Anglická Premier League - souhrn 23. kola

15.01.2011, 17:56, aktualizováno 16.01.2011, 19:06
Komentáře a souhrny
Neděle je ve znamení derby a nerozhodných výsledků - Sunderland remizoval s Newcastlem, Birmingham zase s Aston Villou a Liverpool s Evertonem. Ani čtvrtý zápas neskončil ziskem tří bodů jednoho z týmů. Manchester United remizoval s Tottenhamem 0:0 a Spurs tak přišli ve prospěch Chelsea o čtvrté místo.

Tottenham Hotspur - Manchester United 0:0

16.01.2011 17:10

Góly: -

Fotbalisté Manchesteru United se vrátili díky lepšímu skóre zpět na čelo tabulky před svého městského konkurenta Manchester City. Na půdě Tottenhamu totiž uhráli remízu 0:0. Domácí hrozili hlavně zkraje zápasu, zatímco nejnebezpečnějším mužem hostů byl Wayne Rooney. Spurs soupeřovu bránu tolik neohrozili ani když šel předčasně pod sprchy hostující Rafael.

Domácí byli v úvodních minutách aktivnějším týmem a právě tahle pasáž byla asi tou nejzajímavější částí celého zápasu. Především první čtvrthodinu se MU v podstatě jenom bránil velice nebezpečným nájezdům.

I když nejrpve měl ve 2. minutě gól na kopačce Rooney, kterému parádně asistoval Berbatov, a když si poradil i s obráncem Gallasem, mohl vystřelit, jenže jeho pokus letěl nakonec jen vedle. O osm minut později výrazně zahrozil také Tottenham. Hutton zprava z běhu přihrál do vápna, kde se Crouch zbavil Ferdinanda a pálil z první, ovšem míč narazil jen do bariér vedle brány.

Poté domácí zahráli nakrátko rohový kop a Modrič hledal spoluhráče v šestnáctce, tam s velkou dávkou štěstí United odvrátili. Ve 23. minutě měl dobře nabito zase Rooney, který se s ničím nepáral a jakmile se k němu dostal míč, zamířil mezi tři tyče, kde se měl brankář Gomes opravdu co ohánět.

Těsně před poločasem utekl starým známým způsobem po levé straně rychlonohík Bale, jemuž Rafael zkrátka nestačil, následným centrem našel hlavu van der Vaarta, nizozemský záložník bohužel pro londýnské Kohouty trefil jen boční síť.

Druhý poločas už tolik na gólové šance bohatý nebyl. Hned v úvodu vyzkoušel své štěstí z dálky Giggs a ačkoli jeho rána neměla vůbec špatné parametry, skončila jen mimo. V 52. minutě se ocitl možná v největší příležitosti na skórování Rooney. Přešel přes obránce Huttona a řítil se směrem na bránu, avšak Gomes potom jeho střelu dokázal vyrazit alespoň do zámezí.

Od 74. minuty dohrávali Red Devils v oslabení. Už v prvním dějství předvedl Rafael brutální zákrok, za který ve 37. minutě viděl jen žlutou kartu. Ale pravému bekovi hostujícího mužstva domluva od rozhodčího byla asi ukradená a když schválně zavadil o Assou-Ekotta, vyloučení už ho tentokráte neminulo.

Tottenham mohl přesilovku využít v 81. minutě, Lennon vybojoval rohový kop, který se dostal zpátky od Hernandeze k van der Vaartovi. Jen pár decimetrů mu chybělo k tomu, aby pouze nepřestřelil. Ve zbývajících minutách neměl ani jeden celek sílu urvat tři body a konečná remíza zápasu samozřejmě sluší.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 2:2

16.01.2011 15:05

Góly: 29. Raúl Meireles, 68. Dirk Kuijt (pen.) - 46. Sylvain Distin, 52. Jermaine Beckford

Everton si nakonec vítězný double nad svým městským rivalem nepřipíše. Dnešní vydání liverpoolského derby totiž vítěze nemělo. První poločas tahali za kratší konec Toffees, ve druhém zas Reds, když ztratili vedení a dokonce prohrávali, ale Dirk Kuyt nakonec z pokutového kopu vystřelil remízu.

Na lavičce Liverpoolu na Anfield Road seděl poprvé po 20 letech Kenny Dalglish a určitě si přál, aby mu jeho svěřenci nadělili první vítězství pod jeho vedením. Dosud totiž Reds jen prohrávali, s Manchesterem United a Blackpoolem. Dalglish překvapil už základní sestavou, v níž figuroval mladý Jay Spearing, jenž dosud nastoupil jen jednou. V sestavě naopak chyběli zkušení Steven Gerrard a Jamie Carragher, kteří byli v trestu, respektive zraněni.

Mohl to být pro Liverpool snový začátek, jenže Torres v deváté sekundě velkou příležitost nevyužil a napálil míč přímo do Howarda. Španělský útočník ale byl očividně při chuti. Po čtvrthodině hry předvedl dobrou akci, obešel Distina a jen tyčka ho zastavila ve skórování. Kuyt z dorážky přestřelil. Skóre se poprvé měnilo ve 28. minutě. Glen Johnson poslal z levé strany centr do šestnáctky, kde ho hlavou na branku usměrnil Kuyt. Howard jeho pokus vyrazil, poradil si i s Nizozemcovou dorážkou, jenže proti Meirelesovi už nezmohl vůbec nic.Liverpool mohl okamžitě pojišťovat vedení, ale Torrese znovu vychytal Howard a Maxi následně hlavou přestřelil.

Zatímco v prvním poločase byl Everton hodně matný, druhé dějství pro hosty začalo skvěle. Jen 43 sekund stačilo Toffees na vyrovnání. Artetův rohový kop našel Distina, který na zadní tyči předskočil Škrtela a hlavou zavěsil. Reds situaci vůbec nezvládli a o pár minut později už prohrávali. Leon Osman skvěle vytvořil střeleckou pozici Beckforda, jenž byl sám před Reinou a ačkoliv pod mírným tlakem, tak bezpečně proměnil. Fanoušci Toffees se radovali a začali doufat, že by se skutečně mohly slavit tři body.

S tím však Liverpool nesouhlasil a dvacet minut před koncem vyrovnal. Howard totiž ve vápně fauloval Maxiho Rodrigueze a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Tradiční exekutor Steven Gerrard chyběl, a tak "desítku" kopal Dirk Kuyt. Ani on se ale nemýlil a rozhodl o konečné podobě výsledku. Na stavu 2:2 už totiž závěrečná dvacetiminutovka již nic nezměnila.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Newcastle United 1:1

16.01.2011 13:00

Góly: 90. Asamoah Gyan - 52. Kevin Nolan

Na podzim Newcastle Tyne-Wear derby prakticky ani nemohl ustát lépe. Dnes se pro něj naopak proměnilo v noční můru. Straky sice dlouho vedly, ale Gyanův zásah z poslední minutu jim celý svět zase obrátil naruby. Sunderland je takto stále pět bodů před svým konkurentem.

I kvůli drsnému větru museli fotbalisté hlavně zpočátku upřednostnit vášeň a zápal před samotnou kopanou, která za těchto podmínek snad zkrátka musela ustoupit do pozadí. Jednou z ojedinělých šancí úvodních pasáží byla Ameobiho nepřesná střel po překrásné dalekonosné výzvě od Bartona. Na opačném konci hrací plochy to byl zase Bent, kdo zblízka vypálil jen do Harperových nohou. A v podobném duchu si oba týmy vyměňovaly pozdravy i nadále. Zatímco tedy Richardson uklízel Colocciniho pokus do bezpečí až z brankové čáry, Harper se opět musel činit proti Malbranquově ráně. Jinak se ale spíš brousilo a skluzovalo, než střílelo na branky. T potvrzuje i předčasné odstoupení Alana Smithe po nečistém zákroku Richardsona.

Druhý poločas už se netvářil tak utrápeně a hned také mohl přinést míč do sítě Newcastlu. Bent však v rozhodujícím okamžiku selhal. A tak o tři minuty později udeřili hosté. Barton rozehrál další povedený rohový kop, Ameobi hlavou přistrčil míč k Nolanovi, který pohotově patičkou otevřel skóre. Tím fanouškovi tak trochu připomněl svůj vlastní zářez z podzimního derby a Newcastlu dovolil stáhnout se do účinné obranné ulity. Black Cats se dlouho nemohly dostat k šanci, až Richardsonova nechtěná teč Elmohamadyho střely stála za nějakým nebezpečím. Příznivci Mackems tak byli napínáni až do čtvrté minuty nastavení, kdy Bardsleyho vyraženou střelu prakticky nevědomky nasměroval do sítě šťastlivec Gyan.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Aston Villa 1:1

16.01.2011 13:00

Góly: 49. Roger Johnson - 73. James Collins

Na podzim birminghamské derby dost dobře nudilo. Letos se "zvrhlo" v nesmírně atraktivní podívanou plnou vzrušujících okamžiků. Také tentokrát ovšem duel vyústil v remízu, která oběma sestupem ohroženým rivalům příliš nepomohla. Snad akorát Villa obligátně vybředla z pásma nejvyššího stupně ohrožení.

Gérard Houllier od tohoto speciálního zápasu před výkopem očekával jenom výhru. Také oproti podzimnímu měření sil vsadil již na dva útočníky. Villa i proto odstartovala slušně a hned v první minutě mohla využít dalšího zaváhání Fostera, který odkopl přímo ke kopačkám Agbonlahora, jenž záhy přestřelil. A specialista na Midlands derby byl zapleten i do další šance Villy, kdy jeho pokus přizvedl nad břevno Heskey. Tempo utkání se mezitím stupňovalo (to dělalo prakticky celou dobu i poté), přičemž nebezpečnější byli ale stále domácí, především hrozili po pravé straně skrz mladíka Walkera. Ten později znovu centroval, tentokrát Heskey zpříma hlavičkoval a orazítkoval břevno. Zároveň mu však byl dokázán faul na Johnsona.

Břevno potom nicméně i regulérně pohladil Ciaran Clark, i když bude jen těžko někoho přesvědčovat, že skutečně hodlal brankáře lobovat a ne hledat spoluhráče ve vápně. To Brums měli jednoznačnější příležitosti ke skórování, ovšem Gardner na nadějný míč nedosáhl a Hlebově projektilu se pro změnu postavil do cesty Collins. Birmingham se ovšem tak jako tak dočkal gólu jako první. Těsně po přestávce předvedli Brums snad i secvičenou standardku, na jejímž konci stál po přihrávce Murphyho nekompromisní Johnson.

Právě on přitom hned vzápětí mohl svůj tým o vedení opět připravit, Clarkův míč si totiž málem srazil do vlastní sítě. Birmingham nyní tedy ještě vyvázl se štěstím, vyrovnávacího gólu se nicméně stejně nevyvaroval. Patnáct minut před koncem sklepl Albrightonův centr pro Collinse Agbonlahor a zrzavý zadák z half-voleje skóroval. Od té doby byli Villans na koni. Foster se okamžitě musel vytáhnout proti Downingově střele, Dunneovu hlavičku pro změnu z čáry uklízel jeden ze soupeřů. Vrchol pak měl přijít s Delfounesovou dalekonosnou pumelicí, kterou ovšem Foster s vypjetím všech sil vytěsnil na břevno.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 0:3

15.01.2011 18:30

Góly: 13. Robin van Persie, 41. Theo Walcott, 77. Robin van Persie (pen.)

Fotbalisté Arsenalu si na půdě West Hamu v klidu došli pro tři body. Svého soupeře položili na kolena už v prvním poločase, v tom druhém zvyšoval na konečných 3:0 z pokutového kopu Nizozemec Robin Van Persie.

Arsenal šel do vedení už ve 13. minutě, Walcott poslal do pokutového území přesnou přihrávku a Van Persie jí nekompromisně dopravil do sítě - 1:0 pro Arsenal. O několik minut později měl na kopačce vyrovnání Zavon Hines, v obrovské šanci ale selhal. Po půlhodiny hry orazítkoval tyč aktivní Van Persie a ve 41. minutě už bylo vedení Arsenalu dvojnásobné. Van Persie si s Walcottem vyměnili role, prvně jmenovaný přihrával a druhý jmenovaný střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Stejným výsledkem i první poločas skončil.

Ani po změně stran se nedokázal West Ham vrátit do zápasu. Spector se sice dostal do blízkosti brankáře, avšak dobrou práci odvedl Koscielny. V 52. minutě měl poměrně dost práce Szczesny, polský brankář udržel dvou brankové vedení Arsenalu.

Čtvrthodiny před koncem nedokázal Wayne Bridge čistě zastavit Walcotta a rozhodčí musel nařídit pokutový kop. Šance se s radostí chopil Van Persie a proměněnou penaltou zasadil West Hamu definitivní KO - 3:0 pro Arsnenal. Do konce zápasu zbývala ještě čtvrthodina, během které měl Arsenal další šance na další branku. Čtvrtý zásah se ale nekonal, Arsenal vyhrál v Upton Parku pohodlně 3:0.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Fulham FC 1:1

15.01.2011 16:00

Góly: 57. Hugo Rodallega - 86. Andrew Johnson

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Wiganem a Fulhamem. Remíza pro oba celky nic neřeší, jejich situace v tabulce zůstává nadále špatná. S bodem ale přeci jenom budou více spokojeni ve Fulhamu, hosté totiž vyrovnávali až čtyři minuty před koncem.

První čistou gólovku měl na svědomí domácí Wigan. V 10. minutě byl v parádní střelecké pozici Hugo Rodallega, nikým nehlídán mohl v klidu svůj projektil umístit, jenže místo toho přišlo nepřesné zakončení. Také na druhé straně chyběla větší přesnost, Damien Duff se sice dokázal individuálně k zakončení dostat, ovšem k čemu to bylo platné, když svá mířidla řádně nesrovnal. Další zajímavý okamžik přinesla až 27. minuta, kdy se Charles N'Zogbia postaral o pořádných rozruch před brankou Fulhamu, obrana hostí ho však dokázala zablokovat, a tak se kopal jen rohový kop.

Brankou neskončila ani situace o pět minut později, hostující Damien Duff postupoval zcela sám na brankáře Al Habsiho, ten irského fotbalistu s bravurou vychytal. Samostatný únik Damiena Duffa znamenal největší příležitost v prvním poločase.

I druhá půle měla co nabídnout, a co je hlavní, diváci se dočkali i gólového úspěchu. O ten se v 52.minutě geniálně postaral Rodallega, když zužitkoval dlouhý nákop skvělým lobem, brankář Stockdale nemohl nic dělat - 1:0 pro Wigan.

Fulham vzápětí přidal plyn a tlačil se více do zakončení. Vidět byl zejména americký záložník Dempsey, který několikrát nebezpečně zakončil. Hosté ale museli myslet i na zadní vrátka, Wiganu se nabízely rychlé protiútoky. Jeden takový mohl zakončit autor první trefy Rodallega, míč mu ale těsně před zakončením skočil. V 78. minutě se podařilo Fulhamu vstřelit branku, kterou hlavní sudí uznal - ovšem jen na chvíli. Po poradě s pomezním svůj verdikt změnil, na vině byla ruka Dempseyho.

Na regulérní branku si museli fanoušci Fulhamu počkat až do 86. minuty a slabší chvilku si přitom vybral brankář Al Habsi, střelu Johnsona nedokázal vyrazit, nýbrž si jí vlastně sám srazil do branky - 1:1. Skóre už se dokonce zápasu nezměnilo, obě strany berou po bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Blackpool FC 3:2

15.01.2011 16:00

Góly: 38. Peter Odemwingie, 52. James Morrison, 87. Peter Odemwingie - 11. David Vaughan, 80. Gary Taylor-Fletcher

Přestřelku se šťastným koncem pro domácí West Bromwich viděli diváci na The Hawthorns. Blackpool na začátku vedl, ale poté dotahoval. Na třetí trefu domácích už zareagovat nedokázal.

Ještě než padla první branka utkání, vyprodukovaly obě strany poměrně dost střeleckých pokusů, ani jeden z nich však v síti neskončil. Pak už přišla na řadu 11. minuta a první zásah do domácí sítě, David Vaughan ukázal uvnitř pokutového území sílu své levačky a neomylně zavěsil - 1:0 pro Blackpool. WBA se otřepávalo z inkasované branky asi deset minut, pak se vrhlo do útoku. Youssuf Mulumbu, Chris Brunt či James Kortison pokaždé zamířili vedle.

Vyrovnání přišlo ve 37. minutě, Peter Odemwingie z místa značky pokutového kopu překonal brankáře Kingsona - 1:1. U branky mu asistoval Graham Dorrans. Na sklonku prvního poločasu mohl Blackpool udeřit podruhé, z dobrých 40 metrů se odhodlal vypálit Charlie Adam.

Hráči WBA dokonali obrat ve druhé půli, přesněji v 52. minutě. James Morrison se dostal k míči ve velké blízkosti hostující branky a brankář Kingson byl proti tomuto zakončení bezmocný - 2:1 pro West Bromwich. James Morrison mohl vzápětí přidat další gól, brankář hostí tentokrát poradil.

Čtvrthodiny před koncem začalo mít utkání pořádné grády. Vše začalo šancí Cathcarta, ten si na rohový kop naskočil parádně, jenomže hlavičku už do branky usměrnit nedokázal. Za pět minut ale bylo srovnáno, Gary Taylor-Fletcher obdržel od Phillipse přihrávku do malého vápna a vyrovnal na 2:2. Dlouho to ale hostům nevydrželo, tři minuty před koncem poslal do pokutového území skvělý pas Paul Scharner a Peter Odemwingie vrátil vedení zpět na stranu WBA. Divoký výsledek 3:2 už domácí nepustili a slaví veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu

Stoke City - Bolton Wanderers 2:0

15.01.2011 16:00

Góly: 37. Danny Higginbotham, 63. Matthew Etherington (pen.)

Danny Higginbotham a Matthew Etherington se stali hrdiny zápasu mezi Stoke City a Boltonem Wanderers. Domácí celek vyhrál 2:0 a branky vsítili výše zmiňovaní. Zatímco Higginbotham se trefil ze hry, Etherington skóroval z pokutového kopu.

Stoke začalo proti Boltonu aktivněji a obrana Wanderers musela odrážet jeden útok za druhým. Marc Wilson, Tuncay, Robert Huth a Kenwyne Jones měli velké příležitosti, ale buďto scházela přesnost, nebo spolehlivě zakročil brankář Jaaskelainen. Převaha Stoke byla znát a bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří skórovat.

To se nakonec podařilo po půlhodině hry. Ve 37. minutě zahrávali domácí rohový kop, obrana Boltonu si celou situaci pořádně zavařila a vzniklý závar před brankou uťal až brankou Danny Higginbotham - 1:0 pro Stoke City. Obránce Stoke zasáhl v pádu míč a se štěstím překonal finského brankáře Boltonu, ten sice chytil míč, jenž byl ale objemem dávno za brankovou čárou - jak ukázal opakovaný záznam. Bolton sice měl nějaké příležitosti, ovšem obrana Stoke působila jistě. Poločasové vedení domácích bylo zcela zasloužené.

Druhé dějství začal pro změnu lépe Bolton, Johan Elmander velmi nebezpečně hlavičkoval a Stuarta Holdena vychytal Begovič. Plány na vyrovnání dostaly pořádnou trhlinu v 62. minutě, obránce Zat Knight ve vlastním pokutovém území fauloval a rozhodčí odpískal pokutový kop. Exekuce se s chutí chopil Matthew Etherington a proměněnou penaltou pojistil vedení Stoke na 2:0.

Bolton se i za tohoto stavu nevzdával a nadále byl lepším týmem, co se týče druhého poločasu. Matthew Taylor si vylámal zuby na Begovičovi, stejně jako Rodrigo Moreno nebo Sam Ricketts. Závěrečný tlak hostů byl enormní, ale obrana Stoke ani na chvíli nepolevila.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 4:3

15.01.2011 16:00

Góly: 40. Kolo Touré, 49. Carlos Tévez, 54. Yaya Touré, 66. Carlos Tévez - 12. Nenad Milijaš, 68. Kevin Doyle (pen.), 86. Ronald Zubar

Utkání mělo o náboj navíc, jelikož se v něm premiérově představila nová hvězdná posila z Wolfsburgu za 27 milionů liber, "teplický" Bosňan Edin Džeko. Pozornost si ovšem na straně domácích zasloužil jeho útočný parťák Carlos Tévez, jenž dvěma góly zajistil Man City vítězství. Hostům nepomohl ani Zubarův gól v posledních minutách a odvážejí si ze City of Manchester Stadium porážku 3:4.

Ani Džeko, ani Tévez však příliš nepomohli novému lídrovi Premier League v úvodu duelu, kdy měli Vlci výrazně více ze hry, což korunoval šťastným gólem ve 12.minutě po teči tří hráčů City Nenad Milijaš - 0:1

I v dalším průběhu měli převahu hosté a po 20 minutách ji mohl v obrovské šanci využít Matthew Jarvis. Jeho střelu však skvělým způsobem zblokoval Kolarov. Po tomto momentu se začala pozvolna probouzet i ofenziva Man City, Hennesseyho donutil k výbornému zákroku Adam Johnson.

K jásotu donutila domácí fanoušky až situace ze 40. minuty. Rohový kop lehce tečoval Kompasy a jeho kolega ze stoperské dvojice Kolo Touré měl na zadní tyči dostatek času, aby propasíroval míč skrze všechny bránící hráče Wolverhamptonu - 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Asi nikdo netušil, že se po návratu z kabin rozehraje taková přestřelka, jaké jsme dnes byli svědky. Po 4 minutách převzal Tévez míč na rohu velkého vápna, jako nůž máslem prošel přes tři obránce soupeře a zblízka po zemi pokořil Hennesseyho - 2:1. A za pět minut bylo ještě v Manchesteru ještě veseleji. Yaya Touré hluboko na své polovině vybojoval míč a poslal ho do běhu na Džeka. Nová akvizice si narazila s Tévezem, nasadila Stermanovi ukázkové jesličky a poté už jen nahrála Yayovi Touré, jenž si po dlouhém běhu z vlastní půle vychutnal střelou po zemi gólmana hostí - 3:1.

Dílo dokonal v 66.minutě znovu Tévez, který stál přesně na místě, kam odcentroval Zabaleta, a hlavou od břevna zvýšil na 4:1 a zdálo se být po zápase. Chyba lávky. Prakticky vzápětí se dostal Wolverhampton do útoku, na Doyle se ve vápně neobratně pověsil Lescott a sudí Mason odpískal penaltu. Tu sám faulovaný proměnil do pravého dolního rohu branky - 4:2.

Pořádně nervy museli mít domácí až do posledních minut, jelikož v 86. minutě Zubar usměrnil rohový kop Geoffreyho Mujangi Bii za záda Harta a na čáře stojící Nigel de Jong už mu v cestě za ni nezabránil - 4:3. V závěru už nicméně Wolves nedokázali vyvinout potřebný tlak a Manchester City tak vybojoval tři body. Minimálně do zítřka tak máme nový vedoucí tým Premier League.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Blackburn Rovers 2:0

15.01.2011 16:00

Góly: 57. Branislav Ivanović, 76. Nicolas Anelka

V říjnu porazila Chelsea v Ewood Parku Blackburn zásluhou gólů z kopaček Anelky a Ivanoviče a ani dnes tomu nebylo jinak. Odveta na Stamford Bridge byla plně v režii Blues, kteří zvítězili 2:0 a minimálně do zítra budou čtvrtí.

Na Stamford Bridge dnes hrál skutečně jen jeden tým, Rovers byli zcela bezmocní a na polovinu soupeře se dostávali jen sporadicky. Už v prvních sekundách zápasu navíc mohli inkasovat, od Ramiresova premiérového gólu v modrém dresu je ale po rohovém kopu zachránili břevno. Chelsea sice neustále držela míč na vlastních kopačkách, ale ve finální fázi byla nulová. Až po půlhodině hry se řítil sám na Robinsona Didier Drogba, ale skvěle se vrátil Givet a přesným skluzem ho v šanci zlikvidoval.

Ojedinělou příležitost pak měli hosté, po chybě v rozehrávce Chelsea. Hoilett dostal před šestnáctkou prostor ke střele, a tak vypálil. Čech vyrazil a Ashley Cole s Terrym museli odkopávat míč před Kaliničem. Vzápětí se na druhé straně dostal do šance Anelka, jeho střela ale prostor mezi třemi tyčemi netrefila. S přibývajícím časem přicházelo více a více šancí a bylo jen otázkou času, kdy Chelsea prolomí bezbrankový stav. Do poločasu se jí to však nepovedlo. Lampard totiž hlavičkoval po Bosingwově centru nad a po další akci portugalského beka zastavila Anelku branková konstrukce.

Francouzský útočník, kterému se proti Blackburnu tradičně daří, byl vidět i po změně stran, jeho levačka se sice stáčela do brány, ale nakonec skončila těsně vedle. Gól nakonec dorazil až po téměř hodině hry. Rohový kop posunul hlavou Terry a Ivanovič se štěstím dokázal vymanit z tlaku obránců a z otočky prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Na 2:0 mohl zvýšit v další akci Terry, po dalším rohovém kopu ale tentokrát mířil domácí kapitán těsně vedle. Čtvrthodiny před koncem chyboval Samba a Drogba šel opět sám na Robinsona, ale brankář Rovers ho vychytal. Dnes to skutečně nebyl Drogbův den. Minutu nato se ale Stamford Bridge radoval podruhé. Další Maloudův rohový kop našel hlavu Ivanoviče, ten poslal míč na bránu a těsně před Robinsona ho ještě tečoval Anelka a upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21129043:1945
2.Manchester City23136437:1945
3.Arsenal FC22134545:2243
4.Chelsea FC22115638:1938
5.Tottenham Hotspur22107531:2537
6.Sunderland AFC23810526:2334
7.Bolton Wanderers2379734:3130
8.Stoke City22931028:2630
9.Newcastle United2285935:3229
10.Blackpool FC2184931:3628
11.Blackburn Rovers23841129:3728
12.Everton FC22511625:2726
13.Liverpool FC22751027:3126
14.West Bromwich Albion22741129:4125
15.Fulham FC22411723:2523
16.Birmingham City21411621:2623
17.Aston Villa22571024:3922
18.Wigan Athletic22410819:3422
19.Wolverhampton Wanderers22631324:3821
20.West Ham United23481122:4120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zítra musíme vyhrát

Reagovat
Tomekcz

bod bude zlatej

Reagovat
minoLFC

pentlička tam, pentlička sem a budú tri

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Alespoň jsou City stále třetí...

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

keby si mal aspon pravdu, realita je ovela horsia

Reagovat
$dolar$

http://img143.imageshack.us/f/zkurvenejfulham.jpg/

Nemam rad Wigan, nemam rad Fulham...

Reagovat
vodka

no, kdybych měl vsadit já, tak dám 02... Fulham se totiž dost zvedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu (skoro 2.9) bych dal určitě DNB na Wigan, pokud bych na to měl vsadit

Reagovat
$dolar$

mrda me, ze to bylo zrovna v 86. minute...

Reagovat
Chazy

To bys byl fakt super lucker, protože Fulham byl v druhým poločase daleko horší až do gólu Wiganu a byli rádi za ten bod. Nehledě na to, že Hugo nedal v prvním poločase hlavičkou z malýho vápna gól. Navíc Wigan v poslední době neprohrává - z posledních pěti zápasů jen jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

S kým prohrál?

Reagovat
Chazy

Ani už nevím, nějak mi ten tým neutkvěl.

Reagovat
hefy

Chazy-Hrubas derby, ne?

Reagovat
hefy

Jo aha, on se ptal lexess..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

byl no... navíc neobjektivní, protože na Fulham sem chtěl vsadit už víckrát tento rok, ale eště že sem to neudělal, protože su šptný prediktor...

Reagovat
C-M@ster

4 výhry, 7 proher, 11 remíz...

Reagovat
JIMMY-PO

Blackpool

Reagovat
Chazy

Ten výkon Wiganu po vstřeleným gólu teda naprosto otřesnej, horší jsem snad ještě letos neviděl. Do gólu Fulham ve druhým poločase naprosto ztracenej, Wigan kompletně ovládal hřiště a po gólu najednou zakopávání míčů, střílení ze všech pozic, jeden roh Fulhamu za druhým. Nevím jestli je to tím, že hráči si uvědomujou vážnost situace a tak prioritně brání vedení a nebo Martinez naordinoval takovou taktiku (spíš on, protože ofenzivní McArthur hned šel hrát DMF), ale je to naprosto otřesný. Jako kdyby Wigan nechtěl vést kvůli tomu, aby zápas vyhrál, ale aby měl jistotu, že když ten jeden gól dostane, tak to nebude prohra a získá tím mírnou výhodu na přežití konce utkání. Otřesný.

Ale rozhodčí vynikající, dempsey mizernej herec a jsem rád, že sem zas viděl Johnsona.

Reagovat
$dolar$

Gohouri tak rad na konci zapasu nebyl

Reagovat
Chazy

Jj ... Ale odehrál dobrej zápas. Každopádně jsem nasranej, pokud se Wigan zachrání, tak nějakýma překvapivýma výhrama.

Reagovat
$dolar$

Tak ja jsem nasranej jeste vic, viz muj tiket vyse

Reagovat
Chazy

To spravíš na AO, tam remízy nejsou

Reagovat
$dolar$

Presne

Reagovat
soukup

Bolton hraje moc sympaticky, asi se na ně budu dívat častěji a zamiloval sem si Daviesovu šajtli

Reagovat
vladis271

Inak, kto zajtra píska Merseysides. Niečo som počul, že ten pytel sračiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb píská TyneWear

Reagovat
vladis271

fúúú, síce by možno podľahol atmosfére, ale som naňho alergický. A chcem vyhrať čestne

Reagovat
smazaný uživatel

Vrcholu ubrečenosti fanoušci Liverpoolu dosáhli když si stěžovali na prohru díky červenému balónu hozenému na hřiště během zápasu se Sunderlandem. Ale teďka se k tomuhle rekordu dost blížíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

opravnené , odvtedy pre rozhodcov platí prerušiť zápas za podobnej situácie, aby to nemusel riešiť hráč

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

nemám záujem o tvoju analýzu scouserskej psychiky. Nijak som nebrečel ani som sa k tomu zápasu nevracal. To, že si to vydedukoval z toho, že som nazval Webba pytlom sračiek je tvoj problém. Už mi pripadáte priveľmi povýšení a za všetkým hľadáte attack na váš nedoknuteľný klub.

Ale na každú sviňu sa varí voda a Glazer ako hlavný kuchár vám to dá zorať. A ja si to užijem s popcornom a koka kolou v ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je tvoje chování můj problém?

Reagovat
Swarley

"Nijak som nebrečel ani som sa k tomu zápasu nevracal."

vážně?

Reagovat
vladis271

v tomto príspevku, o mojom správaní tesne po zápase sa nemienim baviť. Bol som totiž nasraný a kyvácali somnou emócie. Dnes by som sa možno vyjadroval inak. Ale to, že to posral, za tým si stojím doteraz.

Reagovat
Swarley

Vám by ani Webb nepomohl

Reagovat
minoLFC

to ťažko, Webb ešte nerozdýchal Babelovu fotku, vraj tak rozcuchaný ešte na žiadnej nebol...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál CHelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a já měl hcp na ManCity :( :(

Reagovat
smazaný uživatel

Tevezek

Reagovat
smazaný uživatel

už tevezek jo ... hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Zubarovi povedlo dat gol?

Reagovat
soukup

mě zas zajímá Higgibotham, viděl sem jen druhej poločas, napadá mě snad, jen že to tam mohl plácnout ušima

Reagovat
smazaný uživatel

Roh, hráč Boltonu hlavičkuje za sebe směrem na bránu. Higgibotham se jen možná, možná nějak dotkl míče metr před čárou, a 3 bránící hráči Boltonu a Jussi si ho tam doodráželi tak nešťastně, že v jednu chvíli ležel Jussi na zemi s míčem na břiše, těsně za čárou.

Reagovat
fantomas

Tak to bych potom soukupovi uznal.

Reagovat
soukup

škoda, že sem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohu hlavou, stál sám na malym vápně a ještě mu to málem stihl De Jong vykopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Počlat, hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt. A highlights z toho zápasu stejně doporučuju ke zhlídnutí, hrál se perfektní fotbal a třeba druhý gól Citizens byla lahůdka.

Reagovat
Azza

Dal i břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ho mame na lavicce

Reagovat
Counter

to neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako kdo to ma vedet, ze jedne z nejpropracovanejsich obran da gol zrovna Zubar

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě hlavou trefil břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gera nehral, takze jedna absence a Zubar se posune.

Reagovat
smazaný uživatel

A Piquionne neni ani na lavicce, pohoda

Reagovat
Counter

konečně máme štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som napísať, že City - Wolves dnes najlepší zápas zatiaľ, ale pozerám, že aj WBA - Blackpool bola mastenica

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hammers still Keane on Robbie

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Lovec

Reagovat
vitasrp

Po hodně dlouhé době Chelsea předvedla dominantní výkon a soupeře celý zápas tlačila.. Jenom díky vlastní neshopnosti v zakončení a velkému spalování si Blackburn neodvezl větší příděl.. Sice jsme nepředvedli žádný zázračný výkon, ale zlepšení oproti minulým zápasům bylo markantní a na slabý Blackburn to stačilo s přehledem..

Konečně se nám vrátilo sebevědomí, hráči se nebáli vymyslet něco nečekaného, překvapivého a na herním projevu to bylo krutě znát.. Navíc si fotbal vyloženě užívali, což byl skutečně ohromný rozdíl oproti vánočnímu období, kde na hráčích žádná chuť znát nebyla, jen velká frustrace..

Výborně hrál Ivanovic, asi MOTM, on je při rohových kopech hodně nebezpečný, oba góly v podstatě zařídil on. Velmi zdatně mu sekundoval Terry, také zahrál parádní utkání, vyhrával souboje, řídil skvěle obranu(i když pravda ta mnoho práee neměla) a hlavně se nebál ani vyvážet míče a útočit, čímž zformovanou obranu Blackburnu několikrát překvapil.

Ze zálohy jasně nejlepší Ramires, klučina se poslední dobou rozehrává k velmi dobrým výkonům, doufejme, že v nastoleném trendu bude pokračovat a peníze za něj vydané se nebudou zdát vyhozené. Dneska předčil jak Essiena, tak Lamparda..

V útoku mě pak po delší době potěšil i výkon Anelky, on byl vlastně náš nejnebezpečnější hráč v ofenzivní fázi, tlačil se do koncovky, nebál se vzít zodpovědnost na sebe, udělat kličku protihráči a zakončit. Ten gól sice sebral Ivanovicovi, ale za výkon si ho zasloužil..

Snad se tedy blýská na lepší časy, teď nás čeká série tří velmi těžkých venkovních zápasů a nutně potřebujeme je zvládnout na výbornou a vrátit se na vítěznou vlnu..

Reagovat
smazaný uživatel

" hráči se nebáli vymyslet něco nečekaného, překvapivého a na herním projevu to bylo krutě znát.. "

Práveže nevymysleli absolútne nič nečakané...nebezpečnejšie a rýchlejšie útoky už spraví aj Tatran Prešov v Corgoň Lige

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte někdo z jakýho důvodu Demba neprošel prohlídkou?

Reagovat
herbage

Z hlavy se mu začly sypat piliny

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stouhle 11kou mužem pěkně potrápit barcu

Reagovat
smazaný uživatel

+Sagna a Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej...

pokud se z nich posereme už před počátečním hvizdem, tak nám nepomůže ani bůh.

Reagovat
Pipo123

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

otázka pre arzenalistov...patrí wilshere už do seniorskej repre anglicka? či zatial stále tak max U21?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, už byl povolanej i do seniorský repre.

Reagovat
Lovec

sebevědomím rozhodně ano

Reagovat
smazaný uživatel

Debut v acku si uz odbyl, ale hrat bude jeste za U21.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj za áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ma cas, ted ho ceka s U21 ME, takze by byl nesmysl ho misto toho brat na pratelaky na lavicku acka.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr to beriem tak, že je blbosť brať ho na MS U21, ked už sa presadil do A-tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Anglii ma odehrano asi 10 minut v pratelaku, to se fakt prosadil U21 bude hrat na konci roku ME, ne MS, a je to pro ty mlady hrace urcite vic, nez si zahrat jeden kvalifikacni zapas za acko.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa do toho tímu dostal/presadil. Nech dajú v U21 možnosť iným. Tá kategoria bola spravená, aby pomohla hráčom dostať sa do A-tímu. To tam Jacka dostalo, takže už nie je dôvod v nej dalej nastupovať. Navyše, Jack už odohral veľmi veľa zápasov za AFC, nastupuje skoro každý zápas a trocha odpočinku by mal dostať. Len teraz mal 19 a už má odohrať 50 zápasov za sezonu? Neskôr by to mohlo mať devastačné účinky. Wenger o tom hovorí, ako o syndrome vyhorenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady zkousis paneboze? To, ze byl Wilshere jednou nominovanej, neznamena, ze ma jisty misto v acku. Po ME 21 at si klidne hraje za acko, ja mu to budu prat, ale kdyz se ted U21 repre dostala na ME, tak tam nemaji jet nejlepsi hraci, aby Wenger nezacal fnukat? Prober se

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne, Gerrard, Lampard, Wilshere, Barry sú ich najlepší záložníci, pri čom Wilshere má najlepšiu formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry? ohladne toho debutu viem že ho už mal, ide o to či tam patrí aj kvalitou. zbytočne ho tam pchať ak by na to ešte nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Barry - Wilshere - Gerrard už spolu hrali (myslím, že proti FR) a je to jediný pravý štítový záložník z tých štyroch a niekto brániť musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Francii hral Henderson

Reagovat
Lovec

štítový

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodne na to má, vo všetkých zápasoch, v ktorých hral a ktoré som videl, bol jedným z najlepších. Skôr by som ho už nepchal do U21.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak už to pochop!!! Ještě bych mu do útoku přidal JETa s Theem a na LB Gibbse, ať se na něm může stavět

Reagovat
hribco

West Ham nemoze zostupit pre fanusikov ktori za stavu 0:3 spievaju blowing bubbles chcelo by to zbavit sa nezmyselnych hracov ako Boa morte Kovac a podobne a dat doveru mladikom Stanislasovi Hinesovi Searsovi

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Liverpool

Reagovat
herbage

Splněná povinnost, tři body doma. Přesto hra nic moc, alespoň že vozíme ze hřišť soupeřů body. A třetí čisté konto v PL za sebou

Reagovat
Amos

zápas jsem bohužel nestihl , ale skóre 2+1 Van Persieho mě velice potěšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas, škoda, že jsme takhle nehráli s Ipswichem. RvP výbornej výkon, dva fíky sám dal na jeden přihrál a celkově se mi jeho hra dnes líbila. Snad jedinej ke komu mám výhrady je Djorou. Toho chlapíka jsem nikdy nemusel. To jeho riskování a kličkování u vápna mi brnká na nervy, navíc když to pak šťastně odkopne ke spoluhráči a je na něj záběr. Ten jeho výraz že to chtěl a že to bylo v klidu, uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou měl dneska trochu výpadek. Ale jinak hraje výborně. Každej den prostě není posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, on nehraje špatně. Ale nespočetkrát už měl v zápasech takový momenty, kdy měl míč od vápna odpálit pryč, ale vždycky si ho ještě třeba popostrčil jednou dvakrát a najedou u něj byl 2 prothráči. na druhou stranu je sebejistej, dovolí si, rozehrávka dobrá, hlavy taky sbírá. Stejně bych byl radši, aby byl zpátky Thomas nebo Squillaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomase beru, ale Squillaci? Nechápu. Johanka se mi zdá mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Squillaci a Djorou, je mi to nějak jedno kdo z nich nastoupí.

Reagovat
Godwinson

Nejen dnes, proti Ipswichi hrál taky zajímavě :)

Reagovat
Trand

Ale v některých zápasech předtím by si možná zasloužil Man of the Match. Snad si zachová ten svůj nedávný standard.

Reagovat
Trand

Nejlepší byl ten borec, co sledoval zápas v Upton Parku dalekohledem z toho vysokýho domu a byl tam na něj detailní záběr. Jinak ta kamera je tam fakt hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

jsme si hned vzpomněl na Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš na Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm dneska rodinná párty a jak tak na to teďka ožralý koukám tak mi z toho vychází jediný výsledek....Zítra na WHL prostě musíme United přejet,jinak to nejde. Už se těším!

Reagovat
smazaný uživatel

clichy22 preje zitra slipkam.. ale jen zitra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli i arsenlista přeje tottenhamu tak to prostě usí vyjít!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska odehrála sve zápasy ta plevel a zítra přichází na řadu úroda UNITED,UNITED,UNITED

Reagovat
Mindas

To je prdel, ha ha... Ale ještě větši sranda je ta tvá "čeština."

Reagovat
fantomas

Theoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta 100% golovka co nedal... už by tyhle situace mohl řešit ve větším klidu.

Reagovat
fantomas

"už"? Proč už, když je tak v 85% případů řeší? Však patří k nejlepšim zakončovatelum v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase je potřeba ho pocvhálit za ten gól. 95% hráčl by to nedohrálo s tim, že by si mysleli že van Persie ten balón nestihne na hrací ploše. Theo to čekal, předskočil beka a ještě ten míč parádně uklidil. A můžu jmenovat dál šance, který chladnokrevně proměnil.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, je to střelec par excellence. Taky když chceš, najdeš takový zahozený šance i u vážně prvotřídních útočníků typu Drogby a Torrese. A třeba ani ne tak málo. Jenže Walcott má prostě (z velké části kvůli Wengerovi) pověst dřeváka, takže se na něj uplatňujou takový ty kouzelný techniky, podle nichž vlastně ani nemůže odehrát jó dobrej zápas. Vždycky se něco vypíchne, co se přitom u ostatních běžně přehlíží, a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Navíc myslim, že vzhledem k jeho věku je prostě normální, že občas nějákou šanci zahodí.

Reagovat
Counter

Já bych spíš trochu překvapivě vyzdvihl Clichyho - už delší dobu jsme na něj nenadávali

Reagovat
fantomas

Já nevim, já to opět neviděl, jen se mi líbí ta bilance 1+1 a vykoledovaná penalta, čili vlastně účast na všech třech gólech..

Reagovat
justcall

ta asistence na prvni gol patří rovným dilem i Nasrimu

Reagovat
fantomas

Řikám, že sem to neviděl!!! Čtu statistiky prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už tak Fabregasovi

Reagovat
Side

Ne, byl to Nasri

Reagovat
Counter

Theo si samozřejmě pochvalu zaslouží, stejně jako Robin se svými 2+1, ale skvěle zahrál i zbytek zálohy a útoku. Skysports třeba prohlásili MOTM Jacka, komentátoři Foxu se při střídání Cesca rozplývali nad tím, jak dneska skvěle dirigoval hru, stejně tak několikrát za zápas vynášeli do nebes Nasriho... Tohle složení ofenzivy vážně musí budit ohromný respekt.

A k tomu ten Clichy

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Zrovna výhru nad posledním West Hamem bych nevynášel do nebes. Jsem rád, že hráči zahráli dobře, ale ještě je v naší hře hodně nepřeností a občas si nevím před vápnem rady. Doufám, že tato sestava sehraje spolu co nejvíc utkání a pak bych se nikoho nebál. Otázkou je, kdy se zase Cesc nebo Robin zraní, protože bez nich jsme pploviční. Mrzí mě to, ale je tomu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si v zápase sedne hra zálohy a funguje to, tak jsme k nezastavení. Samozřejmě pak musí v útoku hrát van Persie nebo Chamakh. Pokud by hrál Bendtner tak se zastavíme sami. A to já mám Nicka rád. Je to něco jako Djorou v obraně. Oba mám rád, ale nejsem rád když nastoupěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ukopte ten titul, inak ho budem museť priať Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je príma kamarád.

Reagovat
Pipo123

neviete či má Weiss nejakú šancu na to aby hral v City, alebo tam je velká konkurencia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

malá konkurence tam je

Reagovat
Pipo123

no já práve moc nesleduje CIty, alebo teda skoro vôbec, takže ani neviem kto vlastne hraje na krídle, ? ....

Reagovat
soukup

no oni hlavně moc nehrají na křídla

Reagovat
vladis271

ani keby bol najlepšie krídlo v Škótsku. Ale začína sa mu dariť, ak ho tam naučia brániť, vidím reálne, že poňom niekto z PL siahne na trvalý prestup.

Reagovat
vladis271

Na druhú stranu Manccini je sukyn syn, ktorý nemá problém zničiť Givenovi kariéru, tak prečo by s tým mal problém u Weissa? Posadí ho na lavičku a bude mať lepšie obsadené krídla.

Reagovat
Pipo123

no práve že som pozeral zápas Rangers - Hamilton a on si to tam dával parádne, ale zasa Hamilton neni nič extra

Reagovat
vodka

celkově je to nejlíp technicky vybavený hráč Gers, akorát neumí bránit... jinak kope standartky a výkony většinou podává jedny z nejlepších... na druhou stranu skotská liga prostě neni měřítko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide Vladino do lepšieho tímu v Eredevise alebo do Nemecka. Hlavne, nech je šťastný a baví sa futbalom.

Reagovat
fantomas

Prosadí se levou zadní.

Reagovat
minoLFC

dobrý joke

Reagovat
smazaný uživatel

tak se zeptal?a ty místo aby si to vysvětlil ,tak se jenom tlemíš.takže o tom víš taky h*vno

Reagovat
minoLFC

neser sa do veci o ktorých vieš prd, Pipo123 pochopí ako som to myslel

hlaška je to výborna

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte... byl ten vyrovnávající gól aspoň zasloužený? Resp. odpovídá remíza průběhu zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Meli prevahu, ale zadny sance, byla to haluz, naprosto zbytecna Jako remiza spravedliva, ale proste...

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem rád, že jsem to nemusel vidět v reálnym čase... Každopádně před zápasem jsem bod bral.

Mimochodem neměl Zenden stát za karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Ameobi neposral prihravku na 1,5 metru, dohral by se zapas pred Gordonem

Netusim, jak to mel s tema kartama.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ville byl vyloučenej, tak jsem myslel, že má stop. No to je fuk. Bez Tiotého a Andyho je remíza dobrá. I když ten způsob.. ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to odpykal v FA Cupu teda.

Reagovat
smazaný uživatel

ma tu niekto PES 2011 an plejko 2??

Reagovat
minoLFC

dobrý výkon hlavne v prvom polčase, po odchode Aggera sme vďaka zmätkom v obrane prišli o výhru, ale aj tak to bolo pozerateľne derby...prvý bod k záchrane...ale posíliť treba

Reagovat
tomasinho

Co na to říct? Pro mě osobně je to zklamání. První půle výborná, ale měl přijít ještě nějaký gól. Do druhé půle přišla změna v obraně a jakoby to vše změnilo. Škrtel zadřel první gól, pak zmatek v obraně přinesl druhý gól. Trvao dlouho, než jsme se dostali zpátky, Kuyt sice z penalty vyrovnal, na víc jsme ale neměli kreativitu a kvality vepředu. Bod je málo, ale za bojovnost třeba dát palec. Nejlepší hráči: Kelly, Kuyt, Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Loserpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

championship se blizi jen skoda Torrese ze mu nevysel ten gol na vzdalenejsi tyc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio s Nanim je milá dvojka

Reagovat
nani92

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Petr nebo Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne !

Reagovat
niflheim

Přivezli jsme si z WHL bod a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

stále neporaženi

Reagovat
smazaný uživatel

bod od slepic dobrý

Reagovat
Maresma

remízovej den

Reagovat
Tomanatura

442 proti silným soupeřům dnešním dnem doufám definitivně umřelo.

Reagovat
smazaný uživatel

united si chcou asi zahrát na loňskou spartu

Reagovat
Tomekcz

paradni bod, ten stred zalohy byl desnej Andy pak prinesl trochu pohybu, ale zas to vylouceni Ted bude hodne dulezity zvladnou doma Birmingham a hlavne Blackpool venku u nich clovek nikdy nevi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý jak jsou městský rivalové poskládaný hned pod sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Pride of the London.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

No myslel jsem primárně Toffees - Reds, Brums - Villans a Manchestery.... u vás se tam plete CFC, u nás dokonce dva týmy...

Reagovat
vodka

ok, Tottenham herně lepší, ale tutovky skoro neměli, podobně ani MU... paradoxně těch pár střel MU bylo nebezpečnějších, jak ten hluchý tlak...

absolutorium pro stopery, už poněkolikáté tuto sezonu ukazují, že je to nejlepší stoperský pár v PL, i při formě dvojky Touré Kompany...

Rafael přemotivovaný a o druhou žlutou si koledoval delší dobu.. Mizerný střed zálohy, slabá podpora útoku, MU bylo příliš soustředěné na to, aby nedovolili nějaký nebezpečný protiútok...

MOTM stopeři a BAE...

Reagovat
kiwwi

v podstate suhlas, len doplnim ze z toho stredu zalohy bol podla mna slabsi Fletch...dnes by sme urcite zahrali lepsie ak by sme hrali 4-5-1 so zalohou Fletch - Carrick - Andy

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

asi jo... a Nani totální hovno...

Reagovat
Eric_The_King

Divím se Sirovi, že dal dneska 4-4-2, to v posledních letech na hřišti silných soupeřů moc neměl ve zvyku. Kdyby byl na hrotu jenom Wazza a střed zálohy ještě zpevněnější - třeba tak, jak píše kiwwi, tak by tam třeba nějaká haluz padla. Jinak křídla máme tragické, doufám že Valencia se rychle dostane do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento zapas nam ukazal ako sa hra fotbal v anglicku.Ziadne pekne akcie ,len bojovnost a obrovske nasadenie,skoda,lebo som si konecne po dlhom case kukol akoze najlepsiu ligu na svete,ale to vazne iba akoze... Najlepsi hrac mencestru bol vidic ,ktory bol asi 8 krat lepsi ako runy,pritom bere asi o polovicu mene-no nieje to paradox??? Ked som videl toho sediveho starca gigsa,ktory vyzeral ako moj detko,tak som si myslel ze kukam na vojnoveho veterana z vietnamu.A nany -ten co vyhklasuje ze je nalepsi fotbalista sveta,tak toho som uz vobec nevidel,je to srac!! a ten stary dedo na striedacke,ten uz tam nema ziadne slovo,lebo ked striedali a na miesto prisiel ten copaty hrac,neviem ako sa volal tak len kukal na asistentov a ani necekol,jemu daju pred zapasom urcite karton zuvaciek aby drzal pocas zapasu hubuD inak kohuti boli cely zapas lepsi,skoda ze nedali GOOOOL ale aj tak ma tento zapas sklamal,moho,l som ist radcej spat...

Reagovat
C0br

Já věděl, že jsem měl jet do toho Amstru. Tam by mi to takhle večer už přišlo normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

fake?

Reagovat
mithro

krasne napisane

Reagovat
smazaný uživatel

víc takovejch komentářů

Reagovat
soukup

konečně to někdo vidí

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

krásny to bol zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

zbehni za mamou nech ti opraví chyby

Reagovat
Darren Fletcher

celeho by ho mala opravit alebo reklamovat

Reagovat
spider_8

Věta "konečně po dlouhém čase sem se kouknul" mluví za vše. Více netřeba komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

neber to tak ze nemam kde to sledovat,lebo mne to bezi kazdy vikend naa DIGI SPORT,len to nepozeram,nasadenie a behanie mozem pozerat aj na americkom fotbale,preto edam dopustit na spanielsku ligu,uz aj v bundeslige sa hra krajsi fotbal a to som si myslel ze to nikdy nenapisem Pokial schcete vidiet behanie a nasadenie taak kukajte anglicku ligu,ale pokial chcete vidiet fotbal tak kukajte vsetko ostatnee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

typical mufan

Reagovat
kiwwi

kurva vysiel mi tiket

Reagovat
mithro

tak ho otoc nabuduci vikend

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž

Reagovat
kiwwi
Reagovat
miky10

to mě taky vždycky vytočí ...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Evertonu David Moyes odhalil, že přijal nabídku za Stevena Pienaara, kterou předložila Chelsea. Tu od Tottenhamu odmítl, protože byla nižší. "Přijali jsme nabídku Chelsea, ale Steven se s nimi zatím nedokázal dohodnout na podmínkách smlouvy," sdělil Moyes.

Snad se už dohodnou .

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce vysokej plat vsivak...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zas dilema jestli Man. united nebo Hotspurs... ale vzhledem k tomu, že tottenham ztratil 4 příčku na úkor Chelsea, tak moc radost nemám...

Reagovat
Darren Fletcher

ti spurs nas hadam nikdy neporazia. je to krasny pocit, kedze zvysok favoritov dokazu chvalabohu raz za cas dat dole

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hrubase: zkusil bys najít teda ten song, co říkal Usty? Jediný, co sem našel já je tohle, běží to asi od 0:40...a to sem nad tím strávil 3 hodiny

http://www.youtube.com/watch?v=62cbkBfBiJ8

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je on

Reagovat
Usty

Obávám se, že nejsme zdaleka první, kdo se tím trápí..

http://www.youtube.com/watch?v=i0Zn4wxx5XY&feature=related

Je to v pasti, kámo..

Reagovat
Darren Fletcher

inak co sa tyka rafaela, uz rok hovorim to iste - chlapec je neuveritelne zbrkly. ma dokonalu ofenzivnu techniku a stale mladucky vek, je rychly a dokaze tiez skvele branit, hra srdcom, hra tvrdo...ALE -- keby sa uz konecne naucil hrat aj hlavou... zopar prikladov

- noznicky namiesto vyhlavickovania lopty po rohu niekedy v minulej sezone

- cervena proti bayernu

- samostatny najazd (zas bayern) ked chudak nevedel co so sebou nieto este s loptou

- dnesny prvy faul

... ma mnoho tvrdych zakrokov, ktore prichadzaju jedine z dovodov premotivovanosti a zleho nacasovania. to su vsak obe veci, ktore sa nauci len a len casom a skusenostami. inak si myslim, ze nam z neho rastie svetovy wingback. nieco ako evra. skoda len, ze uz neporastie aspon 15cm do vysky

Reagovat
mithro

ale dnes bol na pravej strane dopredu nebezpecnejsi nez "najlepsi hrac sveta" Nani

Reagovat
Darren Fletcher

bohuzial pravda. nani he hrozne nevyrovnany a momentalne su jeho skvele versus hrozne vykony 1:3

Reagovat
Liquid

už zmeňte fotku, dnes se hrálo plno zápasů, nevím proč tu stále musí zaclánět ten hnusnej simulant RvP

Reagovat
minoLFC

a ktorého simulanta by si prial?

Reagovat
Liquid

simulanty nebrat, Gyan zachránil boda v nastavení, tak třeba ten by se tam hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Siphiwe Tshabalala, který zazářil v dresu Jihoafrické republiky na loňském mistrovství světa, se chystá na týdenní zkoušku do anglického Nottinghamu Forest. Sám 26letý křídelník doufá, že se mu následně podaří zkompletovat přestup z Kaizer Chiefs

Doufám, že to vyjde už na MS mi byl z týmu JAR nejsympatičtější, má nejlepší jméno no a hlavně levý křídlo schopný zahrát i v obraně aby tam nemusel vypomáhat CM Cohen by se jim sakra hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom hráčovi si vždy spomeniem, ako jeden môj známy v noci opitý na celé sídlisko fúkal do vuvuzely a kričal, že je Čambalala

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna tam

Reagovat
soukup

kam?

Reagovat
soukup

nebo myslíš hráče nebo ten post?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna do Forestu

Reagovat
soukup

nevím, no taky sem ho čekal po MS někde výš, čekal sem tak francouzskou ligu

Reagovat
tomasinho

Paráda, Anderson by mohl hrát konečně jen vpravo, a Tyson je lepší spíš na lávku. Navíc umí i na beku.

Reagovat
soukup

jojo teď by se jim hodil, když se jim zranil ten levej bek co ho mají na hostovačku a na LB zaskakoval Cohen

Reagovat
tomasinho

Jojo, asi myslíš Bertranda že? Ten tam byl na hostovačku tuším. Cohena je tam škoda, je to výborný CM.

Reagovat
minoLFC

škoda, že Paul nedostal šancu v ačku

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to malo ist na Siphiweho

Reagovat
Darren Fletcher

ked berba skonci, dal by som rooneyho pod hrot a dvojku chicharito - pedro dopredu... pedro by bol fajn :)

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Ten obrázek je tam naschvál, žejo. Jako by tam nemohl zůstat Peršan.

Reagovat
Usty

Nejsem si jist, ale mám pocit, že tam není schválně..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

asi měl na myslí, že tu fotku tam nikdo nedával, aby "uškodil" fandům NUFC

Reagovat
fantomas

Ježiš no ne asi..

Reagovat
Arbiter

tak proč ""?

Reagovat
Usty

taky nechápu ..

Reagovat
fantomas

Já nerozuměl, jak to myslel...původně sem to pochopil jakože adminovi omylem ta fotka uklouzla a dala se sem.

Reagovat
Usty

Já to tak taky jako ironii původně myslel.. Pak jsem si to rozmyslel, ale zjistil jsem, že i v neironickým smyslu to bude mít smysl a odeslal to..

Reagovat
fantomas

To je proces.

Reagovat
Usty

Reagovat
Liquid

moc hodní editoři EF mají odemně

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem viděl jenom druhý poločas a to co hráli United byla pěkná bída. Škoda,že jsme si nedokázali vytvořit víc příležitostí jako měl ke konci Rafa. 1:0 a tři body by byly lepší,ale bodík taky dobrý,snad chelsea bude dál ztrácet zbytečně body...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to po tomto kole opet trochu zamotalo tim lepe pro dalsi cast sezony .

Reagovat
mike.84

fellaini je na svojí polovině nejlepší hráč PL

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony očekávám 54 bodů. To by mělo v pohodě stačit na umístění v první desítce, což bude naprostá paráda. Už se těšim na příští

Reagovat
Usty

Měl bys myslet na první sedmičku spíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně doufam, že nespadnem

Reagovat
Usty

BTW, v případě vítězství Arsenalu v CC, bere Evropskou ligu finalista, že? V tom případě, bys měl myslet na první šestku

..ačkoli pokud máš v úmyslu nesestoupit, je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz AFC vyhraje CC, pujde do EL 6. tym tabulky, ale asi ses jenom prepsal

Reagovat
Usty

nevím, jestli to myslíš ironicky, ale nepřepsal.. prostě jen zjišťuju, za jakých okolností bude stačit 7.místo na EL.. měl jsem pocit, že i poražený finalista má právo na kvalifikaci, stejně jako je to v FA Cupu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, v Carlingu je to tak, jak pisu ja, s FA Cupem mas pravdu. Kdyz ve finale FA Cupu vyhraje MU nad Arsenalem a Arsenal vyhraje Carling, pujde se do EL z 5.-7. mista v lize

Reagovat
Usty

ok

...neskutečný, není mi povoleno dostat se na oficiální stránky Carling Cupu..

Reagovat
Arbiter

hehe, malé kuře

Reagovat
Usty

Co by se mi tak jako mohlo stát? Mají strach, že si přečtu název piva u nich na stránce a stane se ze mě alkoholik?

Reagovat
Arbiter

Asi Kdyby byl sponzorem Milk Marketing Board, jako v osmdesátých letech, nic takového by se asi nestalo

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

ale stejně není o co stát, o pravidlech CC je toho víc na wikipedii, než na oficiálních stránkách

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Arbiter

Tohle se myslím řešilo už loni Tehdy to ale byla otázka FA Cupu a Pompey

Reagovat
Usty

tehdy ale šlo spíše o jejich konkrétní případ s ohledem na ty finanční problémy, ne?

Reagovat
Arbiter

Já si to přesně ani nepamatuju, možná se řešilo něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Cil je zachrana, vsechno nad plan si vychutname

Reagovat
smazaný uživatel

S Mackems 4 body, takže teď už zbývá "jen" ta záchrana.

Reagovat
smazaný uživatel

+ prichod nejakych posil, ten Larsson me stve

Reagovat
smazaný uživatel

Seb štve hodně.. a mě ii ten Robbie ... ale možná je fakt lepší hráče, který za nás nechtěj hrát nebrat a stavět na tom obrovskym týmovym duchu, co máme v současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, co se Sebovi nelibilo. Videls tohle? http://img835.imageshack.us/img835/5603/sroka.png

To nemelo chybu

Reagovat
Usty

..třeba honorář?

Reagovat
smazaný uživatel

No on u Brums moc nebere, tak se mi to prave moc nezda, ze by byl nejaky moneyhunter.

Reagovat
Usty

No, tak možná čeká na hodnotnější nabídku a proto nepřijal tu vaši.. kdo ví..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je krásný...

Už je to na ploše a na rozlišení sere pes. Aspoň na pár dní. Jak se sakra dělá to... <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem byl v době zápasu na hřbitově a zatímco příbuzní zapalovali svíčky, pozoroval jsem straku lovící strakapouda. Nakonec ho nechytla, ale chybělo málo. (Mimochodem strakapou je červenobíločerný, tzn. stejně barevný jako Gyan).

Přídorní alegorie fotbalu.

Reagovat
Usty

.. ale za to, že se nevěnuješ neboštíkům si ode mě vysluhuješ jedině

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The Football Association is poised to launch an investigation after a young Sunderland fan invaded the pitch and attacked the Newcastle United goalkeeper, Steve Harper.

"I hope he's banned for a long, long time. I saw Steve Harper on the floor and I didn't know what had happened. We never want to see scenes like that; I don't know what was going through the kid's mind. It was ridiculous.

"When I saw the kid – and he really is just a kid – I can't understand society today. I would like to say well done to the Sunderland fans who gave him up," said Bruce.

Reagovat
Usty

Toho jsem si ani nevšiml..

Reagovat
smazaný uživatel

Mackem no.

Reagovat
fantomas

Tak dodržím tradici a přicházim s pár statistickými bonbonky (snažil sem se neopakovat hrubase, ale je možný, že něco nebude úplně košer, tak když tak sorry)...

Proti Aston Ville se letos branková konstrukce vzbouřila už 13krát – větší smůlu má v tomhle ohledu jen Arsenal (14krát)… -> Voda na mlýn herbagemu, bacha na něj!

Domácí zápasy Tottenhamu s týmy z Manchesteru letos po gólech lačnící diváky zrovna neuspokojily – oba skončily bezbrankovou remízou.

Téměř rok, přesně 340 dní, nebyl v lize vyloučen žádný hráč MU – až teď Rafael.

V obou Merseyside derby Everton naposledy zatížil konto LFC dvěma góly v sezoně 1985/86 – to mimochodem Dalglish prožíval svůj první ročník mezi manažery.

Everton by už raději preventivně neměl nikdy na Anfieldu inkasovat. Za takových podmínek tu vyhrál jen jediný z posledních 36 zápasů – v prosinci 1992.

Až třiatřicátá Meirelesova ligová střela se konečně ujala.

Za Birmingham se čistokrevný útočník naposledy prosadil 9. listopadu (Jerome) – od té doby se stihlo trefit šest různých obránců/záložníků.

Pouhých 7% všech přímých kopů, z nichž se rovnou střílelo na bránu, vyústilo v gól. Ani polovina ran (42%) se pak alespoň vtěsnala mezi tři tyče.

O pět penalt, které byly letos v lize nařízeny ve prospěch Arsenalu, se rovnoměrně podělila pětice hráčů (Nasri, Van Persie, Fabregas, Aršavin a Rosický).

Už to jsou skoro dva roky, co naposledy Arsenal v Premier League udržel třikrát v řadě čisté konto – tak jako nyní.

Anelka skóroval 12krát v 16 střetnutích, které odehrál proti Blackburnu. Jen dalších pět hráčů má nebo mělo na určitý klub takovou pifku jako Anelka na Rovers.

Matt Etherington se v sobotu postaral o stou branku svého týmu v Premier League. Zároveň to byl akorát další gól, který Stoke vsítil zvnitřku pokutového území (26 z 27).

Martin O’Neill, jenž přichází do West Hamu nahradit Avrama Granta, paradoxně zatím v Premier League vyhrál menší procento zápasů než izraelský manažer (37,5 ku 39,2). Nicméně od té doby, co Grant opustil Stamford Bridge, vyhrál pouhých 19 procent utkání.

Sylvain Distin se na Anfieldu trefil premiérově v dresu Evertonu. Dříve už přitom na tomto stánku ještě coby hráč Portsmouthu jednou skóroval – do vlastní branky - a postaral se tak tenkrát o vítězný gól soupeře (dával na 0:2 z pohledu Pompey -> 1:4).

Brad Friedel nastoupil ke 250. duelu v řadě, bez výpadku – tak dlouhé série si užívá jako první hráč v historii Premier League.

Bereme-li v potaz jenom Angličany, šest gólů v jedné sezoně, jako teď Walcott, naposledy za Arsenal vstřelil Ray Parlour před 12 lety (1998/99).

Jen jednou se West Ham v Premier League vyhnul porážce, kdy o přestávce prohrával 0:2 – v říjnu 2009 zrovna proti Arsenalu. Tenhle kousek teď však ani zdaleka nezopakoval, prohrál 0:3.

Peter Odemwingie zažívá vskutku snovou nováčkovskou sezonu ve WBA. Jen dva hráči tohoto celku dosud v jediném ročníku Premier League nastřádali tolik branek jako on letos (7) – Brunt předloni osm a Earnshaw v sezoně 2004/05 jedenáct. Je tedy dost možné, že ještě nigerijský útočník oba tyhle hráče překoná.

Reagovat
fantomas

* u Mattyho je to 27 z 28

Reagovat
Arbiter

Co se týče Anelky, nevíš o dalších pěti? Mě napadá jen Drogba a Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Shola a Sunderland

Reagovat
Arbiter

tak ještě tři

Reagovat
fantomas

Nenapadlo mě, jak to zjistit...

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky nevim. A Ameobi koukám má těch gólů akorát šest, což neni zas tolik. Nějak mi to umocnilo, že se trefil vp osledních třech utkáních.

Reagovat
fantomas

No, právě sem se chtěl zeptat.

Reagovat
Arbiter

aha, tak pořad zbývají čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs ma 10 proti Spurs

Reagovat
fantomas

To je furt málo, potřebujem 12 a víc.

Reagovat
Arbiter

z kolika zápasů ale?

Reagovat
fantomas

To tady neni podstatný, nešlo o průměr gólu na zápas, ale o počet gólů.

Reagovat
Arbiter

to je zase pro mou statistiku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

I když on vlastně nastoupil k 8 utkánim, takže to je docela fajn. 6z8mi

Reagovat
fantomas

K 10!

Reagovat
smazaný uživatel

Dole to píšu, ale když chvilku počkáš spočítam ti to na odehraný minuty. On několikrát střídal v 70minutě a pozdějc :-)

Reagovat
fantomas

Ameobi will play his 10th time Tyne-Wear derby in PL, equalling Michael Gray's record. Only Alan Shearer has more in EPL (11) To by mělo sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, sedí to... Spočítal jsem to na 1gol na 109 minut. I 6z10 je porad jeste dobry. Priste da hattrick a bude.

Reagovat
Arbiter

na 13 ze 13 nemá

Reagovat
Arbiter

Jo, ta bilance- těch pět borců má úplně stejnou bilanci jako Anelka nebo i lepší?

Reagovat
fantomas

Řekl bych, že i lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer by mohl něco mít ne? Schválně zkusim chvíli brouzdat.

Reagovat
fantomas

No, to samý Henry. Hergot...

Reagovat
Arbiter

počítá se to ve všech soutěžích nebo jen PL?

Reagovat
fantomas

Jen PL. Napadl mě Ruud - Hrubas by mohl zapřemýšlet.

Reagovat
Arbiter

pak Drogba padá, ten se trefil v PL proti Arsenalu méně...Myslím, že 10x nebo 11x

Reagovat
Arbiter

tak 9x

Reagovat
fantomas

Tak podle toho by se mu mělo z těch 13 odečíst dokonce 5 pohárových, ne?

Reagovat
Arbiter

máš recht

Reagovat
fantomas

Aha, tak ne, pak tam sou ty fotky i z CC.

Reagovat
smazaný uživatel

A Fowler ma 2 hattricky proti AFC a 2 proti Saints, hledej

Reagovat
fantomas

Proti nám dal Fowler jen 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Cole 11 proti LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, zatim mam 4 proti City a 4 proti Toffees... urcite se tam neco vyrysuje

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer zatim 10 Evertonu a nekolik 8cek a 9tek... a to jsem teprve 97

Reagovat
fantomas

Tak to nakonec on bude všech těch pět hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Du takle spočítat Titiho, to by v tom byl čert, aby i on něco takovýho neměl.

Reagovat
Arbiter

hodně štěstí, to já jdu hezky spát brou

Reagovat
smazaný uživatel

Patrej po WHU, proti nim dal 2x hattrick

Reagovat
fantomas

Btw. cestou sem narazil na...

http://hu.klikfc.com/article/160953/PL-Stats-and-Charts

Taky celkem zajímavý. Např. sezona 1998/99, kdy ani po dvou kolech nebyl žádnej tým stoprocentní.

Reagovat
Arbiter

jinak na to, jak "často" skóruje, procentuální úspěšnost proti kočkám je obrovská

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej omluvitelnej důvod, že ho ještě pořád máme na výplatní pásce.

Reagovat
fantomas

Tak na druhou stranu jestli vydrží až do příští sezony, dotáhne Shearera v počtu odehraných Tyne-Wear derby (11).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak to jsem nějak špatně počítal. Napočítal jsem mu 8. Podívam se znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bilance přímých kopů je hrozivá. Za ty prachy jaký berou, by aspon tu branku trefovat mohli.

Reagovat
Arbiter

tak jsou tam třeba i trefy do zdi nebo jiné různé teče, ne? Nebo je to ten zbytek?

Reagovat
fantomas

No těch 58% střel končilo ve zdi, mimo a asi i tyče a břevna by se tam měly počítat.

Reagovat
Arbiter

jo, tak jsem to bral, že v těch neúspěších jsou tyče, střely do zdi, jiné odrazy...

Reagovat
fantomas

Možná tě zmátlo - mělo tam bejt "ani ne polovina". To by mohlo mírně změnit význam, aby to bylo pochopitelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech golu z vnejsku pokutovyho uzemi pada posledni dobou nejak podezrele malo, a nemusi to byt ani z primaku.

Reagovat
Usty

Podezíráš hráče z nějaké lenosti ?

Reagovat
fantomas

To je fakt no, tuhle sem na to taky četl nákou statistiku, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Birmingham

Reagovat
fantomas

Já se smál Birminghamu, Meirelesovi, Distinovi a hořce sem se usmál nad "anglickym" Arsenalem...

Reagovat
Usty

já ještě u "Everton by už raději preventivně neměl nikdy na Anfieldu inkasovat."

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Teď mi vyskočila hláška odněkud.. nevim odkud.. že "Tým 1" by v tomto utkání neměl inkasovat, jelikož se mu (světe, div se) od roku "?" v takovém případě ještě nepodařilo udržet čisté konto..

Reagovat
Usty

*naskočila..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

300. pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně zhruba, projel jsem to rychle a určitě jsem se mohl někde přepsat -

Shearer:

Leeds - 12

Spurs - 10

Rovers - 10

Everton - 10

Saints -8

Sheffield wednesday - 7 (v jednom zápase se trefil 5x)

ManUnited - 7

ManCity - 6

Bolton - 6

Villans - 6

Coventry - 6

Reagovat
Arbiter

a všechno v PL? Klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že jo, ale říkám. Jsou to hodně hrubý statistiky, kdy jsem jel zápas po zápase a vypisoval góly. Několik týmů jsem ještě nepsal, protože se mi zdálo, že nebyly v lize dost dlouho na to, aby jim stihl dát dost gólů.

Reagovat
fantomas

Jj, taky sem Ipswich s Watfordem přeskočil.

Reagovat
fantomas

Takže Shearera vs Leeds si můžeme škrtnout? Ještě čtyři teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste to jednou proti Leeds zkontroluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sedí to a všechno v lize.

Reagovat
fantomas

Supr.

Reagovat
smazaný uživatel

+ teď mi došlo, je to jenom v dresu NUFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak první co zapnu je ROvers - Everton, kde dával dva góly, takže i Toffes nadělil 12

Reagovat
smazaný uživatel

pitomec, kašlu na to, neměl dávat tolilk gólů, kdo se s tim má počítat.

Reagovat
fantomas

Hh, Henry měl zase očividně spadeno na Leeds. Jen za tři sezony 8 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Alan jim dal v Blacburnu dalších 7

Reagovat
smazaný uživatel

a 12 nasázel ještě Coventry a Spurs. Jestli se teda nepletu. Teď mažu spát, vstávam v 7 do školy, ale zítra u něj asi spočítam všechny góly a proti komu

Reagovat
fantomas

Já to udělám ještě dneska, stačí když pudu ve dvě a budu spát svých klasických 6 hodin. Tak čau.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem našel tabulku...

1 Leeds United 22

2 Tottenham Hotspur 19

3 Coventry City 18

- Everton 18

5 Manchester United 14

- Sheffield Wednesday 14

- Southampton 14

8 Chelsea 12

9 Manchester City 11

- Middlesbrough 11

- Nottingham Forest 11

- Queens Park Rangers 11

- West Ham United 11

14 Blackburn Rovers 10

- Bolton Wanderers 10

- Ipswich Town 10

Reagovat
fantomas

TEĎ si našel tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

no jako nejlepší ale zas to je nejspis i v poharech a ne jenom v lize

Reagovat
fantomas

To dost možná jo. Jinak v Leedsu museli Titiho se Shearerem fakt nenávidět. Kolik gólů oni jim dali dohromady... :)))

Reagovat
smazaný uživatel

... neskutečný.. zkusim toho Ruuda, spát můžu přes den

Reagovat
fantomas

Ruud má jen 95 gólů, koukám, no...to asi neklapne. Zkusíme toho Colea, jak nakousl hrubas, nebo Fowlera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud dal 11 Newcastlu

Reagovat
fantomas

Néé...(počítám Fowlera)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

Dával góly všem, ale nejvíc NUFC a MK Dons... a už mě to nebaví, když mi to nejde

Reagovat
fantomas

Nejde? Nejlepší je na tohle soccerbase, tam máš sezonu s poznámkovym blokem sfouknutou za tři minutky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam jedu, ale prostě Cole dával každýmu po brance a těch sezon odehral silene moc. Navíc, když čárky nabíhaj hlavně u NUFC....

Reagovat
fantomas

Jo ták. No, Fowler dal Ville 9, ale už se blížim těm sezonam, kdy nic moc nenahrál a ani nenastřílel. Bojim, bojim, že to nedotáhne.

Reagovat
fantomas

Hm, tak Fowler 12 Boltonu ( )...už jen dva! Dotáhni Colea aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

na soccerbase mu chybi sezona 04-05 ale ok

Reagovat
fantomas

Ty jo, a zase...sem sice na začátku, ale i Fowler si stejně jako Titi zased nejvíc na AV a Leeds.

Reagovat
Arbiter

Tak jsem u Lampse došel k sedmičce proti A.Ville a to jsem neprojel celou jeho karieru...A už jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký sny o číslech.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tak...

Titi v lize:

Aston Villa - 12

Boro - 11

Leeds - 10

Charlton - 10

Liverpool - 8

MU - 8

Chelsea - 7

Fulham - 7

Pompey - 7

SAFC, Leicester, NUFC, Brums, ManCity, Rovers - 6

Wigan, Spurs, WHU - 5

Proti Boltonu např. jen dva góly, proti Evertonu tři...jinak všichni prvoligoví soupeři nejdou pod čtyři, pokud se dobře dívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zatim Anelka, Henry a Shearer....

Reagovat
fantomas

Fowler v lize...

Bolton - 12

AV - 9

ManUtd, Everton (převážně v dresu Liverpoolu - hlavně u Evertonu) - 8

Reagovat
fantomas

Les Ferdinand zklamal...

AV, Everton - 9

Tottenham - 8

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Cole dával 12 Newcastlu.

8 WHU, MK Dons

7 Owls, Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

chybí tam ta jeho ultragólová sezona u nás, ale to je jedno, když se na 12 dostal jinak

Reagovat
fantomas

Hm, tak toho posledního si necháme až na zejtra asi. Já už nemůžu vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No já spolíhal na toho Ferdinanda... takhle nevim.. Lampard?

Reagovat
smazaný uživatel

Owen?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tu takhle necháme, tak nám to někdo spočítá

Reagovat
fantomas

(No...to asi ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Owen ma 13 ligovych golu proti NUFC ( ) a stejny pocet i proti WHU. Potom dal jeste 9 golu Rovers a zbytek ma 7 a min

Takze nase hledana petice je Anelka, Shearer, Owen, Henry, Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Anelka se tam nepocita

Reagovat
Arbiter

Ono to musí být šestice, bo krom Anelky ještě dalších pět, ten pátý je Fowler

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Kazdopadne IFFHS si muze polibit prdel, ted uz bude nejlepsi manazery a hrace vybirat trojice lexess-danda-hrubas

Reagovat
Arbiter

A já jakožto Arbiter, vám to budu schvalovat

Reagovat
smazaný uživatel

A herbage nam bude nadavat, ze v top10 manazeru nemame Wankera

Reagovat
Arbiter

No a teď si představ, kdybych se nad tím nepozastavil, vůbec byste nerozvinuli svůj potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Ses 4. nejdulezitejsi osoba v EFFFHS, tak mlc a nestezuj si

Reagovat
Arbiter

kdo si stěžuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu řikam srozumitelná zkratka

Reagovat
fantomas

Good Job.

Reagovat
fantomas

Z top10 nám kromě těhlech dvou chyběj ještě Sherringham, Hasselbaink a Yorke. Aljoška snad dopočítá toho Lampse potom... :))

Reagovat
Arbiter

Na Hasselbainka to také nevypadá, má devět zářezů proti T'hamu a to je myslím maximum, ale můžeš to zkontrolovat, nedělal jsem to systematicky, jen vytipovával týmy, proti kterým měl víc, jak jeden gól v průběhu kariéry (což u něho musíš brát, bo toho v PL moc neodehrál)

Reagovat
fantomas

Pockej, tak to musel mit snad jeste lepsi prumer golu na zapas, ne?

Reagovat
Arbiter

heh, teď jsem si uvědomil, že se hraje dvakrát do roka se stejným týmem Ale to je stejně jedno, ono třeba v několika zápasech se neprosadí vůbec nebo nenastoupí v daném ročníku proti vytipovanému týmu, tak to musí nabrat někde jinde...Zrovna Hasselbaink odehrál devět sezón v PL mám takový pocit, takže maximum zápasů je 18...

Reagovat
Arbiter

Lamps má 10 zářezů proti A. Ville, nějakých 7-8 proti NUFC, proti B'burnu, ManCity, Southamptonu, ale ještě mu něco schází no...

Reagovat
Chazy

Andy Cole někdy hrál proti MK Dons?

Reagovat
smazaný uživatel

"Who scored most goals against Liverpool in the premiership?

Alan Shearer with 8 or Jamie Carragher with 13 own goals"

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas
Reagovat
Usty

vsadím se, že kdyby to kopal na bránu soupeře, nedal by

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aston Villa je výborná - od Henryho, Ferdinanda a Fowlera dostala v lize dohromady 30 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Leeds dostal od Henryho s ALanem 32

Reagovat
fantomas

Ale tu tvou tabulku nemáme ověřenou, jestli je to jen liga. Protože to se mi jinak nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. No ručně jsem se dopočítal na těch 12 za NUFC. A ještě zajímavost k Alanovi -

TOTAL Goals 409

HOME Goals 262 (Everton 15, Tottenham 12)

AWAY Goals 139 (Leeds 11)

Reagovat
fantomas

Teď už ale vážně dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tomasinho, si tu někde? To AO začíná fakt mimořádně, sice favoriti postoupí, ale těch zbytečnejch problémů.

Reagovat
Chazy

No tak ne, Kubot to zvlád, neskutečnej hráč. Ale se sebou o tom moc diskutovat nemůžu

Reagovat
tomasinho

Jsem tu Vše pozorně sleduju od prvního matche. Kubot krásně, škoda De Bakkera, ten to zazdil. A wozniacká byla přímo tragická, fotřík se na to ani dívat nemohl. Kdyžtak mobil, AO mi jede jen v místnosti, kde nemám PC.

Reagovat
tomasinho

Nebo kdyžtak icq, že bych odbíhal, stejně 7:15 valím do školy. Doufám, že to Fish zvládne a Davyděnko otočí, Mayera moc nemusím, nemám rád backhadnový čop obouruč. Kamke taky zatim výborně, Kohlschreiber by taky mohl vyletět.

Reagovat
Chazy

No já na icq nepolezu, ještě bych se zakecal .... Jinak ty zápasy Kubota s Queereym a tuten Fishe s Haneskem bude pár kol jen těžko něco překonávat. Díkybohu za ES2, ty zápasy favoritů a outsiderů jsou neskutečná nuda, a to i když favoritovi fandím.

Wozniacký by hlavně měli rychle navrhnout něco hezčího na sebe, tohle je neskutečně nudný a vidlácky působící ... A De Bakker mě mrzí taky, na druhou stranu je to servisman prioritně, umí jen u sítě a kraťasy, zatímco Monfils prostě může udělat ještě hodně zajímavejch zápasů. Takže asi dobře pro tenis.

Reagovat
tomasinho

Jo, skvělé zápasy na ES 2. Proto mě loni sralo, že French Open bylo jen na jedničce. No a ta Woznická, máš recht, vypadá jak nějaká selka s ttěmi střapcemi. Ale i ta hra, kdyby se Dulko sama nevyházela, měla šanci.

Jo, asi jo, Monfils může udělat dobré zápasy. A Kolja už venku, aspoň Fish vyřadil toho slizkého Rumuna.

Reagovat
Chazy

Tak je to ale s Wozniackou vždycky. To kdyby. Problém je, že ona se vyhází proto, že Wozniacká tak dobře brání, ne proto, že by hrála špatně. Ono je opravdu složitý hrát stoprocentně každej úder, ten styl obrany je chytrej. Jen až moc unavující, takže od něj vždycky hráč/ka dřív nebo pozdejš upustí.

Nejsou ve hře velký prachy, není ve hře Kolja .. Využil nejvyššího kurzu turnaje proti sobě, teď jde sázet ostatní zápasy.

Reagovat
tomasinho

Že mě to ani nepřekvapuje(myslím Kolju).

Reagovat
tomasinho

A co vyváděl Harrison, že vypadl s tím frantíkem. To jméno jsem viděl prvně.

Reagovat
Chazy

Co já vím, asi ještě nemá dost fyzičku. Teď koukám na Hantuchovou. Každopádně je mimořádný, že první den se hraje tolik čtyř a pětiseťáků.

Reagovat
tomasinho

Jo, to každopádně. Německý souboj taky v pátém setu. Kohlschreiber asi otočí. A super zatím Dimitrov s Golubevem, vede 2:0 na sety. No nic, já valím do školy. Kdyby se zrodilo nějaké překvapení, tak dej prosímtě vědět na mobil. Dík.

Reagovat
Chazy

Ok, měj se.

Reagovat
$dolar$

Od Kvitovy dostala poradnou dardu na Wimbledonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si trochu přejel zbytek zápasů a vychází mi, že nakonci sezóny budeme mít maximálně 80 bodů, o čemž pochybuju.

Reagovat
vladis271

"Pokud bude Martin pokračovat ve svých výkonech, tak bude mít Glen problém, nicméně si myslím, že je šťastný za místo na levém kraji obrany. Martin byl znovu excelentní. Je pro nás fantastické vidět, jak se mladý kluk tak rychle rozvíjí."

Albion ľavého beka má. Priveď LB a daj ho na krídlo. Už ti v ceste nestojí nič.

Reagovat
kiwwi

OT: http://www.youtube.com/watch?v=DGcjDx_uvRo&feature=player_embedded#!

keeper Sam Ashton (FC United of Manchester) scores from 107 yards

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny Konecne se trosku posunuli v tabulce.

Reagovat
mithro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele