FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: Slavia - Plzeň

30.04.2022, 09:07, aktualizováno 01.05.2022, 09:31
Previews
Slavia před týdnem překvapivě podlehla Hradci a nyní potřebuje toto zaváhání napravit - ve šlágru kola hostí Plzeň, který naopak může nasadit k rozhodujícímu trháku. Na programu jsou i všechny tři zápasy skupiny o záchranu...
O titul
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Slavia hostí ve druhém kole nadstavby FORTUNA:LIGY Viktorii Plzeň. Půjde o hodně, hosté by si v případě vítězství zajistili náskok už pěti bodů, naopak domácí potřebují vyhrát, aby se před svého soka dostali zpět do čela.

Slávisté musí rychle zapomenout na porážku 3:4, kterou jim minule uštědřil Hradec Králové. Díky tomu přišli o první místo a nyní musí Plzeň porazit, aby se před ni vrátili zpět. Do karet jim hraje, že s Viktorií v lize už osmkrát neprohráli, doma dokonce desetkrát od dubna 2014, z čehož devětkrát vyhráli. Slavia navíc v lize prohrála jediné z posledních 65 domácích utkání a v Edenu v letošní sezoně jen čtyřikrát inkasovala.

Trpišovského výběr tíží četná zranění, která postihla i řadu členů základní sestavy. Dlouhodobě zraněný je kapitán Jan Bořil, mimo hru jsou také Michael Krmenčík a Lukáš Masopust, který si své zranění způsobil na poslední reprezentačním srazu. Nejistý je pak start Petera Olayinky, Oscara Dorleyho, Petra Ševčíka a Stanislava Tecla. Sešívání se tak budou jistě spoléhat na jejich nejlepšího střelce Ondřeje Lingra, který má na kontě třináct zásahů.

"Je pro nás velká změna, že máme týden volna, protože od začátku jarní části jsme vždy měli jen tři dny do dalšího zápasu. Jsme za to určitě rádi, protože si alespoň můžeme v klidu rozebrat předcházející zápasy a ukázat si chyby, které jsme dělali. Hlavně tedy duel s Hradcem. Některým hráčům to pomůže i ohledně vytížení, které měl sice každý jinak, ale regenerace přijde vhod," uvedl trenér slávistů Jindřich Trpišovský.

Plzeňští mají na svém kontě tři výhry a v úvodu nadstavby porazili Slovácko 3:1. V duelu se Slávií budou však muset viktoriáni udržet disciplínu, protože v posledních třech vzájemných soutěžních zápasech obdrželi hned pět červených karet, což by je nyní mohlo stát i ligové prvenství. Viktoria se však nyní pyšní sérií osmnácti zápasů bez porážky, kterou bude chtít v Edenu prodloužit. Od porážky právě zde ve Vršovicích navíc Plzeň v lize venku devětkrát nepadla. Opírat se může o nejlepší defenzivu v soutěži.

Kouč Bílek má na rozdíl od svého kolegy ze Slavie kádr téměř zdravý, výjimku tvoří Filip Kaša. Ani vepředu však nejsou Plzeňští žádná ořezávátka, Jean-David Beauguel je s patnácti góly aktuálně druhý nejlepší střelec soutěže za Václavem Jurečkou ze Slovácka. "Hrajeme finálovou část ligy, takže se samozřejmě všichni těšíme. Určitě je to důležitý souboj o první místo, ale nemyslím si, že už rozhodující. Zbývat budou ještě tři kola a stát se může cokoliv. V nadstavbě nesmíte podcenit žádné utkání," řekl asistent trenéra Plzně Pavel Horváth.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Kúdela, Hovorka, Jurásek - Holeš, Traoré - Lingr, Provod, Olayainka - Sor.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Santos, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.83 - 6.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Ostravský Baník ještě neztratil teoretickou šanci urvat čtvrté místo v tabulce. Z páté příčky ztrácí na Slovácko před sebou osm bodů, které ještě může do konce ročníku umazat. Právě na hřiště fotbalistů z Uherského Hradiště cestují Slezané v druhém kole nadstavby.

Navzdory stále žijící naději se ovšem většina příznivců Baníku již smířila s konečným umístěním na páté pozici a prodloužením čekání na postup do pohárové Evropy o další rok. A není divu, Ostravané se totiž po většinu jara trápí herně i výsledkově a představují tak obraz, podle něhož nevypadají na mezinárodní zápolení připraveni.

Stále chybějící kvalitu ostatně Slezané pravidelně potvrzují v duelech s těmi nejlepšími celky. Baník zkrátka není schopen pravidelně porážet obě pražská "S" či plzeňskou Viktorii. Před týdnem tak mužstvo z východu republiky vcelku jasně podlehlo Spartě. Nutno ovšem dodat, že se Ostravané v závěru sezony snaží dávat větší prostor vlastním mladým nadějím, které teprve sbírají zkušenosti s nejvyšší soutěží.

To Slovácko sází především na fotbalovou vyzrálost, kterou dravé mládí mísí jen občasně. Fanouškům Moravanů však nadbytek zkušených hráčů nemusí příliš vadit. Svěřenci kouče Martina Svědíka mají to hlavní, tedy dobré výsledky. Skromný celek se již druhým rokem v řadě pohybuje v popředí ligové tabulky, a pokud v sobotu přemůže Baník, definitivně si pojistí čtvrté místo a kvalifikaci minimálně do Evropské konferenční ligy.

Rozjetí Moravané však myslí na víc. Krátce po střetu se Slezany je totiž čeká finále národního poháru na domácí půdě proti Spartě. Slovácko má proti Letenským šanci získat první cennou trofej v klubové historii, celková výhra v MOL Cupu by pak Uherskohradišťské mohla posunout i do Evropské ligy. U břehů Moravy se tak rozhodně mají na co těšit.

Stejně tak se Slovácko těší i na sobotní zápas, neboť Baník patří mezi jejich oblíbené soupeře. Slezanům nepodlehli ani v jednom z posledních čtyř vzájemných klání. V probíhající sezoně pak Moravané nejprve zvítězili přímo v Ostravě, při březnové odvetě v Uherském Hradišti se pak zrodila bezbranková remíza.

Na domácí straně se nepředstaví útočník Ondřej Šašinka, který v Hradišti hostuje právě z Ostravy. Baník postrádá zraněné zadáky Jaroslava Svozila s Janem Juroškou a křídelníka Ubonga Ekpaie. Běloruský záložník Arťom Koncevoj už ve Slezsku po vypršení víz nepůsobí.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Takács, Lischka, Fleišman - Jaroň, Tetour, Kaloč, Kuzmanovič, Buchta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.55 - 4.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (sobota 19:00)
Po nečekaném skalpu Slavie si Hradec Králové brousí zuby také na druhé slavné mužstvo z hlavního města. Nováček soutěže chce Spartě oplatit obě předešlé porážky z probíhajícího ročníku. Na Letné přitom "Votroci" v historii samostatné české ligy ještě nikdy nebodovali.

Kdy však nezlomit černou sérii, když ne teď? Východočeši si závěr sezony užívají. Cíl v podobě záchrany splnili už dávno a výsledek po základní části v podobě účasti ve skupině o titul představuje nečekaný, avšak rozhodně příjemný bonus. A jak šlo vidět minulou neděli, v laufu může Hradec porazit opravdu kohokoli. Například obhájce titulu a hegemona místní klubové scény.

Anebo taky neoblíbenou Spartu. Vskutku, Votroci mnoho dobrých výsledků proti Letenským neuhráli. Platí to i pro aktuální ročník, v němž nejprve sparťanům podlehli jasně 4:0, načež je v svém mladoboleslavském azylu popravil talent Pražanů Adam Hložek. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka nicméně na jaře už několikrát ukázali, že bázeň a hana jsou pro ně neznámými slovy.

Šance Východočechů na dobrý výsledek může zvýšit také přístup Sparty. Letenští se totiž pomalu chystají na finále MOL Cupu, které se odehraje již za pár dní. Z toho důvodu by lodivod Pražanů Pavel Vrba mohl pošetřit několik opor. Je ovšem známo, že Vrba rotacím sestavy až tolik nefandí, tudíž Votroci by se ke změnám v základní jedenáctce soupeře neměli příliš upínat.

Ať už však sparťané protočí sestavu či nikoliv, zůstanou před výkopem favority duelu. Pořád totiž hovoříme o třetím týmu soutěže, který navzdory poměrně častým klopýtnutím neztrácí až tolik na dvě mužstva před sebou. Po prvním kole nadstavby se Letenští přiblížili alespoň Slavii, když na rozdíl od sešívaných nezaváhali a hladce si poradili s ostravským Baníkem. Na stíhací jízdu za titulem už ale může Sparta zřejmě zapomenout, neboť závěr ročníku se kvapem blíží.

Zatímco domácím budou scházet zadáci Ondřej Čelůstka s Filipem Panákem, Hradec dlouhodobě postrádá obránce Otto Urmu.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Pešek, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Karabec, Hložek - Čvančara
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Kučera, Kodeš, Novotný - Vlkanova - Kubala, Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.45 - 9.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň31236256:2075
2.Slavia Praha31234474:2373
3.Sparta Praha31216468:3369
4.1. FC Slovácko31185851:3359
5.Baník Ostrava31149855:4251
6.FC Hradec Králové311013842:4343
O udržení
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice  (neděle 16:00)
Bohemians Praha 1905 nevyhrávají, hazardují se svou příslušností k tuzemské elitě a nutně potřebují ukončit čekání na tři body. Ideální příležitost dostanou v neděli odpoledne, doma hostí Pardubice.

Klokani nevyhráli už dva a půl měsíce, jejich série bez ligového triumfu činí deset utkání a zatím nepomohla ani výměna trenéra. Pražané naposledy uhráli bod v Teplicích a v tabulce jsou na třináctém místě se stejným bodovým ziskem jako čtrnácté Pardubice.

"V naší skupině si všichni berou body, je to trochu houpačka a každé kolo to může být jinak. Necítím, že by mužstvo bylo zlomené. Je fakt, že dostáváme hloupé góly, které jsou řešitelné. Je otázka, jakou bude mít hodnotu bod z Teplic. Když na něj navážeme třemi body s Pardubicemi, bude to mít velkou hodnotu. Nemyslím, že nám budou k záchraně stačit jen remízy," říká trenér Jaroslav Veselý.

Pardubice prostředí Ďolíčku velmi dobře znají, druhým rokem zde jsou v nájmu a jejich fanoušci mají konečně i důvody k radosti. Východočeši z posledních tří zápasů vytěžili šest bodů a hodně mrzet je může nezvládnutý závěr zápasu v Karviné. V neděli se střetnou s oblíbeným soupeřem, od postupu do první ligy se obě týmy potkaly třikrát a Bohemians získali jenom jeden bod.

"Vítězstvím v Jablonci jsme udělali malinký a první krůček k záchraně. Myslím si, že pod novým trenérem Veselým se Bohemka zlepšila ve hře dopředu. Občas sice inkasují hloupé góly, ale to se v téhle skupině o záchranu stává skoro každému týmu. Síla Bohemky je v přechodu do útoku, musíme si pohlídat konkrétní hráče a snažit se využít okének v jejich defenzivě," prohlásil pardubický trenér Jaroslav Novotný.

V domácí sestavě se neobjeví zranění Hůlka, Keita, Krch a Necid. Pardubicím schází zranění Akosah-Bempah a Tischler, zdravotní problémy vedle nich má i Cadu a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Vacek.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Bederka, Křapka, Vondra - Dostál, Jindřišek, Květ, Fulnek - Beran - Chramosta, Hronek.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Hranáč, Čihák, Čelůstka - Jeřábek - Patrák, Červ, Solil, Rezek - Černý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.64 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (neděle 16:00)
Jablonec hostí v duelu druhého kola nadstavby FORTUNA:LIGY Karvinou. Jde o souboj dvou posledních týmů soutěže, ačkoliv domácí mají na soupeře náskok osmi bodů. Severočeši budou bojovat o opuštění barážových pozic, Slezané o naději na záchranu.

Jablonec opustila jakákoliv forma a na ligové vítězství čeká od 5. února, kdy 1:0 porazil Olomouc. Od té doby si připsal sedm remíz a čtyři porážky, včetně posledních třech zápasů. Ty Jablonec v tabulce srazily téměř ke dnu. Naposledy při tom doma nestačil na Pardubice, se kterými prohrál 0:1, a další nadstavbou porážku už si teď nemůže dovolit. Pomoci tomu má podle vedení klubu odchod trenéra Petra Rady, kterého nahradí asistenti Jiří Vágner a Tomáš Čížek. Celkově však Severočeši už letos čtrnáctkrát remizovali.

Karviná má celé jaro na barážové příčky obrovskou ztrátu, která nyní činí osm bodů. Záchrana se tak čtyři zápasy před koncem nejeví jako realita, aby však naděje nezhasla, musí nyní bodovat na půdě Jablonce, prohra by totiž znamenala přiblížení se na hranu sestupu a v případě bodového zisku Pardubic dokonce jistotu. V posledních pěti venkovních duelech karvinští připsali jen tři body, na jablonecké Střelnici navíc nebodovala ani jednou ze šesti případů a třikrát za sebou tam ani neskórovala. Je ale pravda, že to se domácí většinou pohybovali na vyšších příčkách.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Krob, V. Kubista, Martinec, Pleštil - Hübschman - Zelený, Houska, Kratochvíl, Malínský - Ikaunieks.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Mikuš, P. Buchta, Stropek, Čmelík - Jursa, Túlio - Dramé, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.29 - 7.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (neděle 16:00)
Nejlepší výchozí pozici ve skupině o záchranu má Zlín, který se v neděli odpoledne může výrazně přiblížit k setrvání v nejvyšší soutěži. Fastav hostí Teplice.

Domácí mají na svém kontě 31 bodů a ten zatím poslední uhráli před týdnem v Karviné. Náskok na čtrnácté Pardubice činí čtyři body, triumf nad Teplicemi by jim tak prakticky dal jistotu záchrany.

"Je to pro nás další důležitý zápas na cestě za záchranou, k níž můžeme v neděli udělat velký krok. Poslední utkání proti Teplicím nám hrubě nevyšlo. Na jejich hřišti jsme v prosinci nepodali vůbec dobrý výkon, nyní máme co napravovat. Podstatné bude, jak se připravíme psychicky a v nastavení hlav. Zápasy v nadstavbě totiž provází značná nervozita, z níž mohou pramenit zásadní chyby, které ovlivní výsledek. Toho se musíme vyvarovat. Věřím, že máme kvalitu na to, abychom Teplice doma porazili," nechal se slyšet domácí asistent trenéra Jan Jelínek.

Teplice měly vynikající vstup do druhé poloviny sezony a vypadalo to, že rychle opustí sestupové vody, opak byl ale pravdou a Skláři se stále musejí strachovat, jejich náskok na barážové pozice totiž činí jen jeden bod. Základní část uzavřeli výhrou nad Českými Budějovicemi, minulý týden remizovali s Bohemians.

"Zlín byl týmem, který koukal po prostřední skupině, ale nakonec spadl k nám. Také to nebude mít jednoduché, protože bodový rozdíl mezi námi není velký a bude muset hrát naplno. Bude to pro nás i pro ně náročný zápas. Jsme rádi, že jsme měli delší čas na přípravu, během něhož jsme mohli doléčit nějaká zranění. Doufám, že to nyní prodáme," věří trenér Jiří Jarošík.

Zlínu nepomohou zranění Hlinka a Tkáč, v sestavě Teplic se zase neobjeví Fortelný, Knapík, Mazuch, Moulis. Stoprocentně fit nejsou ani Jukl, Mareček, Mareš, Shejbal, Succar, Žitný, o jejich startech se teprve rozhodne.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Procházka, Vraštil, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Fantiš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Trubač, Kučera, Boljevič - Kodad - Žák, Sejk.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.36 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín31871637:5431
12.FK Teplice31841931:5128
13.Bohemians Praha 190531691636:5827
14.FK Pardubice31691636:6727
15.FK Jablonec314141322:4626
16.MFK Karviná31391931:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (729)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karabec je pro mě nejlepší desítka v lize pokud si má s kým přihrát. Když má za sebou kopyto co mu dá skákavou metr od něj do souboje často mu to otráví zápas a hraje tužku.

Reagovat
Pablos

OT: podle isportu téměř jisté, že Zelený do Sparty a ze Sparty hostovačka do Jablonce Juliš, Polidar (což bylo domluveno už při transferu s Čvančarou)

Reagovat
goodbay

Zelený má na to hrát ve Spartě? Ve Slavii se neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Interu zahral jak buh pak skoncil

Reagovat
Pablos

alternativa k Hojerovi ...mýslím, že cajk

Reagovat
Imos

nemá, tohle je přesně typ co ve Spartě vyhoří

Reagovat
Remt

Naopak si myslím že Zelený je dobrý fotbalista.

Reagovat
Imos

do Sparty šlo dost jiných dobrých fotbalistů, kteří vyhořeli, to je tím prostředím ve Spartě a že každý kdo tam přijde hraje hůř než v ostatních klubech a nikdo snad krom Krejčího mladšího se ve Spartě nezlepšuje

Reagovat
Remt

Souhlasím s tebou. Častokrát to u těch hráčů bylo o hlavě. že to prostě nezvládli ten přesun. Plus prostředí ve spartě (nevím přesně jak je tam nastavená ta struktura vedení ted) bylo roky strašně na hovno a dost na tom měl podíl majitel. Ale u Zeleného, který už si prožil takový to "přehlížení" ve Slavii a šel do Jablonce, kde ukazal, že je prostě dobrej. Tak nevím proč, ale u něj bych věřil tomu, že v hlavě je nastavenej dobře a že může být přínosem.

Btw: jak vznikl tvuj nick? Něco/někoho mi připomíná

Reagovat
Imos

To prostředí a tlak dělá svoje, Zelený mi přijde že v klubech jako Jablonec bude excelovat, ale Slávka nebo Sparta tak to neustojí

Vlastně úplně náhodou, jako malej kvůli hrám jako Ikariam a podobný blbiny jsem chtěl něco co zní trošku řecky, použil jsem Imos a od tý doby se toho držím, až pak mi došlo, že jsem to musel vidět v telce na brněnských dresech Myslím, že hokej a basket nějaká firma Imos dělá sponzora

Reagovat
Remt

Já se právě obával, že to má něco společného s tou firmou

Reagovat
Imos

Nakonec má, ale úplnou náhodou

Reagovat
Remt

Protože já je nesnáším

Reagovat
Imos

Tak snad tě uklidnilo, že s nima nemám nic společnýho a z Brna taky nejsem

Reagovat
Kepy_FCB

Imos Žabovřesky

Reagovat
Imos

Reagovat
Salfovic

Horší bek než starej Krejčí fakt nebude

Reagovat
mistr129

Sparťanští fanoušci jako vysoce nepokrytečtí určitě budou znovu házet krysy, super!

Reagovat
oli9

Mně to přijde celkem k smíchu takové přesuny.. Tím se Sparta nikam neposune

Reagovat
Pablos

Alternativa, podle mě hlavně počítají s Hojerem ...jen ta zranění no.

Reagovat
Axelrose

Tak to bude zase po první půlce sezony Juliš nejlepší střelec ligy, následně návrat do Sparty a za dvě kola zranění.

Né že bych mu to přál, a přijde mi, že to takhle provozuje celou kariéru.

Plus půjdou tam, i když Jablonec sestoupí? To by mohli zůstat v béčku, ne?

Reagovat
Pablos

No dva hráči jsou prostě slíbený to je prostě v transferu s Čvančarou ...a Jablonec si řekl o tyhle, ale byli oba zranění v zimě... tak je bude chtít v létě... to jestli jim Sparta na to kývne, že zrovna tihle... není jisté. A kdyby Jabka spadli tak si myslím, že Juliš rozhodně né.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ve finále jenom tvoje teorie, žádná fakta

Reagovat
Pablos

napsal jsem, že podle isportu ? Tak jak moje teorie ? Popisuji co tam je napsáno, si to přečti a nepíčuj furt.

Reagovat
dinss

Spíš po podzimu 10 golů, Jabka ho koupí a v lednu půjde do sešívek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby po sezoně odešel Hancko.

Reagovat
Losinho

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jakou může mít hodnotu?

Reagovat
KnoxXx

5-7

Reagovat
Remt

To možná ano ale dá to někdo?

Reagovat
Euphael

to byl inside joke

Reagovat
KnoxXx

a zaroven to v tomto pripade je docela presne ohladom toho, co by za neho potencialne mohli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu na Slovácku, tak koukejte aspoň tri goly

Reagovat
cubinho

OT: Kuliiiiiiich!!!

Reagovat
Pablos

ježiš, já to zapomněl si pustit ještě že si to tu napsal

Reagovat
Pablos

škoda Šalé... mohlo bejt 2:0

Reagovat
naheCZ

Škoda, že teď nedali na 2:0

Reagovat
cubinho

Ty přesilovky jsou neskutečné! Tento turnaj popírá všechny tradiční české bolesti!

Reagovat
Pablos

ale ve hře jsme si nic nevypracovali, ke všemu škoda té chyby

Reagovat
cubinho

Takové debilní goly

Reagovat
cubinho

...ale teda ten 2. po akci Cooleyho byl super.

Reagovat
naheCZ

To bylo perfektní no...ale zbytečný chyby všechno, teď hodně mrzí, že jsme na konci první třetiny nedali na 2:0.

Reagovat
cubinho

Uplne stejny prubeh jak v prvnim zapase.

Reagovat
Banikovec7

Paradoxně ve druhé třetině mi to přišlo v 5 na 5 mnohem vyrovnanější než v prvním zápase a dnešní první třetině.

Reagovat
cubinho

Jo, rozhodně lepší než v prvním zápase. Ale tak Američani jsou obrovský favorit. Oni hrajou celý rok spolu soutěž proti starším klukům, jsou sehraní,..dali 8 Kanadě...

Reagovat
Pablos

no a je po zápase

Reagovat
naheCZ

Bohužel no... Jasně, Američani prostě vedou zaslouženě, ale všem gólům se prostě dalo jednoduše předejít

Reagovat
Pablos

no najednou jsme se sesypali ....držet furt těch 1:1 tak si myslím, že bysme je hodně potrápili

Reagovat
stas87

No neviem, prislo mi ze oni celych 40. minut pri 5vs5 jasne lepsi, kombinacne urcite, v tej rychlosti su schopni tvorit, to cesi vobec. Ti su radi, ze stihaju branit, ked uz sa dostanu do utoku, tak väcsinou vystreli z dialky a dorazku uz obrana USA nepripusti. Inak dost podobny priebeh ako proti Kanade, hlupe vylucenia supera, ponuknuta pp 5vs3 a pekny gol. Ale ta ceska presilovka je vyborna, v tomto jedinom aspekte hry by cesi dominovali aj proti USA. A drzaju sa, nemaju klasicke debilne fauly. Nevidel som cely zapas minulu nedelu, ale tam sa v tyvh usekoch hry pacili cesi viac ako dnes.

O bronz to bude podla mna proti Svedsku. A ti okrem stvorice Ostlund, Ohgren, Havelid a Lekkerimaki nemaju lepsi tim. To bude naprosto vyrovnany zapas a kludne ten bronz mozete mat.

Reagovat
Pablos

se Švédskem si vytřelo prdel i Lotyšsko né ?

Reagovat
stas87

No prehrali o gol, neubranili presilovky Lotysska. A ani nemali nejaku vyraznu strelecku prevahu, vyhrali 25-21. Tipnem si, ze podcenili supera, prvy zapas a prekvapenie bolo na svete.

Tak mate Finsko, co je teda za mna pre vas horsi super ako Svedsko. Svedi vyuzili pp po vyluceniu Kemella, no za mna to bolo dost prisne a ja by som to v 58. minute asi pustil. Najprv som si myslel, ze vyluci sveda za podrazenie ale vybrali si hakovanie Kemella. A aby toho nebolo malo, tak vitazna strela Lekkerimäkiho dobra haluz. Kulonummi do toho strcil hokejku a ta strela zmenila smer, inak by ju brankar mal.

Striebro je skvele, ak teda nedostanu 6-0. Na bronz verim viac Finsku, za mna ma viac vyrovnany tim ako Cesko a povedal by som ze aj lepsieho brankara. Tak uvidime zajtra, ci medaily poputuju na sever.

Reagovat
Euphael

nevis, jestli nekde vysilaji zapas o bronz dneska?

Reagovat
stas87

Jo, na ct sport to je.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pablos

Jinak Áčko dobrá dominance Zábavnej hokej

Reagovat
Greny

Zajímalo by mě co si asi říká Filip Pesan

Reagovat
monty25

No, Pešán v přípravě před loňským MS všechny zápasy vyhrál...

https://pbs.twimg.com/media/FG9uvZiXwAM5eQI?format=jpg

Reagovat
Greny

Ale pak chudák Vrána přijel pro zlato a od té doby to stálo za hovno...

Reagovat
monty25

Letos přijede taky, tak věřím, že konečně vyjde aspoň ta placka.

https://twitter.com/narodnitym/status/1520427251476709378

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sestavu Baniku? To bude tak 4:0

Reagovat
dinss

Jakože, když jim už o nic nejde, tak nemají hrát mladý?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sestava na 0:4, ze?

Reagovat
Pablos

abyses nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro :D

Reagovat
Pablos

tak já to psal z prdele, když to bylo brzo 0:1

Reagovat
bobis21

Tak nevím jestli ti těch 4:0 vyjde, zatím si tě ti mladíci mažou na chleba analytiku

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
Pablos

OT: Barák hned gól

Reagovat
monty25

Klíma Volba z nouze ve Fantasy...

Reagovat
Banikovec7

Dnes se na to dá dívat Škoda, že to není o více než gól. Buchta nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu

Reagovat
monty25

Douděra zase gól, to mě poser.

Reagovat
djiros

Fantasy kapitán Napotřetí už jsem mu jí dal.

Reagovat
monty25

Já ho sice mám v sestavě, ale Horajz ho má taky jako kapitána.

Reagovat
Coutinho10

co jsem koukal, tak dost lidi ho dalo jako kapitana...asi provar, ikdyz me to mrzet nemusi

Reagovat
Greny

Heča

Reagovat
Martin9719

Co to je na tom choreu Sparty?

Reagovat
db18
Reagovat
Martin9719

Díky, jsem stihl jen první větu předtím.

Reagovat
Selänne

To je hezká sebereflexe od kotelniků.

Reagovat
Martin9719

Když vidím jak Vrba kroutí hlavou tak ho docela lituju. Čvančara jako tvůrce hry někdy, Haraslín to je zoufalost, tam snad jediný kdo trochu snese měřítko je Pavelka. Ten slavnej Karabec je kde na hřišti? Držení míče si může každý strčit někam, na šance je to jasně pro Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance si Hradec může strčit někam, hraje se na góly

Reagovat
Martin9719

Ještě jsem ten faul naviděl, zvláštní. Z žádnýho záznamu to ani vidět není.

Reagovat
Selänne

Vrba si za to může sám. Nechtít posily a zároveň to celý stavět na Pavelkovi/Dočkalovi je na vyhazov už teď v létě.

Reagovat
Martin9719

Dočkal je po Hložkovi v současnoti nejkreativnější hráč Sparty. Ale měl by brát tak 300 tisíc vzhledem k tomu že neuběhá víc jak poločas.

Reagovat
Selänne

Nejkreativnější hráč, kterej má snad jednu asistenci ze hry. Zarámovat dres, poděkovat před Letnou a pustit o dům dál.

Reagovat
Martin9719

Aspoň mu neodskakuje míč od nohy. Ale to je důsledek toho co se i dneska dělo na hřišti i v hledišti.

Reagovat
Selänne

Když ho nepresuješ ale. Když jo, tak si ty míče zakopává sám - na Baníku, na Rapidu..

Reagovat
Coutinho10

lol penalta jo

Reagovat
Stannis Baratheon

Bohužel ho na začátku souboje jasně držel. Ale za to jak zaplachtil až asi 3 vteřiny po tom co ho dávno pustil bych jí nepísk a Čvančaraovi dal redku.

Reagovat
Martin9719

Druhá žlutá. První měl dostat za to rameno do ksichtu při rohu v první půli, to taky věděl co dělá.

Reagovat
Coutinho10

to jsem si ani nevsimnul, ale presne...nemelo by to mit vliv pokud se na zaklade toho rozhodne spadnout az po nejake dobe

Reagovat
Martin9719

level David Lafata letec.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Martin9719

Nazdar, už bylo načase!!!

Reagovat
mistr129

Fantastická ofsajdová past

Reagovat
jsemdement

Nechapu, ze Sparta jeste nema *unknown_404:intern_system_goalHelper*. Ok, stoji to par mega, ale ten magnet by tam budto tu Pavelkovu strelu nebo ted Cvancarovu do site dostal... a samozrejme pak x dalsich v x dalsich zapasech.

Reagovat
monty25

Sparta mi pěkně dojebala Fantasy. Dokud za ně nebude hrát Sejk, tak budou pořád takhle marný...

Reagovat
Martin9719

Prosímtě tohle není o jednom hráči. Větší komedii ze strany rozhodčího jsem teda už dlouho neviděl. Jeden faul, druhej faul hned vzápětí na Mejdra, asistent to má před ksichtem, nic vole - Sparta získává míč. Pak faul Mejdra, Sparta dostane výhodu udělá při ní faul a on se vrátí k faulu Hradce. Penalta bez komentáře. Hradec dnes na půl plynu a na bod to v klidu stačilo.

Reagovat
monty25

Já to neviděl vůbec, jenom mě nasralo, že Čvančara dal prd.

Reagovat
Martin9719

Čvančara by potřeboval leda tak dát do držky, ideálně spolu s Krejčím za ty věčný kecy na rozhodčího.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

nebejt priposranej rozhodci, tak za to dava karty...takto se to taky nikdy ten respekt k nasim rozhodci nezlepsi, kdyz si nechaj nadavat

Reagovat
Martin9719

Za tohle já jsem v okrese vylučoval běžně. Ono v lize si to rozhodčí může nechat líbit do určitý chvíle, protože to nikdo další neslyší díky divákům a tudíž nevznikne dav proti rozhodčímu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Losinho

Sehnal jsem lupen, takže gratulace Plzni k titulu snad to aspoň nebude tak strašnej zápas jak se obecně čeká

Reagovat
Greny

Asi vyhraje Plzeň no... Já vsadil na Slavii to je taky polibek smrti

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte oba dva do háje

Reagovat
KingMaster13

Bude, já čekám hodně souboju, dost agresivity, hodně karet, škaredej fotbal k zblití a snad nějakou upracovanou a udřenou výhru 1:0 ale s naší obranou tomu moc nevěřím, spíš 1:1

Reagovat
Greny

Ono i vy jste v zajímavé pozici a jsem zvědav zda půjdete tvrde hned od začátku za vítězstvím... Nebo to bude i od vas taktický protože prohrát tak je to pruser pro vas

Reagovat
KingMaster13

Já spíš čekám že Trpiš se z toho neposere a nevyblázní je, první poločas oťukávačka a ve druhém postupně začnou pomalu utahovat smyčku, buď to vyjde a nebo ne. Nicméně určitě na nějaké útočení v 9 lidech aby Plzeň chodila 2 na 1 na brejky to určitě nepřipustí

Reagovat
Bakary3

Libi se mi, jak je očekávání tak strasne nizko, ze akteri na hristi muzou v podstatě jen prijemne prekvapit - a i presto je pravděpodobnější, ze budeme nasrany, protože to bude jeste horsi, nez se ceka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí podrží Slavii, ostatně jako vždy v těchto vypjatých zápasech

Reagovat
John Obi Mikel

Asi jako posledně proti Plzni

Reagovat
Fakt

Taky je potřeba zaplatit, když něco objednáte

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tam Plzeň měla kopat penaltu za jasnou ruku v pokutovém území

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ten Polák jen čeká, jak tam Slavii dotlačit, viz teď ta penalta. Přesně, jak se dalo předpokládat

Reagovat
Freedo

Kámoš ze Slovenska na nás minulý kolo sázel poprvé tento rok a hned se to prosralo, tak jsem mu řekl, ať dá dnes na Plzeň a udělal to. Takže já jsem klidnej.

Reagovat
Losinho

Hmm

Reagovat
Sosi

Plzen dnes prekvapi a Slavii zvalcuje aktivni kombinacni hrou, na kterou Slavia nezareaguje. 0:3

Reagovat
bartes

Reagovat
ladyboy arsenal

s Bílkem určitě

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Kombinační krou by Plzeň překvapila asi všechny, nejenom Slavii.

Reagovat
Martin9719

Remíza by byla úspěchem. Ono to bude spíš záležet na tom, jestli Slavie podlehne tlaku okamžiku nebo bude hrát svoji hru. Pokud ji dovolíme výpady krajních beků, centry, kolmice, narážečky na dotek a dáme ji prostor, tak končíme. Výhru nečekám, navíc cirkus Eden se asi určitě předvede a v tom se nám chtě nechtě nějaká taktická hra bez chyb bude hrát těžko.

Reagovat
meno

Dneska se rozhodne o titulu pro nejlepší tým ve V4! SKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

*nejlepší slovanský klub

Reagovat
Pablos

to je o 10 míst Shaktar

Reagovat
Salfovic

Bysme ho mohli vzít do ligy

Reagovat
monty25

To bylo rychlý.

Reagovat
monty25

Tak dneska to bude ještě horší než v Ďolíčku proti Pardubicím...

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Freedo

Tak dneska Kolář - Jurásek, Hovorka, Kúdela, Bah - Traoré, Holeš - Schranz, Provod, Lingr - Fila?

Reagovat
Coutinho10

musí hrát už Sor

Reagovat
Freedo

Tak na brko by jít mohl, ale na hrotu bych radši viděl Filu. Co myslíš?

Reagovat
Coutinho10

zatim ten Fila pro mě není takový dělo, ale taky otázka, jestli dokážeme Sora využít v naší lize na takový úrovni jako to bylo v EKL, takže možná z tohoto pohledu bude Fila platnější, ikdyž bych tam rád viděl Sora, určitě musí bejt hladovej, protože od EKL toho tolik neodehrál

Reagovat
Freedo

No, já právě čekám Plzeň hodně zalezlou, takže Jiří se tam nebude moct tak rozbíhat. Ale třeba Trpiš něco vymyslí.

Reagovat
Coutinho10

j asi mas pravdu, ze za tohoto predpokladu muze bejt Sor platnejsi treba az jako zolik, pokud povedeme a Plzen bude muset zacit hrat

Reagovat
Salfovic

Nějak podezřele brzo zveřejněno.

Reagovat
Coutinho10

co Jablonec zazdil

Reagovat
Mass

Twl teď Kratochvíl z Jablonce nedal do prázdný brány

Reagovat
John Obi Mikel

To Ústí taky chce sestoupit?

Reagovat
Coutinho10

tak Mandous a Tecl a Kúdela

Sestava: Mandous – Bah, Kúdela, Hovorka, Oscar – Holeš, Hromada – Lingr, Traoré, Olayinka – Tecl

Lavička: Kovář, Ousou, Talovjerov, Provod, Sor, Schranz, Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za sestavu

Reagovat
John Obi Mikel

Do zatažené obrany se zálohou Hromada+Traoré, Olayinkou bez formy a Teclfatou a bez Juráska

Reagovat
Coutinho10

vidim to tak, že budeme hrát házenou

Reagovat
KingMaster13

Oscar je asi to nejmenší co mi tam vadí Docela jsem i překvapen Mandousem, když Kúdela s Gádžim jsou spíš sehraní s Kolářem. Dneska to bude 0:0 jak vyšitých

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, Oscara ještě beru, ale ten střed není vůbec kreativní. Jedinej Traoré a ten jenom trochu.

Reagovat
KingMaster13

To zase člověk u Hromady bude trnout jestli tam někoho nesejme

Reagovat
KingMaster13

*Hromada

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle dávalo smysl i tak

Reagovat
KingMaster13

Vidím no, já když jsem to odeslal tak jsem si nebyl jistej jestli jsem zmínil Hromadu, aby sis pak nemyslel že mluvím o Traorem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

musíme věřit, že JT ví co dělá

Reagovat
KingMaster13

Hromada Tecl Co to zase je Nejdůležitější zápas sezony kde musíme vyhrát a my hrajeme bez útočníka Výbornej výběr

Reagovat
Martin9719

To je přece nejvíc ve formě útočník

Reagovat
KingMaster13

No právě už je vystřílenej, protože má maximum 3 goly na sezonu, letos to dokonce už i přeskočil.

Reagovat
frankiefcb

Tecl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Když vidím naši zálohu (Sks), očekávám pohledný kombinační fotbal, který je naší lize tak vlastní.

Reagovat
OTASi

Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Kyslíci, tady to chtělo jednoho Plzeňáka a jednoho Slávistu do studia. Tihle dva nemají ani s jednim klubem nic společnýho.

Reagovat
John Obi Mikel

A porovnání hezký, ale měl tam být krom Koláře i Mandous, protože se přesně stalo to, že chytá místo Kolyho on.

Reagovat
John Obi Mikel

Tady v té statistice už jsou všichni 3

Reagovat
andrew96

A jakého Plzeňáka třeba?

Reagovat
jiriczeQ

Borci, kdo myslíte, že půjde na případnou penaltu, Olej nebo Kudy?

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, Olej proti Karviný nedal, od tý doby kope Provod.

Reagovat
KingMaster13

V momentální situaci bych tam spíš zkusil Lingra a nebo Baha. U Oleje i Kudyho docela trnu když to kopou ale kdybych si měl spíš vybrat tak Kúdela. Ten to kope víc na jistotu, že i kdyby to golman vyrazil tak před něj. Olej vymýšlí ptákoviny, jak to uklidí do šíby a pak trefí břevno.

Reagovat
Radikal

Kudy, nebo pokud bude už na hřišti, tak Provod

Reagovat
ratusek

On tam fakt zase kydne Tecla. nepoučitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

To je uchylny uz

Reagovat
Radikal

Tecl je momentálně jasná jednička do útoku. A za poslední výkony naprosto zaslouženě

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to neschopnej tryhard proboha. Dva dobry zapasy ze 70 nestaci.

Reagovat
John Obi Mikel

Madsena už odepsal?

Reagovat
Mass

Reagovat
PhilipS

Tohle smrtí prokaučem od Trpiše. Sor musí být jedno z prvních jmen na papíře. Chjo

Plzeň se musí teď úplně chechtat, že budou hrát proti Teclovi s Hromadou místo Provoda se Sorem.

Reagovat
Martin9719

My se rozhodně nechechtáme.

Reagovat
Firkraag

Už vidím titulky: Titul Slavii proTecl mezi prsty

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Chittak_LFC

No, byl tam zavar, letelo to na me, mohl jsem rozhodnout, ale neTeclo me to skoda no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Stanislao Teclituta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
KnoxXx

Filovi nieco je, ked nie je ani na lavicke?

Reagovat
Radikal

Ne, jenom se nevešel do nominace. A když se tak dívám na lavičku, tak bohužel logický krok, z hlediska postů asi nebylo moc na výběr.

Reagovat
jsemdement

Melo by se to hrat na neutralnim hristi........ !

Reagovat
OTASi

zápas ještě ani nezačal a ty dementi už hážou na Staňka kelímky

Reagovat
adoxx

Klasická Slávie no, co od nich čekat

Reagovat
mistr129

co to bylo

Reagovat
jsemdement

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
dondinho

jsi

Reagovat
dondinho

Bílek a Trpišovský jsou s těma plnovousama jak Gandalf a Saruman.

Reagovat
Coutinho10

twl Oscii

Reagovat
mistr129

Standa

Reagovat
Selänne

Tecl

Reagovat
Pan.Antonin

Jsem ani nečekal, že to promění

Reagovat
Selänne

Při tom v tý rychlosti ho mohl v pohodě oběhnout. Hrozná jitrnice.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Tecl tam zas dobře zazmatkoval

Reagovat
Mirek na tenisu

Houštecký

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná mrdka

Reagovat
Zephyr

Jediná záchrana pro tragického Standu

Reagovat
OTASi

tyvole, vždyť to chytil a standa na něj nalít

Reagovat
Paprika

No ty voe… Tecl musto klicky radeji nabehl do golmana

Reagovat
Firkraag

TOhle nemůže být penalta..nikdy

Reagovat
thewall

Přeju Slavii, ale na penaltu to není ...

Reagovat
mistr129

Těžko říct, přeci jen ho trefil nohama a i po odehrání míče nemůže gólman dělat cokoliv. Ale dobře že to zrušil radši

Reagovat
thewall

Hlavně měl Tecl vymyslet fotbalové zakončení a neplachtit pro penaltu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KnoxXx

Slavia zasa vsetko osefovane

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
PhilipS

Faul fakt ne. Tecl to klasicky posral

Reagovat
wikingskrin

To je lopata ten Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Co to dělaj s tim videem

Reagovat
mistr129

Poznej penaltu podle Vlčkova výrazu

Reagovat
Mirek na tenisu

Řehák si cvrnknul do trencli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je prostě hovado, to je neuvěřitelné

Reagovat
Zephyr

Tecl zas úplně posraný zatancoval před golmanem a pak upadl

Reagovat
OTASi

pouští mu ten nejdebilnější záběr

Reagovat
Selänne

Je zázrak, že nějaký záběr aspoň dostal.

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
thewall

Tam už to VAR borci mixovali jako videoklip k nějakému rapovému songu.

Reagovat
Komix

typico Tecle

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kiwi-21

Taky přeji Slavii ale to penalta být nemůže

Jinak jak je důležité mít Tecla

Ukázal to sám když nedal najezd

Reagovat
Kepy_FCB

Tecl si to kopl ´plně do řiti a schválně zakopl o brankáře

Reagovat
KnoxXx

chvalabohu, len to nemuselo trvat 3 minuty

Reagovat
wikingskrin

Žlutou bych dal teclovi

Reagovat
PhilipS

za dřeváctví.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Hyrax

Tecl

Reagovat
monty25

Tecl je fakt kopyto. Pár takových penalt už jsem viděl, ale taky bych to nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze byt penalta za spatne vyresenou koncovku....Stanek zustal stat Tecl do nej nabehl, zadna klicka nic

Reagovat
Greny

A co měl ten Stanek dělat?kopne si to doprava běží doleva.. kdyby nezahrál balon jasná ale takhle asi ok

Reagovat
Mass

Ještě že ve fotbale nejsou samostatný nájezdy, Standa by nikdy žádnej nedal

Reagovat
SpecialOne

Ono to asi zastíní video, ale on jde tak dlouho sám, rychlostně velmi dobré, ale zakončí to tak, že se přiblíží brankáři na půl metru a místo, aby zkusil kličku doleva, kde nikdo nebyl, tak jí udělá doprava vnějším nártem do dvou hráčů, neuvěřitelný dřevák...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Selänne

U něj je neuvěřitelný, že každý zakončení má do středu brány. Zavře oči a vystřelí.

Reagovat
Greny

Já bych to klidně i piskl kdyby běžel na tu stranu kam to kopl

Reagovat
wikingskrin

Přesně hodí si balón doprava sám jde doleva a proletí vzduchem nad gólmanem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Uz u nas dva roky nema co delat. Tady ty nostalgicky hovna nas uz letos opravdu budou ten titul stat.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nepochopíš prostě

Reagovat
taws

Klasická Teclovina..neschopnej udělat nějakou kličku, tak prostě nalítne do gólmana a čeká, že mu to rozhodčí zbaští.

Reagovat
Martin9719

Penalta nesmysl, ale špatně to je všechno, ani píď prostoru, leda tak hovno, dostupování pozdě pořád.

Reagovat
vinetou

Tvl. docela děsivé že ten rozhodčí za to bez VARu chtěl pisknout pencli a ještě mu to pomezní potvrdil.

Reagovat
adoxx

Reagovat
PhilipS

Svět je Varem lepší místo

Reagovat
dondinho

tohle si někdo odskáče, zrušit slávistům pencli

Reagovat
mistr129

Bez karty tyvole, už se na ty Poláky vyserte, 2. za sebou úplný tragéd

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Pískat to Hocek tak už vytáhl 5 karet i za hujoviny.

Reagovat
John Obi Mikel

Kalvach bez karty?

Reagovat
C-M@ster

Dobře to pustili

Reagovat
PhilipS

Nesmysl no. Z toho se může zas stát pěkná bramboračka

Reagovat
Mirek na tenisu

Dobře že ji nedal. Šel mu po nohy ale nic zákeřného. Čas na karty určitě přijde.

Reagovat
Remt

Čas na karty má 90 minut. Konec už hloupých nesmyslů že v prvním poločase se nedávají apod. Zákrok na kartu rovná se karta

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
jsemdement

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ty vole ten rozhodčí je neuvěřitelně špatnej. Doufám, že už podobné experimenty tady trpět nebudeme

Reagovat
Mirek na tenisu

Už i Kožich Mareš je slávista?

Reagovat
KnoxXx

po dnesnej prehre uz zahadne nebude

Reagovat
monty25

Jaký už? To je slávista snad od narození.

Reagovat
John Obi Mikel

Mareš byl vždycky slávista

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSMan

od roku 2016 je slávista

Reagovat
monty25

Já s ním četl rozhovor kdysi v Hattricku ještě před dvěma tituly pod Jarolímem a už tehdy byl slávista.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25
Reagovat
ACSMan

jo věřím nebylo to myšleno uplně vážně

Reagovat
mistr129

Hovorka to odbránil jak útočník

Reagovat
mistr129

Tak Kúdela

Reagovat
John Obi Mikel

Mosquera rasismus na Kudelu

Reagovat
dondinho

you are fu***ng donkey, you know you are

Reagovat
pingla

zdá se mi to nebo je sektor hostů víceméně prázdný?

Reagovat
PhilipS

Bah tenhle souboj s Mosquerou nemohl prohrát.

Reagovat
ratusek

ti šašci z O2 asi dostali notičky na chválu toho nýmanda z Polska

Reagovat
C-M@ster

Typičo pěkně Kopic

Reagovat
PhilipS

emoční hráč ten Hovorka

Reagovat
j_mrazik

Kde se na to dá koukat? Nenašel jsem stream a ani v TV jsem to nenašel.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
j_mrazik

Děkuju, ale nemám tam účet.

Reagovat
mrtvej ofsajd
Reagovat
Coutinho10

tak ted Hovorka chytil gol

Reagovat
KnoxXx

Kopic dal Kudelovi na 5m 4

Reagovat
Mirek na tenisu

Kedel se už do bývalé formy nemusí dostat.

Reagovat
Remt

Jindra teda ty hráče ve předu dnes moc však tam se neděje nic. Nevytvoří si nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bahovi prednosti jsou rychlost a ostrej centr pravou nohou.... takze si to logicky bude sekat na levou a pretahovat nejaky mrdky na zadni...

Reagovat
OTASi

Bejt tam místo Tecla Sor, tak už slavie vede

Reagovat
smazaný uživatel

A proc tam do pici neni? Ty vole mit Sora a hrat Tecla, to je jako mit za manzelku Veresovou ale chodit pichat Bohdalku.

Reagovat
OTASi

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Remt

Reagovat
PhilipS

ale jo

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, opravdu neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě to nepobavilo, tak prostě neskutečně drž piču. Bylo to od srdíčka, primárně to mělo být nasrání na to, že Tecl je v základu.

Reagovat
Trapný diskutér

bylo to dobrý, klid.. to je jenom nějakej suchar, určitě fanoušek Rudy z Ostravy

Reagovat
Remt

Plastik?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to ten ultrakokot.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fajdax

Reagovat
jackinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSMan

Viděl jsem nějaká videa Verešové a musím říct jako správný skaut, že tam talent je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohdalka mela sice jenom fotku, ale je jasny, ze je tam velkej rozdil v koeficientu prcatelnosti.

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Cotton

Reagovat
shitcool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Tenhle šlapak nebyl za žlutou?

Reagovat
PhilipS

Kudela není zraněnej? To je fakt jeho reálná rychlost? To už na Slavii není

Reagovat
naheCZ

Kúdela dnes marnej

Reagovat
Coutinho10

wow Olie ten obranny zakrok

Reagovat
KnoxXx

Kudela bude uz dobry len pre becko (Vlasim)

Reagovat
mistr129

Ne, nemůžou dementi počkat s ohýnkem tři minuty

Reagovat
John Obi Mikel

To se musí pro klobásu

Reagovat
Mass

Asi nepočítali s prodlouženim.

Reagovat
Paprika

Chyba ve vypoctu, jinak to jsou chytri kluci

Reagovat
Pablos

Reagovat
Wambasen

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Pyro

Reagovat
lada.sp

ty pico na tribuně sever bouchla atomovka?

Reagovat
monty25

Tak tohle bych dejchat nechtěl...

Reagovat
Freedo

Dva roky jsme si ničili zdraví, když jsme dýchali vlastní výpary v respirátorech. Tohle byla příjemná změna.

Reagovat
PhilipS

Teclík nehraje špatně, ale být tam Sor, tak Slavie vede no.

Českej fotbal se klepe. Ta Plzeň to fakt může dát

Reagovat
Remt

Hrál už Sor na křídle ve Slavii nebo ho tam ještě nezkusil?

Reagovat
PhilipS

Mám pocit, že ještě moc ne. Nepochopitelný, že pro něj nenašel místo v základu no.

Reagovat
Remt

Tuším že několikrát ale hrál Sor hrot a Schranz křídlo, nechápu proč je neprohodi když Sor dostává debilni dlouhý míče vzduchem do soubojů se stopera. Zatímco by mohl hrozit z křídla..

Reagovat
Radek Voltr

pro koeficient by bylo právě lepčí, kdyby titul vyhrála plzeň

Reagovat
Cotton

Slavia by byla v předkolech LM vždy nasazená, Plzeň zase v KL

Reagovat
Radek Voltr

plzeň ti při předkola KL nikdy nepřeleze, takhle by měla jistotu aspoň KL.. slávie je schopná to přejít, i když ani tomu moc nevěřim..

Reagovat
Mass

První máj, pyra čas

Reagovat
PhilipS

Dával bych za tuhle demenci vězení na tvrdo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Muselo by být v ruských barvách. Váš Igor Mříž

Reagovat
Mass

No demence je hlavně to, že oni vůbec nesledují hru, jinak by to neodpálili v 44. ale v 47. minutě. Bylo jasný, že se budou přidávat minimálně dvě minuty.

Reagovat
j_mrazik

Plzeňští kokoti si přinesli pyro? Gratuluju.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pablos

strašnej trapas

Reagovat
ratusek

Hrajte do prdele

Reagovat
lampas

Proč neukončí rozhodčí poločas rovnou

Reagovat
Kiwi-21

Něco mi říká že Plzeň dnes vyhraje i když jim to moc nepřeji no

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

tvl dostanu se před něj, plácnu sebou o zem, stáhnu ještě Traorého, ale dle těch dvou šašků jasnej faul

Reagovat
PhilipS

Faul to byl to zase klid.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Mass

Od Hejdy taková lidská myška

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Jasně před něj skočil, taky nevim co komentujou.

Reagovat
jackinho10

vsak oni kazdy kontakt lezi na zemi. Hejdu jsem nevidel hrat v souboji jinak, nez ze si pomaha rukama.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Standa dostava dobre na picu. Nedivim se.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim, podle mne Traore nefauloval

Reagovat
mistr129

Reagovat
Martin9719

Stejnej kriminální zákrok co předvedl doma Bucha se opakoval na Havla a není to ani žlutá. Cirkus Eden ale může.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

jen se tlem ty vole

Reagovat
Mass

Nic kriminálního tam nebylo, poskakoval míč a Havel tam byl o 0.1 rychleji. Žádnej šlapák, ale faul to byl.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kiwi-21

Jedinou šanci co vidím na výhru Slavie je Sor na křídlo v průběhu utkání

Provoda na střed a věřit že nějaká rána se chytne a na hrot bych klidně posunul Lingra

Jinak to vidím na brejk a výhru Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia gól nedá, jediná šance na gól je, že se Plzeň pokusí zaútočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrozná sračka z obou stran - podle očekávání.

Reagovat
monty25

OT: Belaid vítězný gól Jihlavy a Viktorka 23. zápas v řadě bez výhry.

https://www.livesport.cz/zapas/WQV3ckLO/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Belaid

Reagovat
Radek Voltr

tohle musí bejt vaše top legenda, ne? zajistil vám jediný vítězství v zápase LM v celý vaší historii!

Reagovat
Mass

To spíš Kolář co vychytal nulu na Nou Campu.

Reagovat
Radek Voltr

remízy si nikdo nepamatuje, zvlášť 0-0

Reagovat
Selänne

Reagovat
Martin9719

Pořád jako přes kopírák a jediný co Slavie má, míč doprostřed kde nejsme a dlouhý míč doprava na Baha.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje co potřebuje. SKS si neví rady. Myslím, že ani JT netrefil sestavu. Pokud SKS hru rapidně nezlepší a neskoruje bude muset zasáhnout Polák a dotlačit ji tam, jak už je v těchto zápasech zvykem

Reagovat
Martin9719

Tam jde jen o to, jestli podlehne těm dementům v hledišti a na střídačce.

Reagovat
KingMaster13

Za toho Tecla mi je normálně trapně. Místo aby zakončil tak svým dřeváctvím by akorát vykoledoval penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
j_mrazik

Tipsport už sehnal někoho lepšího do reklamy než Krejčího?

Reagovat
FCSL

Slavii ten útočník bude stát titul no. Mít někoho jako Beaguela, tak už ho dávno maj. Strašnej amatérismus od nich. Kdyby tam dali aspon Schranze, ale Tecl

Reagovat
KingMaster13

Ale my ty útočníky máme, to je na tom nejhorší. Respektive Sor, Schranz, Fila jsou více než solidní ale hraje oblíbenec no.

Reagovat
ratusek

několikátý prokauč. Jako být Schranzem tak se vám na to fakt vyseru a po sezoně jdu pryč. Protože koukat na Tecla a mít tohle zapotřebí, to si myslím, že nemá

Reagovat
jsemdement

Vsak Schranz uz neni hrotak, ale kridlo. Takze on na hrotu hrat nemuze, nastaveni hry to nedovoli .

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by jako nemohl ty demente? Nastaveni hry?

Reagovat
jsemdement

V updatu 1.1.2022 doslo ke zmene postu u Schranze, z CF(center forward) tam ma RW(right wing) a kdyz planujes sestavu, tak ho nemuzes dat na CF, nejde to hrat hrace mimo post momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Remt

Proboha stridej už, tohle je hrozný ze strany Slavie směrem dopredu

Reagovat
j_mrazik

Kolik musí Hejda udělat faulů, aby dostal žlutou?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrázek úrovně naší kopaný. Zápas prvního s druhým o titul. Bojovnost, nasazení a tím to končí. Člověk by nesměl koukat na Ligu Mistrů a ostatní ligy, aby na tom dokázal něco ocenit. Hrůza. Už několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl pičo Holeňák ještě k tomu v offsidu... jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl pičo Holeňák ještě k tomu v offsidu... jdi do prdele.

Reagovat
$dolar$

To je smesny, jak se snazi furt vybojovat bud kartu nebo penaltu.

Reagovat
mistr129

Nebrečel jsi o par příspěvku výše že měl slavista dostat kartu?

Reagovat
$dolar$

To mel a mozna i cervenou, Bucha ji za to dostal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Bez ohledu na odlišnosti, kdy dostal Bucha přímou červenou?

Reagovat
$dolar$

V poslednim zapase.

Reagovat
mistr129

Tam měl 2 ŽK

Reagovat
$dolar$

Po VARu to zmenil na cervenou, ne?

Reagovat
mistr129

Prave ze ne, řešili to, ale nezměnilo

Reagovat
$dolar$

Tak mel. Protoze to na cervenou bylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne

Reagovat
Kiwi-21

Je to zmar tenhle zápas

Pro Plzeň je to zatím opravdu jednoduché utkání

Reagovat
Kepy_FCB

pejzatejm jde víc o penaltu než o gól

Reagovat
Coutinho10

konecne Sor na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je zazrak ze jsme uhrali 0:0 a tim ze dojdou na plac Provy a Sor, tak to je taktika mozna fakt genialni.

Reagovat
Miguel19

Provod jak musí tlumočit pokyny

Reagovat
smazaný uživatel

Proc do pici strida Ibru?

Reagovat
Radek Voltr

Míša by měl vyndat Buchu, ten kurví co může.. pomalej myšlením i pohybem, strašný kopyto

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl dneska zase špatný

Reagovat
Kepy_FCB

Ale domácí ten gól dají

Reagovat
ratusek

Tak Jindra promrdal hodinu zápasu Fernandem

Reagovat
KnoxXx

unavil obranu, takze Jindra ho pochvali

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine ze by to fakt byla taktika, aby je Tecl otravoval a vybojoval nejakou kartu (nepovedlo se) a ted tam da ty hrace co maji na 1.ligu. Uvidime jestli to neni pozde.

Reagovat
Remt

Veškeré prodlevy budou nastaveny.. Zdrzuje od začátku, tak karta bez pardonu. Jaký nastavování? Když bude mít od 45. Žlutou, tak si tahání času rozmyslí

Reagovat
Rothbard

Od Slavie zklamání.

Reagovat
Radek Voltr

kšilt jak brečí po každym faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka mi dneska nevadi, fakt moc chce. Ale typico z ceho on dokaze udelat faul.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Co to pískáš furt

Reagovat
Remt

Ty pády Plzně po každém sebemenším kontaktu jsou normální v každém zápasu nebo jen dnes? Je to extrémně otravný

Reagovat
KnoxXx

je to obojstranne v tomto smere

Reagovat
Remt

Např Kudela teď na. Choreho to je něco strasnyho.. Metrakovy chlap a upadne když se do něj trochu opře Kudela. Proč jim toto rozhodčí žere nechápu. Prý se rozhodčích vyptával na české hráče. Tak to musel dostat jasné noty že Chorý je zasrany simulant.

Reagovat
havrys99

koukej i na slávisty

Reagovat
mistr129

Lingr

Reagovat
$dolar$

Beaguel dneska hroznej.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Pico Olayinko... hraj fotbal kokote a nepadej jak dement. Ne opravdu uz davno vsem neuteces.

Reagovat
mistr129

Tyvole, to mohl pískat nějaký krajský rozhodčí místo tohohle

Reagovat
Rothbard

Co pískl špatně?!

Reagovat
KnoxXx

ziadnu penaltu Slavii

Reagovat
OTASi

píská rovinu

Reagovat
havrys99

Reagovat
jsemdement

Reagovat
mistr129

To ti odpískal i ten z kraje, akorát stejně jako tohle to bude stat za hovno

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Nějak takhle jsem to čekal no, akorát jsem doufal že okolo 70. minuty dáme na 1:0 tohle už si Plzeň asi pohlídá

Reagovat
andrew96

Džízs, to je zase sračka. I díky sudímu.

Reagovat
OTASi

píše se kvůli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Harley111

Je vidět že je Slavia z formy, gratulace Plzni k titulu

Reagovat
dondinho

příšerná holomajzna...kdo se dnes prozdržuje a prosimuluje k titulu ?

Reagovat
John Obi Mikel

Tal.

Reagovat
naheCZ

Strašná křeč od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
havrys99

nechápu že pořád Olayniku baví to válení

Reagovat
OTASi

Trpiš jak si hned psal: Olaynka - PIČUS!!!

Reagovat
OTASi

olayinka

Reagovat
naheCZ

Tam byl faul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze petkrat VAR a petkrat picu z toho, to nasere. Chory vole jak tam dosel orodovat, to jo ty kokote, ty to tak vyresis.

Reagovat
$dolar$

To snad nemysli vazne

Reagovat
OTASi

to už se zase něco hledá?

Reagovat
KnoxXx

cely zapas sa nieco hlada, trapas

Reagovat
Rothbard

i někdo

Reagovat
monty25

To bude pentle.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle už bude penalta, kopl ho jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Pico kopanec do hlavy tak asi jako spis faul ne do stada kurew?!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
OTASi

kopnul ho do ruky.. pískal by tohle někde na půlce?

Reagovat
mistr129

Prave ze na půlce určitě, otázka je kolik sudich by to pískalo ve vapne

Reagovat
monty25

Ve finále MS žen 2019 se to pískalo.

Reagovat
Kiwi-21

Těžko říct ale penalta to je

Stejně ji nedají

Reagovat
Remt

Spíš bych se zeptal naopak - na půlce nejspíš ho ale bylo to dost na penaltu? Jestli ho vůbec trefil jsem moc nepostřehl z toho záběru

Reagovat
Firkraag

tohle neni penalta

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Beztak ale nedáme

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Jsem rád, že jsem se spletl, ale vůbec jsem mu nevěřil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

polskej žid

Reagovat
Remt

Kopat lidi ve vapnu do hlavy se podle pravidel nesmí ne?

Reagovat
LokoLFC

Do hlavy ho urcite nekopnul.

Reagovat
Bobřík1

Tak správně by neměl míst vůbec nohu nad pas.

Reagovat
$dolar$

To uz je fakt smesny, jestli tohle piskne.

Reagovat
OTASi

to bylo někam do boku snad ne? notak

Reagovat
$dolar$

Reagovat
KnoxXx

fraska, Slavia mala zaplatene, tak ju musel najst

Reagovat
smazaný uživatel

Beaguel je vylizanec a dneska nejhorsi hrac zapasu. Timhle ten vykon korunoval... udelat kung fu kop ve vlastnim malym vapne. To musis byt ultra curak.

Reagovat
Pablos

S ohledem na konec utkání

Reagovat
ACSMan

Hroznej faul tohle, možná se dotkl ale to je vše

Reagovat
smazaný uživatel

No a to ze tam sel jak mental je v pohode? v malym vapne?

Reagovat
mistr129

Psal jsem to dneska i u Ramsdalea, jestli se ho dotkneš by mělo být jedno

Reagovat
dondinho

penaltička byla ?

Reagovat
$dolar$

Hledat celej zapas penaltu a pak najit sotva dotek v 90. minute

Reagovat
mistr129

JOOOOOOOOOOOOOOOO KURVA

Reagovat
John Obi Mikel

Kedeeel

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo twl

Reagovat
Komix

KUDYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
mistr129

Plzeňáci jak nezvládají

Reagovat
Firkraag

Tohle VAR vubec nema resit....

Reagovat
Remt

Počkej, VAR tam je přesně proto aby toto řešil ne? Od ceho jiného by tam měl být?

Reagovat
Firkraag

VAR má řešit jasný přehmaty, né nepodstatnej drobnej kontakt. Takovouhle penaltu mohl vymyslet kdekoliv a kdykoliv na obou stranach...

Reagovat
smazaný uživatel

Var nema resit penaltu ty buzerante?

Reagovat
LokoLFC

Buzeranta pozna jen druhej buzerant.

Reagovat
$dolar$

Neuveritelny a jeste z tohohle mit radost.

Reagovat
John Obi Mikel

Trošku objektivity do toho fandění Jasný faul

Reagovat
$dolar$

To nemyslis vazne. Vzdyt se ho sotva dotknul, na hru nulovej vliv.

Reagovat
mistr129

Takže když to má na hru nulový vliv, tak můžu někomu ukopnout hlavu?

Reagovat
$dolar$

A on mu ukopnul hlavu? Letmej dotek s ramenem, ktery bylo navic nizko?

Reagovat
Nickname 9

Klasická tlačenka slávistickejch hoven

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak jsem predikoval. Když Slavia nemůže rozhodčí jí pomůže. Služebka Bílka v Polsku přinesla očekávaný efekt

Reagovat
John Obi Mikel

Wow, neskutečný humor.

Reagovat
Remt

Je to Turboplastik nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
KingMaster13

Trošku ti to nevyšlo no

Reagovat
John Obi Mikel

Byl tam druhý Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi nevyšlo? Jasně jsem před zápasem i v poločase psal, že pokud SKS nedá gól, že ji tam Polák dotlači, což se stalo. No a když pisknul ten úlet, tak tu druhou musel pískat stoprocentně

Reagovat
KingMaster13

Kdyby nás tlačil tak jí nepísknul.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow - neskutečná logika

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

A on žádnýho plzenáka nevyloučí. Staněk okamžitě červená, to stejný ten kokůtek Hejda. ale radši nic. fakt šašek

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
havrys99

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH KÚDELA..ale penalta těžce přísná teda

Reagovat
mistr129

Köstl dostane červenou po našem gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda nejvetsi drevak a krypl. Jeste Choryho tam poslete. Kudy balls of steel.

Reagovat
Martin9719

Gratulace kreténi. Jestli se budou pískat takovýhle penalty, tak už mě tahle soutěž nezajímá.

Reagovat
Selänne

Bořil: "Ty zmrdee"

Reagovat
Black Jagir

Taky ho mohl Radina osolit.

Reagovat
havrys99

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Trusaaaaaaaaaaaaaaaaaa (snad bude )

Reagovat
Paprika

Reagovat
mistr129

No to jste kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická ceska žumpa. Cely zápas nic a na konci se hádají jak decka. Trapna liga, trapny cz fotbal.

Reagovat
ratusek

neuvěřitelné

Reagovat
OTASi

jako faul se to písknout dá no, ale.. hru to přímo neovlivnilo, slavie dvě šance po tom měla.. spíš bych se přikláněl k tomu, aby tohle VAR neřešil každopádně plzeňskej fotbal je strašnej, to už radši ať to vyhraje slavie.. ikdyž by to mohlo bejt golem ze hry místo pentle

Reagovat
monty25

Řešil to VAR i ve finále MS žen...

https://youtu.be/_6VeZAZdff0?t=45

Reagovat
OTASi

v roce 2019? to se řešilo ještě kde co ne?

Reagovat
monty25

Tak na penalty 1:1

Reagovat
cubinho

Zaslouzene!

Reagovat
mistr129

Spadnul sám ne?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mistr129

Já myslel ty hráče u oslav, ne Vás tady

Reagovat
mistr129

to velký v si odmysli

Reagovat
Selänne

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo tos to je celkem dobrej zapas pro nezaujatyho fanouska. Tohle ale pico penalta never.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ty penalty jo, ale jinak Zápas o ničem.

Reagovat
vanGomm

Nezaujatý fanoušek neexistuje

Reagovat
John Obi Mikel

Co tady pískal

Reagovat
cubinho

Geniální

Reagovat
wyqinac

Proč tohle var nezkoumá??

Reagovat
smazaný uživatel

To taky uplne nechapu do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vymrd tohle.

Reagovat
$dolar$

Jestli byla na druhy strane, tak za tohle musi bejt dve penalty.

Reagovat
Kiwi-21

Spadl sám

Reagovat
KingMaster13

Obě ty penalty stály za hovno.

Reagovat
$dolar$

Ja bych nepiskl ani jednu. Ale jestli tu vasi zkoumal VAR 5 minut a pak ji dal, tak ta nase byla stoprocentni.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Jak jsem řekl obě stáli za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím ale ta první se dala pískat spíše

Osobně bych nepiskl asi ani jednu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

a tohle ani nezkoumá VAR. fakt banda šašků

Reagovat
Coutinho10

to neresilo ani video ?

Reagovat
Zephyr

piči měl jsem vsazeno na 0:0

Reagovat
KingMaster13

To mělo být raději 0:0 než takovej nedůstojnej závěr

Reagovat
OTASi

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, příště zapínám tyto zápasy v 85. minutě. Nashledanou, trapoši.

Reagovat
Hyrax

Bogeeeeeeeeeel

Reagovat
cubinho

Zaslouzene vyrovnani z nezaslouzene penalty jako na druhe strane

Reagovat
John Obi Mikel

"Gratulace kreténi. Jestli se budou pískat takovýhle penalty, tak už mě tahle soutěž nezajímá"

Reagovat
Hyrax

No fudt to plati zejo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Slavii odpočet 5 bodů za rasismus na Beaugela a hate na Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

Nastav aspon 10 minut ty polskej kamionackej zmrde.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
andrew96

Zápas vemen.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vinetou

Reagovat
lada.sp

Reagovat
OTASi

Reagovat
kecipep

Tvl jak tohlr může být penalta? Trusa padal týden předem

Reagovat
mistr129

Snad to ještě ukážou ve studiu, mě přišlo že se ho nedotknul vůbec

Reagovat
Martin9719

Nasrat vy píčusové, nasrat!!!! Karma je zdarma a tady se to potvrdilo, parádní zadostiučinění.

Reagovat
taws

Jak by řekl Zdenda Houstecky: “bůh existuje”

Reagovat
Paprika

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Firkraag

Dneska Berbr games ty vole

Reagovat
KingMaster13

Fakt jděte do hajzlu za takové penalty, ani jednu bych nepískl.

Reagovat
Martin9719

To bych bral

Reagovat
KingMaster13

0:0 tomu zápasu slušelo daleko víc

Reagovat
Martin9719

To souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Reagovat
Remt

Hele upřímně. Přeju to Slavii ale piskl bych buď ani jednu a nebo obě. A Slavia si za tuhle situaci může sama. Už měsíce hraje tužku, v tomhle zápasu zas..

Reagovat
KingMaster13

O tom vůbec nemusíme diskutovat, to je jasný Já bych je nepískl!

Reagovat
vinetou

Reagovat
frankiefcb

tak aspoň padli góly

Reagovat
OTASi

Trpiš jak nezvládá

Reagovat
Euphael

Reagovat
STR

To byla rychlá karma za to slavení jak kdyby vyhrali titul.

Reagovat
OTASi

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

Reagovat
Martin9719

Napadá mě jedna věta ale tu ještě vyslovovat nebudu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mass

Taky sem to podcenil a šel po Kúdelově golu na záchod. Co se stalo?

Reagovat
Greny

Nic moc vaznyho kluci se zesrali jako Ty

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
db18

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
rufus

Reagovat
martin1

Reagovat
$dolar$

Nazdar, curaci.

Reagovat
DieFohlenBMG

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Kostl neunesl a byl vyloučen a Trpisovsky neunasi taky

Reagovat
OTASi

slávisti klid.. plzeň to stejně ještě posere

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam hned po zápase JT plakal u rozhodčích. Je z něj čím dál větší píčus

Reagovat
smazaný uživatel

otřesný zápas, ale závěr dobrej

Reagovat
Firkraag

Reagovat
thewall

První asi nebyla. Druhá nebyla určitě.

Trapas hlavního sudího.

Reagovat
monty25

Tu druhou penaltu bych teda chtěl vidět ještě v opakovačkách. Ta první budiž, byla to vysoká noha a Beauguel ho trefil. Ta druhá nevím...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

Z Trpiše se stává hrozný šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

ty asistenti to je jedna sprostá namistrovaná <|> vedle druhý a JT jim už začíná zdatně sekundovat

Reagovat
Mirek na tenisu

Trpišova éra v Edenu pomalu končí. V první řadě by ale měli vyhodit Houšteckeho a Řeháka. Až budou v klubu který bojuje o finanční přežití nevydrží tam ani půl sezony.

Reagovat
ACSMan

Nevim no, když jsem si zpomalil záběr faulu Beaugela, tak mi přišlo že ta noha šla spíš na rameno než hlavu

Reagovat
Remt

Počkej ale.. to by byl taky faul = penalta, ne?

Reagovat
ACSMan

Šáhnul na něj a to nemá, to je faul

Reagovat
j_mrazik

A v tom je nějaký rozdíl?

Reagovat
Martin9719

Určitě na rameno, ale víš jak máme VAR tak už se píská jakýkoli dotek co by prošel možná i na polovině hřiště. Všechny ty penalty mi připomínají docela silně FIFU 12, tam jsi taky kolikrát nevěděl za co byla.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Beauguel tam šel dost blbě.

Reagovat
Martin9719

To ano, ale za tohle penalta, jako promiň, Jurásek možná ani nevěděl že se něco takovýho stalo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Přísná, ale já bych pískal obě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Nejspíš jo. Pořád vysoká noha.

Reagovat
Bobřík1

I tak faul

Reagovat
Greny

Za mě bych nepiskl ani jednu

Reagovat
oli9

Příště prosím rozhodčí třeba z Angoly.. To si vždy na MS připomenu jak piskaji jak hůř než nějaký strýček v základní třídě

Reagovat
smazaný uživatel

Super zaver... "Hej kamo tak utikej do vapna a spadni a ja vam pisknu taky jednu".. Jo tak ja jdu. Ulet. Verit Polakum v cemkoliv je ulet.

Reagovat
thewall

Taky mi přišlo, že byl rád za možnost kompenzovat.

Reagovat
Garbicz

Každopádně druhá penalta trochu ukvapená, mohli se podívat detailněji

Reagovat
dondinho

hrozná sračka ale penaltová komedie v 90+ to dokonale vynahradila

Reagovat
smazaný uživatel

Bilkova tvrz nadále trvá

Reagovat
vinetou

No hlavně doufám že dnešní zápas nesledoval nikdo ze zahraničí, aby se neprovalilo jaká je u nás trapas ta liga.

Reagovat
SpecialOne

Nevíte někdo, proč Staněk vyběhl po Kúdelovi po penaltě?

Reagovat
John Obi Mikel

Protože ji proměnil

Reagovat
andrew96

Zakopával balón,

Reagovat
Mass

Je to opičák

Reagovat
Bobřík1

Zvlášť nechápu, proč nedostal žlutou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kedel totiž balón odražený sítí poklop k rohovému praporku a tím nasral překonaného Staňka. Kedel jenom dokázal jaký je křivák...

Reagovat
jackinho10

Tak mel Kudel dostat zlutou, tot vse.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Greny

Křivák nebude ale nálepka tam bude navždy že je rasista...

Reagovat
jenage

Řekl mu, že je fucking guy.

Reagovat
havrys99

chtěl vzít míč pro rychlejší rozehrávku, kartu dostal

podle zápisu Kostl dostal červenou za "Zdržování při navazování hry družstvem soupeře zakopnutím míče."

Reagovat
andrew96

Buran

Reagovat
John Obi Mikel

Špatný výkon dneska Sázka na Tecla opět nevyšla

Reagovat
exse

Zasloužená remíza. Slavia poměrně zklamala, ale prostě hráči jako Tecl, Hromada nebo Lingr nejsou ani ligový průměr, takže jestli Slavia ztratí titul, tak si za to může sama.

Reagovat
Selänne

Škoda že Bogelův gol nemůže platit dvakrát kvůli těm rasistickejm sračkám..

Jak moc musíš mít v palici vymleto, aby si začal bučet na černocha?

Reagovat
vinetou

Tak jsou to stejný lidi co obhajovali Kudelu, tak co čekat.

Reagovat
Bobřík1

Nebučelo se spíš na Beaguela jako exekutora penalty než na Beaguela jako černocha?

Reagovat
Remt

Souhlas. Vracel jsem si to teď a neviděl jsem tam nic co by mi evokovalo něco rasistického. Takhle se klidně bučí i na bělocha zahravajiciho penaltu. Zas za vším nehledejte rasizmus. Nebuďme jak v Anglii proboha.

Reagovat
ACSMan

To vysvětli Kamarovi

Reagovat
Selänne

Tímhle stylem můžeme okecávat všechno. Pak se ale nedivte dalším ostudám v pohárech.

Reagovat
Mass

Ostuda jsou jen lidi jako ty, nebo Rangers.

Reagovat
Selänne

Udělej si čas a zajdi si do svýho kotle. Asi budeš překvapenej.

Reagovat
Freedo

Ty seš fakt kokot. Bučelo se na bígla, aby nedal penaltu. Já to třeba dělám, protože neumím pískat na prsty a chci udělat nějakej zvuk. Kdybych umět pískat, tak radši pískám, protože je to hlasitější. A bučelo by se na kohokoliv, kdo by to šel kopat. Bez ohledu na rasu. Tu jsi sem zatáhl úplně zbytečně jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

I ta odpisknutá ruka ve vápně byl rasismus.

Reagovat
Mass

Vymleto máš ty, rasisto.

Reagovat
Selänne

Běž si protáhnout pravačku.

Reagovat
Mass

Ten kdo všude vidí rasismus je sám největší rasista. S pravačkou nic nemám.

Reagovat
dondinho

Jako že černoch je nějakej übermensch a když jde kopat penaltu tak se na něj může jenom koukat nebo mu tleskat ? Bučet se může jen na bílýho ? Vsadil bych se že v hledišti si zabučelo i pár černochů fandících Slávii - to je pak taky rasismus ?

Reagovat
Selänne

Dělat opičí skřeky je ubohost. Jestli to nechápeš není můj problém.

Reagovat
PISTOLERO

Vymleto máš ty! Uplně stejně se bučí i na bílého když kope penaltu. Největší zlo společnosti jsou sluníčka jako ty. Nezapomeň si kleknout

Reagovat
doshcz

*hučet

Reagovat
db18

Až na ty písknutý penalty dobrý výkon sudích. Škoda, že pak musel kompenzovat no. Nepískl bych ani jednu.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
$dolar$

Reagovat
C.1922

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Mirek na tenisu

Penalty přísné jinak

Reagovat
havrys99

Reagovat
frankiefcb

Hele dival jsem se na to dopodrobna. Dle me piskatelne obe a super bylo, jak se k tomu vyjadril.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Losinho

Mně z tribuny přišlo, že píská každej kontakt + by písknul i tu penaltu na Tecla

Reagovat
db18

To říkal, že byl daleko a z jeho pohledu to vypadalo, že Staněk míč nezasáhl.

Jinak od tv to bylo jinak, naopak to vypadalo, že to oproti Fraňkovi dost pouštěl a zůstával konzistenční (oproti tomu předchozímu polskýmu neštěstí, který jednou loket pískl, podruhý ho nechal běžet apod...), a sice šetřil kartama, ale hráčům vždy domluvil...

Reagovat
naheCZ

Měl úseky, kdy pouštěl všechno a pak úseky, kdy písknul i to, když někdo kolem soupeře jenom běžel...já tam tu konzistenci vůbec neviděl teda. Hrozná druhá půle z jeho strany, kouskoval to jako prase i za úplně lehký kontakty, aby pak vzápětí přešel několik daleko ostřejších soubojů.

Reagovat
ratusek

Ne. To fakt nebyl dobrý výkon sudích. Možná pro vás, protože to kouskoval a neměl cit pro hru. Takové pískání fakt není důvod pro to, si sem zvát poláky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
verv

Reagovat
martin1

Reagovat
Cotton

Reagovat
db18

Míša Bílek šampion!

Reagovat
Martin9719

Klobouk dolů, vyjma naší nešikovnosti na míči a následných ztrátách by se Slavie k ničemu nedostala. Ten závar po střelách byla snad jejich jediná tutová šance. Vlastně ještě Tecl no, ale to byla opět totální hrubka stoperů.

Reagovat
db18

Reagovat
chavi.27

Dyt tam sel uplne nesmyslne, druha penalta za me v poradku. Vubec neni duvod ani k VARu jak tady pisete

Reagovat
Mirek na tenisu

Strašně těžký špil pro sudího. Pískat to někdo od nás tak dá 2 redky a 10 žlutých. Frrankowski to odřídil s přehledem. Penalta za nohu Baeugela i bodyček Oscara byly sice přísné ale písknout se daly.

Reagovat
jackinho10

S prehledem? Vzdyt tam piskal kazdy souboj faul. Takove piskani vyhovovalo jen jednomu tymu. I v zacich se takove fauly nepiskaji.

Reagovat
Mirek na tenisu

Frrankowski pískal metrem mezinárodního fotbalu. A to bylo štěstí. Naš sudí by měl problémy.

Reagovat
jackinho10

Tak pokud se divas na takovy mezinarodni fotbal, tak to je mi te lito. Protoze ja takove rozhodci z evropskych poharu neznam teda.

Reagovat
Mirek na tenisu

Frankowski je sudí FIFA. A uznávaný. Co chceš ještě řešit.

Reagovat
Remt

Možná. Ale kouskovat to takhle nesmyslně? Bylo jasné s čím jde Plzeň do zápasu a bylo jasné že bude padat při čemkoliv. Nemusel jim to tak žrát a usnadnit jim to. Samozřejmě v reakci na to pak začali padat i Slavisti a z celého zápasu byl nekoukatelny hnus. Za mě špatný.

Reagovat
Nickname 9

Jooooo!!!!!! Plzeň skvěle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele