FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola nadstavby: Slavia - Plzeň 1:1

30.04.2022, 17:56, aktualizováno 01.05.2022, 21:04
Komentáře a souhrny
Plzeň veze z Edenu bod za remízu 1:1 a zůstává první o dva body před Slavií. Hradec minulý týden porazil Slavii a nyní si vyšlápl i na Spartu, v Praze remizoval 1:1. Slovácko otočilo zápas s Baníkem Ostrava a pojistilo si čtvrtou příčku. Mladá Boleslav i podruhé zdolala České Budějovice a zahraje si o sedmé místo s Olomoucí, která pro změnu podruhé vyzrála na Liberec. Karviná prohrála v Jablonci a má jistotu sestupu...
O titul

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:1

01.05.2022 19:00

Góly: 90+1. Ondřej Kúdela (pen.) - 90+5. Jean-David Beauguel (pen.)

Přes 90 minut hracího času se v Edenu čekalo na branku, aby ve velmi emotivním závěru padly hned dvě. Nejprve se zdálo, že Slavia přece jen urve vítězství. Záhy ovšem Plzeň stejně jako soupeř skórovala z penalty a uhájila dvoubodový náskok v tabulce. S konečným výsledkem tak mohou být více spokojeni Západočeši.

Očekávaný opatrný úvod narušila 18. minuta a Teclův úprk. Útočník sešívaných se v závěru své akce rozhodl pro kličku na brankáře Viktorie Staňka, načež po vzájemném kontaktu upadl. Sudí Frankowski nejprve odpískal penaltu, po zhlédnutí videozáznamu ovšem shledal, že Staněk nejprve zasáhl míč. Slavia si tak ještě musela na pokutový kop počkat.

Plzeň si slibnou šanci vypracovala po půlhodině hry, ovšem zakončení Buchy z nadějné pozice zablokoval Hovorka. Těsně před koncem první půle se na druhé straně hřiště uvolnil Traoré, Staněk však jeho zakončení zneškodnil.

Do druhé půle vstoupili lépe Pražané. Pět minut po změně stran si na centr Holeše naskočil Tecl, jeho hlavička ale přeletěla přes břevno. Za dalších devět minut se po dlouhém nákopu málem prosadil hostující forvard Beauguel, jenž přešel přes obránce domácích, na gólmana Mandouse už si nicméně nepřišel.

Velký zmatek vznikl v 66. minutě před bránou Viktorie, ke štěstí hostů se ale míč nakonec odkutálel do zámezí. Na příležitost Slavie dokázali hosté znovu rychle odpovědět. V 69. minutě pohotově pálil Havel, balón však skončil v rukavicích Mandouse.

Vyvrcholení duelu ve Vršovicích odstartovala 86. minuta a standardní situace Pražanů. Po ní nejprve zastavil ránu Olayinky blokující Pernica, z dorážky zase Kúdela nepropálil Eduarda Santose. Celou situaci ovšem arbitr Frankowski ještě přezkoumal u videa, na němž zjistil, že si ve vlastní šestnáctce nedovoleně počínal Beauguel. Po jeho nebezpečné hře vysokou nohou tak kopali sešívaní penaltu, kterou suverénně proměnil Kúdela - 1:0.

Rychle však bylo v Edenu po euforii. Hned vzápětí se totiž po letmém kontaktu s Oscarem skácel k zemi žolík hostů Trusa a Frankowski tentokrát odpískal pokutový kop rovnou. Beauguel nezaváhal, trefil se přesně k tyči a zařídil konečnou remízu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové 1:1

30.04.2022 19:00

Góly: 52. Dávid Hancko (pen.) - 65. Michal Leibl

Duel druhého kola nadstavbové části skupiny o titul přinesl remízu domácí Sparty s Hradcem Králové 1:1. Souboj těchto celků skončil dělbou bodů poprvé v historii. Hlavní postavou celého utkání se stal hostující Michal Leibl. Ten nejprve zavinil v 52. minutě penaltu, ze které skóroval Dávid Hancko, následně však sám dokázal vyrovnat. Favorit zápasu se musel obejít bez Adama Hložka, jenž si přivodil zranění v průběhu předzápasové rozcvičky.

Fanoušci Sparty stále nemohli překousnout porážku v Olomouci ze závěru základní části. Nebýt jí, Rudí by se v tuhle chvíli těšili z pouze tříbodového manka na čelo, takhle ztráceli dvojnásobek a naděje na titul byly mizivé. Nereálné ovšem nebyly, a tak potřebovali pokračovat v přesvědčivých výhrách jako v minulém kole proti Baníku. Tentokrát na pražskou Letnou dorazil Hradec, jenž měl v zádech famózní skalp Slavie.

Přesto se od fotbalistů Sparty očekávala herní převaha, kterou si od úvodních minut také budovali. Jedním z nejaktivnějších hráčů byl kapitán David Pavelka, který zakončoval pohlednou kombinační akci jen těsně vedle levé tyče. Hradec ale následně předvedl své kvality a Milan Heča se musel v brance hodně činit. Zejména proti ráně Filipa Kubaly musel vytáhnout skvělý zákrok. Ve zbytku první půle nebyly k vidění žádné gólové příležitosti, a do kabin celky odcházely za bezbrankového stavu.

Po změně stran se už diváci branky dočkali a k radosti domácích se vedení ujala Sparta. Ta dostala možnost v podobě pokutového kopu po faulu Leibla, jenž stáhl ve vápně Tomáše Čvančaru. Penaltové exekuce se ujal Hancko a přesnou ranou k levé tyči nedal Patriku Vízkovi sebemenší šanci. Votroci se nechtěli s nepříznivým stavem smířit, a tak kouč Miroslav Koubek vyslal na hřiště svého nejlepšího střelce, Jakuba Radu. Střídání se ukázalo jako geniální, žolík Rada se ujal rozehrání přímého kopu, po němž míč proskákal až k Leiblovi. 29letý stoper ho uklidil do sítě, a vykoupil se tak z předchozího penaltového zákroku. Závěrečný tlak už ani jeden z celků v rozhodující branku nepřetavil, a tak utkání skončilo smírně.

Vůbec poprvé v historii soutěžních zápasů tak vzájemný duel skončil nerozhodným výsledkem. Sparta se v příštím kole 8. května představí v Plzni, Hradec bude hrát o den dříve v Ostravě.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 3:1

30.04.2022 16:00

Góly: 55. Václav Jurečka (pen.), 70. Václav Jurečka, 90+5. Václav Jurečka - 6. Jiří Klíma

Zápas dvou různých poločasů v nadstavbové skupině o titul nakonec přinesl domácímu Slovácku jistotu účasti v evropských pohárech, když otočilo zápas proti ostravskému Baníku a zvítězilo 3:1. Všechny trefy svěřenců Martina Svědíka měl na svědomí Václav Jurečka, který se tak opět dostal do čela tabulky střelců i přes fakt, že na hřiště přišel až v úvodu druhé půle.

Oba týmy vstoupily do nadstavbové fáze shodně venkovními prohrami 1:3 na hřištích favoritů. Tabulkově lépe postavené šlo do utkání Slovácko, které se kromě toho pyšnilo také mnohem lichotivější bilancí vzájemných zápasů. Čtyřikrát za sebou totiž neprohrálo a z posledních 10 střetnutí jich vyhrálo sedm. Překvapujícím faktem bylo, že oba celky nechaly pouze na lavičce svého nejlepšího střelce, domácí Jurečku a hosté Ladislava Almášiho. Oba se před utkáním prosadili už 14krát a soupeřili o korunu krále střelců.

Že nechtějí svěřenci trenéra Tomáše Galáska boj o evropské poháry vzdávat bez boje, ukázal už v šesté minutě Jiří Klíma, který snadnou dorážkou ukončil svůj skoro dvouměsíční gólový půst. Nutno ovšem zmínit, že míč na kopačku baníkovského útočníka nasměroval svým nepovedeným zákrokem Michal Kohút. Další zaváhání defenzivy Slovácka přišlo po jednoduchém odkopu, mladík Daniel Smékal přesprintoval stoperskou dvojici, jeho únik však Filip Nguyen v rozkleku zlikvidoval. Pět minut před pauzou Nguyen hasil výběhem další kontr Slezanů, odvrácený míč však přistál na noze Jiřího Bouly, který dalekonosnou ranou ze středového kruhu minul odkrytou bránu.

Druhý poločas ukázal okénka také v obraně Ostravanů. Do souboje proti brankáři se dostal skoro od půlící čáry unikající Rigino Cicilia, jeho obstřel zazvonil na pravou tyč. V 52. minutě navíc David Lischka ve vápně nevybíravě sestřelil Vlastimila Daníčka, po intervenci videa a tříminutové prodlevě proměnil penaltu Jurečka, který se dostal s úvodem druhé půle na plac a dotáhl se na čelo tabulky střelců. A o čtvrt hodiny později se na čele osamostatnil, když perfektně využil kolmý pas za obrannou linii od Marka Havlíka. Rozhodnutí měl na noze Petr Reinberk, který po zpracovaném centru dokázal prostřelit gólmana, na brankové čáře ale cestu míči zatarasil obránce. Jurečka nakonec zkompletoval hattrick, v nastavení doklepl z pár metrů vyraženou střelu svého spoluhráče.

Slovácko tak svého soupeře porazilo, čímž si zajistilo při nejhorším čtvrtou příčku. V příštím kole se 8. května představí na hřišti Slavie, ještě před tím se však střetne s druhým pražským S ve finále poháru. Baník 7. května přivítá Hradec Králové.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň32237257:2176
2.Slavia Praha32235475:2474
3.Sparta Praha32217469:3470
4.1. FC Slovácko32195854:3462
5.Baník Ostrava32149956:4551
6.FC Hradec Králové321014843:4444
O udržení

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 0:1

01.05.2022 16:00

Góly: 8. Robin Hranáč

Stíhací jízda Pardubic pokračuje. Východočeši se povětšinu sezony zdáli být hned po Karviné hlavními adepty na sestup, poslední týdny jim ovšem vychází skvěle. Naposledy díky jediné přesné trefě vyzráli na Bohemians.

První a nakonec taky jediná branka zápasu padla v osmé minutě, kdy si na rohový kop z pravé strany naskočil Hranáč a hlavičkou přesně k tyči spustil veselí v táboře Pardubic. Za "Klokany" mohl odpovědět Květ, po centru od Vaníčka ovšem jeho volej vyrazil hostující brankář Markovič. Blýskl se také gólman Bohemky Valeš, jenž zlikvidoval pokus hlavou od Patráka.

Výčet šancí ve druhé půli načal hostující Čelůstka ránou do náruče Valeše. Poté již iniciativu převzali Pražané, nebylo jim ovšem přáno. Květ trefil z voleje tyč a hned dvakrát si v obrovské šanci vylámal na Markovičovi zuby Chramosta. Stejný hráč mířil také z úhlu do brankové konstrukce.

Pardubice tak ustály nápor soupeře a v tabulce poskočily na 12. místo. Bohemians naopak dál čekají na první výhru od 12. února, kvůli čemuž sídlí až na předposlední 15. příčce.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 2:0

01.05.2022 16:00

Góly: 15. Jakub Martinec, 42. Jaroslav Zelený

Tři kola před koncem nadstavby vyvrcholilo celosezonní trápení Karviné definitivním sestupem. Slezané nestačili na Jablonec a již se nemohou odlepit z posledního místa. Severočeši naopak po změně na trenérském postu zabrali a k záchraně mají zase blíž než před týdnem.

Jablonečtí se mohli více uklidnit již v 15. minutě. Na rohový kop Kroba si naskočil Martinec a navzdory snaze gólmana Karviné Bajzy dostal míč do sítě. Za dalších pět minut zahrozili domácí znovu po rohu. Tentokrát pálil Ikaunieks, avšak trefil jen břevno. Hosté se prvně osmělili ve 22. minutě, Svoboda nicméně na centr z levé strany nedosáhl.

Po půlhodině hry zakončil pohlednou kombinaci Severočechů Kratochvíl, z dobré pozice ovšem zahodil první ze svých několika příležitostí v utkání. Mnohem efektivnější byl jablonecký obránce Zelený, jenž ve 42. minutě úspěšně zakončil standardní situaci - 2:0.

Namísto stíhací jízdy Slezanů usilovali po změně stran o další góly především domácí. Největší tutovku zahodil deset minut po přestávce Kratochvíl, který po přihrávce od Malínského netrefil svatyni MFK z hranice malého vápna.

Až v 77. minutě protáhl brankáře Jablonce Hanuše hostující Papadopulos, z gólu se ovšem Karvinští neradovali ani po následné dorážce. Smůlu měl dál také Kratochvíl, jenž v 86. minutě hlavičkoval po rohovém kopu do břevna. I tak tři body zůstaly na jablonecké Střelnici.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 3:0

01.05.2022 16:00

Góly: 3. Vachtang Čanturišvili, 7. Vukadin Vukadinović, 36. Martin Cedidla

Zlínští "Ševci" dokonale využili rozsáhlé marodky na straně Teplic a po snadné výhře se přiblížili záchraně. Moravané o zisku tří bodů rozhodli víceméně již v první půli, v níž nasázeli všechny tři branky.

Do vedení se domácí dostali již ve třetí minutě. Čanturišvili si zpracoval dlouhý nákop, následně obalamutil gólmana Teplic Grigara a snadným zakončením do odkryté svatyně otevřel střelecký účet zápasu. O čtyři minuty později bylo u řeky Dřevnice ještě veseleji. Janetzký vybídl ke skórování na levé straně volného Vukadinoviće a srbský křídelník se skutečně nemýlil.

Hosté ze severu Čech se na odpověď zmohli až ve 28. minutě. Sejk při akci, která se podobala druhému gólu Zlína, přihrál volnému Kodadovi, ten si ale vylámal zuby na domácím brankáři Rakovanovi. To strážce hostující svatyně Grigar svůj celek moc nepodržel ve 36. minutě, kdy bůhvíproč nečinně přihlížel tomu, jak se Cedidlova nepříliš důrazná hlavička po centru Procházky dokutálela až do sítě - 3:0.

Netradiční střelec Cedidla se prosadil také devět minut po změně stran, radost mu však záhy překazil sudí pískající ofsajd. Za dalších pět minut mohl na druhé straně udeřit Žák, jenže hlavičkoval do břevna a dorážka Sejka přeletěla břevno. Pět minut před koncem mohl jasné vítězství "Ševců" ještě stvrdit Jawo, ovšem po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín32971640:5434
12.FK Pardubice32791637:6730
13.FK Jablonec325141324:4629
14.FK Teplice32842031:5428
15.Bohemians Praha 190532691736:5927
16.MFK Karviná32392031:5518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (573)

Přidat komentář
$$CaptainKokotko

Druhý poločas paráda

Reagovat
Slovácký trojboj

Dneska po třech letech na stadionu... SLOVÁCKO...

Reagovat
Martin9719

Čekal bych vyšší návštěvu. Jenom doufám že vám sparťani neobsadí polovinu stadionu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bohužel všude chodí míň lidí. Pořádá to fačr, takže Slovácko a Sparta má stejně lístků.

Reagovat
Slovácký trojboj

Ani pernamentkáři nesehnali lístek...

Reagovat
Slovácký trojboj

*permanentka

Reagovat
Salfovic

a komu ty lístky teda šly ?

Reagovat
Slovácký trojboj

FAČR a sponzoři

Reagovat
Martin9719

Takže bude 2000 prázdných sedaček a nebo 2000 za lístek před stadionem.

Reagovat
Slovácký trojboj

Snad ne...

Reagovat
Slovácký trojboj

Ale v úterý jsem nemohl koupit žádný lístek...

Reagovat
vanGomm

Návštěvnost na tu nadstavbu je velice špatná.Dalo se to ale tak nějak čekat.Ve skupině o záchranu bylo vlastně už rozhodnuté něž nadstavba začla ta skupina 7-10 se de facto hrát vůbec nemusela a ve skupině o titul jde vlastně puze o to kdo bude 1. nebo 2.Když by Plzeň vyhrála v Edenu už by se nehrálo vůbec o nic.Není to dobrý systém.

Reagovat
Mirek na tenisu

V Hradišti? jeden z prvních teplých jarních dnů. Na Slovácku je třeba makat na zahradách a ne dřepět na fotbale.

Reagovat
JarousFCB

A od nás přijelo dvakrát méně lidí, bo šli na jiné zahrádky chlemtat Ostravar? nadstavba prostě netáhne. Kor když se hraje o hovno.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
vanGomm

V listopadu prší v únoru je moc zima v dubnu se maká na zahrádkách a v květnu,červenci a srpnu je pro změnu zase moc teplo navíc jsou prázdniny a dovolené,lidé jsou u vody a bazenů.

Reagovat
Gelu28

Najdeme si někoho na paškál....když už to vemeno Potočný je pryč....za chod klubu odpovídá jistý pan Bělák...a ten člověk, i když má velkorysé možnosti od pana Brabce tak nemá žádné výsledky....tudíž BĚLÁK VEN

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půle zase marnost, bez koulí.... S takovou budou chlapci ještě do konce sezony pod kotlem svlékat dresy na oslavu stovky.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
Coutinho10

frajeri, ze se nepolozili tou penaltou a dal makali a byli odmeneny....tak jeste podobny vykon a vysledek i az budou hrat s Plzni

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně Ne aby to s Plzní odflákli

Reagovat
Coutinho10

oni to neodflaknou, ale nesmi proti nim jit vyssi moc

Reagovat
Fakt

Pan Koubek

Reagovat
dondinho

Bylo vidět že už o nic nejde a kucí sparťanský si byli zahrát na žížeň

Reagovat
C-M@ster

Baník je tam jen do počtu, nejvíc kartama míchá Hradec.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin9719

Znervóznil Slavii, odstavil definitivně Spartu.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník je tam jak tenkrat na těch kolážích ta malá hubená kurvička s těma svalnatejma negrama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Piper Perri

Reagovat
lichna.

Počkej až doma obereme Hradec! To bude bomba!

Reagovat
ACSMan

Děkuji Sparto, za neustálé odebírání naděje

Reagovat
Radin

Ta Sparta se o to prostě nepopere a bude spoléhat na to, že bude mít alespoň pohár. Kdyby tam rupli

Reagovat
Martin9719

V tuhle chvíli bude velký zázrak i ten pohár, zvlášť když pro Slovácko doma je to zápas roku. Těším se na to.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hocek to je neskutečné hovado. Ten chlap by měl pískat max. divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné, kam to Sparta letos zase dopracovala.

Včera a vlastně i s Baníkem před týdnem už byla na stadionu cítit bezmoc, emoce a fandění jak na přátelaku a stovky volných míst permenentkářů, kteří jinak chodili pravidelně několik let. Kotel skoro prázdný ( ale tam to je spíš z jiných důvodů)

Sezóna opět dopadla ostudou a nic na tom nezmění ani případná výhra v Mol Cupu, poháru o ničem. Jediné, čeho se bojím, tak že pokud ho náhodou vyhrajeme, tak se to zas bude oslavovat jak výhra titulu, tisíce fotek, desítky videích, bude se prodávat pohárový merch a všichni v klubu a asi i nějací fans si budou myslet, že je všechno super.

Po sezoně nás opustí Hložek a dost možná někdo z dua LK37/Hancko, už teď víme, že je nahradit s našim skautingem a neaktivitě na přestupovém trhu nedokážeme.

Rosický měl při nástupu do funkce nějaký plán. Fakta ovšem hovoří, že za jeho působení jsme vyhráli jednou ( možná 2x ) mol cup a k boji o titul jsme se reálně ani nepřiblížili. Každý rok jeden hráč ze Sparty bez smlouvy ( protože se mu nabízí ani 2 měsíce před jejím vypršením) radši utíká do Slavie a ani bych se nedivil, kdyby to za rok skončilo stejně u Karabce. Posily nejsou, protože je bus nepotřebujeme a nebo se nebudeme účastnit finančních dostihů. Trenéry střídáme úplně stejně jako dříve, takže koncepční práce stále nula.

Nejhorší na tom všem je, že člověk už ani nevěří, že se to někdy zlepší a na stadion chodí už jen kvůli lidem kolem než samotnému fotbalu.

Reagovat
bartes

bych to neviděl tak tragicky. Máte Vrbu, stále jednoho z nejlepších trenérů tady, který to tam hodně pozvedl. Na druhou stranu i on má své limity. Např. jazyky nebo to, že točí svých 14 vyvolených hráčů. I to je možná důvod, proč nechtěl posily, když najednou viděl více jak 20 hráčů. A nebýt jeho, tak jste někde kolem 5.místa. Sparta dlouhodobě doplácí na velkohubá prohlášení o titulu, přitom ho od r.2014 nezískala, protože nemá kádr na to, aby tak dominovala. Její současný strop je top3 s tím, že občas ten titul může uhaluzit.

Reagovat
Čekám na brejk

Je tomu tak, tým by měl přiznat, že na každoroční boj o titul to není a i hráčům se pak bude hrát lépe. Ale to nejde, protože Sparta. Krásně to bylo vidět po remíze v Jablonci, kdy už všichni začali mluvit, že titul je pryč. Začali vyhrávat a díky ztrátám Plzně a Slavie se najednou zase přiblížili, zase před zápasem s Olomoucí začali velkohubá prohlášení a bum porážka, tým se z toho zase sesypal. Prostě přiznat, že koncepce je jiná, zakomponování odchovanců, cílem jsou poháry, ne titul, že se dělá tým pro budoucnost. Přiznat, že Křéťa už to prostě nebude tak dotovat a na finanční možnosti Slavie prostě nemáme. Ano, Slavie už si na sebe vydělá momentálně sama, ale to nic nemění na tom, že je momentálně jinde . Fanoušci by to pak třeba začali brát jinak též.

Reagovat
bartes

Spartu navíc sráží dlouhodobě mizerná práce kondičních trenérů. Dlouhodobě mají na marodce půlku základu a lepí to, jak se dá. Tohle tam trvá možná tak 10 let. Vypadá to, že ty hráče utavují a ti pak nehrají to, na co mají. A když jdou hráči přes bolest, tak spousta z nich končí na marodce v lepším případě s nataženým svalem. V horším si ho potrhají nebo to odnese nějaký úpon. Sám bych chtěl, aby Sparta dominovala se Slávií a abychom měli minimálně 2 mužstva, které pravidelně hrají evropu na jaře.

Reagovat
Čekám na brejk

MOL cup je momentálně důležitý kvůli pohárům, kvůli vyřazení Rusů z pohárů to vypadá, že vítěz poháru bude hrát předkolo EL a ne KL. Zvlášť pro Spartu s jejími každoročními výbuchy bude sakra důležité, jestli na tom bude jako Jablonec, kdy po vypadnutí se Celticem dostala ještě jednu šanci a stačilo postoupit jednou ze 2 pokusů a nebo to bude buď anebo od 2. předkola KL, přijdou nějací Srbové a od září se na poháry bude Sparta koukat v televizi.

Reagovat
lichna.

Posunuli jste se minimálně v tom, kolik mladých a vašich hracu za vás hraje ne? To ještě nedávno nebylo. Teď Hložek, Karabec, Vitik, Krejčí v kategorii mladí, Cvancara taky mladý. Podle me by se s tím dalo velmi dobře pracovat.

Reagovat
Salfovic

To jo, ale kdyby ti hráči nechtěli maximálně do dvou let vypadnout.

Reagovat
Aldeano

Absolutní souhlas.

Reagovat
Baronne

Hložek nejspíš do tý Borussie? Kam by mohl jít LK?

Reagovat
ACSeRw!n

pro BVB je priorita Adeyemi, nebo jak se to pise

Reagovat
Rothbard

16let, prý střední záložník, ve Spartě, hraje s U19, nechce podepsat smlouvu, chce do A týmu, prý obrovský talent. Takhle jsem ty informace dostal. Nevíte, o koho by mělo/mohlo jít?

Reagovat
John Obi Mikel

P.S. Nic o tom samozrejme nevim, jen splnuje tvoje indicie

Reagovat
Losinho

To je hroťák ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo. Taky bych ten komentář na který reaguju mohl číst pořádně

Reagovat
ACSMan

S tímhle jménem si neškrtne

Reagovat
Rothbard

Klidně to být může, všechny informace, které jsem obdržel, jsou tak nějak kusé a nedefinitivně přesné.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou rusák nevadí

Reagovat
andrew96

Liberec nejnudnejší tým sezóny.

Reagovat
monty25

Jestli se brzy neuzdraví aspoň jeden z dvojice Fortelný-Trubač, tak už se můžeme chystat na baráž.

Reagovat
Martin9719

Dostat 3 góly za půl hodiny to nebude o jednom hráči.

Reagovat
monty25

Tak chybělo jich víc, ale se zálohou v tomhle složení se na úspěch fakt pomýšlet nedá...

Reagovat
John Obi Mikel

Ten střed se vám úplně rozpadl a musí zaskakovat Ljeva

Reagovat
Martin9719

To bude taky tím, takový hráč už v lize moc stíhat nebude.

Reagovat
John Obi Mikel

Njn, s ním už se nepočítalo. Tam má být Jukl, Fortelný, Kučera, Mareček, nebo Trubač, akorát všichni jsou mimo.

Reagovat
monty25

Jo, ten už hrál svůj poslední zápas potřetí...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemce se ta výměna trenéra vůbec nepovedla. Když už k ní sáhli, tak tam měli dát "nové koště" a ne asistenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimečně s tebou musím souhlasit

Reagovat
Salfovic

Bohemka hraje 3x doma s Pardubicema a nemá z toho ani bod

Reagovat
Martin9719

Pardubice hrají doma s Bohemkou

Reagovat
Registrujisejenproto

MFK ostudná sezóna. Sice v hodně zápasech i smůla (hlavně na podzim), ale i tak celkově neomluvitelná ostuda

Reagovat
Chamezjunior

Kdo by to čekal, že po loňské famózní sezóně letos spadneme. Můžu jen tajně doufat, že neskončíme jako Opava nebo Příbram. I když Opava je na tom výborně na to jaké má finanční možnosti.

Reagovat
LokoLFC

Ten Chory je neco jako ten Narmo v Oktagonu. Vyska 430 cm, a slozi ho fouknutim kluk o 30 kg lehci a 3 metry nizsi. To musi bejt v realu desna guma. Jinak Slavia desne slabej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 body stačí.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to nemusi stačit ani trošku

Reagovat
LokoLFC

Skoda, ze ne dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci to bylo manažerské gesto pro vás, abyste si uvědomili, že se hraje do poslední vteřiny, že neni třeba nic vzdávat. fakturu vystavím na konci měsíce.

Reagovat
$dolar$

Narmo

Reagovat
havrys99

Karma Slávistům <3 zlatý bod, ani jednu penaltu bych nepískal. Ale daleko lepší výkon od nás, než doma proti Slavii. Ještě tři výhry a čau

Reagovat
Miguel19

Hele vážně tu naší ligu bere někdo vážně? To je naprostá ostuda.

Reagovat
Martin9719

Bohužel, tu z toho dělají sudí.

Reagovat
Miguel19

Ti dělají, co se jim řekne nahoře.

Reagovat
Miguel19

Slávistická penalta byla - JDB tam šel jak dement. Plzeňská ani náhodou.

Každopádně naše liga je fakt dno.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
vinetou

Reagovat
ratusek

Tak jak to zapískal ten polskej šašek, by to zapískal kdokoliv od divize výše. A hodnocení se samozřejmě opět nedozvíme. Takže bude Příhoda spokojenej

Gratulace Plzni k titulu, snad tam v pohárech nepředvedou zase sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Asi te fotbal moc nezajímá, ale jeste jsou 3 kola do konce.

Reagovat
Kiwi-21

To si Plzeň pohlidá

Jediný kdo jim může sebrat body je max Hradec, Spartu zvládnou

Slavia myslím že ztratí z Baníkem a je schopná neporazit i Spartu při téhle formě

Jinak Sor jediný kdo se snažil hrát na 1 dotek

Schranz musí hrát za Tecla v Útoku

Svým způsobem si může Trpišovský za to sám když staví v důležitých zápasech na Teclovi (Ferencvaroš doma,Legia a teď Plzeň)

Reagovat
Garbicz

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň může ztratit ve 3 zápasech, stejně jako Slavie. Ty si můžeš myslet s kym ztrati a s kym ne, ale určitě to nemas z vestecke koule a stát se muze cokoliv.

Reagovat
Kiwi-21

Samozřejmě může ale z tím jak hraje Plzeň tak ji věřím i když osobně přeji jednoznačně Slávii ale nevěřím jim

Plzeň si to dle mého uhlidá

U Baníku při jeho formě asi trochu přepal čekat remízu ale očekávám že Baník bude opět bojovat jak by byl ve finále LM a MS zároveň

Plzeň hraje celou sezonu +- to samé, Slavia tu formu nemá

Reagovat
Kepy_FCB

z Baníku mají naopak nejjistější 3b

Reagovat
Kiwi-21

Asi jo na chvíli jsem zapomněl jak je Baník poslední dobou opravdu marný a vzpomněl si spíše na to jak se Baník vždy uměl vyhecovat

Reagovat
Salfovic

S momentálním Baníkem by body neztratila snad ani Bohemka.

Reagovat
bobis21

S Baníkem mají oba 3 body, tam se nic rozhodovat nebude

Reagovat
Kop do titulků

Předvedou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako byla by prdel, kdyby dali předkolový hat-trick a poháry nehrál z CZ vůbec nikdo

Reagovat
Euphael

Rozhodci skvele zvladnuty zapas, nechal tvrdou hru a odpiskal to, co se melo piskat

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Mosquera je strašnej šašek

Reagovat
Martin9719

Šašci jsou na vaší lavičce přeedevším. Hlavně Houštecký kterej vypadá jako kdyby si dal 3 rumy po ránu a pak 3 před zápasem.

Reagovat
mistr129

No to taky, fakt nevím jak se Köstlovi povedlo dostat červenou po našem gólu.

Ale ani jeden aspoň neběhá mezi soupeřovy slavící hráče

Reagovat
Martin9719

To rozklíčuje vše studio kamarád, tiki taka.

Reagovat
$dolar$

Tak plzenaci si tam sli pro balon, aby mohli rozehrat.

Reagovat
verv

Reagovat
havrys99

Zdržování při navazování hry družstvem soupeře zakopnutím míče.

Reagovat
Greny

Zasloužená remíza

Reagovat
M.Vaza

Která z těch penalt byla trapnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme to rozebrat s tužkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ta první. Čuměl na to tak dlouho než tam dotek toho "malíčku" našel.

Reagovat
thewall

Spíše ta druhá, ae i ta první smrdí chybným rozhodnutím.

Reagovat
$dolar$

Ta prvni byla silena. 5 minut tam musel hledat neco jako dotek.

Reagovat
Bucky

Promluvil fanoušek Plzně. První úplně jasná. Vysoká noha, kterou soupeře zasáhl (a je úplně jedno, jestli do hlavy nebo ramene). Penalta, nazdar. Ta penalta Plzně byla rozhodně rozporovatelnější.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat
valloire

Reagovat
Bakary3

Fotbal v nasi lize je prostě blitka.

Smutny, jestli Slavia necha titul takovejm sulinum.

Reagovat
Euphael

Slavia nemuze vyhrat titul, kdyz ztratila 5 bodu s Karvinou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud Plzeň zvládne zápas s Hradcem, tak si myslím že je jasno.

Reagovat
mistr129

Spoléháme na vás za týden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Fuj! Raději ať má titul Plzeň než děkovat Spartě

Reagovat
HonzaKoller

Bílka jsem vždycky měl za schopnýho kouče v tom smyslu, že dokázal plnit očekávání, alejak by řekl božský Kája: letos jsem to opravdu nečekal. Docela mě zajímá, jak to bude se Slávkou, jeslti ten titul fakt neudělaj. Jestli to neni znamení úpadku. Jako těžko soudit na základě jednoho neúspěchu,a le od toho je tu diskuze.

Reagovat
Pablos

Nadruhou stranu si myslím, že by to spíš Slavií mohlo pomoct, že prostě ten tým je prostě o dost horší než v minulosti a že to asi chce trošku zase zamakat.

Reagovat
HonzaKoller

Horší asi je, ale furt v kombinaci s faktorem Trpišovský mužou hrát o to rpvní místo s prstem v zadnici. To ej taky další věc. Jeslti už se Trpišák nevyčerpal. A to neříkám jen na zákaldě dnenšího zápasu, spíš v rámci celé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je bez peněz, 2. rok po sobě jen v KL (a to ještě nejspíš ani nepostoupí, protože by museli dát 3 předkola) neustojí, takže výprodej a zpátky do průměru.

Reagovat
HonzaKoller

To už je dost horrorovej scénář, kterej si myslím, že se nevyplní, to Čínani podržej. Byť by nikoho nekoupili, tak ale nedovolej rozprodat tým. Ono jak to v minulsoti dopadlo..

Reagovat
Bobřík1

Zase bez peněz je skoro každej vyjma Bolky a Sparty, takže scénář s výprodejem bude asi následovat víc týmů.

Reagovat
KingMaster13

Tak Slavia si hodně vydělá transferama. Souček (přestup dohromady za 20 mega), Král (12 + bonusy), Coufal (6), Zima (6), Sima (10), Kuchta (5), Stanciu (4), na Musu se aktivuje výkupka (3,5), plus výdělky za 3 čtvrtfinále pohárových soutěží, vždyť to jsou zisky jak kráva To má Slavia pokryté minimálně 2 možná i 3 další sezony a furt tam máme hráče s hodnou za kterou se dají vydělat pěkné prachy (Bah, Oscar, Sor, Provod atd) A to jsem možná i některé přestupy zapomněl

Reagovat
KingMaster13

Hele ona je opravdu letos Slavia o něco slabší ale když se člověk koukne na body tak má tak o cca 6-7 jich méně než v těch nejlepších sezonách, spíš se neuvěřitelně vyšvihla Plzeň směrem nahoru a jede 200% nad plán

Reagovat
uff

Reagovat
Greny

Za mě ani jedna penalta nebyla sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Joo v pohodě.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Reagovat
Hyrax

Ok

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Reagovat
OTASi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jolly Roger

První asi ne, druhá -Trusa tam spadl jako Rezek se Skotskem. Slavia to ale neměla pustit, nemá dirigenta a hroťáka.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pablos

Tak jsem se nespletl, byl to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Zápas jsem neviděl, mohl by mi někdo nezaujatý stručně popsat výkon rozhodčího, dík.

Reagovat
havrys99

nejlépe ratusek

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

napicu…ale tak co 1:1 na vymysleny penalty…mnohem horsi je, ze to zase byla sracka fotbal a ze ta liga fakt nema zadnou uroven.. uz se to celkem projevuje na navstevnosti

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Lidi během covidu zjsitili, že z domu jde sledovat hodně věcí. Je toho opravdu dost a naše liga prostě zábavná není. Bojím se, aby to nebylo čím dál horší.

Reagovat
LokoLFC

To, ze jde fotbal sledovat z domu, lide zjistili, kdyz se vynalezla televize, respektive, kdyz ji mohl mit doma kde kdo. To fakt s covidem nema co delat.

Reagovat
Martin9719

Přesně, ještě když se každý těšil až bude moct s davem na stadion, teda doufám že nemluvím za sebe.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, streámovací služby nemají totiž vůbec větší sledovanost. Několik lidí co znám už nesleduje domácí ligu a sledují jen PL. Hodně lidí sledují i další sporty víc. Myslím, že ufc a esporty taky mají vliv. Hlavně esporty budou mít ještě větší. Do toho krize, tak někteří lidi šetří víc. Plus když je naše liga nudná, tak se opravdu bojím, aby to nebylo mnohem horší.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Esporty v budoucnu

Reagovat
LokoLFC

Jo sorry, nedocetl jsem to.

Reagovat
$$CaptainKokotko

V pohodě

Reagovat
vinetou

Reagovat
Martin9719

Do 90. minuty dobrý výkon. Píšu shcválně dobrý, chyby byly na obě strany ale ne takový který by o něčem rozhodovaly, závěr zápasu byla věc druhá.

Reagovat
mistr129

Na začátku fouknul nepenaltu pro Slavii, tu mu odvolal VAR, na konci udělal něco podobného pro Plzeň, to mu nikdo neodvolal. Slávistickou mu pak musel VAR poradit, aby písknul, takže podle mě udělal co do penalt 3 hrubý chyby. Jinak fauly pískal úplně náhodně (tam se nedá říct, že by někoho poškodil, prostě jednu minutu pískal všechno a druhou nic), za dost ostrý zákroky nedal kartu Olayinkovi (? tuším) ani Kalvachovi.

Reagovat
$dolar$

Ve finale dobry, odpustil tak 3 zluty karty, dve pro nase hrace a jednu pro slavisty. Nechal tvrdsi hru. Skraloupem jsou dve penalty, kde nemela byt ani jedna.

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově nic moc, penalta na Tecla správně ne, faul JDB správně ano, penalta Plzně špatně odpískana

Reagovat
mistr129

No ale jak píšu výše, tu penaltu na Tecla a faul Beauguela on písknul naopak právě

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je další Trpišův prokauč, záloha půl zápasu nejdefenzivnější možná, Olayinku tam nechá celý zápas a Tecl tradičně ve velkém zápase zajebe tutovku. A dost možná nás to bude stát titul.

Reagovat
Bakary3

Obecně nasazování Tecla je napresdrzku, at je jinak Jindra buh jakej chce.

I Sor by prostě byl platnej, i do plnejch, tou jeho rychlosti a hbitosti.

Schranz s Lingrem nej strelec, ma bejt na hrotu bez jakychkoliv debat...

Reagovat
John Obi Mikel

Teclovi vyšlo z velkých zápasů u nás 2x derby (z toho u obou střídal), jinak je buď těžce průměrný, nebo častěji tragický.

Reagovat
Bakary3

Ja s nim problém nemam, kdyby tam nikdo jinej nebyl ...

Ale tvl...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

tohle jaro udělal hodně píčovin

Reagovat
KingMaster13

Už to že po přípravě jsme šli do jara s útočnou dvojicí Krmenčík, Tecl je na přes hubu. Takže se rychle sháněl Fila a Sor (o to dražší taky byli)

Reagovat
John Obi Mikel

Co je vlastně s tím jelitem Krmenčíkem? Toho vyřídila asijská mafie, nebo kam se poděl?

Reagovat
Losinho

Nebude se kupovat, takže "zranění".

Reagovat
KingMaster13

Zranění, Zranění, Zranění, do toho ho měl snad i odstřihnout Trpiš, protože je línej na krok. Však ho posílali hrát i za béčko protože v áčku by nehrál

Reagovat
Pablos

No ale s tím béčkem si o to řekl sám Krmelec….ve finále je to jedno ale, situace by byla stejná.

Reagovat
Losinho

Hlavně jestli Krmelcovi věřil, tak ho neměl odpálit po jednom zápase.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo furt, jak je v přípravě skvělý a po Karviný ende šluse.

Reagovat
KingMaster13

Prostě v těch přátelácích to nebylo tak vidět, po Karviný to Trpišovi docvaklo ale i to je obrovská chyba, protože ty příchody měli být domluvené před soustředěním. To je taky oblast, kde oproti Plzni děláme chyby a často dotahujeme ty hráče pozdě.

Reagovat
Losinho

Přáteláky nebyly, jen ty směšný modelový zápasy. Kde hrál hovno, ale dal snad dva náhodný góly.

Má si za tím ale Trpiš stát a neodstřelit ho hned nebo naopak hnedka sehnat jedničku do útoku

Reagovat
John Obi Mikel

Byl jeden s Baníkem, kde hrál hrozně, ale dal gól.

Reagovat
Losinho

Jj a Plavšič tam z levýho beka hrál jako prime Marcelo.. prostě z jednoho přáteláku poznáš fakt kulový.

Reagovat
Freedo

Hele, byly zápasy, kdy mi Oli pil krev, ale dnes mi přišel jeden z nejlepších na hřišti. Nalevo s Oscarem měli dobrý věci. Jak se občas říká, že do derby jsou lepší Češi, tak dnes tihle 2 bojovali jako lvi.

Naopak pravá lajna byla zabitá Lingrem, to prostě není křídelní hráč a mnohem víc mi sedí na podhrot. Schranzík by se tam hodil od začátku.

Reagovat
Pablos

By mě zajímalo co to měl za papír v ruce Kudela po tom gólu a volal si spoluhráče….ustříhla to pak režie.

Reagovat
John Obi Mikel

Každopádně to nevyšlo

Reagovat
Kiwi-21

Jj taky by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam "you're fucking monkey, you know you are" ve španělštině, chtěli zkusit vyprovokovat Mosqueru.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
M.Vaza

Nebo to bylo v češtině pro Horvátha..

Reagovat
andrew96

"Nechat na míči Trusu, ten nic nevymyslí".

Reagovat
kilobyte

Neposerte to.

Reagovat
Cotton

to mu jen dávali takový ty notičky

Reagovat
Rothbard

Když si odmyslíme samotný závěr (obě penalty) a podíváme se na celý zápas do této doby, byl to spíš prokauč s výběrem sestavy JT, nebo dobrá taktika MB?

Reagovat
havrys99

Obojí. S Teclem se nedá vyhrávat. My jsme hráli dost aktivně, měli jsme dobré pasáže hry.

Reagovat
Kiwi-21

No ber předkola evropských pohárů když bylo třeba vyhrát a hrál Tecl

Schranz by byl na hrotu lepší

Plzeň hrála co potřebovala

Reagovat
Pablos

Hrál Hromada ? Hrál… to by jako odpověď mělo stačit

Reagovat
Lof

Reagovat
Salfovic

V příštím kole mají férově oba týmy bojující o titul doma finalisty poháru. To je schválně či jen náhodou ?

Reagovat
smazaný uživatel

To pořadí zápasů v nadstavbě je stejné každý rok, takže náhoda. Každopádně za týden oba výhra, u Slovácka to Tvrdík domluví s Mynářem a Sparta to Plzni pustí už jen z principu.

Reagovat
lada.sp

Sparta zahraje svojí normální sračku a nic pouštět nemusí..

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

V našich luzích a hájích, čím větší a důležitější zápas, tím větší antifotbal. Takže od teď za mě nadstavba na piču.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyby bylo 30kolo, tak je to stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že jo. Tak proč to natahovat a sledovat to znovu a znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos byly zápasy top 3 sračka i v základní části, speciálně teda zápasy Slavie s Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud budou používat taktiku antifotbalu, tak se kvalitní podívané nedočkáme.

Reagovat
Salfovic

Ale derby i zápasy Plzně se Spartou nebyly špatné.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zase pro nezaujaté fanoušky zápas o ničem. Snad bude finále poháru zajímavější a nebude to tak nervózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Držím palce, těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se nehraje fotbal, ale kopaná. Kdyby člověk nefandil klubu svého rodného města, tak by se snad přisadil za to, že u nás tak úžasný sport dehonestujeme. První s druhým a nemělo to nic. Teda krom nasazení a emocí. Ale to má i okres tady vedle v Machníně.

Reagovat
ladyboy arsenal

Podle komentů pod prevkem hádám, že to byla reklama na fotbal Plzni stačil remíz a Slavia totálně z formy. S Teclem na hrotu Mezitím Petar Musa dal 12. gól v Portugalsku...

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to lepší než minule

Reagovat
Losinho

Čekal jsem, že Plzeň přehrajeme víc.

Reagovat
oli9

Ale jinak Plzeň s tím hnusem co hraje tak prostě jí to funguje... Ale děsná hra

Reagovat
$$CaptainKokotko

Týmovost a vítězná mentalita. Bílek a Horváth Staněk je fakt top a standartky taky. Jinak v evropě budou mít asi problém a cenovka roste jen Staňkovi.

Reagovat
naheCZ

Staňka snad nemůžou udržet do další sezóny ne?

Reagovat
Martin9719

Máme ve formě dost hráčů přes 30 let, jinak Kalvach určitě, Bucha by s cenou mohl jít nahoru taky. Santos není náš, JDB nemá smlouvu.

K tý hře. Vědět o co se hraje, počkat si na faul, nepouštět soupeře do šancí, to je jen zkušenost, nikoliv stálý herní projev mužstva.

Reagovat
Kiwi-21

No vysvětlení rozhodčího se mi opravdu líbilo i když bych ani 1 penaltu nepískal ale odůvodnění měl dobré

Co se týče hodnocení Trpišovského o jakých šancích mluví ?

Nájezd Tecla ? Ok šance ale každý věděl jak to dopadne

1 hlavička Tecla vedle je standardní střela a šance bych neřekl

Jedna šance po centru Provoda ke konci a jinak nic žádné šance

To už Beaugueolova šance co chytil Mandous byla také velká šance

Reagovat
naheCZ

Co přesně říkal v tom vysvětlení?

Reagovat
Kiwi-21

U najezdu Tecla vysvětlil že byl ve špatném úhlu a že to byla chyba od něj že to pískl

U 1 penalty že faul také původně neviděl protože sledoval míč a případnou ruku během hry, VAR ho upozornil na vysokou nohu která byla mezi hlavou a ramenem-sice přísná a já bych to nepískal ale dle pravidel správně

U 2 penalty vysvětlil že Oscar nezahrál míč ale protihráče a to natolik že v té rychlosti mu rozhodil rovnováhu a tím pádem nemohl postupovat dál (osobně bych také nepískl)

Přesto že dle mého neměla být ani 1 penalta tak jeho odůvodnění i chápu

Reagovat
Losinho

Za mě obě OK. A vysvětlení super.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

V podstatě řekl, že penaltu pískl jako trest pro Oscara, který tam vletěl nohou nebezpečně a přitom vůbec netrefil balón...

Reagovat
jackinho10

Beaugueolova sance podle me byl jasny ofsajd, ktery samozrejme kamery neukazaly

Reagovat
Kiwi-21

Možné to je ale jak píšeš to neukázaly

Pokud by to byl gól tak se snad VAR k tomu vrátil

Ale iritovalo mě vyjádření Trpišovského o šancích když snad žádné neměli, vždy měl střízlivé a trefně popsání toho co se dělo ale teď mi to přišlo jak by se díval na jiný zápas

Reagovat
John Obi Mikel

On to má zkreslený, protože 2 obří šance byly v té akci s faulem Beauguela.

Reagovat
naheCZ

Už mě tyto "top" zápasy přestávají bavit. Fakt bych rád viděl, že si to oba týmy půjdou sehrát na férovku fotbalově a ne, že budeme sledovat "fotbal" s 50 faulama a kontroverzním pískáním sudích...

Reagovat
Bakary3

A to jeste bude derby, sparta s plzni...

Zapasy pro labuzniky

At se nase kluby stydi a rozhodci taky, protože nejsou schopny vubec adekvatne trestat, treba i za mensi, ale opakovany fauly u stejnyho hrace, to je proste mor.

Reagovat
Pablos

Nevím jestli to na to pak někdo z hráčů či z klubů kouká, ale třeba za dnešek by mělo být hodnocení úrovně utkání tak 2-3.

Reagovat
Bakary3

Ale jako celkově, to tohle nikomu nevadí?

Hracum, trenerum, komisi rozhodcich, jak sudi vedou zapasy, vedeni naseho fotbalu, jakym "fotbalem" se prezentujeme?

Vzdyt to je absolutní hnus

Reagovat
naheCZ

K tomu ještě připočítat totálně nepřátelskou atmosféru. Sere nás to všechny, ale ty zápasy jsou snad horší a horší...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

No taky mě štve, že někdo kompetentní se k tomu vůbec nevyjadřuje pořádně.

Reagovat
Bakary3

Ja byt fouskem, tak svolam jakysi gremium, majitele, trenery, kapitany plus treba par dalsich zastupcu ze strany hracu, rozhodci, novinare, at si o tom mysli kdo chce co chce... A normalne bych o tom mluvil, protoze at uz jde o predvadenou hru, agresivitu zakroku, zdrzovani, projevy trenerskych tymu - a co pak lze cekat od fanousku ...

Je to uplny dno, to na vesnici zazijes větší kvalitu.

Ja driv detem z nasi pripravky vzdy rikal koukejte, derby .. slavia plzen... Od toho jsem už uplne upustil, protoze to se clovek stydi za kazdej aspekt toho zapasu...

Reagovat
Pablos

i když je smutné, že musím něco takového vlastně palcovat

Reagovat
Losinho

Mně přijde, že až letos se tomu věnujou aspoň média.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Je pár vyjímek, ale mě nebaví celá liga. Nebýt Slovácka, tak ligu skoro nesleduju.

Reagovat
Pablos

strašný sračky fotbaly, jsme v tomhle fakt strašná mentalita kopáčů

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší jsou zápasy proti týmům ze středu tabulky kde o tolik nejde. Jako třeba proti Hradci, Bolce, Baníku atd. Tam je to většinou sranda ale fakt mě sere že každý zápas musí být nějaká kontroverze u těch velkých zápasů.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

dneska jsem se nudil i přímo v Edenu

Doma u toho aspoň člověk sjíždí něco na mobilu nebo do práce

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Zase bych to s tím sebemrskačstvím nepřeháněl. Vzájemné zápasy top3 v Itálii vypadají podobně a třeba El Clásico stálo v posledních letech většinou taky za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale pořád je tam o 100% víc fotbalového umu, než v tý naší kopaný.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Losinho

Tak tam jsou jiný rozpočty a jiná kvalita, která pak prostě (aspoň z malý části) je vidět i v podobnejch zápasech.

Reagovat
Mass

Nj s Hradcem to byl pěknej zápas. Na titul tentokrát Slavia nemá, nedokáže přehrát Plzeň ani Sparu, jako v minulých sezonách. Brankáři dělají děsný chyby, Olie, Kúdela z formy, Lingr 0 asistencí, na hrotu zase straší Tecl.

Bah s Holešem skvělý, k nim se přidal i Provod, zbytek průměr.

Pro oko diváka možná smůla, že Plzeň spíš spolehá na propracovanou defenzivu a vyhrává 1:0, ale i tak se hraje fotbal.

Reagovat
ACSeRw!n

koukni nekdy na El Clasico.. nebo na zapas Boca - River, Fener - Gala apod.. a pak zkus vypustit takovy moudro..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

No a pak se koukni na Liverpool proti City nebo Dortmund s Bayernem kde padne 6 golů a lítá to tam nahoru dolů. Nehledě na to, že letošní Classico bylo docela hezké

Reagovat
verv

Reagovat
Wambasen

Jako souhlasím s tím, že v těchto zápasech není moc fotbalových kvalit, ale na druhou stranu jsou tam ty emoce a je to místy docela bizár. Záleží na prioritách, mě zas láká více sledovat tyto zápasy, než koukat třeba na City, kteří vyhrávají zápas za zápasem.

Reagovat
Blasphemer

O. Kúdela na tiskovce: "Myslím, že druhý penaltový moment nebyl. Rozhodčí měl už dlouho píšťalku v puse. Vedl utkání zvláštně a nevím, jestli je takové složení optimální. Obě penalty písknuté, výsledek 1:1, to vyhovuje Plzni."

"Když řeknu, že se cítím poškozený, tak řeknete, že brečím. Ale rozhodčí věděl, co dělá. V zápase bylo vidět, že je nervózní. Před zápasem nám něco řekl v kabině, ale nebudu říkat co. Pískal pak všechno."

Tak nebreč, kundo.

Reagovat
Greny

Za mě fakt nebyla stejně jako první

Reagovat
Selänne

Reagovat
Martin9719

To je imbecil fakt. Za tohle by měl dostat pokutu.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kilobyte

"Rozhodčí měl už dlouho píšťalku v puse." Kdyby místo sledování rozhodčího bránil, tak k tomu nemuselo dojít.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
verv

Reagovat
uff

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
havrys99

Třeba tím druhým penaltovým momentem myslí penaltu pro ně

Reagovat
Bobřík1

Zrovna on hrál dneska strašnou tušku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
Bobřík1

*tužku

Reagovat
Losinho

Furt zlatej oproti přihrávkám Hovorky. To šlo snad pětkrát rovnou do autu.

Reagovat
Pride

To je tak odporná píča, jako obránce už stojí za hovno, každý plzeňák ho tam dokázal vykoupat a on místo aby si sypal popel na hlavu tak bude brečet, fucking guy.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
verv

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal šílenej, ale ten závěr, to byl opravdu #produkt. Fantastický.

Doufám, že ty naše kretény nenapadne za týden v Plzni po sto letech něco uhrát.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

Ne bo juj te za Spar tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
clinger

Reagovat
clinger

ty nejsi sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanda Sparty a tak jsem byl nestranný... ale zápas mě posunul abych fandil Plzni, protože Slavia je tým arogantních, agresivních a ubrečených hráčů včetně trenérů... toxic nic víc. Penalty obě dvě přísné, ale správné. Odvolaná penalta správná. Slavia by měla najít pokoru, kterou měla první sezónu jinak špatně dopadne. A ještě si rýpnu do realizačního týmu Slavie... to je banda buranů.

Reagovat
Martin9719

To slovo toxic je výstižný. Tým plný rozčilujících se ubrečených cizinců s toxickou lavičkou kde krom dnes nezvládajícího Trpiše není nikdo normální. Český PSG.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale no tak. Plzeň hrála úplně stejně.

Reagovat
Lof

Jo kdežto Plzeň je čistota sama.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
kilobyte

To se mi jenom zdálo a nebo se Kúdela při rozhovoru omluvil za "posral" a hned na to řekl "do prdele"?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel už je skoro spisovný výraz.

Reagovat
kilobyte

Tady nešlo asi o spisovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

no i to posral asi bude spisovně

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel i posral jsou spisovný výrazy? Chlapi odkud jste?

Reagovat
kilobyte

Počkej, ty jsi přišel s tím, že prdel už je skoro spisovný výraz. Já psal, že nešlo o spisovnost výrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, posrat ve slovniku spisovne cestiny jsem nenasel, ale prdel tam teda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spisovná čeština je taková, co se používá na oficiální úrovni. Tam prdel zatím není.

Reagovat
h8_sfatto

je to prostě dement a národ za ním stál, takže ostuda celé země

Reagovat
ACSeRw!n

gratulace Plzni k zaslouzenemu titulu

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych nepředbíhal ale pokud ho vyhrají tak bude 100% zasloužený. Letos si ho zaslouží ze všech nejvíc

Reagovat
Pablos

S hrou alá Baník, ale s bodama no.

Reagovat
KingMaster13

Jako tu obrannou hru mají fakt perfektně seřízenou a dají gol když to potřebují. To jsou 2 velice těžké prvky hry ale když se to sladí tak je to mazec. Připomíná mi to Mourinha. Nicméně musí se nechat že tohle angažmá sedlo Bílkovi asi nejlépe, protože reprezentace hrála pod ním daleko horší fotbal a ne takhle perfektní.

Reagovat
$dolar$

A hlavne je to treba porovnat s tim, co prebiral loni po Gulovi.

Reagovat
KingMaster13

Gula se snažil hrát hezkej fotbal ale doplatil na neefektivitu těžce, podle xG jste byli jen těsně za náma ale nebyly body. Pak už se sesypala i kabina.

Reagovat
Pablos

Tam to potopily mikrosituace

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Bylo to hrozny a obranna faze nebyla v zivote horsi. A nevim co na tom bylo hezkyho, ze si prihravali obranci s golmanem porad dokola.

Reagovat
KingMaster13

Jako obranná fáze byla hrozná Ale bylo to takový dynamický, živý. Po Vrbově éře asi nejhezčí fotbal co jste hráli ale bez výsledků no, protože těch golů jste dostávali dost a i mi přišlo že Adrian neměl žádný plán B.

Reagovat
Aldeano

A plán A fungoval?

Reagovat
KingMaster13

Moc ne díky impotenci útoku, což nás opět vrací k tomu že pak neměl plán B

Reagovat
Pablos

Ale jo, nechtěl jsem to něják shodit vyloženě. Ale zajímavej styl fotbalu to určitě není, naopak ze tohle stačí na ligu je vizitka hlavně ostatních klubu. To že to šlape a vychází to je věc druhá, takticky velmi dobre to uznám…ale prostě

Reagovat
HorajzmAmmann

Villarreal se probránil do TOP4 v LM, je to snad vizitka ostatních klubů?

Reagovat
Pablos

Pohár s ligou snad nebudeme srovnávat…beru cokoliv jiného, ale tohle jako argument …no tvl.

Reagovat
KingMaster13

Dobře tak Lille se probránilo loni k vítězství v Ligue 1, znamená to že PSG nemá kvalitu? La ligu vyhrálo tímhle stylem Atletiko. Lepší příklady?

Reagovat
Pablos

No samozřejmě ze to znamená, ze to je i vizitka ostatních…však se poučili a jak to vypadá letos ?

Reagovat
KingMaster13

Tak ono taky musíš koukat na to, že Lille mělo třeba výprodej A Real se poučil, to je pravda

Reagovat
Pablos

Ale určitě za to kladně PSG hodnoceno nebylo s jejím rozpočtem a ze musí být lepší. Mě to spíš přijde, ze chcete víc a víc vyzdvihovat hlavně Plzeň, abyste si mohli zavřít oči nad sebou. Nic proti Plzni ona opravdu zaslouženě vede…ale Slavia horší, Sparta špatný… asi by si to tam neměli vyhodnotit tak, že Plzeň je jinde prostě a oni udělali co mohli.

Reagovat
KingMaster13

Jasně že to je selhání a tahle sezona kladně hodnocena moc nebude ale furt loni bychom s touto porcí bodů byli o 8 bodů první takže kredit musí patřit logicky i soupeřům. Zase tohle dehonestování se mi taky nelíbí. Slavia výsledkově špatný rok neměla, měla ho bídnej herně a oproti jiným rokům i lehce výsledkově ale furt žádná tragédie.

Reagovat
Pablos

Jo mas pravdu v tom, že bodově to vysoko je to ano.

Reagovat
Pablos

Jako řeknu to ještě takhle, včera Slavia hrála sračku, Plzeň svůj standart… predtim v Plzni jste dali gól a přestali jste hrát….to opravdu je i vaše vizitka.

Reagovat
HorajzmAmmann

výhry 1:0 jsou za 3 body jak v lize tak v LM (skupina)

Reagovat
Pablos

Ty týmy se neznají jako vlastní boty víme ?

Reagovat
clinger

za co si ho zaslouží?kolik jejich výher bylo více než šťastných? spousta. to se u Slávie říct nedá že by nějak vyhrávala štastně.zase trošku klid

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Třeba v Jablonci? Na Slovácku? Máme taky letos dost šťastných výher

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
božský John

Kamo v Jablonci jste bez strely na branu (ty Teclovy zada nemuze nikdo pocitat) vyhrali 2:1 tak mi tady nepovidej nic o stastnejch vyhrach

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Ale určitě toho naběhali více. Takže spravedlivá výhra.

Reagovat
božský John

No tak ne asi kdyz my mame Hubschmanna, kterej nebeha, ptz nemusi

On je jak Paulie v Goodfellas

"Paulie might have moved slow, but it was only because Paulie didn't have to move for anybody."

Reagovat
smazaný uživatel

No zase v klidu - on nám to vrátil Liberec, kterej nepřelezl přes půlku a stejně vyhrál 1:0.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Je vtipné jak Příhoda říká, že Poláky chtějí kluby, ale z většina vyjádřeních od klubů je spíše proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek je taky dement co dodat... každopádně bůhví co na něj řvali. Já si myslím, že Plzeň už investora má, ale podmínkou je titul. proto hrají jako o život.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel... to je ta hlavní nevýhoda jejich titulu, že je to zachrání před krachem. Ale když už to Sparta posrala, tak holt tohle je menší zlo.

Reagovat
Blasphemer

boss

Reagovat
KingMaster13

Ten zase bude jezdit na tanku

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Ukazuje slávisům, že to jsou jedničky. Kde má tu gorilu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Tak tohle bude ta nejsladší pokuta

Reagovat
Bobřík1

Kokůtek.

Reagovat
Losinho

Čekal jsem Limbu

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Čenda

nebyl by záběr? By me zajímalo kam dopadla ta flaška

Reagovat
Greny

nejlepší ze zápasu bylo jak Plzeň slavila gol přilítli tam z tribuny kelímky a Chorý ho zvedl a jebl jim ho zpět na tribunu

Reagovat
Čenda

jop, toho jsem si vsiml

Reagovat
clinger

ty si fakt kokutek. palcovat regulérního mafiána nemůže normální fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

to píše fanda Slávie, kdo že vás vlastní?

Reagovat
ACSeRw!n

vsichni sou tak trochu mafiani.. to jiny nebude

Reagovat
božský John

Baller

Reagovat
martin1

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jinak fans Sparty musí o to víc srát ten zápas s Hradcem. Bylo by to o 4body. Sice by hráli v Plzni a na Slavii, ale Plzeň má zápas v Hradci a Slavia na Baníku. Aspoň málá šance by byla.

Reagovat
Cotton

Kdyby porazili Hradec a Olomouc, tak je top 3 krásně po bodu.

Reagovat
vanGomm

Slavia v tomto zápase toho moc nepředvedla,ale ten titul si prohrála s beznadějně poslední Kavinou (-5 bodů) a také v minulém kole s Hradcem.S takovýma obr ztrátama si ho samozřejmě nezaslouží.Na druhou stranu ani Plzen nepředvedlav součtu celé sezóny nic moc.Na titul ji to s největší pravběpodobností už stačit bude,ale pokud jsou toto v součastnosti naši dva nejlepší týmy,tak ta naše liga za moc nestojí.Je tedy v podstatě lhostejné kdo z nich se bude pokoušet o LM.

Reagovat
Cotton

Slavia hraje už 4 roky v Evropě naprosto skvěle, ale nemá podle tebe cenu se ani pokoušet o LM?

Reagovat
vanGomm

LM není soutěž pro naše týmy.To musí rozumný fanoušek přece vidět.Naše týmy se mohou prosadit pouze v KL,nebo v EL.Tím prosadit myslím postup ze skupiny.V LM jsou šance na postup ze skupiny do OF vlastně nulové.

Reagovat
meno

Blbost. My bychom se v LM neztratili.

Reagovat
Cotton

Slavia hrála v LM ve skupině smrti a stejně hrála minimálně 4 vyrovnané zápasy. Na postup to nebude nikdy, už třeba postup Salzburgu byl zázrak, a to měli hodně lehkou skupinu. Ale říkat, že tam nepatří, je blbost. Kdo se tam kvalifikuje, tak tam prostě patří, je jedno, jestli je z Česka, Anglie nebo San Marina.

Reagovat
montaigne33

V Evropě zachraňují CZ koeficient

Reagovat
hrundy

Teda penalty ani jedna, ale ta plzeňská je velká sranda.

Reagovat
Pablos

Ta nadstavba se stejnak musí vyplatit Slavii, přijít nejspíš o titul a ještě jenom cálovat za ,,fanoušky”

Reagovat
Pride

Snad se to těm vymrdaným sešívkám letos nepovede. V lize nebyl, není a dlouho nebude odpornější tým než jsou ti hnusáci.

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
stas87

https://twitter.com/Natyyy1905/status/1520846479207903232

Tak to musela byt riadna sracka potom. Skor vojna ako futbal.

Reagovat
Losinho

Ženský na fotbale tvl..

Reagovat
Pablos

Ale jako těch 30min ze 45min zní příšerně

Reagovat
Losinho

To jo, ale je naivní si myslet něco jinýho. Čistej čas ale už měl bejt minimálně na profi úrovni dávno.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a pak trávit 4h na stadionu

Reagovat
Losinho

Tak určitě by to nebylo 2x45.

Reagovat
srbic13

a i kdyby bylo, tak by jaksi nic netrvalo, protoze by odpadl duvod toho, proc to trva

Reagovat
kilobyte

Zdržování není jen tahání času. Pomáhá to rozbít tlak útočného družstva.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
srbic13

Reagovat
Pablos

Tak já si naivně myslel, že by to mohlo být naopak třeba 15min ze se nehraje ze 45min…ale určitě ne v tomhle utkání.

Reagovat
montaigne33

Jednoznačně

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

Ježíš vyserte se na ten brekot... Nebo snad chcete aby se hrála fotbal tři hodiny? U toho nevydržím sorry

Reagovat
stas87

Pozeral som tweety o dnesnych zapasoch o medaile na U18 a vyskocilo na mna toto.

Co vlastne vravis na stvrte miesto? Za mna teda sklamanie a vlastne aj to, ze okrem PP nikto z ceskeho timu velmi vyrazny nebol, to vas stalo medailu.

Reagovat
Greny

Já viděl jen první třetinu nemůžu hodnotit dále ale první třetina byla.ok

Reagovat
Pablos

To byla ta jediná…pak už naprostý nic…nahazovaná. Přesto je to U18 no co…škoda jede se dál, ale ty hejty na 17-18 lety kluky co jsem viděl na netu z toho mi je rozhodně hůř.

Reagovat
Bobřík1

Proč? Stačí postavit na okrajích hřiště zeď a nepískat fauly ani ofsajdy a zas tak delší to nebude

Reagovat
Greny

Ok když myslíte můj názor je že to pomůže slabším celkům... Čas nepoběží, Valet se budou dál odpočinou si... A nebude to sledovat vůbec nikdo

Reagovat
PhilipS

Za mě od Beaugela jasná vysoká noha a nebezpečná hra. Co ale pískl pro tu Plzeň, to netuším.

Reagovat
montaigne33

Souhlas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

to bylo tak jasný že to musel var 10 minut hledat...

Reagovat
andrew96

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal blbě, jo ? Zapískat s VARem dvě sporné pentle v nastavení, to je kumšt.

Reagovat
Greny

Pokud piskl první musel i druhou v tomhle měl.metr nastaven stejne

Reagovat
PtákOhnívák

Z dnešního zápasu plyne jedno ponaučení pro příště: Nevyhazovat desítky tisíc euro za pšonky s píšťalkou. Nemá to smysl. Absolutně zpackané utkání... Mohl to pískat libovolný rozhodčí z ligy a dopadlo by to stejně. Akorát by to byl větší karetní mariáš.

Jinak ta pětka Plzně... To bylo naprosto ukázkové, takové to české "dojít si pro penaltu".

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Pablos

Jenže u českých sudich by se neřešilo, jestli to bylo špatně pískaný, ale kým to bylo víc cinklý.

Reagovat
Bobřík1

Jako ale tímhle teda komise de facto potvrdila, že zákulisní tlaky na český rozhodčí skutečně jsou, jinak by se přece komise za svoje rozhodčí dokázala postavit a všechny klepy vyvrátit. Tohle je neuvěřitelný, neskutečnej amatérismus, máš sice rozhodčí, který ale nejsou kompetentní pískat ani utkání domácí ligy, tak k čemu pak jsou? Po roce (?) ve funkci tragická vizitka Příhodovi komise.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
montaigne33

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ttopi

Reagovat
Cotton

Co mohl za rok změnit? Rozhodčích je málo a většina jsou mladí a nezkušení.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Rolf

Takový hnůj,nikde ve světě neuvidíte,Cirkus Eden od Kšilťáka počínaje,přes ty jeho dva pomatence ,kteří utekli od Chocholouška,zlatovlasého debila na place až po tribunu Sever!

Disc.komise soudruha Bačeka musí vydat jediné rozhodnutí,zamknout hlavní vrata od Cirkusu!

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
papanegra

Dočkáme se někdy toho trestu pro Plzeň a Slavii za ten hnus s Berbrem?

Ne, český fotbal opravdu nemá cenu sledovat..

Reagovat
h8_sfatto

odpustili tenhle hnus FC Porto, čekáš ,že Češi (neznabozi) budou papežštější ?

Reagovat
clinger

co provedla Slavia?

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Ty si fakt fanatickej magor

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
h8_sfatto

po dlouhé době se zas pískala rovina a bolševická prasata ze Slavie kvičí...

"Byli jsme půldruhé minuty od toho, abychom zápas zvládli. Ale nezvládli jsme to a z lavičky nemůžeme ovlivnit, jak rozhodčí situaci posoudí" odpověď Jindřicha Trpišovského.... (bez Nezmara mu to nejde) a pak vystoupení té kreatury, která lhala celému národu .. "Sudí měl píšťalku v puse a věděl, o co jde a co chce udělat. Od VAR měl potvrzené, že šlo o penaltu, ikdyž podle mého se o ni nejednalo," líčil co vypozoroval z tváře polského sudího a co vypozoroval z tváře Kamary tenhle dobytek ? Slavie by si měla na hruď připnout "Z" protože sedmilháři už rudou hvězdu nenosí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

ty seš hroznej hlupáček

Reagovat
h8_sfatto

"co provedla Slavia?" od tebe to sedí, soudruhu kobliho

Reagovat
srbic13

jaka liga, takovy souboj o titul

Reagovat
Jolly Roger

Kdyby Standa Tecl proměnil všechny své sólové náběhy na branku v životě, měl by statistiky lepší než Romário de Souza Faria,

Reagovat
Svatej

Prý se druhej polčoas odehrálo jen necelých 16.minut čistýho času. to je prasárna

Reagovat
r.mrazik

To byla včera hrozná sračka.

Ani Plzeňský na to nechtějí koukat. V sektoru jich byla tak třetina možných

Reagovat
Jolly Roger

Trusa tam spadl jak Rezek proti Skotsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Botič se opět naplnil slávistickejma slzama. Radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele - čtu to tady už podruhý a furt nemůžu najít slávistu, kterej brečí... Jste mimořádně trapní, už byste mohli vymyslet aspoň jednu další tupou hlášku, ať se to občas vystřídá...

Reagovat
kilobyte

Za vás to zvládnou hráči a trenéři.

Reagovat
božský John

Jeste k tem rozhodcim - na zapasu Jablonec-Karvina se Zelinka zas predvedl. Nikomu nepripiskaval, ale jakym stylem utkani vedl, to bylo hrozny.

Jeste horsi byli pomezni rozhodci. Ti byli uplne mimo pozici, nevideli ofsajdy na obou stranach (protoze byli pomali a nemeli vyhled), spatne resili auty atp. Des a hruza, co dneska piska nebo mava ligu.

Reagovat
GrimeBaller98

Prase Rehak by uz mel konecne dostat pres drzku

Reagovat
Greny

Ještě by byla docela prdel kdyby Sparta v týdnu vyhrála pohár a následně vzal Vrba do "své" Plzně dorost

Reagovat
KingMaster13

Jako prdel to bude každopádně s tou Limbovou rozlučkou snad 2 dny po konci ligy, jelikož jestli Vrba "umožní" ten klíčový zápas Plzni vyhrát a pak tam pojede kalit po zisku jejich titulu. Tak to Sparťani asi ponesou docela nelibě

Reagovat
Greny

Furt si myslím že Sparťani budou raději za titul v Plzni než v Edenu třeba bude chceme Plzeň v lize mít pokracovani... Ale nevím proč Sparta má dar vždy něco posrat takže čekám výhru v Plzni a v posledním kole budou zase smutné čumět na oslavy Edenu..

Reagovat
clinger

tak spravnej fanda snad vždy chce v prvé řadě výhru svého klubu,ne? pamatuji tenkrát zápas Slavie v Plzni kdy jsme na tom byli špatně a Plzeň se přetahovala se Spartou o titul a všichni čekali že to tam Slavia vypustí a ona naopak vybojovala plichtu 2:2.tak doufám že sparŤani taky ukážou trochu charakteru

Reagovat
KingMaster13

Hele to každopádně Nicméně furt by to bylo pro ně hořký koukat jak si Vrba slaví titul se starou partou zvlášť poté co v té sezoně na Spartě zkazil tunu věcí a díky tomu musí opět koukat jak někdo slaví. Navíc Sparťani Plzeň v oblibě nemají, samozřejmě jí na trůnu uvidí raději než nás ale furt se jim na to musí koukat dost blbě

Reagovat
Bobřík1

To by Šádek zase zasadil vrbu zpět.

Reagovat
Losinho

Tak je naprostý sci-fi že by Sparta v Plzni cokoliv uhrála. Zachránit to pro Slavii může jen Hradec.

Reagovat
KingMaster13

A pak nás pochčije Baník zase nějakým šíleným zápasem ve Vítkovicích kde budeme dohrávat v 9

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
kilobyte

A nebo budete hrát proti Baníku v 9. To by možná bylo ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sledovat, jak o letošním titulu rozhoduje Hradec je docela drsný...

Reagovat
doshcz

ten dorost to odehraje líp než Ofsajd s Pavelkou a spol.

Reagovat
kilobyte

Krejčí je dost mimo, ale Pavelka se docela rozehrál. Třeba proti Součkovi je to hotový bůh.

Reagovat
kilobyte

Jestli vyhrajeme pohár, tak čekám nějakou oslavu. V lize už nám o nic nepůjde. Takže jediný problém by mohl být, že už nám o nic nepůjde a hráči by mohli hrát uvolněně.

Když nevyhrajeme pohár, tak přijde slušná deka a ani do Plzně nemusíme jezdit.

Reagovat
inferno08

„Byli jsme půldruhé minuty od toho, abychom zápas zvládli. Ale nezvládli jsme to a z lavičky nemůžeme ovlivnit, jak rozhodčí situaci posoudí," reagoval domácí trenér Jindřich Trpišovský na moment předcházející vyrovnávající trefě.

z lavičky nemůžeme ovlivnit, jak rozhodčí situaci posoudí

Z LAVIČKY NEMŮŽEME OVLIVNIT, JAK ROZHODČÍ SITUACI POSOUDÍ

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
GrimeBaller98

Zkurvena placka, co vypada ve 45ti letech na 72

Reagovat
clinger

to vy v plzni neznáte. z mafiány na lavičce to ovlivňujete lehce viď.fakt že vám není stydno tohle řešit. když vidím že ten největší mafioš šádek co byl měl sedět už dávno v base se v klidu vysmátej prochází po stadionech

Reagovat
Blasphemer

Ty dobře nezvládáš, kámo.

Reagovat
clinger

no su nasranej co ti budu povídat. ale opravdu na Šádka jsem alergickej a když pak někdo od vás má ještě kecy na rozhodčí....

Reagovat
Black Jagir

No kecy na rozhodčí měl včera Bořil, když řval po vyloučení Köstla na čtvrtýho rozhodčího: "ty zmrde". To je opravdu kultura a vyzitka klubu...

Reagovat
Pablos

Bořil strašný dno

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bobřík1

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

vyzitka

Reagovat
martin1

On pokaždé

Reagovat
božský John

Tvl ja ti nevim. V Plzni baller mafioso Sadek, na Slavii Luftjarda, v Pribrami nejvetsi OG Jarda Starka, u nas zas Mirek...ono obecne v tom nasem fotbale to je vykvet moralky a chovani v mezich zakona

Reagovat
KingMaster13

Každej tým má v podstatě mafiána. Na Slovácku máš tu mrdku Mynáře, v Liberci Karl si udělal job z politických vězňů.

Reagovat
božský John

Presne tak

Reagovat
Bobřík1

Jediný aspoň trochu čistý mi přišly Teplice, ale tak už padaj no

Reagovat
clinger

no to je.ale Ljufrajda je očerněnej z věcí mimo fotbal

Reagovat
božský John

A neni to jedno? Cerna je furt cerna. Ty lidi u fotbalu jsou bohuzel proste spatny...

Reagovat
clinger

no tak já se primárně zajímám o fotbal a Slávii a nechci nikdy vidět žádnou tlačenku u nás

Reagovat
Nuno čomes

To asi budeš muset změnit ligu..

Reagovat
Greny

Zajít za Trpisem a Teclem

Reagovat
r.mrazik

tak to posledni roky na cinany nekoukas ne?

Reagovat
clinger

kdy?opravdu tam nevidím že by Slavia potřebovala nějakou pomoc poslední roky?jako třeba vy tuto sezónu kdy se vám nesmí vyloučit hráč

Reagovat
r.mrazik

ty zajimavy vysledky a pripisknuti behem poslednich par let nevidi jenom blazen

a po tom,co se provalilo na nezmara,tak verit tomu,ze jsou cinani cisty, muze jen totalni silenec

Reagovat
kilobyte

Bořilovu ruku se Slováckem neviděli jen dva lidi na světě. Shodou náhod jeden pískal a druhý byl u videa.

Reagovat
verv

Reagovat
clinger

2 derby tuhle sezóny jasně ukázaly komu se tlačí kára smíšku

Reagovat
Greny

V kombinaci s :

Kudela : rozhodci za náma byl před zápasem v kabině ale nebudu říkat co rikal

Reagovat
božský John

kluci sorry ja se upisk

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

to opravdu rekl?

Reagovat
Greny
Reagovat
Bobřík1

Ale jako chování celýho realizáku je napřesdržku, fakt mě mrzí, že zrovna naši lidi se musí takhle chovat. Zvlášť ten kontrast vynikne oporti Šilhavýmu, kterej u nás byl před tím, to je jako vyměnit Oldřicha Novýho za Jirku Káru.

Obzvlášť je takový chování nepochopitelný, když teď nás rozhodčí, oproti "Řebíčkovo" éře neřežou, spíš naopak. A když se k tomu přidá ještě to, že tohle buranský chování se neaplikuje jen vůči soupeřům či rozhodčím, ale i vůči vlastním hráčům, tak už to vůbec nechápu, to už je skoro na psychologa. No jsem zvědavej na první větší krizi, která takřka jistě přijde na podzim, mám takovou obavu, že se ta navenek propagovaná soudružnost a týmovost rozpadne během pár zápasu, zvlášť s takovýma charkaterama v týmu jako je Plavšič nebo Kolář.

Reagovat
clinger

jak to myslíš spíš naopak?

Reagovat
Radek Voltr

Asi takhle: „Pro vás pracovat je šílený,“ sdělil Roman Berbr svému kontaktu ve Slavii, tedy Janu Nezmarovi, v říjnu 2018.

Reagovat
clinger

takže tahle věta kterou možná prohlásil kriminálník Berbr je jasný důkaz že Slavia měla pomoc od rozhodčích?a co takhle nějaký zápasy kdy se jasně pomáhalo?

Reagovat
Radek Voltr

tyvoe, to tady mám vypsat skoro celý rozpisy tří sezon? to by bylo jednodušší najít ty mače, kde se neovlivňovalo.. bohužel mě žádnej nenapadá.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem to viděl třeba včera... Jako tu a tam je něco, co je divný, pamatuju hlavoruku Teplic ve vápně nebo děsivou tlačenku letos v poháru se Zlínem, ale celkově furt nevidím žádnou evidentní trvalou podporu. Navíc často když už se sudí upískne pro nás, tak je to o tom, že nevyhrajeme 2:0, ale 3:0.

Reagovat
Nuno čomes

Cirkus no.

Reagovat
KingMaster13

Jako to si zase nemyslím že to bude tak špatný ale ten realizák je šílenej no. Líbí se mi že tam jsou emoce, Šilhavý někdy zase působí moc jako leklá ryba a pak i ti hráči dle toho tak někdy hrají. Pod tím Jindrou je to v těch emocích přeci jen takový živý ale čeho je moc toho je moc, s tímhle se musí něco dělat.

Reagovat
Bobřík1

Já mám taky emoce ve fotbale rád, ale realizák by je měl spíš krotit než ještě rozdmýchávat. A když už, tak aspoň v mezích nějaký slušnosti a během zápasu, ne před tím nebo potom. Tohle je taky určitá vizitka klubu, a ještě je to pochopitelný u hráčů, u realizáku vůbec.

Reagovat
KingMaster13

Jako emoční trenéry mám rád, není náhoda že Vrba byl úspěšnej když byl nejvíc emoční, kdežto na Spartě je teď spíš takovej mdlej. Nicméně mělo by to zůstat v rámci slušného chování a respektu k soupeři

Reagovat
John Obi Mikel

Já měl třeba radši slušňáctví Šilhavého.

Reagovat
Blasphemer

Co dělá v realizáku Slavie takovej Houštecký s Řehákem, je pro mě docela záhada. Ale jako samozřejmě do toho nevidím, třeba tam jsou i na jiný věci, než dělání ostudy při zápasech, ale rozhodně tak nevypadají.

Reagovat
Bobřík1

Tak Řehák ve strukturách Slavie působí už fakt dlouho, tak asi průběžně postupoval směrem od mládeže až k dospělým. Houštecký zas je s Trpišovským de facto od začátku jeho trenérský kariéry někdy před 15 lety na Xaverově, takže JT by se ho asi nerad vzdával. Ale při zápasech bychom je mohli někam zavřít, protože to je fakt hrozný.

Reagovat
havrys99

Reagovat
kilobyte

Takže vlastně jediný problém je, že nemohli ovlivnit rozhodčího. Příště si teda sedne třeba Houštecký k VAR a může rozhodčímu radit.

Reagovat
valloire

to je komik, on to ani nezastírá

Reagovat
Nuno čomes

To jsou komedianti ti Slávisti ubrečení

Nejdříve jim pískne asi po 5 minutovém hledání na videu jakýsi kontakt tkaničkou s ramenem a pak Kúdela narovinu na tiskovce řekne, že sudí měl u druhé penalty píšťalku už v puse a věděl o co jde a jak to prostě asi chce udělat.

Kdo dobrovolně sleduje naši ligu, klobouk dolů

Reagovat
clinger

a co jsou potom plzeňáci. vedoucí tým co ani v druhém zápase se Slávií nechce hrát fotbal a vyhovuje mu když se hraje snad 15 minut v poločase dokupy. tohle by se snad mělo kritizovat pokud chceme aby se český fotbal posunul

Reagovat
Nuno čomes

Mně je to úplně jedno, Plzeň tak hraje celý rok, chce titul, který získá ten s nejvíce body a je jedno, jakým stylem fotbalu. A takové ty bláboly že titul vyhraje ten co hraje hnusný fotbal, fotbal se nikam neposune atd.

Titul Plzně asi nebude mít úplně vliv na to, jestli se český fotbal posune nebo ne. S tím se už musí začít u žáků atd. navíc hráči, kór průměráci, v dnešní době dostávají v české lize takové platy, že jim to bohatě stačí a ani nemusí chodit ven. To mluví za vše. No a když už, tak nějaké to Polsko a Maďarsko, kde dostanou větší peníze snad za ještě horší kvalitu.

Reagovat
ttopi

Popravdě řečeno Plzeň ví, že fotbalově na Slavii nemá. Zvolili taktiku, která měla přinést úspěch. A přinesla. Takticky dobře.

Reagovat
Blasphemer

Já fakt nevim, co si tady všichni myslí. Podle týhle logiky by to měl každej tým v lize proti Slavii otevřít od začátku a dostat bůra do poločasu.

Jo, teď mají nějakou menší krizi, co se týče formy, ale jsou to oni, kdo má už x let za sebou nejlepší tým a systém hry. Brečí snad Bayern nebo City, že proti nim nechtějí soupeři hrát otevřený fotbal?

Reagovat
clinger

když to hraje poslední Karviná tak to beru ale první tým ligy?když chceš srovnávat. hraje proti City Liverpool, nebo proti Bayernu Dortmund tohle?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

A ta Karviná si paradoxně věří víc Ale zase beru, ze ta nemá co ztratit, tady včera prohra by byla fatální. Nic to nemění na tom, ze to byl ostudnej zápas na obě strany a cokoliv na tom obhajovat je zvrácené.

Reagovat
Blasphemer

Nerad ti to kazím, ale BVB v posledním zápase vystřelilo na bránu Bayernu tolikrát, jako včera Plzeň na bránu Slavie. Takže podle týhle logiky jsme hráli vlastně dobře.

A Liverpool je asi jedinej v PL, kdo si to na City zkusí, to je opravdu jediná výjimka. Stačí se odívat, jak proti nim hrál United, Chelsea a zbytek ligy.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
verv

Reagovat
ratusek

máš pravdu, ale vedoucí tým ligy aby hrál tenhle grc? S Bayernem a City si to ty nejlepší týmy rozdávají na férovku. Nehrají připosranej zanďour s 25%držením míče a než aby přelezly půlku, tak to radši odkopnou jak někde v okrese.

Ale jo, nese to body. budete mít titul, takže na to sere pes.

Reagovat
clinger

Reagovat
Blasphemer

Vedoucí tým, kterej nemá prachy a všechny posily přišly na hostování nebo zadarmo. Já fakt nevím, co si myslíte. Bodově jsme hodně nad očekávání, ale je to přesně proto, že hrajeme pragmatickej fotbal, kterej není tak pohlednej. Se Slavií se to nedá vůbec srovnávat. Nechápu, jak může někoho udivovat, že si to s nima nerozdáme na férovku, když na to prostě nemáme.

Reagovat
Nuno čomes

Však Plzeň si sama uvědomuje, že nemá kvalitu jako Slavie, tak hrajou to co hrajou. Ale lidi tady na EF si to uvědomit asi neumí, to nepochopíš.

Reagovat
Blasphemer

Když už to tady porovnáváme se zahraničím, tak asi nejlepší příměr je Conteho Chelsea. Oproti konkurenci bídnej kádr, šílenej fotbal, na City měli snad tenkrát držení 15% a uhráli plichtu. A nějak jsem neslyšel, že by se v Anglii nadávalo, jak je to nezasloužený. Spíš naopak, ocenili jak udělal z hovna bič.

Reagovat
Nuno čomes

Asi tak.

Reagovat
Pablos

Vzdyt vám tady kazdej píše, ze vedete zaslouženě. Ty ses nějaká citlivka ne ? Ze se hroutit u jednoho co něco napsal proti. Zároveň ale proste hnusnej fotbal to byl, to se na mě nezlob. Ale na obě strany.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Defenzivní taktika je taky taktika

Reagovat
KingMaster13

Tohle mě udivuje, naopak je spíš chválihodné že někdo taktikou dožene ty nedostatky kádru. Však Slavia to na evropské scéně dělá taky takhle, že takticky často takhle vyškolí soupeře ačkoli individuálně je horší viz třeba Leicester

Reagovat
Nuno čomes

Nechceš srovnávat kvalitu Bayernu, City a těch dalších nejlepších týmů s českou ligou, Plzní a Slavií, která posbírá největší kvalitu v Česku, že ne?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
clinger

ale dívat se na to nedá.a fotbal by měl být primárně jako zábava pro lidi a jestli tohle někoho bavilo

Reagovat
Greny

To záleží.. zkusím se zeptat takhle :

Kdyby třeba v posledním kole v derby jsi dostal na výběr hnusný fotbal a remíza co zajišťuje titul nebo krásný fotbal a prohra 2:4 a ztráta titulu co zvolíš?

Reagovat
Pablos

Ale to je pravé ten hroznej pohled…ze si automaticky přiřadit k hezkemu fotbalu, že to musí být prohra a k drcu, že z toho budou body. Nebýt včera ještě té penalty Plzně tak z toho mohlo být hovno, naopak ten bod udělali tím, ze šel někdo přímočaře směr brána.

Reagovat
KingMaster13

Jenže někdy to je prostě cesta. Teď nemají investory a pro záchranu klubu je titul defakto spása, já myslím že jejich fanouškům to teda vůbec nevadí

Reagovat
andrew96

Nebezpečná hra vysokou nohou.

Reagovat
luismiksak

Za me si klidne troufnu říct, ze Beauguel měl nohu někde v úrovni hrudníku a Jurasek zase dost sklonenou hlavu. Pencka docela diskutabilní. Ta druhá klasicky lehký kontakt a simulovacka.

Samozřejmě obě střídacky s realizace na pobliti.

Reagovat
bobis21

Na úrovni hrudníku je to ale pořád faul

Reagovat
luismiksak

Ok, ale fotbal není balet hra pro panenky. Za me nic extra na 90. minutu.

Reagovat
Pablos

I když mas nohu na úrovni svého pasu a jsi ve výskoku tak jí mas jaksi nad

Reagovat
j_mrazik

Teď jsem viděl ten “zákrok” na penaltu Plzně. Co tam pískal?

Reagovat
John Obi Mikel

Oscarovo "agresivní strčení"

Reagovat
Pablos

Mě to ale v reálu celkem přišlo, že tam do toho vletěl docela dost velkou intenzitou Oscar …na to, že to bylo ve vápně tak jsem si docela říkal co blázní. Chápu ze v opakovackach už to tak nevyzní.

Reagovat
ACSMan

Ten Kúdela fakt neví co by mu ta pusa měla slušně říkat, bych se nedivil ani kdyby opravdu použil slovo fucking guy

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
martin1

Reagovat
kilobyte

A pak se omluvil a opravil to na fucking monkey.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
icemike

Věc, která tady nezazněla, obdiv oběma exekutorům penalt, protože v danou chvíli oba kopali "titulovou" penaltu a proměnili

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
ACSeRw!n

takze fakt Sadilek k nam.. 25 let.. potrebujem kreativitu a prijde behavej hrac, co nikdy nic nedokazal.. kdyz nemas na Sadilka, vem jinyho Sadilka

Reagovat
Salfovic

To je jako když nemáš Součka ani Krále, tak vem Součka co vypadá jako Král.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je dřevěnější než když Součka a Krále sečteš, odečteš a vydělíš a protáhneš kulmou na vlasy

Reagovat
bobis21

Sadílek je v rámci ligy top posila

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě by mohl někdo koupit Havlíka,Jurečku a Svědíka a bude od nich klid

Reagovat
bobis21

Havlíka a Svědíka třeba my

(ne, taky to nevidím jako reálnou možnost, můžete smazat svůj naštvaný koment)

Reagovat
HorajzmAmmann

všechny 3

Reagovat
ratusek

na foru tam psal někdo něco o tom, že Brabec prohlašoval na schůzi, že Svědík za jeho působení nikdy. Je to pravda? nebo to si tam dotyčný vymyslel

Reagovat
Aldeano

Sadílek i Zelený jsou na ligu pro tým jako Slovácko nebo Baník super...

Reagovat
HorajzmAmmann

pro Baník by nebyl Zelený a Sadílek "super"

Reagovat
Aldeano

Jak to? Jsou to kvalitnější hráči než ti co jsou u vás nyní.

Reagovat
HorajzmAmmann

o parník... možná 2 parníky

Reagovat
kilobyte

V dosti zápasech nám právě ve středu chyběl pohyb.

Reagovat
ACSeRw!n

urcite souhlas.. ale chce to tu kreativitu.. ten 19 letej z Sachtaru nevim jestli je kridlo, nebo co je..

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek ok, Zeleného nebrat.

Reagovat
ttopi

https://rozhodci.fotbal.cz/komunike-kr-facr-ze-dne-2-5-2022/a16286

Komise víceméně souhlasí s tím, že penalty se pískat neměly. 0:0 nebo 1:1, pro zápas asi jedno...

Reagovat
PtákOhnívák

Ta poslední věta je nejlepší... "Vzhledem k tomu, že se jednalo o zahraničního rozhodčího FIFA, nebudeme jednotlivé situace detailněji veřejně analyzovat."

Takže oni vlastně říkají že to celý posral, ale oficiálně toho Polskýho blba hodnotit nebudou aby se ho nějak nedotkli a nezkazili mu pověst...

Celá komise rozhodčí po sezoně musí rezignovat!!! To není možný tohle!

Reagovat
ttopi

Tak s tím zrovna problém nemám. Důležité je, že podle nich penalty neměly být. Co by dál analyzovali? Nějak potrestat ho stejně nemůžou.

Reagovat
PtákOhnívák

Je to navýsost pokrytecký a prasácký s ohledem na to, jak potom hodnotí domácí sudí. Veřejně kritizují, div se nebuší v TV do prsou jak to zase někomu spočítali a že si x zápasů nezapíská atd.

Na druhý straně, Polák (nemám nic proti Polákům!), rozhodčí "z Ligy Mistrů" který podal opravdu špatný výkon v nejdůležitějším utkání ligy a oni jen suše ve třech větách napíšou že: "ani jeden pokutový kop, který nařídil, nezapadl do kontextu celého utkání". Hotovo, vybavene, jede se dál...

Kde je nějaká detailní analýza jako u našich rozhodčích. Proč narovinu veřejně neřeknou, že rozhodčí udělal konkrétní fatální chyby a alespon ho nějak kulantně nepokárají...

To je prostě podle mě strašně špatně vůči domácím rozhodčím.

Reagovat
Bobřík1

"Nezapadl do kontextu utkání" Jako zrovna faul na penaltu snad buď je nebo není, ať už je kontext utkání jakýkoliv. Chápal bych to u faulů uprostřed hřiště, kdy někdy se ostřejší hra pustí, jindy ne, ale zrovna u penalt posuzování v kontextu zápasu hodně zvláštní.

Reagovat
Salfovic

To je úplně jedno kde. Pokud rozhodčí nastaví volnější metr, tak je nesmysl odpískat penaltu za minimální kontakt.

Reagovat
PtákOhnívák

To je další z řady zaklínadel typu "jak moc velká byla intenzita" apod.

Jak jsem psal víš, komise přece nemůže zkritizovat zahraničního rozhodčího se zkušenostmi z LM. To se nedělá! Oni by už příště nepřijeli...

Reagovat
ratusek

protože to posral i ten minulý polák. U něj to bylo stejné.

Reagovat
kilobyte

Když si to přeložíš do normální řeči, tak to znamená, že to penalty nebyli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele