FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby

14.05.2019, 08:28, aktualizováno 15.05.2019, 08:39
Previews
Česká nejvyšší soutěž má dnes na programu dva zápasy a po nich může být definitivně jasno o majiteli mistrovského titulu. Slavia hostí Jablonec a očekává se její tříbodový zisk, ke korunovaci ovšem vedle vlastního úspěchu sešívaní potřebují i zaváhání Plzně v souboji se Spartou...
O titul
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (středa 17:30)
Plzeň po prohře na Slavii čeká další duel s pražským S, tentokrát se Spartou. Viktoria bude bojovat o zachování teoretické naděje na první místo. Letenští jsou již téměř jistě třetí a sezónu chtějí především dohrát se ctí.

Na západě Čech se pomalu, ale jistě loučí s pomyšlením na obhajobu mistrovského titulu. Viktoria byla v průběhu sezóny většinou o krůček pozadu za vedoucí Slavií. V minulých jarních kolech sice plzeňští mohutně dotahovali, ovšem poslední zápas na hřišti prvního celku soutěže zřejmě definitivně rozhodl. Slavia porazila Plzeň 3:1 a tři kola před koncem nadstavby drží nadějný pětibodový náskok.

I kdyby tak Viktoria zvítězila ve všech zbývajících duelech, musela by spoléhat na dvě zaváhání sešívaných. Ne že by to bylo nemožné, zdá se to však velmi nepravděpodobné. Navíc ani Západočeši se nenacházejí v herní pohodě. Výsledkově se jim sice relativně daří, herně to ale často skřípe a je až s podivem, jak dlouho vydrželi svěřenci trenéra Pavla Vrby ve hře o mistrovský primát. Sám Vrba, plzeňský magnet na úspěchy, dost možná po konci ročníku Viktorii opustí.

Nad Vrbovým odchodem či složením zbraní před koncem sezóny ale v Plzni zatím nepřemýšlejí. "My se budeme prát až do konce, tímto pro nás liga nekončí. Ve hře je devět bodů, prohráváme o pět. Musíme se o to poprat a vyhrávat," uvedl po prohraném utkání na Slavii univerzál Jan Kovařík.

U Sparty je ještě pravděpodobnější, že ji do nové sezóny povede nový lodivod. Současný kouč Michal Horňák totiž na vyšší funkci povýšil s pozice asistenta poté, co byl odvolán Zdeněk Ščasný. Konec právě probíhajícího ročníku již nejspíš dokončí Horňák, poté však sportovní manažer Tomáš Rosický bude hledat jeho nástupce. Ten bude mít nelehký úkol: vrátit letenský celek na výsluní.

Nejslavnější český klub se již totiž dlouho nachází v krizi. Bída provázela Pražany i letos, již jasné třetí místo rozhodně nenaplňuje ambice vedení na Letné. Alespoň v nadstavbě se Spartě daří, ve dvou střetnutích doma zdolala ostravský Baník a naposledy také liberecký Slovan. Horňákova družina tak v podstatě uvízla na třetím místě, protože již nemá téměř žádnou šanci na posun vpřed, zároveň ji nemůže předehnat čtvrtý Jablonec.

I tak jsou hráči Sparty na zbývající duely dostatečně motivováni. "Čekají nás tři důležité zápasy, které chceme zvládnout a zakončit sezónu vítězně. To, že už máme jisté nejhůř třetí místo, na tom nic nezmění. V posledních zápasech nám funguje obrana, Hečis (brankář Milan Heča - pozn. redakce) nás drží, občas máme štěstí, doufám, že na to navážeme," prohlásil záložník Martin Frýdek.

Hosté budou chtít v Plzni navázat na jarní zápas proti Viktorii, který doma zvládli naprosto jasně po výsledku 4:0. Ve Štruncových sadech se ale Spartě dlouhodobě nedaří. Naposledy zde vyhrála v roce 2011. Poslední návštěva na západě Čech taktéž nedopadla pro letenské dle představ, když zde na podzim padli po jediné inkasované brance, kterou navíc vstřelil do vlastní sítě Radaković.

Viktoria nastoupí proti Pražanům v téměř kompletním složení, chybět bude jen dlouhodobě zraněný kanonýr Michal Krmenčík a otazník visí nad stoperem Romanem Hubníkem. To marodka hostů je mnohem početnější. Stále chybí záložník a lídr Bořek Dočkal, kterého na seznamu absentujících doplňují univerzál Filip Panák, křídelníci Tal Ben Chaim se Srdjanem Plavšićem a útočné duo Václav Kadlec, Matěj Pulkrab. Do kádru Sparty by se měl vrátit zlobivý Guélor Kanga, jehož vedení klubu pro zápas s Libercem suspendovalo.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Procházka, Hrošovský - Pačinda, Hořava, Kopic - Beauguel
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Zahustel, Radaković, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Hašek, Hložek - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.71 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (středa 20:00)
Pražská Slavia může již ve středu po dvou letech opět slavit zisk mistrovského titulu. Potřebuje k tomu porazit Jablonec a zároveň doufat ve ztrátu druhé Plzně. Severočechům již v podstatě o nic nejde, i tak budou chtít domácím cestu za vítězstvím co nejvíce znepříjemnit.

Už se začínalo zdát, že první místo proklouzne sešívaným mezi prsty. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského v posledních kolech až nečekaně často poztráceli body a mezitím se na ně přiblížil obhájce trofeje z Plzně. Oba týmy se v nesmírně důležitém vzájemném klání utkali v neděli. Nervózní bitvu nakonec v závěru zvládla lépe Slavia, která po výsledku 3:1 přece jen kráčí mílovými kroky k vysněnému titulu.

Ten ale stále není v rukou Pražanů. "Hotovo určitě není, čekají nás tři velice těžké zápasy. Derby, utkání s Jabloncem a duel v Ostravě. Plzeň ve všech zápasech ukazuje kvalitu a dělá body. Musíme zvládnout všechny svoje domácí zápasy. Teď je sice všechno fajn, hned ve středu to ale musíme potvrdit. Osobně si myslím, že to ještě bude hodně těžké,” varuje Trpišovský.

Hostující Jablonec se nachází v poměrně kuriózní situaci. Již tři kola před koncem má totiž jistotu čtvrtého místa, neboť na třetí Spartu ztrácí nedostižných devět bodů a na druhou stranu drží stejný náskok na pátou Ostravu. Předpoklad, že nadstavba přinese dramatickou sezóny až do závěrečného kola, tak u Severočechů úplně neplatí. Jablonec i tak může těšit, že si po roce opět vyzkouší boje v Evropské lize.

Záložník Michal Trávník je však rád, že se se spoluhráči nemusí před posledními utkáními stresovat. "Je to uklidňující a jsme za něj rádi. Poslední zápasy můžeme hrát v klidu a užít si to. Zápasy na Slavii, na Spartě a derby doma s Libercem, to jsou ty nejhezčí zápasy. Nic lepšího jsme si nemohli přát," uvedl tvořivý středopolař.

Vzájemné zápasy Slavie a Jablonce v právě probíhajícím ročníku jsou pikantní tím, že se v nich doposud z vítězství radoval hostující celek. Severočeši tak nejprve v srpnu vyloupili Eden, avšak prosincová odveta na Střelnici dopadla lépe pro sešívané. Případná další výhra hostů by moha ještě výrazně zamotat koncovkou sezóny a bojem o titul.

Dá se však očekávat, že Pražané nastoupí k domácímu zápasu zcela jinak koncentrovaní než na podzim. Navíc jim nechybí žádný klíčový hráč, na marodce zůstávají jen dlouhodobí marodi Jakub Hromada se Stanislavem Teclem. Mimo hru je také záložník Stanislav Tecl. Jablonci bude již tradičně scházet trio obránců Nikola Janković, David Štěpánek a David Lischka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu-Ngadjui, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Traoré, Olayinka - Van Buren
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Kratochvíl, Trávník, Považanec, Jovović - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.05 - 8.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (úterý 20:00)
Souboj o možnou účast v Evropské lize uvidí v úterý večer v rámci třetího kola nadstavby stadion ve Vítkovicích. Trápící se Baník přivítá na svém hřišti hosty z Liberce, pro který by prohra znamenala konec reálných nadějí na Evropu.

Ostravané na jaře příliš neválí a z posledních jedenácti ligových zápasů dokázali uspět jen ve dvou, k tomu přidali jednu remízu. Tři nedávné zápasy jsou snad ještě bídnější. Slezané v nich nedokázali vstřelit branku ani bodovat, navíc inkasovali devět gólů, což vyústilo v porážku na Letné a dokonce dvě v Jablonci. Útěchou Baníku může být postup do finále poháru, kde si zahrají proti Slavii. Na účast v Evropě díky tomu mají dvě šance.

Na ofenzivní polovině se Ostravané spoléhají především na duo cizinců. Nemanja Kuzmanović v součtu s podzimem v Opavě vstřelil devět branek, Dame Diop všech osm nasázel v dresu Baníku. V ohrožení je navíc start dalších dvou útočníků Baroše a Šasinky, jistý není ani zdravotní stav Granečného.

Před sílou soupeře varuje ostravský asistent Jan Somberg. "Liberec má kvalitu. Ukázal to se Slavií, kterou potrápil, ukázal to na Spartě. Nám se bohužel venkovní zápasy nevyvedly, musíme udělat vše pro to, abychom Liberec potřetí porazili. Hlavně musíme dávat góly, protože proměňování šancí nám dělalo problémy v posledních kolech," říká spolupracovník trenéra Páníka.

Ani Liberečtí se nemohou pyšnit kdovíjakou formou. V posledních třech týdnech dvakrát prohráli - v Karviné a na Spartě. Doplnili to ubojovanou domácí remízou se Slavií. Jelikož se naposledy prosadil Jan Sýkora v úvodu utkání na půdě Strakova týmu v posledním kole základní části, trvá gólový půst Severočechů již 260 minut. Ani jejich venkovní bilance není nic, čím by se mohli chlubit. Na jaře dokázali mimo svůj stadion pouze remizovat v Edenu a zvítězit v boji o elitní šestku v Mladé Boleslavi. Překvapivý je i pohled na tabulku střelců, neboť v ní je nejlepším libereckým fotbalistou Libor Kozák, který se do ligy vrátil teprve v zimě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.28 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32244475:2476
2.Viktoria Plzeň32225550:3171
3.Sparta Praha32196756:2763
4.FK Jablonec321661056:2854
5.Baník Ostrava321361338:4145
6.Slovan Liberec3211101133:2943
O udržení
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (úterý 17:30)
Třetí místo v tabulce skupiny o záchranu zaručuje záchranu v nejvyšší soutěži a právě o něj se střetnou sousedé v tabulce, Bohemians a Příbram. Domácí ve vzájemných zápasech čekají na výhru dva a půl roku.

Klokani prožívají relativně povedený konec sezóny, neboť od začátku dubna v lize již šest zápasů neprohráli. Kromě výher s Teplicemi a Jabloncem dokázali ještě remizovat s Boleslaví, Duklou a dvakrát Slováckem. V polovině z těchto zápasů dokázali navíc udržet čisté konto. Hlavní slabinou hráčů z Ďolíčku je bezesporu produktivita, o čemž svědčí i pořadí střelců. Nejlépe si v něm vede pětigólový Jusuf,, o trefu méně mají Hůlka a Nečas. Poslední jmenovaný ale možná doplní trio Juliš, Švec a Schumacher na seznamu zraněných.

Asi hlavním důvodem, proč se Příbram potácí na barážových pozicích, jsou venkovní zápasy. Ty se jí totiž na jaře vůbec nedaří. V prvních šesti zápasech nedokázali fotbalisté od Litavky vstřelit gól a pokaždé prohráli alespoň o dva góly. V tom dalším konečně bodovali, když dokázali uhrát remízu v Teplicích. Před dvěma týdny se zase konečně prosadili, avšak vzhledem k pěti inkasovaným gólům to žádný úspěch nepřineslo. Jediným střelcem v předchozích pěti utkáních je Jan Matoušek, ten je taky se sedmi trefami nejvýše v pořadí střelců. Problémem by pro Středočechy mohla být absence Květa.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Jindřišek, Vacek, Bartek - Záviška, Puškáč, Vaníček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Kingue, Antwi - Mingazov, Soldát, Květ, Rezek - Matoušek - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.11 - 5.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - SFC Opava  (úterý 17:30)
Boj dvou dosud neporažených celků ve skupině o záchranu se odehraje v úterý odpoledne na Slovácku. Domácí tým hostí Opavu a pokusí se ji v nejvyšší soutěži porazit po patnácti letech.

Fotbalisté z Uherského Hradiště se již zřejmě vzpamatovali z dlouhé neúspěšné série a z posledních pěti zápasů dokázali vybojovat osm bodů. Za zmínku stojí kromě víkendové remízy v Ďolíčku s Bohemians dozajista minulý domácí zápas, ve kterém nasázeli pět branek Příbrami. Hattrickem se v něm blýskl Jan Kalabiška - mimochodem to byly jeho první trefy v sezóně. Na útočné polovině dlouhodobě Slovácko spoléhá na jiné hráče, třeba na šestigólové Daníčka a Zajíce. Potíž by mohl znamenat kromě absence Krejčího i prozatím ohrožený start Diviše.

Opava od reprezentační pauzy nepoznala, co je to remíza, a ze sedmi zápasů dokázala čtyři zápasy vyhrát. O víkendu se jí podařilo uspět v domácí přestřelce s pražskou Duklou, když se postupně prosazovali Svozil, Zavadil a Jurečka. Negativem aktuální formy Slezanů je však venkovní bilance, neboť na jaře ještě nedokázali naplno bodovat. Žlutomodří se pyšní pestrostí na útočné polovině, jediným pravidelným střelcem je již devítigólový Tomáš Smola, jenž se ve své premiérové sezóně v nejvyšší soutěži může dostat do dvouciferných čísel. Absentovat bude další z ofenzivních hráčů Bronislav Stáňa, v ohrožení je start brankáře Šroma, nastoupit nemusí ani Bidje Manzia.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk - Daníček - Navrátil, Havlík, Janošek, Kalabiška - Zajíc
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Jursa, Zapalač - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.53 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Dukla Praha  (úterý 17:30)
Tuhá bitva dvou týmů ze dna tabulky bude k vidění na karvinském stadionu. Domácí tam přivítají Duklu a kromě zatlučení pověstného hřebíčku do její rakve se budou snažit přiblížit i přímé záchraně, k níž potřebují kromě tří výher doufat i v příznivou shodu dalších okolností.

Slezané se v závěru základní části pod novým trenérem Františkem Strakou rozehráli a dokázali třikrát v řadě zvítězit. Domácí úspěchy se Zlínem a Libercem příliš šokující nebyly, málokdo by ale čekal plný zisk na Spartě. S příchodem nadstavby se však Karvinští zasekli a ve dvou venkovních zápasech v Opavě a Příbrami prohráli bez vstřelené branky. Zelenobílí tak doufají, že se opět prosadí někdo z jejich nejlepších střelců - Wágner a Budínský vstřelili dohromady již dvacet branek a postarali se tak o více než polovinu gólové produkce svého týmu.

Dukla se na jaře dál trápí a ze třinácti zápasů získala pouhopouhých šest bodů. Všechny navíc na domácí půdě, kromě vítězství právě s nynějším soupeřem dokázala remizovat s Ostravou, Mladou Boleslaví a Bohemians. O víkendu hráli fotbalisté někdejšího armádního klubu také ve Slezsku, kde i přes góly Holendy a Miloševiće nestačili na Opavu. Dlouhodobě nejčastěji skórujícím hráčem Pražanů je však Djuranović, jenž nasbíral šest branek, polovinu mají na kontě právě Milošević a Tetour. Pozitivem utkání jsou bezesporu nečetné absence, neboť na každé straně by měl absentovat jen jeden hráč. Za domácí je to Puchel, na druhé straně Kozma.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Krivák, Rundič, Záhumenský - Budínský, Bukata - Ba Loua, Lingr, Guba - Wágner
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojič, Ďurica, Souček - Douděra, Tetour, Hanousek, Miloševič - Hadaščok, Holenda, Holík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.22 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.SFC Opava321161543:5139
12.1. FC Slovácko321151637:4638
13.Bohemians Praha 1905328121230:3836
14.1. FK Příbram32971635:6834
15.MFK Karviná32851939:5529
16.Dukla Praha32562128:6621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (956)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak to je s 5.místem ? .... V případě pohárové výhry Slavie se do evropy postupuje i z 5.místa ?

Reagovat
smazaný uživatel

respektive se baráž o evropu (proti vítězi středu) posune ze 4.místa na 5. ?

Reagovat
Shevchenko

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra

Reagovat
Puskas

Vidím u nás pokrok - s Jabloncem 0:4, se Spartou 0:3, znovu s Jabloncem 0:2. Teď to bude 0:1 a pak už remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak vychází na finále výhra

Reagovat
ratusek

Vše podle plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
lichna.

Tak jsem zvědav, jestli dnes půjde vidět mnohem větší nasazení než třeba v sobotu proti Jablonci. A doufám, že Granečný a Janoš už jsou fit.

Reagovat
Shevchenko

Super preview parádní počtení.

Reagovat
ZB 07

vždycky se tu rád dozvím něco nového

Reagovat
ratusek

Články stejně nikdo nečte

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bejvaji nejaky clanky?

Reagovat
Shevchenko

Dneska dost možná klíčový zápas celé sezóny, hlavně se nesmí prohrát. Věřím, že doma to bude o něčem jiném než ty poslední venkovní zápasy.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tipuju, že nás bude rozhodčí řezat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

tak mu pak nařežete

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Karl si umí takové věci poslední dobou pošéfit.

Reagovat
Kang & Kodos

brečet x hodin před zápasem je úplně nejlepší

Reagovat
PlackaSKS

"já vám to řikal"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Když jim včera došla sms, tak co

Reagovat
Kang & Kodos

Rada dobíjel kredit

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Revanš za Peltonec

Reagovat
bobis21

Tak jste za námi tak těsně i díky tomu, že rozhodčí v některých zápasech řezali nás...

Reagovat
Firkraag

Ty bláho, všichni nám tak věřej. Tip EF:1, kurz na naší výhru kolem 1,6... holt jsme šíleně dobří...ale všichni kolem jsou spíš dobře šílení.

Reagovat
Salfovic

Taky mi ty kurzy na zápas Bohemky příjdou jako šílenej úlet.

Reagovat
Losinho

Šíleně dobrej kurz..

..na soupeře.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

No navíc ještě píská zmrd Berka, tak to jsem zvědavej

Reagovat
Puskas

Domu, pane Berka, domů.

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

aspoň někdo to zná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Baník potěší dobrým výkonem a hlavně výsledkem...Prodej lístků totiž nic moc, stát tam od 5:55, dostat se na řadu v 8:42, myslím, že jsme byli v první stovce (respekt těm, kteří tam byli od noci), nic dobrého...Navíc úplně nelogicky udělané, akorát jsme se tam tlačili a od 7:30 se před nás dostalo asi 10 lidí, měli prodávat na pokladnách 1, 3 a 5 a poslat tam nějaké lidi to korigovat...Navíc celkem velká banda ožralců...Jako teď OK, jsme v Ostravě, ale v Olomouci to snad bude jiné a všichni do toho dají maximum, chlastat se může potom, ať na oslavu nebo na žal...

A ty nové permice mohli taky prodávat až od zítřka, někteří lidi ji kupovali už dnes a dost to frontu zdržovalo. Baník má před sebou hromadu práce, nejen ve sportovním úseku, to je jisté.

Reagovat
Shevchenko

Prý někteří brali i 20 lístku co tak čtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Což se pak ale dementovalo, že to někteří zkoušeli, ale na osobu 2x lístky. Pak teda údajně nastaly situace, že frajer vzal dvě a vzal permice od dvou dalších za ním a vzal naráz 6 kusů. Ale s tím již nic nezmůžeš...

Nicméně na výjezdu v Jablonci už byla k dostání první várka lístků.

A moji známí dnes už tam stáli třeba od 4 ráno.

Reagovat
Shevchenko

V tom případě ale nechápu, že se to stihlo tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní, podle mě mohl být, hrubým odhadem, tisící člověk v řadě až někdy kolem 7:30, když tedy počítám 1 člověk, 1 permanentka, max. 2 lístky, tedy že na minimálně 1000 lidí mělo vyjít...Někteří se drze vmáčkli, těsně před osmou, ale nebylo jich více než 30, 40 max, tím jsem si jistý...

Reagovat
frankiefcb

Přede mnou určitě 1000 lidí nebylo. Čachry tam byly. Asi se tomu nedá zamezit nevím a ani proti vychcánkům, co přijdou před osmou s mobilem u ucha jdou přímo ke kámošům v předu. P.S: Jak říká Trev pičus v autě byl jasný, najel do davu aniž by zatroubil blbeček. Tak mu tam někdo jebl do auta, tak vyskoči la ještě se čertil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi takto to bylo:

"Ono asi prvním 30 lidem, opravdu prodali na víc permic, třeba i 10 lístků, ale po těch asi 30 lidech, to začali prodávat jenom na jednu permici tak, jak původně psali. "

Reagovat
frankiefcb

Je to možné. Asi lidi začali držkovat, bo se tím někteří solidně chlubili nebo to ukazovali, ež to tak jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Honza píše, že tam byl Rak, tak se mi moc nechce veřit, že zrovna on by nechal procházet kurvárny ve stylu jeden člověk s 10 lístky.

Ale spíše sem teda slyšel to, že se tam lidi nějak domluvili, jeden frajer vzal permici, na ní 2xlistky a vzápětí předložil další dvě permice a další dva lístky.

Ale prý by se měla částečně uvolnit klec, která původně slouží pro hostující fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že tam kretén najede autem do fronty div někoho nesejme...Pičo, vandráci pochcaní

Reagovat
lichna.

No co mi popisoval frankie, co tam byůo za individua.. Ty vole, to pak celkem chápu tvůj postoj na vandráky a masivní výjezdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Měli to dát do Teplic (Liberce) a byl by klid

Reagovat
lichna.

Druhá možnost jsou dražší lístky.. Takhle si to dovolí každý hejhula.

Reagovat
smazaný uživatel

By bylo stejné. Ale tak chtěli jsme Olomouc, tak si ji vyžerme. Doufám, že ti, kteří honem honem lístky chtěli, tak nechají duši na tribuně a ne na dně flašky.

Reagovat
frankiefcb

taky si to říkám. Ale ty některé individua, mě děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Myslíš že ty lopaty by daly za lístek třeba 500?

Reagovat
frankiefcb

sociálka je štědrá.

Reagovat
frankiefcb

nicméně ta nízká cena lístku mě docela šokovala. Tak 250-300 jsem minimálně čekal.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

na SKS máš do kotle hostů na nadstavbu za 430

Reagovat
JarousFCB

to jsou mrdky...

Reagovat
smazaný uživatel

Židi, co bys čekal?

Reagovat
HorajzmAmmann

no.. měl jsi pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no.

Reagovat
frankiefcb

taky jsem mu psal, že mu dávám za pravdu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

a do hajzlu co se to strhlo za histerii na netu? Až se tam normálně bojím jet, že mi někdo čorne lístek u vstupu

Reagovat
frankiefcb

Tak bylo to prostě nezvládnuté. Bohužel. Sic je pravda, že kdo chtěl lsítke měl jet do Jablonec a měl jistotu. Ale člověku prostě vadí, když je něco dost diletantsky uděláno. P.S: Ještě, dkyž stojíš mrzneš a vedle Tebe stojí sociální případy, co se sotva drží na nohou a čekáš, kdy tu vodku na Tebe vyleje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně by mě zajímalo kolik dneska dojde lidí. Baník hraje jeden z nejdůležitějších zápasů za poslední dobu. Řekl bych i důležitější než finále poháru, které pochybuju, že vyhrajeme.

a na netu nic, najednou každý lístek má...

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně na příští sezonu kupuji permici

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

j ot omě taky zajímá. Já sám budu rád, když to stihnu na celý zápas.

Reagovat
lichna.

JDU!

Reagovat
HorajzmAmmann

já ne, já jsem vandrák. Chodím jenom na finále takže jdu už jenom na finále

Reagovat
frankiefcb

Když vandruješ po venkovních zápasech, tka se nediv vandráku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Začnu chodit až se bude hrát na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si až včera večer vzpomněl, že se dnes hraje. Naštěstí mi to vyjde. Ale ani nějakou větší propagaci ze strany klubu, asociace jsem nezaznamenal. Vše teď "viditelností" přebíjí hokej

Reagovat
Shevchenko

A na lidi co tam stáli od půl 7 se už nedostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem o tom, to je dost na nic, ale my ve frontě na pokladně č. 3 brali tak jak se má, aspoň těch 15 lidí co jsem viděl přede mnou...S pokladními tam byl Rak a ještě jeden chlap, taky z vedení bych si tipnul, co jim s tím pomáhali a kontrolovali je, tak je mi tohle divné...

Reagovat
frankiefcb

bohužel

Reagovat
HorajzmAmmann

asi takhle, jedeme ve dvou, máme 1 lístek. Takže před stadionem

Reagovat
Salfovic

Proč dneska nic nedávají v TV

Reagovat
db18

hokej?

Reagovat
Losinho

Skvělý, když se nehraje jedinej aspoň trochu atraktivní zápas

Reagovat
db18

Podle mne mají nějak nasmlováno, že musí dát x-zápasů, tak na ČT Sport to nepůjde... a nějdo taky psal, že na ČT2 můžou dát jen omezený počet sportovních zápasů...

Reagovat
Losinho

Je to tak, ale je to smutný vzhledem k tomu, co za hokeje se např. dnes hraje.

Reagovat
Banikovec7

ČT dává jen tu prostřední skupinu ne?

Reagovat
smetos

O2 tv sport davali na md 3 baraz a ted uz je studio pred zapasem. Mikolanda, Svancara, Sveceny

Reagovat
C-M@ster

Ale nejvtipnější věc dne v souvislosti s letenskejma je asi toto:

https://pbs.twimg.com/media/D6gq3HPXsAAQ2e4.jpg:large

Reagovat
mistr129

Reagovat
krisa

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
C-M@ster

Taky to bylo tady než to smázla

https://www.instagram.com/p/BxaUzOmgq62/

Reagovat
Han střelil první

BULHAR JE LEGENDA KURVAAA!!! Musím zase začít chodit na ty instagramy.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

" Předem prý před Vánoci nakoupil do zásoby více podobného zboží,"

To s ohledem na to, že ve vzduchu visí možnost podplácení, působí komicky.

Reagovat
ttopi

6nosav je kdo?

Reagovat
C-M@ster

Přečti pozpátku.

Reagovat
ttopi

To mě napadlo ale furt nevím. Vason? Kadlec?

Reagovat
ttopi

Ááááá, Vácha?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Vácha

Reagovat
PBLead

Ok, Vácha a nějaká pseudo-reportérka Peková. A? Celý mě to nějak míjí. A co jde? Dík

Reagovat
C-M@ster

V podstatě jen o zákulisní bulvární zprávu, že Vácha rád chčije babám na hlavu. Asi sexuální zábava.

Jelikož to je od Pekové, která ty zákulisní zdroje spíš má, tak to spíš je pravda...

Jako nic v tom nehledej, je to jak ten Horváth co sral pod palmou v kasínu.

Reagovat
PBLead

Horvi a jeho květináč. Díky za připomenutí. Jinak bych do Váchy takovýhle prasečiny neřekl, do Dovalila jo, ale do Váchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jinak zajimava teorie k zitrejsim slagrum...bylo by to takto hezke

https://twitter.com/quelhar/status/1128236168687116288?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

No z jedné strany chci, aby Slavia musela ještě o víkendu hrát naplno. Z druhé strany nechci, aby slavila titul u nás..

A i Slávisti by měli raději chtít nás v Evropě než Spartu (počítám s tím, že přes předkola nepřejde).

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale když to takto vyjde, tak to je prostě snový + velká šance konečně získat double

Reagovat
lichna.

Ten vám samozřejmě nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby jo

Reagovat
Coutinho10

tomu rozumim , ale i to předkolo EL by pro vás byl velký úspěch...musíte postupně (jako my)

Reagovat
lichna.

Tak mi by stačilo i předkolo. Ale kvůli pana Brabce bych si moc přál skupinu. Aby se mu aspoň nějaké peníze vrátily.

Reagovat
Coutinho10

j no uvidíme, co následující dny ukážou a kdo bude šťastnější...hodně se na to těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Wow, to je ale novinka. Sdílejte než to smažou!

Reagovat
Kepy_FCB

Jebat nadstavbu tu kurwu

Baníček vítěz poháru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Finále LM bude kromě kyslíku i na ČT Sport. Doporučuji do studia duo Šmicer-Hošek

Reagovat
Kixi Syhimour

Šmíca na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Koukejte si tu LM vyhrát na hřišti poctivě a ne těmahle trikama.

Reagovat
Kixi Syhimour

Po ní jsme to zkusili, nefunguje

Reagovat
Kixi Syhimour

*Loni

Reagovat
oli9

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň Berger-Hošek

Reagovat
cristiano.K.

sicher je sicher

Reagovat
fabec1222

Hošek je na seznamu, ten už tam nepříjde, to spíše naopak přetáhne většinu lidí z ČT k němu

Reagovat
Erialdur

https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-michal-kvasnica/363413/zacarovany-kruh-sigma-rozpacita-olomouc-mela-na-vic-proc-to-nevyslo.html

Docela by mě zajímal názor dalších Sigmáků. Podle mě Kvasnica vůbec nebere v potaz ekonomickou situaci a dělá z nás něco co nejsme. Za mě spokojenost se sezónou. Nehráli jsme nadstavbu o záchranu v lize. To vzhledem k ekonomické situaci, kdy jsme bez majoritního vlastníka, prostě maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Kvasnica je naštvaný na Jílka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

2. Souhlasím, že kadr měl na víc

Reagovat
Erialdur

To asi jo, ale chyběl kvalitní hrot a na některých postech širší kádr. Dohromady s krizí na začátku to prostě udělalo to, co udělalo. Podle mě prostě 7. místo není špatný. Lepší kádr než Baník nebo Liberec prostě objektivně nemáme.

Reagovat
Erialdur

Opr. 8. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

7. místo fajn, ale přes Zlín se projít mělo

Reagovat
PlackaSKS

tak zase kdo v lize má kvalitní hrot..

Reagovat
Kang & Kodos

Tak mají ho i mnohem horší týmy, třeba Karviná nebo Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

a kvalitní chybí i lepším, jako třeba ted vám.. a nám. tohle má vyloženě kvalitně pořešený jen liberec a boleslav

Reagovat
Kang & Kodos

My jsme v pohodě, Drchal vypadá dobře a Tetteh se potřebuje akorát probrat. U Slavie to je spolu s golmanem asi jedinej problém

Reagovat
PlackaSKS

tak o tettehovi se traduje, že půjde ted pryč, ne? a drchal se mi právě nelíbí. ok, je mladej, do budoucna může bejt super, ale ted na to podle mě prostě ještě nemá. rozhodně ne, aby táhl spartu. pokud neni dvojice tetteh/drchal a škoda/van buren vyrovnaná, tak je podle mě ta naše i o něco málo lepší..

Reagovat
Kang & Kodos

To se tradovalo v zimě, po tomhle jaru o něj asi rvačka nebude. Drchal potřebuje čas a co nejvíc zápasů v základu. Určitě bych v létě nekupoval nikoho na nějakou přemrštěnou cenu.

Reagovat
PlackaSKS

jak sem psal, drchalovi do budoucna i věřim (narozdíl třeba od pulkraba, kterej se mi nikdy nelíbil), ale v základu.. to nevim. respektive příští sezonu možná, letos měl podle mě střídat a zvykat si na dospělej fotbal. jen to asi nikdo nečekal, že tetteh půjde tak hrozně dolu. každopádně podle mě jste útok měli pořešenej podobně jako my. vlastně ani plzen tam bez krmenčíka ve formě nemá nic extra...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak podzim kvůli zranění nehrál vůbec. Teď díky tomu, že už delší dobu je víceméně jistý 3. místo, je právě ten ideální čas, aby hrál pravidelně a ukázal, jestli se s nim má počítat pro příští sezonu.

Reagovat
PlackaSKS

hmm.. no sem zvědavej. ale podle mě tam někoho potřebujete stejně jako my. nedivil bych se, kdyby k vám šel kozák

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ten by byl ideální. Taková pojistka, kdyby to Drchalovi nešlo. Pulkraba mám rád, ale to je útočník do menšího týmu, bohužel.

Reagovat
PlackaSKS

no pulkrab vypadá každym zápasem hůř ale je to bijec, skupina o udržení by byla přesně pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor je na papiře kvalitní

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát tam asi bude zklamání z toho Zlína, protože vypadnout jako jeden z nejlepších týmů jara proti jednomu z těch nejhorších, to je blbý. Jinak ale těžko chtít víc. Kór po tom podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš vás hodně posunul, to byl asi přestup roku

Reagovat
smazaný uživatel

3. Nemám premium a dál nedočtu

Reagovat
Blasphemer

Kvasnica je debílek.

Reagovat
sosna

Můj názor je, že názory nějakého Kvasnici mám přesně mezi levou a pravou půlkou prdele. A pevně doufám, že Jílek setrvá i na další sezónu.

Reagovat
cristiano.K.

poháry Sigmě uškodili, jinak by hráli ve skupině o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenobílá a bílá. Vůbec se to nebude plést. Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to docela jde

Reagovat
smazaný uživatel

Vaníček

Reagovat
andrew96

Šíleně dobrý.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

je šíleně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

A stejně jsem kokot, že se ho na nakonec nedal do fanty. Původně jsem chtěl, bylo mi úplně jasný, že po tom posledním rozhovoru dá minimálně gól.

Reagovat
andrew96

Já pro jistotu ani nenastavil. Takže mně tam hrají tři ze Sigmy a Komličenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Do píči, no jo. To už jsem vynechal podruhý za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes z klokanů nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A z Matouška je Janoušek

Reagovat
Blasphemer

Free Roman Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Příbram

Reagovat
Blasphemer

Janošek

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, koukejte, hraje Matoušek vs Jusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím oba nic moc

Reagovat
Blasphemer

A ani jeden za ní nebude hrát ani příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jak koukám na Olayinku, tak by na to Matousek měl

Reagovat
smazaný uživatel

Bezpečně. Asi i na Burena, který mě docela zklamal na jaře...

Reagovat
smazaný uživatel

Maroušek snad bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek

Reagovat
Blasphemer

Však má jít do Jablonce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, ve Sportu už toho napsali. Chtěl bych ho radši u nás, případně pokud ho pustíme, tak až po přípravě, kdyby si byl trenér jistý, že na nás ještě nemá. A já si myslím, že má.

Reagovat
ratusek

Hlavně ho nesmíte cpát na hrot no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Podany

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Coutinho10

nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek teď taky ne

Reagovat
Coutinho10

Podany teda aspon trefil branu

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek Pokorný

Reagovat
smazaný uživatel

A Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Ti bohemáci v mikrofonech twl...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek Příbram má sice tým plný jmen, ale kvalitou bez Matouška do ligy prostě nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Rezek je celý rok táhne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no... co jsem viděl zápasy tak jsem Rezka viděl jen na soupisce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme vždy koukali na jiné zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi...

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě nemluvím jen o Rezkovi. Mindgazov, Švenger, Fantiš, Skácel...

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger a Skácel nehrajou a Fantiš má asi životní sezónu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. já hlupák myslel že sleduju ligovou skupinu o sestup. S tolika legendárními tahouny v životní sezóně to musí být alespoň finále EL

Reagovat
smazaný uživatel

Víš že ve fotbale se ještě brání?

Reagovat
andrew96

Zrovna v Příbrami to asi neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no.... ono to těm hvěždám vždycky kazí jiní

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

URBYS PAWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Rezek taky zazdil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka klasicky štěstíčko

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale hovno, jsou jenom dobrý.

Reagovat
Kang & Kodos

Šíleně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tak uz ne...zatim hodne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ten Jusuf by mohl pridat

Reagovat
Coutinho10

j dneska ten zapas celkem ukaze, jak je na tom, kdyz hraje od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Matousek s Mingazovem

Reagovat
Coutinho10

dobre Mingazov zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
Coutinho10

no Bohemka slusne nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "Vystřídej je, celou obranu"

Reagovat
Coutinho10

to bylo dobry a nekolikrat tam neco rval

Reagovat
smazaný uživatel

"Na co máš ty karty"

Reagovat
Coutinho10

taky dobry

Reagovat
Coutinho10

ted: stridej vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na vlastního stopera. "Dej mu červenou"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Reagovat
krisa

jednou jsem byl na fotbale v Třinci, ještě na starém atletickém stadionu. Pár lidí, slyšet bylo každé slovo. Celý poločas tam jeden týpek pořvával: ten je hrozný, tamten hraje houno, vystřídej je! A domácí trenér, už nevím který to byl, vyletěl nasraně z lavičky, otočil se na něj a: "a koho tam mám dát?"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Jestli to skončí takhle, tak se to dole solidně zamotá. Nahoře se už o nic nehraje, ale dole je to aspoň zajiamvý

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má doma Jablonec a venku Baník, oba zápasy jsme v základní části prohráli. Rozhodnuto ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mne Bohemku dnes potápí 3 stopeři, ale vlastně tam hrají všichni až na Bartka, DOSTÁLA a Vaníčka špatně. Chybují ale hlavně Krch, Hůlka a Pokorný, kterého do Slavie snad z5 nevezmeme.

Příbram dnes táhne útočná dvojka MM a obětavý Fantiš. Hodně nepovedený zápas naopak Rezek. Polidaro také nic moc.

Reagovat
doshcz

Matoušek ty klokany úplně ponižuje

Reagovat
Coutinho10

ty vole wow Matousek ten si s nima vytrel

Reagovat
smazaný uživatel

v lete berem

Reagovat
Losinho

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Antwi

Reagovat
oli9

To už bysme mohli uhrát jinak je to nahovno hrát tohle ta nadstavba

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Pokorný je úplně v hajzlu. Hroznej sešup.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fanousci u toho mikrofonu mu davaj slušnou čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov slušnej

Reagovat
Blasphemer

podle urbise ne

Reagovat
Blasphemer

ale to byl vlastně "Mindgazov"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš dnes odmakanej zápas

Reagovat
Blasphemer

Fantiš je dobrej celou sezónu. I v Plzni zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Skuhravýho přejede i takovej trenérskej titán jako je Straka. Ten se z tý druhý ligy už nevyhrabe. Toho může zachránit už jenom ten Křetínský.

Reagovat
smazaný uživatel

Haška drtí Nádvorník.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Straka v tomhle záchranárským módu je fakt titán Ten snad spadl jen s těma Polákama.

Reagovat
Blasphemer

A neřezat ho rozhodčí pomalu každej druhej zápas, tak už by byl mimo baráž, no.

Reagovat
andrew96

Na šance vyrovnaný zápas. Ale taky Karviná teď poslední zápasy nic moc (i díky sudím).

Reagovat
Blasphemer

Nebejt sudích, tak je Karviná v suchu. A Dukla by už měla jistej sestup před tímhle kolem.

Reagovat
andrew96

Jo o tom žádná, já jen k tomu přejetí Skuhravého. Výsledek klame.

Reagovat
Blasphemer

Jeho ostatní výsledky však nikoliv.

Reagovat
HorajzmAmmann

bez Jánoše.. a je to v píči

Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Meschaninov, Jirásek - Fillo, Hrubý, Holzer - Kuzmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Co je a Jánošem?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co ten Meschaninov? Mně přišel vždycky jako tragéd.

Reagovat
Blasphemer

To ti nepřijde. Ono to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

stoper z něj může být slušný, jako záložník a krajní bek to je tragéd

Reagovat
HorajzmAmmann

a na lavičce Ondra Šašinka, Šindelář a juniorka.

Chybí Baroš, Granečný, Diop, Jánoš, Jakub Šašinka. Šindelář se vrací po x měsíční pauze.

šířka kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

jim ale nehraje oscar ani malinský, ne? to je podle mě větší ztráta

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš je pro nás klíčový. Nejlepší hráč v kádru o 2 parníky (plus Jirka)

Reagovat
PlackaSKS

to já vim, ale oscar je pro liberec taky hodně důležitej a když chybí i malinský, tak dopředu to od nich nebude žádný terno. jánoš by pak nemusel tak moc chybět

Reagovat
HorajzmAmmann

on je dost platný právě i směrem dopředu. Vbojuje balon, dokáže ho rozdat do strany, je to takový motorová myš. Bez něj jsou i křídla poloviční...

No Jirásek s Artomem.... co se dá dělat, snad jen přežít tohle ve zdraví a j ásnad budu moct zítra do práce

Reagovat
PlackaSKS

já si myslim, že to vyhrajete.. čekám trošku souboj kriplů, abych pravdu řekl, ale tipuju, že to v suchym triku dáte. hlavně proto, že hrajete doma

Reagovat
HorajzmAmmann

no, snad si dá Mara nějaký vlastní gol. Pak možná jo

0:0 za barák

Reagovat
PlackaSKS

za toho maru..

Reagovat
HorajzmAmmann

ty krávo...

Reagovat
PlackaSKS

a to sem tou dobou tak 40 minut myslel na to, že si měl s 0:0 pravdu

Reagovat
didosh

To říkám furt Jánoš je prostě top

Reagovat
smazaný uživatel

Jany má prý něco se zády. Snad to nebude už na moc dlouho,.protože když vidíš střed Jiras s Artomem, už teď tě to nutí vypíchnout si oči vidličkou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Překvapí, pohoda. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dnes vyhrajeme, s tím počítám, to ale nevylučuje ten terninatorsky střed

Reagovat
ratusek

kreativní střed jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se v tom Dostalovi ze Slavie berou takové luxusní centry?

Reagovat
F.Torres

Koukám, že Bohemka se zase asi vystřílela na tréninku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaníček gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan - Nguyen - Fukala, Kačaraba, mara, Hybš - Sýkora, Breite, Nešický, Potočný -. Kozák, Musa

Reagovat
Blasphemer

Tak Bohemka jde příští kolo pod Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádvorníku, střídej

Reagovat
Stannis Baratheon

Vaníčku, už začínat chápat realitu?

Reagovat
Coutinho10

ta Bohemka je slusne v hajzlu...aby jeste nespadli z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Trenér pro Spartu Hašek

Reagovat
PlackaSKS

tak mluvilo se hodně o haškovi, skuhravým... je vidět kde sparta loví

Reagovat
F.Torres

a nakonec se stejně vrátí jeden z trojice Straka, Hřebík, Sčasný

Reagovat
PlackaSKS

skuhravý s haškem hlavní, ščasný asistent a po předkolech to může převzít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to museli prodat ne? To bránění je dost komický.

Reagovat
Banikovec7

Taky mi to prislo, ale pri pohledu na tabulku to moc nedava smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Polidar fantaboi

Reagovat
Coutinho10

Pokorny si jako posledni hrac vychutnal 2 protihrace a ani nevi jak

Reagovat
PlackaSKS

hlavně at si ho tam nechají já čekal, že se rozehraje a ono je to pořád horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší přestup Nezmara a Trpiše, všechny ostatní chápu. Ale zase když je víc nákupů, tak některý se zákonitě nepodaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tenhle z nich vypadal nejlíp

Reagovat
PlackaSKS

no je pravda, že mě horší než on asi nenapadá ale udělal mi radost, že ho tam pak necpali na sílu a prostě ho odstavili

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Coutinho10

pro me velky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Batigol

Ta Bohemka byla tak špatná nebo jsem blázen?

Reagovat
RadekVonCZE

Oboje zároveň

Reagovat
FCSL

No ty kráso To je snad poprvé v sezoně, co jsem ze sestavy vyloženě zklamanej a zrovna klíčovej zápas Snad poprvé v sezoně 4-4-2 a ještě když jde Baník zrovna 4-5-1. Navíc s Nešickým, podle mě budem ve středu hřiště strašně přehraný. Když už 4-4-2, tak Sýkora místo Nešickýho do středu a na kraj Pešek nebo Koscelník. Vepředu 2 kolohnáti... Nene, dneska nám totálně nevěřim a Zsolt pěkně ulítl, ale třeba mu to vyjde...

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě jednou

MESCHANINOV + JIRÁSEK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

+Hrubý. 3>2

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ještě jednou

MESCHANINOV + JIRÁSEK + HRUBÝ

1,5 < 2

Reagovat
HorajzmAmmann

no prostě souboj kryplů...

Reagovat
smazaný uživatel

Musa to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Potočný treti vysokej hrac

Reagovat
FCSL

A třetí nepohyblivej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara

Reagovat
HorajzmAmmann

co to tam komentuje za nervozní kočičku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak je narváno, tak hlavně že se každý sere na pohár.... vandráci, trošku sprchne a už raději čumí na TV

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se ti, co tam jsou, muzou posunout na suché místo

Reagovat
Han střelil první

Tak já jsem třeba v práci. V Brně...

Reagovat
Han střelil první

Čímž jsem chtěl říct, že ne každý opravdu v úterý v 8 večer může. Navíc když na Baník zrovna hromada lidí dojíždí docela solidní vzdálenost. Včetně mě.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo chápu, . Ale i tak jsem čekal více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i to co tam bylo stálo chvílemi za to. Někteří si ty oslavy lístků asi protáhli do večera. Na béčku jsem měl pod sebou lidi, kteří první poločas jen čuměli, v druhém už se zvládli postavit a tak stáli s tím pivem/cigárem u huby čelem k tribuně, druhou rukou dirigovali, občas zařvali "fanděte kurva"...jestli budou takoví i na pohár, bude to ostuda.

Návštěva špatná, fandění na béčku taky špatné (na začátku to vypadalo, že to půjde, ale do 10-15 minut bylo po všem). Pak ještě malý náznak ke konci, asi dva silnější chorály, jinak na půl huby, nebo vůbec.

Škoda, že jsme na začátku více nestříleli, první poločas si Liberec nebyl schopný nahrát, my jsme je napadali až moc, snažili se to dovézt do prázdné branky. V druhém nám asi došly síly nebo jsme začali hrát na neprohru a Liberec se zvedl (=začal vypadat, že už ten míč někdy viděl), pak dal šťastný gól. Škoda tolika zranění útočníků. Naše rohy taky psycho, toho druhého hráče u rohu měl Pánik už dávno zakázat!

Alespoň že jsme se zachránili a snad si vezmeme ponaučení, kde je v našich silách dělat to lépe. Pokud se nám neuzdraví hráči, pohár bude utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Ale jak se v druhém poločase z ničeho nic rozjelo Jedno místo je, to byl slušný hukot.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl asi nejsilnější okamžik fandění v zápase. Když před zápasem pršelo, říkal jsem si, že třeba i při té nízké návštěvě to bude ligový nadprůměr, často se stávalo, že v takovém počasí přišli hlavně lidi, kteří chtěli opravdu fandit. Včera ale zklamání a začínám se bát úrovně fandění na finále, pokud bychom třeba prohrávali nebo pršelo. Snad se nechají strhnout kotlem.

A v neděli na lize se ukáže, kdo to myslí vážněji a přijde, i když jsme momentálně v krizi a v lize mimo boje o poháry. Tipuji 6 500

Reagovat
frankiefcb

v neděli má být teplo, tkaže to možná půjde. A padne ta 10, ale uvidíme.

Reagovat
FruFru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Pro mě lepší termín jak o víkendu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

aneb nadstavba táhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Bo mimo nadstavbu bývá v úterý v kose a dešti plno...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemuselo být v úterý

Reagovat
Spalovač šancí

čtvrtek by byl lepší

Reagovat
andrew96

Pazdera a míč, fotbalová poezie.

Reagovat
Shevchenko

Achjo ty Fleišmanovy centry

Reagovat
lichna.

To je kopaná

Reagovat
HorajzmAmmann

to bych

Reagovat
Shevchenko

Tak počasí tomu moc nenahrává, ale pořád jsme lepší než Liberec, něco podobného jak s bohemkou

Reagovat
HorajzmAmmann

No, trošku se bojím, že Liberec teď pojede víc do ofenzivy....

Reagovat
HorajzmAmmann

Švancara

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to hezkej fotbal. Ale to se nedalo čekat.

Reagovat
Dru Zeree

Jebat nadstavbu pěkně baníkovci

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Liberec

Reagovat
Kaspar

ty uz fantu bojkotujes nebo jen blby vyber?

Reagovat
Coutinho10

blbej vyber no ...nestihl jsem sestavy

Reagovat
Coutinho10

btw. Wágnera s páskou si ale trefil luxusně

Reagovat
PlackaSKS

to monty taky... hrajou mu dva hráči a maže si mě na chleba

Reagovat
Coutinho10

ty vole ...ale věřim, že tě Maso zachrání

Reagovat
PlackaSKS

no když jsem to psal, tak vedl 30:-1

Reagovat
Coutinho10

j, teď už by to mělo bejt na dobrý cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Baník takovej závar...to naštve

Reagovat
HorajzmAmmann

hmmmmm... co k tomu říct.

Reagovat
Han střelil první

Pěkně, no

Reagovat
RadekVonCZE

A LIBE A LIBE A LIBEREC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Ta nadstavba je částečně velmi zajímavá

Reagovat
HorajzmAmmann

nic moc....

Reagovat
SpartaOvenka

Se Slavií remíza pro Baník, výsledky mají vzestupnou tendenci 4:0 3:0 2:0 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Slavie už nesmí ztratit. Jinak mě ta naše neschopnost docela nasere. Se stačí podívat, kolikrát z těch posledních zápasů v lize ztratili a my jsme takoví kriplové, že jsme tím stejně totálně pohrdli.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
j_mrazik

Lístek na dnešní Slávii za 690 Kč, to už je fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. jsem myslel jestli to není na předkolo LM

Reagovat
Blasphemer

židovství, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Na "stání"?

Reagovat
Coutinho10

na hlavní ale...za bránou máš levnější

Reagovat
frankiefcb

jak na repre

Reagovat
Losinho

Jako třeba na derby ne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon
Reagovat
Kang & Kodos

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal plnohodnotná náhrada za Rosického, koukám

Reagovat
Coutinho10

bez 2 dnů před 11 lety taky proti Jablonci to bylo prvně v novým Edenu, kdy se slavil titul právě proti tomuto soupeři....dnes případně, když to dobře dopadne (nejenom v našem zápase), tak oficiální oslavy s trofejí sice nebudou, ale bylo by to hezký, kdyby se historie opakovala a titul se potvrdil právě v tomto zápase

Reagovat
Losinho

ať se na to v Ostravě můžeme vyprdnout a pak vyhrát i pohár

Reagovat
PlackaSKS

11 let.. to strašně uteklo.. 2:2 a pak na trávník, bylo to krásný

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych dal

Kolář - Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil - Souček, Král, Traoré - Masopust, Stoch/Buren - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Snad jedině, pokud jsou zdraví Ševčík a jarry8, tak by tam některý z nich mohl naběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva bych taky rád viděl

Reagovat
PlackaSKS

a určitě stoch jako podhrot. lepší než mick. asi se nedá čekat, že nás bude jablonec od prvních minut mačkat, takže na breaky to spíš nebude..

Reagovat
Blasphemer

Dneska poprosím hlavně bez Hořavy, alternativa je mi úplně u prdele, ať místo něj v poli nastoupí klidně Kozáčik. Bakoš snad už nedostane čuchnout ani z lavičky.

Po minulým výkonu by si Limba zasloužil lavičku, aby se trochu probral, ale vzhledem k soupeři asi bude mít o motivaci postaráno, takže by se mohl dnes i trefit.

A chci vidět Brabce. Tohle je přesně ten zápas, kde se může ukázat. Kdy jindy než proti "svojí" Spartě.

Na výsledek dnes sere pes, titul je v píči, chci od nás vidět hlavně výkon na hranici možností, chci aby všichni hráči ukázali svoje maximum. Pak mi nebude vadit ani prohra.

Reagovat
Kang & Kodos

Bakoš vs.Costa pls. Elbow wars.

Reagovat
Posledni Kovboj

Rekulerni Muay Thai

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Plechatý. Jinak nechápu, proč je po delší době v základu Kipču, když už je jasný, že tady za 14 dní nebude. Nebo že by se to Tettehovi taky krátilo?

Reagovat
Hokaido

U Tetteha je prý pořád problém s přístupem a s tím, že je strašná hérečka. Prodal bych ho při první příležitosti.

Reagovat
Raylan

Taková nabídka, o jaké se mluvilo v zimě, už asi nepřijde, ale taky bych byl pro jeho prodej. Nemyslím si, ze by se z nej stala nějaká extra hvězda a ten jeho laxní přístup je evidentní.

Reagovat
Greny

tak umírá kazdej zapas co nastoupi

Reagovat
Hokaido

No právě. A pak je ještě mrtvej tři dny na tréninku, dá si jen lehký výklus, i když mu podle doktorů nic není.

Reagovat
ratusek

to říkám furt, bolestínek

Reagovat
PlackaSKS

aby se nezranil nikdo důležitej

Reagovat
oli9

Vácha na plac

Reagovat
Losinho

Plzeňská KKK záloha

Reagovat
smazaný uživatel

HH-KKK ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu sestavu tak kurs 2.5 na to, že dá v zápase padne gól hlavou se celkem nabízí. Asi to zkusím.

Reagovat
Kang & Kodos

Stejnej kurz je, že Costa dostane žlutou. To kdo nedá, tak okrade rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

stejně si budou dělat co chtějí

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

ale stejne budu tvrdit ze to je na hovno, pokud nebude video vsude

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nema prosim nekdo youtube stream na Spartu? Obcas tu neco koluje a vcil by se mi to hodilo... Diky!

Reagovat
Fernando_Torres

Nějakej stream na Spartu?

Reagovat
Greny

ted kdyz o ni nejde tak zkusi Kopice nebo Kayambu na podhrotu.. to se melo stat o 5-7 kol drive

Reagovat
Raylan

Tam nejsou žádný lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebydlej v Plzeňským kraji.

Reagovat
Greny

no ... za to na zapase Slavia - Plzen bylo vyprodano

Reagovat
wyqinac

no kdyz tam z plzne bylo 200 lidi, tak vyprodano bejt urcite nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chtel jit, ale rikal jsem si, ze si koupim listek dneska.. A dneska uz neprodavali.

Reagovat
Pokahontas

Absurdita nového modelu boje o EL dnes opět vynikne na plné pecky.

Jablonec by za normálních okolností měl už dneska poháry jistý a závěrečné zápasy by si mohl užít.a velmi pravděpodobně dneska na Slávii bodovat(stejně jako v 16(!) z posledních 19 případů)

Anebo by je jistý neměl(kdyby Baník nebo Slovan měly o pár bodíků víc) a v závěrečných zápasech by si dobrým výkonem zvýšil na poháry šanci.

Ani jedno nyní neplatí-Jablonec si výkonem šanci na poháry nejenže nezvýší,nýbrž SNÍŽÍ(!)

Žádný bodový zisk do konce nadstavby jeho pozici nevylepší,když nakonec tak jako tak bude muset hrát potvrzující zápas proti Bolce nebo Zlínu.Naopak,každý srdnatý výkon ho bude zbytečně stát síly(kterých nemá na konci sezóny,navíc nově o několik zápasů prodloužené,nikdo nazbyt),které pak můžou v rozhodujícím utkání chybět.

Takovéhle znehodnocování výsledků ze základní části,vůbec neberoucí v potaz výrazný náskok,který si na potenciální vyzyvatele 4.tým v základní části vypracoval,je přímo proti duchu dlouhodobé soutěže,kdy se v boji o Evropu mají zohledňovat výsledky z celé sezóny-a ne,jako v tomto případě,JEN z jednoho zápasu podle hesla ,,vítěz bere vše". To patří do poháru,ne do ligy

Nadstavba je super,ale tenhle absurdní prvek ji nesmírně kazí.Chtělo by to přejít na model nadstavby á la např.Bulharsko,Dánsko,Polsko,Ukrajina.

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam že myslel Real jako realitu a nespletl si Spartu s Realem

Reagovat
Posledni Kovboj

Martin Hasek centruje

Reagovat
smazaný uživatel

Vynálezce: Osvobozující centr

Reagovat
smazaný uživatel

A Frýdek tvoří ♥

Reagovat
david_villa7

nemáte někdo prosím funkční stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vyměkl a koupil si za 199 o2tv na měsíc

Reagovat
david_villa7

na O2tv mě serou komentátoři, tak je v tom nechci ještě finančně podporovat

Reagovat
Fernando_Torres

Jak si prosim tě sníží dnešním bodovým ziskem šanci na Evropu ty matematiku? Navíc Jablonec žádnej dvojzápas o Evropu hrát nebude muset, protože Slavie si jde pro double

Reagovat
Fernando_Torres

Shit, měla být reakce na toho experta kousek výš...

Reagovat
Raylan

Z Frýdka fakt hrozně bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek co má problém přihrát na 3 metry se snaží tvořit hru. Ale zase je to srdcař a má správnou barvu pleti...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

jak se pozna srdcar? tim ze parkrat nehral a byl na odchodu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

A neporušuje kodex

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Spalovač šancí

Moderní defenzivní záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bojuje vole, ne jak nějaký cizáci!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý wtf

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto nejaký stream?

Reagovat
Greny

dostat gol od Hořavy to je umění

Reagovat
Greny

a to ho poprvé jeste dat nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Greny

a co na tom chteji prezkoumavat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt s golmanem

Reagovat
Greny

jo ale to me teda prislo ze byl az byl balon za carou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to asi nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava Hložek s Chcipicuem

Reagovat
doshcz

hlavně Plechatý byl asi dva metry za Beaguelem

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo chyb

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava dobrej tríček

Reagovat
PBLead

tohle byl tak neskutečně amatérsky odbráněný roh... to je hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam byl faul?

Reagovat
Greny

vyhoood hooo

Reagovat
Dru Zeree

pěkně ho odclonil

Reagovat
smazaný uživatel

Alex zatím úplně strašnej. Ještě že jde do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek ty přihrávky taky super

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam rvou a honej naky decibely, aby meli o 10 korun levnejsi pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

to bylo super ... měls vidět ty 2 týpky, kteří si ho koupili asi 3 vteřiny před tím zlevněním. Ale brali to sportovně. Taky měli už našlápnuto

Reagovat
Greny

jinak teda koukam ze Kováč tam asi prezije vsechny zase krome Baranka ten je nesmrtnelnej

Reagovat
smazaný uživatel

to sou jenom podrztasky.. ale job pro ne super, to jo

Reagovat
Kang & Kodos

Xavi Frýdek Pasy jak když hodíš psovi kost

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

maestro.. Maly Mozart II.

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam nikdo na ty centry není. Jedinej bohužel on. Asi si to sám takhle nepředstavuje svoji roli na hřišti. To už je hate na každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel s Plechatym v zakladu v obrane vedle sebe? myslim ze teorie o tom, ze Sparta pomuze Slavii nebo bude bojovat o 2.misto vzaly za sve

Reagovat
Greny

ted ten komentator jak se Sparta malem dostala do vapna.. jak uz malem rval a málem se snad i udelal

Reagovat
Raylan

To je hroznej vocas no, dělá to pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Furt slabej odvar oproti tomu co ty komentátoři předváděli že hrál Dočkal

Reagovat
Greny

tak jako to jo .. ale ted da Plzen gol a nic .. tam leti mic do vapna na nikoho a borec vystrikanej

Reagovat
KingMaster13

Jo já to mám puštěný a slyším to, hrozný to je

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
naheCZ

Nejlepší bylo, když naposled hráli s Baníkem a oni tam snad 3x museli zmínit, že v minulém vzájemném zápase se do ligy vrátil Dočkal a odehrál skvělý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PBLead

Reagovat
Dru Zeree

Husťa centruje

Reagovat
smazaný uživatel

Pat a Mat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

snad jste dali i 2 a vic

Reagovat
smazaný uživatel

Se tam na to vybodli, ne?

Reagovat
Greny

kazdopadne Sparta zkusene na Csaplara pokud to ubrani

Reagovat
smazaný uživatel

Heca

Reagovat
PlackaSKS

zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Plechaty opět k smíchu, jako ve všech zápasech. Snad dnes hraje naposledy.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Je šílenej. Krom jednoho předskočení soupeře proti Liberce neukázal absolutně nic fotbalovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta Sparta je uplne smesna, jednou ji fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ať už dostanou deset!

Reagovat
salm0n

Koho hlídal Zahustel? Ale že si tam Hrošovskej v poklusu projde půlku hřiště je taky směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to nevypadá, že nás trénuje obránce. Tady dopředu to vidět je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem rád, že o Horňákovi se vůbec nespekuluje, že by snad zůstal dál jako hlavní trenér. Frýdek nejspíš hraje, jenom protože se zná s jeho fotrem. Celej střed zálohy neexistuje, Chipciu už na to prcá, Hložek na hrotu taky zatim nevypadá jako dobrej nápad. Karlsson a jeho centry od praporku, to je taky lahoda. V Edenu s timhle fotbalem dostaneme bůra

Reagovat
KingMaster13

Já jsem hlavně rád, že i kdybychom to nezvládli dnes s Jabloncem tak tuhle Spartu prostě musíme porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíme

Reagovat
salm0n

S fotrem Frýdka se zná snad každej, i Stračatela

Reagovat
Kang & Kodos

Ten ho jednou odstavil, a mladej si hned začal vynucovat odchod

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

To je snad nejzoufalejsi sestava sparty za 10 let

Reagovat
KingMaster13

Z těch zbylých utkání nás dnes čeká jednoznačně to nejtěžší, na Jablonce moc neumíme.

Reagovat
Losinho

Ta Sparta je fakt k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti místo aby se radovali, jak jim to jde, tak si přijdou kopnout do Sparty Vy si ten úspěch fakt vychutnat neumíte, co?

Reagovat
KingMaster13

Umíme ale z vás máme prostě srandu To není žádnej hate ale když vidím Zahustela nebo Frýdka tak prostě se zasměju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já to beru. Co mi taky zbývá...

Reagovat
KingMaster13

Dnes bych naopak ocenil kdyby jste něco uhráli ale co naplat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě žádnej úspěch není

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní sezónu máte naprosto skvělou. Evropská liga, první liga - skoro titul, v poháru ve finále... To je "žádnej úspěch"?

Reagovat
PlackaSKS

no pokud prohrajeme finále s baníkem a nevyhrajeme titul, tak to s tim rozpočtenou a předváděnou hrou fakt neni žádnej úspěch... el fajn, ale titul je pro mě třeba důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověděl kolega

Reagovat
PlackaSKS

jen tam mělo bejt samozřejmě "s tim rozpočtem"

Reagovat
Losinho

Já bych se radoval víc, kdybyste nám pomohli k titulu, demente

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta šílenej výkon, ale na nás se určitě vytáhnou

Reagovat
Greny

Kanga dnes nedohraje

Reagovat
mistr129

Ty sparťanský trenky jsou snad z jiný sady dresů ne?

Reagovat
Greny

to by byly hnědé

Reagovat
C-M@ster

Vypadá to divně

Reagovat
Greny

Heča

Reagovat
PlackaSKS

ty krávo, to byla snad nejhůř bráněná standardka co jsem letos viděl...

Reagovat
doshcz

wtf

Reagovat
mistr129

Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jako kam šel?

Reagovat
C-M@ster

DESET DESET

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to fakt nemá koule. Frýdek a Costa prakticky bez faulu. Už dávno by se v tomhle čase diskutovalo, že měli mít nejmíň jednu červenou...

A než to dopíšu, nejdebilnější gól sezóny.

Reagovat
KingMaster13

No do hajzlu Tohle snad ani není první liga

Reagovat
Pablos

Horňáku házej tam ručník

Reagovat
PlackaSKS

nečekal sem, že to někdy řeknu, ale je mi sparťanskejch fanoušků regulérně líto

Reagovat
Greny

ti tam nejsou

Reagovat
KingMaster13

To není ani trest, že jim zakázali výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

2 jo

Reagovat
Greny

Heča a Kralovec?

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli tam byl záběr a tam nějací dva týpci prostě se šálama Sparty tam.

Reagovat
Bex5

Reagovat
PlackaSKS

nemyslel sem ty na stadionu. myslel sem hlavně místní jako rarášek nebo kang, nezaslouží si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

dejte jim bura

Reagovat
Hyrax

Kopiceee

Reagovat
mistr129

Stáhnout to na tři obránce byl teda majstrštik

Reagovat
Greny

na omluvu by meli treneri, vedeni a hraci Sparty zaplatit fanouskum vyjezd

Reagovat
mistr129

"Na tréninku bráníme mnohem lépe," říká Zahustel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Sparto...

Reagovat
Pablos

ty lavičky jako plechovka piva jsou super ... toho jsem si nikdy nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tam déle

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jenom reálná kvalita většiny týmu. Netřeba v tom hledat něco víc.

Reagovat
C-M@ster

O nic se nehraje.

Reagovat
doshcz

Sparta má už po sezoně ale za ty vejplaty by aspoň kurva hrát mohli

Reagovat
KingMaster13

Jako ty vole tohle často neříkám ale dneska by za ten výkon zasloužili lynč. Tohle je pro Spartu příšerná ostuda. Vypustit se zápas může to chápu ale ne tímhle způsobem.

Reagovat
PlackaSKS

nedustojnej konec ligy je v čechách klasika.. plzen po titulu prohraje 0:5 u nás, teplice to ukončí ještě ve chvíli kdy mají šanci.. no a sparta má třetí místo jistý

Reagovat
smazaný uživatel

To byl legendární zapas s tou Plzní

Reagovat
PlackaSKS

tam měli ještě dvojku v žíle no

Reagovat
Bex5

měli, prakticky jsem byl u toho, když se přišli zotavit do špitálu ale stejně to domrdali ...

Reagovat
PlackaSKS

to ti skoro závidim, žes tam byl

Reagovat
Bex5

Pro kluky z ortopky to bejval evergreen ...

Reagovat
KingMaster13

Já beru vypustit zápas ale nechat si dát bůra, nebo i goly nedejbože 8 to mi přijde jako hodně trapné. Navíc prodat zápas Plzni? Týmu se kterým se roky rvali o tituly? Jako jestli budeme někdy v pozici Sparty tak doufám, že tohle dělat nebudeme.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to neni prodaný, podle mě je jim to prostě u prdele... akorát nevim co je horší

Reagovat
KingMaster13

Však já to myslím tak, že neprodat jim to ale nedat do toho 100%. Ale jak říkám nechat si dát 4 goly a ještě jakým způsobem to být jejich fanoušek tak je ukamenuju. Jako pochopím prohrát tam 2:0 a nepředřít se ale tohle je hnus

Reagovat
PlackaSKS

je to.. prostě nedůstojný. přijde mi, že ani frýdek se dneska pořádně nesnaží a to je co říct. ale tak co, tohle je stejně takovej pouták a to důležitý přijde od osmi. tam mi teprve fakt záleží na výsledku

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby tam aspoň Costa někoho přejel, aby to vypadalo

Reagovat
Losinho

Zahustel chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga uz sa vidi v Slovane

Reagovat
Jackmaker1989

To je kec? Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Zahustela ještě slabší

Reagovat
Greny

Costa : tak malyho ho mam ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jamajskej bob

Reagovat
Kang & Kodos

S tim zákazem pro mimoplzeňský to vlastně nebyl tak špatnej nápad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Čekal jsem kdy s tím přijdeš

Reagovat
Bex5

Reagovat
montaigne33

Dnes Sparta asi překvapila i své nejvěrnější...

Reagovat
smazaný uživatel

bravo nadstavba, větší drama, víc pro diváky (když je pustí na stadák), nebudou žádný (vy)puštěný zápasy, ještěže ten costa do toho aspon jednou za zápas skočí jak hovado a je tu nějaká jistota...

Reagovat
Losinho

když už, tak jim dejte na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Od Plzně výkon jara- nečekané kvalitní hra.

Reagovat
KingMaster13

A Sparta naopak předvedla asi nejhorší výkon v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Karviný se pořád jedná o dobrej výkon.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Chceme zpátky Zdeňka Ščasného

Reagovat
montaigne33

Ščasný musí být každý, kdo sleduje hru současné Sparty... Rozdávají radost= pestrou nápaditou hrou plnou překvapení

Reagovat
C-M@ster

Nadstavba nic-moc, ale su zvědavej na přímej souboj o předkolo EL a hlavně na baráž...

Protože ta finanční propast mezi první a druhou ligou není zanedbatelná... tam to bude na krev.

Reagovat
ratusek

co vy a baráž? Radši Klokany nebo Příbram nebo Karvinou?

Reagovat
C-M@ster

Já čekám, že to bude hlavně o bojovnosti a Bohemka, byť z formy, je zkrátka bojovnej tým.

Nejradši bych dolů poslal Příbram.

Reagovat
ratusek

no ale to s Matouškem aspol dle mě nehrozí. Obávám se, že baráž škodí týmům ze 2.ligy a to se letos potvrdí

Reagovat
C-M@ster

Tak pokud týmy z dvojky nezvládnou přehrát ty barážový kluby z jedničky, tak nemají v lize co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil - Souček, Traoré - Masopust, Hušbauer, Olayinka - Škoda

Kde je Míra Stoch?

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tímhle stylem ho Jindra akorát nasere Přitom určitě by nebyl horší než Hušbauer

Reagovat
Greny

jen si zvykejte :) jsem zvedav jak to Trpis zvladne .. letos mel docela dost zranenych tak to nebyl takovej problem ale do budoucna s tim u vas zacnou podle me velky problemy

Reagovat
KingMaster13

Kdyby usadil kohokoli ale zrovna Stoch je docela důležitej a když bude benčovat delší dobu tak by to taky nemuselo dobře dopadnout. Už vidím jak řekne Trpišovi, že je tučnej kokot

Reagovat
doshcz

Reagovat
Bex5

Reagovat
naheCZ

Ten Hušbauer má snad ve smlouvě, že musí do ligových zápasů být v základu, jinak si to nedokážu vysvětlit...

Reagovat
montaigne33

Dnes zatím Hušbauer předvádí velice dobrý výkon, jen dát ještě branku...

Reagovat
montaigne33

Stoch hrál výborně, JT mu šanci určitě dá... Slabinou SKS je, domnívám se, především brankář= oblíbenec JT...

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička: Kovář, Kúdela, van Buren, Stoch, Král, Baluta, Frydrych

Tak Ševčík ani Zmrhy ještě ne, to je škoda.

Reagovat
ratusek

Olejník a Hušba na ukor Stocha Stoch se na to s takovou vysere v létě. a škoda v utoku je taky vtipnej, ale on zase rozhodne, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Buren se ted moc nepredvedl

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Komix

Reagovat
F.Torres

zrovna jeho absence je jeden z důvodů, proč to výsledkově není až tak ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Olayinka ten je za trest

Reagovat
doshcz

za ty prachy musí hrát to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že tohle uvažování dostalo Spartu do toho hnoje, kde je teď, ale nebude mi vadit, když to slavie okopíruje

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
montaigne33

Trénovat současné sparťany je za trest, tam asi ani pokuty nepomůžou... Proti Jabkám nemožná PLZ dnes čaruje...

Reagovat
montaigne33

Nadstavba jako absurdní divadlo... Chybí jen KRÁL UBU v kopačkách... Ačkoliv českým UBU je Berbr...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga nespadl při prvním souboji a bojoval o míč

Reagovat
Raylan

Ten komentátor je největší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne se ho tady jeden furt zastava

Reagovat
doshcz

Nehrát v tomhle kádru Kangu od začátku to je jak střelit se do nohy. Tetteh to tam přišel z lacičky jen odchodit ty vole

Reagovat
Spalovač šancí

Vedení sparty musí vyvodit důsledky z tohoto výkonu. Tentokrát by Čupr s Kotalíkem neměli zůstat u výměny trenéra, ale především vyhodit hlavního viníka současného stavu - sportovního ředitele!

Reagovat
smazaný uživatel

To by si znepřátelili fanoušky, Tomáš je svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Teda střelu půlku hriště jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím z půlky hriště do brány, ale střelu z rohu velkého vápna na polovinu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
Pablos

s tvým nickem bys mohl mít pochopení

Reagovat
Firkraag

No zrovna tohle vyžaduje opravdu talent

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka Snad se dnes předvede, ale nevěřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Dane, měj se hezky.

https://1url.cz/gMdhr

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bex5

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám přerušil rozhovor a skočila tam reklama, nebo je chyba na mé straně?

Reagovat
Raylan

Ja už to vypnul, ale jednou se stalo, ze normálně běžel zapas a skočila tam reklama, takže možný to určitě je

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bezel rozhovor a najednou upoutavka na Slavii-Jablonec

Reagovat
Greny

Twl tam nikdo neni

Reagovat
KingMaster13

Hnusný počasí, zima, ban na TS a navíc všední den no.

Reagovat
Greny

Už to zkouší ve 3.minulte na penaltu

Reagovat
mistr129

Ten pád byl komický už z televizního záběru

Reagovat
KingMaster13

Já si nemyslím, že chtěl spadnout ale neustál to no

Reagovat
Losinho

Holeš levačkou ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Holeš životní trefa zrovna proti nám

Reagovat
HalaMadrid_Flx

what a shot

Reagovat
ZB 07

Holeš Jablonec klasicky v Edenu

Reagovat
KingMaster13

jasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěě v Plzni netrefíte pomalu prázdnou bránu a tady vám tam spadne tohle. To mrdám.

Reagovat
smazaný uživatel

HOLEŠ SOLÍ

Reagovat
Blasphemer

posila

Reagovat
Losinho

A ještě zachytá Hrubý prostě Slavie s Jabloncem

Reagovat
Pablos

Tak to jděte do hajzlu, jestli to Slavia stejnak prosere ještě

Reagovat
smazaný uživatel

To už je úplně směšný ten náš komplex z Jablonce. Vzhledem k tomu, jak nám to dlouhodobě jde i v Ostravě, tak je titul už na půl cesty do Plzně

Reagovat
Blasphemer

Past sklapla. Hráli jsme celou sezónu hovno, ve vzájemných zápasech jsme vás nechali namlsat a teď od Sparty zapneme v posledním kole nám pomůžou, jak to dělaj od roku 2006.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Chce to aspoň plichtu, ať stačí jedna výhra

Reagovat
KingMaster13

Ne asi, Ostrava nebude klást odpor a tam je šance na výhru obrovská. Navíc Plzeň v Liberci nevyhraje Dneska bohatě stačí plichta

Reagovat
Losinho

Stoch Jablonec by nám z toho dal dva góly, vyloučil hráče a zavřel půlku stadionu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

to jsem viděl když běželi skoro 4 na jednoho

Reagovat
Losinho

Jinak od tý doby, co nehraje Kúdela, je ta rozehrávka od stoperů zoufalá

Reagovat
mistr129

Nazdaaaar

Reagovat
Losinho

Traoré

Reagovat
KingMaster13

Joooooooooo A teď to zavřít!!!! Je mi jedno, že nebude výhra. Remíza stačííííííííííííííííí!!!

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
KingMaster13

Stačí, Ostrava se bude soustředit na pohár a vyhrajeme tam

Reagovat
Losinho

Jablonec má po sezoně a jakej je výsledek.

Reagovat
doshcz

tak ti si pod Radou nedovolej na to srát.. Baník na to sere už několik zápasů v kuse ale zas ne tolik jako dnes my no

Reagovat
KingMaster13

Vždyť dali 1 gol z 1 střely na bránu Oproti podzimu je to dnes poloviční Jablonec ale oni co střela to pomalu gol proti nám takže je to zkreslený. U Baníku to takhle nefunguje. Takže dnes remíza a v Ostravě to doděláme. Pro Baník je finále mol cupu zápas o vše a klidně nám to i usnadní a nakoupí nám škopky piva jen ať na to finále máme pořádnou opici

Reagovat
Losinho

Tak na podzim jsme Ostravu taky mleli a rupli jsme. Musíme vyhrát, v Ostravě pohodovej bod a ve finále poháru do toho naposledy šlápnout.

Reagovat
KingMaster13

Jenže Baník žral proti nám trávu. Teď se budou šetřit

Reagovat
doshcz

Traore střelec nejdůležitějších gólů Slavie

Reagovat
KingMaster13

Hlavně se kluci nenechte vybláznit teď

Reagovat
dinss

Bořil..to je tak nesympatická píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti udělal?

Reagovat
Blasphemer

narodil se

Reagovat
dinss

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Komix

Reagovat
Wat

Reagovat
kiciN

Reagovat
KingMaster13

Vyměníme za Hlouška

Reagovat
dinss

Strčte si ho do prdele.

Reagovat
KingMaster13

No vidíš a to jsem myslel, že by jste ho mohli převychovat a udělat z něj třeba alkoholika Nějaký kluky jste tím zklidnili

Reagovat
dinss

Je mu málo, neboural, nechlastal a nekopa.

Reagovat
KingMaster13

Je mu málo Takže má čas na tom zapracovat

Reagovat
Losinho

Ale volí SPD.

Reagovat
KingMaster13

Fakt jo?

Reagovat
Losinho

A koukni kolik uprchlíků má v kabině

Reagovat
KingMaster13

Tak to sám o sobě asi bude chtít do Plzně.... nuže neměli bychom mu bránit ve štěstí

Reagovat
mistr129

Adekvátní náhrada za Limbu

Reagovat
Blasphemer

Vítej.

Reagovat
Kang & Kodos

Jste ho koupili jenom třikrát viď?

Reagovat
KingMaster13

Dlouho jsme ho nekoupili

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Miloš by dneska mohl rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman odstoupí?

Reagovat
Blasphemer

Po zápase budeš vědět jakej Miloš. A ze spaní tě to bude budit ještě pár let.

Reagovat
Losinho

Pořád mluvíš o Zemanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
wyqinac

je po zapase, jakej Milos?

Reagovat
dinss

Hmm

Reagovat
dinss

Upřímně doufám, že se k nám jednou vrátí.

Reagovat
Blasphemer

Teď asi těžko. Na krajích máme lepší hráče a ve středu pole, kde hrával v Brně, se taky počítá s jinými posilami.

Ale uvidíme, třeba se vykope a za dva-tři roky nás ještě Jablonec stáhne z kůže, až ho budeme kupovat zpátky.

Reagovat
dinss

Nemyslím teď, spíš za dva-tři roky. Jaký posily myslíš?

Reagovat
Blasphemer

Tak asi přijde ten Kalvach a dost možná i ten Považanec. K tomu Janošek s Buchou, z nichž alespoň jeden (Janošek) snad dostane alespoň prostor v přípravě. To je dost hráčů na dva posty... pokud navíc zůstane Procházka.

Reagovat
dinss

Stejně bych tam viděl raději někoho vyzrálejšího k Procházkovi. Navíc Janošek může zahrát i na CAM.

Reagovat
Blasphemer

Kalvach je spíš za Procházku, no.

Ten Považanec je "vyzrálej" dost, v lize už toho odkopal hromadu. A krýt záda mu může právě Janošek, kterej kope ligu už druhým rokem a jak říká, může zaskočit i za Čermáka, kterej stejně konkurenci potřebuje, jinak začne hrát hovno.

Podle mě by tohle bylo ideální řešení.

Reagovat
dinss

Jenže co jsem slyšel, tak o Považance už nemáme zájem.

Reagovat
Blasphemer

To jsem neslyšel, ale každopádně by byl "skoro" zadarmo vzhledem k délce smlouvy, takže si stejně myslím, že už jenom kvůli tomu tahle varianta ještě úplně v koši asi nebude.

Reagovat
dinss

Docela by mi zajímalo jakou máme alternativu za Považance...

Reagovat
Blasphemer

Těžko říct, no. Nikdo dobrej a zároveň dostupnej, protože my nejspíš utrácet nebudeme chtít, mě nenapadá, no.

Reagovat
Losinho

Miloš Stoch

Reagovat
KingMaster13

Jakože mu zapomenou donést popelníček a podpálí hrad?

Reagovat
Banikovec7

Pokud byste v nedeli potrebovali vyhrat, tak se jiste zvladnem nejak dohodnout kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Holeš super výkon i kromě gólu. Doufám, že fakt půjde v létě k nám.

Reagovat
dinss

Místo Coufala jo?

Reagovat
Komix

K němu. Cuf je dneska taky super, ale teď měl pár zápasů výkonnostní výpadek.. Bylo by fajn mít za něj rovnocennej backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal taky dobrej

Reagovat
KingMaster13

Klidně by do šatny za ním mohli někoho poslat ať mu řekne, že když si dá vlastňák tak má jistej základ u nás A po zápase vyměnit za Bořila

Reagovat
Komix

Na Bořu mi nesahej. Na jaře lepší Coufala.

Reagovat
KingMaster13

Já mu prostě poslední rok nějak nemohu přijít na chuť.

Reagovat
Komix

Naopak. Na jaře je fakt skvělej. Koukni třeba na evropský zápasy, Sevilla, Chelsea... super výkony. Jestli má Slavia teď poslat beka do repre, měl by to být on.

Reagovat
mistr129

Konec podzimu a začátek jara byl na facku, ale někdy od Sevilly je minimálně na stejný úrovni jako Coufal

Reagovat
KingMaster13

Celý podzim a půlku jara. V EL zahrál dobře a teď to taky není nejhorší ale furt je to málo mi přijde

Reagovat
Komix

... nesouhlasim, ale to je asi tak všechno, co s tim můžu dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Na podzim byl lepší Coufal, na jaře je Bořil, oba včetně Evropy. Na jaře je Bořil jeden z našich 3-5 nejlepších hráčů.

Reagovat
Komix

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme lepší, ale zatímco Jablonec dá z 1 šance gól, my se na gól strašně nadřeme.

Náš gólman by taky mohl někdy něco chytit. Co jde na bránu, gól. Někdy to není jeho chyba, ale tohle je opakovaně.

Reagovat
Losinho

Umí nohama přece.

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně vidím rozhovor Vaniaka s Kolářem..

Vaniak:"Ty vole.. co to máš s nohama"?

Kolář:"S nohama nemám ffffůbec nic, jsou úplně bezvadný..."

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vám to Trpiš vysvětloval - nepotřebuje mít v bráně brankáře, ale 3. stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář splňuje 50% z toho požadavku

Reagovat
montaigne33

Dnes zatím velice dobrý výkon Hušbauera a Traorého, ale i Součka... Nádherná branka Holeše, kt je hráč pro špičkový tým Naopak nejistotu představuje brankář Kolář- údajně skvěly v rozehrávce atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol taky trochu golmana

Reagovat
montaigne33

Ať si SKS raději prohodí brankáře s FKJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stál Traore? Je tak 7krát lepší než Olayinka, takže prostým odhadem - 560 milionů?

Reagovat
Komix

Kolik bude stát Holeš? Asi tak 1000x lepší, než Zahustel, takže odhadem tak 10 miliard?

Reagovat
Kang & Kodos

1000 x 0 = 0

Reagovat
Komix

Zahustel přišel za 10 mega, to si pamatuju!

Reagovat
Kang & Kodos

Já bohužel taky

Reagovat
lichna.

K nám přišel za 10 a možná snad i více Holzer.

Reagovat
Kang & Kodos

Toho jsme ale nejdřív za deset kupovali

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Nenadál

Reagovat
Greny

Ten Traoré je fakt strasnej... Zase to zkoušel na penaltu...mimochodem Husbauer kdyby běhal tak rychle po hřišti jak za rozhodčím tam to dotáhl hodně daleko

Reagovat
KingMaster13

To byl jasnej faul akorát mimo vápno no. Tudíž měl to fouknout a to přišlápnutí dost bolí, sám to znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu přišlápl nohu. A bylo to venku.

Reagovat
naheCZ

Alibista nechtěl písknout penaltu, tak díky tomu není ani přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nedali ten přímák

Reagovat
KingMaster13

Protože to video nemůže nařídit. To může posoudit jen penaltu a redku. Tohle bohužel nebylo ani jedno. Vím, je to hrozně vypatlaný ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mohl jít podívat na penaltu a dát přímák. To je jak ta ruka Součka u nás na podzim.

Reagovat
KingMaster13

Jenže nesmí to nařídit, když se to netýkalo ani jednoho bodu. Už jsme se o tom bavili nějak u diskuze k zápasu Dukla vs Sparta. Taky mě to hrozně překvapilo a do dneška to nemohu pochopit ale je to tak

Reagovat
Losinho

Škoda už je úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hušbauer a spol. si z útočníků taky dělají prdel. Na Burena lítaj míče na hlavičku a na Škodu míče do běhu.

Reagovat
Komix

btw jak tak koukám na hřiště, Břečka se tam musí cítit jako doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jako ten Husbauer a Souček si fakt budou u toho rozhodčího stěžovat po čemkoli co neodpiska... Teď toku tlaku sudí podlehl a piskli ruku

Reagovat
Losinho

Tak ruka by se měla pískat.

Reagovat
KingMaster13

Sakra Greny..... Jasná ruka ne? To bych brečel taky

Reagovat
Greny

Jako která ta jak trefil toho Sobola spíš do hrudi jo?

Reagovat
KingMaster13

To byla ruka si to stopni a zazoomuj

Reagovat
Kang & Kodos

Kolář

Reagovat
Losinho

Koláři ty seš taková neuvěřitelná píča, to neni možný.

Reagovat
Greny

Kolář

Reagovat
doshcz

Kolář

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Kam zas ta pica zkurvena zluta letela? To je totalni vyjebanec bez spetky odhadu.. neuveritelnej kontrast.. tak kvalitni tym a takova dylina v brane..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kolář je magor

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, co je horší. Jestli to hulákání v Plzni kvůli levnějšímu pivu (jestli tak můžu nazvat gambrinus), nebo ty ubrečený skřeky slávistů po každým souboji kdekoli na hřišti.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

vy prohrajete 4:0 po totálně ostudným výkonu, jste 7 let celé Evropě pro smích, točíte se v turbíně hoven a ty řešíš jestli jsou horší faktory na straně Plzně nebo Slavie?

Reagovat
Blasphemer

K vám už se nesmí nikdo ani vyjadřovat, jo? Trošičku nosánek nahoře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku, sorry.

Reagovat
Kang & Kodos

Co ty jsi za koště?

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Novotný ml.

Reagovat
Blasphemer

To bylo hrozný, no. Tomu jsem dal bojkot jako svině, to hovno ani není dobrý ani na zapití klobásy, protože bych si akorát zkurvil chuť.

Reagovat
KingMaster13

A já myslel, že v Plzni pro pivo cokoli

Reagovat
Blasphemer

V Plzni se vaří dobré pivo, ale značka Gambrinus do tohoto portfolia zrovna nepatří.

Reagovat
KingMaster13

Mě nevadí Mám asi jinou chuť, Pilsner je samozřejmě top

Reagovat
Blasphemer

Pilsner srdcovka, ten můžu vždy. A pokud neznáš, tak zkus někdy Raven. To je teď z Plzně momentálně to nejlepší, co můžeš ochutnat.

Reagovat
KingMaster13

Počkat počkat.... Raven je od vás? Bomba.... jejich Skotský masakr 20 zbožňuju Vždy když se chci zbombit tak to funguje slušně

Reagovat
Blasphemer

Raven je od nás. Straight outta Bolevec.

Reagovat
KingMaster13

Tak jo v tom případě 3 ze 4 mých top pivovarů jsou od vás

Reagovat
Bex5

Nejlepsi jsou ty jejich festivaly na tramvajovych kolejich

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kiciN

Reagovat
DieFohlenBMG

Dobře Kolda

Reagovat
mistr129

Doufám, že s takovýmhle odhadem nemá řidičák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Kolář Mě z něj jednou jebne....

Reagovat
montaigne33

Kolář je TRAGICOMEDIX... 100% nejistota v bráně- jestli si tohle Nezmar a JT neuvědomují?

Reagovat
dinss

Nechápu co by dělal Ngadeu dělal v PL o které se mluví. Není dynamický ani nikterak zvlášť rychlý a jistej mi taky dvakrát zrovna nepřijde.

Reagovat
Blasphemer

V lize, kde může hrát pravidelně Mustafi, může hrát i Ngadeu.

Reagovat
smazaný uživatel

v lize, kde Ashley Young muze delat kapitana Manchesteru United , rozhodne Ngadeu nebude pro smich.

Reagovat
KingMaster13

Ten Young je pro mě něco jako Zahustel ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Když pamatujeme jak nás bavilo se na United dívat, a jaký to je teď, hlavně ze strany kapitána...

Reagovat
KingMaster13

Pamatuju když tam hrál Gary Neville Místo Martiala CR7 v útoku Rooney v nejlepších letech. V záloze Scholes a Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný.. snad se to zase otočí.. jako se otočila Slavie s Ivanou, Škutkou, Nitrianským apod., na dnešní Slavii

Reagovat
KingMaster13

u MU je potíž že to vedou diletanti. Peníze jsou ale ty posily a jak se tam s tím nakládá

Reagovat
smazaný uživatel

Mě povídej, já si taky pamatuju v Arsenalu hráče jako Pires, Henry, Bergkamp, Hleb, Gallas, Toure, Clichy, Lehman, Ashley Cole, Eboue, van Persie..... atd....... a teď....

Reagovat
KingMaster13

Zlatá doba kolem roku 2003 kdy jsme se prali o tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Jako je pravda, že když jsem viděl co hraje za střeva ve Fulhamu Nicméně je jasné, že by hrál max o záchranu no někde

Reagovat
Blasphemer

Ve Fulhamu by byl nejlepší. Neříkám, že by je zachránil, ale minimálně by nemuseli jít dolů už tak brzo.

Reagovat
KingMaster13

To byla fakt nehorázná píčovina od nich, že nepřivedli 2 pořádné stopery. Ofenzíva měla parametry i na klidnej střed PL

Reagovat
Losinho

Kolář chytil střelu

Reagovat
montaigne33

Teď pro změnu Kolářův zákrok roku

Reagovat
smazaný uživatel

Dockali jsme se, Kolar chyta

Reagovat
Kaspar

co zase Kolar udelal ? koukam na hokej

Reagovat
mistr129

Vyběhnul někam k půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Vyběhnul k půlce ale balon letěl mnohem rychleji a mnohem jinam než si Kolář myslel, že poletí.

Reagovat
Losinho

Koláře

Reagovat
KingMaster13

Ale jo když něco chytí tak pochválit je ho potřeba. Ale za to co předvádí je nutné ho i kárat!!!

Reagovat
dinss

V Edenu je dneska nejoblíbenější chorál ''RUKÁÁÁ''. Spíš teda po celou sezonu. Hrozně ubrečený.

Reagovat
KingMaster13

Kotel je poslední dobou ubrečenej dost no

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonci jde o stejný hovno jako nám, ale to nasazení je neporovnatelný. Plukovníka na vás!

Reagovat
dinss

Tak v Jablonci hraje spousta hráčů o to se posunout někam dál. U vás to má každej v píči, když mají prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co je horší. Jestli kecy sparťanských fanoušků v diskuzi, nebo kecy plzeňských.

Reagovat
dinss

Rukáááááááá

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem trochu pretvoril tvuj koment

Reagovat
KingMaster13

Díky, cením

Reagovat
Blasphemer

váš momentální výsledek s Jabloncem

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

píči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen parafráze na Kanga, nemyslim to vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňských, sparťani jsou v pohodě (jsem objektivní).

Reagovat
Losinho

Stoch jeden centr na liliputa Balutu a druhej do náručí gólmana

Reagovat
Blasphemer

To je fakt tak špatnej? Na podzim mi přišel jako úplně nejlepší hráč.

Reagovat
Losinho

Ne, ale z tohohle jsem si chtěl vypíchnout oči.

Reagovat
mistr129

Přešel na metodu pokus-omyl jako u střel

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOLLLLLL

Reagovat
mistr129

WOHOHOO

Reagovat
naheCZ

Součeeeeek

Reagovat
Komix

SUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Komix

SUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
KingMaster13

Yayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Je tammmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Součis MVP.. hlavně se mu sparťani s Frýdkem v sestavě smějte, jaký je vemeno

Reagovat
Raylan

Krásný jak nemůžeš pochválit slavistu, aniž by jsi nezmínil Spartu. Furt nás mate v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ze mame. Logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Ve stylu velkých střelců

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Blasphemer

Jablonec poserou skoro vyhranej zápas s Plzní v posledních deseti minutách a ve stejným intervalu poserou i zápas se Slavií

Reagovat
Komix

Protože ty dva zápasy si byli fakt hodně podobný...

Reagovat
Komix

*byly

Reagovat
Blasphemer

Dneska se Slavií sem neviděl ani minutu. ¯\_(ツ)_/¯ Hodnotím jenom prosranej výsledek, ne hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Srovnavas nesrovnatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Souček se zbláznil

Reagovat
doshcz

Souček by měl bejt asi POTY no i když bych se nedivil kdyby to dali Komličenkovi protože goooly

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč se Slavia tak snaží o 1. místo, z 2. by měli větší šanci na LM. V mistrovské části jim hrozí Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ve 2. předkole dostat PSV, ve 3. pak Lyon a zakončit to postupem přes Benficu¨v play-off. Tohle je hodně hluboká analýza, ceníme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Ajax je neporazitelnej velkoklub

Reagovat
Losinho

Ajax v předkole LM? To umíme.

Reagovat
Spalovač šancí

A Ajax před posledním kolem naopak zvažoval, zda nepustí titul, aby se v mistrovské části vyhnul právě Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Hübschmanna je Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se ve sprintu pohybuje rychlostí 6 km/h?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komentátora

Reagovat
montaigne33

Hušbauer hrál dobře... Není rychlostní typ, ale to nebyl ani Horváth v Plzni nebo hvězdný Zidane v RM... ale má nadprůměrné fotbal. myšlení a špičkovou kopací techniku...

Reagovat
smazaný uživatel

To popletl komentátor

Hušbauer dneska pod svým průměrem.

Reagovat
Banikovec7

Tak se pojdme domluvit aspon na remize v nedeli ne?

Reagovat
Blasphemer

Ani hovno. Musíte vyhrát. Vždycky jsem vám věřil, Baník král Slezska, návrat krále atd.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Banikovec7

Ne, vy musite vyhrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

No bacha aby jste to neposrali vy v Liberci

Reagovat
Blasphemer

Hele, to je dost možný. Dneska na Spartu jsem nám věřil víc, než věřím proti Liberci venku.

Reagovat
KingMaster13

Liberec je zmrdovinka. Není těžké udržet proti nim čisté konto ale dát jim gol je hardcore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lichna.

Ok at to napíše ještě Dolar a něco s tím uděláme.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia remíza, Plzeň výhra

Reagovat
Bex5

Reagovat
PlackaSKS

beru hned

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

necháme vám bod za hladkou výhru v poháru

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud dokážete koupit půlku MB (s podmínkou, že nesmí nastoupit v zápase o evropu)

Reagovat
KingMaster13

Bereme

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze fans soupeře a Plzne by mohli ocenit, ze Kolar v 93. minute nezdrzoval s vykopem

Reagovat
dinss

Zdržoval v 92 minutě... Zmrd jeden..

Reagovat
KingMaster13

Paráda joooooooooooooo 3 body se kterýma jsem nepočítal. V Ostravě to dotlučeme Jinak co bez Součka budeme dělat, to nevím

Reagovat
Spalovač šancí

Koupí se Kante, aby nemusel další sezonu hrát mimo pozici. A na AM Havertze. Oni dva by Součka nahradit cca mohli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jinak jablonecké prokletí v Edenu konečně prolomeno

Reagovat
montaigne33

Jsem rád, že Jabka hrála naplno, zvlášť ti, kt možná zamíří do Edenu= příjemná věc/ poctivost v Berbrlize... Pěkný výkon Hušbauera, Traorého, Stocha... Suk i Holeš se trefili parádně! Kolář je speciální "borec" s šokujícími nápady...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer se mi teda moc nelíbil. Ale Kolář šokující nápady má, o tom žádná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele