Češi v zahraničí: Pekhart kraluje střelcům v Polsku, dařilo se "Italům"

02.11.2020, 23:11
Aktuality
O víkendu se dařilo Čechům v Itálii. Jakub Jankto skóroval v janovském derby za Sampdorii, Antonínu Barákovi se podařilo vstřelit branku za Hellas Verona do sítě Beneventa. Dobrou formu posledních týdnů potvrdil v nizozemské lize bilancí 1+1 Václav Černý. Ve střeleckých manévrech v Polsku zase pokračuje Tomáš Pekhart z Legie Varšava.

Anglie


Záložník Tomáš Souček i obránce Vladimír Coufal odehráli za West Ham celé utkání v Liverpoolu. Až do 85. minuty Kladiváři drželi na půdě šampiona nerozhodný výsledek, nakonec ale prohráli 1:2.

Ve druhé lize odehrál s kapitánskou páskou za Bristol City celé utkání proti Norwichi obránce Tomáš Kalas. Jeho tým ale prohrál 1:3. Kalas se nešťastně nachomýtl ke druhé brance, kdy tečoval střelu Fina Teemu Pukkiho. Přesnou kolmou přihrávkou ale vzápětí založil akci vedoucí k jediné brance Bristolu. Bristolu se po povedeném úvodu sezony přestalo dařit a klesl na desáté místo. Pořadí League Championship je ale velmi vyrovnané.

Itálie


Záložník Jakub Jankto potvrdil dobrou formu z posledních dnů a krásným gólem otevřel v dresu Sampdorie skóre janovského derby. Rána zpoza pokutového území v 23. minutě zapadla přesně k tyči. Hráčům FC Janov se ale brzy podařilo vyrovnat. Duel tak skončil dělbou bodů po výsledku 1:1.

sestřih zápasu:

Hellas Verona porazil doma Benevento 3:1. Rozhodující podíl na tom měl záložník Antonín Barák. Ten nejprve otevřel skóre a ve druhé půli ještě přidal rozdílovou branku na 2:1. Barák ještě v prvním poločase dostal žlutou kartu a povedené představení zakončil v nastaveném čase, kdy byl vystřídán.

Obránce Aleš Matějů nastoupil v Serii B v základní sestavě Brescie a odehrál proti Virtusu Entella takřka celý zápas. V závěru duelu, který skončil remízou 2:2 byl ovšem vyloučen po dvou žlutých kartách v rozmezí čtyř minut mezi 88. a druhou minutou nastaveného času.

Německo


Brankář Jiří Pavlenka i obránce Theo Gebre Selassie zapsali kompletních 90 minut v dresu Werderu Brémy, který remizoval 1:1 ve Frankfurtu.

Záložník Vladimír Darida odehrál celé utkání za Herthu proti Wolfsburgu. Zápas skončil nerozhodně 1:1.

Nizozemsko


Záložník Václav Černý se podílel významnou měrou na vítězství Twente Enschede nad Zwolle 5:1. V 33. minutě po jeho přihrávce zvyšoval na 3:0 Brama. V 51. minutě pak český fotbalista skóroval sám. Vystřídán byl Černý v 83. minutě a jeho tým vyhrál 5:1. V tabulce patří Twente šestá příčka.

Vitesse Arnhem zvítězilo 3:1 v Tilburgu. Od 70. minuty u toho byl také český obránce Tomáš Hájek, který naskočil do utkání z lavičky. Vitesse se drží na druhém místě o skóre za vedoucím Ajaxem.

Slovensko


Český obránce Petr Pavlík odehrál pod taktovkou trenéra Jana Kameníka za Pohronie celé utkání proti Zlatým Moravcům. Duel skončil nerozhodně 2:2.

Tři Češi byli v základní sestavě Senice pro duel na půdě Žiliny. V 89. minutě byl vystřídán ofenzivní záložník Oskar Fotr, celý zápas odehráli obránce Miloš Kopečný, jenž viděl ve 49. minutě žlutou kartu a brankář Tomáš Fryšták. Senica ovšem ze Žiliny odjela s prázdnou po porážce 1:3.

Belgie


Obránce Václav Jemelka nastoupil za Leuven jako náhradník na půdě Beerschotu Antverpy už ve 37. minutě. Tři minuty před koncem dostal žlutou kartu. Jeho tým prohrál na půdě druhého týmu tabulky 2:4.

Útočník Michael Krmenčík nastoupil v základní jedenáctce Brugg proti Mechelenu. Na hřišti vydržel do 58. minuty, kdy byl vystřídán. Ze hřiště odcházel za stavu 2:1, hosté ale ještě stihli vyrovnat a odvezli si bod.

Útočník Tomáš Chorý odehrál v dresu Zulte Waregem druhý poločas duelu proti Kortrijku. A i zkrácená herní doba mu stačila k tomu, aby se poprvé v novém angažmá poprvé prosadil. V 77. minutě poslal Waregem do vedení ranou z voleje, nakonec se ale z vítězství stejně neradoval. V nastaveném čase totiž jeho tým inkasoval z pokutového kopu.



Kypr


Pouze Michael Lüftner nastoupil z dua českých obránců v barvách Omonie Nikósia v městském derby na půdě Olympiakosu. Jeho mužstvo prohrálo 0:1 a v tabulce kleslo na šestou příčku.

V základní sestavě Anorthosisu Famagusta nechyběl záložník Josef Hušbauer. Střídán byl na hřišti Karmiotissy v 69. minutě. Utkání skončilo nerozhodně 1:1. Anorthosis je druhý za vedoucím Apollonem Limassol.

Obránce Pavel Čmovš odehrál za Neu Salamis celé utkání proti Ethnikos Achnas. Duel skončil nerozhodně 1:1.

Lotyšsko


Záložník Jakub Hora nastoupil v základní sestavě Riga FC proti celku Metta/LU a podílel se na vítězství 5:1, byť se na střeleckou listinu nezapsal. Střídán byl český fotbalista v 71. minutě.

Maďarsko


Záložník Jakub Plšek nechyběl v základní sestavě Puskás FC proti Zalaegerszegu. Jeho mužstvo ovšem doma prohrálo 1:2 a Plšek byl střídán v 58. minutě. Od 76. minuty hrál také útočník David Vaněček.

Kisvárda na domácí půdě přehrála Diósgyőri 1:0. V základní sestavě vítězů nastoupil záložník Jaroslav Navrátil, který byl vystřídán v 80. minutě.

Polsko


Na český státní svátek ve středu nastoupil v dresu Wisly Krakov do utkání proti Lechii Gdaňsk obránce Michal Frydrych. Duel se ovšem jeho mužstvu příliš nevydařil a prohrálo doma 1:3.

V pátek se představila Jagiellonia Bialystok ve Štětíně a s Pogoní prohrála hladce 0:3. Celý zápas za hosty odehrál záložník Martin Pospíšil.

Útočník Tomáš Pekhart se trefil poosmé v sezoně a pomohl Legii Varšava k vítězství 3:0 na půdě Warty Poznaň. Pekhart odehrál do svého střídání 74 minut. V tabulce střelců polské Ekstraklasy je aktuálně na prvním místě.

Rusko


Spartak Moskva prohrál na domácí půdě nečekaně s Rostovem 0:1. Celé utkání v domácím dresu odehrál český záložník Alex Král. V tabulce klesl Spartak na třetí místo. Vede CSKA o bod před Zenitem, který má stejně bodů jako Spartak.

Slovinsko


Záložník Marcel Čermák naskočil v dresu Aluminije Kidričevo do druhého poločasu zápasu v Mariboru. Jeho tým však prohrál 1:3.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (198)

Přidat komentář
Horcmen

A Škoda opět celý zápas na lavičce, Trmal dokonce už ani tam ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo jasné, že po příchodu Loica Remyho se pozice Škody značně zhorší. Přestup Trmala, to byla úplná píčovina

Reagovat
Hokaido

Giggs mlátil přítelkyni a přijde o práci u reprezentace Walesu, čímž snad končí jeho kariéra trenéra a už o tomhle odporným kusu hovna snad nikdy neuslyšíme. Alespoň nějaký dobrý zprávy.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, pri ňom človek ani nemusí čakať na to, či je to pravda, keďže odporným kusom ľudského odpadu už je aj bez toho.

Reagovat
Lacko_Boh

preboha...

Reagovat
Mastný Chobot

Nerúhaj sa

Reagovat
fff

Reagovat
doshcz

Reagovat
avicii

to ako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Whaaat' Týpek, co spal s manželkou svýha bratra by mohl být bad guy?

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
masina_LFC

Ľudský odpad, žiadne prekvapenie pri ňom

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som z neho vzdy dojem ze je to mily chlapik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Hrozni kriváci vychádzajú z toho Manchestru.

Reagovat
avicii

mu fans boys budú hovoriť o morálke hráčov ako Suarez a potom ich legendy sú také svine ako Kean ci Evra, plno hlupákov im robilo kapitánov, aj taky Maguire je čistý anglicky bulo

Reagovat
bbbauch

Cenu za nejlogictejsi komentar dne ziskava abicii

Reagovat
avicii

Pokrytectvo mufanov

Reagovat
bbbauch

Gratulujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

ta svine Evra udelala takovou karieru v MU jako slippyG ani Lozja dohromady

Reagovat
avicii

To mu nikto neberie.. Tak ako to ze je to zmrd

Reagovat
pingla

však to stejný je i Lojza nebo byl Mascherano, špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Protože dobrou kariéru udělají jen dobré duše

Reagovat
Busby babes

Keane, Evra nebo Giggs nekoho rasisticky urazeli?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je rasistická urážka horší než mlátit ženu a spát s bráchovo ženou?

Reagovat
avicii

Neuveritelne

Reagovat
Busby babes

nez spat s brachovo zenou? rozhodne. nez mlatit zenu? nastejno.

Reagovat
avicii

Reagovat
Lacko_Boh

tieto logicke pochody, preco si to robis? Viem ze to myslis dobre ale rasisticka nadavka nie je to iste co mlatit zenu ty kokos A ak narazas na Giggsa, tak prestan sirit klebety, pokial viem tak nebol odsudeny.

Reagovat
Busby babes

no ja na Giggse nenarazim a ani nesirim klebety. Vejs se nekdo ptal, co se stalo, daval jsem odkaz s tim, ze on vsechno popira, spolupracuje a ze se uvidi. Ja rozhodne nejsem ten, kdo tu pise o lidskem hovne a tak... to tu delaji jini.

A jinak jo, je to cca nastejno. Vzdycky bude zalezet na kontextu, facka je asi neco jineho nez kdyz nekdo nekoho dobije na zemi zeleznou tyci, ze jo... oboje je odsouzenihodne, na tom snad neni sporu.

Reagovat
Mastný Chobot

A hlavne je oboje neporovnateľne horšie než keď niekto niekomu v afekte povie negrito, samozrejme

Reagovat
Busby babes

hmm, super, takze u rasisticke urazky je afekt nejaka polehcujici okolnost? je afekt polehcujici okolnost u facky zenske?

Reagovat
Mastný Chobot

Urcite ano, ale nerobi to z toho mensiu nechutnost. A uz prestan s tymto pls.

Reagovat
Busby babes

kde prosim te pisu o mensi nechutnosti? jen me zajimalo, jestli mas stejnej prisutp u vseho. zajimavy, afekt je polehcujici okolnos, ale ja jsem tady ten divnej.

Reagovat
Mastný Chobot

Venujem ti posledny komentar k tomu, co tu predvadzas.

Napisal si, ze to je "nastejno". To rozhodne nie je. Nic z toho, co si mozno pod pojmom "mlatit zenskou" predstavit nie je nastejno ako to, co urobil Suarez Evrovi.

Co sa tyka afektu, tak ak sa bavime o afekte ako o psychickom rozruseni sposobenom externym posobenim, tak ta to mozno prekvapi ale ano, je to polahcujuca okolnost. Ci si divny, o tom si uz kazdy tu urobi obraz sam.

Reagovat
Busby babes

fajn takze az vyjde najevo, ze se treba Giggs pohadal s pritelkyni a v ramci te hadky ji v afektu dal facku, tak to pro tebe bude polehcujici okolnost?

Reagovat
Mastný Chobot

Ano, rozhodne to bude menej odsudeniahodne ako keby prisiel domov, ona sa ho spytala, ako sa ma a on jej ujebal. Co je tazke na tom pochopit?

Reagovat
Busby babes

mozna si fakt precti co pisu. zatim vime celkem kulovy, nemela zraneni, nepotrebovala osetreni, Giggs vsechno popira a vime hovno. mohlo jit klidne o nejakou hadku a par facek, mohl ji dat pesti, kdo vi. Pro me to treba moc nehraje roli, zensky se proste nemlati. A to ani v afektu, coz je pro tebe nejakej polehcujici fakt... mozna by ses mel stydet ty, schvalovat nasili na zenach nebo rasisticke urazky kdyz je to v afektu...

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno sa nauc citat alebo si nastuduj, co je polahcujuca okolnost.

Reagovat
Mastný Chobot

Pripadne odporucam pozriet si paragraf 41 vasho trestneho zakona, mozno zistis, ze hanbit by sa mali vsetci okrem teba asi.

Reagovat
Busby babes

tady nejsme u soudu a ja neodsuzuju nekoho do vezeni.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemôžeš proste priznať, že si si nasral do huby?

Reagovat
Busby babes

proc bych rpiznaval neco, co se nestalo.

Reagovat
Mastný Chobot

Je mi ťa ľúto.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Busby babes

a jinak znova: ano, rasismus je stejne odpudivy jako nasili na zenskych. To, ze to tak ocividne spousta lidi nebere, mi prijde docela problematicke a mozna jeden z duvodu, proc tu tolik rasismu porad mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasistická urážka i mlácení ženy jsou oba zločiny. Mlácení ženy je samozřejmě závažnější.

Reagovat
Busby babes

again, zalezi na kontextu a rozsahu. muze byt horsi jedno i druhe. Jak pisu vejs, je rozdil mezi fackou a treba i systematickym dlouhodobym terorem, ze jo. Odsouzenihodne je to v jakemkoliv kontextu, ale pokdu se bavime o tom, co je horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uff co je doprdele tohle za dobu..

Reagovat
Lacko_Boh

Na to maju specialne progresivne tabulky. Napr. "som feministka" ale zaroven "podporujem islam" alebo moje oblubene -> "som vegan lebo mliecne vyrobky su nehumanne (Mliečne výrobky sú desivé.)" ale zaroven "dieta v 6.tom mesiaci je iba parazit".

Podporujem "green deal" ale zaroven "potrebujem ist letecky na dovolenku do thaiska a chcem mat deti, auto a iphone".

Je toho kopa.. "neverim policii, statu a paci sa mi hnutie Defund the police" ale "zaroven si myslim ze nikto okrem policie nema pravo sa ozbrojovat"

Logiku netreba, hlavne byt chrumkavucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

"Believe all women", pokial nahodou neobvinuje tvojho kandidata, vtedy jej never

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot

si si uletel klasicky

Reagovat
Lacko_Boh

And as I turned to leave, I looked back and I said, "you have no idea how high I can fly."

Som otvoreny diskusii, kedze bary a gymy su zatvorene.

Reagovat
Mastný Chobot

the Taliban is the worst. Great heroin though.

Reagovat
smazaný uživatel

Nice, bary a gymy..., ale jeb na diskusiu, s tvojou pravicovo orientovanou a kreativnou hlavou vstúp k nam do hustle gangu a budeme brzo-bohati

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mickey mouse

wow

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Nikikrew

coze?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot

uff

Reagovat
Infi

Reagovat
J0EL

Ty si fakt ukazkovy pripad na kazajku

Reagovat
Wat

Reagovat
Čenda

Kam až jseš ochotnej zajít při bránění čehokoli United, dostává tímhle novej level.

Reagovat
Busby babes

kde vidis braneni nekoho/neceho z United?

Reagovat
Minister

už som tu od teba čítal rôzne nezmysly, ale toto je vrchol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

je mi tě líto

Reagovat
Busby babes

to nemusi, ani o tvoji litost nijak nestojim. a hlavne nechapu proc.

Reagovat
Taiger

No ty si kokot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak je super, to skvele rozhorceni u me, ale ze Lacko niz napise tohle:

"It said a woman in her 30s "sustained minor injuries but did not require any treatment"."

Hm...citim z toho picovinu. Kto zaluje cloveka za "minor injuries but did not require any treatment" ? Poznate niekoho takeho?

Kde tak jako mrk mrk naznacuje, ze si to ta zenska spis vymyslela a ze ji nic neni a je to malickost, to uz vas nepohorsi...

Ale jo, ja jsem tady ten divnej no, protoze si myslim, ze rasisticke urazeni je stejne spatny, jako mlaceni zenskych.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl přečti si to po sobě ještě jednou, spíš vícekrát..

"Ale jo, ja jsem tady ten divnej no, protoze si myslim, ze rasisticke urazeni je stejne spatny, jako mlaceni zenskych. "

Jestli to fakt dáváš na stejnou úroveň tak si hodně,hodně divnej..

Reagovat
avicii

By ma zaujímalo kde ma hranicu, či stavia vynadanie do negr.. v na uroven strelby vo Viedni

Reagovat
Busby babes

hlupak ses tady ted spis ty. ale klidne pokracuj

Reagovat
avicii

Ako ja viem ze to už je totálny extrém ale aspoň chápeš ako vyznie to tvoje porovnanie...ved si to precitaj

Reagovat
Busby babes

znova, ano, rasismus mi prijde stejne odporny jako nasili na zenach. Co presne by na tom melo byt odpudiveho nebo za co presne bych se mel stydet?

Reagovat
avicii

Ok to nemá zmysel..

Reagovat
kvasha16

ci sa mas hanbit je jedna vec ... ale to ze davas fyzicke nasilie na jednu uroven s verbalnymi utokmi je proste divne

Reagovat
Busby babes

ze mi prijde rasismus podobne hnusnej cin jako mlaceni slabsich? ok, pak budu rad divnej. Ze se tu rasismus od spousty lidi bere jen jako takova haha sranda a nic se vlastne nestalo, na to uz jsem si zvykl.

Reagovat
Svatej

Obecná otázka, protože kdyby to tu podstatu splňovalo, tak by se z toho Giggs buď snadno vykecal, nebo měl malý šance na popření - Nepovažuje se za minor i třeba monokl a modřiny na obličeji? To už by bylo regulérní seřezání, ale žádný ohrožení na životě..

Reagovat
Busby babes

muze byt, proto rikam, ze je to jedno, zensky se nemlati.

Reagovat
kvasha16

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Shiit na twitteri by bola lajkovana a tu vysmech

Reagovat
Busby babes

pobavilo. nicmene nemyslim si.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Tyjo, tak to já bych to před to nedal ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Gunner14

Odpad zůstane odpadem, tak snad už ho nikdy neuvidím v televizi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Si pamatuju, jak byl Adam Johnson nazýván novým Giggsem ...nebylo to úplně vedle

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bbbauch

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
EXoRcIsT

o tom ze je to ludsky odpad sa vie uz dlho takze ma to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

on typovo posobi ako epstein, na oko mily tichy sympos, v skutocnosti zviře

Reagovat
Hokaido

Psychopat.

Reagovat
bbbauch

Prave tim vzhledem dost klame

Reagovat
Lacko_Boh

je odsudeny?Ci v akom stadii to je?

A kus hovna lebo jebal bratovu zenu? Nie ze by to bolo v pohode, ale rodinne vztahy nie su vzdy take lahke. Ved nemal ck ;)

Ako samozrejme, nejde ho zaradit do klubu legiend ako Scholes, Keano, Vidic, Anderson ci Van Der Saar.

Reagovat
fff

Nie ze by to bolo v pohode, ale rodinne vztahy nie su vzdy take lahke.

Open relationship new level.

Reagovat
Lacko_Boh

Samozrejme ze podvadzanie nie je ok, ale tak aj ona podvzdala -> nevieme aky mal s bratom realne vztah, nevieme aky mala ta kurva s giggsovym bratom vztah. Samozrejme, stale podvadzali ale... kto nie?

Reagovat
fff

Reagovat
J0EL

Reagovat
fff

Ty by si mal byt rozvodovy pravnik. Nevravim, ze by si bol dobry (bol by si hrozny), ale asi by ta to bavilo .

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

fuj az teraz som si vsimol tu bodku za biggrinom

Reagovat
Mastný Chobot

moc nasilu proti prúdu, Laci, moc nasilu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dokud to nepotvrdí VAR, tak jsou to spekulace

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Klesl si laco, hodně

Reagovat
Lacko_Boh

sorry. Cim konkretne?

Reagovat
kvasha16

"nesud ma pokial si nepichal bratovu zenu" is the new "nesud ma pokial si nechodil v mojich topankach"

Reagovat
Svatej

jsi nějak špatně seřízenej

Reagovat
kvasha16

ako dostal si celkom vysmech, ale do urcitej miery na tom nieco bude... ako nie zeby som isiel obhajovat co spravil, to urcite nie, ale nie je rodina, ako rodina

Reagovat
Hokaido

Nejsou lehké, ale pichat bráchovi osm let ženu není omluvitelný vážně ničím.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Hokaido

Nechápu.

Reagovat
Salfovic

Tak do klubu legend pochopitelně patří, i kdyby voprcal babičky všech spoluhráčů.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Busby babes

https://www.bbc.com/news/uk-wales-54791144

v tomhle. byl zadrzen, propusten na kauci, on obvineni popira.

Reagovat
Lacko_Boh

"It said a woman in her 30s "sustained minor injuries but did not require any treatment"."

Hm...citim z toho picovinu. Kto zaluje cloveka za "minor injuries but did not require any treatment" ? Poznate niekoho takeho?

Reagovat
fff

Fakt neviem co ti na tomto pride ... zvlastne.

Reagovat
Busby babes

tak asi jde o nejakou facku. je to celkem fuk, zensky se nemlati.

Reagovat
nani92

ani muži kurva

Reagovat
Lacko_Boh

bitka je prirodzena Facka znamena ze ti na druhom cloveku zalezi.

Reagovat
Busby babes

Johny Depp souhlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako žaluje člověka?

Reagovat
osobnostx

To je za co jí zahýbal nebo ta s kterou zahýbal ?

Reagovat
nani92

prečo by mal kvôli tomu prísť o prácu? dúfam, že sa nejaké organizácie ozvú, človek by nemal byť diskriminovaný v práci kvôli pohlaviu, veku, náboženstvu, sexuálnej orientácii a násilnostiam

Reagovat
ACSeRw!n

neskutecnej zmrd

Reagovat
Swarley

myslím, že o všech jeho rekordech párkrát za život ještě uslyšíš...

Reagovat
icemike

Rip ampadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Šilhavý na najbližšie tri repre zápasy nenominuje Pekharta ani pri jeho súčasnej forme, tak začnem mať pochybnosti o jeho trénerskej kompetentnosti. Netvrdím, že musí hrať hneď proti Nemecku, ale minimálne v LN by mu šancu dať mohol, hlavne keď teraz Schick, Ondrášek (?) poťažmo Hložek nie sú do útoku k dispozícii. Neviem, či je Česko zrovna futbalová veľmoc s tak širokou hráčskou základňou, že by tam bolo schopných hroťákov na tri prdele, aby si mohlo dovoliť ignorovať aktuálneho lídra tabuľky strelcov Ekstraklasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše slovenské reprezentačné radary napríklad dlhodobo ignorujú existenciu Róberta Picha, pôsobiaceho v poľskej lige. Frajer pravidelne hráva, je produktívny (má priemer gólov v sezóne tak 7, v jednej strelil aj 10), úspešne premieňa pencle, ktoré mi síce na repre úrovni nekopeme, ale aj tak - nedostal šancu ukázať sa ani v nejakom zaprdenom priateľáku proti Thajsku, SAE či Jordánsku čo sme hrali, kým pre porovnanie Haraslín, ktorý hrá rovnako ako Pich na LW sa za poľskej Ektraklasy do repre dostal, napriek tomu, že mal horšie štatistiky ako spomínaný Pich.

Reagovat
GrimeBaller98

Poprve s tebou souhlasim. Erik Jirka by taky teoreticky mohl mit na A-tym nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Alternatíva to určite je, v druhej španielskej lige sa celkom chytil (minulú sezónu tiež nemal zlú) a v posledných nomináciách bol aspoň na zozname náhradníkov (čo Pich kedysi býval tiež...). Jirkovým plusom je, že ja ofenzívnym univerzálom, použiteľným na viacerých postoch. Aj keď primárne je to RW, môže nastupovať aj na LW (podobne je v repre využívaný Mak...). Keď pozerám s akou neformou sa v súčasnosti potýkajú naši reprezentační útočníci Mak či Rusnák a Haraslín má navyše koronu, tak by som ho v repre aspoň v LN videl rád. Očakávam dnešnú Tarkovičovu nomináciu, no mám také nejaké tušenie, že tam Jirka nebude...

Reagovat
erudovanyodbornik

Jde o to, že Pekhart je úplně nepoužitelný do mezihry, Lokvenc byl proti němu Ibrahimovič. To že dává goly v dominantním týmu trapné polské ligy pro mě není meřítko.

Reagovat
veikko

Tak zase Schick a Hložek jsou zranění a Ondrášek se Škodou nehrajou. Takže zbývá Vydra z formy, Juliš, který v repre zatím nic neodehrál a právě Pekhart.

Reagovat
srandamač

Čorý se teď rozstřílel

Reagovat
veikko

Podle mě má potenciál být mnohem lepší útočník než třeba Beauguel, ale je to prostě psychopat...

Reagovat
Salfovic

Snad se konečně chytil Černý Pokud se zas nezraní

Reagovat
Kepy_FCB

Zase nám zataijili Deniska

Reagovat
fff

Christian Benteke se v zimě pravděpodobně rozloučí s Crystal Palace. Belgický útočník v londýnském klubu jenom paběrkuje a chce hrát pravidelně, vedení se pak nechystá nabídnout mu prodloužení smlouvy platné do června 2021. (sport-express.ru)

Kupovat ho do LFC bola jedna z najvacsich hovadin co si pamatam. Na druhej strane ho takmer bez straty poslat do CP bol uzasna uspaech . Neviem uz kto, ale niekto nas tu vtedy vsetkych presviedcal, ako sa Benteke do LFC hodi a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol presvedceny ze bude hviezda

Reagovat
fff

Mozno, ale nie v LFC.

Zober to tak, ze mali sme Carrolla, ktory sa k nam absolutne nehodil. A kupil sa miesto neho Benteke.

To rozhodsnutie nedavalo absolutne zmysle.

Reagovat
stiflerovamama

Aj ja som veril, že sa presadí, vo Ville ma veľmi bavil, vtedy som si rád pozrel ich zápasy vďaka nemu.

A čo sa týka porovnania s Carrollom, čo ja viem, Benteke sa zdal komplexnejší, nebol to len taký typický hromotlk bez techniky a neschopný kombinácie. To, že to potom u nás a následne aj v CP abstolútne nedokazoval je druhá vec, keď som videl nejaké zápasy tak za CP tak presne ako taký hromotlk bez techniky a schopnosti kombinacie vyzeral

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Carroll v NUFC nevyzeral zle čo sa týka komplexnosti

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

on aj podozrieval Wengera ze v Arsenale pere peniaze Blaznive casy.

Kde je mu koniec? Dlho som ho to nevidel Ani feriho

Reagovat
FUnk

nebylo snim video u nejakeho zapasu LM? Nejaky rozhovor to byl pokud si pamatuju dobre.

Reagovat
Lacko_Boh

neviem

Reagovat
Mastný Chobot

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si ho najviac zastával ... A Williama Carvalha ...

Reagovat
Muffi

vážně byl tak mimo? vždyť stačilo vidět jeden zápas a bylo jasné, že to fungovat nemůže.

Průměr minut na gól neměl špatný ale herně to nefungovalo.

Reagovat
cristiano.K.

Benteke,Carroll, batole, stejně hrozná koupě

Reagovat
OTASi

ofenzivní záložník Oskar Fotr

Reagovat
Greny

Jo ten taky dopadl... Takovej talent v mládeží to byl a skončil na Slovensku

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
OTASi

To by byla úderná dvojka v repre: Leoš Vozihnoj a Oskar Fotr.. uplně vidím ohromenýho Kozohorskýho

Reagovat
mayday

Eee Bořku, tak řekněte něco...

Reagovat
OTASi

Tak, Bořku..Vozihnoj-Fotr...?!

Reagovat
havrys99

Ještě okénko gólmanů v Anglii, 3. a 4. liga.

Štěch 3 čistá konta. Holý (Ipswich) a Hladký (Salford) oba 5 čistých kont v 9 zápasech.

Reagovat
Ligter

konečně něco k tématu

Reagovat
smazaný uživatel

A Kovář chytá taky zatím základ ve Swindonu

Reagovat
havrys99

Reagovat
dave30

Myslím, že i ten Jaroš měl jít podobnou cestou. Je sice pěkné, že jede na LM, ale on potřebuje chytat (nejlépe již za dospělé). A on nechytá úplně pravidelně ani za tu U23 (letos má 2 zápasy ze 6).

Reagovat
Losinho

Taky je o rok mladší, tak možná půjde od příští sezóny.

Reagovat
dave30

Jj, je pravda, že Kovář nejprve 2 sezóny chytal právě za tu U23. Tak doufám, že i Jaroš půjde podobně. Ale nevím, jakou tam má pozici. V té jejich U23 se točí asi tak 4 gólmani (Kovář byl celkem jasná jednička).

Reagovat
dave30

Dnes má zatím smůlu. 3 střely, 3 góly...

Reagovat
Zark

Jankto jako Ronaldo zamlada

Reagovat
snuff24

Pekhart ještě žije

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele