FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby

03.05.2019, 08:24, aktualizováno 05.05.2019, 08:33
Previews
Slavia jenom remizovala v Liberci a nabídla šanci Plzni - pokud Viktoria vyhraje nad Jabloncem, zmenší se rozdíl mezi nejlepšími kluby na dva body. Opava bude hrát doma s Karvinou, Příbram potřebuje bodovat na půdě Slovácka...
O titul
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (neděle 18:00)
Pražští rivalové Slavia a Sparta vstoupili do skupiny o titul již v sobotu, o den později je bude následovat i Plzeň. Ta chce pokračovat ve stíhací jízdě za sešívanými a posloužit jim k tomu může vítězství nad Jabloncem, který pro změnu bojuje o účast v evropských pohárech.

Viktoriáni po reprezentační pauze nepoznali hořkost porážky a z pěti utkání vytěžili třináct bodů, přesto úplně spokojeni nebudou. Před dvěma týdny totiž nedokázali naplno využít zaváhání Slavie a v Příbrami pouze remizovali, minulý víkend už byli stoprocentní a Duklu roznesli 4:0. Na výhře se dvěma brankami podílel Kopic, po jedné přidali Procházka a Hořava. V tabulce střelců si ovšem nejlépe vede úplně jiný hráč. Jean-David Beauguel navazuje na úspěšný podzim ve Zlíně a celkově má na kontě již čtrnáct gólů, což ho řadí na druhé místo mezi ligovými kanonýry. Nepříjemností by mohla být absence Kayamby, který by za postranní čarou doplnil Krmenčíka s Čermákem.

"Slavia to má ve svých rukou, náskok je to veliký, rozhodovat může klidně až poslední zápas nadstavby. Věřím, že to ještě trošku zdramatizujeme, nadstavbová část bude jistě zajímavá, každý může porazit každého," věří Pavel Vrba.

Jablonec sice drží relativně v poklidu čtvrtou pozici, základní část završil se šestibodovou ztrátou na Spartu a stejně velkým náskokem na Baník, na hřištích soupeřů se mu však vůbec nedaří. Do jara sice vstoupil vítězstvím v Olomouci, od té doby však v pěti zápasech neskóroval a vytěžil v nich jen dva body. Naposledy takto zaváhal v Ďolíčku, vše ale Severočeši vynahradili v přímém duelu o čtvrté místo proti Ostravě, které nasázeli čtyři góly. Hattrickem se na tom podílel Martin Doležal, před ním skóre otevíral Považanec. Právě Doležal je nejen nejlepším střelcem Jablonce, jeho třináct branek z něj dělá i nejgólovějšího Čecha ve FORTUNA:LIZE.

Zelonobílí rozhodně nechtějí působit odevzdaně. "V Plzni chceme hrát útočný fotbal. V posledních pěti zápasech venku jsme nedali gól, tak bychom to teď chtěli protrhnout. V Plzni není lehké hrát, ale chceme být aktivní. Naposledy jsme tam prohráli 0:1, měli jsme šance, jenže jsme je neproměnili. Teď se budeme snažit, abychom domácí potrápili a pokusili se přivézt nějaké body," burcuje kouč Petr Rada.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kopic, Pačinda, Kovařík - Beauguel
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.90 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 17:30)
Sparta pod vedením nového kouče zvládla závěr základní části, na což bude chtít navázat i v úvodu nadstavby. Jako první zavítá na Letnou ostravský Baník, pro nějž bude cílem udržet současnou pátou příčku.

Netradičně již potřetí v ligové sezóně na sebe narazí nesmiřitelní rivalové z Prahy a Ostravy. Nový formát nejvyšší soutěže ale mění zavedené pořádky, a tak fanoušci obou táborů a s nimi též příslušníci bezpečnostních složek hlásí pohotovost. V okolí letenské pláně lze opět očekávat bojovnou náladu na obou stranách barikád.

Z lepší výchozí pozice jdou do duelu domácí, avšak vzhledem k posledním výsledkům mají i tak co napravovat, aby ještě více nerozlítili své příznivce, kteří již tak musí snášet další ročník plný zklamání. Povětšinu jara se přitom Spartě dařilo a dokonce útočila na druhou Viktorii Plzeň. Poslední výsledky však jasně ukázaly, že třetí místo je pro letenské tak akorát.

Především v střetnutích s odvěkým rivalem Slavií, které Sparta minulý měsíc odehrála v lize i poháru, znovu vyplavaly na povrch problémy, které Spartu dlouhodobě sužují. Ačkoliv důvodů, proč se slavnému klubu v posledních letech tolik nedaří, je víc, odskákal to pouze trenér Zdeněk Ščasný, jehož místo minimálně dočasně obsadil Michal Horňák.

V nadstavbě tak budou Pražané bojovat především o to, aby si usmířili fanoušky. První díl je čeká proti Ostravě. "Baník má svou kvalitu, má skvělé fanoušky. Bude to výborný zápas. Pro nás je výhoda, že začínáme dvakrát doma. Je to obrovský bonus," uvedl talentovaný Adam Hložek, který bude chtít v sobotu se spoluhráči vybojovat vítězství pro tragicky zesnulého Josefa Šurala, bývalého Sparťana.

Ani Slezané neměli i přes mnohem povedenější sezónu než tu minulou na růžích ustláno. Trenér Bohumil Pánik zažil znovu to, co jej provázelo předchozím angažmá ve Zlíně, tedy výrazný pokles formy na jaře. Až na pár světlých momentů se Baníku po zimní pauze tolik nedařilo a nakonec mohou být v Ostravě rádi, že udrželi alespoň páté místo ve skupině o titul.

Záložník Adam Jánoš doufá, že Slezané v prvním zápase nadstavby zapracují na defenzívě. "Bude to pro nás klasický zápas na Spartě. Musíme hrát zodpovědně, protože jsme teď dostali hodně zbytečných gólů. Některé jsme si dali skoro sami. Takže jak jsem řekl, hrát zodpovědně a mohli bychom to zvládnout," řekl někdejší hráč Mladé Boleslavi.

Domácím se po trestu za žluté karty vrací špílmachr Guélor Kanga, stále však schází jeho parťák ze zálohy Bořek Dočkal. Zranění sužují i Filipa Panáka, Tal Ben Chaima, Matěje Pulkraba a Václava Kadlece. Na straně hostů visí otazníky nad starty Martina Šindeláře, Jakuba Šašinky a kapitána Milana Baroše. Naopak disciplinární trest vypršel zkušeným Jiřímu Fleišmanovi a Martinu Fillovi.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Zahustel, Radaković, Štetina, Hanousek - Sáček, Hašek - Karlsson, Kanga, Hložek - Drchal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Granečný - Kuzmanović, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.17 - 6.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (sobota 20:00)
Jindy by Slavia slavila titul, nyní se však Trpišovský a spol. musí k trofeji ještě prokousat skrz nadstavbu. Tu začínají sešívaní na hřišti libereckého Slovanu, jež touží po postupu do Evropské ligy.

Ačkoliv se živelně debatovalo o skutečné výhodnosti šestého místa, musí se Liberec chtě nechtě smířit s tím, že právě on ukořistil tuto pozici. Slovan si tím zajistil postup do skupiny o titul, zda mu to však bude stačit k postupu do Evropské ligy, ukáže čas. Zatímco týmy na sedmém až desátém místě čeká nevyzpytatelné play off, Severočeši si zahrají pět zápasů proti těm nejlepším mužstvům nejvyšší soutěže. Reálně budou svěřenci trenéra Zsolta Hornyáka bojovat s ostravským Baníkem o pátou příčku.

Obránce Matěj Hybš si je vědom, že cesta k úspěchu proti Slavii vede přes týmový výkon. Zároveň věří ve výhodu domácího prostředí. "Na domácím trávníku jsme dvakrát silnější, než když vyjedeme do Edenu. Slavia naopak nebude nadšená z toho, že začíná u nás. Budeme chtít této situace využít," uvedl někdejší bek Sparty a mládežnických reprezentačních výběrů.

Lodivod Slovanu Hornyák neskrývá před startem nadstavby ambice. "Chceme se pobít o Evropu. Hlavně přeskočit Ostravu a dotáhnout se na Jablonec, i když je to hodně náročný plán. Bude to těžké, Evropu chce hrát každý. Budeme se snažit zvládnout těžké zápasy se Slavií, Plzní a Spartou a myslím, že při troše štěstí bychom se do té Evropy dostat mohli," prohlásil slovenský trenér.

I přes pozici hostujícího celku budou Pražané v Liberci velkým favoritem. K Nise totiž dorazí první tým tabulky, nejlepší obrana i útok ligy. Ke konci základní části se sice náskok sešívaných na druhou Plzeň smrskl na čtyři body, ovšem i tak má Slavia situaci stále pevně v rukou. V posledním kole přehrála družina kouče Jindřicha Trpišovského Olomouc a po výhře 2:1 vstupuje do neznámé nadstavby v dobrém rozmaru.

Sám Trpišovský se na nový herní model dívá skepticky. "Abych se přiznal, nejsem příznivcem nového systému, ve velkých ligách nic podobného nemají. My s asistenty hrajeme poprvé o titul, už jsme ho mohli mít, ale zrovna to vyšlo tak, že se hraje nadstavba. Podívejte se na Tampu v hokejové NHL: udělala bodový rekord a v play off vylétla hned po čtyřech zápasech. Teď už toho moc nenatrénujeme, rozhodne hlava, mentalita, jak načteme soupeře a trefíme se do sestavy," řekl.

Sešívané hlásí před zápasem v Liberci dvě absence, a sice dlouhodobě zraněné Jakuba Hromadu se Stanislavem Teclem. Slovan zase trápí zdravotní stav záložníka Filipa Oršuly. Jinak ale ve Slovanu doufají, že dokáží navázat na březnový vzájemný duel v Edenu, kde se zrodila remíza 1:1.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Malinský - Kozák
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Král, Souček - Masopust, Hušbauer, Stoch - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.32 - 4.02 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30233472:2372
2.Viktoria Plzeň30215447:2768
3.Sparta Praha30176752:2757
4.FK Jablonec30156953:2651
5.Baník Ostrava301361138:3645
6.Slovan Liberec301191033:2842
1. zápasy
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Úvodní zápasy play-off o Evropskou ligu jsou na programu při pátečním podvečeru, v jednom z nich zamíří hráči Mladé Boleslavi do Teplic. Středočeši byli v základní části o tři místa a šest bodů výše v tabulce, lépe zvládli i vzájemné střety.

Skláře nezastihl konec ligy vůbec v dobrém rozpoložení. Na konci března ještě dokázali porazit Slovácko, následné smolné vypadnutí z MOL Cupu se Spartou však jako by nastartovalo jejich trápení. Ve čtyřech zbývajících kolech vstřelili jen dvě branky a získali jediný bod za remízu s Příbramí v posledním kole. Nyní se na útočné polovině budou spoléhat na jednoho z nejlepších českých kanonýrů v lize Horu, který se prosadil již jedenáctkrát. Jedinou absencí na straně žlutomodrých by měl být Siim Luts.

To Mladá Boleslav sehrála jaro mnohem úspěšněji a dlouho atakovala i umístění v elitní šestce. O to ji pravděpodobně připravila jediná porážka a zároveň jedna ze dvou domácích ztrát proti Liberci. Když se k tomu přidala nezvládnutá koncovka na Julisce, bylo vymalováno a v tomto kontextu k ničemu již byla jednoznačná výhra v přímém souboji o výhodu domácí odvety se Zlínem. To se prosadil jednou Přikryl a dvakrát Komličenko, jenž je nejlepším střelcem nejen svého týmu, ale celé ligy, neboť nastřádal již čtyřiadvacet branek. Právě Přikryl je mu ze spoluhráčů nejblíže, má sedm. Ani hosté se nepotýkají s četnou marodkou, mimo hru zůstávají jen Klíma a brazilské duo Ewerton, Túlio.

"Teplice jsou zarputilý tým, všichni hráči makají, běhají, jsou důrazní, vyrážejí do hodně nebezpečných protiútoků, kdy se snaží hru rychle přenášet a horko těžko se chytají. Hora, Ljevakovič a Kučera jsou hodně zkušení a nebezpeční hráči, které budeme muset pokrýt," říká zkušený gólman Jan Šeda.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Krob - Hyčka, Ljevakovič, Kučera, Moulis - Jindráček, Hora
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Hubínek, Jugas, Hájek, Fulnek - Wiesner, Bucha, Matějovský, Přikryl - Komličenko, Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.26 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
S novým trenérem vstoupí zdravotně zdecimovaný Zlín do bojů o Evropskou ligu. Na domácím hřišti přivítá Olomouc, která si po povedeném jaru dělá chuť na další místenku v Evropě.

Znatelné zemětřesení postihlo zlínské před startem nadstavbové části. Kormidlo lodi kotvící u Dřevnice totiž opustil mnohými neoblíbený trenér Roman Pivarník. Nyní již bývalý kouč ševců převzal moravské mužstvo teprve v lednu, ovšem během jarní části soutěže s ním zvítězil pouze ve třech utkáních a opustil pozice ve skupině o titul. Vcelku pochopitelně se tak Pivarník předčasně pakoval.

Premiéru v roli hlavního kouče si tak proti Olomouci odbude dosavadní asistent Jan Kameník. "Pocitů je víc, možná jsou spíše smíšené. Na jednu stranu, když jeden ze členů realizačního týmu odchází, tak to není pro nikoho příjemné. Jak pro nás, tak pro klub. Tohle je v tom fotbalovém životě věc, která není úplně fajn, ale i to fotbalový život přináší. Vím to, protože sám jsem v takové pozici odvolaného trenéra byl a není to příjemné," uvedl sedmatřicetiletý lodivod.

Nový trenérský štáb čeká hned zkraje pořádná výzva, jelikož v přímém souboji vyzve olomouckou Sigmu o možný postup do Evropské ligy. "Olomouc je soupeř, který je silný a nepříjemný. Máme k nim zdravý respekt, na druhou stranu se na to utkání těšíme," dodal Kameník.

Na druhé straně barikády se dost možná také připravují na změnu hlavního kouče. Ten dosavadní, Václav Jílek, čelil spekulacím o odvolání již na podzim, kdy se Hanákům příliš nedařilo a hrozil jim sestup. Po zimní pauze se však Olomouc i s Jílkem pozoruhodně zlepšila a v tabulce vystoupala až na osmou příčku. O Jílkově budoucnosti se přitom začalo hovořit znovu, tentokrát však z důvodu možného přesunu na lavičku pražské Sparty, kde talentovaný lodivod již v minulosti působil.

A jak se k celé situaci staví sám trenér Sigmy? "Momentálně jsem trenérsky vázaný v Olomouci a všechno kolem Sparty jsou jen spekulace a hypotézy. Samozřejmě mediální zájem Sparty je svým způsobem potěšující. Vždycky to má ale dvě strany. Je to o nastavení nějakých zásad, principů a mantinelů, o tom, co by případná spolupráce měla obnášet. Pokud to bude dávat logiku, tak se o tom můžeme bavit dál," nastínil Jílek.

Dveře na Letnou jsou sice, zdá se, otevřené, ovšem práce v Olomouci ještě není rozhodně dokončena. Hanáci jsou po sezóně opět nedaleko od další účasti v Evropské lize. Potřebují ale projít ošidným play-off, se kterým navíc nikdo ze soutěže nemá zkušenosti. Otázkou je také, v jaké sestavě do bojů o Evropu Sigma nastoupí. Dlouhodobě chybí Martin Hála, poslední zápas na Slavii ale vynechali i brankář Miloš Buchta, obránci Martin Sladký s Michalem Vepřekem a záložníci Jiří Texl s tradičním marodem Václavem Pilařem.

Zlín trápí zdravotní stav krajních beků Róberta Matejova a Lukáše Bartošáka a také středopolařů Pabla Podia s Vachtangem Čanturišvili. To ale není jediná chmura ševců, neboť ještě musí vymyslet správný recept na pokoření protivníka. Sigmu totiž v této sezóně ani jednou neporazili, a to se s ní utkali i v součtu s pohárem dvakrát. Poslední duel dopadl na zlínské Letné poměrem 0:2 pro Olomouc.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Buchta, Gajić, Nečas - Holík, Hnaníček, Jiráček, Džafić - Poznar, Vyhnal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Texl, Kalvach, Houska, Plšek, Falta - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.14 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
O udržení
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (neděle 15:30)
Barážovou čtrnáctou příčku stále drží fotbalisté Příbrami, mocně se na ně však dotahuje Karviná a nyní tak potřebují zabrat. Výhrou by se navíc dotáhli na nedělního soupeře Slovácko, což by jim dalo v bojích o záchranu solidní výchozí pozici.

Hráči z Uherského Hradiště neoplývají bůhvíjakou formou. Vstup do jara sice zvládli a připsali si dvě vítězství, od té doby však uspěli v devíti zápasech jen jednou - shodou okolností však zrovna proti Středočechům. Před týdnem hráli proti Bohemce o naději na prostřední skupinu, utkání však po trefách Barteka a Zajíce skončilo nerozhodně, což dalo šanci na Evropu Teplicím. Právě Tomáš Zajíc má na kontě již šest tref a spolu s Daníčkem je nejčastěji skórujícím hráčem týmu, další v pořadí Sadílek je jen na polovině. Mimo hru stoprocentně zůstanou zranění Kadlec a Krejčí.

"Záleží, jaké si to utkání uděláme. Hlavně nesmíme nic podcenit a musíme hrát tak, jak jsme hráli před necelými třemi týdny, kdy jsme dokázali nad Příbramí zvítězit 2:0. Jiné to bude v tom, že nyní jsme ve skupině o záchranu, takže jde o hodně," říká Jaroslav Diviš.

Příbram je na jaře přímo příšerná ve venkovních utkáních. Na hřiště soupeřů zamířila šestkrát a při tom nevstřelila ani gól, získala jen bod z posledního utkání v Teplicích. Ke štěstí se jí daří alespoň doma, kde ztratila jen při porážce se Slavií a remíze s Plzní. Hlavním problémem celku od Litavky je defenziva, která je se třiašedesáti obdrženými brankami nejhorší v souteži. Tím více musí spoléhat na útočnou část, kde jsou hlavními tahouny také šestigóloví Matoušek a Fantiš. Druhý jmenovaný však ze zdravotních důvodů do zápasu nezasáhne.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Franič, Divíšek - Daníček, Havlík - Navrátil, Janošek, Kalabiška - Zajíc
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Antwi - Mingazov, Soldát, Květ, Rezek, Matoušek - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.16 - 5.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - MFK Karviná  (neděle 15:30)
Opava vstoupí do bojů o záchranu slezským derby s Karvinou. Zatímco domácí marně hledají herní pohodu, hostující MFK je v laufu a touží po záchraně již téměř ztracené sezóny.

Vzájemným duelem zahájily oba slezské týmy jarní část sezóny, nyní započnou další úsek právě probíhajícího ročníku, a sice nadstavbu. Stejně jako v únoru jde do utkání z lepší pozice v tabulce Opava, psychická výhoda je však nyní jednoznačně na straně Karviné.

Nováček soutěže se po zimní přestávce trápí. Z deseti odehraných střetnutí zvítězil pouze ve dvou a propadl se na třináctou pozici. Místo šance zahrát si o Evropskou ligu tak SFC po špatných výkonech hrozí, že se po roce vrátí do druhé ligy.

Sestupu se však chtějí opavští za každou cenou vyhnout. "Před námi je nejtěžších pět zápasů sezony. Nesmíme si připouštět, že se blíží konec. Musíme přepnout morálně a mentálně na ještě větší obrátky, protože o fotbale to asi moc nebude. Do zbývajících zápasů musíme dát všechny síly. Máme jich dost," uvedl záložník SFC Jan Schaffartzik.

Karviná si na jaře dlouhou dobu počínala podobně jako její slezský rival. Poté, co na uvolněnou trenérskou sesli usedl známý harcovník František Straka, však zahájil MFK impozantní jízdu za záchranou, během které se vyškrábal z posledního místa. Strakova družina stále nemá nic vyhráno, již se ale dostala na dostřel svým konkurentům. Na Opavu ztrácí pouze čtyři body a v případě nedělního vítězství bude ztráta Karviné v podstatě pryč.

Hotovo ale rozhodně ještě není, což si uvědomují sami hráči. "Dál musíme tvrdě pracovat. Pro nás je důležité, abychom na soupeře od první minuty nastoupili. V minulých zápasech se nám to dařilo, tak doufám, že v tom budeme pokračovat i v nadstavbě," řekl špílmachr MFK Lukáš Budínský.

Hosty trápí absence stopera a lídra Pavla Dreksy a Erika Puchela, jenž se po zranění teprve vrací do tréninkového procesu. To domácí by měli nastoupit v plné palbě.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Schaffartzik - Stáňa, Janetzký, Zapalač - Smola
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Krivák, Rundić, Záhumenský - Smrž, Budínský - Ba Loua, Lingr, Guba - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.46 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Páteční předehrávku skupiny o udržení obstará malé pražské derby. Beznadějně poslední Dukla se poprvé v sezóně pokusí prolomit obranu Klokanů. Ti se budou chtít co nejrychleji vzdálit od čtvrtého místa ve skupině a nutnosti účasti v baráži.

Armádní klub získal v jedenácti jarních utkáních pouhých pět bodů, když zdolal Karvinou a remizoval s Baníkem a Mladou Boleslaví. Před týdnem dostal pořádnou rozcvičku před náročnými záchranářskými souboji, ve Štruncových sadech schytal od domácí Plzně čtyřku. Skuhravého svěřenci mají problémy na obou polovinách hřiště. Po zimní přestávce střílí v průměru jednu branku za zápas, což by ještě nebylo úplně nejhorší, bídná je ovšem bilance více než 2,5 v průměru obdržených gólů. Na této statistice se kromě zmiňovaného mače s Viktorií podílí domácí porážky o čtyři branky se Sigmou a Slavií. V útoku se bude celek z Julisky spoléhat především na nejlepšího střelce Djuranoviće, jenž rozvlnil síť v tomto ročníku šestkrát.

Velmi skeptický je ohledně záchrany Roman Skuhravý. "Ve hře je 15 bodů a budeme chtít v každém zápase uspět, ale ztráta na Karvinou je 9 bodů, nejsem naivní. V této chvíli se to pro Duklu rovná sestupu," říká bývalý kouč Opavy nebo Jablonce.

Bohemka se po dlouhém trápení a dlouhých dvaceti kolech bez výhry probrala a mocně finišovala. Na úvod jara sice nastřádala dvě porážky, za celý zbytek základní části však byla pokořena ve stejném počtu utkání, doplnila to o čtyři vítězství a tři remízy. Poslední ligová nula na bodovém kontě se datuje ke konci března a porážce v Plzni. Na závěr Klokani bojovali o účast ve skupině o Evropu, avšak v Uherském Hradišti neudrželi náskok zajištěný gólem Bartka a ve druhém poločase nechali soupeře srovnat. Bartek je však spíše netradičním střelcem, stejně jako většina hráčů z Ďolíčku. Z jeho spoluhráčů je nejvýše v tabulce střelců Jusuf, který se se pěti brankami pohybuje na konci první čtyřicítky, o jednu trefu méně má na kontě Jakub Nečas.

K náročnému zápasu na Slovácku se vrátil i Martin Hašek. "Mám smíšené pocity. Jsem zklamaný z toho, že jsme byli třiadvacet minut od skupiny o Evropskou ligu, což by bylo vzhledem k průběhu celé sezony vynikající. Na druhou stranu se hráči vydali ze všech sil. V závěru jsme mohli strhnout výhru na naši stranu," říká lodivod Bohemians, jehož jméno se často skloňuje i v souvislosti s lavičkou pražské Sparty.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ostojič, Bezpalec, Souček - Douděra, Krunert, Hanousek, Miloševič - Holík, Hadaščok, Tetour
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Jindřišek, Vacek, Bartek - Záviška, Puškáč, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.49 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Bohemians Praha 1905308101229:3734
12.1. FC Slovácko301041632:4534
13.SFC Opava30961539:4933
14.1. FK Příbram30871533:6331
15.MFK Karviná30851739:5329
16.Dukla Praha30552025:6220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1187)

Přidat komentář
skorpikk

Kdyby řekl Skuhravý, že se o to pokusí a dají do toho všechno, i když to bude skoro nemožné. Klidně i s mladíkama Takhle akorát hodil flintu do žita.

Reagovat
zelda

A to jsem si myslel, že po Drskovi nemůže přijít nikdo horší / stejně špatnej

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Coutinho10

OT: Sazkafantasy

Ta nadstavba je u nich udělaná jako nová událost, takže jak jsem naznačoval pod miniligama, tak to raději píšu ještě sem, že ta sestava z minulýho kola je smazaná, takže každý si musí vytvořit dnes do 18:00 nový tým, pokud ho ještě nemá, protože jinak má kontumační prohru a celkem zbytečnou ztrátu, protože už se pomalu začíná vyjasňovat, kdo z 1. ligy sestoupí a naopak kdo z 2. ligy postoupí a může rozhodovat každý bod nebo i celkové skóre při shodě bodů....tak jsem na to zvědavej

Reagovat
andrew96

Díky. Kolik je prosím postupujících / sestupujících?

Reagovat
Coutinho10

nz, do 1. ligy postupují 4 nejlepší (mimo mě), takže to reálně vypadá i na toho, kdo se umístí na 5. místě, takže máš pořád slušnou šanci a naopak z 1. ligy sestupující poslední 2

Reagovat
lichna.

Mimo tebe?

Reagovat
Coutinho10

j já v tý 2. lize jsem spíš jako organizátor, takže vlastně nemůžu postoupit a bejt v 1. lize 2x.... je

to vypočítaný tak, aby postoupili 4 nejlepší hráči (já tam jsem na 3. místě, takže jedno postupový místo jakoby blokuju) a zároveň je důležitý, aby obě ligy zůstali v sudým počtu lidí

Reagovat
PlackaSKS

nebud blbej, postup a zaved na přístí rok ceny na který se všichni složí

Reagovat
Coutinho10

tak zkusit to můžeme, ale taky otázka, jestli budou všichni pro, ale na to bude asi čas až skončí sezona, tak uvidíme, vytvořim na to diskuzi a probereme to

Reagovat
andrew96

Jestli postoupím, jsem pro. Jinak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

tohle dohodnout by asi nebylo snadný ale třeba by se lidi aspon víc snažili

Reagovat
Coutinho10

něco podobnýho funguje i v oficiální PL fantě, kde to řeší Miguel19, takže to kdyžtak pak můžeme probrat a zachovat podobnej systém, když bude ten zájem, ale jinak si myslim, že aktivita u nás v 1. lize je dobrá, ale máš pravdu, že tohle by tomu dodalo ještě něco navíc

Reagovat
lichna.

Jo aha, to mi nedošlo, že jsi taky v 2.lize

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

btw. co je to fantasy+ (ve zkratce)?

Reagovat
Coutinho10

ted na to taky koukam a jestli to dobre chapu, tak to je neco jako VIP clenstvi, kde mas specialni VIP souteze o ceny, muzes vyhrat i z nejakych slosovacek, ale musis mit ucet i na Sazka.cz, kde ti budou asi i pripisovat nejaky kredity na sazeni atd.

tady nejaky podrobnosti:

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/static/fantasy-plus

Reagovat
Rarášek

To si děláš prdel ..

Reagovat
db18

To je ten z vězeňské služby?

Reagovat
Rarášek

Jojo ..

Reagovat
ratusek

Při odchodu Trávníka by to pro ně byl citelný zásah do zálohy

Reagovat
Pablos

Ale jo proč né, ten by se tam mohl hodit. Jinak teda v tom dohránu plus tam mluvili skoro jak o hotové věci s Ládíkem Krejčím ...to jsem teda zvědav

Reagovat
C-M@ster

Jako do Slavie?

Reagovat
Pablos

jako do Plzně

Reagovat
Blasphemer

Kdo to tam říkal?

Reagovat
Pablos

Jako né úplně jako hotová věc, ale tak jako, že na to, aby to bylo jen na úrovni spekulace mi to přišlo trošku až moc. No tak něják to tam vnesl Kozohorák Ale byl tam Kovařík jako host a právě i se tam bavili o tom, že přiroste konkurence a všichni se tam něják k tomu vyjadřovali. No nevím co si o tom myslet jako.

Reagovat
C-M@ster

A nemluvili o tom druhým?

Reagovat
Pablos

ne ne... Bologna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych teda nerekl..

Reagovat
Pablos

tak stačilo si přečíst můj další koment hned pod touhle tvojí reakcí co byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Omluv se, ze jsem si to musel pustit.

Reagovat
Pablos

No já poslal odkaz na reakci, že se mluvili o Láďovi z Bologny a né o tom z Brna (jestli tam furt je) ...což tam jasně zaznělo o kom mluví, takže jsem z obliga

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraso, ale toho Palicku, to fakt nedavam, vydrzi ho nekdo poslouchat?

Reagovat
Pablos

on je divnej no

Reagovat
Pablos

no tak je to na úrovni spekulace když to běželo v TV tak jsem do toho něco dělal a poslouchal to tak na půl ...tak mi to asi jinak utkvělo, než když si to teď pouštím

Reagovat
Bex5

Prej by prisel, kdyby zustal Brabec. Rikal muj zdroj od centra.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak oni dva byli vždycky jako teplý bratři. Vůbec bych se tomu nedivil.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ámoš

To mě taky dost překvapilo.

Reagovat
Blasphemer

berem

Reagovat
PavlíčeQ

To zas bude plukovník zuřit, že to bylo vypuštěný před vzájemným zápasem

Reagovat
ondrasch77

Stačí tovyřešit výměnou za Pilíka a já budu spokojenej

Reagovat
Bex5

Celkem i jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Kepy_FCB

Těm sockám musí China zaplatit i vlakový speciál

Reagovat
smazaný uživatel

Je trochu smutné, když z pohledu baníkovce je mi z těch top tří nejsympatičtější Sparta a to dost jasně...Tvrdík a jeho Twitter, to je zhouba Od fanoušků SKS jsem taky čekal trochu jiné chování...Jsou tak ublížení

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomu finále v Olomouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, koukni i na komentáře slávistů pod těmi jeho tweety, někteří už mají hlavu v jeho zadku, on jim leze do zadku...Když je to trapné...Já říkám, fandi komu chceš, ale zůstaň člověkem, v tomhle případě, kdy o finále na Letné neví ani samotná Sparta opravdu nejde obviňovat Brabce s Bělákem, jak se někteří od vás pokoušeli. Ti jen správně bojovali za co nejférovějsí místo a tím, že ve 400 tisícovém městě nemají pořádný stadion, tak je a vždycky byla Olomouc jediným možným místem. Když zveřejní před začátkem sezóny, oficiálně že je jeden stadion pro Čechy, jeden pro Moravu a Slezsko a když postoupí jeden a jedna klub, tak že se bude losovat, tak nemám problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, je pravda, že to nějak extra nesleduju, ale spíš jsem viděl komentáře k tomu trestu pro TS. Jinak za mě Olomouc úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Trest pro TS je samozřejmě úplná hloupost, to nepomůže vůbec nikomu, i když...

Reagovat
Coutinho10

tak jestli to potvrdil i Malík, tak mělo platit to, co se domluvilo před sezonou a to:

V případě česko-moravského finále že rozhodne los. Byla to interní domluva, kterou jsme ani nezveřejňovali,“ říká Martin Malík, předseda asociace.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se pletu, ale hlavně jsem teda nezaznamenal, že by to fanouškům nějak výrazně vadilo.

Reagovat
Coutinho10

asi nějak výrazně ne, ale spíš mi šlo o ten princip tý domluvy, ale samozřejmě je chyba, že se to nezveřejnilo před začátkem, protože takhle to vypadá blbě

Reagovat
Kepy_FCB

Finále by se hlavně mělo hrát v sobotu večer pak by to bylo všem jedno.

Reagovat
Coutinho10

jo, to souhlas....to mě štvalo i loni + to se hrálo ještě o hodinu později a vlastně to je každý rok takhle, jestli se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že se ne poučil Tvrdík z loňska, kdy taky neměl nic písemného a pak dokonce i vyhrožoval, viz:

„... zvedl jsem telefon, pogratuloval vašemu předsedovi a zeptal se ho, kde chcete hrát. Pan Pelta mi sdělil, že na Spartě. Plně jsem tento návrh podpořil a pana předsedu Malíka informoval o shodě obou klubů...“ odvětil mimo jiné Jaroslav Tvrdík na Twitteru na narážku jabloneckého tiskového mluvčího Martina Bergmana, že když se nerozhodne podle Tvrdíka, začne slávistický šéf vyhrožovat tím, že CEFC přestane podporovat český fotbal.

Reagovat
Kang & Kodos

Do losu proti vám bych teda nechtěl...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bex5

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Losinho

Nechápu, co se teda celou dobu řešilo. Prostě normální los, šup, ujede ruka, hraje se v Edenu.

Reagovat
Kepy_FCB

A to s nimi nebojujem o titul...

Až budem to bude teprve

Reagovat
ratusek

Tvrdík

Reagovat
Losinho

„Před sezonou vznikla dohoda, že se finále MOL Cupu odehraje na Spartě nebo v Olomouci. To podle toho, které týmy se do něj probojují. Pokud dva české, tak na Spartě, pokud dva moravské, pak v Olomouci. V případě česko-moravského finále že rozhodne los. Byla to interní domluva, kterou jsme ani nezveřejňovali,“ říká Martin Malík, předseda asociace.

Takže si to Brabec vybrečel

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Tak jistě. Los proti Slavii je bez šance..

Reagovat
Losinho

Jako klidně rovnou mohli určit další stadion, kde by se hrálo v tomhle případě (jeden tým z Čech a druhý z Moravy/Slezska). Ale když byla domluva takováhle, tak se toho měli držet..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pěkně zmatená domluva, v tom článku to říkají tři a každý trochu jinak. Nevím, proč to nedali na papír nebo to nezveřejnili hned po sezení, pokud se na tom opravdu domluvili. A už vůbec nechápu, proč Tvrdíkovi vadila Olomouc, ale Brno ne. Přijde mi, že mu dělá dobře psát na twitter, ať už je to cokoliv. Stejně budete velkým favoritem a pro nás bude asi snadnější cesta přes ligu.

Reagovat
Losinho

Mělo to být veřejný. Hate vůči Olomouci taky nechápu (i když bych Letnou logicky radši), spíš mi to přijde lepší než Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

A zbytek clanku precist nedokazes?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se ani nenamahej, sem zapomnel, ze hlavu mas stejne jen na to abys mel na cem nosit jarmulku...

Reagovat
Losinho

holt sedmilhář na 6 = Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

V cem lhal?

Reagovat
Losinho

Tak lhal.. jestli byla nějaká dohoda před sezonou, má se dodržet.. ne že bych zrovna věřil Malíkovi s Tvrdíkem, ale ten boj o to, aby to nebylo na Letný nebo v Brně, je vážně komickej.

Reagovat
bobis21

Tak nejvíce komická je představa, že by to bylo na Letné

Reagovat
lichna.

Komické je to, že by to opravdu někdo chtěl hrát v Brně..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Proč v těch dílčích tabulkách nezvýrazníte ty příčky, který zajišťují poháry, resp. znamenají sestup jako to je třeba u slovenský ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Ví někdo, kde se hledají streamy na věci kalibru U17?

Tady na EF je článek k tomu zápasu o měsíc mimo, takže pod ním není diskuze.

Reagovat
Coutinho10

taky bych se podíval, ale vypadá to, že to nikde neni

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

A posílá účet české repre i linky na věci kalibru footybite, kdyby takovej byl?

Reagovat
Coutinho10

to nevim, ale spíš jsem to pochopil tak, že to nikdo nepřenáší a když se podíváš kdekoliv na seznam streamů, tak nikde nic není, takže asi to tak bude a je to celkem škoda

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň 2. zápas bude v tv na ČT Sport

https://twitter.com/kalous37/status/1124300897117450240

Reagovat
smazaný uživatel

smrt nadstavbe, dejte slaviji titul!

Reagovat
Kepy_FCB

ale druhý flek si letos nezaslouží nikdo..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
cetto

Proč to máte nazvané "o titul", "1. zápasy" a "o udržení"? Je to matoucí. První zápasy jsou i ve skupině o titul a o udržení. Je dobré jmenovat věci tak, jak se mají, čili uprostřed má být prostě skupina "o EL"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležitý zápas, možná rozhodující. Liberec nám dělá problémy, když vyhrajem pod Ještědem, bude to už výrazně lepší.

Reagovat
Salfovic

To ,,finále´´ prostřední části se hraje na jeden nebo na dva zápasy ?

Reagovat
Shevchenko

Na dva, až kvalifikace do EL na jeden.

Reagovat
Salfovic

Dík.

Reagovat
vanGomm

Takže kvalifikaci o EL bude hrát na jedno utkání 5.-7.Takže ten co skončí na 6.fleku má smůlu.Divný to systém

Reagovat
lichna.

Taky nechápu, proč nedali jeden zápas 6-7 a vítěz jde na toho 5.

Reagovat
vanGomm

Daleko lepší to mají ve Švýcarsku,Rakousku a i na Slovensku.Stačilo by tu naši ligu zeštíhlet na 12.týmů a po zákl.části 22.kol hrát 2 skupiny 1-6 a 7-12.Zde by hrál každý tým těch kol 10.I.liga by byla pak daleko kvalitnější a samozřejmě by se potom zvedla i úrověn II.ligy tu hrát stejným stylem tedy o 12.týmech.

Reagovat
Wyrda

To možná mají, ale zeštíhlení ligy je nereálné. Rozhoduji o tom kluby samy a už vidím jak se půlka těch co maji rozpočet už tak dost na knap si dobrovolně rozhodnou přijít o takový tok penez

Reagovat
vanGomm

To já samozřejmě vím,že si kapři sami rybník nevypustí Stejně ale pokud by jim na našem fotbale přece jen záleželo,tak těch 12 ty 4 přehlasuje rsp. 24:8.Našemu fotbalu by to jen a jen prospělo.Jak říkám liga by byla kvalitnější a logicky by se zvýšila konkurence našich zástupců do pohárové Evropy.I těch 24 profi týmů by bylo na tuto zemičku totiž až až.Vždyt to musí každý vidět,že jsou v I.lize o 16 týmech ty některé pouze do počtu.To to fakt nechápou?Tak trochu mě to příjde,že se v těchto případech tzv.krmí mrtvé zvíře.

Reagovat
GabrielBatistuta

24:8? To jako, že by proti hlasovaly týmy, které by měly padnout? Navíc z 2. ligy by muselo sestoupit 8 týmů. To už máš 20:12. Plus týmy na hraně a je jasný, že je to neprůchodné.

Reagovat
Losinho

ale dost těžký pro toho sedmýho.. zvládnout dohromady 4 týmy vlastně

Reagovat
lichna.

No to jo, ale zase by to aspoň znamenalo výhodu pro ty, co si vykopali tu první šestku.. Což by tak mělo být..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsme to nekolikrat kritizovali, strasna hloupost

Reagovat
Shevchenko

Tak nás čekají pravděpodobně 3 finálové zápasy, první proti Liberci, kde by mohla stačit i remíza, pak Slavia a nakonec nejspíš se Sigmou/Bolkou o EL. No snad se zvládne ten druhý a zbytek nebudem muset řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, doporucili byste mi jaky zapas z nasi ligy dnes zvolit?

Reagovat
Coutinho10

nejvíc jsem zvědavej na Teplice - Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Já se budu dívat na Zlín-Olomouc. Zlín má nového trenéra a bude chtít zabrat, Olomouc je ale favorit a na jaře jsou jeden z nejlepších týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud mě to nebude bavit, přepnu na Teplice - Boleslav, což by taky mohlo být dobré.

Reagovat
andrew96

+ olomoucká mladá chuligánka určitě chystá další invazi k novému rivalovi. No a je to v balíčku ČT sport Můj fotbal, to si nechceš nechat ujít.

Reagovat
pingla

My máme nového trenéra? Koho prosimtě?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

špatné vlákno

Reagovat
Kepy_FCB

Liga už skončila

Reagovat
Pablos

to jsou weby Hele napadla mě taková píčovina, hodím to na ,,papír" a zeptám se Franty, co na to Franta... jo a ještě se zeptám Lojzy, co na to jako Lojza, ten jim prej fandí. No a článek je na světě. A pak si zajdu někam na večeři a hnedka jim samozřejmě oznámím , že jsem novinář a že ať mi dají hezkej stůl ...a pak možná i pozdravím a zaplatím kartou, abych nemusel dávat dýško. Úplně je vidím tyhle mamlas typy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To by byla dobrá prdel

Ale pro zájem o naší ligu by to bylo fajn

Reagovat
db18

Paradoxně to, co říkají "ve studiu" nejsou paradoxy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prokop

Reagovat
smazaný uživatel

A Jiráček levý bek

Reagovat
andrew96

Csaplár??

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, v Teplicích za 4 minuty dva fíky, v Jihlavě v první minutě redka

To bude legendární kolo

Reagovat
db18

Teplice

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice to si tu sezónu moc neprotáhli

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to prosím u dvojzápasu se skóre? Počítá se to jako v českém poháru nebo jako v Evropě? Díky

Reagovat
Coutinho10

Bolka 3 na brankáře

Reagovat
Fabregas@ole

Tpč, oni šli tři na nula , ve 14. minutě

Reagovat
mayday

To bylo drsný no

Reagovat
db18

Bucha

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, podle P2 to byl nejdříve Krob (když dostal žlutou) a teď po gólu je to Buchta .)

Reagovat
smazaný uživatel

O2

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice jebat nadstavbu

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Yusuf? Celý jaro naskakuje z lavičky. To je tak špatnej?

Reagovat
db18

Fyzicky ano... Hašek říkal, že byl po 30 minutách tréninku mrtvý.

Reagovat
Kang & Kodos

To u Trpišovskýho zdechne ještě při rozcvičce

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Je to s ním celý nějaký divný. Za ten rok tady dokázal hrál 90 minut asi 2 měsíce.

Reagovat
OranžováKarkulka

na tom asijskym poháru hrál se zraněním, což mu asi taky moc neprospělo, pak se prej úplně dodělal na testech ve Slavii, kde je ani nezvládl kompletní celou přípravu pryč a pak ještě několik tejdnů v prdeli po začátku sezony a už to asi nedohnal... ale když nastoupí, tak toho předvede víc než ostatní útočníci (což teda uznávám neni nejpřísnější měřítko)

Reagovat
C-M@ster

Žižkov dostal červenou už v první minutě, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Chudák ten týpek, co se ptal, jestli se na Jihlavu dostane i později.

Reagovat
smazaný uživatel

Komlichenko tyčka....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

wow Mešanovič geniálně

Reagovat
C-M@ster

Tak co, naložil někdo dneska na Teplice?

Reagovat
smazaný uživatel

Vraťte to Teplicím i s úroky. 0:7 minimalně.

Reagovat
doshcz

tak sem si říkal že když se ještě stavím v krámě že o nic nepřijdu Teplice

Reagovat
KingMaster13

Mešanovič ve fantě

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Komličenko, Bucha, Hájek, Fulnek.

Reagovat
KingMaster13

Gola furt dostat mohou. Kdyby jsi měl místo Hájka Mešanoviče tak jsi bůh

Reagovat
Puskas

Komličenko a Přikryl kapitán.

Reagovat
xhejl

Poprvy jsem to letos regulerne vypnul (a ze uz bylo prilezitosti dost). Hrdlička se otáčí v hrobě...

Reagovat
Losinho

Teplice

Reagovat
Dru Zeree

Jestli Weber tenhle tým udrží tak to bude příští sezónu maso

Reagovat
db18

No... 4 hráči jsou na hostování jen do konce sezony, tak asi neudrží.

Reagovat
Dru Zeree

To nikdy nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Neudrží, Komlich půjde za raketu, Bucha se vrátí do Plzně, o Přikryla bude taky velký zájem, Muris je na host nebo už natrvalo?

Reagovat
db18

Muris je na hostování, ale ve Slavii mu končí smlouva a novou podepsal už právě v Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Pochybuju, že Přikryl změní dres, natož aby o něj byla mela.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Luc-Luc

Teplice

Reagovat
Pablos

0:5 no tvl

Reagovat
Coutinho10

ze by Teplice 0:7

Reagovat
mistr129

wtf

Reagovat
JessePinkman

Žižkov v první minutě červená.

Reagovat
doshcz

zas Bolka není takovej tým aby si to proti nim teplický chtěli hlavně užít

Reagovat
db18

Shejbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Hezký zákrok, gratulujeme?

Reagovat
doshcz

6:0 za poločas to musí bejt nějakej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nebyl tam ofsajd Komličenka?

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta na poloma..

Reagovat
C-M@ster

Zvedat mě tak borec po takovýmhle zákroku, dám mu asi pěstí...

Reagovat
andrew96

Nevím co je to za módu. Vždyť to toho hráče musí ještě víc dopálit.

Reagovat
C-M@ster

Jj, tak zvedá se, když třeba myslíš, že filmuje - nebo když ho trochu sundáš... ale ne když mu prošlápneš nohu

Reagovat
db18
Reagovat
Luc-Luc

divam se opet po delsi dobe na ceskou ligu a mam chut zvracet

Reagovat
smazaný uživatel

za to muze logo fortuny, zlinaci pak zanikli

Reagovat
Luc-Luc

Bolka dejte 10

Reagovat
Losinho

Deset

Reagovat
Liquid

12

Reagovat
Pablos

Doufám, že bude něco jako: ,,Prohrávate o poločase 0:5, jak se cítíte ? "

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
Pablos

* teda 0:6 ...jsou nějací rychlí chlapci

Reagovat
Blasphemer

Tak furt je to jenom první set.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

První čtvrtina

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

takovejch otoček už bylo

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Komličenko a Mešanovič ve fantě Komličenko jako kapitán. Takže i kdyby Nani udělal sestavu tak ho prostě rozmetám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A přitom by stačil Komličenko kapitán.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Největší ironie je ale Coutinho co nás tu všechny upozorňoval, abychom nastavili a sám nastaveno nemá

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Ten prodává zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutsi

Reagovat
FruFru
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

jojo já ten tým zkušeně překopával až jsem zapomněl potvrdit kapitána

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Zajímalo by mě, jestli někdo dal Grigara do branky:).

Reagovat
Luc-Luc

jinak Sigma ted regulerne obrana o penaltu, k tomu ofsajd, co nebyl...sudi

Reagovat
ZB 07

Teplice

Reagovat
ZB 07

Jinak jestli zas Bolka ukope poháry a pak tam předvede to svoje tradiční lejno, tak bych jí administrativně pro další ročník z ligy vyloučil.

Reagovat
KingMaster13

To je tým co by měl hrát okolo toho 8. místa, vychovávat talenty a bavit lidi jako letos Kdyby jim tohle vydrželo, tak je budu mít i rád

Reagovat
Liquid

samozřejmě že to tak dopadne

Reagovat
andrew96

Klid, Zlín jí vystaví stopku. Ten když byl v posledních letech v Evropě, tak vždy hrál skupinu.

Reagovat
KingMaster13

Ježiši Kriste jen to ne Koukat tam na tým co dá za 6 zápasů 1 gol je taky docela utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

aby tam mohlo Brno. To vis, ze jo

Reagovat
Euphael

pres jablonec nepostoupi

Reagovat
Pablos

Ale sere mě, že se mi nedaří najít nějákej fungující stream na ty Teplice

Reagovat
andrew96

Do gólů Hlinky holomajzna, pak chvilku slušné z obou stran, pak ale zase horší. Podpora útoku je ale hrozně slabá, hlavně tedy kraje, Poznar je tam většinou úplně sám. V létě musí do zálohy určitě někdo přijít. Vzadu ale slušné, Sigma skoro nic neměla.

Reagovat
GreatWhite

Co to tam dneska ti sudí předvádí? Co víc chcou jako penaltu???

Reagovat
smazaný uživatel

0:6 to je husty

Komlicenko, za toho bude ranec. Vyborna volba s Murisem

Prikrylovi teprve 26, takze toho jeste ceka take velky prestup

I kdyz jsou tam 4 hraci na hostovani (hajek, jugas, wiesner a bucha), tak ta zakladna je dobra...prodejem Komlicenka se da tym doplnit...pripadne prodlouzit hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

A gol na 0:3 3hraci MB na samotneho brankare

Reagovat
Kixi Syhimour

Pardon?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Slávie má fakt super den dneska

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle by je u Teplic i mohlo potěšit

Reagovat
Kang & Kodos

Ježiš, ta reklama s Vémolou... není momentálně otravnější "celebrita" než on. I když on sám za to nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

proc by za to nemohl?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to, že na něj všichni přišli až nedávno a musí ho všude zvát, za to fakt nemůže

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, mě sere ten herec Hynek Čermák, co je v každé reklamě a seriálu...

http://www.banalfatal.cz/uploads/5/4/0/2/54026993/161172423-ba3410_orig.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ta na tipsport je strasny cringe

Reagovat
Pablos

,,cringe" né sorry, já vím, že je to taková móda... ale já jsem z toho vždycky hotovej, když to vidím, tyhle různá slovíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

jak bys to prelozil? nevim o ceskem slove, ktere by vystihlo tu atmosferu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

Já nevím, asi bych to nepřekládal, ale tak něják bych dal spíš důraz na to že něco říkám a né že něco hláškuju a k tomu by mi asi čeština vystačila si myslím. Né hele, tak je to na každým... já jsem prostě staromódní asi už no.

Reagovat
mayday

Vidím to úplně stejně. V dnešní době prostě jak tam nenamrdáš anglický slovíčko, tak se asi necítíš dostatečně důležitě nebo nevím.

Reagovat
PlackaSKS

přesně, musíš bejt cool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nerozumim, co se snazis rict, jake hlaskovani, jaky duraz na to , ze neco rikam (co to ma vubec byt? )

je to slovo, ktere nejlepe vystihuje tu reklamu, sam rikas, ze neznas cesky ekvivalent, rozumi tomu slovu 99.9 % ef.

jo a jeste je ironicke, ze si stezujes na pouziti anglickeho slovicka a sam jine pouzijes v nasledujici vete

Reagovat
Pablos

Tady to někdo vzal osobně koukám. Tak jako když bych se někoho z kámošů zeptal třeba, co si myslíš o té reklamě ? A odpověd by byla... je trapná nebo třeba píčovina, debilní, nelíbí se mi, tak to beru jako odpověď. Pokud by mi z nich někdo odpověděl cringe... tak se mu vysmějem totálně do ksichtu absolutně všichni a bude za největší vocasa ještě dlouho po tom co to vůbec z pusy vyslovil. A ano použil jsem sorry, já taky neříkám nic proti tomu, že to je anglický výraz ...ale záleží jaký výraz použiješ přece. A obhajuj se jak chceš, mně to je fuk... ty ze svého pohledu to vidíš třeba správně... a z mého pohledu je to k smíchu prostě. Nic víc. Tak si to neber tak osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

me predevsim zajimala logika toho, proc ti to vadi, proto jsem reagoval. ale ted vidim, ze tam zadna neni

Reagovat
Pablos

Logika je tam jen taková... že se pohybujeme v jiném prostředí lidí nejspíš s popř. možná odlišným způsobem života (což už je hodně spíš domněnka, než to z toho určit) a s největší pravděpodobností s jistým věkovým rozdílem mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni logika ale pokrytectvi.

Reagovat
Pablos

Ale to platí i pro Tebe... to je logika dané věci, že se OBA dva nacházíme nejspíš naprosto odlišně v životě. Tak jaký pokrytectví... proto ti tady třeba taky píšu věty např. : ty ze svého pohledu to vidíš třeba správně... a z mého pohledu je to k smíchu prostě. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytectvi je v tom, ze se vysmivas pouzivani urcitych anglickych slovicek a pritom sam jina pouzivas a prijde ti to v pohode..

Reagovat
Pablos

Jde o to co používáš ...psal jsem ti už předtím, že primárně to není o použití anglického výrazu, ale o tom jaký ten výraz je samotný... jestli chceš řadit na stejnou úroveň ,,sorry" a třeba ,,cringe" ,,oh my god" ,,fuck" ,,bullshit" apod. tak je to asi bezpředmětný se dál bavit. Je to to samé jako, když zůstaneme např. u češtiny tak také jsou přece rozdíly, jaké v ní výrazy používáš.

Reagovat
Pablos

viz. pumlíč třeba. Ať už je to úplně jasné.

Reagovat
Puskas

tak ten je od Poláčka.

Reagovat
Pablos

V pohodě, ale jít si s chlapama zakopat a tohle říct někdo v kabině nebo na place, tak je to na výsměch. Když opomenu realitu s Bosákem, páč to by samozřejmě byl jen smích na jeho účet a né toho dotyčného.

Reagovat
Puskas

Jo, já pumlíč taky nemá rád, už jen proto, že to vypadá, že to říká naschvál, aby ukázal, jak je svůj. Jinak cizí slova... Čeština se ubrána germanismům, rusismům, tak se snad ubrání i tomuto nešvaru.

Reagovat
Pablos

Tak mě šlo o to, že není výraz jako výraz ... to samé nejde všechny i anglické výrazy dát na jednu kopu a všechny je používat, páč už se používá třeba to sorry, yes apod. ... já v tom rozdíl vidím prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaky je mezi temi slovy rozdil, ze se sorry zacalo pouzivat o pet let drive?? fakt by me zajimalo, v cem je to na jine urovni.

Reagovat
Pablos

sorry se začalo používat před 5 lety ? To už jsem říkal ve školce za komoušů

Reagovat
smazaný uživatel

takze jedine kriterium je vek? a v tom je prave ta nelogicnost, kdyz jazyk se vyviji prubehem casu

Reagovat
Pablos

Ne není... jen už nevím jak to dál vysvětlovat, když ty tam ten rozdíl nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak se pobavime za 10 let, az to slovo bude vzite, pak uz to bude v pohode. totalni logika

Reagovat
Pablos

jj a třeba se budou žrát pavouci u nás v česku s knedlíkem běžně ...a proto bych nebyl pošahanej dement, když bych je začal jíst už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale dementnejsi analogii snad ani vymyslet neslo.

Reagovat
Pablos

Tak co už k tomu furt dál dodávat. Už když vemem jen ten časový vývoj... tak máš na jedné straně něco co už je vžité a na druhé straně něco co třeba vžité také bude a nebo také nebude. A ty to řadíš na stejnou úroveň. Či-li ,,fakt = domněnka" a s tím se prostě ztotožňovat nebudu, to se na mě nezlob jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mu to, protože tady zabíjíš češtinu anglickými výrazy. Muzes rovnou mluvit anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

ne evidentne ne, protoze on sam ty anglicka slova tady taky pouziva navic v jeho pripade opravdu existuje jasny cesky ekvivalent, takze tohle zabijeni cestiny smeruj spis na nej..

Reagovat
GabrielBatistuta

Čeština je bohatá, určitě i cringe má jasný ekvivalent. Rád bych ti ho řekl, ale nevím, co je cringe.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Ačkoliv teda anglicismy v psaném textu používám i takové, které bych v životě nevyslovil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, 10-ti až 16-ti letí jinak dnes nemluví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 10-ti až 16-ti taky není správně napsaný

Reagovat
smazaný uživatel

Desetiletí až šestnácti

Reagovat
Pablos

desateráci a šestnácteráci

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

*letí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Ale zase registraci tu má už 7let.. náctiletej už asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manny tu byl driv nez vubec EF vzniklo

Reagovat
Kepy_FCB

Ostrý hoch

Reagovat
Sosi

Jede na steeoidech?

Reagovat
smazaný uživatel

u toho druheho golu murise, co tam jako grigar delal(respektive, proc k tomu hraci nesli obranci) strasna parodie

Reagovat
db18

Hlavně se to tam došouralo takovou "rychlostí"... hráči asi hodně slavili záchranu...

Reagovat
oli9

ty teplice to je ostuda, po zápase bych tšm borcům řekl at si hledají práci jinde...at už nechodí

Reagovat
doshcz

nějaký zprávy o Dočkalovi? bude zítra už rdy?

Reagovat
C-M@ster

Já slyšel akorát, že je out do konce sezóny, ale nemám to nikde ofiko.

Reagovat
doshcz

tak to je taková naše typická posila teda

Reagovat
Coutinho10

Rosickej to umí

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli rdy znamená rudý, tak ano.

Reagovat
GreatWhite

Falta

Reagovat
andrew96

Dukla Skuhravý a jeho mindgames.

Reagovat
db18

19:24 Komličenko překonal střelecký rekord

Útočník Nikolaj Komličenko překonal střelecký rekord v rámci jedné sezony první ligy.

To se jako počítá i nadstavba jo?

Reagovat
oli9

tak je to pořád sezona 2018/19

Reagovat
db18

Ale v rámci play-off mi to přijde jako nesmysl...

Reagovat
oli9

ani to budou nejspíš ofiko dělit,ale všude budem číst nadpisy a články jak se překonavají rekordy..diváci...goly, karty atd...

Reagovat
db18

No, právě, že ofiko účet ligy píše o tom, že se rekord překonal.

Reagovat
mistr129

Taky že jo, v Lize mistrů má někdo taky více zápasů než jiní a statistiky se sčítají. Btw koukám, že tohle je Komličenkův 28. zápas, stejně jich v té sezóně odehrál i Lafata,

Reagovat
db18

Když máš někde baráž o sestup, tak se to taky nepočítá... skončil bych po 30 kolech a pak to dělil. Různé týmy teď hrají různé soutěže...

...v hokeji se taky zvlášť počítá liga a pak play-off (ještě zvlášť od baráže)

Reagovat
mistr129

Tak tohle není baráž, ale nadstavba. Baráž se tam počítat podle mě nebude.

Reagovat
db18

Ale stejně si teď každý jede vlastní soutěž - ještě, když jeden hraje play-off a další hrají dál ligu.

Reagovat
mistr129

Tady třeba belgická liga, taky se to počítá nadále. A k tomu neférovému počtu zápasů... Kdyby se liga rozšířila na osmnáct týmů a hrálo se 34 zápasů, tak by se to taky počítalo najednou a fér by to nebylo.

http://www.sport.be/fr/jupilerproleague/goudenstier/

Reagovat
Salfovic

To je divný. Přece spolu třeba nemůžou o nejlepšího střelce sezony soupeřit hráč, který pak odehraje dva vyřazovací zápasy s hráčem, který jich odehraje 5.

Reagovat
db18

Reagovat
Riviera Kid

Takže těm ctyrem počítat jen třicet a zbytku třicet pět?

Reagovat
db18

Všem třicet... a pak to dělit...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos budou mít všechny týmy i rekord v počtu odehraných zápasů za jednu sezonu české ligy.

Reagovat
doshcz

ta Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky

Reagovat
KingMaster13

Seduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Reagovat
Coutinho10

tak fakt sedmička

Reagovat
KingMaster13

poznali vlastní medicínu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

0:7 Slavia pomstěna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Díky Bolko!

Reagovat
KingMaster13

Trvalo to léta ale přeci jen jsme se dočkali pomsty. Ještě ať někdo naseká takhle Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Mešanovič pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě osum, pěkně Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

nespor poprve u mice a hned zalozi protiutok, i kdyz vubec nebyl pod tlakem..

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Ještě lepší na tu naší sedmičku už v Teplicích neštěkne ani pes

Reagovat
db18

zase brzdi

Reagovat
KingMaster13

A jestli štěkne tak 8 fíků je přeci jen trapnější no

Reagovat
db18

Jo... a dostal je tým, který vám pořád dal 7... (a od někoho jinýho, než od vás).

Reagovat
KingMaster13

Dostat je od loupáků jako je Boleslav... to bych je snad raději dostal teda od nás být Tepličákama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představ, že tým, co dostal osmičku od Boleslavi dal sedmičku Slávii No není to ještě větší prdel?

Reagovat
KingMaster13

Fajn pro dnešek jsi vítěz dne

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

osuuuum

Reagovat
mistr129

Takhle kdybych bránil na tréninku, tak si můžu hledat nový klub

Reagovat
Kang & Kodos

Piče, ani jsem nestihl najít obligátního Slávka Bouru, a už je to neaktuální

Reagovat
smazaný uživatel

ja cekal na devät

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted vazne, Teplice proste dal nechtej, nebo nastoupili s juniorkou, nebo jak?

Reagovat
db18

Šlo jim asi hlavně o záchranu... a ve fázi, kdy jde o play-off nemá po 0:3 v 13. minutě asi smysl dál pokračovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

nema no, akorat to nikdo nerek tem z Boleslavi

Reagovat
oli9

i kdyby nechtěli ..tak pochopim 0:3 , 0:2 že se to odflákne...ale tohle předvéct doma ta je na vyhazov tu jsou pokuty málo...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Teplice ukázali co si myslí o nadstavbě Nedorazili na ní

Reagovat
Fakt

Kdyby nedorazili, udělali by líp

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Fakt v prdeli že nejbližší ligovej tým je pro mě ten teplickej, kterej je absolutně bez ambicí. Se udrželi tak už to maj na háku hlavně že je konec sezony a prachy na účtu. Radši budu jezdit do Vanďáku nebo Ústí na druhou ligu

Reagovat
Bruny

Je to špatný no, občas se do TP (z Ústí) zajedu podívat, ale z jejich strany je to vždy hrozná bramboračka. Naposled jsem tam byl na Spartu, a při vstupu se jim nelíbila sparťanská šála. Přitom tam bylo celkově snad víc sparťanů než domácích.

Reagovat
doshcz

jojo pro pražáky je to dobrej výjezd i slávistů je tam vždy víc

Reagovat
KingMaster13

Osm nula le ale ale aléééééééé, osm nula le ale ale aleéééé, osm nula le ale ale alééééé Máme do Teplic novej chorál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Doufám, že někdo z přítomných diváků na stadionu v Teplicích bude mít koule a oznámi na policii znásilnění

Reagovat
Kixi Syhimour

Ondro?

Reagovat
Salfovic

To už je snad nějakej rekord ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

V nadstavbě určitě jo

Reagovat
Liquid

OT z dvojky, Hradec porazil Budějovice strašně důležitá výhra, Brno to bude mít zase těžší

Reagovat
JessePinkman

Po 12 zápasech už to asi muselo přijít.

Reagovat
vanGomm

Matematická pravděpodobnost se v těchto případech totiž zvyšuje každým dalším zápasem,tak to bylo pouze otázkou času.Stejně to platí i o remízách.Každý totiž bude remizovat.Matematice vzdoruje pouze bída.Ta at se rozdělí na lhostejný počet lidí je furt stejná.Jinak ted koukám na PL.V Anglii se hrají poslední 2 kola a úplně klidně se to předposlední hraje 4 dny!!! To u nás se poslední 2 kola hrají ve stejný den a dokonce i ve stejný čas.Na co si to hrajem?Nebo tím vlastně přiznáváme podvody?

Reagovat
smazaný uživatel

Komlicenko 28 zapasu 26 branek....a historicky vysledek 0:8

To to zacaloooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I Hridel prepisuje sve analy !

Reagovat
FCSL

Slavia 1,59 Neprohrajem

Reagovat
Losinho

Po dlouhý době jsme neměli v týdnu zápas..

Reagovat
mistr129

Ve druhý lize koukám solidní rozdíl mezi zápasy doma a venku. V domácí tabulce je Táborsko se čtrnácti body poslední, ve venkovní Ústí se stejným počtem šestý. Pardubice s bilancí 2-4-7 sedmý.

Reagovat
lichna.
Reagovat
PlackaSKS

pořád tancuje líp než hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho klasický víkend, teď už k tomu aspoň i video.

Reagovat
Greny

to mě jeste prijde ze jeden z tech borcu je Lavi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale že by si z toho něco vzal a začal konečně ty rohy bránit na těsno, to asi ne

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

jo ta doba když nebyly mobily a sociální sítě byla nějak lepší...tnekrát se mohli fotbalisti ožrat , pochcat zapálit cígo a nikdo to nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

piko je zlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě pobavila představa, že Baník vyhraje pohár a Sparta skončí čtvrtá abych pravdu řekl

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nesmime zavahat I kdyz to uz vlastne nikdy.

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Stoch - Buren/Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

I když Stoch na křídle se mi moc nezdá. Na místě Hušbauera by byl lepší. V útoku van Buren.

Pokud se ale uzdravil Ševčík, tak nych ještě zvážil jej, protože na základ taky má.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule na Liberec se Stochovi uprostřed úplně nedařilo. Navíc Pepa má poslední dobou formu (statistickou)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale zase na křídle… tam se teď vytvořila taková rychlá útoná trojice Masopust - Olayinka - van Buren a kdyby tam místo jednoho z nich byl Stoch, nebylo by to úplně ono.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/D5usWhKWkAAL1u1.jpg:large

Baník má šanci. Bez Kangy a s Frýdkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga na lavici

Reagovat
Kaspar

krome Drchala vsichni utocnici zraneny?

Reagovat
Posledni Kovboj

to bezte doprdele

Reagovat
lichna.

My zase pravá strana Pazdera Fillo. A vlevo Holzer. To bude krása..

Reagovat
db18

Na Holzera je Zahustel, takže pohoda.

Reagovat
PlackaSKS

souboj kriplů

Reagovat
Miguel19

To není ten Fillo, co má být v repre?

Reagovat
lichna.

Ten hraje na beku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ondrasch77

Ten Frýdek, to je prostě výsměch Ten nemůže dneska dohrát..., ikdyž možná rozhodčí zase pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ty vole viděl někdo za posledního pul roku kopnout Váchu do balonu ? vždycky mě na té lavce překvapí

Reagovat
db18

Já ne, ale když jsem si z Váchy dělal srandu, že už "ukončil kariéru" tak se mi dostalo srandovní odpovědi, že v juniorce patří k těm hrozným a ještě se chová jak kokot, takže ho nikdo nemůže vystát.

Reagovat
Raylan

Teď do toho při rozcvičce párkrat ťuknul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: https://www.facebook.com/tomas.anderle.948/posts/286068275665148

My si fakt nic lepšího nezasloužíme, jsme národ úplnejch kreténů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*jenom poznámka, dotyčný je ředitelem středí školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kreténů? Pan ředitel má pod čepicí a ví, že když zvolí Tomia, bude mít jeho párek pevné střívko, krásná čistá logika :)

Reagovat
PBLead

Reagovat
bobis21

zlá EU nám tady dováží hnusné párky z Velké Bíteše - logika voliče SPD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Salfovic

Tak v něčem má pravdu, ale pro demonstraci si měl vzít něco jiného

Reagovat
bobis21

Problém je v tom, že dvojí kvalita není něco, za co by EU jakkoliv mohla. Členství tam nám však dává možnost to zakázat. To je spíše argument pro členství v EU, než proti.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

To je vůl a to je ředitel SŠ údajně

Ale dvojí kvalita není mýtus, my z pohraničí víme nejlíp

Reagovat
Blasphemer

Na to musíš bejt z pohraničí, abys tohle věděl?

Reagovat
Kepy_FCB

Ne, ale víme to nejlíp a úplně nejvíc!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale u ceskych vyrobku dvoji kvalita neni

Reagovat
Kepy_FCB

Je, ale nestojí stejně nebo vice jako ty šunty.

Reagovat
mistr129

Není to samozřejmě mýtus, ale nevidím v ní žádný problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to nemá chybu

Reagovat
Posledni Kovboj

to je mamrd

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek kápo Doufám, že ho baníkovští pořádně pokopaj.

Reagovat
Zephyr

Nemá někdo odkaz na funkční stream, prosím? Dík

Reagovat
Pablos

https://www.youtube.com/watch?v=TbEMqYn061o

ale kvalita teda špatná no

Reagovat
Zephyr

Díky všem!

Reagovat
pingla
Reagovat
doshcz

co nahrávka od Frýdka nebo Zahustela to tří metry do špeku, to je hrozný

Reagovat
db18

A ty souboje Zahustela s Holzerem jsou fakt srandovní.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Zatím je Baník slušně mastí.

Reagovat
Pride

Ten Zahustel je strašnej kokot. Proč přestal hrát Chipciu?

Reagovat
db18

Je to cizinec.

Reagovat
Greny

kazdopadne nechapu proc zaplatili za karty aby mohl Kanga nastoupit kdyz pak sedi

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

geniální...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

mind games

Reagovat
Ross Geller

A není to povinné, že musí zaplatit za ty karty?

Reagovat
Greny

to nevím, nekde jsem cetl ze je tam moznost vykoupeni .. tak jsem z toho usoudil ze to povinné neni

Reagovat
mistr129

Je to pokuta, ne možnost vykoupení

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
Blasphemer

Aby všichni viděli, že na to mají.

Reagovat
Ross Geller

Já nevím co se tady všichni smějí, vždyť to je povinné, že se musí zaplatit za karty. Karty se do nadstavby nepřenáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Šefe....jakou si myslis ze mate realnou sanci v pripadne barazi?

Reagovat
ZB 07

Podle toho s kým. Já si přeju Opavu, tam bych v postup věřil. S váma to vidím tak 50 na 50, s ostatními ten postup reálnej moc není. Celkově máme spíš druholigovej kádr a střídáme hrozný výkony s dobrejma. Blbý je, že bychom začínali baráž doma, to je velká nevýhoda.

Reagovat
Euphael

Příbram bys nechtěl jo?

Reagovat
ZB 07

To je pro mě hrozně nečitelnej tým. Vůbec na ně neumíme, navíc na zápasy u nich mám blbý vzpomínky. Ale asi jsou taky hratelní, určitě víc než Slovácko a Bohemka.

Reagovat
Euphael

diky za me urcite pokud bychom nakonec neuhrali mimobarazovou pozici, tak jste jedini, u koho bych veril ze to bude 50 na 50...Hradec i Jihlava by byla v suchem

Reagovat
ZB 07

Jihlavu bych nepodceňoval. Ale Hradec je otřesnej, tam snad postoupit ani nechtějí. Jinak zajímavá situace by nastala, kdyby třetí skončil Varnsdorf, protože mám pocit, že i když o postup nestojí, tak baráž by museli tak či tak absolvovat.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Homolkova óda na Bořka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a Bořek spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Sural na tom choreu vypada jak Klaus mladsi

Reagovat
lichna.

Ten obličej Surala na té plachtě..

Reagovat
db18

Narozdíl od Rosy v pohodě.

Reagovat
PBLead

No nevím, vypadal jak klon Václava Klause ml.

Reagovat
db18

Teď to vidím a tu pusu má fakt posunutou no.

Reagovat
lichna.

Ani ne. Ten protáhlý ksicht byl hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooooooooooool Václav Drchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
lichna.

Klasický Pazdera..

Reagovat
db18

Stopeři Baníku byli jako kde?

Reagovat
Hokaido

Vazne mě to přestává bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Drchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
FCSL

Sparta Drchal

Reagovat
Hokaido

Drchaaaaal, vždycky jsem věřil.

Reagovat
naheCZ

To Diop musí dávat

Reagovat
Pablos

to mohlo bejt rychlý vyrovnání

Reagovat
Dru Zeree

Diop zkušeně doprostřed brány

Reagovat
doshcz

Švéd dobře

Reagovat
Ross Geller

Čech taky dobře.

Reagovat
Kepy_FCB

Afričané ne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta efektivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Kepy_FCB

Šetrete síly, chachari šetřete síly

Reagovat
Ross Geller

To je magor ten Costa, to měla být červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa!

Reagovat
Posledni Kovboj

Jako to je normalni cervena no

Reagovat
naheCZ

Zase jenom žlutá

Reagovat
Salfovic

Costa by asi dostal redku jen za vraždu

Reagovat
Banikovec7

To si dela prdel Kralovec

Reagovat
doshcz

Costa splněno

Reagovat
lichna.

Costa a ještě se chuj diví..

Reagovat
Dru Zeree

Už zase prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Costa again za tohle musí padat redky.

Reagovat
ratusek

Královec je prostě megačurák, naprosto neschopnej rozhodčí

Reagovat
oli9

Královec je neuvěřitelná mrdka

Reagovat
Greny

cervenou chce davat za co ? za vrazdu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Pere se za Spartu. Jediný cizinec ve Spartě se srdcem sparťana.

Reagovat
smazaný uživatel

Co musí Costa udělat aby dostal rudou?

Reagovat
Coutinho10

ani kdyby Filla sestrelil kulometem, tak mu ji neda

Reagovat
smazaný uživatel

to ej zkurvenec ten costa...

Reagovat
Losinho

To je neuvěřitelná píča ten Costa

Reagovat
andrew96

Komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Costu nasadit Milánka Petželu, ten si psychopatickýho negra povodí.

Reagovat
Blasphemer

Ten už si nepovodí aní Mílu Pennera.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jděte už do píči. To budeme čekat až ten zavostalec někomu zláme obě nohy?

Reagovat
Banikovec7

Jediny duvod proc teda nenechal vyhodu kdyz jsme sli do brejku?

Reagovat
Greny

Costy se taky boji vyloucit neco jak v Anglii Diera

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Už to pochop, u nás v lize se prostě moc nevylučuje. Červený karty se neudělují i za daleko horší zákroky.

Reagovat
Blasphemer

U nás jsou sudí obecně hrozně připosraní alibisti naprosto ve všem, ne jen v udělování ČK.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Vždyť se stačí podívat, jak jim každou chvíli někdo nadává do čuráků...

Reagovat
didosh

Červená

Reagovat
smazaný uživatel

Drchala předběhne Stronati a ten to pak posere

Reagovat
Shevchenko

Mrdat celou ligu ty vole, ani var nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/quelhar/status/1121428537465102337

„Král měl štěstí, a tak to Costa může zkusit o víkendu znovu.“

Reagovat
oli9

Costovi se prostě redka nedává , si zvykněte

Reagovat
Pablos

Stronati zkušeně

Reagovat
Coutinho10

Costa zase bez redky

Reagovat
Greny

Stronati vyborna finalka

Reagovat
db18

Costa Královec

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to je zase komedie

Reagovat
bobis21

Costa jeste mohl mít druhou za diskuze

Reagovat
andrew96

A pak že video nejde cinknout.

Reagovat
Pablos

Královec hrdina okamžiku ...nechtěl Baník shodit jak, když hráli minule proti Spartě o deseti.

Reagovat
doshcz

Reagovat
bobis21

Jak je to teď s žlutýma, když dostal 4.?

Reagovat
Greny

muze hrat ne?

Reagovat
bobis21

No nevím, proto se ptám...

Reagovat
Salfovic

Zaplatí odpůstek a příště bude na lávce.

Teprve čtvrtou

Reagovat
Shevchenko

Je tam video nebo ne nebo proč se nešel podívat na ten Costuv zákrok?

Reagovat
db18

Sparta, Slavia, Plzeň. Vždy je video na těch stejných zápasech.

Reagovat
Blasphemer

Tak to vypadá, že kromě Kangy a jeho žlutých už si Dan předplatil i nějaký karty pro Costu dopředu.

Reagovat
db18

Drchal, kdyby zvládal tyhle situace jeden na jednoho proti brankáři, by byl fantastický útočník.

Reagovat
r.mrazik

on to docela dava...tohle bylo tezky

Reagovat
db18

Mne přijde že moc ne. Mohl mít tak o pět gólů víc.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
Raylan

Bude.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva, už to mohlo bejt o dva góly

Reagovat
Shevchenko

Kurva už to mohlo být 10 na 11

Reagovat
smazaný uživatel

*mělo.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

mělo, máš pravdu

Reagovat
lichna.

Nebo taky remíza.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to těžko

Reagovat
lichna.

Diop mohl hned po gólu vyrovnávat. Pak zase špatně nahrával když měl několik možností ve vápně. Remíza z toho mohla být úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diopova sance byla stejne velka jako Drchalova

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pro FCB

Reagovat
lichna.

Každopádně není to tak špatné jako v Jbc. Bohužel. Z těch šanci a náznaku šanci co jsme měli bychom měli gól dát.

Reagovat
Banikovec7

do golu jsme byli lepsi, skoda ze tam neco nepadlo Kuzmovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná vzpomínka na Šurala, kdy kotel Baníku tleskal snad více než celá Letná... Ergo vzpomeneš si na úmrtí fanouška Baníku rok 2008, kdy byla minuta ticha a kundy sparťanské... "smrt Baníku"...

Reagovat
bobis21

to bylo tehdy největší morální dno co jsem na fotbalovém stadionu viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

A Costu poslat se specialem Slavie směr Tychy a komíny. Hloupá, negrska opice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi maličko ten svůj předchozí komentář shodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
PBLead

No zas tak moc ne. Dyť místo ocenění fanoušků na stadionu (bez ohledu na příslušnost) a povedené vzpomínky na Šurala, jen vytahuje starou špínu a vymezuje se vůči fanouškům Sparty, že neumí fandit. Sice může mít pravdu u obojího, ale v příspěvku o Šuralovi to nemá, co dělat. Jen zneužívá Šuralovu vzpomínku k vlastnímu boji.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neshodil. Kompletní pieta na hráče měla svou kvalitu, jenž tomu přispěl víceméně i náš kotel, za což sem hrozně rád.

Pak přišla hra, což o to, než přišel ten stupidní faul opice, ciao

Reagovat
dondinho

Doufám že mu to půjdeš říct osobně.

Reagovat
lichna.

Reagovat
r.mrazik

nejdriv tu hrajes na moral a pak napises takovy hovno...

Reagovat
sosna

Klasika.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Sedim kousek od banikovskyho kotle a teda velkej respekt - Banik je rival, ale vyvolavani Pepy Surala spolu s nasim kotlem i celkove tleskani pri minute ticha spolu s celym stadionem, pri vzpominkovym videu... Fakt velkej respekt, je videt, ze to nejsou jen uplny bezmozci

Reagovat
smazaný uživatel

To jen cukroušek, Trevorova tasemnice.

Reagovat
Pride

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Bláhově doufám, že Královec, jeho kolegové a borci u VARu mají celkově jen nepochopitelně benevolentní pohled na Costův styl hry.

Reagovat
ondrasch77

Costa, jasná redka..., Frýdek, co ta ruka ve vápně, moc u těla nebyla...

Reagovat
bobis21

ruku bych taky nepískal

Reagovat
ondrasch77

Nápadně mi to připomělo situaci z duelu s námi, tam měl tu ruku doslova rozpaženou a taky se nic nepískalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz znel jasne, vyhra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ruka ne

Reagovat
Raylan

Červená ano, ruka ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Kralovce, ty si kunda

Reagovat
bobis21

trénuje na léto skoky do bezénu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne tomu pridal

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak Slavia nekopala skoro žádnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze neni

Reagovat
exse

Ani náhodou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, video funguje jen někdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, co se řeší twl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zrušte už tu videokomedii.

Reagovat
smazaný uživatel

S touto prezdivkou bud opatrny v komentovani kontroverznich veci, nekdo si z tebe udela srandu

Reagovat
Greny

Kralovec je fakt strasna pica

Reagovat
ratusek

a to píská ještě i poháry tvl. zoufalost naprosto hroznej rozhodčí

Reagovat
Pablos

Tohle se písknout normálně dalo jako penalta... být to nadruhou stranu, tak bys to tak taky viděl si myslím.

Reagovat
Greny

no zajimavé ze tentokrat se sel podivat

Reagovat
Pablos

jo to jako jo, já myslel, že se hodnotí hlavně to, že to byla penalta

Reagovat
db18

Jenže problém je v tom, že to měl přímo pod nosem a byl od toho pár metrů, to měl vidět hned.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

píča je hlavně že to nepískl hned když na to koukal

Reagovat
lichna.

Šipka pěkná no..

Reagovat
smazaný uživatel

Faul taky. Brek není potřeba.

Reagovat
exse

Kontakt tam byl, ale všechny takhle přihraný penalty bych už z principu nepískal, o šanci se připravil sám Hložek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Ale u nás jsou rozhodčí úplně k hovnu, takže kdyby nespadl, tak to nikdy neodpíska.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/9Mjwm

Spousta našich bojkot, jako já

Reagovat
lichna.

Ty někdy nebojkotujes?

Reagovat
Kepy_FCB

Na přenosy jsem koukal

Reagovat
lichna.

Gratuluji.

Reagovat
Pablos

je ta vlajka Chebu tvoje ?

Reagovat
Kepy_FCB

fakt ne, ale ve skříni mám čistě chebskou co pamatuje 1.ligu

Reagovat
db18

Královci by měla být nejpozději po sezoně ukončena kariéra.

Reagovat
andrew96

Penalta jasná, ale Královec těžce netuší. Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Adolf zařídil

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled jasná, ale v opakovačkách se mi pak zdálo, že spíš ne. No to je jedno, tak ji písknul, proč ne, ale Královec to zase udělal špatně. Když ji neviděl hned, měl hru přerušit, hned, když se míč dostal do "neutrální zóny", ta prodleva mezi tím byla moc dlouhá. Kdyby třeba padl gól nebo by se někdo zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on prave ma pockat, stejne jako to udelal na Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat jo, ale tady už si Baníkovci kopali míč s brankářem a stejně to nezastavoval.

Reagovat
db18

Procházko, ty vole...

Reagovat
PlackaSKS

jako penalta jasná, ale za to, že jí nebyl schopnej písknout sám bych mu sebral licenci. stál od toho dva metry

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak vypadala ze hry ze ne

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to bylo naprosto jasný podražení už v tu chvíli. jen jsem nechápal co jim tak trvá

Reagovat
bobis21

tak ono tam podražení nebylo, spíš mu šlápl na špičku nohy ...

Reagovat
PlackaSKS

nejdřív mu došlápl na špičku a pak mu v tom pohybu podle mě ještě podrazil pravou nohu.. ale to je v zásadě jedno, prostě penalta za mě jasná, čekání na ní dvě minuty nesmyslný.

Reagovat
bobis21

no za mě jasná není a spíš to bylo na žlutou za tu šipku

Reagovat
PlackaSKS

žlutou za simulování bych přibalil skoro ke každý penaltě, takže to ani neřešim.. každopádně narozdíl od žlutý pro costu bych se tady nezlobil.

Reagovat
exse

Přesně. Ta simulace byla mnohem viditelnější než ten kontakt. Takže udělal dobře, že ji hned nepískal. Chyba přišla až pak při videu, protože si měl stát za prvotním rozhodnutí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vocasisko

Úplné jasná, já nevím, co řešil, ještě 2 minuty čumí do monitoru. Ať jde na očňí a roztrhá licencí. Toto ke trapný. Nevyloučení Costy je další věc. Video absolutně nefunguje, technik je v pohodě, ale lidi jsou k ničemu.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
Greny

pak jeste teda nechapu ... v tydnu se napise ze Costa mel byt vyloucen... udela stejnej zakrok znovu a oni ho proste nevyhodi....

Reagovat
oli9

on už hlavně letos neměl vůbec pískat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý měl jít od začátku

Reagovat
bobis21

Jánoš má naprostou jistotu základu a Jirásek hraje poslední dobou dobře, takže se asi čekalo že bude na lavici

Reagovat
doshcz

místo jednoho útočníka.. ta Bobovo záloha ve 4-4-2 prohraje proti každý jiný v lize

Reagovat
bobis21

tak že Bob nastoupí 4-4-2 je taky jistota, proto jsem tu variantu ani nekomentoval co se týče změny rozestavení, tak bych přemýšlel o něčem takovém se současným kádrem: https://www.buildlineup.com/shared/5ccdc620138c092e24ad572c

Reagovat
smazaný uživatel

Bob neumí nic jiného než 4-4-2

Reagovat
Pride

I kdyby hrál 4-2-3-1 tak bude hrát na podhrotu Kuzma a na hrotu Diop. Kuzma je skvělej a Diop je Bobův oblíbenec, takže by se stejně nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ale byl jejich stred zoufale nekreativní

Reagovat
bobis21

do gólu sparty to bylo dobré, pak se to všechno trochu rozpadlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době mě velmi baví, jak hraje Janos. Tahle posila se povedla. Trochu mi připomíná Galase, když u nás hrál po svém návratu.

Reagovat
Coutinho10

vítězná se nemění

Sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Olayinka - van Buren

Náhradníci: Kovář - Kúdela, Stoch, Baluta, Škoda, Frydrych, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bez Stocha

Reagovat
Coutinho10

jako je to celkem překvapení, ale chytli se jiní, takže poslední dobou má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinku nemam rad a Stocha bych videl mnohem radeji

Reagovat
Coutinho10

Olayinka mi nevadí...až na některý ztráty

Reagovat
PlackaSKS

já věřim, že když bude pravidelně hrát, tak bude stuper, takže jen at ho tam posílá. stocha je mi trošku líto, ale v poslední době mu šla forma dolů no.. že ho dostane ze sestavy maso jsem fakt nečekal

Reagovat
vocasisko

Stejně je zbytečnej

Reagovat
PlackaSKS

"vítězná se nemění" a druhej coufal?

Reagovat
PlackaSKS

ja zapomněl na olomouc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jsem si právě říkal

Reagovat
PlackaSKS

u tý sem hodně pil no

Reagovat
jackinho10

Jaktoze kralovec, ktery v derby udelal dve chyby z pozice videorozhodciho (nevylouceni costy + zmenena frydkova cervena na zlutou) muze piskat? To je vazne komedie v ceskem fotbale

Reagovat
Greny

aby mohl tu stejnou chybu udelat i z pozice hlavniho rozhodciho

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

právě , že splnil Chovancův test a může naostro pískat spartu protože dokázal, že je ten pravý

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava beze změn.

Reagovat
FCSL

Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Pešek, Potočný, Malinský - Kozák

Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Král, Souček - Masopust, Hušbauer, Olayinka - Buren

Bez Karafiáta Obří ztráta a Mara náhrada, to jsem zvědavej

Reagovat
jackinho10

Zlute karty se normalne pricitaji k ten ze zakladni casti? A stopky jsou klasicky po 4, 8, 12? Jakou logiku ma teda to zaplaceni pokut?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepocitaji, tresty po 2, vynulovani karet

Reagovat
jackinho10

Aha dik zmatla me te grafika o2, kde se to pricita

Reagovat
smazaný uživatel

Jisty si nejsem, nekde jsem to cetl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten počet nevynuceně pokažených přihrávek od Costy je na stopera neskutečněj Od toho začínají všechny problémy Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dnes hodne slabej

Reagovat
Dru Zeree

Ale v hledišti Baník suverénně lepší

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč ligy Stoch opět na lávce. Neskutečně nabouchaný kádr.

Reagovat
Posledni Kovboj

v 16 letech ty vole

Reagovat
Pablos

tvl. a mě utípli stream před koncem

Reagovat
Posledni Kovboj

hned jak bude, sjizdej zaznam

Reagovat
Pablos

už koukám ....klobouček

Reagovat
doshcz

Standa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A pak se divte, že ho někdo chce do repre místo Zmrhala a spol.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

co by tam delal.. moc mladej, malo minut v muzich .. povolame Skalaka a Ladika Ofsajda

Reagovat
doshcz

ale Láďa a Skalák si to zaslouží za příkladnou reprezentaci zahřívání lavičky v zahraničí

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tvl. Adam v 16-ti

Reagovat
Pride

Jak se ten Hložek nechce s nikým obejmout.

Reagovat
doshcz

Joe Lolley after winning Nottingham Forest's Player of the Season Award: "Would also like to sincerely say thank you to absolutely none of my team mates, as this is an individual award, losers."

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Hložek je fakt talent jako kráva

Reagovat
KingMaster13

No bude to hrozně těžký ale bohužel nedá se nic dělat musíme to urvat. V Liberci je to těžký vždy. No uvidíme snad to dobře dopadne

Reagovat
Coutinho10

pro Micka to bude idealni bojovnej zapas

Reagovat
PlackaSKS

tak to by mělo zrovna platit i pro škodu.. kdyby se mu chtělo

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme no....já jsem furt názoru, že Mick do základu ne

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možnost.

Reagovat
Coutinho10

jako zolik je samozrejme nenahraditelny, ale zaklad si za posledni zapasy si zaslouzi

Reagovat
FCSL

Nemusíte Plzen taky ztratí

Reagovat
KingMaster13

Moc bych na to nespoléhal Jako vždy jste se mi líbili v Evropě a podporoval bych vás i teď ale dneska u vás ty body potřebujeme prostě

Reagovat
ondrasch77

Neztratí, doklopítá k výhře 1:0, ať to stojí, co to stojí...

Reagovat
Posledni Kovboj

Sobisku ty si taky lofas vid.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle Spartu mě baví koukat

Reagovat
Posledni Kovboj

Nehral Baros, takze jsme meli jednoznacne prohrat ne? Mi to vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nehrál i Kanga

Nevím, kolikátý to byl zápas, kdy Baník prohrál bez Baroše. Třetí?

Reagovat
Posledni Kovboj

Kdo prihraval Hlozkovi na gol? Nejak se ti to hrouti bro.

Reagovat
smazaný uživatel

No dva na jednoho Já neříkám, že je Kanga vyloženě špatný hráč. Ale musí se mu dát za uši aby pochopil, že to není hvězda a hrál pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky sice nehrál Baroš, ale ani Šašinka. Který mimochodem dlouhodobě ukazuje v mládežnických repre větší kvalitu než Drchal. Jsem fakt zvědavý, kdo bude hrát na hrotu U21

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pride

Šašinka větší kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

čtěte to proboha...

V předchozích repre hrával Šašinka, jsem zvědavý jak to bude teď. Rozumíte?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Já Baník moc nesleduju. Šašinku znám v podstatě jen z mládežnických repre, kde nehrává vůbec špatně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Já zjevně někomu ležím hodně v hlavě Hejteři jen hejtujte

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

ČR 21 - Island 21 1:1 (Šašinka)

ČR 21 - Mexiko 20 4:0 (2x Šašinka)

Drchal 0

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Sparta dnes zaslouzene, co mi ale hlava nebere jak mohl Costa dohrat posledni 3 zapasy.

Reagovat
Posledni Kovboj

Karle?

Reagovat
Paprika

Sparta zaslouzene... takmtrochu mam strach ze v nadstavbe pujdeme od pridelu k pridelu Jinak vsem fans banicku, palec hore, takhle prervavat letnou byl paradni pocit ( spartani drzeli minutu za Surala cely zapas???) Jedno misto jeeeeee....

Reagovat
Greny

OT : Jaškin náš nejlepsi hrac na EHT a Riha si neni jistej jeho vykony

Reagovat
FCSL

Tak ted už si je taky jistej podle mě Ale gol měl platit, nechápu proč neuznal?

Reagovat
bobis21

nejsem expert na pravidla, ale nebyl problém v tom kopnutí do betonu? Že golmana při tom gólu nohou vlastně odtlačil tak, že nemohl zasáhnout?

Reagovat
Greny

no mě prislo ze to Jaskin dal brusli ...

Reagovat
andrew96

No mně se třeba proti Finům nelíbil. Bojoval, ale puky mu furt odskakovaly od čepele. Navíc má za sebou bídnou sezónu. Tady se Říhovi a jeho pochybám nedivím.

Reagovat
Greny

ja bych zase byt trenerem bral v podstate kohokoliv z NHL ci AHL ... ve vsi ucte k hracum z ELH a Evropy je ten rozdil velkej

Reagovat
shitcool

Někdo stream na Slávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vidim jak dneska Slavka padne a my zejtra taky..

Reagovat
Blasphemer

Doma ne. Ale zápasy venku, kde to budeme moci napravit, nějaký budou.

Reagovat
db18

Jen v Liberci... na Slavii vyhrajem kontumačně 0:3.

Reagovat
Blasphemer

Zatím si Šádek se Slavií jenom tak hrál. Teď jim teprve ukáže, kdo ten fotbal tady řídí.

Reagovat
db18

Vše je zařízeno. Sever zavřený => přesun na jih, kde na Slavia Intelectuals nasadíme v sektoru hostů místní eSPéDáčky... a o zbytek se už postará rozhodčí, který kvůli výtržnostem domácího kotle přeruší utkání.

Reagovat
Losinho

Jako by spousta našich volila někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Olayinka mel z prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nguyen si hraje na Kolare

Reagovat
F.Torres

stream na slávku?

Reagovat
F.Torres

někdo nějaký stream? Děkuji

Reagovat
F.Torres

super, dík moc

Reagovat
REPLIKATOR

Deli dobrý dement

Reagovat
Greny

co udelal nemam stream

Reagovat
REPLIKATOR

Při standardce šel Kolář pro centr a Deli strčil Kozáka do vyběhnutýho Koláře.

Reagovat
Greny

dík

Reagovat
db18

Natlačil Kozáka do Koláře... a pak myslím po někom ještě vystartoval (Breite?)

Reagovat
Greny

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
REPLIKATOR

Kozákovy lokty opět v akci...

Reagovat
Euphael

dement

Reagovat
smazaný uživatel

Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak at uhnije pytel zoufalcovi, kterej přes noc ukradnul Šuralův dres a šály, co byly na Letný

Reagovat
Euphael

wtf?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

neschovali to třeba jenom před špatným počasím?

Reagovat
mistr129

bylo to pod střechou, tam nemohlo v životě napršet

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pod střechou vedle pokladen, včera v 8 večer to tam ještě bylo.. Dneska se před fotbalem ještě rychle sháněl a vyráběl ve fanshopu dres novej, plus zmizely prakticky všechny šály

Reagovat
Pablos

Aha, tak to je v píči ty lidi

Reagovat
db18

Reagovat
Komix

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Nejsem si jistej, ale nepsalo se o tom, že to tam právě bude jen do toho dnešního zápasu?

Reagovat
C-M@ster

No po zápase to měli odvézt na zítřejší rozloučení do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

A přes týden prý nějaký mikiny. Tady je škoda slov.

Reagovat
Pablos

vykurvenci

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Euphael

Ten Kozák je nesympatická piča ty vole

Change my mind.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

to mozna mohla bejt i penalta na Soucka od Potocnyho...skoda

Reagovat
Greny

jako pritom rohu ?

Reagovat
Coutinho10

pred tim primakem...jak tam byl ma velkym vapne

Reagovat
Coutinho10

bylo to ke konci polocasu

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mistr129

která, ta co se zkoumala nebo teď na konci?

Reagovat
naheCZ

To na konci vypadalo dost podezřele, ale pořádně to nebylo vidět.

Reagovat
mistr129

Ta jo, ale ta první nebyla ani náhodou

Reagovat
Coutinho10

Potocny do Soucka nabehl bez zajmu hrat mic

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
naheCZ

Tak asi faul no, mě to připadlo i před tím, ale vidět to teď znovu...O tomhle prostě minimálně VAR musí říct, ať se na to jde mrknout, že to vypadalo dost podezřele. Fakt by mě zajímalo, co tam v tu dobu za tím videem dělali...si řekli: mají přímák, tak nic řešit nemusím?

Reagovat
Coutinho10

j taky me to dost prekvapilo (no diky poslednim udalostem uz asi ne), ale jak rikas, tak se to rychle zahralo a nikdo od nas neprotrestoval...jenom mozna Soucek ze zacatku, ale ten faul pred vapnem to prehlusil a uz to nikdo neresil

Reagovat
Coutinho10

nezkoumalo se to vubec

Reagovat
Coutinho10

ta na konci, jak po tom byl piskany faul na Hušbu myslim

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Souček se mi dost líbil ale to co dělá poslední dobou je strašný. Každý kontakt ve vápně a on padá, rozhazuje rukama a chce aby se šel rozhodčí podívat na video. Snižuje se na úroveň Pilaře, Zemana, Petržely,....

Reagovat
smazaný uživatel

A Hložka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

to uplne nesouhlasim...ti obranci do nej dou umyslne, protoze vedi, ze je nebezpecnej

Reagovat
smazaný uživatel

to nepopírám, jen říkám že to přihrává a je plačka jak ty výše zmíněný

Reagovat
Coutinho10

pokud citi, ze byl na nej faul, tak to musi naznacit rozhodcimu...

ta situace, kterou zminuju, ze mela bejt na nej penalta, tak vstal a nikdo si toho nevsimnul...kdyby treba zustal lezet nebo protestoval, tak by to treba pisknul

Reagovat
smazaný uživatel

tak pri tom jak si nabeh na to rameno protestoval jak blbej pri tom to zadnej faul nebyl. V nastaveni prvniho polocasu z normalniho souboje odletel jak hadrova panenka rozhazoval rukama, ale brecet za rozhodcim nesel, takze asi vedel ze to faul nebyl jinak by protestoval tak jak ma zvykem. Proste me svym chovanim zklamal, fotbalista skvelej ale jinak na urovni letcu z Plzne a Sparty

Reagovat
Spalovač šancí

Asi vedel ze to faul nebyl jinak by protestoval tak jak ma zvykem -> Takže protestuje jen, když je to faul a rozhodčí to nepískne a tobě to vadí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze kdyz protestoval po tom rohu kdy si nabehl na rameno tak to byl faul a mela byt penalta vyloucenej hrac liberce.....VAR tedy okradl Slavii o výhru, za to muze Sadek

Reagovat
smazaný uživatel

Proste se mi nelibi tohle vytvareni tlaku na rozhodciho, protesty, breceni,...vadí mi co se se Slavii stalo, hraci breci na hristi, fanousci breci a posilaji podnety pro etickou komisy, Tvrdik breci ze finale MOL bude v Olomouci pritom celej MOL CUP odehrali doma,...

Reagovat
Coutinho10

ne to nemyslim to do ramena, tady bylo jasny, ze to neni na penaltu...myslel jsem to na konci polocasu a Potocny sel umyslne do nej bez zajmu hrat mic, takz mozna neco jako Bohemka na Sparte, ale byla u toho vetsi skrumaz, takze se to rychle zahralo a prehlusilo tim faulem pred vapnem

Reagovat
Coutinho10

konecne to nekdo dal na twitter...toto:

https://twitter.com/2cervik/status/1124943608283652096?s=19

porad ti to prijde jako ferovy zakrok ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci to zacina nezvladat.

To video na konci nejak nechapu.

Stojim si za svym a dal bych tam Stocha misto Olayinky nebo Masopusta

Reagovat
mistr129

Mně se sudí líbí, jeden z mála, co není z hráčů posranej a necouvá před jejich nadávkama až bůhvíkam

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se ze se mu to rozpadne a bude z toho bramboracka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však píská každý hovno a vůbec se nehraje...

Reagovat
ZB 07

Tohle bude mít Slavia hodně těžký. Liberec je skvěle organizovanej.

Reagovat
Losinho

Nekoukám, jak moc špatný to je?

Reagovat
Euphael

bezzubost z vasi strany...to ukopete haluzem pokud se neco nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Spatny, jako vzdy s Libercem. S nima jsme naposledy hrali dobre pod Berankem

Reagovat
F.Torres

ted liberec vykoupával z brankové čáry a tlak je slušnej, jen to zakončit golem

Reagovat
Losinho

Díky všem, už koukám.. bohužel

Reagovat
F.Torres

Ty voe, Olayianka škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky to trefil, docela

Reagovat
F.Torres

jinak to trefit ani nešlo, ale bohužel bránící stihl zareagovat....

Reagovat
mistr129

Zblokoval to Souček ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na care Libereckej

Reagovat
F.Torres

liberečák

Reagovat
Coutinho10

to mel bejt gol...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kolare uz mam plny zuby

Reagovat
Euphael

Olayinka je spatny....Fukala si ho maze na chleba... jak ten mohl stat tolik nepochopim...to je hrac pro Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale furt ho tu budou nekteri branit, protoze se snazi.

Reagovat
Greny

se divim ze to rozhodci neprerusil hned

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jednu vec, tady rozhodci diskutuje s videem skoro vsechno a na Sparte se pri sanich podivat nesel

Reagovat
smazaný uživatel

voba stejně, hrej dál

Reagovat
Hokaido

Neznám tě a ani si tě nebudu rozklikavat.

Oblíbené kluby hlavní - Slavia Praha

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea

Reagovat
Euphael

I Chelsea tam ma ale vypada na kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvuj nazor, ja ti ho neberu, ale vim, ze se mylis.

Reagovat
Losinho

Beztak jsi to poznal z toho, že má plný zuby Koláře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Tvrdík si zaplatil toho u videa. Šádek hlavního.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej

Reagovat
F.Torres

Chce to šKODU A Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam

Reagovat
Coutinho10

lol tohle faul Olayinky ?

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle faul Bořila?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Skodo

Reagovat
Losinho

Těžký popsat, jak moc je Bořil špatnej

Reagovat
KingMaster13

Tak pojďte nějakou sračku tam dát Je jedno jak ale hlavně tam ten míč dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 10 minut tam mel byt Baluta

Reagovat
Coutinho10

zrovna on nevim, jestli to zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nejde o to kdo, ale kdy

Reagovat
Coutinho10

skoda, jedna ta prostrkavacka tam byla dobra, ale nikdo to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd lololol

Reagovat
Greny

to ted ofsajd asi nebyl

Reagovat
Coutinho10

Mino ty vole...co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Coutinho. Slavia, Liverpool. Těžký časy právě teď zažívá.

Reagovat
Coutinho10

nejak se to rozpada

Reagovat
smazaný uživatel

Uz Live zabral

Reagovat
Coutinho10

aspon nadeje zije

Reagovat
Greny

no a zacina to byt zajimave pokud by Plzen zitra vyhrala

Reagovat
db18

Nguyen ve fantě.

Reagovat
KingMaster13

Hornyak: Boli jsme jednoznačně lepším týmem Neříkám, že tu remízu uhráli nezaslouženě ale co hulí proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

slavia 29 faulů, ať jde ten rozhodčí do prdele, s takovou může jít pískat žáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Jakoze nema piskat fauly? Nebo ze nebyly?

Reagovat
KingMaster13

Že to byly takový napůl fauly co se pískat nemusely, neříkám že všechny ale na můj vkus to moc kouskoval. Nicméně proti Liberci to byl od rozhodčího celkem ještě dobrej výkon narozdíl od těch zápasů se Spartou celkem dobrý

Reagovat
Bex5

Radsi nez zlamany nohy asi

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám proti Spartě to byl extrém ale tohle bylo zase moc na druhou stranu, kdyby příště zvolil nějakej střed tak to bude good

Reagovat
jackinho10

Jak pise kolega pode mnou, spousta takovych napul faulu a za me osobne tim zbytecne trpi hra, ktera je moc rozkouskovana

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na Ústí 6

To musí být nějaká chyba, ne? Vsázejte dokud můžete

Reagovat
ZB 07

To se mi nějak nezdá. Že by Ústí nechtělo do ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to divný. Táborsko má sice novýho trenéra, tak bych třeba chápal vyrovnaný kurzy, ale že tam bude na Ústí 6? Možná to fakt vypustí, ale to je jen dobře pro nás

Reagovat
Euphael

Ted se na to divam asi se vi, ze tam neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

co čtu v nějakých analýzách, tak Táborsko vyměnilo trenéra a na Ústí doma umí (od roku 2012 s nima hráli 6x doma a 6x vyhráli), takže u nich bude velká motivace, aby se zachránili a Ústí ten postup zřejmě moc nehrotí, ale jako hodně zajímavý kurzově....na Táborsko byl v úvodu kurz 2,20 a teď 1,54

Reagovat
smazaný uživatel

jasně 1.54 na Táborsko je z důvodu že na ústí umě... nevim jaká je situace v Ústí na ligu asi nemaj finančně a nikam se nepohrnou... tenhle zpas je proste prodanej to snad musí bejt každýmu jasný stejně jako to vloni ve stejný fázi soutěže koupilo právě ústí od Hradce...

Reagovat
Coutinho10

j normální to neni no, takže v tom asi bude něco víc

Reagovat
smazaný uživatel

Já to na to Ústí za pár korun zkusím. A když to nevyjde, budu rád, že ztratili.

Reagovat
KingMaster13

Tak tam je jasná munice

Reagovat
San Iker

Taky nechápu. Tam snad musí bejt podezření, že je to prodaný, jinak nevím...

Reagovat
Losinho

A Ústí může do ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím že jo

Reagovat
Losinho

Že už tam je 6,8

Reagovat
Firkraag

Zas hraje venku, tyhle týmy jsou zoufale nespolehlivý.

Reagovat
Losinho

Jj, ale tak tomu by seděly ty původní kurzy.. max

Reagovat
Firkraag

tak dej, ja jim neverim , remiza ok, ale nevyhrajou

Reagovat
Losinho

Já chtěl bez remízy, ale už to kleslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nárokuju si půlku výhry!

Reagovat
čolo

Reagovat
Euphael

OT: Vysvetli mi nekdo pls ty kurzy na zapas Taborska s Ustim? To je domluvene ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Jablonec, do toho!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rarášek

Plzeń musí, to bude neskutečná prdel, jestli to Slavie zase domrdá .

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nebudete fandit Plzni, Sparťané

Reagovat
Rarášek

Já nebudu fandit nikomu, ale upřímně by mě to pobavilo, kdybyste ten titul nakonec ztratili.

Reagovat
KingMaster13

Já být v pozici Sparťana tak nám teda nefandím.

Reagovat
Bex5

to by bylo super ... uz kvuli Tvrdikovi. Ale zase je tam faktor my.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Hele nechte nám titul a my vám vykopeme koeficient pro další účast v LM přímo

Reagovat
Bex5

Slibujes?

Reagovat
KingMaster13

Věřím tomu, že další pohárovou sezonu budeme mít podobnou takže jo Věřím tomu, že bychom to mohli vzít přes LM, 3. místo a třeba osmifinále

Reagovat
Losinho

Tvrdík vlastně slíbil odchod ne?

Reagovat
Greny

snad to Plzeň urve..

Reagovat
KingMaster13

ještě by vám chyběl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Blasphemer

Dneska 3:0 v klídku. Penaltička, puštěnej ofsajd a Považanec vlastní gól. #InŠádekWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Povazanec se zaplati jeste pred nastupem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Nekecej to bude 1:0, gol z ofsajdíčku v 88. minutě po té co Jablonec spálí během zápasu 10 tutovek

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Dneska si k tomu přenosu vezmu řehtačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Reagovat
hefy

Reagovat
Fakt

OT: Už je někde diskuse k MS v hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurohokej.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Odkaz nefunguje

Reagovat
Strojmír

F5

Reagovat
Blasphemer

Už máš vlaječky na káře?

Reagovat
Fakt

Už jsme ve čtvrtfinále?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Už jsme prohráli ve čtvrtfinále?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Neon

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
fabec1222

trenér je vůl, nominace k ničemu

já bych to postavil líp

nic kromě zlata mě nezajímá

jooo Nagano, to byla panečku jízda

Proč tam neni Jágr?

Říkám vám, letos tu medaili dáme

Říkám vám, že sem už před MS věděl, že nemáme šanci na medaili

To studio je k ničemu, na tohle platim daně?

Reprezentovat nás by měla být čest, tihle to maj někde...

Kdo neskáče neni čech, hop hop hop

Co třeba povolat Ledeckou?

Musíme líp pracovat s mládeží

Ale co, furt jsme na tom líp jak Kazachstán

Je to všechno, nebo mi tam něco chybí?

Reagovat
Euphael

mate pls streamy na FL?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livetotal.net/soccer/

Zkus tady, něco by ti mělo jít.

Reagovat
Euphael

diky moc

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak co Fotbal Hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Příbram začala ve stylu Teplic

Reagovat
doshcz

Chaluš

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Horava v zakladu je proste velky spatny, bohuzel tam neni koho dat. Jak by se nam dneska hodil Bucha nebo Janosek.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Oba tohle kolo gól shodou okolností.

Reagovat
KingMaster13

Takže luxusní bramboračka s výsledkem 1:0....jdu si vsadit

Reagovat
Blasphemer

Ajajaj. Nesehraná stoperská dvojice, Hořava, Kovařík a dva hroťáci. Tak to se docela bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt strasny. Takze 3:0

Reagovat
Blasphemer

Hořava hat-trick.

Reagovat
Salfovic

Co je s Hubníkem? Vykartovanej není.

Reagovat
PavlíčeQ

Nás rozdrtíte jedna nula, to se nebojim

Reagovat
hefy

Berbr jistí, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil SOLÍ

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
Salfovic

S takovou sestavou by na Slavii ani nemuseli jezdit.

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Má někdo streameček?

Reagovat
doshcz

Limba

Reagovat
Coutinho10

Doli

Reagovat
Salfovic

Limberský na hovado

Reagovat
Hokaido

Ale, ale... Berbr... A video... Jak je to vůbec možný?

Reagovat
Losinho

Křetínský to zaplatil, větří šanci na druhej flek

Reagovat
KingMaster13

A Pelta tam možná taky něco cinknul

Reagovat
Losinho

jsem zdrcen

Reagovat
C-M@ster

Aby Jabka náhodou Spartu ještě nepřeskočily

Reagovat
KingMaster13

To se nestane, i kdyby dnes vyhráli tak 6 bodů je kurva hodně

Reagovat
Losinho

Pískej konec

Reagovat
hefy

Horava zabojoval... kokot.

Reagovat
KingMaster13

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? Jak je to možný, ono to nebude 1:0? Kurva přišel jsem o barák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Za tohle by chtěl pan Řezník penaltu

Reagovat
Salfovic

Roh nakrátko

Reagovat
Losinho

Řezník ale top reakce

Reagovat
Salfovic

Plzeň školí její odchovanec Kratochvíl, zatímco sama tam má trosku Hořavu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Školí Mně tak super zas nepřijde.

Reagovat
KingMaster13

To spíš v Jihlavě jak mají toho Šulce. Ten mi přijde neskutečně brutální na svůj věk

Reagovat
doshcz

tak asi i Janošek a Bucha sou lepší než Hořava

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že Bucha v Bolce se mi taky neskutečně líbí a ukazuje proč to dotáhl až do áčka Slávie Těch talentů moc nevyprodukováváme ale když už tak jsou fakt kvalitní Král, Souček, Jankto, Petrák....Zmrhal

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Prý ho tam ale poslali, aby se trochu zchladil, protože má hrozný ego.

Reagovat
mistr129

Školí, školí... to říkáte vy že školí.

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Firkraag

omgg.. kdo to je , jsem zapomněl...

Reagovat
mistr129

Já chtěl dát video, ale taky nevím a nenašel jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Veleba v DVTV.

Reagovat
Euphael
Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

taky už jsem si nevybavil, o koho šlo.

Reagovat
Firkraag

ó děkuji :), nevzpomněl bych si

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

odchovanec

Reagovat
Salfovic

Ano, ale to bys měl vědět.

Reagovat
ondrasch77

On je odchovanec Karlových Varů, to že smrděl 3 roky v juniorce v Plzni, z něj žádného odchovance nedělá...

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holeš

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co to je za výkon? Takhle chtějí hrát o titul?

Reagovat
mistr129

Odkop od brány

Reagovat
doshcz

Hruška zmrdeček no

Reagovat
Mönchengladbach

Vrba ven!

Reagovat
Greny

Bakoš stihne ještě žlutou v pulce

Reagovat
KingMaster13

Co se tam stalo, že Chorý střídal? Nemohu se koukat jsem mimo dosah televize

Reagovat
Greny

Já to zapl a rovnou bylo střídaní.. takže to k zápasu nemůžu říct vůbec nic

Reagovat
KingMaster13

Ještě zrovna Bakoše za něj poslal

Reagovat
Salfovic

Jen hrál píču.

Reagovat
KingMaster13

Tak to jo

Reagovat
doshcz

byl špatnej

Reagovat
KingMaster13

No.... to jsem dlouho neviděl aby nějaký český tým někoho stáhnul po 30 minutách protože byl špatnej. Takže musel bejt ultratragickej

Reagovat
Pablos

Sčasný při tom jeho prvním angažmá ve Spartě někoho takhle taky sundal né ?

Reagovat
KingMaster13

To je možný ale takovou paměť už fakt nemám

Reagovat
Salfovic

Navíc Vrba, pro něj to musí být bezkonkurenční osobák.

Reagovat
KingMaster13

Jako Chorý si docela koleduje. Jeho výhodou je, že Plzeň poslal do EL a vydělal jim pěknej balík.

Reagovat
mistr129

Debut Jakuba Petra ve Slavii <3

Reagovat
KingMaster13

Jo jo to byly časy tenkrát

Reagovat
Losinho

Vlasta Petržela každej třetí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nepřihrál ani na tři metry

Reagovat
KingMaster13

shit

Reagovat
Pablos

chyba spoluhráčů, že se mu nenabízeli do prostorů max. 2 metry od něj

Reagovat
Salfovic

Bakoš, klasik

Reagovat
PavlíčeQ

Bakoš klasická kurvička

Reagovat
ondrasch77

strašnej čůrák...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Asistent

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík

Reagovat
Salfovic

Padl vysílením !

Reagovat
PavlíčeQ

Nepísknutí jasnýho faulu, vykázaní Rady na tribunu, už se to rozjíždí

Reagovat
ondrasch77

přesně to jsem chtěl napsat

Reagovat
mistr129

No to si dělá kozy

Reagovat
Greny

Rada tribuna

Reagovat
F.Torres

to zas je podmazaný...

Reagovat
Sir Ravealot

Kovařík zákrok jak rey mysterio, ale faul nepískne

Reagovat
F.Torres

To snad není možný ten faul kolaříka na holeše ne? To zas je cinknutý nebo co jako? Co jiného není faul než šipka hráčovi na nohy a stažení na zem

Reagovat
F.Torres

kovaříka samozřejmě...

Reagovat
mistr129

Může jít Rada do kabin?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kolik dá žonglů.

Reagovat
Salfovic

Rada bude prvním trenérem, který byl vykázán ze schodů.

Reagovat
Miguel19

Chorý klasika. To byl panečku příchod

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Každej tým potřebuje svého lokťáka

Reagovat
KingMaster13

Já myslím, že Bakoš by jim mohl stačit ale

Reagovat
Salfovic

Ten už je ale jedním loktem v důchodu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
F.Torres

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Euphael

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
OTASi

Když si vemu, že jim nebyl dobrej Wágner, a teď si držej tohodle nekopu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rada

Reagovat
doshcz

ten Berka jede

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie, jeden z nejhorším výkonů Plzně, jaké si dokážu vybavit

Reagovat
Pablos

Jablonec by měl ještě jeden přidat... jinak očekávám v 78min. vyrovnání a v 84min. na 2:1.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

ale bylo to nasnadě...

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Neeee proč Hořavu

Reagovat
Salfovic

Chudáci děti, mít za sebou Radu.

Reagovat
ratusek

On ten titul nikdo nechce. Nicméně Plzeň jde dolu, ty hráče to snad nebaví nebo co.

Reagovat
KingMaster13

A na konci bum 2 goly

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nevim, co je vic k smichu, jestli my, nebo Jablone

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Vy hrajete tak, že by vám asi nepomohli ani tři Berbři, že?

Reagovat
KingMaster13

No jako my včera teda taky předvedli pěknou sračku

Reagovat
db18

můžem být rádi, že tam za Jablonec místo Doležala nepustil Chramostu/Ikauniekse, který by byl čerstvý a určitě by nějaký náběh proměnil...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klikaři

Reagovat
mistr129

Jak to mohlo skončit nad bránou?

Reagovat
Coutinho10

jak to nemohl byt gol od Vata

Reagovat
Firkraag

Chjo, kdyby nebyl Ljovin ťunťa, vyhráli v Plzni, tak bysme mohli v klidu dostat tu osmičku od Bolky my

Reagovat
C-M@ster

Ta Plzen je mačká jak citrón

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jablonec je ještě horší než my v zakončení

Reagovat
Salfovic

Jablonec tedy fascinující efektivita, vždyť už měli nějakejch 6 tutovek.

Reagovat
OTASi

Plzni za soudnost..vědí, že si za ty letošní výkony titul nezasloužej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

nečekaně

Reagovat
mistr129
Reagovat
OTASi

Jablonci jde stejně o hovno ne? Na spartu se nedotáhne a náskok má taky dostatečnej, to už si ohlídaj

Reagovat
Pablos

tak už jenom penalta a nebo gól z ofsajdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezal zakonci jak trotl a srbska picasi da vlastnak..krasa.

Reagovat
Sosi

Ta Plzen je tak marna, ze musim jen doufat, ze to omylem nedokopou k titulu

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hrat 90 minut, kdyz nam staci 5 na konci a stejne vyhrajem. Tomu se rika zkusenost.

Reagovat
Losinho

Místo 0:3 je to 2:1

Reagovat
exse

Karamba.

Reagovat
OTASi

Kayamba MOTM

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Tak to běžte do prdele, místo 0:5 je to 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už konečně Vrba pochopí, že bez křídel se na vysoké kopyta hrát nedá

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

V tom neni problem. My nemuzem hrat na dva hroty proto, ze jsme pak uplne trapni uprostred zalohy. Kde nam ten jeden hrac proste chybi. A kdyz uz tam jsou jenom dva, tak z toho nemuze bejt ten druhej Horava.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Riviera Kid

Kdyby Jablonec vyhrál 0:4 nikdo by neřekl ani popel. Bohužel tam mají kopyta.

Reagovat
hefy

Suchý triko, kde jsou ty mrdky pražský? :(

Reagovat
Losinho

3/10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bex5

Reagovat
twerp

Ale spodky hnědý co?

Reagovat
Salfovic

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

klasika Plzen...aspon jsem vyhral nejaky baraky, skoda ze jsem jich nevsadil vic

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu Plzeň se nedá dívat

Reagovat
Bex5

Zaslouzene

Reagovat
KingMaster13

běžte do hajzlu

Reagovat
Bex5

Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jede na titul. Tohle kolo slavisti zlomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se neuzdravi Hubnik, tak uz nevyhrajem ani jeden zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku jsem si jistej, že vyhrajete přesně tolik bodů, kolik budete potřebovat na titul.

Reagovat
Greny

Reagovat
Blasphemer

Pernica na to fakt asi nemá. I ten Brabec mi přijde o malinko lepší.

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

koukám až od 80.minuty, soudě dle příspěvků zahodili jabka plno tutovek, plzeň oba góly regulerní bez pochybností... očekávám na FB brek a nadávky na berbra a rozhodčí

Reagovat
Pablos

Sparta je sestřelí a pomůže Slavii k titulu

Reagovat
Greny

Tam bude hodně zajímavé sledovat jejich přístup k těm zapasum

Reagovat
Losinho

Titul může vyhrát tým, jehož nejlepším hráčem je pravidelně Hruška

Reagovat
Pablos

Jinak nic proti Plzni nemám ...ale prostě Slavia si za ten fotbal co hrála většinu sezóny prostě zaslouží víc

Reagovat
Bex5

Zaslouzi ...

Reagovat
Sosi

Reagovat
exse

Vrbovi to nejde nepřát, snad udělá titul a odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty.

Reagovat
exse

Klidně.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jurys

Easy win, zaslouženě, titul je v našich rukou

Reagovat
ondrasch77

Easy win, Vrbovi to tak asi nepřišlo..., vždycky když ho ukázali, tak to vypadalo, že každou chvíli omdlí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele