Gambrinus liga - preview 2. kola

23.07.2010, 08:31, aktualizováno 26.07.2010, 08:19
Previews
Hradec Králové se dnes může posunout do čela ligy. Nováček má na svém kontě z prvního kola výhru nad Spartu, a pokud dnes porazí i Bohemians 1905, bude jediným šestibodovým týmem. Klokani v úvodním kole remizovali se Slavií.
FC Hradec Králové - Bohemians 1905  (pondělí 18:00)
V dohrávce 2. kola Gambrinus ligy přivítá Hradec Králové pražské Bohemians 1905. Všichni jsou zvědavi, zdali hradečtí fotbalisté naváží na skvělé představení proti Spartě. Klokani zase sehráli dobré utkání se Slavií a v Hradci pomýšlejí na tři body.

Votroci v minulém kole překvapili celé fotbalové Česko, když v úvodním kole Gambrinus ligy porazili úřadujícího mistra Spartu. Hráči Hradce předvedli stoprocentní výkon a zaslouženě brali tři body. Také další utkání sehrají Hradečtí doma s pražským celkem, jejich soupeřem totiž bude Bohemians 1905. Svěřenci trenéra Kotala moc dobře ví, že je v jejich silách porazit i tohoto soupeře a pokud do toho dají podobně jako se Spartou všechno, mohou se těšit na bodový zisk.

"Pracujeme pořád stejně. Tři body s takovýmhle soupeřem těší, ale bodů na záchranu budeme potřebovat ještě devětadvacet. Takže to bereme jako dobrý počátek. Samozřejmě bychom rádi znovu vyhráli, i když víme, že je těžké vyhrát dva domácí zápasy za sebou," řekl hradecký kouč Václav Kotal.

Utkání bude pikantní pro bývalého hradeckého hráče Kaufmana, ten se zároveň vyjádřil k senzačnímu zápasu svého bývalého klubu se Spartou. "Ani jsem tolik překvapený nebyl. Hradec už ve druhé lize předváděl kvalitní fotbal, rukopis trenéra Kotala byl na jeho hře znát. Povedlo se jim na to navázat. Slavného soupeře se nezalekli a ke všemu je hnali výborní diváci. Tři body získali naprosto zaslouženě," uvedl.

Domácí trenér má oproti Hoftychovi jednu velkou výhodu, k dispozici totiž bude mít naprosto kompletní kádr. Klokani nemohou využít služeb Rychlíka, který je v trestu a možná ani Lukáše Hartiga, jehož start je v zápase nejistý.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Poděbradský, Pávek, Wozniak, Karal - Rezek, Janoušek, Hochmeister, Fischer - Černý, Pilař
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, D. Nešpor - Moravec, Držík, Kaufman, Bartek - Škoda, Bálek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.00 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Fotbalisté Brna a Ústí nad Labem v prvním kole prohráli, nyní je jasné, že si jeden z týmu, nebo oba připíší první body do ligové tabulky. Favoritem je samozřejmě domácí Zbrojovka, které dlouhodobě patří do nejvyšší české soutěže. Ústí v roli nováčka může v Brně jenom překvapit.

Brno zrovna v Jablonci nepředvedlo ofenzivní koncert. Až na střelu zkušeného Dostálka si prakticky nevypracovalo žádnou šanci, a to je jeden z hlavních důvodů, proč Zbrojovka nezískala alespoň bod. Proti ústeckému celku musí Brno jednoznačně zabrat směrem dopředu a moc dobře si je toho vědom i trenér Karel Večeřa: "Musíme se pokusit víc prosadit kombinační hrou a prokázat větší důraz v koncovce," přeje si.

Ústí, ačkoliv v prvním zápase prohrálo, nepředvedlo špatný fotbal. Proti Mladé Boleslavi mělo své šance, jenže je nevyužilo, zatímco zkušená Boleslav své šance proměnila. "Na bod jsme měli. Máme se z čeho odrazit a do Brna nejedeme se sklopenou hlavou. Určitě se dáme do pohody. Hráčům musím poděkovat, ale soupeře jsme dostali na koně svými chybami," hodnotil utkání Svatopluk Habanec. Ústí to bude mít v Brně přeci jenom o něco těžší, dlouhá cesta a těžký soupeř je ale pro nováčka výzvou.

V novodobé historii se tito dva soupeři nikdy nestřetli, platí to samozřejmě v soutěžních zápasech. A jak už bylo řečeno, Brno oplývá mnohem většími zkušenosti. Trenér Svatopluk Habanec přišel v minulém kole o kapitána Dvořáka, a to se jeví jako velká ztráta, která by v zápase proti Zbrojovce mohla sehrát svojí roli.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Červinek, Jílek, Trousil, Husár - Chlup, Dostálek, Polách, Křeček - Rabušic, Kalabiška
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Hyčka, Polák, Valenta, Franc - Doležal, Martykán, Vrtělka, Volek - Kraut, Krbeček
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Souboj dvou ambiciózních celků bude k vidění na Hané, Sigma Olomouc přivítá Jablonec.

Olomouc chce zlomit prokletí zápasů s Jabloncem, s nímž v lize nevyhrála pět let a doma ho neporazila dokonce o tři roky více. Podle trenéra Zdeňka Psotky je to však spíše shoda okolností. "Zápasy, u kterých jsem byl, jsme herně zvládli. Jablonec v nich ale prokázal větší taktickou zkušenost, v závěru nám dal třeba krásnou branku a štěstí se přiklonilo na jeho stranu. Doufám, že to tentokrát bude naopak," řekl Psotka.

Jablonec se však s prázdnou nechce vracet ani tentokrát. Rád by se také úspěšně naladil na čtvrteční vstup do Evropské ligy. "Bylo by příjemné, aby mužstvo nabralo před pohárem sebevědomí. Rádi bychom si z Olomouce odvezli alespoň bodík. Soupeř zůstává věrný aktivní hře a my se musíme na tenhle útočný styl připravit," řekl kouč František Komňacký.

Domácí nastoupí bez Ordoše, nejistý je start Dreksy, Jablonec přijede v kompletním složení.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Kaščák, Hořava - Petr, Šultes, Hubník.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Zábojník, Drsek, Jablonský - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Pavlík, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.85 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Ve 2. kole Gambrinus ligy budou Teplice před domácím publikem usilovat o nápravu reputace. V prvním zápase obdržel loňský čtvrtý celek tři branky od Slovácka a zaslouženě prohrál. Proti Příbrami chtějí Teplice jednoznačně vyhrát.

Teplicím se vstup do letošního ročníku Gambrinus ligy hrubě nevyvedl. Porážka 0:3 se Slováckem je na loňského podzimního mistra přeci jenom příliš. Severočeši se nyní pokusí tuto ostudu odčinit, ovšem v cestě jim bude stát houževnatá Příbram, tedy tým, který dokáže potrápit nejednoho favorita.

"Máme o Příbrami určité informace. Ten tým je víceméně stabilní, i když odešli někteří hráči, ale hlavní postavy dále tvoří tu kostru týmu. Mužstvo je stejně jako loni velmi dobře organizované, je plné energie a určitě není lehkým soupeřem. I proti Baníku mělo několik příležitostí a mohlo vyhrát, remíza pro ně spíš byla ztrátou," prohlásil o soupeři trenér Plíšek.

Příbramští na rozdíl od Teplic zahájili sezonu dobře, remíza s bronzovým Baníkem a jedním z favoritů na titul se počítá. Příbramská defenzíva odvedla velmi dobrou práci, ofenzivní síla týmu trenéra Koubka vyšla na prázdno. Už minulá sezona se Příbrami vyvedla na výbornou, tým si po těchto úspěších věří a jeho dalším cílem bude sebrat body Teplicím.

"Zápas Teplic na Slovácku jsem samozřejmě viděl a musím říci, že herně byl vyrovnaný. Utkání ovlivnil první krásný gól Švancary a sporná penalta pro Slovácko. Myslím, že se Teplicím zápas nepovedl pouze výsledkově, nikoliv herně," nechal se slyšet trenér Hřídel.

Svěřencům trenéra Plíška se zrovna proti Příbrami náramně daří. V předchozí sezoně vyhráli žlutomodří oba zápasy, venku dokonce nastříleli Středočechům tři branky, v Teplicích pak zvítězili 1:0. Příbram naposledy porazila Teplice v sezoně 2003/2004 a to už je poměrně dlouhá historie.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Stožický, Ljevakovič, Matula, Vachoušek - Mahmutovič, Vondrášek
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Rondzik - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Videgla, Pleško - Huňa, Jurčík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Ani jeden z týmů nemohl být prvním zápasem ligové sezóny potěšen. Po vysoké výhře v Tbilisi se Baník podruhé za sebou nedokázal prosadit a slávistický útok se nezdá být o nic produktivnější.

Na Bazalech evropské góly nepadaly především kvůli šetření opor, proti Slavii tak před domácí fanoušky vyběhne značně pozměněná jedenáctka, přestože se Řezník a Lukeš stále do hry zapojit nemohou.

"Je třeba chápat, že nemáme kouzelný proutek, kterým bychom švihli, a vše hned zlepšili," hodnotí Miroslav Koubek podobnou situaci obou klubů. Po nevýrazném startu je tak rád, že střetnutí se Slavií přichází brzy.

Po nevydařeném vystoupení z letošního jara, kdy Pražané odjížděli s prohrou 3:1, chce trenér Jarolím navázat na předešlé vzájemné zápasy, ve kterých má Slavia často navrch. "Musíme si dát pozor na standardní situace a rychlý protiútok soupeře a snažit se naopak překvapit jejich obranu rychlým protiútokem a nebo se jim dokázat dostat za obranu," prozrazuje. Kromě Hlouška a Naumova pak otazníky visí pouze nad Lukášem Jarolímem.

Nad zápasy Baníku s pražskými kluby se také často spekuluje o chování fanoušků. V Praze tak již byl zajištěn adresný prodej vstupenek. Do Ostravy pojedou fanoušci oficiálním autobusem, Ultras čeká cesta vlakem. Jednání pak probíhala i mezi generálním ředitelem Slavie a ředitelem ostravské policie.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Šmejkal, Neuwirth, Bolf, Neves - Frejlach, Marek, Hušbauer - Pilík, Varadi, Šenkeřík
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Trapp, Vomáčka, Hubáček - J. Černý, Kisel, Ragued, Grajciar - M. Černý, Vlček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Ve druhém kole se letos poprvé představí před svým domácím publikem pražská Sparta. Ta po nevydařené ligové premiéře hostí Slovácko, které je se svým vstupem do nové sezony naopak spokojené.

V Lize mistrů to sparťanům zatím klape. Do třetího předkola nejprestižnější evropské klubové soutěže bez jakýchkoliv problémů přešli přes lotyšského mistra Ljepaju. Ale do domácí ligy vstoupili špatnou nohou, když nečekaně podlehli ligovému nováčkovi z Hradce Králové. A v sobotu touží svěřenci trenéra a manažera Sparty Jozefa Chovance po nápravě. "Doufám, že se podaří napravit zaváhání z Hradce Králové a udělat radost divákům dalším vítězstvím. Bude to ale jiný zápas než středeční pohárový souboj s Ljepajou," upozornil Chovanec.

Slovácko vstoupilo do ligového ročníku vítězně, když doma snadno přehrálo ambiciózní Teplice 3:0. Nyní však nastoupí proti soupeři, s nímž posledních pět zápasů prohrálo. "Nemůžeme čekat, že Sparta prohraje dvakrát za sebou. Ale naším cílem je navázat na výkon s Teplicemi," prohlásil trenér hostí Miroslav Soukup, jenž od svého mužstva zároveň očekává nadprůměrný a nebojácný výkon.

Letenští budou postrádat zraněné trio Kušníra, Huška a Lačného, otazníky visí nad startem Kucky a Wilfrieda. Za hosty nenastoupí pouze zraněný Cleber.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Matějovský, Hoheneder, Žofčák - Kadlec, Kweuke.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Volešák, V. Valenta - Ondřejka, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.85 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 18:15)
Liberec hostí Plzeň. Oba týmy vstoupily do nové ligové sezony remízou, a tak se pokusí ve druhém kole vybojovat premiérové vítězství.

Severočeský celek by rád napravil svou loňskou domácí prohru s Plzní. Nyní to má šanci odčinit. "Na soupeře vyrukujeme s útočnou hru, ale musíme zlepšit proměňování šancí," řekl liberecký trenér Josef Petřík, jehož tým na úvod remizoval bez branek v Českých Budějovicích.

Plzeň začínala nový ligový ročník doma proti Olomouci, s níž se rozešla smírně po výsledku 2:2. Kouč Západočechů Pavel Vrba si cení soupeřových kvalit a zejména zkušeného záložníka Štajnera. "Je to pro klub ikona a hráč, kterého fanoušci v Liberci milují. Jeho příchod bude velké plus pro mužstvo, především doma," myslí si Vrba. Tento zápas bude zároveň pro hráče Viktorie také generálkou na čtvrteční pohárové utkání třetího předkola Evropské ligy s Besiktasem Istanbul.

Zatímco hosté nastoupí v kompletním složení, tak domácímu Slovanu bude scházet zraněná dvojice Zeman s Janů.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Fleišman - Bosančič, Štajner, Vácha, Liška - Nezmar, Kerič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Kolář, Rada, Horváth, Rezek - Střihavka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - České Budějovice  (pátek 17:30)
Mladá Boleslav odstartovala novou sezónu na jedničku. Po úvodní výhře jí ale čeká nepříjemný soupeř - českobudějovické Dynamo, se kterým v posledních vzájemných zápasech rozhodně příliš nezářila.

To však nemění nic na skutečnosti, že chtějí Středočeši uspět a berou jedině tři body. Dynamu mají navíc co vracet. Na konci loňského ročníku s ním totiž nečekaně prohráli doma 0:1, a tak si musí u fanoušků napravit svou reputaci.

V úvodním kole proti Ústí nad Labem předvedli pohlednou fotbalovou partii. S nováčkem soutěže sehráli vyrovnaný duel, nakonec ale rozhodly o jejich výhře větší prvoligové zkušenosti. Ve výborném světle se ukázal hlavně středopolař Sylvestre a gólman Miller, oba dva byli dokonce zařazeni do All Stars sestavy kola.

Dynamo sice v prvním zápase nevyhrálo, bezgólová remíza se Slovanem Liberec se ovšem nedá považovat za nějaký velký neúspěch. "Rozjížděli jsme se pomalu, ale ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Jen to gólové vyjádření chybělo," litoval po zápase Luboš Pecka, který by měl být největší útočnou hrozbou Budějovických v letošním ročníku.

Zápas s Boleslavi bude speciálně pro něj hodně zvláštní. V jejím kádru totiž odehrál desítky ligových zápasů a dokonce vyhrál i cenu pro nejlepšího střelce soutěže. Nyní ale hází vzpomínky za hlavu a bude chtít přispět k výhře Dynama.

Hosté přijedou bez Leštiny a Stráského, na domácí straně budou chybět zranění Kysela, Kúdela a Zahustel
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Brunclík, Janíček, Rolko, Kalina - Mendy, Opiela, Sylvestre, Táborský - Kulič, Bulut.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Žižka, Jarabica - Benát, Otepka, Černák, Jasanský - Pecka, Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FC Slovácko11003:03
2.FK Mladá Boleslav11002:03
3.FC Hradec Králové11002:13
4.FK Jablonec11001:03
5.Viktoria Plzeň10102:21
 Sigma Olomouc10102:21
7.Bohemians 190510101:11
 Slavia Praha10101:11
9.Baník Ostrava10100:01
 1. FK Příbram10100:01
 České Budějovice10100:01
 Slovan Liberec10100:01
13.Sparta Praha10011:20
14.Zbrojovka Brno10010:10
15.FK Ústí nad Labem10010:20
16.FK Teplice10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (630)

Přidat komentář
niflheim

Tak kolik 0:0 výsledků?

Reagovat
Losinho

6

Reagovat
Losinho

*5

Reagovat
niflheim

Já bych řekl, že tak 4.

Reagovat
niflheim

Tak jsem zatím příjemně překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance že Slovácko po tomhle kole povede ligu?

Reagovat
Losinho

Hraje 1. s 13., mělo by to bejt jasný Ale podle mě Slovácko zklame a jen remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

taky se bojím, že ten 13. tým tabulky podceníme a remizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zrovna dávaj Dynamo v televizi a já jedu s přítelkyní na chatu Ale co, snad tam aspoň bod ukopou, obranu máme slušnou, v bráně super gólmana a třeba Ruda vymyslí i něco dopředu a nějaký kopyto to dokopne do brány :)

Reagovat
Kepy_FCB

Tak si vedle toho chatu otevři v dalším okně fotbal a máš to vyřešený.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim klasickou chatu, ne tu novodobou online chatu

Reagovat
Kepy_FCB

M.Boleslav-Č.Budějovice

1 Výhra domácích 1.65

Sparta Praha-Slovácko

Padne 3 a více gólů 1.75

Liberec-Plzeň(1.p)

0 Remíza 2.05

Brno-Ústí n.L.

1 Výhra domácích 1.53

Olomouc-Jablonec

0 Remíza 2.90

Teplice-Příbram

Padne 0-2 gólů 1.65

Ostrava-Slavia Praha

0 Remíza 2.90

Hr.Králové-Bohemians 1905

0 Remíza 3.00

Celkový kurs 377,02

takto jsem vsadil ale doufám že mi to zkazí předposlední zápas kde nebude 0 ale 1

Reagovat
Losinho

Upřímně bych to dal úplně jinak

Reagovat
soukup

mě šálí zrak, tys dal jedničku na Brno

Reagovat
Losinho

Blázínek

Reagovat
Kepy_FCB

njn, vím že na začátcích sezon dokážete velkých výsledků

Reagovat
Kaká10

teplice primbram bude max-1:0

Reagovat
Didier Drogba

hlavně ve 3.kole

Reagovat
stas87

To však nemění nic na skutečnosti, že chtějí Středočeši uspět a berou jedině tři body. Dynamu mají navíc co vracet. Na konci loňského ročníku s ním totiž nečekaně prohráli doma 0:1, a tak si musí u fanoušků napravit svou reputaci.

tak toto mi staci....vsichni vedeli ze dynamo potrebuje vyhrat a este na nich bol 5,65 ....dneska dynamo prehra ale po boj 1:2

Reagovat
Losinho

To nám ten Hašek fotbal hezky vyčistil...

Reagovat
goodbay

bordel bude všude a pořád i v politice...třeba ten John, tak u něho se přišlo už taky na nákej průser, hlavně, že chce zamezit korupci, když sám v tom lítá...atd

Reagovat
Kepy_FCB

jj, ten teď radši drží bobříka mlčení protože neví jak to okecat, výraz maniaka vystřídal výrazem ukřivděného zálesaka...

Ale že bordel je všude není omluva toho fotbalového bordelu!

Reagovat
Losinho

S Johnem souhlas, ale ve fotbale být bordel nemusí...

Reagovat
Kepy_FCB

Já si to užívám neboť vše co jsem psal o Haškovi se ukazuje jako pravda.

Čím hůře tím lépe...

Reagovat
Losinho

A pak že se Spartě už nepřipískává...

Reagovat
goodbay

a snad jo? pokud vím, tak loni viz baník na jaře s teplicemi a ještě náký zápasy rozhodčí neviděl pentli, ale to už nikoho nezajímá, hlavně že Sparta co?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku furt někdo ubližuje, na to si zvykneš brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš srovnávat? Hašek není spasitel a kdo říká že je tak lže. Ale je to změna k lepšímu. Kdyby se vůbec nic nestalo, tak je minimálně jasné, že to co se děje není normální, což za Košťála ani Mokrého vidět nebylo. Ti se v té žumpě rochnili a nedělali vůbec nic.

Reagovat
Losinho

A Hašek dělá co? Jen kraviny, viz česko-slovenská liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, už je to tady zase . Ano Hašek přišel a řekl "tak, za dva dny bude česká liga čistá jako padlý sníh a abych naštval Losinha, tak udělám společnou česko-slovenskou ligu výhodnější pro slováky. muhehe"

Reagovat
Losinho

Fakt? Kde to řek, parchant

Reagovat
Losinho

To s tou ligou byl jen příklad, ale ty tu píšeš, že se Košťál s Mokrým rochnili a nic nedělali a přitom Hašek zatim dělá s prominutim to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavedl soutěž béček, zdvojnásobil peníze za vysílací práva, nechal udělat audit hospodaření svazu a podal (nebo zvažuje podat) trestní oznámení na vedení za neprůhledné hospodaření, vyřešil nařčení Sigmy z korupce, plánuje změnit systém výchovy mladých talentů, rozhodl se a v zásadě se mu povedlo zatraktivnit pohár, zpřísnil tresty za přečiny (ať už v disciplinárce, tak v revizní a odvolací komisi), posunul začátek a konec podzimu tak, aby se hrálo v létě kdy je teplo a ne v zimě kdy je kosa a chodí se na hokej, a (ať už na to Baníci a Kladno nadávajou jak chcou), tak donutil kluby aby zavedly vyhřívání a tím pádem neodpadaly fotbalové zápasy kvůli tomu že nasněží. Určitě sem ještě na něco zapomněl.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

ty woe co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Klub tvého srdce.

Reagovat
Losinho

To je fotomontáž.

Reagovat
goodbay

klucí vopálený

Reagovat
Losinho

To víš. My slávisti sme jedna velká rodina

Reagovat
Kepy_FCB

Takže to nebudou Raguedovi bratři

Reagovat
Losinho

Jsou. Jsou to bratři všech sešívek.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Šoulíchají to tam...

Reagovat
Kepy_FCB

Zajímalo by mě zda ty dresy ještě mají nebo už je vyměnili za láhev Toluenu?

Reagovat
Losinho

Mě by zajímalo kde je vzali.

Reagovat
Kepy_FCB

Charita- vaše vedení podporuje útulky.

Reagovat
Losinho

Hm. A pak nemá na pořádnýho útočníka, fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

hráno na Pražské Hanspaulce, kde jsou ultra drahý vily a luxusní hřiště. Na tady tom hřišti už sem dostal 3 žlutý a málem se porval s golmanem hostí

Reagovat
božský John

čau cigáni,toto je pohár,co sem ukradll

Má to dobrý fáborky a bum bum to dělá

menuju se negr zibit

....fuj,špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych toto viděl v FCB dresu tak bych se asi zastřelil, už dost na tom že nám v mládeži lítá nějaký Muhamad

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

tos neviděl toho "hiphopera" v Příbrami, když sme končili Jaro? Sem nevěřil vlastním očím, mi to přišlo jako neúcta k barvám FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jakého hophipera?

Reagovat
smazaný uživatel

byl nahoře na sektoru, kde se lidi dívali na boj fans s PČR. Tak vedle mě stál cikáně, kšilt s tím vyjebaným rovným kšiltem a k tomu šálu FCB...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takové individua se sem tam objeví, například včera v kotli andílek v růžovém tričíčku se stříbrným řetízkem a krásnýma nagelovanýma vláskama.

Reagovat
smazaný uživatel

no, bohužel, taková verbeš se začína v hojném počtu ukazovat v kotli, má to hlásek jak holka při menstruaci, netleská do rstmu, aby si náhodou nepopraska kůži na dlani, nechytá se za ramena, aby náhodou nešáhl na někoho, kdo nemá "styl"...Fuj s touhle špínou

Reagovat
smazaný uživatel

*rytmu

Reagovat
božský John

U nás to zaplaťpámbu není, tam chodí akorát holky,kolem 20 ...ale co vidim,tak fandí,to je zas hezký

Jinak tihle diskanti,to bys blil, hrozný lidi....

Reagovat
Losinho

Já bych na něj taky nešáh...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vás tam byly s bídou tři tisíce. A místo abys byl radši že někdo přijde fandit, tak bys je ještě nejradši vyhodil. Když má někdo rád Baník a fandí mu, tak by měl být na stadionu vítaný, a ne že mu budeš určovat pravidla. Když mu de jenom o fotbal, tak ať si přijde oblečený třeba do svatebních šatů.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

výborně

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

radši dva tisíce než nagelované buzeranty, co neumí ani hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

Takové lidi fakt miluju. Já sem byl těma debilníma kotlákama ze Sigmy označen za politicky nevhodného fandit Sigmě když sem jim řekl, že ty jejich nacistické popěvky zpívat nebudu. Myslíš si, že to má s fotbalem něco společného? Nemá. Když chcu fandit, tak fandím, nemusím být součástí stáda s jedním názorem a jedním vzhledem. Fanoušci jednoho klubu by měla spojovat podpora klubu a ne vzhled, názor a nebo to, že přijdou opravdu a úplně vždycky.

Reagovat
domingo

And again...

Reagovat
smazaný uživatel

ale když si v kotli, nejsi tam od toho, abys kecal s kámošem, kde co prodávaj ale abys fandil, zpíval chorály apod. Pokecat o hadrech můžeš kdekoliv na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi do kotla nechodíjou kecat o hadrech, ani ti co jsou tam poprvé a v růžovém triku. To že neznajou hymnu, tak to neznamená že nefandíjou. Fandíjou a třeba by se tu hymnu aji naučili, kdyby je lidi jako ty nevyháněli. Nechápu kde bereš tu aroganci myslet si, že máš právo určovat kdo je vhodný pro fandění a kdo není. Ať už de o oblečení, správnou znalost pokřiků a nebo minimální návštěvnosti. To už fakt můžeš začat kastovat lidi podle názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

sám to vidím, když sem v kotli? A nejsem sám, komu to vadí. Příjdou do kotle, myslí si, že jsou IN, kouří si tam cigaretky a nesledujou fotbal, když je někdo napomene, aby fandili, když už jsou v tom kotli tak se mu ještě vysmějou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam přijdou jednou, zjistíjou že je to nabaví a pak už příště nepřijdou. Ani blbec dobrovolně neplatí za to co mu bere čas a nebaví ho to. Místo abys je podporoval v tom, že se je pokusíš přijmout, tak jim nadáváš do vandráků. Vysvětli mě, v čem si lepší než ti sigmáni z kotla.

Reagovat
smazaný uživatel

neznám sigmáky z kotle, znám "svoje" lidi a další, co chodí do kotle FCB..

Reagovat
smazaný uživatel

V čem se lišíš od lidí co vyhazujou fanoušky z kotle protože majou jinší názor než kotel, aji když fandíjou klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to, že nechávám v kotli hlasivky, snažím se podporovat své mužstvo, znám drtivu většinu chorálu? Pak se nediv, když nemůžu mluvit atd. a vidím ty puberťaky, co maj ještě z nás prdel, že řveme a zpíváme, to je pak opravdu na facku. Jak sem napsal, ať dou na tribunu, oka ale ne do kotle, když se chtěj bavit a ne fandit..

Reagovat
smazaný uživatel

A když má někdo šálu, zpívá, fandí, zná pokřiky, ale nesouhlasí s tím že nejde jenom o fotbal, ale o víc, tak bys ho tam nechal? Nebo bys to taky protřídil? A nebo nedejbože že by to byl černoch co by tam s krátkým zobákem hulákal "Baničku my sme s tebou"

Reagovat
smazaný uživatel

sám bys mohl vědět, že když si v kotli, tak jde většinou o fotbal, resp. o tu nejlepší propagaci Slezské, proto jsme nejlepší u nás a můžem si dovolit vyhazovat či jinak jebat do těhlech diskantů Pač ti nám na prestiži moc nepřidaj, ba naopak, koukni na kotel Sparty, ti jsou pro smích, jejich věkový průměr je 15-16 let a taky to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

A proto má Sparta návštěvnost konstantně pár let skoro stejnou a na Baník klidně přijde trojka když se nedaří a patnáctka když se hraje o titul. V tomhle jste doopravdy "nejlepší u nás".

Reagovat
smazaný uživatel

ano, na Spartu chodí pseudofanoušci, co si nasadí hučku, sednou si na prdel a dvakrát za zápas zařvou "Sparta!! ". To je opravdu super. Proto raději trojku věrných, co udělaj hukot než desítku pseudofans, co ani neumí text hymny...

Reagovat
smazaný uživatel

pro vedení Sparty je ale lepší aby tam bylo 12 tisíc takových lidí než 3 tisíce nějakých fanatiků...

Reagovat
smazaný uživatel

ale trpí tím atmosféra na stadioně, tady máš klasickej případ moderního fotbalu, zaplať nehorázné vstupné, sedni na prdel, kup si dres za dva tácy a buď ticho. Děkuji, nechci, raději 3. tisíce fanatiků

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě má nejlepší fanoušky Střížkov. Jsou s klubem v dobrém a ve zlém, jezdíjou za ním ať hraje kde chce, podporujou ho aji když se nedaří a fandíjou celý zápas (vím to, byl sem tam). Co na tom, že se jim směje celá republika a vejdou se všichni do jednoho výtahu.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím radši fanatiky.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně to hrotíš, takhle moderní fotbal funguje jen v představách fanatiků...

a když se nad tím zamyslíš, tak u nás fotbal nikdy nebyl o fanatismu, návštěvnost tady také nikdy nebyla velká, atmosféra tady také většinou nějak zvláštní nebývala, snad jen na Spartě když tam bylo ještě stání a za Lužánkama, takže tady není ani co "obhajovat"...

Reagovat
smazaný uživatel

Á propos, Slávia má moderní stadion, nehorázně drahé vstupné, ale Baník může kotlu Slávie jenom závidět, protože aji když se jí nedařilo a hrála sedum pozic pod svoje možnosti, tak na ně průměrně chodila slušná devítka.

Reagovat
smazaný uživatel

až někdo Baníku postaví nový stadión, tak tam také bude chodit "devítka"....aspoň první dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Slávia se vracela do svojeho, Baník půjde do cizího. Podle mě to návštěvnost nějak závratně nezvýší. A jestli jo, tak na to budou Baníci stejnak nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pán je levičák, potom je jasné že mu nevadí barevní takyfanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je nácek a s chutí si zahajluje Tohle je snad normální u všech lidí, a ne jenom u fanoušků. Z nacismu se mě chce zvracet a z lidí co ho propagujou taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi nabyl názoru že jsem nácek?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když mě označíš jako levičáka jenom proto, že nechcu zpívat nacistické popěvky, tak kdo asi tak musíš být?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je nezpívej nikdo tě to nenutí

Reagovat
domingo

Můžeš mi nějak inteligentně vysvětlit, co je špatné na tom být levičák?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=rFv04jtOOzQ

Levičáci toto schvalují a já se nechci dožít dne kdy to přijde k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle neschvaluju. Nepleť si levici s politickou korektností.

Reagovat
domingo

Závidím ti tvé vidění světa, ty musíš mít krásný a jednoduchý život

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho bezstarostný, vydělávám si jak můžu a užívám studentských let co víc si můžu přát

Reagovat
domingo

Blahoslaveni chudí duchem, neboť jim patří království nebeské.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel....ale pánbůh to tak asi chce.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Sorry, ale to myslíš vážně? jaká neúcta k barvám? I kdyby byl zelenej, měl jednu nohu, hrb, červený vlasy a leopardí tanga přes latexový zvony, tak je to snad jedno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
domingo

Aha. Jaká jsou potom kritéria pro to, kdo smí fandit Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by neměl být barevný, a měl by svůj styl přizpůsobit tomu kde jde a s růžovým tričkem se hodí max na L2 či tribunu.

Reagovat
domingo

No to s tím stylem chápu, s tou barvou pro změnu vůbec, ale tak evidentně je to úplně jiný svět, tak se do toho asi nebudu míchat

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláš dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A doufám že toto specifikum nám vydrží navždy!!!

Reagovat
Radin

Specifická je hlavně blbost :-) Abych jel za Opavu do Frýdku na turnaj a tam na mě řval nějakej dement,jen protože sem z Opavy a on fandí zjevně Baníku je docela ubohé.Navíc mu to nevyšlo,protože z Opavy nejsem,jen tam studuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Opavu

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jaktože je kotel Baníku vždy tak svěže bílý? Protože je vypraný v Perwollu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cože? Ten mamlas tam byl beztak jen kvůli tomu, že Baník hrál o titul a že to zas začínalo bejt IN. Zajímavé je, že na Jaře sem byl tařka na všech zápasech a nikdy a nikde sem ho neviděl. Ani chorály neuměl, jen se tam vykecával se svejma stejně blbejma kumpánama... Díky, tohle nechci v kotli

Reagovat
domingo

Jo, já z toho nepochopil, že byl v kotli. Ale i tak mi přijde, že baníkovci praktikujou strašnou diskriminaci

Reagovat
smazaný uživatel

nevztahoval bych to na baníkovce ale jen na pár menátně zamrzlých dementů vyznávajích stupiditu "88".....

Reagovat
domingo

Mea culpa, samozřejmě jsem to myslel nějak takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že sám máš 88 v nicku

Reagovat
smazaný uživatel

že ty když někde vidíš dvě osmičky u sebe, tak ejakuluješ?

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba
Reagovat
smazaný uživatel

budějky budou mít po třech kolech jen jeden bod a žádný vstřelený gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Táborský

Reagovat
Ligter

A sakra, už je to venku. Rychle spálit všechny dokumenty.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lech zkoupil už 4. tisíce lupenů na úterek Jejich sekto (2.500) byl hned pryč, teď ve velkým zkupujou vedlejší sektory. Takže Lech bude hrát dvakrát doma

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem si už pořídil lístek

Reagovat
smazaný uživatel

už taky máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to těším, Sparta je v hledišti bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

bez šance byste byly i vy

Reagovat
Losinho

Ono to nakonec bude jedno, jestli se bude sedět v kotli hostí. Kolejorz budou mít kotel přes půl stadionu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

odkud to víš?

Reagovat
smazaný uživatel

z ofiko diskuze Kibice Lechu a z Polských médií

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to tak, mám to ověřené i přes ultrasáky Lechu, hned na začátku zkolaboval rezervační systém na sparta.cz v důsledku náporu IP adres z Polska. My s trevorem a stasem87 už lístky naštěstí máme strašně se těším

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

to se máte čemu chlubit, že fandíte Polákum proti Čechům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to jsou sračky že to ani nejde číst

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt!! Apokalypsa!! Zákaz vycházení!!

Reagovat
smazaný uživatel

no a na Polském serveru maj z toho srandu:

http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Blesk-Sparte-czeka-w-Poznaniu-pieklo,wid,12502036,wiadomosc.html?ticaid=1a92d

Pač oni sami vědí, že to bude v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

já už vidim jak chlupatý to zase poserou aby se ukázali

Reagovat
smazaný uživatel

tohle píše jedna fanynka Lechu: Anna Niemczyk trzeba im pokazać, że się mylą ;) - lehce přeložitelné - je potřeba jim ukázat, že se mýlí! bude to v klidu, skutečně nečekejte senzace, Poláci budou hlasití, jako doma, ale prát se nebudou, pokud nebudou mít relevantní důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u tupo-dementní ochranky Sparty se určitě pozastaví a ke konfliktu nejspíš nebude daleko

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky si myslím, ale tupodementní ochranka pak splače nad výdělkem, protože ta neni ani z 10% tak polstrovaná jak kosmonauti a to bude snadná kořist pro Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by je hodit z toho prvního patra přes palubu po hlavě a kosmonauty s něma

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako řešení by to bylo já nečekám větší problémy

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě pobavilo :

Napadá mě, že pokud letenští fanoušci nebudou hlasití, tak Poláci můžou svému týmu vytvořit minimálně neutrální prostředí.řiká Killar

Reagovat
smazaný uživatel

ty v*le, kdo to napsal? to je zlý

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

všiml jsem si, že vždycky obhajuješ policajty, co řikáš tomuhle videu z neděle? http://www.youtube.com/watch?v=u76Fzfgh8FY&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Co mám na tom vidět?

Reagovat
Maritazzi

jestli to je zas adekvátní zákrok bez policejní buzerace, kdy si zase začli zlí fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

no, promiň ale kde máš tu buzeraci policistů? Já jsem si všimnul asi 6-ti různých lidí, kteří je tam provokovali.. A ty donucovací prostředky použili až ve chvíli, kdy to bylo dá se říct nutné, nebo alespoň z toho videa to tak plyne... Navíc říká se, že nikoho na nic neupozornili. ale to, že tam byl ten starší policajt a mluvil s někým, kdo to tam evidentně vedl.. To už nikdo nevidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože...zavřete ho už...to je děs...asi potřebuje aby ho nějaký ten ACAB podělal

Reagovat
smazaný uživatel

On je tajný...

Reagovat
smazaný uživatel

10 letej klouček vyřvává "policejní stát"

Reagovat
domingo

Mně se nejvíc líbí ta logika: dvacet fanoušků provokuje policajty, ty se jich zastaneš (policajtů), v tom okamžiku jsi označen za jejich obhájce a pokaždé, když některý z nich něco udělá, se na tebe sesypou se slovy "a co říkáš tomuhle, ty obhájce fízlů" ... geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je dlouhodobý.. Já prostě mám vsugerováno, že když jsem venku, tak mám nějaké pravidla, nějakou autoritu, kterou prostě musím poslouchat, chtě nechtě.. Můžu si pak stěžovat, říkat, že to nebylo podle regulí atp. Vidím tam úplně jasnou buzeraci, to ano, ale buzeraci právě demonstrujících vůči Policii.. Policie provedla úplně normální akci a kdo z demonstrujících se jim podřídil, tak problémy němel.. Měli je jen ti, kteří neuposlechli..

Reagovat
smazaný uživatel

*měly

Reagovat
centos

Tady se setkávám spíš s opakem: "Co říkáš na tohle, ty obhájce ničení cizího majetku"..

Reagovat
domingo

To funguje oboustranně a je to oboustranně k smíchu.

Reagovat
centos

Mně přijdou k smíchu ty zaslepené obhajoby a domněnky, každý má něco

Reagovat
Losinho

Proboha to sou tupci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dal sem Bolku za litr....

Reagovat
j_mrazik

Prachy v Blšanech.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sis radši koupit boty....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

To vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo má krásnou flagu líbí se mi

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Nový trenér Francie Laurent Blanc potrestal všech třiadvacet hráčů, kteří byli součástí týmu na mistrovství světa. Ani jeden z nich se neobjeví v příštím mezistátním utkání proti Norsku. dobré

Reagovat
domingo

Hmm... jsem zvědavej na sestavu

Pele - Fanni, Rami, Ciani, Tremoulinas - Lass, Moussa - Briand, Nasri, Ben Arfa - Benzema.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je vedlejší. Takhle Blanc ukázal, že neposlušnost trpět nebude a zároveň elegantně vyzkouší potenciální hráče kteří by se dali zapracovat do týmu. Spojil nutné s užitečným.

Reagovat
domingo

Jo, to samozřejmě, ale to se tak nějak očekávalo, že to trpět nebude...

Reagovat
domingo

A není vedlejší, právěže z ní budou pravděpodobně rekrutovat nový tváře v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné že ano. Myslel sem to tak, že je jedno hádat se o přesném složení a vhodných typech, protože je důležitý ten signál který tím vyslal.

Reagovat
-Kopy-

Mathieu.

Reagovat
domingo

Tremoulinas je pravděpodobnější, už proto, že Blanc ho měl v klubu a dobře ho zná (a taky na něm hodněkrát stavěl). Ale Mathieu určitě šanci dostane, neboj.. já sám bych jako první dvě volby upřednostnil tyhle dva

Reagovat
-Kopy-

Ok, to víš nejlepší bek PD by měl dostat šanci

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bek PD

Reagovat
smazaný uživatel

me tohle kolo bude bohate stacit :D kdyz Slovacko porazi nebo zremizuje Spartu...a kdyz Slovan vyhraje!!:-)

Reagovat
JarousFCB

co to je za komentátora ? Ten to prožívá ... a ta "hudba" při opakovačkách

Reagovat
smazaný uživatel

disko disko

Reagovat
-Kopy-

Bolka Táborák

Reagovat
smazaný uživatel

Duc duc duc duc Budějovice zahrozily duc duc duc duc. Nova udává trendy, dyť takovéhle zvukové efekty se snad nepoužívajou nikde na světě.

Reagovat
JarousFCB

to je hnus !!!

Reagovat
homeles8

oni nás dávají na nově?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
homeles8

dyť tam dávaj ňáký sci fi

Reagovat
domingo

jj, sci-fi s názvem "Boleslav vede ligu"

Reagovat
homeles8

já se dívám na netu

Reagovat
-Kopy-

žadný scifi, zvykej si.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zvědav jak dlouho jim to vydrží. Počítám tak 5 kol max.

Reagovat
homeles8

jinak, Dynamo vyrovná

Reagovat
domingo

Tak Boleslav by vedla ligu i se 4 bodama, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde ne?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
homeles8

Dynamo otočí

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Po pondělní dohrávce povede ligu Hradec... zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci se hlavne dneska bude parit jako prase a vubec ne kvuli fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon něco víš,jinak máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ja se ty parby ucastnim tak ale bohuzel nebudu diky tomu na sparticce

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,že o nic nepřijdeš,to je stejně plichta :-D

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší byli ty vuvuzely, co tam byli slyšet hned na začátku. Když sem to zaslehl, okamžitě sem to vypínal

Reagovat
smazaný uživatel

zaslechl

Reagovat
homeles8

Pavel Iker Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá ultrabohatá Nova víc kamer? Tohle je skoro jako v tom fotbalzive.cz

Reagovat
Losinho

Přesně tak. A ten kameraman byl hroznej + komentátor mimo a absence studia. Zlatá česká televize

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

pro budejky zlatý leč nezasloužený bod,jinak kučera

Reagovat
homeles8

Hooodně dobrej bod. Jinak, co říct ke hře Dynama... asi jenom, že k úspěchu je potřeba kousek štěstí a že Kučera je bůh.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Komentátor kameraman Hudba Nova

Reagovat
Losinho

Ale aspon to bylo v televizi...každopádně ČT je někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to ví každý

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je nejhorší kamera. TEn komentátor se mi líbí svou emotivností, graficky nejsou přenosy také špatné, nicméně kamera a občasný střih jsou naprosto brutální...

Reagovat
Losinho

Vyveď mě z omylu, ale že tam Nova měla jen jednu kameru?

A ten komentátor taky teda nezářil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva recht...!!Taky sem nadával..odběh sem jen do vedlejší místnosti a ten mladas řve u toho,jak kdyby pad gol jak hovado,tak pribehnu a rikam porad stejny,tak co tady rves....sileny

Reagovat
Didier Drogba

ale ten komentátor,když padne gol,tak křičí gol a ne jak slysim porad jen to,jak padne gol,tak se rekne hmm a je to 1:0

Reagovat
Losinho

To je jediný pozitivní, jinak to bylo hrozný. Sem nezažil aby se komentátor za zápas 12x přeřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no..a taky miluju když se věnují nějaký 15 let starý statistice,ale to že běžej 2 hráči sami na bránu,to už je vedlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

to no jo.. to mam vzdycky chut vrazdit!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Chovanec? Prej tam dá hráče, který jsme ještě neměli možnost vidět...

Přichází v úvahu Zítka, Krob, Folprecht, Krejčí, Třešňák, Skalák??? Jasný, že né všichni, ale Zítka, Krob + někdo z útočníků, třeba Třešňák by mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Krob by hral na urok Pamice a pro to teda neni duvod, Zitka misto Blazka taky neni duvod, spis jsem si myslel ze by ho mohl alespon v tu stredu nahradit, ale v lize se tak pravdepodobne nestane. V uvahu tak podle me prichazi Tresnak do utoku ci Folprecht do zalohy misto Vacka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to tak být. Folprechta bych rád zase viděl. Myslel jsem si, že chce možná Chovanec šetřit Blažka či Pamiče. Ale známe Chovance...

Reagovat
smazaný uživatel

to pripadalo spis v uvahu proti Liepaji ale Pepa opet nic, nechapu proc treba nechytal Zitka, misto Kucky Hotentot od zacatku, Zeman taky od zacatku....alespon ze tam soupnul toho Lacnyho

Reagovat
goodbay

přesně tak, nemusel být kucka aspon zraněnej. Ve středu měl hrát Zítka, Krob, Hotentot, Vacek, Zeman, Lačný a hráli akorát 2 - 3 z nich

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že dnešní sestavou zase všechny překvapí, určitě se přijedou podivat z Poznaně...

Reagovat
goodbay

no aby nepřekvapil tak, že to zase projedou

Reagovat
Losinho

Hotentot

Reagovat
smazaný uživatel

jeden palec pro Jeslínka. Ten kluk musí ve Spartě dostat ještě nějakou šanci a pak nám to všem ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim ,treba proti tem lotysum byl celkem marnej, ale sanci by urcite dostat jeste mel to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že už ani né, jeho hra byla děsná, individuální kvalita je průměr, v ničem nevyniká

Reagovat
Losinho

Měl by odejít. Do Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparticko, dobre to beze me dneska zvladni a bacha na Mercedesa

Reagovat
Losinho

Mercedes dnes bude opět řádit, ale tak v 6. kole mu dojde palivo a bude muset do garáže.

PS: Ještěže my s nimi hrajeme až v 10.kole

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi,že ACS-Slovácko- 1:1 , tak nevím.

Reagovat
clinger

taky pěkný ale lepší by bylo kdyby ty ku.vy rudý prohrály

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
JarousFCB

vsaď na to litr...

Reagovat
Losinho

Nech ho, at si konečně koupí ty boty

Reagovat
smazaný uživatel

Heej vy tu neserte.... ale zlaté boty.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je Sparta v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne. A stejně by byla na sport 2

Reagovat
Losinho

Jestli ano tak na Sport2...

Reagovat
smazaný uživatel

nn. Dávaj Teplice..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:umí někdo z vás dávat fotky do fmka??

Reagovat
Bakary3

Těm 200 věrnejm..

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje teď nějaká stránka na online přenosy z GL ?

Reagovat
Losinho

tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
slavik38

Sestava Sparty: Blažek - Adiaba, Řepka, Brabec, Pamić - Hoheneder - Jeslínek, Žofčák, Vacek, Zeman - Třešňák

Reagovat
Losinho

Pro Chovance je opravdu prioritou LM

Reagovat
slavik38

no co aspoň se mladý ukážou...

Reagovat
Losinho

Tak se měli ukázat proti Metalurgu. A Zítka si asi zahraje až na Minerálka Cupu, co?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

že mu to není divné...stud mu asi nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blba? Dyť to nemá myšlenku, není to vtipné, ani to nic neříká.

Reagovat
Kepy_FCB

Pusť si první video a pak druhé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil sem si obě. Ta baba má krásný hlas, ale jinak je to tuctová normální mařka, nepůsobí stupidně, nebo nějak přehnaně povrchně. Zato ten chlap působí jako kdyby roky už neměl žádnou babu a Bůh ví proč to té bloncce klade za vinu.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba ji chce tímhle způsobem sbalit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to na to de doopravdy hodně fikaně. Odvážná strategie, uvidíme jestli se mu vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už v příštím videu budou účinkovat spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby on byl přikurtovaný k židli a ona mu před očima mávala hamburgrem.

Reagovat
smazaný uživatel

jak psal Kepy...chtěl ji ztrapnit, ale povedlo se mu max. ztrapnit sebe

Reagovat
Kepy_FCB

tjn. v tomto věku mít potřebu parodovat pubertální holku

sám bude asi pěkný vůl!

Reagovat
smazaný uživatel

Jede vám přenos na www.tipovani.cz ? mě né

Reagovat
smazaný uživatel

Sever is too busy.... Co je to za amatéry když nedokážou udržet server v chodu?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nepočítal, že o to bude takový zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou velice překvapení tím, že když každé kolo blbnul přenos na fotbalzive.cz a blblo aji první kolo na tipovani.cz, tak blbe aji to druhé. Měli rok na to se poučit a týden na to to spravit. Očividně neudělali nic.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně je jim to fuk

Reagovat
Kepy_FCB

Jde jim o to dostat web tipovani.cz do podvědomí že nejedou přenody je pro ně nepodstatné...

Reagovat
Losinho

Ale jim je to jedno...

Reagovat
slavik38

y vole ať jdou do prdele já sem se těšil jak malý děcko, to si to nemohli nějak ošéfovat? dyť se to dalo čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

tipovani.cz zlatý fotbalzive ... ted uvidíme kulové

Reagovat
Losinho

Přesně. Nejde ani načíst server.

Reagovat
Kokesh

Načíst server.

Reagovat
Losinho

víš jak to myslim...

Reagovat
Kokesh

Jasný, každý není ajťák.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak, že na tu našu ligu nikdo nechce kukat

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych zavedl že by přenosy byly placené a částku by inkasoval klub který chci sledovat i když by hrál venku.

To by odradilo vandráky a snad by omezilo nedostupnost.

A vedle divácké návštěvy na stadionu by se mohla udávat i návštěva internetová.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám vandráky rád. Jenom ať chodíjou a ať jich chodí co nejvíc.

Reagovat
Kokesh

Co to je za kravinu? ČT nebo Nova by odkoupili práva pro internetový vysílání, zprostředkovali to a pak by ještě posílali peníze klubu? Byl to projekt ČT, a tak to mělo i zůstat. Bohužel se do toho vložila posraná Nova...a jede se zase od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná je ta hudba při opakovačce úplně z ní slintám

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Sparta ztratí body, tak budu spokojený, nutně to vidět nemusím. Ale jestli zítra nepude Sigma, tak ať si mě nepřejou Pošlu jim tam bandu sfetovaných negrů s kleštěma a letlampou

Reagovat
Kepy_FCB

Sigma půjde , Jablonci fandí pár lidí - ti ser server neschodí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

Chrudim - Čáslav 0:1

Český Krumlov - Písek 1:2

Karlovy Vary - Most 1:3

dnes pohár - první tři konečné, zbytek se též vyvíjí dle předpokladů , škoda že to nešlo sázet

Reagovat
Kepy_FCB

poněvadž kdyby to sázet šlo to by se s překvapeními roztrhl pytel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň to rozjela ve velkém tempu ...5. min a už 2:0...asi trénovali koncovku, jak říkal Horváth po minulém zápase

Reagovat
Kepy_FCB

snad jim to vydrží i na turka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň neskutečně to rozjela . Liberecká obrana žádna sláva, už proti dynamu to šlo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten snílek co říkal že Liberec pojede na titul a všem nám vytře zrak?

Reagovat
smazaný uživatel

musel asi hodně fetovat

Reagovat
smazaný uživatel

exse15.07.2010 22:57

Nevím co všichni máte proti Petříkovi, ze začátku sem si taky myslel že to není řešení ale postupem času sem si ho zalíbil a věřím že pod ním zase můžem být na špici. Jen tak pro připomenutí Slovan na jaře pod jeho vedením vypráskal Jablonec (2.) remízoval se Spartou se která hrála ve 14ti se třemi rozhodčími, porazil Teplice a byl lepším týmem proti Bahníku, který se blýskl jednou haluzí... Přes léto se dá říct že jsme posílili, zbavili jsme se nepotřebného ( Dočkal, Frejlach a další ), zalepili jsme největší díru a to levého obránce kam přišel Flaišman, kterej se jeví velmi dobře a samozřejmě přišel Štajner, což je hráč kterého jsme postrádali jak z fotbalového hlediska ( v každém týmu GL by ho brali všema dvaceti ) ale hlavně jako vůdce a hlavní postavu týmu. Tým máme jeden z nejlepších v ČR a útok bezpochybně nejlepší, takže pro vás kteří Slovanu nevěříte, vzpoměnte si na mé slova na konci ligy, minimálně poháry hrát budem - jenom pro zasmání

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ten si něco musel dát...by mě zajímalo, kde přišel na to, že Štajnera by bral každý...takového pupkatého pivaře...a pokud mám zhodnotit útok, tak je to katastrofa...Kerič, Nezmar - ti když dají gól, tak pak zase min 2mače půstujou...nic vezlém...Liberci přeju

Reagovat
Kokesh

No zrovna v naší kapr lize by si Štajner zahrál v jakýmkoliv manšaftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner se pořád uplatní. Ale zbytek je takový nijaký. Nezmar a Kerič byli kdysi kanonýři, ale teďka už strach nebudíjou. Obrana je hodně špatná, trenér je podle mě nekvalitní a místo aby Liberec kupoval skvělé cizince a nebo zapracovával mladíky, jak to vždycky uměl, tak oslabuje. První osmička bude našlapaná, ale Liberec v ní asi nebude. A když tak možná dole.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě není Štajner kvalitní hráč...a Kerič se prosadil...ještě nezatracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem to, ale na idnes.cz píšou že se prosadil po tragické chybě Plzně, takhle dostala Plzeň od nás oba góly. Zatím bych to Keričovi nepřičítal.

Reagovat
Losinho

Limberský ve 3. minutě na 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

..nema nekdo link na sparta-slovacko? dik

Reagovat
smazaný uživatel

link by byl...ale nefunguje...nelze navázat spojení

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi přenos sparta -slovácko jede ...krása

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipovani?

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsem daval pořád aktualizovat a nakonec to najelo ,ale po dlouhé době docela

Reagovat
smazaný uživatel

j zkusim to taky tak. dik

Reagovat
smazaný uživatel

Než se to načte, tak bude přestávka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcu taky. Mam dvojku za 500 a musim to videt

Reagovat
Kepy_FCB

Ukaž tiket!

Reagovat
smazaný uživatel

Na bwinu . To asi nejde ukazat. Kurz 11. Jeden zapas jenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi celkem odvážný dát dvojku, ale tak proč by to nemohlo vyjít že .. zatím je ale Slovácko celkem pod tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je to tak ze jsem z Uh. Hradiste. Ne odvaha, spis prehecovanost . Vcera se zadarilo v pokeru, tak jsem to zkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

500 v p...

Reagovat
smazaný uživatel

já SLovácko s handicapem 0:2 a furt kurz 1,83

Reagovat
smazaný uživatel

EEEJ uz mne to jede taky. Tak podme Synot!!!

Reagovat
cubinho

UUUUF! Taková tutovka

Reagovat
cubinho

Nee, tak nakonec jim to tam přece spadlo Třešňák

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zmrdi rudí zasraní. Haluzáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid vyrovname

Reagovat
smazaný uživatel

No uz je tam

Reagovat
smazaný uživatel

jéje... krocis díky . Mám za 100.- 0 a zítra FCB taky 0.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bohuzel ti to uteklo. Ja mel dvojku, ale za nulu bych byl taky stastny

Reagovat
cubinho

Joooooooooooooooooooooo! 1-1!!!

Reagovat
cubinho

Co se zatím dívám na druhý poločas, tak se hraje až neuvěřitelně dobrý fotbal

Reagovat
cubinho

Kotel Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Slovacko opet doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jj 2.poločas parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

dá se na tu spartu někde koukat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a nebo na stadioně

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně ale když to dneska nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

...uz mi to jde taky,ale mam asi vlci mlhu 1:1...zatr satr

Reagovat
smazaný uživatel

Svanci zas mava rukama na golmana. To je klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Pod. Ze standartky

Reagovat
smazaný uživatel

..kam vlastne zmizel Zeli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechteli ho. Myslim ze je stale bez angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

..tech reci minuly rok kolem,jak to bude slapat se Svancim...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby nam Svanciho nesmyslne neodstavili, tak by to mozna i slapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

..ne ja myslim kolem...typicky...je to skoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha sudi zacina pomahat Sparte. To smrdi. Jasny odkop, udela roh

Reagovat
cubinho

TeĎ prozměnu nesmyslně zapískaný (ne)faul

Reagovat
smazaný uživatel

ted ten trestnak byl taky dost divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ukopnem mu balon, Standartka. Proc to delaji tak okate ti rozhodci sakra

Reagovat
smazaný uživatel

...myslite,ze to je zrezirovany jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No to se teprv uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste o tom pochybujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Ha jak struhl u lajny a nic To je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zacina. Ze by i penalta?

Reagovat
cubinho

To už si ten rozhodčí dělá prdel, ne?

Reagovat
cubinho

A ještě nastaví 4 minuty, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci je brutalni

Reagovat
smazaný uživatel

Slovááácko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle uz sudi nemuze. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale ta Sparta vypadá jak armáda :) Všichni stejný účesy, barvu vlasů... By mě zajímalo jestli i bimbásky mají....

Reagovat
smazaný uživatel

nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo v policejní akademii, že je měli nějaký, už nevim jaký ale :) asi jeden jako druhej...

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Sosi

To jsou blbci ta obrana Slovácka...

Reagovat
Losinho

A nejlepší hráčem zápasu se stává.........sudí BÍLEK

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak, videli jsme uz i horsi veci. Musis brat v potaz, ze na Sparte ti takto piska kazdy. O body jsme se obrali sami v zaveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ta remíza šla udržet Tak snad Liberec vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

No jo tohle si musis pohlidat. Sparta z hovna upletla bic. Sudi je sice v zaveru tlacil, ale paradoxne to byla chyba obrany, ktera rozhodla zapas. Tohle musis ustat uz. Obrovska skoda.

Reagovat
Radar

1782 kč

Reagovat
smazaný uživatel

...Basel v 90te na 2:1 Sparta to same...dnes radost..zdravim ze Svycar,Sparte cest

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvedavej, jestli nahodou dneska za Banik nenastoupi ten korejec. Chtel bych ho videt .

Reagovat
centos

Lee? Ten má padla.

Reagovat
Losinho

Těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

si se probral z ročního spánku, co? ...nic ve zlém...na něj už se budeš muset jet podívat snad do Asie nebo kdesi

Reagovat
smazaný uživatel

ACS forever hate.

Reagovat
Losinho

Zatim nikde nečtu o žádnejch policejních manévrech v Ostravě. To je docela divný, na to kolik nás tam bude v sešívanejch dresech. Zvlášt když byli i manévry kvůli deseti fanouškům Metalurgu

Reagovat
smazaný uživatel

nechci Ti dělat plané naděje...ale ze zkušeností poslední doby bych věřil tomu, že se víc jak 50% z vás na ten stadión nedostane

Reagovat
Losinho

Víš vůbec kolik nás tam bude?

Reagovat
smazaný uživatel

11 hráčů pár na lavičce, trenér masér, asistent takových 25?

Reagovat
Losinho

tisíce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždycky, furt brečíte jak je Ostrava z ruky přitom to není nic hrozného navíc při neděli. a bude Vás maximálně 300.........

Reagovat
smazaný uživatel

300 je dost...

Reagovat
centos

Na sektor hostí na Bazalech nepochybně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli vás bylo tisíce, tak nás bylo deseti tisíce

Reagovat
centos

Domácí zápas, asi je na čase koupit si Kartu Vyděrače

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jí ještě nemáš? Tu slavnou STB kartu fanouška?

Reagovat
Kepy_FCB

Nééé! Už i ty

Reagovat
centos

Bohužel mi moc možností nezbývá, jelikož nevydělávám.

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Jenom někdy.

Reagovat
Radar

Jo a jak ?

Reagovat
centos

Teď třeba nijak.

Reagovat
Radar

Líbí se mi jak jsi konkrétní

Reagovat
Kepy_FCB

jsem rád , o to jde!

Reagovat
Kepy_FCB

Počkej až se dozvíš že sedmilhář a manipulátor Petera zpeněžil tvé osobní údaje....

Reagovat
centos

Hm, Fortuny mají v neděli jen do dvou, takže dneska u televize

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten Lee .

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědav spíš na návštěvu a jestli někdo bude na CH1 i když se bojkot ultras zatím zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož se nečeká velká návštěva a bojkot se posunul, tak proč by tam někdo byl...byla by to škoda si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

na Tbilisi taky nebyl bojkot ale už tam bylo 50. fans, proč by tam teda nešli někteří i dnes jakoby na truc?

Reagovat
smazaný uživatel

šli...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevedel, ze uz u nich davno neni, ale na jednech strankach je furt v tymu no

Reagovat
goodbay

fakt nechápu některý, rozhodčí že pomáhají Spartě, jasně jak jinak co? ubožáci Jinej důvod nemáte, vlastně sezony 2007/2008 a 2008/2009 byli uplně čistý, protože vyhrála slávie, ale od minulýho roku se vlastně zase všechno změnilo... a je všechno podplacený

Reagovat
Radar

No a ne snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

tím chceš říct, že slávie to měla čistý?

Reagovat
Radar

Tak ne asi, podplácí jenom sparta to je mnoho let známý fakt !

Reagovat
goodbay

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkal ten rozhodčí... Spartě se neubližuje, jinak si už nemusíš zapískat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle někdo řekl, tak mi pověz co to má společnýho s uplácením...

Reagovat
smazaný uživatel

za A) Jsem neřekl že to má něco společnýho s podplácenim za B) Když máš 18 000 za zápas 4x do měsíce a můžeš o to přijít, tak by se to tam počítat možná dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má co společnýho s něčím nekalým? Však to je dobře, že nebude kohokoliv poškozovat..

Reagovat
clinger

nebuďme naivní.Spartě se pomáhá vesele dál,ne tak okatě jako dříve ale stále(otáčené auty,místo odkopy roh,vymýšlené fauly kolem soupeřovýho vápna).strej sparťan Hašek byl loni samozřejmě rád že Sparta po 3 letech získala titul.hold silnější pes ....a Sparta jako nejbohatší a nejvlivnější tým u nás něco navíc mít musí.tak je to všude na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smích tobě fízle

Reagovat
Losinho

Reagovat
Radar

Spartička, klub veliký jehož sláva hvězd se dotýká s největší fanouškovskou základnou v ČR nedokáže vytvořit domací atmosféru na svém stadionu proti 200členné ekipě ze slovácka, no co na to říct ?

Reagovat
smazaný uživatel

že tě to ještě překvapuje

Reagovat
goodbay

holt jim budeš muset pomoct

Reagovat
Radar

Ostuda !!!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Že 90% jejich "fanouškovské základny" tvoří tzv. internetoví fans.

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka musí dnes vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je plivající rudé prase

Reagovat
smazaný uživatel

lži jednoho slavisty. kdo jim chce věřit uvěří

Reagovat
smazaný uživatel

kdy ti končím prázdniny, kdy že ti začíná nástup do 9. třídy SZŠ?

Reagovat
smazaný uživatel

tady se mluví o fotbale. tvoje spamy a tu nikoho nezajímají. Volešák je známá mrcha, která lže i krade.

Reagovat
Losinho

Takhle mluvit o polovičnim sparťanovi...navíc Láďa je skvělej kluk, tak važ slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Viděli to i sparťané, několik lidí to nezávisle na sobě přiznalo. Počkej, až se ukáže videozáznam, Řepka dostane flastr jako kráva, hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

nenávist některých jedinců nezná mezí. Možná by ses měl zamyslet na tím zda je to normální... dost to všichni přeháníte. Neumí prohrávat? tak raději ani nesledujte GL.

Reagovat
Losinho

Jaká nenávist? Řepka předvedl další hrubě nesportovní chování. Jestli to bude na videu tak by měl dostat několikazápasový trest, to je jasné. Nebo máš snad jinej názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka má možná školení od Chovance, ten zase ještě jako aktivní hráč poplival tuším Tymicha z Bohemky...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale blb

Reagovat
smazaný uživatel

a na očích máš rudé brýle

Reagovat
centos

Komediante. Ten vylízanec by si měl zase na několik zápasů sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

s Typkem bych se nehádal, jemu nic nevysvětlíš, je to na videu milion svědků, ale stejně si to Volešák vymyslel...

Reagovat
soukup

hrajeme jak postižení

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, Kraut dal gola a Ústí překvapivě vede. To je ta Ostravská škola

Reagovat
Losinho

Kraut je tam na roční hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Jinak Slávisti už jsou v Ově a jejich plus, mínus 150

Reagovat
Shevchenko

Brnooo Kraut

Reagovat
Didier Drogba

kraut

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sme se naučili zakládat rychlé útoky. Ale ta poslední přihrávka je tragédie.

Reagovat
cubinho

To je škodááá! Sigma zatím super, teď taková tutovka!!!!

Reagovat
cubinho

Ten rozhodčí mě začíná s***!

Reagovat
cubinho

Peltův cinklý podzim, jinak to nevidím !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zklapni, ztrapňuješ sebe, a navíc aji Sigmu

Reagovat
cubinho

...teď druhá!

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí co píská brno - ústí vůbec nepíská pro domácí, ale je jim to k hovnu

Reagovat
soukup

no to mi teda nepřijde

Reagovat
soukup

o poločase všecky profackovat a Červinka s Křečkem okamžitě vystřídat

Reagovat
soukup

banda čuráků

Reagovat
Didier Drogba

na plac Střešťa a Hodek.....tohle snad není možný

Reagovat
soukup

jestli Červinek nebude po tomhle zápase v béčku a třeba Křečka může vzít sebou, tak už fakt nevím, Ríša jak ho mám rád, tak je momentálně hodně z formy a Kalabišku oproti jaru doslova nepoznávám

Reagovat
Didier Drogba

Karel by si měl uvědomit co má za kádr a přivést 2obránce,2záložníky a útočníka doklud je ještě přestupní termín.Bože ať se mi to jen zdá

Reagovat
soukup

tak za tolik hráčů nevím, ale 2 hráči napravo a střední záložník určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ustí paráda jen tak dál

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to dobrý fotbal. Na to že Jablonec přijel jako favorit, tak nepředvedl vůbec nic, doufám že jim to vydrží. Ale chtělo by to zapracovat na finální přihrávce, pořád je tam strašně moc nervozity a nepřesností.

Reagovat
Didier Drogba

letos spadnou Teplice a Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

jj klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se bude hrát jenom jedno kolo tak jo

Reagovat
vitasrp

Ústí zatím velmi mile šokuje....

Reagovat
soukup

zatím stoprocentní produktivita

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že tady byly hned odepisováni

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby nesestoupili, ať si říká, kdo chce, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc hraje parádní fotbal. Je vidět že ten psotka bude dobrej trener.... vždyť má kádr plnej nounejmů až na Kůčeru. A hrají velmi pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíte... tohle sem psal ještě za stavu 0:0 už je to 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení, ty Teplice, to by člověk blil...dva příbramský prptiútoky, dva góly. Teplice zatím marnost nadevše...

Reagovat
centos

Třeba konečně spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Houby by se stalo...

Reagovat
centos

Přesně tak.

Reagovat
Didier Drogba

omg zlatý fotbalzive.cz

Reagovat
soukup

no já bych dnešní zápas zatím ve vyšší kvalitě a s komentářem snad ani vidět nechtěl

Reagovat
Didier Drogba

kdyby vyšší kvalita,ale vůbec nic nevidím,prvních 20min bylo celkem v podhodě,ale ted vůbec nic

Reagovat
soukup

aha mě to jede normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera!!! Takhle má vypadat útok podle mojeho gusta!!!! Man Utd style

Reagovat
smazaný uživatel

Haleluja Další je tam

Reagovat
smazaný uživatel

A co že to nikoho nezajímá, vystačím si klidně sám

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 ale tenhle byl luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
cubinho

Sigma letos min. do 3. místa (pokud udrží konstantní výkonnost - prosím ať se neopakuje loňský rok!!!)

Reagovat
soukup

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 WOW

Reagovat
cubinho

Míííííííííííša Huuuuuuuuuubník!!!!!! Nádhera

Reagovat
cubinho

Dát Jablonci za 17 minut 4 góly, to je už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - Jablonec 4-0

Reagovat
centos

Olmik

Reagovat
mastakillah

Sigma Sigma Sigma

Reagovat
cubinho

To je exhibice, to už jsem dlouho nevididěl Šultes tyč....

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem blb - měl jsem jít s vandertomem na Sigmu... Parádní kanonáda. Jen je škoda, že to odnáší zrovna Jablonec.

Reagovat
Didier Drogba

to je chytrý,diváci už měli dost začátku těch dobrejch začátků a pak bída,tak se vynechají ty dobrý začátky.To je marketingový tah aspoň

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

schválně jestli ty konce budou ještě horší než loni

Reagovat
Kokesh

Ty vole když už mělo Brno každý rok aspoň ten začátek výborný, tak teď ani to ne. To je komedie.

Reagovat
Didier Drogba

počkej-1:3 to otočíme!!!

Reagovat
Kokesh

Kdo jiný může dát taky gól. Ríša je borec, i v přípravě mu to tam padalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tolik gólů

Reagovat
vitasrp

Fandové Brna jsou nehorázní... 90 minuta a skandují Jó Arma dejte jim bůra, dejte jim bůra...

Reagovat
soukup

od toho 3. gólu si ten zápas už užívali

Reagovat
Kepy_FCB

klasika zoufalci

Reagovat
soukup

pesimistická varianta - nemáme na to, optimistická - hráči si za slušnej kurz vsadili na Ústí

Reagovat
Didier Drogba

s Baníkem bude mít naštěstí lepší kurz Zbrojovka,takže první body budou

Reagovat
soukup

po dnešku budeme za favority maximálně v prvních kolech ondrášovky, takže už se o body nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mě to? Slovácko minulé kolo 3 góly, Plzeň - Sigma čtyři góly, teďka pět gólů s Jabloncem, čtyři v Brně, pět v Libercu Ještě aby začali chodit lidi a budu šťastné.

Reagovat
soukup

jestli po dnešku přijde v Brně na příští zápas víc než 1000 lidí tak budu hodně překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já budu spokojený když začnou chodit hlavně na Sigmu. Alespoň sedmička na každém zápase by být měla.

Reagovat
smazaný uživatel

letos to zatím útočníkům střílí... že by byl konečně nejlepší střelec s víc jak 12 goly??

Reagovat
Didier Drogba

Večeřo okamžitě vytas telefon a doveď do Zbrojovky aspoň 5 průměrnejch hráčů,aby táhli ty jelita líný

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí masakr...jinak ted naprosto jasna neprohra slavie, jako skoro kazdej rok v Ostrave, bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Co kňučíš pořád, vždyť vy s Baníkem taky většinou bodujete...

Reagovat
centos

poslední tři roky:

Baník - Sparta: 2-3-1

Baník - Slavia: 1-2-3

Reagovat
soukup

masakr byl výkon Brna v první půlce, něco ubožejšího sem už dlouho neviděl, my sme čekali, že Ústí přijede, bude betonovat a pak si dá gól samo a najednou když začali útočit, tak sme z toho byli celých 45 minut překvapení

Reagovat
cubinho

Néééé!

Z Kisela se stává střelec...

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel moc hezky. To byl asi dost dobrej kauf...

Reagovat
centos

krásný

Reagovat
božský John

No to se na to vyseru

Když jsem na srazu žíkal,že remíza bude zlatá,tak jsem nás trošku přecenil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ste toho nepředvedli, no. Já sem doufal, že z prvních dvou kol to budou uhaluzené čtyři body, protože los byl nic moc. Teďka je mě těch dvou ztracených bodů líto, takhle sme měli hrát už v Plzni a nebylo by o čem.

Reagovat
božský John

Teďko jsem na čt24 viděl branky a všecky goly byly pěkný, tak aspoň tak

Vy jste solidně na koni,přeju vám to ...my musíme něco uhrát na Kypru a Teplice doma budou snad v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Kypru byste mohli uspět. Aji když to tak nevypadá, tak ste hráli dost dobře, kombinačně a útočně. Ale měli ste strašný problém s napadáním od našich útočníků a strašně ste se nadřeli jenom na to udržet míč a rozehrát. Kypřani majou sice dobrý fotbal, ale nátlaková hra s pressingem jim nikdy vlastní nebyla. Když tam dáte góla, tak podle mě neprohrajete. Dává se to někde v televizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel dá gól...a během minuty pokřik...smrt Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra na Spartu kurz 1,7 a na Lech 4,5 Podle mě to bude daleko vyrovnanější...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem to je? Jestli je to ve Fortuně, tak to chápu. Tyhle sponzorské sázkové kanceláře na svoje týmy vždycky vypisujou nesmyslně nízké kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, do Fortuny jsem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to vesměs všude stejný...

Reagovat
Losinho

Neprohra Lechu jak vyšitá

Reagovat
cubinho

Ani ne. Doma Sparta vyhraje. Venku to bude horší.

Reagovat
Kepy_FCB

souhlas , na postup Baníku pře Mogilev je u Fortuny nesmyslných 1,28

Reagovat
smazaný uživatel

hradec - klokan 0:0

Reagovat
Kepy_FCB

votrok - klokan 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Kepy_FCB

nic se nestalo ... Baníčku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vejce vejci:

Luboš Pecka - Robert Reichel

Pavel Horváth - Radek Štěpánek

Reagovat
goodbay

Ruml - Dopita

Dominika Stará - Amanda Bynes

Reagovat
Kepy_FCB

není to nové už jsem to kdysi kdesi viděl

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim poprve, nekdy to zkusim

Reagovat
cubinho

Tak to je hodně staré...

Reagovat
smazaný uživatel

to je mozne, ale dal to nekdo predtim v zapase?

Reagovat
cubinho

Nevím, ale já to na tréninku zkoušel několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Milost pro Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

BAN pro tebe

Reagovat
centos

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Volešáka po*ral pták a videozáznam je fakevideomontáž

Reagovat
centos

Jsem byl naivní, že jsem čekal inteligentní odpověď.

Reagovat
Losinho

To tak. Delší trest = lepší trest

Reagovat
smazaný uživatel

pokuta

Reagovat
Losinho

Jasně. Nějakejch 50 000Kč určitě Řepkovi ublíží.

Reagovat
smazaný uživatel

přece mu nechceme ublížit dobrá tak pokuta 500 000Kč spokojen?

Reagovat
Losinho

Ne. Stop na 3 zápasy je podle mě docela adekvátní trest...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to by ohrozilo regulérnost soutěže. Pokuta je lepší řešení.

Reagovat
Losinho

Spartan mluví o ohrožení regulérnosti soutěže. Vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta je mafián a podplácí rozhodčí Puček to samý, Petera to samý

Reagovat
Losinho

Nevim proč sem taháš Pučka, to je minulost. A k těm dvoum - nejdřív si zamet před vlastním prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je čistá jako slovo boží! Lidi jako Kasík, Otava, Křetínský Chovanec by nikdy nikoho nepodpláceli na to jsou moc slušní.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, děláš to schválně, nebo jsi vážně tak zaslepenej fanatik?

Reagovat
smazaný uživatel

mafiánů jsme se zbavili! jsou v jiných klubech! jablonec, slavia...

Reagovat
Losinho

Naopak, momentálně je ve Spartě víc mafiánů než kdy jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou: Prosím tě, děláš to schválně, nebo jsi vážně tak zaslepenej fanatik?

Reagovat
Losinho

Pozor, ted ti na to odpoví další ze svých blbostí !

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nejlepší je, že třeba Pelta lítal v největších aférách, dokud dělal pro Spartu. Ale to je jedno, to je minulost. Osobně si myslím, že něco lítá ve vzduchu furt, ale v celkovým součtu nula od nuly pojde...

Reagovat
goodbay

Pelta:i v hradci sme se třásli....jak trefné

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, když Řezník za červenou kartu kterou neměl vůbec dostat dostal 3 zápasy, tak Řepka musí dostat minimálně 3 zápasy rovněž, stejně tak jako Lukeš dostal 2 z šimrání za krkem.

Reagovat
sosna

Dotaz pro redakci: Proč v tomto kole chybí preview zápasu Olomouc - Jablonec?

Reagovat
PJ

Trocha redakčního šumu a výpadek byl na světě... Omlouváme se, doplnili jsme ho aspoň dodatečně, aby to bylo kompletní...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, klobouk dolů před fans Hradce, vypadá to, že bude zas vyprodáno

Reagovat
smazaný uživatel

Zab klokana, zachráníš fotbal....

Reagovat
Radar

600. pro Slezskou

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem... Bohemians nejlepší v Praze!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem přemejšlel o tom, jak moc jsem vás měl rád...ale dneska jste se mi úplně znechutili...

Reagovat
smazaný uživatel

čímpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, co předvádí. Beton na Spartě nebo na Slavii? No, nelíbí se mi to, ale přežiju něco podobnýho. Ale betonovat na půdě Hradce? To je největší ubohost, kterou jsem viděl. Nezaslouží si ani tu nejmenší mediální pozornost. Podívej se na Ústí. Jaký má podmínky, kádr, "nepřízeň města" a co za pěknou podívanou předvádí..jednoduše, Bohemáci, styďte se...

Reagovat
smazaný uživatel

:) ty jsi mi ale vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

A nestáli jste až do teď v 11 na vlastní půli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš něco extra proti? Nebo si prostě Sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

V tuhle chvíli jsem asi nejvíc Olomoučák. Hrajou nejatraktivněji a nejútočněji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajou hezký fotbal, mají lepší hráče jak Bohemka a hlavně asi 4x větší rozpočet...

Reagovat
smazaný uživatel

A vy zas máte vyšší rozpočet, stabilizovanější kádr a lepší zázemí než Ústí...a viděl jsi, jak hrají oni a jak vy..pche

Reagovat
smazaný uživatel

A co má co dělat vůbec jaký tým hraje fotbal? Vždyť to je úplně jedno, důležitý jsou body a je jedno jak

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud budou trvat všichni na tom, co jsi řekl, tak se na fotbal chodit "ve velkém" nikdy nebude a nikdy to nebude ke koukání...

Reagovat
smazaný uživatel

pro týmy ze spodu tabulky todle platí, platilo a vždy platit bude. Napříč Evropou i kontinenty

Reagovat
smazaný uživatel

2x větší, ale v základní sestavě je osum odchovanců, takže je to v podstatě jedno. Ale abych se jenom tak nanavážel do Bohemky : když si vemeš co je v Praze za další týmy - Žižkov, Střížkov, Dukla a že ekonomická síla Prahy je taková, že vždycky někoho třetího vždycky vytáhne nahoru, tak je Bohemka ještě zlatá. Alespoň ty fanoušky má.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt já je miloval, právě kvůli fandům, vždyť to je českej unikát, kterej nemá nikdo..jen se mi dneska prostě zhnusili

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ta jejich hra taky nelíbí. Všecky ty roky co obrozená Bohemka hrála v první lize se na to nedalo dívat. Liga má ale šestnáct týmů a někdo na dně hrát musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hlavně nemá podporu města, což je se Slávií jediný tým v lize a jelikož ekonomický potenciál Slávie je diametrálně odlišný, končí Bohemka už 5. sezónu po sobě v mínusu. Navíc nedorazili peníze za Morávka, takže až to přesane majitele bavit (jako že tak do 2 let pokud to neprodá, tak přestane), pošle nás do konkurzu a budem tam kde jsme už jednou byli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ona ta podpora města nemusí být až tak klíčová. Sigma dostává nějaké peníze od města, ale ve smlouvě je, že ty peníze nepůjdou do kádru Áčka, ale jenom pro mládež. Praha je hodně bohaté město a Bohemka je slušná značka. Jestli Bohemáčtí manažeři nejsou naprostí neschopní diletanti, nebo anarchističtí komunisti nevěřící ve sponzoring, tak musí být Bohemka minimálně stabilizovaná. Kaprovi se to se Střížkovem podařilo, a to byla značka bez potenciálu, za kterou by nezaplatil nikdo, kdo se ve fotbalu alespoň trocha orientuje.

Reagovat
smazaný uživatel

blbých 5 miliónů od města by zařídilo vyrovnaný rozpočet. Ono Střížkov rozhodně nebyl tým s vyrovnaným rozpočtem, ten dorovnával Kapr ze svého :-). Co se týče Bohemky, tak do týmu co nemá jasnou budoucnost, každou chvíli u soudu, Vejsada za zadkem, do takoýho týmu ti peníze nikdo moc nedá... No a pak chybí i schopnější manažeři (když na Bohemce je asi 10 zaměstnanců, tak je jasné že na kvalitního manažera nejsou peníze)

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuješ sponzora co bude dávat do týmu desítky miliónů. Bohemka má slušnou návštěvnost, je to relativně sympatický tým, oblíbený, co nebudí kontroverzi a nenávist. Určitě by se našlo dost firem co by přispěli sto, dvě stě tisíc za reklamu a za to, aby mohly s Bohemkou spojit svoje jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by to bylo jednoduché jak si myslíš :-) ale neuraž se, vidíš to jak hurvínek válku

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Kubíček tohle umí, ale to je taky pan manažer, s ním je všecko možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to nevidel tak horky

Reagovat
vocasisko

3 palce nahoru pro ofenzivní fotbal Hradce a 2 pro to, že nemají jako jedinej tým v gambáč lize na hrudi reklamu, ale jméno tohoto pro mě velice sympatického města - +

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jejich sponzor je město :-)

Reagovat
vocasisko

aha, to jsem nevěděl, ale je to jen dobře - vypadá to mnohem líp jak Fortuna co tam mají skoro všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně teda, ale zadarmo si to na hruď nikdo nedá... Každej tým kromě Pražáků má podporu města, takže to vidím tak :-)

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

+

Reagovat
soukup

100% klubu vlastní město

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele