrát řekl, že někoho zmlátil jen kvůli tomu, že ho nějaký Sparťani provokovali a ještě se tím chlubí.. Nebo zdejíš oblíbená disciplína "čím více šál vezmu, tím jsem větší frajer.", navíc tady spousta lidí chválí Poláky, kteří jim příjdou na výjezd jen proto, aby mohli dělat bordel.. Takových tady je víc a Trevor mezi ně patří. Mně se to jen nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim co tu kde Trevor pise, ale znam ho osobne - zkresleny predstavy mas

....co se tyce brani sal. Mne tohle nejak nezajima, je pravda ze je to podle me hodne takova ceska specialitka ale kdyz je to rovnej rovnymu a cestne tak proc ne, je mi to fuk. Pokud nekdo v bande nabusencu sebere pred stadionem salu 15letymu pubertakovi u stanku s parkem, tak je to pochopitelne idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho tu beru jako postavičku z internetu a tímhle se takhle prezentuje..

Přece není normální být agresivní vůči lidem, kteří fandí někomu jinýmu.. I kdyby se na tom ti dva dohodli a bylo to férové ( a bylo to opravdu jen kvůli tomu, že fandí každý někomu jinýmu). tak to spíš vypovídá o inteligenci těch jedinců.. Fotbal je jen hra. Navíc tohle chlubení se tím kdo má víc šál je ještě hloupější..

Reagovat
Kepy_FCB

Já taky kvůli šále lidi nebiju, já je chirurgicky bezbolestně odebírám (tzn. je mi sama vydána).

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená co? Že vás je deset na jednoho a ten ze strachu vám ty šály vydá? To je teda hrdinství

Reagovat
Kepy_FCB

Já mluvil v množném čísle?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to bylo jeden na jednoho.. viz nahoře..

Reagovat
smazaný uživatel

jejej, tak to bych se pobavil, kdyby jsi tu šálu zkusil chirurgicky odebrat mě

Reagovat
clinger

no v lize se to nepovedlo,ale derby pohárové na Letné bylo ze strany slávistického kotle asi nejlepší a nejfanatičtější co jsem osobně na venkovních výjezdech zažil,fandilo,zpívalo se prakticky bez pauzy,skákalo se taky skoro furt až sem měl strach že to tribuna neunese a děkovačka byla rovněž výborná a hodně dlouhá..tam zase naopak váš kotlík nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jenže já třeba pohár vůbec nesleduju.. Nějak mě to moc nezajímá, to už je u mě prestižnější druhá liga s naším béčkem Takhle to má spousta Sparťanů..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele celá česká liga se potýká s problémy co se týče návštěvnosti...Já jen říkám že teplice na tom nejsou tak tragicky jak to všichni líčíte a ty argumenty který sem tu napsal sou prostě pravdivý, už se mi je nechce pořád opakovat, stejně až tu bude další článek o Teplicích vy se budete vyjadřovat furt stejně...

Další fakt je ten, že celej českej fotbal se potýká s problémy, teď nemyslim jen návštěvnost, v kvalitě fotbalu progres moc neni...peníze se v tom točej možná o něco víc, i tak to prostě neni na úrovni na jaký by to mohlo bejt, respektive neni to na úrovni na který by tenhle jinak dobrej fotbalovej stát bejt měl!!!...Když vynecháme to že česká repre se zhoršuje a zhoršuje, ani ten českej fotbal co se týče evropskýho fotbalu se nezlepšuje....Pražský S měly nějaký úspěchy za to je cenim ačkoliv ty dva kluby normálně nemůžu vystát a tak jako vy vydíte mouchy na Teplicích já vidim mouchy na nich, cenim si toho že něco uhrály v Evropě a když jedou někam hrát tak ty silný kluby řeknou, že je to soupeř u kterýho budou muset vydat značné úsilí aby hho porazilily a bla bla bla, ale fakt stačí to že se dostanou do základní skupiny EP nebo tak? a pak to ani tam neni nějak slavný..?...no jestli to stačí tak je to smutný, já jen říkám, že neni důvod nedat šanci i jinejm klubům, jak sem řek, Teplicím to přeju, když ne Teplicím, přeju to Jablonci, a doufám že když by třeba Jablonec dokázal v Evropě něco podobnýho jako Sparta nebo Slavia, tak by se pak netočilo vše kolem nich

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi míval v pohárech úspěchy Liberec.. A taky se kolem něj nic netočilo.

český fotbal jde dolů, to máš pravdu.. Ale to už je jiná písnička, hráči přestupují rovnou do ciziny aniž by měly přestupní stanici v některým z "S" kde je tlak na hráče daleko větší než v jejich mateřských klubech a do Evropy je to mnohem lepší průprava.. Navíc jsme měli alespoň dva silné kluby, které v Evropě něco mohli uhrát, teď se kvalita rozprostřela mezi více klubů a důsledkem toho není konkurenceschopný žádný tým v republice.. Ale to už je jiná písnička

Teplicím to nepřeji z více důvodů ne jen kvůli tomu, že nemají fanoušky.. Je to celkem pochopitelné, když to není klub s tradicí a je v malém městě.. Ale může to být jeden z důvodů proč jim nepřát.. Jasně, někteří to tady berou jako ten nejhlavnější důvod.. Ale ber v potaz taky to, co jsem napsal v dřívějším příspěvku.. To taky k tomu, abychom jim přáli moc nenahrává.. To raději Jablonec..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky jde hlavne o to ze Sparta bude ve 4.predkole nasazena tudiz se vyhne tem nej souperum a dostane opravdu relativne hratelne soupere,,jediny tezky tam bude Salcburk jinak se da vse porazit Kua tak kdy to by vyslo to by jsme si Marty juchali co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to si loni Slavie rikala taky kdyz byla v uplne stejny pozici... a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to predcasny jeste nename ani titul vim ale kua ta predstava je tak lakava a ten titul tak blizko ze to musi vyjit,,kez by dnes to Kladno zabojovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, teď se tam jen dostat.. zatím nechvalme dne před večerem..

Reagovat
vanGomm

Nechci nikomu brát iluze o skupině LM,ale před tou jsou v ní celkem čtyři předkola. 1.př. 2.př. (poražení končí) 3.př.(poražení jdou do 4.př.EL.) a 4.př. poražení jdou do skup.EL.Tedy i Sparta pokud se jím stane je přidělena pouze do 2.předkola LM.Dle mého názoru ve 4.př LM,tedy pokud se tam přes 2 a 3 předkolo vůbec dostane nasazena určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude s hodne velkou pravdepodobnosti naazena i ve 4. predkole... ma jeden z vubec nejvyssich koeficientu z celejch mistrovskejch predkol. Nevim kde si tohle vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Vytáhl jsem to na www.coen.wz.cz./ A Jelikož jsme vypadli (ČR)z prvních 15.Začíná náš mistr už ve 2.př.,kde nasazen bude.Ve 3.př tam je to na hraně,ale spíše ne.Ve 4.př určitě ne.Do 4.předkola by šli v současnost a ti tam budou také nasazeni npř.Tottenham,(Manc.City),Brémy,Lille,Mallorca,(FC Sevulla),Sampdoria.Ti jsou na tom lépe než Sparta (74),Ale i další potencionální její soupeři si stojí víše jen namátkou Zenit Petr.(26.),D.Kyjev (44),Ajax (32),Braga (48) atd.atd.Pokud ligu vyhraje někdo jiný než Sparta bude jeho situace ještě o něco horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, mas v tom naprostej zmatek.... ty tymy co tu jmenujes vubec se Spartou hrat nebudou. Tyhle tymy hrajou nemistrovsky predkola.

Reagovat
vanGomm

Tak pokud to dobře chápu, potom na sebe tedy ve 4.př.narazí teoreticky např.Tottenham-Brémy (nemistrová čast) a Sheriff Traspol-BATE Borisov (mistrovská část) atp..Podle mě je to pak jasná degradace skupin LM.To by mě zajímalo,kdo na tohle přišel,protože dříve to takto nebylo.Tedy pokud je to takto opravdu nastavené.

Reagovat
smazaný uživatel

Platiniho rekonstrukce na podporu "menších" zemí a jejich mistrů... Ale něco do sebe to má...

Reagovat
vanGomm

Jako hráč byl vynikající.Tohle se mu podle mě ovšem nepovedlo.I když si myslím,že o tom sám nerozhodoval.Zákl.skupiny LM mají hrát pokud možno nejlepší týmy nasazované podle koef.za posledních 5 let.Nevím proč se s tím každý rok tedy neustále počítají a sestavují ty žebříčky,když pak rozhoduje mistrovská a nemistrovská část.To se to může pak podobně takto v rámci "podpory menších"zavést i v postupu do skupin na EURU.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber v úvahu, že je to evropská soutěž, tak se UEFA snaží o zapojení celý Evropy. Taky je to Liga MISTRŮ - tak by tam měli být mistři evropskejch zemí. To rodeo s třema čtyřma manšaftama z jedný ligy je kvůli sponzorům, takže udělali kompromis, kdy v základních skupinách zůstane dostatek zajímavejch manšaftů a zároveň i někdo z "malejch" mistrů může dosáhnout na prachy z LM - a taky třeba překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chapes to dobre...a ten system byl uz loni a mam dojem ze i predloni (ale za to bych ruku do ohne nedal). Nevim co se u toho tak divis

A ten system je nahodou vybornej, ten turnaj tak alespon castnecne naplnuje svuj ucel souboje MISTRU jednotlivejch zemi. A ne treba peti muzstev z top soutezi. To neni zadna "podpora mensich" ....je to podpora toho, aby LM hralo opravdu co nejvic MISTRU svejch zemi. Protoze driv to dopadalo ve vysledku tak ze z 32 ucastniku bylo treba 10 mistru, kteri sli primo a vetsina zbytku uz byly 2-5 muzstva tech nejlepsich zemi, protoze ostatni mistri se pres ne proste nemeli sanci probojovat. Takovej turnaj uz neni Liga Mistru, ale nejaka obdoba "superligy".

Koeficienty v tom samozrejme potreba jsou, protoze podle nich jsou pak jednotlivy muzstva do predkol nasazovany..... ber to tak, ze ty dve kola nemistrovsky casti jsou jenom takovej "bonus" navic pro zkvalitneni souteze. Hlavni o co jde jsou ty ctyry mistrovsky predkola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak se to dá říct, souhlas.

Reagovat
vanGomm

No nevím,jak vy dva,ale já bych raději sledoval v zákl.sk.npř.zápas Tottenham-Barcelona,než Barcelona-Sheriff Tiraspol.A že se jich do skupin těch "mistrovských týmů"může dostat víc je klidně možné.Pokud jim ovšem jde mj. i o překonávání podobných výsledků jako 7:0,8:0 atp.to mě jako dobrý nápad teda nepříjde.UEFA přece řídí jak LM tak EURO.Nechápu proto takováto rozdílná pravidla o postupu.To pak v rámci "podpory slabších" (peníze)mohou nalosovat kval.sk. o postup na EURO (předkolo LM) npř.takto:Španělsko,Itálie,Portugalsko,Anglie a Holansko do další pak Armenie,Malta,Andorra,San Marino a Lucembursko.Můj názor je ten,že buď by se to v LM nemělo škatulkovat na mistrovskou a nemistrovsou část a nasazovat to podle skutečné kvality,nebo ať to hrají jako dříve (PMEZ) pouze mistři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je ono - dřívější PMEZ nebyl dostatečně zajímavej pro sponzory, proto se zavedl model s druhým nebo třetím klubem z nejlepších lig. Pořád by to ale měla být soutěž evropských mistrů. Když postavíš evropskou superligu z nejlepších evropských klubů, tak to sice bude nářez, ale zahraje si tak sedm nebo osm států... a to už s celoevropskou soutěží nemá skoro nic společnýho... Já nechápu, co by jste ještě chtěli, těch dobrejch zápasů je tolik, že bych musel být v důchodu, abych je všechny viděl. Tak se nebudu koukat na Barcu s Tiraspolem když mi přijde Tiraspol nezajímavej, ale přepnu na ManU s Interem...

Reagovat
vanGomm

Neber to,že Tě chytám,za slovo,ale Manch U. s Interem Milan v zk.sk hrát nebude,protože budou oba po právu podle koef.do skupiny nasazení (jak rozdílné pravidlo zde a v předkole).A Možná zrovna Manch Un. "díky" tomuto systému v př. bude zrovna hrát s BATE Borisov a Inter Milan s Kaunasem.Takže přepínáním prog.si pak moc nepomůžeš.Je to sice jenom kdyby,ale v praxi se to klidně může i stát.Sledovanost takových zápasů bude pak téměř nulová.To se brzy určitě nebude někomu líbit.Všem jde v první řadě vždy o peníze.Já tomu dávám tak max. 2 roky,pak se to vratí ke klasice.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto tvrdím, že převažují kvalitní zápasy nad nezajímavými.

Reagovat
vanGomm

Jenže jak správně píšeš sponzory zajímají pouze jen a jen kvalitní zápasy.Tedy,kdy je max.sledovanost.A LM by měla mít tu nejvyšší kvalitu a jenom ta jim přináší ty nejvyšší příjmy.Jsem přesvědčen o tom,že si toto nenechají dlouho líbit.Každý chce vždy vydělat co nejvíce.Pochybuji,že v rámci jakési "pomoci" budou takovéto zápasy trpět.Já jsem proto přesvědčen,že tento třeba i v dobrém úmyslu nápad,nebude mít v dnešní hondbě za ziskem dlouhého trvání.Nikdo si přece dnes nedovolí npř.z 10 výrobků mít třeba 2 aušusové.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice všechno hezký, ale pořád musíš brát v úvahu, že UEFA má LM koncipovanou jako celoevropskou soutěž, ne jako superligu. A UEFA zastupuje všechny. Takže buď bude LM pro celou Evropu nebo nebude vůbec (aspoň si myslím, že jednotlivé svazy by udělaly hodně velkej rozruch).

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, jakej Tiraspol? ...kdyz se kouknes na nemistrovsky predkola, tak tam by mely postupovat tymy jako Dinamo Zahreb, Anderlecht, Sparta, Rosenborg, Kodan, Partizan, Salzburg atd... a takovy tymy uvidim rozhodne radsi, nez furt dokola ty samy tymy z top soutezi.

Aby hrali soutez opravdu jenom mistri je soucasnej format uz moc velkej, toci se v nem az moc penez atd. Protoze by tu soutez opravdu hraly Tiraspoly a podobne, coz by se moc lidem jako ty nelibilo. Takze UEFA udelala takovej kompromis, aby si LM udrzela co nejvesi kvalitu a atraktivnost ale zaroven se porad co nejvic drzela toho puvodniho ucelu srovnavani co nejvic mistru z ruznejch zemi. Ja myslim, ze to je jedine dobre

Reagovat
vanGomm

Tak určitě s tím Salzburgem nebo Kodaní máš pravdu,ale on se tam sem tam i nějaký ten Tiraspol také může dostat.Já ale s tím tříděním v předk. na mistrovské a nemistrovské nemohu souhlasit,protože tí se jim poskytuje určitá forma protekce,která nikdy nic dobrého nepřinesla.Uvidíme jaké tlaky nakonec rozhodnou.Já bych si tipnul na zisky tedy peníze.Přece takové týmy jako Tottenham,FC Sevilla nebo Brémy jsou lepší než Salzburg,Kodaň a promiň i Sparta a pokud ne tak je ty papírově slabší mají šanci vyřadit.Jako se to stalo třeba Artmédii Bratislava.Přitom je zajímavé,že npř.Manch Unt.Arsenal,AS Roma,AC Milan,Schalke,Real Madrid,Valencia atd. týmy ač také nemistrovské budou v zákl.sk.Nebo,že se do skupin nasazuje z košů.Tam se rozdíly na mistrovské a nemistrovské už nedělají.Skutečně svérázně rozdílná pravidla pro jednu a tutéž soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zadna "protekce". Ten krok je k tomu, aby z toho soucasnyho hnusnyho moderniho fotbalu jenom pro penize, bylo aspon trosku to o cem fotbal a tahle soutez je. O porovnavani mistru jednotlivejch zemi. No a co, ze je nakej blbej Tottenham nebo Bremy lepsi nez Sparta nebo Salcburk? Ty bys z toho chtel mit nakou superligu, kde bude 5 tymu z Nemecka, 5 tymu z Anglie, 5 z Italie atd... jsou prece lepsi nez nejaky blby mistri Recka, Turecka a ja nevim koho vsechno.

Druha vec je, ze tenhle system dava predkolum aspon nejakej vyznam. Driv se vsichni (MISTRI svejch zemi) trmaceli nekolik predkol, jenze kazdej stejne vedel ze pak skoci do hry vsecny ty Arsenaly, Tottenhamy, Werdery (treba 4. nebo 5. tymy svejch soutezi) a stejne pak postoupily tyhle tymy. Jen at se tyhle tymy vymlatej mezi sebou, kdyz stejne jejich ligy maj v LM uz tak az moc ucastniku...

Reagovat
vanGomm

Tak máme na věc rozdílný názor,což je samozřejmě normální a je to v pořádku.Já z toho žádnou superligu dělat nechci.I kdyby z těch top lig postoupil max.počet tak to bude npř.Anglie 4,Španělsko 4,NSR 4,Itálie 3,Francie 3 a Rusko 3 tedy 21.tato varianta by nastala ovšem velice zřídka.Ale i tak tam zůstává min. 11 míst pro takové jako je náš mistr.Nasazovat by se mělo podle platných žebříčkových koeficientů.Jinak je zbytečné se stím počítat a vůbec je zveřejňovat.Přece není možné,aby npř.tým z 90 místa byl zvýhodněn a dostal tím pádem slabšího soupeře než tým,který je v koef. na 40.místě.Promiň,ale to přece jasná protekce.Nelze,aby v jedné soutěži platila rozdílná pravidla v nasazování (předkolo mistr-nemistr a v zákl.skup.už nasazení podle koef.tedy tzv.koše).To mě na to vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, ale na druhou stranu Teplice nezískávají titul pravidelně, takže by ta radost muela být o to větší. Já samo taky Teplicím titul nepřeju, ale přijde mi vcelku mimo argumentovat, proč by neměly získat titul tím, že na ně nechodí tolik lidí, jako na některé fotbalovější města a kluby.

Já třeba jako druhému (když už by titul neměla získat Sparta) fandím Gablonzi a na něj fandové taky nechodí v hojným počtu. Prostě to přeju Komňackýmu a vůbec celýmu tomu simpatickýmu a pracovitýmu klubu. Bez velkých nákupů a bez velkých pompézních prohlášení se vypracovali tam, kde zrovna jsou ...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

Komňackýmu to taky přeji, ale to je už hlavně kvůli tomu, že toho trenéra máme rádi a taky Jablonec ze skromných poměrů má celkem výrazné individuality a mladé hráče.. Teplice nemají z tohoto nic, navíc se z jejich titulu bude radovat opravdu jen pár lidí a hráči..

Reagovat
centos

Mně přijde, že Teplice díky své fanouškovské základně jako klub nežijí, ale přežívají.

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde že tobě do toho nic neni a že nechápu proč teda pořád tak nadáváš na to...

Reagovat
centos

Jak nic není?

Reagovat
smazaný uživatel

no jako proč pořád řešíš fanoušky Teplic a jaká je tam atmosféra atd atd...fandíš Baníku, fandi dál, všímej si jestli tě ohrožujou jiný kluby po herní stránce, co se týče fandů ti může bejt přece ukradený ne?

Reagovat
centos

Může, ale není. Mnohdy je na tribunách větší zábava než na hřišti.

Já vám přeju, ať se zvednete. Ty chodíš do kotle? btw být na vašem místě chachaři, tak první, co udělají, je, že pošlou někam hlasatele. Ať je u vás atmosféra jaká chce, pokud se bude hlasitě ozývat několikrát za zápas to jeho Teplice Teplice, bude to vždycky trapné a všichni se vám budou smát, i kdyby bylo vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to poněkolikrátý, tohle neni jen u nás, dělaj to i jiný týmy, pokud bys chtěl říct že ne takový co hrajou o titul, dělaj to i týmy v 1. fr lize

Reagovat
centos

Dělají, to je pravda, ale vám holt strhává další body ten stadion

Reagovat
smazaný uživatel

stadion nám žádný body nestrhává, je to jeden z nej stadionů v lize, tak na 2. nebo 3. místo by se dal zařadit, jestli myslíš to že vypadá prázdně, no bože, to mě zas je jedno jestli přijde 3000 diváků na náš stadion nebo 3000 diváků na MB, která má kapacitu 5000, tak to hold vypadá o něco líp, no kvůli tomu ale tribuny bourat nebudeme že...

Reagovat
centos

Ale přesně o tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj asi na to má hold každej jinej pohled, to je prostě blbost tohle řešit, sám bys s tim nic neudělal, ne snad že bys nechtěl, ale s tim prostě nic dělat nejde no...

Reagovat
centos

Snahy vašeho kotle znáš určitě lépe než já.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně znám, bohužel, ldi to možná nebere, možná sou líný chodit a rádi by tu viděli jen kvalitní soupeře z LM atd, a neuvědomujou si že k tomu je potřeba aby se tam ten tým dostal a k tomu je potřeba aby oni chodili na fotbal, no je to holt debili*a lidí, říkám s tim se nic dělat nedá

Tak nadávejte tim pádem na lidi co nechoděj. Já jen bránim svůj klub na který tu padaj neprávem obvinění...

Reagovat
centos

Braň, to je správné

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pro Brno další těžký soupeř. Doufám, že to Brno zvládne a po prázdninách opět GL.

Reagovat
Kepy_FCB

Pro Brno je KAŽDÝ soupeř těžký!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se může měřit s kterýmkoliv mužstvem nejen GL ale i Evropy. Je jen otázkou, jak to měření dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jo, měřit se koneckonců může kdokoliv s kýmkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

No a o tom to je

Reagovat
Kepy_FCB

nemůže! Nemá na to si to právo měření vybojovat

Reagovat
smazaný uživatel

no tak se bude měřit formou přátelskýho zápasu...

Reagovat
Kepy_FCB

jenže kdo si s nima bude chtít zatrénovat , že...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Ostrava. Možná by konečně v Brně vyhrála.

Reagovat
Kepy_FCB

http://nv.fotbal.cz/adresare/adresar-klubu/viewadr.asp?detail=707031

Jestli myslíš tuto Ostravu tak ta by si asi říct dala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, zatím myslím tu co hrála na Srbské nerozhodně a přitom bude doufám mistr ligy. No i s Teplicema u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu jednu vec kdyz Jablonec hraje az od 8 proc nemuze jit v TV treba Sparta od tech pul 6 sakra OTO

Reagovat
Kepy_FCB

OT:http://www.deko-mobil.cz/product.php?id_product=766

Potřebuji nový mobil , mám vzít tuten? Líbi se mi...

Reagovat
Radar

Vybíráš podle vzhledu ?

Reagovat
Kepy_FCB

Jo to hloupé ale ano, a nejen mobily...

Reagovat
smazaný uživatel

Vem Apple

Reagovat
Kepy_FCB

To myslíš tu krávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy to vidi jinak kdybych mel prachy tak jdu do toho hned,,segra to ma a je to opravdu skvely mobil

Reagovat
smazaný uživatel

RIkas mobil ne ?Tak tim myslim snad Apple Iphone a ne Ipad

Reagovat
Radar

Apple bych si v životě nekoupil, když už utratit tak za nějaké šikovné HTC.

Reagovat
smazaný uživatel

za THC

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo sud Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo rovnou oboje a zapít to tím pivečkem z Anděla

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo to bylo pivo skoda ze jsem musel na vlak bych tam sedel az do rana nejradsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, někdy to zopakujeme a třeba u mě přespíš ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ti nějak budu muset poupravit tu mojí trpasličí postel

Reagovat
smazaný uživatel

Po Andelovi uz me to bude srdecne jedno vsecko Se vyspim i ve skrini

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře.. Skříní bude dost..

Reagovat
Radar

Drogýsto!

Reagovat
Kepy_FCB

Co to je THC?

Teplý hokejový klub?

Reagovat
Radar

THC je takový vitamín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetrahydrocannabinol.. Látka, která dělá svět příjemnější

Reagovat
smazaný uživatel

ty tady haníš chiligány a sám si dáváš THC?a ted co je větší zlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na THC nevidím nic špatného...

Reagovat
centos

To se vždycky směju, jak někteří kouří trávu a myslí si, jací nejsou drsňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsňáci? Na kouření trávy je něco drsňáckého? Myslel jsem, že to naopak z člověka udělá někoho, kdo na agresi ani nepomyslí.. Navíc má léčebné účinky, nic se v jejím důsledku nedemoluje..

Reagovat
centos

Nemluvím o důsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem tedy mluvíš?

Reagovat
centos

O tom, že si zoufalci myslí, že jsou kdoví co, když kouří trávu. Obvykle to taky musí dát všem vědět, ať už na netu nebo třeba hlasitou konverzací v tramvaji. Platí to tedy hlavně pro ty mladší.. Něco jako když se banda pologramotných blbů předhání v tom, kdo se o víkendu lépe ožral a kdo hodil lepší šavli.

Reagovat
smazaný uživatel

líp bych to nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.. Nicméně na tom není pořád nic tak špatného jako třeba o tom bavit se o chuligánství a plácat se přitom po zádech úplně stejně jako to dělají lidi kvůli trávě.. Je to sice teď módní, kouřit trávu.. Ale pořád je to jen málo nebezpečná zábava..

Reagovat
centos

Takový zkouřený člověk za volantem představuje daleko větší ohrožení bezpečnosti pro normální lidi než chuligán.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak opět souhlas, centosi

Reagovat
smazaný uživatel

takový zkouřený člověk nepředstavuje větší hrozbu než člověk podnapilý.. Navíc je to protiprávní, takže ten člověk je poté zavrženíhodný a bývá za to odsouzený a nikdo ho neobhajuje.. zatímco chuligány obhajuje spoustu lidí, přitom je to v podstatě to samé.. Ale samotné kouření trávy je mnohem pozitivnější než chuligánství..

Reagovat
centos

Napadání lidí je taky protiprávní. O podnapilých jsem vůbec nemluvil. A nevím, co je pozitivnějšího na kouření trávy než na dobrovolné bitce na poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadání lidí je sice protiprávní, ale podle zdejších asi není zavrženíhodné.. Co je na tom pozitivnějšího? Třeba tím, že pokud jde někdo na pole rozbít si hubu, tak jde vydávat svojí agresi a jde si jí vybíjet na někom jiném a ještě k tomu ve jménu klubu, který tímto poškozuje... Zatímco kouření trávy člověka zklidní, je to biologicky čisté a člověku to zdravotně prospívá..

Reagovat
smazaný uživatel

jak praví text jedné polské kapely - Nie zrozumiesz kibica jeśli nim nie jesteś - překládat snad nemusím, ale přesto: Nebudeš rozumět fanoušky, pokud ním nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

*fanouškovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rozumět něčemu co je špatné... Chuligánství je špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvil sem tam o chuligánství? Já mluvím o fanouškovství, sám nejsu chuligán, ta kultura mě nicméně zajímá, nikdy sem tu chuligánství neobhajoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ne.. Ale zato tu obhajuješ Poláky, kteří chuligány jsou.. Nebo ne?

Reagovat
centos

Ano, všichni Poláci jsou chuligáni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co sem jezdí na výjezdy? Nejsou? Stačí se kouknout co předvádějí u nich..

Reagovat
centos

Si myslíš, že tady jezdí jen samí chuligáni?

Reagovat
smazaný uživatel

já je neobhajuju, já o nich jenom píšu, to, co vím, ale nikdy sem nenapsal, udělali to správně atd. V Polsku je to jiný svět, jejich subkultura je něco výjimečného, ovládají městský noční život, to neni o tom někde někoho střískat, to jsou lidi napojení na mnohé organizace, že by ses až divil. A tohle všechno mě u nich fascinuje, ale nikdy jsem to tu neobhajoval

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jsou tak nějak jedno, pokud nepřijedou do Čech a nezačnou dělat bordel.. A ještě aby se tím Češi chlubili a považovali to za poctu?

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vem, že s Polákama jezdí jenom ty slabé chuligánské ekipy, protože ty TOP ekipy neuznávají reprezentační smír

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nejde všechno pozavírat..

Reagovat
smazaný uživatel

dojet sem ty top ekipy, tak všichni fízli utečou a Praha je srovnaná se zemí! TYLKO LECH

Reagovat
smazaný uživatel

já tě vezmu někdy na Lech a uvidíš, že tomu propadneš myslím teď čistě té atmoféře na stadioně!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepropadnu, fakt ne.. Těžko to bude horší než co jsem jednou zažil v Drážďanech.. Už bych tam v životě nejel..

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš, že bude! Drážďany, to je sila, uznávám, ale Polsko, to je o dvě kategorie výš! NO nic, loučím se, dneska Sparta prohra! FCS feat LECH POZNAN ZAWSZE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Drážďany mě akorát přesvědčili o tom, že to je akorát sračka.. protože atmosféra v Dortmundu je třeba mnohem lepší.. A bez nějakých takových blbostí jako je nenávist ke všem soupeřům..

Reagovat
smazaný uživatel

a co takhle Dortmund-Schalke, tam se to taky řeže. Řeže se to všude prostě

Reagovat
smazaný uživatel

a někdo zase nevidí nic špatnýho na chuligánech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Třeba ničení majetku, agresivní napadání, vulgární chování, napadání lidí kteří mají jinou klubovou příslušnost, útoky na veřejného činitele, kolabování dopravy, bránit se fanouškovstvím ke klubu jejichž zápas ani nevidím..

Reagovat
Kepy_FCB

Jo aha já navěgěl že mají i mobily od applu.

No ještě to zvážím, dobrej tip od tebe

Reagovat
Kepy_FCB

Jo aha já navěgěl že mají i mobily od applu.

No ještě to zvážím, dobrej tip od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,1,0,1,2,2

Reagovat
smazaný uživatel

dneska odehraje štěpán zápas roku a jablonec se půjde klouzat

Reagovat
smazaný uživatel

kladno neinkasuje a bude to o poznání veselejší :)

Reagovat
smazaný uživatel

kéééž by kéééž by

Reagovat
smazaný uživatel

né že bych to jablonci nepřál , hrajou krásně , ale oba severočeský na poháry asi těžko dosáhnou :(

Reagovat
smazaný uživatel

to bohužel ne, já to přeju TP, když ne jim, tak Jablonci, no takže jediný co si dneska nepřeju je remíza, to by pak museli remízovat i sparta i ova

Reagovat
Kepy_FCB

Tak hurá na Kladno , se zastávkou v Krušovicích... Ciao !!!

PLNÝM PLYNEM ZA TITULEM

Reagovat
Kepy_FCB

Teď už doopravdy razim...

PRO TŘI BODY PRO TITUL PRO FCB !!!

Reagovat
smazaný uživatel

SLovácko musí alespon 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

jak 0:0, 3:1 tam vyhrajem

Reagovat
Ligter

Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro fotbal

Reagovat
Radar

pche

Reagovat
smazaný uživatel

Baník výhra,Sparta remíza nebo prohra a budu spokojený

Reagovat
Radar

Kde máš srdíčka ?

Reagovat
smazaný uživatel

ve škole mi nejdou udělat

Reagovat
smazaný uživatel

mazec celkem, ale jinak to vidím stejně - Baník výhra a my remíza, ale nejlíp výhra, sestava bude mět průměr tak 18 roků ale

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vam vsechno bude chybet?

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara, Ondřejka, Košút, Fujerik + Kubáň, Kordula mají 7 žlutých a Filipko 3 žluté, z těchto tří možná nastoupí Filipko, protoež u branařa je pravděpodobnost karty menší, ti dva hrát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

18? nepřehánite tos těma mladíkama trochu?

Reagovat
centos

Bys měl být rád, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

já sem na starší

Reagovat
smazaný uživatel

holky

Reagovat
centos

Jdeš v sobotu na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, to byla nadsázka, hrát budou Valenta, Němčický, Cleber, Nestoroski + 2 dorostenci

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara a Zelenka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara karty, Zelenka bude podle mě. Já myslím, že sestava bude Filipko (Vašek) - Kuncl, Formánek, Němčický, Randa - Valenta, Perůtka, Abraham, Zelenka, Cleber - Nestoroski

Reagovat
smazaný uživatel

a místo někoho v záloze možná nastoupí Svízela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako ta sestava neni zas tak špatná

Reagovat
smazaný uživatel

padla v práci, jede se na Kladno. Pro tupce m,ártyho, nebil sem ty sparťany, jen sem do nch "strkal" ale jelikož byli najebaný a byli na ledu, samií si ublížili, už sem to tu x krát vysvětloval...

Reagovat
smazaný uživatel

*mártyho

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý by bylo Sparta, Baník remíza a Teplice výhra..

Reagovat
božský John

Neodsuzujte hulení !

Hlavně vy,co nehulíte a rozdáváte tady moudra ...

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Jo,přesně na Tebe jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem si udělal ve FIFĚ nový útok: Švancara - Cukroušek

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to lepší než ten, který sem měl doteď cukroušek Švancara

Reagovat
smazaný uživatel

ještě víc super...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je lepší?Já nebo mercedes? a Kolik mám celkem?

Reagovat
smazaný uživatel

první zápas 2:0 s Kladnem, goly Švancara, Cukroušek - je to prdel, když slavíš gól se jmenovkou Cukroušek na zádech

Reagovat
smazaný uživatel

celkem máš 72, jasně nejlepší hráč týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě kopat penalty ať jich mám co nejvíc. 72 to si mě podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nechám. tak 72 nemá nikdo v lize

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych ti dal víc, tak kopneš z půlky a gol

Reagovat
smazaný uživatel

po sozoně mě prodej do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží, jestli budeš odvádět adekvátní výkony a jestli si tě Koubek všimne

Reagovat
smazaný uživatel

určitě jo a to hraješ dynastii?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co resit tradicni sestava jen bez vykartovaneho Niklase

Sestava Sparty: Kozáčik - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Žofčák, Kucka, Vacek, Sionko - Kadlec, Wilfried.

Reagovat
smazaný uživatel

za 45 min to vypukne, asi si odvezem velké ho.., ale snad Baník vyhraje

Reagovat
centos

Aspoň vykartuje Řepku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni Tom se musi posetrit na Liberec tam uz je mi jasne ze to bez karty nebude ale dnes to snad nebude potreba

Reagovat
centos

Za Slovácko prý nastoupí nějaký známý simulant, tak možné je vše :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj nastoupí, doufám, že tu kartu pro Tomíka vysimuluje, ale obávám se, že ted mu ju nedají ani za vraždu

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufame

Reagovat
smazaný uživatel

zpráva od Trevora: Tak si zas ochranka ohmatala moje kule a jsou spokojení, buzeranti. Lednice tu není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem se megasmál ale překvapilo mě, že ta lednička tam už neni, dotvářela kolorit toho stadionu, tu sem ju aj vyfotil, když jsme tam hráli my http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs460.snc3/26309_1263621590535_1229580623_30580654_7875926_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce s mražákem

Reagovat
smazaný uživatel

jj dokonce no nic, poďme se pomalu dívat, budu hodně přepínat mezi nama a Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

já to budu sledovat jenom na livescore bo fotbalživě.cz chce po mě ňáký zásuvný modul

Reagovat
smazaný uživatel

to máš na prd, já budu nás na fotbalzive a na livesport si označím utkání baníku, aby mně to hned hlásilo, když dá někdo (doufám,že jenom Baník) gól

Reagovat
smazaný uživatel

podruhé v této sezoně nebudu přímo na stadionu, v Liberci jsme nehráli nic, ted to bude snad lepší

Reagovat
smazaný uživatel

takže si byl i na bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl jsem všude doma aj venku, kromě Liberce a teď Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Cim to asi bude ze

Reagovat
smazaný uživatel

no čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl takovy provokater trapny tady tak ti to i reknu ale zkus zapojit mozek i ma pubertalni sestra si s tim umi poradit

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tvojí ségře?

Reagovat
C0br

Kamera jak od pana Ondricka... To je fakt hruza tyhle pseudoonliny.

Reagovat
smazaný uživatel

Posranej fotbalzive!

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sigmu dneska nastoupil 16-stoper Kalas v zakladu. Chce ho Chelsea, za 60 mega, tak potrebuji ho prodat, tak se dneska ukáže. Snad se mu zapas podaří, v 16 hrat ligu zakald...Pěkně Kali

Reagovat
smazaný uživatel

dík za infou...ale Chelsea se mu podle mě nepovede...a měl si napsat 16.ti letej stoper a ne 16-stoper vypadalo to jako by měli 16 stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, 16-letej, sry. Tak Chelsea ma nejaky scouty na něj nachystany už dlouho, a rozhodne se na ME U17 letos.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, ale chelsea podle mě by byla špatná volba..a takovejhle hráčů bylo víc co se po nich dívaly světový kluby a nic..napr. Suchý a Madrid..tak jako nedopadl špatně ale nakonec to stejně ten Real nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasny, jen sem to napsal, že tj super, že hraje, sem rad. Ale samozřejmě vim proč hraje no, jednak sice ze Komarek ma karty, Dreksa je zraněnej a stopeři z becka nebo 19ky Sigmy jsou na represrazu pry. Zatim ale Kalas jedna velka chyba, ale napravena a tak 5 dobrych zakroku proti Keričovi a Nezmarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

sválně jsem ten Holomóc teď zapl tak uvidíme, ale jako tréma asi no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je jasny, je to blondak maly z 28kou na zadech

Reagovat
smazaný uživatel

dej mi ICQ nebudem psát přes komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

235514329

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem celkem dobře, už 2 příležitosti, škoda

Reagovat
stas87

mno ten brejk 3 na 3 ste hrubo nezvladli...

Reagovat
smazaný uživatel

3 na 1, nezvládli no, a ted kdyby dal důrazně tu hlavičku, tak vedem 2 0

Reagovat
stas87

tak to asi myslime kazdy inu situaciu

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v prdeli

Reagovat
stas87

jj ako padol ten gol?ja pozeram aj fcs aj fcb a prepinam

Reagovat
smazaný uživatel

bony vzal balom proběhl to a ze 16 metrů k tyčce a přitom my tam hrajem fakt dobře, ted už sme v prdeli ale

Reagovat
stas87

a podla ocakavania cb vedu v mb mb sa potom hecne a nieco uhraje v ove

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Slávka už vede 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hubňa

Reagovat
smazaný uživatel

v Plzni vyrovnáno

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot ten nestorovski fakt!

Reagovat
Ligter

Sakra, to je sekáníčko na tom fotbalzive

Reagovat
smazaný uživatel

hod si to do nejakeho prehravace trebas VLC tam uz mi to jede OK

Reagovat
Ligter

díky, už to mám v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

yéééés Ostrava!!!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Baník, kluci udržet

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Mario konečně se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to vzala hopem

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma 2-0, pohodicka, ale beztak bude plichta

Reagovat
Ligter

Nutno dodat, že Slovácko mělo slušný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

měli sme dost šancí, ted břevno a pak nám neuzná gol kvůli faulu na nějvětšího šmejda řepku, hnus

Reagovat
Ligter

A byl to faul? Nadáváš teď na rozhodčího, nebo jen na Řepku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli takto řepka spadne, tak to ho musel přejet parní válec, rozhodčí hraje celkem jasnou hru, ale to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jen otazka casu kdy tam padnou dalsi goly v zadu hrajete hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

vzadu hrajem hrozně pokaždé, ale tohle je eště dobré, pro mě je milé překvapení, že aj s takovouto sestavou nehrajeme vůbec zakřinutě a kdyby nám uznal ten gol, bylo to 2 1 a kdoví, co by se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

zas taková šance, my nic nedáme!

Reagovat
clinger

stejně mě štvete že jste tenhle zápas předem docela odpískali.viz 4 vykartovaní hráči v posledním kole pro dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože tady se dalo vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte nechtel me rozesmat

Reagovat
smazaný uživatel

uplně v klidu se dalo vyhrát aj s touto sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

Necham te v tom s tou vasi hrou dozadu nevim jak ale ver si tomu,,byla to jen otazka casu kdy s tak prisernou obranou dostanete goly

Reagovat
smazaný uživatel

eště bude 2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tech naznaku uz mela tak na 5:0

Reagovat
centos

Krásný!

Reagovat
smazaný uživatel

díky kucí

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bude 2:2

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

počasí je hnusný, kvůli práci jsem nestih fotbal a ještě se prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

jako je normální, aby nám ten rozhodčí pískal každý kontakt s protihráčem?!!

Reagovat
smazaný uživatel

du radši do haly zahrát fotbal, 3 0 je v klidu, kucí čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatimni skore teto sezony v zapasech Sigma - Slovan...4:0, 2:0, 1:0, zatim 2:0, tj nadhera. Na Liberec stači hrat aj z dorostencama, uplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to jasné. Slovácko darovalo Spartě titul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele