Bundesliga - preview 15. kola

14.12.2018, 09:41, aktualizováno 16.12.2018, 08:42
Previews
Eintracht Frankfurt suverénním způsobem proplul těžkou skupinou Evropské ligy a nyní ho čeká další účastník evropských pohárů, na jeho trávník přijede Leverkusen. Co napravovat má RB Lipsko, po vyřazení se bude koncentrovat jen na domácí scénu a nyní hodlá porazit Mainz...
RB Lipsko - 1. FSV Mainz 05  (neděle 15:30)
Ve znamení odčinění posledních neúspěchů Lipska se ponese souboj saského týmu s Mainzem. Lipsko prohrálo čtyři ze sedmi posledních soutěžních zápasů, v tabulce je přesto stále na čtvrtém místě.

Ve čtvrtek mělo navíc Lipsko možnost postoupit do šestnáctifinále Evropské ligy. Díky lepším vzájemným zápasům s Celtikem stačilo jakkoliv porazit Rosenborg Trondheim. To se však svěřencům trenéra Rangnicka nepodařilo a Lipsko se s evropskými poháry rozloučilo.

Žádné oslnivé výsledky navíc tento tým ze Saska nepředvádí ani v německé bundeslize. Na konci listopadu prohra 0:1 na půdě Wolfsburgu, o týden později sice výhra 2:0 nad Mönchengladbachem, když se dvakrát gólově prosadil Werner, minulou sobotu ale hrozivý debakl 0:3 na půdě podceňovaného Freiburgu.

Hráči Lipska budou navíc pravděpodobně více unavení než jejich soupeři z Mainzu, ve čtvrtek totiž odehráli výše zmíněný zápas Evropské ligy s Rosenborgem Trondheim, ve kterém byl jediným střelcem německého celku devatenáctiletý Brazilec Matheus Cunha.

A jak je na tom Mainz? V německé bundeslize si na své poměry nevede vůbec špatně. S devatenácti body je desátý a na sestupové pásmo má komfortní náskok sedmi bodů. V případě výhry se může evropským pohárům přiblížit na pouhý jeden bod.

Na začátku listopadu Mainz porazil 2:1 Brémy, o týden později si přivezl cennou výhru 3:1 také z Freiburgu. Pak ale přišla domácí prohra 1:2 se silným Dortmundem a výhra 1:0 na půdě nováčka z Düsseldorfu, kde skóroval jednadvacetiletý francouzský útočník Mateta.

Minulou neděli Mainz remizoval 1:1 s Hannoverem a jeho střelcem byl v zápase Daniel Brosinski, jenž skóroval v úplném závěru zápasu z pokutového kopu.

Domácímu Lipsku by měl v zápase chybět zraněný Forsberg. Hostům pak Adler, Müller, Mwene a Berggreen. Pozor na žlutou kartu si musí dávat domácí opora Sabitzer, byla by totiž jeho čtvrtou a nemohl by nastoupit příští středu k těžkému zápasu na půdě Bayernu Mnichov.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Konaté, Upamecano, Halstenberg - Demme - Sabitzer, Kampl - Bruma - Poulsen, Werner
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Brosinski, Bell, Niakhaté, Aaron - Kunde - Gbamin, Latza - Boetius - Mateta, Quaison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.47 - 7.22
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen  (neděle 18:00)
V zápase Frankfurtu s Leverkusenem proti sobě nastoupí dva týmy, které hrály ve čtvrtek Evropskou ligu. Bude to tedy tak trochu souboj o to, kdo se lépe vypořádá s únavou.

Oba týmy dokázaly své skupiny Evropské ligy vyhrát, oba však také mají za sebou náročné cestování. Leverkusen hrál ve čtvrtek na Kypru, Frankfurt v Římě, první jmenovaný dokázal porazit místní Larnaku 5:1, Frankfurt vyhrál v Římě nad Laziem 2:1 díky gólům Gacinoviče a Hallera.

A jak jsou na tom oba týmy v bundesligové tabulce? Frankfurt je se třiadvaceti body pátý a na čtvrté Lipsko ztrácí dva body. Leverkusen už je na tom o něco hůře, po čtrnácti odehraných zápasech okupuje s osmnácti body jedenáctou příčku, s náskokem šesti bodů na sestup.

Kromě posledních dvou bundesligových zápasů má Frankfurt v nejvyšší domácí soutěži dobrou formu. Na začátku listopadu zvítězil 3:0 ve Stuttgartu, o týden později porazil stejným poměrem i doma Schalke. Následně vyhrál Frankfurt 3:1 na půdě Augsburgu a nálada v týmu byla opravdu skvělá.

Poté však přišly zmíněné dvě prohry. Nejdřív doma 1:2 s Frankfurtem, minulou sobotu pak 0:1 na půdě Herthy. Vycházející hvězda evropského fotbalu Luka Jović je s deseti góly čtvrtým nejlepším střelcem bundesligy. Sébastien Haller dal "pouze" o gól méně a v tabulce střelců je pátý.

To Leverkusen poslední bundesligovou bilanci zase tak dobrou nemá, vyhrál ale alespoň poslední zápas. Na začátku listopadu prohrál doma 1:4 s Hoffenheimem, o týden později 0:3 v Lipsku. Po reprezentační přestávce však doma zvítězil 2:0 nad Stuttgartem díky dvěma gólům Vollanda.

Na začátku prosince pak Leverkusen remizoval 1:1 na půdě nováčka z Norimberku, minulou sobotu vyhrál 1:0 nad Augsburgem, když jediným střelcem zápasu byl střídající Lucas Alario. Frankfurtu budou v zápase chybět zranění Abraham, Chandler, Hasebe a Torro. Za Leverkusen nenastoupí ze zdravotních důvodů Retsos a Pohjanpalo. V karetním ohrožení bude navíc hostující Kohr, který by mohl přijít o středeční zápas na Schalke.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Salcedo, Russ, Ndicka - Willems, Fernandes - da Costa, Kostic - Rebić - Haller, Jović
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hrádecký - L. Bender, Tah, S. Bender, Jedvaj - Baumgartlinger, Aranguiz - Bellarabi, Havertz, Brandt - Volland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.63 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
TSG Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 4.47 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfB Stuttgart - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.48 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - Schalke 04  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.37 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hannover 96 - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov po rozpačitém podzimu neprohrál v pěti soutěžních zápasech v řadě a sérii hodlá protáhnout v Hannoveru. A rozhodně se nespokojí s remízou, jasným cílem budou tři body.

Bayern má už nyní prakticky jistotu, že nepřezimuje na prvním místě, v závěrečných třech zápasech první poloviny sezony se každopádně pokusí něco umazat z manka na vedoucí Borussii Dortmund - rozdíl mezi prvním a třetím týmem tabulky je v tuto chvíli devítibodový, mezi oběma rivaly se ještě nachází Gladbach.

Bavorský celek vyhrál poslední dva ligové zápasy a dařilo se mu rovněž v Lize mistrů, kde odstřelil Benficu a v týdnu v divokém a atraktivním souboji remizoval na půdě Ajaxu. Základní skupinou poprvé po deseti letech prošel bez porážky a může se těšit na pondělní los osmifinále. Jednu ztrátu každopádně zaznamenal, po faulu na domácího Tagliafica byl vyloučen Thomas Müller.

"Chtěl bych se touto cestou omluvit. V mém zákroku nebyl žádný úmysl. Brzy se uzdrav," vzkázal Müller argentinskému obránci, který se pomstil už během utkání, v páté minutě nastavení to totiž byl právě on, kdo srovnával na konečných 3:3.

Bayern to na Hannover umí a porazil ho v posledních dvanácti vzájemných zápasech. O prodloužení této série nyní bude bojovat bez dlouhodobě zraněného Tolissa, mimo hru zůstává James Rodríguez a podzim předčasně skončil i pro Arjena Robbena. Nizozemské křídlo má svalové zranění a trenér Niko Kovać nechce riskovat výraznější zhoršení problému, fotbalistových služeb tak v prosinci už nevyužije a nechá ho v klidu doléčit.

Hannover zatím letos vyhrál jen dvakrát a s deseti body se krčí na předposledním místě tabulky. V minulém kole každopádně zaznamenal úspěch, po dvou porážkách loupil v Mainzu a domů si odvezl bod za remízu 1:1.

V domácí sestavě se určitě neobjeví Weinkauf, Hübers, Sorg, Prib a Sarenren Bazee, mimo hru je rovněž Bebou.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Esser - Elez, Anton, Wimmer - Haraguchi, Albornoz - Schwegler, Walace - Asano - Weydandt, Füllkrug.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba - Goretzka, Thiago - Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.40 - 7.46 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fortuna Düsseldorf - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Fortuna Düsseldorf podle očekávání bojuje o záchranu a zatím je na samotném dně bundesligové tabulky. Nyní má šanci posunout se v ideálním případě až na patnáctou pozici, potřebuje k tomu ovšem nutně porazit Freiburg.

Domácí v listopadu před vlastními fanoušky přejeli Herthu a senzačně uloupili bod na půdě Bayernu, jednalo se ovšem o jejich jediné bundesligové úspěchy za poslední měsíce. Jinak sbírají jen porážky a nejinak tomu bylo před týdnem v Brémách, kde s Werderem prohráli 1:3.

Nejlepším střelcem Fortuny je a ještě nějaký ten týden zůstane Dodi Lukebakio. Zklamání naopak představuje Marvin Ducksch, letní posila za dva miliony eur z Kielu přišla o místo v základní sestavě a stále čeká na svůj premiérový ligový zásah v novém dresu. "Musíme počkat, až dostane šanci. Ostatní konkurenti jsou v tuto chvíli před ním," říká o situaci někdejšího hráče Dortmundu trenér Friedhelm Funkel.

Domácí může těšit alespoň fakt, že jim situaci až tak výrazně nekomplikují zranění klíčových hráčů. Mimo hru jsou Wiesner, Wolf, Contento, Gül, Siadas, Duman a Froese.

Freiburgu se nepovedl říjen a listopad a dobře nezačal ani prosinec, když podle očekávání padl v Dortmundu, naposledy si ovšem spravil chuť a před vlastními fanoušky smetl RB Lipsko. V tabulce je díky tomu na dvanácté příčce se šestibodovým náskokem na barážovou šestnáctou příčku. A nyní má ideální příležitost tento náskok ještě navýšit.

"Tohle je klasický zápas o šest bodů, prohra v něm vždycky bolí dvojnásob. Ale my musíme myslet jen na výhru, bylo by dobré získat tři body a ještě navýšit rozdíl mezi námi a Düsseldorfem," nechal se slyšet střelec Freiburgu Nils Petersen.

Hosté do Düsseldorfu přijedou bez Abrashiho a rozhodně se nebude jednat o jedinou absenci, mimo hru jsou i Höfler, Kath, Borrello, Kleindienst a Sallai.
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Rensing - M. Zimmermann, Ayhan, M. Kaminski, Gießelmann - Sobottka - J. Zimmer, Bodzek, Stöger, Raman - Lukebakio.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Gulde, Heintz, C. Günter - Haberer, R. Koch - Gondorf, Frantz - Waldschmidt - Petersen.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.46 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Borussia Dortmund - Werder Brémy  (sobota 18:30)
Borussia Dortmund se veze na vítězné vlně a kráčí za titulem půlmistra. Vestfálský celek může slavit už po tomto kole a na první pohled ho nečeká příliš složitý úkol, doma bude hostit Werder Brémy.

Dortmund před sezonou vyměnil trenéra, kormidla BVB se ujal Lucien Favre a ten zatím dělá s týmem zázraky. Borussia vyhrála svou skupinu Ligy mistrů a suverénní je i v domácí nejvyšší soutěži. Ze čtrnácti zápasů ztratila body jen za tři remízy, má suverénně nejlepší ofenzívu a další porci sebevědomí kabině dodala týden stará výhra v derby na půdě Schalke.

V součtu to pro Dortmund znamená první místo v tabulce se sedmibodovým náskokem na druhý Gladbach, třetí Bayern je zpět o další dva body.

Velkou silou navíc nedisponuje pouze základní sestava, ale i lavička. Dortmund v týdnu sehrál duel na půdě AS Monaco a Favre do nominace nezařadil několik opor, šanci dostali hráči z lavičky a uspěli, když na půdě trápícího se knížecího celku vyhráli 2:0.

"Koncentrujeme se na každý zápas a stále hrajeme náš fotbal. Neustále se snažíme vnutit soupeři svou hru a útočit, držíme míč a vytváříme si šance. Tým je pořád hladový," pochvaluje si sportovní ředitel Michael Zorc.

Domácí fanoušky mohou vedle výsledků těšit i zprávy z marodky. Nejcitelnější absenci představuje Dan Axel Zagadou, vedle něho jsou mimo hru Rode, Isak, Burnic, S. Gomez a Toljan.

Werderu se povedl vstup do sezony a dlouho okupoval pohárové pozice, koncem října ovšem začaly přicházet porážky a dostavila se celkem pět duelů trvající série bez ligového triumfu. Ta skončila minulý týden díky domácí výhře nad Fortunou Düsseldorf.

Brémy mohou stále přezimovat na pohárových příčkách, tentokráte proti nim ale vedle silného soupeře jsou i četné absence. Do Dortmundu nevyrazí Kapino, Zetterer, Caldirola, Jacobsen, Veljkovic, Bargfrede, Petsos, Bartels, J. Eggestein a Johannsson.

Pikantní utkání před sebou má hostující záložník Nuri Sahin, který v minulosti opakovaně hájil barvy Borussie Dortmund. Společně se spoluhráči se pokusí zopakovat kousek z loňského 9. prosince, Werder tehdy v Dortmundu vyhrál 2:1.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Akanji, Diallo, Hakimi - Delaney, Witsel - Sancho, Reus, Guerreiro - Paco Alcacer.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Langkamp, Sahin, Moisander - Gebre Selassie, Augustinsson - M. Eggestein - Osako, Klaassen - M. Kruse, Rashica.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.66 - 8.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Norimberk - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Norimberk se podle očekávání pohybuje okolo sestupových pozic a minimálně pro následujících několik týdnů bude počítat každý bod. Jeho páteční soupeř je na tom mnohem lépe, Wolfsburgu se začalo dařit a může uvažovat i o přezimování na pohárových pozicích.

Norimberk koncem října postoupil do dalšího kola poháru a jednalo se o jeho jediný úspěch s vítěznou tečkou za posledního dva a půl měsíce. V 1. Bundeslize se z triumfu naposledy radoval koncem září, kdy si poradil s Düsseldorfem, z dalších osmi duelů vytěžil jenom tři body a pramalou radost mu v celkovém součtu dělá fakt, že remizoval se silným Frankfurtem či Leverkusenem.

Domácí zatím posbírali jen jedenáct bodů a jsou na patnáctém místě tabulky. Trápí se jak v ofenzívě, tak především v defenzivní činnosti, třiatřicet inkasovaných branek je vůbec nejhorším počinem z celé ligy.

Norimberk se s Wolfsburgem naposledy potkal takřka přesně před rokem v rámci DFB-Pokalu a v normální hrací době branka nepadla. Dvě byly k vidění až v prodloužení a v obou případech se radovali Vlci. "Teď hrajeme stejnou soutěž a máme tak stejné podmínky. V prodloužení jsme se nechali několikrát přečíslit a inkasovali, jinak jsme ale podali dobrý výkon. Jestli na to navážeme, dostaví se snad lepší výsledek," věří trenér Michael Köllner.

Norimberku nebude k dispozici Mathenia, který laboruje s kolenem, mimo hru jsou i Lippert, Valentini, kapitán Behrens a Löwen. Dobrou zprávou naopak je uzdravení obránce Ewertona.

Také ve Wolfsburgu z posledních sezon velmi dobře vědí, jak chutná boj o záchranu v nejvyšší soutěži, letošní sezona je ale minimálně v tuto chvíli z pohledu VfL jiná. Wolfsburg se vypořádal s těžkým losem, koncem listopadu udolal doma RB Lipsko, následně překvapivě vyloupil Frankfurt a před týdnem uhrál cenný bod proti Hoffenheimu. Odměnou je posun až na deváté místo tabulky.

Wolfsburg bude dnes večer vedle Norimberku bojovat i se dvěma nepříznivými statistikami - páteční zápasy mu nevycházejí a z posledních osmi předehrávek uhrál jen tři remízy. Z výhry se naposledy radoval v srpnu 2015, doma tehdy jasně zdolal Schalke 3:0. Ještě horší je bilance Vlků ve venkovních duelech, tři body si domů naposledy přivezli v dubnu 2011 z Brém, od té doby nevyhráli v deseti zápasech na půdách soupeřů.

Ve výpravě Wolfsburgu do Norimberku chybějí S. Jung, Tisserand a Azzaoui, vedle nich nebude hrát ani Camacho.
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Bredlow - Ro. Bauer, Ewerton, Margreitter, Leibold - Erras, Petrak - Kerk, Kubo, Misidjan - Ishak.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - William, Knoche, Brooks, Roussillon - Guilavogui - Gerhardt, Arnold - Mehmedi - Ginczek, Weghorst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.58 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund14113039:1436
2.Borussia Mönchengladbach1492333:1629
3.Bayern Mnichov1483328:1827
4.RB Lipsko1474324:1325
5.Eintracht Frankfurt1472530:1723
6.Hertha BSC1465322:2023
7.TSG Hoffenheim1464430:2122
8.Werder Brémy1463524:2321
9.VfL Wolfsburg1454520:2019
10.1. FSV Mainz 051454513:1519
11.Bayer Leverkusen1453620:2518
12.SC Freiburg1445519:2217
13.Schalke 041442815:2014
14.FC Augsburg1434720:2313
15.1. FC Norimberk1425714:3311
16.VfB Stuttgart143299:2911
17.Hannover 961424816:2910
18.Fortuna Düsseldorf1423914:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
JeséRodriguez

Norimberk

Reagovat
Coutinho10

asi po delší době kouknu na BL + Petrák a Zrelák v základu

Reagovat
JozkokozleJ

Si si posmakol, co?

Reagovat
Rudnevs

Bola to nuda, čo? Ja už tie piatky celkom ignorujem, zvlášť keď hrajú takéto manšafty, tam sa zaujímavý zápas nedá čakať...

Reagovat
JozkokozleJ

Som este nevidel poriadne Nürnberg, tak ma zaujimali. Videl som cast prveho a cely druhy polcas a teda velmi slaby futbal. Obojstranne.

Reagovat
Rudnevs

Ja Nürnberg ešte tiež vlastne nie a ani ma nejako nezaujímajú, nikdy mi neboli sympatickí, majú škaredý štadión a očividne nehrajú ani pekný futbal, čiže by mi nevadilo, keby spadli... Wolfsburg momentálne asi prebieha procesom stabilizácie, v lete som čakal trochu väčší rez kádrom, ale očividne na to chcú ísť postupne...

Reagovat
Coutinho10

nastesti jsem po 15 minutach prepl na Championship , ten byl trochu zazivnejsi, ale vydrzel jsem jenom polocas...vcera byl nejak slabsi vyber, takze me ty fotbaly po delsi dobe nejak nebavily

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi osobně sestava Bayernu líbí asi nejvíce, jakou lze momentálně poslat na trávník. Jsem moc zvědavý na výkon Hummelse, který se po těch kritikách a vyjádření nedůvěry snad vzchopí a ukáže, že je pro tuto chvíli daleko jistější varianta jak tragický Boateng.

Reagovat
Jardman

Souhlas, asi tam nic silnějšího nemáme. Snad převedou výkon hodný Bayernu.

Reagovat
bayern987

Hodně dobrá, fakt doufám, že se Hummelsovi zápas povede!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim naprosto famózní výkon teda. Dominantní, aktivní..dejte nám titul

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva to napíšu a Alaba to tam vymete

Reagovat
Jardman

Hodně dobrý no, jen těch šancí mohli proměnit více

Reagovat
Rudnevs

Na ten boj o titul som veľmi zvedavý... Podľa všetkého sa doba, keď Dortmund získaval náskok, skončila, a teraz sa bude naopak Bayern snažiť sťahovať stratu... No, bude to zaujímavé.

Reagovat
Rudnevs

Schalke Pozerám Konferenz a na konci prvého polčasu sa Buschmann s Metzelderom zhodli, že gól bude musieť padnúť zo štandardky, lebo inak z hry Schalke moc nehrozilo... Gól pre Augsburg bola chyba Fährmanna, ktorý vyrazil center rovno na Gregoritscha. Trebárs by do hry mohol doraziť mladý Kutucu, ktorý čaká na lavičke, nedávno bol pridaný do prvého tímu, keďže v útoku trochu tlačí bota a proti Dortmundu tam hrali Mendyl a McKennie. Inak Kutucu má v A-Junioren Bundeslige peknú bilanciu: 11 zápasov a 11 gólov. Mohol by to tam oživiť...

Na začiatku sa Buschmann pýtal Metzeldera, že či by zdvihol Tönniesovi telefón... Pravdepodobne to bola narážka na to, že sa v poslednej dobe hovorí, že Tönnies plánuje priviesť k Heidelovi ďalšieho manažéra (športový direktor Axel Schuster je skôr len Heidelov asistent, tento by mal mať väčšie kompetencie), keďže Heidelovi zatiaľ prestupy moc nejdu. A jedno z mien, ktoré sa spomína, je práve Metzelder. Tuším, že sa hovorilo ešte o Allofsovi.

Inak hoci som neni ani zďaleka fanúšik tohto klubu ( ), tak musím povedať, že oba góly Bayernu v Hannoveri boli parádne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Thiago, nemám slov na toho hráče. Neskutečné štěstí, že je zrovna v Bayernu. Hra v jeho podání mi přijde tak strašně jednoduchá. Opravdu borec. Jsem rád, že se vrátil po zranění a doufám, že mu zdraví vydrží delší dobu .

Reagovat
Jardman

Je skvělej, taktéž Kimmich je úžasnej a dnes i velice dobře Goretzka. Lewa trošku sobec, myslím, že Sandro v zimě odejde. Serge je dobrej, ale na Bayern to je málo podle mě.

Reagovat
vladino10

Thiago génius, celkovo asi najsilnejšia možná zostava.. Uvidíme čo obrana, akurát ta dnes toho nemusela veľa ukazovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze odpovieme tromi bodmi na dnesny vykon Bayernu zostava je asi najlepsia mozna

Reagovat
Minister

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to má vypadat

Reagovat
andrew96

Taky mají po minulém kole co napravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko

Reagovat
andrew96

Kohfeldt Šašek.

Reagovat
Rudnevs

Was hat er gemacht?

Reagovat
andrew96

V poslední akci zápasu, která mimochodem probíhala po uplynutí nastavení, vstřelil Dortmund gól z ofsajdu, což ještě potvrdil videorozhodčí. Sudí pískl ofsajd a zároveň konec zápasu, načež se Kohfeldt začal rozčilovat na čtvrtého rozhodčího, že měli mít ještě útok. Chápu, že s ním cloumali emoce, neboť Werder hrál fakt dobře, ale řval tam na něj jak smyslů zbavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce hodně zbytečná no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele