Informace

  • Celé jméno
    Oskar Fotr
  • Číslo dresu
    22
  • Datum narození
    09.01.1996
  • Výška
    ?
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    ?

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu FK Senica (SVK)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Fortuna liga 2020/2021
9
378
1
0
0
0
0
0
1
Celkem
9
378
1
0
0
0
0
0
1

Články

Češi v zahraničí: Schick i Krmenčík ukázali formu. Padaly ale i červené karty

Patrik Schick skóroval za německý Leverkusen, ale na body to nestačilo. Stejně dopadli také Michael Krmenčík v řecké lize a Filip Novák v Turecku. Češi ale o víkendu v zahraničních ligách sbírali nejen góly, ale také červené karty. Předčasně pod sprchy museli Vladimír Darida a Martin Pospíšil. Jeho případ byl dosti bizarní. Jen se podívejte...

Češi v zahraničí: Wágnerovy dva kyperské zásahy a první trefa Haška

V kyperské lize se dvakrát prosadil útočník Tomáš Wágner a pomohl k výhře Ney Salamis nad Karmiotissou. Ve druhé německé lize skóroval záložník Martin Hašek a jeho Würzburg porazil vedoucí Hamburger SV. Branku si připsal také Erik Daniel ze Slovanu Bratislava.

Češi v zahraničí: Souček odstartoval povedený střelecký víkend!

Tomáš Souček už v pátek načal střelecky povedený víkend českých legionářů brankou proti Leedsu. V Maďarsku se následně trefil Jakub Plšek, ale to byl jen začátek. Posléze se totiž trefil také Jakub Jankto na Maradonově stadionu v Neapoli a hned čtyři branky měli na svědomí Češi v Polsku. Přesněji řečeno dva střelci. Tomáš Pekhart pomohl dvěma brankami k vítězství Legie Varšava v Krakově a Petr Schwarz dvěma proměněnými penaltami zase k triumfu Rakówa Czestochowa nad Jagiellonií. A k tomu všemu ještě Milan Škoda zařídil v nastavení vítězství tureckého Rizesporu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele