FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby: Plzeň sahá po titulu

10.05.2022, 08:26, aktualizováno 11.05.2022, 08:50
Previews
Už dnes večer může být jasno o novém mistrovi tuzemské nejvyšší soutěže - vedoucí Plzeň se představí na hřišti Hradce Králové a po očku bude sledovat i vývoj utkání Ostrava - Slavia. Na Letné zase bude k vidění předehrávka finále domácího poháru mezi Spartou a Slováckem...
O titul
Baník Ostrava - Slavia Praha  (středa 19:00)
Slavia má na zápasy proti Baníku v závěru sezony dobré vzpomínky. Proti Ostravanům si v nedávné minulosti zajistila ligový primát i vítězství v poháru. Teď na konci ročníku znovu potřebuje dobrý výsledek, jinak se jí rozplyne sen o obhajobě rozplyne.

Výše zmíněná nedávná minulost se konkrétně odehrála před třemi lety. Nejprve se sešívaní v květnu roku 2019 vydali na východ republiky, aby zde i díky bezbrankové remíze získali titul mistra nejvyšší soutěže. Hned za tři dny vyrazili Pražané i Slezané do Olomouce, kde změřily síly v rámci finále MOL Cupu. Více důvodů k radosti měli opět slávisté, kteří na Hané zvítězili 2:0.

Letos je jasné, že sešívané v Ostravě nic velkolepého slavit nebudou. Nachází se totiž v prekérní situaci. Po víceméně bezproblémovém tříletém kralování najednou narazili na zdatného protivníka s Plzně, jenž má dvě kola před konečným zúčtováním dokonce navrch. Slávisté se tedy mohou snažit, jak chtějí, pokud ovšem západočeská Viktoria v následujících dvou mačích nezaváhá, o trůn přijde.

Jen tak celoroční práci zabalit však Pražané nechtějí. "Myslíme si, že ještě není úplně všechno rozhodnuté, ve fotbale se může stát cokoliv. Za poslední roky jsme si zvykli, že si vždy jdeme pro titul, teď to už nemáme ve svých rukou. Půjdeme do toho na 100 procent," prohlásil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský, který si během svého čtyřletého angažmá v Edenu zvykl na úspěchy.

Baník na Slavii v posledních letech moc neumí, teď má ale jedinečnou šanci zasadit červeno-bílým bolestivou ránu. Budou však Ostravané něčeho takového vůbec schopni? Nadstavbu berou spíš jako pohodový dojezd ročníku, během něhož na výsledcích až tolik nesejde. Až v posledním kole se Slezané vzchopili a díky dvěma brankám elitního střelce Ladislava Almásiho urvali tři body proti hradeckým "Votrokům".

Ostravany každopádně čeká poslední domácí zápas v sezóně, což si žádá důstojnou rozlučku před věrnými příznivci, kteří svůj milovaný klub horlivě podporují. "Poslední domácí zápas v sezoně, vynikající soupeř, svátek fotbalu. Věřím, že zopakujeme výkon z posledního vzájemného utkání v Ostravě v prosinci, že nás to stejně tak vyhecuje. Doufám, že do toho půjdeme odvážně," uvedl trenér Baníku Tomáš Galásek.

Na domácí straně nezasáhnou do utkání obránci Jaroslav Svozil s Janem Juroškou, záložník Daniel Tetour a křídelník Ubong Ekpai. Všechny jmenované trápí zdravotní neduhy. Univerzál Ladislav Takács zase v Ostravě hostuje právě ze Slavie, kvůli čemuž bude ve středu rovněž absentovat. Hosté si budou muset poradit bez marodů Jana Bořila, Lukáše Masopusta a Michaela Krmenčíka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.55 - 4.84 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (středa 19:00)
Zatímco slávistické modlitby prosí za formu Hradce, ty plzeňské apelují na Baník. Pokud Východočeši ve středu překvapí lídra tabulky, boj o titul ještě jednou zamotají. Jestliže se ovšem nevzepřou roli outsidera a sešívaní zároveň nezvládnou svou ostravskou misi, vrátí se titul po čtyřech letech do Štruncových sadů.

Zdá se, že Viktoria nabrala takové sebevědomí, že ji do konce sezóny sotva něco zastaví. Ani chvilkový propad na druhé místo se Západočechy nijak neotřásl. Plzeň si zkrátka pořád jede to své - hlavně neprohrát. To plní celé jaro, nově však zničehonic přidává také vítězství o dvě i více branek. Na něco takového jsme od družiny trenéra Michala Bílka moc zvyklí nebyli.

Ve středu však rozjetí Viktoriáni nečekají snadnou práci. "S Hradcem v téhle sezoně nemáme dobrou bilanci. Hrají výborně a úplně bez tlaku, což se i na jejich hře projevilo. My jsme teď hodně blízko tomu, o čem všichni sníme, a nechceme, aby nás zastavil zrovna Hradec," varuje Bílkův asistent Pavel Horváth.

Skutečně je dobré se mít před Východočechy na pozoru. Slavia i Sparta by mohly vyprávět. Právě obě pražská "S" totiž stihli "Votroci" v rámci nadstavby obrat o body a zejména prvnímu jmenovanému klubu zasadili nepříjemnou ránu. Plzeň pak v aktuálním ročníku již jednou dokázali porazit, podruhé zase na západě Čech odehráli vyrovnaný zápas, v němž na protivníka jen těsně nestačili.

A jak vidno, Hradecké současná provokativní role dost baví. "Dovolená se blíží, ale my jsme jazýčkem na vahách ve hře o titul, takže kluci jsou soustředění. Vnímáme to. Sebrali jsme bod Spartě, ta to od té doby vzdala, obrali jsme Slavii, teď nás čeká Plzeň," těší se na další případný lup asistent hlavního trenéra Východočechů Stanislav Hejkal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.07 - 4.28 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (středa 19:00)
Měli se potkat již před týdnem, a to na Moravě, nakonec se ale spolu utkají až nyní v Čechách. Mezitím se přitom stihlo především na straně Sparty udát několik zajímavých věcí. Tou hlavní novinkou je bezpochyby to, že Letenské do duelu proti Slovácku povede provizorní kouč.

Kdoví, jak by se vše odvíjelo, kdyby se finále MOL Cupu odehrálo podle plánu 4. května. Kdoví, jak by vedení Sparty vyhodnotilo situaci, kdyby Pražané v onom finále uspěly. Avšak dost všech kdyby. Dějiny se holt rozhodly ubírat jiným směrem. Takový, který nebyl přívětivý pro Pavla Vrbu, dnes již bývalého lodivoda Letenských.

Vrbovi muži absolutně nezvládli nedělní utkání v Plzni. Ve Štruncových sadech se po hřišti ploužili bez známek touhy po třech bodech. Jako by byl sparťanům závěr ročníku zcela šumafuk. A jako by jim byl lhostejný též osud trenéra, jenž následujícího rána přišel o práci. Klubové vedení, o jehož kompetentnosti mnozí příznivci neustále pochybují, si zkrátka vyhodnotilo, že další sezóna bez ligového titulu je nepřijatelná.

Ještě jedna důležitá zpráva se však v pondělí z Letné roztroubila do světa. Záložník Bořek Dočkal se rozhodl, že kopačky pověsí na hřebík již v Kristových letech. "Na Letné jsem toho zažil opravdu hodně, odehráli jsme tady nezapomenutelné zápasy. Cítím se tady opravdu dobře a některé zážitky ve mně zůstanou celý život," uvedl 33letý středopolař.

Zatímco Dočkala ještě čekají dvě ligová kola plus odložený finálový duel národního poháru, Vrba už si žádnou rozlučkovou party neužije. Trenérské žezlo totiž převzal Michal Horňák, jenž se k hlavnímu mužstvu alespoň na pár týdnů přesunul od B-týmu. Je tak jasné, že Sparta chce květen už nějak přežít, pokud možno se zlatou tečkou v MOL Cupu.

Na pohár si nicméně brousí zuby také Slovácko, čemuž zřejmě hodlá také vše podřídit. V nejvyšší soutěži už nemají Moravané o co hrát a mohou tak jen šetřit síly na mnohem důležitější vrchol. I proto například naposledy v Pražském Edenu chyběl křídelník Milan Petržela, která dělá vše pro to, aby se do finále MOL Cupu zbavil bolesti zad. Absence klíčového hráče byla proti Slavii znát, neboť Uherskohradišťští se v neděli vraceli domů bez bodu.

Slovácko nehodlá utkání na pražské Letné zcela vypustit, zároveň ovšem pravděpodobně nebude riskovat větší šrámy. "Ligový zápas už nijak neovlivní konečné postavení obou celků v tabulce, ale žádný přátelák to nebude. Spíš to bude z obou stran příprava na pohárové finále," řekl asistent hlavního kouče Moravanů Jan Palinek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.09 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň33247260:2179
2.Slavia Praha33245478:2477
3.Sparta Praha33217569:3770
4.1. FC Slovácko33195954:3762
5.Baník Ostrava33159959:4654
6.FC Hradec Králové331014944:4744
O udržení
FK Pardubice - Fastav Zlín  (úterý 19:00)
Fotbalisté Zlína nadále vévodí skupině o udržení, záchranu nicméně stále nemají jistou. Další šanci na definitivní pojištění budou mít proti Pardubicím. Východočeši jsou ale v laufu a rovněž usilují o definitivní zajištění prvoligové příslušnosti.

Pardubice doposud ovládli všechna tři nadstavbová klání a z outsidera ligového finále se rázem stala překvapivá kometa. Před úterním střetnutím drží Východočeši 12. místo a na moravského soupeře ztrácí pouhý bod. "Vše je v našich rukou. Pokud by se nám podařilo vyhrát nad Zlínem, zachráníme se," uvědomuje si kouč Pardubic Jaroslav Novotný.

Naopak Zlínští koncovku ročníku až tolik nezvládají. Po plichtě v Karviné sice rozstříleli oslabené Teplice, naposledy však těžce narazili na produktivní Bohemians. "O víkendu jsme propásli šanci definitivně se zachránit a jaké z toho mohou nastat komplikace, to se ukáže až po sezoně. Teď se musíme co nejlíp připravit na Pardubice, které jsou v nadstavbě v laufu, a uhrát tam takový výsledek, abychom si k záchraně pomohli sami a nemuseli se ohlížet na ostatní," vzkázal trenér "Ševců" Jan Jelínek.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Pojezný, Čihák, Čelůstka - Jeřábek - Lupač, Červ, Vacek, Cadu - Černý
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Vraštil, Procházka - Conde - Dramé, Janetzký, Hrubý, Reiter - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.28 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FK Teplice  (úterý 19:00)
Teplice sice na jaře herně pookřály, avšak navzdory probuzení je stejně zřejmě čeká baráž. Pokud "Skláři" přece jen chtějí záchranu vybojovat rovnou po 35 ligových kolech, musí bezpodmínečně uspět na půdě Karviné.

Když Severočeši na závěr základní části zvítězili, příznivci věřili, že dobrou formu si přenesou také do skupiny o udržení. Tři zápasy bez výhry a jediný získaný bod však Teplice nepříjemně srazil ze stromu na zem. Naděje nicméně umírá poslední. "S baráží ještě nepočítám. Pokud bude dál šance, budeme o ni bojovat. Hrajeme o všechno. Teď jedeme do Karviné, musíme vyhrát a pak se uvidí, jak dopadnou další výsledky," prohlásil kouč Sklářů Jiří Jarošík.

V Karviné už je naopak vše jasné. Trápení MFK nemá konce ani v nadstavbě a Slezané tak již více než týden vědí, že příští ročník si zahrají druhou ligu. "Chceme v posledním domácím zápase určitě vyhrát. Pro některé hráče půjde o poslední zápas tady na stadionu a budou se chtít rozloučit vítězstvím. Případné tři body by jistě byly, i když slabou, náplastí na celou nepovedenou sezonu," uvedl asistent hlavního trenéra Karviné Jan Somberg.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Dramé, Buchta, Kobouri - Zorvan, Túlio, Chvěja, Ndiaye, Sinjavskij - Svoboda, Papadopulos
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Tijani, Shejbal - Hyčka, Sunzu, Trubač, Kodad - Fortelný - Žák, Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.74 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (úterý 19:00)
Jablonec v posledních dvou zápasech konečně zabral a zdá se, že míří za záchranou. Tu mohou Severočeši definitivně pojistit v úterý proti pražským Bohemians. "Klokani" si však rovněž nemohou dovolit zaváhání, jinak se budou muset smířit s baráží.

O gólových hodech pořád nemůže být řeč, pro Jablonec je nicméně důležité, že konečně přestal remizovat. Už nevídaných pět ligových utkání v řadě neplichtil a v posledních dvou dokonce zvítězil. Nejprve Severočeši na domácí půdě zpečetili osud Karviné, následně uspěli také na půdě Teplic, byť šancí si vypracovali mnohem víc než na jediný gól.

Díky zisku šesti bodů z posledních dvou mačů poskočil Jablonec na 13. místo. Další vítězství by Severočechům zajistilo prvoligovou příslušnost i pro další ročník. "Výhrou nad Teplicemi se nám povedl další krok k našemu společnému cíli, máme záchranu nadále ve svých rukách. Poslední krok bude nejtěžší, ale chceme to rozhodnout co nejdříve, už v úterý doma proti Bohemians," řekl kouč Jiří Vágner, jenž převzal žezlo po nedávno odvolaném Petru Radovi.

Také Bohemians se v posledním zápase povedlo zvítězit. Pražané se na půdě oblíbeného Zlína nebývale rozstříleli a Moravanům vsítili rovnou čtyři branky. Mužstvo z Vršovic nicméně zvítězilo poprvé po téměř tříměsíční pauze. Kvůli předešlým nezdarům tak Klokani aktuálně sídlí na 14. pozici, a pokud ji nevylepší, čeká je nevyzpytatelná baráž proti jednomu z účastníků druhé ligy.

Takový osud si ale Bohemka zatím nepřipouští. "Teď potřebujeme k přímé záchraně dvě výhry, takže je jasné, že situaci máme ve svých rukou. Ale i kdybychom spadli do baráže, tak v ní nám bude stačit jedna výhra a jedna remíza k udržení prvoligové příslušnosti. Nekalkulujeme, teď chceme vyhrát v Jablonci," prohlásil trenér Pražanů Jaroslav Veselý.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Surzyn - Hübschman - Černák, Kratochvíl, Kubista, Malínský - Ikaunieks
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Krch, Křapka - Dostál, Petrák, Květ, Kovařík - Hronek, Beran - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.55 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín33971741:5834
12.FK Pardubice33891639:6733
13.FK Jablonec336141325:4632
14.Bohemians Praha 190533791740:6030
15.FK Teplice33842131:5528
16.MFK Karviná33392131:5718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (531)

Přidat komentář
Pablos

OT: na seznam sportu... rozhovor s Janktem, celkem sympatický rozhovor, jestli někdo máte někdo dlouhou chvíli, určitě doporučuji

Reagovat
fabec1222

Co na něj říká jeho stará?

Reagovat
Pablos

nejsem Monty, aby mě to zajímalo

Reagovat
monty25

Tak tohle nezajímá ani mě.

Reagovat
Pablos

Reagovat
doshcz

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
db18

Čeká, až jí Houdová (za 11 tisíc) řekne, jaký má mít názor...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
doshcz

a jaký si vybrat dildo

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
king23

Kdy mají mít pardubky hotovej ten stadion? Bya by škoda, kdyby na měl měli hrát jen druhou ligu.

Reagovat
Mistikei

Slyšel jsem, že na jaře už by mohli hrát, ale známe to.

Reagovat
Kily

stěhování na jaře příští sezony, zatím se skládá podle plánu a díky klauzuli ve smlouvě se stavební společností nám nehrozí problémy plynoucí z případného/očekávaného zdražení stavebního materiálu, fakt to vypadá, že by to mělo dopadnout

Reagovat
Mistikei

Tak to jsou dobrý zprávy

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Remt

Tyhle klauzule ve smlouvě být sice můžou ale ze zkušenosti to jeste nemusí znamenat, že se dílo podaří dostavit (a ještě k tomu v slíbený čas). Dnes je to docela často tak, že firmy slibi cokoliv při soutěži a podepisování smlouvy. Následně zjistí že nemají nasmluvnene nějaké materiály, tečou sto míčů a skončí to u soudu kde se budou měsíce/roky soudit kdo za to může. Neříkám že to tak musí dopadnout, jen že to tak občas dopadá teď Ono nevím jestli je na dnešním trhu vůbec možné mít nasmluvnene veškerý materiál na stavbu. Spíš bych řekl že ne, protože jaký blázen by ti dnes slíbil že ti za rok prodá matroš za dnešní cenu když by ho za rok mohl prodat dráž

Reagovat
Kily

je tam domluva o tom, že klub hradí materiál dražší do deseti procent, dražší materiál už je problém firmy, ale jako jo, máš pravdu. Stačí mi si vzpomenout na to, jak nám před několika lety zateplovali panelák - ze tří měsíců bylo sedm, frajeři si dole kopali s míčem, jindy ani nepracovali, protože firma měla hromadu zakázek a ta naše nebyla prioritní. Za každý den zpoždění měla fungovat pokuta deset tisíc, firma nakonec nabídla dohromady 200 tisíc a ještě z toho parádně vybruslila a snad ani neplatila nic, protože její právníci moc dobře věděli, kde ve smlouvě jsou připravené chyby, kterých se u soudu dá využít

Reagovat
dtaire

v lednu 2023

Reagovat
Coutinho10

barazi se vyhnou

Reagovat
monty25

Góóól!!! Hyčka dobře zavřel zadní tyč.

Reagovat
Greny

tak to bych rekl ze byla jasna penalta pro Bohemku z toho jednoho zaberu.. co ukazali jeste predtim nez to zkoumal VAR

Reagovat
Greny

a ted na Hronka to bylo taky dost na hrane

Reagovat
monty25

Tak momentálně jdou Teplice do baráže, i když vedou...

Reagovat
monty25

A sotva jsem to dopsal, tak už ani nevedou.

Reagovat
Martin9719

Schytat třeba Opavu tak jsem zvědav jak to dopadne.

Reagovat
Salfovic

Teplice v suchém triku.

Reagovat
monty25

Vzhledem k tomu, že Opava nevyhrála ani na Žižkově, tak by ji Teplice měly porazit. Ale stát se může všechno, ty týmy z FNL nemají co ztratit. Navíc tam jedu v létě na dovolenou, takže to bych tam asi musel chodit kanálama, kdyby Opava poslala Teplice do 2. ligy...

Reagovat
Thorrin

Opava nemá prachy. Je i reálná varianta, že příští sezonu se bude hrát jen divize/kraj. První liga je utopie, ikdyž se do baráže SFC dostane.

Reagovat
Chamezjunior

Kua, to snad ne.

Reagovat
wyqinac

proc nehraje Kucera ted posledni zapasy?

Reagovat
KoryVCF

dělá drill

Reagovat
wyqinac

no a dela ho dobre o tom zadna to udelal nejakej pruser ucasti na cenach Andel, nebo proc od ty doby neni ani na lavicce?

Reagovat
monty25

Je marod.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Tak teď by se hodilo, kdyby vyrovnal Zlín...

Reagovat
monty25

A je to tam!

Reagovat
Pablos

Takové radosti a hovno z toho to je jak já když sázím

Reagovat
monty25

Co ti mám povídat, sere mě to. A jestli Teplice zůstanou na 15. místě, tak budu domácí zápas baráže sledovat jenom přes livesport...

Reagovat
KingMaster13

Jaký je rozdíl mezi 14 a 15. místem krom soupeře? Kromě toho že 14. by měl dostat toho "lehčího"

Reagovat
monty25
Reagovat
KingMaster13

Aha To je docela fuck, jako skončit 15. a dostat Líšeň která by třeba ubránila 1. zápas remízu a jet k nim že se tam musí vyhrát To by psychicky složilo ne jeden prvoligovej tým

Reagovat
Cotton

Nedivil bych se, kdyby oba druholigisti baráže vyhráli. Minule ty týmy z ligy museli zachraňovat sudí.

Reagovat
KingMaster13

Tomu teď moc nevěřím, minimálně Opava je hratelná ale ta Líšeň bude kurva nepříjemná

Reagovat
JeséRodriguez

FNL moc nesleduji, ale na Vlašim zapímínáte s Cottonem záměrně? Do baráže nemůžou jít, počítá se se ztrátou z Dukly, nebo kde berete jistotu, že tam bude Líšeň a ne Vlašim?

Reagovat
KingMaster13

Mají poslední 2 zápasy Duklu a Opavu a myslím si že oba zápasy prohrajou

Reagovat
JeséRodriguez

Četl jsem to potom dole v diskuzi, sorry za unáhlenou reakci a díky za osvětu Jinak na tu Líšeň bych byl celkem zvědavej, ale myslím, že tady někdo minule psal, že jim teď odešli 3 klíčoví hráči, takže to asi týmy z ligy udrží.

Reagovat
KingMaster13

Takhle na podzim byli lepší, přeci jen na jaře tápou ale hrají takovej ten hrozně nepříjemnej fotbal s nasazením 200 %, propracovanou obrannou hrou a když potřebují dát gol tak ho prostě z nějaký standartky dají Pokud by se jim podařila na hřišti prvoligisty ukopat ten první zápas remíza, tak tu situaci bych fakt tomu prvoligovému nezáviděl Líšeň je přesně schopná to ukopat na 0:0/1:0 doma a finíto.

Reagovat
JeséRodriguez

Bylo by to i celkem oživení ligy, někdo neokoukanej, ale další otázka ještě je, jestli by to zvládli finančně. Ale rád bych je v baráži viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jak by to bylo v rovnosti bodů vůči Pardubicím? Já mám pocit jestli by Pardubicím totiž ta remíza nestačila když mají lepší vzájemné ze základní části

Reagovat
monty25

V případě rovnosti bodů je prvním kritériem vyšší počet bodů po základní části, což hraje pro Teplice.

Reagovat
KingMaster13

Jo vlastně pořadí Tak to ještě šance bude

Reagovat
monty25

To si děláte prdel.

Reagovat
Firkraag

Jééé my možná budem čtrnáctý :))))

Reagovat
monty25

No tak baráž, no. Už jsem uvažoval, že bych jel v sobotu do Teplic...

Reagovat
Firkraag

A jak to teda je? Když Vlašim deklaruje, že do ligy nepůjde, tak to zachrání 14. tým?

Reagovat
monty25

Já to pochopil tak, že ta baráž se prostě odehraje a teprve pak se bude řešit, kdo chce a kdo nechce (popř. kdo dostane a nedostane licenci).

Reagovat
Salfovic

Já měl za to, že je to naopak.

Reagovat
Cotton

No mohla by se odehrát, pak by v případě výhry Vlašimi byl zachráněn 14. tým ligy (i kdyby to nebyl on, koho Vlašim porazila).

Pokud by Vlašim vůbec nechtěla hrát, tak hraje 3. s 15. a 14. nehraje nic. Výsledek je v podstatě stejný

Reagovat
KingMaster13

Čeká je poslední 2 kola Opava a Dukla (docela nepříjemní soupeři) takže je dost možné že to vypustí a 2. skončí Opava nebo Líšeň a oba dva už by se o ligu poprali

Reagovat
Firkraag

To je jasný, ale ptám se na tu Vlašim

Reagovat
KingMaster13

Dle mě se to zařídí tak aby skončili 4.

Reagovat
Greny

A béčko Sparty tak aby bylo paty

Reagovat
KingMaster13

O ligu se popere Opava a Líšeň. Sice ani jeden nemá moc peněz ale víceméně jsou to jediné kluby co ten postup chtějí

Reagovat
Martin9719

Líšeň by teda hrála v Králově poli..No jo, ale stejně by museli stadion začít stavět.

Reagovat
KingMaster13

Nemuseli si myslím. Je to v rámci obce Brna. Pokud v té dané obci je vyhovující stadion tak ten tým může hrát na něm. Tohle teda úplně nevím jestli je 100 % pravda, to kdyžtak ať někdo potvrdí neo vyvrátí ale z toho co si všímám tak by to tak mělo platit. Hradec ani Pardubice ve svém městě stadion neměli, proto museli začít stavět. Jako když koukám na Žižkov tak ten zase furt skrz ten stadion dost buzerují ale ten chce vysloveně na něm hrát tvrdohlavě. Kdyby se dohodli třeba s SKS a předložli že domovský stánek bude Eden tak by je tam nechali "asi" bez problémů hrát. Nicméně to už jsem zavedl hodně spekulací a moc kdyby

Reagovat
Martin9719

Pokud je to jak říkáš, tak budou 2 týmy z Brna možná v lize. Tak ono i ten Ďolíček ač to je modla, tak už to začíná být ostuda a od Žižkova mi nepřijde že by to mělo daleko kvalitou. Přitom ty stadiony by stačilo oživit.

Reagovat
KingMaster13

Je to tak ale liga nezakazuje hrát 2 klubům na stejném stadionu, hlavně když je to ve stejné obci odkud ten klub je, tudíž by ta Líšeň se jen dohodla s městem že dokud budou v lize tak budou hrát na Srbský a finito. Jinak přesně s tím Ďolíčkem ale někde už jsem viděl plány na jeho rekonstrukci

Reagovat
Imos

Třeba by to konečně Brno donutilo postavit nový stadion v Brně, tam by hrála Zbrojovka a na Králově poli by hrála Líšeň

Reagovat
Greny

Já si myslím že by nemuseli

Reagovat
Losinho

Neříkali lidi z Vlašimi, že by do toho šli?

Reagovat
KingMaster13

Ale to jsou snílci. Reálně do toho fakt jít nemůžou. Tady není žádná šance jako u Pardubic nebo Hradce. Aby jsi mohl hrát ligu dlouhodobě tak musíš předložit alespoň vizi vlastního stadionu a do 2 let se musí začít stavět. To prostě je sci-fi v chudé Vlašimi s rozbouraným stadionem, kde navíc ani Slavia nemá "zájmy" aby postoupili

Reagovat
Salfovic

Já se divím, že Slavie nechce mít béčko ve druhé lize. Při šíři jejího kádru by mi to přišlo ideální.

Reagovat
KingMaster13

Tak v 1. lize máme silné spolupráce s Budějkama a Libercem, tam mít další tým tak už to nedělá dobrotu. A naopak je potřeba mít tým i v horší lize, kde se budou rozehrávat ti, jež nemají ještě na 1. ligu a tím se lépe rozehrají. Spíš by měl být cíl dostat do 2. ligy béčko ale to se moc nedaří.

Reagovat
Salfovic

Já právě myslel přímo slávistické béčko.

Reagovat
KingMaster13

Tak s nima je problém že se jim to nedaří vykopat

Reagovat
Losinho

Vizi předložím klidně já. A užijou si jeden/dva roky v lize, což je pro Vlašim super.

Reagovat
KingMaster13

Jo rok si užijou ale to je podle mě k ničemu. Ti hráči třeba v lize ukopou 8. místo a stejně spadnou to prostě by bylo hrozně demotivující.

Reagovat
Losinho

Jestli ukopou 8. místo, tak je ligový angažmá určitě nemine.

Reagovat
Banikovec7

Je tam za to nějaká docela slušná pokuta ne? Pokud by nezačali stavět.

Reagovat
ratusek

pokuta a přeřazení do třetí ligy tuším

Reagovat
Banikovec7

Prý dojednávají azyl v Příbrami, tak možná to zkusit chtějí.

Reagovat
KingMaster13

Jako jasně že azyl by sehnali ale jak píšu maximálně na rok no

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemkaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Ale stejně jsme dost v prdeli. Potřebujem výhru Zlína, nebo Teplic.

Reagovat
Firkraag

A když se to stane, tak to určitě s tou Karvinou zeserem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Pěkně to Jablonec projebal, ten gól padl snad už na začátku 94´ minuty, nastavovali se tři.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby tu akci ubránili, tak jsou zachráněni.

Reagovat
KingMaster13

Zlín to Jablonci pustí a myslím si že Karviná to Bohemce taky usnadní. Otázka je co ty Teplice, já mám takový blbý pocit že to odserou Pardubice

Reagovat
Firkraag

Pardubice ale špatně nehrajou a Teplice se asi budou trochu soustředit na baráž. Naději vidím spíš ve Zlíně.

Reagovat
Salfovic

Pardubice se dneska zachránili.

Reagovat
KingMaster13

Ne ne bere se umístění po základní části a tam by při rovnosti bodů skončili za Bohemkou i Jabloncem.

Reagovat
Salfovic

Já myslel, že se v takovém případě sestavuje minitabulka z výsledků základní části.

Reagovat
KingMaster13

Ne ne závisí to na konečné tabulce po ZČ

Reagovat
Salfovic

Ale při rovnosti dvou klubů to tak je, ne?

Reagovat
KingMaster13

V ZČ ano v nadstavbě už rozhoduje pořadí po ZČ Proto by v případě rovnosti titulu slavila Slavia, protože po ZČ byla před Plzní například

Reagovat
Salfovic

A bylo tomu tak už když se hrála nadstavba poprvé ?

Reagovat
KingMaster13

Tam to myslím bylo o vzájemných. Tohle pravidlo se nějak upravovalo.

Reagovat
Firkraag

Zachránily. A ještě jsi dement

Reagovat
Cotton

"Viděls to, co tam vyváděl za píčovinu s tou čtyřkou? Proč se do toho sere?"

Reagovat
db18

Slavia s Hradcem mají dohodu...

...Slavia poruší dohodu.

...Hradec z toho vyvodí důsledky.

Slávisti: "co si to Hradec dovoluje, to je neskutečný jak Plzni všechno hraje do karet "

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
John Obi Mikel

Oprostíme se od faktu, že jsem Slávista a potřebuji aby Plzeň ztratila.

Jaký má smysl nepostavit ty 2 hráče do utkání s Plzní? V čem to pomůže Hradci?

Reagovat
Martin9719

Že by z toho vyvodil Hradec až takový důsledky se mi nezdá.

Reagovat
db18

Hradec měl dohodu s kluby, že jednat se bude jedině přes klub. Myslím, že to stejné řekli i hráčům. Takže jde o to, aby klub ostatním hráčů nastínil, jak to bude fungovat. (navíc Hradci o nic nejde, můžou si to dovolit...)

Na druhé straně je taky možné, že klub stopnul jednání se Slavií a ohledně Mejdra třeba pokračuje (nebo chce pokračovat) jen s dalšími zájemci, na což nemusí ty dva hráči zareagovat dobře - a pak je naopak v zájmu klubu, aby je nepostavil...

...navíc Vlkanova je možná ještě zraněný z utkání s Baníkem.

Reagovat
Greny

1) pokud porušili smlouvu trest od klubu, aby věděli ostatní že takhle ne

2) pokud jsou oba na odchodu tak proč by si Hradec nemohl vyzkoušet ve zbývajících zápasech jiné hráče aby zjistili zda na to za rok mají nebo bude třeba hledat náhrady jinde

3) Vlkanova a jeho start byl 50/50 skrz zraneni

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Přesně! Taky v tom nevidím žádnou senzaci a naopak logické jednání Hradce. Spíš mě začínají dostávat někteří naši fanoušci. Třeba tady na EF je to v pohodě ale twitter je jedna velká řeka od slz

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Dvojku beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

1) Hradec si to může dovolit

2) Trest za to že jednali s náma bez dovolení vedení

3) Ukazují zcela jasně do budoucna svým hráčům že takhle ne a pravidla se musí dodržovat

Já třeba na tom nevidím nic skandálního, dementi jsme my že to víme a necháme je i s agenty sedět asi na nejvíc viditelném místě v Edenu

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu, kdyby dnes zahráli dobře, tak si mohou říct o větší cenu.

Reagovat
KingMaster13

Tak o cenu jim asi nejde (beztak jsou dohodnutý nejspíš s náma už) ale prostě potřebují ukázat že takhle ne no

Reagovat
Blasphemer

To asi dost přeceňuješ vliv jednoho zápasu na cenu.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Hellebrand by s tebou nesouhlasil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kliment taky

Reagovat
Puskas

Reagovat
verv

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Hapal nejspíš hotovo.

Jako byl jsem zklamaný, ale teď už to je jedno. Už s tím stejně nic neudělám takže je potřeba věřit, že vedení Baníku ví co dělá. Se Žilinou nějaké úspěchy asi měl, tak musíme věřit, že to bude trefa.

Ve výsledku Vrba by byl jako jméno skvělý, ale že je vyčichlý vidí snad každý. Těžko říct, jak by to vypadalo... Osobně jsem ale rád za Kováče, progresivní mladý trenér, který zkoušel jít v Opavě proti větru a zkoušel hrát fotbal a budovat kádr i za cenu sestupu. Uvidíme jak to bude fungovat.

Dneska 2:2 (Almásí domácí rozlučka brankou)

Reagovat
KingMaster13

Ono to takhle možná bude lepší, odsuzovat Hapala za angažmá ve Spartě kde přišel po Stramovi je krátkozraké. Jinak dneska doufám že to nějak urveme. Laco by se mi u nás hrozně líbil ale ta suma co požadujete to už je fakt moc no

Reagovat
JeséRodriguez

Almási by mohl jít k nám, když budete mít Pulkraba. ale aby potom nehrál za 3-4 roky někde v Michalovcích

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím že do něj by Sparta jít měla. Pro nás už je to dost veliký risk, protože přeci jen s těma penězma musíme být opatrnější než Sparta, kde to Křeťa zacvaká. Spartě by se dost hodil u nás se trochu bojím jestli by ho Trpišák neposadil na úkor Teclíka

Reagovat
JeséRodriguez

Taky si myslím, otázka je, jestli by k nám chtěl on sám. U vás je útočníků celkem dost a asi budete posilovat na jiných postech, Mejdr místo Baha, Vlkanova zase pomůže s kreativitou. Pulkrab, pokud nebude zraněnej, tak se taky určitě chytne, jestli teda přijde.

Reagovat
KingMaster13

U nás by se hodil ten kreativní hráč do středu a na křídlo (Ewerton), pak rozhodně náhrada za Baha a pokud odejde Kúdela tak by nebylo od věci najít nějakého lídra na stopera. Klidně mu může být třeba i 30 ale aby tu obranu řídil. Jinak ten tým je postavený dobře, celkem i zdvojený a hlavně se letos dost omladil. Už jen aby trochu dospěl, možná i proto to letos bylo takový kostrbatý a byly zkraty no. A pak samozřejmě doplňovat dle odchodů. Ten hroťák tak nehoří jelikož tam může hrát Sor a Fila, kteří další rok dle mě ještě vyrostou a Teclíka si přeci Jindra neodpálí Almási by pro vás mohl být i super náhrada za Hložka v českých podmínkách je to fakt dost výjmečný střelec

Reagovat
JeséRodriguez

Ewerton bude asi další hráč, o kterého bude v létě rvačka. Ten by pomohl určitě nám i vám. Za Baha + kreativní hráč, to celkem splňuje to duo z HK. Jo a ještě ten Douděra. Kúdela má odejít? Tam moc hráčů lídrů v CZ lize nevidím. Filovi hodně věřím, s Juráskem fakt zajímaví hráči. Jurásek by už za mě měl dostávat šance i v nároďáku, stejně tam teď není Bořil ani Kadeřábek, Matějů na to asi prostě nemá, Havel je dobrej na ligu, ale v repre nepřesvědčuje. Doufejme, že Tecl zůstane a Almási půjde k nám ale nedivil bych se i tomu zahraničí.

Reagovat
Losinho

Kedel asi zůstane. Ewertona jsme myslím nechtěli ani v zimě, takže vy nebo cizina.

Reagovat
JeséRodriguez

Ewertona bych bral. Taky čekám, že zůstane, to by mě dost překvapilo, kdyby odešel.

Reagovat
Losinho

Podle mě jestli ho nepojebe zdraví, tak bude na začátku sezóny zas náš nejlepší stoper

Reagovat
JeséRodriguez

To bych taky řekl, přes přípravu se do toho nestane. Podle mě dá ještě v klidu 2 roky. Teda pokud bude držet to zdraví.

Reagovat
meno

Místo Kudyho Holeš a na dz Ibra než to po něm vezme Maks

Reagovat
Imos

nebude se náhodou v létě vracet Káfa?

Reagovat
Losinho

Čvančara je dost podobnej typ, nebudete spíš hledat někoho pohyblivějšího?

Reagovat
JeséRodriguez

To je fakt no, ale Almási je pořád daleko lepší za mě. Jinak by se mi k němu líbil Sejk a Kozák, ale už tam je ten Čvančara A potřebujeme spíš hotové hráče, protože zase někdo vyhlásí, že bereme jen titul...

Reagovat
Selänne

Sejk na Spartu nemá ani omylem.

Reagovat
monty25

Sejk jednou Spartě vystřílí titul.

Reagovat
JeséRodriguez

Aktuálně asi ne no, potřebujeme spíš hotové hráče. Ale jako backup by se mi tam líbil. I když to už je pro něj asi lepší jít znovu někam hostovat.

Reagovat
lampas

Reagovat
John Obi Mikel

2:2 si nechte na víkend

Reagovat
Puskas

Tam bude 1:2.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C.1922

S Kováčem souhlas. Jen škoda, že k němu nebude někdo jiný než Hapal... Takhle to zas příští jaro dopadne stejně jako poslední dva.

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle mého to je chyba, ale nejsem u jednání, nevím jaký mají plán, cíl, co chtějí hrát a proč zrovna Hapal. Jsem naivní a samozřejmě doufám, že mají Grussmann s Hapalem po 12 schůzkách, kdy se do noci řešila budoucnost Baníku, herní styl -> na základně toho posílení a že to nebylo tak jak se spekuluje, že si ho kamarád Bělák dohodil do Baníku a děj se vůle boží....

Reagovat
ratusek

Po pár zápasech bude na odpis, ale jelikož my s odvoláním vždy čekáme nesmyslně dlouho, takže nový trenér bude až na jaro a celá sezona zase v prdeli. Těším se

Reagovat
FCB1922

Já se pro změnu těším, až někdy (pokud vůbec) pojedeš na Baník, na sektor, když se ke klubu tak hlasis a nebudeš stále knucet na netu, téměř jak nějaká židovská děvka

Reagovat
C.1922

Tak on jejich děvka je. Stačí se podívat pod minulý článek, kde mu 4 baníkovci napsali, že plácá totální nesmysly a jediný kdo se ho zastal byl byl losihno a další chcanky ze synagogy.

Reagovat
Losinho

❤️

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

Máš plnou podporu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Pěkná evidence.

Reagovat
ratusek

jů. můj stalker se ozval. Děkuji. Hned mám lepší den. Muck

Reagovat
HorajzmAmmann

od tebe jsem ani jiný názor nečekal, to je fakt

Reagovat
ratusek

je pravda, že nic lepšího asi kromě Vrby není k dispozici. Radu asi nechtějí a zbytek už angažmá má nebo bude mít, takže beru a trošku tomu rozumím. Ale jestli to zákulisí je tak, jak to čtu a koneckoncu jak si to psal výše, tak je to zase pěkný grc.

Ale třeba překvapí. Vyhazovat hned ho nebudu, dám mu 5 kol

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže to už není problém Hapala, ale Brabce. Že si o sportovních věcech rozhoduje výkonný ředitel co nerozumí sportovní stránce (od toho by tam měl být pouze sportovní ředitel -> Grussmann) si taky myslím svoje, pokud to tak tedy opravdu je.

Hapal jenom vzal nabídku. Nemám důvod ho odepsat... zatím

Reagovat
Stannis Baratheon

Zatím ses nikdy nemýlil.

Reagovat
lampas

To si s Hapalem pomůžete. Ten člověk, když jsem ho nedávno viděl v televizi jako experta, tak mi přišel, že se co chvíli rozbrečí. Úspěchy se Žilinou sice měl, ale je to ještě delší doba, než u Vrby s Plzní. Ale tak uvidí se no.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ho prostě za půl roku vyhodíme a budeme za kretény no...

Reagovat
Shevchenko

Tak nejdřív si necháme utéct Horejše a teď se takhle vybodnem na výbornou šanci konečně dotáhnout Vrbu? Jako neříkám že by ti dva byli určitě lepší než Hapal, už u nás docela úspěšně jednou působil, ale moc tomu nerozumím proč nebyl vůbec zájem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jedna ekonomická komplikace tady však přece jen může být.

Odvolaní koučové jsou zpravidla ještě bývalým klubem placeni dle výpovědní lhůty v kontraktu. A pokud chtějí nastoupit do nového angažmá, nárok na „starou“ výplatu se ruší.

V případě Vrby to dělá cca tři čtvrtě milionu korun měsíčně. Kdyby tedy kývl Baníku na zhruba třetinovou gáži, přicházel by pravidelně o 500 tisíc. Je totiž nereálné, že by mu cifra byla dorovnána.

možná tohle je důvod proč není Vrba?

Reagovat
Shevchenko

Je to možné, a možná taky chce prostě pauzu. Ale mrzí to no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mrzí no. Teď bylo volných dost trenérů a bohužel to nedopadlo úplně podle naších představ...

Reagovat
thewall

Myslím, že to je hlavní důvod. Řekl bych, že by Vrba neměl problém jít s platem výrazně dolů, ale přijít o milióny z odstupného od Sparty je jiné kafe. Pokud měl smlouvu do 30.6.2023 a pokud by šel dolů o např. 300 tKč, tak ta suma je přes 4 milióny.

Mimochodem si nemyslím, že by Vrba dostal jen 250 tKč měsíčně. Tipl bych si někde kolem 400 tKč.

Reagovat
bobis21

Těch 250 by odpovídalo nejlépe placeným hráčům. Nemyslím si že by klub chtěl jít nějak extra nad to ...

Reagovat
thewall

Tím, že není hráč, ale trenér, tak v tom myslím nebude problém. Navíc Vrba je v kategorii trenérů úplně jiná liga než současní hráči Baníku v kategorii hráčů. Myšleno tím, co za kariéru a úspěchy v dané kategorii mají za sebou (snad jen Lašty se vymyká, ale ten už je hráčský důchodce, zatímco Vrba je ve středním trenérském věku).

Osobně si myslím, že by Vrba o 250 tK ani neuvažoval, protože to by od něj byla charita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Podle mě byli nejlepší volby Svedík, Horejš, Lička. Z Hapala i Vrby mám divný pocit. Vrba kdyby si dal rok volna, tak by byl asi v pohodě. Ale pořád nevím. Když máte teď dobré odchovance a Vrba ukázal, že s něma pracovat moc neumí. U Hapala mě to přijde jako velká neznámá. Prostě se pořádně neví jak na tom je. Aspoň Kováč vypadá nadějně. Jinak co vím tak za Smetanou stál 11hacks. Kdyby mu přivedli asistenta, který by ho líp doplňoval, tak si myslím, že by to byla pořád lepší volba jak Hapal. Uvidíme. Snad příští sezónu budeme zase nad váma, ale přal bych si, abysme do pohárů šli oba.

Reagovat
HorajzmAmmann

nereálný, nevím proč ho vedení nechce, nereálný.

Jinak souhlasím.

Jestli budete před náma asi záleží jak moc udržíte Jurečku,Havlíka,Sadílka,Svědíka a jak je dokážete případně nahradit. My jako Baník moc velký progres předpokládám neuděláme...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Měli bysme mít nějáké % za Sadílka. Kubala 4M. Sadílek pokud půjde do Sparty, tak snad za 20-25M. Vecheta má cenovku taky třeba 10-15M. Svedík věřím, že zůstane. Z těch pěnez by se udržel Havlík. Na Klimentovi jde vidět, že by chtěl zpátky. Zkusí se Kúdela. Srubek vypadá ve druhé lize dobře. Takže hlavně nahradit Sadílka. Uvidíme. Kdybysme se dostali do skupin KL, tak nám hrozí podobná sezona jako Jablonci.

Reagovat
KoryVCF

Gratuluju Plzni k titulu

Berka je večer na place

Reagovat
clinger

má tu českou ligu vůbec cenu sledovat.oni tam dají na takový zápas Šádkova kámoše Berku

Reagovat
KoryVCF

u videa je Franěk víc posychrovat to už nešlo

Reagovat
Greny

Jak to myslíš? Jakože jste si na Baník domluvili Fraňka? ono to tak totiž zni

Reagovat
KoryVCF

néé Franěk je u VAR v hradci

Reagovat
bobis21

Podle stránek ligy je v Ostravě. A jestli si chceš stěžovat za delegaci rozhodčího, který už měl za pomoc Slavii trest, tak je to fakt super

https://www.fortunaliga.cz/delegace-rozhodcich

Reagovat
KoryVCF

Ok, moje chyba.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KoryVCF

teď bez zcela vážně, tobě to přijde ok ?

Reagovat
Blasphemer

Brečet už před zápasem, když ani nevím, jak vůbec proběhne? To mi ok nepřijde.

Reagovat
KoryVCF

nikdo nebrečí, jen se tě normálně ptám jestli ti přijde normální aby pískal Berka váš zápas ? Můžeš mi odpovědět jako člověk nebo budeš zase plácat něco o brečení ?

Reagovat
Blasphemer

Je mi to úplně kdo nás píská. Rozhodně to nemám potřebu řešit předem, když nevím, jak ten zápas odřídí. Budu hodnotit až po zápase.

Reagovat
KoryVCF

ok, díky

Reagovat
bobis21

A tobě teda přijde normální, že je v zápase slavie Franěk?

Reagovat
KoryVCF

nepřijde, mám s tím docela problém.. ale kdo já sem.

Reagovat
bobis21

Ok, tak aspoň že tak

Reagovat
Greny

Berka ale pískat neumí ten dement to je schopný zkurvit na obě strany minulos neminulost

Reagovat
oli9

Ten kokot hlavně už nemá vůbec pískat

Reagovat
božský John

ja chci fakin poblit

Reagovat
Losinho

Od koho?

Reagovat
božský John
Reagovat
Blasphemer

Generální manažer Hradce Králové Richard Jukl pro http://salonkyhk.cz:

"Jasně jsme deklarovali Slavii, Spartě i Plzni, že jsme připraveni k jednání, ale v první řadě se musí bavit klub s klubem a až poté klub s hráčem. Sparta to dodržela, Plzeň to dodržela, ale Slavia ne."

mrtki

Reagovat
db18

Zlá Plzeň poslala na Mejdra nabídku a on proti ní teď nechce hrát!

Reagovat
ratusek

Slavysty sou nákej ročíld ze por nje neplatí povidla,?

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Blasphemer

Adam Vlkanova ani Jan Mejdr @JanMejdr dnes nebudou v sestavě @FCHradec v utkání s @fcviktorkaplzen. Více na webu @DenikSport

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou naprostí diletanti ta Slavia. Samozřejmě ví, že jednat bez svolení klubu je zakázané a ještě k tomu, když není rozhodlá liga a oni je na klid nechají se ukázat ve VIPku? Tam někdo hodně nepřemýšlí

Reagovat
Firkraag

spíš dementi

Reagovat
clinger

asi se inspirovali u Plzně no viz. Bucha. mrtki

Reagovat
db18

Ten vypověděl smlouvu... pak jsme jednat mohli.

Reagovat
Losinho

Jako že jste s ním nejednali už předtím?

Reagovat
db18

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

OT : https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-francie-ligue-1/413640/milovane-bordeaux-se-potapi-asistent-kouce-plasil-dalsi-prohru-oplakal.html

U nás nedoceněn a taky jsem ho kritizoval ve Francii ho berou strašné dobře tak ať se dari

Reagovat
pingla

protože hrál poslední roky v nároďáku strašnou tužku, jeho pověstné standartky na prvního hráče mě děsí dodnes ale jinak má za sebou krásnou kariéru a ve Francii si ho cení

Reagovat
HorajzmAmmann

s Jíchou nejvíc nedoceněný sportovec ČR v ČR

Reagovat
Greny

Reagovat
Lemond Laws

Jícha asi je docela doceněnej ne?

Hraje prostě sport, který tady není úplně nejoblíbenejší, ale 99% lidí, kteří mají nějaký základní přehled o sportu o něm vědí a i čeho dosáhl.

Reagovat
HorajzmAmmann

to si nemyslím. Když si vezmu jaké halo udělala Sáblíková, Janda, Krpálek atp u sportů, které nikdo moc nesleduje...

Reagovat
Lemond Laws

To se nedá srovnávat.. To je individuální sport, kde se udělal úspěch i na OH..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak třeba o našich basketbalistech se taky pořád píše.

Reagovat
Lemond Laws

Vždyt byla jenom ta euforie po postupu na OH a od tý doby nic... Přesně, takhle výjimečný případ

Reagovat
HorajzmAmmann

záleží no. Osobně mi fakt příjde že měl být Jícha někde u Haška, Jágra, Sáblíkové, Nedvěda, Špotákové a spol... přitom se o něm fakt skoro vůbec nemluvilo, nepsalo. Ale asi to je jenom mlj pocit...

Reagovat
Lemond Laws

Budu se bohužel opakovat..

Fotbal / hokej = to je prostě nesrovnatelný.. Aby byl porovnáván s nejlepšími v nejoblíbenějších sportech u nás.

Špotáková, Sablíková = opět prostě individuální sport, kde ten úspěch je vidět jinak

Ale chápu, jak to myslíš. Já ho mám moc rád.

Reagovat
rel7

Jak vůbec ta sázka, hraje Lischka dnes o nové háro nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení přátelé - hodím to jen sem. Bylo mi tady s vámi na Eurofotbale fajn, ale asi jsem starej, ta současná sestava, co tady něco píše, mi fakt nevyhovuje. Takže se loučím a mažu profil. Muzajs.

Reagovat
KingMaster13

Nebuď Trevor

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
John Obi Mikel

Riposa in pace, datum registrace 2005, smazán 2022.

Reagovat
KingMaster13

Docela oldschool uživatel, škoda ho. Tímhle tempem tu bude největší pamětník Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Ten to psaní od konce února taky nějak omezil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Podle efsearch tady naposledy psal příspěvky na obhajobu Ruska, tak možná to na jiném webu rozjel ještě víc a teď je ve vazbě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Zephyr

Reagovat
kilobyte

Ale je tam nejvážnější vězeň.

Reagovat
oli9

Já už píšu snad jen ve válečném vláknu

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo to byl?

Reagovat
John Obi Mikel

Na konci je podepsaný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

škoda

Reagovat
$$CaptainKokotko

Neznal jsem, ale rip

Reagovat
Lemond Laws

Stejně se sem bude koukat, kolik lidí napíše, že je to hrozně mrzí

Reagovat
Puskas

Škoda Tě.

Reagovat
adalbertus

výborný ogar

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

konecne

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Odchází ti člen podpůrné letky, takže budeš mít před trevorem menší zastání.

Reagovat
ratusek

já fakt nepotřebuju mít podpůrnou letku, navíc před tím šaškem

Reagovat
FCB1922

Copak devko? Tak pokud sem šašek, řekneš mi to na Baníku? No hurá, konečně, aspoň nebudeš knucet na netu a dělat ostudu

Reagovat
ratusek

bavíš mě. ještě

Reagovat
FCB1922

Smajlíky, to je tvoje, co devko židovská? Takže v neděli v Plzni, těším se.

Reagovat
ratusek

sparťan mě nazývá židovskou děvkou. Ještě

Reagovat
Mada

tak kdy zase smažeš profil ?

Reagovat
Mada

Reagovat
Kepy_FCB

Jen aby

Reagovat
adalbertus

neblázni

bacha na lokomotivy...

Reagovat
andrew96

Asi nikdy mě nemrzelo, že nefandím Plzni, tolik jako dnes.

Ale i tak je to prdel.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Rip Muzajs. Jako má pravdu, že se to řeší zbytečně moc, ale tak to prostě je. To pak nemůže být v žádné diskuzi.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Vlkanova hrát stejně nemůže. Mejdr bude chybět, ale Hradec Plzni nedá nic zadarmo. Hradec Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad jasný každýmu, že zadarmo to nebude

Reagovat
Martin9719

Myslím že není, nevidíš snad co se tady celý den píše z cirkusu Eden? Jak správně ještě podotýká CaptainKokotko tak největší zbraň Vlkanova nemůže hrát tak jako tak a nějak se všude v tý kauze zapomnělo, že u nás bude stěžejní jak vůbec zahraje třeba Čermák místo Buchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím asi takhle - vztahy Slavie skoro s každým v českém fotbalu jsou kvůli jejímu chování (arogance, burani na lavičce + hlavně ty zákulisní sviňárny jako teď s Mejdrem a Vlkanovou) tak špatný, že by vám to dnes Hradec (natož v neděli Baník) nekomplikoval asi za žádných okolností, ale stejně jsem přesvědčený, že Šádek coby nejvlivnější člověk v zákulisí cz fotbalu nic nepodcenil a pojistil si to dopředu na všech stranách. Takže podle mě bude úplně jedno, jak zahraje Čermák místo Buchy.

Já Plzeň nemám rád, ale letos vám ten titul holt přát musím, stejně jako přeju Slavii tu facku, co dostali/dostanou - i když u nich je ještě šance, že jim to do budoucna může pomoct, protože až utichne pláč, tak možná začnou přemýšlet, kde udělali chybu, zatímco Sparta těch facek schytává už pár let tolik, že je to jedno, protože na žádnou z nich nijak nereaguje, nebo naopak (což je ve výsledku ještě horši) reaguje úplně dementně.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Jolly Roger

Je škoda, že to letos vyhraje Bílek s tou bramboračkou, ale bohužel celkem zaslouženě.

Reagovat
ladyboy arsenal

presne moje myšlenky

Reagovat
Coutinho10

o nadeji....Sor dvojnasobna motivace

Sestava: Mandous – Kačaraba, Ousou, Kúdela, Plavšić – Holeš, Hromada – Ševčík, Traoré, Lingr – Sor

Lavička: Kolář, Talovjerov, Tecl, Samek, Fila, Oscar, Madsen

Reagovat
Jolly Roger

Kačaraba RB? To nebude fungovat.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
naheCZ

Uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti. Čekal bych asi 3-5-2 Mandous - Kačaraba, Ousou, Kúdela - Holeš, Hromada, Ševčík, Traoré, Plavšič - Sor, Lingr nebo to 4-2-3-1 s tím, že Kačaraba a Holeš budou prohozeni v té sestavě. Jestli ale fakt bude Kačaraba hrát pravého beka, tak budu hodně zvědavej, jak to bude vypadat

Reagovat
Il Architetto

Borec neběhá a je jako šnek.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlas

Nebo bude na beku Ousou

Reagovat
ACSeRw!n

nojo, Hlozek uz se setri aby se nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jde o hovno. Dnes bych to se Slováckem zkusil vyměnit za pohár.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Reagovat
oli9

my v Asii umíme počítat

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Líšeň Stačí jim vyhrát na jasně sestupujícím Žižkovu a mají baráž, Opavě bude stačit remíza ve Vlašimi

Reagovat
eleven11

Viktorka už konečne vyhrá!

Reagovat
HorajzmAmmann

To nemá Slavia jiné dresy?

Reagovat
Cotton

Ty dresy

Reagovat
Kaspar

To se neda, jdu radsi koukat na Spartu

Reagovat
Cotton

Vždyť to musí být strašně matoucí i pro rozhodčí, ještě když tam svítí

Reagovat
djiros

Dejte jednomu z týmu rozlisovaky. Kdo tohle schvaluje by zasloužil...

Reagovat
Firkraag

Co to kurva je za ty dresy

Reagovat
bobis21

Nemá Slavia i černé? Tohle je fakt hrozná volba

Reagovat
Firkraag

stačilo by snad, aby si vzali červeny trencle a pohoda, ne? tohle je fakt peklo

Reagovat
mistr129

Nebo třeba aby Baník byl celý bílý a Slavia celá modrá, zkrátka cokoliv jinýho Ale černý už jsme letos někde měli ne?

Reagovat
John Obi Mikel

V Linci

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Absolutně nechápu

Reagovat
Cotton

I sešívané by byly lepší

Reagovat
mistr129

Tyvole, on se snad chce prodat do Baníku

Reagovat
naheCZ

Traoré a Sor

Reagovat
Fakt

Konečně Sor poděkoval Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Sor se boji tak radsi neslaví.

Falta... Ty vole...

Reagovat
Jinders

Pískejte konec!

Reagovat
John Obi Mikel

Sor

Reagovat
John Obi Mikel

Atletická dráha

Reagovat
John Obi Mikel

A naše dresy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

No jo, Sor se snaží jenom proti Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy ale kdyby to bylo jednou. Tohle je v nasi lize porad. To je tak amatérské , ze se tomu ani neda verit.

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
djiros

Vízek, tohle pustit

Reagovat
John Obi Mikel

To je bránění (standardek) dneska

Reagovat
jackinho10

Jak se chova lavicka Baniku, no fujky fujky

Reagovat
naheCZ

Bohužel ten gól visel ve vzduchu už dlouho...

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou Co to dpč bylo

Reagovat
Akinfeev

Plzeň vlastně už dneska může slavit titul

Reagovat
wyqinac

plavsic napred genialni hlida ofsajdovou carou, ze je 5m vzadu a pak stejne neni u hrace

Reagovat
wyqinac

a ta volba dresu mi pripadaji jako cim dal tim horsi

Reagovat
Kiwi-21

No chtěl bych koukat na zápas Baník-Slavia po 5 pivech jak koukám na ty dresy tak bych nevěděl z TV kdo je kdo

Reagovat
Chittak_LFC

To snad má rozhodčí říct, že zvolené dresy jsou si podobné a je třeba, aby je jeden tým vyměnil.

Když Nedvěd válel v Juve, tak jsem si je často vybíral ve FIFĚ, to bylo podobný, černobíle pruhovaní proti bíločerně pruhovaným.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že nemáme ofsajd-čáry, tohle by za to stálo.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dave30

Proč zrovna u tohoto pravidla chceme bazírovat na 100% přesnosti? Pokud to není schopen vyhodnotit rozhodčí ze zastaveného záběru, tak ponechat rozhodnutí na hřišti. Není to hrubá chyba pomezního (a kvůli tomu tam VAR má být). Za mě čára není potřeba.

Reagovat
mistr129

Řekl bych další kolo pořadu "Nemáme čáru ani rozumnou kameru, tak to nebudeme hrotit"

Reagovat
bobis21

Proto celou dobu říkám, že to u nás čároví vůbec nemusí pouštět, když je závěr VAR skoro vždy tohle ...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

přitom evidentní, že to offside nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle ale byl gól, ne?

Reagovat
Akinfeev

Kde byl ofsajd

Reagovat
mistr129

Kaloč bez karty

Reagovat
bobis21

Ta žlutá teda nic jo?

Reagovat
mistr129

Aha, tak sorry

Reagovat
mistr129

Plzeň vede, musím brečet už preventivně

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ale přidej s tim ofsajdem

Reagovat
John Obi Mikel

Dostal

Reagovat
mario23

Jakej ofsajd? :D :D Tohle se zdalo, že i bez tý čáry to ofsajd nebyl. Největší šaškárna ten VAR

Reagovat
mistr129

Reagovat
Paprika

A to vazne soudis podle toho zaberu co jsi videl od rohoveho praporku?

Reagovat
Firkraag

Máte někdo záběr?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze to nebude nikdo opakovat tu akci nikde a rozebirat? O2 ma jednu kameru a opakovany zabery dneska max 1? Delate si picu?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak oni to nemuzou opakovat, když se dál hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Jakoze nikdy nejsou opakovany zabery behem hry jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jako můžou, ale radši ať vysílaj hru.

Reagovat
mario23

Počkám si na studio v poločase, tohle nemůžou přece jen tak nechat bejt.

Reagovat
Chittak_LFC

Můžeme nahánět 15. flek v koeficientu, můžeme si hrát na VAR, ale pořád to je obyčejná kaprliga.

Reagovat
Chittak_LFC

Jo, dýmovnice k rozlišení stejných dresů určitě pomůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Onlajny jedou svojí ligu

Pomezní sudí nyní pustil jasný ofsajd a nechal Sora sprintovat dalších 30 metrů. Hostující hráč poté obešel Laštůvku a zakončil do odkryté klece. Až poté asistent sudího zvedl praporek a odmával ofsajd jasně viditelný až z protější tribuny.

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to tak ale nejprve vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi komentator O2 nebo slepej kokot tak jo no

Reagovat
John Obi Mikel

Zavolám Kindernayovi, ať nemusím být ta druhá kategorie.

Reagovat
JarousFCB

Soudě podle laxniho dohrání akce od Sora je i on slepý kokot

Reagovat
John Obi Mikel

Kéž by měl takovéhle "laxní dohrání" i Tecl Dal gól

Reagovat
bobis21

No jako vysrali se na to Sor, Lašty i všichni ostatní na hřišti

Reagovat
JarousFCB

Jo ale šlo vidět, že to tam jen tak smutně doklepavá

Reagovat
mario23

To říkali na O2 taky, že to byl jasnej ofsajd. Dokud neukázali opakovanej záběr.

Reagovat
Dayman

On to offside asi byl, na O2 to totiz zastavili brzo - kdyz Traore naprahoval k prihravce.

Reagovat
bobis21

A ještě to bylo snad z nejhoršího možného úhlu

Reagovat
djiros

Pripocitej Sorovu rychlost a poté to tak vypadá. Bez opakovaných záběru těžko debatovat...

Reagovat
Firkraag

A byl teda, nebo ne?

Reagovat
O.Giroud

Ten Ousou asi delo nebude.

Reagovat
John Obi Mikel

Od 20.minuty a Kedelova střídání, hrozný výkon, Kačaraba, Ousou, Plavšič, Ševčík, Talovjerov hrozné výkony. Bránění standardek katastrofa .

Jsem zvědav na tu opakovačku, vypadalo to na onside, celkově Hocek píská na prd a pouští jasné fauly.

Reagovat
Losinho

Já věděl, proč to vůbec nezapínat

Reagovat
John Obi Mikel

To teda. Ještě jsme vzali tak na prd barevné dresy, že se na to vůbec nedalo koukat ani na začátku, kdy jsme hráli dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to bylo jen blbým záběrem, ofdajd to byl

Reagovat
Fakt

A hlavně to v opakovačce zastavili asi o minutu dřív, než kopl do pumlíče.

Reagovat
JarousFCB

to mě baví, jak nás nechávají prasit.

Reagovat
FCB1922

Swed, jak šel taky jebat zida. V pořádku, cením a chválím

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebyl ofsajd, tak snad Franěk konečně skončí i jako VAR, což by byla další dobrá věc na tomhle zápase

Reagovat
jackinho10

K tomu ofsajdu se nevrati ani ve studiu jo?

Reagovat
jackinho10

Jako jasne, rozhodci piskl, tak je.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď. Byl to ofsajd.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
mario23

Tak prej nakonec to ofsajd byl.

Reagovat
h8_sfatto

ať to ta Plzeň dá, pls... Hradec i bez těch dvou zůstává nevyzpytatelnej, stejně všichni skončí v konferenční lize,tak je jedno,který tým bude hrát LM a Slavie ty starty ty moc nezvládá, furt výmluvu na krátkou přípravu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je bez pohárů, ta nedá 3 předkola ani omylem. V tom posledním budou těžší soupeři než nějaká Legie nebo Ferenc. U Sparty je mi to jedno, buď budou poháry, nebo se soustředí na ligu a zválcují to jako letos Plzeň.

Reagovat
John Obi Mikel

To je zápas 2 důležití hráči se zraní

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň

Reagovat
h8_sfatto

nadstavba ukázala pouze to, že když neporazíš Hradec, tak bys neměl mít titul ...konečně to dává smysl ...ta píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Nadstavba je totální picovina... Máš na to 30 kol..

Reagovat
Cotton

teď na to máš 35, v Anglii třeba 38

Reagovat
Front hell

Reagovat
oli9

musíš se podívat kolik to hraje týmů ovšem s tvým IQ to nejspíš nedokážeš

Reagovat
Cotton

Spíš nechápu ten argument. To je snad jedno, kolik má sezóna kol, ne?

Reagovat
oli9

Ne ono je prostě pevné dáno 1 X doma 1x venku klasický formát. Nadstavba mělo být něco co přitáhne diváky.. Peníze... Ale může přijít koncem sezóny zranění důležitého střelce, více hráčů atd... Navíc věřím že i pro pražská S už to není takové lákadlo když spolu hrají pomalu 4x za rok... Dřív to byl svátek teď mi přijde že tímto systémem z toho už bude taková klasika..

Reagovat
Cotton

Chápu. Mně se to třeba líbí, protože mi 30 zápasů přijde málo, ale rozhodně se mohla udělat líp nebo se mohla liga zúžit.

Reagovat
Blasphemer

Bílek genius

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Reagovat
vinetou

Reagovat
Selänne

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Martin9719

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSeRw!n

Baguel teda podepsal nebo po sezone konci ?

Reagovat
John Obi Mikel

Po sezóně k nám a Krmelec do Plzně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman Hradce... ok dobry, uz to chapeme.

Reagovat
$dolar$

Co tím chceš říct?

Reagovat
djiros

Gól JDB byl velice vtipný z pohledu brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je to negramotnej curak. Ale zaroven si titul Slavia stejne nezaslouzi. Aspon prisel trest za Olayinky, Tecly, Hromady apod. ocasy neustale v zakladu.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to dřevák, kterýmu se povedl jeden zápas proti nám v nadstavbě (jinak v ligových zápasech proti nám chyboval taky)

Reagovat
$dolar$

Dřevak to je, ale v první půlce zázračné vytáhl gól Kalvachovi a teď Chorymu, naštěstí Mosq dorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si to ani nezasloužíme. Je to celou sezonu takovy nijaky.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že o titulu letos prakticky rozhodl Mosquera, který se nedávno v Edenu stal terčem rasistické urážky asistenta trenéra, je docela symbolické.

Reagovat
bobis21

"hráči v bílomodrých dresech" - díky za upřesnění, přesně vím koho myslíš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Komix

Baník

Reagovat
bobis21

něco ti ukáplo

Reagovat
Paprika

Copak se to nelibi? Me se teda vykon baniku celkem libi… a to ze Vas rezeme je skvela prace, to ze Vas muzeme pripravit o titul je jeste lepsi

Reagovat
Paprika

No a jelikoz se pul tymu dnes vykartuje na Plzen, tak Vas o ten titul pripravime tak i tak

Reagovat
adoxx

Breč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jak dlouho točíte trenéry bez větších úspěchů? A jak dlouho je tam Rosa? Řekl bych že problém je ještě jinde ...

Reagovat
ACSeRw!n

Kretinskeho demise uz se zkousela nekolikrat, ten to nepolozi nikdy, tudy cesta proste nevede

Reagovat
Losinho

Rosa vzal Jílka, Kotala, Vrbu.. a chránil i Ščasnýho ne? Je směšný, že tam furt je.

Reagovat
didosh

Picus Plavsic jak zas padal dopředu

Reagovat
mistr129

Červená

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
mistr129

Bylo venku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Za mě faul venku a červená

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, i kdyz spadl jak sulda.

Reagovat
didosh

Reagovat
Cotton

Mimo vápno, takže VAR nepomůže

Reagovat
Firkraag

Zahrál balon, ne?

Reagovat
mistr129

A pak Sora

Reagovat
didosh

Já tam taky viděl teč

Reagovat
Kepy_FCB

čistý

Reagovat
didosh

Sor to je samé bebinko...kunda jedna

Reagovat
HorajzmAmmann

2x byl na vystřídání a pak tam za minutu běhal jak na motorce. Krysa...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Komix

Reagovat
didosh

Však jo...pokaždé to odhalil záznam, že se mu hovno stalo...

Reagovat
Mada

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Ja jsem nevidel z tech zaberu, ze by Lischka hral balon

Reagovat
Cotton

On může být přímák na základě VARu?

Jako dává to smysl, když dal červenou, ale původně faul nepískal vůbec, tak by VARem neměl vzniknout přímák

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když dal červenou tak musí dát přímák, ne?

Reagovat
bobis21

bez té červené ne, takhle za něco ta červená být musí

Reagovat
wyqinac

kdyby nebyl posledni a byla jen zluta, tak mu neda nic a standartka neni, takhle je to naopak

Reagovat
Greny

Fraška Slavisti a Franěk teď brecte sorry

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Ale no tak

Reagovat
Kepy_FCB

kde stojí Laštuka

Reagovat
John Obi Mikel

Břevno

Reagovat
wyqinac

to byl pumlic

Reagovat
John Obi Mikel

*meruna

Reagovat
mistr129

Talovierov super obranný zákrok

Reagovat
Realita

"Čistokrevný útočník Tecl"

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne Jindro, posli tam Standu.

Reagovat
Fakt

Tecl rozhodne, to je úplně jasný

Reagovat
bobis21

To je jedno, stejně jedeme do Plzně s dorostem

Reagovat
Firkraag

Reagovat
adoxx

Baníček

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zase zapomnel, ze proti 10 neumime.

Reagovat
mistr129

A ještě Baník oslabili na příští týden na Plzeň, hovada

Reagovat
kilobyte

Plzeň si zaplatila ČK pro Baník, abyste nemohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Proč padal idiot? Mohli jít 2 v 1.

Reagovat
ACSeRw!n

Heca opet na snehulaka

Reagovat
doshcz

v koukani za sebe je mistr no

Reagovat
adoxx

On tam ve vedení musí někomu brousit dceru, protože jinak nechápu proč nechytá Florin

Reagovat
ACSeRw!n

Florin odchazi, je moc drahej a neumi cesky.. pres to u nas nejede vlak

Reagovat
doshcz

Reagovat
adoxx

Pravda no, ale je to zbytečná škoda

Reagovat
kecipep

Tady bych ho nevinil. Jinak opět minimálně 4 góly polapil supr zákroky, jako ve většinu zápasů.

Reagovat
Garbicz

A pak že nějaký Hradec rozhodne

Reagovat
HorajzmAmmann

Laco ale taky vstávej sakra...nedělej Sora

Reagovat
bobis21

Jako skok kolenem do zad úplně čístý není, žlutá měla jít na druhou stranu šéfe

Reagovat
Firkraag

To klidně mohla být i červená. Bylo to mimo hru, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Talovjerov je taky úplně k hovnu

Reagovat
KnoxXx

a kedy nebol? este som ho nevidel hrat aspon nadpriemerne

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
SaianSupaCrew

V čem jsou vlastně jeho přednosti? Pokaždé, když ho vidím, tak přinejlepším průměr.

Reagovat
PhilipS

Jindra to přestřídal. Plavsic se do toho dostával a měl zůstat na hřišti. Nejproduktivnějšího hráče týmu Lingra měl taky nechat do konce. chjo.

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič se do ničeho nedostával

Reagovat
PhilipS

Já měl pocit, že vždycky, když Slavia začínala nabírat převahu a stabilitu, tak do toho Jindra zbytečně hrábnul. Mi netvrď, že si na sebe takhle můžu zvyknout

Reagovat
smazaný uživatel

Z Trpiše se letos stal Šilhavý, jsem zvědavý, jak dlouho ve Slavii ještě vydrží. Podle mě ho v zimě vystřídá Vrba.

Reagovat
Komix

Reagovat
HorajzmAmmann

Fleisman dneska top

Reagovat
Firkraag

Chorý taky jasná žlutá a nic....

Reagovat
wyqinac

zkurveny o2 hodi pres pul vapna zaber plzne ty pico

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mistr129

Ještě dejte Spartu do druhýho rohu, ať ten zápas co jsem si pustil vůbec nevidím

Reagovat
kilobyte

Máš koukat rovnou na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně!

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KnoxXx

Plzen zasluzene

Reagovat
PhilipS

Taková malá tragedie pro českej fotbal.

Reagovat
Fakt

Joooooooooooooooo

Reagovat
Ranoth

hentak sa hra v Prahe o titul ?

Reagovat
adoxx

Gratulka do Plzně, zaslouženě

Reagovat
Blasphemer

Míša Bílek šampion <3

Reagovat
db18

Reagovat
Firkraag

Gratulace hlavně Bílkovi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JackBlack

Ač nerad, posílám gratulace do Plzně

Reagovat
CHONG

Nadstavba je sice píčovina, ale tohle klaplo pěkně, Plzeň

Jinak je fajn, že odvolání kazisvěta Vrby přineslo okamžitý výsledek, Sparta jede

Reagovat
db18

Reagovat
wyqinac

no abych parafrazoval babu z az kvizu - Tak ja vam teda gratuluju, ale vubec vam to nepreju. Jste si to vybramborackovali

Reagovat
John Obi Mikel

Já už takhle parafrázoval v souhrnu.

Reagovat
wyqinac

no jo

Reagovat
Fakt

Díky do Ostravy

Reagovat
KnoxXx

Chory

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by se na to mohk vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.... proc ne.

Reagovat
nani92

Bilek do Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by sel do horšího?

Reagovat
KnoxXx

s Gulom ako tandem

Reagovat
Selänne

Nikdy

Reagovat
$dolar$

Pane Rajnoch, co nám k tomu povite?

Reagovat
smazaný uživatel

On je nejak hejtoval?

Reagovat
DieFohlenBMG

Gratuluju Plzni k titulu a klobouk dolů před Michalem Bílkem

Reagovat
O.Giroud

Plzen Gula pripravil, Bilek doladil

Reagovat
dondinho

Míša Bílek musí mít nějaké tajné sparťanské kouzlo

gratulace

Reagovat
Bruny

Sranda jak Plzeň vždy dovedou k titulu Sparťani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele