FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby: Plzeň - Sparta

06.05.2022, 11:02, aktualizováno 08.05.2022, 09:26
Previews
Plzeň se dostala na čelo tabulky a první místo bude hájit ve šlágru tohoto víkendu proti Spartě, která má poslední možnost udržet se v boji o mistrovský titul. Oba týmy bude zajímat výsledek večerního utkání, v tom se potkají Slavia a Slovácko...
O titul
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 16:00)
Fanoušci Sparty i Slavie budou v neděli doufat v bodový zisk Letenských. Ti totiž hrají v rámci třetího kola nadstavby v Plzni, přičemž pokud ji oberou, přihrají titul zpět do rukou červenobílých.

Viktoriáni do nadstavby vstupovali od titulu poměrně vzdáleni, první dvě kola se ovšem vyvinula zcela podle jejich představ. Nejprve sami zdolali Slovácko a sledovali slávistický nezdar na hřišti Hradce Králové, minulý víkend zamířili do pražského Edenu. Tam se domácí v nastavení ujali vedení zásluhou Kúdelovy penalty, ovšem ze stejné standardky ještě dokázal srovnat Beauguel. V tabulce tak Západočeši drží dvoubodový náskok, v případě shodného počtu bodů by ovšem titul slavili Vršovičtí. Jakákoliv ztráta Plzně v tomto zápase by tak znamenala, že by musela doufat v soupeřovo zaváhání.

"Vzhledem k tomu, v jaké jsme pozici, samozřejmě budeme chtít Spartu zase porazit a připsat si další tři body do tabulky. Těžký zápas se soupeřem, kterého dobře známe. Určitě není špatný, je to prostě Sparta. Pro fanoušky by bylo lepší, kdyby to skončilo 4:3 pro nás, ale my bude vděční za jakoukoliv výhru. Sparta měla v týdnu výlet na Slovácko bez zápasu, ale pro nás se nemění nic. Myslím, že budou stoprocentně připraveni, ale to vlastně není naše starost," říká asistent trenéra Bílka Pavel Horváth.

Teoretickou šanci na titul mají stále i sparťani, ovšem pro její udržení potřebují nyní zvítězit. Velkou ranou pro jejich ambice bylo po utkání v Olomouci i to minulé doma proti Hradci Králové. Zásluhou Hancka se sice dostali do vedení, jenže po necelé čtvrthodině dokázal srovnat Leibl. Rudí musí zároveň doufat ve zlepšení své venkovní formy, neboť z osmi jarní soutěžních zápasů zvítězili jen ve třech a vybojovali další dvě remízy.

"Zápas s Hradcem nám nevyšel, jsem zklamaný, že jsme nedokázali stáhnout špičku, jak bychom si před posledními zápasy představovali. Boj o mistrovský titul už nemáme ve svých rukou. Jsme aktuálně třetí a pokud bychom měli vyhrát ligu, museli by dva soupeři před námi ztrácet," uvědomuje si Pavel Vrba.

Ve vzájemných zápasech v poslední době platí, že domácí mužstva neprohrávají. Naposledy se tak stalo v nadstavbě před dvěma lety, od té doby v šesti zápasech pětkrát domácí tým vyhrál a jednou remizoval. To se přihodilo v únorovém zápase na Letné, kde měla Plzeň výrazně více ze hry a zásluhou Chorého a Hejdy vedla už o dvě branky, po sedmdesáti minutách ovšem snížil Pavelka a na konečných 2:2 upravil v nastavení Hložek.

Viktoriáni nemohou v nadcházejícím utkání počítat se zdravotně indisponovanými Kašou a Pachlopníkem, hostům nepomůžou zranění Čelůstka a Panák. Ti tak budou v neděli od 16 hodin pouze sledovat, jak hlavní sudí Dalibor Černý dá pokyn k úvodnímu výkopu.  
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Santos, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Sáček, Ladislav Krejčí II - Haraslín, Karabec, Pešek - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.58 - 4.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 19:00)
Bídný vstup do nadstavby za sebou má Slavia. Ten pro ni znamenal, že titul pustila ze svých rukou a pokud si chce zachovat reálnou naději na titul, musí ve všech třech zbylých zápasech zvítězit. Slovácko naopak už nemá příliš o co hrát.

Sešívaní před dvěma týdny senzačně padli s Hradcem Králové v jeho mladoboleslavském azylu a propadli se tak na druhé místo za Plzeň, stále však byli na dostřel a před vzájemným zápasem favoritem na titul. Jenže v něm dokázala minulý víkend Viktorka zareagovat na Kúdelovu penaltovou trefu v nastavení a zásluhou Beauguela z pokutového puntíku srovnala. Červenobílí tak tři kola před koncem ligy na soupeře ztrácí a nutně potřebují jeho ztrátu.

"Musíme prostě zbylé tři zápasy vyhrát, to je jediné, co nás musí zajímat. Samozřejmě víme, že nás čekají těžcí soupeři, ale to je v nadstavbě každý. To jsme poznali i v úvodních dvou kolech. Teď máme doma Slovácko a potřebujeme zápas zvládnout. Musíme podat lepší výkon v ofenzivě i v defenzivě než v předešlých dvou zápasech, to je pro nás rozhodující," nabádá kouč Jindřich Trpišovský.

Slovácko už má definitivní jistotu evropské účasti v příští sezoně, přičemž prakticky jejím jediným soupeřem je pražská Sparta. Po konci ligy se s ní totiž střetne v odloženém pohárovém finále, zároveň to je jediný soupeř, který si ještě teoreticky může s muži z Uherského Hradiště vyměnit pozice. Reálně však něco takového možné není, neboť rozdíl mezi týmy činí osm bodů.

"Mrzí nás, že jsme ve středu nehráli se Spartou, ale to už je za námi. Zbývají nám stále čtyři zápasy do konce sezony. Na každý se chceme co nejlíp připravit a uspět v nich. Slavia je nyní pod tlakem, ale ona je na takové situace zvyklá, její tým je velmi zkušený. Budeme vycházet z naší hry, nesmíme chybovat a nabízet soupeři laciné příležitosti," říká Jan Palinek, asistent trenéra Svědíka.

Slavii se v poslední době proti Slovácku výsledkově daří, byť to rozhodně žádné přesvědčivé zápasy nebyly. Čtyřikrát v řadě Vršovičtí vyhráli, přičemž v nedávných třech případech to bylo o jediný gól. V této sezoně v září v Edenu domácí skórovali Samkem a Teclem, načež v samotném závěru zdramatizoval Vecheta. Odveta na jihu Moravy nabídla jedinou branku, kterou krátce před koncem první půle vsítil Lingr.

Jindřich Trpišovský bude v utkání postrádat vykartovaného Hovorku a zdravotně indisponované Bořila, Krmenčíka a Masopusta, otazník visí rovněž nad Kolářem a Provodem. Na straně hostí nenastoupí zranění Fryšták a Šašinka.

Utkání v Edenu začíná v neděli s úderem devatenácté hodiny, uzavře tak víkendový program. Pokyn k úvodnímu výkopu dá hlavní sudí Zelinka, jemuž budou na čarách vypomáhat Kubr a Kříž.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Kúdela, Ousou, Oscar - Holeš, Traoré - Schranz, Lingr, Olayinka - Sor
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Jurečka - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.26 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (sobota 19:00)
Před necelým měsícem vyzval Baník hradecké "Votroky" naposledy. Nyní přijede do Vítkovic znovu stejný soupeř s cílem bodovat i ve třetím utkání nadstavby. Slezané se naopak budou snažit zabránit třetí porážce v řadě.

Hradec si ve skupině o titul zatím libuje. Nejprve senzačně zdolal Slavii a před týdnem vůbec poprvé v historii samostatné české ligy bodoval na půdě Sparty. Nováček ligy tak ukazuje, že mezi nejlepší šesticí rozhodně není do počtu. "V nadstavbě z nás všechno spadlo, podáváme kvalitní výkony. Můžeme jenom překvapovat," pochvaluje si asistent trenéra Východočechů Stanislav Hejkal.

Roli sparingpartnera v elitní skupině sehrává místo šestého Hradce pátý Baník. Ostravany do jisté míry omlouvá alespoň to, že dávají větší šanci mladým hráčů. I tak je ovšem k zamyšlení, jak zadarmo odevzdávají body. Nejprve neměli proti Spartě sebemenší nárok, poté sice zvládli první poločas proti Slovácku, jenže po změně stran zcela odpadli.

Aktuální postavení v tabulce tak rozhodně neznamená, že Slezané budou v sobotu favority. "Hradec je dobře složený tým, trenér Koubek věří systému 3-5-2, moc ho nemění a vyplácí se jim to. Není náhoda, že mají vynikající sezonu. My ale musíme jít do zápasu s odhodláním a odejít jako vítěz z toho zápasu. Hráčů máme dostatek, budeme mít tři zápasy během týdne a máme to jak kombinovat. Hráči musí ukázat svoji kvalitu, chceme závěr sezony dohrát se ctí," řekl kouč Baníku Tomáš Galásek.

Ostravané se s Votroky setkali v aktuálním ročníku již čtyřikrát a ani jednou nezvítězili. Zatímco v nejvyšší soutěži uhráli dvě plichty, v osmifinále národního poháru soupeři z východu Čech rovnou podlehli.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Lischka, Takács, Fleišman - Jaroň, Kaloč, Kuzmanović, Tetour, Buchta - Smékal
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Klíma, Král, Čech - Mejdr, Kučera, Vlkanova, Kodeš, Novotný - Kubala, Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.52 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň32237257:2176
2.Slavia Praha32235475:2474
3.Sparta Praha32217469:3470
4.1. FC Slovácko32195854:3462
5.Baník Ostrava32149956:4551
6.FC Hradec Králové321014843:4444
O udržení
FK Pardubice - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Zatímco pro sestupující Karvinou již sezona de facto skončila, hráči Pardubic mají stále o co bojovat. Východočeši začali v posledních týdnech sbírat body a rázem se přibližují záchraně. Pokud by zvládli i duel se Slezany, zase by byli svému cíli o něco blíž.

Na první duel může být o favoritovi duelu jasno, sami Pardubičtí si ale tak jisti nejsou. "Už jsme si v kabině říkali, že vlastně nevíme, jak Karviná zápas pojme. Jejich výhoda bude v tom, že mohou hrát bez nervů, mohu se proti nám jen vytáhnout a nemají co ztratit. O to to pro nás bude těžší, ale my se musíme soustředit na náš cíl, kterým je vyhnout se baráži, k čemuž bychom mohli v sobotu vítězstvím udělat důležitý krok," prohlásil záložník Východočechů Adam Lupač.

Jeho slova víceméně potvrzuje i protistrana. Navzdory známému ortelu v podobě sestupu chce Karviná v nejvyšší soutěži ještě nadělat trochu paseky. "Až do posledního kola to s námi žádný ze soupeřů nebude mít lehké. Hrajeme za celý klub i fanoušky," vzkázal kouč MFK Bohumil Páník.

Slezané budou vedle řady zraněných dál postrádat i vykartované záložníky Filipa Zorvana s Rajmundem Mikušem, k nimž se ze stejného důvodu tentokrát přidal útočně laděný Lukáš Čmelík. Na marodce Pardubic setrvávají středopolař Emil Tischler s útočníkem Nanu Akosah-Bempahem, start záložníka Tomáše Solila je pak nejistý.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Hranáč, Čihák, Čelůstka - Jeřábek - Patrák, Červ, Vacek, Lupač - Černý
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Dramé, Buchta, Kobouri, Šehić - Jursa - Bartošák, Túlio, Qose, Sinjavskij - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.98 - 7.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Zlín před týdnem využil řady absencí na straně Teplic k zisku důležitých tří bodů. V sobotu se "Ševci" znovu představí na domácí půdě. Tentokrát přivítají Bohemians, kteří naopak své poslední měření sil nezvládli a dál protahují výsledkovou mizérii.

V případě vítězství si Zlín může definitivně zajistit záchranu v nejvyšší soutěži. "Všichni si to uvědomujeme. O to větší to je pro nás motivace. Myslím si, že to tak cítí každý z týmu. Takže bychom chtěli navázat na zápas s Teplicemi a zajistit si pohodu a klid do posledních dvou utkání," řekl obránce Moravanů Martin Cedidla, jenž se naposledy ukázal v dobrém světle jako zdatný podporovatel ofenzivy.

Bohemians uzmuli tři body naposledy v únoru právě proti Zlínu. A dobré vzpomínky mají též na úvodní měření sil v probíhající sezoně. "Naposledy se nám povedlo ve Zlíně vyhrát. Na statistiky se ale spoléhat nemůžeme. Pořád to jsou jen čísla. Můžou nám ovšem psychicky určitě pomoci," uvedl asistent trenéra "Klokanů" Ivan Hašek.

U břehů řeky Dřevnice budou Pražané postrádat stopera Daniela Krcha a útočníky Tomáše Necida s Ibrahimem Keitou. Domácím nepomohou levý bek Adam Hloušek ani středopolař Marek Hlinka. Stále absentuje také zlínský talent David Tkáč, který se přes média během týdne svěřil, že aktuální zranění vážně ohrožuje pokračování hráčovy kariéry.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Simerský, Procházka - Conde - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Vukadinović
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Köstl, Křapka, Vondra - Jindřišek - Vaníček, Hronek, Beran, Květ - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.59 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Poprvé bez již bývalého kouče Petra Rady si Jablonec poradil. Lepšího vzduchu chtějí Severočeši využít také v Teplicích, které bojují s marodkou. "Sklářům" se však proti zeleno-bílým v aktuálním ročníku daří.

Teplice naposledy bez několika opor propadly ve Zlíně, nepovedený výlet na Moravu už ale podle vlastních slov hodily za hlavu a soustředí se na klání proti Jablonci. "Bude to moc důležitý zápas. Neříkám, že úplně nejdůležitější, ale asi nepoví. Může být zlomový v tom, že pokud by se nám nevyvedl, tak na 90 procent budeme v baráži. Tam ale nikdo být nechceme. Stále to ale máme ve svých rukách, to nás žene dopředu," prohlásil obránce Sklářů Tomáš Vondrášek.

Baráži se chtějí vyhnout i zeleno-bílí, kterým zřejmě pomohla trenérská rošáda. "Něco jsme si vyříkali, těch zaváhání už bylo strašně moc. V kabině padla nějaká slova, jak by to mělo fungovat a jaký by měl být náš přístup. Někdo si k tomu něco řekl, někdo jen poslouchal. Nastavili jsme si hlavu tak, že to musíme zvládnout, že jiná cesta už není. Věděli jsme, že máme před sebou čtyři kola a z nich mít maximum bodů," uvedl k aktuální atmosféře v kabině Jablonce stoper Jakub Martinec.

V Teplicích se Jablonec musí obejít bez útočníka Dominika Maška, nejisté jsou také starty levého beka Jana Kroba, křídelníka Václava Pilaře a dalšího forvarda Jana Silného. Na marodce Sklářů setrvávají stopeři Jan Knapík s Ondřejem Mazuchem a záložníci Jan Fortelný s Pavlem Moulisem. O nasazení středopolařů Tomáše Kučery, Lukáše Marečka, Roberta Jukla, Daniela Trubače a Štěpána Chaloupka a útočníka Matíase Succara se teprve rozhodne.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Shejbal, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Kučera, Žitný, Boljević - Kodad, Žák, Sejk
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Surzyn - Hübschman - Černák, Kratochvíl, Kubista, Malínský - Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.20 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín32971640:5434
12.FK Pardubice32791637:6730
13.FK Jablonec325141324:4629
14.FK Teplice32842031:5428
15.Bohemians Praha 190532691736:5927
16.MFK Karviná32392031:5518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (535)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Hezký ale zase jenom na oko...proč nevyhodite kurva ty z VIPu a nedáte jim signál netolerujem to

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Růsek kapitán ve Fantasy Koukám, že v únoru proti Boleslavi taky nedal penaltu a stejně na ni šel znova, to je vocas.

Reagovat
Greny

Pamatuji jak Jilek nadával proč si nevzal v přípravě penaltu

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

Jinak když jsme u toho Růska, neměl to bejt úplně super bombarďák touhle dobou už ?

Reagovat
Greny

Furt si stojím že bude hodně dobrej... Furt hraje v týmu co hraje střed tabulky a dal kolik 7 gólů? To je víc než Tecl, Pulkrab z klubu co nehrají nahoře před nim je kdo Ewerton který byl dobrý za Jarolíma a Doudera co byl dobrý za Hoftycha jinak je ze středu tabulky nejlepší

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl chlubit se tím, že má víc gólů než Tecl...

Reagovat
ratusek

to je spíš urážka

Reagovat
ratusek

líbil by se mi u nás. Ale je to ze Sigmy nereálné k nám. Viz Jemelka, kde radši vezmeme Chlumeckého

Reagovat
Puskas

Růsek k nám nechtěl už předtím.

Reagovat
ratusek

jo to je vlastně pravda. Ale třeba by ted chtěl. kdo ví. horší než ti naši zoufalci by nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

Almásí, Klíma, Smékal jsou zoufalci?

Reagovat
FCB1922

On je neskutečný a k tomu ufnukany zmrd, který Baník viděl maximálně z vlaku, když jel kolem Ostravy.

To je zlo číst ty příspěvky. Neví absolutně, která bije. Kunda ubrecena, co se ještě hlásí k FCB

Reagovat
ratusek

ty jsi dobrá piča

Reagovat
FCB1922

Hochu, nejdřív si něco zjisti a pak piš. Pokud se hlasis k FCB, tak jezdi. Finalka? Brečís a knucis jak děvka na internetu, že nikam nejedeš, na Baníku si snad nikdy nebyl a ty tvé příspěvky, kdo z hráču do a z Baníku..

Strc hlavu do řeky Jihlavy a řekni si, zda ti to ty mrdko za to stojí, dělat chytrolina přes Baník, potažmo se k nám hlásit :*

Reagovat
ratusek

bavíš mě šašku

Reagovat
FCB1922

No jo mrdko, na víc se nemůžeš, pac nemáš čím jiným reagovat, protože víš, že Baník si viděl naposledy z okna vlaku.

Knucis, nic nevíš a dáváš moudra. Horší než než cigan :-)

Reagovat
ratusek

ještě prosím. Seš fakt zoufalec

Reagovat
FCB1922

Oproti tobě? Hele ne. Já jezdím na Baník, to ty mrdko neznáš :-)

Reagovat
PlackaSKS

teď už jen jestli po vystřízlivění přijde další "obměna" účtu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále viď?

Reagovat
C.1922

Číst ty jeho nesmysly je utrpení...

Reagovat
ratusek

vy dva abyste si nenotovali

Reagovat
FCB1922

A ty kundo, co tu děláš ze sebe frajera z Baníku, který jen brečí a nikam nejezdí.

Ty zmrde, to fakt nemáš žádnou pokoru?

Reagovat
honza.kvapill

Ze na ty dva, kteri jsou vsem jen k smichu, vubec reagujes... Je to ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ale fakt stoji za to cist ty perly tvoje

Reagovat
ratusek

další trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi super.

Reagovat
ratusek

Kdyby hrál z křídla nebo podhrot navíc první dva odejdou

Reagovat
FCB1922

Reagovat
HorajzmAmmann

Až odejdou můžeme se bavit. Ale po 100 letech máme super útok a názvem je zoufalcema...

Reagovat
ratusek

Já jsem to blbě napsal. Samozřekmě jsem nemsyslel Laca a Klímu. Měl jsen tam dopsat ty křídla nebo podhrot rovnou

Reagovat
Losinho

Smékal je nějaký nový dělo? Na Spartě vypadal zoufale.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže Chlumecký k nám přišel zalátat díru jako 4. stoper a v případě, že by nevyšel přestup Lischky, aby měl kdo hrát. Jemelka by byl místo Lischky.

Reagovat
ratusek

To je sice pravda, ale obrana je naprosto zoufalá, neorganizovaná a Jemelka by to dle mě vyřešil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Za to ale 4. stoper Chlumecký nemůže. Jemelka je dobrý stoper, ale nestíhá Fleišman, Ndefe nemá formu už vůbec stejně jako Lischka. Až se dostane Lischka do formy jako na začátku sezony a vedle něj bude hrát Takacs + se seženou krajní obránci bude to lepší.

Reagovat
ratusek

Otázka je, jestli radši nedávat Takácse na DM, protože kdo ví jak to bdue s Kaločem. Asi je snaha ho zpeněžit. Tím pádem by byl dost problém na stoperovi, respektive by se ty problémy v obraně nevyřešily

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chlumecký byl ale hroznej úlet, i když byl zdarma

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nuno čomes

A ví to Chlumecký?

Reagovat
fabec1222

OT: Už je někde diskuze k MS v hokeji?

Reagovat
Kepy_FCB

Bude tam Jágr?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Pablos

ano v diskuzi

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Teď jsem koukal na preview a Trpišák řekl, že Jurečka je podobnej hráč jako Tecl. Tak abychom ho nekoupili.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka půjde jako volný hráč

Reagovat
Losinho

Do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi jak vzdy Trpis rekne po kazdy zapase co Tecl posere, ze Tecl na hristi splnil presne to, co po nem chtel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Co víš Třeba mu ironicky řekne: A nezapomeň to zas posrat.

A pak už ho jen chválí za splněný úkol.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

16:44 Puskás těžil z asistence Kozáka

Ani si se nepochlubil, že tě poslal domů.

Reagovat
Puskas

Já jsem doma všude.

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

Bylo vtipný, jak stadion tleská Teclovi za to, že běhá...to jsem naposledy viděl u Hartiga...a u Moratty

Reagovat
ratusek

chudák Jurečka. Celkem by mě to urazilo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Trpiš fakt myslí, že Jurečka je podobnej hráč jako Tecl, tak bych v tom pro Slavii viděl docela problém, protože to vypadá jako vzkaz svým obráncům, že když půjde Jurečka na bránu, tak ho nemají bránit, ale počkat, až to zajebe sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
monty25

S takovou už se Teplice můžou chystat na baráž...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde hlavne o to, jestli nekdo z ty baraze bude chtit postoupit nebo si ji ty tymy zahraji jen z povinnosti.

Reagovat
monty25

To mě úplně neuklidňuje.

Reagovat
srandamač

Přesně, stejně bych byl radši, kdyby tu baráž Teplice vůbec nehráli...radši.

Reagovat
monty25

Mě to štve taky z toho důvodu, že 18. 5. chci jít na finále poháru žen v Praze a jestli Teplice zůstanou na 15. místě, tak bude jejich domácí zápas baráže kolidovat s tím finále.

Reagovat
didosh

To musí být obrovské dilema

Reagovat
monty25

Ani ne, protože do Teplic to z práce nestíhám, do Prahy jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Opava bude chtít postoupit, pokud se tam dostane.

Reagovat
Salfovic

Líšeň určitě taky. Ale ty musí Teplice či Jablonec zvládnout úplně v pohodě. U Bohemky a Pardubic bych si už tak jistý nebyl.

Reagovat
pingla

Strašný výkon, Bohemka daleko behavejsi, hlavně jejich střední záložníci jsou skvělí

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ono Petrák, Květ - Beran nevypadá na papíře úplně špatně

Reagovat
pingla

Hlavně Beran, ten tady běhá jak blázen nahoru dolu, sice bez je míče v podstatě k hovnu, ale rozehrávku má dneska úžasnou

Reagovat
Pablos

myslel jsem si že tohle bude tak trošku prodaný mač

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím se to nevyvíjí pro Teplice úplně dobře

Reagovat
db18

Teplice hrajou dozadu jak kdyby měli vsazeno...

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
Coutinho10

ale rikali, ze Zlin Bohemku 19 let neporazil, takze to asi neni nahoda , ale taky by me to nenapadlo

Reagovat
Salfovic

Ta snad dneska dala víc gólů než za celé jaro.

Reagovat
Pablos

Schick 2+1

Reagovat
Pablos

OT

Reagovat
Pablos

https://youtu.be/hDGQrEjeVhU?t=44

druhej stál za to Ale i ten první byl docela nekompromis

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fakt

Tepláky můžou být rádi za tu vítěznou sérii na začátku jara, jinak by šli dolu přímo

Reagovat
srandamač

Zase se uklidníme!

Reagovat
ratusek

Janošek zase za béčko?

Reagovat
monty25

OT:

18:46 Sašková získala s Juventusem třetí titul

Stašková, opravte si to.

Reagovat
db18

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
monty25

A když najdu chybu v expresce?

Reagovat
db18

Tak si otevřeš libovolný článek, sjedeš dolů, klikneš na oznámit, napíšeš: "Chyba v expresce: ..."

Reagovat
monty25

Tak jsem si holt otevřel článek a napsal to do diskuse, kde si toho snad někdo z adminů všimne. A ostatní si zase všimnou, že Andrea získala titul.

Reagovat
Pablos

nedej se !

Reagovat
Greny

ale jako byla by prdel, kdyby Banik to paté misto projebal a pak se zjistilo ze dodatecne budeme mit pet tymu v Evrope

Reagovat
ratusek

kéž by. Ale Hradec doma Plzeň neporazí. Ale šestí bychom skončit mohli. Třeba by se tam někdo už vzpamatoval

Reagovat
FCB1922

Tobě to může být naprosto ukradené, pac bys do Evropy nejel, když nejezdís ani v rámci Česka na Baník

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Něco takového je ve hře ?

Reagovat
Greny

myslim si ze ne :) ale uz jsem nekde psal pokud valka bude pokracovat jestli si nedaji pauzu i ukrajinske kluby.. preci jen kde by hrali ? v cizine? drzeli by vubec hrace kdyz by se nehrala liga?

Reagovat
Salfovic

Hlavně kde by braly prachy.

Reagovat
bobis21

No ty Ukrajinské kluby jsou ještě velká otázka. Když se nedohraje místní liga (nedohraje ...), nemá kdo postoupit, takže ani jiná možnost než je nahradit nejspíš nebude.

Reagovat
bobis21

Nemít ten zápas tak na salámu tak by mě i štvalo, že nemáme vůbec žádný plán co dělat s míčem. Takhle jenom přemýšlím, proč trávím krásné odpoledne u nadstavby

Reagovat
ratusek

Pěkná akce Laco

Reagovat
FCB1922

Proc nejsi na stadionu? Však cajk čas, ne? jakou výmluvu hodíš teď?

Reagovat
ratusek

pojedu 250km na ten grc, co předvádíme? Seš normální?

Reagovat
FCB1922

Tady jen dokazujes, jaká kunda jsi, díky. Cením a chválím. Ses mrdka, co jen hlásí na netu. A nehlas se k Baníku, pac vůbec nic o něm nevíš.

Reagovat
honza.kvapill

Boze, ty yes ostuda baniku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

co je?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty to tu schytáváš

Reagovat
ratusek

od toho vola a jeho přicmrndávače. nevadí

Reagovat
Losinho

Ještě kvůli tobě z tribuny musí řešit diskuzi na EF

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

vtipný je. že kdybych byl na tribuně. Tak si klidně můžu psát co chci. Ale když tam nejsem, tak nemůžu

Reagovat
PlackaSKS

Když bys psal co chceš, přišly by facky než bys pochopil kdo je kamarád...

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je jediny tym na svete, ktery ma jen tolik fanousku, kolik se vejde na stadion

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Reagovat
Zephyr

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

Pošli ho do Cukrouška!

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Co

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Takács gól, tak teď tu Fantasy můžu definitivně zabalit...

Reagovat
Greny

OT : Pribram - Lisen ... no... jako za me regulerni

https://youtu.be/1qAE49W4Hno?t=7460

Reagovat
bobis21

Úplně normální Příbram

Reagovat
Greny

Adamkova k plotne

Reagovat
monty25

Koukám, že Adámková zase čarovala.

Reagovat
Martin9719

To byl spíš ještě faul na toho útočníka od brankáře, jelikož vůbec nehrál míč.

Reagovat
ratusek

než jsem zjistil o co jde, tak jsem čekal, že nepískla jasnou penaltu za faul brankáře

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

piča Adámková. Co bys chtěl. Ta tam musí dobře kouřit, protože kurví to u videa, kurví to ve hře. A píská jen proto, že je to ženská

Reagovat
Cotton

asi jí někdo šáhl ve sprše na švába

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinárodně naprosto regulérní. Nejdřív odehrál míč a pak do něj vletěl golman. V Česku jasný faul na golmana.U nás se píská po našem bez ohledu na zbytek Světa.

Reagovat
Nuno čomes

To je hnus

Reagovat
Freedo

Po Twitteru koluje info, že včera večer Trpiš měl schůzku s Karabcem. Sparťani, dali byste si na dres spíš jeho nebo Pulkraba?

Reagovat
John Obi Mikel

Karabce berem

Reagovat
Freedo

Už o tom informují i další stránky a odkazují se na vícero zdrojů. Sám tomu ještě tolik nevěřím, ale taky bych ho bral. Aspoň by z kluka něco bylo a konečně by se naplno využil jeho potenciál.

Reagovat
db18

Pěkně. Tohle se Plzínce dneska náramně hodí.

Reagovat
KingMaster13

No aby se Karabec nechtěl předvést novému zaměstnavateli

Reagovat
db18

Pff, bude sedět.

Reagovat
Martin9719

Ani moc ne, nastoupí Dočkal.

Reagovat
db18

A?

Reagovat
Martin9719

Tak na Karabce by ty spekulace neměly tím pádem jak dopadnout. A Dočkal je stejně jediný kdo na to pozici dokáže zpracovat míč.

Reagovat
db18

Dočkal e naštěstí hned od začátku soustředil na rozhodčího a Bucha tak akorát dorovnal počty aktivních hráčů na hřišti...

Reagovat
Martin9719

Akorát nám teď bude hodně scházet, a záleží taky co Mosquera.

Reagovat
naheCZ

To se jim právě hodí

Reagovat
db18

Reagovat
Radek Voltr

Tak určitě, bude se zdržovat roky ve Slávii, když by moh jít v pohodě ven.. navíc ve Slávii, která nedává čucha ani svejm mladejm

Reagovat
Martin9719

Ideální motivace i pro ty hráče, co jsou rozesetý po hostovačkách.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sosi

Jak ma smlouvu ve Sparte?

Reagovat
KingMaster13

Na rok myslím, takže kdyby nechtěl prodloužit tak v zimě ho už může někdo podepsat

Reagovat
Salfovic

Jj, já v souvislosti s Pulkrabem psal, že ta pravá sranda nastane, až k vám za rok zamíří Karabec

Reagovat
Losinho

To je dobrý sci-fi

Reagovat
ACSeRw!n

je to fake

Reagovat
Freedo

Kvůli jeho vyjádření na IG? Plavšič taky popíral.

Reagovat
Salfovic

Škoda, že se nehraje na Letné. Tribunami by se neslo: ,,chceme Plzeň mistrem´´ a po zápase by před nimi pobíhal slavící Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes v Plzni nastoupí U19. Áčko ať už se šetří na poslední 2 zápasy sezóny.

Reagovat
Greny

Snad dneska Sparta nebude vyvádět nějaké blbosti a snažit se vyhrát... Ideálně posetrit Hložka

Reagovat
Losinho

Podle mě tam fakt něco uhrajou, abychom pak my večer plichtili se Slováckem.

Reagovat
Greny

Já si právě taky myslím že Sparta tam bude bodovat a proto jsem to vyvážil na Tipacu neprohrou Sparty... Stejně jako minulý týden kdy jsem hodil ostrou jedničku na Slavii tak dneska hrají výhru Slavie a neprohru Sparty

Reagovat
Losinho

Já přemýšlím nad vyšší částkou na Plzeň no (na moje poměry), ale to už si říkám, jestli mi za ty prachy vůbec ten titul stojí

Reagovat
Salfovic

Nebylo by lepší si ty prachy posílat vzájemně, než krmit sázkovky ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
Greny

V žádném pripade

Reagovat
HorajzmAmmann

Janošek poslední 3 zápasy za B tým Baníku 7 branek.

Škoda, že nedostává šanci v Áčku a asi s ním nepočítají...

Reagovat
FCSL

Tomu se to hostování vyplatilo teda 2x v základu, 2x z lavičky. 7x vůbec nenastoupil a 4 zápasy za béčko v MSFL

Reagovat
Martin9719

Tohleto je fakt super, by mě zajímalo vyjádření někoho z vedení A týmu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlava mi to nebere no. Chápu, že o nic nejde a zkoušíme, ale proč hraje ve středu zálohy Pokorný/Boula a Jánoš/Janošek jsou odstavený je podle mého chyba. Ale nevidím do toho, třeba to má nějaký důvod...

Reagovat
Salfovic

Tak je tam je na hostování, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

S opcí...

Reagovat
ratusek

Další důkaz geniálnosti našeho trenérského triumvirátu a vedení klubu

Reagovat
Losinho

Ten mohl hrát i v Plzni víc, ne? Možná s ním fakt bude něco špatně a vína není úplně na straně Baníku.

Reagovat
Martin9719

Na začátku sezony to byl v podstatě náš tahoun středu zálohy a teď hraje za béčko Baníku.

Reagovat
ratusek

kariérní posun

Reagovat
stas87

OT:

Dnes konci EHT, zajtra sa budu oznamovat nominacie na ms a v piatok to zacina. Takze diskusia tu:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/royal-league-ve-finisi-30200/

Reagovat
Neon

Reagovat
Tromas

Sparta by to dneska mohla Viktorce pustit, jestli nechtějí Slavii mistrem.

Reagovat
Martin9719

Vrba hraje o svoji budoucnost, takže těžko, ale pokud je pod tlakem tak jdou výkony dolů a dolů.

Reagovat
h8_sfatto

Vrba a Trpiš po dnešním zápase končí a Bílek půjde zpátky k nároďáku

Reagovat
mistr129

Každý slušný člověk dnes fandí Spartičce

Reagovat
KingMaster13

Vím že nám jde o titul ale Spartě fakt fandit nedokážu, to raději ať je obere Hradec

Reagovat
mistr129

Sparta ať si dělá co chce, hlavní je náš titul a ať jsou klidně bod za náma

Reagovat
Greny

Slovácku*

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Martin9719

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Já to mám jak v prezidentských volbách, fandím menšímu zlu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Sparta dnes výhra, Slavie remíza a bude ještě prdel

Reagovat
Realita

Rezku, využít MOMENTU. Ne momenta, ani momentum!

Reagovat
Soumin

Někdo stream na Spartu please?

Reagovat
kecipep

fans Sparty pro mě v překvapivě nízkém počtu.

Reagovat
monty25

Unavila je cesta k vám.

Reagovat
kecipep

Já si to dal taky z Prahy tu středu. Je pravda, že kamarád z Koloděj mě v Hradišti už ani nepoznal

Reagovat
ACSeRw!n

prave ze prekvapive velkej pocet.. uz o nic nehrajem

Reagovat
ratusek

Proč mu nevpálí hned žlutou? pak se divíme, že se po rozhodčích furt řve a posílají se do pičí a nadává do kurev

Reagovat
kecipep

Reagovat
Greny

Goooool

Reagovat
ratusek

Wiesner dobře založil

Reagovat
h8_sfatto

Jean David ...pyčo...Beauguel...je to tam !!!

Reagovat
ACSeRw!n

chceme Plzen v prvni lize

Reagovat
h8_sfatto

chceme,aby Plzeň koupil Red Bull a ne rudí býci jako Slavii

Reagovat
kecipep

Hložan bránil jako Haaland

Reagovat
ratusek

Plnil Vrbovi pokyny o lehkém vítězství Plzně

Reagovat
ratusek

bez karty

Reagovat
OTASi

kdo místo Vrby?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechcete Hapala?

Reagovat
OTASi

já spartě nefandím, já se jí jenom směju

Reagovat
Selänne

Křetínskýho

Reagovat
karborliv

Prý přijde Gula

Reagovat
OTASi

Reagovat
Hokaido

Bílek

Reagovat
Selänne

Reagovat
OTASi

peklo zamrzlo, dřevák Havel si vodí obranu spartu a zavěšuje

Reagovat
ACSeRw!n

vse podle planu do 20. minuty rozhodnuto a ted se setrit na finale poharu

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Wiesner opět

Reagovat
OTASi

reprezentant

Reagovat
smetos

Od dob zdendy pospecha sparta nema praveho beka

Reagovat
ratusek

přitom chvili měl celkem dost formu. Pak se vrátil na svou uroven, která je na střed tabulky

Reagovat
meno

On by byl na kraji dobrej v 352. Jenže na to nemá Sparta střed zálohy.

Reagovat
jsemdement

Ale ma, akorat koule nemaj.

Reagovat
r.mrazik

vsak jsme meli Karavajeva...akorat picus Strama se ho zbavil

Reagovat
Pablos

Karavajev

Reagovat
Jolly Roger

Zlatej Zahustel.

Reagovat
kecipep

To je hrozný zmjd ten Dočkal

Reagovat
OTASi

Bucha píčus ale to jak se vždycky sparťani nalepěj na rozhodčího to je k zblití teda

Reagovat
ratusek

proč ten Bucha tohle dělá? to je debil

Reagovat
monty25

Umí ten Bucha něco jinýho než faulovat? Vždyť ho mohli od půlky ještě v pohodě doběhnout a on udělá tohle...

Reagovat
kecipep

Blbec roku

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá by bohatě stačila. Slavia zase podplatila rozhodčího , ale naštěstí jim to nebude nic platný.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
KingMaster13

Bucha ukazuje slávistický srdíčko

Reagovat
Greny

Vrba plzeňský

Reagovat
KingMaster13

Bohužel no Stejně čekám ještě 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Vrba už se po dnešku do Prahy vracet nebude. Jestli má teda ještě v Plzni kde bydlet.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Sparta dostane na prdel i proti deseti...

Reagovat
OTASi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Hejdaaaaa pískej konec než se to posere

Reagovat
ratusek

škoda. Mohl být Csaplár. Takhle doufám, že jim dají sedmičku

Reagovat
h8_sfatto

pak že Vrba nenasadí mladý, dneska si z nich v obraně doslova udělal bílý koně, už před zápasem to smrdělo, že nejmladší obrana v dějinách českého fotbalu dostane rychtu

Reagovat
wwwx

Vrba ven, tyhle góly ze standardek jsou hlavně jeho vizitka. Nejen dnes, celou sezónu.

Reagovat
h8_sfatto

a kudy bys to Plzni pustil ty ? osvědčenou věc nikdo podezřívat nebude a po zápase bude i kotoul v Limbově rudé mikině (Fiala s Hamánkem puknou závistí)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin9719

To pak klobouk dolů před Vrbou, že o poločase bude vypadat na infarkt a ani nepůjde do kabiny. Skvělý herecký výkon.

Reagovat
Front hell

Sparta

Reagovat
ratusek

Mosquera ale dobrej pičusek. Prý umí přijmout chytne se za nohu a pak hned za obličej, že ho to strašně bolí

Reagovat
Martin9719

By mě zajímalo co bys tam dělal ty. Píčus byl v tu chvíli leda tak Krejčí, který do něj naběhl a vůbec ho nezajímal míč.

Reagovat
ratusek

Mosquera je zákeřnej zmrdeček, který rozhodně neumí přijmout. A je dobře, že ho někdo zajel, i kdž to mělo k zajetí dost daleko

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Zákeřnej simulant. Nejhorší kombinace ve fotbale.

Reagovat
Vasekre

Mosquera je naprosto odporna ubrecena krysa.

Fotbal k zblití, zádná strela a zase jednou ostuda jak kráva.

Reagovat
Martin9719

To jste tak možná vy od začátku zápasu, Dočkal hned ve druhý minutě a pak to pokračovalo a skončilo to u hovada Krejčího. Jak symbolické.

Reagovat
Vasekre

Dočkal kartu dostal, Krejci kartu dostal. Naprosto zaslouzene. Mosquera zajel jak prase do Wiesnera, kartu nedostal a jeste se ohromně divil. Pak tam pri nekolika zakrocich udela nekolik kotoulů, chytne se za nohu a ruku pres oblicej a sviji se, jen aby hned vyskočil a jel dál. Pokud hraje jako prase tak má stejně tak prijmout a ne byt ubulená provokativni devka.

Pokud nejsi schopen uznat, ze rozdava a neumí prijmout a budeš to obhajovat nekym jinym (ac Krejci hraje kolikrat taky za hranou, ale nedela u zakroku x kotoulu) pak me tvuj nazor nezajima a nereaguj na me.

Reagovat
ratusek

Reagovat
verv

Reagovat
kecipep

Pls druhý poločas Chorý a zápas bude mít všechno

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Na místě Bílka bych sundal JDB a šel bych těžce po Krejčím a Čvančarovi.. tam jednomu z nich ujedou klidně nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to dělal? Aby oslabil Spartu do zápasu se Slavií? Tenhle zápas už se jen v klidu dohraje a všichni budou spokojení.

Reagovat
frankiefcb

jj ať na ně pošle Chorého. To bude jistota potom.

Reagovat
Miguel19

Dočkal je fakt k smíchu hráč. Ve hře neudělá rychlejší krok, ale jakmile má žalovat u rozhodčího, tak má trysky v prdeli..

Reagovat
Martin9719

Tam možná vyvine rychlost kola když běží společně s Krejčím za sudím, ale aby si dali míč na 2 metry to ne.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
südkurve

Reagovat
h8_sfatto

Matějovský, Kadlec, Dočkal ... největší chyby ve slavných návratech do Sparty

Reagovat
Martin9719

Jarošík?

Reagovat
Rothbard

Krejčí st.

Reagovat
h8_sfatto

za toho ale neplatili, ne ? špatně jsem se vyjádřil ...koupené návraty

Reagovat
kecipep

V. Kadlec

Reagovat
Losinho

Ujfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
r.mrazik

blbost...takovy Jarosik a stary Krejci jsou mnohem horsi

Reagovat
h8_sfatto

špatně jsem se vyjádřil ...koupené návraty

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Starý Kadlec přišel zadarmo ne?

Jinak mladý Kadlec za ty prachy byl asi nejhorší

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$dolar$

Jako jestli jeden z tria Dočkal, Krejčí, Cvancara nedostane rudou, tak budu zklamanej.

Reagovat
Vasekre

Tipuju Dočkala. Jestli ho nevystrida, tak tu červenou dostane. Snad to bude znamenat, ze budou dostavat prostor jini.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Jolly Roger

Dočkal je nejméně sympatický hráč ligy.

Reagovat
h8_sfatto

Bořil ještě hraje ?

Reagovat
Losinho

0 střel proti deseti

Reagovat
smazaný uživatel

To mi skoro připomíná Slavii v Liberci.

Reagovat
Losinho

Tam jsme měli v poločase 9 střel, na konci 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu "skoro". Každopádně to bylo snad 80 minut v přesilovce, proti průměrnému týmu a na rozdíl od dnešní sparty jste měli v tom zápase i zájem vyhrát.

Reagovat
Losinho

Byl jsi úplně mimo no.

Reagovat
Selänne

Ale jenom skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsi normalni ale jsi curak.

Reagovat
$dolar$

Proč na picus žlutý číslo?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Jolly Roger

Zabarvila to pračka.

Reagovat
ACSeRw!n

rozhodci mu nesmi davat karty

Reagovat
Freedo

Nejvyšší počet asistencí za posledních 5 (tuším, kdyžtak opravte někdo počet) kol.

Reagovat
OTASi

jedinej na hřišti měl angažmá v číně

Reagovat
Pablos

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pablos

Tohle je taky nekonečná otázka

Reagovat
KnoxXx

Pavelka to ide spasit

Reagovat
h8_sfatto

Křeťa potřebuje prachy na West Ham a Tvrdík též, těžko říct, co si u pana Černého objednali...black work,blekota....každopádně běžný fanoušek má pocit, že takhle se hraje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprostá tragédie. Jestli Kretinsky převezme vládu nad WHU, tak do 3 let sestoupí

Reagovat
KingMaster13

Z druhé strany pohledu Spartu drží v top 5, ale musí si zvyknout že nic nevyhrají no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Aaaa už je to tadyyyy

Reagovat
Greny

Jak kdybych to nepsal

Reagovat
pingla

krejčí ukazuje na video, přitom dostal druhou žlutou

Reagovat
Martin9719

Pápá Ládíku, pápá

Reagovat
monty25

IQ37

Reagovat
Martin9719

Reagovat
havrys99

Reagovat
JackBlack

Tady bych dal kartu spíš Řezníkovi, jak tam vyhodil tu nohu jak blb

Reagovat
kecipep

tady bohužel uznávám

Reagovat
mario23

Za co jako červená? :D :D Řezník takovej simulant.

Reagovat
Jolly Roger

Ještě Dočkal

Reagovat
Miguel19

Od Řezníka teda hodně vychcaně Krejčí vlastně neudělal nic špatně...

Reagovat
ACSMan

Takhle blbě zapískat faul faul možná řezníka, ale nám by to stejně už nepomohlo, tak je to celkem fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reznik idiot, Krejčí idiot. Ti dva by neudělali ani přijímačky do zvláštní školy.

Reagovat
mario23

Na co tam kurva je ten VAR??

Reagovat
Losinho

Má kontrolovat i žlutý karty?

Reagovat
verv

Když je to druhá tak jo

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Jojo ale jen za předpokladu když by to bylo přímo na červenou nebo ji udělali jinému hraci

Reagovat
verv

Já mám za to, že i v případě, kdy se jedná o vyloučení. Ale nehledal jsem si to.

Btw on ji udělil jinýmu hráči, měl ji dostat spíš Řezník

Reagovat
Fakt

Krejčí za tu hysterickou reakci na rozhodčí taky.

Reagovat
verv

Však to dělaj od začátku oba týmy a on se zrovna tam rozhodl že za to dá žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nehrozí, že by se Krejčí vykartoval na derby.

Reagovat
Freedo

Těšíme se na něj v Edenu.

Reagovat
KingMaster13

Minulé derby byl skvělej jak si ho tam povodil Schranz

Reagovat
Banikovec7

Podle mě se na něj právě vykartoval ne? Ta první karta byla druhá v nadstavbě, takže jeden zápas a druhý za červenou.

Reagovat
Greny

To tak nefunguje ne?

Reagovat
Banikovec7

Proč by nefungovalo, 1 zápas stop měl jasný už po té první žluté a teď za červenou se přidá druhý, v základní části to taky tak je.

Reagovat
Greny

No uvidíme jistej si nejsem

Reagovat
mistr129

No teoreticky vzato má buď 3 ŽK, nebo ČK + ŽK

Reagovat
KnoxXx

Krejci takticky posetreny proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři jsou retardovaný nebo nemají koule prostě říct že to nasimuloval? A proč ten picus se nešel podívat na video? Proč mu do ucha nenaseptal další kolega picus? Je mi to prdel kdo vyhrajete, ale taková komedie to se hned tak nevidí

Reagovat
mario23

Bohužel všichni jsou připosraný a neumí být tak otevřený, jako některý komentátoři v hokeji.

Reagovat
mario23

Tak snad Vrbovi už přišla smska od DK, že má zůstat v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davida Karlssona?

Reagovat
smazaný uživatel

Disciplinární komise?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Vrba, ale hlavně Rosický by měl jít. Oba. A hned po tomto zápase. Na finále to může Spartě jedině prospět. Jestli každopádně Rosický zůstane, tak nemá žádnou sebereflexi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický může dělat akorát maskota jako Šmicer, na pozici GM nemá a kdo ví, jestli na ní někdy mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

On to říkal Csaplar dobře. Na taková místa se dostávají lidé, kteří na to nemají. A dostávají se tam jen díky kontaktům a hráčské kariéře. Což nezaručuje úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ten největší expert na slovo vzatý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu

Reagovat
Igner Farnsworth

Přesně, třeba Zidane nebo Ancelotti nebo Pepek jsou úplně k ničemu.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
KingMaster13

Karabec jde spasit naše duše

Reagovat
OTASi

koukám koho tam plzeň má do brány na lávce a pičo Hruška jakto že není dávno někde v Příbrami? za ty 2 domrdaný sezony v pohárech

Reagovat
Freedo

Když vlastníš bordel, tak musíš mít hodně kámošů.

Reagovat
h8_sfatto

slečno Tvrdíková, alou domů !

Reagovat
KingMaster13

* skoro paní Kolářová

Reagovat
Martin9719

Vychytal např. postup přes TNS. Což bylo skoro jeho poslední no.

Reagovat
mario23

Už se těším na pozápasový rozhovor s Vrbou. Snad si ho tam povodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba to absolutně nezvládá. Jeho kouzlo skončilo. Nehledě na to, že ti hráči neví, co hrát. A hlavně, hlavně jak ten vůl může nechat na place Krejčího? Vi, ze je to magor, který má v hlavě min nez Ballotelli, a ze při první příležitosti se vykartuje a stejně ho tam nechá. Magor jeden i druhý.

Reagovat
Nuno čomes

On už těží jen že jména ne? Jako Banikovci tady jo strašně chtějí, mě by jen zajímalo proč

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jménu. Je to stejné, jako angažovat do vedení Rosického. Taky jen kvůli jménu. Přitom na takovou funkci manažera nemá.

Reagovat
ladyboy arsenal

Křetínský, aspoň teda ve fotbale, se dál obklopuje úplnýma diletantama a Rosa je jen další v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Druhý poločas už nemá šťávu a napětí. Bez Krejčího a Dočkala už mě Sparta neirituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal na úrovni divize, ale účel to splnilo.

Reagovat
Martin9719

Mluv za Spartu.

Reagovat
Jolly Roger

Jediný fotbalista ve Spartě Hancko.

Reagovat
KingMaster13

Sparta k smíchu, Vrba taky a další rok bez titulu A my asi bez titulu, holt naše poslední šance je Hradec, tam pokud Plzeň vyhraje tak je hotovo. Baník doma porazí lehce

Reagovat
smazaný uživatel

Tam vidim šance, nevěřím, že by to Koubek chtěl někomu ve svém věku pouštět.

Reagovat
KingMaster13

Právě no ale zase Hradec je dost brejkovej no. Uvidíme no, když vyhrají tak titul budou mít zaslouženě. Holt jsme to letos podělali

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Hradec obral nás, může i Plzeň. Pokud ne, tak si to za celou sezónu zaslouží víc. Měli jsme šanci teď ve vzzajjenym zápase napravit naše klopytnuti, ani tak jsme to nezvládli a pouze remizovali.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Martin9719

Radši se soustřeďte na nepříijemný Slovácko a pak řešte Hradec.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, u vás a na Spartě jsme nehráli špatně

Reagovat
Martin9719

Doufám že jim ukážete spolu s Milánkem a paní Růženkou.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam zbytecnejsi klub nez je Sparta. Cista pracka na peníze. Firma, která nemá nic jiného nez historii. Lituju fanoušky. Tohle je totiž asi takové, jako běhat za ženskou, o které víte, ze vam nedá. A to ani šáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa i Vrba mohou skončit. Toto byl poslední hřebíček do rakve...

Reagovat
smazaný uživatel

Až zkurví ještě pohár tak skončí

Reagovat
Rothbard

*Hřebík

Reagovat
Martin9719

A kde je ta koncepce?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nikde. Odejde Hložek, mladý Krejčí, Pulkrab a Hancko.. Tím skončí a budou, kde byli. Náhrady nevidím, že by sehnali. Nemohou hrát stále se Sáčkem, pak spoléhat na veterány Pavelka a Dočkal... Za mě hodně zaspali, opět a opět.

Reagovat
Martin9719

Vážně myslíš že Krejčí dostane lukrativní nabídku?

Reagovat
JeséRodriguez

Krejčí určitě ne, od toho poslední zranění nehraje nic.

Reagovat
südkurve

Bez střely na bránu..

Reagovat
Greny

Teď je to na Slovácku mohlo by Slavii potrapit

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to vidím na čistou 2, Standa na hrotu, bez Baha bude jejich pravá strana průchoďák a psychicky navíc budou dole. Jestli se Slovácko nepodělá, tak vyhraje.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad jo. Určitě jim chceme vrátit ty dvě prohry. Na podzim jsme měli velkou smůlu. Teď na jaro 0:1 a Slavie dala góla z jediné šance ( bojovný zápas na špatném terénu). Finále je za 10dní. Snad to hecnem.

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Mandous – Schranz, Ousou, Kúdela, Oscar – Holeš, Hromada – Sor, Plavšić, Jurásek – Tecl

Lavička: Kolář, Samek, Fila, Ševčík, Traoré, Kačaraba, Lingr

Reagovat
KingMaster13

Stánik na hrotu Ach jo, jinak sestava zajímavá

Reagovat
ratusek

Slavia si prostě za toho Tecla tu bídu zaslouží

Reagovat
KingMaster13

To je jedinej Jindrův nešvar a Kolísek ještě ale toho ještě pochopím, ačkoli na začátku sezony po Ferencu měl mít koule ho posadit, nemusela se podělat ta Legie

Reagovat
$$CaptainKokotko

On kromě toho, že je nice guy a dobrý do kabiny, tak nic nemá ne? Vždyť ani to napadání nemá nadprůměrné ne?

Reagovat
KingMaster13

Právě no

Reagovat
smazaný uživatel

Misto nez bych bez prdele dal na hrot radsi Kacarabu, Taliho, nebo treba Olayinku. Tecl je zadrena tlustonoha prdelata zelva.

Reagovat
KingMaster13

Jedinej útrum měl za Kuchty ale to nebyl kluk do kabiny tak ho prodali, Musa dává gol za golem v Portugalsku. Je to smutný pohled

Reagovat
ladyboy arsenal

šílený

Reagovat
smazaný uživatel

To je curak ten Trpis. Sorry ale ted uz fakt. Slovacko se musi smichy nlatit do kolen. Jak Plzen pred tydnem.

Reagovat
Losinho

jednoznačně

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Selänne

Reagovat
Fakt

Proč nehraje Bah?

Reagovat
Martin9719

Nevím, ale spíš nechápu jestli Levin bude fakt hrát levýho beka.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Může to být 3-5-2

Reagovat
Martin9719

To by šlo. Zprávy co je s Milanem?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Žádné info. Snad ho jen preventivně šetří.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
monty25

Píšou, že ze zdravotních důvodů.

Reagovat
Greny

Čekal jsem víc lidí

Reagovat
Losinho

Všichni jdou na Plzeň a pak až na derby no

Reagovat
Losinho

1:1, ať se nemusím v týdnu nervovat v Ostravě

Reagovat
Martin9719

Trpiš Nejlepší útočník Slavie momentálně hraje pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vedet ze se horko tezko dostanes do vapna Slovacka a kdyz jo, tak tam bude zavazet Stanik... nic moc.

Reagovat
dondinho

S takovou ať si Vrba strčí ondrášofka pohár do (_!_)...letos s plzní usmolenej 1 bod

ať se vezmou s Rosou za ručičky a udělají pápá

Reagovat
monty25

Plavšič

Reagovat
Greny

Trefil to hezky ale nechápu co dělal Nguyen

Reagovat
monty25

Nguyen chyba, ale ve většině případů by z toho gól nebyl...

Reagovat
Greny

To není možný jaký má Slavia letos štěstí na ty chyby brankářů když jim to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

...Boze drz picu.

Reagovat
Mass

Hlavně na chyby vlastních golmanů

Reagovat
Greny

To taky no.. hlavně v poharech

Reagovat
Coutinho10

wow Plavsic na Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

Pravou? To je hovado

Reagovat
ratusek

goblin to kydne nazdařbůh a je z toho takovej fík

Reagovat
smazaný uživatel

A do prdele, Trpiš udělal z Plavšiće dělo.

Reagovat
DieFohlenBMG

překvapil čekal jsem, že to zadrbe

Reagovat
kecipep

Tvl velká škoda. Jsem nevěděl, že Nguyena ihned přeprodáváme do Slavie

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na Spartě, v Plzni a teď hrajem dobře, ale pokaždé musíme udělat píčovinu. Jinak to Plavšič trefil skvěle.

Reagovat
Martin9719

Promiň ale dneska vůbec. Doufám že Svědík spustí fén, tohle je tempo jak v přáteláčku. Slavie je nebezpečná asi jako užovka.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak prvních 30min bylo ok

Reagovat
Slovácký trojboj

Musíme prohrávat,aby jsme otočili...naše klasika

Reagovat
naheCZ

Nastaví minutu, ale neodehraje se z toho vlastně ani vteřina

Reagovat
Greny

Reagovat
Martin9719

Zelinka no, nevím co ten ještě dělá v lize.

Reagovat
mistr129

mezi všema těma jantarama on ještě patří mezi to nejlepší

Reagovat
Mass

Nevim jakej "odborník" se tu divil, proč Yíra nejraje na křídle, vždyť on nedá ani jeden centr dobře, ten kluk umí jen předkopnout balon a pelášit na bránu.

Reagovat
John Obi Mikel

Těch tu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaká je jeho ideální pozice? Wide receiver?

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič

Reagovat
mistr129

Koukám Kadlec tam Plavšiće taky pěkně vystál

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba srdce v Plzni nezapře.

Reagovat
naheCZ

Co to je za střídání?

Reagovat
mistr129

To jsou dementi

Reagovat
Greny

To měl být gol kua

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to v létě stopera, tohle se nedá.

Reagovat
Selänne

Co tam Ousou dělal?

Reagovat
John Obi Mikel

Já z něj asi vyrostu

Reagovat
Mass

On je dobrej, má skvělý statistiky obrany i rozehrávku, ale pak tam vždycky šlehne takovou chybu.

Reagovat
Coutinho10

mame ho v Teplicich...

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíme dávat

Reagovat
KnoxXx

Dyjan

Reagovat
mistr129

Ibra

Reagovat
John Obi Mikel

Traoreeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu lhat, hrozne me ten brutalni neuspech Sparty hreje u srdicka. Ale dneska mi to prislo jak kdyby to Plzni pustili aby titul nemela Slavka.

Reagovat
kecipep

Sparty v případě vítězství mohla v pohodě být ve hře minimálně o 2. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Bodový zisk Sparty v dnešním zápase by reálně víc pomohl Slavii než Spartě, to by nedávalo smysl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Takhle tam hraje Sparta každou sezonu. Těžko říct, čím to je.

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrr

proč to slaví takhle

Reagovat
mistr129

Suchý triko

Reagovat
DieFohlenBMG

Nesundavej si to triko, ještě když máš na sobě podprsenku

Reagovat
Sosi

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič 1+1

Reagovat
mistr129

Hofmann tradičně na zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze trosku OT, ale Sparta bude nejspis pristi rok jeste vic v hajzlu nez ted ne? Dockal o rok starsi, LK39 mozna odchod (doporucoval bych, jestli nechce hrat s dementama), LK starsi hruza des uz letos, Pavelka tragedie, Sacek standard ale prumer, Celustka na odpis, golmani nevyreseni absolutne, Hlozek odejde, Karabec otravenej a taky bych se nedivil kdyby sel pryc, Julis odchod nejspis, Pulkrab do Slavie a kdyby ne tak ho stejne nebudou stavet, Hancko by urcite taky nejradsi zmizel, Wiesner cim dal horsi, Panak labilni a sklenenej... jako jediny plusovy body Pesek, Vitik a Cvancara..? Zapomnel jsem na neco? Chudak Rosa.

Reagovat
Sosi

Kdyz ti vypatlanci odejdou, muze to byt jen lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze oni jsou herne nejlepsi. Nekteri. Kdo je nahradi?

Reagovat
Greny

Proč jako chudák Rosa? On ten tým tri a půl roku staví nebo jak to dělá dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze to vede jak curak, ale mam ho rad.

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Řikám si to samé. Hložek pryč. Krejčí/Hancko asi taky. O Vitíka taky může být zájem, ale ten asi zůstane. Jako takhle to nevypadá vůbec dobře no.

Reagovat
John Obi Mikel

Juliš prý půjde do Jablonce výměnou za Zeleného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Zeleny ma asi formu ale nijak extra je nespasi.

Reagovat
Rothbard

Hlavně nevidím příliš zajímavého zboží mimo TOP3, co by se dalo koupit, nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Almasi, ten mladej ze Sigmy, Ewerthon, Doudera.. je otazka komu by to ve Sparte sedlo a koho by akorat tradicne zkurvili.

Reagovat
Bakary3

Ikdyby si z ostatnich tymu nic nevzala Slavia nebo Plzen a posbírala to Sparta, stejne s tim udelaj hovno.

Reagovat
Rothbard

Jo, hned jak jsem to dopsal, jsem si vzpomněl na Almasiho. Ale u něj se myslím psalo něco o psalo o zájmu Slavie ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a kdyby si mel vybrat, tak tipuju ze jde k nam.

Reagovat
Rothbard

Taky jsem chtěl napsat, že mezi Baníkem a Spartou se nechodí tam a zpět ne? Víš jak, chceš mít pak klidné spaní

Reagovat
lichna.

Půjde ven podle me.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Je to tak no, čeká je celkem rozsáhlá přestavba kádru (nutné omlazení) a nutný odchod některých opor směrem na západ. To zase bude třeba tak 2 roky budovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi prijde ze to budujou uz 7 let kazdej pulrok odznova a dostali se akorat do o neco mensich hoven nez byli za Stramu.

Reagovat
KingMaster13

No jako pokud nebudou dementi tak se alespoň zahojí teď ekonomicky, což je i pro toho Křeťu trochu motivace, protože není příjemný tam každý rok spláchnout tolik milionů a nic. Nicméně s jejich tempem to budou budovat dlouho zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlazení? 31 - 24, 19, 24, 27 - 23, 25 - 28, 34, 19 - 21, co je na tom potřeba omlazovat? Z lavičky ještě 25 a 18. A k tomu Fortelný nebo Sejk na hostování v dalších týmech ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo a kdo z tech 24, 19 apod ma na to vas vytahnout vys?

Reagovat
smazaný uživatel

Já Spartě nefandím. Mám v oblíbených klubech jen týmy, kde pan Ujfaluši během své kariéry hrával.

Ale k tvé otázce. Myslím si, že zrovna tihle mladší (Wiesner, Vitík, Hancko, Krejčí ml., Čvančara) mají úplně v pohodě na tým, který chce nějakým způsobem bojovat o titul. Já osobně bych preferoval teda na RB radši Gabriela, ale to už je asi i o sympatiích.

Reagovat
Losinho

Wiesner fakt ne.

Reagovat
ratusek

ted si to už myslím taky. i když chvílema měl dost dobrou výkonnost, pak spadl do svého obvyklého standardu

Reagovat
Losinho

Bude dost posil si myslím a půjdou do "jistot" typu Sadílek. I když.. kdo ví, kdo to vlastně bude trénovat.

Reagovat
Rothbard

Který Sadílek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten horší.

Reagovat
Nuno čomes

Sáček je údiv. Co na něm ve Spartě vidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Je poctivej, nekeca, maka. Takovej Tecl, akorat bez 7 titulu.

Reagovat
Nuno čomes

To je imho na Spartu málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele