Gambrinus liga - preview 21. kola

18.03.2011, 08:41, aktualizováno 21.03.2011, 08:21
Previews
Hradec Králové a Příbram mají v úmyslu co nejrychleji opustit sestupové pásmo a jeden z nich mu může dnes ve vzájemném duelu utéct. Výhodu domácího prostředí budou mít Východočeši...
FC Hradec Králové - 1. FK Příbram  (pondělí 17:30)
Důležitý zápas o šest bodů v boji o záchranu čeká fotbalisty Hradce Králové a Příbrami. Utkání se odehraje před televizními kamerami v pondělí v 17.30.

Votroci v letošní sezóně předvádějí sympatický kombinační fotbal, ovšem nedaří se jim uhrávat body především na hřištích soupeřů. V posledním kole si z Jablonce odvezli dokonce sedmibrankový příděl. Pod lízátky se hradeckým daří o poznání více, a aby se v tabulce nepropadli na sestupové příčky, musí zvládat alespoň své domácí duely.

O vážnosti zápasu ví i domácí trenér Václav Kotal: "Čeká nás velmi těžký soupeř. Viděl jsem utkání s Libercem, které vyhráli 1:0. Soupeř, který má velmi dobrou kondici a celý zápas vydrželi v maximálním tempu. Jsou důrazní, neustále napadají svého soupeře. Očekáváme spíše boj a pro oko diváka to nebude moc krásný fotbal. Oba týmy si uvědomují, o co jde."

Příbramští jsou s pouhými 12 brankami ve 20 zápasech nejhůře skórujícím mužstvem Gambrinus ligy. V jejich zápasech obecně moc branek nepadá, protože impotentní útok nahrazuje klub od Litavky propracovanou defenzivou. V letošní sezóně inkasovali v průměru jednu branku na utkání, což je stejně jako například vedoucí Plzeň.

Do utkání nezasáhne příbramský Pilík, který dostal disciplinární trest za vyloučení v závěru domácího utkání s Libercem. Votrokům bude chybět pouze Wozniak, který ještě není rozehraný po zranění. Podzimní duel vyhrála Příbram na svém stadionu 1:0.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zich - Pávek, Chleboun, Kasálek - Fisher, Hochmeister, Klapka, Poděbradský - Pilař, Dvořák, Černý
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, P. Pilík, Koukal - Huňa, M. Štochl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Klokani se budou snažit potvrdit dobrou formu z posledních utkání proti poslednímu Ústí, které naopak jede do Vršovic s cílem získat důležité body v boji o záchranu.

Bohemians ve svém prvním jarním domácím utkání nestačili na rozjetý Jablonec, jinak se ale Klokanům daří pravidelně bodovat a k vytoužené metě 30 bodů by se chtěli přiblížit na jediný bodík vítězstvím proti Ústeckým.

Pikantním bude souboj pro trenéra Klokanů Pavla Hoftycha, který za Ústí aktivně hrál. "Sledoval jsem zápasy Ústí a třeba proti Teplicím bylo lepší, ale doplatilo na špatnou produktivitu. Proto víme, že si na tohoto soupeře musíme dát pozor, sami chceme potvrdit kvalitní výkony z poslední doby," uvedl kouč Hoftych.

Ústečtí porazili v posledním kole v domácím zápase Slovácko a po více než půl roce se tak mohli radovat z ligového vítězství. Před tím si totiž tři body připsali naposledy v srpnu právě proti Bohemians.

Ústecký trenér Svatopluk Habanec poznamenává: "Nálada v týmu je po výhře nad Slováckem lepší. Věřím, že se promítne i do našeho výkonu proti Bohemce, a že znovu dokážeme uhrát příznivý výsledek."

Domácím budou chybět vykartovaní Bartek a Nešpor, nejistý je start Kaufmana. Absence v hostujícím týmu jsou početnější, zranění jsou Novák, Zachariáš, Martykán a Džuban, po zranění je Hyčka, kvůli červené kartě nesmí hrát Dvořák a k tomu všemu možná bucou chybět i Holek a Doležal.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Moravec, Držík, Kraus, Štohanzl - Hartig, Škoda
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Vorel - Stožický, Valenta, Dreksa, Polák - Doležal, Vrtělka, Lamečic, Volek - Krbeček, Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Fotbalisté Olomouce po prohře v Brně přivítají v dnešním programu 21. ligového kola Slavii, která dává zapomenout na bídný podzim. Ze tří jarních zápasů Pražané získali sedm bodů a rázem uzavírají lepší polovinu tabulky.

"Olomouc bude mít velkou motivaci napravit prohru v Brně. Hraje útočný, běhavý fotbal, bude to další prověrka naší formy, ale věřím, že se jim ve všech herních činnostech vyrovnáme," uvedl kouč Slavie Michal Petrouš, jehož tým po úvodní remíze s Brnem vyhrál v Liberci a doma roznesl Teplice.

Na druhé straně stojí Sigma, jenž jaro načala výhrami na hřišti Ústí a v derby proti Baníku Ostrava, před týdnem se jí ale v dalším moravském souboji nezadařilo a odjela s prázdnou z Brna. "Slavia hrála proti Teplicím velmi dobře v pohybu a ukázala potenciál silného kádru. I když se teď pohybuje v dolní polovině tabulky, patří mezi mužstva, která tady budou chtít vyhrát a to by mohlo být ku prospěchu zápasu, který by mohl mít tempo a být atraktivní pro diváky, slibuje si olomoucký kouč Zdeněk Psotka.

Toho může těšit zdravotní stav jeho hráčů, mimo hru je totiž je Přikryl. Na druhé straně zranění vyřadila Naumova a Vomáčku, nejisté jsou pak starty Kisela s Jarolímem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Doležal, Ordoš, Šultes.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dostál, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Hora, Janda, Jarolím, Koreš - Kisel - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Bitvu týmů ze středu tabulky uvidí diváci na Stínadlech, kde šesté Teplice přivítají desátý Baník Ostrava.

Tepličtí předváděli již v podzimní části sezóny nevyrovnané výkony a nejinak je tomu i na jaře. Nezvládnuté utkání v Edenu, kde inkasovali hned čtyřikrát, by jistě rádi odčinili ve svém domácím stánku proti bojovnému Baníku.

Teplický kouč Jiří Plíšek upozorňuje na silné stránky soupeře: "Baník bude určitě hrát ze zabezpečené obrany a bude spoléhat na přechod do rychlých protiútoků. To jsou věci, na které si budeme muset dát pozor."

Baník má ze začátku jara těžké rozlosování, počtvrté v řadě hraje proti týmu z první šestky. O to víc potěšilo trenéra Marka důležité domácí vítězství proti Mladé Boleslavi, které by ostravští rádi vylepšili ziskem bodů i v Teplicích.

"Nenecháme se zmást jejich prohrou na Slavii. Teplice mají vyvážené mužstvo, ve kterém se snoubí mládí a dravost se zkušeností. Mají nebezpečné standardní situace a velice nebezpečného Mahmutoviče."

Oba týmy se na podzim střetly na Bazalech, kde vyhráli žlutomodří 1:0 po brance Jakuba Mareše.

Teplicím budou chybět Siva, Zoubele, Grigar, Ljevakovič, Vidlička a Došek, hosté postrádají Řezníka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Matula, Hošek, Smejkal, Rosa - Verbíř, Lácha, Čajič, Vachoušek, Mareš - Mahmutovič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Šmejkal, Frydrych, Neves, Zejdler - Greguš, Hušbauer - Varadi, Lukeš, Frejlach - Šenkeřík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Liberec ještě na jaře nebodoval, to však může změnit v sobotním zápase proti Mladé Boleslavi. Ta zase čeká 214 minut na gól na hřištích soupeřů.

Fotbalistům Slovanu se nedaří úspěšně navázat na závěr podzimu, byla dosud odehrána tři jarní kola a ani v jednom na body nedosáhli. Další šanci na nápravu budou mít v domácím prostředí, kde přivítají Mladou Boleslav. "Snažíme se, aby hráči na poslední zápasy zapomněli a šli na Boleslav zápasu s čistou hlavou. Musíme teď aspoň jeden zápas urvat silou, abychom se odrazili výš," prohlásil kouč pátého týmu tabulky Petr Rada. Ten bude postrádat čtveřici zraněných Papouška, Janů, Bosančiče a Lišku.

Mladoboleslavští nezvládli potvrdit pětigólovou výhru nad Brnem v uplynulém týdnu, kdy podlehli Ostravě 0:1. "Hrát jen poločas jako v Ostravě, to je na úspěch málo. K výhře v Liberci je potřeba hrát celý zápas podobně jako druhý poločas proti Baníku," řekl trenér hostí Karel Stanner, jehož tým ztrácí na čtvrtou Olomouc tři body. V sestavě hostí se neobjeví distancovaný Opiela a otazníky visí nad startem Dimitrovského a hrát nebude Bulut, jenž je na soudním řízení v Austrálii.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Fleišman - Dočkal, Gecov, Vácha, Štajner, Breznaník - Nezmar.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Johana, Šírl - Mendy, Procházka, Kúdela, Dimutsos - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Třetí tým tabulky Jablonec na jaře doslova válí a drtí jednoho soupeře za druhým. Nyní se v sobotu postaví proti Slovácku, které uhrálo ze tří zápasů jediný bod.

Trápení třináctého Slovácka pokračuje. Dosud jediný bod z jara získali svěřenci trenéra Miroslava Soukupa před dvěma týdny v zápase s Plzní. V uplynulém kole prohráli v Ústí. Nyní je čeká Jablonec. "Nebáli jsme se Plzně, která ligu vede, a nevidím proto důvod, proč bychom se měli bát Jablonce. Rozstřílel se Lafata, kterému musíme věnovat pozornost stejně jako Vošahlíkovi s Kovaříkem na křídlech. Největší síla Jablonce je však v záloze," říká před zápasem domácí kouč Miroslav Soukup. Ten nebude moci počítat se dvěma zraněnými Cissém a Starým a J. Valentou, jenž nenastoupí kvůli dohodě mezi kluby.

Tři zápasy, tři výhry a skóre 11:0. Takovou jarní bilancí se mohou pyšnit fotbalisté Jablonce, kteří se nenápadně přibližují na dostřel druhé Spartě. Na tu aktuálně ztrácejí čtyři body. Ztenčit tento rozdíl mohou na Slovácku. "Každý zápas je náročný, protože většině mužstev až na světlé výjimky o něco jde, a platí to i o nejbližším zápase. My chceme bojovat o třetí příčku, soupeř ještě není mimo záchranářské boje," prohlásil trenér hostí František Komňacký, jenž bude postrádat zraněné Zábojníka a Vukoviče.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Reinberk - Fujerik, Kordula, V. Valenta, Volešák - Ondřejka, Švancara.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Loučka - Vošahlík, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 17:20)
Druhá Sparta přivítá na pražské Letné tým Brna, jenž se v uplynulém kole dočkal prvního jarního vítězství. To Letenští nezvládli zápas o první místo, když podlehli vedoucí Plzni.

Před týdnem se mohli stát novým lídrem tabulky a mohli tak úspěšně završit stíhací jízdu za vedoucí Plzní. Tuto šanci v přímém duelu promrhali, když Západočeši vyhráli 1:0. Nyní se tak budou Chovancovi svěřenci muset opět snažit o smazání manka na čelo tabulky a spoléhat na nějaká zaváhání Plzně. "Nelíbilo se nám, že hráči nezvládli psychicky zápas v Plzni a nelíbilo se nám ani pozápasové vyjádření brankáře Blažka na adresu spoluhráčů. Musíme být v jiném rozpoložení, psychika se totiž výrazně promítá do hry," vrátil se ke šlágru minulého kola trenér domácích Jozef Chovanec.

Po pětigólovém výprasku od Mladé Boleslavi se Brňané dočkali prvního jarního vítězství, když v moravském derby zdolali Olomouc 2:0. I tak se hosté nadále pohybují v sestupovém pásmu. Opustit jej mohou třeba v sobotu, pokud budou bodovat na Letné. "Do Prahy jedeme s respektem a sám jsem v očekávání, jak tohle utkání po našem vítězství nad Olomoucí dopadne. Pokud naši hráči odvedou výkony jako na Slavii nebo s Olomoucí, máme naději na úspěch," řekl brněnský trenér Karel Večeřa.

Domácím bude chybět kvůli čtyřem žlutým kartám Řepka. Hosté přijedou bez vykartovaného Rýdela, dvou zraněných Šurala a Jílka, kvůli dohodě mezi kluby nebudou hrát Valenta a Folprecht.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Zápotočný, Brabec, Pamič - Sionko, Vacek, Matějovský, Zeman - Pekhart, Kweuke.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Husár, Simerský, Mitrovič, Hamouz - Rabušic, Dostálek, Borek, Kalabiška, Střeštík - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - České Budějovice  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 20. kola Gambrinus obstará duel mezi domácí Plzní a Českými Budějovicemi. Jasným favoritem jsou domácí fotbalisté, jež vládnou české lize a postaví se proti čtrnáctému týmu tabulky.

Jenže podle statistik to tak na jasnou záležitost pro Vrbovy svěřence rozhodně nevypadá. Plzeň, jež si po cenné výhře nad druhou Spartou upevnila svou vedoucí pozici v tabulce, narazí na tým, který třináct let nedokázala porazit. "V dané chvíli je pro nás zápas s Budějovicemi stejně důležitý jako zápas se Spartou. Musíme ho zvládnout a udržet ten náskok. Jestli chceme v soutěži uspět, nezbývá nám nic jiného," řekl kouč domácích Pavel Vrba, jehož výběr vede ligu s pětibodovým náskokem.

Kdežto jejich páteční soupeř bojuje o titul, tak České Budějovice hrají o prvoligovou záchranu. Aktuálně se nacházejí bod od sestupové propasti. Sice se postaví proti lídrovi tabulky, ale na Štruncové sady mají Jihočeši velice příjemné vzpomínky. Naposledy odsud odjeli s prázdnou v roce 2008. "Pokusíme se o malý zázrak, ale v žádném případě nechceme jet do Plzně s poraženeckou náladou. To by byl náš konec. Nebudu říkat, že nemáme co ztratit, ve hře jsou tři body, byť je Plzeň velký favorit. Pokusíme se o překvapení," prohlásil kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Plzeň se bude muset obejít bez svého vykartovaného kapitána Horvátha a potrestaného Petržely. Hostům bude chybět kvůli čtyřem žlutým kartám Otepka a s ním i trojice zraněných Leština, Riegel a Šíma.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Neuwirth, Bystroň, Limberský - Ďuriš, Trapp, Kolář, Fillo - Bakoš, Rezek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Lengyel, Horejš, Vulin - Nitrianský, Černák, Benát, Čirkin - Ondrášek, Pecka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň20153248:1948
2.Sparta Praha20141532:1243
3.FK Jablonec20123542:1939
4.Sigma Olomouc20114539:1637
5.FK Mladá Boleslav2097436:2234
6.FK Teplice2085727:3029
7.Bohemians 19052075823:2326
8.Slavia Praha2058725:2723
9.Slovan Liberec2065924:2723
10.Baník Ostrava20641020:2722
11.1. FK Příbram2057812:2022
12.FC Hradec Králové2056915:2821
13.1. FC Slovácko20631120:3421
14.České Budějovice2048816:3320
15.Zbrojovka Brno20611325:4119
16.FK Ústí nad Labem20361116:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (472)

Přidat komentář
niflheim

Horváth nebude hrát kvůli kartám...tak proč zrovna ho jako obrázek?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nebude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to dobrej hráč?!

Reagovat
adalbertus

jasná 2 pokuď rozhodčí nebude proti

Reagovat
smazaný uživatel

videl bych to podobne

Reagovat
adalbertus

jo a Hradec musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nech vyšetřit maximálně 10..

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by po tomhle kole nebyla Zbrojovka na sestup.

Reagovat
Filipow

Ačkoliv jim nefandím, tak si to také přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se skoro nechal napálit, už jsem chtěl říct, že souhlasím . Prdlajz, po tomhle kole bude Zbrojovka i nadále na sestupové příčce.

Reagovat
Puskas

Ty maslíš, že Budějky, Slovácko i Hradec vyhrají taky?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale Sparta porazí Brno. V tom vidím základ setrvání Zbrojovky na sestupové příčce.

Reagovat
Puskas

No, budiž, ale Sparta z nich má strach, nemůže hrát kvůli hostovačce folprecht a pak ještě kdosi to je taky praktika, hodím poslednímu týmu ligy dva přebytečné borce a pak se jich bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale naprost běžná praktika a já jí docela chápu.

Reagovat
Puskas

vím, ale já to moc neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že Folprecht aspoň nemá trauma, že musí hrát proti svým .

Reagovat
Puskas

To je takový kardiak?

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší neriskovat .

Reagovat
soukup

ještě Valentu, ale to naopak naše šance zvyšuje, protože ten je zatím fakt hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
soukup

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kenneth

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Sigmu píská Drábek, takže to vidím velice pesimisticky a Slavia si podle mě odveze 3 body. Jinak by mohlo zabrat hlavně Brno a Plzeň musí vyhrát.

Reagovat
AjaxFans

Drábek je dacan

Reagovat
centos

Baník, Baňky

Reagovat
Puskas

Jo, dvojka, cítím to v kostech, žilách a šlachách.

Reagovat
centos

Na ženách bude taky dvojka, ale s tím každý počítá

Reagovat
Puskas

Na ženách?

Reagovat
Puskas

Jo, myslíš ženskou ligu na Bazalech?

Reagovat
centos

No, Baňky :)

Reagovat
Puskas

Reagovat
centos

To jsi ještě neslyšel?

Reagovat
Puskas

Ne, poprvé.

Reagovat
centos

Zvláštní, to se docela vžilo ten název :)

Reagovat
soukup

aby ne, je fakt vtipnej, jen být teda hráčkou baníku, tak bych nebyl jako baňka úplně nadšený

Reagovat
centos

Myslím, že naše holky jsou nadšené dostatečně.. :)

Reagovat
soukup

ještě by holky z hradce mohli být třeba otrokyně

Reagovat
centos

Ale jako proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, začínám uvažovat o trenérské licenci...taková třiadvacítka mladých otrokyň...a to ani nemusím být sultán .

Reagovat
Puskas

A Plzeňačky Viktorky - podle uječené Viktorky od splavu z Babičky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to nic moc. Mančaft uječených bláznivek

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

U nás jsou baňky takové ty křehké kulaté ozdoby na vánoční stromek.

Reagovat
centos

U nás tež.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že u vás, nebo kousek od vás je baňka nádoba na frťana.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš panák? A nebo placaticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Panák.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, jak máme pro stejné věci, různé výrazy. Za chvilku si budem kreslit obrázky, abychom se domluvili .

Reagovat
soukup

naopak, čím dál víc se ty rozdíly stírají a časem budem mluvit spíš stejně

Reagovat
smazaný uživatel

V globálním měřítku ano. Ale tady na eurofotbalu si občas nerozumíme . Někdo tápe u slov řozni, jiný zase u slova hopík .

Reagovat
soukup

i v národním měřítku, před takovýma dvěstě rokama bys mě, Prosperovi a dalším nerozuměl vůbec pokud bysme teda nemluvili německy, ale tak jak nám zobák narost, teď když Prospero mluví tak jak mu zobák narost, tak je to furt poměrně srozumitelný a to pomíjím, že stejně skoro všichni mluvíme takovou pofidérní směskou všeho možnýho

Reagovat
centos

Mě by děsně zajímalo, jak by to tady vypadalo, kdyby komouši nezrušili Moravskoslezskou zemi (a Českou zemi) a nepotlačovali povědomí o Moravě a Slezsku. Hlavně tedy Slezsku.

Reagovat
twerp

Pánové, hledal jsem to snad půl hodinky, ale pokud si chcete poslechnout krásnou starou Valašštinu, tak tu máte odkaz. Chtěl jsem vám tu básničku přepsat, ale sám jsem rozumněl každému druhému slovu.

http://media.muzeumvalassko.cz/mrv/jubilejni-dvd/vypraveni/krenek-zpod-burova.html

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

je to škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl že se ty rozdíly zvětšují. Nářečí se stírá, ale zase se objevuje spoustu nových výrazů z různých prostředí lidské činnosti. Podle mě je společnost mnohem víc polarizovaná, než byla před deseti rokama. A aji tehdy byla několikanásobně polarizovanější než před takovéma třiceti rokama. Když občas poslouchám ty pestrobarevné panáčky v hiphopáckých uniformách, tak vůbec nevím o čem mluvíjou.

Reagovat
Puskas

Ale to není regionální záležitost, to je jen jakási autoseparace, možná i hra na svůj svět, kdežto v nářečích jde o záležitost desetiletí, staletí. A je v tom krása, kouzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vole jsme felili na légalu a ten felák se ztratil s celou jedničkou." Tohle bys přeložil?

Reagovat
centos

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem já takhle nemluvim .

Reagovat
centos

Moje zkušenosti z Prahy jsou taky jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem

Reagovat
Puskas

Taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No v podstatě je to takhle: Zevlovali jsme na místě, kde se můžou legálně malovat grafiti a ten kluk (kámoš, zmrd, zevlák...může to mít víc výrazů) odešel s jedním gramem naší marihuany.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Můj amatérský překlad byl že se bavíjou dva řidiči autobusů o tom, jak jeden z nich odjel s linkou číslo jedna z nějakého Legalo-cosi náměstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi tam narval ten autobus, to je mi záhadou .

Reagovat
rufus

Sem pražák a poslouchám hip hop, takže mi došlo co tím myslíš. Ale chtěl bych vidět někoho, kdo by to takhle řekl..

Reagovat
smazaný uživatel

To fellák už je trochu přehnaný Ale jinak bych řekl, že to je tak nějak normální..

Reagovat
soukup

já bych to chápal tak, že se poflakovali kolem legální stěny ke sprejování a někdo odešel s gramem trávy pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
soukup

no tak to sice ano, ale to už je něco jinýho, 14ti letej hoper z Hodonína si bude rozumět se stejně starým hoperem z Mělníka, ale co se týče nějakých místních rozdílů, tak ty jdou do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ti si rozumět budou. Ale 14-ti letý metalák z Hodonína si s tím 14-ti letým hoperem rozumět nebude. Respektive bude, když se bude snažit. O to jde, to rozdělení už není místní, ale spíš "skupinové". Což dává smysl když vemeš že internet způsobuje že všichni můžem být virtuálně po celém světě a vzdálenost už nemá v komunikaci význam.

Reagovat
soukup

no však v tom já ti vůbec neodporuju

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň

Reagovat
Losinho

Viktoria Plzeň - České Budějovice 1

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 0

1. FC Slovácko - FK Jablonec 2

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 1

FK Teplice - Baník Ostrava 0

Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem 1

Sigma Olomouc - Slavia Praha 0

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - České Budějovice 1

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 0

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 1

FK Teplice - Baník Ostrava 0

Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem 1

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 1

Reagovat
Tomoro

Učitelka na ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí ve fotbale. Všechy dĕti: "Spartĕ, vždyť jsme Pražáci!". Jen Pepík, že Baníku. Učitelka: "Proč Baníku vždyť jsi z Prahy?". Pepík:" Moje máma je z Ostravy, otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům. Fandíme Baníku!" Učitelka:"Proč se opakuješ po rodičích? Kdyby byla tvoje máma prostitutka a otec dement, co by jsi udĕlal?" "Tak to bych fandil taky Spartĕ!"

Reagovat
$dolar$

No ty vole... Uz me ten vtip zacina pomalu ale jiste srat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Kepy_FCB

Kecáš, sere tě že vyměnil Plzeň za Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už to slyšíš s Schalke/BvB, Arsenalem a dalšíma x-klubama, tak tě to už nepobaví ani, když už tam je tvuj vlastní klub... (navíc Plzeň nahradila Kometa a Baník nahradil až Kometu )

Reagovat
centos

Prd, to je staré jak svět :)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Sedí dva borci na vyprodaných Bazalech a mezi nima je volné sedadlo. "Jak si kurva může někdo kupit lístek na Baník a pak nepřijít?" říká jeden. "Ten lístek jsem koupil manželce, ale bohužel zemřela." říká druhý. Tak to upřimnu soustrast, ale proč si ho nedal někomu z rodiny, mohl jít s Tebu? Nikdo nemohl, všeci su na pohřbu....

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Zbrojovka, Ústí, Sigma a Hradec

Reagovat
Kepy_FCB

Viktoria Plzeň - České Budějovice 1 / 1 5400

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 0 / 1 3600

1. FC Slovácko - FK Jablonec 2 / 1 4400

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 1 / 1 6100

FK Teplice - Baník Ostrava 1 / 2 2500

Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem 1 / 1 2700

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1 / 0 4800

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 0 / 1 4200

vysvětlivky : tip/přání návštěva

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

výýýborný video, jedno z nejlepších za poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš do Teplic?

Reagovat
Kepy_FCB

ne, ne víš že už nejezdim

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně zejtra jazda na Jůlisku, přijede Kurviná s naší legendou, Radkem Slončíkem

Reagovat
Kepy_FCB

jo Slon je frajer, zůstane v našich srdcích

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
soukup

co se ti tady zas nezdá?

Reagovat
Kepy_FCB

Proč mají ti vaši šašci na ledové plácané fotbalové šály a vlajku?

Reagovat
soukup

to nevím, ale nepřijde mi to jako něco nad čím bych se měl zastavit a myslet si co je to blbce...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to hned po fotbale..

Reagovat
Losinho

Mně se to zdá úplně normální...

Reagovat
Didier Drogba

zato vy seveřané jste úplně normální

Reagovat
centos

Kepy je ze západu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejde jejda, pan redaktor má nejkraťoulouničkouvatějnější paměť ze všech.

Protože jinak by nenapsal takovou kravinu, že Plzeň Budějky 13 let neporazila.

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/viktoria-plzen/zapasy/gambrinus-liga-2010-2011/?cID=19&sID=280

Ale dneska to bude remíza.

Ani Horváth na tom nic nezmění.

A víte proč? Protože tenhle zápas nehraje, on totiž sedí za nějaké karty, bo co!!

Reagovat
$dolar$

Doma jsme je 13 let neporazili...

Reagovat
$dolar$

ale mas pravdu, redaktor tam ma chybu

Reagovat
Losinho

bo znamená protože

Reagovat
smazaný uživatel

jsi chytřejší než já. Nemám tě rád. Nekomentuj mé příspěvky a žij blaze.

Reagovat
Losinho

Nejsi efcébéčko? Ten taky vždycky píše první písmenko malý.

Reagovat
salami

to prostě neni pravda, bo se dá používat i jako zkratka od nebo, to že se to ve Slezsku používá jako protože je sice hezký a klidně ať si to řikaj, ale rozhodně by nám to neměli nutit, protože podle pravidel českýho jazyka je význam bo i nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Mno nezbývá než doufat, že náctileté na západě naší republiky tato aktuální móda brzy přejde, jako se to stalo už mnohokrát u jiných výrazů a spojení, které se zničehonic začaly objevovat.

Reagovat
smazaný uživatel

PLZ-CB-Domácí lídr tabulky posilněný výhrou nad Spartou nastoupí do duelu s pořádně namočenými Jihočechy bez Petržely a hlavně Horvátha jehož nápady by proti očekávané totální defenzivě hostů přišly oblzvláště vhod.Nicméně větší kvalita a kreativita domácích nakonec i tak bude slavit úspěch.Tip 2:0,4885 prokřehlých diváků.

LIB-MB-Slovan vstoupil do jara katastrofálně,přičemž nula tíží jeho bodové ale dokonce i střelecké konto a pásmo sestupu se nebezpečně blíží.Hosté by sice rádi do pohárů,ovšem z minulých 2-3 let víme,že boleslavská jara se sebou přináší i několik velmi "zajímavých" výsledků.Tip 2:1,3660 diváků.

SLO-JBC-V Uherském Hradišti bijí na poplach.Modrobílí padají stále více ke dnu a z výsledkového balastu vybočuje snad jen velešťastná domácí remíza s Plzní.Oproti tomu hosté jsou v naprosto opačném rozpoložení,po fantastické sérii okupují 3.místo a ani to nemusí být konečný stupínek.Na Slovácku potvrdí svou formu.Tip 0:1,4535 diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

SPA-BRN-Železná mašina,která měla dle řady expertů projet jarem směr konečná stanice s názvem "Titul" zatím nenaznačuje,že by pod kapotou disponovala gigantickým stádem koní,naopak v posledních 2 zápasech ukázala kreativní bezzubost,když se v útoku neprosadil(některými médii oslaván jako jeden z Top 5 cizinců historie ligy) Kweuke ani pro zápas s Plzní již omilostněný reprezentační sniper Kadlec.Ovšem hostující Zbrojovka však i přes překvapivou výhru nad Olomoucí i nadále tone v sestupových problémech a jelikož na Letné boduje zhruba jednou za 20 let,domácí ukořistí v poklidu 3 body.Tip 2:0,6201 diváků.

TPC-OST.Žlutomodrým sice náleží 6.místo,ale pod vedením stratéga Plíška se jim daří vyhánět ze Stínadel,už tak velmi neloajální teplické diváctvo a ligová sezóna je tak již nejspíš odpískána výměnou za "přestavbu kádru".To Slezská chlouba vstoupila i přes silná prohlášení trenérs Marka do jara katastrofálně,což alespoň výsledkově napravila v posledním zápase s Boleslaví.Z Teplic si však bod i vzhledem k výše popsanému stavu Teplic bod odveze.Tip 1:1,3350 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

milý pane, na tohle ti reagovat nebudu, protože se mi to nechce číst. Snad ses vyvaroval chyb v prvním komentáři a už je nikdy neuděláš. Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

BOH-UNL-Klokan zatím skáče tabulkou na 7.místě relativně v klidu,avšak jistě ví,že domácí ztráta by znamenala jisté narušení bezstarostného vegetu.Hostující ligoví nešťastníci pendlující mezi UL a Stínadly se sice prezentují relativně solidním fotbalem(aspoň v kontextu českého spodku ligy),ale po výhře nad Slováckem opět najedou na vlnu neúspěchů.Tip 1:0,3055 diváků.

OLM-SKS-Domácí překvapivě podlehli Brnu a zdá se,že lehkost z podzimní části na jejich jarních kopačkách na přece jen trochu schází,což může být nepříjemné v boji o pohárovou Evropu s rozjetým Jabloncem.To červenobílí po úvodní remíze z Brnem dvakrát zvítězili,což znamená významný impulz zejména pro sebevědomí řady ligových zelenáčů v jejich dresu a ve vyrovnané tabulce dokonce posun do její horní poloviny.Domácí budou favoritem,ale přesto tipuji 1:1.6220 diváků

HK-PRB-Souboj dvou nejhorších útoků a zároveň veledůležitý boj o 6 bodů.Votroky minule rozložil Jablonec na prvočinitele,ale doma hrají docela obstojně a koukatelně.Od Příbrami nelze čekat nic jiného nežli destrukci,která však nakonec podlehne tlaku domácích.1:0,3250 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav na Liberec umí, jednou jsem viděl zápas, kdy je na jejich hřišti porazila a to přitom Liberec slavil titul, chápeš?!

Já ti rozumim, jak to myslíš, ale těmhle týmům jako moc nerozumíš, tak si nevymejšlej, to nemám rád.

Co se tejká Slovácka, tak tam to bude jako hodně napínavej mač, vo tom žádná.

Strašně bych chtěl, aby Slovácko vyhrálo. Nevim proč. Možná kvůli těm lidem, pak budou šťastnější a žít dýl.

Za typ Plzně a ČB tě chválim, je vidět, že víš, kde se kterej tým v tabulce nachází. Ale zapomněl jsi na jednu věc, chápeš? Promiň, teď nevim, co jsem to chtěl, ale je to pravda!!

Reagovat
ondrasch77

je vidět, že tomu moc nerozumíš ty! zápas Liberce s Bolkou byl tenkrát domluvenej!!! to ví dnes každé malé dítě. Zápotočný s Abrahámem v tom byli jasní, mj. Abrahám hned po sezóně přestoupil do MB.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Baníček

Reagovat
goodbay

By mě zajímalo kdo v tý Plzni lajnoval

Reagovat
Losinho

Hroznej obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor: Bude to souboj zlatavých moků. Plzen proti Budějovicím.....

Reagovat
Losinho

Ta Plzeň je úplně marná.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto vede ligu momentálně o 8 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, chápu, reagoval jsi na průběh zápasu....

Reagovat
smazaný uživatel

No,chybi tomu nejaka prekvapiva nahravka,zrychleni...Proste Horvath . Ale vyhrajeme,musime

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Ďuriš!

Reagovat
Losinho

A je to 1:0 (Ďuriš).

Reagovat
goodbay

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Baky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň je teda těžce nepřesvědčivá. Snad to nějak ukopou a pak by to Horváth mohl zase zvednout.

Reagovat
twerp

Mě přišla Plzeň těžce nepřesvědčivá ve všech jarních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je viděl zatím jen proti Spartě, kde byly marný oba týmy. Chce to trochu toho sparťanskýho štěstíčka pro Plzeň a mohlo by to dobře dopadnout.

Reagovat
twerp

Doma s Hradcem 2:1- neviděl jsem, ale prý Plzeň hrála celkem špatně, což potvrdil i Dolar

na Slovácku 2:2- Sice jim neuznali gól, ale Slovácko bylo herně lepší, napadali na půlce a Plzeň nevěděla co hrát

Doma se Spartou 1:0- Dali gol a pak to zabetonovali a hráli na brejky. Sparta si to ale prohrála asama

No a dnes s Budějovicema vyrovnaná partie....

Už to není ta Plzeň jako na podzim, kdy vedla a ještě útočila a své protivníky válcovala. Teďka vedou 1:0 a sou pasivní, neběhají a nechají hrát soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně aby to co nejdýl vycházelo. Teď by mohla být Sparta pod tlakem a třeba začne ztrácet dřív než Plzeň.

Reagovat
twerp

Já sem Sparťan Ale pokud by si Plzeň ten titul zasloužila víc, tak by mi to nevadilo, ale kdyby hráli celé jaro takhle a vyhrála by titul, tak by bylo asi něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne že by Sparta v minulých letech vyhrávala tituly jinak. Ostatně i letos na podzim vyhrála skoro půlku zápasů haluzácky gólama těsně před koncem.

Reagovat
twerp

Tomu haluzáctví se dá říct taky bojovnost no. Ale to mi nevadí. Pokud ten tým tlačí a dá gól v 90 minutě proč ne. Mě spíš na Spartě a teď na Plzni vadí, že dají na 1:0 a stáhnou se, přestanou být aktivní a čekají, až jim dá soupeř gól. Já bych rád viděl českého zástupce v EL nebo LM a je mi celkem jedno, kdo to bude. Klidně, ať je tam Olomouc, Jablonec, Sparta či Plzeň, ale ať aspoň něco uhrajou. A já daleko víc věřím třebas Olomouci, než Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale Sigma letos bohužel zatím vypadá, že bude bez pohárů. S formou jsme na tom stejně, ne-li hůř než Plzeň. Ale když už se do té Evropy dostaneme, tak tam většinou uděláme slušnej průvan, žádný vypadávání v 1. předkolech, až na 1 nebo 2 výjimky.

Reagovat
twerp

Ale ne, nehrajete nijak špatně. Váš problém je hra proti slabším soupeřům a hlavně venku. Klidně můžete porazit Plzeň i Jablonec a já v to docela i doufám. Proto si myslím, že by vám ta EL s troškou štěstí při losu mohla vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jablonec má teď neskutečnej lauf, což je pro nás špatný. Sparta a Plzeň už jsou zase daleko. Navíc ten los. Doma Slavia, venku Bolka, venku Liberec, doma Teplice, venku Sparta, to je smrtících 5 kol. A v poháru zase ten prokletej Jablonec. Prostě to nevidím teď moc optimisticky. Výkon v Brně byl navíc hodně špatný a ta lehkost z podzimu je fuč.

Reagovat
twerp

Se Slávií to budě těžký, Bolku byste mohli dát, Liberec byste měli dát, Teplice taktéž. Spartu doufám nedáte, ale reálně to vidím na remízu. Vidím to tak na 9-11 bodů. Paradoxně teďka nezáleží ani tak na vás, jako na Jablonci. Snad ale zaváhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Libe nezvedne, tak by to tam mělo jít, Tepláky doma, to je povinnost, ale ta Bolka, to nevím nevím. My tam vždycky hrajeme tak, že je to ve 20. minutě 2:0 pro ně a je po zápase. A v neděli ta Slavia, z toho mám celkem strach, chytili solidní lauf.

Reagovat
twerp

Slávia se zvedla no. Teď záleží o kolik. Přecejenom Liberec je marný a Teplice taktéž. Na podzim tady všichni psali, že nemají kádr na to, aby hráli o poháry. Tak jsem zvědavý, jak to zvládnou s váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni vyhrála Sparta titul s tragickými 42 vstřelenými góly a díky defenzívě,doufám,že jsi si toho byl vědom

Reagovat
twerp

Já taky nikde netvrdím, že Sparta vyhrála zaslouženě a že vždy hraje skvěle a suprový fotbal. Naopak se mi ta pasivita nelíbí. A minulý rok hráli strašně pasivně a remízově, to máš pravdu. Ale tuto sezónu se mi to zdá lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

blazni,body jsou doma...Plzeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dneska se nic zajímavého v první lize nehraje, za to v druhé lize přivítá Dukla Praha tým Karviné. A s ní přijede hrající legenda novodobých dějin Baníku Ostrava a to jest Radek Slončík. Takže dnes jazda na Jůlisku, podpořit Karvinou, město Baníku a "slona" !

Reagovat
Losinho

Lech dneska hostí Jagu

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a my si za dva týdny dáme Lech-Slask a pak Wisla-Jaga

Reagovat
Losinho

Jedete i do Krakova jo?

Reagovat
smazaný uživatel

v Pátek Poznaň, víkend Krakow, v neděli si dáme Wislu a v pondělí se vracíme přes Osvětim

Reagovat
Losinho

Jo tak, celej víkend. Fajn výlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Polska road trip je od čtvrtka do pondělka

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše Trevor, museli jsme kvůli přesunutí zápasu Lechu se Slaskem na pátek předělat naše plány,ale tím pádem stihneme aj utkáni Wisla-Jaga. Místo původního plánu Osvětim-Krakow-Poznan, pojedeme obráceně Poznan-Krakow-Osvětim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Četl jsem včera, dobrý článek.

Reagovat
smazaný uživatel

takový nezvyk, jet takhle v sobotu autobusem u nás a tam je bývalý gólman české jednadvacítky, Slovanu Bratislava či Teplic D. Rodinger

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nezvyklyho, kdyz tam bydli uz asi 22 let?

Reagovat
smazaný uživatel

pač sem myslel, že bude jezdit autem, ne busem, vole

Reagovat
Kenneth

Borussia Dortmund dnes hostí Mainz, a pokud se nestane něco neočekáváného, přesáhne počet fanoušků BVB na domácích zápasech v letošní ligové sezoně jeden milion. Na dosavadních dvanáct zápasů černožlutého týmu přišlo 941.960 diváků.

To je v gambáč lize celková návštěva všech týmů dohromady ne?

Reagovat
centos

To pochybuju.

Reagovat
centos

Průměr na zápas tuto sezonu 4631 diváků. 4631*8*30 = 1 111 440. To Dortmund překoná. Jsme skoro stejně dobří jako tým Bundesligy, haleluja!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bude snad i pod pět set tisíc.

Reagovat
Kenneth

Docela smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tuto chvíli jsem podle FotbalPortalu posčítal celkovou návštěvnost všech 683 525...

Reagovat
Losinho

Nejde přece o kvantitu, ale o kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba někdo tady poradí. Co dat na tu Spartu? Čistou 2 a nebo to jistit na 02?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistou 2.

Reagovat
soukup

a v hendykepu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Ale tentokrát nehraje Řepka, aby se nechal ve 2. minutě vyloučit. Nicméně bych vám to přál, důležitý krok k záchraně...

Reagovat
Kenneth

A jo vlastně. Brabec Zápotočný. No to si zas užiju.

Reagovat
Didier Drogba

pojďme Zbrojovka,letos už to musíme dát a prohrát jen 2:0

Reagovat
goodbay

Kdo jde dnes na Letnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam nakonec deš?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? nechceš se potkat?

Reagovat
goodbay

nekcej co bys tam dělal?

Reagovat
goodbay

nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

Těm co o tvém záměru nevěděli jsi nejspíš způsobil pořádný šok .

Reagovat
One-Real

taky jdu

Reagovat
slavik38

Sestava aneb Pepek útočí: Blažek - Pamič, Zápotočný, Brabec, Kušnír - Zeman, Vacek, Matějovský, Kadlec - Pekhart, Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
Kenneth

Nejlepší sestava co šla postavit.. Pěkně Pepa.

Reagovat
smazaný uživatel

Krbeček; Husár, Simerský, Mitrovič, Hamouz, Dostálek, Borek, Kalabiška, Střeštík, Došek, Rabušic. SUB: Bureš, Pernica, Pejič, Brdarovski, Přerovský, Maroši, Šamánek.

Tak doufám, že má Pejič v pořádku registračku, to je jediné, co nás dnes může ohrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná Juliska do ligy

Reagovat
centos

K čemu bude v lize další pražský klub? Tři jsou až moc. Tenhle má možná historii, ale to je tak vše.

Reagovat
Kenneth

Co jako? Podívej se kolik je v anglické lize londýnských klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Londým má skoro stejně obyvatel jako celá naše republika

Reagovat
Kenneth

Ale Praha je v průměru na republiku velká jako je Londýn v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

To není

Reagovat
Kenneth

ČR- Každej 10. je z Prahy, Anglie- Každej 6. je z Londýna. Ano je větší ale i tak je to úplná kravina že by do ligy nesměl už žádnej tým z Prahy!

Reagovat
centos

Tak teoreticky by mohl, ale já jsem to zakázal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Radši Sezimovo Ústí a Vlašim! Do ted jsem nevěděl že nějaké Sezimovo Ústí existuje.

Reagovat
salami

jako malej jsem byl na soustředění v Sezimově Ústí a ligová atmosféra tam na mě zrovna nedýchla

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsi se vrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

v FM mi letos Sez.Ú. s Karvinou postupovali pořád, dokud jsem hrál

Reagovat
centos

Filipe?

Reagovat
smazaný uživatel

Filipa to ještě baví

Reagovat
centos

Je fakt, že tam nejde moc vybírat. Ale Opava a Zlín :)

Reagovat
smazaný uživatel

V Londýně má každý tým masy fanoušků. U nás mají fanoušky 3 týmy z Prahy a to ještě celkem málo na to, jaký je to město. Do ligy by to chtělo týmy, na který budou chodit lidi. Problémem je, že mě napadá tak možná Opava, částečně Zlín nebo ten Žižkov, nevím, jak je na tom třeba Karviná, a to je tak všechno.

Každopádně by se mi líbily moravské týmy v lize. Nejvýš je zatím na 3. místě Třinec. Neví někdo, jak to tam vypadá, jestli by měli zájem o ligu a jestli by tam chodili lidi?

Reagovat
centos

Já ti nevím, jestli bych chtěl v lize nějaký slezský tým. Myslím tím z měst, kde má fans základnu Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se líbila ta Opava, na tu vždycky chodívalo celkem dost lidí, rozhodně pro ligu důstojnej tým.

Jinak samozřejmě ve Slezsku by se uživilo těch týmů fanouškovsky víc. Tam je ještě vidět trochu ten vliv polské mentality ohledně fandění.

Reagovat
centos

A většina Slezska na východ od Opavy fandí Baníku. Tak netuším, jak by se projevilo, kdyby do ligy postoupila třeba Karviná nebo kdyby se tam někdy objevil třeba Frýdek-Místek nebo Těšín.

Reagovat
centos

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Zbrojovku a její dnešní výhru!

Reagovat
centos

Zbrojovka jedéém. Dnes nás dožeňte, zítra vám zas uskočíme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posranej Jablonec.

Reagovat
sosna

Asi tak. Ale vedou zaslouženě, to Slovácko je hlavně směrem dopředu slabý jak čaj.

Reagovat
sosna

Goooooooool.Beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS !!

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná machrovinka jim dát náskok od páté minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Kenneth

Moji milí Brnáci,jak to bylo s tou remízou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou?

Reagovat
Kenneth

Říkali jste že po tomto kole budete před Budějkama.

Reagovat
C-M@ster

Kdo to říkal?

Reagovat
soukup

my jasně mluvili o výhře, s remízou na nás nechoď

Reagovat
Kenneth

Pekhart je neskutečnej.Škoda že Jablonci velí Pelta,ten ho Spartě nikdy neprodá.

Reagovat
clinger

sparŤan Pelta?kterej klidně zdá boj o druhé místo aby pomohl Spartě k titulu.

Reagovat
Losinho

Pro Peltu je Sparta důležitější než Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan dneska pěkně, doufala sem, že konečně daj góla a oni daj rovnou 4

Reagovat
Kenneth

Pekhááááááááááááááárt kurvááááááááá jo!!! Nejlepší střelec ligy!!!

Reagovat
C-M@ster

To zas bude ostuda.

Reagovat
centos

Tak to dopadá, když fotbalista raději leží a čeká na odpískání, než aby vstal a snažil se získat míč zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bych nikdy nevěřil, že sparťani budou takhle oslavovat Pekharta.

Reagovat
Kenneth

Sem sám šokován.

Reagovat
Losinho

Ale to nebyl kompliment...

Reagovat
Kenneth

Já to taky jako kompliment nebral.

Reagovat
Losinho

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho skoro nikdo neoslavuje.. btw já s ním problém nikdy neměl..

Reagovat
Losinho

Myslím ty na stadionu. Tam ho po gólech vyvolávali docela hlasitě.

Reagovat
Kenneth

Naopak si myslím že ani ne. I Brabec dostal tehdy větší ohlas než Pekhart.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že vůbec..

Reagovat
Losinho

Tak jsem měl asi slyšiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyvolali ho, ale strašně málo.. Takhle potichu jsem to snad u žádnýho hráče neslyšel..

Reagovat
clinger

zrovna ten nesympatickej haj.l se musí rozstřílet

Reagovat
Losinho

Hlavně se mi "líbilo", jak po 1. gólu nadšeně běžel slavit před kotel domácích. Srdcař se holt pozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart je jenom Peltova děvka, vlastní uvažování po něm nechtěj. Ostatně taková je polovina fotbalistů, srdcaři a klubisti vymírají.

Reagovat
Losinho

Bohužel. Mě už nas*al dost na podzim, takže se vlastně ani nemám čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, člověka takhle zklame každou chvíli někdo. O to víc je potřeba si vážit opravdových srdcařů. Jako třeba u nás Kučera a Janotka. Zato taková naše děvka je Bajer.

Reagovat
Losinho

Všude se nějakej srdcař najde - u nás ze současnýho kádru třeba Standa Vlček, z bývalých hráčů Kalivoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlček je spíš bojovník, kterej vypustí duši, ať hraje kdekoliv. Nevím teda, jak se vyjadřuje do novin a chová, takže je i možný, že mu Slavia nějak víc přirostla k srdci. Pro mě je aspoň útěchou, že stejně jako Vaniak šel do Slavie přes cizinu, rovnou bych to asi nerozdýchal.

Paradoxem je, že na Vlčka se u nás nadává a Vaniak asi jako jedinej bývalej hráč Sigmy je pokaždé kotlem vyvoláván.

Reagovat
Losinho

Slavia mu přirostla k srdci, to už taky několikrát říkal. Vaňouse jsem schválně nezmiňoval, i když má Slavii v srdci - jenže ta tam není sama. Nicméně je hodně oblíben i u nás, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

No málo hráčů může říct, že jsou zbožňováni ve 2 českých klubech. Zvlášť když se jedná na fanouškovském (hlavně ultras) poli o nesmiřitelné rivaly a v normálních případech by takové přestupy provázela spousta nenávisti.

Reagovat
Losinho

To je pravda, takových hráčů je opravdu minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že takových osobností jako Vaniak je taky minimum.

Jinak jak to zítra vidíš?

Reagovat
Losinho

Na tipování těžkej zápas, nejpravděpodobnější se mi zdá remíza. Pro nás řekl bych jeden z nejtěžších zápasů jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl, že to bude plichta. Sigma nehraj dobře, Slavia má formu, píská fízl Drahoš, bude hrozně těžký vyhrát. Na druhou stránu vyhrát musíme, pokud chceme hrát o poháry.

Reagovat
Losinho

Jsem na vás zvědavej. Proti Brnu to byla komedie, ale znova ztratit prostě nemůžete. Nám zase výhra pomůže zařadit se do klidnějšího středu tabulky. Proto souhlasím s nic neřešící plichtou. Konkrétně 1:1 (Šultes - Pospěch).

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra by vím ale neuškodila. Nahráno teď celkem máte, z Olmiku stejně body skoro nikdo nevozí, na poháry už útočit nemůžete, já bych domluvil na 1:0, vlastní Vaniak.

Reagovat
Losinho

Zamítá se. Prohra by až tak moc neuškodila, ale 3 body by se hodily. Náskok na 15. místo by byl už 7 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak byla nuda. Hrát ten klidnej střed je nejhorší věc, znám to moc dobře, my to takhle máme každou druhou sezonu. Ale ten adrenalin v boji o záchranu do posledního kola, to je paráda.

Reagovat
Losinho

Tak my ale jedem na poháry.

Reagovat
salami

mě Vlček naštval minulou sezonu jak na to sral, od tý doby už to neni ono, ted jsou u nás největší srdcaři podle mě Vaniak s Černym, z těch, co jsou pryč, tak Kalivoda, Suchý, Necid

Reagovat
Losinho

Já ho mám furt hodně rád a řekl bych, že srdcař to rozhodně je. Kalivoda by se mohl v létě vrátit jako náhrada za Kisela.

Reagovat
salami

adekvátní náhrada to ale nebude, mám Kalivodu rád, na základ to ve Slavii ale nikdy nebylo, radši bych u nás viděl někoho lepšího, ale bude strašně záležet jak se vyřeší finanční situace a majetkový záležitosti

Reagovat
Losinho

Tak adekvátní náhrada...Karol zatim na jaře bídnej, takže uvidíme. Taky ho můžeme nahradit vlastníma klukama - Milutinović, Hurka.

Reagovat
clinger

to jo.nevím co je horší než tohle jednání,hold prodejný děvky .něco jak slizoun Brabec

Reagovat
Losinho

Tak tak.

Reagovat
salami

podle mě se to pískat mělo, Kweuke po něm hrábnul rukama, ted už je po zápase

Reagovat
clinger

tohle se na Spartě nepíská

Reagovat
Kenneth

OT: Může nastoupit Pekhart v Jablonci nebo si to Pelta pojistil?

Reagovat
clinger

no očekávám že bude moct.a Pelta bude fandit spíše Spartě,má přece sparťanské srdíčko

Reagovat
Kenneth

Tak to je jedině dobře.

Reagovat
Losinho

Tak samozřejmě, Pelta to Spartě pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

V to budu pevně doufat.

Reagovat
Kenneth

Ještě si Peltovi nepřišel na jméno kvůli Hlouškovi?

Reagovat
Losinho

To byla poslední kapka.

Reagovat
Didier Drogba

ten nigga Simerskýho fauloval,tohle se ale komunistům nepíská,co?!

Reagovat
soukup

Simerskýho faulovala tak maximálně jeho vlastní noha

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi to líbí, střed sice podle očekávání celkem průchodnej, mají tam přece jen o hráče víc, ale na druhou stranu si tam neudělali ani jednu šanci.. Vacek opět dnes výborný.. Zeman se mi moc nelíbí, dneska se mu nedaří centrovat. Kadlec má parádní výběr místa.. Mít kolegiálnější spoluhráče, tak tam dneska má hattrick.. Jinak pěkný, chce to víc podpořit ty křídla, tam je velká cesta.. Útok funguje na jedničku.

Reagovat
Kenneth

Matěj dneska nic moc. Ty koncový přihrávky mu dneska nejdou. Jinak Leo 2 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský dneska nic velkýho, nicméně opět párkrát přihrávkou rozhodil obranu a byly z toho šance.. Kvůli tomu tam je a daří se mu to.. Ta přihrávka na Zemana cca v 5. minutě byla neskutečná..

Reagovat
Kenneth

A na Zemanovi jde vidět že mu neskutečně chybí zápasová praxe. Měl by hrát častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jo.. Ty centry z rychlosti jsou příšerný.. Přitom v tom byl nejlepší v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Slávisti tady.. nic nedokáže zlepšit náladu víc jak ty vaše plky

Reagovat
Losinho

Například? A co že nejsi na stadionu...?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhá historie.. Navíc to nepatří na EF

Reagovat
centos

Že ty máš zákaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

za používání pyrotechniky?

Reagovat
centos

A násilnosti. Však pro kuřáky jsou nejhorší ti, co toho nechali. Furt jim do toho kecají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Takže se to netýká fotbalu?

Reagovat
soukup

bohužel Simerský se nechal rozhodit rukou na zádech a zapoměl zvedat nohy, jinak by to bylo docela příznivý, teď už je po zápase a půjde jen o to, odehrát to se ctí

Reagovat
Kenneth

Tak aspon jste přijeli hrát fotbal. Taková Příbram zaleze už od začátku v 10ti do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

A přinese jí to třeba body, díky kterým se zachrání. Když tým hraje o sestup, tak nemůže hrát na krásu.

Reagovat
soukup

jn, ale tak s touhle sestavou se ani betonovat nedá, půlka zálohy jsou útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vy to musíte hrát na haluz. Nepříjemný je, že proti týmům s neschopnou koncovkou to může vyjít.

Reagovat
Kenneth

Nádherně Matěj, škoda Kadlec.

Reagovat
soukup

jestli Táborský už dlouho neslyšel o mládeži Brna na špičce ligy, tak nemusí chodit daleko, stačí se podívat na letošek

Reagovat
smazaný uživatel

když už to Brno padlo, tak by dnes mohla Slavie a my minimálně bod

Reagovat
centos

Tak.

Naše holky to sice asi výsledkově nezvládnou, ale snad přijde hodně lidí a budou je hnát vpřed. Sparťankám to opravdu nezávidím, ty budou okopané.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ale pořád lepší by byla ta vesnice, kde hrajou, velikost hřiště hraje spíš pro sparťanky A jsem zvědav, jaká tam bude atmosféra, jestli se bude fandit. Jo a bude prý otevřená jen hlavní, co sem slyšel

Reagovat
centos

Jo no, na hovno. Ale zas chápu, že chcou trhnout rekord v návštěvnosti, když o výsledek se tady ani tak nehraje. A holky taky asi nepohrdnou šancí zahrát si na Bazalech. Poprvé a naposled.

Do Ludgeřovic bychom se nakonec třeba ani nevešli.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

a jdeš na ně?

Reagovat
centos

Jasně. Jen mě sere, že jsem ještě nedoléčil tu přípravu, kde jsme byli před měsícem. Snad nebude profukovat

Reagovat
Losinho

Jak na tom ty vaše holky jsou výkonostně? Příští víkend hrajou se slávistkama. Mají už šnaci vyrovnat se holkám "S"?

Reagovat
Losinho

*šanci

Reagovat
Kepy_FCB

Zatím ne, nejsou profi.

Reagovat
Losinho

Dobře, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj ani omylem, Pražská eS jsou úplně někde jinde než zbytek ligy. Ale mohli by bojovat o třetí místo s holkama ze Slovácka, to by byl taky úspěch

Reagovat
centos

Sparta je úplně jinde než všichni ostatní. Pak je Slavia a Slovácko. Naše holky loni teprv postoupily do nejvyšší soutěže (ještě jako Hlučín), ale hned se zařadily za ty tři kluby (ligu jich hraje devět). Na Spartu mít asi nebudem nikdy, ale výš se ještě posunout můžem, doufám. Dneska byl ten rozdíl vidět a byl markantní. Nicméně přišlo tisíc lidí, fandilo se, trochu pyra bylo, vlajky.. i sparťanky z toho byly vykulené. Tedy už samotná existence Baněk zlepšuje celou soutěž

Reagovat
Losinho

Díky všem.

Reagovat
Losinho

Dneska hodně těžkej mač, jsem na kluky zvědav. Sestava snad totožná jako v minulém zápase, Míňa Černý nejspíš začne na lavičce.

Reagovat
salami

Přesně, se sestavou bych netočil, Milan na pul hodiny místo Hory, kterej vždycky začne dobře, ale postupem času jde jeho výkon dolu

Reagovat
Losinho

Jojo, popřípadě místo Koreše nebo Jandy, uvidíme, jak jim ten zápas vyjde. Ale bude to těžký, Sigma doma neprohrává.

Reagovat
Kepy_FCB

Doufám že Marko bude mít odvahu nechat Lukeše na lavičce, pak máme šanci uhrát aspoň bod. A do útoku Krauta místo Zehera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin
Reagovat
smazaný uživatel

Nekvalitní a zbytečně histerický článek.

Reagovat
centos

Nevidím důvod, proč by chachaři napadali hokejové fanoušky Pardubic, kteří nás vůbec nezajímají, a chtěli jim ukrást vlajku.

Reagovat
centos

Navíc:

"Kdo ví, jak to bylo... Měl jsem včera bohužel tu čest jet s pardubickými fanoušky tramvají směrem na Stodolní (nejel jsem z hokeje, je mi ukradený, ale zrovna tramvají kolem hokejové haly) a byli celkem rozparádění, o poškození dveří a neumožnění vystoupit běžným cestujícím na zastávce, na které chtěli, ani nemluvě. Samozřejmě celou dobu skandovali jako by byli stále v ČEZ aréně a pokračovali v tomto trendu i na Stodolní."

"namackali se na dvere tak, ze prostredni dvere (prvni vagon, tram č.2 - u arény nastupovali cca v 19.40) se pak nedaly otevrit, coz jim nevadilo, protože řvali na řidiče, at zastavuje az na Stodolni - nekolik lidi tak prejelo zastavku, na ktere chtelo vystupovat - to je proste fakt, i kdyz to mohu jen stezi dokazovat.... na zaver sve cesty tramvaji si jeste hrdinsky zaskandovali, ze "jedou načerno" "

Jestli se takhle chovali i na Stodolní, na cizím území, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to bylo takhle, tak se Baníkům nedivím že je zmlátili a zebrali jim vlajku.

Reagovat
centos

Mně to spíš přijde jako klasika, kdy cokoliv se stane, tak se hodí na baníkovce. Navíc si myslím, že když už by se něco podobného stalo, tak by šli po vlajce Vítkovic a ne Pardubic. Ale určitě by u toho nemluvili polsky.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, nejspíš by brali tu Vítkovickou. Ale zase nevíš jestli tam Vítkovická vlajka vůbec byla, třeba ju měli schovanou, protože nejsou blbí a nebo ju uložili někde na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Burani on tour .

Reagovat
centos

No, upřímně, pokud se takhle chovali v Ostravě a v barvách cizího klubu, tak to jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Jestli to tak bylo, můžou si za to sami. Blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žereme děti

Reagovat
Riijkark

to spis pernici se serou do stodolni..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně pobavilo "mluvili polsky"... Bůh ví, jak to bylo ale pokud oni sami dělali bordel, k tomu ještě v Ově, tak se ani nedivím

Reagovat
centos

Teplice - Olomouc? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím nějaký link na slaviu. nejde mi fromsport...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentuje to Slepička? Že bych se zase pobavil .

Reagovat
Losinho

Nene.

Reagovat
salami

ten komentoval včera zase Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se Kokodákovi na severu líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tohle se má proměňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že zas hrajeme tradičně...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nehraje nejlepší obránce Teplic. Takže máte šanci to ještě zvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím se absolutně nechytáme

Reagovat
Losinho

Sigma je zatim ve všem lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch prvních 20 minut zatím hrajem parádně, nejlíp na jaře.

Reagovat
Losinho

Umíte si to teda načasovat... Zatim je to čekání na gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem na houby, akorát okopáváme Sigmu jak brambory... Jestli se něco nestane, tak dostanem nářez.

Reagovat
Losinho

Hm...takhle ten titul asi nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebané tipování.cz. Příště raději jedu osobně

Reagovat
salami

já fakt nemůžu z toho "pražské kurvy"

Reagovat
centos

Proč?

Reagovat
salami

jak je to spisovně pražské a ne pražský

Reagovat
Fernando_Torres

Možná kvůli tý spisovnosti? I když pro ně je to tak normální...

Reagovat
centos

Mně to zas přijde směšné s "pražský" Zní to strašně měkce, asi jako když ti nadává klučík, který ještě ani nezačal mutovat.

Reagovat
centos

Ale pokřik sám o sobě to je trapný s oběma koncovkami.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc když to řvou na slávisty, tak to tak nevyzní. Protože to pražký kurvy jsou a sami to o sobě říkají .

Reagovat
smazaný uživatel

Šak se s nima nikdo nehádá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
joshua

Třeba mně zní měkce to "pražské". Nešlo by mi to vůbec přes pysky.

Reagovat
centos

Jo, mně zas to druhé. Ale v Ostravě se tvrdě mluví. Třeba to z olomouckých úst bude znít taky měkce

Reagovat
joshua

No já nevim. K nám (severní Čechy) když občas přijede kamarád z Ostravy tak se musim půl dne šklebit než si na to zvyknu. Třeba si nedokážu představit jak někomu nadává nebo peskuje. Ale každej to asi cítí jinak. Třeba Španěl mi říkal, že mu ta naše řeč zní strašně tvrdě a připomíná mu němčinu.

Reagovat
centos

To bude individuální. Ostravak to ze sebe rychle vyvalí a šmitec (šmytec? mi to opravilo, ale nějak se mi to nezdá), někdo ze západu to ještě musí "dozpívat". Srandovní to asi přijde oběma stranám navzájem :)

Reagovat
salami

mně se prostě líbí ten kontrast nadávky a spisovnosti, je mi jasný, že vám to přijde normální

Reagovat
Fernando_Torres

Ten doslova okopírovanej pokřik My sme vždy všude tam, to je dobrá trapárna zpívat to v zápase proti Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přijde normální - Slavia to taky nemá svoje a používá to každý klub od Ekstraklasy až po prales "Jestesmy zawsze tam, gdzie nasz(a) ... gra aejao!"

Reagovat
Fernando_Torres

Tak je něco jinýho přejímat chorály od zahraničních klubů, kde se to musí přeložit a upravit do takový formy aby seděly slova do melodie a podobně a něco jinýho je to takhle okopírovat. Ale proč se namáhat a vymýšlet něco svého...

Reagovat
centos

Souhlas, v rámci ligy by se to už přebírat nemělo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak se to dělá. Třeba mě překvapilo, když se na zápase s Bolkou rozjíždělo tohle: My vás hoši nikdy neopustíme 3x, ale chceme vítězství. Předtím jsem to u nás nikdy neslyšel, vím jen, že to maj Supras.

Reagovat
centos

Co to je za pokřik?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš? Je to docela chytlavý. Ale nechtělo se mi to moc fandit, když jsem věděl, že to má jiný český klub.

Reagovat
centos

Slova jsou taková.. jednoduchá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou, ale to není někdy vůbec na škodu.V každém chorálu nemusím odzpívat celou svou fanouškovskou filozofii.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmě se křičí docela dlouho. Mě se nikdy moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. Těžko dohledávat, kdo to řval první. Je to pokřik ze škatulky: Pojďme hoši dáme gól, Raz dva tři, rozhodčí je píča a XY je homosexuál. Tohle "retro" fandění prý praktikují Votroci .

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je Hugo, Hugo žere psy. To sem taky u nás slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpívaly se u vás pohádkové písničky? Skřítkové, tesaři, Pod dubem, za dubem, Včelka mája atd.? Sparťanský chuloši kdysi rozjížděli tohle: "Možná bude pršet nám to nevadí, protože jsme ožralí. Ať žije rum!" také občas došlo na koledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zpívaly. Zbláznilo se páže sem slyšel. A kámoš říkal že slyšel Skřítkové havíři. A někdo z ultras říkal že Sigma měla slušně propracovanou Princeznu ze mlejna. Ale už sem pohádkovou písničku neslyšel takové tři roky. Tohle mě docela chybí, bylo to tak stupidní až se přidávaly části stadionu co normálně pokřiky ignorují.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to své kouzlo . Třeba když ty největší ořezávátka z řad zlobivců zpívali svými drsnými hlasy Včelku Máju, báječný zážitek .

Reagovat
centos

To je fajn. U nás se chytlo Zas po roce Vánoce Vánoce přicházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo u nás taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbale by se mělo zpívat. A když ta písnička bude dost známá a chytlavá, tak se zapojíjou aji lidi mimo tradiční jádro a hned je na stadionu cítit větší pouto s klubem.

Reagovat
centos

retro je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci kousek ode mě stál hodně nalitej sparťan a zpíval si sám své chorály. Některý podle mě vymyslel na místě. "Sparty vždycky byla bílá, byla veliká chyba kupovat Bonyho Wilfrieda."

Reagovat
centos

Reagovat
salami

taky pamatuju takový exoty, co si jeli svoje vlastní věci, pak mě vždycky bavili takový ty chudáci ,co to s nima málem seklo, jak do toho vkládali veškerou energii, a nejlepší frajeři chodili k megafonu na červenobílá síla, jeden absolutně neuměl artikulovat, takže z toho byla čeblá síá a další byl takovej chudák, pro kterýho to zřejmě bylo nejvíc, co v životě dosáhnul a ten měl pro změnu zas soprán a brejličky jak inženýr.

Reagovat
smazaný uživatel

to znam letos z hokeje

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

no, ještě lepší...

Reagovat
centos

Sotva to zapnu a druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

jsem docela teď rád, že se to seká a že jdu za chvíli ven

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní pyro

Reagovat
centos

Kolik je lidu? Ještě jsem neviděl záběr na sektor. O kolik jsme dnes přišli lidí, co by došli na Bazaly.

Reagovat
smazaný uživatel

no, on tam byl záběr ale sekalo se to. Myslím si ale že tam máme solidně zaplněn sektor a jak se to odpálilo, tak se zvýšil kvalitně i support. Kéž by se zkvalitnila i hra na hřišti

Reagovat
Losinho

Hodně mi to připomíná 1. vzájemný zápas sezony v Praze - taky domácí jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajem skvěle. Hraje se na půlce Slávie, dostáváme se do šancí, dobře napadáme. Chtělo by to brzo dat gól, jinak bysme mohli spadnout do křeče a nervozity. Šumáka je mě líto Snad to nebude nic vážného a příští zápas nastoupí. Mínusem zápasu je naše malá produktivita a ******* a *******, ******, ********* tipování, které zase nefunguje.

Reagovat
joshua

OT: ženy Sparta-Baník 4:0, 1000 diváků

Reagovat
joshua

hrálo se na Bazalech

Reagovat
centos

A některé sparťanky byly fakt hezké. Dobře se na to dívalo

Reagovat
smazaný uživatel

Drobku já bych tě zliskal. Slávia má konečně střelu.

Reagovat
Losinho

Uf

Reagovat
Losinho

Co to je za střídání? Zase 4-6-0?

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - v 56. minutě při nás stáli nejen všichni svatí, ale taky všichni pekelníci, všichni Jediové a polovina sociálních demokratů... Tohle nedat, to se nevidí moc často.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nás bude mrzet. Mám pocit že dneska ztratíme body. Naprosto zbytečně.

Reagovat
centos

Baníčku Baníčku

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Já to sice nesleduju, ale tohle vydadá dost děsivě.

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

No ještě že začaly ty baby

Reagovat
Losinho

Vaňous

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, co se to děje v Edenu? Já čekal, že Ústí dostane trojku - a ono ticho po pěšině, pořád 0:0...

Reagovat
Losinho

Taky zajímavý střídání...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemka nakonec těsně před koncem 1:0. Už jsem se bál, že to Ústí začne dotahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tohle budou zbytečně ztracené body.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nastavení? No, od Drábka se to dalo čekat. Ale měli sme rozhodnout mnohem dřív a porazit Slávii rozdílem třídy. Tutovek sme na to měli dost.

Reagovat
soukup

co to vyvádíte?

Reagovat
smazaný uživatel

To co u vás. Zahodili sme čtyři stoprocentní gólovky a berem jenom remízu. Herně sme dominovali. Slávia hrála jenom prvních pět minut druhé půle. Je to na pytel no.

Reagovat
Losinho

Ale chyběl kousek Drobisz by byl mezi slávisty hodně oblíben.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to vyběhnutí?

Reagovat
Losinho

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hnus, nastavení sotva minutu... Sice bod dobrej, ale jinak žádný velký pozitiva. Až je mi Olomouce líto.

Reagovat
soukup

na druhou stranu je to možná dobře, Slavia má bod a třeba bude menší potřeba zajistit si body jinak a vydolovat si je z kontumace...

Reagovat
Losinho

Tak máme bod. Hráči ho berou, z Olmíku se body nevozí. Z našich nejlepší asi Ondra Čelůstka. Hlavně příště porazit Hradec!

Reagovat
smazaný uživatel

No ale fotbalově děsný. Profaulovat se k bezgólové plichtě - takový bod se mi nelíbí.

Reagovat
Losinho

Něco jako Arsenal na Nou Campu. S tím rozdílem, že nám to vyšlo.

Reagovat
salami

cennej bod z Olomouce,celkem to Olomouci přeju, jen at se vychutnaj jaký to je, když někdo prasí a nechce hrát fotbal, neni to tak dlouho, co přesně tohle proti nám Olomouc předváděla

Reagovat
sosna

Reagovat
salami

řekni mi, co je na tom vtipnýho a nepravdivýho?

Reagovat
salami

reakce na sosnu

Reagovat
sosna

V kterém zápase proti Slavii Sigma nechtěla hrát fotbal a prasila?

Reagovat
salami

podzim 2009, dva rychlý goly a pak nenavštívila slavistickou polovinu, a ještě na Strahově to bylo taky eňo ňuňo, co jste hráli, v podstatě kdykoliv, kdy jste hráli u nás doma, a jednou tak zahraje Slavia a mužou se z toho všichni po...

Reagovat
sosna

Dřív byla Slavia lepší a herně Sigmu přejela tak jako dnes Sigma Slávii. Proto ta územní převaha. Ale že by Sigma šla do zápasu se Slávií s cílem nehrát fotbal a jen faulovat je úplná blbost. Mimoto nikdo se tady neposírá z toho, že Slavia prasila a nehrála nic, takže nevím o co ti jde. Nevymýšlej ptákoviny a užívej si darovanej bod.

Reagovat
Losinho

Ona je to spíš taková satisfakce, s tímhle cílem (betonovat a doufat v bod) k nám jezdilo opravdu hodně týmů. Takže je docela příjemný stát teď na druhé straně barikády a z toho bodu se těšit.

Reagovat
salami

přesně tak, samozřejmě to nebude zábavný pokud tak budem hrát dlouhodobě, ale protentokrát je to celkem úsměvný, jak se karta obrátila, vubec nejlepší by to bylo v zápase s Bohemkou, to jsou skutečný mistři ve zdržování, dokážou zdvojovat i simulace

Reagovat
rufus

šlágr kola dneska..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Losinho

Reagovat
alegre

Ve věku 79 let zemřel v Ostředku u Benešova kapitán stříbrného týmu z fotbalového mistrovství světa v roce 1962 v Chile Ladislav Novák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju, jen jsem slyšel a četl - přesto RIP.

Reagovat
alegre

Pamatuji... Další z řady fotbalových gentlemanů oné doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to RIP?

Reagovat
Losinho

Requiescat in pace - v angličtině Rest in Peace. (odpočívej v pokoji)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha děkuji.

Reagovat
vanGomm

Smutná zpráva o L.Novákovi,tak přidám pozitivnější zprávu.Dnes se dožíva 70 let,také účastník stříbrného týmu MS 1962 z Chile a hráč Sparty Praha Václav Mašek.

Reagovat
slavik38

proč je to v televizi? dyť to bude hroznej fotbal

Reagovat
centos

Od doby, co vysílají v TV půlku kola, se pravděpodobnost hrozného TV fotbalu blíží jistotě.

Reagovat
Puskas

Protož enechtěli dávat na dnešek týmy, jejichž hráči mají reálnou šanci v pátek nastoupit, tak to vidím já.

Reagovat
twerp

Ber to pozitivně, hraje čtvrtá nejlepší obrana proti druhému nejhoršímu útoku.... pro většinu trenérů z GL to bude pastva pro oči a návod jak hrát příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je to na hovno , ale na druhou me zase stve ze treba pristi domaci zapas Slavie se hraje kvuli televizi v pondeli takze nemuzu jit. Takze ma to sve pro a proti rozhodne na ty pondelni zapasy chodi min lidi .

Reagovat
Losinho

Jo, s tim Hradcem mě pěkně nas*ali. Snad od příštího ročníku ČT pondělní zápasy zruší a bude vysílat v neděli - klidně místo Sportu 2, kterej stejně většina republiky nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Liquid

přesně, to bude šílený...

Reagovat
Kepy_FCB

Vypadá to že všichni budeme sponzoři klubu 1.FK Příbram

http://www.novinky.cz/krimi/228385-policie-kapituluje-starkovi-a-spol-jsme-nic-neprokazali.html

Pokud se nic neprokáže, budeme samozřejmě požadovat po státu peníze, o které kvůli obvinění přišli. Podle předběžných výpočtů to budou minimálně desítky, možná i stovky miliónů korun.

Reagovat
centos

No hezky.

Reagovat
sosna

Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda to měl asi vošéfovaný.

Reagovat
sosna

Hradec

Reagovat
Kepy_FCB

Dobře HK! Slušná návštěva i support na to že je pondělí a neatraktivní soupeř..

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec hraje docela dobrej fotbal ale ten retro styl supportu je děsnej. A Příbram ven z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec zatím super fotbal. Škoda, že nebývají v TV častěji.

Reagovat
soukup

moc se mi líbí ten Hradeckej styl, dlouhá nahrávka, sklepnutí z první a hned střela

Reagovat
Kepy_FCB

hradečtí a choreo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo na Hradci se vcelku fandilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele