35. kolo
01.05.2011 13:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool se proti Newcastlu na tři body vůbec nenadřel, vyhrál 3:0

Že to budou mít až tak ulehčené, to snad v Liverpoolu nikdo nepředpokládal. Nicméně na Anfield Road přijel skutečně bez chuti hrající Newcastle, jehož zadáci si navíc neodpustili pár chyb a výsledkem je zcela vypovídající výsledek 3:0. Prim hrála opět dvojka Kuyt-Suárez.

Až nečekaně bezzubý byl v první půli Liverpool a bohužel pro běžného diváka se jeho kroku držel také Newcastle. Na Anfield Road tak publikum přihlíželo poněkud impotentním projevům obou stran, přičemž liverpoolská zodpovědnost a snad i jakási bázlivost nabrala ještě víc na síle se situací z 10. minuty, kdy Maxiho střelu fatálně tečoval Simpson a omylem tak vyšachoval vlastního brankáře. Po tomto gólu pak Reds dopředu vyráželi akorát v pár lidech a hrát nechali spíš Newcastle. Ani ten však nebyl schopen vypracovat si nějakou pořádnou šanci, i když několik málo Bartonových centrů ze standardních situací mohlo klidně přinést vyrovnání. Místo toho si Reina do přestávky vlastně nesáhl na balon, přičemž rovněž jeho protějšek už musel zasahovat akorát proti nepříjemné Spearingově ráně ze střední vzdálenosti.

Po přestávce se už se zajímavými okamžiky docela roztrhl pytel, to ovšem neznamená, že by si nějaká strana začala lépe počínat v útoku. Spíš naopak - chyby z nepozornosti hned zkraje vyrobila defenzivní řada Newcastlu, takže bylo prakticky po zápase. A to ještě Magpies mohly být rády, že Kuyt se Suárezem využili jenom dvě takové. Poprvé když Williamson neuhlídal za svými zády uruguayského, ten se těsně před brankovou čárou dostal k balonu a pak si na nezkušeném stoperovi zkušenou simulací vynutil penaltu, kterou s přehledem proměnil Kuyt. Podruhé nizozemský útočník zcela nehlídán pouze posunul míč blíže levé tyči, ale chuť si spravil o pár chvil později, kdy pohotově zareagoval na odražený balon, prostrčil ho Suárezovi a ten opět bez strážce hladce prostřelil bezradného Krula.

Tím byl Newcastle definitivně odepsán. Vystřelit na Reinu nebyl schopný do té doby a nic se nezměnilo ani po dalším dvougólovém nášupu. Nadějně snad ze střední vzdálenosti pálil akorát Nolan, nic víc. A jelikož se už ani Liverpoolu dvakrát nechtělo, vzrušení v poslední dvacetiminutovce vyvoval leda tak Carrollův nástup na plac.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 a ještě bude předk LM

Reagovat
smazaný uživatel

to předkolo klidně můžem mít,protože City a slepice mají mnohem težší los

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak evrospkou ligu asi mit budete... predkolo urcite ne :D leda ze by Arsenal byl patej

Reagovat
t0mmy33MCFC

coz uz je bodove taky nerealny tak pardon no

Reagovat
Devil

Tak na to zapomen.....mozna za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

keeezby

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

vitězstvi liverpoolu už v poločase

Reagovat
Ranoth

3:1 Carrol hatrick

Reagovat
Devil

Fandim Newcastle-vyhraje Lpool...tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC 3:0 Newcastle United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 0-Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

yea tottenham zakopl zítra 3 body nutnost !

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat
Ranoth

dneska povinne na 5. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se musí vyhnout tomu, co ho pronasleduje uz asi 2 roky, nesmi ztracet body s tymy jako je Newcastle nebo pristi tejden Fulham, jestlize to l´pool zvladne, muzeme slavit jeden z evropskych poharu...

Reagovat
smazaný uživatel

Moja rec.

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpool bude živit naděje na pohárovou evropu" neřekl bych že naděje .. vždyť když dneska porazíme Newcastle tak se dostanem o skore na páté místo, jistě Sprus mají ještě zápas k dobru, ale oni budou tu dohrávku hrat z Manchester City a já věřím že to skončí aspoň remizou a my budeme ještě potom hrát se Sprusem takže já si myslím že šance na Evropu jsou víc než reálné a ne jen nějaké živení nadějí jak se píše v článku. Toto je neméně důležitý zápas než každý jiný co se dnes odehraje !!!!!! a Liverpool ten zápas musí zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny udelal ze tu kratkou dobu co trenuje velky kus prace a ja jsem mu za to moc vdecen

Reagovat
smazaný uživatel

podte si zahrat jeden dobry manažer cez tento odkaz pls http://www.trophymanager.com/index.php?ref=604314

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Carroll ne dal gol bylo by to osobni

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool YNWA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele