FORTUNA:LIGA - preview 5. kola nadstavby

08.07.2020, 08:54, aktualizováno 08.07.2020, 08:54
Previews
Včera odehráli poslední zápas v sezoně Bohemians 1905 a dnes letošní ligový ročník končí pro pět dalších klubů. Liberec cestuje do Plzně a bude hájit čtvrtou příčku před Jabloncem, ten se doma střetne s Ostravou. Ozdobou programu je další derby mezi mistrovskou Slavií a vítězem poháru Spartou...
O titul
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (středa 18:00)
Jedinou tajenku zbývá rozluštit ve skupině o titul. Otevřená je totiž bitva o čtvrté místo zaručující přímou účast v předkolech Evropské ligy. Hlavním aspirantem na tuto pozici je Liberec, který potřebuje uhrát solidní výsledek ve Štruncových sadech.

Domácí Viktoriáni po dlouhé koronavirové přestávce mocně stahovali pražskou Slavii, v posledních utkáních se jim ale příliš nedaří a vyhráli jen dvakrát z pěti pokusů, a to v obou domácích zápasech s Jabloncem a Spartou. Na Letné však v poháru neuspěli, stejně tak v nedalekém Edenu a jen remízu si v neděli přivezli z Ostravy. I přes tuto neuspokojivou formu by měl soupeř mít z Plzně respekt, všechna utkání na svém hřišti totiž na jaře vyhrála.

Poslední utkání v modro-červeném dresu odehraje Roman Hubník, jemuž chtějí spoluhráči darovat vítězství. "Liberec hraje o pozici do pohárové Evropy. My se chceme doma rozloučit se sezonou, s našimi fanoušky a hlavně je to poslední zápas pro Romana Hubníka. Bude to kvalitní duel s dobrým nasazením a bude to zajímavé," říká středopolař Pavel Bucha, jenž si může připsat padesátý ligový start.

Severočeši potřebují k zisku čtvrtého místa získat alespoň stejný počet bodů, jako v souběžně hraném utkání Jablonec doma proti Baníku. Liberečtí sice mají na svého konkurenta náskok v tabulce, avšak v jejich neprospěch hraje horší umístění po základní části a především těžší utkání před sebou. Hráči Slovanu určitě potřebují zahrát lépe, než v posledních třech venkovních zápasech, kdy nestačili na Příbram ani Spartu a v Jablonci jen remizovali.

Plzeňští se musí v závěrečném utkání ligy obejít bez disciplinárně potrestaných Kopice s Kayambou, nejistý je i Beauguelův start. Za hosty určitě nenastoupí zranění Chaluš, Băluţă a Hybš, otazník visí nad Alibekovem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Havel, Chorý, Mihálik
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Dvořák, Šulc - Černický, Michal - Koscelník, Beran, Zeman - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.96 - 7.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (středa 18:00)
Stejně jako minulý rok vyšlo i letos na závěr ligy derby pražských "S" v Edenu a stejně jako minulý rok i tentokráte budou sparťanští fotbalisté přihlížet oslavám červenobílých mistrů. Po dlouhé době by svého rivala chtěli porazit a alespoň trochu jejich radost pokazit.

Letenští na vítězství v derby čekají už přes čtyři roky, od té doby pětkrát zvítězili muži z Vršovic a stejněkrát skončilo utkání nerozhodně. Velmi blízko úspěchu byla Sparta v březnovém duelu v Edenu, kde Musa srovnával až v nastaveném čase.

Sešívaní nabrali během posledního měsíce výtečnou formu a titul si tentokráte zajistili už s tříkolovým předstihem. Pomohly jim k tomu zejména tři výhry v řadě, a to proti Zlínu, Baníku a Plzni, které tak vyfoukli titul v přímém souboji. Vítězná šňůra ale pokračovala i dál, a to proti dvěma severočeským soupeřům. I značně obměněná sestava dokázala doma zničit Jablonec a přivézt výhru 1:3 z Liberce. U Nisy došlo i na dva ligové debuty, v základní sestavě nastoupil devatenáctiletý Kosek, později na hřiště přišel i podobně mladý Červ.

Zdeněk Houštecký se na závěrečné utkání velmi těší. "Takový zápas je třešničkou na dortu celé sezony, derby jako v loňském roce. Vloni se nám povedlo zvítězit a následovalo oslavné předání poháru. Jsme rádi, že už je všechno před zápasem rozhodnuté. Jdeme si zápas užít, ale rozhodně s tím, že z něj chceme odejít jako vítězové," říká asistent trenéra Trpišovského.

Spartě se od koronavirové přestávky rovněž daří a jediným, kdo ji dokázal zdolat (avšak hned dvakrát) je plzeňská Viktorka. Letenští si však proti stejnému soupeři vše vynahradili, když jej dokázali vyřadit v pohárovém semifinále, čehož před týdnem využili k zisku trofeje z MOL Cupu. Na to navázali i v neděli, když doma Jablonec porazili 3:0 po dvou trefách Kozáka a jedné Hložkově.

Utkání bude zajímavé i z pohledu souboje o krále střelců. Útočníci Musa a Kozák mají oba na kontě čtrnáct branek a jsou na čele tabulky kanonýrů, rozšířit své konto však může jen sparťanský útočník - ten slávistický totiž nemůže nastoupit kvůli kartám. Z jeho spoluhráčů se na hřišti neukážou ani zdravotně indisponovaní stopeři Kúdela s Hovorkou či křídelník Olayinka. Rudým nepomůžou Kaya, Plavšić a Graiciar, v ohrožení je i start Dočkala.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Zima, Bořil - Traoré, Červ - Masopust, Stanciu, Provod - Júsuf
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek - Krejčí - Karlsson, Dočkal, Kanga, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.75 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (středa 18:00)
Čtvrté místo, to je oč tu běží. Jablonec jej může urvat v posledním kole sezóny, potřebuje však v prvé řadě porazit Baník. To by dle prognóz nemusel být takový problém. Severočechům se sice příliš nedaří, ovšem Slezanům jakbysmet a navíc se výletů na Střelnici bojí jako čert kříže.

Ačkoli se Jablonec po restartu ligy marně hledá, stále si může dojít pro přímý postup do předkol Evropské ligy. K tomu potřebuje ve středu zvítězit a zároveň se pomodlit, aby Bůh zařídil porážku Liberce v Plzni. To druhé je přitom dost možná pravděpodobnější než to první - Severočeši totiž z posledních pěti utkání vytěžili jediný bod a po obnovení soutěže porazili výhradně celky ze spodku tabulky.

Zkušený záložník Tomáš Hübschman ale věří, že proti Baníku se Jablonec vytáhne. "Je to pro nás hodně důležitý zápas. Při pohledu na tabulku máme pořád šanci posunout se výš a je to náš cíl. Nám nevelí nic jiného než hrát na vítězství a snažit se udělat tři body. A pak čekat, jak dopadne zápas Liberce v Plzni," uvedl někdejší reprezentant.

Nutno říct, že pokud mají Severočeši ve skupině o titul někoho porazit, jsou to právě Slezané. Těm se na jablonecké Střelnici tradičně nedaří - nedaleko Ještědu bodovali naposledy před čtyřmi lety a poslední vítězství Slezanů se datuje dokonce do roku 2006. Samotná statistika tedy rozhodně nehraje hostům do karet a lepší to není ani v případě, kdy zohledníme jejich aktuální formu.

Ta je ještě horší než jablonecká. Baník odehrál po koronavirové pauze deset soutěžních střetnutí, z nichž do vítězného konce dotáhl jedno jediné. Výsledky nicméně korelují s předváděnou hrou družiny trenéra Luboše Kozla, která diváky ze sedadel rozhodně nezvedá.

V posledním kole už Slezanům ani o nic nejde, neboť remíza v předešlém duelu proti Plzni je definitivně ukotvila na šesté pozici v tabulce. "Poháry jsme si ale neuhráli v jiných zápasech, určitě ne tím proti Plzni. V zimě, když jsem přicházel, jsme se bavili, že pokud by se to povedlo, tak by to bylo dobře, ovšem teď je to mužstvo v nějaké fázi přestavby, protože bylo budováno před dvěma lety k boji o záchranu. Ale nepochybně můžeme podávat lepší výkony a hrát o trochu líp, než tomu bylo v některých minulých utkáních. Byl bych rád, kdybychom ve středu na zlepšený výkon s Plzní navázali," řekl Kozel.

Zatímco marodka Ostravanů se již téměř vyprázdnila a na sever Čech kromě již s kariérou se rozloučeného Milana Baroše neodcestuje pouze Daniel Holzer, Jablonec sužuje hotový lazaret. Vedle zraněných Jakuba Jugase, Vojtěcha Kubisty, Vladimira Jovoviće a Dominika Pleštila se středeční seance nebude týkat ani vykartovaných Jana Sýkory s Kasperem Hämaläinenem. Dost možná navíc nenastoupí ani pravý bek Libor Holík.

V probíhající sezóně na sebe Jablonec a Baník už dvakrát narazili. Poprvé tomu tak bylo v září na Střelnici, kde se tradičně radovali domácí, a to po výsledku 2:1. Následná únorová odveta ve Vítkovicích přinesla remízu 1:1.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Plechatý, Štěpánek, Jeřábek, Krob - Hübschman - Matoušek, Považanec, Kratochvíl, Acosta - Doležal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Reiter, Kaloč, Jirásek, Drozd, Buchta - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.02 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha34266269:1284
2.Viktoria Plzeň34227564:2473
3.Sparta Praha34178966:4059
4.Slovan Liberec341561355:4751
5.FK Jablonec341481247:5150
6.Baník Ostrava3412101246:4246
O udržení
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc339131139:4040
12.FK Teplice339111337:5138
13.Fastav Zlín33961830:5233
14.MFK Karviná335121625:4627
15.SFC Opava335101817:5025
16.1. FK Příbram33672021:5525
Zbývající zápasy
26.07. 00:00FK Teplice - SFC Opava
26.07. 00:00Sigma Olomouc - Fastav Zlín
26.07. 00:00MFK Karviná - 1. FK Příbram

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (536)

Přidat komentář
Losinho

Do Slavie prý balíček Kuchta, Karafiát, Graiciar (hostování).

Chtěl bych tímto poděkovat skautingu Slavie, že zas jednou zvedlo prdel z gauče a uráčilo se dojet na Čerňák a busem do Liberce, protože s takovou prací doufám ani na to auto nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já bych se Kuchtovi s Graiciarem rád s chutí vysmál, ale Trpišovský už tolikrát ukázal, že umí udělat platné hráče i z úplných nýmandů, takže si to radši nechám.

Reagovat
Losinho

Jako já teoreticky chápu proč je berou. Karafiát je zdarma, na Kuchtu bylo ještě to předkupní právo nebo co to bylo a Graiciar mladej, zná ho, je to hostovačka.

Ale prostě máme 5 stoperů + Tijaniho na hostování a 4 útočníky.

Reagovat
Blasphemer

Tak podle mě nepotřebujete ani jednoho, no. Stoperů máte po kokot, i když zase Kúdela není nejmladší, Hovorka kdoví jak na tom po zranění bude a Tijani si moc nekopl, ne? Každopádně to není nic, co by asi hořelo, furt je tam pak Frydrych, Takács a Zima.

Kuchta je taky zvláštní, když jste se ho zbavili, a teď ho zas kupujete.

A Graiciara nechápu vůbec. Kromě toho, že ho zná z Liberce. Obvykle se takoví týpci chodí restartovat tak do Bohemky nebo do Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Zase Frydrych je asi nejspíš na odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně z toho vychází, že bude chtít víc hrát 3-5-2, ale teda nadšenej nejsem ani z jednoho

Reagovat
Losinho

Působí to tak.

Reagovat
jackinho10

To by se mi libilo

Reagovat
KingMaster13

Zase máme nejlepší krajní beky v lize a nevyužívat je by byl zločin

Reagovat
Bakary3

Beky, ne wingbeky… Coufal budiž, Bořil přes nohu by ale byl hrozná brzda na tomhle postu..

Reagovat
Losinho

Bořil by se zatáhl na toho krajního stopera určitě, už to tak jeden poločas bylo i v přípravě

Reagovat
Bakary3

Tam by byl super, to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Graiciar bude dobrej, ten to v sobě má.

Reagovat
ACSeRw!n

taky si myslim, v Liberci byl skvelej

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

snad

Reagovat
Kaspar

tak ono v nasi lize neni kde jinde brat, prvni tri si hrace menit nebudou a pak jediny kdo tu ma kvalitu je jsblonec a liberec

Reagovat
Kuchta

I'll be back

Reagovat
Losinho

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Trpišovský říkal snad včera v podcastu na radiožurnálu, že jednání o Kuchtovi neprobíhají.

Reagovat
smazaný uživatel

A to samý s Malínským. Říkal teda, že se mu oba líbí a sledujeme je, ale prý zatím nic.

Reagovat
ACSeRw!n

protoze uz je dojednano ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Taky říkal, že jsou oba hodně vysoko na jejich seznamu posil.

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím že největší překvapení bude Graiciar to je přesně wtf přestup co bude bomba století. Křídla nemáme nějak zázračná a vůbec bych se nedivil kdyby se tam někde chytnul

Reagovat
Greny

Tam si myslím že bude záležet na jeho zdravotní stránce, on je skleněné prý chcete i Pachlopnika

Reagovat
KingMaster13

O tom nic nevím že by se o něm něco spekulovalo ale taky zajímavé jméno

Reagovat
naheCZ

O Pachlopníkovi už jsem nějaké spekulace viděl no. Podle mě by byl případně parádní náhrada za Ševčíka. Já bych ho bral, hraje naprosto skvěle. Pokud Zbrojovka nepostoupí, tak tam určitě nevydrží a jde nahoru. Pokud postoupí, tak to vidím, že půl roku by mohl ještě ve Zbrojovce být.

Reagovat
Losinho

Tak ten je z nich nejmladší a vyletět může.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně jestli pod někým vyletět tak pod Jindrou.

Reagovat
andrew96

Wtf je spíš Kuchta. Graiciar je šikovný, Kuchta tento půlrok poprvé pořádně čuchl lize. Běhání a důraz fajn, ale kromě toho fakt nevím, čím má Slavii oslovit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si Karl nechával od Slavie za každého hráče zaplatit místo peněz třeba 1 % akcií, tak je za pár let váš majoritní vlastník.

Reagovat
smazaný uživatel

Kratke hodnoceni sezony a par slov k prestupovemu obdobi:

S umistenim naprosta spokojenost. Kdy byl naposledy Banik dvakrat nebo vickrat po sobe v top6? Byly to sezony 01/02( 6. misto), 02/03 (5. misto) a vyvrcholilo to ziskem titulu o rok pozdeji. Mame se tedy na co tesit. :-) Herni projev mohl byt o dost lepsi, hlavne po pauze kvuli korone to vazlo, ale prace pana trenera Kozla ukazuje, ze jdeme spravnym smerem. Casem to urcite prijde, staci jen aby mel dostatecny prostor pro kvalitni treninky a ne ted ten bordel a shon co byl posledni dva mesice.

Co se tyce prestupu tak bysme meli jit cestou evoluce a urcite ne zadna revoluce. Nema moc smysl menit 6-7 hracu, to sme zkusili po postupu z druhe ligy a malem nas to poslalo zase o patro niz. Rozmetani postupoveho jadra, ktere bylo nahrazeno zoufalci jako Panic,Psyche,Morgan nebo Azackyj maji vsichni jiste jeste v pameti. Tudiz by bylo fajn doplnit pouze bolavy post uprostred hriste a zbytek uz mame vyreseny - Juroska, Zajic. Odchody jsou vicemene jasne, uz se pamalu zaclo pracovat na prodeji nepotrebnych hracu co mame na hostovani vsude mozne. No a letos uz pan Brabec nabidce za Stronatiho neodola a Zio pujde zkusit stesti ven :-)

KING BANIK

Reagovat
Wyrda

Koho za Zia? Návrat Frýdi? A jinak díky za tu připomínku s umístěním. Na se hodně zapomíná si myslím.

Reagovat
bobis21

Pokud budeme hrát na 2 stopery tak Svozil - Pokorný není špatná dvojka. Z hostování se vrátí Šindelář jako náhrada. Ale návrat Frydrycha by byl samozřejmě super

Reagovat
Wyrda

Špatná dvojka to není, ale potřebuješ mít 3 vyrovnané stopery. Šindy mi toto nesplňuje. Prochy konec nebo jako 4. stoper? Prý by mu v Ostravě nevadilo zůstat.

Reagovat
bobis21

Procházkovi končí smlouva, o prodloužení zatím myslím žádné info není. Šindelář není nějaký zázrak, ale v Karviné se mu daří, takže bych se ho nebál na lávku mít.

Reagovat
smazaný uživatel

S

Reagovat
smazaný uživatel

Se Šindym bych moc nepočítal. Kozlovi se moc nehodí do systému, co chce hrát a jak chce, aby hráli stopeři. Proto se shání i ten technicky zdatný brankář.

Nedivil bych se tedy, kdyby Šindy byl třeba v balíčku s penězmi za "nějakého" hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma Fryda jeste nejake sportovni ambice tak by si mel sbalit tasku a utikat ze Slavie co nejdriv a nejrychleji.

Reagovat
Wyrda

Jakoze si zahrat v LM proti interu je malo? ale chapu

Reagovat
Kiwi-21

Nebo na Camp nou

Reagovat
Bakary3

To je docela subjektivní, v Baníku by hrál víc, ale ve Slavii se ještě může dočkat pěkných zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kudela,Zima,Hovorka,Karafiat... Jo nejaky zapas v mol cupu pekny byt muze, ale pro hrace jeho kvalit hodne malo.

Reagovat
Bakary3

Je to otázka, Kúdela je jasná 1... Hovorka po zranění kdoví, jak bude vypadat, Zima mladej, přijde těžký nebo důležitý zápas, třeba předkolo, Karafiát pořád není sžitej s týmem a najednou tam Frydrych může být...

Je to ale zbytečnej luxus, zajímal by mě jeho postoj. Myslím, že kdyby chtěl pryč, určitě mu vyjdou vstříc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Dočkat se pěkných zápasů může, ale furt je to takový to "jsem tam nejhorší, budu sedět na lavičce a až se x lidí především mnou zraní nebo vykartuje, tak mě budou potřebovat"

Jasný, jsou takových hráčů stovky, ale jak se píše více, pokud má ještě nějaký ambice pomáhat pravidelně na hřišti, tak už tam dávno neměl být.

Reagovat
Salfovic

Psyché Na něj jsem úplně zapomněl.

Reagovat
bobis21

Myslím že byl lepší než Panić

Reagovat
ratusek

V těch přátelácích s dredama nevypadal jako největší zoufalec, ale měli jsme nízké nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Psyché není ani náhodou zoufalec...V Norsku hraje úplně v pohodě první ligu a je i dost produktivní. Tady to měl těžké, byla složitá situace a pak nedostal žádný prostor...Azackého si pod smlouvou držíme tři roky a to odehrál asi 15 zápasů a to možná přeháním, vím, že mu to šlo proti Spartě, ale jinak nikdy nezaujal, snad půjde někde do Tbilisi a tentokrát už definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na 5 hráčů aspoň bych to teda viděl a to tam počítám Baroše, Procházku...To se mi zdá pořád jako evoluce. Naše situace se nedá vůbec srovnávat s tou po návratu a když si vezmeš, že když na Liberec zaútočí Slavia, tak každou sezónu skládají vlastně kádr od znova, tak ani ta revoluce někdy nemusí tak bolet.

Ten titul je taková fantasy, je fakt, že ke 100. narozeninám by se to hodilo, aspoň ten boj o něj, ale teď jsou tři kluby opravdu hodně silné, to tehdy nebývalo, já bych nejraději postupné kroky a třeba si aspoň v brzké době zahrát to předkolo evropských pohárů.

Jinak napsáno dobře a Ziovi to přeju, Brabec by mu už bránit neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo konec tech dvou beru jako tu evoluci a do tech poctu odchodu je nejak neberu bo se s nimi pocitalo uz dlouho dopredu. Liberec je odkazany na to, koho jim Sparta/ Slavie pusti na hostovani a letos jim to vyslo tak, ze prisel Baluta coz je rozdilovy hrac a dalsi kvalitni( Hromada,Musa...) Nasledujici sezonu takove stesti mit nemusi a spadnou dolu vysledkove i herne. My nastesti skladame kadr uplne opacne a do budoucna tak mame v tehle stabilite naskok. Titul je spis sen, to souhlasim ale i umisteni na bedne by byl uspech...a jeste vetsi by byl kdyby sme ho dokazali pravidelne opakovat. :-) Takze cil pro dalsi dve sezony je, at odskocime Liberci,Jablonci,Bolce a rozsirime top3 na 4 :-)

Reagovat
bobis21

Ani se mi to dnes moc nechce sledovat. O nic nepůjde, navíc v Jablonci. Snad bude aspoň v základu Drozd a Buchta, ať je důvod se to těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se i tesim, Banik tam jede za me na vylet, zbytecny zapas pro ne. A Rada svoje koniky snad dostatecne vybicoval pred utkanim, protoze nepocita s tim, ze by Liberec vyhral v Plzni = souboj o EL s Bolkou, pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne,sry, 5ty s Bolkou o EL a 4ty ma kvaldu :)

Reagovat
iamek

Půlka kádru Liberce pomalu

Reagovat
iamek

Graiciar patří do toho širokýho seznamu, na kterym se navíc objevují i jména jako Jakub Pešek, Cheick Condé nebo Ondřej Pachlopnik.

Reagovat
skat

Jakože fakt i Pešek z Liberce? Není možná

Reagovat
smazaný uživatel

Pachlopník je fenomén, možná by mohl i přímo do zahraničí, někde do Holandska, tam by mu to mohlo sedět Condé má předpoklady, ale toho času bude potřebovat dost. Beran super, Graiciar nevím, je dost často zraněný, to je jeho velké mínus.

Reagovat
Greny

Salcburk

Reagovat
skat

Tam jsem.... taky nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Condé by byl super.

Pachlopníka bych bral s tím, že by hostoval v Brně (pokud budou hrát ligu).

Reagovat
EAG le grand amour

Conde bude druhý Ibra

Reagovat
andrew96

Conde má teda ještě dost co dokazovat.

Reagovat
Liquid

Kuchtu nebrat, trošku nechápu, že je tak žhavým zbožím, když jsme jih ho navíc snad před půl rokem teprve prodali

Reagovat
skat

Dneska to vidím na to, že přijedeme do Plzně s ještě větší juniorkou, než hrála se slávií. Králíček v základu s Evlisem. Už jsem si vsadil na 3+ góly na zápas. Včera kurz přes 2 u tipsportu - to je skoro tutovka

Reagovat
Salfovic

To ti nevím, domácí už toho mají taky dost a moc se do ničeho neženou.

Reagovat
skat

Tak zranění jsou Chaluš, Hybš, Hromada, a Kuchrta. Baluta měl smlouvu jen do finále poháru. Po Liberci jde echo, že do Plzně vůbec neodjeli Karafiát, Mikula, Mara, Pešek. Malinský odjel, ale hrát by neměl - někdo prostě potřebuje být i na lavičce - už se slávií jsme ji nezaplnili. Takže v útoku by snad měli být k dispozici Ronić s Elvisem... Trošku to jebem, protože s naším zdravotním stavem a únavou se postavit Bolce, která si v klidu trénuje a za tři týdny odehrála 4 zápasy...

Reagovat
Andis

Za kolik si to dal? Vypadá to na dobrej tip, podle toho jak moc tomu věříš tak bych to dal taky

Reagovat
Salfovic

Já si snad vsadím opačně, abych tady pak mohl machrovat.

Reagovat
skat

Uvidíme, těch 3+ gólů si myslím padne... Stejně jako se slávií. A kdyby náhodou to bylo třeba 2-1 pro nás, tak mě to mrzet taky nebude

Reagovat
skat

za vše co mi tam zbylo 50,-

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin1

"Instagramový účet slaviabackstage píše o některých jiných jménech a celou zprávu posouvá až do stavu hotové věci. Podle zdrojů Sportu je to ale hodně předčasné. Což je trochu zvláštní, když se ve fotbalovém zákulisí ví, že tenhle účet spravuje nepřímo, a někdy i přímo klubový šéf Jaroslav Tvrdík."

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík jede mind games sám se sebou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme ten Liberec koupit rovnou celej i se stadionem?

Reagovat
smazaný uživatel

I s Ještědem

Reagovat
Salfovic

I s Karlem, tomu by to vedle Tvrdíka seklo.

Reagovat
žrout

Podle mě z toho Slavie těží a ještě bude hodně těžit, že má takovouhle farmu s kvalitním zázemím a podmínkami v dojezdové vzdálenosti od Prahy a s osobními kontakty mezi vedením obou klubů. Přestupy z Liberce zatím vždycky trefa, rozehráli se jim tam fantasticky namátkou Souček, Musa nebo Baluta, kterého díky tomu zase můžou prodat do zahraničí (prý ho chce někdo z Řecka, asi AEK), teď možná Kuchta. Pošlou tam zase Júsufa a třeba další. Prostě díky Slavii Liberec má na TOP 6 a díky Liberci má Slavie ideální farmu. Symbióza se tomu říká

Reagovat
Imos

spíš bych řekl, že Slávka na nás parazituje, ale to je jako když Goauld křičí, že je Tok'Ra

Reagovat
Mates_Matesović

Když už se tu řeší ty posily, co u nás? Kromě Bulhara a Holce zatim celkem ticho, přitom tohle bude dost možná nejklíčovější léto za posledních x roků...

Reagovat
JeséRodriguez

Snad přijde Vodháněl. Jinak jsem jen četl o Krejčím z Bologni, Pavelkovi a zájem prý je i o Čelůstku. Ale už to je nějaký týden zpátky a od té doby jsem okolo této trojice nic nezaregistroval.

Reagovat
Salfovic

Což tu píšete pokaždé za posledních x roků.

Reagovat
Mates_Matesović

To asi jo, ale letos je to v hodně ohledech jiný. Není potřeba ten tým nějak výrazně přestavovat, spíš ho adekvátně doplnit a hlavně udržet si kvalitu na důležitejch postech (podepsat Hancka s Kangou).

Reagovat
Greny

Ten Ďuriš je snad fake že jo? To nedává žádnej smysl

Reagovat
Mates_Matesović

Snad jo, navíc útočníka vůbec nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
žrout

To bych chcípl, kdyby přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je úplně ticho. Spekuluje se o hráčích jako:Krejčí, Pavelka, Petrášek, Caufriez a určitě je v hledáčku ještě někdo. Z hostování se vrátí Havelka, Fortelný, Plechatý, Juliš, Pulkrab + Polidar, Souček a předpokládám, že se jim bude chtít dát šance. Priorita bude udržet Hancka a Kangu. Frýdek je s otazníkem.

Takže těch hráčů budeme mít strašně moc, jsem zvědav na odchody.

Reagovat
Hokaido

Nějaké info ohledně Kangy nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo by mělo být rozhodnuto. Osobně si pořád myslím, že spíš nezůstane, protože Rosický není jeho velkým fanouškem a viděl by tam jiné hráče. Na druhou stranu co jsem slyšel, tak Křetinský by chtěl, aby zůstal a Kotal by taky nebyl proti, tudíž záleží spíš na Kangovi, jestli ještě půjde s požadavky trochu dolu. A info jak to vypadá v tuhle chvíli nemám.

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
ratusek

Ten Rosickej je fakt uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní "posila" by měl být Hancko, pak už by to chtělo jen vyřešit kraje obrany.

Reagovat
Mirek na tenisu

Slabinou zůstává Štetina...

Reagovat
žrout

Podle mě se primárně pracuje na Hanckovi a Kangovi a do toho se investuje nejvíc času. A popravdě to jsou dvě nejdůležitější priority tohoto přestupáku, takže mi dává smysl, že se tolik nemluví o dalších jménech.

Kdybyste k nim přivedli Caufrieze, Holíka a Krejčího/Nováka, byl by to naprosto fantastický a za mě i dostatečný přestupák pro vás. Možná když tak ještě jedno křídlo, pokud se nepočítá s Plavšičem, ale to by už nemuselo být tak nutné, jestli je Minchev opravdu tak zajímavý, jak se zdá.

Reagovat
ACSeRw!n

nevim jak to delaji, ale posledni dobou se jim pomerne dari tajit prestupy do posledni chvile.. kazdopadne nedivil bych se, kdyby hlavne tlacili na podrzeni stavajiciho kadru.. budou ted po minulejch zkusenostech posrany do toho nejak vic sahat

Reagovat
Liquid

dneska cítím, že tam Bořil někomu z rudoarmějců pořádně naloží

Reagovat
Hokaido

Dneska beru jen výhru, po dlouhý době nám na Slavii docela věřím.

Můžu se zeptat někoho objektivního, jak se mu zdá kurz 4,80 na nás?

Reagovat
Salfovic

Celkem přestřelenej.

Reagovat
John Obi Mikel

Já vám věřím max na to, že neandrtálec Frýdek zrakví Stanciua a dostane za to jen žlutou.

2:1 vyhrajeme

Reagovat
Hokaido

Bereme. ♥

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Blasphemer

Taky bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4,8 dej, ani jednomu o nic nejde, ale Sparta má teď lepší formu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz je vysoko, ale že by Sparta měla lepší formu, to teda nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nebude hrát Musa, ale pravděpodobně Tecl

Reagovat
mistr129

Lepší formu? Slavia hrála z TOP 6 2x s Jabloncem, Plzní i Baníkem a ztratila jen při dvou remízách, Sparta dvakrát hrála s Plzní a dvakrát vytekla.

Reagovat
mistr129

po covidu myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Ale v tom nejdůležitějším zápase Sparta s Plzní vyhrála

Reagovat
Skleepy

3x* a jednou vytekla s obměněnou sestavou, když šetřila hráče na finále poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě úlet, vzhledem k aktuální formě, kvalitě koncovky a absenci Kúdely by ty kurzy měly být minimálně vyrovnaný a to jen díky domácímu prostředí Slavie.

Reagovat
exse

Může mi někdo toho Pachlopnika herně přiblížit? V druhé lize má za celou kariéru odehraných skoro přesně 1000 minut a přitom má stats 5+12, což je úplně neskutečný. Z toho co říkal Trpiš to vypadá tak, že ho koupí a nechaj hrát ještě někde níže, což mi přijde jako docela škoda, pokud už teď takhle vyčnívá.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já si ho vybavuju jako nevysokého, podsaditého chlapce se slušnou míčovou technikou. Nic víc. Asi má talent, ale nic mimořádného.

Reagovat
Greny

Bude to odvážné tvrzení ale je lepší než Hellebrand ... Mimochodem na podzim byl zraněn takže ho to dost zpomalilo...

Každopádně kolem něj krouží víc týmu i zahraniční a k jeho stylu hry? Víc by mi seděl do Plzne či Sparty..dle mě Slavie je špatná volba nesedi mi do te fyzicky náročné hry Slavie ... každopádně v případě postupu neodejde jen za nadstandardní nabidku

Reagovat
Greny

Technicky je výbornej, teď s Vyšehradem si vybojoval balon na obranné půlce a běžel a až k druhymu vapnu a dal gola.. spíš ale je to nahravac i on to tak má nastavené potenciální náhrada třeba za Stanciu do dvou let

Reagovat
exse

Sice si ho vlastně moc nepřiblížil, ale dík. Jsem zvědavej kde na konec skončí, je pravda, že Slavia má na stejnou pozici už Hallebranda a teď krouží i kolem Berana. Na druhou stranu zase ona je jediná, kdo dokáže za takhle neprověřeného hráče dát 20+ mega a za míň ho určitě nestřelíte.

Reagovat
Greny

Fakt nevím jak ti ho přiblížit on je fakt zvláštní fotbalista následuj dvě kola posledními Brna a dopadneš stejne

Reagovat
naheCZ

Mě dost přípomíná spíš Ševčíka teda...technicky skvělej, výborný vedení míče, chodí jeden na jednoho. Za mě momentálně taky asi lepší než Hellebrand. Ale otázka, jestli by ten náš styl dokázal hrát třeba hned.

Reagovat
Kepy_FCB

Je z Brna, takže nehrozí že z něj bude nějaká top stár

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes raději kouknu na finále slovenského pohára, neviděl jsem živě ani vteřinu letošní nadstavby a u Pelty to stejnak bude cinklý

Reagovat
Pyroman

Plzeň ani nedala Hubníka do základu?

Reagovat
ManUnited

Proti "céčku" Slovanu nepochopitelný

Reagovat
FCSL
Reagovat
ManUnited

ještě, že to neuvidim

Reagovat
exse

Aspoň bude prdel. Zároveň dneska to je spíše o Baníku, moc bych se ani nedivil, kdyby Jablonec obrali o body.

Reagovat
ManUnited

no ale to by museli vyhrát pokud se nepletu

Reagovat
FCSL

To já jo. Jednak hrajou fakt strašně a u nás za ty 2 zápasy skoro nic nepředvedli a za druhý si myslim, že si to Pelta pohlídá, ale uvidiíme no. Každopádně fandíme Baníčku, ta baráž bude hrozná loterie

Reagovat
HorajzmAmmann

Drozd základ

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem výjimečně rád za Tetteha.

Reagovat
KingMaster13

Bejt Kozákem tak jsem teda hodně nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá důvod, Tetteh vás unaví a Libor dorazí. Akorát to asi podělalo tiket dost lidem, aspoň co jsem čuměl na tipsportu, tak měli u sázky na střelce, že musí nastoupit v základu (?).

Reagovat
Kaspar

jak muze nekoho unavit, kdyz je liny na krok uz pri nastupu na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je jediný soupeř, proti kterému se Tetteh snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule dal gól a myslím, že ještě jednou před tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Antisemita

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál venku dobře, mohl hrát. Kolik dal vlastně gólu má hřištích soupeře? Napadá mě snad jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

*má hřištích soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Na

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč není Hubník v základu. Snad jenom nějaký zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Hubník, ani žádný talent. Zvláštní. O nic nehrajete, snad jen, že byste chtěli pomoct Jablonci

Reagovat
Imos

Plzeň je dlouhodobě vysazená proti Liberci

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kúdely to bude těžké, ale snad to Frýďa zvládne stejně jako proti Baníku.

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal dá 5 gólů Baníku jak Lafata Jihlavě, vyhraje korunu krále střelců a Kozák bude jen nevěřícně zírat.

Reagovat
fabec1222

Proč Liberec postavil takovou sestavu, s kterou nemá šanci vyhrát, a riskuje tak 5. místo, a baráž? Oni nechtějí do Evropy?

Reagovat
FCSL

Protože baráž je už v neděli a máme 5 karetně ohrožených hráčů

Reagovat
Imos

Reagovat
goodbay

Nejakej link na derby prosim?

Reagovat
kilobyte

Proč vždy když moderátor řekne nějakou statistiku o Sieglovi, tak on ho opraví a většinou blbě. Teď tvrdil, že má 12 titulů. Si tam beztak zase počítá tu druhou ligu.

Reagovat
Banikovec7

Lalkovič

Reagovat
Salfovic

Má Plzeň nějakou mládež nebo už ji rovnou úplně zrušila? To že i v takových zápasech o hovně nedají nějakému mladíkovi ani čuchnout fakt nemá obdoby

Reagovat
Greny

A proč by měli? Za měsíc je soutěž příprava bude krátká každej zápas v plné palbě se může letos hodit

Reagovat
Zephyr

To sice jo, ale zároveň to těm mladým dává blbý signál. Být na jejich místě, tak nějaké srdcařství k Plzni hodím do koše a začnu se poohlížet jinde. Protože kdy jindy než teď by měli dostat čuchnout?

Jestli tam mezi mládeží mají fakt jenom dřeváky, tak ok, třeba příští rok. Ale jiné důvody moc nechápu. Ti "zkušenější" už se stejnak vidí na dovolené...

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

A proč se teda nehraje derby s juniorkou? Atd

Reagovat
Imos

Gula věděl dopředu, že budeme hrát v něčem takovým, bavíme se o tomhle konkrétním zápase, co sem pleteš derby atd?

Reagovat
Zephyr

Protože derby pražských S je nejspíš největší zápas české fotbalové historie a je v tom vždycky obrovská prestiž, nehledě na postavení v tabulce nebo fázi ligy. Souboj Plzeň - Liberec se s tím nedá srovnávat. Ale jestli se nějaký Plzeňák ozve s tím, že mu souboje s Libercem mění život, tak to zkusím přehodnotit

Reagovat
Salfovic

Tobě mění zápasy SS život

Reagovat
Zephyr

Tak jako ty SS zápasy mívaly zajímavé dohry pro fanoušky obou táborů... Bitky v barech, poškrábaná auta, vypálené zvonky, posprejované schránky Mně osobně to je u prdele, jsem rád za dobrej špíl

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem dostat 0:5 při předávání titulu jak tehdy Plzeň a hrajem naplno.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Nás v Brně derby jak by řekl Svanci nezajímá ale doufám že se dokopete a vyřídí se účty

Reagovat
Pyroman

To my taky doufáme.

Reagovat
Greny

Krejčí to bere stejne

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Salfovic

Tak vás musí zajímat to, že Pce vyhráli v Třinci gólem z 86´ minuty.

Reagovat
Gareth Bale 11

Krejčí totální parodie na defenzivního záložníka. Co zápas, to 20 zbytečných faulů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu víc Láďo.

Reagovat
Pyroman

Akorát by ho teda mohl sundat jednou pořádně a ne 3x tak napůl, zbytečný standardky.

Reagovat
Kaspar

Ze tam je Vacha a Dockal ze Slavie roky nevadi, Repka z Ostravy nevadi, ale kluk co je tam par mesicu a porad na nej Sparta porada hon, jak kdyby odesla nejvetsi legenda

Reagovat
kilobyte

Kdyby neříkal, že ze Sparty odejde až vyhraje pohár/titul a pak za dva roky řve "smrt Spartě", tak by asi většině nevadil.

Reagovat
Paprika

https://youtu.be/lERTxDum0-Q

Koukni se a bacha at se ti nezhrouti svet

Reagovat
kilobyte

Proč? Hušbauer i Vácha jsou v pohodě.

Reagovat
Paprika

Nepochopil...

Reagovat
kilobyte

Asi ne, tak mi to vysvětli.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

V evropě bude venku pri prvním zápase, hrozně hloupej hráč. A nejhorší, co pro vás může bejt, že mu to v česku sudí tolerujou

Reagovat
oli9

Reagovat
Pyroman

Co mu jako tolerujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nevidíš, je mi líto.

Reagovat
Pyroman

Fňuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

Dost trapný, že si Plzeň musí honit ego na našem béčku, tohle přece nikomu nic nedá, nechápu že Gula nedal šanci nikomu kdo by to potřeboval, hlavně že to strejda Hoftych proklamuje dopředu, že v takový situaci nemá cenu riskovat karty hrozně smutný pohled na to. Jinak rondič nedá sprint ani od začátku zápasu, kdy by mohl mít nějakou fýzu. Nevím na co se šetří, doufám, že s bolkou hrát nebude

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kecipep

To je děsivé, že se najde tolik blbečků. Černá bundička, skrýt se v davu s dalšími zoufalými kamarády a dělat opičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí správně přihlédl k tomu, že sám na bránu by šel Tecl, takže nešlo o vyloženou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Štětina je blázen

Reagovat
kecipep

ale takovým joudou se stal až poté, co omylem dostal kapitánskou pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, ze mu kvůli temto sprintum za rozhodcim ke konci nekdo utece a da gol.

Reagovat
Paprika

Total blazen nechapu co snim stalo... ale kapku z toho mam pocit, ze si nekde precetl jak Kotal pochvalil, ze hraci za sebe bojuji a vzajemne se chrani = asi tak hleda pevne misto v sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle spartanskym fans staci, kdyz "jezdi" a dava tomu "vsechno"... pockal bych si zase na nejakou paradu, ktera urcite prijde kdyz ze sebe udela nymanda,. viz. trefi sam sebe do tlamy a posle nas do brejku.

Reagovat
montaigne33

Bohužel. s VARem kouzlí v UK, Španělsku, CZ...

Reagovat
KnoxXx

konecne

Reagovat
Kaspar

Stetina

Reagovat
Pyroman

Hulk

Reagovat
Imos

Že chorý prasí i v takovým zápase o hovně fakt nechápu, ten v tý hlavě nemá nic

Reagovat
Imos

Že chorý prasí i v takovým zápase o hovně fakt nechápu, ten v tý hlavě nemá nic

Reagovat
Kaspar

cerny tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík Tetteh

Reagovat
KnoxXx

Tetteh

Reagovat
naheCZ

Tetteh

Reagovat
pingla

honza kovaříkůj

Reagovat
Banikovec7

Skvělá zeď Liberec Hlavně ten Feri, jak od tama odešel.

Reagovat
Imos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Feri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh "Crying in black"

Reagovat
Greny

Tetteh

Reagovat
KnoxXx

Tetteh

Reagovat
mistr129

Ta finálka Sparty je naprosto úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

Naše je na tom úplně stejně.

Reagovat
mistr129

Na tu jsem už zvyklej

Reagovat
ACSeRw!n

ty Tettehovi strely, to je strasny peklo, silenej antifotbalista

Reagovat
doshcz

4. nájezd

Reagovat
KnoxXx

Sparta za 10 minut zahodila 4 sance neskutocnym sposobom

Reagovat
Gareth Bale 11

Proc to zaseknul a nesel jeste ty dva metry do strely?

Reagovat
smazaný uživatel

To je řešení akcí, že bych se poblil.

Reagovat
El Campeon

stream na derby?

Reagovat
RickNash
Reagovat
El Campeon

díky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

klasika milion šancí a pak se Fernando ukopne a Slavia vyhraje

Reagovat
Banikovec7

Pardubice

Reagovat
fabec1222

Takže o vítězi ligy asi rozhodnuto

Reagovat
fabec1222

Když budou mít Kozák i Musa stejný počet gólů, tak kdo bude vyhlášen nejlepším střelcem?

Reagovat
Alan_Shearer

Oba

Reagovat
Čivrss

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo je víc bílej, takže Kozák.

Reagovat
bobis21

Potočný který tam ve 2. poločase nasází 5

Reagovat
smazaný uživatel

vtip tydne

Reagovat
bobis21

V 1. poločase snad nebyl u míče, takže se určitě šetří na 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Vitásek.

Reagovat
Mass

Kanga, protože BLM.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si ten pravidelný fén od Dočkala nenechá sudí líbit a dá mu druhou žlutou. Takhle na něj řvát s kartou, kdo to kdy viděl.

Reagovat
Mass

Trochu se bojím, jestli mu nejede nějaký flusanec

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to přehlídka dřeváků, tak snad Kozák rozhodne.

Reagovat
Paprika

Jsem rad ze se Spartanske kurvy zvedly z pohledu fanouska ligy ( bude to mnohem zajimavejsi) ale pokud i v pristi sezone budete vsazet na Borka, tak to bude opet max pouze treti flek... ten frajer sel neskutecne dolu...

Reagovat
ACSeRw!n

je fakt, ze posledni zapasy je neviditelnej..

Reagovat
JeséRodriguez

Ale zase lídr a je platnej, jen by ho mohl pravidelně kolem 60-70. minuty nahrazovat Karabec, nebo obráceně, podle soupeře.

Reagovat
ACSeRw!n

to je jasny a nakej ten tlak na rozhodci taky dokaze vytvorit, ale na me ma malej pocet klicovejch prihravek/centru

Reagovat
JeséRodriguez

Ale zase na druhou stranu, byl dlouho zraněnej a v tom nahuštěném programu to přece jen bylo dost náročný. Některé zápasy, třeba v semifinále poháru, byl klíčovej, ale taky jsem teda čekal víc.

Reagovat
ACSeRw!n

snad mu priprava pomuze, furt neni tak starej

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

pokud bych to mel hodnotit objektivne a nezaujate, tak zatim velky sance na obou stranach s tim rozdilem, ze my ty svoje jsme si dobre vytvorili, ale ty jejich jsme svyma chybama jim darovali, ale jinak zatimt zajimave derby

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ano, mohli jsme/jste vyhrávat i prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Pardubice válec

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ale ten Berka, to je šílený. Na obě strany...

Reagovat
kilobyte

Jak tam (asi) Frydrych běžel strčit do Kangy, ale přiběhl Štetina a odhodil ho.

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale ten Tetteh To je hroznej vidlák.

Reagovat
doshcz

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nestraného fanouška zajímavy fotbal se spoustou šancí. Jen to trochu kazí ty fauly a strkanice tam.

My jsme měli dát gól, uklidnit se a bylo by. Takhle jsou furt ve hře.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda no...Cuf to tam mel stlacit a to same Maso mel do toho jit o chvilku drive a nebyl by zblokovany

Reagovat
smazaný uživatel

Siegl tam v tom studiu zkritizoval Zimu za tu hloupou ztrátu, přitom to byl Ševčík.

Reagovat
kilobyte

Měl to být souboj o koruna krále střelců, místo toho proti sobě nastoupili Tecl a Tetteh.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Musa stejně nemůže.

Reagovat
Salfovic

A souboj o krále dřeváků tedy dopadl jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
kilobyte

Klasicky bez branek.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vrba si to v Bulharsku slušně maže na chleba. Škoda, že mu to Gula na jaře podělal, mohl mít 2 tituly v 1 sezóně.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tam nemá ludogorec konkurenci, maj nabitej kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tetteh to byl super výkon

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Konečně ho Kotal vyměnil toho dřeváka

Reagovat
Greny

Kozák je prostě pan.. akorát nechápu co furt řeší tabulku střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák, 28 vtěřin na place

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu ze jim to asi pomaha a trosku je to zvedlo psychicky.. ale proc musi spartani po kazdym souboji, byt treba telo na telo pumpovat a delat nejaky grimasy? Viz. Stetina, Krejci.. ? Jako hraju ligu, hraju za Spartu..tak se poseru z toho kdyz nevyjdu z nejakyho souboje jako uplnej jouda a nedej boze ho vyhraju? To je strasne smesny, oslavovat kazdy hovno..

Reagovat
r.mrazik

tak se koukni na coufala...

Reagovat
ratusek

nebo do futsalu. tam je to běžné

Reagovat
r.mrazik

vsak se hraci hecujou bezne...i v blbym okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ve volejbale, tam se taky oslavuje každej zkurvenej bodík.

Reagovat
r.mrazik

a nebo si vzpomen na hovorku,kterej je v tomhle uplnej psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten to ale nedelal pri souboji telo na telo ve stredu hriste v neprerusene hre.. o to jde..

Reagovat
r.mrazik

ne??? vsak si malem rval koule,kdyz odebral mic hraci nekde uprostred v kruhu...

zrovna coufal a hovorka jsou v tomhle psychopati uplne stejny jako krejci a stetina

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zaujatej..

Reagovat
r.mrazik

no jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel to s tím Hovorkou ve středu hřiště ironicky?

Reagovat
r.mrazik

Nevím

Reagovat
Spalovač šancí

Ve volejbalu je to nutné, je to náhrada za absenci osobních soubojů

Reagovat
smazaný uživatel

S Kozakemm v útoku jsme ale asi přišli i možnost se do šance dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Strčte si to Pyro někam.

Reagovat
meno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Tam, kudy ho pašují.

Reagovat
fabec1222

fans

Reagovat
Kiwi-21

Až bude někdo kritizovat a nebo se divit proč bych nechtěl Hložka (zatím) v reprezentaci,tak tady jde vidět proč jako většinou si proti silnějším zatím moc nekopl

Věřím že pokud bude Sparta hrát El tak to ho hodně naučí

Ale zatím je v těchto zápasech opravdu neviditelný (takže za 5 minut gól)

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že má spoustu defenzivní práce a prostě to není krajní záložník. Věřím, že hrát pravidelně v útoku, vypadá to jinak.

Reagovat
Kiwi-21

Z tím i souhlasím ale někteří by ho tam daly i na křídlo a dle toho soudím

Reagovat
Salfovic

Tak uvědom si, že ho tam hraje Masopust nebo střeďák Jankto.

Reagovat
Kiwi-21

Jankto je opravdu někde jinde a poslední zápasy v reprezentaci produktivní.

Masopust je zatím lepší hráč+ to odmaká o hodně lépe i dozadu viz zápas z Anglií

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je Šilhavého styl no... pod ním by to měl Hložek na kraji těžké.

Reagovat
Kiwi-21

Já spíše vidím Hložka jako podhrota než hrota.

Z touhle formou by tam neměl co dělat ani Dočkal třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale zase... Šilhavý tam nasadí klasického střeďáka. Tipuju Daridu.

Reagovat
Kiwi-21

Pro Spartu by bylo asi nejlepší kdyby se chytlo to křídlo z Bulharska, Hložka dát na podhrot a Dočkala na lávku a nasadit jen v případě kdy bude třeba jít do tlaku a nebo by chyběl Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek je podle me opravdu ideal podhrot.. skoda ze na to malokdo hraje. Za me lepsi dva CM a jeden podhrot nez tri "bezce" Daridy a spol... Kdyby hral Darida se Souckem CM a pred nima by byl Hlozek..tak myslim ze top stred zalohy. Vsichni tri umi dat gola, kraje bysme mohli jistit nejakyma slepyma konema.

Reagovat
Kiwi-21

I souhlasím

Dle mého je jako podhrot ideální,je třeba aby tak nastupoval v klubu.

Pokud by měl hrát na křídle tak ho zabíjí, nemá ani takovou dynamiku jako měl třeba Kadlec,zase je mnohem silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, dokaze udrzet mic a fotbalove mu to mysli + umi nabehnout, vystrelit z dalky.. na kraji je ho skoda a vetsinu zapasu by tam byl zbytecne..

Reagovat
Kiwi-21

Asi tak

V naší lize proti slabším či průměrným soupeřům to bude stačit ale proti těm nejlepším v lize či kdekoliv v Evropě je to málo.

Představa že by ho někdo v cizině kupoval na křídlo je dle mého názoru blbost a brzy by se buď vrátil a nebo zapadl do průměru

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je útočník...Na křídle nemá co dělat.

Reagovat
Kiwi-21

Jj píšu spíše podhrot,na křídle ho opravdu zabíjí a ničím nevyniká

Reagovat
ratusek

Plzeň 3:0 nad céčkem Liberce, ale na lavičce ani v poli nikdo z mladejch. ten Gula to bude hrát stejně jako Vrba. svých 13 koní dokola s předvídatelným střídáním

Reagovat
Greny

Už jsem to psal nahoře ...

Reagovat
Salfovic

Jj, musí zkoušet Hořavu

Reagovat
ratusek

díváš se? jak hraje Beran? no asi nijak závratně

Reagovat
meno

Pyrotechnika, zlo fotbalu.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
ACSeRw!n

mozna pokud sedis doma na gauci

Reagovat
Salfovic

Tak v tom kouři hovno vidět a čuchat síru je vyloženě požitek

Reagovat
ACSeRw!n

je

Reagovat
Spalovač šancí

ty jsi čert

Reagovat
meno

I na stadionu mi to vadí, nevidím hru. A vůbec jakej to má smysl tvl? Můžeš mít nejlepší choreo na světě, ale když ho nevidíš, tak k čemu to je? Ještě chápu nějakej barevnej dým, kterej ti chtě nechtě udělají světlice, ale ten ti nedrží 20 minut na hrací ploše...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy to vypadá hezky

Reagovat
meno

Mrdat pyro, chorea se dají dělat skvěle i bez bum bác, smradu, dýmu a nějakých světýlek.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

Reagovat
Pyroman

Jeden by řekl že horší než Tetteh v 1.poločase nemůže nikdo nikdy být, ale Kozák tomu zatím dává všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle ti Kozák nic neudělá, vaše záloha je zatím ještě v kabině.

Reagovat
Pyroman

To sice jo, ale Kozák zatím snad nevyhrál hlavu. Tetteh tam aspoň něco uskákal, takže se o něj dalo opřít nákopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis ze toho jednoho gola nejak da.. kolenem, sulinem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tukec tukec a pak.. Frydrdych

Reagovat
Mass

Frydrych je pán haluzí

Reagovat
smazaný uživatel

Je, většinou to ale nevyjde.

Reagovat
Mass

Teď to málem vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase břevno

Reagovat
KnoxXx

Tecl je istota negolu

Reagovat
Salfovic

Jak mají Lbc a Jablonec vzájemné zápasy ?

Reagovat
KnoxXx

rozhoduje postavenie po 30.kole

Reagovat
Salfovic

Jak mají Lbc a Jablonec vzájemné zápasy ?

Reagovat
Coutinho10

asi jsme proklety....

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu ..verim ze ho Frydek zkusi otevrit

Reagovat
ACSeRw!n

Kanga to je proste troll

Reagovat
r.mrazik

to je blbec ten krejci...kdyby drzel hubu a pak ho nekde na pulce vzal pres parky...ale von dostane kartu za kecy... amater

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie ten Berka.

Reagovat
smazaný uživatel

'Tecl to zase udela super a pak to totalne domrda.. Kanga nefauloval..

Reagovat
Pyroman

To si fakt Berka dělá prdel.

Reagovat
r.mrazik

rozhodci klasicky podplacenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste furt?

Reagovat
r.mrazik

jojo...berka ma nasypano z obou stran stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusenej borec.

Reagovat
ratusek

umí si to při hře říct

Reagovat
r.mrazik

no...oni takhle rozhodci fungujou,kdyz chces rovinu...ale psst

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to prostě neumí. A není to poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v zápase, kdy o nic nejde, se bude podplácet rozhodčí

Reagovat
r.mrazik

Tak oni berou paušál

Reagovat
mistr129

Nevím jak si komentátor může myslet, že trefil nohu a nevím jak si může nevšimnout toho šlapáku

Reagovat
ACSeRw!n

tak a ted jde Frydas ukoncit kryse karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu ji

Reagovat
montaigne33

Berka je jedna z nejodpornějších rozhod. kreatur... A pak se naši hráči diví, když jsou v evrop. pohárech vylučováni (v CZ to sudí nevidíi...)

Reagovat
mistr129

To jako nedá kartu? To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou

Reagovat
montaigne33

Berka si dělá, co chce...

Reagovat
kecipep

Největší tragéd zápasu je Berka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no, v kazdym zapase ma nekdo ze Sparty nekdo vyjebat ze hriste ale nikdy nic.. ja nevim.. zvlastni.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Řehák je neklidnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu Jindro, picovi.

Reagovat
KnoxXx

a uz sa to znova rozbieha

Reagovat
ratusek

TA uroven sudích je fakt zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Za tohle bez karty? Ale snad tohle Krejčího odnaučí nechávat si dávat zbytečné žluté.

Reagovat
ACSeRw!n

bijte je !

Reagovat
Raylan

Vlček

Reagovat
naheCZ

To je tak strašně marnej sudí

Reagovat
Pyroman

Tyvole Krejčí, když už chceš dostat redku, tak aspoň sestřel krysáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vida, už jsi to videl

Reagovat
Pyroman

Tak tohle je něco jinýho, než o čem jsme se bavili. Na začátku to byly 2 nebo 3 normální fauly, který měl normálně písknutý.

Reagovat
r.mrazik

no nevim...vsak nejvetsi faul udelal ten banner

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Paprika

Total alibismus rozhodciho... jasna zluta a ven! To je fakt zumpa ta liga, nikomu neublizit a a nejak tim proplouvat... jasna karta

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Berka ty vyhrocenější zápasy pravidelně nezvládá. Fakt nevím, proč ho tam furt strkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ma nejuplakanejsi vyraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Berka má viset za koule a ne pískat ligu. Tomu jednou dá někdo strašně do držky

Reagovat
žrout
Reagovat
Greny

Jindřich slusnaka Trpišovsky. Ok jasná druhá žlutá ale ukazuje to kdo to vede a že nejsou tak slušní jak si všichni mysli

Reagovat
mistr129

99 % trenérů by řeklo "Vážený pane rozhodčí, zmýlil jste se, ale to nevadí, každý děláme chyby. Jinak pískáte výtečně"

Reagovat
Greny

Tak to nemyslím.. ale prostě každá zmínka jak se chová vás realizaci se mi hodí nejsou to žádní slusnaci a toto bylo na hraně

Reagovat
mistr129

A kdo říká že jsou slušňáci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Přesně, to by mě taky zajímalo

Reagovat
Spalovač šancí

Greny a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tam Řeháka, máme tam Houšteckýho a nikdo si nemyslí, že to jsou slušňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

neasi

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda div, že jim vadí, když není jasna ck. Ostatní takový situace přecházejí v klidu

Reagovat
montaigne33

V Liberci i dnes ACS "chráněna" rozhodčími...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo si ale nemysli, ze Trpisak nenadava a nemluvi sproste ty trdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně si někdo myslí, že Trpiš nenadává na sudí

To si pleteš se Šilhavym, to je slušňák.

Reagovat
jackinho10

Ten Krejci musi kourit Chovancovi, jinak to neni mozne

Reagovat
Wyrda

Ty vole Smola to mohla byt redka

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze zase "musi" hrat Tecl a nevedeme 3:0 no.. ale snad pristi rok lavka nebo odchod.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole co píská do píči

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Tetteh netrefil z metru branku, tak dneska 100x platnější hráč než Kozák...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve všech venkovních zápasech.

Reagovat
KnoxXx

Teeeecl

Reagovat
Firkraag

Tecl ultramentál

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne brutalne strasne spatny.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Tecl má hodně daleko do Henryho, asi tak 10 metrů

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vysvětlí mi někdo, proč nehraje Musa, když bojuje o Krále střelců?

Reagovat
Neon

Se mu nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ma 2 karty v nadstavbe a nemuze hrat

Reagovat
FruFru

Nemůže

Reagovat
Firkraag

Vrať se do svý sekce pro dementy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Karty, vole.

Reagovat
monty25

Je vykartovanej.

Reagovat
ACSeRw!n

muze chlastat vo den driv

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Díky, přišel jsem domů po dlouhém dni v práci, vůbec jsem nevnímal, co a jak, kdo může, kdo nemůže, tak sorryyyyy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý Halo.

Reagovat
Salfovic

Xenofobie

Reagovat
naheCZ

Má to zakázaný

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro Kozák..

Reagovat
Coutinho10

klasickej Kolar mu to malem daroval

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu ho bylo líto

Reagovat
Coutinho10

no, to by byla dvojita rana...prohrat derby i prijit o deleneho krale strelcu

Reagovat
KnoxXx

Kozak skoro

Reagovat
Banikovec7

Škoda že to tam Jeřábek neposlal, Jablonec poslední minuty dobře vystrašený.

Reagovat
bobis21

Nechápu co dělal - stoper hlavičkující z 3 metrů do vlastní brány je opravdový unikát

Reagovat
smazaný uživatel

Stetino pumpuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo balon na tribunu, placak s Krejcim, to je vono.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

Typico Yusufe ty ses jak na velbloudovi zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Hecmen dneska

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Berko ty seš takovej voslí čurák, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to radsi utnul

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga objimacky s Jindrou? hmmm.. ? ze byyy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer > Kanga

Reagovat
Paprika

To byla neskutecna prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 4 sřídání ve čtyrech oknech? To je v nastavbě nějaká supervýjimka?

Reagovat
smazaný uživatel

3 okna + poločas

Reagovat
bobis21

3 přerušení + přestávka. Tos zjistil až v posledním kole?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi uteklo, že se poločas do toho nepočítá.

Reagovat
meno

Ok.

Záhadou je mi, proč nebyl Krejčí vyloučenej. To je další z řady hráčů, který už v tunelu mají dostat žlutou, vedle Costy, Frýdka, Chorýho, Bořila nebo třeba Ljevakoviče.

Za ty rasistický pokřiky a bučení, hukání atd. by si náš kotel zasloužil flastr.

Berka to nijak zvlášť nezvládnul, dokud se budou naši sudí bát dát kartu před 15. minutou, tak si tak akorát koledujeme o zdraví hráčů.

Vrátil se Olejník

Mistři a já si budu muset koupit nový dres s 2 hvězdami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Blbče, Bořil???Ty jswi slávista jak stehno, ty si dres nekupuj, bys ho znesvěrtil.Dát mezi tyhle zákeřný hovada Bořila může jen imbecil.

Reagovat
meno

Reagovat
montaigne33

Souhlas... Bořil není zákeřný hráč

Reagovat
Mass

Bořil s Frýdkem v kariéře nedostali ani jednu červenou.

Reagovat
meno

Píšu snad něco o červených?

Reagovat
Mass

Nepíšeš. Ale já bych zase dával žlutý v tunelu spíš usvědčeným podvodníkům, než tvrdým hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

reprezentant Dočkal top výkon

Reagovat
montaigne33

Dočkalovi repre vlak ujel... Je marný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz je tam jenom na rozhovory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ale moc hezký derby, slušelo by tomu tak 3:2, nebo 2:2. Berka fuj

Reagovat
Coutinho10

tak tech sanci nakonec bylo pomerne dost, ale i tak to tam Kolar malem v zaveru daroval Kozakovi

Reagovat
PaYaB

Tak Jablonec už se může těšit na nějakej Pjunik Jerevan.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sranda je, že Pjunik co je vyřadil je někde na chvodtu tabulky v lize.

Reagovat
PaYaB

Normálně nevím, proč sem si na to vzpomněl, doma si proti nim nevytvořili pořádnou šanci..

Reagovat
RadekVonCZE

Jeden tým tam má 0 bodů

Reagovat
Stannis Baratheon

Mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mniohem leoší, statistiky hovoří jasně.Dvě břevna, výborný Heča, dáky němu sparta nedostala šestku.Berka otřesný výkon.Krečí jasná druhá žlutá, simulace Kangy už mě serou úplně.Hlavně ta poslední, kdy už se tomu ten malej zmrdeček sám smál.Je tu ještě nějaký odborník, který chce Dočkala s Hložkem do repre?

Reagovat
Bosko

Podle me nejlepsi derby za posledni dobu. Sice zas plno faulu (rozhodci to nezvladl a Krejci je k0k0t) ale taky plno sanci a Sparta po dlouhy dobe nebyla trapna a chvilema bylo nutno ji brat vazne.

Jen me se. re to huceni na Tetteha. Par jedincu zas akorat vrha spatny svetlo na celej fotbal a dava do ruky munici ruzny levicovy pakazi, co se na tom bude past - Madl zacal na fb jeste pred koncem zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

levicový Mádl?

Reagovat
Bosko

Pravda. Napsal jsem to zmatene. Madl mozna levicak neni, ale na tehle pseudokauzach se pase rad a moc rad to zvelicuje a nafukuje

Reagovat
ratusek

mádl je komická figurka, který napíše cokoliv, jen.aby se zviditelnil

Reagovat
Mass

Která levicová pakáž? Komunisti nebo snad Dělnická strana?

Reagovat
Bosko

TOP09 (ano, radim je nalevo, pravicove se leda tvari), cast novinaru zejmena z idnes, Zeleni, antifa...

Zkratka ti nejhlasitejsi.

Reagovat
Mass

Nejsou nejhlasitější, ale tobě to tak přijde. Říká se tomu kognitivní zkreslesní. Ve skutečnosti většinu lidí tihle novináři nezajímají. Proto má topka ve volbách míň jak komunisti a zelení míň jak dělníci.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Bosko

Ja myslim, ze nejhlasitejsi jsou. Protoze casto lidi jako oni nastolujou ty temata o kterých se pise v novinach a mluvi v TV. To, ze pak ma TOPka malo hlasu je jen vysledek toho, ze jsou timhle lidi nasrani. Urcita cast spolecnosti ma proste pocit, ze se ji nenasloucha. Ze se neustale resi problemy jako rasismus, BLM, klima... A malo se resi problemy, ktery prumernyho cecha trapi tady a ted. Pak staci aby prisel nejakej populista, co ty hlasy sebere i kdyz ho ty lidi v realu nezajimaj a zajimaj ho jen vlastni ksefty (Zeman, Babis). Ale nejsme v tom sami, v USA je tohle jednim z duvodu Trumpovo prezidentovani

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Bowen, Soucek a Rice.. ti WHU neskutecne drzi. Zbytek jsou jenom borci hodne tesne nad, nebo pod hranici urovne PL.

Reagovat
žrout
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele