Gambrinus liga - preview 10. kola

24.09.2010, 08:46, aktualizováno 27.09.2010, 08:28
Previews
Teplice v posledních zápasech ztrácejí spousty bodů v závěrečných minutách, i proto má před nimi Olomouc sedmibodový náskok. V dnešní dohrávce se Severočeši pokusí druhé Sigmě přiblížit, dlouhodobě se jim ale proti ní nedaří.
FK Teplice - Sigma Olomouc  (pondělí 18:00)
V dohrávce 10. kola Gambrinus ligy na sebe narazí FK Teplice a Sigma Olomouc. Teplicím prozatím patří sedmé místo, Hanáci jsou dokonce druzí, a aby snížili ztrátu na vedoucí Plzeň, potřebují na Stínadlech zvítězit.

V minulé sezoně byly Teplice v tomto období na špici ligové tabulky, letos to však neplatí. Začátek se žlutomodrým nepovedl, pak sice přišla série výher, jenže poslední dvě kola znamenaly další ztrátu. Prohra s nevýrazným Brnem byla hodně šokující a remíza 3:3 v Mladé Boleslavi sice není úplně špatná, jenže Plíškovi hoši dvakrát vedli, jednou dokonce o dvě branky. Během týdne pak Teplice splnily povinnost a přes Třebíč postoupili do dalšího kola Ondrášovka Cupu. Tentokrát přicestují na Stínadla hráči Olomouce, kteří se zatím prezentují skvělou formou.

"Každý zápas je těžký, pro Olomouc platí, že to je soupeř, který má velkou kvalitu a my mu máme co vracet. Olomouc spoléhá především na své odchovance a tým si již dlouho pečlivé dává dohromady. Jejich největší devízou je jednoznačně útočná fáze, mají výborný přechod do protiútoku, sehrané hráče. Tým dlouho budovali a teď jim to sedlo dohromady," prohlásil o svém soupeři trenér Teplic Jiří Plíšek.

Fotbalisté Olomouce zažívají perfektní start do sezony a společně s Plzní zůstávají po devíti kolech neporaženi. Hanáci na rozdíl od Západočechů čtyřikrát remizovali, a proto před tímto kolem ztráceli na první místo šest bodů. Nicméně Zdeněk Psotka je s prozatímním vystoupením svých svěřenců naprosto spokojen a v tomto tempu chce pokračovat.

"Teplice mají dva, tři roky kádr pohromadě. Je to hodně zkušené, kvalitní mužstvo, mají to dobře poskládané. Mají tam hodně rychlostních hráčů nahoře, můžou do plné obrany použít i Libora Doška. Alternativy tam mají," podotkl k soupeři trenér Zdeněk Psotka.

Sigmě se proti Teplícím daří, vypovídá o tom vzájemná bilance, Severočeši naposledy porazili Olomouc před téměř pěti lety. Jiří Plíšek má tu výhodu, že má k dispozici kompletní kádr. V táboře Hanáků je to jiné, chybět bude zraněný Kučera, a co se týče Vepřka, tak jeho start je nejistý.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Smejkal, Hošek, Rosa - Kalivoda, Ljevakovič, Matula, Vondrášek - Mahmutovič, Mareš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Dreksa, Škerle, Machalický - Bajer, Rossi, Navrátil - Petr, Hubník, Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.90 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Na programu 10. kola Gambrinus ligy je také souboj letošních nováčků. Hradečtí Votroci přivítají na svém stadionu fotbalisty Ústí nad Labem. Celky jsou na tom v tabulce úplně stejně, tedy alespoň co se týče bodového zisku.

Hradec Králové bude moci znovu ukázat svojí sílu v domácím prostředí, naposledy se tu protrápila Slavie k bezbrankové remíze, ale tentokrát chtějí Votroci brát všechny tři body. "Hrajeme doma a všichni moc dobře víme, že je to pro nás těžký zápas. Chceme se prezentovat stejně kvalitní hrou, jako například v Ostravě, jen ji podpořit góly,” prohlásil Karel Podhajský.

"Už bychom chtěli hlavně naplno bodovat. Doufám, že se nám konečně podaří vstřelit branku. Po herní stránce si myslím, že se kluci zvedli. Bohužel zatím to neplní bodový efekt,” dodal následně asistent hlavního trenéra Hradce Králové.

Ústí dalo v minulém kole zapomenout hroznému debaklu s Plzní a remizovalo 1:1 s Českými Budějovicemi. Body by se určitě hodily i v zápase s Hradcem, ale trenér Svatopluk Habanec moc dobře ví, že to bude hodně náročné. Vždyť Hradec doma porazil Spartu, Jablonec či remizoval se Slavií.

V minulé sezoně se oba soupeři střetli v rámci druhé nejvyšší soutěže a pokaždé vyhrál domácí celek, ale jen o gól. V Ústí se hrálo 1:0, v Hradci zase 3:2. Domácí nastoupí v kompletním složení, totéž se nedá říci o hostech. Chybět bude pro zranění Dvořák a také Vrtělka, jenž si odpykává karetní trest.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Hájovský - Fischer, Janoušek, Černý, Poděbradský - Kocourek, Dvořák, Pilař.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Polák, Džuban, Valenta, Janů - Doležal, Martykán, Zachariáš, Volek - Jindráček, Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Eden v neděli uvídí utkání desátého kola první fotbalové ligy mezi Bohemians 1905 a Ostravou. Oba týmy dělí od sebe pouze bod, lépe na tom jsou domácí "klokani".

Hoftychově partě sice patří v tabulce desáté místo, ale na poslední Baník drží náskok jediného bodu. Po dalším utkání může být najednou v pásmu sestupu. "Věříme, že nám diváci co nejhlasitěji pomohou. Jsme si také vědomi, že kvalita Baníku neodpovídá tabulkovému postavení," konstatoval kouč Pavel Hoftych.

Baník se po pěti zápasech bez bodů mohl konečně radovat. Doma totiž uspěl proti Hradci a vyhrál 1:0. Přesto svěřenci Miroslava Koubka zůstávají v tabulce na posledním místě. "Vítězství nad Hradcem bylo projevem obrovské vůle a morálky, na tom musíme stavět. Už proto, že důraz a agresivitu čekám i ze strany soupeře. Cesta z té naší šlamastyky vede jen přes tvrdou dřinu," řekl trenér Miroslav Koubek, jehož svěřenci mohou svým případným vítězstvím proklouznout ze dna tabulky až mezi nejlepších deset mužstev.

Zatímco Ostravě bude chybět vykartovaný Neuwirth, tak Pražané nebudou moci počítat se zraněným Csehem.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, D. Nešpor - Bartek, Kaufman, Držík, Štohanzl - Hartig, Škoda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Bolf, Neves, Šmejkal - Lukeš, Greguš, Marek - Koukal, Varadi, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.95 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Plzeň hostí Příbram. Tento souboj má jasného favorita, není jim nikdo jiný než nezastavitelní Západočeši. Ti vládnou lize s komfortním šestibodovým náskokem, zatímco hostům patří třináctá pozice.

Po remíze v úvodním kole ligového ročníku přišlo osm výher v řadě. Takovou bilancí se mohou pyšnit jen fotbalisté Plzně. V uplynulém kole na ně nestačil ani Jablonec. Nic jiného než vítězství se neočekává ani tuto neděli, kdy doma přivítají Příbram, která dosud vsítila pouhé tři branky. To Vrbovi svěřenci jich nastříleli šestadvacet. "Je vidět, že Příbram má problémy s útočnou fází. Proto spoléhají na defenzivu a na případný brejk či standardku," poznamenal trenér Plzně Pavel Vrba, jehož tým nastoupí možná v kompletním složení. Nejistý je pouze start nemocného Horvátha.

Příbramští jsou si vědomi toho, že je čeká ve Štruncových sadech velice těžké utkání. Přesto tam nehodlají odcestovat s poraženeckou náladou. "Ztratili jsme body se Slováckem, které bychom potřebovali rychle někde získat zpět, pokusíme se o to už nyní. V Plzni nemáme co ztratit, jen získat. Musíme ale zlepšit agresivitu," uvedl příbramský kouč Martin Hřídel, jehož může těšit fakt, že v neděli bude moci postavit svou nejsilnější sestavu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Bystroň (Ševinský), Navrátil, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Rezek - Bakoš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Ricka, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Borek, Videgla, Pleško - Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Stadión na Střeleckém ostrově v Českých Budějovicích bude hostit loňského vicemistra fotbalisty Baumitu Jablonec. Oběma celkům se příliš nedaří, takže body potřebují jak na severu, tak i na jihu Čech.

Týmu Českých Budějovic patří v tabulce průběžné jedenácté místo a tuto pozici chtějí svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého vylepšit doma proti Jablonci. V minulém kole remizovali domácí s Ústí nad Labem a celkově to byla už šestá remíza v soutěži, Budějovickým tak patří titul remízového krále.

Ani Jablonci se zatím v lize nedaří podle jeho představ, k loňským výkonům mají svěřenci trenéra Františka Komňackého hodně daleko. Baumitu se nevydařila poslední dvě kola, nejprve přišla porážka 0:1 se Spartou a o týden později opět porážka, tentokrát 1:2 s vedoucí Plzní. V úterý pak Severočeši sehráli třetí kolo Ondrášovka Cupu a na postup proti Dukle Praha se hodně nadřeli. Druholigového soupeře zdolali až po pokutových kopech. Teď čeká na loňského vicemistra další výzva v podobě cesty do Českých Budějovic.

"Jsme v tabulce pravdy v minusu a naše ambice i síla kádru nás musí nutit vozit body z venku. Víme, že nás čeká bojovný a zkušený tým, musíme pohlídat hlavně brejky a standardky," podotkl trenér František Komňacký.

Jaroslavu Šilhavému budou stále chybět rekonvalescenti Benát a Leština, k nim se přidají i Stránský a Rakovan. U hostů je nejistý start Krajčíka a Zábojníka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lengyel, Žižka - Hudson, Černák, Otepka, Šíma - Mezlík, Pecka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Drsek, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Loučka, Jarolím, Kovařík - Pekhart, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.90 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
V sobotu ve čtyři odpoledne přivítá Liberec na svém hřišti Brno. Zatímco domácí fotbalisté mají za sebou několik nepovedených zápasů, tak Moravané začínají pravidelně sbírat body.

Před týdnem si Severočeši odvezli z Olomouce výprask, když prohráli s tamní Sigmou 0:4. A nedařilo se jim ani o několik dní později. V tuzemském poháru totiž podlehli druholigové Karviné na její půdě a tím pádem si nezahrají osmifinále. Zapomenout na poslední dva soutěžní souboje a vrátit se k fotbalu, jenž bude opět přinášet úspěchy. S tímto vkročí do duelu s Brnem. "Brno se v poslední době zvedlo, ale chceme navázat na domácí výhru nad Ostravou. Naší snahou bude hlavně rozběhat brněnskou zálohu," řekl kouč domácích Josef Petřík.

Brno pomalu vylézá z prvoligového bahna, důkazem jsou jeho poslední dvě utkání, která skončila plným bodovým ziskem. A ve velice vyrovnané tabulce si polepšili hráči Zbrojovky na čtrnáctou příčku s devíti body. Stejný počet bodů má i dalších pět týmů. I Moravané odehráli v tomto týdnu pohárové střetnutí, v němž na rozdíl od svého sobotního protivníka uspěli. "Je důležité, že jsme dokázali v Ovčárech postoupit. Po vítězném zápase probíhá regenerace určitě líp. V Liberci bychom měli být všichni připraveni na sto procent a doufám, že se nebudeme vracet s prázdnou," poznamenal obránce hostujícího mužstva Martin Hudec.

Domácím bude scházet trio marodů Liška, Zeman a Bosančič a jejich soupeř bude postrádat zraněné Rabušice, Šurala a Kovačeviče.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Gecov, Vácha, Vojta, Papoušek - Kerič, Štajner.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Hudec, Trousil, Husár - Michálek, Dostálek, Polách, Rýdel, Střeštík - T. Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.15 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:50)
Sparta v posledních zápasech válí a v sobotu přivítá doma Mladou Boleslav. Ta se pokusí pokazit náladu Letenským před dalším utkáním Evropské ligy.

V uplynulých třech ligových zápasech neztratili fotbalisté Sparty ani jeden bod a v tabulce jim náleží třetí pozice. Na ni si brousí zuby právě Mladoboleslavští, kteří ztrácí tři body. "Boleslav je ofenzivně laděná, ale jestli přijede hrát otevřený fotbal i k nám, nevím. Naposledy jsem to čekal od Jablonce, a dopadlo to jinak," prohlásil sparťanský trenér a sportovní manažer v jedné osobě Jozef Chovanec.

Mladá Boleslav nemá zrovna moc příznivou bilanci vzájemných zápasů s pražskou Spartou. Její poslední výhra nad Letenskými se datuje k 24. září 2007. "Sparty se nebojíme, přestože v poslední době s ní máme mizernou bilanci. Věřím, že na Letné tentokrát něco získáme," řekl trenér hostí Karel Stanner. Ten by měl na trávník poprvé vyslat Radka Šírla, jenž se po osmi letech vrátil z ruského Petrohradu zpátky do své vlasti.

Letenští se v sobotu budou muset obejít bez rekonvalescentů Huška a Kušníra, nejistý je také start Wilfrieda. Hosté přijedou bez trojice zraněných Zahustela, Kysely a Hrdličky, otazníky visí nad startem čtveřice hráčů Johany, Opiely, Rolka a Brunclíka. Hrát také nebude kvůli reprezentačním povinnostem u jednadvacítky mladoboleslavský Bulut.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Řepka, Brabec, Pamič - Sionko, Vacek, Kucka, Matějovský (Podaný) - Wilfried, Kadlec.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski (Johana), Rolko, Šírl - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Chramosta, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.40 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (pátek 18:15)
Zápasem Slovácka s pražskou Slavií odstartuje program desátého kola české nejvyšší soutěže. Zatímco domácí tým může být spokojený s pátým místem, o sešívaných se to samé nedá říci. Těm totiž patří ve vyrovnané tabulce deváté místo s pouhým dvoubodovým náskokem před sestupovým pásmem.

Fotbalisté Slovácka během devíti kol posbírali celkem třináct bodů, což jich momentálně řadí mezi nejlepších pět prvoligových mužstev. Soukupovi svěřenci v předchozích dvou zápasech si připsali plný bodový zisk a rádi by se v páteční předehrávce dočkali tzv. vítězného hattricku. Bude to však podle domácího kouče Miroslava Soukupa těžký úkol. "Slavia má velmi kvalitní tým s hráči vysokých kvalit, kterým můžeme těžko nějakým výrazným způsobem konkurovat. My máme obrovskou výhodu v domácím prostředí," uvedl Soukup.

Slávisté prožívají další velkou krizi. I v letošní sezoně tápou. Jejich fanoušci už toho mají dost a žádají hlavu trenéra Karla Jarolíma. A není divu, když Slavii dělí pouhý bod od sestupu! Nyní navíc jede do Uherského Hradiště, kde naposledy vyhrála před více než osmi lety. A Jarolímův výběr si potřebuje zvýšit sebevědomí před dalším klíčovým zápasem, v příštím kole totiž doma narazí na nezastavitelnou Plzeň. "Právě proto bychom chtěli jít do zápasu s Plzní s vědomím, že jsme získali body na Slovácku. Je nám úplně jasné, že Slovácko bude chtít zvítězit a o motivaci bude mít postaráno. Ale proti nám hrají všichni soupeři s velkou motivací, musíme se s tím umět vyrovnat," prohlásil slávistický kouč Karel Jarolím.

V sestavě domácích bude chybět pouze zraněný Valenta, zatímco v hostující se neobjeví dva rekonvalescenti Hloušek s Naumovem a marodující Vlček.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Volešák, J. Valenta - Nestorovski, Švancara.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - Kisel, L. Jarolím, Ragued, J. Černý - Vyhnal, M. Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.00 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň981026:625
2.Sigma Olomouc954019:519
3.Sparta Praha960316:618
4.FK Mladá Boleslav943214:915
5.1. FC Slovácko941410:1113
6.FK Teplice933312:1312
7.FK Jablonec932411:1111
8.Slovan Liberec924311:1310
9.Slavia Praha924310:1210
10.Bohemians 190592348:119
11.České Budějovice91626:109
12.FC Hradec Králové92345:99
13.1. FK Příbram92343:79
14.Zbrojovka Brno93069:209
15.FK Ústí nad Labem92346:179
16.Baník Ostrava92257:138

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (440)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ultras Slavie poprvé neorganizujou výjezd bo spojení do UH je prý velmi na p... Tak sem zvědav, kolik jich tam bude ale Slovácko bude mít full haus, takže se zrodí překvapení a FCS vyhraje bo je fanatickej dva požene za výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by bylo překvapení, kdyby vyhráli slavisti

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je pořád velkej klub a zaváhání na Slovácku by bylo překvapením. Ke vší cti ke kvalitám FCS

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je otázka názoru. Pro mě by to nebylo překvapením a možná to tam fouknu na Slovácko, až teda čeknu kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo překvapením bo si fanatický sparťan... Ale normálně smýšlející člověk vidí favorita ve Slavii i když se jim nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo u mě v zápase Slavie s Hradcem. Ale teď si myslím, že ten zápas je mnohem pravděpodobnější 10 než 2 a nemá to moc co dělat se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to řekl spíš takhle: Slavia je český velkoklub a jako takový by v zápasech s týmy typu Slovácka měla vítězit. Proto je papírovým favoritem. Ovšem realita je jiná a její zaváhání se dá očekávat. I když, abych přiznal barvu, vůbec nevím jak Slavia a Slovácko hraje. Slovácko jsem neviděl ani jednou a Slavii jen v derby a z toho jsem taky viděl víceméně jen ty hodně emotivní momenty, po kterých člověku rupne žíla.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak vidím, že favotir je stále Slavie, u nás bude vyprodáno a my naše kluky poženem!

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni to pořádají ale Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd na venkovní zápas na Slovácko (pátek 24.9. 18:00).

Cena se vstupenkou: 350 Kč pro členy Fanklubu a FO, 500 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna.

Sraz: U stadionu v Edenu ve 13:00, odjezd po odbavení.

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na číslo 602 660 488 (spíše pište SMS). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.

Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 23.8. ve 12:00!

Reagovat
centos

Ideální čas na výjezd..

Reagovat
smazaný uživatel

jasná výhra Slovácka a jasný koněc Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není konec. to je jen začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG - proč furt cpou do TV ten loserskej tým z Edenu? V tomhle kole jsou i jiný zápasy, který mohli fouknout na pátek do TV - vzhledem k postavení Slavie v tabulce ji cpou do TV neúměrně často ve srovnání s týmy, které jsou v jejím okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

schizofreniku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem viděl Slávii v televizi, tak hrála vždycky krásný fotbal. S nama, se Spartou, se Zbrojovkou, aji s Baníkem. A navíc se chcu dívat na Slovácko a ne na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá, inteligentní příspěvek

Reagovat
Ligter

Hráli líp než Sparta, ovšem já tomu týmu také nějak nevěřím, mně přijde nejslabší za pár let. Mají hrozně úzký kádr a nepomůže prostě to, že hrají krásně. (což si myslím, že je možná trochu nadsazené, ale to je slovíčkaření).

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijdou hlavně v brutální krizi. Slávia dřív dominovala nátlakovým rychlostním fotbalem a byla herně o třídu lepší než zbytek ligy. Ten fotbal se snaží hrát furt, ale už na to nemá dost kvalitní a vhodné hráče. Občas se s tím proti bránícím týmům dokážou prosadit, ale jinak je to bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Odhaduju, že kouč Jarolím to bude chtít řešit příchodem dalšího Jarolíma z Jablonce a za pár let příchodem posledního Jarolíma z Hamburku. To by bylo aby to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, navíc je u nás vyprodáno a bude konečně atmosféra hodná takového zápasu

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Šlágr kola jednoznačně Bohemka - Baník. Kdo kdy viděl tři tábory fans na jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude maras jak cyp, taky se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Navždy věrní,za Baník život dej ....těším se ....

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky, přemýšlím, že nakonec toto utkání navštívím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl, že díky bojkotům dojde na takovouto fanouškovsky zajímavou situaci. Jsem zvědavý, co se bude na tomto zápase dít . Bude to vypadat jako při Fortuna víkend šampionů, akorát místo Slovanu Bratislava zde bude Baník Ostrava .

Reagovat
smazaný uživatel

už tam budou chybět jen sparťani, kteří mají nenávist ke všem třem táborům

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťany jsem nezmiňoval, protože náš kotlík na Víkendu šampionů nebyl moc početný. I když se občas docela fandilo, neměli jsme proti přesile šanci. Ale tipnul bych si, že sparťanská chuligánka se o tento mač bude určitě zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

právě narážím na nedělní zápas, vím, že na VŠ vás tam zastupovali puberťáci, kteří ještě k tomu víc chodí na hokej než na fotbal. Ale nedivil bych se, kdyby se někteří z hools dostali na ten zápas, to by byl teprv rachot To už by bylo fakt všichni proti všem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam nejvíc naštvali lidi, co společně s pár žilinskýma taťkama, řvali Sparta a Žilina. To bylo na poblití. Paktovat se s nějakou Žilinou jenom proto, že nám pár taťků, co si udělali příjemný výlet do Prahy za fotbalem, zatleská po gólu či pěkné akci. Aspoň že pár lidí se ozvalo ne zrovna inteligentně, ale aspoň jim dali najevo jak se věci mají pokřikem Jebat Žilinu. Pár dní na to, žilinští ukradli sparťanům vlajky a nepřátelství na život a na smrt bylo na světě. A to předkolo to jenom přiostřilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší byl druhý ročník, jak tam byla Austrie a Slovan. Jo a ukradli, ono ten Zunny je ultra kokot a nechal si jí ukrást v nějakém casinu či baru v Žilině, tam nechal batoh s valjkou bez povšimnutí, stačilo jen přijít a vzít. Od té doby je ten "nejlepšíchuligánčeska" Zunny všem pro smích a on si to kompenzuje tím, že napadá staré babičky v šále Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, chudera měla 70 roků

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle jsem nic neslyšel. Jestli je to tak, není to moc hezká věc.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, tady Basileos tam byl a potvrdí ti to

Reagovat
smazaný uživatel

jj potvrzuju, magor je to strašný

Reagovat
smazaný uživatel

O tý Austrii mi říkal kámoš. Z ničeho nic naběhla do slušného sektoru tlupa holovhlavých či krátce střižených nažraných hools či fans Austrie a začali fandit. Já se na VŠ moc těším. Doufám, že tam zas bude Slovan Bratislava, oba vršovické kluby a někdo další atraktivní. Třeba Spartak Trnava nebo někdo z Rakouska či Polska. Takový St. Pauli by to mohlo taky opepřit...to by měli bohemáci s hamubrskejma pirátama konečně společný orgie .

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a pak měli bitku se security. To mám snad někde na trubce uložený. No, ono už minulej ročník tam měli bejt Drážďany a Odra Wodzislaw ale nakonec ani jeden nedorazil. Chvíli se i uvažovalo o Baníku (bodejť by ne, sponzor je stejnej) ale bohužel. Ale i tak to furt postrádá tu kvalitu halových turnajů, doporučuji ti si najít na trubce "Remes cup", hrálo se to v Poznani, tam krom domácího Lechu byl i Gornik Zabrze, Jaga a další a to byl hukot teprve. Aj i světlice odpalovali v hale (!!!) Anebo svého času Silesian cup v Ově, v hale v Porubě hrálo FCB, juniorka FCB, Karviná a GKS a to bylo taky něco, tohle v Praze je moc komerční

Reagovat
smazaný uživatel

Video ze Silesian cup jsem myslím viděl. Komerční VŠ je. Letos jse tam byl poprvé a to jsem koukal. Vstup do haly vypadá jako vestibul letiště, smrdí to tam jak v multikině. Sekuriťák mi říká, jesli mám nějakou trávu ať mu jí odevzdám. S rumem nás tam nepustili, tak jsme ho byli nuceni vypít na mrazu (v deset ráno), pivo za 40 korun do 0,4, ale aspoň to bylo alko, takže na konci turnaje po těch 10 kouscích mělo nějaký účinky. Ale s pivem tě nepustí do hlediště, každej druhej sekuriťák je děsně důležitej. Na druhou stranu, je tam supr akustika a velmi dobře jsem se tam bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, už jen ty ceny No jo ale tohle byl nejslabší a nejhorší ročník, tím pádem bys chrochtal blahem, jak to bylo před rokem, to byla dobrý. A dobrý bylo, že sem se najebal už v pátek, spánek minimální, tak dostat se do nálady nebylo tak složité a ani drahé a i toho jointa sem si tam dal v kuřárně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba bude tento ročník lepší. Mě stačilo, že jsem začal pít v deset a skončil tak ve 3 ráno. Byl jsem rád, že jsem trefil domů a nerozbil si hubu na náledí. Jestli ta kuřárna vypadá tak jak si představuju, tak jsi musel nahulit i ostatní přítomné . Mimochodem divil by ses, jak se hulí na Spartě o poločasový přestavce .

Reagovat
smazaný uživatel

no, já tam šel se známou-sparťankou, měla děsnou chuť na cígo, tak sem jako nekuřák šel trpět s ní. A tam byla bandička Bohemáku a nabídli nám brko, tak víš co, darovanému koni na zuby nekoukej A konec toho dne sem trávil přesně mezi kotlem Bohemky a Slavie, což bylo taky velmi zajímavé. Wow, na Spartě se hulí špeky? Tak to místní náckové musí trpět jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Po levé ruce partička normálních týpků, aktivně fandících (mezi nima dredař s kilogramem piercingu), po ruce pravé partička druhá (mezi nima týpek v Thor Steinaru, další s dresem Lazia, číslem devět a hádej jakým jménem). Taky jsem si tam už střihnul džojntovou premiéru, kupodivu mi to neubralo na emotivním chování a aspoň jsem tím z toho nealka na malou chvilinku vycucoval ten minimální obsah alkoholu . Ale nepopisuju události z kotle, tohle se děje na protilehlé. Jo a všiml sis, když jsi byl na tak zajímavém místě, jak bohemáci a slovaňaci řvali společně Jude Slavia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Paulo Di Canio forever Hele, před rokem sem si toho nevšiml, tam se řvalo "ŠK Slovaaaan zku.vená Bratislava" Ale když sem byl mezi těma kotlema, tak sem si tam někdy střihl bohemáckej chorál, potom slávistickej a pak oba kotle začli hromově "Sparta zajebanáááááá je !!" To sem řval s nadšením

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ŠK Slovan zkurvená Bratislava, Sparta zajebaná je případně Smrt Spartě, to se tam jede a je fuk komu fandíš. Ale při finále Slovan-Slavia to slovaňáci chtěli rozjet s celou halou. Takže klasika celá hala odpovídá: Jude-Slavie a z bohemáckého sektoru, již dosti prořídlého se ozvala ne zrovna ohlušující, přesto dost výrazná odpověď. Zajímavé jak se GNLS fans Slovanu najednou kamarádili s GNWP fanoušky Bohemky .

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, Smrt Spartě sem nikdy neřval, neřvu a řvát nebudu, příjde mi to ubohé. Ostatně mohu i říci, že když tohle zařve nějaký Baníkovec, tak ho hned Ultras sjedou pohledem či seřvou, že takhle ne, že se nesnížime k tomuhle debilnímu pokřiku. A ultra pravicový Slovanisti šli na "pivko" s ultra levičákama z Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Na pivko asi nešli, ale společně si zafandili. Pak k tomu bylo na webu USP nebo někde na fóru nějaké vyjádření. Dosti rozhořčené . Právě díky takovýmto taškařicím mě ten turnaj tolik bavil. Když se řve Smrt Spartě! tak si naši fans stoupnou (samo že ne všichni) a fanouškům soupře aplaudují, to mě vždycky hrozně baví .

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no s tou smrtí, tím mě naštvali Sparťani, když se držela minuta ticha za našeho mrtvého a oni řvali smrt Baníku. Pak sme vám to vrátili výhrou a pak již legendárním pokřikem "Kde máte titul, vy kurvy, kde máte tilu?"

Reagovat
smazaný uživatel

To ale řvalo jen několik idiotů. Navíc sparťani měli narychlo připravený transparent R.I.P. FCB. A i váš člověk, co popisoval ten zápas psal, že šlo jen o jedince. Citace z Ultrasu: "Před zápasem držel celý stadion minutu ticha, při níž sparťanský kotel roztáhl narychlo vyrobený soustrastný transparent "RIP FCB". Část sparťanů minutu ticha narušila skandováním "Smrt Baníku", šlo však jen o menšinu." konec citace Mě spíš přišel trapný pokřik: Kdo neskáče, skáče z vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda, že to byli jen jedinci. Na ten transparent si moc nepamatuji. Ale tehdy to pro mě bylo velkým zadostiučiněním a krásnej zážitek to byl. A takovou děkovačku, co byla po utkání, to už asi jen tak nezažiju. Asi jako pro tebe, když ste nám teď dali 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

No je to rozhodně jeden ze zápasů, na který nerad vzpomínám. Je fakt, že ten letošní se mi moc líbil, ale byl jsem strašně znaven z cesty z Rumunska do Prahy, takže jsem nebyl tak nažhavený a kdybych na Hlaváku nepotkal chachary, tak bych se na ten fotbal vykašlal. Mě se asi nejvíc líbil zápas v roce 2001 (taky 4:0), tehdy mi z mé pubertální huby vylítlo i pár ne zrovna politicky korektních vyrazů na adresu Baroše a Petra Veselého .

Reagovat
smazaný uživatel

no, pro mne bylo utrpení, jak sme od vás dostali 3:0 a Maroš Klimpl si dal ještě vlastňáka. Kluci nebojovali a vy ste nás dali jak žáky A pak přišla naše serie neproher proti vám, která skončila letos na podzim rasýsto !!

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na podzim 2006, nádherný zápas. Vaše série skončila loni na jaře, Kadlec dal gól v závěru zápasu. To byl ten debilní zápas bez kotlů.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pravda, potom byli dvě remízy, máš recht. A ten zápas na jaře byl děsnej, bez atmosfery

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nebyl si náhodou letos na čarodky (30.4.) v hostivařském lesoparku na kalbě? Já tam totiž potkal nějakého chachara, co chodí na Baník a snad i jezdí na výjezdy. Nebyl jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

čarodky neslavím tak pět let, vylejt se můžu kdykoliv. Ale třeba mi psal kámoš, že je někde na slavnostech piva v Praze a že tam jsou taky chachaři, my jsme prostě všude doma ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Na slavnostech piva jsem chachary potkal taky, dokonce došlo i na nějakou diskuzi, na to, kolik bylo vypito piv, byla celkem rozumná .

Reagovat
smazaný uživatel

tys tam byl taky včera ? Kde to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl před dvěma lety .

Reagovat
smazaný uživatel

no, velmi podstatná informace ! Btw, pokud bys přišel na tu chlastačku, tak to bude devátého října a to nejspíš na Palačáku U Kalendů

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Píšu si to do diáře. Teď koukám, že je to vtipně umístění do reprezentační přestávky, co?

Reagovat
smazaný uživatel

bo nejsme amatéři a v ten den (bohužel) hraje Sparta pohár od 14. hod. Tak snad se potom nebude moc slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sokolovem. No jo. Tak doufám, že se bude slavit. Ale tak ten pohár, to není tak emotivní. Ale o důvod víc, proč se opít .

Reagovat
smazaný uživatel

a jak tak vidím sestavu, sparťani budou v přesile Pak dva jablonečáci, dva budějovičáci, jeden bohemák, plzeňák a pak já sám

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden slavista, pohoda jazz

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava .

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby něco, zelí seženeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pro mě problém. Ale sám tomu moc neholduju. Jen výjímečně.

Reagovat
smazaný uživatel

co znám ty lidi, kteří tam budou, tak sme na to minimálně čtyři, takže se pak můžem na to složit

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. To pak včas domluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně dva chachaři tam bude, ještě emoušek.. Okej. Nejspíš na příští kolo GL to tady začnem řešit na fest, kde to bude na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok . Heh, bylo by vtipný, kdyby takovýhle obyčejný diskuze monitorovali acabi, to by pak byl před hospodou policejní dozor .

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl celkem vidět co se honilo kolemjdoucím okolo toho baru, kde jsme chlastali.. Já myslím, že se obloukem vyhýbali..

Reagovat
smazaný uživatel

To vám to tam tak žije ? No tak to tam v kravatě a s diplomatkou nepůjdu .

Reagovat
smazaný uživatel

To nás Trevor vzal někam do baru na Arbesák.. Bylo to tam hezky pestrý..Slávisti, Baníkovci a Sparťani.. na facebooku máme pár videí..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to se rád toho srazu zúčastním.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro inspiraci jak to vypadalo se podivej na muj profil facebook Pavel Stahl (Ten s brylema) Mam tam fota a videa z toho pekla

Reagovat
smazaný uživatel

nach ja ale teď to bude přes řeku U Kalendů bo ten bar už je zabraný na jinou oslavu. A btw, lidi kolem chodili a fotili nás, tys je neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Praha nam za chvili bude mala, pristi rok mozna budu muset jit na derby jak typci v Hooligans a schovavat skopek do kapuci

PS. Treve tu 200ku ti poslu tedka o vikendu sorry ja na to vypita palice opet zapomnel to vis zacal semestr a dalsi akce byla

Reagovat
smazaný uživatel

jo, v pohodě

Reagovat
centos

A dokonce tři hostující tábory fans

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 0

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 0

České Budějovice - FK Jablonec 0

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 1

FC Hradec Králové - FK Ústí nad Labem 1

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 2

FK Teplice - SK Sigma Olomouc 2

Reagovat
Ligter

OT: Nevíte, proč nemůžu namačkat tipy v Eurolize v Tiplize?

Reagovat
Recik

Nevíte jak je to s TV právy za přenos, řekněme teď v pondělí hraje Sigmička v teplákách, je to v TV. Love za přenos dostává jen domácí tým, nebo oba ? Díky :)

Reagovat
vanGomm

Tenhle zápas vypadá dle mého názoru na remízu,ale Slavia by už zabrat měla,tedy myslím tím i vyhrát no uvidíme.Jinak tabulka je teď zhruba rozdělena na 3 kategorie.První Plzeň má luxusní náskok.Druhá Olomouc,Sparta a řekněme Ml.Boleslav o 2 pohárová místa.A ta třetí těch ostatních 12 týmů o záchranu.Takže zápas Slovácko-Slavia je už vlastně o záchranu.Kdo by to byl řekl,že už v 10 kole vlastně půjde do tuhého.Liga je dost vyrovnaná vlastně téměř každý může každého porazit.Je ovšem otázkou je-li to dobře nebo špatně.

Reagovat
cubinho

Taky bych to rozdělil na 3 kategorie - Plzeň, Sigma, Sparta, Boleslav - poháry (šanci na titul dávám jen první trojici); klidný střed - Slovácko, Teplice, Liberec, Jablonec, Slavia, Brno, Baník; o sestup - Bohemka, Hradec, Budějovice, Příbram, Ústí - kdy posledně dva jmenovaní sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

To ještě není zas tak strašná hysterie, v podstatě jen přepsali to, co mají slávisti na webu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, další už je na sport.cz, na idnesu a s přibývajícím časem to bude přibývat

Reagovat
rufus

Tak pro média je to určitě zajímavý téma, asi to začnou teď víc řešit. To zase budou články, ale tenhle první od Sportu je ještě v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

bych něco přihodil, jak to asi bude vypadat v mediích: "3675 fanoušků Slavie přepadlo tramvaj obsazenou 78 fans baniku , vše sledovalo 7896 ACABů , kteří se po hodinovém čekání rozhodli napadnout 87 fans Bohemians , na což zareagovalo 945 fans baniku schovaných u Tří Soudků a napadli 248 přihlížejích sparťanů , kteří utekli na hřiště LOKO Vršovice , kde hráli junioři Bohemians a zde napadli 47 fans Slavie čekajích na vlak z Walzbrychu, kteří ale po cestě napadli štáb TV NOVA , čekající na vystoupení Ivety Bartošové v klubovně Slavoje Houslice. Štáb TV NOVA ale zbaběle utekl a tak zprávy zakončíme reportáží o rumunské ženě , která porodila levharta..."

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

To o "ubránění severní tribuny" jsou jen kecy, hlavní důvod je ta Desítka.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítat už teď,kdo bude hrát poháry,je příliš brzy,o záchranu jakbysmet,pomalu se to začne kristalizovat v dalších kolech,hlavně sestupová místa,k dnešnímu zápasu, si pořád myslím,že Slávia je přece jen lepší mančaft než Slovácko,ovšem jestli vyhraje toť otázka.

Reagovat
vanGomm

Tak troufám si říci,že Plzeň má pohár už jistý.Ta horší jak 3 v lize už neskončí.samozřejmě,že po 30 kole bude ta tabulka vypadat jinak,ale nějaké obrovské změny tam asi už moc nebudou.Když Slavia npř.udělala po 9 kolech 10 bodů (jen 2 výhry),tak jen velice těžko udělá za 21 kol 40 až 44 bodů,aby hrála o mïstra,tam je na to potřeba zhruba 60-64 bodů.To by se musela hodně zlepšit a to je nereálné.U těch ostatních to bude podobné.

Reagovat
Losinho

Zase debilní čas

Reagovat
smazaný uživatel

čas nečas, plno bude a to je hlavní dneska se poprvné názorově neshodnem, musíme vyhrát ,FANATICOS!

Reagovat
smazaný uživatel

a v příštím kole padnete

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy me Vanika nevadil zduraznuji nikdy,,nasral me az kdyz jsem poslouchal jeho alibisticke reci s Hradcem ze spalovali sance A ted kdyz ctu s nim rozhovor tak jsi rikam ty ses alibista jako svine ...Doporucuji kazdemu precist, panum Slavistum radsi ne protoze kdyby takhle mluvil Blazek tak nevim co bych delal ....

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/96197/zazil-jsem-i-horsi-sezony-odmita-sestup-vaniak.html

Reagovat
Shevchenko

Přečetl jsem si to několikrát a nevidím důvod, proč by ses to takového člověka mohl navážet. Vy Rumuni asi máte jiné myšlenkové pochody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prve srovnava tymy jako Brno,Liberec atd....Za druhe rika ze v Olomouci zazil jeste horsi start a to chce srovnavat Olomouc s ambicema tymu jako je Slavie je to sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim srovnava Brno,Liberec se Slavii coz je naprosto smesne

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

To fakt ne.. Spíš mi to připadá, že tak trochu uklidňuje situaci, i on sám musí vědět, že je zle..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko - Slavia 02

Reagovat
smazaný uživatel

teda 20

Reagovat
smazaný uživatel

teda 20

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vzestup fénixe (čti Baník Ostrava)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FCS!!!!! dneska je rozbijem

Reagovat
smazaný uživatel

at to skonci nulou a budu velmi spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta hodně přísná, když nechci používat tvrdé slovo "vymyšlená".

Jinak se mi líbí ten boreček ve studiu, který by měl hodnotit výkon sudího a vždy to okecá, že to sudí viděl ze svého úhlu a měl na rozhodnutí jen okamžik ... Takový kecy si může nechat pro sebe, páč to každý ví. On měl říct, zda to foukl správně nebo ne. Sidí se sekl a on nebyl schopný to říct.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Jinak - Sláve určitě nehraje nijak špatně. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že jsou fotbalově o kus výš, než domácí a herně minimálně vyrovnaní. Ale - jejich finální fáze je baletková - oni nedokáží dotáhnout i vcelku jednoduché akce. Vždy něco podělají.

Jen ještě musím říct, že aby na sestupu po třetině ligy byl Baník a Slávia, to je sen, kterému odmítám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

no a jinak - v týdnu jsem v Třebíči zaslechl rozhovor jednoho místního Slávistu s Kalivodou, který popicoval, že byl v kabině Slávie a panuje tam názor, že "by s tím měl Karel seknout". Prý jsou hráči nas-aní. Jestli na trenéra nebo sami na sebe, to nevím.

Reagovat
centos

Si to užij, moc dlouho to trvat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký budou čísla v nedělní Sportce, pane věštec?

Ne, sranda. Samozřejmě, že ty týmy jsou kvalitní a půjdou nahoru. Každopádně pohled je to krásný. Představ si, že by byla na sestupu Sparta. Asi by ses taky usmíval.

Reagovat
centos

Jasně že jo. Ale sestup bych asi nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš

Reagovat
centos

Možná na rok Ale nebylo by to ono. Ostatní týmy jsou nudné..

Reagovat
smazaný uživatel

No je rozhodně lepší hrát o víkendu s Baníkem a Slavií než s Kocourkovem a Dlouhou Lhotou. Bylo by to dost na prd, kdyby takovýhle prašivý giganti jako Baník a Slavia sestoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník není gigant. Je to nadprůměrý tým, to určitě, ale gigant? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nemyslel tak doslova .

Reagovat
smazaný uživatel

i srovnání se Slávií nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrtej se už v někom jiném Pravda, Slavia je slavnější, úspěšnější a nenávidím jí víc než Baník. Ostatně Bohemku taky, ale z trochu jiného důvodu. Kažodpádně na stupínek vítězů mých nenáviděných klubů Baník patří. Má bronzovou medaili. Slavia zlatou.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu. Baníci tady letos předvedli tak neuvěřitelnou nabubřelost ... Opravdu mě to naštvalo. A nenechám je být a nenechám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nemám s Baníkem nic společného Tak se vrtej v Baníku a ne ve sparťanovi .

Reagovat
smazaný uživatel

on je kokot par excellans, jeho názory jsou totálně mimo realitu. A díky za bronz, vy u mě máte zlatou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

No ale máte ten bronz jen tak tak, aspirovali jste na stříbro. Ovšem díky bohemáckým fanouškům, které poměrně často potkávám na skáčkových a punkových koncertech a kteří se cpou kam nemají, jste o to druhé místo přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokan to je zvíře zkurvený

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu za ty dary. Ale rivalita musí bejt. By mě docela zajímalo, koho co sparťani víc nesnašej, jestli chachary či slávisty? Že by to bylo nastejno? My máme Opavu, Prahu, Brno, olomouc...vlastně všechny.. :) Ale prim jsou Brno, Olmík, Sparta, Opava

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je třeba rozlišovat ultrasáky, chuligány a fanoušky. Každý to má jinak. Ale Slavia a Baník určitě vede. Třeba ta Bohemka, to je moje osobní věc, ale věřím, že ani ostatní jí nemají rádi. Jinak Sigma, Brno a ostatně všechny moravské týmy nemám moc v lásce. A tak nějak z povinnosti i Slovan Bratislava. Pak bych mohl přidat pozérskou antipatii k St. Pauli .

Reagovat
smazaný uživatel

U mě je to v lize 1. Slávia (letos si s ní nezadá Baník), 2. Baník, 3. Brno, 4. Bohemka, zbytek mím víceméně rád a každýho kvůli něčemu.

Reagovat
rufus

Mám to prakticky stejně: 1. jednoznačně Slávie, 2. s velkým odstupem Baník, 3. Brno a dál už mi je to jedno. Mě Bohemka nějak zvlášť nevadí, ale rozhodně ji ani neřadím mezi oblíbený týmy. A sympatický mi jsou hlavně Budějce a Plzeň a platí to u nich už docela dlouho, ani nevim čim si to zasloužili. Asi, že jsou to celkem hezký města.

Reagovat
smazaný uživatel

no, do Biudějek se chystám s Baníkem, Plzeň není špatná. Ale vyleženě sympatie snad chovám už jen k Dukle, co kope druhou ligu jo a to Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud zahraničí, tak Ruch Chorzow, oba kluby z Warszawy, Wislu, Dinamo Moskva, Spartak Moskva, tyhle týmy nemám rád z Evropy, reps nenávist A když si u St. Pauli, tak když před x lety byli v řitě v Bundeslize a neměli prachy, tak místní bordely vybrali mezi sebou peníze a poskytli jim je, stali se jejich sponzorem do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

trevore, nech si těch titulů. Taky si o tobě myslím své.

A že jsou moje názory mimo realitu? A to mi vytýkáš ty ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže

Reagovat
smazaný uživatel

ale já do tebe přece nevrtám.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie - 10 zápasů, skóre 10:15. Parádička.

Reagovat
cubinho

Obrana Slavie je hodně vtipná - obzvlášť duo Vomáčka - Koubský je přímo k popukání

Reagovat
smazaný uživatel

něco z připravovaného programu Ultras B1905 na neděli:

"rogram:

Ti, kteří nenavštěvují zápasy v Edenu, se mohou sejít na srazu Ultras v 17:00 v Ďolíčku, odkud se následně přesunou pěšky na stadion v Edenu. Fanoušci, kteří chtějí navštívit celé utkání, samozřejmě o svou formu protestu nepřijdou. Během přestávky žádáme všechny fanoušky na všech tribunách, aby opustili svá místa. Na prázdné tribuny za brankami, tedy sektor domácích (Slavie) a sektor hostů 1 (Bohemians) budou rozprostřena chorea na protest proti působení Bohemians v Edenu a podporu Desítky pro domácí jakožto řešení této situace. O spolupráci se sektorem hostů 2 (Baník) se stále jedná..." Jinak ACAB pro jistotu hlídkujou u Ďolíčku od našeho rána

Reagovat
smazaný uživatel

dnešního

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je pořád velkej klub a zaváhání na Slovácku by bylo překvapením. Ke vší cti ke kvalitám FCS...jsi napsal,vid?...ale neresi se favorit dle stavu tabulky,sily muzstva a to kde hraje??Slavie ma jmeno,ale vzdy bude druha po Sparte...a jak to dopadlo?3 kousky a cest....

Reagovat
smazaný uživatel

ano, napsal a stojím si za tím, Slavie tam měla uhrát bod ke vší úctě k FCS. Tyhle týmy by měla Česká špička porážet

Reagovat
Losinho

Sektor slávistů prázdný nebude. Bude tam akce Ultras na podporu Desítky, slávisté by tam měli normálně zpívat chorály SKS, jako kdyby tam Slavie hrála.

Reagovat
Losinho

Jejda, špatně sem si to přečet.

Reagovat
smazaný uživatel

...ke vsi ucte,Slavie je nyni,jen diky jmenu,spicka..Kdybych nezil mimo Cesko,nabehnu do Tipsortu a dam jednicku za 10ku....Kor kdyz Svancara se umi na Slavii hecnout..Holt Cirkus Slavie,hraci,Jarolim,vedeni...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však jo, já ti tvůj názor neberu

Reagovat
Losinho

Co udělali hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

nedali mu podpis

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

...doufam,ze ne me..podpis ...Stacilo mi,ze jsem videl Vaniaka zachazet v Zoo do pavilonu opic Cirkus Eden

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, on se šel podívat do pavilonu opic, na to, jak tam lítaš ze stromu na strom

Reagovat
smazaný uživatel

...no comment...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na blbej komentář blbá odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

...no asi nic,kdyz jsou tam kde jsou...hm?Goly treba...

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na kurzy které na tenhle zápas vypsaly sázkové kanceláře. Slávia je v těžké herní a výsledkové krizi, Slovácku se daří, hraje doma kde na něho Slávia neumí a stejně jsou ty kurzy vyrovnané. Ten zápas mohl dopadnout všelijak a sázkovky to dobře víjou.

Reagovat
goodbay

kurzy nikdy nic neznačili a neznačí. Favorit podle bookmakerů může být, ale to neznamená, že vyhrajou. Je to jen taková orientace.

Reagovat
smazaný uživatel

prohlásil sparťanský trenér a sportovní manažer v jedné osobě Jozef Chovanec.

Na tuhle vetu sem uz trosku alergickej

Reagovat
smazaný uživatel

Pepik no...Sparta Praha ole

Reagovat
goodbay

Tak Sparta vítězí, ale rozhodně neválí. Její výhry jsšou v posledních zápasech dosti šťastné.

Reagovat
goodbay

jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to porazit Bolku, ale kdybych měl dnešní 3 body vyměnit za 1 bod s Moskvy, tak bych neváhal. Snad se podaří oboje Brnu proti Liberci vůbec nevěřím, ikdyž už nejsou na sestupových příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Hugh Jackman na fotke ?

Reagovat
slavik38

OT: taky je vám vždycky špatně po vodce s pivem?

Reagovat
smazaný uživatel

ouch....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se konečně podívám na českou ligu bez nervů. Jakýkoliv výsledek se zápasu Sparta - Boleslav bude dobrý. Buď se omezí počet týmů co bojujou o poháry, nebo ztratí Sparta body, nebo je ztratíjou oba. Ale vzhledem k příštímu zápasu si budu přece jenom víc přát prohru Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

To by tam musel hrát Hubník, Šultes, Petr, Bajer, Navrátil, Hořava, Rossi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Boleslav předvede to co předvedla na Sigmě, tak bych se tomu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek SIGMY a SLAVIE musím říct, že je mi na blití ze Slavie.. to co se tam děje je fakt do nebe volající. Tam by se mělo všechno změnit, ale úplně vše. Nastolit platy hráčům odpovídající kvality a ne za to, že je ve Slavii. Ale hlavně přestupovou politiku by měl řídit schopný člověk, kterýj teď ve Slavii nejspíš momentálně není. Není možné, aby tým, který chce do evropy a útočit na mistra ligy měl nebo spíš neměl žádného SCHOPNÉHO útočníka. Je to doopravdy CIRKUS a cirkusem se stal větším když se vrátil pan Jarolím. Obdivuju ho, že vyhrál 2 tituly, dostal se do LM apod, za to mu děkuji a určitě ostatní slávisti také, ale už je dávno čas na změnu, která prostě musí přijít. Sparta, ač jí řada lidí nenávidí (včetně mě) se tomu může jen smát, sice taky nehrají žádnou extratřídu, ale hovoří za ně výsledky, které jim žařizují SCHOPNÍ útočníc a furt je to tým, kterému se až tolik nedaří, ale má sílu a vůli vyhrát 1-0. To Slavia už dlouho nemá. Omlouvám se, jestli jsem někoho urazil nebo sesměšnil apod, ale musel sem to ze sebe dostat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kušnír už prý možná nastoupí proti MB

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je zdravý, tak jedině dobře. Ale v základní sestavě by neměl hrát. Pěkně pozvolna ho zapojovat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

vždyť jo, prej se uvidí na před zápasovým tréninku... ale mohl by být na lávce a naskočit na poslední minuty, aby si už zvykal.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, už by to chtělo aby se vrátil. Loňská sezóna se mu povedla. A Adiaba by se mohl aspoň učit a rozehrávat v béčku.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a taky Kladruba by už mohl konečně hrát defenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale já bych tu zálohu neposkládal. Pořád bych tam měl jednoho hráče navíc . Sionko, Vacek, Kucka, Kladrubský, Podaný a v útoku Kadlec, Wilfried...ledaže by hrála Sparta na tři beky .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

..........................Bláža........................

Kušnír.....Brabec.....Řepka.....Pamič...

......................Kladruba.......................

...............Kucka.........Vacek...............

...Sionko...............................Kadlec...

.........................Bony..........................

Chce to dostat odvahu posadit Matěje. A taky bohužel když Sionko nehraje nic moc, tak hrát bude furt a Kádi je možná na křídle škoda... ALE jinak skvělá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam chybí ten Podaný. Kadlec by pak mohl hrát na hrotu s Wilfriedem. Uvidíme, jaká bude sestava.

Reagovat
Bakary3

Blažek- Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič- Kladrubský- Vacek, Kucka, Podaný- Wilfried, Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mě taky napadlo. Ale chybí mi tam Libor Sionko. Sice teď hraje špatně a někteří sparťani na něj mají mnohem ostřejší názor než já, ale tak nějak s ním do základu automaticky počítám.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

on s nim počítá Pepan do základu, ale kdyby ho dokázal posadit a vysvětlil mu že i hráč jeho kvality, musí trénovat a hrát na 100%´, tak si myslim že by udělal nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Libor netrénuje na 100%. Ostatně i když se mu nedaří, tak maká až se z něj kouří. Ale možná by mu odpočinek na lávce prospěl.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a Podaný by hrál ofenzivního záložníka?

Reagovat
Bakary3

Normálně levýho, akorát Vacek by mohl mít trochu volnější pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.Porsím vás, dá sa objednať tričko Partizanu Belehrad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že určitě. Ve sparťanském Ultrasu jsem četl, že ve Vídni jsou i fanshopy bělehradských klubů, tak bys to mohl zkusit tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nz

Reagovat
Kepy_FCB

To zase bude parodie ti slávisti bránící kotel před klokany...

Kdyby se raději sjednotili jako onehdá: http://www.youtube.com/watch?v=V8JENejyxNQ

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného se už bude těžko opakovat. I když tam zítra budou stejní aktéři (ano i sparťany bych tam očekával, tohle si nemůžou nechat ujít). Rok 99 a i roky předtím, to byla divočina oproti dnešku.

Reagovat
Kepy_FCB

stejní aktéři nebo jejich nástupci?!

Reagovat
smazaný uživatel

no, tahle Pražská koalice se jim tehdy nepovedla

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že chachaři vyhráli ten souboj? No on na to má každý ze zúčastněných trochu jiný názor. Každopádně co vím, tak se chachaři s chutí vrhli do boje a minimálně to bylo vyrovnaný. A pak se divili nad tou trojkoalicí (nebo tam byl i někdo z Viktorky? ).

Reagovat
smazaný uživatel

ne, oni nevyhráli chachaři. Tady narážím na to, jak se před tímhle piknikem sparťani, slávisti a bohemáci plácali po zádech a už si říkali, jak nám daj přes držku a dopadlo to tak, že každej z nich nechal každého ve štychu, že si zrovna moc nepomáhali.

Reagovat
Kepy_FCB

Nevyhráli ale boj s přesilou spojených sil pražských byl více než důstojný.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně. Vzpomínám si na jednu historku ze Strahova. Tehdy tam hrála Sparta s Baníkem, protože na Spartě se pokládal nový koberec. Asi dvě desítky chacharů se chtěli pustit do přibližně stejně početné skupinky sparťanů. Jenže 18 jich vzalo roha. Přesto se ti dva na chachary vrhli. Potyčku ukončila policie. Nevím, co je na tom pravdy, ale to už musí být člověk jo fanatik, aby vlítnul na dvacet nastartovaných baníkovců.

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: chtěly

Reagovat
smazaný uživatel

spíš byli vožralý bo šli na jistou smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Kamikaze

Reagovat
Kepy_FCB

Tipuju to na pány Bergy a Ottu (BDzL-O)

Reagovat
smazaný uživatel

No to už se teď bude těžko zjišťovat, navíc, když si nejsem jistý pravdivostí historky. Ale Bergy by mi na to seděl .

Reagovat
smazaný uživatel

to je kdo co? Ale tuhle zkratku už sem někde četl

Reagovat
Kepy_FCB

legendy hools ACS a vůdčí postavy tehdejší nej bandy BRIGADE DRÁPEK z LASIČKY

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bergy byl šéf sparťanských chuligánů. Občas jsem žasnul nad některými historkami, co se ke mě donesly, nebo když si teď přečtu staré popisy výjezdů. Řekl bych, že je to taková sparťanská legenda. BDZL je zkratka Brigade Drápek z Lasičky. To druhé jméno neznám, ale občas psal/píše články do zinu.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ve stupiditách se nikdo nikdy chulošům Sparty zdaleka nevyrovnal ty historky musejí být opravdu výživné....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si přečetl, jak BDZL přišli o svou vlajku. Zapomněli ji v báglu ve vlaku, společně s RPS vlajkou. Sami se k tomu přiznali v popisu derby 99 . Jinak rubriku stupidy mám v ultrasu nejraději .

Reagovat
Kepy_FCB

Tušim že jeli z nějaké vesnice u Prahy kde byli na béčku. Jinak ty flagy se mi líbili a ptřili mezi top v té době...

Škoda jich takto.

Reagovat
smazaný uživatel

BDZL vlajku si pamatuju, když jsem jako klučina chodil na fotbal. Red Pirates Sparta si bohužel nevybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to sem taky četl, teď je napodobil Zunny ale to bylo díky tomu, že je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

byl tehdy ve vlaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ve vlaku do Bánský?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím. Ale na Spartu chodil chlapík, co měl místo nohou protézy (spadl snad pod vlak) a ten v tom vlaku byl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak k nám na bar taky chodí takovej jeden zoufalec s igelitkou, na ruce vytetovaný nějaký "symboly", zatvrzelej sparťan a prý v tom vlaku taky byl ale jestli to je pravda, bůh ví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já samozřejmě tu dobu nepamatuju, ale v tom vlaku bylo sparťanů několik stovek...Ovšem jiná věc je, že když ti někdo řekne, že byl v tom vlaku a má na to věk, dá se tomu věřit, ale ty tak nějak podvědomě očekáváš, že je to Šury, Mouka, Jirka, Pavel nebo Vlasta...zkrátka jeden z hlavních hrdinů filmu Proč.

Reagovat
Kepy_FCB

Řekl bych že ne. Tito jsou byli zaměřeni chuligánsky než tehdy výtřžnicko - feťácký fans v tom vlaku a zas tak staří nejsou, ale nevim jen tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

výtržnicko-feťácký fans

Reagovat
smazaný uživatel

rybízovka s vokenou

Reagovat
Kepy_FCB

Toluen - kvalita za rozumnou cenu! :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle spíš dřív byli chachaři, proto ten Toluen taky, že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo není zčuchaný, ten není z Ostravy?

Reagovat
Kepy_FCB

jj tak to vzniklo

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, nejlepší je, když jede třeba celý poločas, jako onehdy v Mostě či na Kladně, to bylo něco. To sem si užil dosytosti

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pak člověk čte výkřiky v médiích, že ty hrůzy, co se dějí dnes, to dřív nebylo. A ejhle, tolueňácký výjezdy chacharů, dvě stovky sparťanů ničící vše co přijde pod ruku, slávisti i bohemáci taky žádný vořezávátka...

Reagovat
Kepy_FCB

A brňáci ti dokonce vyhodili kluka z vlaku jen za to že se přiznal že přeje Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ten voják, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

ano

Reagovat
smazaný uživatel

On se prý zastával nějakého starého pána. Nejdřív ho zbili, pak vyhodili z vlaku. Píše se o tom v knížce Fotbaloví chuligáni.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jí máš doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale našel jsem tam už tolik chyb....A hlavně musel jsem mít nějakou použitou literaturu v bakalářce .

Reagovat
smazaný uživatel

v čem chyby? Pravopisné? Ale dozvěděl sem se tam zajímavé věci, třeba jak náckové přišli k těm svejm pracovním oděvům atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Náckové ne, skinheads. V tom je rozdíl. Tak třeba místo Boulogne boys zde uvádí název skupiny Boulogne kop, což je zkomolenina zakázaných Boulogne boys a nového Kop of Boulogne. Pak Ultras Sur tu uvedli jako Ultras Star. Potom u italských ultras skupin vypíšou je některé a třeba u Lazia zapomenou na tu hlavní...atd. Ale napsaný je to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to máš pravdu vlastně, to je tam napsané v těch tabulkách

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že na to byli tři, se mohli vytáhnout víc. Teď si budu honit triko, počkej si na mou diplomku, hádej o jakém tématu bude ?

Reagovat
smazaný uživatel

sociální cítění se sociálně slabšíma jedincema?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale chování fotbalových fanoušků v Evropě. Bude to ale fuška jak sviňa, třebaže to vypadá atraktivně a je to pro mě zábavné téma.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče ale nejsi jedinej, už asi dva kluci odsud dělali taky seminárku na toto téma a já vám to závidím, to by mě taky bavilo toto dělat a vypracovávat. Je to takové kontroverzní téma v současnosti pač drtivá většina lidí vidí nás jako teroristy apod.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že o tom píše víc lidí. Čím víc, tím líp. Jo a hlavně profesoři o tom ví prd, takže můžeš dělat chytrýho. Ale můj vedoucí práce mě překvapil, hrál druhou ligu za Český Budějovice, fandí Slavii a má raději anglickou atmosféru než italskou...Mimochodem, když už se tu chlubím, tak bych mohl přidat, že jsem o ultras napsal malý článek do jednoho časopisu. Sice tam nebyla otištěna jedna důležitá věta, ale i tak to vyznělo víc pozitivně, než negativně.

Reagovat
smazaný uživatel

do pestrého světu? Mě právě nebaví ty atmosféry zápasu, Anglie, Francie, Španělsko, Itálie, to je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pestrý svět? Co to je ? Ne, je to časopis Scool. Něco jako Houser. Tak ve Francii to na zápasech Marseille-PSG (dnes už ne) nebo Lyon-St.Etienne musí žít, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Lyon-St. Etienne, tak oka, Francii beru zpět ale ten zbytek je o ničem. A je to někde na netu ten článek?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.grandprinc.cz/prolistovat/scool/2010/8 Strana 52-53. Psal jsem to někdy v noci, když už bylo po uzávěrce...mohl jsem se snažit víc, ale já vždycky dělám všechno na poslední chvíli .

Reagovat
smazaný uživatel

Salczburk? Chceš projevit náklonost k Polákům? Ale jinak fajn článek Každopádně ale tenhle časopis tak nějak vůbec neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, kde tam projevuju náklonost k Polákům ? Jinak ten časák má za sebou teprve první ročník. Teď jedeme druhý. Je k dostání na některých stanicích metra ve stojáncích Grand Princ. Pak je taky na středních a vysokých školách.

Reagovat
smazaný uživatel

Názvem města SALCBURK Tys to napsal jako polák Hele a jsi na FB či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to mi vůbec nedošlo . A korektorce taky ne. Jo, jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

a pod civilním jménem? Bo pak ti teprv ukážu pravé ultras. Nebo si mě najdi, zadej trev20

Reagovat
smazaný uživatel

Pod civilním. Ale už jsem tě našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Každoročně pár mrtvých..

Reagovat
smazaný uživatel

Ke komu ten tvůj koment patří, nechce se mi to v tom stromečku hledat .

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Marseille s PSG.. A ASSE jsou v podstatě stejná hovada..

Reagovat
smazaný uživatel

Juliena zabil poloslepý policista. A Youan nebo jak se jmenoval...no jo, zkurvená politika. Drsný bylo jak do Supras Auteuil naběhli arabové a sídlištní grázlové z Marseille, společně s fans Olympique. Do jednoho fanouška PSG najeli i autem. Hnus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to idioti.. Nechápu jak tuhle kulturu někdo může mít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

pač dřív media neměla tuhle moc, že oblbovala širokou škálu obyvatelstva (nemyslím tím rudé právo za komunisto ale klasická media 90. let). Ale asi od roku 2004-05 jakoby začla válka mezi médii a fanoušky

Reagovat
Kepy_FCB

Já si co se chorálů týče nejvíce užil asi půlhodinový v Blšanech.

Tehdy tam chytal Aleš Chvalovský a řvali jsme na něj Aáááááĺeš Chvalovskýýýý syn zloděje , nanananana nana nana na pořád dokola jemu za zády ...

Reagovat
smazaný uživatel

To já si zas pamatuju na finále extraligy hokeje v roce 2000. Tehdy jsem s bráchou a partou jeho kamarádů stál za bránou vedle kotle Valachů a celý zápas jsme jen píčovali do Čechmánka a do Vsetíňáků. Moje puberťácká duše tehdy chrochtala blahem . Nejvíc mě bavilo: Vy jste Valaši jedna rodina, samej blbeček, samá dilina .

Reagovat
smazaný uživatel

my sme valaši, velká rodina. Já jim fandil, i když sme spadli

Reagovat
Kepy_FCB

Se vsetíńáky jsme jeli na jeden výjezd z Prahy na Moravu a mohu potvrdit že ten chorál je pravdivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoký jalovec, vysoký jako já, přeskoč ho má milá....

Reagovat
smazaný uživatel

no, co sem slyšel, tak výjezdy do Blšan stáli za to

Reagovat
Kepy_FCB

No to jo to by bylo na samostatnou knihu.

Ale nejlépe se tam zachovali sparťané jak tam přijeli v maskách z maškaráku a další rok převlečeni za ženský..

Reagovat
Kepy_FCB

Prostě svaz si z nás dělal prdel tak proč si neudělat prdel z tehdy vlajkové lodi chvalovského ČMFS

Reagovat
smazaný uživatel

to nějak nepobírám čeče. Co sem tak slyšel, tak se vždy jelo do nějaké vesnice a pak se šlo v hrozném mrazu další hodinu pěšky po té jediné cestě tam. Všude planina, takže mráz a zima jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Do Podbořan.. Ale to není vesnice ale městečko.. A hlavně nechápu proč jste nejeli busem, když jezdí každou půlhoďku

Reagovat
Kepy_FCB

No a ?

My tam jezdili výhradně autama a chachaři taky na půl auty jednou měli i bus kdy cestou v Hostivicích pobili acs a celí zablácení tam přijeli asi v 10. min , fízli a vesničani tenkrát čuměli- prostě STYL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no, já se doufám už Blšan nedočkám, moc mě to tam netáhne

Reagovat
smazaný uživatel

O těch maskách jsem slyšel, nejsou někde fotky?

Reagovat
Kepy_FCB

Tenkrát byli na titulní straně FF jinak nevím pozeptej se ve vašem táboře.

Reagovat
Kepy_FCB

Kecam. Ne masky ale převlaky za baby.

Tak masky jsem neviděl vůbec ale prý tam byli ufoni , opice, čerti atd..

Reagovat
smazaný uživatel

To to muselo vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

miluju tenhle chorál !!

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je dobrý, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten norskej kotel vypadal zajímavě .

Reagovat
Kepy_FCB

až na tu pasáž o Varadim...

Reagovat
Kepy_FCB

http://i56.tinypic.com/2pzagip.jpg

Navzdory krizi se rozšiřuje vlajkosláva FCB (před týdnem NOVOJIČÍNSKO )

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku hezká vlajka . Ale je pověšená na plotu u nějaké základní školy, ne ?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak někde musí mit premiéru...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tu sem viděl, ta je fajn. Pěkně udělaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Kušnír, tak by bylo super zkusit hru bez křídel..

Reagovat
Bakary3

To by bylo úplně super a moc bych to Spartě přál. A Bony dává spoustu golů hlavou, to by se jen s Pamičem a Kušnírem nemuselo opakovat. Mimoto by se vlastně vyřadil Podaný, super

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakoby v tom systému bylo málo centrů ze stran.. Navíc existujou standardky, rohy apod. Podaný může nastoupit v průběhu utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak.. Sionko neodcentruje a Kadlec je lepší ve vápně, takže jediné schopné křídlo je Podaný.. A hrát jen na jedno křídlo? To je blbost..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V zálkadu nejspíš ne...

Reagovat
smazaný uživatel

--------------Blažek----------------

Kušnír---Řepka---Hejda----Pamič

------------Klardubský-------------

------Kucka---------Vacek--------

-----------Matějovský--------------

--------Bony-------Venca---------

Reagovat
goodbay

Srbská vláda ve čtvrtek udělila státní občanství Brazilci Cléovi. Zatím však není jisté, zda opora Partizanu Bělehrad a nejlepší střelec srbské ligy, bude moci posílit srbskou reprezentaci už v kvalifikaci o mistrovství Evropy 2012.

Reagovat
goodbay

OT:

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten přeběhlík z CZ do Partizanu, co? Už jenom kvůli tomu, bych mu to občanství nedal .

Reagovat
Kepy_FCB

už i srbové...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

zrovna Srbové, kteří jsou takoví nacionalisti

Reagovat
Carlos Juan Pablo

300. pro dnešní vítězství ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Dle me dnes Kusna jeste nenastoupi po tak dlouhem zraneni je dle me nesmysl aby sel do boje od zacatku......Navic pro me Boleslav je slaba dost smerem dozadu takze bychom nemeli mit o sance nouze

Postavil bych to takhle

---------------Blaza---------

Adiaba----Repa---Brabec----Pamic

Kaderabek----Vacek----Kladrubsky----Podany

----------Bony---------Kaca-----------------

Je na spadnuti situace posadit dva hrace kterym to absolutne nejde a to je Matejak--ten musi zapracovat hlavne na kondici protoze se me zda proste pomaly a Libor je bohuzel totalne z formy, v derby byl pod drobnohledem me a Martyho a je to hruza ale neskutecna......

Reagovat
smazaný uživatel

Navic ja vitam odchod Zofcaka ano je to dobry hrac ale nemyslim si ze bychom museli mit takoveho hrace zrovna na lavicce,,Prava je predplacena pro Siona kdyz chytne formu a do te doby nez ji chytne bych se proste nebal tam dat Kaderabka o kterem se mluvi jen v superlativech......a na levo je docela velky pretlak(Podany,Krejca,Zemak)

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Libor při tom derby tak špatnej? Já si z fotbalu moc nepamatuju. Viděl jsem jen jeden, gól a takové ty nasírací a emotivní momentky. Jinak ve tvé sestavě mi trošku chybí Kucka, ale nemůžou hrát všichni, že?

Reagovat
smazaný uživatel

On je delsi dobu hrozny ale v derby byl priserny.....Kucka jasny je to pan hrac jenze Vacek chyta super formu

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek ve formě je pořád o dost horší hráč než Kucka..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si kdyz si treba das jen jak zaridil Vacek ten druhy gol v derby nevidane....

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka už takových branek zařídil taky dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Vacek hraje výborně. Navíc mě ohromilo, jak se po děkovačce po derby ještě jednou vrátil před kotel a hecoval ho. Mě to štve, že se Liborovi nedaří. Ještě nedávno jsem si stěžoval, že Sparta nemá koho dát do základu a teď tu základní sestavu ani neposkládám .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hura na Boleslav. Doufam ze uz to bude lepsi nez posledne (gol v posledni minute), nevim cim to je ze Bolka hraje na Letny vetsinou vyborne, ale doufam ze dneska nebude neprekonatelnou prekazkou, Jsem ale zvedavej jestli uz bude hrat Sirl.

Nasi sestavu bych videl takhle:

----------------------------Blaza--------------------------

Adiaba------Brabec------Repka-------Pamic----------

----------------------Kladruba----------------------------

Kaderabek---------------------------------Podany------

----------------------Vacek-------------------------------

---------------Bonik-----------------Kadlec--------------

Ale obavam se ze Jose stejne zase necha hrat Siona i Matejovskyho Ale jedema Sparticka jedeme, SPARTA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto se shodujem

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Zbrojovka napodobí Slovácko a taky vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje obraz aji zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by bylo lepší kdyby nefungoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Zbrojovka se rozhodla bránit Libereckým útokům pasivní resistencí. Kdyby neměli v bráně Lejsala, tak prohrávajou už o třídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem, že rozhodčí je snad Štajnerův brácha, ale on jenom žije v iluzi že píská basket.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej text. onlajn

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to utrpení sledovat. Vydržel sem to jenom hodinu a pak sem radši sledoval trápení Arsenalu. Kdysi taky kdosi měl nápad zvýšit prestiž druhé ligy tím, že se budou její zápasy vysílat v televizi. Utkání Slovan Liberec - Zbrojovka Brno může sloužit jako ukázka jak by to asi vypadalo.

Reagovat
soukup

Slovan hrál pěkně, i když to bylo asi tím, že nám se ten zápas nepovedl a dovolili sme jim hrát tak jak chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Přechod do útoku byl doopravdy přechod, hráli na náhodu a důkaz jejich ofenzivní bezradnosti bylo, že vysílali do brejlků Štajnera který je schopný při třímetrovém sprintu ztratit dva metry náskoku. Ale když už se dostali před branku, tak to díky katastrofálnímu bránění vašich hráčů házeli jak chtěli.

Reagovat
soukup

Lejsal nejlepší golman ligy, co tam dneska zase chytá, to je neuvěřitelný

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Kámoš potřebuje poradit:

Dá se z Edenu po zápase Bohemka-Baník (17:00) stihnout spoj z hlaváku ve 20:04 ???

Já myslím že ne pokud neodejde dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

dá se a v pohodě. Zápas skončí dejme tomu v 19:00, pustí nás ve čtvrt tak:

ze stanice Slavia , 19:20 Tram 22 do stanice I. P. Pavlova , 19:31

a pak je to metrem jedna stanice

Reagovat
Kepy_FCB

dík ! poslal jsem mu to...

Reagovat
Kepy_FCB

dobře LIBE!

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta - Ml. Boles. 0:0

Hradec Kr. - Ústí n. L. 1.0

Bohemians - Ostrava 0:0

Plzeň - Příbram 2:0

Č. Buděj. - Baumit 2:1

FK Teplice - Olomouc 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Mladé Boleslavi: Miller - Fabián, Dimitrovski, Rolko, Kalina - Procházka, Táborský, Mendy, Opiela - Kulič, Chramosta.

Sestava Sparty: Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamić - Vacek, Kucka, Matějovský - Jeslínek, Wilfried, Kadlec.

Celkem pěkná sestava.. Je dobře, že nehraje Sionko a Jeslínek je dobrej fotbalista, snad to dneska potvrdí.. A hlavně je to opravdu 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Jesle.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to jak jsem myslel ale diky za toho Sionka i kdyz mel sedet i Matej

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský musí hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim je matej jeden z nejlepsich....na stridani je spis zraly jura

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co to tam je za meduína, co tam řve ? Na takhle malej kotel bohatě stačí klasickej megafon

Reagovat
smazaný uživatel

teď asi hodně sparťanů mělo staženou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool, yes, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude muset útočit. Tuším že když letos v lize dostala gól, tak už nikdy nevyhrála, tak jí to snad vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

tuším že neposledy minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, na to sem zapomněl. Moja chyba. Tak snad to alespoň nezopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ale Bolka si je tam v závěru dávala a údolí sviňí nestíhalo

Reagovat
centos

Škoda že nezvýšili, teď to rudí zase uhaluzí v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba bude konečně spravedlnost a skončí to tak, jak by mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je to hezkej fotbal.. Obrana je v šíleným stavu, ale střed zálohy funguje skvěle.. Matějovský s Vackem je dvojka k pohledání Tuším, že to Sparta stejně otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ale já vážně neopisoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak se me zda ze to pepek prokaucoval stahnutim matejovskeho

Reagovat
homeles8

Dneska Dynamo zase vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Klokan to je zvíře zku*vené. Dnes to vidím, že to ukopem na jedna nula. A snad bude v základu Koukal, minule proti Hradci se mi líbilo, jak makal

Reagovat
Losinho

Hlavně je porazte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fízlové teď lustrujou každého chachara, co přijel do Vršovic vlakem. ACAB

Reagovat
smazaný uživatel

kašlu na chřipku, hurá do Edenu podpořit Baníček, teď nás zrovna potřebuje. BP !

Reagovat
Losinho

Sem zvědavej, kolik tam nakonec přijde slávistů, já se každopádně týhle šaškárny účastnit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, taky su zvědavý, co z tohoto nakonec bude. Nicméně v pátek parádní, i když pro tebe ne. Ale Lech večer prohrál na Legii, což mně ale nemohlo zkazit supr výherní večer ve společnosti Muzajse a krásných dam i slečen

Reagovat
Losinho

Tenhle víkend je prostě fotbal na hovno, Slavie i Lech prohry...

Reagovat
smazaný uživatel

u mě spokojenost, Slovácko vás rozbilo, s Lechem jsem bohužel lehce počítal, že to nezvládne ale potom ten večer a noc po zápase parádní!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase výhra BVB

Reagovat
Losinho

Pravda, aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tom edenu nikdo neni

Reagovat
smazaný uživatel

ale atmosféra parádní!!

Reagovat
Shevchenko

tipovani.cz totálně na pi•u server, načítá se to snad půl hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý kolejní net, valím naprosto v pohodě

Reagovat
centos

Spíš máš štěstí, jsou zase přetížení..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jsi si to načetl 2-3 minuty před utkáním, tak možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

PČR

Reagovat
centos

Slávistů jsem čekal daleko víc

Reagovat
Shevchenko

Vysvětlete mi, proč zase hraje Greguš? A proč vůbec nehraje Fantiš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš hrál dneska za U21.

Reagovat
centos

Spíš proč není v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct ale útok Fantiš - Varadi - Koukal, to bychom se možná dočkali i křídelních akcí jako za časů Mičoly.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím. Koukal fakt maká, snaží se a je víc technickej než Vari. Mohlo by se to zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně tak, Varadiho dát na hrot, ne na křídlo, tak sem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nehraje Pilík a Šenkeřík

Reagovat
Losinho

Tak na tribunách to prej pěkně žije

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to úchvatné !!

Reagovat
sosna

Blaha – Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek – Navrátil, Rossi, Bajer – Petr, Hubník, Šultes. Tohle je mnohem pravděpodobnější. Doufám, že večer povede Plzeň zas jenom o šest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisz radši ne

Reagovat
sosna

Taky jsem na vážkách. Drobek chytá poslední dobou formu. Doma s Libercem měl dobrý zákroky. Ale podle Psotkova pravidla je na řadě Bláža. Ten sice moc jistotou neoplývá, ale na Slávce podržel, i když ten gól mohl chytit. Má spíš smůlu, ten gól v Hulíně - životní haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že Drobek ma formu, a že Blaha moc tou jistotou neoplývá no. Je to škoda, Blaha se mi libil na začátku sezony. Dnes bych raději viděl Drobisze.

Reagovat
cubinho

Nevím proč, ale z Drobisze mám lepší pocit - přijde mi jistější než Blaha. Potom bych rád viděl v základu Hořavu (ale na úkor koho z této sestavy, že?) - příp. - Navrátil msto Petra na křídlo (na druhou stranu jak jsem Petra nikdy nemusel, tak se mi začíná fakt líbit a díky té své bojovnosti si základ zaslouží; konečně prokazuje, že z něj oprávněně dělali velký talent.) a Hořava místo Navrátila na střed....ale je to v podstatě jedno,...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak oni se prostřídajou. Ordoš přijde místo Navrátila a Hořava místo Rossiho když bude potřeba útočit, nebo Hořava místo Navrátila a Ordoš místo někoho z útočníků když budem chtít držet výsledek.

Reagovat
cubinho

Silná lavička Sigmy mi dělá velkou radost

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak parádní vyrovnaný kádr ♥ A to sem teď ještě začal do toho motat 18-letej Přikryl, kterej dal gol v obou kolech Ondrášovky, proti Liberci zahral fantasticky.

Reagovat
sosna

Přikryl Dva Liberečáky u praporku položil jak malý děcka. Ještě teď mě bolí ruce z toho potlesku. A ta šiška v Hulíně - lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl kapitan U19 v sednacti letech. Je ve vyběrech repre už dlouhou dobu, jeden čas tam byl myslím i U17 kapitan, ale to nevim jistě. Ale jeden čas letos na jaře, nebo v zimě to vypadalo, že bude muset skončit karieru, protože ma strašne problemy s kolenama. Tak snad se to nějak vylečilo no, a bude hrát dál. Ale už v těch 17 se kolem něj motalo hodně klubu z Evropy.

Reagovat
sosna

Jo no. Hořava poslední dobou neskutečnej dopředu. Ale sedí proto, že to narozdíl od těch ostatních fláká dozadu, což se Zdenovi nelíbí. S Libercem z toho bylo párkrát pěkně horko, ještě že máme tak dobrý stopery. Plíšek mele, že naše devíza je ofenzíva, ale máme taky nejmíň inkasovanejch zatím. Dreksič se chytnul parádně a Škerle je kapitán jak se patří. Vepřek - Janotka super dopředu i dozadu a Rossi zametá taky luxusně. Neobvykle pro defenzívu Sigmy

Reagovat
cubinho

Velká výhoda, kterou má Sigma na úkor Plzně - silná lavička. Jim se prý včera zranil Kolář a už to začalo haprovat. Na každý post má Sigma adekvátní náhradu (teda až na krajní beky). Moc rád bych v nějakém "lehčím" mači viděl mladého Murína. Jak hraje za "B", nevíš?

Reagovat
sosna

Nevím, přiznám se, že Béčko moc nesleduju. Ale asi začnu, když za ně teď válí Ordži

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se teď dival na stranky Sigmy a hráče ,,B" a tam je 13!! hráčů mladších než já...To je fantasticka mládež

Reagovat
cubinho

Když nepočítám Lovásíka a Blahu, tak já bych tam byl nejstarší!!! A to jsem hodně mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky...na novej rok mi bude dvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Každý si všímá jenom těch gólů co dáváme, ale to že sme jich dostali jenom pět, jeden byl z penalty a jeden sme si vstřelili sami už nikdo nezmíní. Obrana je skvěle sehraná. Aji když je asi fakt, že kdybysme tak neovládali hru a soupeři by byli schopní zvládnout kombinaci na naší polovině a dostat se do šancí, tak bysme asi těch gólů dostali víc. Ještě to chce zapracovat na útočných standartkách a bude to perfektní.

Reagovat
sosna

Tak tak. Ty standartky taky nejsou špatný, Zdenda vymejšlí, ty náběhy do prázdnýho vápna při rohu, to u nás myslím nikdo nedělá. A třeba v Ostravě oba góly z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi hodně líbí. Ale zdá se mě, že málo hrozíme z přímáků a to majou naši hráči slušnou kopací techniku. Na tom bysme měli trocha zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože každý přimák zahrajem kombinačně, žádne nakopy, ale rozehrati do lajny, to je většinou tak v pulce pulky. Kolem vapna žádne přimaky nemame. Jen občas, doma s Usti, kdy Vepřek tušim trefil tyč, a Hubnik to pak kopl tri metry vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se strašně libi signal při rohu, kdy tak 6 našich utočících hráču stojí tak 5 metru za velkym vapnem, a jeden ve vapně. Viděl sem to zatim jen dvakrat. Doma s Jabloncem, a doma asi s Bolkou, nebo s Brnem, teď nevim. To je fuk, ale ten signal je paradni, to je rozběh jak prase, nemuže je vicemeně zastavit, a když to někdo trefi hlavou tak toje nechytatelne.

Reagovat
sosna

Jj. I na Baníku to dělali. Sice z toho nic nebylo, ale komentátor nechápal. Jednou to vyjde a bude to krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja na Baniku neviděl prvni poločas, druhej už jo.

Reagovat
sosna

Tak teda dneska bych to viděl 0:2 - Janotka vymete z přímáku a Rossi dá hlavou z naběhnutýho rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Teplice nemam rad, to sou takovy nefotbalisti. Ja sem rad za 0:1. U nich se nam poměrně daří, snad to bude i dnes pokračovat. Jejich hra se mi vubec nelibi, pro mě to je tym Nekopů.

Reagovat
sosna

Souhlasím. Fotbal hrají akorát Bosňani a Kalivoda. Jinak prasata typu Lukáš, či Matula

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ti srbove se mě libijou Ale takovy hrače ma aj Jablonec aj Liberec, a oba dostali 4 fiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo že loni hráli ze špičky nejlepší fotbal. Aji když přijeli k nám, tak byli snad jediný tým co se snažil pořádně útočit. Letos jim to zatím moc nejde, ale sílu majou pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no. Časy se měni.

Reagovat
cubinho

Tak to bych neřekl. To už i ten Jablonec hrál lepší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrál dobře až na jaře. Teplice spíš na podzim, pak už to byla bída. Loni vedli jednu dobu tabulku o kolik? O šest bodů? Tehdy měli formu skoro jako Plzeň letos.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SIGMA !!!!

Reagovat
Shevchenko

Víťa Baránek dnes slaví 36 let.

Reagovat
Kepy_FCB

Congrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak mladej ? Já myslel, že už je mu víc, tak 38-40.

Reagovat
smazaný uživatel

borec jak se patří

Reagovat
smazaný uživatel

Ach. Zase bez Šultyho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra Teplic by potesila,ale bude to remiza..

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice zatím jen nakopávájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nudných 0:0 a kulisa taky . To je přesně obraz naší ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

měls jet včera do Edenu a královsky by ses bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Letos nejezdím nikde... jebat. Mám před 2 operací kolena,tak nebudu riskovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle terénu se žádný super fotbal čekat nedá. Snad alespoň Teplice dřív fyzicky odpadnou a něco jim tam dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Olomouc se i tak snaží hrát kombinačně a Hořava zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava jo, byl vždycky dobrý, ale teďka je ještě o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice=antifotbalové město!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jajinek

jsme o parník fotbalovější než Teplice a přesto nám to bude na nic...na tomhle terénu se to prostě nedá. Na Navrátilově straně je to nejhorší, normálně by si tam z nich zase dělal kuželky a takhle je pořád zabořenej v zemi...škoda.

Pořád se píše o vychřívaných trávnících, jaká je to nutnost...ale před tímhle neochrání ani to...

Reagovat
sosna

Snad zainvestovat do obří plachty a zakrýt to jak kurty ve Wimbledonu.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul na Dreksu, panebože

Reagovat
cubinho

Prohrát zrovna s takovýma lopatama, ach jo

Reagovat
goodbay

Děkujem a gratulujem do Teplic

Reagovat
Jajinek

je to škoda no...Teplice byly šťastnější...na tom terénu se prostě náš kombinační fotbal nemá šanci uplatnit...

...navíc tedy nechápu sudího, který teda na té holomajzně ještě všechny souboje pouštěl, na obě strany, hráči byly dokopaní...nevím no...divný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný,odporný zápas.

Reagovat
centos

Teplice do druhé ligy!

Reagovat
Jajinek

Jinak tedy Psotka za to, že se nevymlouval na terén...

Reagovat
smazaný uživatel

FK Nekopové Teplice. Na co maji takovej stadion pro 18K lidi, když tam přide 150 divaku. Seno a vidle ten kraj tam, zavist to tam hnojem. Nejsměšnější klub GL.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej je ten jejich hlasatel...ten jeho hlas mě vyloženě vytáčel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatu taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele