35. kolo
17.04.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 0:0

Průměrný zápas nepřinesl žádný gólový moment, který by zvrátil misky vah na jednu či druhou stranu. Cottagers zejména v druhé půli byli lepším týmem, nicméně Zamorova tyč nemohla na dělení bodů nic změnit. Zatímco si tak domácí připsali druhou bezbrankovou remízu v řadě, Vlci na vstřelený gól čekají už čtyři zápasy.

Nikoho asi nepřekvapil vyrovnaný úvod zápasu, ve kterém jen mírnou, sotva viditelnou převahu měli domácí. Ti se k první zajímavé šanci dostali po sedmnácti minutách, kdy svůj přímý kop točil ke vzdálenější tyči Murphy. Střílený centr se snažil tečovat Etuhu, pár centimetrů mu však chybělo a míč tak skončil těsně vedle.

Do nebezpečného pokusu se po brejku opřel z half voleje Gera, obětavým skokem do střely odvrátil míč Berra. Na druhé straně se po více jak půlhodině konečně projevil Doyle, když se k němu se štěstím odrazil míč před malé vápno. Pohotovou střelou branku minul. Vyrovnaný boj odpovídal v poločase i výsledkem, do šaten se šlo bez branek.

Po změně stran začal Fulham tlačit, přesto se právě on musel po deseti minutách strachovat, když se míč dostal do vápna k Edwardsovi. Ten bez přípravy střílel nad branku. Na druhé straně mohl po hodině hry oživit zápas Murphy, který odražený míč netrefil dle svých představ a z pětadvaceti metrů minul.

V 65. minutě se konečně projevil Zamora, který si vytvořil prostor pro střelu zpoza vápna a rozezvučel tyč Hahnemannovy branky. Deset minut poté ohrozili branku hostů po rohu Daviese Smalling, hlavičkou sice vyhrál souboj s brankářem, mířil však nad břevno.

V posledních pěti minutách se o gól mohly postarat oba celky. Nicméně Berra hlavičkoval po rohu do míst, kde byl připraven Schwarzer a Gera poslal míč hlavou nad břevno Hahnemanna. Diváci se tak trefy nedočkali, přesto zápas neskončil větším zklamáním ani pro jeden z týmů.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele