Anglická Premier League - souhrn 35. kola

30.04.2011, 18:11, aktualizováno 01.05.2011, 19:09
Komentáře a souhrny
Arsenal porazil Manchester United a zdramatizoval boj o titul, Chelsea po sobotní výhře nad Tottenham totiž na čelo ztrácí už jen tři body. Manchester City přehrál West Ham a Liverpool si poradil s Newcastlem. Ze sestupem ohrožených týmů si nejvíce pomohl Blackburn, který vyhrál nad Boltonem, tři body mají také WBA a Fulham, Wigan a Blackpool získaly po bodu...

Manchester City - West Ham United 2:1

01.05.2011 17:10

Góly: 10. Nigel de Jong, 15. Pablo Zabaleta - 33. Demba Ba

Teď už se asi Citizens nemají moc čeho bát, pokazit si to už můžou jen oni sami. Zvládli totiž i druhé po sobě jdoucí klání s houževnatým bojovníkem za svá prvoligová práva a i přes jisté rozpaky nyní na klíčové čtvrté příčce živí pěkný sedmibodový náskok. To West Ham má po tomto zápase přesně opačné starosti - prohrál už pětkrát v řadě, ale tři body ztráty stále nejsou nedostižnou metou.

Robert Mancini podle všeho moc dobře vytušil, kde by mohl mít West Ham slabinu - Bridge totiž nemohl nastoupit proti svému kmenovému klubu, takže jej nalevo zaskakoval stoper Gabbidon. A právě tudy zprvu Citizens vedli své první útoky, skrz Adama Johnsona. ManCity skutečně úvodním výměnám dominovalo, po Silvově zblokované střele nadějně hlavičkoval Balotelli. Potom příliš nepřekvapilo, že uběhla sotva čtvrthodina zápasu a už to bylo 2:0. Nejprve Kolarovův centr od rohového praporku jenom tak napůl odvrátil Hitzelsperger a De Jong docílil poměrně snadného premiérového zásahu v bleděmodrém dresu (po dvou a půl sezony), posléze si Zabaleta luxusně narazil míč se Silvou a jeho ránu už akorát těsně před čarou stihl ztečovat pod víko hostující Jacobsen.

Šlo tedy o vskutku úděsný start do utkání, West Ham se však zvládl minutu od minuty lepšit a ManCity brzy ztratilo kontrolu nad průběhem duelu. Nejdříve ještě unikajícímu Keanovi zamezil ve skórování Hart, ale ve 33. minutě už ani on svým spoluhráčům nepomohl. Hammers si nemuseli dlouho stěžovat na Lescottovu ruku v pokutovém území, neboť hned záhy přišel s pohotovou reakcí Ba a WHU bylo zpátky v zápase. Tam se pak drželo až do konce, místy i Citizens zatlačilo, byli to však právě domácí, kdo se ve zbytku utkání nejvíce přiblížili dalšímu gólu. Silva totiž v jednu chvíli šel dokonce sám na Greena, okolo něho pak ovšem tancoval tak dlouho, až z jeho následné přihrávky Balotelli těžko mohl prostřelit hráz těl na brankové čáře. Stejné duo ale předtím způsobilo ještě otřes břevna Greenovy klece, zatímco na druhé straně nepochodili Cole s Da Costou.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 1:0

01.05.2011 15:05

Góly: 56. Aaron Ramsey

Také třetí venkovní zápas se zbývajícím členem Big Four Manchester United nezvládl a v boji o titul si pořádně zavařil. Statečný výkon a jediný gól Ramseyho Arsenalu stačil ke třem bodům, které znamenají, že se s ním ještě musí počítat minimálně do bitvy o post vicemistra. Red Devils naproti tomu živí už jen tříbodový náskok na druhou Chelsea.

To, že United začnou na Emirates Stadium odzadu, se všeobecně čekalo, ale že budou až takto pasivní a za celý poločas pořádně vytáhne paty za půlku akorát kvarteto Fabio-Rooney-Hernandéz-Nani, to už lze brát skutečně s podivem. Oni tři největší ofenzivní tahouni MU poslední doby se navíc očividně nevyspali dobře, stejně jako například Vidič, takže pouze pravý bek Fabio měl slušnou možnost otevřít skóre, kdyby místo zablokované přihrávky volil střelu. Jinak se Manchester v první 45minutovce soustředil vážně jen na obranu a především úplně zezačátku také stěží stíhal živelným domácím. Za ně okamžitě po úvodním hvizdu mohl nahlas promluvit Wilshere, k němuž míč na penaltový puntík odkopl Vidič a on ho při zemi nepovedeně nasměroval mimo. Do slušných příležitostí se pak nebýt skvělého Evry propracoval i Walcott. Zdaleka největší pozornost na sebe nicméně v úvodní části poutali rozhodčí - ten čárový přehlédl jasný volejbalový úder Vidiče (a ještě si pak bůhvíjak dokázal obhájit odmávaný roh), zatímco hlavní sudí Foy se pro změnu třikrát přimotal do rozehrávky Londýňanů.

O přestávce šli Red Devils alespoň částečně do sebe, přes mírný tlak a Rooneyho nadějný kop ze standardní situace ovšem poměrně brzy inkasovali. Opět za to mohly známky amatérského bránění, lenost vracejícího se Parka a Van Persieho přihrávka do druhé vlny pro šťastně skórujícího Ramseyho. To byl doopravdy rozhodující okamžik vzhledem k tomu, že soustavná územní převaha United nic neříkala a s výjimkou posledních minut to byly vždycky jen nahodilé akce, které strašily Szczesného. Ten se takto musel obávat nepřesné Vidičovy hlavičky a zasáhnout byl nucen akorát proti Naniho ráně levačkou z těžšího úhlu. V 87. minutě ještě upadl ve vápně Owen poté, co jej lehce atakoval Clichy, penalta se však nepískala. Arsenal tedy nejspíš po právu zvítězil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 3:0

01.05.2011 13:00

Góly: 10. Maxi Rodríguez, 53. Dirk Kuijt (pen.), 65. Luis Suárez

Že to budou mít až tak ulehčené, to snad v Liverpoolu nikdo nepředpokládal. Nicméně na Anfield Road přijel skutečně bez chuti hrající Newcastle, jehož zadáci si navíc neodpustili pár chyb a výsledkem je zcela vypovídající výsledek 3:0. Prim hrála opět dvojka Kuyt-Suárez.

Až nečekaně bezzubý byl v první půli Liverpool a bohužel pro běžného diváka se jeho kroku držel také Newcastle. Na Anfield Road tak publikum přihlíželo poněkud impotentním projevům obou stran, přičemž liverpoolská zodpovědnost a snad i jakási bázlivost nabrala ještě víc na síle se situací z 10. minuty, kdy Maxiho střelu fatálně tečoval Simpson a omylem tak vyšachoval vlastního brankáře. Po tomto gólu pak Reds dopředu vyráželi akorát v pár lidech a hrát nechali spíš Newcastle. Ani ten však nebyl schopen vypracovat si nějakou pořádnou šanci, i když několik málo Bartonových centrů ze standardních situací mohlo klidně přinést vyrovnání. Místo toho si Reina do přestávky vlastně nesáhl na balon, přičemž rovněž jeho protějšek už musel zasahovat akorát proti nepříjemné Spearingově ráně ze střední vzdálenosti.

Po přestávce se už se zajímavými okamžiky docela roztrhl pytel, to ovšem neznamená, že by si nějaká strana začala lépe počínat v útoku. Spíš naopak - chyby z nepozornosti hned zkraje vyrobila defenzivní řada Newcastlu, takže bylo prakticky po zápase. A to ještě Magpies mohly být rády, že Kuyt se Suárezem využili jenom dvě takové. Poprvé když Williamson neuhlídal za svými zády uruguayského, ten se těsně před brankovou čárou dostal k balonu a pak si na nezkušeném stoperovi zkušenou simulací vynutil penaltu, kterou s přehledem proměnil Kuyt. Podruhé nizozemský útočník zcela nehlídán pouze posunul míč blíže levé tyči, ale chuť si spravil o pár chvil později, kdy pohotově zareagoval na odražený balon, prostrčil ho Suárezovi a ten opět bez strážce hladce prostřelil bezradného Krula.

Tím byl Newcastle definitivně odepsán. Vystřelit na Reinu nebyl schopný do té doby a nic se nezměnilo ani po dalším dvougólovém nášupu. Nadějně snad ze střední vzdálenosti pálil akorát Nolan, nic víc. A jelikož se už ani Liverpoolu dvakrát nechtělo, vzrušení v poslední dvacetiminutovce vyvoval leda tak Carrollův nástup na plac.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Wolverhampton Wanderers 1:1

01.05.2011 13:00

Góly: 27. Sebastian Larsson - 7. Steven Fletcher (pen.)

První dva nedělní duely nastavily laťku hodně nízko, především ten, který se odehrál na St. Andrews. Oba celky bojující o záchranu ze všech stran bombardovala nervozita a výsledkem byl zápas skutečně hrozivé úrovně, jenž přinesl akorát dva góly a přemíru chyb či ošklivých faulů.

Poněkud neuspořádaný zápas, jehož výrazné okamžiky zpravidla opředávala zaváhání toho či onoho hráče, se od počátku odvíjel na St. Andrews. V tomto rytmu to víceméně celé odstartovalo, když v páté minutě Foster namazal Jarvisovi, který míč okamžitě předal Wardovi a po něm už zpanikařený Foster vystartoval, aby jej srazil k zemi. Vzápětí Fletcher zacílil po své levačce pěkně při zemi, kdežto Foster skákal přesně na opačnou stranu. Nejinak tedy vypadá tragický start do utkání a Brum si toho byli moc dobře vědomi. Co nevidět tedy začali pracovat na odplatě, která málem přikvačila na scénu už v 16. minutě. Tehdy ale po dlouhých dohadech a průtazích rozehrál Larsson přímý kop pouze tak, že otřásl horní tyčí Hennesseyho klece. Birmingham si tedy musel počkat ještě dalších deset minut - do doby, než se i protivník pochlapí a nabídne mu vyrovnávací branku. Manciennovi se tedy patrně ztratil míč v paprscích slunce, on ho v důsledku toho jen lehce škrtl a Larsson pak jeho pochybení využil ke klidnému zakončení skrz Hennesseyho.

Další hloupost, která krutě poznamenala vývoj utkání, se odehrála ve 29. minutě, kdy Gardner inkasoval i druhou zbytečnou žlutou kartu a musel pod sprchy. Nejprve moc žvanil, teď pro změnu filmoval při zákroku Craddocka. Svůj tým, který přitom stále bojuje o záchranu právě s Wolves, tudíž do konce zápasu citelně oslabil a pro zbytek poločasu jej vystavil mírnému tlaku soupeře, z něhož vzešla akorát nepřesná střela Foleyho. Po přestávce už ani ta nepatrná převaha na straně Wolves nebyla. Šlo už jen o koncentrovanou nudu, ani k těm chybám se už oba celky přinutit nedokázaly a jen se bezmyšlenkovitě ze zadních řad odstřelovaly dlouhými nákopy. Jakákoliv spolupráce vázla. Za zmínku tak z celých 45 minut stojí, krom drsných zákroků Bowyera či Henryho, akorát závar před brankou Fostera z 86. minuty. Tehdy se o zakončení po centru Elokobiho marně pokoušel jak Fletcher, tak Vokes, až přišel Hammill, zpracoval si míč pravou rukou a trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:1

30.04.2011 18:30

Góly: 45. Frank Lampard, 89. Salomon Kalou - 19. Sandro

Západolondýnské derby nakonec ovládla Chelsea, která tak dokázala vyhrát i třetí domácí utkání v řadě, páté celkově a i nadále stíhá vedoucí Manchester United, na který po dnešku ztrácí tři body. Rudí ďáblové ale mají zítřejší utkání na Emirates Stadium k dobru.

Oba celky vstoupily do utkání hodně opatrně, první možnost na otevření skóre měli Spurs. To se psala třetí minuta, standardní situaci rozehrál Bale, ale za domácí odvracel do bezpečí Luiz. Domácí odpověděli o dvě minuty později, Drogba sklepnul pro Lamparda, jenže tomu balón neštastně skočil, a tak zakončit nedokázal. Hra začínala nabírat na obrátkách, v deváté minutě uklouzl v rozhodující moment Ivanović, ale Pavljučenko nedokázal zamířit přesně.

V desáté minutě se míč po ose Torres - Essien dostal až k Lampardovi, ten ale v obtížné pozici nedokázal zakončit a míč tak sebral Gomes. O minutu později se ocitl domácí kanonýr v další šanci, ale ani tentokrát nedokázal dostat balón do branky. Ve třinácté minutě rozehrával standardní situaci z velké dálky Drogba a povedenou ranou pod břevno prověřil Gomese, který ale zasahovat nejspíš vůbec nemusel. Za dalších pět minut udeřilo z ničeho nic na druhé straně, Van der Vaart přistrčil Sandrovi, a ten z uctivé vzdálenosti pěknou střelou do levého horního rohu překonal Čecha - 0:1.

Ve 23. minutě rozehrával rohový kop Lampard a nebezpečně hlavičkoval Essien. O chvíli později zakončoval nepřesně po akci Maloudy s Drogbou Torres. S přicházejícím se koncem první půle začala být hra poměrně rozháraná, hodně kouskovaná a postrádala tempo. Ve 41. minutě pálil po přihrávce Colea Lampard. Za čtyři minuty už se mohl ten samý hráč radovat, další Lampardova střela z dálky prošla Gomezovi za brankovou čáru, a i když se hostující brankář snažil protestovat, tak gól platil - 1:1.

Po změně stran se k individuální akci odhodlal Ivanović, ale na poslední chvíli dobře zasáhl Sandro a zamezil tak hrozící šanci Blues. V 54. minutě napřáhl z velké dálky Drogba, Gomez míč jen vyrazil do míst, kde stál Torres, ale ani on nedokázal usměrnit balón mezi tři tyče. Vzápětí přišlo během čtyř minut hned dvojí střídání na straně domácích, nejprve odešel Essien a přišel Ramires, následně pustil Torres na trávník obvyklého žolíka Kaloua.

Kalou se mohl ihned po svém příchodu uvést tím nejlépe možným způsobem, po Drogbově střele, kterou Gomez znovu jen vyrazil ale nedokázal zamířit přesně. V 66. minutě se do zajímavé situace dostával na druhé straně střídající Defoe, kterého na poslední chvíli poslal na zem Terry. Z následné standardní situace mířil Van der Vaart pouze do zdi. Za dvě minuty sestřelil Kaboul rozběhnutého Maloudu, ale hra k udivení domácího středopolaře pokračovala.

V 79. minutě musel ze hry odstoupit zraněný Ćorluka, kterého nahradil Pienaar, jenž si následně prohodil místo s Baleem. Na další zajímavou situaci jsme si museli počkat až do 85. minuty, to znovu vypálil Drogba, ale Gomez si tentokrát poradil, číhající Terry se tak dorážky nedočkal. Vysvobození pro domácí přišlo dvě minuty před koncem, Lampard nejprve našel Drogbu, jehož střela neměla potřebné parametry, ale to nevadilo Kalouovi, který i přes ofsajdové postavení zajistil Chelsea tři body a zároveň udržel naději na obhajobu titulu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Aston Villa 2:1

30.04.2011 16:00

Góly: 60. Peter Odemwingie, 84. Youssouf Mulumbu - 4. Abdoulaye Meïté (vl.)

Hodgson to přeci jen dokázal! Dlouhých 26 let čekali fanoušci i hráči Baggies na výhru nad konkurenční Aston Villou, až se dnes konečně dočkali. Na vítězství to přitom dlouho úplně nevypadalo, pro domácí ho zařídil až šest minut před koncem sváteční střelec Mulumbu.

Villa přitom skutečně vstoupila do utkání lépe, už po čtyřech minutách navíc díky individuálnímu selhání obránce Meitého šla do vedení. Domácího zadáka v tu chvíli zklamala nepochopitelně užitá pravačka, která z rutinního odklizení Downingova centru vytvořila učiněnou katastrofu. A aby toho nebylo málo, konžský stoper se rozhodl potvrdit svou úlohu nešťastníka zápasu a málem zvláštní tečí Petrovovi střely potopil Carsona podruhé. Nestalo se tak, přesto si jeho spoluhráči z útoku museli říkat "kéž bychom také byli aspoň takhle efektivní". Mulumbu totiž z dálky donutil Friedela akorát k překrásnému akrobatickému zákroku a Velovi pro změnu vůbec nevyšel pokus o lob. První poločas tak patřil spíše Villans, a nebýt sobčení Downinga, mohl Bent či Agbonlahor ještě do přestávky zdvojnásobit vedení svého týmu. Stejně tak ale poté titíž borci sami ve svých šancích váhali, když už dostali ty příležitosti. Bentovu hlavičku vyrazil Carson, jeho parťák z útok pro jistotu minul.

Po pauze se na nic nečekalo, oba soupeři na sebe vlétli pěkně zhurta, hrálo se stylem nahoru-dolů. Na to také později dojel Scharner, jemuž jednou nebezpečně unikal Petrov, on se i s varováním na triku rozhodl zatáhnout za záchrannou brzdu a co možná nejokatěji Bulhara stáhl k zemi. Inkasoval červenou kartu, WBA tím ovšem nikterak nevykolejil. Síly mu scházely snad jen ke konci druhého dějství, hlavně se mu ale povedl úctyhodný obrat. Ten zahájil ještě v plném počtu Odemwingie, který se ve vápně perfektně zorientoval a díky bojovnosti právě Scharnera s Coxem zblízka posunul míč pod víko. Tím Baggies konečně nastartoval, leč posléze nikdo dlouho ne a ne navázat nějakou šancí. Nakonec si proto příští příležitost vytvořili hosté, když Downing při zemi málem nachytal skvěle reagujícího Carsona. A tento zákrok se po 120 sekundách ukázal být rozhodujícím, neboť v 84. minutě Mulumbu ze srdce zálohy vystartoval na Coxovo prostrčení a v divné kooperaci s bránícím Clarkem šťastně přehodil Friedela. Tím stanovil konečné skóre zápasu a umožnil The Hawthorns propuknout v nespoutaný jásot.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Everton FC 1:1

30.04.2011 16:00

Góly: 21. Charles N'Zogbia - 78. Leighton Baines (pen.)

Zní to poněkud hořce, ironicky - Wigan mohl udělat rozhodující krok k záchraně, potvrdit, že se lepší jeho forma před domácím publikem. Jenže pak přišel Leighton Baines, jehož mezi nejlepší beky Premier League kdysi nasměrovali právě Latics, a vše zůstává při starém. Martinezovi svěřenci stále trčí na okraji sestupové zóny, o skóre za šťastným Blackpoolem.

Wigan očividně vstoupil do zápasu s vědomím, že vlastní druhý nejhorší útok ligy, a tuto statistiku se hned snažil napravit Rodallega. Ten měl ovšem daleko lépe naložit s pěkným pasem od Watsona a ne ho jen poslat mimo bránu. Stejně to byl ale Everton, kdo si v začátcích užíval skoro až drtivé územní převahy a jediné, co mu chybělo, byla alespoň nějaká střelba. Proto první gól z dílny Latics překvapil i nepřekvapil. Jeho autorem se nicméně stal N‘ Zogbia a prokázal přitom ohromný hlad po vsítění branky. Už se totiž zdálo, že s jeho pádem a zaběhnutím do těžké pozice jakékoliv nebezpečí pro Howarda pominulo, jenže francouzský křídelník zatím úspěšně kroutil míč za brankovou čáru a otevíral skóre.

Jeho podoba pak trvala až nečekaně dlouhou dobu. Toffees totiž odpověděly dodáním většího množství kreativity a i přes uzavřenou obranu Wiganu se čas od času prosazovaly. Jako třeba Osman, který se užuž hotovil k nějakému ohrožení Habsiho branky, až jej sestřelil N‘ Zogbia a umožnil Evertonu kopat penaltu. Tu však ne že by zbabral Arteta, on ji spíš dokonale vystihl mrštný Al Habsi, který si pro míč doletěl i do solidní výšky a dálky. Tento okamžik pak akorát přiživil tempo utkání, které už bylo i tak velké, hlavně se tak ale stalo v kombinaci se zraněním N‘ Zogbii a příchodu Victora Mosese. Ten pak totiž stál za dvěma zajímavými příležitostmi svého mužstva - nejprve jej obouruč vychytal Howard, posléze opět centroval Boyce a americký golman stěží vyrážel míč nad břevno.

Přestože v těchto chvílích působil Wigan vyspěleji, alespoň co se schopností individualit týče, Everton pokračoval ve vrhání všech sil do útoku a prozatím slavil alespoň miniaturní úspěchy. Habsi se ještě musel vytáhnout s pár složitými zákroky, z nichž jeden proti Jagielkově pokusu předcházel osudnému rohu ze 76. minuty. Při něm totiž očividně zahrál rukou Rodallega a veřejně tak svůj tým popravil. Baines totiž svého vystřídavšího kolegu nenapodobil a naprosto nekompromisně zacílil pod břevno. Wiganu už pak nepomohla ani zoufalá taktika "vše vpřed".

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Fulham FC 0:3

30.04.2011 16:00

Góly: 33. Gaël Kakuta, 61. Simon Davies, 73. Simon Davies

Druhá výhra poměrem 3:0 za sebou a konečně další triumf na půdě soupeře - Hughesova banda končí sezonu ve velkém stylu. Jedním dechem ovšem nutno dodat, že mu k dnešní destrukci Sunderlandu notně pomohlo soupeřovo rozpoložení, které mělo k ideálu vážně hodně daleko.

Bruce totiž jednak nemohl využít služeb ani jednoho čistokrevného útočníka a jednak jej po nadějném startu zradili nedobře vyspalí obránci. Sessegnon s Malbranquem tedy skutečně mohli v úvodu zápasu působit obraně Fulhamu, postižené náhlou ztrátou stopera Hangelanda, nemalé problémy, jenže co jim to bylo platné, když ani kopa zadáků okolo nezvládla ve 33. minutě zabránit ve střelbě Kakutovi. Ten si tak i přes očividné strádání zpracoval pro sebe Zamorův centr a s potížemi uklidil míč do sítě. Hned poté mohl Sunderland vyrovnat, avšak Cattermole po výměně přihrávek se Sessegnonen zacílil jen slabě do Schwarzera. To byl přitom doslova zásadní okamžik, po přestávce už totiž Black Cats na světlé chvilky z prvního dějství nenavázaly a protivníkovi se úplně poddaly.

Snad jen Sessegnon se ještě statečně rval, jinak to bylo jedno táhlé vzdávání v přímém přenosu. Hned v 54. minutě si málem dokonale porozuměl Gudjohnsen se Zamorou, Islanďanův střílený centr na zadní tyč ale nakonec poměrně rozjetý útočník nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Tam tedy balon nasměroval až o sedm minut později Simon Davies, když perfektně zaspolupracovali Sidwell se Zamorou a druhý jmenovaný pak nechal spoluhráče při zemi klidně zdvojnásobit náskok Cottagers. Tečku potom přidal tentýž hráč a opět hlavně díky Zamorovi. Jeho centr totiž způsobil zmatek v pokutovém území Sunderlandu a v něm se Davies zorientoval s obtížemi, ale přeci jen nejlépe. Úplný konec utkání už pak nemá cenu sáhodlouze komentovat - již čtvrthodinu před koncem se tribuny začaly vylidňovat a Bruceovi pranic nepomohlo ani zoufalé vytažení obránce Onuohy na hrot dnes neexistujícího útoku.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Bolton Wanderers 1:0

30.04.2011 16:00

Góly: 20. Martin Olsson

Boltonu se nadále nedaří končit jinak úspěšný ročník se ctí. Po výbuchu s Fulhamem Trotters jenom tak na půl plynu odehráli rovněž derby s Rovers, což se jim opět vymstilo. Znovu nedali gól, se štěstím inkasovali pouze jednou a manažera Coylea, který šetřil pár opor, určitě nikterak nepotěšili. Blackburn naproti tomu udělal mohutný krok za záchranou.

Jedinečné one-man show přihlíželi diváci na Ewood Parku v první půli. V hlavní roli hrál levý záložník Martin Olsson, který řádně větral na pravém beku netradičně zaskakujícího Wheatera. I celkově se poslepovaný Bolton, v jehož sestavě bychom marně hledali odpočívající opory Jaaskelainena, Muambu a Leeho, příliš nechytal, především v přechodové fázi byl vysloveně zoufalý, až ubohý. Omezil se pouze na nakopávané balony, na což jsme si přitom už pod Coylem docela dobře odvykli. Dnes to však celkem překvapivě byla defenzivně laděná jedenáctka Rovers, která se v lancashireském derby snažila hrát fotbal. Hlavně tedy zmíněný Olsson, jenž už ve druhé minutě vyprodukoval zajímavý centr, s nímž však ideálně nenaložilo spolupracující duo Emerton-Benjani. Později proto švédský mladík bral častěji zodpovědnost na sebe, což také neslo ovoce.

Ve 14. minutě notně postrašil Bogdana, který jeho prudší ránu levačkou na přední tyči jenom rozpačitě vyrazil nad sebe a nebýt duchapřítomného Robinsona, který byl navíc při úspěšném osvobozovacím manévru faulován, kdoví jak by celá akce skončila. Na svou doopravdy slavnou chvilku si proto nezastavitelný Olsson musel počkat až do 21. minuty, kdy převzal míč kousek od osy hřiště a těsně za šestnáctkou vnějším nártem poslal míč při zemi přesně k pravé tyči - 1:0. Sám navíc posléze donutil Bogdana k perfektnímu zákroku, když obrana Boltonu další nebezpečný centr odvrátila jenom tak napůl.

Z řad Trotters se o veškerý vzruch před Robinsonovou klecí staral akorát talentovaný Rodrigo, který shodou okolností brázdil právě tu samou lajnu co Olsson. Jenže ten když měl nahrávat do vyložené šance Daviesovi, tak jen napálil Giveta, a v případě, že vytáhlý útočník naopak naservíroval Španělovi míč do slušné příležitosti, on vystřelil akorát do tyče. Chvíli po přestávce se potom do třetice všeho nedobrého ošklivě ukopl. To byla shodou okolností také jedna z mála výrazných momentek druhého dějství, které se už neodehrávalo pod taktovkou žádného z mužů (ani Olssona) a jen stěží naplňovala poselství regionálního derby. Za zmínku stojí snad jen Bogdanovo zaváhání při výběhu na centr ze standardní situace, jehož využil N’ Zonzi a lobovanou hlavičkou málem trefil odkrytou klec. Tentýž hráč v samotném nastavení ještě jednou přehlavičkoval bránu, přičemž o pár minutek dříve ve stoprocentní šanci minul rovněž Diouf. Za Bolton promluvil možná tak Petrov, který rozvlnil akorát boční síť.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Stoke City 0:0

30.04.2011 16:00

Góly: -

Dramatický duel na dálku svedl Blackpool s Wiganem. Tangerines jsou nakonec těsnými vítězi, protože jim i bezbranková remíza stačila na uhájení lepšího skóre a tedy i šťastné 17. příčky. Radovat se nicméně nemusejí vůbec dlouho, neboť až zítra čekají důležité zápasy nepříliš vzdálený West Ham a Wolverhampton.

Ve skutečnosti dnes Blackpool nutně potřeboval zvítězit, protože jej brzy čekají výlety na žhavou půdu Tottenhamu a Manchesteru United, tudíž také odstartoval o něco svěžeji. Sladké ovoce sklízel hlavně obvyklý presink Tangerines, který soustavně nutil zadáky Stoku k chybám. Jich však Campbell s Phillipsem využili pouze k polovičním šancím. Také Potters přitom zprvu využili své největší zbraně - standardní situace v podobě autového vhazování. Tentokrát Huth vystihl zaváhání Gilkse a musel být až na brankové čáře odmítnut Craineym.

Postupem času se ustálil evergreen zápasu. Určití fotbalisté Stoku působili vzadu netradičně nervózním dojmem, zatímco jejich ofenzivněji ladění parťáci celkem obstojně hrozili z brejků. Campbell s Phillipsem proto na jedné straně snadno vykombinovali skvělou příležitost pro Eardleyho, který ovšem minul, zatímco Kenwyne Jones v jednu chvíli unikal dokonce sám na Gilkse, aby po zdárném oběhnutí brankáře rovněž netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Z těch přesněji mířených ran lze zmínit tu Phillipsovu po šikovně rozehraném rohu Adamsem a také Whelanův pěkný projektil, po němž se musel Gilks natáhnout opravdu ze všech sil. Rozhodující slovo nakonec mohl mít opět Jones, když zvedl další souboj tváří v tvář s golmanem Blackpoolu, jenž ho protentokrát sám vychytal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United352110471:3373
2.Chelsea FC35217766:2870
3.Arsenal FC351910668:3667
4.Manchester City34188853:3162
5.Liverpool FC351671254:3955
6.Tottenham Hotspur341413750:4355
7.Everton FC351115948:4348
8.Bolton Wanderers3512101348:4846
9.Fulham FC3510151043:3645
10.Stoke City351271643:4343
11.West Bromwich Albion3511101451:6543
12.Newcastle United3510111449:5141
13.Aston Villa3510111444:5741
14.Sunderland AFC3510111439:5241
15.Birmingham City358151235:5239
16.Blackburn Rovers351081741:5538
17.Blackpool FC35981848:7035
18.Wigan Athletic357141435:5835
19.Wolverhampton Wanderers35971938:6134
20.West Ham United357111740:6332

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (588)

Přidat komentář
Liquid

to vypadalo, že to Bolton prodal

Reagovat
vodka

fotka

Reagovat
Liquid

Sparkyho mají všichni rádi (až na Wengera a Manciniho)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

vodka dneska poteče proudem

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega dnes rozhodl o sestupu Wiganu.

Reagovat
fantomas

Tak to je dost unáhlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bude komu prat sestup

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se hledaji pozitiva

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě bude, třeba birminghamu, nicméně rangers mi jsou hodně sympatičtí...Ještě to snad urve Cardiff a budu s letošníma postupujícíma velmi spokojen

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Ligter

Patrně už nikdy nevsadím na jakýkoliv zápas, kde hraje Sunderland nebo Fulham, ba co hůř - oba dva v jednom.

Reagovat
fantomas

Tys dával na SAFC bez útočníka a s jednou výhrou v deseti zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nedával, já dával remízu, což je jak z bláta do louže. Jsem tam flákal hokej, různý plusy a minusy a říkal jsem si, že je tam toho nějak málo, tak tam fláknu remízu. A že bych přemýšlel nějak nad tím, že SAFC mají výhru, to už ne. To víš, jsem takový ten typický sázkař-buran.

Reagovat
vodka

jenom magor mohl dat na SAFC, když se podíváš na formu SAFC, FFC a srovnáš si to...

Reagovat
Ligter

Však jasně, že to byl úlet.

Reagovat
Liquid

nejde o tu formu, jde o to marodku

Reagovat
Usty

Tak zaveďte to posraný video!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem opakovačku u toho gólu Chelsea. Byl správně uznán nebo ne?

Reagovat
Usty

Nepřešel celej..

Reagovat
smazaný uživatel

Gól to byl. Sice jen tak tak, ale míč tam byl celým objemem.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to mít kohouti, haluzácký gól a zdržovačka? nené Gól neměl platit a to mě těší, já to zdržování prostě nesnáším

Reagovat
Corabeu

Ten Rusák do té F.A. musí vrážet pěkný love

Reagovat
Usty

Ty zase do té zdi musíš vrážet hlavou pěkné šupky..

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum je, že jsem zase jednou viděl Steeda hrát. Sice v útoku, ale viděl. Zase rozkmital a pak zapřel ty svoje mininožičky a ukázal, že pořád má co ukázat. Útočník to prostě Bruci není, vždyť sakra nedal snad tři roky gól a ty jej postavíš do útoku! Proč tam nedal Hendersona, když jej EF dokonce jako útočníka vede!? Rád bych napsal ještě něco pozitivního, ale samá negativa.

Mj. poprvé se mi letos a snad za celou dobu, co SAFC fandím, stalo, abych odešel od zápasu a šel se dobrovolně učit (to se mi taky stalo letos poprvé). Ano Bruci, dovedl jsi to daleko.

Reagovat
Chazy

Nevím co říct. Je to škoda. Je to teď o hodně smutnější a dost možná to nevyjde a Wigan fakt spadne. Každopádně zápas parádní, Wigan hrál úžasně. Je to další z mnoha zápasů, který Wigan měl vyhrát a nedokázal to. Klasika. Kvůli tomu si sestoupit zaslouží. Hugo odehrál super zápas, je zbytečný se na něj zlobit. Nzogbia předtím udělal penaltu taky.

No a Baines.... k první evidentně poslal Artetu, takže ani slovo proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sunderland mě řádně naštval, domácí prohra 0:3 to sem vážně nečekal, no a další Bolton, sem myslel, že by v Balckburnu mohli vyhrát a ono prd, kvuli nim mi uteklo 15 kapříků a to my vyšli "tutovky jako remíza Stoke a Evertonu a výhra WBA

Reagovat
smazaný uživatel

*mi to je ale vostuda

Reagovat
Liquid

Bolton to totálně vypustil, vypadalo to jako podplacené

Reagovat
C-M@ster

OT:

Fans MU, budete ve středu sledovat Ligu Mistrů, hokej, nebo přepínat?

V žádné hospodě v Brně asi fotbal dávat nebudou, co?

Reagovat
Tomekcz

hokej v TV, fotbal pres net a nemas problem

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že fotbal, hokej mě nezajímá

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

proč by nikde nedávali fotbal?

Reagovat
C-M@ster

Tak budou všude dávat naše s Finama, ne?

Reagovat
soukup

všude určitě ne, určitě se najde i nějakej fotbalovej sportbar

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea gol z Offsidu

Reagovat
Liquid

Je to tam!!!! CHELSEA !!!!! Další výhra, ještě zkusíme zaútočit na United !

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zápas, ale aspoň že tak. Velký uuuuuuf

Reagovat
Emqick

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zajtra musi vyhrat

Reagovat
Luc-Luc

parada, zitra jdem na patej flek!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Link na čechy?

Reagovat
vicinda07

Čukotka fans to vas aj tesi taketo vitazstvo ked vam da rozhodca 2 goly ???

Reagovat
smazaný uživatel

velmi

Reagovat
Liquid

celou sezónu pomáhají United, ať už nastavením, nebo nesmyslnými penaltami, jednou se osud obrátil pro nás, takže ano, těšíme se, zasloužíme si to

Reagovat
mithro

jednou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si prajem, aby sme proti vam vyhrali golom Rooneyho z penalty po Naniho dive v 97. minute

Reagovat
mithro

mne by stacil gol Chicharita po ofsajde aspon tak velkom ako minuly rok pustili drogbovi, na cas si nepotrpim

Reagovat
M0rb1D4S

To by potom ale musel dát Torres gól jasnou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

ty si idi*t.

Chelsea forever

Reagovat
smazaný uživatel

Bojíš se Mufane?

Reagovat
mithro

coho sa ma ako bat? aj keby sa rozhodovalo posledny zapas tam my mame doma Blackpool a vy idete do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Blackpool, kterej už sejmuj několik velkoklubů a hraje o záchranu a ten Everton, kterýmu už o nic nepůjde?

Reagovat
mithro

jj blackpool vonku je smrtelny

Reagovat
smazaný uživatel

To neřikám, ale rozhodně mu půjde o moc víc než Evertonu. A Blackpool umí být hodně nepříjemnej...

Reagovat
mithro

s tou ich obranou im da do polcasu javier tri, oni vonku fakt nevedia a na OT tento rok remizoval len WBA aj to ojedinelou chybou VDS :)

Reagovat
smazaný uživatel

To už ale hodně vaříš z vody teď :-)

Reagovat
mithro

jaj tak pardon, neprehrali sme na OT vyse roka a varim z vody, tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem nemyslel a ty to víš ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Taková vítězství těší nejvíc, to musíš sám vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle já nechápu.. radost bych samozřejmě měl, ale tohle by mi ji spíš kazilo než umocňovalo...

Reagovat
vladis271

mám na teba otázku, ak odpovieš sám sebe kladne si nechutný pokrytec.

Tešil si sa po víťazstve v Facupe proti Liverpoolu?

Reagovat
vicinda07

ne netesilo lebo united az tak nefandim

Reagovat
mithro

Reagovat
Kiko12

no tak já budu klidně první, který si ZABLUJE na dnešní vítězství Chelsei

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A maminka ti setře pusinku, pošle umýt zoubky a šup šup do postýlky

Reagovat
Kiko12

už je po smrti..

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi líto...

Reagovat
Manik...

Ouuuu doufám, že spadne Blackpool a ne Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zejtra cekame na vzkriseni Arsenalu z mrtvych at je konec sezony jeste taky napinavej.

Co se tyka dnesniho matche tak rozhodci to celkove podelal a mel by dostat nejakej trest , ale dnes vyhral proste lepsi tym vice strel,drzeni mice atd. ja vim ze na to se nehraje , ale Slipky dnes predvedli matny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že Tottenham nehrál dobře, ale takhle si fakt prohrát nezasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne ze bych mel vetsi radost po zaslouzeny vyhre kdy by sme dali goly po krasnejch akcich , ale co se da dela ty rozhodci to posrali no.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, takovej přístup beru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes ještě hraje Arsenal de Sarandi a zítra Arsenal spousta srandy

Reagovat
minoLFC

No gol nemal byť, ale Tottenham si za taku hru nazaslužil ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnutí byly špatný na obě strany. Pak to hodně kompenzoval a to je vůbec nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to zasloužila za celej zápas Torres dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no ja neviem, že by nejak Torres prispel k výhre, čo tak pochvaliť občas aj tých čo majú prsty v góloch(dnes neplatných)?

Reagovat
Arbiter

To nemehlo Kaloua, co měl skórovat hned, jak vyběhl na hřiště?

Reagovat
minoLFC

teraz neviem jak to myslíš? ale áno Drogba , Kaloou paradoxne aj Anelka a malouda sú tí, ktorí vrátili Chelsea do boja o titul, určite nie Torres jedným gólom a nahrávkou, ktorého jediného všetci ospevujú

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese opěvují jenom mlaďoši, co Blues fandí cca tak rok

Reagovat
Arbiter

Drogbu chválíme téměř vždy, na Anelku máme povětšinou averzi kvůli jeho přístupu ke hře, Kalou je děsný palič, dycky se nějak zamotá, Malouda si za včerejšek moc chvály nezaslouží, protože byl prostě neviditelný a Torres včera odehrál velice dobré utkání. A není to o opěvování

Reagovat
smazaný uživatel

klasická výhra rusáků není se čemu divit taková klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal : United 2:1 - 1. gól Arsenalu po neexistujícím zákroku Vidiče/penalta + 2. gól z metrového offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se zasmál

Reagovat
minoLFC

nemáš to naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Arsenalu se moc nepripiskava tak nevim proc to sem pletes , jo aha ona to vlastne taky uplati Chelsea jako dnes co.

Reagovat
Didier Drogba

fans MU by si vůbec neměli otvírat hubu ohledně našich gólů co neměly platit.Sami to moc dobře znají,častokrát využívají i tohoto http://www.flickr.com/photos/25645678@N06/3947228203/

Reagovat
mithro

presne, Fergie time, ked uz Webb nefukne ziadnu penaltu tak sa inac neda

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se řeší dnešní zápas tak držte huby modráci..

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dne pískal špatně na obě strany, tak co chceš řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně né ubrečený vzpomínky na dávný zápasy United..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, kde jsem to napsal? Mohl bys alespoň reagovat na to co napíšu, kdy už?

Reagovat
Didier Drogba

Co na tom bylo ubrečenýho?To spíš ty působíš,že máš na krajíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste dobří feťáci..

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, ano?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem sice zatím neviděl, ale není nic lepšího než tu židovskou bandu porazit tímhle způsobem Jestli opravdu ani jeden gól neměl platit a ten druhý padl ke konci zápasu, tak to je nádhera. Už si to jdu stáhnout.

Reagovat
Didier Drogba

židovskou bandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o tom nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

já nechápu, proč bliješ, sami se označujete takovým způsobem, tak co ti nevoní?

Reagovat
M0rb1D4S

Tvl říkáte si Yidos a nelíbí se vám označení židáci? Docela demence ale

Reagovat
smazaný uživatel

cože tohle už rusáci ale přeháníte jestli vám to přijde ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi jen potvrdil co si o vás myslím ty ubožáku ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuď podle jednoho vola všechny fanoušky Blues

Reagovat
Arbiter

dyť si sami říkáte Yido

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli si co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že jsi chudák. Asi tě to nijak nezraňuje od anonymního člověka na fotbalové diskuzi, ale pokud je tohle tvůj opravdový názor, tak tebou asi dost pohrdá i tvé okolí, protože křiváky nemá rád nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nebuď takovej cíťa.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

úprimne, netúžiš raz konečne poraziť mancs nefutbalovými zbraňami? Ja si predstavujem budúcu sezónu, boj o titul. Posledný zápas proti mancs. Strácame dva body, hrá sa na trafford. 94. minúta, Caroll uteká do vápna, 3 metre za ním Ferdinand, Caroll padá, Ferdinand 3 metre za ním. Penalta. Gerrard skóruje. Rozhodca píska koniec. Gerrad robí kotrmelec, skáče na kolená rozpažené ruky pred strendford fake

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ti to prospero uz zacal pocitat

Reagovat
vladis271

nato ste moc leniví. Ale kiwwiho sa trochu bojím

Reagovat
smazaný uživatel

No ja osobne ti na to seru, ja se ti tak maximalne smeju za ten tvuj mindrak, ale pocitat ti nic nehodlam

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

ja sa smejem tebe a podobným čo súdia človeka podľa chovania na anonymnom fóre. Riadim sa skôr heslom " Ak nejde o život nejde o nič. " Futbal berem ako zábavu a EF ma baví.

Ale, že ma bude súdiť človek, čo v každom 3 príspevku tyčkuje na Chelsea a nekuká do vlastných radov na anticitizena kiwwiho, no to potěš koště.

Stále som však rád, že s takým Chazym sa dokážem baviť normálne. A aj s väčšinou na tomto fóre, takže, takže.

Reagovat
smazaný uživatel

:))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me by furt zajimalo, co je to to "Stoku".

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si říci "100. pro West Ham United"

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každý určitě jo

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

Reagovat
Al Capone

co se to s rozhodčíma děje

Reagovat
r.mrazik

clovek byl zvykly na nejakou uroven ale nektery piskaj jak v cesky lize...je to spatny...

Reagovat
mithro

neviem ci to tak bolo vzdy ale tuto sezonu je tych zlych rozhodnuti fakt dost..ale mozno je to subjektivne a piskali tak stale

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je možná absurdní si myslet, že v zákulisí tohohle megacirkusu tahají za drátky papaláši a ovlivňují vývoj zápasů v do očí bijících kiksech rozhodčích, jako např. Henryho ruka, Lampardův negól na MS a spousty dalších nesmyslů. Na druhou stranu si ale vždycky po něčem takovém musím znovu a znovu klást otázku co je vede k tomu neustále oddalovat používání videa.Minimálně pro tyhle situace kdy není jasné jestli byl balón za čárou nebo ne. V tenise je takových sporných míčů třeba 30 za utkání a tak by se dalo čekat, že se chyby rozhodčího nějak vykompenzují. Přesto tam jestřábí oko maají a funguje skvěle, nikdo nemůže být poškozen a všichni jsou spokojení. Naopak ve sportu kde se točí snad největší prachy a kde jedna taková chyba může rozhodnout o všem se naopak podobného systému asi nikdy nedočkáme. Je mi z toho na blití.

Reagovat
minoLFC

toť Blatter...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no co som pocul tak dalsiu sezonu uz spustaju testovanie jastrabieho oka v PL a podla vysledkov sa uvidi ci pojde do ostreho nasadenia

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tuším slyšel, že to mají testovat v championship, ale nejsem si jistý a i tak mi to přijde jako fraška. Co na tom chtějí testovat? V čem to může být tak rozdílné oproti tenisu? Přece jde jen o to jestli byl míč celým objemem nebo ne. Navíc tohle by měli být schopní otestovat za víkend. Na co potřebují celou sezónu. Kdyby firma měla otestovat nějaký výrobek a řekla zadavateli: ok my vám to do příštího léta otestujem,tak je každý kopne do prdele. No nic mizím odsud, jsem fakt vytočený a nerad bych mluvil sprostě a tak vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenabídnul se náhodou Hašek s testováním v GL ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. U Haška bych se nedivil. Přijde mi rozumný a jakštakš snad i férový...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to právě nejdřív vyzkoušel v nějaký podřadný lize, což na nás dokonale sedí. A pak by to o nás mohlo lehce zvednout zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mám i pocit že to mají zkoušet v Champu a ne v PL.

Reagovat
mithro

njn ale ono to nie je tak jednoduche ako sa zda, vsetci dobre vieme, ze svetu vladne byrokracia a ak to chcu vazne presadit tak potrebuju tonu materialov o tom ake je to presne a dobre a neviem co..ale snad to nie je kec a naozaj sa o nieco snazia..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě ta byrokracie mě na dnešním světě tak strašně vytáčí

Reagovat
vladis271

Už som to raz písal. Tu by nepomohlo ani video. Rovnako ako pri góle Anglicka v 66. Jednoducho tích kamier by muselo byť v bráne 20 aby odhalilo tieto megasporné situácie. Práve tu by to jednoducho a okamžite vyriešil čip v lopte, ktorý matematicky určí, či bola lopta celým objemom za bránkovou čiarou.

Reagovat
mithro

jak nepomohlo, jasne vidiet ze to za ciarou nebolo, vsetci to vidia len ty nie? aj chlapci v MOTD sa zhodli ze to ziadny gol nebol..lepsie video ako nic

Reagovat
vladis271

dojímate ma. Podľa jednoho screenu, ktorý som videl somsi povedal, že skôr nebol ako bol. Tak ma netlač do niečoho, čo som nepovedal. Len som poukázal nato, že je to na posúdenie jedna z najhraničnejších situácií na posúdenie gólu v posledných rokoch. Rozhodca si musí byť stopercentne istý, a aj v tomto prípade, ak by mal video ( čiže techniku, ktorá zo svojej podstaty dáva rozhodcovi takú moc, že si omyl dovoliť nemôže ) by mu to trvalo pekných pár minút. A to je pri hre futbal neprijateľné.

Čo takto sa zamerať na podstatu môjho príspevku ( čip v lopte ) a neriešiť pičoviny pod domniekou mojej neuuuuuuuveriteľnej zaujatosti, ktorá suaha až do takej miery, že nedokážem rozoznať bez červených okuliarov, či bola lopta za čiarou alebo nie.

Reagovat
mithro

tak cip v lopte sme tu uz dnes riesili a samozrejme je to najlepsie riesenie, ale kedze len zavedenie posraneho videa im trva a este nikde napisane, ze vobec bude..takze cip je taka mensia utopia, samozrejme bohuzial, pri takychto situaciach je to samozrejme najlepsie riesenie

Reagovat
vodka

naopak, z toho videa je jasně zřejmé, že to gól nebyl...

Reagovat
Al Capone

další jasný signál pro Blattera aby se už konečně zavedlo video

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud s tím nepohlo Irsko ani Anglie, tak si myslím, že nějaký Tottenham mají už úplně v pr*eli...

Reagovat
smazaný uživatel

"Frank James Lampard. Sepp Blatter's worst enemy."

Reagovat
smazaný uživatel

není mi moc do smíchu, ale tohle mě fakt dostalo

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

FA - Football Association? Ne, FA - For Abramovič.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

běž si na sport.cz...

Reagovat
smazaný uživatel

já tam nechodim, jen ta diskuse byla velmi "záživná".

Reagovat
Swarley

nevim, co zrovna tobě jako fanouškovi Chelsea může na tomhle vadit...jen vám dal trošku vaší tradiční medicíny

Reagovat
Arbiter

Vadí mi jen to, že je to přebírané ze sport.cz. Jinak bych se k tomu nevyjadřoval

Reagovat
Swarley

jenom aby

Reagovat
mithro

Reagovat
Usty

Wow..

Reagovat
mithro

horsie ako tie kecy o webbovi to nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola výhra co by smet..neskutočné

Ten prvý gól, to snad každý uzná že to bolo nemožné presne vidieť..Druhý gól je už omnoho väčšia chyba. Holt tieto 2 chyby sa stretli v jednom zápase, ktorý už rozhoduje o titule, to je to horšie. Ale každopádne ja si sťažovať nebudem hlavne že sme to urvali..po takej výhre už snad verím aj Arsenalu

Reagovat
FC Porto FC

Zabšklí ''fanoušci'' united ted budou furt valit že Kalou dal gol z ofsajdu

Reagovat
Arbiter

taky, že dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tem snad muze byt jedno, kdo skonci za nima druhej, ne?

Reagovat
mithro

a ze lampard ziadny gol nedal a nevrav, ze ak sa to stane zajtra United tak tu budu fanusikovia chelsea robit to iste

Reagovat
vodka

co je to být zaBšklý?

Reagovat
smazaný uživatel

další Lampardova střela z dálky prošla Gomezovi za brankovou čáru

nčo su tam 3 rozhodcovia ked nedokazu zamedzit taketo absurdne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie si nějak to MS musel vynahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se smát když čtu komentáře typu momodou "každej musí uznat že se to nedá posoudit" a myslí tím že to rozhodčí pískl správně pokud si nebyl jistý (jakože nemohl být když to kur*a gól nebyl) tak měl držet pysk jantar jeden! Jinak ten 4. flek se projel jinde než na stanford bridge ale i tak to zamrzelo tímhle posraným způsobem...

Reagovat
Arbiter

jenže teď si vem situaci, kdyby ten míč byl pár cenťáků za čárou, to by rozhodčí z té dálky viděl úplně stejně, tzn. nebyl by si stoprocentně jistý. To jako ten gól písknout prostě nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Rozhodčí si má být jistý. Pokud si není jistý tak situaci pouští jako v případě kaloua...

Reagovat
Arbiter

už tě vidím, jak tohle podporuješ, kdyby tví slepičáci něco takového vstřelili a gól jim nebyl uznán, protože si rozhodčí nebyl 100% jistý

Reagovat
Mimalu

Jasně ale pochop že z takové dálky si klidně myslet mohl že byl celým objemem, lidské oko na 35m(?) rozhodně není schopné rozpoznat 1 cm ať už na jednu nebo na druhou stranu, tím ale nezpochybňuji že to gól být neměl

Reagovat
smazaný uživatel

170.

Principle of of Evil made flesh

4:0 pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

rozjebejte je Gunneři,už mě serou ty účka

Reagovat
M0rb1D4S

Je to celkem nedávno, kdy jsem se strachoval, jestli vůbec příští sezónu budeme hrát Ligu mistrů. Byly jsme na pátém místě a ztráceli jsme 4 body nebo kolik na Tottenham. To, že teď doháníme Manchester a fanoušci ještě stále doufají v titul je nádherná věc, ale já jsem hlavně rád, že jsme se dokázali z těch sraček vyhrabat! A teď ke včerejšímu zápasu. Celý zápas jsme byli lepší a drželi jsme míč na kopačkách, vytvářeli si více šancí měli více střel. To, že se jednou ukopl Sandro pro nás naštěstí nemělo katastrofální následky. Lampardův (ne)gól nepřešel celým objemem brankovou čáru, ale nedá se to vyčítat pomeznímu, nejspíš tam neměl dobrý výhled a nechal se strhnout diváky a hráči. Druhý gol byl sice offside, ale ve vápně bylo tolik hráčů, že jsem si ho zprvu nevšiml ani já.

Reagovat
niflheim

Rozhodčí zase pomáhají Čukotce v boji o titul?

Reagovat
Arbiter

zase

Reagovat
vodka

no minulý rok ty jejich chyby ve vzájemných zápasech rozhodly...

Reagovat
Arbiter

vyznívá to, jako kdyby se to dělo cíleně...

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
vodka

200. pro můj zdravý jazyk!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

no jo, 5 komentářů ke 200 už je trohcu moc

Reagovat
Arbiter

trochu

Reagovat
vodka

ale tak je to po probuzení taková menší radost z toho, že nemusím hned letět k umyvadlu a kloktat jak magor...

Reagovat
Arbiter

jsi byl nemocný nebo moc chlastal?

Reagovat
vodka

nevim ani co to bylo, ale týden sem měl jazyk strašně flekatý, přecitlivělý a trochu napuchlý a když sem se napil grepového džusu, tak sem slintal a slzel 5 minut... sem chtěl už jít k doktorce, pokud by se to po víkendu nezlepšilo, ale včera a dneska to ustoupilo hodně, takže na to prdím...

Reagovat
DEJV13

Hned, jak rozhodčí uznal Lampardovu střelu, mi bylo jasné, že to zase bude keců. A když se to pak spečetilo ještě Kalouem... Jako každý fanoušek teď říkám, že nám rozhodčí neskutečně pomohl, ale tohle se prostě stává u všech týmjů v každé sezóně několikrát. Jednou se upísknou pro United a všichni ostatní je chcou sežrat zaživa. Jen fanoušci Manchestru se brání. Podruhé se to samé stane Arsenalu a situace je jiná jen v tom, že se fandové prohodí. Teď to přišlo prostě na nás. Netěší mě dva góly, které platit neměly, jenže jsme byli lepší a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Aspoň může být sezóna ještě trochu zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? a kdy naposled sudi pomohli nejak vyrazne Arsenalu??? letos je jenom podrezavali!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej win, 3 goly, ale přiznejme si, NUFC hodně špatnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ocekavany.

Reagovat
smazaný uživatel

od NUFC do konce sezony zadnej dobrej vykon necekam

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, ze mu Liverpool lepsi nedovolil

Reagovat
minoLFC

fajn výsledok, maximu tie góly síce prajem, ale dufam, že kvôli tomu nezabudne Kenny kúpiť poriadne krídlo...

Reagovat
VALEN

Tak dneska Arsenal vyhraje a bude to ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká šance, že ManCity v následující 5 zápasech nezíská víc jak 5 bodů ?

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem někdo link kde běží Arsenal-MU online.....díky

Reagovat
Biozdenda

Odstavec u Liverpoolu od "Po přestávce.." nema prakticky hlavu ani patu. Jak to bylo vlastne s tou zkusenou simulaci? Byla prukazna, nebo je autor zaujaty?

Reagovat
minoLFC

bola

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez si obhodil obránce, ten na něj položil ruce a Luis se skácel k zemi. A rozhodčí měl úplně parádní výhled a přesto to písknul, to mi moc nejde do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

CO JE S TÍM ROSICKÝM ???

Reagovat
EL Gringo

LUIS A DIRK KRASNA FOTO :)

Reagovat
Footballer

Pro Wilshera...chytne mu nohu a ještě se diví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz to ve fotbale ale chodi PIGFACE rooney taky v dvoumetrovym ofsajdu a rozhazuje rukama vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a doufám,že tady účka co brečeli včera budou ted nadávat jak je to nespravedlivý,že Arsenalu nepískali penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé upřímně přeju Arsenalu bodový zisk

Reagovat
vitasrp

Foy je neuvěřitelně zmatenej, ještě nikdy jsem neviděl, aby rozhodčí dokázal třikrát zastavit protiútok týmu..

Reagovat
delfin

3x za poločas nebo 3x za zapas? Třeba se mu to ještě párkrát povede...

Reagovat
Infi

Fajně, před tímto zápasem jsem tvrdil, že Arsenal to nějak ukope a pak si to United s Chelsea rozdají o titul, příčemž Chelsea to nějak po haluzi bude mít.

A áno, machruju

Reagovat
smazaný uživatel

pro rozhodci za tento vikend...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, o to víc mrzej ty zbytečny ztráty

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Arsenal zaslúžené výťazstvo hral super ešte aj penaltu mali mať

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene? zaslouzena by byla remiza...a penaltu?meli kopat no, ale united taky za faul na Owena to proslapnuti kolena videl snad kazdy

Reagovat
minoLFC

a začo si ManU zaslužilo remízu?

Reagovat
smazaný uživatel

a vidičův volejbal jsi neviděl ty gumo? ten měl jít ven zapinkat si na pláž!

Reagovat
smazaný uživatel

gumo?prosim?vzdyt jsem uznal ze meli piskat penaltu...tak se uklidni..gumo

Reagovat
minoLFC

treba Arsenalu Fabregasa? duo Wilshire- Ramsey

teraz je to na Chelsea

Reagovat
Didier Drogba

ještě prohra Shitizens a ideální víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec vyhrál, Liverpool vyhrál, Manchester United prohrál ... prostě skvělej den. Ještě by mohli body ztratit City a já se asi samým štěstím rozprsknu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú teraz fans Man U??

Reagovat
smazaný uživatel

Tu som, co si prosis?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem taky tady, co potřebuješ cype?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A co to jako ma byt za odpoved? manchester prohral na emirates no a? aji s touto prohrou ma naskok 3 body na ten modrej plevel kterej na old trafford urcite nevyhraje..libi se me jak nekteri jsou z toho uplne hotovi ze manchester prohral a pritom to vubec nic neznamena... manchester z poslednich 3 zapasu udela 7 bodu a to si myslim staci..

Reagovat
smazaný uživatel

A hneď je svet krajší

Reagovat
smazaný uživatel

Tady, tady ty hochu z čelsí I ti nejlepsi nemuzou porat vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tuhle výhru pořádně docením asi až za nějakou dobu... nejspíš až budu zas někdy Arsenal obhajovat stylem: "už na tom nejsme v zápasech se silnými soupeři tak špatně". Ale dneska z toho mám pramalou radost...

Reagovat
Counter

mluvíš mi z duše

Reagovat
j_mrazik

Je to slabá náplast na posledních 5 zápasů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Andrej, to je bojovník, na dálku pomohl týmu, který vlastní jeho krajan Vlastenec

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham-Chelsea...posledná minúta...Drogbova penalta..ach k*rva ja som vedel že to ešte bude poriadne mrzieť

Reagovat
Usty

Tahle situace by absolutně neměla vliv na následující kola..

Reagovat
M0rb1D4S

Tak my jsme těch bodů poztrácely mnohem více například proti Aston Ville doma, se Sunderlandem doma totální propad, nebo Newcastle venku, kde Kalou netrefil prázdnou branku

Reagovat
fantomas

Ej, my sme to dotáhli !!! Není to žádná euforie, to ne, spíš prostá spokojenost s výkony několika svěřenců a konečně s ukázáním nějaké té mentální síly (shodou okolností to byli hlavně MUfani, kdo do zblbnutí poukazoval na její nedostatek, ne-li absenci). Ramsey ukázal, že dozajista má charakter kapitána (strkanice, Djourouovo zranění, vlastně i rozhodl o výhře), Wislhere až na ty zazděné protiútoky ke konci zápas poctivě odmakal a nemám výtek, Walcott s Clichym na své poměry povedeně centrovali, druhý jmenovaný navíc na svý možnosti velmi dobře odbránil Naniho. Wojta jistota, Koscielny opět spolehlivější než Djourou. A Song jako "zamlada". Na závěr pochválim Aršavina - jak byl dopředu nulovej, tak dozadu se mi to dneska hodně líbilo. Dva přesně mířené skluzy, jednou soupeře stínoval dokonce až k naší brankové čáře. To myslim vypovídá o mnohém.

Díky, kluci!

Reagovat
Amos

Hlavně ten Arshavin mi ke konci zavřel hubu..

Reagovat
herbage

když bude takhle bojovat každej zápas, ať si Lille nechá Hazarda

Reagovat
fantomas

Dopředu je stejně strašnej, takže...

Reagovat
herbage

Kolik dostal dobrých balónů, s kterýma mohl něco udělat?

Reagovat
fantomas

Asi tak tři. Neudělal s žádnym nic no.

Reagovat
herbage

Počítáš i ten, kdy mu to Wilshere nepřesně píchnul do běhu, když mohl jít sám na Sara?

Reagovat
fantomas

Nevim. Počítám ty, se kterýma mohl něco dělat a neudělal.

Reagovat
Amos

To zase ne , ale bojoval , příště snad dostane šanci od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Díky !

Reagovat
herbage

Jsem rád, že jsi dokázal pochvalit Laurenta s Andrejem, dneska si to skutečně zaslouží. Nemám sebemenších připomínek, řekl jsi vše Ještě bych dodal, že dneska to naši hráči psychicky zvládali výborně, ač nás sudí celkem hodně poškodil a udrželi konečně koncetraci až do samého závěru utkání

Reagovat
Amos

Laurent,žeby?

Reagovat
SunFells

Co se Johannovi stalo?

Reagovat
fantomas

Mám pocit, že se držel za zadní stehno, nebo tak něco. A nevypadalo to vůbec dobře, hned šel do tunelu a kroutil hlavou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

já jim věřil. dokonce mi dneska vyhráli tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Zjebaná Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Fergusonovu kritiku rozhodčích.

Reagovat
vladis271

fúúúúú. Môže Chelsea vyhrať na trafforse? toť otázka.

Reagovat
minoLFC

no ak si Drogba s Torresom nebudú zavadzať

Reagovat
Usty

Pokud se potvrdí zlý zvěsti, tak trio Drogba, Terry, Ivanović nebude hrát.. Takže se neboj

Reagovat
vitasrp

Hrát určitě budou, proč by neměli?

Reagovat
Usty

Mají 5.žlutou.

Reagovat
vitasrp

Ale stát nebudou, ty pravidla ohledně žlutejc karet se před sezónou změnila a v momentální části sezóny by hráč musel mít 15 žlutých karet, aby mu hrozila stopka..

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat takže nám nikdo chybět nebude?

Reagovat
Arbiter

ne, pokud se nezraní

Reagovat
vitasrp

Nene, pokavaď se nikdo v týdnu nezraní, pojedeme na Old Trafford v plné síle..

Reagovat
smazaný uživatel

Tím líp. Jinak doufám,že nasadí do útoku trio Anelka,Drogba,Malouda. Torres ani Kalou bohužel do základu nepatří a určitě ne v takhle důležitém zápase.

Reagovat
minoLFC

tak tak Carlo by to mal dohrať keď je ešte šanca na titul s tým čo funguje

Reagovat
vitasrp

Osobně si teda myslím, že do základu momentálně nepatří spíš Anelka, Kalou má na jeho poměry celkem formu, daří se mu, dává i branky, takže by to z jeho strany nemuselo být vyloženě marný.. Navíc my budeme muset útočit, vyhrát, United budou nejspíše hrát na brejky, no a do plných je hráč, který každou akci zastaví, celkem k ničemu(Anelka), proto bych radši zvolil přímočařejšího playera..

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda,ale bojím se zase aby Kalou neměl jeden ze svých dnů a nepokazil na co sáhne.

Reagovat
Arbiter

S Kalouem se něco děje, včera vůbec neslavil gól, do šatny šel jako první. Asi je rozhodnuto, že odejde...

Reagovat
vitasrp

"It's very hard to go on to the pitch and say I'm not thinking about people dying every day, I'm not thinking about my friends not eating, my dad not getting help. To be honest, I worry every day. I am thinking more about that than anything else. Any chance I have to go on the phone or to go on the news and check I do, because that's my main priority. I need to make sure my family are safe." - Salomon Kalou

Holt v osobním životě asi neprochází zrovna nejšťastnějším obdobím, takže se není co divit, když to pak je vidět i na place..

Reagovat
Arbiter

myslel jsem i na tuto variantu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na to opačnej názor...

Pokud hraje soupeř na brejky a je v tom fakt dobrej a ty víš, že mu stačí bod, tak nemůžeš nasadit hráče, který sice občas překvapí, ale ztratí 70% míčů, které má.

Reagovat
Arbiter

jukni se na fórum, jsou tam hozená pravidla, všichni budou hrát

Reagovat
Usty

Tak super

Reagovat
Usty

Loni to taky klaplo.. :)

Reagovat
Arbiter

no to je. Pokud budem hrát 4-3-3 s Drogbou na hrotu, tak je to možné, navíc pokud Vidić zahraje stejně jako dneska, nebylo by to marné. Bude také záležet, esi SAF bude chtít vyhrát nebo mu stačí jen remíza...

Reagovat
mithro

viem ze si spolu s ostatnymi fanusikmi chelsea v euforii ale rozlisuj United doma a United vonku dobre? mozne je sice vsetko ale doma to bude uplne iny zapas

Reagovat
Arbiter

no nééé, vážně

Reagovat
mithro

tak tu pisete ako keby ste uz odchadzali s tromi bodmi

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju jak Chelsea na začátku sezony jasně kralovala. Pak spadla na 5. místo a kdyby na konci zase byla první, tak by to bylo hodně zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé pražáčku, zajímavé...

Reagovat
mithro

What are the chances! All 4 Champions league semi finalist lost this weekend. Defeats 4 Real Madrid, Barcelona, Schalke & now Man Utd

Reagovat
Usty

Podivuhodné..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se všichni šetří

Reagovat
herbage

Správně by v semifinále měli být Zaragoza, Real Sociedad, Arsenal a Bayern, přičemž ve finále by Arsenal porazil Zaragozu

Reagovat
Biozdenda

nene, Zaragoza Arsenal

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

keby tak manu neziskal žiadnu trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším stačí vyhrát a rozstřílet zbylé soupeře a objahoba klapne

Reagovat
smazaný uživatel

to máš předpověď z CSM?

Reagovat
smazaný uživatel

Och jak si trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, staci zabrat proti modrakom, S Giggsym to musi vyst. Inak zasluzena vyhra Arsenalu, ktora ma paradoxne ani moc nerozhodila

Reagovat
mithro

ani mna, ten vykon odpvoedal tomu co tam fergie naordinoval, nevyslo to a na konci uz sme neboli schopny dobre braniaci arsenal dostat pod vacsi tlak, stane sa, popravde som neratal ze by sme ich trikrat za sezonu porazili

Reagovat
Counter

Foy překvapil, že nepískl penaltu po Clichyho zákroku na Owena. Hned člověka ta přehlédnutá Vidičova ruka mrzí o něco méně :)

Reagovat
smazaný uživatel

DE JOOOOOOOOOOOOOOOOONG KONECNEEEEE

Reagovat
Usty

What the Jong První gól za ManC?

Reagovat
Mircu5

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Mindas

Silva je fenomenální.

Reagovat
Usty

To mu přeju

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong, Zaba...tradiční strelci

Reagovat
Mindas

Co chceš jiného? City hrají defenzivně, takže branky musejí také dávat defenzivní hráči.

Reagovat
niflheim

Ale jo. Arsenal si to za dnešek rozhodně zasloužil. V prvním poločase nás k ničemu nepustili. V druhém poločase jsme se už osmělili, dokonce i šance z přímých kopů, potom ale Park nepohlídal přihrávku na Ramseyho a už to bylo.

Tu penaltu na Owena moc neřeším. Je pravda, že mohla být, ale jsem radši spíš, že se nepískla ta ruka Vidiče, protože za to mohl jít klidně ven a chyběl by potom proti Čukotce.

Jinak MOTM asi Koščil. Dneska se mi libíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PABLOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tak to může být sakra ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

"upadl ve vápně Owen poté, co jej lehce atakoval Clichy" Myslíte jak mu tam přidupnul zezadu nohu k zemi? A o té ruce která byla minimálně na čáře nic? Každopádně Arsenal po právu zvítězil.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné argumenty, jen přizdisráčský smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je silný argument, na to nemám odpověd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem naprosto zničen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem viděl co tam dělal Vidič a ty tu řešíš sporný zákrok na Owena

Reagovat
Azza

Dnes sem měl největší orgasmus v mém životě. Díky Aaronku!

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi,nebo prvni? nebo ze by se to rovnalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna výhra a hned z toho má pár lidí vánoce To je vidět jakej má arsenal z MU strach

Reagovat
Ligter

Těch orgasmů ještě bude.

Reagovat
Usty

http://i43.tinypic.com/2hxri53.jpg

Roman po Gomesově zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už má podplacené i čárové...

Reagovat
Usty

Každý stéblo trávy má podplacený!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než souhlasit. Zpropadenej mafián

Reagovat
Arbiter

má na to

Reagovat
smazaný uživatel

I fanoušky, já Chelsea vůbec nefandim, ale Roman mi za každý komentář kde to tak vypadá dává dvacku, no neber to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, jestli dává víc na přestupy nebo na úplatky stébel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nn, branková čára na SB je posunovací

Reagovat
smazaný uživatel

starý.

Reagovat
Usty

so?

Reagovat
Arbiter

ta fotka je tak rok či dva stará (gif)

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Malej retardík. Ňuňu..

Reagovat
Arbiter

tak se pozná, když má Rus radost, docela klasická reakce, aspoň to není falešné

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

teď nechápu, nad čím kroutíš oči, hodil bych sem smajlíka s otazníkem, ale ty bys mě zase z něčeho nařkl

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí , pořád to máme ve svých rukách

Reagovat
Usty

My taky..

Reagovat
Arbiter

no oni tak trochu víc Jim může stačit i blbá remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mají Blackpool doma, když jim dají šestku tak můžou s náma i prohrát.

Reagovat
r.mrazik

hm...pristi tyden neprohrat,v plne sile to snad zvladneme...se mi to stejne dneska zdalo nejake vypustene...

Reagovat
smazaný uživatel

Joe

Reagovat
Liquid

děkujeme guníkům, titul máme ve svých rukách, pokud vzájemný zápas na Old Trafford nepíská Webb tak bychom to mohli uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Románkovi ještě zbyli nějací kapříci po zápase se Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

OMG...Zase Lescott u toho, navic ruka..

Reagovat
Usty

Měl uznat gól a navíc dát penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Usty

Nic.. prostě ruka, odraženej míč a gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ba měl stěstí?

Reagovat
Mindas

Lescott? Zase? Neblázni! Lescott je v současné době opravdu výborný a i ve formě hrajicí Touré nebyl lepší. Ten gól bych na něj opravdu neházel. První chyba v centru a druhá věc ta, že neobsazený Boa Morte přizvedl balón.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, mas pravdu. Kazdopadne na me pusobi hodne nejiste, mnohem vic, jak Toure. A taky jsem narazel na tu ruku, on si je vazne neumi ve vapne pohlidat...

Reagovat
Mindas

Ale tady by to brnklo o ruku každému. Na mě právě působí v poslední době jistěji a jistěji. On vypadá neohrabaně a vždy vypadal, ale to je jen dojem. Každopádně se mnohem lépe s Kompanym doplňují, než to bylo u Tourého, protože vedle výborně po zemi hrajicího Kompanyho je konečně hráč, který je ve vzduchu o parník lepší, než zbytek obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi ve vzduchu je Micah

Reagovat
Mindas

Možná tak ve volném pádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je nejlepší klub světa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to tedy nepotvrdí nějakou trofejí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Protože nechce!

Reagovat
smazaný uživatel

protože ti mladíci vědí, že mají čas, narozdíl od stařečků jako je Giggs, VdV, Lampard apod. šak jim nic neuteče

Reagovat
r.mrazik

uz ani Cesc tomu neveri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United stejne vyhrajou soutez bez problemu

Reagovat
smazaný uživatel

A zas ti narostl o kousek nos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong dolu? Wtf?

Reagovat
Mindas

Se dalo čekat, že místo něj pujde Milner. Těch chyb v rozehrávce dnes měl opravdu až neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

ked prehrame s Chelseou a bude rozhodovat skore, tak ma v poslednom kole asi rovno klepne

bolo by to nieco neskutocne - prvykrat v historii PL a pre divakov asi to najlepsie co moze byt, ale ja by som asi skolaboval

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaa

Reagovat
Mindas

Když hraje Balotelli fotbal a nedělá kreténa, tak je výborný útočník. Málo platné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No toto Člověk zkejsne ve vlaku a Arsenal porazí účka. Bylo to zasloužené? Gratulace kanonýrům, i když herbář teď zase na čas zpychne

Reagovat
herbage

Mi to jednou za čas přej

Reagovat
niflheim

Hammeeeeeeeeeeeeeeers

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, tohle neni mozny...

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Vi'd...Rusáci to nakonec uhaluzili.

Reagovat
Rssa

Vi´d je nějaké jméno z Avatara?

Reagovat
Arbiter

Avatar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

zlé, veľmi zlé spomienky

Reagovat
fantomas

Byl sem moc natěšenej na háček.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
niflheim

Pořád doufám, že to Hammers nějak ukopou tu záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Zaba MOTM. Jinak pro nezaujatého fanouška to musel být pohledný a dobrý zápas.

Reagovat
Arbiter

Jak to, že jen o gól? Jinak mezi Hartem, Čechem a Sarem se bude rozhodovat, kdo dostane zlatou rukavici

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze dal Balotelli brevno a se Silvou zahodili neuveritelnou tutovku..

Reagovat
Arbiter

hmm...Přesto byste měli ten 4. flek přece jen udržet, jak to tak vypadá...Tzn. Mancini příští rok na lavičce, jupí

Reagovat
Mircu5

Nemyslím si že je to jasná záležitost. S tím Mancinim.

Reagovat
C-M@ster

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ted příjdu domů a toto.

To teda ještě bude boj o titul.

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA0ODMxMTE5NDEwNTgwMDreuXcXLL5Ow0yW2Hk%3D

to snad není možný, sem teda nečekal že zrovna Sunderland s Boltonem mi to takle podělaj, z dvacky jsem mohl mít 15 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

pekny tiket

skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pokud jsem to pochopil dobře, tak si vyhrál jen těch 53 kaček?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako inac by sa to este dalo pochopit

Reagovat
Rssa

Já vsázím jen občas a jen normál tiket, nějaký maxikombi nebo AKU je mi úplně neznámé

Reagovat
smazaný uživatel

ved ale v tom zltom pase dole je vklad a vyhra...to je snad jasne nie?

Reagovat
Rssa

To žluté jsem přehlédl, já koukal na to nad tím

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto kole šance na titul:

manchester united 75%, chelsea 20%, arsenal 5%

Reagovat
Mircu5

Řekl bych 65% United a 35% Chelsea.

Reagovat
Arbiter

ubral bych 15% ManU, přidal bych 15% nám a možná bych i souhlasil...

Reagovat
Swarley

po tomhle kole jsou šance jasný:

bude záležet jak dopadne vzájemný zápas pokud neprohrajeme, tak to bude skoro jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze nesouhlasit

Reagovat
vladis271

ale ak rupnete, tak to bude azda najočakávanejšie a najnapínavejšie kolo, čo pamätám. Bože kráľovstvo by som dal zato, ak by mohol byť teraz v pozícii CFC...LFC

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vo fante sa zadarilo ked uz nic

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Reds! 5. příčka je naše, 4. by byla jedině plusem.

Reagovat
minoLFC

naše není ale je to v našich rukach

na 4tu zabudni City už stačí jedna výhra

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že už je. A ta 4. to by byl fakt jen plus, vím.

Reagovat
minoLFC

musíme vyhrať všetky tri zápasy a vieme ako to s nami v tejto sezone je...v ten najnevhodnejší zápas s outsiderom prehráme

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme doufat, že nepřijde nějaký kolaps, který by nás stál EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má zápas k dobru :-*

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš si, že já to nevím? Ta dohrávka je ale s City, tak doufám, že jim naloží. V tom případě by byla 4. příčka nereálná, ale v tomto případě by mi to vůbec nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodující bude, jestli Spurs vyhrajou nad Blackpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodující bude, jak dopadne vzájemný zápas LFC se Spurs.

Reagovat
papos182

Kdyz vse vyhrajem, tak je vam ten zapas k dobru na nic

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole takhle sem si závěr sezóny fakt nepředstavoval. Na anfieldu to bude peklo

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš.

Reagovat
smazaný uživatel

technická: v Anglii rozhoduje na konci vzájemný zápas nebo skóre. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

skore

Reagovat
smazaný uživatel

skóre

Reagovat
Usty

OT: Nemáte někdo na mobilu systém Android? Dá se k tomu stáhnout GPS?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá. Neřeknu ti, kde, ale kamarádi ji mají.

Reagovat
smazaný uživatel

android si ji nahraje sám

Reagovat
Usty

a to jak?

Reagovat
r.mrazik

google maps nejsou nic moc...navic se to jako navigace da pouzivat tezkopadne...

Reagovat
minoLFC

google maps brut ale vedia navigovať aj z google maps

Reagovat
r.mrazik

e? tak tomu vubec nerozumim a to slovensky umim

Reagovat
minoLFC

google maps pre android majú aj google navigaciu(nacachuju si si mapy z netu) ale musíš si stiahnuť verziu z XDA aby to u nás fungovalo

Reagovat
r.mrazik

i hlasovou navigaci?

Reagovat
minoLFC

jo

Reagovat
minoLFC

to je otázka zas...myslel navigáciu "bezplatne"?

Reagovat
r.mrazik

jak to myslis? GPS je cip...jestli myslis nejakou offline navigaci,tak samozrejme da...

Reagovat
minoLFC

odporučam Ndrive, dá sa stiahnuť trial z marketu ak bude vyhovať tak plna verzia sa dá poriešiť cez warez

Reagovat
r.mrazik

sygic aura je lepsi...

Reagovat
minoLFC

ta je snad najhoršia, mal som ju na galaxy tabe a posielala má uličkami, ktorými by som ani ožratý nešiel

Reagovat
r.mrazik

ja jsem s ni na galaxy s celkem spokojeny...krome toho,ze ma eSko slapsi GPS cip...

Reagovat
Usty

Měl jsem na mysli něco jako je iGo ve windows, tak pro android.

Prostě navigace typu "nastavím si výchozí bod, nastavím si cílový bod a jedu.. po padesáti metrech zahni vlevo a podobně"..

Reagovat
r.mrazik

jak pise mino...Ndrive,Sygic...zkus,uvidis...koupis lepsi

Reagovat
vodka

Sygic je dle mě nejlepší...

Reagovat
r.mrazik

je fajn...akorat asi dvakrat rika odboc doleva a na displeji sipka doprava...takze...ehm...no stane se...

Reagovat
Usty

dík

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Usty

děkujuuu :P

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme měli neuvěřitelný štěstí díky Blatterovi.. Rozhodčí za to nemohli, gól/negól se nedal moc vidět a těsných offsajdů není odpískáno tuny.. Hlavně si uvědomte, že Gomes to měl chytit a nemělo k tomu vůbec dojít, další velký kiks, který se mu podle redknappa stane jednou za uhreskej rok.. Za týden se možná rozhodne o titulu..

Reagovat
papos182

Stejne si myslim, ze si to SAF u FA a rozhodcich pohlida

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna FA nam jde po krku vice,nez komukoli jinemu...

spis si to pohlidame na domacim stadionu sami...bude stacit,kdyz budou rozhodci piskat rovinu...

Reagovat
papos182

Joo to byly casy, kdyz se tak na OT jeste piskalo

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než komukoli jinému? Se podívej za co dostali tresty naši hráči a pak si stěžuj na FA.

Reagovat
r.mrazik

nasi jsou straky vid? kdyz ja pod 5 misto nekoukam...

Reagovat
smazaný uživatel

20:12 Cahill k Citizens výměnou za SWP?

Manchester City údajně v létě plánuje výměnu s Boltonem. Citizens by totiž rádi získali stopera Garyho Cahilla, a tak Wanderers nabízejí 15 milionů liber a Shauna Wright-Phillipse navrch. Drobný křídelník totiž v Manchesteru prakticky nehraje a navíc pobírá poměrně vysoký plat (80 tisíc liber týdně), a tak by se ho rádi Citizens tímto způsobem zbavili.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Tak o zájmu City o Cahilla se ví, protože Touré se těžko vrátí a na Lescotta se Mancini nechce spoléhat, i když v poslední době si to zaslouží. Každopádně tenhle obchod smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tim Tourem vubec?

Reagovat
Mindas

Měl by snad trénovat s týmem, ale bojím se, že ve formě se už nevrátí a jestli vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

A uz se to nejak vysetrilo nebo neco? Asi ne co..

Reagovat
Mircu5

A ty výsledky z testů na doping jako budou kdy???

Reagovat
herbage

Kéž by se vrátil k nám, uvítal bych ho s otevřenou náručí. Stejně záškodník Gallas už je fuč

Reagovat
herbage

To je good, tolik za něj stejně nedáme a Koscielny potvrzuje, že v základu vedle Vermaelena si hrát zaslouží. Jen bych projel sázku s fantomasem, což je vedlejší efekt

Reagovat
vladis271

KURVY....zrovnajte to mesto so zemou

Reagovat
vladis271

ospravedlňujem sa, moja reakcia bola prehnaná a pod nátlakom emócií

Reagovat
smazaný uživatel

prehnal si to ale v zade mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

United dneska absolutne spatni,neviditelni. Arsenal hral jak o zivot ,zato my na 0:0. O to vic me sere ta vcerejsi komedie na Stamford bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hmm, zrovna že by na Emirátech to byl od rozhodčí povedený zápas, to se říct nedá, dokonce si myslím, že větší komedie než na SB...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn opticky to tak bolo, ale ked si pozries statistiky tak sme boli prekvapivo lepsi

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

matka filipa12

Reagovat
smazaný uživatel

Hohooooooooooooo Německooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sou hrozně našláplí...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nedivil, kdyby sme se dočkali nějakyho překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
GEGE

zitra du na ně vsadit,že vyhrajou MS

Reagovat
smazaný uživatel

Maj dresy jak starý Canucks, to je tak to jediný sympatický....

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Kyle Walker je kmenovým hráčem Tottenhamu, ale na White Hart Lane se zatím nedokázal prosadit a letos putuje po hostováních. Podzim strávil 20letý obránce v QPR, od ledna už hraje Premier League za Aston Villu a přiznal, že pokud by neměl u Spurs místo ani v příští sezóně, rád by se do Villa Parku vrátil. "Nejdůležitější pro mě je, abych hrál. Pokud budu moct hrát u Spurs, bude to skvělé. Pokud ne, uvidíme, co se stane. Villa by byla asi jednou z možností," prozradil Walker.

Neblázni Kyle tohle místo tu čeká na tebe a myslím, že všichni Yidos už se na tebe těší!

Reagovat
Arbiter

sám píšeš Yidos a na $trike.Lamparda hážeš vyblité smajlíky, schíza?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci spurs přijali tohle hanlivé označení, kterým jim nadávali antisemitisti z chelsea (kterou v tuhle chvíli vlastní poloviční žid pokud se nemýlím) a Ar*enalu a obrátili tuhle špinavou zbraň proti nim. Nadávky do židů jsou ale pořád stejně ubohé... Navíc tam šlo hlavně o to, že Strike.lampard je podle mě ubožák a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě teda zajímalo jak jste to proti nám obrátili, už to, že se chlubíte židovstvím je slušná schíza

Reagovat
vodka

říká antisemita a fanda klubu vlastněného židem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se nepletu tak Abramovič žid není, jen jeho otec. A to víš, že nejsem rád, že nás trénoval někdo jako Grant nebo momentálně máme v kádru Benayouna z Izraele. předtím Sahar, je to trochu fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že už nemůžeš v mých očích klesnout níž,ale opět si mě přesvědčil o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

A píšu poloviční žid,jestli nevíš co to znamená tak se vrať na základku. A stačí, už ses tady dostatečně projevil a nemíním s takovým chudákem ztrácet další drahocenný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasaď si radši jarmulku a nerozčiluj se.

Reagovat
smazaný uživatel

No takový chudák jako ty mě nemůže rozházet. Doufám že jsi byl dnes taky pochodovat brnem ty jantare...

Reagovat
smazaný uživatel

Poloviční žid jsi psal ty, vodka nic o poloviční židovi nepsal, a proto jsem na něj reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jsi mě dobře pochopil. Já s židovstvím nemám nejmenší problém a jsem rád, že fans spurs taky ne a klidně to přijali aniž by se snížili k tomu aby stejnou mincí opláceli. Židovská komunita byla totiž za války obrovská v celém Londýně ne jen v Tottenhamu. Jen jsem chtěl tomu primitivovi dát najevo, že tyhle nadávky jsou jednak ubohé a druhak úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt pacient

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hold jsou ti fanoušci Spurs takové rozdvojené osobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Statistické okénko s jednou hádankou/tipem:

Už teď je jasné, že mistr za celou sezonu posbírá nejméně bodů za poslední dekádu - minimálně. V sezoně 2000/01 naprosto v klidu triumfoval Manchester United o 10 bodů před Arsenalem (přitom poslední tři klání ročníku prohrál). Ta bodová hranice, na kterou se tenkrát United vyšplhala, je na čísle 80 – MU má nyní tři kola před koncem bodů 73.

Kdyby se někdo divil, proč Foy a jeho asistenti neviděli Vidičovu ruku, tak by mu to nemělo přijít až tak zvláštní, neboť tento sudí pískal MU už podevatenácté a až doteď Red Devils žádný takový zápas neprohráli. Stejně tak ale v 17 duelech přinesl jedinou porážku také Arsenalu.

Fotbalisté Arsenalu dnes vyhráli 16 z celkových 26 vzdušných soubojů.

West Ham padl na všech sedmi posledních výletech do Manchesteru, přičemž čtyřikrát nezvládl skórovat a dohromady inkasoval 20krát.

ManUtd dneska porazila nejmladší sestava, která za poslední dva roky nastoupila v rámci Premier League.

Dirk Kuyt skóroval už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech, což se doteď povedlo jen šesti liverpoolským hráčům. Posledním byl Gerrard roku 2007. Zároveň ještě nikdy na Ostrovech neselhal na značce pokutového kopu, přičemž příležitostí k tomu měl už osm.

Chelsea má nyní srovnatelně silné koncovky zápasů s těmi Manchesteru United. V závěrečných čtvrthodinách utkání dohromady nastřílela už 19 branek, čímž vyrovnala letošní rekord patřící právě Rudým Ďáblům.

Sandro v sobotu vstřelil už sedmý „brazilský“ gól v tomto ročníku Premier League. Hned pět kousků mimochodem obstarali Kanárci oblékající dres Chelsea (Luiz s Ramiresem dva, Alex jeden).

Fotbalisté West Bromu jsou nejvylučovanějšími (sedm červených karet) v lize a zároveň si také nejraději střílejí vlastní góly (už čtyři).

Na devět z posledních 16 (a na čtyři z minulých šesti) Cahillových gólů hlavou centroval Leighton Baines.

Steve Bruce si v sobotu odbyl své 300. utkání v kariéře manažera. Stal se teprve devátým mužem, kterému se to v rámci Premier League povedlo. Jubileum to ovšem bylo poněkud hořké – jeho Sunderland prohrál 0:3.

Branka Sebastiana Larssona padla z první letošní birminghamské střely na bránu proti Wolverhamptonu. Až po 117 minutách tedy konečně někdo – švédský záložník - vtěsnal svůj projektil mezi tři tyče.

Góly Stevena Fletchera ani náhodou nenesou Vlkům štěstí. Ti totiž vyhráli jen jediný ze sedmi duelů, v nichž tento útočník skóroval (na samém rozjezdu sezony se Stokem).

Maxi Rodriguez vstřelil za poslední dvě ligová kola přesně tolik branek (4), na které se zmohl ve všech předešlých 41 ligových zápasech za Liverpool.

Heurelho Gomes v sobotu svou chybou přímo zavinil už pátý gól. Tipněte si, kdo je na tom stejně špatně jako jednička Tottenhamu.

Chelsea nyní v lize nezvládla pouze jediné z posledních 32 londýnských derby odehraných na Stamford Bridge.

A na závěr jenom taková zajímavost, která se taky okrajově týká PL: José Mourinho teď s Realem prohrál podruhé v řadě před domácím publikem. To se mu dosud v kariéře stalo jen jednou, roku 2002 s Portem podlehl Beiře Mar a shodou okolností právě Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Robinson? :))

Reagovat
Side

Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia?

Reagovat
smazaný uživatel

Carson?

Reagovat
vodka

Almunia, možná ještě Fabiansky? Robinson je mimo, ten chytá fantasticky...

Reagovat
fantomas

Ani jeden netrefil...

Reagovat
vodka

Green? ten měl strašně špatný začátek,,,

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

bereš letos?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
SunFells

Kdyby ne, tak by na loňského Almuniu nikdo nestačil.

Reagovat
Arbiter

Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

čech

Reagovat
smazaný uživatel

Ke golmanum tipnu někoho kdo není zmíněn. Mignolet, možná Hennesey.

Reagovat
fantomas

Hennessey.

Reagovat
smazaný uživatel

No pár golů letos zavinil.... Pavlyuchenko, Beckford... je ale fakt, že to nejsou goly na kterejch měl 100% podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

no to asi ne ale takový Kingson

Reagovat
SunFells

Reina, Green, Jaask ....trefil jsem?

Reagovat
fantomas

Trefil, ale za toho Jaaskiho ti ode mě letí virtuální pohlavek.

Reagovat
SunFells

Já mockrát letos Trotters neviděl, přesto jsem zaregistroval pár hloupých kiksů, tak jsem ho zkusil ..

Reagovat
fantomas

Gól, za kterej by ale přímo mohl, si fakt nevybavim. Je sice fakt, že už nebyl zdaleka tak jistej jako v minulých letech, ale vždycky měl štěstí...

Reagovat
SunFells

No třeba ten proti účkám byl celkem blbý.

Reagovat
fantomas

Ba jo, a ten byl za dva zrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

kam na to furt chodíš?

Reagovat
terry

On si dělá podrobný statistiky, sleduje každej zápas.

Reagovat
fantomas

Přesně, je to hrozná dřina, ale dělám to pro vás, lidi, tak snad mě za to máte rádi. Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak jenom kopíruješ hefyho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

za tu druhu statistiku

a toho Greena by som vedel, som to minule cital na Twitteri

Reagovat
fantomas

Však sem to Arsenalem vyvážil, jen malé nevinné rýpnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

paráda dneska kolem sebe samé účka namachrované a potom po zápase vidět jejich obličeje k nezaplacení dneska to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ví tady někdo, jak přesně hovoří pravidla v PL při rovnosti bodů dvou týmů na čele tabulky?? Předpokládám, že jako první kritérium jsou vzájemné zápasy, pak vzájemné skóre a pak celkové skóre, nebo vyšší počet vstřelených branek, či rozdíl mezi vstřelenými a obdrženými góly?? Kdo to ví, ať napoví..

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu bylo řečeno. Skóre především.

Reagovat
Arbiter

první kritérium rozdíl vstřelené/obdržené góly, pak počet vstřelených a pak až vzájemné...

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně se tedy domnívám, že na prvním místě jsou vzájemné zápasy, nicméně ruku do ohně bych za to nedal.. Nevíte třeba o nějaké stránce na netu, kde jsou tato pravidla jasně napsaná??

Reagovat
smazaný uživatel

Někde v tomhle by to určitě mělo být, hledat ti to ale nebudu http://www.premierleague.com/staticFiles/7a/20/0,,12306~139386,00.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

"Teams are ranked by total points, then goal difference, and then goals scored. At the end of each season, the club with the most points is crowned champion. If points are equal, the goal difference and then goals scored determine the winner. If still equal, teams are deemed to occupy the same position. If there is a tie for the championship, for relegation, or for qualification to other competitions, a play-off match at a neutral venue decides rank"

1. skore, 2. počet vstřelených gólů, 3. o pozici rozhodne vzájemný zápas na neutrální půde ( )

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola jaka pecka

Reagovat
Arbiter

nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

za 19 rokov fungovania PL najrealnejsie

Reagovat
Arbiter

nevylučuje se to Za tři zápasy prostě šest a více gólů nedostanem

Reagovat
smazaný uživatel

ani Arsenal nemal pustit vitazstvo 0:4 v NU

Reagovat
Arbiter

nejsme Arsenal

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie sa stažoval po zapase s Arsenalom na rozhodcov po každom prehranom zapase sa stažuje aj ked prehrali s Chelsea sa sťažoval sťažoval sa na Vidičovu ruku akurát-..

Reagovat
smazaný uživatel

a vzdy to bola opravnena staznost

Reagovat
smazaný uživatel

no však bola prehra tak bola opravnená Ancelloti si to aspon prizná ked vyhráme neprávom..

Reagovat
smazaný uživatel

pises ako 12 rocny a realita asi ina nebude, takze to balim

Reagovat
smazaný uživatel

12 by pisal inak :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele