Anglická Premier League - souhrn 35. kola

17.04.2010, 15:46, aktualizováno 19.04.2010, 23:11
Komentáře a souhrny
Liverpool jasně přehrál West Ham, ale Liga mistrů je pořád daleko. Wigan předvedl proti Arsenalu parádní obrat a získal důležité tři body. Boj o anglický titul bude ještě pořádně zajímavý. Zatímco United nakonec urvali tři body v derby se City, Chelsea podlehla Tottenhamu. O soutěž níže se potápí Burnley, tři body mají Bolton, Aston Villa a Everton a v duelech Fulham - Wolves a Birmingham - Hull branka nepadla...

Liverpool FC - West Ham United 3:0

19.04.2010 21:00

Góly: 19. Yossi Benayoun, 29. David N'Gog, 59. Robert Green (vl.)

Ještě před absolvováním únavné štreky do Madridu se liverpoolští alespoň psychicky posílili jasnou výhrou nad West Hamem a posunem zpátky na šestou příčku. Kladiváři naproti tomu stále trčí pouze jedno místo nad sestupovou propastí a budou mít ještě co dělat, aby se zachránili.

Ačkoliv obě strany opravdu měly o co hrát hned od prvních minut, zezačátku byla jedna jako druhá poněkud krotká. West Ham si sice poměrně často užíval balonu na svých kopačkách, ale hrozbu pro soupeře rozhodně nepředstavoval. Naproti tomu Reds brzy zahrozili alespoň slabší Maxiho střelou. A co nevidět taky šli do vedení. Gerrardův centr z přímého kopu dopravil do sítě šťastný ex-Hammer Benayoun za pomoci břišních svalů. Protivníci se hry rukou dožadovali marně, předtím se spíše měli soustředit na pozorné bránění. Jenže nesoustředili se a z tohoto zaváhání se nikterak nepoučili ani do budoucna. Okamžitě tak mohl nehlídaný Kyrgiakos bizarně hlavičkovat do země, odkud se míč odrazil nad břevno.

Této promarněné šance však liverpoolští nemuseli příliš litovat. Přesně deset minut uplynulo od jejich prvního zásahu a radovali se podruhé po nekorunované akci zápasu. Benayounovo hbité prostrčení dovolilo Maximu centrovat hned z první, do jeho balonu se z halfvoleje ideálně opřel N’ Gog a Green mohl být vděčný alespoň za ten lehký kontakt s míčem. Červení tak vedli už o dva góly, zápas v pohodě kontrolovali. A to ještě mohli kopat klidně tři penalty, dvě po rukách soupeře a jednu po sporném zákroku na N‘ Goga. Rozčilování ovšem nebylo třeba, neboť po hodině hry přišla definitivní kudla do zad Kladivářů. Další skvělý centr Gerrarda odhlavičkoval do tyče Kyrgiakos a bídný výkon Kladivářů se dočkal podtržítka, když se pak balon smolně odrazil od zad Greena za brankovou čáru. Poté už si Benitez mohl dovolit stáhnout a šetřit Gerrarda, N‘ Goga či Benayouna, zatímco mizerný stav WHU ještě "vylepšilo" zranění Carltona Colea.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Aston Villa 1:2

18.04.2010 17:00

Góly: 9. Michael Brown - 16. John Carew, 82. Nathan Delfouneso

Aston Villa snad ani nečekala, že bude mít proti sestupujícímu Portsmouthu tolik starostí. Domácí rozradostnil úvodní brankou Michael Brown, hosté ale vcelku záhy dokázali srovnat krok a běh díky Carewovi. Na rozhodující branku se ale museli pořádně načekat. Rozhodl až střídající žolík Nathan Delfouneso - po dvou minutách na hřišti rozhodl o tom, že Villa stále může velice reálně pomýšlet na evropské poháry.

Hosté se výhru rozhodně zasloužili. Šťastnějším než všichni ostatní ale musel být rozhodně Nathan Delfouneso - mladý útočník nejen že rozhodl o výhře svého týmu, vstřelil dokonce svůj první gól v Premier League. Přesto to je pro Portsmouth další krutá ztráta - po statečném výkonu a úvodní brance z kopaček Michaela Browna jistě doufal alespoň v jeden čestný úspěch, jeden bod. Vyrovnávací branku obstaral svou patnáctou letošní trefou John Carew, hrdinou utkání se ale stát nemohl. Kromě nevyužití několika dobrých šancí promrhal také pokutový kop.

A Delfounesova branka by v konečném zúčtování mohla být velice důležitá. Díky třem bodům se Villans posunuli na šesté místo. Na Liverpool mají náskok již dvou bodů, na Manchester City ztrácí čtyři, na čtvrtý Tottenham šest bodů.

Domácí byli jasně posíleni návratem několika klíčových hráčů. Hra byla uvolněnější, protiútoky rychlé. Hosté spoléhali na druhé straně zase na rychlou křídelní hru. Výsledek? Mnoho šancí na obou stranách. V samém úvodu si brankář Aston Villy šikovně poradil s pokusem Kevina-Prince Boatenga. Dorážka Kanua se přes zformovanou defenzivní lajnu nedostala. Americký gólman Brad Friedel si následně poradil i s Boatengovým přímým kopem, Utaku zase v pokutovém území čistě obral o míč.

S úvodní brankou Portsmouthu si ale poradit nemohl. Boateng pozastavil centr Vanden Borreho, k míči se prodral Michel Brown a točenou střelou do vzdálenějšího rohu poslal svůj tým do vedení 1:0. Byl to jeho vůbec první gól za Portsmouth.

Na druhé straně se zastřeloval Carew. Z velice slibné pozice nepochopitelně nastřelil pouze brankáře Jamese. Bráníc Marc Wilson zase s hrůzou pozoroval, jak se po jeho "úklidové práci" míč snáší blíž a blíž branky, až se nakonec odrazil od tyčky. A mezi těmito dvěma šancemi přišlo zasloužené vyrovnání Villans. Carew dal zapomenout na své minulé zaváhání - naběhl si na míč Warnocka, obešel Wilsona a zavěsil pod víko. 1:1.

Lee Probert, rozhodčí, jenž v průběhu týdne nedovolil Boltonu dvě penalty proti Chelsea, nejdříve neodpískal pokutový kop po faulu Dunneho na Boatenga. Nezapískal do píšťalky ani po kontaktu Vanden Borreho s unikajícím Agbonlahorem. Nakonec penalta přišla ve 40. minutě. Papa Bouba Diop fauloval ve vápně Carewa. Sám postižený se postavil tváří v tvář Jamesovi. Veterán v bráně domácích ale tento mini-souboj vyhrál - chytrým zákrokem střelu zneškodnil.

Sebevědomí hostů to ale nezruinovalo. Aston Villa se stále snažila a její pokusy byly vesměs velice nebezpečné. Agbonlahor se na sebe musel hodně zlobit po zahození stoprocentní šance - ze šesti metrů hlavičkoval přímo na gólmana. Naprosto osamocený se ocitl také James Collins, ten se ale netrefil ani mezi tři tyče. Milnerovu dalekonosnou střelu zase vytáhl skvělý James.

Hosté se také domáhali ještě dvou neodpískaných pokutových kopů. Poprvé po Youngově kontaktu s Vanden Borrem, podruhé po stáhnutí Petrova brankářem Jamesem. Nakonec to ale vypadalo, že hosté se dnes budou muset smířit s bodem. Že budou muset snížit své ambice. To si ale nenechal líbit mladý útočník Delfouneso, který svou první brankou v Premier League rozradostnil všechny fanoušky hostů. Milnerův centr sklepl střídající Heskey právě na Delfounesa a ten napálil míč do sítě - 1:2.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Arsenal FC 3:2

18.04.2010 14:30

Góly: 80. Ben Watson, 89. Titus Bramble, 90. Charles N'Zogbia - 41. Theo Walcott, 48. Mikaël Silvestre

V minulých zápasech to byl Arsenal, kdo kraloval koncovkám svých zápasů. Takřka pokaždé je navíc ozdobil alespoň jednou brankou. Teď na hřišti Wiganu se předvedl v docela jinačím světle. V závěrečné desetiminutovce sice opět dokázal prakticky nemožné, ale za to tentokrát Wenger určitě nebude rád - povedlo se mu totiž prohospodařit vedení 0:2 a nakonec i prohrát.

Už od úvodních minut bylo zřejmé, že podzimní debakl Wiganu se tentokrát konat rozhodně nebude. Arsenal byl totiž v hodně improvizované sestavě od ideálního projevu na míle vzdálen. V první půli nikdy soupeře nedokázal pořádně přehrát, převzít taktovku zápasu mu znemožňovala hlavně přemíra nepřesnosti v rozehrávce. Wiganisté působili přeci jen živěji, byli o poznání lépe namotivovaní. Přesto však v součtu ohrozili Fabianského leda několika nebezpečnými (a nezakončenými) centry a pár nepřesnými pokusy N’ Zogbii. Arsenal strašil protivníka především skrze průniky rychlonohého Walcotta. Ten však dlouho volil špatná rozřešení - hned dvakrát se hnal na Kirklanda sám z menšího úhlu a volil nesmyslnou přihrávku místo zakončení.

Napotřetí, kdy ho delikátně vyslal na zteč Bendtner, už střílet musel a konečně mu to vyšlo. Protáhl se mezi dvěma zadáky v pruhovaném a horko těžko procedil míč pod padajícím Kirklandem. Tehdy zbývaly do konce poločasu pouhé čtyři minuty. Přesto však ještě Walcott neřekl své poslední slovo. V úplném závěru zleva prvně vystřelil a hnedka jen těsně minul vzdálenější tyč.

Jestliže vstup do prvního dějství se Gunners podle představ určitě nevydařil, druhý poločas odstartovali rovnou gólem. Po rohu se prosadil Silvestre, když sám nebyl hlídán a mohl hlavičkovat přesně k pravé tyčce, kde rovněž nikdo z wiganistů neoperoval. Dvougólové vedení Arsenalu ovšem nemuselo mít moc dlouhé trvání. To kdyby N‘ Zogbia tváří v tvář Fabianskému pálil o něco prudčeji, nebo kdyby Diaby o mnoho lépe ustál pokus přelobovat Kirklanda. Nakonec se tedy po delší době bez nějakého vzrušení měnilo skóre až deset minut před koncem. Tehdy po levé straně pronikl agilní Moses, na ose hřiště našel Watsona a ten po zemi konečně překonal nejistého Fabianského - 1:2. To ještě nikdo netušil, že je to předzvěst neskutečného kolapsu dosud neohroženého Arsenalu.

Kanonýři totiž zbývající minuty totálně vypustili. Nejprve ještě Watsonovu hlavičku z brankové čáry vykopával Nasri, ale hned vzápětí už Eastmond přišel s odkopem až příliš pozdě. Fabianski neudržel rutinní centr, ten se od hlavy Bramblea odrazil za brankovou čáru a až teprve potom zasáhl hostující záložník. Fantastický závěr v podání Wiganu dokonal překrásným "angličanem" N‘ Zogbia a Wenger, oproti úvodu zápasu již bez saka, nemohl uvěřit vlastním očím.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 2:1

17.04.2010 18:30

Góly: 15. Jermain Defoe (pen.), 44. Gareth Bale - 90. Frank Lampard

Spurs zcela zaslouženě ovládli i druhé londýnské derby a podruhé v krátkém časovém sledu zásadně zasahují do boje o titul, ačkoliv sami do něj nejsou zapojeni. Dnes si poměrně s přehledem poradili s vedoucí Chelsea, vyhráli 2:1 a získali pro sebe čtvrté místo.

Tottenham sice začal aktivněji, ale první skutečnou šanci si připsal Florent Malouda, který v sedmé minutě pořádně provětral rukavice Gomese, jenž ale míč s vypětím všech sil vyrazil na roh. Za pět minut se na druhé straně od strážce odpoutal Pavljučenko, ale byl zablokován. Vzápětí se do vápna hnal Jermaine Defoe, ale k zemi ho seslal Terry, jenže sudí vůbec nezapískal.

Uběhlo ale jen dalších pár desítek vteřin a tentokrát píšťalka sudího Phila Dowda zazněla, a to rovnou signalizovala penaltu. Hlavní rozhodčí totiž zahlédl hru rukou od Johna Terryho, ačkoliv opakovaný záběr nebyl zrovna průkazný. K exekuci se postavil Defoe a penaltu bezpečně proměnil. Ve 25. minutě si udělal prostor Pavljučenko a dobrou střelou zaměstnal Petra Čecha, jenž míč vytěsnil nad břevno. O necelou čtvrthodinu později měl velkou příležitost Kaboul, když hlavičkoval zcela osamocen, ale pouze přímo do Čecha.

Chelsea se okamžitě vydala do útoku a po dobré kombinaci vyrovnal Malouda, ale radost trvala jen pár sekund, protože praporek čárového sudího vyletěl vzhůru. Francouzský záložník stál skutečně v době přihrávky v ofsajdu. Kromě této akce toho Blues příliš nepředvedli, Spurs byli mnohem aktivnější, dravější a ve 44. minutě po zásluze zvýšili vedení. Skvěle hrající Gareth Bale celý poločas větral Paula Ferreiru a těsně před přestávkou ho nadobro obešel, zasekl a do protipohybu Čecha slabší pravačkou přesně zakončil a rozjásal domácí publikum. Snížit nakonec ještě mohl Frank Lampard, ale jeho povedený volej zastavil ještě lepším zákrokem Gomes.

Do druhé půle vyčerpal Carlo Ancelotti všechna střídání, protože ještě v průběhu prvního poločasu musel střídat zraněný Mikel. Místo něj naskočil Ballack. O poločase pak nahradil špatného Ferreiru Ivanovič a Joea Colea Nicolas Anelka. Italskému stratégovi pak ještě před hvizdem určitě zatrnulo, protože Didiera Drogbu píchlo ve svalu a nevypadalo to dobře, ale hostující forvard naštěstí zranění rozběhal.

Pět minut po změně stran mohl zápas definitivně rozhodnout Defoe, ale v tu chvíli to odmítl Petr Čech, který proti soupeřově útočníkovi výtečně zasáhl. Čech se musel vytáhnout i proti Pavljučenkovi, který znovu střílel po hodině hry, ale tentokrát z výrazného úhlu a český gólman ho vychytal a držel bezzubou Chelsea aspoň teoreticky ve hře. Jenže pak přišla 67. minuta a jakýsi zkrat kapitána Terryho. Ten dostal v krátkém časovém sledu dvě žluté karty za relativně zbytečné fauly a musel předčasně opustit trávník. Potápějící se loď by měl sice kapitán opouštět jako poslední, ale Terry to dnes udělal přesně naopak a nechal své parťáky ve štychu. Ti již pak v deseti otevřeli hru, když chtěli vyrovnat a na Čecha se hrnul z otevřené obrany jeden útok za druhým. Závěrečná čtvrthodinka se nesla ve znamení výhradně spálených šancí Spurs.

Lobem se nejprve snažil zaskočit Čecha Bentley, ale hostující gólman chytrou myšlenku zastavil. Osm minut před koncem se na Čecha hrnul Bale, ale Čech vytáhl další parádní zákrok. Welšský záložník byl navíc v ofsajdu, ačkoliv ten se nepískal. Růžky ale vytahovala také Chelsea. Drogbu ale zastavil skvěle hrající Dawson. Na druhé straně opět řádil Bale, tentokrát chtěl překonat Čecha technicky a chytře mířil z úhlu ke vzdálenější tyči, ale branku netrefil. Vzápětí se Bale proměnil do role asistenta a připravil skvělou šanci pro Pavljučenka, jenž mohl definitivně rozhodnout, ale také on zklamal. Ve druhé minutě nastavení tak mohl trochu zdramatizovat duel Lampard, jenž ve skluzu snížil, ale Chelsea měla málo na času na druhý zásah a po zásluze prohrála.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Hull City 0:0

17.04.2010 16:00

Góly: -

Tigers mohli dnes udělat důležitý krok k záchraně. Na půdě Birminghamu ale nakonec vybojovali pouze remízu. Ta v jejich případě nic zásadního nemění, jelikož stále zůstávají v sestupovém pásmu a na West Ham ztrácí tři body.

Hull musel tento duel vyhrát, a tak se snažil hlavně neudělat chybu, po které by mohla následovat zbytečná branka v jeho síti. Navíc již v 16. minutě se ocitnul jen kousek od gólové radosti. Hesselinkův nebezpečný centr ale pouze proletěl pokutovým území. Na zadní tyči se jej ještě snažil tečovat Bullard, míč do sítě ovšem nedostal.

Krátce na to si ale mohl Hull skutečně nepříjemně zavařit. Bowyer centroval do pokutového území, kde zřejmě zahrál rukou zkušený Boateng. Domácí hráči se tak pochopitelně dožadovali penalty, rozhodčí byl ovšem jiného názoru. Birmingham se snažil ještě do přestávky prosadit. Nebezpečně působil především Lee Bowyer, ale nebylo mu přáno. Těsně před poločasovým hvizdem naopak zahrozil hostující Hesselink. S jeho hlavičkou si poradil jistý gólman Hart.

Po změně stran mohl jako první udeřit Boateng, který sice pálil nebezpečně, avšak také nepřesně, z voleje po Bullardově rohovém kopu. Po většinu druhého poločasu se nehrál žádní líbivý fotbal a ke gólu byly oba celky vzdáleny na míle daleko. Diváci se tak řádně nudili, jelikož určitě očekávali o poznání lepší podívanou.

Až patnáct minut před koncem konečně přinesl trochu vzruchu do hry hostující Cairney. Ten podobně jako v první půli Boateng zřejmě zahrál v šestnáctce rukou, jenže ani tentokrát se nekopala penalta. V 86. minutě mohl rozhodnout tento duel zkušený Bullard, jenže narazil na Joea Harta, který si s jeho pokusem poradil.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Everton FC 2:3

17.04.2010 16:00

Góly: 69. Steven Nzonzi, 81. Jason Roberts - 4. Mikel Arteta (pen.), 79. Yakubu Aiyegbeni, 90. Tim Cahill

Blackburn se doma nechtěl bodů dlouho vzdát, smrtící a rozhodující ránu mu nakonec musel až v nastaveném čase zasadit Tim Cahill. Everton sice v Edwood Parku dvakrát vedl, ale nakonec musel vstřelit i třetí gól, když Rovers na první dvě trefy pokaždé odpověděli.

Rovers sice šli do zápasu se třemi čistými konty v řadě, jenže tato série hodně rychle skončila. Ryan Nelsen totiž už po čtyřech fauloval ve vápně Mikela Artetu a sám postižený vzápětí z pokutového kopu otevřel skóre. V první čtvrthodince Toffees svého soupeře zcela uzavřeli. Většinu ataků vedl navrátilec do sestavy Arteta, jenže mohl být rád, že pár minut po první brance nešel předčasně do kabin. Španělský záložník totiž podrážděně reagoval po faulu na Pedersena a se štěstím vyvázl se žlutou kartou. Stejný trest neminul ani Pedersena.

Těsně předtím měl Blackburn šanci na vyrovnání, ačkoliv hru stále kontroloval Everton. Po rohovém kopu totiž došlo k chaosu ve vápně a míč musel až z čáry vykopávat Cahill. Přes velkou převahu v držení míče však Toffees nebyli s to vstřelit i druhý gól, a tak se Rovers pomalu vraceli do zápasu. Do poločasu se už ale stav nezměnil. Pedersenův trestný kop byl sražen mimo, Olssonův pokus zablokoval Jagielka a Andrewsův záměr prostřelit Howarda mezi nohama nevyšel.

O přestávce hosté znovu zmobilizovali síly a na začátku druhého dějství hře dominovali jako na začátku toho prvního. To vše vedlo k prvním dvěma šancím Evertonu, ale ani jedna kýženým gólem neskončila. Cahill poslal Hibbertův centr nad branku a Bainesovu ránu zastavila tyč. Proto se iniciativy ujal Blackburn a dvacet minut před koncem vyrovnal. Nzonzi se po přijetí přihrávky zbavil obránce a nechytatelnou ranou z velké dálky překonal Howarda. Jednalo se o vskutku nádherný gól, který hosty očividně trochu vyvedl z míry, ale nakonec jim stačilo jen deset minut, aby obnovili vedení.

Zafungovalo střídání, když Bainesův pas hlavičkou přistrčil Yakubuovi Anichebe a hostující útočník, jenž byl na hřišti teprve 22 sekund, zblízka udeřil. Vedení však trvalo jen dvě minuty. Roberts vlil do útočných kreací Rovers novou krev a další povedenou střelou srovnal. Do konce zbývalo i s nastavením něco před deset minut a napínavý závěr nakonec lépe zvládl Everton. V jedné z posledních akcí zápasů byl opět zapleten Yakubu, který připravil míč pro Cahilla, jenž na brankové čáře doklepl tříbodový gól. Blackburn tak nakonec po statečném výkonu odchází bez bodu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 0:0

17.04.2010 16:00

Góly: -

Průměrný zápas nepřinesl žádný gólový moment, který by zvrátil misky vah na jednu či druhou stranu. Cottagers zejména v druhé půli byli lepším týmem, nicméně Zamorova tyč nemohla na dělení bodů nic změnit. Zatímco si tak domácí připsali druhou bezbrankovou remízu v řadě, Vlci na vstřelený gól čekají už čtyři zápasy.

Nikoho asi nepřekvapil vyrovnaný úvod zápasu, ve kterém jen mírnou, sotva viditelnou převahu měli domácí. Ti se k první zajímavé šanci dostali po sedmnácti minutách, kdy svůj přímý kop točil ke vzdálenější tyči Murphy. Střílený centr se snažil tečovat Etuhu, pár centimetrů mu však chybělo a míč tak skončil těsně vedle.

Do nebezpečného pokusu se po brejku opřel z half voleje Gera, obětavým skokem do střely odvrátil míč Berra. Na druhé straně se po více jak půlhodině konečně projevil Doyle, když se k němu se štěstím odrazil míč před malé vápno. Pohotovou střelou branku minul. Vyrovnaný boj odpovídal v poločase i výsledkem, do šaten se šlo bez branek.

Po změně stran začal Fulham tlačit, přesto se právě on musel po deseti minutách strachovat, když se míč dostal do vápna k Edwardsovi. Ten bez přípravy střílel nad branku. Na druhé straně mohl po hodině hry oživit zápas Murphy, který odražený míč netrefil dle svých představ a z pětadvaceti metrů minul.

V 65. minutě se konečně projevil Zamora, který si vytvořil prostor pro střelu zpoza vápna a rozezvučel tyč Hahnemannovy branky. Deset minut poté ohrozili branku hostů po rohu Daviese Smalling, hlavičkou sice vyhrál souboj s brankářem, mířil však nad břevno.

V posledních pěti minutách se o gól mohly postarat oba celky. Nicméně Berra hlavičkoval po rohu do míst, kde byl připraven Schwarzer a Gera poslal míč hlavou nad břevno Hahnemanna. Diváci se tak trefy nedočkali, přesto zápas neskončil větším zklamáním ani pro jeden z týmů.

Více informací k zápasu

Stoke City - Bolton Wanderers 1:2

17.04.2010 16:00

Góly: 13. Dave Kitson - 85. Matthew Taylor, 88. Matthew Taylor

Zdá se, že po dnešku je už záchrana v případě Boltonu téměř jistotou. Po heroickém závěru totiž Wanderers zvítězili na půdě Stoke a nyní je dělí od pásma sestupu již sedm bodů.

Stoke se s tím nijak nepáralo a hned od začátku převzalo otěže zápasu a vytvořilo si několik slibných šancí. Jedná z nich přišla už v 11. minutě, kdy panovaly v obraně Boltonu velké zmatky, záložník Rory Delap toho ale využít nedokázal. O dvě minuty později však Britannia Stadium mohl oslavovat. Dave Kitson vyzrál nad ofsajdovou pastí Boltonu a následně prostřelil také gólmana Jaaskelainena. Krátce na to se povedlo stoperovi Robertu Huthovi trefit tyčku.

Především aktivita domácích ale následně značně opadla, což se pochopitelně divákům příliš nelíbilo. V 34. minutě se hnal do obrovské šance Dave Kitson, jenže veškerou jeho snahu nakonec zastavil praporek pomezního. Zanedlouho pro změnu musel čarovat Jaaskelainen, který zlikvidoval gólovku Hutha a zamezil inkasování.

Také druhý poločas začal ve velkém stylu a rázem se mohlo hned několikrát měnit skóre. Jako první v zakončení selhal stoper Knight, o malou chvíli později naopak zblokoval Daviesovu střelu výborně hrající dlouhán Robert Huth. V 50. minutě pálil vedle Ivan Klasnič. Ten se ocitnul i v dalších dobrých střeleckých pozicích, ovšem dnes rozhodně neměl svůj den.

V 59. minutě pro změnu vychytal zkušený Sorensen mladíka Wilsherea. Poté se ale osmělilo také Stoke a hned z toho byla zajímavá příležitost Kitsona. Toho vyslal do gólové šance Etherington, anglický útočník ale poslal míč nad břevno.

Ve spalování gólových šancí naopak pokračoval na druhé straně Ivan Klasnič, který sice domácího gólmana permanentně zaměstnával, ale k ničemu kloudnému to nevedlo. Až pět minut před koncem začal úřadovat záložník Matthew Taylor. Nejprve mířil přesně ze standardní situace a v samotném závěru propálil Sorensena podruhé, čímž zařídil Boltonu tři body.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Burnley FC 2:1

17.04.2010 16:00

Góly: 25. Fraizer Campbell, 41. Darren Bent - 83. Steven Thompson

Sunderland zaslouženě porazil Burnley a zatímco on se nejspíše definitivně vyhl sestupovým bojům, Clarets jsou po gólech Campbella a Benta blízko druhé lize. Burnley po prohře zůstává v sestupové zóně, na záchranu ztrácí čtyři body. Navíc hráli o zápas více než většina konkurentů.

Burnley má suverénně nejhorší obranu v lize a v prvním poločase bylo jasně vidět proč. Sunderland soupeře přehrával ve všech aspektech a na Jensena se hrnula jedna šance za druhou. Svému brankáři mohli Clarets děkovat ve 20. minutě, když Jensen skvěle zareagoval na hlavičku Mensaha a stihl zlikvidoval i dorážejícího Turnera. Navrátilec do sestavy Kenwyne Jones pak napálil míč do tyče. Očekávanou první branku nakonec vsítil až ve 25. minutě Frazier Campbell, jemuž adresoval přesnou přihrávku Alan Hutton.

Špatné Burnley se nezmohlo na vůbec žádný odpor a před poločasem ještě jednou inkasovalo. Meylerův parádní pas našel Campbella, který míč poslal hlavičkou zpět před branku, kde z voleje zvýšil na 2:0 Darren Bent.

Clarets nehrozili ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce a jelikož v letošním roce nedal ani jeden tým na Stadium of Light více než jeden gól, tři body mířili k domácím. Za zmínku stojí jen Alexanderův pokus, který však Gordon kryl. V 82. minutě už ale byl krátký, to přesně pálil Thompson. Jenže na první gól už hosté nenavázali a prohráli 2:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 0:1

17.04.2010 13:45

Góly: 90+3. Paul Scholes

Infarktový závěr derby přinesl už potřetí v sezóně úspěch svěřencům Alexe Fergusona. Kdy jindy, než v poslední minutě, mohla rozhodnout trefa Paula Scholese. Zápasu by více slušela remíza, ztráta Citizens však dává večernímu londýnskému derby ještě větší náboj.

Úvodní minuty ovládli Rudí ďáblové, kteří posílali do vápna domácích jeden centr za druhým. První vážnou střelu však vyslal z dálky Fletcher, který po přihrávce Giggse svým pohotovým pokusem sice vystrašil Givena, jeho branku ale netrefil.

Výtečný zákrok tak musel v deváté minutě vykouzlit Van der Sar, když parádně vykryl Tevézův pokus z přímého kopu přes zeď, který mířil přesně do šibenice. Na druhé straně pouze hrozil Scholes, ten po zpětné přihrávce od Fletchera přízemní střelou minul z dvaceti metrů bližší tyč.

I nadále zápas neztrácel tempo, náboj a bojovnost, nicméně obrany získaly převahu nad ofenzívou. Útočné akce tak často končily před vápnem, v lepším případě nepřesným nebo nijak nebezpečným zakončením.

Na největší šance před přestávkou si tak museli diváci počkat až do samotného závěru. Ve 40. minutě Valencia svou dravostí dokázal udržet míč pro Rooneyho, který se lehce zbavil obránce a ve vápně měl před sebou volný prostor pro střelu. Ani největší letošní hvězda Rudých ďáblů branku trefit nedokázala.

Minutu před koncem se k přízemnímu centru do vápna dostal agilní Valencia. Našel skvěle si nabíhajícího Giggse, který svou tečí našel pouze prostor, kde stál připravený Given. Aktivnější hráči v červených dresech tak odcházeli do šaten smírně s hráči v modrém.

Jedenáct minut po změně stran měl na kopačce úvodní gól Bellamy. Toho dobře viděl Tevéz a přesnou přihrávkou ještě zvětšil nebezpečí brejku tři na dva. Jenže velšský útočník místo další přihrávky volil střelu do boční sítě.

Jinak byl druhý poločas do své pětadvacáté minuty slabým odvarem toho prvního. Vyrovnaný boj nepřinášel mnoho zajímavých situací, i houževnaté jeden na jednoho skoro vymizely. Až dvacet minut před koncem se projevili také hosté, nicméně vpád Naniho do stříleného centru Giggse úspěch nepřinesl.

Brzy poté si pro penaltu šel Barry, jeho pád byl však nevyslyšen a naopak se mu tajil dech, když se dlouhý nákop hostů zastavil před vápnem. Nicméně včasný výběh Givena zrušil jakýkoliv úhel pro Giggsovu střelu.

Po pohledné rychlé akci přihrával patičkou před vápnem Vieira De Jongovi, který svou střelou nechal potlesk dobře chytajícímu Sarovi. V 82. minutě neměl daleko od přesné trefy Berbatov, nikým nehlídán zamířil hlavičkou jen centimetry vedle Givenovy tyče.

Ani před brankou Van der Sara nechybělo napětí. Nejprve Vidićova teč znemožnila, aby Onuoha hlavičkoval do prázdné. A stejný hráč mohl využít chyby hostujícího brankáře i po následném rohu. Houževnaté trio bránících hráčů v čele s Vidićem však opuštěnou branku zazdilo.

V předposlední minutě nastavení spálil velkou šanci Brigde, když přes obránce z deseti metrů namířil přesně do míst, kde stál připravený Sar. A tak přišla osudová poslední minuta tohoto derby. Stejně jako v prvním ligovém střetnutí Owen, stejně jako v odvetě poháru Rooney, tak i dnes rozhodly poslední vteřiny.

Evra nacentroval do vápna, kde se do balónu opřel hlavičkou zcela samotný Scholes a přesně zamířený pokus k tyči nemohl Given mít. Obrovská euforie na straně Rudých ďáblů a obrovské zklamání v řadách Citizens, už potřetí během jediné sezóny.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC35245686:3277
2.Manchester United35244778:2776
3.Arsenal FC35225878:3971
4.Tottenham Hotspur34197862:3464
5.Manchester City341711669:4262
6.Liverpool FC351781057:3359
7.Aston Villa341513648:3558
8.Everton FC351412957:4854
9.Birmingham City3512111235:4347
10.Fulham FC3411101335:3743
11.Stoke City3410131133:3743
12.Blackburn Rovers3511101437:5343
13.Sunderland AFC3510111446:5341
14.Bolton Wanderers35981838:6335
15.Wigan Athletic35981833:6635
16.Wolverhampton Wanderers358101728:5134
17.West Ham United357101841:6031
18.Hull City346101832:7028
19.Burnley FC35762237:7427
20.Portsmouth FC35662329:6215
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (802)

Přidat komentář
PJ

Společně se pomodlíme k Velkýmu Paulovi

Reagovat
Devil

Amen...

Reagovat
PePiG7

Scholesy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Jupiiiiiiiiiiii,zaslouzena vyhra!

United byli lepsi..... Scholes je chlapak!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes je borec a ti přeplacení frajeře můžou jít brečet

Reagovat
smazaný uživatel

meles hovna City byli lepší ,ale zasloužena by byla remiza .

Reagovat
smazaný uživatel

jóóóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

Pauuul Schoooles!

Reagovat
smazaný uživatel

red devils........................................!!!!!!! ted jeste vyhraje tottenham a ja prozkocim stropem

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

to asi moc vysoko nevyskočíš ptž chelsea vyhraje pi*o!

Reagovat
Devil

A ted kdo je ta P...

Ty!

Reagovat
magnat7

jt to tam, co strop?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ze stahnem naskok chelsea na bod a kdyz pak mi porazime tottenham a liverpool rozseka chelsea, tak titul je nas (mozna)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti to vyjde

Reagovat
PePiG7

kez by si měl pravdu,budu se k tomu modlit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spláchni se do hajzlu...

Reagovat
irik

United .

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to na titul stačit nebude.aspon mohlo city dát gol

Reagovat
Devil

I tak vyhra potesila...

Reagovat
C-M@ster

Nadeje umira posledni. Tottenham a Liverpool budou tezky zapasy. Na titul by si hlava vsadila na Chelsea, ale srdce veri Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si nech operovat srdce..!

Reagovat
Devil

Ale, karta se nam pomale obraci co!

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání vyrovnaný, podle mě to mělo skončit plichtou. No jinak, asi to trosku podělal Mancini, když stáhl úžasně hrajícího De Jonga a hodil tam Vieiru, taky byla chyba střídat dnes dobře hrajícího Adebayora a posílat tam po zranění nerozehraného Irelanda, tudíž se mělo udělat max třídání SWP za Johnsona. Škoda no, United měli větší štěstí, nedá se nic dělat, teď jen doufat, že Hotspurs taky ztratí.

Reagovat
Pipo123

Vieira to obživil ale Ireland jednoznačne môže za ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Obživil, to jo. Vždyť tam bylů k ničemu. Jinak Irelandova chyba to byla, ale ono chtělo Citizens ke konci až tak moc vyhrát, že bylo hodně hráčů ve předu a zrovna při tomto gólu tam chyběl De Jong.

Reagovat
Pipo123

obživil to pri štandartkách len nechápem Adebayora má výšku aj predpoklad íst do hlavičkového súboja a on sa takým súbojom vyhýba

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdok to obživil byl SWP, určitě měl přijít dřív. Jinak Ade hrál dneska dobře, ve vzduchu na jeho poměry dobrý, jsem s ním spokojenej. Dneska se trochu nedařilo Johnsonovi a Bridgeovi centry dneska hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Johnsona hral najlepší ľavý bek sveta, jemu sa darilo normálne... Inak súhlas. Adebayor zaslúži pochvalu. Rovnako tak deJong. Striedanie Irelanda snáď nikto nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že má United Evru by bylo pochopitelnější, kdyby nastoupil možná i od začátku SWP, protože má proti Evrovi větší šance a taky po příchodu ukázal, že to přece jen jde. A jinak souhlas,. Irelandovo střídání nechápe nikdo, jako střídání Vieiri. Střed celkem špal a jak říkám, Mancini měl střídat jen Adama za SWP, jinak ty střídání byli zbytečné, když tam místo dovu skvěle hrajících hráčů pošle jednoho po zranění nerozehranýho a jednoho nekopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal, to však musíš kalkulovať, kedy čerstvý na vybehaného Evru prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, stejně jsme měli smůlu., že nám to tam nepadlo. Chyba byla stejně v příchodu těch dvou za dobře rozehranýho zápasu. Ale stejně, United vhráli, Chelsea nesmí ztratit ani bod a pokud se tak stane, vlastně tahle ztráta nic neřeší.

Reagovat
Pipo123

derby bez červenej neni derby

Reagovat
Devil

taky chytry...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bez svetlice, chorea a vytrhaných či zapálených sedačiek, zopár zranených policajtov a počítania, ktorý fanúšik má hlbšiu tržnú ranu...Jasné.

Reagovat
madridcan

fanusik trnavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a Lazia. Je to poznať, že...

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii nejsou DERBY

Reagovat
Darren Fletcher

v manchestri je len jeden futbalový klub

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Old Trafford na předměstí? Já bych to dnes nevytahoval...

Reagovat
Darren Fletcher

dnes ma nicim nerozculis

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že to bolo jeho cieľom.

Reagovat
C-M@ster

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

lol preco ho zmazali? :DD getzo ty mas riadne chapadla hehe

Reagovat
C-M@ster

Text v zadnem pripade pravidlum komentaru neodporoval, chci se odvolat.

Mazat si muzou jak chcou, kdo mel pravdu se ukazalo na travniku za posledni 4 zapasy. A muzete smazat i tohle, pravda se tim nezmeni.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Chelsea rozmete Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, nesmi!

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky bo mam na ně vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no

Reagovat
smazaný uživatel

stačí 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to víc... potřebujou se vrátit zpátky na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistěže nebudu zlý,když to bude třeba jak minule...

Reagovat
PePiG7

v to doufejme všichni fans MU

Reagovat
miky10

vidim dobře?

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne ine muzstvo na svete by mi pri fandeni nezarucilo take stavy, v tejto chvili je jedno, kto ako hral a este Tottenham a nemam slov uz ani na to

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje dokud rozhodčí neodpíská konec, kdyby vyhráli 0:5, tak je to úplně stejné, takže se toho nepojme o come on blues!

Reagovat
Tomekcz

Nadeje porad zije Aspon to nebude rozhodnuty uz dneska. Tohle bylo stesti za tech proklatejch 13 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl regulérní, jaké štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jsme dali nějakej neregulérní?

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám, že tento byl regulérní a když tým regulérně vyhraje nepotřebuje štěstí, žádná ironie

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nam scholes vykope titul, tak je to nejvetsi borec co kdy v united byl

Reagovat
smazaný uživatel

Craven Cottage

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Al-Fayew

Reagovat
smazaný uživatel

Copak ti udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani neviem, kto to je

Reagovat
smazaný uživatel

No Al-Fayew nikdo,předpokládám že myslel Al-Fayeda..:o)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

ale tie zapasy s citizens prinasaju naozaj nadherne zavery, pri kazdom jednom z vitazstiev tu boli infarktove stavy... owen, rooney, scholes... no, darmo, belasi este nedorastli

Reagovat
Tomekcz

A ted se jeste musi Spurs posunout pred Šejky na 4. misto

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
C0br

Scholesy, i kdyz vyhra neresi prakticky nic, Chelsea ma dost zkusene muzstvo na to, aby si to nejak pohlidaly. Kazdpoadne verim az do konce a dnes fandim slipkam...

Reagovat
smazaný uživatel

kolko sa zase nadstavovalo aby dali united gol???buzeranti cely zapas remiza a v 90minute daju gol to fakt dokazu len united...aj tak titul neziskate!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

v 97. minutě

Reagovat
Darren Fletcher

sedem minut a on to dal este pat sekund po. si spokojny?

Reagovat
C0br

Nastavovaly se tri, gol padl nekde mezi 92,5 a 93, nevim presne. Jeste neco saso?

Reagovat
Tomekcz

kapesnik?

Reagovat
smazaný uživatel

hodne usmudlane vitezstvi a celkove i vykon

Reagovat
blaugrana

Paul zabil! Doslova. Inak zápas veľká, veľká nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci Ještě, že jsem se nedíval... Teď hlavně porazit Slepice...

Reagovat
smazaný uživatel

no já se díval a . Remízový zápas,akorát co City předvedli v závěru je k . Porazíme kury a jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si sa nedíval, tak prečo hovoríš haluzáci? To je Arsenal s Myhillom proti Hullu...

Reagovat
smazaný uživatel

chceš říct,že zasloužený gol? To snad NE

Reagovat
smazaný uživatel

A čím bol nezaslúžený?

Reagovat
smazaný uživatel

United si prostě vyhrát nezasloužili.

Reagovat
Tomanatura

Proč? Protože Giggs nedal 2 tutovky a Rooney další 2? Protože United byli jasně nebezpečnější a důraznější? Proto?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dvě?..V9m o jedné..Barry měl taky tutovku, Bellamy taky, Onuoha taky..Proste si vyhrát nezasloužili. Měla být remiíza, navíc píšeš, jak kdyby byl celej zápas v rukou United. A že byli důraznější a nebezpečnější je docela směšný

Reagovat
Tomanatura

Dneska mě nemůžeš rozhodit, čili si dál sni o svých teoriích, mě je to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě rozhodit nechci. JInak nesním, píšu akorát fakty. To ,že ty děláš, že United byli JASNĚ lepší a že UNITED měli x šancí a Citizens žádnou, to je snění.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vždycky nejlepší, jak United dají ve vyrovnaným utkání v 90.minutě nějakej gól a hned to byla jasná výhra.

Reagovat
Tomanatura

To pravdou rozhodně není, United byli JASNĚ nebezpečnější, měli JASNĚ více tutovek a je JASNĚ lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to je u fanoušků United nejlepší. Vždycky je všechno pro United strašně jasný, i když to tak rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

A když prohrají, chyba je v rozhodčím.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj ty musis byt jasne najhlupejsi (nejblbsi)nclovek v tvojom okolii

ako mozes vypustit taku kravinu ze boli jasne lepsi, ved to bol jeden uplne vyrovnany a okrem toho otrasny skaredy zapas po ktorom by som radsej bol ticho lebo ho united vyhralo len s davkou stastia, ach boze

Reagovat
smazaný uživatel

JASNÝ názor,JASNĚ naivní,JASNĚ jako vždy! Tak semi to líbí,takových je tu třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekná sprostosť. Ani keby ste gól dali vy, pritom ste boli horší, toto by som nehovoril.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší bych neřek, zápas byl nahoru dolů, jednou lehce talčil ten, pak zas zase ten. Měli jste sice větší držení míče, ale na šance vyrovnanej zápas. Zasloužená by byla remíza pro obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovým herním pojetím... třeba. Gol krásný,ale kur.a náhodný. Prostě v pravou chvíli ,správný centr,na správně naběhnutou hlavu a super umístěnou... Nic než náhoda! Ale osobně to beru,nic proti. Nervy až do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Totálna náhoda... Ty si fakt strašný komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm stebou je to marné šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr naopak. Že sa to podarí na konci zápasu a nie v 50. minúte neznamená, že je to náhoda. To bolo futbalové umenie. Náhoda bola, keď parádny Naniho center Giggs netrafil o centimetre, nie toto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
Nikikrew

chalan ty mas kolko,12 rokov?Povedz mi co bolo na tom nahodne????pekny center scholes si nasiel miesto v 16 a krasny gol hlavou?si teda riadny sasek vase cele City hovno hralo aj hrat bude..dufam ze sa tam dostanu sliepky a nie ten vas umely klub!

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

vies, my tomu hovorime skill, vy nahoda...

Reagovat
herbage

Co to zase trepeš? Arsenal tehdy vyhrál zaslouženě, ty haluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz podpichuješ, však.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

za nick.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

proč haluzáci? kvůli tomu, že to dali v 90. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe i Getza, gól v nastavení v určitém smyslu haluzí je...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ berieš haluz=šťastie, tak áno, som šťastný, že to tam padlo, hoc neskoro. Tlak bol, šance boli. Haluz je to, o čom hovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno bereš moc vážně, ona to byla i trochu nadsázka... Ale chtít pochopení po fanouškovi MU resp. Spurs je asi blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej ze sebe ještě většího blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Umím... Nemám chuť tady s tebou ztrácet čas, jdi zkoušet ty svý plky od počítače na někoho jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, čo znamená táto výhra a čo môže znamenať vaša večerná prehra som od modráčikov ani nič iné nečakal. Ale ty si si tú nadsázku (jasné podpichnutie, neboj, viem) odpustiť mohol. Na provokovanie máte až priširokú členskú základňu s iq pod 80 Toho sa zúčastňovať nemusíš i keď sa určite uľavilo. Sústreďuj sily na večer...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpustit jsem si to mohl, ale taky nemusel... Ulevilo? Nechápu od čeho by mělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedz, že ťa naše body v tom závere neštvú, aj keď to máte vo svojich rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě bych byl radši, kdybyste ztratili, ale že by mě to nějak trápilo, abych si musel ulevovat, to určitě ne... Vždyť jsem napsal jen "haluzáci", obyčejné prosté popíchnutí a vy tu z toho děláte vědu... No nic mizím, venku je fakt krásně

Reagovat
herbage

"Ak si sa nedíval, tak prečo hovoríš haluzáci? To je Arsenal s Myhillom proti Hullu..."

A ani ne za pár minut napíšeš tohle:

"Tlak bol, šance boli. Haluz je to, o čom hovorím."

Laskavě si to srovnej nebo nedělej z Arsenalu haluzáře, jako by proti Hullu neměli tlak a šance

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty to fakt myslíš vážne...No to je teda dobrý vtip. Ty nevidíš rozdiel? Rozdiel v tom, ako "haluzne" gól padol?

Reagovat
Counter

Myhill je odjakživa trapný gólman, že vyrazil střelu před sebe není haluz. Je schopný i mnohem horších věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale celý zápas vtedy chytal ako? A nehľadiac na to, haluz to proste bola, darovaný gól.

Reagovat
herbage

Ne, záleží právě na tom tlaku. Když Arsenal nepustil celý závěr Hull ze své šestnáctky, tak je celkem velká šance, že padne v závěru gól a ten taky zaslouženě přišel. Haluz je, když někdo jako Birmingham se jednou za půl hodiny nasere do vápna, míč se nějak prapodivně odrazí Philipsovi na nos a ten s pomocí Almunii a boží procpe míč do branky. Gól z dorážky je oproti tomu logické vyústění tlaku a kdyýž to byl Myhillův gól, tak klasická haluz to prostě nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ešte rozlišuješ medzi klasickou a neklasickou haluzou? Ak by ten gól nedali, bola by to remíza s nepremenenými šancami, takto je to zaslúžené víťazstvo po doslova darovanom góle, tak je to ok? (btw. to normálna dorážka nebola, proste Myhillov gól). Ja to za šťastie jednoducho považujem. Tiež to nemusíš brať tak úzkostlivo.

Reagovat
herbage

Takže dle tebe záleží, jak ten gól padne a nezáleží na tlaku, ano? Takže jak jste porazili Bayern Mnichov ve finále Ligy mistrů, to byla čistá tedy čistá haluz? Tak alespoň v tomhle se shodnem. Každý gól padne po nějaké chybě obrany a čím větší je tlak, tím větší šance je, že nějaká chyba prostě přijde. Denílson nečekaně vystřelil, míč zaplaval vzduchem, Myhill to pšatně vyrazil a Bendtner pohotově dorazil. Říkej si tomu jak chceš, ale o Arsenal se přitom prosém neotírej, protože MU je největší haluz tým tohoto desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nepotrebuje komentár, takže sa ho zdržím. O AFC som si nič neobtrel. Akurát som ukázal na rozdiel medzi haluzou v nadstavení a normálnym gólom, ktorý niekto len pre podpichnutie nazve haluzou. Máš dosť, zmy z dlážky penu.

Reagovat
herbage

Hlavně že ty v tom máš jasno, pane "múdrý"

Reagovat
smazaný uživatel

Možno som to trochu prekombinoval, ale to, čo si z toho porobil, tak to myslené nebolo. Ani sa len netvárim, že by som si čosi podobné myslel, pán s prasknutou žilkou (krk-mozog...vyber si )

Reagovat
herbage

No prostě ten příklad s haluzí se ti moc nepovedl. Mohl si třeba úvest zápas Birmingham - Arsenal, když už jsi chtěl zpomenout haluz. Jinak rozhodně neběhlou žilku nemám, ani nejsem nijak naštvaný, tak nefantazíruj

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých reakcií to vyzerá inak... Napísal som prvý haluzný gól, čo ma napadol. Koniec.

Reagovat
herbage

No většinou jsi ty ten úzkostlivý a já to beru tak nějak s nadsázkou. Jestli to vyzeralo příliš upjatě, tak to sorry, jen mi přišlo nesmyslné dávat tento gól Arsenalu jako typickou haluz. Jasně že to štěstí tam bylo, ale dle toho co sám píšeš, že když je tam tlak, tak to není haluz, tak sám sobě si odporuješ

Reagovat
Tomanatura

Tohoto desetiletí? V tomto desetiletí je haluz maximálně tato sezona a Terryho uklouznutí (to mám v HD ). Pak v ničem jiném opravdu MU nepřevyšuje ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto má video v HD, niekto má tú guľatú relikviu 100metrov od baráku

Reagovat
smazaný uživatel

scholese nemám rád, ale patřímu velký dík..byl to fakt zážitek, ted je tlak na cfc a věřim spurs, že aspon bod urvou

Reagovat
Tomekcz

Tohle Arteta nemusel, prstem do oka, ma stesti ze jen zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tí, že jsme prohráli s United vlastně Chelsea nesmí ztratit ani bod, tudíž pokud se tak stane, tak naše prohra vlastně nic neřeší.

Reagovat
Sarlin

Chelsea může ztratit tři body jak tak koukám...i když k tomu v žádném případě nedojde, takže není nad čím přemýšlet...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní krásné počasí

Reagovat
smazaný uživatel

i v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda,teď doufat že Kohouti něco uhrají..:o)

Za to my si koledujem,sice začátek výbornej..

Reagovat
smazaný uživatel

there is no team in manchester

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Verdasco Djokovič dnes hroznej výkon

Reagovat
Arbiter

Gratulace do Manchesteru a za chvíli Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

z meho zjisteni se v teto diskuzi z 85 procent pouzivaji v kazdym prispevku smajlici

Reagovat
miky10

počítáš i tohle?

krleš

17.04.2010 16:56

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Tomanatura

Jinak, co se tak dívám, tak ten Campbell, který nemá na Owena, gól a nahrávka Jak hraje jinak, sleduje to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa vždy, keď som ho videl výborne. Dôraz, snaha, presing, vytvára dobré šance, zabojuje, vracia sa, akurát...akurát Bruce. Stavia ho na stranu, tým prichádza o mnoho. Ale útok Jones-Bent je jasný, čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOOO City stratili, a teraz vytrepeme Chelsea, Spurs come on !

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za kecy? United dali ve vyrovnaném utkání gól a tak si zasloužili vyhrát. A nebo se snad vyrovnané utkání vyhrávat nesmí? To si myslíte že se po zápase sejdou trenéři a řeknou si "no, na střely je to skoro stejně, držení míče taky, hrálo se pořád v jedenácti, sice hosté dali gól, ale my to vidíme na remízu a dělíme body"?

Reagovat
Godwinson

to byla bramboračka, pro mě až nečekaná ... ale mezi slepými .... :)

Barry v zakončení

Reagovat
Godwinson

jinak bych zapoměl ... de Jong

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Barry v zakončení.

Reagovat
Godwinson

jj tak, já už myslel, že mě budeš vymlouvat to první :))

ale bylo to úsmevně, dokonale to pojebat a pak třesničku v podobě divu jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Na DiMicheleho ale nemá nič To, Bendtnerov brankársky zákrok a Rosického zakončenie proti CSKA, to si budem pamätať do smrti s úsmevom na tvári. Vlastne, v tom momente by to bola vcelku šťastná smrť, spomenúť si na to

Reagovat
Godwinson

to je pravda .. ten Di Michele nemá moc konkurence ...

a ten z chorvatské ligy tušim, co tu někdo házel asi týden zpátky byl taky hodně dobrej, škoda, že už nevim, kde to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ilija Sivonjic

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Vlado Weiss a jeho přesvědčivý pád

Reagovat
SunFells

Vlado Weiss a jeho centr!

Reagovat
Tomekcz

jak by napsal xbecks, Bolton haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

+ Everton taky..teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlej, než něco napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o sebe a ne o to, co já bych jak napsal...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
FuckT

nice Weiss...ale v dalsom zapase bude aj tak sedet na lavicke ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska davam Berbatovovi, konecne odmakal tych par minut, na ktore nastupil...

Reagovat
kiwwi

Cahill

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

Yakubu

Reagovat
terry

Byl hlavou?

Reagovat
SunFells

Skvěle Trotters! Zasloužili si otočit výsledek a postaral se o to Coylem opomíjený Weiss s Taylorem, nutno ale říct že s dávkou štěstí a Vladovi prohnanosti

Reagovat
SunFells

*Vladovou

Reagovat
terry

Čech - Ferreira, Alex, Terry, Žirkov - Deco, Mikel, Lampard - Joe Cole, Drogba, Malouda

Sestava jako v FA Cupu, nic neočekávaného, akorát mě trochu překvapil Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo už dopředu oznamoval, že bude v základu...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

akorát tohle z jeho strany nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo spravil Weiss?

Reagovat
Arbiter

to bys chtěl vědět

Reagovat
FuckT

to iste spravil aj Messi v nedavnom El Clasiccu...padol na zem jak kamen,ziadny kontakt,potom rychlo Xavi rozohral,Messi dal gol...a vies koho trapi,ze to prisimuloval ???kazdeho trapi len to,ze Barcelona vyhrala 2:0 ..

Reagovat
Arbiter

a co já s tím

Reagovat
SunFells

Zařídil výhodný přímý kop (kontakt tam asi byl, ale nic co by ho mělo omezit), který následně s tečí ze zdi proměnil Taylor ...a pak se Vlado pěkně na pravé straně uvolnil a odcentroval, kde tentokrát tečoval sám Taylor a spadlo to do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Prostě pokud něco nazvat haluzí, tak tohle a ne dnešní derby nebo tehdy Arsenal s Wolves

Reagovat
Godwinson

dnešní derby nebyla haluz, jen to bylo někde na úrovni Plzně s Jabloncem, s větší bojovností

Reagovat
SunFells

Vždyť já taky netvrdím, že to byla haluz ...ale někdo to psal výše a Getzo přirovnával k haluzi utkání Arsenalu s Wolves, což je taky blbost ...Myhill je snad nejhorší golman PL, v tom zápase stačilo střílet ze střední vzdálenosti a napadlo to až Denilsona v nastaveném čase

Reagovat
Godwinson

jo tak :) no, to je pravda, na druhou stranu, na přelomu roku jsem chytil zrovna zápasy Hullu, ve kterejch fakt zářil

Reagovat
SunFells

Tak já soudím podle těch zápasů, v kterých jsem ho viděl... což je cca 8x tuhle sezónu. A ve všech mi připadal dost nejistý, především v tom matchi s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte tretí krát zopakuj Wolves, prosím...

Reagovat
SunFells

Do háje Hull s Wolves se mi furt plete

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to asi tak bude...trénerom? fanúšikmi? štadiónom? hrou? Jedno viem iste, farba to nebude...

Reagovat
Godwinson

ty seš ročník 90?

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapenie, alebo zdesenie?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si Getzo ročník 90´ tak se omlouvám,že sem byl na tebe "zlý", nevěděl sem,že si klučina. A už chápu tvoje "názory".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

zrovna od tebe to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

...hlavně mu nevlez do zadnice ... i když bys tam chtěl.

Reagovat
Godwinson

nejde o zadnici, jde o to, že nehledě na všechno okolo, z toho tvého předchozího příspěvku vyplynulo, že seš starší, což by teda byla pořádná ostuda :)

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš.... ale v případě té zadnice si myslím,že tam to o něčem bude.

Reagovat
Godwinson

víš, co znamená myslet? tím spíše v tvém případě, to už jsi tu nejednou ukázal ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš taky případ,co? A dej mi pokoj... piš si se sobě rovným.

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená s 37ročným fanúšik Chelsea píšúcim viac ....tralalala...než je na svoj vek normálne?

Reagovat
fantomas

Už ste vážně trapní s tou věčnou dedukcí - někdo se zastane => tomu dotyčnýmu nutně podlejzá. Uvědom si, že kopa lidí to tu nemá zapotřebí a zrovna Godwinson mezi ně rozhodně patří...

Reagovat
Godwinson

překvapení, velký .. netušil jsem, že největší zdejší mudrc je takový "ucho"

samozřejmě v dobrém myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu by si bol prekvapený ešte inde aj viac, ale veky mnohých sa nepatrí prezrádzať ani tu, nielen u žien Btw. 20 nie je zas tak málo

Reagovat
Godwinson

tak to věřim, leckde ale spíš nemile :)) no, to neni, jen v porovnání na kolik jsem tě podle místního projevu tipoval to nemá :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Vek nemá s mentálnym vyzretím príliš spoločné, nie nad určitou hranicou Dôkazov nájdeš až až.

Reagovat
Godwinson

s mentální ne, ale s určitým projevem ano, člověk v určitém věku by se měl chovat v určitém duchu, já to nechci moc rozepisovat, tak jsem to trošku složitě utnul :) viz k minulému PL souhrnu, tam byla část toho nastíněna ..

Reagovat
smazaný uživatel

Viem čo myslíš a viem kde sú rezervy, tie ale vyplývajú skôr z povahy, než z podobných záležitostí

Reagovat
SunFells

Tak tak, barva s tím rozhodně nemá co dělat .....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Mattyyyyy! To je krása! Škoda Citizens a Clarets no..

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
Lovec

Reagovat
kiwwi

Bale je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

rád by som ho videl v drese United

Reagovat
papos182

Spearing

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
Tomekcz

Terry nic?

Reagovat
terry

Co to je zas za komentátory?

Reagovat
Tomekcz

To je trapak jasna penalta

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Reagovat
kiwwi

penalty

Reagovat
kiwwi

krasa, krasa, krasa...je taaaaaaaam

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
fantomas

No jo, tak je to Terry. To je potom jasný.

Reagovat
Arbiter

nesmyslná penalta no což, koledovali jsme si o to...

Reagovat
Tomekcz

Ten zakrok pred tym mela byt penalta, tohle bylo cisty, ale vyjde to nastejno

Reagovat
Arbiter

pískat se má za něco, co se stalo a ne, za to, co se nepískalo předtím...

Reagovat
terry

Aha. Takže když se nehraje rukou, ale předtím byl faul, tak to rozhodčí pískne, protože prostě předtím to nedokázal?

Reagovat
vitasrp

Jako výsledek je spravedlivý, ale určitě je k zamyšlení, co za obří hrubky ten rozhodčí zase vytvořil.. Naprosto jasný penaltový faul neodpíská, naopak to pak možná "kompenzuje" vycucáním si penalty z prstu, když pískne penaltu za hraní rukou, které ale vůbec žádné nebylo... Dost vypovídající záběr byl hned potom na Terryho, který tam směrem k rozhodčímu prohazoval oblíbené fuck you

Reagovat
Lovec

Nemůžu jinak než souhlasit (ale ne že by mě poškození Chelsea nějak trhalo žíly)

Reagovat
vitasrp

On nás nepoškodil, penalta proti nám být měla, takže výsledek to zas až tolik neovlivní, nicméně jeho výkon to snižuje neskutečně.. Během 1 minuty vyrobit dvě obrovské minely, to je opravdové umění... Výkony sudích letos se mi zdají horší než v minulých sezonách, dělají až moc velké množství chyb...

Reagovat
Tomanatura

Výborně Terry se nemá čemu divit, už předtím stáhl Defoe, pak ten faul na Balea. Spurs zatím nádhera

Reagovat
terry

Jak může k hraní rukou připočítat předchozí možný faul?

Reagovat
Godwinson

Spurs budou mít dobrej první poločas a pak to zase bude trapárna jako s Arsenalem, žádnej strach :)

Reagovat
C0br

Konecne to tem modrakum nekdo secetl. Jiz faul Terryho na Defoa jeste pred tim prvnim penaltovym byl hranicni. Kohouti

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím mizérie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte please někdo funkční link na soapcast na londýnské derby?

Reagovat
Arbiter

Channel - 79509

Reagovat
kiwwi

6816

Reagovat
Arbiter

Jura může ukázat něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vodko? Modriče i za 40 mega!

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete někdo zápasy Chalsea s Hotspurem nebo Bayernu s Hannoverem 96 na PC? mě se to seká nebyl by tu někdo takovej dobrák a poslal mi PLS odkaz?

Reagovat
terry

To je všechno tak statické a pomalé. Proč Joey s Maloudou nehrajou na křídlech? Proč Lampard s Decem nehrají vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete někdo zápasy Chalsea s Hotspurem nebo Bayernu s Hannoverem 96 na PC? mě se to seká nebyl by tu někdo takovej dobrák a poslal mi PLS odkaz?

Reagovat
Tomekcz

on pisknul ofsajd to cumim

Reagovat
Arbiter

tak když byl, tak se piskne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to bejvá

Reagovat
Arbiter

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

já už se fakt vzdávám

Reagovat
Tomekcz

BALEE

Reagovat
DreamTeam

dobre to udelal

Reagovat
terry

Zas gól jak na Interu. Ferreira hraje takovou tužku, až to není hezký. Do druhý půle Ivanovič jinak to dopadne špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

ahahahah Gareth!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do řiti, takhle si to komplikovat

Reagovat
Tomanatura

GAreth Bale Nádhera, ten hraje prostě parádně, navíc pravačkou

Reagovat
terry

Je pěkný vidět nějaký komentátory, co nefandí Chelsea.

Reagovat
Tomanatura

Heurelio Jasná jednička za Brazílii

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

gol gol gol goooool, milujem vas kohuti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bude ten závěr zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

GOMES je KING

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ledley...

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super United..a Chelsea tez skvele..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

BALE BALE BALEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
herbage

Já myslel, že ho chcete prodat

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

milujem Balea

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Chelsea hip hip

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre udržanie tohto stavu. Bale

Reagovat
kiwwi

vymenil by som ho za Naniho a este aj 20 mega doplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Keep dreaming bro :)

Reagovat
fabec1222

Chelsea hip hip

Reagovat
madridcan

300 pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Skvěle Bale, Gomes, Modrič, Dawson

Reagovat
Godwinson

minulou sezónu jsem měl teda Tottenham podstatně radši ... škoda, že neměl Juande šanci svou práci dokončit :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Panebože.

Reagovat
Lovec

Copak?

Reagovat
fantomas

No nepotřebuju, aby vyhráli Slípky. Zrovna ty bys mě moh chápat...

Reagovat
smazaný uživatel

On im tiež praje, však kto by chcel titul pre Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jes Kto okrem modrákov, samozrejme...

Reagovat
Danny Larkin

fanoušci Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já.

Reagovat
Lovec

Ty chceš radši vidět titul u Temže než v Manchesteru (po 4.)?

Reagovat
fantomas

Nechci vidět LM na WHL. Ne asi..

Reagovat
Godwinson

nebooj, neuvidíš

Reagovat
herbage

I pokuď dnes vyhrajou, tak ve 4 zápasech ztrátu 7 bodů zkrátka nedoženou. A jestli vybojují 4. flek, tak mi to vadit nebude. I pokod se dostaneou přes předkolo, tak v LM shoří jako papír

Reagovat
Lovec

Tím bych si nebyl až tak jistý. Tým mají poskládaný perfektně. Přestože fandím úhlavnímu rivalovi Spurs, určitě bych v LM radši viděl je, než Citizens. Už jen z naivního principu - dokázat, že peníze nejsou všechno.

Reagovat
kiwwi

to vobec nieje naivny princip

Reagovat
fantomas

A ty seš co? Profesor "Vyšší Princip"? Že to můžeš takle rozsoudit...

Reagovat
kiwwi

proste to nieje naivny princip, stacilo napisat ze uz len z principu

Reagovat
herbage

Tak můžou příjemně překvapit, jako dříve třeba Leeds, ale co jsem je měl možnost vidět třeba dvakrát proti Slávce, tak hráli pěknou tužku

Reagovat
fantomas

No jo, jenže když tam shořej, tak tim spíš toho pak budu litovat - zbytečně by tam zabírali místo jiným týmům...

Reagovat
fantomas

Mně fakt nejde o to, že nás ještě mohou ohrozit. S tim fakt nepočítám. Jde mi o to, že je pak uvidim v LM..

Reagovat
Tomekcz

Jestli to takhle vydrzi, tak me zajima jak se zachova Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

jak by se měli zachovat? jako že by ten zápas s Chelsea odchodili jen proto, aby United nevyhráli 19. titul? To fakt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

4. flek v pytli, Benitéz možno na odchode, podobne možne i Torres, nemajú motiváciu akú by mať mohli...ale taktiež si nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

bude to jejich poslední zápas na Anfieldu v téhle sezoně. Podle mě se budou chtít důstojně rozloučit s fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jim půjde o EL.

Reagovat
Tomekcz

Defou SKODA

Reagovat
Tomekcz

sem ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dôstojne=aspoň remíza a to stačiť nemusí. Uvidíme.

Reagovat
vladis271

Dôstojná rozlúčka za spackanou sezónou a k tomu 19.titul pre manU? No way. Akože viem, že budú vyhlásenia od Rafu o tom ako chce ten zápas vyhrať. Syr poštve na LFC FA aby na to dohliadla, ale čo si budeme hovoriť. Očakávam v tom zápase na hrote Ngoga, Pacheco od začiatku, Lucasa s Mascheranom v strede. Steeve si bude doliečovať fiktívne zranenie a Torres sa nebude cítiť dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira ....Mourinho mal pravdu, je to najlepsi pravy bek sveta

Reagovat
vitasrp

Úžasný je, že nám z těch těžkých venkovních zápasů stačilo vytěžit dva body, nicméně už teď je celkem jasný, že přes dvě remízy to nepůjde.. Zbývá vyhrát na Anfieldu..

Nicméně to, co dneska všichni předvádí, je na totální profackování, on jde o derby a já tam nevidím nasazení, nějaké extrémní zaujetí do hry atp.. Tragický Ferreira, kterej podělal všechno, na co šáhnul, špatnej Deco, krom jedný šance neviditelný Lampard, naprosto nevýrazný Drogba(dotkl se on balonu??).. Takhle se o titul nebojuje, já fakt nevím, co ti naši frajeři chtěj víc, ale oni jsou schopni posrat nemožný.. Dneska potřebujeme zázrak..

Reagovat
Tomekcz

teprve polocas, urcite se zlepsite, vzpomen na Arsenal, Kohouti se zatahnou a bude to jeste drama

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim,dnes asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak by bylo kdyby dal gól Mikel a ten už tam není takže v zázrak pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se vzpamatují a začnou pořádně hrát, tak bych moc neplašil. Klidně to ještě můžeme otočit, ta židovská obrana taky není kdovíjak nepropustná...Ale první půle totálně na hovno

Reagovat
vitasrp

Plichta by dneska doopravdy byla pro nás výhra, tím spíš, že díky tomu výsledku bychom měli jednodušší pozici do utkání na Anfieldu.. Uvidíme, co s tím mátožným výkonem Carlo provede o přestávce..

Reagovat
Godwinson

kdyby jen na Balea hrál Ivanovič :(

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo dost nahovno

Reagovat
Godwinson

pro Balea určitě :)

Reagovat
smazaný uživatel

i tak by si s ním dělal co by chtěl

Reagovat
Godwinson

by dostal pár loktů na začátku, pár v průběhu a bylo by :))

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v zremizování zápasu... Druhý půle máme tradičně lepší, v kabině zazní italština a hůř už snad hrát neumíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tottenham ešte lepšie áno. Postačí, ak sa nestiahnu ako proti AFC, ale budú neustále hrýzť a hneď to bude o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro nás je nejhorší, že teď nemůžeme hrát na brejky, ale musíme to tlačit...

Reagovat
terry

Nejhorší je, že už můžeme jen dvakrát střídat, a tak se toho bude určitě Ancelotti bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka, Ivanovič...

Reagovat
terry

Wow. Ještě, že jsem se mýlil.

Reagovat
terry

Skvělé střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka, Ivanovič na plac

Reagovat
Arbiter

namísto koho Anelka? Deco?

Reagovat
terry

Joey.

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTENHAM OLE OLE OLE JESTE O TITULU NENI ROZHODNUTO A CHELSEA BU DEMIT TAK OCI PRO PLAC AKORAT OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

začínáš být trapný, soustřed se na Manutd

Reagovat
smazaný uživatel

neboj ty budes brecet az bude liverpool se svym dilem u konce

Reagovat
smazaný uživatel

debil

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOOO , come on Spurs dame im patku !

Reagovat
smazaný uživatel

premier league okupi nase dabelska sila uz ctvrtym rokem (mozna s pomoci livepoolu)

Reagovat
Godwinson

všechno možný jen ne ďábelská síla :)

Reagovat
smazaný uživatel

Droga simuluje, nesmíme mu skočit na špek

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný divadýlko

Reagovat
fantomas

To máš za to terry... přivolals mu to..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

tak, teď poprvé budu fandit Spurs, jen je bijte ty modré žebráky MU 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

pockej si na liverpool, jak se na tech zebracich vyradeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

to bude podívaná :D Liver je doma rozseká...

Reagovat
Godwinson

juhů, do bitky

Reagovat
Tomekcz

boj boj boj

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se perou

Reagovat
Boban

a MU se smeje

Reagovat
terry

Carletto se zlobí

Reagovat
Tomanatura

Lampard všechno začne a pak se vytratí jak malý kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
fantomas

Getzo, Tomanatura, Hrubas - jděte všichni povinně pod Scholese, sjeďte úplně dolu a odpovězte mi, prosim. Fakt mě to zajímá, jak to jako chcete řešit...

Reagovat
Tomanatura

Máš to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
terry

Ten Terry je dneska zralej na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, jen si dej :)

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě napínavé..měli jsme dostatek příležitostí, ze kterých šel vyždímat třetí gól...jen aby to JD nemrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, jak to dneska vypadá? Zatím, že to bude ještě švanda o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry rudá! Hahaha

Reagovat
terry

Ty seš fakt hovado. Co do tebe dneska vjelo, to by mě fakt zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

And it is red card :D

Reagovat
Tomekcz

BYE BYE JOHN

Reagovat
smazaný uživatel

big man...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ty si vůl

Reagovat
fantomas

Nic novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Bale Terry

Reagovat
Boban

jak dlouho mel tu prvni zlutou? 5 minut

Reagovat
Godwinson

za co jí dostal? stála aspoň za to?

Reagovat
Godwinson

aha, to byly dvě žlutý ...

Reagovat
terry

Tohle nám fakt v boji o titul pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry dneska nejhorší na hřišti..ale dík, Johne

Reagovat
terry

Nejhorší jsou všichni v modrém.

Reagovat
fantomas

To je šoumen! Hohó..

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to bude nejspíš na další DVD.

Reagovat
smazaný uživatel

Double jDVD SuperEdition Extra: We beat the scum (twice!) + free Hotspur shirt

Reagovat
smazaný uživatel

trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se jeden zrodil - jmenuje se Čukotka

Reagovat
hefy

nejlepší stoper.

Reagovat
terry

Takhle se bojuje o titul a v londýnském derby. Hoši, děkujeme!

Reagovat
terry

Škoda, že nemůžeme střídat dvanáctkrát aspoň, někdo by to potřeboval dvakrát.

Reagovat
Sarlin

Co tady nacvičuješ...

Reagovat
terry

Spartakiádu.

Reagovat
Boban

uz jen cekam kdy daj Spurs 3. fika

Reagovat
Darren Fletcher

to nas caka kolo alebo dve bez terryho? to je krasa, konecne si pozriem aj chelski

Reagovat
smazaný uživatel

slepice ten souboj o titul pěkně dramatizují

Reagovat
Godwinson

tak ale věřim, že Tottenham něco zahraje i za týden na Traffordu, takže by tohlo nemuselo tak mrzet .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley je frajer na druhou

Reagovat
hefy

Bentley ted nádherně.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho lobu, gol roka skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Spurs..:)Obrat o body Chels a ještě půjdou před Citizens,dvě otravné mouchy jednou ranou :)

Reagovat
Godwinson

tak před Citizens jdou do doby než je potkaj na City of Manchester Stadium :))

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nééé:-)

Reagovat
Godwinson

no je fakt, že dneska jsem čekal taky od Citizens jiný představení a byl jsem dost roztrpčen a zklamán, ale zrovna se Spurs by si poradit měli ...

Reagovat
terry

Guddy.

Reagovat
smazaný uživatel

Eidur ide na plac a da gol byvalemu klubu, to bude radosti

Reagovat
fantomas

Čech podle onlinu chytá skoro až božsky...

Reagovat
hefy

To chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je když Chels vyhraje bez inkasovaného golu,tak vítězství "vychytal" i když na něj neletí jediná střela..

Reagovat
fantomas

Jo, to mě taky sere, ale zase ho dokážu pochválit, když si to opravdu zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

To hej..

Reagovat
mickey mouse

tak ano,ale obvykle bez Čecha Chelsea dostává víc gólů

Reagovat
fantomas

Letos 6 gólů ve 4 zápasech neni tak moc...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chytá dost dobře

Reagovat
Tomanatura

Je výborný dnes, stejně jako Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou oba celkově...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Tak SAF to zaridil vyborne, my dame City, oni Chelsea a vsichni budem spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, skoda takto patka nebude

Reagovat
Sarlin

Z řad Chelsea si jako jediný palec nahoru zaslouží Petr Čech

Reagovat
Tomekcz

Dawson do repre misto Terryho!

Reagovat
kiwwi

Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Když nám tam nic nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

DOTAZ: kdyby nahodou na konci sezony meli united a chelsea stejne bodu, tak rozhoduje score nebo vzajemny zapasy??

Reagovat
Boban

skore...

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz budou mit united lepsi skore, tak jsou prvni jo?

Reagovat
PJ

Ne, kdzy budou mit United lepsi skore, tak bude prvni Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oboje má zatím MU horší..

Reagovat
Boban

pokud mam brat i aktualni skore zapasu, tak horsi o 2

Reagovat
Godwinson

což jasně vyvracuje Padreho příspěvek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

vitasrp sedře klavesnici až napíše svoje resumé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

OT: Baroš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
mike.84

kčemu nám to je když v terroristlandu mu to střílí když v repre umí akorat vyhrávat rohy

Reagovat
terry

Až bude mít za sebou v repre záložníky jako v Turecku, můžeme od něj chtít góly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu co mame v zalozni rade ted muze me rikat luxus, vsak pockej za 5 let az nasi hru bude tvorit obrana a zaloha bude mrte podprumerna

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOO, koniec, ende, finito

Reagovat
mike.84

nejvtipnější nick jaky sem tu viděl zatím :D

Reagovat
Tomekcz

ROman ale je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko

Reagovat
Tomanatura

Takže asi takto:

Arsenal zítra remizuje ve Wiganu a tím ukončí svůj boj o titul

Liverpool pozítří jen remizuje s WHU, kteří si tím pomůžou k záchraně.

MU příští týden porazí těsně Spurs a tím se udrží v boji o titul, načež

odpoví Chelsea a porazí Stoke

Arsenal ještě tentýž víkend zabere a porazí City, jelikož chcou v LM 3 londýnské týmy

K tomu se přidá Liverpool, který vyhraje v Burnley a odstoudí je k sestupu

Další víkend začne výhrou United v Sunderlandu, bude pokračovat

výhrou Liverpoolu na AR proti Chelsea, která tím pádem bude druhá a

Aston Villa vyhraje na City, čehož využije

Tottenham a porazí Bolton.

Poté se odehraje bitva na stadionu City, kde Hotspur vyhraje a tím si zajistí LM

Poslední kolo už netřeba řešit, United porazí Stoke a bude vše vyřešené.

Co tomu říkáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to dobře vymyšlené

Reagovat
Boban

nepodcenuj modraky, na AR bude plichta....

Reagovat
smazaný uživatel

To si zaslouží Nobelovku za přinos anglickému fotbalu. Bravo

Reagovat
mike.84

ja k tomu řeknu pouze to, že podle mě má arsenal šanci porazit city asi tak velkou jakou má hanychová že vyjmenuje správně vyjmenovaná slova po Z

Reagovat
Tomanatura

Nevím, kdo je Hanychová, ale tak těch slov tam zase tak moc není, čili by to mohla zvládnout, ne?

Reagovat
Tomekcz

asi Agata

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je zadupe do země...Peršan už to zařídí..ti ropní bastardi jsou stejně jen tak pro ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

a zabudol si doplniť, že City nielenže tri krát prehrá, ale prehrá ešte prvých 8 kôl budúcej sezóny

môže sa to tak stať, ale hlavne zápasy AV a City sú riadne odveci

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam !! dnes je to ale pěkný den MU vítěz, modří šaškové prohra...jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam !! dnes je to ale pěkný den MU vítěz, modří šaškové prohra...jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice zaslouženě, my dneska marní, oslavuj eurofotbale... V titul stále věřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj, s Čukotkou to nevypadá dobře, v posledních dnech jako by nemohla popadnout dech, to je mi ale nepříjemná novina...

Každopádně vynikající výkon, jediná kaňka je, že jsme měli vyhrát tak 5-1 a nahonit si tak skore, ale to stejně nebude potřeba, bodové rovnosti už se dosáhne těžko. Dawson do repre

Reagovat
Tomekcz

aspon by mela Chelsea horsi skore, to by zas vyhovovalo nam

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně podobnej zápas tomu s Wiganem... Viva John Terry!

Reagovat
Tomekcz

Tak Slepice ukazali ze titul neprejou Arsenalu ani Chelsea, snad ho budou chtit v Manchesteru

Reagovat
kiwwi

tak nie je tajomstvom ze Redknapp je s Fergiem kamos

Reagovat
supervizor

První zápas Chelsea co se mi v této sezoně líbil, no ale nebylo to zásluhou Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hahahahahaha......takovy nuly že by chtěli titul??? To už spíš bych to dal Boltonu...Terry Konečně mu to někdo spočítal té svini....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, jsem rád, že MU splnili svůj díl dohody a našim poděkováním buďiž výsledek z WHL.

Reagovat
Tomekcz

jeste jak se SAF dohodne s Harrym za tyden

Reagovat
smazaný uživatel

Co že ty vůbec nejsi na spurs.cz? :-))) Skoro všichni YIDOS tady navštévují stránku, ale ty vůbec :-)

Reagovat
vitasrp

Škoda, že Carletto neriskoval a nedal Ivanovice od začátku, s tím tragédem Ferreirou se jeho výkon vůbec nedal srovnat.. Ale kritizovat ho za to nebudu, není důvod, nemělo by se riskovat zdraví hráče a podle toho se Ancelotti zařídil, holt ale když viděl, že jiná možnost není, poslal ho tam.. Mimochodem i pak po přesunu na stoper podával velmi dobrý výkon, dobře předskakoval soupeře, četl přihrávky.. Narozdíl od toho blbečka Terryho, kterej dneska jako správnej kapitán potopil tým... Řeknu to přímo - momentálně prostě máme dva LEPŠÍ stopery, než je Terry.. Ivanovic tam je schopnej zahrát perfektně, hrál tam dost zápasů pod Scolarim a pamatuju se, že třeba tehdy v zápase s AV(doma výsledek 2:0) byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti.. Terry to nezvládá, tohle jaro má obrovské množství chyb, defenziva pod ním nefunguje, dělá pitomosti, nechá si v nejdůležitějším zápase o titul dát během dvou minut dvě žlutý, tenhle půlrok(od konce ledna) je zoufalej.. Kdyby neměl pásku a nebyl jediným odchovancem v našem týmu, jsem si celkem jistý, že by se o své místo musel sakramentsky strachovat.. Takhle má ale své jisté a mám docela pochybnosti, zda to je správně..

Reagovat
smazaný uživatel

Terry v roku 2010 nemal jediný zápas, v ktorom by vynikal oproti Carvalhovi alebo Alexovi je s formy

Reagovat
smazaný uživatel

Proste po*ebal toho mnoho, ako na ihrisku, tak mimo neho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Dneska vám možná znova daroval trofej, kdyby se nenechal jak mentální invalida vyloučit 30 minut před koncem, byla by mnohem větší šance na vyrovnání, přičemž ten bodík by měl ohromnou váhu.. Takhle nás akorát postavil do velice nelehké pozice..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by to po prvý raz, že... Ale thx poviem, až to bude v kapse, takto to ešte nič nemusí znamenať.

Reagovat
vitasrp

Furt to máme ve svých rukách.. Stejně je to ale úžasný, chybělo třicet sekund a o titulu by bylo rozhodnuto, přičemž by na tom ale Chelsea přímou zásluhu neměla.. Pak si to musí uhrát sama a vyhoří.. Celkem krásně to dokumentuje letošní sezonu..

Reagovat
Boban

ja jsem zvedavej na MS, jestli bude mit zaklad, protoze to co predvadi ted... navic u Capella je to otevreny, on si ze jmen nic moc nedela.....

Reagovat
kiwwi

Dakujeme Spurs ale uz stacilo, o tyzden si dajte na jeden zapas pauzu

Reagovat
Didier Drogba

nn příště zas

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

zítra na Wiganu naženeme GD a bude zase fajně...

Reagovat
Didier Drogba

neeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

dneska Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Two-one, we beat the scum two-one...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Devil

Kdyz se dari,tak se dari!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, o týždeň zopakovať lebo ak nie tak

Reagovat
vanGomm

Pro Chelsea v boji o titul se chleba bude lámat v Tottenhamu a v Liverpoolu.Tottenham už mají "za sebou".Ještě by to tedy mezi MU a Chesea mohlo být zajímavé.Arsenal neberu,ten je už mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jak Brian Clough

Reagovat
Boban

one love, one united

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
herbage

Ta byla sladká

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
vanGomm

Carrie:http://tinyurl.com/y72cm2h...oh .Nešlo by to přeložit do ČJ.Chci se také zasmát.

Reagovat
homeles8

ManU jsou buzny

Reagovat
smazaný uživatel

homofobe.

Reagovat
homeles8

je to tak....

Reagovat
vanGomm

Takže jsem zas tam,kde jsem byl.Kdo je buzny a homofobe?Prosím do ČJ.Nebo Ty jsi cizinec?

Reagovat
smazaný uživatel

?

tak klikni na tady ten odkaz: http://tinyurl.com/y72cm2h

Reagovat
vanGomm

Já to neumím řekni mi to česky.Tedy jsi-li z ČR.Předem moc děkuji a přeji hezké léto i dovolenou.

Reagovat
Tomanatura

Obtáhni si ten odkaz myší, zmáčkni pravé tlačítko na myši a následně "Kopírovat". Poté si do prázdného okna od internetu ten odkaz vložíš zmáčknutím pravého tlačítka na myši a následně "vložit"

Reagovat
vanGomm

Obtahování může být sice příjemné,ale toto je na mě moc složité.Zůstanu tedy nepoučen.Jinak ale i tak děkuji.

Reagovat
Tomanatura

Tak si úplně jednoduše opiš ten odkaz do nového okna

Reagovat
vanGomm

Pokud jsi tam na tom byl,tak mě to prosím řekni co tam je.Jinak asi neusnu.

Reagovat
Tomanatura

Defacto nic až tak zajímavého a nového. Gary Neville si dal pusu s Paulem Scholesem..

Reagovat
vanGomm

Děkuji.Sice mě takové věci vůbec nezajímají a čekal jsem něco úplně jiného,ale každopádně teď lépe usnu.Ještě jednou děkuji.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
homeles8

Reagovat
JIMMY-PO

fajn takže po zápasoch s Arsenalom a Chelsea máme 6 bodov, nečakané ale o to radostnejšie.. SPURS DO CHL JEDNOZNAČNE

Reagovat
Devil

Tottenham s Man.Utd.si vzajeme pomohli.....nyni se poperou mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, zaciatku sezony mohli sme byt i vyssie, ale nemzme vsetko naraz chciet, tento rok 4.miesto a o rok ...

Reagovat
vicinda07

dawson je paaaan stopeer. do zakladu v repre s nim

Reagovat
homeles8

555. pro Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

kam jsi dal Beckhama?

Reagovat
homeles8

za toho bych dostal ban a tomu dávám kulatý

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ke snídani, Chelsea k obědu a United k večeři ...

Reagovat
vicinda07

Reagovat
Boban

vecere jim pekne zaskoci

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://ekurz.etip.sk/CouponClosed.aspx?ShowPublic=2c20e48aba9acb88

este nikdy som nedal krajsi tiket...ked este zajtra Arsenal nevyhra tak sa od stastia asi poseriem

Reagovat
Devil

Tak to budem 2.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě neuvěřitelně debilní sezona. Mezitím, co se Chelsea a United perou jak děcka na pískovišti, tak my jsme si mohli v pohodě dojít pro titul. To losnutí Barcelony nám byl čert dlužnej. Zbytečnej rozruch, roztyplování, zbytečný riskování... a skončili jsme tak, jak jsme skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

*rozptylování

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je pořád ve hře pokuď vyhraje ve Wiganu !!

Reagovat
vanGomm

Ano teoreticky ve hře je.Ovšem prakticky má šanci na titul tak kolem 5%.Nedá se předpokládat,že oba jak Chelsea tak Manch Unt. v posledních 3 kolech totálně selžou.Jeden možná dva sotva.

Reagovat
Counter

Myslel jsem si, že ke konci sezony se kluby ze špičky trošku zvednou a budou o prvenství do krve bojovat. Chyba lávky, pořád ten titul nikdo nechce.

Terry se asi zcvoknul, už za tu prasárnu na Milnera měl mít aspoň na tři mače stopku, po dnešku se konečně nucené pauze nevyhne.

A SuperPav ty tutovky by proměnil i Bendtner...

Reagovat
Tomanatura

Pav hrál náhodou dobře, mě se líbilo jak tvořil, má dobrý pohyb, jen ty střely a zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jindy je to naopak, ale dneska i tak hrál dobře..

Reagovat
C-M@ster

TIM CAHILL 2 zapasy 3 goly. Skoda ze se nerozstrilel driv, snad to do poharu jeste dotahnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto tentoraz?

Reagovat
smazaný uživatel

RyanShawcrossMiZlámalNohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DAWSON FOR ENGLAND!!!

Reagovat
Xavi8

Bale Modric

Reagovat
Arbiter

Tak k té základní sestavě. Carletto poslal na hřiště to nejlepší, co máme. Teda možná až na Deca, i když kdo ví, co je lepší, jestli Ballack nebo Deco, že? Ivanović nenastoupil k zápasu, protože Carletto říkal, že nemá zatím fyzičku na to, aby vydržel celý zápas. A je pak otázkou, zda bylo lepší, kdyby nastoupil do základu nebo pak střídal. Nakonec se ukázalo, že by asi bylo lepší, kdyby nastoupil do základu a pak střídal...Ale po bitvě každý generál :-) Celkově k výsledku- je lepší, když prohrajem s čtyřbodovým náskokem, než s jednobodovým, proto si myslím, že zápas s Boltonem byl, co se výsledku týče, mnohém důležitější a neházel bych flintu do žita, pořád to máme ve svých rukou Prostě se nám včera nedařilo, no

Reagovat
Boban

1. z tech dvou spise ballack (pokud ma hrat i Lampard)

2. vem si kdyby se zase zranil, viz Arsenal, navic to ze nehral brano fakt neni nejaka omluva pro vcerejsi nevykon chelsea

3. bolton radsi nevytahuj :)

4. rozhodujici by melo byt utkani s liverpoolem, ale u vas jeden nikdy nevi...

Reagovat
Arbiter

1.tak ale rozdíl je tam minimální

2.Proto taky říkám, že po bitvě každý generál a je to na Carlettovi. Ale největší díl viny na druhém gólu nese Ferreira. Ivanović by takovou chybu neudělal.

3.Proč ne?

4.Podle mě se to všechno rozhodne v posledním kole, jsou před námi tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jednoznačně, MU už nezaváhá a my v těch domácích zápasech taky nejspíše ne, takže pokud nevyhrajem v Liverpoolu, tak asi banán...

Reagovat
Arbiter

tak ještě můžou zaváhat s yido drůbeží, takže tak, ale jak říkám, rozhodne se v posledním kole

Reagovat
Nikikrew

Teraz som si pozrel 10 min. zostrih zo zapas Spurs vs Chelsea.Musim povedat ze vas teda pekne bili.TAm ste mohli kludne prehrat aj 3:1 ,4:1...tolko tutoviek spalili ze az ale musel to byt naozaj pekny zapas :)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Arsenale, včerejšek mě žral, ale dokázali jste dnes královsky pobavit

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Azza

No vy taky ...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme prohospodařili dvoubrankové vedení, nechali si v závěrečných deseti minutách dát tři góly, to vše navíc se soupeřem hrajícím o záchranu?

Reagovat
Arbiter

s tím soupeřem o záchranu jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy hrál Wigan o záchranu?

Reagovat
fantomas

O Boltonu se taky řiká, že hraje o záchranu, a to měl před timhle kolem stejně bodů jako Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

před zápasem měl na Hull, třetí od konce, náskok 3 bodů... Nejsou v tom namočení nějak moc, ale ta hrozba tam byla...

Reagovat
fantomas

Pro oba - copak se jde bavit jen na jeden způsob?

Reagovat
Arbiter

určitě víš, jak to bylo myšleno

Reagovat
hefy

Wigan o záchranu nehrál, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta možnost tam byla...

Reagovat
hefy

Ale pořád jen teoretická, prakticky se do toho boje nikdy nedostali.

Reagovat
Arbiter

nic to nemění na nosné myšlence xbeckse

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť já to tak taky nemyslel, jen jsem chtěl porovnat soupeře CFC a AFC... A nic takovýho, aby tady musel hrobas valit oči, jsem nenapsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pojmenování hrobas je trapny až ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, náhodou tě tak vtipně pojmenoval padre, u tebe zvaný pedro...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom prosim tě vtipnyho? Je to jen jeho zoufalá snaha nám oplatit toho Pedra, přitom to nemá žádnej smysl ani význam. Já ti taky neříkám xkeks.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mi tak říkej, to je tvoje věc, stejně jako já ti můžu říkat hrobasi...

Reagovat
Chazy

Jo, ty uz si velkej kluk totiz!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a?

Reagovat
Chazy

Coby, podporuju te.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to nezakazuju, jen to je uměle vytvořenej nesmysl.

Reagovat
Arbiter

a co uměle vytvořené není

Reagovat
smazaný uživatel

Netrap se tím, zvedlo by ti to tlak

Reagovat
Arbiter

co je ti do mého tlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Díkybohu nic.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

nevím, kdo používá pro Padreho pojmenování Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Používá to aspon 10 lidí a je to přezdívka, která nevznikla uměle na nějakej protest

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej protest?

Reagovat
smazaný uživatel

No Pedro vznikl samovolně, protože se chazy jednou spletl nebo to zkomolil, rozdíl je evidentní

Reagovat
smazaný uživatel

jaký rozdíl? beztak to udělal schválně...

Reagovat
hefy

Nemyslim si, ještě měsíc mi psal pedro místo padre. To nebylo schválně.

Reagovat
Arbiter

jsem nevěděl, že je Padre tak populární, že se o něm měsíc bavíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Nenapsal jsem mesíc vkuse, tak se nesnaž být vtipný.

Reagovat
Arbiter

a píšu snad, že měsíc v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vtipný...s tímhle se obracej na Arbitera v narkoze ;)

Reagovat
Arbiter

narkóza už dávno vyprchala, hned po baletu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jen svědčí o jeho ignorantství...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel, jsem, že protestem myslíš mé nazvání tebe... Ale to je fuk, nechme toho, diskuze o ničem... Toho hrobase nějak neřeš, šlo jen o vzpomenutí na pedra/padreho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, tebe jsem nemyslel. Ale to je fuk, řešíme kraviny

Reagovat
Arbiter

pokud vím, tak poprvé jsem ji použil já, když jsem na něco reagoval a bylo mi tak špatně, že jsem skoro nepřemýšlel, takže žádný protest

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mám povedať ja, do p*če

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi právník..v některých kulturách to lze brát i jako lichotku...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu chýbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak komu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, vlastní medicínka nechutná?

Reagovat
hefy

Tak do hlavy tim nevidim, nevim jaks to myslel.

Reagovat
fantomas

Takže když bojuješ o záchranu, musíš si nutně prožít alespoň epizodku na sestupových příčkách nebo co? Co to je za teorii?

Reagovat
hefy

Vždyť o záchranu nehráli, byla tam jen bodová možnost na sestup. To je jako by se dal nazvat tým na desátym místě bojující o záchranu jen protože ještě je možnost na to aby spadl, ale prostě uplně jasně jasné, že nespadne. To je taky tým hrající o záchranu? Neni.

Reagovat
fantomas

A kde vidíš v tomhle případě tu jasnost? V tom případě ta samá jasnost byla i u Boltonu a přitom ho tu většina diskutujících zvesela označuje za klub bojující o záchranu.

Reagovat
hefy

Mně je jedno co řiká většina diskutérů. Já nikdy Bolton za bojujícícho o sestup neoznačil, protože bylo jasné, že nespadnou.

Reagovat
fantomas

Nebylo to jasné, stejně tak to nebylo jasné u Wiganu.

Reagovat
hefy

Týmy s takovou kvalitou prostě ať by hrály sebehůř podle mě nemohly spadnout a to se i potvrzuje.

Reagovat
fantomas

V minulosti spadlo už tolik kvalitních týmů na úkor slabších, že fakt nemám koule na to bejt si takhle jistej.

Reagovat
Arbiter

my jsme ztratili během deseti minut vedení 2:0 a zároveň během těch samých deseti minut prohráli

Reagovat
Tomanatura

Výborně, předpověď vychází Arsenal ukončil svůj boj o titul, jen remizou, ale prohrou

Reagovat
Arbiter

teoreticky bojovat ještě můžou

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, mozna to bude kdyz zabojujou i ctvrtej flek

Reagovat
Amos

ten Arsenal mi fakt chce zkrátit život....

Reagovat
Arbiter

tvoje křeč, že sis ho vybral

Reagovat
Amos

srdci neporučíš... jenže už se mi nelíbí ani ta naše hra co to ty šašci dneska předvedli.....

Rosu sundá,přitom byl nejlepší z našich , Eboue nebyl vůbec vidět , první střídání až v 70 minutě , je toho víc.... ale nejhorší je,že jsem se po golu na 3:2 začal brutálně smát... protože tohle dokážeme jen my... a na marodku se vymlouvat nedá , musíme mít hodně kvalitních hráčů , pokud něco chceme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal je zase pro smích celé Anglii, dostat od Wiganu 3 góly za 10 minut, to se povede málokomu

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuveritelna blamaz

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se jenom směju, Wenger je pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

a on pre teba tolko spravil..

Reagovat
smazaný uživatel

..Nechaj si dát 3 goly během deseti minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sarlin

No jo kdyby nevystřídal Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neverím vlastným očiam...

Reagovat
papos182

Jak dnes hral nelepsi utocnik PL van Persie?

Reagovat
smazaný uživatel

hral 3 minuty

Reagovat
papos182

Dik.

Reagovat
Azza

Spíš seděl než hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

5ty najlepší a hral ako hral...

Reagovat
Arbiter

ty 4 před ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Drogba, Torres, Tevéz. Ako keby si to nevedel...

Reagovat
hefy

A Scotland.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha-ha.

Reagovat
hefy

Ty jsi náký napružený.

Reagovat
Chazy

Ty mas dneska dobry den, co? Vsichni ti pali, navic Wigan.

Reagovat
hefy

A měl jsem skvělý oběd.

Reagovat
Chazy

Ja sem jeste v noci videl skvelej hokej . Ale nepali mi vubec nikdo. Nejlepsi Choo, vcera odpalil RBI, dobehl na druhou metu a byl out, protoze neslapl na prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký?

Reagovat
Chazy

Canadiens - Caps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Canadiens mi bylo fakt lito, jestli jsi nevidel, tak skoda pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel, celkom to mrdám, pozerám len mojich diablikov, ostatné len zo zostrihov i keď na Jara pozerám rád. Ale zajtra si už pozriem PHX-DET, možno už aj dnes Pens...

O tej smole viem a veľmi ma to štve, nielen preto, že Halaque, ale MTL to prajem viac.

Reagovat
hefy

Škoda, že nemam cit pro zápasy, protože sledovat Ichira 3/3 2R 1SB nebo koukat na Yankees.. Jeter 3/4 HR A-Rod 2/4 HR.

Choo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, akurát mi toto už ani vtipné nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

dovolím si nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Dovoľuj si, nik ti nebráni.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko? No dobre...

Reagovat
vodka

žádné převědčování?

Reagovat
smazaný uživatel

Však dokopy nič nepovedal...V tom je pes zakopaný

Reagovat
fantomas

Já bych je řadil na stejnou úroveň všechny. Každej má něco do sebe, každej v něčem druhý převyšuje, ale pak má zas jinou slabinu...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Volám to top5, akurát na tú narážku som nejak reagovať musel.

Reagovat
Arbiter

když napíšeš pátý nejlepší, tak někdo před nim musí být, z toho se nevymotáš

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je najviac zranený, nobolo by fér radiť ho naroveň k ostatným, v tom majú niektorí pravdu. Schopnosťami je to vykompenzované...A nehubuj

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, to je zas komedie, hned mám lepší náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ti Gunners prováděli Hmmm, tak to vypadá, že se naplní má předpověd o opětovném titulu pro MU...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už začínají trucovat, teď schválně prohrají s City...já říkal že na ně není spoleh

Reagovat
smazaný uživatel

my vyhrajem s United

Reagovat
smazaný uživatel

Na WHL bych tomu i věřil...

Reagovat
smazaný uživatel

bude to jak loni, akorát nedostanem 5 gólů

Reagovat
Azza

Reagovat
VALEN

Arsenal bez kmentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to komentuješ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VALEN

nekomentuji to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem nepiš

Reagovat
VALEN

víš kde tě mám v pr.... přizdisráči

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem u zdi nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VALEN

za to se nestyď nejsi tu jediný u zdi seroucí mamlásek ,ale žerty stranou jsi sebestředný hlupák to že jsem psal že to nepotřebuje komentář je zkrátka pravda Arsenal to neskutečně posral dostat 10min před koncem 3 góly je ubohé a k smíchu(stejně jako tvá reakce na můj komentář) na klub který bojuje o titul ,ten si po právu ani v nejmenším nezaslouží čao

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
EmC

skoda arsenalu...ted uz to titul asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

King Kanu, Kanu,

He´s older than me and you,

His real age is 62,

King Kanu, Kanu.

Skvělej chant na melodii Que Sera Sera

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Btw. Delfouneso (-Ranger-Welbeck)

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si říkal: Ježiši, proč tam dává tohohle antistřelce, a on to za 2 minuty rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže on nie je antistrelec, akurát je nevyhraný. Dokopy toho zas tak mnoho nevie, ale postaviť sa, to áno

Reagovat
smazaný uživatel

No on mi prostě neseděl do role toho, kdo má rozhodnout zápas Naštěstí jsem se spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to shit...John Carew, he's taller than me and you, he's gonna score one or two je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš vážne, Kanuho pointa je lepšia

Reagovat
smazaný uživatel

NEJLEPŠÍ VÝSLEDKY V SEZONĚ

Reagovat
smazaný uživatel

NEJLEPŠÍ VÝSLEDKY V SEZONĚ

Reagovat
smazaný uživatel

toto ligové kolo nemohlo dopadnout lépe, vliv ropy v anglickém fotbalu je zase na chvíli omezen, kašpaři z Woolwiche parádně pobavili......jen tak dále.....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

and We Beat Scums 2:1...

Reagovat
smazaný uživatel

We beat the Scum 2:1 TWICE!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

čukotk mufani gumy

Reagovat
Pipo123

kto mi toto vysvetlí ? http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_432/foto_432447_CAS.jpg hrôza pre tu mladež

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres dnes kvůli zraněnému kolenu navštívil španělského specialistu a verdikt lékaře není vůbec příznivý. Torres bude na seznamu marodů šest týdnů.

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš, ale naše šance vyhrát na Anfieldu se rapidně zvedly...

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat, měli jste vyhrát u slipek..na Anfield Road dostane čukotka na prdel

Reagovat
vitasrp

Jestli nás LFC porazí, určitě z toho jeho fanoušci budou mít nesmírně obrovskou radost, když tím prakticky přiklepnou 19. titul nejnenáviděnějšímu rivalovi.. Vyvstává celkem zajímavá otázka, jestli za tuhle cenu ta výhra stojí??

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme jim zas zajistili místo v Evropě pro příští sezonu tím, že jsme vyhráli Carling

Reagovat
vitasrp

No však, proto se vám LFC jako správnej rival odmění tím, že se na vás krásně vybodne.. Vy jste jim pomohli, oni se na vás vyserou, podle mě se jim tahle představa líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to spíš bude tak, že my jsme jim pomohli a oni si to sami poserou a nechají se přeskočit Villou

Reagovat
smazaný uživatel

problem je ten, že pro LFC neni zdaleka jisty ani to sedmy misto (everton se nebezpečně dotahuje), takže se nic vypoštět nedá

Reagovat
vitasrp

Však vy si to místo vybojujete tím, že vyhrajete EL, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

to já jenom, kdybysme to náhodou nevyhráli...

Reagovat
SunFells

Zase taková náhoda by to nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Sedmy misto je vám k ničemu, musíte být do 6.

Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu řekl, tak o tom nemám moc poněti (bral jsem to podle te tabulky, co je tady u review) - takže je to ještě horši v tom připadě

Reagovat
vodka

klídek, n'gog dá 5 gólů po krásných akcích a Torrese nepustí do sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

remíza je taky dobrá

Reagovat
papos182

Pokud se tim snizi sance, ze se titul dostane Jidasovi do ruky, tak me prohra s Chelsea vadit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Insomnia!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže k těm jménům, o kterejch se mluvilo v souvislosti s tím naším Newcastlem:

Andyho Carrolla chce Everton, Stoke a Rovers

o Keva Nolana se prý zajímal Arsenal s částkou kolem 5m, to by se fantomas zbláznil

Dnes jsem četl o tom, že prý M. Petrovovi končí smlouva v City a Newcastle je jedním z týmů, které mají zájem

Hughton se zajímal o Charlieho Austina ze Swindonu (striker, 20 let) a o Charlieho Adama z Blackpoolu, výbornej hráč, ale pro NU možná zbytečnej

NU se zajímalo o O'Haru a Huttona z THFC, Harewooda a Larssona, Bougherru z Rangers, Dorranse z WBA a dokonce prý i o Bullarda

A Stevena Taylora se zajímali Everton, CFC a Fulham, kdyby se neporval s Andym, tak bych se toho nebál, ale takhle těžko říct...

Dřív byl zájem o pár Francouzů, byl mezi nima jeden útočník a 2 CM.

Ber to s rezervou, jsou to jen spekulace, je to jen tak pro zajímavost

Reagovat
smazaný uživatel

Uf... Popravdě teď věřim nejvíc setrvání Keva, protože má (určtiě ne špatnou) smlouvu na další 3 roky a když neodešel po sestupu, tak teď taky nepůjde. Věřim, že ho udrží i fans - kapitán Magpies, nejlepší hráč soutěže, toho nikam nepustí a věřim, že tu ohromnou podporu cejtí. Andy a Steven.. jak řikáš, kdo ví jak jsou na tom po tý rvačce. Ale oba vyrůstali mezi Geordies. Andy to dává víc najevo, proto je asi oblíbenější, navíc útočník to má vždy trochu snažší. Ale odchod obou by byla velká ztráta, větší než sebelepší posila. K těm jménům potenciálních posil se radši nevyjadřuju, snad jen.. záloha Barton - Bullard, vedle sebe nejnenáviděnější-nejoblíbenější hráč současný PL Petrova bych teda bral všema deseti. Pankrát by mohl zase vypadnout. A Harewooda nechci, když je Best.

Reagovat
smazaný uživatel

Pancrate by vypadnout měl určitě - smlouva končí a jeho přínos je nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá zpráva. Krom toho jednoho krásnýho gólu a asi dvou gólových přihrávek hrál naprosto příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově jeho angažování na mě působilo dojmem, že mermomocí se musel někdo přivést a zrovna tenhle chlapík byl z nejdostupnějších. Ani z nákupu Besta zatím nejsem nijak nadšený, radši bych tam viděl jiné (snad dokáže přesvědčit o opaku).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pancrate přišel mimo přestupovej termín, v červnu mu skončila smlouva v PSG a my ho podepsali až někdy v listopadu, bylo to takovy lepidlo. Po příchodu Routledge už si skoro nekopl, počítám s jeho odchodem

Reagovat
smazaný uživatel

Šak právě proto (i když chápu, že to tak asi nevyznělo) jsem psal "z nejdostupnějších"

Z Routledge jsem měl ze začátku obavy, ale začínám mu přicházet na chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj jsem na tom úplně stejně

Reagovat
tomasinho

Wow, Hutton s Petrovem by byli parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov k nám ! Keď bude zadarmo musíme toho využiť...

Reagovat
tomasinho

Pokud zůstane Rafa, tak pochybuju.

Reagovat
fantomas

Wohou! Keve, Keve, Keve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele hele mladej, brzdi jo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A...Carroll (ještě) nepláchne, nebál bych se...to by musel bejt trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
kiwwi

som myslel ze uz zacnu pomaly vypustat ale oni kazdy zapas slapu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli oslavám přijela do Home Parku hromada fanoušků, přitom je to nějakejch 700 km, těžko se dalo něco vypustit

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nádhera:) A k tomu ještě 10 anglánů v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vůbec nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak v ideální sestavě jsou dva Argentinci a Španěl a Dán, ale to je pořád 7 anglánů

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem si za každou cenu přál odchod Cola a Josého, letos bych je nevyměnil. Obzvláště Enrique si mě získal svými výroky na adresu NU.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsou to naši tři amigos, za tuhle sezonu jsem si oblíbil všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy bych říkal to samo

Reagovat
rufus

Snad West Ham nesestoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunters from ManU prepare yourself for me as your new manager ! The Special One is coming home.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

pool konečně pořádně zabral

Reagovat
smazaný uživatel

800. Pro Gourcuffa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele