Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

19.02.2018, 08:45
Aktuality
Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Anglie


Daniel Pudil z Sheffieldu Wednesday strávil na hřišti celých 90 minut, když jeho tým v FA Cupu remizoval doma se Swansea 0:0. Následovat bude opakovaný zápas na hřišti favorita z Premier League

Tomáš Kalas odehrál v The Championship plných 90 minut v zápase proti Aston Ville. Jeho Fulham zvítězil 2:0.

Jiří Skalák ani Aleš Matějů v zápase FA cupu za Brighton proti Coventry (3:1) nenastoupili.

Hull prohrál v FA Cupu na hřišti Chelsea 0:4. Obránce Ondřej Mazuch do utkání nezasáhl.

Itálie


Záložník Ladislav Krejčí se v dresu Bologni dostal po čase zase do hry v italské Serii A. V 71. minutě utkání proti Sassuolu vystřídal Blerima Dzemailiho. Bologna vyhrála 2:1, v 88. minutě rozhodl gólem z trestného kopu Eric Pulgar.

Antonín Barák odehrál za Udine celé utkání proti AS Řím, Jakub Jankto nastoupil v průběhu druhé půle. Nezabránili však porážce 0:2. Útočník Patrik Schick zůstal po celý duel na lavici náhradníků.

Do hry nezasáhl ani Stefan Simič z Crotone, které prohrálo 2:3 na hřišti posledního týmu tabulky Beneventa.

Útočník Libor Kozák odehrál 85 minut za Bari při vítězství 1:0 na hřišti Cremonese. Roman Macek, záložník domácího týmu, zůstal po celý zápas mezi náhradníky.

Německo


Pavel Kadeřábek přihrál v dresu Hoffenheimu na gól Andreji Kramaričovi. K bodům to ale nepomohlo. Jeho tým prohrál na hřišti Schalke 04 1:2.

Brankář Jiří Pavlenka a obránce Theo Gebre Selassie odehráli celých 90 minut za Werder Brémy na hřišti Freiburgu. Pavlenka dokonce musel čelit dvěma pokutovým kopům. První proměnil Nils Petersen, ten druhý dvě minuty před koncem poslal Janik Haberer do tyče.

Vladimír Darida odehrál celých 90 minut za Herthu Berlín proti Mainzu. Nezabránil však nečekané porážce 0:2.

Augsburg prohrál doma se Stuttgartem 0:1. V 58. minutě nastoupil do zápasu také český záložník Jan Morávek.

Záložník Norimberku Ondřej Petrák naskočil v 89. minutě do zápasu proti Duisburgu. Přispěl tak k vítězství 3:1.

Francie


Brankář Tomáš Koubek pomohl Rennes několika skvělými zákroky k remíze 2:2 na hřišti Caen. Domácí fotbalisté zahrávali v zápase dva pokutové kopy. První poslal Rodelin mimo branku, ten druhý Koubek devět minut před koncem za stavu 2:1 pro Rennes zlikvidoval Peetersovi. Domácím se ale o tři minuty později přece jen povedlo srovnat.

Jaroslav Plašil strávil na lavičce Girondins Bordeaux celých 90 minut utkání v Marseille. Domácí Olympique nakonec zvítězil 1:0.

Turecko


Obránce Filip Novák tentokrát nezasáhl do utkání Trabzonsporu s Basaksehirem. Jeho tým duel prohrál 0:1. Jedinou branku vstřelil za hosty v prvním poločase Emmanuel Adebayor.

Velké vítězství si připsala v turecké lize Kasimpasa, která porazila Galatasaray Istanbul 2:1. Na rozhodující druhé brance se přímo podílel český záložník David Pavelka, když při závaru po standardce přihrál Koitovi, který se trefil parádním volejem.



Celý zápas v dresu Antalyasporu odehrál obránce Ondřej Čelůstka. Jeho mužstvo porazilo doma Kayserispor 2:1.

Nizozemsko


Jaroslav Navrátil v dresu Heraclesu Almelo do zápasu na hřišti Feyenoordu Rotterdam nezasáhl. Favorizovaný Feyenoord zvítězil 1:0, branku vstřelil hvězdný navrátilec Robin van Persie.

Ondřej Mihálik z AZ Alkmaar chyběl v sestavě svého týmu při vítězství 3:1 na hřišti Bredy. Do zápasu ho nepustilo zranění kolena.

Švýcarsko


Obhájce švýcarského titulu Basilej prohrál nečekaně doma se St. Gallenem 0:2. V dresu Basileje nezabránili porážce ani brankář Tomáš Vaclík, ani obránce Marek Suchý. Oba odehráli kompletních 90 minut.

Belgie


Poprvé od přestupu do Sparty zasáhl do zápasu za Lokeren záložník Lukáš Mareček. Proti Kortrijku hrál 84 minut. Porážce 0:1 však nezabránil.

Obránce Jakub Brabec znovu nebyl v nominaci Genku na zápas v Bruggách, který skončil nerozhodně 2:2. Alespoň na lavičce byl Brabec naposledy v poháru 6. února proti Kortrijku.

Polsko


Záložník Martin Pospíšil se v barvách Jagiellonie Bialystok střelecky prosadil podruhé za sebou. Tentokrát rozhodl o vítězství svého týmu 1:0 proti Cracovii Krakow. "Jaga" se drží stále na 2. místě Ekstraklasy, jen dva body za vedoucí Legií Varšava.

Útočník Michal Papadopulos se v dresu Piastu Gliwice blýskl gólem do sítě Lechie Gdaňsk. Piast venku zvítězil 2:0. To jistil právě český forvard brankou ve čtvrté minutě nastaveného času. Byla to pro něj už 8. trefa v této sezóně.

Zraněný útočník Zdeněk Ondrášek chyběl v nominaci Wisly Krakow při zápase s Arkou Gdyně (3:2).

Útočník Jakub Mareš ze Zaglebie Lubin se po dvougólovém debutu v minulém kole tentokrát na půdě Wisly Plock neprosadil a v 78. minutě byl vystřídán. Lubin v Plocku prohrál 0:2.

Záložník Kamil Vacek odehrál 90 minut za Slask Wroclaw na hřišti Legie Varšava. Jeho tým prohrál jasně 1:4. Slask je momentálně v tabulce desátý, mimo osmičku, která postupuje do bojů o titul a poháry. Adam Hloušek chyběl v dresu Legie kvůli trestu za karty.

Obránce Radek Dejmek odehrál celý zápas za Koronu Kielce, která remizovala na půdě Sandecje Nowy Sacz 3:3. Na domácí straně zůstal další Čech Lukáš Kubáň po celý zápas mezi náhradníky.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks odehrál 64 minut za Dinamo Záhřeb ve šlágru s Hajdukem Split. Suverén ligové tabulky však na domácím stadionu nečekaně klopýtl a prohrál 0:1. Tabulku však stále vede Dinamo před Hajdukem o 9 bodů.

Bulharsko


Stoper David Jablonský odehrál za Levski Sofia celý vítězný zápas proti Botevu Plovdiv. Levski po výhře 1:0 zůstává na třetím místě tabulky o devět bodů za vedoucím Ludogorcem Razgrad.

Izrael


Tomáš Pekhart nastoupil v základní sestavě a přispěl k vítězství Hapoelu Beer Sheva na Maccabi Petah Tikva 3:0. Do střelecké listiny se český útočník nezapsal, ale dostal krátce před konce žlutou kartu. Za hosty odehrál celý zápas obránce Tomáš Sivok.

Slovensko


V dresu Zlatých Moravců se prosadil z pokutového kopu Ondřej Šašinka, který v klubu hostuje z Baníku Ostrava. Zlaté Moravce však prohrály s Trnavou jednoznačně 1:4. První poločas za domácí odehrál Robert Bartolomeu.

Lukáš Droppa odehrál za Slovan Bratislava 90 minut při remíze 1:1 v Michalovcích.

Obránce Ondřej Vencl zapsal do statistik celý odehraný zápas v dresu Nitry proti Trenčínu (1:1).

Brankář Patrik Macej vychytal za Dunajskou Stredu čisté konto na hřišti Senice. Hosté tam vyhráli 2:0.

Obránce Filip Kaša přispěl k vítězství Žiliny nad Ružomberkem 2:0. V zápase odehrál celých 90 minut. Za hosty odehrál kompletní porci minut záložník Erik Daniel, který také dostal žlutou kartu. Další Čech, dvacetiletý útočník David Čapek, šel do hry na posledních sedm minut, ale neprosadil se. Na domácí straně sledoval celý zápas z lavičky náhradní brankář Aleš Mandous.

Dánsko


Bröndby Kodaň remizovala na hřišti Aalborgu 1:1. Posledních dvacet minut na straně hostů odehrál útočník Jan Kliment, který v 70. minutě nahradil Švéda Simona Tibblinga.

Obránce Michael Lüftner byl střídán v 65. minutě zápasu jeho FC Kodaň na půdě Midtjyllandu. Hosté tam prohrál 1:3.

Rakousko


Pouze z lavičky sledoval Patrizio Stronati utkání Austrie Vídeň v Mattersburgu. Jeho tým tam navíc prohrál 1:2.

Skotsko


Partick Thistle prohrál doma s Dundee FC 1:2. Nezabránil tomu ani český gólman Tomáš Černý. Hosté otočili duel až v závěru góly v 84. a 90. minutě.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (114)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V létě do Realu

Reagovat
Pablos

všichni český hráči

Reagovat
smazaný uživatel

I s mámou

Reagovat
Pablos

s Čedokem

Reagovat
skat

nevím jestli chlupatá máma bude chtít přestoupit zrovna tam

Reagovat
smazaný uživatel

Chlupatá máma bude chtít, ale Zidan nechce chlupaté mámy

Reagovat
skat

Se holt oholí no.....

Reagovat
Chlupatá máma

Nepřipadá v úvahu!

Reagovat
Kepy_FCB

S mamou prestupoval je Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

"Jaroslav Plašil strávil na lavičce Girondins Bordeaux celých 90 minut utkání v Marseille"

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže vlastně nepokazil ani jedinou prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

No vlastně neudělal jedinou chybičku.

Reagovat
Pablos

ale zase se z toho utkání posadil na zadek... v jeho věku

Reagovat
Rezan

Reagovat
mastakillah

Až na to, že Jankto nastupoval až v 62. minutě fajn souhrn

Reagovat
fejfi24

gól z nich nedostal??? dostal...

Reagovat
Pablos

jo a z který penalty... pověz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, tady chytil dobře

https://www.youtube.com/watch?v=3DcFkOuqoIs

Reagovat
skat

za pěkný přehled a za související stránky

Reagovat
ratusek

Výborně redakce

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Feind

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Co ten Brabec, tomu se tam asi teda moc nedaří, co? U něj to nechápu, věřil jsem mu...každopádně by se mohl vrátit, hodil by se, kdyby se dostal zase formy.

Reagovat
Pablos

celkově zklamání Brabec a Krejčí ...když odcházeli ze Sparty, myslel jsem, že to bude třeba jen přestupní stanice ty kluby do, kterých šli

Reagovat
Pepe1911

U Brabce to chápu, ale toho Krejčího myslíš jako vážně?

Reagovat
10

třeba myslí přestupní stanici do Piast Gliwice

Reagovat
Pablos

myslel jsem třeba AC Milán, Leverkusen, Benfica, Lazio ....samosebou dřív né teď, že časem do 3 let přestoupí někam o krůček výš než je Bologna.

Reagovat
Kily

tak za AC Milán dnes může hrát prakticky kterýkoli průměrný fotbalista Krejčí ale kromě rychlosti už několik let neměl vlastně co nabídnout a nejhorší je, že po dobrém vstupu do ligy začal strašně rychle stagnovat a uvadat. Ten začátek v Itálii vypadal nadějně, to jo, od té doby se ale ukazuje, že Bologna není jeho strop, ale něco ještě víc, než na co doopravdy má

Reagovat
TheMally11

Tak Krejčí ale ne, ten je podprůměrný

Reagovat
Pablos

však jo, já to všechno uznávám.... já jen říkám, že po tom začátku v Bologni a po tom co hrál dobře v EL za Spartu jsem si říkal, že by to mohl dobře nastartovat a správně všecko nakopnout. To že jsem se spletl je očividný přece. Byl jsem přehnanej optimista a taky to přiznávám. Ale vracím se o roky zpět nehodnotím ho teď... a i tak jsem to AC Milán myslel v takovém rozpoložení v jakém je jinak ani né, ale furt to je lepší značka než Bologna. Ale to už je jedno, protože on opravdu dokazuje, že i ta Bologna je něco ještě víc, což sám píšeš

Reagovat
Pablos

sorry, ale já v něm potenciál viděl ...byl to plašan, neuměl jeden na jednoho, ale to jsem právě myslel, že věkem a přestupem do série A zlepší (taky není všem dnům konec ještě) ...a i tam nezačal špatně.. hned měl nějaké asistence i ho chválili. Kdybych to řekl o Skalákovi, tak Tvé udivení chápu... ale u Krejčího nevím čemu se tak vysměšně divíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže talent není o tom, že má ten hráč v 18 akorát rychlost a výbušnost. Talent je o tom, že je schopen se konstantně zlepšovat a má fotbalové myšlení a je na tom dobře technicky. Fyzický fond je potom dán přírodou, na tom se moc pracovat už nedá a nedá se brát jako základ talentu hráče. Hráč, jehož hra je postavená na fyzičce, už nikdy lepší nebude. Peace

Reagovat
Pablos

Krejčí určitě neměl 18 když přestupoval. A beru to podle toho, že když hrála Sparta v EL tak určitě patřil spíš k tomu lepšímu a právě že technické věci můžeš zlepšovat a nedá se u něj říct přímo, že to je kopyto ...jinak by ho nekoupila ani ta Bologna. A také přiznávám, že to byla chyba, že jsem se v něm zklamal... ale přesto na výsměch se mi to zdá moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje mě, že někdo očekával, že by se tito dva prosadili.

Brabec nebyl ničím výjimečný. Hrál průměrně v nadprůměrném klubu v relativně nízkém věku. To je vše. Nebyl to žádný lídr, nevyčníval ani rychlostí, poziční hrou. Akorát byl teda celkem platný při ofensivních standardních situacích. Ale to je celkem málo.

Krejčí měl nejlepší ten první půlrok po vstupu do ligy, od tý doby to bylo v podstatě jennhorší a horší. Tehdá měl ještě drzost, výbušnost. Techniku neměl nikdy, ale aspon uměl rychle běžet s míčem dopředu. I o to však časem přišel. Dnes Krejčí nemá v podstatě nic, nadstandardního. Navíc je to kluk, kterej měl dlouhodobě problémy se sebevědomím a somatotypem. Zesílil, což ho připravilo i o to poslední, co měl - výbušnost.

Takoví hráči se neprosazují. Prosadit se může Deli, mohl Pilař nebýt zranění. Je třeba hledat individuální dovednosti a dlouhodobý rostoucí trend - to je znakem zářné budoucnosti. Peace

Reagovat
Mr.Mike

U Krejdy sem cenil hodně to že dokazal i máknout směrem dozadu

Čekal sem že se aspoň v takovym týmu chytí, na nic víc to nebude

Reagovat
Josifek

Brába byl (teda asi pořád je) fyzický silný, dobrý v osobních soubojích, má silnou hlavu a ostatní atributy řekněme slušný průměr. Navíc mi přišel jako takový docela profík, co nebude blbnout, takže jsem čekal, že v "nějakým" Genku by se měl chytnout. A ten poslední rok hrál ve Spartě hodně dobře, myslím, že tehdy patřil cca mezi 3 nej stopery ligy.. (je fakt, že tuhle výkonnost ale nepotvrzoval třeba 3-4 sezony v kuse)

A Krejčí to uměl rozhýbat a občas mu tam něco docela levkou sedlo. Navíc je to takovej agilní hráč, který to křídlo ulítá. I když nic moc navíc nemá, začátek v Bologni mu vyšel pěkně, škoda, že od té doby nějak vyšel z formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dostal do základu ve Spartě, tak na základ v Genku v belgické lize musí mít. To je zhruba stejná úroveň, ve Spartě je snad dokonce větší tlak. Tudíž pro mě to překvapení je.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Nicméně jak to vypadalo nadějně tak teď je to takový.... Moc nehrají kluci

Reagovat
tnt03

Tento přehled ukázal, že to není úplně růžoví no

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

é*

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak u nás vždycky. Překvapuje mne, že to po těch x letech stále někoho překvapuje. Peace

Reagovat
KingMaster13

Tak minulý rok to vypadalo podstatně lépe. Hlavně Schick, Brabec a Krejčí jsou pro mě opravdu nepříjemným překvapením. Do toho se zajebal Čermák, Jankto na víc jak Udine mít nebude a naše U21 která vypadala loni fakt nadupaně najednou vyprodukuje kvalitního nejspíš jen Baráka. Do toho i Simič nehraje, je to v prdeli

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nič v zlom ale ta 21tka bola dobrá nie nadupana už aj vtedy ale mimo Schicka sa tí hráči príliš idealizovali... to sa stáva všade

Reagovat
CHONG

Schick je ze skla a Krejčí je kopyto, s tím nenaděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick bude dobrej. Jankto má určitě na víc než na Udinese. Podle výkonů v repre nelze soudit. V repre bude hrát vždy blbě. Na křídle nemá co dělat. Toho Simiče je škoda. Má na to. Zranil se v klíčové části sezony, když začal hrát. Teď už tam mají stabilizovanou stoperskou dvojici.

Reagovat
KingMaster13

Schickovi už v tom Římě moc nevěřím. Když už naskočil po zranění tak nebyl vůbec vidět, zajebal vyrovnání proti Juventusu, bude to tam už mít těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša bude do dvoch rokov najlepší stopér český stopér. Ten chalan pôjde zo Žiliny do jednej z top líg. Zapamätajte si moje slová.

Reagovat
smazaný uživatel

stopér iba raz

Reagovat
jany kozak

Ixino?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, comeonwilfriedbony... a ma na to

Reagovat
smazaný uživatel

No ma 24, najvyssi cas aby bol opora. Ale treba povedat ze urobil za rok 2017 progress.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do jedné z top lig. Do České ligy.

Reagovat
Kaspar

Petraka by uz mohl koupit aspon nejaky mensi tym z BL

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis za to, ze v Norimberku nehraje?

Ja bych Petraka bral do Plzne..

Reagovat
Kaspar

oni ho nasadi na nekolik zapasu a i kdzy vyhrajou tak ho pak stejne zase posadi, prijde mi to tam pro nej jen takovy preslapovani na miste uz, treba takovy freiburg by tim nic nemusel ztratit a kam se pak od nich posunul Darida

Reagovat
Rudnevs

Mne skôr príde, že Nürnberg je jeho strop a vyššie v momentálnej situácii pomýšľať moc nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartolomeu hral za Moravce iba polčas.

Reagovat
aurelio

Našťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí mu slovenskej styl?

Reagovat
aurelio

Neviem, celý ViOn bol zlý, ale on ako keby ani nebol duchom prítomný. Keby nežil od narodenia v Čechách, tak poviem, že sa zľakol snehu, ale takto to úprimne nechápem. V prípravných zápasoch mu to išlo skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Schickinho?

Reagovat
TheMally11

problém za miliardu

Reagovat
Kostomlat

stal se obětí nenažranýho Ferrera a ještě víc nenažranýho Pasky

Reagovat
CHONG

Velký voči, no, skoro ještě ani nepřestoupil a už vytruboval, jak chce v budoucnu hrát ještě za větší tým, za ještě více peněz a nakonec nebude mít ani na to AS.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě byla chyba že šel do AS, a Juve by byla ještě větší chyba pro obě strany.. Když se od tebe nic nečeká a seš novej tak je snažší dát nějakej gól a udělat nějakou fintu, než když stojíš miliardu a musíš vyčnívat ve velkoklubu.. bylo to celý uspěchaný.. ale někdo se namastil no

Reagovat
Pablos

jde teď o to jak to ustojí on sám a i klub. Tahle sezóna je zpackaná (i díky zranění) o tom žádná, i kdyby ještě nějákej ten gól dal. Teď spíš otázka jestli mu dá klub šanci od příští sezóny, třeba se chytí hned ze startu a je to taky hnedka jiný a ještě furt to může dopadnout dobře.. ale kdo ví no

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebudou v létě nakupovat na jeho posty no.. i když by se jim asi nikdo nemohl divit, kdyby pro jistotu někoho vzali

Reagovat
Pablos

jak je to vůbec s hostováním ...tím jak ho splácejí tak vlastně není ani jejich ještě a ani ho nemůžou poslat na hostování né ? myslím před další sezonou, kdyby někoho přivedli. Páč to by ho asi uplně zabilo, kdybyho vlastně odstavili až na nějákou třetí třeba volbu do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak by se to podle mě ošetřit dalo, i když by to byla administrativní sebevražda ale já to spíš vidím tak, že mu ještě v létě dají šanci na další sezonu, ale zároveň přivedou konkurenci, takže se buď chytne, nebo půjde pryč..

Reagovat
10

tyhle závěry by byly po půl roce uspěchaný i v případě, že by byl celou dobu zdravej, což zdaleka nebyl dojíždí na to, že neměl pořádně přípravu, na to se vážou ty svalový zranění, kterých měl několik, možná i návraty uspěchal...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to je proste osvedcenej scenar u vetsiny mladych cechu, ze uspechaji prestup do vetsiho klubu a tam je to samy zraneni apod., a nakonec jsou vsichni radi ze je nekam prodaji nebo poslou hostovat.. ja si uprimne myslim, ze na AS nema.. byt bych mu to pral.. sledovat Nedveda v Juventusu, Smicu v Liverpoolu nebo Rosu v Dortmundu/Arsenalu bylo obdobi kdy me fotbal v televizi nejvic bavil.. ale uvidime

Reagovat
10

já na nějaký obecný "osvědčený scénáře" nevěřím, Schick se brzo rozjede

Reagovat
Snatus

Tak přestup byl tah Pasky, kdo ví, jestli Schick někam vůbec chtěl. Když agent mluví o hráči jako o "projektu" tak je někde něco špatně.

Reagovat
dave30

Tak asi mu při podpisu nedržel pistol u hlavy. Jak už jsem psal, na tom podpisu vydělali všichni (uvidíme jestli i AS). Kdyby měl kdokoliv z nás před sebou smlouvu s takovými ciframi, tak by asi nikdo neodolal (kdo říká že jo, ten je pokrytec). Ale ještě není všem dnům konec. Ono to půjde a ne že ne...

Reagovat
dave30

Jediné co bylo po půl roce uspěchané byl ten jeho přestup (na podzim 2016 pouze střídával, takže přestup byl v podstatě na základě jara 2017, tj. půl sezóny). Na druhou stranu to ovšem chápu. Byla poptávka, Doria chtěla vydělat, Schick chtěl vydělat, Paska chtěl vydělat.. V takovém případě není čemu se divit. A že to nemusí dopadnout úplně skvěle (já věřím, že to bude dobré), o tom to přece úplně není...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky AS, když Schick začal nastupovat po zranění, bylo totálně z formy. A největší sračku tam předváděli ty jejich hvězdy. Kdyby ten tým byl v pohodě, tak by to pro něho bylo mnohem jednodušší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Bohužel Matějů sedí už i na lavičce juniorky Brightonu

Reagovat
Mustang™

A čekal někdo něco jinýho?

Reagovat
Pablos

já jo, já myslel, že občas třeba nakoukne do pohárového zápasu. Nebo, že ho daj hostovat. Nechápu tenhle přístup klubu kdy prostě zabije fotbalistu a pokud na tým nikdy neměl tak to museli mít vyskautovaný ...a pokud chtěli na něm udělat peníze tak proč ho v jeho věku odstaví od fotbalu ?

Reagovat
Mustang™

Já teda nečekal, že by se v PL prosadil. Jeden, dva, v případě postupů třeba 5 zápasů za sezónu je hodně málo. A že se neprosadil ani v juniorce, tak na to kluk prostě nemá. Že ho nedali hostovat je buď chyba hráče a agenta. Nebo mu vedení věří do budoucnosti a ještě nám vytře zrak..

Reagovat
Pablos

já taky nečekal, že by se v PL prosadil. Jen to, že nebude ani na lavičce juniorky jsem nečekal a na to jsem tak něják reagoval.

Reagovat
Mustang™

Je pravda, že pokud by měl nějakou kvalitu, tak alespoň v té juniorce měl pravidelně hrát. No bohužel nemá asi ani tu. Ale máš pravdu, že tím, že mu teď půl rok nedají ASI čuchnout ani v juniorce, tak ho úplně potopí a příští přestupák se vrátí do Bohemky, Dukly nebo podobnýho průměrnýho klubu v Česku.

Reagovat
Pablos

no to je ten nejhorší scénář... já furt doufám v nějaké to hostování někde... jinak bych to fakt nepochopil od toho klubu, vyhodit jen tak peníze, protože zpátky do Česka jedině jako volnej hráč nebo za šušně

Reagovat
dave30

Musíš si uvědomit, že takových kluků tam chodí z celé Evropy a hlavně Afriky desítky (možná stovky). Takže to někdy chce i kus pořádného štěstí. A ty drobné, za které Matějů přestoupil v Anglii opravdu neřeší...

Reagovat
Bakary3

Nechápu dlouholetý přehlížení Čelůstky..

Na stoperu se nám točili Sivok, který už na to rychlostně neměl, Suchý, který v repre dělal kiks za kiksem, Hubník, který jakože sem tam v lize zahrál a Kadlec, ke kterýmu nechci nic dodávat...

Momentálně máme zas jen Suchýho, Kalase, bohužel nehrajícího Simiče.., Brabce, který není žádnej zázrak.

Čelůstka hraje pravidelně v zahraničí roky, a že udržet si pozici v Turecku asi není nejjednodušší, když hrál v repre, vždy zahrál víc než dobře, podle mě by měl být číslo jedna a k němu asi Kalas...

A přesto si říkám, že i při tom okleštěnym výběru i jeho kvalitám, kdy se jeví jako naprosto jasná volba, povolanej nebude..

Snad i Pavelka ještě dostane šanci, něco v něm taky bude, ikdyž výkony v repre nebyly kdovíjaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá žádný lobbisty na svojí straně

Reagovat
Mustang™

To dřív dostane šanci Kúdela než Čelůstka.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
TheMally11

To by repre musel vzít Trpišovskej

Reagovat
Fabregas@ole

On hrává i stopera? Já jej mám zafixovanýho jako pravýho beka

Reagovat
Posledni Kovboj

Zahraje oboji. Na fullbacka je pomalej, takze na stopera se i docela hodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Když hrál tedka v přípravě na pravé straně, tak tam byl mnohem lepší než Kadeřábek. Rychlost má solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, on se všude prosadil, hrál, hrál dobře... dlouhodobé stabilní výkony...

Reagovat
dave30

Já to taky již několikrát říkal (psal), ale nikdo mě neposlouchá

Reagovat
salami

Nemám info, co hraje v Turecku, jestli stopera, tak by se minimálně zkusit mel. Nebyl to koneckonců Jarolím, kdo ho do Slavie přivedl a stavěl na stopera? Na druhou stranu, jestli teď stopera víc jak 6 let nehrál, tak mi to přijde jako nesmysl a jako beka bych ho do nominace nebral, beky máme obsaženy zajimavejsima hracema.

Reagovat
ttopi

Novák sedí. Ale asi mu to nevadí, sype to hezky.

Reagovat
verv

vždyť to byl první zápas co nehrál od té doby co přišel, jinak pokaždý základ

Reagovat
dave30

Z 5 zápasů 3 hrál a 2 nehrál (alespoň podle livesportu)...

Reagovat
verv

máš pravdu. Ale pořád je ta ttopiho reakce zbytečně hysterická

Reagovat
dave30

Samozřejmě...

Reagovat
Losinho

OT: Juniorka Slavie s pěti hráči z áčka předvedla totální fotbal a dostala doma 4:8 od Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na to tak dívám, nechtěl bych sestavovat repre. Jen brankáři jsou v pohodě, pak do nominace Kadeřábek, Čelůstka, Suchý, Novák, Gebre - Darida, Barák, Jankto... Možná Pavelka, Kalas... Lecjakse jsem nikdy neviděl. Doma jsou Hejda, Kopic, Krmelec, Houska, Falta, Sýkora.

Reagovat
Blasphemer

Tohle je strašně super. Snad to vydrží minimálně do konce sezony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele